Aegean Area, around Izmir, a warm Mediterranean climate Anatolia Plateau, a cool Mediterranean climate

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aegean Area, around Izmir, a warm Mediterranean climate Anatolia Plateau, a cool Mediterranean climate"

Transkript

1

2

3

4 In 1942, after having discovered vineyards and winemaking in France, Mr. Isa Guner, a first-generation immigrant from Bulgaria, founded his own winery in Izmir, Turkey. Understanding that there was outstanding natural potential in Turkey for wine production, he purchased 4 hectares and started planting vineyards. In 1958, Mr. Guner s sons, Mr. Gokhan Guner and Mr. Coskun Guner joined the business developing the property to 50 hectares. Nowadays the property, composed of 150 hectares of vineyard and a first class restaurant (Isabey), is managed by the third generation of the Guner family. They are assisted by experienced French consultant Mr. Florent Dumeau from the Bordeaux region. Sevilen Group has been working on the terroir approach (Soil, local climate and vineyard architecture, rootstock, varietal, vine spacing, leaf area per hectare, crop per vine) with already outstanding results. Today, Sevilen produces grapes for premium wines on two sites: Aegean Area, around Izmir, a warm Mediterranean climate Anatolia Plateau, a cool Mediterranean climate In Izmir (150 metres of elevation) climate conditions are close to those of Bari or Athens. In the Anatolian plateau (900 metres of elevation), climate conditions are similar to the Rhône Valley (Hermitage, Chateauneuf du Pape) but drier during the summer. On both sites, soils are unique with a complex distribution, alternation of chalk and shale (heavy clay) and occurrence of limestone. This diversity of soil and climate allows the production of very qualitative white and red wine always presenting a unique expression. After having totally restructured part of his vineyard, plus adding new plantations, Sevilen Group now produces ten million bottles/year of qualitative wines. Winemaking techniques are very modern. With a full brand new reception (double sorting table), the pre-fermentative process respects the integrity of the grapes, which are all hand-harvested. Working with gravity, juices and wines are moved as carefully as possible throughout the aging process. A selection of top French cooperage, in association with a Turkish university, has been developed in order to research the best solutions for our wines.

5 magnesia şaraphanesi Bağlarının toplam alanı 150 hektara ulaşan ve içerisinde birinci sınıf bir mekan olan İsabey Restoranı da bulunan şaraphane artık Güner Ailesi'nin üçüncü nesli tarafından işletilmektedir. Ailenin en büyük yardımcıları ise Bordeaux bölgesi kökenli deneyimli Fransız danışmanı Florent Dumeau'dur. Toprak yapısı ve bölgesel iklim gibi faktörlerin hektar başına yeşil alan ve asma başına üzüm rekoltesi gibi bağ mimarisiyle doğrudan ilgili özelliklerin de özenle ele alındığı yanı sıra asma kütükleri, özel türler, asmalar terroir yaklaşımı üzerinde çalışan Sevilen Grup şimdiden göz kamaştırıcı sonuçlar almaya başladı. Günümüzde, Sevilen üzüm üretimini iki merkezde sürdürüyor; İzmir yakınlarında yer alan ve sıcak bir Akdeniz iklimine sahip olan Ege Bölgesi. Soğuk bir Akdeniz iklimine sahip olan Anadolu Platosu. İzmir deki (150 metre rakım) iklim koşulları Bari veya Atina dakine oldukça yakındır. Anadolu Platosu nda ise (900 metre rakım) Rhône Vadisi ndekine (Hermitage, Chateauneuf du Pape) benzer iklim koşulları hakim olmakla birlikte daha kuru bir yaz mevsimi yaşanmaktadır. Her iki merkez de yer yer kireçli ve şistli (kil) bölgelerin yer aldığı ve aralara serpiştirilmiş kalker adacıklarının bulunduğu kompleks bir dağılım gösteren benzersiz bir toprak yapısına sahiptir. Toprak ve iklim açısından sahip olunan bu çeşitlilik, benzersiz bir ifade sunan son derece üstün niteliklere sahip beyaz ve kırmızı şarapların üretimini mümkün kılmaktadır. Firmamız son derece modern şarapçılık teknikleriyle çalışmaktadır. Çift ayırma tablasının kullanıldığı yepyeni bir kabul süreci ile tümü elle hasat edilen üzümlerin fermantasyon prosesi öncesinde en ufak bir zarar görmemesi sağlanmaktadır. Yerçekiminin etkisiyle süzdürme yapılan sistemde olgunlaştırma prosesi boyunca üzüm suyu ve şarap son derece büyük bir dikkat ve özenle taşınmaktadır. Şaraplarımız için en iyi çözümlerin geliştirilmesi amacıyla Fransa nın en iyi fıçı üreticilerinin yanı sıra Türkiye de de bir üniversiteyle işbirliği içine girilmiştir.

6 Mürefte Şaraphanesi Magnesia Şaraphanesi Today, Sevilen produces grapes for premium wines on two sites: Aegean Area, around Izmir, a warm Mediterranean climate Anatolia Plateau, a cool Mediterranean climate Climate: Typical Mediterranean climate with hot summers and mild winters. It has a maritime climate in coastal parts (vineyards are at an altitude of 150 metres, and are closer to say Bari or Athens) and continental climatic conditions (in the Anatolian Plateau, the vineyards are at a height of 900 metres, and the climate is closer to the Rhône Valley, though with less rainfall) in inland parts. Precipitation differs between mm with an average of 550 mm per year. There are about 80 days with precipitation, mainly during winter. The longterm mean temperature differs between 16-20ºC in coastal parts and 12 to 16ºC in inland parts. At high altitudes temperatures can rise to 40ºC during summer and fall to - 10ºC in winter. Soil Type: Differs from clay loam in the lower elevations to calcarious chalks. Wine Grape Production Share: The Aegean region accounts for 52.7% of all the wine produced in Turkey. Soils are unique with a complex distribution, alternation of chalk and shale (heavy clay) and occurrence of limestone. This diversity of soil and climate allows the production of very qualitative white and red wine always presenting a unique expression.

7 Günümüzde, Sevilen üzüm üretimini iki merkezde sürdürüyor; İzmir yakınlarında yer alan ve sıcak bir Akdeniz iklimine sahip olan Ege Bölgesi. Soğuk bir Akdeniz iklimine sahip olan Anadolu Platosu. İklim: Sıcak yazları ve ılık kışları ile tipik Akdeniz iklimidir. Bu kıyı, bölgelerinde deniz iklimine sahiptir (üzüm bağları 150 metre rakımda, Bari veya Atina ya benzer) ve karasal iklim koşulları (Anadolu yaylasında, üzüm bağları 900 metre yükseklikte olan ve iklim Rhône Vadisi ne yakın, iç kısımlarında daha az yağışlıdır) yılda 550 mm bir ortalama 1000 mm-yağış 400 arasında farklılık gösterir. Yağış ile yaklaşık 80 gün ağırlıklı olarak kış aylarındadır. Uzun süreli sıcaklık kıyı bölgelerinde C ve iç bölgelerinde C arasında değişir demek. Yüksek rakımlarda sıcaklıklar yaz aylarında 40 C'ye çıkabilir ve sonbahar-kış aylarında 10 C. Toprak tipi: Kalkerli üst yapı alt kotlarda kil balçık Şarap Üzüm Üretimi: Ege Bölgesi Türkiye'de üretilen tüm şarap % 52.7 oluşturmaktadır.

8

9 Sevilen Şarap Sanayi yeni bağlarla, daha çok üzüm işleyerek, modern teknolojiyi kullanarak ve kaliteli şaraplar üreterek bin yıllık şarap geleneğine hak ettiği değeri vermenin önemine inanmaktadır. Fakat atılması gereken bir adım daha var, o da kaliteli şarap kaliteli bir atmosferde sunulmalıdır. Bu amaçla şirket, İsabey Bağları ve Bağevi projesini başlattı. İzmir in Menderes ilçesinde 85 dönümlük bir alana yayılan İsabey Bağları ve Bağevi eşsiz bir şarap ve bağcılık keyfi yaşatmayı amaçlıyor. İsabey Bağları ve Bağevi, şarabın bağdan masaya kadar olan serüvenini öğrenmek isteyen şarap dostları ve şarap uzmanları için açık hava mekânlarında mükemmel bir fırsat sunuyor. Sauvignon Blanc bağlarının ortasında yer alan bu merkez, Fransız mutfağının en lezzetli ve seçkin tatlarını sunan restoranıyla da eksiksiz ve mükemmel bir keyif yaşatıyor. The Sevilen Wine Industry believes in paying tribute to the wine tradition of thousands of years by planting vineyards, processing grapes, using modern technology and making quality wines, yet there is one more step: quality wine needs to be served in a quality atmosphere. Therefore, the company built Isabey Vineyard and Winehouse. Here at Isabey Vineyard and Winehouse, which is situated on an area of 85 hectare in Menderes, Izmir, you can enjoy an unrivaled wine and viticulture experience. Isabey Vineyard and Winehouse offers an excellent outdoor opportunity to learn about the life of wine, from the vineyard to the table, for both wine lovers and experts. This facility is located in the Sauvignon Blanc vineyard with a restaurant serving delicious and exquisite French cuisine for a complete and perfect experience.

10 Sevilen İkon serisi, 85 hektar Menderes-İzmir ve 55 hektar Güney-Denizli Bağları nda çok özel topraklar üzerinde, tek parsel tek bağ yaklaşımıyla, itina ile yetiştirilen üzümlerden üretilmiştir. Kompleks bir yapıya sahip olup, 10 yılın üzerinde yıllandırılabilme potansiyeline sahip şaraplardır. Sevilen s iconic wines are made of grapes grown with great care on special soils within Sevilen's 85 hectare vineyard, located in Izmir-Menderes and on the 55 hectare Guney-Denizli Plateau. The wines display complex tastes and have an aging potential of over 10 years. CENTUM 100 rakamının Latince karşılığıdır. Tabiatın İklim Toprak-Üzüm üçlüsünün uyumlu beraberliğini sunduğu Güney İlçesinin Aşağıçeşme Köyü ndeki bağlardan hasat edilen üzümlerle yapılan Centum a ismini veren, eskiden bu köyde bulunan 100 asmalık bağdır. 100 demektir. 100 asmaya sahip bağın yüzyıllardır bağcılık ve tütün üretimi yapılan, çok özel bir terroir (toprak ve iklim) yapıya sahip Güney ilçesi Aşağıçeşme Köyü nde üretilen Sevilen Centumlar, %100 Syrah ve %100 Cabernet Franc üzümlerinden elde edilir. Centum is the Latin equivalent of the number 100. Harvested from grapes grown in the southern village of Asagicesme, where nature s climate-soil-grape threesome reigns harmoniously. Centum derives its name from the ancient vineyard of 100 vines that once stood in the village. Sevilen Centum is produced in Asagicesme Village of Guney district in the region, where viniculture and tobacco production have been conducted for long years and which has a very special terrain (soil and climate) structure, is obtained 100 % from Syrah & Cabernet Franc grapes.

11 SYRAH Kırmızı Sek Şarap %100 Syrah Denizli / Güney Fransız meşe fıçı 75 cl Red Dry Wine 100% Syrah Denizli / Guney French oak barrels 75 cl Yaban mersini, böğürtlen, füme et, gevrek ve kavruk kahve kokusu içeren kompleks aroma ve tadıyla benzersiz bir Syrah stili. Bu şarap damakta füme et, karamel, gevrek ve canlı mineral izinin yanı sıra yoğun bir yaban mersini ve böğürtlen tadı bırakmaktadır. Yumuşak tanenler ve güzel doğal asitliği, bu şarabı dengeli hale getirmiştir. Yavaş yavaş içilen son yudumdan sonra, daha fazlasını isteyeceksiniz. 14 ay Fransız meşe fıçılarda ve 12 ayrı şişelerde olgunlaştırılmıştır. This wine has a palate of intense blueberry and blackberry flavors accompanied by a blend of smoked meat, caramel, zwieback savors and a vivid mineral trace. The soft tannins and its naturally pleasant acidity balance the taste of this wine. You ll definitely wish for more after the last drop of this unique tasting wine. The wine is aged for 14 months in French oak barrels and bottle-aged for an additional 12 months. AWC Vienna Wine Awards Seal of Approval CWSA China & Hong Kong Silver Medal AWC Vienna Wine Awards Gold Medal AWC Vienna Wine Awards Silver Medal AWC Vienna Wine Awards Gold Medal Gusto Magazine - BEST WINE OF THE YEAR 2009 CABERNET FRANC Kırmızı Sek Şarap %100 Syrah Denizli / Güney Fransız meşe fıçı 75 cl Red Dry Wine 100% Syrah Denizli / Guney French oak barrels 75 cl Burunda koyu erik, kiraz ve tütün kokularına sahip, çok ince, koyu kırmızı renklidir. Cabernet Franc şarabımızda, çekilmiş kahve ve mentollü yabani ahududu, saf menekşe aromaları belirgindir. Ağızda, muhteşem kadifemsi dokusunu ve tanenli yapısını, zarif meyve aromalari takip eder. Very fine deep carmine color, dark plum cherry and tobacco on the nose. This intense Cabernet Franc expresses wild raspberries and violets, pure mentholated with a hint of ground coffee. The mouth feel is suave with tannins gentle forward fruit with very long persistency.

