13 19 Mayıs 2013 Sosyal Güvenlik Haftası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "13 19 Mayıs 2013 Sosyal Güvenlik Haftası"

Transkript

1 13 19 Mayıs 2013 Sosyal Güvenlik Haftası Sosyal Güvenlik Haftası, Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Sosyal Güvenlik Kurumunun tanınırlığını artırmak, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla yapılan etkinliklere İl Müdürlüğü ve bağlı Sosyal Güvenlik Merkezleri iştirak etmiştir. 1. Basın Bilgilendirme Toplantısı (10 Mayıs 2013) Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerini kamuoyuna duyurmak amacıyla İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde düzenlenen basın toplantısına Kanaltürk, TGRT Haber ve Samanyolu Haber televizyonları iştirak etti. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Cihan Haber Ajansı ve Dünya, Zaman, Sözcü, Bugün, Yeniçağ gazetelerinden muhabirlerin katıldığı toplantıda İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, Sosyal Güvenlik Haftasının önemini anlattı. 16 Mayısı içine alan haftanın 5 yıldır Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlandığını dile getiren İl Müdürü Göktaş, bu yıl yapılacak çalışmalar hakkında medya temsilcilerine bilgi verdi yılında Sosyal Güvenlik Kurumunun toplumun sosyal güvenlik alanında bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapacağını ifade eden İl Müdürü Göktaş, özellikle gençlere bu konuda ağırlık verildiğini belirtti. İstanbul daki ilköğretim okullarına sosyal güvenliğin önemini anlatan 30 bin broşür ve animasyon CD sinin dağıtıldığına dikkat çeken İl Müdürü Göktaş, kayıt dışı istihdamla mücadelede 2008 yılından günümüze kadar olan süreçte yapılan çalışmalara ilişkin istatistiki bilgileri paylaştı. İstanbul da 2008 yılında 12 müdürlükle hizmet verildiğine dikkat çeken İl Müdürü Murat Göktaş, 2013 yılında 32 birimle vatandaşlara hizmet verildiğini söyledi. Hizmeti vatandaşın ayağına götürmeyi ilke edinen Sosyal Güvenlik Kurumundan memnuniyet oranının günümüzde arttığına vurgu yapan İl Müdürü Göktaş, 2015 yılında İstanbul un her ilçesinde bir merkez açılmasının hedeflendiğini sözlerine ekledi.

2 Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Göktaş, toplantı sonrasında televizyon kanallarına özel röportaj verdi. Ayrıca İl Müdürü Murat Göktaş Sosyal Güvenlik Haftası boyunca NTV, CNN Türk, SKY Türk 360, HABERTÜRK, Bugün TV, KANALTÜRK televizyon kanallarına canlı yayın konuğu olarak katıldı.

3 2. Sosyal Güvenlik Haftası Halı Saha Futbol Turnuvası Finali (12 Mayıs 2013) Geleneksel hale gelen ve bu yıl beşincisi düzenlenen Sosyal Güvenlik Haftası Halı Saha Futbol Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Galatasaray ın eski futbolcularından Savaş Demiral ın (Büyük Savaş) da onur konuğu olarak katıldığı turnuva finali, İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcılarından oluşan takım ile Merkez Müdürlerinin oluşturduğu takımlar arasında oynanan dostluk maçıyla başladı. Oynanan dostluk maçını İl Müdürleri takımı 6 4 kazandı. Halı saha futbol turnuvasında üçüncülük dördüncülük maçı Fatih SGM ile Küçükçekmece SGM arasında yapıldı. Üçüncülüğü Fatih SGM yi 5-2 yenen Küçükçekmece aldı. Final müsabakasında karşı karşıya gelen Bağcılar SGM ile Gaziosmanpaşa SGM maçında ortaya konulan mücadele nefes kesti. Final Müsabakasını İl Müdürümüz Sayın Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcılarımız ve onur konuğumuz Savaş Demiral da seyretti.

4 Müsabakanın ilk yarısı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda gol olmayınca maç uzatmaya gitti. Uzatmaların ilk yarısında bulduğu gol ile 2 1 öne geçen Bağcılar SGM maçın bitiminde 5 incisi düzenlenen turnuvanın da şampiyonu oldu. Müsabakalar sonunda turnuvada başarılı olan takımlara kupaları verildi. Turnuvaya katkıları nedeniyle İl Hakem Kuruluna teşekkür plaketini İl Müdürü Murat Göktaş takdim etti. Küçükçekmece SGM ye üçüncülük kupasını İl Müdür Yardımcısı Mustafa Cerit, İkinci olan Gaziosmanpaşa SGM takımının kupasını ise İl Müdürü Murat Göktaş verdi. Şampiyon takımın kupasını turnuvaya onur konuğu olarak katılan Galatasaray ın eski futbolcusu Savaş Demiral (Büyük Savaş) verdi. Maç sırasında dağıtılan ikramlar da turnuva finalini seyre gelen izleyicileri memnun etti Mayıs 2013 Tarihinde Yapılan Çalışmalar 3.1. Taksim Atatürk Anıtına Çelenk Koyma Töreni 13 Mayıs 2012 tarihinde İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla Taksim Atatürk Anıtına çelenk koydu. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu Valilik Ziyareti Taksim Atatürk Anıtına çelenk koyma töreninden sonra İl Müdürü Murat Göktaş ve İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit, Mürsel Baki ve Ümran Türk İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yu makamında ziyaret etti. Vali Yardımcısı Ali Kazgan ın da bulunduğu ziyarette Sosyal Güvenlik Haftası hakkında Vali Hüseyin Avni Mutlu ya bilgi veren İl Müdürü Murat Göktaş, gerçekleştirilecek etkinlikleri anlattı.