12 Deniz seviyesinden 900 metre yükseklikte, Güney Platosu nda tesis edilmiş Sevilen Bağları nın adıdır. 900 konseptine dahil şaraplar üç çeşittir; 900 Fume Blanc beyaz sek, 900 Cabernet Sauvignon kırmızı sek ve 900 Petit Verdot kırmızı sek. Tek bağ (estate wine) ve iyi tarım yapılan üst segment, limitli üretimdir. It is the name of Sevilen Vineyards, which was established on Guney Plateau, at 900 metres above sea level. Three varieties of wines are included in 900 concept: 900 Fume Blanc dry white, 900 Cabernet Sauvignon dry red and 900 Petit Verdot dry red. This wine is single vineyard (estate wine) and high-segment (for which good agricultural practices are conducted) and limited-production. FUME BLANC Beyaz Sek Şarap Güney / Denizli Fransız meşe fıçı 75 cl White Dry Wine Guney / Denizli French oak barrel 75 cl Mümkün olan sayıda Sevilen 900 Fume Blanc i elinizin altında bulundurmanızı şiddetle tavsiye ederim. İzmir den içerde Güney Platosu nda kalkerli/killi bağlarda yetişen Sauvignon Blanc dan üretilen sek ve son derece ferahlatıcı olan şarap, Türkiye nin sıcak yaz günlerinin mükemmel ve bir o kadar da şaşırtan sürprizi. Bana Avustralya daki Yarra Vadisi nin özellikle serin bölgelerinin ürünü PHI Sauvignon Blanc şarabını hatırlatıyor. Kavuran bir asidite, ancak yeterli meyve tadını da hissettiren bir ürün. I would strongly suggest you arm yourself with many bottles of Sevilen, 900 Fume Blanc. This is a bone-dry, super-refreshing Sauvignon Blanc grown on the limestone/clay of the Guney Plateau inland from Izmir and would be an absolute godsend on a hot day in Turkey. It reminds me rather of PHI Sauvignon Blanc from a particularly cool part of the Yarra Valley. Searing acidity, but also have quite enough fruit as well. Jancis Mary Robinson OBE, MW, British Wine Critic CWSA 2013 China & Hong Kong - Double Gold Medal Tuğrul Şavkay İstanbul Gold Medal AWC Vienna Wine Awards Seal of Approval Decanter World Wine Awards Bronze Medal

13 PETIT VERDOT Kırmızı Sek Şarap %100 Petit Verdot Güney / Denizli Fransız meşe fıçı 75 cl Red Dry Wine 100% Petit Verdot Guney / Denizli French oak barrel 75 cl Türkiye nin ilk %100 Petit Verdot şarabıdır. Sevilen Şarapları nın sahip olduğu Denizli Güney ilçesi sınırları içerisinde Güney Platosu ndaki bağlarda yetiştirilen Petit Verdot üzümlerinden imal edilmiştir. Güçlü damak yapısı ve zarif, orta uzunlukta tad yapısı mevcuttur. 14 ay Fransız meşe fıçılarda, 12 ay da şişelerde olgunlaştırılmıştır. This is the first 100% Petit Verdot wine ever created in our country. The wine is a varietal of Petit Verdot grapes grown at the Sevilen Wines Guney Plateau vineyard located in Denizli. It has a strong flavor in addition to its elegant and medium length taste. It is matured for 14 months in French oak casks and in bottles for 12 months. AWC Vienna Wine Awards Gold Medal Decanter 2012 UK - Silver Medal CABERNET SAUVIGNON Kırmızı Sek Şarap %100 Cabarnet Sauvignon Güney / Denizli 75 cl Red Dry Wine 100% Cabarnet Sauvignon Guney / Denizli 75 cl Deniz seviyesinden 900 metre yükseklikte, çok özel bir bağın hasadından doğdu. Yoğun fakat son derece zarif tanenli yapısını, yüksek rakımın getirdiği iklim koşullarıyla uzun sürede olgunlaşan meyvenin kazandığı konsantrasyona borçlu. 14 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda, 12 ayda şişelerde olgunlaşması tamamlanan 900, uzun süre damakta kalan aromatik ve ipeksi lezzetiyle tadanlara rafine keyifler sunuyor. A new Cabernet Sauvignon was born out of the first produce of a special vineyard located 900 meters above the sea level. Sevilen 900 owes its intense, yet elegant taste, complete with soft tannins, to the concentration of the grapes ripening for a relatively longer period due to the climatic conditions of higher elevations. Sevilen 900 is first matured for 14 months in French oak casks, and then 12 months in bottles, which offers a refined experience with a long lasting aromatic and silky taste. AWC Vienna Wine Awards Gold Its Own Category AWC Vienna Wine Awards Seal of Approval Decanter World Wine Awards Bronze Medal Decanter World Wine Awards Silver Medal AWC Vienna Wine Awards Seal of Approval AWC Vienna Wine Awards Silver Medal

14 ULTRA PREMIUM ARAPLAR ULTRA PREMIUM WINES Ultra Premium serisi, tipik üzüm karakterini yansıtan, ya da ustaca bir kupaj ile kompleks bir tad yapısı yakalayan şaraplardan oluşan bir seridir. Bu serinin şarapları, Sevilen in İzmir ve Denizli deki bağlarında, uluslararası şarapçılık standartlarında yetiştirilen üzümlerden üretilmiş, 4-8 yıl arasında yıllandırma potansiyeli olan sek şaraplardır. A typical grape character or a top notch blend displaying a complex taste pattern. These wines are made of grapes grown at international standards, in Sevilen s Izmir and Denizli Vineyards. These dry wines have an aging potential of 4-8 years.

15 CHARDONNAY Beyaz Sek Şarap %100 Chardonnay Ege 75 cl White Dry Wine 100% Chardonnay Aegean 75 cl Sevilentepe Bağı nda güneşe doyarak olgunlaşmış Fransız kökenli Chardonnay üzümlerinden. Fermantasyonunu Fransız meşe fıçılarda tamamladıktan sonra, yine meşe fıçılarda 12 ay boyunca tortusu üzerinde dinlendirilmiş ve kısıtlı bir filtrasyondan sonra şişelenmiş. Fıçı fermantasyonunun tüm zenginliğini ve dolgunluğunu taşıyan, Burgonya stili zengin bir şarap. Istakoz, deniz kereviti gibi kabuklu deniz ürünleri ve kalkan gibi yağlı balıklarla mükemmel uyum sağlıyor. A varietal of French Chardonnay ripened under the sun at the Sevilentepe vineyard. After completion of fermentation in French oak, the wine is left to settle for 12 months on its own lees in French oak casks and then bottled after a limited filtration process. A full bodied Burgundy style wine possessing the complete richness and fullness of oak fermentation. We recommend pouring the wine into a carafe just before drinking. It is a perfect accompaniement to shellfish such as lobster and crayfish and oily fish like turbot. AWC Vienna Wine Awards Gold Medal Vinalies Paris Internationales Silver Medal Chardonnay du Monde Bronze Medal SYRAH & MERLOT Kırmızı Sek Şarap Syrah, Merlot Ege 75 cl Red Dry Wine Syrah, Merlot Aegean 75 cl Fransız kökenli Syrah ve Merlot üzümlerinin seçkin bir harmanı. Baharatsı lezzetlerini ve gövdesini Rhône Bölgesi nin üzümü Syrah dan, zarif meyvemsiliğini ve yumuşak tanenlerini Bordo kökenli Merlot dan alıyor. 14 ay Fransız meşe fıçılarında olgunlaştırılması, derinlikli bir içim ve kompleks lezzet nüansları kazandırıyor. Soslu dana etleri, baharatlı et yemekleri ve av etleriyle uyum sağlıyor. An outstanding blend of French Syrah and Merlot grapes. The spicy flavors and the body of this wine originate from the Syrah grape variety of the Rhône Region while its graceful fruity tones and soft tannins come from the Merlot grapes of Bordeaux. 14 months of maturing in French oak delivers a profound drinking experience along with complex nuances of tastes. This wine is a perfect match for beef dishes in sauce, spicy meat and game dishes.

16 PLATO Ege Bölgesi Denizli ili sınırları içerisinde yer alan Güney Platosu, ülkemizin en eski ve üst segment şaraplık üzümlerinin üretildiği bölgedir. Plato, bu bölge içinde firmamıza ait bağlardan ve antlaşmalı bağcılardan aldığımız kontrollü ve iyi tarım uygulaması yapılan bağların üzümlerinden üretilen üst segment şarap markamızdır. Plato konseptinin şarapları; Plato Chardonnay beyaz sek, Plato Kalecik Karası kırmızı sek, Plato Kalecik Karası roze sek ve Plato Syrah & Öküzgözü kırmızı sek olmak üzere dört çeşittir. Guney (Southern) Plateau, which is located within boundaries of Denizli province in Eagean Region, is the oldest region in our country where the highest-segment vine grapes are grown. Plato is our brand of high-segment wine which is produced from grapes of our own vineyards within the region as well as the contracted vineyards where controlled and good agricultural practices are performed. Plato concept has four kinds of wines which are Plato Chardonnay dry white, Plato Kalecik Karasi dry red, Plato Kalecik Karasi dry rose and Plato Syrah & Okuzgozu dry red. CHARDONNAY Beyaz Sek Şarap Güney / Denizli %100 Chardonnay Fransız meşe fıçı 6 ay 75cl White Dry Wine Guney / Denizli 100% Chardonnay French oak barrel 6 month 75cl Denizli Güney ilçesi, Aşağıçeşme Köyü nde, deniz seviyesinden 800 metre yükseklikte kireçli ve taşlı toprak yapısına sahip, 35 dönüm Chardonnay bağında yetişen %100 Chardonnay üzümlerinden el hasadı ile toplanmıştır. 225 litrelik Fransız meşe fıçılarda, fermantasyonu takiben 6 ay olgunlaşma sağlanmıştır. Town Denizli Guney village Asagicesme in the Anatolian Plateau, the vineyard is at 800 metres altitud with continental climatic conditions, limestone and clay soil. 35 acres of chardonnay grapes harvested by hand, fermented in french oak barrel. 12 months on total lees CWSA 2013 China & Hong Kong - Gold Medal AWC Vienna Wine Awards Silver Medal KALECİK KARASI Roze Sek Şarap %100 Kalecik Karası Güney / Denizli 75 cl Rose Dry Wine 100% Kalecik Karasi Guney / Denizli 75 cl Kalecik Karası üzümünün karakterini önemli ölçüde yansıtan, güzel, soluk pembe renkliyle yoğun bitkisel aromalar içermektedir. Mineraliteli ve tütsülenmiş karaktere sahiptir. Oldukça sofistike ve ağızda hassas, çok yumuşak dokulara sahiptir. Kalıcı, taze ve damakta ödüllendirici, süper ayırt edici karaktere sahiptir... Beautifully pale pink colour showing classic Kalecik Karasi expression, intense forest berries character, mineral and fine smokiness, soft and delicate in mouth, persistant, fresh and rewarding, super distinctive...

17 KALECİK KARASI Kırmızı Sek Şarap %100 Kalecik Karası Güney / Denizli 75 cl Red Dry Wine 100% Kalecik Karasi Guney / Denizli 75 cl Plato Kalecik Karası, Denizli Güney ilçesi sınırları içerisinde, anlaşmalı Kalecik Karası bağlarında, tek üzümden yetiştirilip 8 ay Fransız meşe fıçılarda dinlendirilmiş, Sevilen in İcon stili sek kırmızı şarabıdır. Denizli Guney Kalecik Karasi single grapes grown, aged 8 months in French oak barrels. Sevilen Icon dry red wine. Intense sherry notes, smoky, resinic, very pleasant. Elegant tannin structure, rich red fruit essences on the finish, superb finish. Decanter 2012 UK - Bronze Medal AWC Vienna Wine Awards Silver Medal CWSA 2013 China & Hong Kong - Gold Medal Tuğrul Şavkay İstanbul Gold Medal (Best Turkey s Kalecik Karasi Wine) SYRAH & ÖKÜZGÖZÜ Kırmızı Sek Şarap Güney / Denizli Fransız meşe fıçı 12 ay 75 cl %65 Öküzgözü, %35 Syrah, %5 Petit Verdot Red Dry Wine Guney / Denizli French oak barrel 12 month 75 cl 65% Okuzgozu, 35% Syrah, 5% Petit Verdot Denizli Güney İlçesi, Aşağıçeşme Köyü, 700 metre ile 900 metre arasındaki Syrah ve Öküzgözü bağlarından hasat edilen üzümlerden üretilmiştir. %65 Syrah, %30 Öküzgözü, %5 Petit Verdot kupajıdır. Şaraplara 12 ay 225 litrelik Fransız meşe fıçıda olgunlaştırma işlemi uygulanmıştır. Town Denizli Guney Village Asagicesme in the Anatolian Plateau, the vineyard is at a height between 700 meters meters continental climatic conditions, soil type calcarious chalks & stony struckture Okuzgozu & Syrah grapes harvested by hand, aged in french oak 225 litres barres 12 months. AWC Vienna Wine Awards Silver Medal

18 LATE HARVEST Ege Bölgesi, İzmir ilinin özel ve orjin üzümü Bornova Misket inden üretilmiştir. Sevilentepe Bornova Misketi bağından, iklim şartlarına göre Kasım ın 1 veya 2. haftası hasad edilen üzümler, direk sıkım işlemi ile Fransız meşe fıçılarda fermente edilir. 12 ay meşe fıçılarda olgunlaştırma işlemi tamamlandıktan sonra 50 cl şişelenerek 1 ay şişe olgunlaştırma işlemi uygulanır. Tatlılar ile servis edilebilen, Türkiye de üretilmiş ilk tatlı şarap konseptidir. Produced from Bornova Muscat, which is a special and original grape of the Izmir province of the Aegean Region, Sevilentepe Bornova Muscat vineyard harvest is produced during the 1st or 2nd week of November depending on climate conditions. The grapes are then fermented in French oak barrels through direct crushing. After 12 months of maturation in oak barrels, the 50 cl is bottled and the maturation is performed for 1 month. The wine is the first sweet wine produced in Turkey, and it can be served with desserts. %100 Bornova Misketi (Muscat) Tatlı Beyaz Sek Şarap Sevilentepe, Menderes, İzmir 50 cl Sweet White Dry Wine Sevilentepe, Menderes, Izmir 50 cl 100% Bornova Muscat Çok güzel bir altın renge sahip. Olgun beyaz meyveyle iyi bir yoğunluğu var. Ana aromatik tonlar bir parça mineralite ile birlikte ağıza gelen tatlı baharat, tarçın, kurutulmuş kayısı karakteri. Doğal bir asitliğe ve şekerli tada sahip, ipeksi dokulu tam kıvamında bir şarap. Ağzınızdan tadının eksilmesini istemeyeceğiniz güzel bir final. It is a beautiful golden color with the intensity of ripe white fruit. The main aromatic notes are sweet spice, cinnamon, and dried apricot, with some minerals. A full-bodied wine with a natural acidity, it leaves a long, silky taste in the mouth and has a very pleasant finish. TURKUAZ Dömi-Sek Beyaz Şarap Sevilentepe, Menderes, İzmir 75 cl Demi-Sec White Wine Sevilentepe, Menderes, Izmir 75 cl Dömi-sek beyaz şarap. Misket (Muskat) üzümü. Açık sarı, yeşilimsi. Yasemin, ayva tatları. Taze, canlı, dengeli, meyveli. Demi-sec white wine. Muscat grape variety. Light yellow-greenish color with a jasmine, lemon and quince taste. Fresh, lively, balanced and fruity.

19 PREMIUM ARAPLAR PREMIUM WINES Premium serisinin şarapları, İzmir, Denizli ve Mürefte Tekirdağ Bölgesi üzümlerinden üretilen farklı kupajlarda, hergün keyifle içilebilecek, farklı yemeklerle uyumlu, genç, canlı, yoğun çiçeksi ve meyvemsi tad ve kokulu, 2-4 sene arasında yıllandırma potansiyeli olan sek şaraplardır. The Premium series of wines are made from grapes of the Izmir, Denizli and Tekirdag Regions. These dry wines are young and vivid, with intense taste and fragrance. The range is flowery and fruity making it an excellent accompaniment to a wide selection of dishes. These wines have an aging potential of 2-4 years. LETTER Letter serisinde şaraplar isimlerini, şarap cinsinin baş harflerinden alır. Seride; beyaz white şarabımız W, kırmızı şarabımız R, roze şarabımız ise R olarak anılır. Bu üç çeşidimizin her biri, iki tür üzümden üretilen şarapların belli öntadımlarının yapılmasıyla elde edilen blend şaraplardır. Bu konseptimizde, şarapların yemekler ile uyumunun en üst noktada olmasına özen gösterilmiştir. Letter Serisi şarapları yıllandırmaya uygunudur. R Kırmızı; 8 ila 10 yıl arasında, W Beyaz; 3 ila 5 yıl arasında güçlü şaraplardır. In this series, the wines are named in line with the initial letter of the wine variety. Our white wine is referred to as "W", our red wine as "R" and rose wine as "R". Each of these three varieties is blended wine which is obtained by certain pre-tastings of wines made of two varieties of grape. It is taken care in this concept to reach peak level in terms of harmony of the wines with the dishes. Letter series wines are appropriate for ageing. For these strong wines, it is envisaged that R Red can be matured for 8-10 years while W White can be matured for 3-5 years.

20 W WHITE SEMIILLON & SAUVIGNON BLANC Beyaz Sek Şarap Trakya / Tekirdağ, Güney / Denizli 75 cl %60 Semillion, %40 Sauvignon Blanc White Dry Wine Trakya / Tekirdag, Guney / Denizli 75 cl 60% Semillion, 40% Sauvignon Blanc Sauvignon beyaza has beyaz kuşkonmaz ve belli belirsiz hoş turunçgillerle birlikte Semillion la gelen tarhun, yer minesi çicegi ve yoğun kekik tonları. Ağızda kremalı bir his bırakan ve son derece hoş bir asiditeye sahip şarap, çıtır çıtır bir finişle sonlanıyor, tek kelimeyle lezzetli! Balık, deniz mahsülleri, beyaz soslu makarnalar, ızgara tavuk ve salatalarla mükemmel uyum sağlar. Semillion has tarragon, verbena and intense notes of thyme, along with white asparagus and hints of citrus oil from the Sauvignon Blanc. Creamy mouth feel, lovely acidity with a crackling finish. Perfect matching with fish, seafood, pastas with white sauce, grilled chicken, fish and salads. AWC Vienna Wine Awards Silver Medal CWSA 2013 China & Hong Kong - Gold Medal AWC Vienna Wine Awards Silver Medal R ROSE SYRAH & CABERNET SAUVIGNON Roze Sek Şarap İzmir, Güney / Denizli 75 cl %60 Syrah, %40 Cabernet Sauvignon Rose Dry Wine Izmir, Guney / Denizli 75 cl 60% Syrah, 40% Cabernet Sauvignon Batı Anadolu Bölgesi nde, Denizli ve İzmir il sınırlarında yetişen Syrah ve Cabernet Sauvignon üzümlerinin erken hasadı ile gerçekleşmektedir. Kırmızı üzümlerden direk sıkım tekniği ve soğuk fermentasyon ile üretilmektedir. Burunda çilek aromaları, damakta meyvemsilik ve güçlü zarif asidite bir tad verir. 8 C servis sıcaklığı ile, pizzalar, deniz mahsüllü makarnalar, ızgara veya tava balıkları, soslu piliç ve kuzu şiş gibi yemekler ile içilmesi tavsiye edilir. Made from the early harvest of Cabernet Sauvignon and Syrah varieties and grown in the Western Anatolia Region, within the borders of Denizli and Izmir provinces. The wine is produced directly from pressed red grapes using a cold fermentation technique. The wine delivers strawberry aromas in the nose, with a fruity taste while giving strong and elegantly adjusted acidity. To be enjoyed with pizzas, seafood specialties, pasta, grilled or fried fish, chicken with gravy and lamb kebabs, the ideal service temperature is 8 C. AWC Vienna Wine Awards Silver Medal CWSA 2013 China & Hong Kong - Gold Medal Master of wine weekend Istanbul point Decanter 2012 UK - Bronze Medal AWC Vienna Wine Awards Silver Medal AWC Vienna Wine Awards Silver Medal Decanter World Wine Awards Bronze Medal

21 R RED CABERNET FRANC & MERLOT & PETIT VERDOT Kırmızı Sek Şarap Güney / Denizli 75 cl %55 Cabernet Franc, %40 Merlot, %5 Petit Verdot Red Dry Wine Guney / Denizli 75 cl 55% Cabernet Franc, 40% Merlot, 5% Petit Verdot Olgun yaban mersini ve kiraz tonlarının yanı sıra bir tutam baharatla zenginleşen kompleks bir meyve ve mineral harmanı. Kadifemsi tanenlerle saf, kireçli ve odaklı bir yapı. Enerjik bir şarap! A vibrant wine made from the early harvest of ripe blueberry and red cherry notes, complex blend of fruit and minerals mixed with dash of spice. Velvet tannins, chalky, pure and focused. Letter R Red is excellent with beef, lamb, grilled veal, game such as pheasant and poultry such as grilled turkey. AWC Vienna Wine Awards Silver Medal CWSA 2013 China & Hong Kong - Gold Medal Master of wine weekend 2013 Istanbul 89 point. R ROSE BLUSH GRENACHE Roze Sek Şarap %100 Grenache Güney / Denizli 75 cl Rose Dry Wine 100% Grenache Guney / Denizli 75 cl Saf Blush geleneğinden Provence stili bir roze! Tam bir aromatik yoğunluk deryası, sade saf, narin ve çok taze. Ahududu ve çiçek tonları baskın olarak burunda hissediliyor. Ağızdaki ilk aromatik etki bir süre sonra asitli ve taze bir tada dönüşüyor, lezzetli bir bitişle son derece hoş bir içim sunuyor. Her türlü yemeğin yanında içilecek bir seçim. A sea of aromas that are intense, pure, delicate and very fresh raspberry and floral tones predominantly felt in the nose. Enjoy with any food.