5 3.3. İstanbul Kreş ve Gündüz Bakımevi Ziyareti İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş ın ziyaret ettiği İstanbul Kreş ve Gündüz Bakımevinde çocuklar tarafından hazırlanan gösteriyle Sosyal Güvenlik Haftası kutlandı. 13 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen kutlamalarda İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit, Mürsel Baki, Salih Köroğlu, Ümran Türk, Zeynep Sena Karaman ve Kamuran Sesürgen de bulundu. Gösteri sonrası İl Müdürü Murat Göktaş ve İl Müdür Yardımcıları tarafından çocuklara hediyeler verildi.

6 4. 14 Mayıs 2013 Tarihinde Yapılan Çalışmalar 4.1. İSMMMO Ziyareti İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit, Mürsel Baki, Murat Özdamar, Kasım Karakaş ve İlhan Küçük le birlikte İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. İSMMMO Başkanı Yahya Arıkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan İl Müdürü Murat Göktaş ve beraberindeki heyet Sosyal Güvenlik Haftası hakkında bilgi verdi İSTESOB Ziyareti Sosyal Güvenlik Haftasının toplumda daha geniş bir bilinçle kutlanması için gerçekleştirilen ziyaretler devam ediyor. İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Cerit ve Mürsel Baki ile birlikte İstanbul Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz ı makamında ziyaret etti. Esnaf ve sanatkârların sosyal güvenlik alanında her gün daha fazla bilinçlendiğine dikkat çeken İl Müdürü Murat Göktaş, İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine Sosyal Güvenlik Haftası ve yapılacak etkinlikler hakkında detaylı bilgi verdi. Kayıt dışı istihdam konusunda esnaf ve sanatkârlara önemli görevler düştüğünü ifade eden İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz a Sosyal Güvenlik Haftası anısına el işlemeli bir vazo takdim etti. İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, Sosyal Güvenlik Kurumunun yapmış başarılı çalışmalara dikkat çekerek İstanbul İl Müdürlüğünün bu süreçteki önemine değindi. Başkan Yılmaz, İl Müdürü Göktaş a işlemeli bir tabak hediye etti.

7 4.3. Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Ziyareti İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit, Tarık Şahin, Mürsel Baki, Ümran Türk, Mehmet Yiğitbaşı ve Ahmet Erdoğan la birlikte Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Ziyaret etti. Derneğin Harbiye de bulunan merkezinde Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen İl Müdürü Murat Göktaş ve beraberindeki heyet Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

8 5. 15 Mayıs 2013 Tarihinde Yapılan Çalışmalar 5.1. İTO Ziyareti İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İstanbul Ticaret Odası Murat Yalçıntaş ı makamında ziyaret ederek Sosyal Güvenlik Haftası çalışmaları hakkında bilgi verdi. İşverenlerin sosyal güvenlik hakkında gerekli hassasiyeti göstermelerinde İstanbul Ticaret Odasının da önemli bir rolü olduğunu dile getiren İl Müdürü Murat Göktaş a ziyarette İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit ve Kasım Karakaş eşlik etti. Ziyaret sonunda İl Müdürü Murat Göktaş, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş a Sosyal Güvenlik Haftası anısına el işlemeli bir vazo takdim etti. Başkan Yalçıntaş da İl Müdürü Göktaş a el yapımı bir tablo hediye etti Sosyal Güvenlik Haftası Resepsiyonu İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Haftası Resepsiyonu 15 Mayıs 2013 tarihinde Cemile Sultan Korusunda iş adamları, bürokratlar, akademisyenler ve basın temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş ın konuşmasıyla başlayan resepsiyonda Sosyal Güvenlik Kurumuna en çok prim ödeyen şirketlere teşekkür plaketi verildi. Resepsiyona Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Sunumu Genel Müdürü Adem Onar, Kurumsal İletişim Başkanı İlhan İşman da katıldı.

9

10 6. 16 Mayıs 2013 Tarihinde Yapılan Çalışmalar 6.1. Engelli Personelle İstişare Toplantısı Yapıldı Mayıs 2013 tarihlerinin Sosyal Güvenlik Haftası ve Engelliler Haftası olarak kutlanması nedeniyle İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde 16 Mayıs 2013 tarihinde istişare toplantısı yapıldı. İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve bağlı Merkez Müdürlüklerinde görev yapan engelli personel İl Müdürü Murat Göktaş ve İl Müdür Yardımcılarıyla bir araya geldi. İl Müdürü Göktaş toplantıda yaptığı konuşmada, iş barışının önemine vurgu yaparak engelli personelin ihtiyaçlarının gözetileceğini ve engelsiz çalışma hayatı için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. İl Müdürlüğü ve Merkez Müdürlüklerinde engelli çalışanlarımızın ve engelli vatandaşlarımızın karşılaştığı fiziki sorunların giderileceğini ifade eden İl Müdürü Murat Göktaş, engelli personelin isteklerini dinledi.