22 MAGNESIA Magnesia, Sevilen Şarapları nın 3. jenerasyon üretim tesislerinin adıdır. Tesisler, Magnesia ed Meandrum antik şehri bölgesinde kurulmuştur. Magnesia konsepti kırmızı şaraplarımızda, tek üzümden üretilen dört, beyazımız da kupaj olarak 5 farklı şaraptan oluşur. Üzümlerden gelen tad ve aromayı şaraplara eksiksiz yansıtan sek şaraplardır. Magnesia is the name of 3rd generation production facilities of Sevilen Wines. The facilities were established in the region of the ancient city Magnesia ed Meandrum. The Magnesia concept is composed of four different grapes produced from a single grape and a white blend totaling five different wines. These are dry wines, which completely reflect the taste and aroma of the grapes in the wines. SEMILLON CHARDONNAY Beyaz Sek Şarap %55 Semillion, %45 Chardonnay Trakya/Tekirdağ, Güney/Denizli 75 cl White Dry Wine 55% Semillion, 45% Chardonnay Trakya/Tekirdag, Guney/Denizli 75 cl SHIRAZ (SYRAH) Kırmızı Sek Şarap %100 Syrah Güney/Denizli 75 cl Red Dry Wine 100% Syrah Guney/Denizli 75 cl Geleneksel Bordo karışımına sahip bu şarap turunçgil, çarkıfelek ve frenk eriği aromalarını ve lezzetlerini sunarken, aralarda belli belirsiz kurutulmuş otlar da hissedilmektedir. Zayıf üzümlerin varlığı Semillon bileşenini özellikle vurgularken damağı dolduran, yapısı ve konsantrasyonu çok iyi ayarlanmış bir şarap sunuyor. Chardonnay; gevrek, kuru bir finişle içim sonrası damakta uzun süre kalan bir tat sergiliyor. Dolum anındaki haliyle içime hazır bu şarap birkaç yıl yaşlandırmayla daha ileri bir komplekslik kazanacaktır. This traditional Bordeaux blend develops aromas and flavors of citrus fruit, passion-fruit, and greengages, with hints of dried herbs. The low crop levels have particularly emphasized the Semillon component in the wine, filling out the palate and giving good concentration as well as structure. The Chardonnay brings a crispy, dry finish and a lingering after-taste on the palate. While ready to drink upon opening, it will develop additional layers of complexity over several years of aging. Perfect matching with grilled and steamed fish, shellfish, salads, grilled chicken and pasta with white sauce. AWC Vienna Seal of Approval CWSA 2013 China & Hong Kong - Gold Medal Nektarin, beyaz şeftali, sarı erik ve hint baharatları tonlarını çağrıştıran bir bukeye ve aromaya sahiptir. Şarap ağızda konsantre ve güçlü bir tadım yaratırken ölçülülüğünü de koruyor, şarabın içindeki tanenler ise inanılmaz bir incelik ve zarafet sergiliyor. Ağızda devam eden tat esas olarak tipik Menderes mineralitesi ve keskin bir gevreklik şeklindedir. Dolum anındaki haliyle kesinlikle içime hazır olan bu şarap, birkaç yıl yaşlandırılmaya uygun olduğu gibi beklemeyi bilenlere çok daha kompleks bir lezzet sunabilir. The bouquet and flavor evokes notes of nectarines, white peaches, yellow plums, and Indian spices. The wine is concentrated and powerful in the mouth but keeps restrained and the tannins show incredible finesse and elegancy. The lingering aftertaste is drawn out by the typical Menderes minerality and tangy crispness. Absolutely ready to drink upon opening, it could also handle a few years aging to become more complex for the ones who will appreciate waiting. It would be delicious with grilled meats and kebabs. CWSA 2013 China & Hong Kong - Silver Medal AWC Vienna Wine Awards Silver Medal

23 KALECİK KARASI Kırmızı Sek Şarap %100 Kalecik Karasi Güney/Denizli 75 cl Red Dry Wine 100% Kalecik Karasi Guney/Denizli 75 cl CABERNET SAUVIGNON Kırmızı Sek Şarap %100 Cabernet Sauvignon Güney/Denizli 75 cl Red Dry Wine 100% Cabernet Sauvignon Guney/Denizli 75 cl ÖKÜZGÖZÜ Kırmızı Sek Şarap %100 Öküzgözü Güney/Denizli 75 cl Red Dry Wine 100% Okuzgozu Guney/Denizli 75 cl Mevsim boyunca mükemmel bir hava gören klasik görkemli Kalecik Karası hasadından üretilmiştir. Orta olgunlukta hasat edilen üzümler şaraba mükemmel meyve ifadesini veriyor. Yeni şişelenmiş haliyle üzerinde canlı kokular sunan şarap, yoğun kırmızı meyve karakterini (siyah kiraz, böğürtlen ve frambuaz) çağrıştıran bir tada sahiptir. Yumuşak bir atakla başlayan tat, kısa sürede güçlenip zenginleşirken rafineliğini, tazeliğini ve zarafetini de koruyarak damakta uzun süre kalıyor. Kalecik Karasi a splendid vintage in general for the Kalecik Karasi showcasing perfect weather throughout the seasons. Modest crops have given the wine excellent fruit expression. On release, the wine shows vibrant aromas and flavors, suggesting intense red fruit character (black cherries, blackberries, and raspberries). The fruit is driven with savory notes of grilled mushrooms and wood-smoke. Presenting a very soft attack, it rapidly expands to become powerful, while at the same time, it remains refined, fresh and elegant, with a lingering after-taste. Bağlarımızın en genç kesiminde kireçli toprakta yetişen üzümlerinden, en geleneksel Bordo yöntemleriyle işlenmesi sonucu hazırlanmış bir şaraptır. Cabernet Sauvignon enfes erik ve mor şeftali tatları sunan bir meyvemsiliğin yanı sıra şaraba tütün tonlarını da katıyor. Damağa ilk dokunuşu inanılmaz yumuşak olan bu şarap ve ağızda zamanla zarif tanenlerden oluşan geniş bir yelpazeye dönüşerek tadım sonrasında çok uzun süre ağızda kalan bir lezzet bırakmaktadır. The grapes were grown on limestone soil in the freshest part of our vineyard and we used the most traditional Bordeaux methods to elaborate it. The Cabernet Sauvignon is giving to the wine beautiful plum and purple peach fruitiness, with tobacco notes. The palate entry is amazingly soft, and the evolution of the wine in the mouth reveals a broad framework of fine tannins, drawing out its length and support a very long after-taste. A beautiful wine to appreciate with any meat or cheese. Aroma çok katmanlı ve komplekstir, ilk anda böğürtlen, yaban mersini ya da erik gibi parlak kırmızı meyveleri çağrıştırır. Kızarmış et ve ızgara mantar gibi tuzlu nüansların yanında hafif bir füme esintisi vardır. Damağa dokunuşunda çok taze ve baştan çıkarıcı bir lezzetle kendini gösterir. Ağızda bıraktığı his, Öküzgözü için oldukça yapılıdır ama enfes bir lezzeti ve muhteşem kadife tanenleri de hissettirir. Uzun aromatik kalıcılık, büyüleyici Öküzgözü nüanslarının keşfedilmesine fırsat verir. Okuzgozu it first shows a vibrant fresh hue. The aroma is multi-layered and complex, suggesting bright red fruits like blackberries, blueberries, or plums. There are also savory nuances of roast meats and grilled mushrooms, with whiffs of wood-smoke. The entrance is very fresh and seductive. The mouth feel is quite a structure for an Okuzgozu, but shows savors with marvelous velvet tannins. The long aromatic persistency allows discovery to the fascinating nuances of the Okuzgozu. Enjoy with red meats, cheese kinds and pizza. CWSA 2013 China & Hong Kong - Silver Medal Master of wine weekend Istanbul - 91 point

24 KUPAJ & MONOSEPAJ ARAPLAR BLEND & MONOSEPAJ WINES Sevilen in sahip olduğu, İzmir Bölgesi ve Denizli Bölgesi bağlarından ve antlaşmalı bağlardan üretilen, yetiştiği bölge itibari ile o üzümün özelliklerini şarabında tam tadacağınız bir konsepttir. Üzüm cinsinin karakter yapısını gösteren şaraplardır. Konsept, kırmızı ve beyaz sek şaraplardan oluşur, 3 ila 6 yıl içinde tüketilmesi uygundur. SAUVIGNON BLANC What is the most unexpected wine of all? A high altitude Aegean that tastes more like Chablis than Sancerre. Broad across the palate: bone dry and hugely respectable. 15Dec 2012 Jancis Robinson /Financial Times (This year s top wines) Beyaz Sek Şarap %100 Sauvignon Blanc Sevilentepe / İzmir 75 cl White Dry Wine 100% Sauvignon Blanc Sevilentepe / Izmir 75 cl İzmir ili, Menderes ilçesi, İstasyon mevkii, İsabey Bağevi ve Sauvignon Blanc bağı %100 Sauvignon Blanc üzümlerinden, iyi ve kontrollü bağcılık ve limitli adet/şişe üretim anlayışı ile üretilmiştir. "A single grape & a single vineyard production within the concept of a limited number were produced from Sauvignon Blanc grapes. Top100 Whites in the World - Jancis Robinson Tuğrul Şavkay İstanbul Gold Medal (Best Turkish young white wine) Master of Wine Weekend Istanbul point Decanter UK Commended In 2012 November, Sevilen Isabey has been awarded the top 100 whites by Jancis Robinson and published in Financial Times. AWC Vienna Wine Awards Silver Medal AWC Vienna Wine Awards Seal of Approval AWC Vienna Wine Awards Seal of Approval CHARDONNAY Beyaz Sek Şarap %100 Chardonnay Sevilentepe / İzmir 75 cl White Dry Wine 100% Chardonnay Sevilentepe / Izmir 75 cl İzmir ili, Menderes ilçesi, Karaçaltı mevkii, Chardonnay bağı %100 Chardonnay üzümlerinden, iyi ve kontrollü bağcılık ve limitli adet/şişe üretim anlayışı ile üretilmiştir. "A single grape & a single vineyard production" within the concept of a limited number were produced from Chardonnay grapes. AWC Vienna Wine Awards Seal of Approval AWC Vienna Wine Awards Gold Medal AWC Vienna Wine Awards Silver Medal MERLOT Kırmızı Sek Şarap %100 Merlot Sevilentepe / İzmir 75 cl Red Dry Wine 100% Merlot Sevilentepe / Izmir 75 cl İzmir ili, Menderes ilçesi, Sevilentepe lokasyonu, 2. parsel Merlot bağı %100 Merlot üzümlerinden, iyi ve kontrollü bağcılık ve limitli adet/şişe üretim anlayışı ile üretilmiştir. Eleven different parcels vineyard, wine grapes in the vineyard are called as the second parcel in the city of Izmir, Menderes district, located in Sevilentepe (Sevilen Peak). CABERNET SAUVIGNON Kırmızı Sek Şarap %10 Fransız meşe fıçı Sevilentepe / İzmir 75 cl %100 Cabernet Sauvignon Red Dry Wine 10% French oak barrel Sevilentepe / Izmir 75 cl 100% Cabernet Sauvignon İzmir ili, Menderes İlçesi, Sevilentepe lokasyonu, 9. parsel Cabernet Sauvignon bağı %100 Cabernet Sauvignon üzümlerinden, iyi ve kontrollü bağcılık ve limitli adet/şişe üretim anlayışı ile üretilmiştir. Eleven different parcels vineyard, wine grapes in the vineyard are called as the ninth parcel in the city of Izmir, Menderes district, located in Sevilen tepe (Sevilen Peak). AWC Vienna Wine Awards Gold Medal Master of wine 88 point

25 It is a concept that is owned by Sevilen and is produced from vineyards of Izmir Region and Denizli Region as well as contracted vineyards. In terms of the region where it grows, you can fully taste the characteristics of its grape in this wine. These are the wines that show characteristic structure of the grape variety. The concept is composed of dry red and white wines. It is appropriate to consume these wines in 3-6 years. CABERNET SAUVIGNON & MERLOT Kırmızı Sek Şarap Cabernet Sauvignon, Merlot Sevilentepe / İzmir 75 cl Red Dry Wine Cabernet Sauvignon, Merlot Sevilentepe / Izmir 75 cl İzmir-Menderes Sevilentepe, Cabernet Sauvignon ve Merlot üzümlerinden üretilmiştir. Kısıtlı filitrasyon uygulanmıştır. A single vineyard production within the concept of a limited number were produced from Cabernet Sauvignon & Merlot assemblage. SYRAH Kırmızı Sek Şarap %100 Syrah Güney / Denizli 75 cl Red Dry Wine 100% Syrah Guney / Denizli 75 cl Denizli ili, Güney ilçesi sınırları içerisinde bulunan Güney Platosu; denizden 700 metre ile 950 metre arasında düşen rakımdadır. Çok uzun yıllardır şaraplık üzüm üretimi yapılan bir bölgedir. Syrah bağları üzümlerinden üretilmiştir. Denizli is located within the borders of Guney County. The Guney Plateau, which is at sea level, protrudes from 700 meters to 950 meters. This region has produced wine for many years. BOĞAZKERE & ÖKÜZGÖZÜ Kırmızı Sek Şarap %60 Boğazkere, %40 Ökuzgozü Güney / Denizli 75 cl Red Dry Wine 60% Bogazkere, 40% Okuzgozu Guney / Denizli 75 cl Denizli ili, Güney ilçesi sınırları içerisinde bulunan Güney Platosu; denizden 700 metre ile 950 metre arasında düşen rakımda, çok uzun yıllardır şaraplık üzüm üretimi yapılan bir bölgedir. Boğazkere ve Öküzgözü bağları üzümlerinden imal edilmiştir. Denizli is located within the borders of Guney County. Guney Plateau; the elevation of the sea, ranging from 700 meters to 900 meters. Northern Esme Usak County, south side of the Buyuk Menderes of the river dam Adiguzel limit: too many years in the production of wine grape region. KALECİK KARASI Kırmızı Sek Şarap %100 Kalecik Karası Güney / Denizli 75 cl Red Dry Wine 100% Kalecik Karasi Guney / Denizli 75 cl Denizli ili, Güney ilçesi sınırları içerisinde bulunan Güney Platosu; denizden 700 metre ile 950 metre arasında değişen rakımdadır. Çok uzun yıllardır şaraplık üzüm üretimi yapılan bir bölgedir. Denizli located within the borders of Guney County. Guney Plateau; the elevation of the sea, ranging from 700 meters to 900 meters. Northern Esme Usak County, south side of the Buyuk Menderes of the river dam Adiguzel limit: too many years in the production of wine grape region. AWC Vienna Wine Awards Silver Medal

26 MAJESTİK Her günün, her yemeğin, her zamanın, her ortamın keyfidir Majestik. 3 çeşit olarak üretilen seri, sek şaraptır. Her çeşidi, 72 hassaddır sahip olunan tecrübeyle, en uyumlu üzümlerin karışımından üretilen ve Avustralya dan Amerika Birleşik Devletleri ne kadar ihracatı gerçekleştirilen şaraplarımızdır. Majestik is the joy of every day, meal, time and atmosphere. It is a serial dry wine that is produced in three types. With our experience of 72 harvests, each variety of these wines is obtained by the mixture of the most harmonious grapes and is exported to many countries from Australia to the United States. KUPAJ & MONOSEPAJ ARAPLAR BLEND & MONOSEPAJ WINES SAUVIGNON BLANC & SULTANİYE Beyaz Sek Şarap %55 Sauvignon Blanc, %45 Sultaniye Güney/Denizli, Menderes/İzmir 75 cl White Dry Wine 55% Sauvignon Blanc, 45% Sultaniye Guney/Denizli, Menderes/Izmir 75 cl Rengi açıktır ve bir an için hissettiğiniz meyve aromaları burnunuzda hoş ve taze bir etki bırakmaktadır. Oldukça fazla aromatik olan bu şarap, greyfurt ve tropikal meyvelerin muhteşem dokunuşuyla çok zarif bir tada sahiptir. Çok uzun süreli ve dengeli olan bu Sultaniye ve Sauvignon Blanc karışımı, gerçek bir lezzettir. The color is pale and the nose receives instant fruit flavors with a very nice and fresh impression. Full bodied and strongly aromatic, this wine has a flinty taste with an amazing touch of grapefruit and tropical fruit. Very long and balanced, this blend of Sultaniye and Sauvignon Blanc is a real pleasure. GRENACHE & KALECİK KARASI Roze Sek Şarap Grenache Kalecik Karası Sevilentepe/İzmir 75 cl Rose Dry Wine Grenache Kalecik Karasi Sevilentepe/Izmir 75 cl Bu şarap, meyve tadında ve pek rastlanılmayan bir pembe tonuna sahiptir. Çilek, erik ve kiraz aromaları, Grenache ve Kalecik Karası nın yumuşak, dolgun, uzun süreli ve ilginç aroması ile karışmaktadır. Exuding strawberry, plum and red-cherry flavors. Extremely fresh, soft and round, Majestik Rose is a remarkable blend of freshness and aromatic intensity between Grenache and Kalecik Karasi. AWC Vienna Wine Awards Silver Medal

27 SYRAH & KALECİK KARASI Kırmızı Sek Şarap %60 Syrah, %40 Kalecik Karası Güney/Denizli, İzmir 75 cl Red Dry Wine 60% Syrah, 40% Kalecik Karasi Guney/Denizli, Izmir 75 cl ÖKÜZGÖZÜ Kırmızı Sek Şarap %100 Öküzgözü Elazığ/Ege 75 cl Red Dry Wine 100% Okuzgozu Elazig/Ege 75 cl GAMAY Kırmızı Sek Şarap %100 Gamay Trakya 75 cl Red Dry Wine 100% Gamay Trakya 75 cl Koyu kırmızı renk... Mükemmel, yoğun, taze ve olgun olan Majestik Kırmızı; burunda fevkalade aramotik dolgunluk bırakmaktadır. Ağzınızda Kalecik Karası ile Syrah ın makul karışımının beraberinde getirdiği minarel, meyve baharat tadının, incelik ve denge unsurlarını keşfedeceksiniz. Deep red color, clean, intense, fresh and ripe, Majestik Red has a remarkable aromatic fullness on the nose. In the mouth, you will discover minerality, fruit, spices, finesse and balance, all brought together by the judicious blend of Kalecik Karasi and Syrah. AWC Vienna Wine Awards Seal of Approval Decanter World Wine Awards Bronze Medal Decanter UK Commended AWC Vienna Wine Awards Seal of Approval Öküzgüzü üzümünün yuvarlak siyah ve etli meyveleri vardır. Üzüm; soğuk kışlar ve sıcak, kuru yaz mevsimi tercih eder. Pinot Noir gibi açık kırmızı renge sahiptir. Meyve ve çiçek lezzetleri barındırır. Yumuşak ve kolay içimli bir şaraptır. Limitli sayıda üretilmiştir. Okuzgozu derives its name from the fact that it has large blackberries, which resemble a bull s eye. Okuzgozu has large, round, black and fleshy berries, with multiple kernels. Have a light red color like Pinot Noir. It has fruit and floral flavors, which makes a soft and easy to drink wines. Limited production. Tekirdağ ın Mürefte ilçesi yamaçlarında kurulu Gamay üzümü üreticilerinin bağlarından hasad edilerek, Sevilen Mehmet Mutuk Mürefte Şarap Tesisi nde üretililir. %100 Gamay üzümünden elde edilen kırmızı sek şarap; burunda yoğun meyvemsi kokular ve ön damakta yumuşak tad ve tanen yapısı ile başlayarak, orta uzunlukta, rafine bir lezzete sahiptir. Bitişi yumuşak ve hafiftir. 4 ila 6 yıl yıllandırma potansiyeline sahiptir. Harvested from vineyards of Gamay grape producers, which are situated on the slopes of Mürefte district of Tekirdağ, it is produced in Sevilen Mehmet Mutuk Murefte wine facility. This dry red wine, which is obtained 100% from Gamay grapes, leaves intensive fruity scent in the nose. At first, its soft taste and tannin structure is felt on the frontal palate. It has a medium-length and refined flavor and it also creates a soft and light ending. Finally, it has an ageing potential of 4-6 years.

28 İZMİR IZMIR Yıl 1942, Sevilen Şarapları nın ilk üretim tesisi İzmir Merkez Agora semtinde faaliyete geçmiştir. Agora ismini buradan alır. Beyaz ve kırmızı olmak üzere iki çeşittir. Sadece İzmir il sınırları içerisinde yetiştirilen üzümlerden üretilen sek şaraplar Agora konseptini oluşturur. In 1942, the first production facility of Sevilen wines came into operation in Izmir Central Agora neighbourhood. Agora was named after this place. It has two varieties: white and red. Only dry wines produced from grapes grown within the boundaries of Izmir province create the Agora concept. SULTANİYE & SAUVIGNON BLANC & BORNOVA MİSKETİ Beyaz Sek Şarap Güney / Denizli Fransız mese fıçı 6 ay 75 cl White Dry Wine Guney / Denizli French oak barrel 6 month 75 cl Şaraplık üzüm yetiştirilen bölgelerin zenginliğini ve çeşitliliğini yansıtan klasik şaraplar üretmekteyiz. Sevilen in Agora sı denince akla ilk gelenler lezzetli, yumuşak ve mükemmel bir içim oluyor. Sevilen Chardonnay Agora yoğun bir biçimde hissedilen turunçgil, elma ve olgun tropik meyve karakterlerinin arasında belli belirsiz hissedilen portakal çiçeği ve baharat tatları da sunuyor. We ve been making classic wines that reflect the diversity of Izmir winegrowing regions. Delicious, smooth and great tasting - everything you think of when you think of Agora by Sevilen. Agora Chardonnay displays delicious fresh citrus, apple and ripe tropical fruit character, with hints of orange blossom and spice. SYRAH & ÖKÜZGÖZÜ & GRENACHE Kırmızı Sek Şarap Syrah, Öküzgözü, Grenache Ege 75 cl Red Dry Wine Syrah, Okuzgozu, Grenache Agean 75 cl Sevilentepe bölgemizin ürünü olan bu Cabernet Sauvignon çok belirgin bir lezzet profili sunuyor. Meyve aromalarının karakteristik olarak göze çarptığı şarabın zenginliği ve yoğun tanenleri, İzmir üretim bölgesi içinde yer alan Menderes Vadisi nin üzümleriyle yapılan bu Cabernet Sauvignon şaraba kendine has kusursuz güzelliğini ve yoğunluğunu katıyor. Damakta yoğun, sofistike, güçlü ve kalıcı bir tat bırakan Cabernet Sauvignon ağıza ilk alındığında yumuşak ama son derece güçlü tanenlerini hissettirirken bir süre sonra daha çarpıcı ve cesur tatlar teklif ediyor. Our Sevilentepe District Cabernet Sauvignon offers a distinctive flavor. The rich, fruit-focused style and bold tannins define the beauty and intensity of Cabernet Sauvignon coming from the Izmir growing region of Menderes Valley. Intense, sophisticated, powerful and persistent, the Cabernet Sauvignon opens with smooth yet brawny tannins and broadens into big, bold flavors.

Kırmızı Şaraplar / Red Wines

Kırmızı Şaraplar / Red Wines Kırmızı Şaraplar / Red Wines 1. ANGORA KIRMIZI 35cl 70 cl Carignan-Alicante-Cabernet Sauvignon-Merlot, Ege (Aegean) Yoğun kırmızı meyve ve hafif baharat aromaları ile yumuşak tanenli, diri ve dengeli Round,

Detaylı

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste Champagne & Sparkling Wines Şampanya & Köpüklü Şaraplar Mumm

Detaylı

BEYAZ ŞARAPLAR/WHITE VINES Kadeh Şişe. Vinkara, Quattro, Narince Chardonnay-Sauvingnon 18 TL 70 TL

BEYAZ ŞARAPLAR/WHITE VINES Kadeh Şişe. Vinkara, Quattro, Narince Chardonnay-Sauvingnon 18 TL 70 TL BEYAZ ŞARAPLAR/WHITE VINES Kadeh Şişe Vinkara, Quattro, Narince Chardonnay-Sauvingnon 18 TL 70 TL Meyveli, güçlü asitli, rahat içimli, yemek öncesi ve yemeklerde içilebilecek zengin bir beyaz sek şarap.