11 6.2. İSMMMD e Ziyaret İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit, Mürsel Baki ve Fatih Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ömer Saka yla birlikte İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneğini (İSMMMD) ziyaret etti. İSMMMD Başkanı Mustafa Çaya ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen İl Müdürü Murat Göktaş, Sosyal Güvenlik Haftası hakkında bilgi paylaşımında bulundu İstanbul Sanayi Odası Ziyareti İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit, Mürsel Baki ve Mehmet Yiğitbaşı ile birlikte İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı C. Tanıl Küçük ü makamında ziyaret etti Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Haftası hakkında Başkan Küçük e bilgi veren İl Müdürü Göktaş, sanayicilerin sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesi konusunda İstanbul Sanayi Odasının etkin rol üstlendiğini dile getirdi.

12 6.4. İstanbul Üniversitesi ne Ziyaret Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul Üniversitesini ziyaret eden İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit, Mürsel Baki, İlhan Küçük ve Fatih Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ömer Saka, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Murat a Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi Sultan Ahmet Endüstri Meslek Lisesine Sosyal Güvenlik Semineri İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerde İl Müdür Yardımcıları Tarık Şahin ve Ahmet Erdoğan, Sultan Ahmet Endüstri Meslek Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. 16 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen söyleşide Sosyal Güvenlik Kurumu ve uygulamaları hakkında Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine detaylı bilgi verildi. Seminer sonunda İl Müdür Yardımcıları Tarık Şahin ve Ahmet Erdoğan öğrencilerin sorularını yanıtladı.

13 6.6. Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcıları Salih Köroğlu, Tarık Şahin, Ahmet Erdoğan ve Zeynep Sena Kahraman tarafından Şehit Aileleri Derneğine 16 Mayıs 2012 tarihinde ziyaret gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Mehmet Güner tarafından karşılanan İl Müdürlüğü heyeti, şehit aileleriyle bir araya geldi. Sosyal Güvenlik Haftasında yaptıkları ziyaretle Sosyal Güvenlik Kurumu olarak Şehit Ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade eden İl Müdür Yardımcısı Salih Köroğlu, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Güner le şehit ailelerinin sorunları hakkında konuştu TUSKON a Ziyaret Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları dahilinde gerçekleştirilen Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit ve Mürsel Baki tarafından ziyaret edildi. İl Müdürü Murat Göktaş, TUSKON Başkan Yardımcısı Fuat Özbekli, Yönetim Kurulu Üyesi İnci Konuk ve Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Aydın a Sosyal Güvenlik Haftası çalışmalarını anlattı.

14 7. 17 Mayıs 2013 Tarihinde Yapılan Çalışmalar 7.1. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ziyareti Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcıları Mürsel Baki ve Kasım Karakaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ın istirahatli olması nedeniyle Başkanvekili Ahmet Selamet le görüşen İl Müdürü Murat Göktaş ve beraberindeki heyet Sosyal Güvenlik Haftasında yapılan etkinlikleri anlattı. Görüşme sonunda İl Müdürü Murat Göktaş tarafından Başkanvekili Ahmet Selamet e Sosyal Güvenlik Haftası anısına el işlemeli bir vazo takdim edildi İstanbul Eczacılar Odası Ziyareti Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul Eczacılar Odasını ziyaret eden İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Göktaş, İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit, Mürsel Baki ve Mehmet Yiğitbaşı, İstanbul Eczacılar Odası Başkanı Ecz. A. Semih Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette Mayıs 2013 tarihlerinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

15 8. Sosyal Güvenlik Haftası Tanıtım Çalışmaları Sosyal Güvenlik Haftası süresince İstanbul da bulunan metro ve otobüslerde bilgilendirici afişler kullanıldı. Ayrıca Süpertoto 2. Lig karşılaşmalarında Sosyal Güvenlik Haftası pankartı eşliğinde takımlar sahaya çıktı.

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 57 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 06 08 Ocak 2010 tarihleri arasında, Şubemizce EMO Genç Üyelerine yönelik satranç turnuvası düzenlendi.