Detaylı

BEYAZ / WHITE TÜRKİYE / TURKEY

BEYAZ / WHITE TÜRKİYE / TURKEY BEYAZ / WHITE TÜRKİYE / TURKEY Kavaklıdere, Cotes d Avanos Narince-Chardonnay 285 Olgun, beyaz etli meyveler ve vanilya notlarıyla burunda zengin ve kompleks şarap. Dengeli, zarif, yağlı, gövdeli, zengin

Detaylı

YERLİ KIRMIZI ŞARAPLAR / LOCAL RED VINES

YERLİ KIRMIZI ŞARAPLAR / LOCAL RED VINES Wines YERLİ KIRMIZI ŞARAPLAR / LOCAL RED VINES Pendore Syrah Kavaklıdere 320 Olgun siyah meyveler, siyah zeytin ve baharatlar ile zengin, yoğun, olgun tanenleriyle derin, dolgun ve uzun, 8 ay meşe fıçıda

Detaylı

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste Champagne & Sparkling Wines Şampanya & Köpüklü Şaraplar Mumm

Detaylı

Köpüklü Şaraplar & Şampanyalar / Sparkling Wines & Champagnes

Köpüklü Şaraplar & Şampanyalar / Sparkling Wines & Champagnes Köpüklü Şaraplar & Şampanyalar / Sparkling Wines & Champagnes Bianca 42 210 Doluca, Türkiye, Semillon, Sultaniye Meyvemsi, ferahlatıcı, dengeli ve aromatik Fruity, refreshing, balanced and aromatic Altınköpük

Detaylı

Üzüm : %98 Sangıovese Grosso, % 2 Merlot Alkol : 13,6 Yaşlandırma süresi : 12 ay meşe fıçı Tadım Notu : Parlak kırmızı yakut renkli, kırmızı

Üzüm : %98 Sangıovese Grosso, % 2 Merlot Alkol : 13,6 Yaşlandırma süresi : 12 ay meşe fıçı Tadım Notu : Parlak kırmızı yakut renkli, kırmızı Vino Daniels Üzüm : %98 Sangıovese Grosso, % 2 Merlot Alkol : 13,6 Yaşlandırma süresi : 12 ay meşe fıçı Tadım Notu : Parlak kırmızı yakut renkli, kırmızı meyve,erik, menekşe notalarını barındırır. Ahşabıngetirdiği

Detaylı

INDIAN BOSPHORUS Restaurant & Bar

INDIAN BOSPHORUS Restaurant & Bar INDIAN BOSPHORUS Restaurant & Bar WINE LIST YERLİ KIRMIZI ŞARAPLAR LOCAL RED WINES ARTI, Cabernet Sauvignon, Merlot 50 200 Pamukkale Canlı yakut tonlarında, kiremitsi röfleler de seziliyor. Burunda siyah

Detaylı

CONSENSUS SHIRAZ CABERNET SAUVIGNON MERLOT CONSENSUS SANGIOVESE. ÜZÜM / GRAPE Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot. BÖLGE / REGION Torbalı - İzmir

CONSENSUS SHIRAZ CABERNET SAUVIGNON MERLOT CONSENSUS SANGIOVESE. ÜZÜM / GRAPE Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot. BÖLGE / REGION Torbalı - İzmir Lucien Arkas Bağları Projesi, yüzyıllardan beri bağcılığın ve şarapçılığın beşiği olmuş Ege topraklarında, dünya standartlarında şaraplar üretmek hayaliyle doğdu. Deniz taşımacılığı ve lojistik sektöründe

Detaylı

Ezel Şarapçılık Tarım Ürünleri Gıda ve Alkollü Ürünler San. Tic. Ltd. Şti. 2 No'lu Küme Evleri No: 1 Kaş Mevkii Selcen Kasabası Çal / Denizli

Ezel Şarapçılık Tarım Ürünleri Gıda ve Alkollü Ürünler San. Tic. Ltd. Şti. 2 No'lu Küme Evleri No: 1 Kaş Mevkii Selcen Kasabası Çal / Denizli Ezel Şarapçılık Tarım Ürünleri Gıda ve Alkollü Ürünler San. Tic. Ltd. Şti. 2 No'lu Küme Evleri No: 1 Kaş Mevkii Selcen Kasabası Çal / Denizli ezelsarap@mynet.com Tel: 0 258 751 3948 Gsm: 0 532 4715379

Detaylı

KÖPÜKLÜ ŞARAP VE ŞAMPANYALAR / CHAMPAGNES AND SPARKLING WINES

KÖPÜKLÜ ŞARAP VE ŞAMPANYALAR / CHAMPAGNES AND SPARKLING WINES ŞARAP / WINE KÖPÜKLÜ ŞARAP VE ŞAMPANYALAR / CHAMPAGNES AND SPARKLING WINES Cattier Armand De Brigcnac Brut NV. 1,695 Burunda elegant, kizarmis ekmek ve maya kombinasyonu, gevrek asya armutu ve elma aromalari

Detaylı

1 MİLYAR 100 MİLYON ŞİŞE 1 BILLION 100 MILLION BOTTLES

1 MİLYAR 100 MİLYON ŞİŞE 1 BILLION 100 MILLION BOTTLES 1 MİLYAR 100 MİLYON ŞİŞE 1 BILLION 100 MILLION BOTTLES Her geçen yıl daha da gelişerek 3 fabrikayla yıllık fiili üretim kapasitesini 1 milyar 100 milyon şişeye çıkarmıştır. Kızılay has been developing

Detaylı

MAKARNA TON BALIĞI TAHİN & SUSAM KURUTULMUŞ MEYVE & ÇEREZ BİSKÜVİ PEYNİR AYÇİÇEK YAĞI PASTA TUNA FISH TAHINI & SESAME SEEDS DRIED FRUIT & NUTS

MAKARNA TON BALIĞI TAHİN & SUSAM KURUTULMUŞ MEYVE & ÇEREZ BİSKÜVİ PEYNİR AYÇİÇEK YAĞI PASTA TUNA FISH TAHINI & SESAME SEEDS DRIED FRUIT & NUTS MAKARNA TON BALIĞI TAHİN & SUSAM KURUTULMUŞ MEYVE & ÇEREZ BİSKÜVİ PEYNİR AYÇİÇEK YAĞI PASTA TUNA FISH TAHINI & SESAME SEEDS DRIED FRUIT & NUTS BISCUIT CHEESE SUNFLOWER OIL Makarna Özenle seçilmiş, mükemmel

Detaylı

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste Kadeh Servisi 15cl Served by Glass 15cl Beyaz Şaraplar White

Detaylı

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste Kadeh Servisi 15cl Served by Glass 15cl Beyaz Şaraplar White

Detaylı

ISSN: Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: Araştırma Makalesi Research Article

ISSN: Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: Araştırma Makalesi Research Article VII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, 04-07 Ekim 2016 1 Incir ISSN: 2148-0036 Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: 15-23 Araştırma Makalesi Research Article Araştırma

Detaylı

ÇİKOLATA & PASTA CHOCOLATE & CAKE

ÇİKOLATA & PASTA CHOCOLATE & CAKE ÇİKOLATA & PASTA CHOCOLATE & CAKE ÇİKOLATA CHOCOLATE Madlen Çikolata Madlen Chocolate Armalı Kutu - Signature Box Küçük - Small 216 gr Büyük - Large 672 gr 90.00 TL 130.00 TL Orta - Medium 384 gr 100.00

Detaylı

Araştırma Enstitusu Mudurlugu, Tekirdag (Sorumlu Yazar)

Araştırma Enstitusu Mudurlugu, Tekirdag (Sorumlu Yazar) VII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, 04-07 Ekim 2016 ISSN: 2148-0036 Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: 161-167 Derleme Review 1Bagcılık Araştırma Enstitusu

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ISPARTA İLİ KİRAZ İHRACATININ ANALİZİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ISPARTA İLİ KİRAZ İHRACATININ ANALİZİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ISPARTA İLİ KİRAZ İHRACATININ ANALİZİ Danışman Doç. Dr. Tufan BAL YÜKSEK LİSANS TEZİ TARIM EKONOMİSİ ANABİLİM DALI ISPARTA - 2016 2016 [] TEZ

Detaylı

neolokal şarap wine beyaz / white MARMARA EGE / AEGEAN BÜYÜLÜBAĞ Sultaniye 2013 AVŞA ADASI ARCADIA GRI Sauvignon Gris, Pinot Gris 2012 LÜLEBURGAZ

neolokal şarap wine beyaz / white MARMARA EGE / AEGEAN BÜYÜLÜBAĞ Sultaniye 2013 AVŞA ADASI ARCADIA GRI Sauvignon Gris, Pinot Gris 2012 LÜLEBURGAZ beyaz / white BÜYÜLÜBAĞ Sultaniye 2013 AVŞA ADASI ARCADIA GRI Sauvignon Gris, Pinot Gris 2012 LÜLEBURGAZ 92 99 ARCADIA Pinot Gris 2012 LÜLEBURGAZ PAŞAELİ Yapıncak 2015 TEKİRDAĞ CHAMLIJA Narince 2014 KIRKLARELİ

Detaylı

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste Kadeh Servisi 15cl Served by Glass 15cl Beyaz Şaraplar White

Detaylı

KÖPÜKLÜ ŞARAPLAR & ŞAMPANYALAR SPARKLING WINE & CHAMPAGNES BEYAZ ŞARAPLAR WHITE WINES YERLİ / LOCAL

KÖPÜKLÜ ŞARAPLAR & ŞAMPANYALAR SPARKLING WINE & CHAMPAGNES BEYAZ ŞARAPLAR WHITE WINES YERLİ / LOCAL KÖPÜKLÜ ŞARAPLAR & ŞAMPANYALAR SPARKLING WINE & CHAMPAGNES Altınköpük 77 346 Veuve Clicquot Brut Yellow Label 1061 G.H.Mumm Cordon Rouge 1237 Moët & Chandon Impérial 1232 Dom Pérignon, 2002 2640 BEYAZ

Detaylı

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste Şampanya & Köpüklü Şaraplar Champagne & Sparkling Wines Moët

Detaylı

Beyaz White. Sampanyalar Champagne. Red

Beyaz White. Sampanyalar Champagne. Red by Beyaz White Şişe Bottle CORVUS - Teneia Çavuş... 100.- CORVUS - Bornova Misket Bornova Misketi... 125.- URLA SYMPOSIUM - Bornova Misketi 50 cl... 135.- CORVUS - Blend Bianco Çavuş,Vasilaki, Chardonnay...

Detaylı

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste Kadeh Servisi 15cl Served by Glass 15cl Beyaz Şaraplar White

Detaylı

%100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE.

%100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE. %100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE www.bozluyag.com Our company Our company has been built since 2003 and it is a family company. The place of our facility is in Torbalı,İzmir(Smyrna) where

Detaylı

Farklı çeşitleriyle her damak tadına hitap eden SOSERO gurme serisi, çeşitli boylardaki ambalaj sunumlarıyla da tüketiciye kolaylık sağlıyor.

Farklı çeşitleriyle her damak tadına hitap eden SOSERO gurme serisi, çeşitli boylardaki ambalaj sunumlarıyla da tüketiciye kolaylık sağlıyor. Sofralardan eksik olmayan geleneksel lezzetleri, şarküteri sektöründeki tecrübesiyle harmanlayan Yöre Grup, besin değeri ve kalitesinden ödün vermeyen anlayışıyla SOSERO marka adıyla gurme ürünler hazırladı.