Detaylı

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün GÜLER in İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü olarak atanması dolayısıyla ve

Detaylı

SGK dan Ankara Sanayi Odasına Seminer

SGK dan Ankara Sanayi Odasına Seminer SGK dan Ankara Sanayi Odasına Seminer SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -NİSAN AYI İTİBARİ İLE 1 MİLYON 160 BİN İŞVEREN 5 PUAN PRİM TEŞVİKİNDEN FAYDALANMAKTADIR -TEŞVİKLERİN AMACI İSTİHDAMDA

Detaylı

ÜNİVERSİTE&OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

ÜNİVERSİTE&OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ. ÜNİVERSİTE&OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ. 23.05.2016 Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz ev sahipliğinde, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu kararı doğrultusunda, Üniversite Okul ve

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 20.04.2010 18.05.2010 MARKETLER İLE TOPLANTI ODAMIZ 1 İNCİ VE 16 NCI MESLEK KOMİTELERİMNİZ İLE ALANYA BAKKALAR VE BAYİLER ODASI İŞBİRLİĞİNDE ÜYE MARKETLERE YÖNELİK BİR TOPLANTI

Detaylı

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI SIRA 1 17-21 / 09 / İlköğretim a)cumhuriyet Alanında Tören b)halk Eğitim Konferans nda Tören c)kurumları Ziyaretler

Detaylı

Günce. Ecz. Meriç KALAYCIO LU. 1 May s 2010-Cumartesi

Günce. Ecz. Meriç KALAYCIO LU. 1 May s 2010-Cumartesi Günce Ecz. Meriç KALAYCIO LU 1 May s 2010-Cumartesi TEB Genel Sekreteri Ecz.Özgür Özel, Çanakkale'de düzenlenen Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu Toplantısı na katıldı. Toplantıda, İTS'ye geçiş, 2010 SUT

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası öncesinde 11 Mayıs 2012 tarihinde basın bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Sosyal Güvenlik Haftası öncesinde 11 Mayıs 2012 tarihinde basın bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. 1. Basın Bilgilendirme Toplantısı: Sosyal Güvenlik Haftası öncesinde 11 Mayıs 2012 tarihinde basın bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. İl Müdürümüz Sayın Ramazan Yıldız Bey in katıldığı basın bilgilendirme

Detaylı

27. VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI

27. VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI 27. VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ 2016 I-GENEL BİLGİ Gelir İdaresi Başkanlığımızca, Toplumda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin öneminin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

ORGANİZE SANAYİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ BALKARTLARI HEDİYE EDİLDİ Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi her yönüyle büyümeye ve gelişmeye devam

ORGANİZE SANAYİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ BALKARTLARI HEDİYE EDİLDİ Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi her yönüyle büyümeye ve gelişmeye devam ORGANİZE SANAYİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ BALKARTLARI HEDİYE EDİLDİ Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi her yönüyle büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Gerek yatırımcı olarak gerekse ara eleman olarak

Detaylı

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret İNGİLİZCE KURS DUYURUSU Sayın Velimiz, İngilizce kursumuz 28.09.2013 12.05.2014 tarihleri arasında Cumartesi günleri 09:00 12:20 saatleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılar için tıklayınız TED Ankara Koleji'nden

Detaylı

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi e-bülten

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi e-bülten Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi 5 e-bülten facebook.com/kocaelidogaanadolulisesi ÖĞRENCİ MECLİSİMİZ 4 UZMAN 4 EĞİTİM 4 SERTİFİKA SEMİNERİNDE Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi 26 Aralık tarihinde

Detaylı

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI 5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI YAŞAM İÇİN EĞİTİM İSTANBUL UN KURTULUŞUNUN 92. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN! İstanbul un kurtuluşunun 92. Yıldönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Detaylı

DEVLET KEMER TAKIYOR. Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi. Doç. Dr.

DEVLET KEMER TAKIYOR. Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi. Doç. Dr. 1 DEVLET KEMER TAKIYOR Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi Doç. Dr. Tuncay DURNA 27.02.2015 2 Paydaşlar İPA Türkiye Bölümü Başkanlığı TUGAM

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SIRA NO ÇALIġMA KONULARI TARĠHĠ 1. Eğitim Bölgesi Müdürler Toplantısı 6 Eylül -2013

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli 09 Aralık 2011 Cuma Günü Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Tarafından

Detaylı

Belediyemizce düzenlenen ve geleneksel hale dönüştürülen halı saha futbol turnuvası tamamlanmıştır.

Belediyemizce düzenlenen ve geleneksel hale dönüştürülen halı saha futbol turnuvası tamamlanmıştır. Belediyemizce düzenlenen ve geleneksel hale dönüştürülen halı saha futbol turnuvası tamamlanmıştır. Belediyemizce düzenlenen ve geleneksel hale dönüştürülen halı saha futbol turnuvası tamamlanmış olup

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 3 Sayı: 13 Mart 2016 İAÜ SHMYO Diş Protez Öğrencilerine Cad-CamEğitimi 29 Şubat 2016 - İAÜ Sağlık Hizmetleri Meslek

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU

REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve KOSGEB destekleri ile İFO Fuarcılık tarafından 12. kez geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve atık

Detaylı

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı.

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı. A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı. Sivas 5. Birlik Aşuresi için Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesi tahsis edildi ve Müdürlüğümüz personeli

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 23.10.2012. Kartal hız kesmedi

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 23.10.2012. Kartal hız kesmedi Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 23.10.2012 Kartal hız kesmedi Kasımpaşaspor maçı için hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Muhammed Demirci, Mustafa Pektemek, Trabzonspor maçında ayağına darbe alan

Detaylı

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI 19-21 Temmuz 2016 GAZETE KUPÜRLERİ TIKLAYINIZ İNTERNET SAYFALARI TIKLAYINIZ TV RAPORLARI TIKLAYINIZ GAZETE KUPÜRLERİ AKŞAM Tarih : 21.07.2016 GÜNLÜK ULUSAL GAZETE Sayfa : 14 İSTANBUL Tiraj : 316146 SİYASİ

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 MALKARA BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON HEMİT MAHALLESİ Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Malkara Belediyesi

Detaylı

Trabzon`daki yapı denetim firmalarında çalışan makina mühendisleri ile Şube SMM Komisyonu toplandı

Trabzon`daki yapı denetim firmalarında çalışan makina mühendisleri ile Şube SMM Komisyonu toplandı Trabzon`daki yapı denetim firmalarında çalışan makina mühendisleri ile Şube SMM Komisyonu toplandı 31.03.2011 Çarşamba günü, Şube Başkanı Şaban BÜLBÜL ün başkanlığında, Trabzon daki Yapı Denetim firmalarında

Detaylı

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, beraberindeki heyet ile birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları

Detaylı

T.C. YUNUSEMRE KAYMAKAMLIĞI Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 97. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. YUNUSEMRE KAYMAKAMLIĞI Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 97. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. YUNUSEMRE KAYMAKAMLIĞI Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 97. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI GENEL 1-19 Mayıs 1919 Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ün Ulusal

Detaylı

KÜLTÜREL İFADELERİN ÇEŞİTLİLİĞİ KOMİTESİ. Prof. Dr. M. Öcal Oğuz UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı

KÜLTÜREL İFADELERİN ÇEŞİTLİLİĞİ KOMİTESİ. Prof. Dr. M. Öcal Oğuz UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı KÜLTÜREL İFADELERİN ÇEŞİTLİLİĞİ KOMİTESİ Prof. Dr. M. Öcal Oğuz UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Komite Başkanı: Prof. Dr. M. Öcal Oğuz UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Komite Başkanı Vekili:

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ Okul tanıtım toplantılarımız ve ara sınıflar giriş sınavlarımız sürüyor. 8 Mart 2014 Cumartesi günü

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI Kurtuluş Savaşı nın ilk adımı, Ulu Önder Atatürk ün gençlere emanet ve hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle

Detaylı

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik.

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat:12.00 de Galatasaray Lisesi önünde meslektaşlarımızla toplanarak, balonlar pankartlar eşliğinde İstiklal Caddesi boyunca

Detaylı

SOMA YA EL VER KAMPANYASI

SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMANIN EVLATLARI ARTIK HEPİMİZİN EVLATLARI! Sayın Velimiz, Türk Eğitim Derneği, sivil toplum kuruluşu kimliği ve milli sorumluluğundan hareketle Soma da hayatını kaybeden emekçilerin

Detaylı

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, gençler için şölen tadında etkinlikler düzenledi. Minik mehteran

Detaylı

04 MAYIS 2016 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN Ankara da Türk Eczacıları Birliğinde düzenlenen 6643 Sayılı TEB Kanunu Komisyonu toplantısına katıldı.

04 MAYIS 2016 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN Ankara da Türk Eczacıları Birliğinde düzenlenen 6643 Sayılı TEB Kanunu Komisyonu toplantısına katıldı. 04 MAYIS 2016 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN Ankara da Türk Eczacıları Birliğinde düzenlenen 6643 Sayılı TEB Kanunu Komisyonu toplantısına katıldı. 05 MAYIS 2016 Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz.Ahmet Gökhan

Detaylı

DİYARBAKIR ŞUBE 1 MAYIS DİYARBAKIR`DA COŞKUYLA KUTLANDI SOMA FACİASIYLA İLGİLİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

DİYARBAKIR ŞUBE 1 MAYIS DİYARBAKIR`DA COŞKUYLA KUTLANDI SOMA FACİASIYLA İLGİLİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ DİYARBAKIR ŞUBE 1 MAYIS DİYARBAKIR`DA COŞKUYLA KUTLANDI 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü; TMMOB, DİSK, KESK ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de aralarında bulunduğu on binlerce kişi tarafından

Detaylı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2012 GENEL HÜKÜMLER

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2012 GENEL HÜKÜMLER GENEL HÜKÜMLER 1. Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim günü saat 13.00 te başlar, 29 Ekim günü saat 24.00 te son bulur. 2. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 2429 Sayılı Genel Tatiller Hakkında Kanun ve 5 Mayıs tarih ve

Detaylı

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler;

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler; Spor Topluluğu Yönetim Kurulu Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Süleyman Burak ÇELENER Hakan ATILGAN Ahmet Çetin KARAGÜLLE Ömer ALPASLAN Hakan

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. ASILSIZ ETMEYİN HABERLERE İTİBAR Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. BASIN DUYURUSU Ülkemizin bazı illerinde meydana gelen müessif terör olayları

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği. b) Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği. İlgi

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR BÖLÜMÜ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN SOSYAL FAALİYETLER VE BAYRAMLARIN (BELİRLİ