Detaylı

ÇİKOLATA & PASTA CHOCOLATE & CAKE

ÇİKOLATA & PASTA CHOCOLATE & CAKE ÇİKOLATA & PASTA CHOCOLATE & CAKE ÇİKOLATA CHOCOLATE Madlen Çikolata Madlen Küçük - Small 216 gr Büyük - Large 672 gr 90.00 TL 140.00 TL Orta - Medium 384 gr 110.00 TL Lokum Fıstıklı with Pistachios Küçük

Detaylı

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür başkenti olarak kabul edilen İstanbul da yaklaşık 1200

Detaylı

Beyaz Şaraplar / White Wines

Beyaz Şaraplar / White Wines Beyaz Şaraplar / White Wines DLC 18 TL 85 TL Sultaniye, Emir Denizli-Kapaokya Aromatik, canlı ve akıcı. Yeşil elma ve mandalina aromalar. Strong body, fruity; bay leaf, lemongrass, pine tree. o 18 TL 85

Detaylı

KALİTE BELGELERİMİZ/QUALITY CERTIFICATES

KALİTE BELGELERİMİZ/QUALITY CERTIFICATES 1996 yılında kurulan Yöre Şirketler Grubu, kahvaltılık gıda sektöründeki tecrübesini Gemlik te bulunan zeytin, turşu ve gurme ürünleri fabrikası ile Kartepe ve Çanakkale de bulunan iki adet süt ve süt

Detaylı

YIL ÜRETİM ALANI(da) ÜRETİM(ton)

YIL ÜRETİM ALANI(da) ÜRETİM(ton) DÜNYA ŞARAP ÜRETİMİ Son 15 yılda 2 kat büyüyen dünya şarap ticaretinde, ihracat miktarı açısından üçüncü olmasına rağmen, 8.3 milyar dolarlık gelirle zirvede bulunan Fransa, şarapçılıktaki gelirlerini

Detaylı

Meriç Süt ürünleri... Meric Dairy Products

Meriç Süt ürünleri... Meric Dairy Products Meriç Süt ürünleri... 1998 yılında,200m² kapalı alanı,8 personeli ve 2.000 litrelik günlük süt işleme kapasitesi ile üretime başlayan Meriç İşletmeleri, kısa sürede tesislerini genişleterek kapalı alanını

Detaylı

NEKTARİN. Beta Fidan Doku Kültürü Islah BANTES. Nectarine DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. Beta Nursery Tissue Culture Breeding

NEKTARİN. Beta Fidan Doku Kültürü Islah BANTES. Nectarine DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. Beta Nursery Tissue Culture Breeding BANTES DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. NEKTARİN Nectarine Beta Fidan Doku Kültürü Islah Beta Nursery Tissue Culture Breeding SMART BREEDING Naz persicum İlk çiçek 5-10 Şubat Tam çiçek 15-20 Şubat Hasat Tarihi 1-10

Detaylı

En önemlisi meyve ağaçlarının, 1970 te dedemin tohumlarını attığı mürdümlerin,

En önemlisi meyve ağaçlarının, 1970 te dedemin tohumlarını attığı mürdümlerin, En önemlisi meyve ağaçlarının, 1970 te dedemin tohumlarını attığı mürdümlerin, kirazların, dutların, elmaların ve daha nicelerinin hikayesi. Dalından meyveler yediğimiz, gölgesinde uyuduğumuz dedemin meyve

Detaylı

SİMPLE COFFEE BREAK MENU I Gün Boyu Masalarda All Day Tables service

SİMPLE COFFEE BREAK MENU I Gün Boyu Masalarda All Day Tables service SİMPLE COFFEE BREAK MENU I Gün Boyu Masalarda All Day Tables service 6 çeşit tuzlu kurabiye 6 kinds of salted cookies 6 çeşit tatlı kurabiye 6 kinds of sweet cookies Karışık Kokteyl Çerez Mixed Cocktail

Detaylı

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü Possessive Endings In English, the possession of an object is described by adding an s at the end of the possessor word separated by an apostrophe. If we are talking about a pen belonging to Hakan we would

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

İstanbul a Hoşgeldiniz

İstanbul a Hoşgeldiniz Welcome To Istanbul İstanbul a Hoşgeldiniz CHIC Accessories Administration Office CHIC Tekstil ve Metal would like to welcome you to Turkey! Our company s aim is to offer our clients complete branding

Detaylı

A LA CARTE RESTAURANT

A LA CARTE RESTAURANT A LA CARTE RESTAURANT soğuk başlangıçlar / cold starters Geleneksel Meze Tabağı / Traditional Appetizers Plate Enginar kalbi, somon füme, kuşkonmaz, muhammara, çerkez tavuğu, cibez, hardallı patates

Detaylı

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste Kadeh Servisi 15cl Served by Glass 15cl Beyaz Şaraplar White

Detaylı

www.aysultansekerleme.com 1970 ylında kurulan Aysultan şekerleme 1995 yılında 9700 m 2 açık alan ve 5000 m 2 kapalı alanda tesisleşerek, kalitesinden ödün vermeden üretimine devam etmektedir. Aradan geçen

Detaylı

(1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR

(1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR ANABİLİM DALI ADI SOYADI DANIŞMANI TARİHİ :TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI : Yasemin YABUZ : Yrd. Doç. Dr. Abdullah ŞENGÜL : 16.06.2003 (1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR Kökeni Antik Yunan

Detaylı

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü şu that (something relatively nearby) şu ekmek o that (something further away) o dondurma

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü şu that (something relatively nearby) şu ekmek o that (something further away) o dondurma Recap Çoğullar ler If the final vowel is a, ı, o or u, then use lar. limonlar, çocuklar If the final vowel is e, i, ö or ü, then use ler. zeytinler, ekmekler This, That, These and Those bu this bu limon

Detaylı

Kod: 02. Fındıklı Türk Lokumu - Hazelnut Turkish Delight Kod: 01. Sayfa 1

Kod: 02. Fındıklı Türk Lokumu - Hazelnut Turkish Delight Kod: 01. Sayfa 1 Fındıklı Türk Lokumu - Hazelnut Turkish Delight Kod 01 Sadeliği ve zerafetiyle ağızlarda güzel tatlar bırakan, safranbolunun tarih kokan klasik tadı... Safranbolu s classic taste that smells of history,

Detaylı

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste

A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, ( ), The Physiology of Taste A meal without wine is like a day without sunshine... Jean Anthelme Brillat-Savarin, French gastronome, (1755-1826), The Physiology of Taste Kadeh Servisi 15cl Served by Glass 15cl TL Beyaz Şaraplar White

Detaylı

HAZ - GRAMERİT.

HAZ - GRAMERİT. HAZ - GRAMERİT www.hazmarble.com CONTENTS Company 4-5 Quarry 6-7 Factory 8-9 Sweet Cream Q1 10-11 Sweet Cream Q2 12-13 Sweet Cream Q3 14-15 Sweet Cream Q11 16-17 Yarışlı Beige Q1 18-19 Haz Black 20-21

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

CODE DESCRIPTION DIMENSIONS HEIGHT CAPACITY CASE QUANTITY PACKAGING MATERIAL COLOUR WEIGHT MC.06 Mini Cup 48 x 48 mm 45 mm 60 ml 600 pcs 24 pack x 25

CODE DESCRIPTION DIMENSIONS HEIGHT CAPACITY CASE QUANTITY PACKAGING MATERIAL COLOUR WEIGHT MC.06 Mini Cup 48 x 48 mm 45 mm 60 ml 600 pcs 24 pack x 25 Metplas Ltd. 1990 yılında mühendislik plastikleri işleme konusunda faaliyetlerine başlamış olup, 1994 den itibaren Rubikap markası ile bilinen endüstriyel polikarbonat masaüstü servis ekipmanlarıyla hizmet

Detaylı

About Us. Hakkımızda. ve artan üretim kapasitesi ile hedefler de büyüdü.

About Us. Hakkımızda. ve artan üretim kapasitesi ile hedefler de büyüdü. Hakkımızda İkram Gıda A.Ș, 1998 yılında Rami Kuru Gıda Sitesi'nde ticari hayatına bașladı. Gemlik Zeytin Halinde bulunan üretim yerinde imal ettiği ürünlerle İstanbul piyasasında faaliyet gösteren firmamız

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

İNGİLİZCE GRAMER SIMPLE PAST TENSE TO BE (OLMAK FİİLİNİN GEÇMİŞ ZAMANI) GRAMER ANLATIMI ALIŞTIRMA. www.ekolayingilizce.com SIMPLE PAST (to be)

İNGİLİZCE GRAMER SIMPLE PAST TENSE TO BE (OLMAK FİİLİNİN GEÇMİŞ ZAMANI) GRAMER ANLATIMI ALIŞTIRMA. www.ekolayingilizce.com SIMPLE PAST (to be) İNGİLİZCE GRAMER SIMPLE PAST TENSE TO BE (OLMAK FİİLİNİN GEÇMİŞ ZAMANI) GRAMER ANLATIMI ALIŞTIRMA İNGİLİZCE GRAMER (+) I was a student. She was a student. They were students. (?) Was I a student? Was she

Detaylı

ULUDAĞ SOĞUK HAVA TESİSİ

ULUDAĞ SOĞUK HAVA TESİSİ ULUDAĞ SOĞUK HAVA TESİSİ ŞİRKET PROFİLİ Firmamız 1983 yılında meyve,sebze ile et ve tavuk ürünlerinin şoklanması ve depolanması ile faaliyetlerine Bursa Yenice de başlamıştır.daha sonra faaliyetlerine

Detaylı

Firmamız, Our Company,

Firmamız, Our Company, 2017 Firmamız, Our Company, Finans sektöründe etkin olarak faaliyet gösteren ÇAĞDAŞ FAKTORİNG Şirketi kurucularından DİKRAN GÜLMEZGİL tarafından 2012 yılında kurulmuştur. Global Meyve Suları olarak gıda

Detaylı

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve 2012 Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve Ticaret Limited Șirketi unvanıyla kurulan firma,

Detaylı

PEYNİR TABAKLARI SALATALAR

PEYNİR TABAKLARI SALATALAR PEYNİR TABAKLARI Deluxe Peynir Tabağı / Deluxe Cheese Plate İthal peynirlerin Türk peynirleriyle eşsiz uyumu, Pastırma ve Marine edilmiş Dana eti (Parmesan, Gouda, Rokfor, Van Otlu, Ezine Keçi, Füme Peynir)

Detaylı

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom bedroom Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom Kugu 13 Kupa 29 Ekim 37-41 Burçak 46 Yıldız 50-52 Fulya 57 wall unit Kugu 17 Yıldız 54 chairs / 58 MODERN BEDROOM&DININGROOM

Detaylı

Dijestif Kokteyller. Dijestif. Kokteyller. Aperatif Kokteyller. DRY MARTINı APPLE MARTINI MELON MARTINI WHITE LADY...

Dijestif Kokteyller. Dijestif. Kokteyller. Aperatif Kokteyller. DRY MARTINı APPLE MARTINI MELON MARTINI WHITE LADY... Aperatif Kokteyller (Aperıtıf Cocktails) DRY MARTINı... 30 Gordon gin, martini dry APPLE MARTINI... 30 Martini bianco, smirnoff apple, apple juice MELON MARTINI... 30 Gordon gin, cardinal melon, martini

Detaylı

C o l l e c t i o n2012

C o l l e c t i o n2012 C o l l e c t i o n2012 Plastik Çerçeveler Plastic and Wooden Picture Frame Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Plastic Frames Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50

Detaylı

Galaktoboureko 14 Galaktoboureko Mevsim Meyveleri 20 Seasonal Fruits

Galaktoboureko 14 Galaktoboureko Mevsim Meyveleri 20 Seasonal Fruits ÇİLİNGİR MENÜ / TAVERN MENU Papagiannis, Tahinli ve Limon Soslu Közde Patlıcan 11 Papagiannis, Grilled Eggplant with Tahini and Lemon Sauce Ezine Peyniri 11 Ezine White Cheese Tzatziki, Süzme Yoğurtlu

Detaylı

Ürün Kataloğu Product Catalog

Ürün Kataloğu Product Catalog Ürün Kataloğu Product Catalog Oğuz Gıda A.Ş. 1997 yılında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde Tetrapak dolum makineleri ile meyve suyu üretimine başlamıştır. 2005 yılı içerisinde Sakarya 2. Organize

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı FERMENTE VE DİSTİLE İÇECEK SERVİS ELEMANI YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı FERMENTE VE DİSTİLE İÇECEK SERVİS ELEMANI YETİŞTİRME KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı FERMENTE VE DİSTİLE İÇECEK SERVİS ELEMANI YETİŞTİRME KURS PROGRAMI ANKARA 2011 : KURUMUN ADRESİ : KURUCUSUNUN ADI : PROGRAMIN ADI : Fermente

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

ZEYTİNLER YEŞİL ZEYTİNLER. Yeşil Kırma Zeytin. Süzme Ağırlık. Koli Adedi

ZEYTİNLER YEŞİL ZEYTİNLER. Yeşil Kırma Zeytin. Süzme Ağırlık. Koli Adedi ÜRÜN KATALOĞU Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı

Detaylı

original handmade ice cream

original handmade ice cream original handmade ice cream since 1988 mardo. hikayemiz. ardo, 1988'den beri Kıbrıs'ın farklı bölgelerinden toplanmış taze meyvelerden üretilen dondurma ve seyyar dondurma arabalarıyla serüvenine başlayıp

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

Broccoli Soup Chicken Soup Corn Soup Ezogelin Soup Lentil Soup Mix Vegetable Soup Mushroom Soup Mutton Soup Noodle Soup Tomato Soup

Broccoli Soup Chicken Soup Corn Soup Ezogelin Soup Lentil Soup Mix Vegetable Soup Mushroom Soup Mutton Soup Noodle Soup Tomato Soup MYRA GIDA VE GIDA ÜRÜNLERİ TİCARET ENDÜSTRİSİ Hans ve Aycafe Markası; KAHVE GRUBU: ÇAY GRUBU: ÇORBA GRUBU: PÜRE GRUBU: Türk Kahvesi Americano 3ü1 Arada Kahve 2si1 Arada Kahve Cappuccino Anında Kahve Espresso

Detaylı

ÖZEL FİYAT LİSTESİ. Kavbutik Aksiyonlu ml Fiyatı Fiyatlar KAVAKLIDERE Kavaklıdere 1929 Cabernet Franc 2013 Kırmızı Sek Şarap

ÖZEL FİYAT LİSTESİ. Kavbutik Aksiyonlu ml Fiyatı Fiyatlar KAVAKLIDERE Kavaklıdere 1929 Cabernet Franc 2013 Kırmızı Sek Şarap Atiye sokak no:12/a Teşvikiye ŞİŞLİ ŞARAP ADI ŞARAP TÜRÜ Hacim Etiket Kavbutik Size özel ml Fiyatı Fiyatlar Fiyat KAVAKLIDERE 1929 Kavaklıdere 1929 Cabernet Franc 2013 Kırmızı Sek Şarap 750 270.00 229.50

Detaylı

SOĞUK. Serinleme zamanı.