Detaylı

ÇİMENTO ÜRETİM SORUMLUSU VE ELEMANININ 4 SEVİYE ÜZERİNDEN PİLOT SINAVLARI TAMAMLANDI

ÇİMENTO ÜRETİM SORUMLUSU VE ELEMANININ 4 SEVİYE ÜZERİNDEN PİLOT SINAVLARI TAMAMLANDI ÇİMENTO ÜRETİM SORUMLUSU VE ELEMANININ 4 SEVİYE ÜZERİNDEN PİLOT SINAVLARI TAMAMLANDI Çimento Ulusal Yeterlilikler Kurulu üyelerinin fabrikalarında 06 Kasım 2012 tarihinde saat 09:00 itibariyle Çimento

Detaylı

2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı

2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı 2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2016 9 Komitemiz Yıl Boyu Çalıştı Üye Plaketlerimiz Yenilendi Sizi Dinliyoruz Üye memnuniyet anketi yapıldı. Zekeriyaköy Kooperatif faaliyetlerinin tümünü bir

Detaylı

Basına kapalı. Beşiktaş: 3 Tepecikspor: 1

Basına kapalı. Beşiktaş: 3 Tepecikspor: 1 28 MART 2013 Beşiktaş: 3 Tepecikspor: 1 Basına kapalı oynanan hazırlık karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Beşiktaş, Almeida (2) ve Dentinho nun ayağından gelen gollerle rakibini 3-1 mağlup

Detaylı

Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak

Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak SGK 11.02.2013 tarihinde Uşak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans düzenledi.

Detaylı

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge,

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR.

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR. 28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR. Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim

Detaylı

BEŞIKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2012 /BEŞİKTAŞ

BEŞIKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2012 /BEŞİKTAŞ BEŞIKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2012 /BEŞİKTAŞ 2012 YILI KURUMSAL MALI DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU...0 I-OCAK HAZİRAN 2012 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA

Detaylı

OTOMOTİV MÜHENDİSİ TANIM. Kamyon, otobüs, minibüs, otomobil gibi motorlu kara taşıtlarını planlayan ve üretimini denetleyen kişidir.

OTOMOTİV MÜHENDİSİ TANIM. Kamyon, otobüs, minibüs, otomobil gibi motorlu kara taşıtlarını planlayan ve üretimini denetleyen kişidir. TANIM Kamyon, otobüs, minibüs, otomobil gibi motorlu kara taşıtlarını planlayan ve üretimini denetleyen kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Otomotiv mühendisinin görevleri makine mühendisinin

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 3 Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 2011-2012 Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları: a) Başvurular 1-29 Haziran 2011 b) Seçici komisyon tarafından kayıtları yapılacak çocukların tespiti 1 Temmuz 2011 c) Kesin

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Tartışa Tartışa ANLATIYORUZ-Tartışa Tartışa ANLIYORUZ Münâzara Etkinliği Usûl ve Uygulama Esasları

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR B E L E D İ Y E S İ 2015 PERFORMANS PROGRAMI Performans i H1 Kültürel Ve Sanatsal Gerçekleştirmek 1 Kültür Ve Sanat Tesisi Olanaklarımızı Plan Dönemi Sonuna Kadar 3 Kat Arttırmak.

Detaylı

ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI

ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI w w w. i s t a n b u l a b. co m ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI 1 ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI 2 ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI İstanbul AB ye Hazırlanıyor Projesi Şehir Eşleştirme Programı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı okulumuzda öğrencilerimizin ve velilerimizin çok yoğun katılımı ile coşkulu

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ NİSAN 2009 BÜLTEN II SAVTEK İTÜ bünyesinde 2008 yılı güz döneminde kurulmuş olan SAVTEK, savunma sanayileri konusunda bilinçli öğrenci toplulukları

Detaylı

AYAKKABI SEKTÖRÜNÜN AVRUPADA ÖNDE GELEN İSİMLERİ EDU SHOE PROJESİ İLE TASEV TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

AYAKKABI SEKTÖRÜNÜN AVRUPADA ÖNDE GELEN İSİMLERİ EDU SHOE PROJESİ İLE TASEV TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU AYAKKABI SEKTÖRÜNÜN AVRUPADA ÖNDE GELEN İSİMLERİ EDU SHOE PROJESİ İLE TASEV TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU Proje koordinatörlüğünü TASEV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin yaptığı

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ

AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ STRATEJİK PLANLAMA YEREL PROJELER AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ 1) GİRİŞ; A) Müdürlüğümüz bünyesindeki AR-GE birimi Strateji Geliştirme şubesinden sorumlu Müdür Yardımcısı başkanlığında;

Detaylı

A ğ u s t o s 2 0 1 5

A ğ u s t o s 2 0 1 5 A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Z A F E R B A Y R A M I 31 1 E y l ü l 2 0 1 5 Hoşgeldiniz Kahvaltısı Saat:9.00-10.30 Açılış Tanışma

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYSERİ EVİ

ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYSERİ EVİ 4.Sınıflar Müze Gezisi Kayseri Lisesi nin Milli Mücadele Müzesi olarak düzenlenerek hizmete açılmış olması nedeni ile 4.sınıflar olarak Müzeye gezi düzenledik. Öğrencilerimiz, Kayseri halkının Milli Mücadeledeki

Detaylı

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı 16-17 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan ın Bakü Kentinde Serhedci İdman Olimpiya Spor Kompleksinde 10 ülkeden 523

Detaylı

KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU SEMİNER ÇALIŞMASI PLANI

KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU SEMİNER ÇALIŞMASI PLANI KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU 2014- EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU SEMİNER ÇALIŞMASI PLANI 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIZILPINAR ATATÜRK İLKOKULU HAZİRAN DÖNEMİ TARİH SAAT YAPILACAK ETKİNLİKLER GÖREVLİ PERSONEL

Detaylı

ULUSAL TÜNELCİLİK ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI

ULUSAL TÜNELCİLİK ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI YOLLAR TÜRK MİLLİ KOMİTESİ ULUSAL TÜNELCİLİK ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI 19.ŞUBAT.2015 ANKARA 1 KURULUŞU 2547 Sayılı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Kanunun un 2880 Sayılı Kanunla Değişik 7 Maddesinin (m) Fıkrası

Detaylı

Çocuk, Ergen ve Genç Yetişkinler İçin Kariyer Rehberliği Programları Dizisi

Çocuk, Ergen ve Genç Yetişkinler İçin Kariyer Rehberliği Programları Dizisi Editörden Önsöz Çocuk, Ergen ve Genç Yetişkinler için Kariyer Rehberliği Programları Dizisi, kariyer rehberliği uygulamaları yapması gereken psikolojik danışmanlar için hazırlanmış sınıf / grup rehberliği

Detaylı

Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması

Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması Amaç ve İçerik Projenin temel amacı sosyal dışlanmayı kırmaktır. Zira özürlüler günlük yaşamda karşılaştıkları dezavantajlar nedeniyle toplumdan uzaklaşmakta,

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÜSKÜDAR LİSESİ. FEN ve DENEY KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÜSKÜDAR LİSESİ. FEN ve DENEY KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI E K İ M E Y L Ü L 05 06 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÜSKÜDAR LİSESİ FEN ve DENEY KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI SÜRE AMAÇ YAPILACAK ETKİNLİKLER Ay Hafta Saat BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR *Eğitici Kulüpler hakkında

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR BÖLÜMÜ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN SOSYAL FAALİYETLER VE BAYRAMLARIN (BELİRLİ

Detaylı

Avrupalı Hukukçular Viyana'da Toplandı

Avrupalı Hukukçular Viyana'da Toplandı Avrupalı Hukukçular Viyana'da Toplandı Kaynak : http://www.alternatifhaber.at/ 2013-12-02 3. Avrupalı Hukukçular Eğitim Programı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 30 Kasım-1

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesinde öğrenim görmekte olan engelli öğrencilerin

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

ÖZLÜK HAKLARI KONUSUNDA TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI DR. M. MEHDİ EKER İLE 22 MAYIS 2008 DE BİR GÖRÜŞME YAPILDI

ÖZLÜK HAKLARI KONUSUNDA TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI DR. M. MEHDİ EKER İLE 22 MAYIS 2008 DE BİR GÖRÜŞME YAPILDI HABERLER ÖZLÜK HAKLARI KONUSUNDA TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI DR. M. MEHDİ EKER İLE 22 MAYIS 2008 DE BİR GÖRÜŞME YAPILDI Antalya da 12 13 Nisan 2008 tarihinde gerçekleştirilen Uluslararası Veteriner Halk

Detaylı

3. Aşağıda belirtilen takvime uygun olarak işlemlerin gerçekleştirilmesi, 30 Mart 2016 Sistemin açılması

3. Aşağıda belirtilen takvime uygun olarak işlemlerin gerçekleştirilmesi, 30 Mart 2016 Sistemin açılması EK-1 a. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Kurum Standartları Sistemi Uygulama Öncesi Tamamlanması Gereken Çalışmalar 1. Kurum Standartları Sisteminin amacına uygun olarak işlemesini sağlamak üzere sistemin

Detaylı

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI (7-13 MART 2016)

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI (7-13 MART 2016) PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI (7-13 MART 2016) ERGENE TSM Pulmoner rehabilitasyon haftası nedeni ile toplumsal bilinci arttırmak amacıyla 10 Mart 2016 Perşembe günü Yulaflı Sağlık Evinde Ebe Suna BURGALAK

Detaylı

ARHAVİ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI

ARHAVİ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI ARHAVİ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI İLÇE FİKSTÜRÜ Sayfa 1 2012-2013 YILI OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ MÜSABAKA TAKVİMİ KÜÇÜKLER KORT TENİSİ Küçükler

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Detaylı

KIRIKKALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

KIRIKKALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Eylül 2014 AR- G E B Ü L T E N İ KIRIKKALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Birincil Yazı Başlığı AR-GE BÜLTENİ KIR IK KAL E MİL L İ EĞİT İM MÜDÜRLÜĞÜ SAYFA 2 Stratejik Planlama

Detaylı

ADANA SOSYAL YARDIM HİZMETLERİ. 2014 yılında 97.742 hane, 2015 yılında ise 98.464 hane sosyal yardımlardan faydalanmıştır.