SOĞUK. Serinleme zamanı. PIZZA HUT EFSANESİ 1958 yılı Pizza Hut için doğum yılı olarak tarihe geçti. ABD Kansas ta iki kolej öğrencisi aile dostlarının tavsiyesiyle pizza işine girmeye karar verdi. Annelerinden 600 dolar alarak

Detaylı

Işık, bu topraklardan bir kez daha yükselsin diye

Işık, bu topraklardan bir kez daha yükselsin diye Değerli Meslektaşlarımız, Dear Colleagues, TAVCAM, siz dostlarımızın bildiği gibi, bir aile kuruluşu olup 1979 yılından beri aydınlatma sektöründe size ve ülkemize hizmet etmenin huzuru içinde yoluna devam

Detaylı

DORTDIVAN Manufacturing Facilities

DORTDIVAN Manufacturing Facilities Dortdivan, is a leading Turkish manufacturer and distributor of wooden and polystyrene picture frame profiles of high quality and unique designs. Combining the expertise of traditional craftmanship with

Detaylı

www.kugusekerleme.com

www.kugusekerleme.com www.kugusekerleme.com Kuğu Şekerleme, 2004 yılında kurulmuş olup, kurulduğu tarihten itibaren değişmeyen lezzet ve ürün kalitesiyle siz değerli müşterilerimize, kaliteli ürünler sunmak için gerekli olan

Detaylı

Exercise 2 Dialogue(Diyalog)

Exercise 2 Dialogue(Diyalog) Going Home 02: At a Duty-free Shop Hi! How are you today? Today s lesson is about At a Duty-free Shop. Let s make learning English fun! Eve Dönüş 02: Duty-free Satış Mağazasında Exercise 1 Vocabulary and

Detaylı

ORGANIC FARMING IN TURKEY

ORGANIC FARMING IN TURKEY Republic of Turkey Ministry of Food Agriculture and Livestock General Directorate of Plant Production ORGANIC FARMING IN TURKEY By Vildan KARAARSLAN Head of Department Agronomist and Food Science Expert

Detaylı

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016 Mimari olmadan akustik, akustik olmadan da mimarlık olmaz! Mimari ve akustik el ele gider ve ben genellikle iyi akustik görülmek için orada değildir, mimarinin bir parçası olmalı derim. x: akustik There

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

Ümit Özkan Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Ümit Özkan Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. Ümit Özkan Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi www.fruitandfoods.com Şirket Profili Fruit and foods a Hoşgeldiniz. 25 yıllık uluslararası ticaret deneyimimiz ve kuru meyve

Detaylı

Musa Meydan Yalova Lokumcusu Musa Meydan Yalova Lokumcusu

Musa Meydan Yalova Lokumcusu Musa Meydan Yalova Lokumcusu www.musameydan.com www.musameydan.com Musa Meydan Yalova Lokumcusu 1996 yılından bu yana kalite ve geleneğin temsilcisi olarak lokum ve şekerleme sektöründe örneklerine az rastlanabilecek bir uygulamayla

Detaylı

Re - Sizing. Yıkama ve Kalibreleme Ünitesi

Re - Sizing. Yıkama ve Kalibreleme Ünitesi About Company Re - Sizing A success story of PAK Tarım Ürünleri LTD. ŞTİ. starting in the year 1986 in Malatya where the best quality apricots grown region in Turkey in order to process, pack and export

Detaylı

decosit masa & sandalye 2017 Collection

decosit masa & sandalye 2017 Collection decosit masa & sandalye 2017 Collection 1 Masa & Sandalye Table & Chair 2 3 1990 yılında başladı... Masa sandalye imalatı yapan firmamız her geçen gün artan ürün kalitesi ve müşteri portföyü ile bugünlere

Detaylı

Tarım ve Hayvancılık Il Mudurlugu, Kocaeli Üni., Arslanbey Meslek Yuksekokulu, 41285, Arslanbey/Kocaeli

Tarım ve Hayvancılık Il Mudurlugu, Kocaeli Üni., Arslanbey Meslek Yuksekokulu, 41285, Arslanbey/Kocaeli VII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, 04-07 Ekim 2016 ISSN: 2148-0036 Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: 181-187 Derleme Review 1Gıda, Tarım ve Hayvancılık Il

Detaylı

WELCOME FURNITURE DESIGN

WELCOME FURNITURE DESIGN FURNITURE DESIGN WELCOME FURNITURE DESIGN 4 welcome to the 2015 collection. welcome to you. Evinizin bir parçası olabilecek mobilyaların ruhundaki karakteristik noktalar, üretim teknikleri, işçilik kalitesi

Detaylı

BAŞLANGIÇ - APPETIZER

BAŞLANGIÇ - APPETIZER BAŞLANGIÇ - APPETIZER Çin Böreği sote havuç, mantar ve lahana soya sos 2 adet (V) 19.00 Spring Rolls sautéed carrots, mushrooms and cabbage soy sauce, 2 piece (V) Karides Tost kızarmış tost ekmeğinin üstünde

Detaylı

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler All the photographs used in this calendar have been donated by Ara Güler for the benefit

Detaylı

Konart Doğaltaş, 2006 yılında Konya da kurulmuş ve birçok farklı boyut ve renklerdeki doğal taş mozaik ve moulding ürünleri benzersiz tasarımlar ve

Konart Doğaltaş, 2006 yılında Konya da kurulmuş ve birçok farklı boyut ve renklerdeki doğal taş mozaik ve moulding ürünleri benzersiz tasarımlar ve Konart Doğaltaş, 2006 yılında Konya da kurulmuş ve birçok farklı boyut ve renklerdeki doğal taş mozaik ve moulding ürünleri benzersiz tasarımlar ve projeler ile dünya pazarlarına taşımıştır. 2006 yılında

Detaylı

İçecekler. Alkolsüz İçecekler

İçecekler. Alkolsüz İçecekler İçecekler Alkolsüz İçecekler 1. Su 0,75 l 6, TL 2. Maden suyu 0,25 l 4,- TL. 3. Maden suyu 0,75 l 6,- TL. 4. Coca Cola/ Fanta/ Sprite 0,25 l 6,- TL. 5. Meyva suyu 0,25 l 6,- TL. 6. Taze portakal suyu 0,25

Detaylı

GÜNEY UŞAK BULDAN AKKÖY ÇAL

GÜNEY UŞAK BULDAN AKKÖY ÇAL DENİZLİ UŞAK Keklikli 12 14 Koparan Tepe Haylamaz 21 Hatı 23 Türlübey BULDAN 9 8 Çobandede 4 20 Pürenli 7 Hamidiye 1 Aşağı Çeşme Orta Çeşme 18 25 Yenikonak Esenler 6 19 Parmaksızlar 5 Çorbacılar 15 Köy

Detaylı

BAŞLANGIÇ - APPETIZER

BAŞLANGIÇ - APPETIZER BAŞLANGIÇ - APPETIZER Çin Böreği sote havuç, mantar ve lahana soya sos 2 adet (V) 24.00 Spring Rolls sautéed carrots, mushrooms and cabbage soy sauce, 2 piece (V) Karides Tost kızarmış tost ekmeğinin üstünde

Detaylı

COLLECTION PREVIEW 2015

COLLECTION PREVIEW 2015 COLLECTION PREVIEW 2015 Cardin Concept Eskişehir de 60000 m2 açık alan üzerine kurulu, 40000 m2 kapalı alana sahip; Türkiye de ve gelişen ihracatıyla dünyada önemli mobilya üretim tesislerinden biridir.

Detaylı

Kakao Kremalı Dolgulu Pirinç Patlaklı Kokolin Chocolate Cocoa Cream Filled With Crispy Rice gr Çeşit No Item No. Net Ağırlık Net Weight

Kakao Kremalı Dolgulu Pirinç Patlaklı Kokolin Chocolate Cocoa Cream Filled With Crispy Rice gr Çeşit No Item No. Net Ağırlık Net Weight Ticari hayatına 1974 yılında başlayan firmamız kendini ve ürün yelpazesini sürekli geliştirerek bugün şekerleme, çikolata, kakaolu fındık kreması gibi ürünler ile reyonlarda yer almaktadır. Konya nın eski

Detaylı

OMCADAN KADEHE ŞARAP YAPILIŞI

OMCADAN KADEHE ŞARAP YAPILIŞI TARİHÇEMİZ Pamukkale şarapçılık, 1962 yılında Denizli nin Güney ilçesinde 100.000 litre/yıl kapasite ile Fevzi Tokat ın önderliğinde üretime başlamıştır. Başlangıçta sadece dökme şaraplar üretirken, 1967

Detaylı

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT The purpose of the study is to investigate the impact of autonomous learning on graduate students

Detaylı

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho-Chunk Resort Room Attendant İş Detayları Required Duties: Participants will be cleaning hotel rooms, making beds, stocking carts closer with linen

Detaylı

Tafe Gıda A.Ş. geleneksel lezzetleri Geleneksel şekerlemeler, spesiyal baklavalar, kurabiyeler, lokumlar ve drajeler Tafe Fehmi Tahincioğlu 1952

Tafe Gıda A.Ş. geleneksel lezzetleri Geleneksel şekerlemeler, spesiyal baklavalar, kurabiyeler, lokumlar ve drajeler Tafe Fehmi Tahincioğlu 1952 Tafe Gıda A.Ş. olarak, geleneksel lezzetleri sizlerle buluşturmak için son teknolojiyle üretim yaptığımız modern tesisimizi kurduk. Geleneksel şekerlemeler, spesiyal baklavalar, kurabiyeler, lokumlar ve

Detaylı

SERTİFİKALARIMIZ OUR CERTIFICATES

SERTİFİKALARIMIZ OUR CERTIFICATES SERTİFİKALARIMIZ OUR CERTIFICATES Tesisimizde ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemi, ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi, GIMDES Helal ve Tayyib sertifikaları kapsamında ilgili kurumlarca yayınlanmış

Detaylı

TRAVERTINE COLLECTION

TRAVERTINE COLLECTION TRAVERTINE COLLECTION a trademark of ALISTONE COMPOSITE MARBLE COLLECTION 2015 FİRMA PROFİLİ 1965 de Sayın Ali BAŞARIR ın torna makinesinde başlayan girişimcilik hayatı sırasıyla tarım makineleri, mermer

Detaylı

DÜNYA DA VE TÜRKİYE DE ORGANİK ÜZÜM YETİŞTİRİCİLİĞİ

DÜNYA DA VE TÜRKİYE DE ORGANİK ÜZÜM YETİŞTİRİCİLİĞİ DÜNYA DA VE TÜRKİYE DE ORGANİK ÜZÜM YETİŞTİRİCİLİĞİ Gülşah MISIR gulsahmisir@gmail.com Filiz PEZİKOĞLU fpezikoglu@hotmail.com Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü 7712, Yalova ÖZET Dünya

Detaylı