ADANA SOSYAL YARDIM HİZMETLERİ. 2014 yılında 97.742 hane, 2015 yılında ise 98.464 hane sosyal yardımlardan faydalanmıştır. ADANA SOSYAL YARDIM HİZMETLERİ 2014 yılında 97.742 hane, 2015 yılında ise 98.464 hane sosyal yardımlardan faydalanmıştır. 2012 yılında bütün vatandaşlarımızı sağlık güvencesine kavuşturan Genel Sağlık

Detaylı

15 OCAK TOPLANTI 16 OCAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI 3 / 8

15 OCAK TOPLANTI 16 OCAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI 3 / 8 Wilfrid J. WILKINSON U.R. Başkanı 2007 08 Ali GÖKBEN U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2007 08 Jorj BASUS 11. Grup Guvernör Yardımcısı ANTAKYA DEFNE ROTARY KULÜBÜ ROTARY CLUB OF ANTAKYA DEFNE Dernek Merkezi (Head

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1104779 30/01/2015 Konu: Türkiye Geneli Liseler Arası I. Bestami Yazgan Şiir Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli

Detaylı

FUAR RAPORU 3.ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, HALI, EV TEKSTİLİ VE EŞYALARI FUARI

FUAR RAPORU 3.ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, HALI, EV TEKSTİLİ VE EŞYALARI FUARI FUAR RAPORU 3.ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, 21-25 Kasım 2013 CEZAYİR FUAR HAKKINDA 3. ALGERIA DECOREXPO, 21 25 Kasım 2013 tarihleri arasında Atılım Fuarcılık ve Elan Expo işbirliğinde SAFEX Fuar Alanı'nda

Detaylı

AĞUSTOS 2013 2013 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com

AĞUSTOS 2013 2013 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com AĞUSTOS 2013 2013 SAYI SAaYI:31 33 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com AKİF ARICAN DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, 30 Ağustos

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ T.C. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Yılı Ocak-Haziran Dönemi Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ - 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesi

Detaylı

Gündemde Öne Çıkanlar

Gündemde Öne Çıkanlar 1 Yıl : 2 Sayı : 22 TÜRMOB Haftalık Haber Bülteni 14.02.2014 TÜRMOB İLE SGK ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI TÜRMOB İLE SGK ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI Türkiye Serbest Muhasebeci Mali

Detaylı

Güney Azerbaycan 1.Forumu Ankara'da Düzenlendi دوشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۱۷

Güney Azerbaycan 1.Forumu Ankara'da Düzenlendi دوشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۱۷ AZOH: 12-13 Mayıs Tarihlerşnde Uluslararası Güney Azerbaycan 1.Forumu Ankara da Düzenlendi.Yoğun Katılımın gözlendiği Forum,İran tarafından engellenmek istendi.ancak katılımcıların üstün çabaları ile Bütün

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Kaleli sığınma evlerinde kalan kadınlarla ilgili hazırladığı iki ayrı kanun teklifi sundu. Tarih : 08.03.2013 Bursa Milletvekili Sena Kaleli nin kanun teklifleri

Detaylı

OPERA SANATÇISI TANIM. Sözlerinin bütünü veya çoğu şarkılı olarak söylenen müzikli tiyatro eseri olan opera sanatını icra eden kişidir.

OPERA SANATÇISI TANIM. Sözlerinin bütünü veya çoğu şarkılı olarak söylenen müzikli tiyatro eseri olan opera sanatını icra eden kişidir. TANIM Sözlerinin bütünü veya çoğu şarkılı olarak söylenen müzikli tiyatro eseri olan opera sanatını icra eden kişidir. A- GÖREVLER - Her gün düzenli olarak performansını koruyabilmek için ses ve beden

Detaylı

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İstanbul un şiirlerle, kum sanatının büyüleyici gösterimi ve müzik eşliğinde dile

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İstanbul un şiirlerle, kum sanatının büyüleyici gösterimi ve müzik eşliğinde dile İSTANBUL A DAİR DİNLETİSİ DÜZENLENDİ ŞİİR Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İstanbul un şiirlerle, kum sanatının büyüleyici gösterimi ve müzik eşliğinde dile geldiği şiir dinletimiz, okul yöneticilerimizin,

Detaylı

Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı. 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz.

Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı. 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz. Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz. Kocaeli'nin İlçe Belediyelerinde evsel atıkların toplanması ve taşımasında

Detaylı

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Kulüpleri Yönergesi

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Kulüpleri Yönergesi KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Kulüpleri Yönergesi Amaç ve Kapsam Madde 1 Öğrenci Konseyi; a) Üniversitenin çağdaş bir eğitim kurumu olarak gelişmesine katkıda bulunmak,

Detaylı

SANAT TARİHÇİSİ TANIM. Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir.

SANAT TARİHÇİSİ TANIM. Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir. TANIM Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Sanat tarihçisi; resim,

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER 62 4. TEKNİK-MESLEKİ ETKİNLİKLER 4.1 Mesleki Denetim Faaliyetleri Çalışma döneminde mesleki denetim hizmetlerinde belirgin bir artış sağlanmıştır. Bu artış gerek çeşitli kurumlardan

Detaylı