BEYAZ EŞYA KATALOĞU 2016 GRUNDIG.COM.TR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BEYAZ EŞYA KATALOĞU 2016 GRUNDIG.COM.TR"

Transkript

1 BEYAZ EŞYA KATALOĞU 2016 GRUNDIG.COM.TR

2 ÜRÜNLERİMİZ SADECE MODAYI DEĞİL, İHTİYAÇLARI DA TAKİP EDER Grundig ürünleri, tüketicilerin beklentilerini karşılayacak ve onların günlük hayattaki problemlerine çözüm olacak şekilde üretilmiştir. Yeni ürünlerimizi tüketicilerin ihtiyaçlarını düşünerek geliştiriyoruz; hedefimiz her zaman daha yüksek performanslı, daha kolay kullanımlı ürünler. Önemli bir hedefimiz ve sözümüz var; müşterilerimizin hayat kalitesini arttırmak. Bize güvenenlerin ihtiyaç ve istekleriyle sürekli gelişiyoruz. Araştırma ve geliştirme çalışmalarımız için saatten fazla yatırım yaptık. Yeni ürün gamımız, yenilikçi anlayışı ve modern tasarımlarıyla her zaman teknolojimizi ileri taşıyor. Avrupa nın en büyük yerel üreticilerden biri olarak, her zaman daha iyisini yapabilme kapasitesine sahibiz. Grundig markalı ürünler köklü Alman geçmişinden aldığı güçle, çok yüksek bir kalite ve dayanıklılığa sahiptir. Tüketicilerin günlük hayat kalitesini artırmamızı sağlayan önemli etkenlerden biri de budur. KALİTE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ Grundig; tüketicisine birçok ürün seçeneği sunan, yenilikçi ve kaliteden taviz vermeyen bir üreticidir. Ürünlerin her bir parçası ayrı ayrı test edilmiş ve denenmiştir. Bu sebeple ürünlerimize çok güveniyoruz; her bir ürün, tüketicilerin uzun yıllar boyunca güvenle ve sorunsuz kullanımı için yüksek kalite testlerinden geçmektedir.

3 HER GÜN YENİDEN YAZILAN BAŞARI HİKAYESİ. 4 / 5 Her şey 70 yıl önce, ilk atılımımız olan Heinzelmann radyo ile başladı. Bu ürünün insanların yaşam kalitesini nasıl artırdığını gördüğümüzde, önemli bir şey başardığımızı anladık. O zamandan beri, sizi daha iyi anlamak ve günlük hayatınızdaki zorlukları çekip almak için çalışmaktan hiç vazgeçmedik. Mutfaktan banyoya, pişirmeden temizliğe ve dinlenmeye kadar ürünlerimizin pratik işlevlerine, modası hiç geçmeyen tasarımına ve üstün kalitesine güvenebilirsiniz. Bu yüzden teknoloji harikası tüketici elektroniklerini, küçük ve büyük ev aletlerini geliştirmeye devam ediyoruz. Tüketici elektroniği sektöründe Avrupa nın en büyük üreticilerinden biri olarak, en geniş ürün gamı yelpazesi ile size hep daha iyisini sunmak için çalışıyoruz.

4 GRUNDIG KALİTESİ Grundig olarak geniş bir yelpazede yenilikçi ürünler üretiyoruz. Sahip oldukları birçok farklı özelliğin yanında, ürünlerimizin önemli bir ortak noktası daha vardır, o da kalitedir. Üstün kalite tesadüf değildir; ürünün fikir olarak ortaya çıkmasından üretimine kadar, değer zincirinin her bir halkasında yürütülen titiz test süreçlerinin bir sonucudur. Ürünlerimizi oluşturan tüm parçalar ürünlerimizin kalitesini kanıtlamalıdır. Grundig olarak her cihazın en zorlu testlerden geçmiş ve evinizde gündelik kullanıma hazır olduğundan emin oluruz. Bu yüzden size sadece bir söz vermekten fazlasını sunuyoruz. Birçok ürünümüz için geçerli olan 7 yıl garanti hizmeti bunun bir örneğidir.

5 DAHA TAZE FİKİRLER, UZUN SÜRE TAZELİK. GRUNDIG BUZDOLAPLARI VE DERİN DONDURUCULAR Grundig buzdolapları ve derin dondurucular meyve, sebze ve diğer gıdaları sadece mükemmel koşullar altında saklamakla kalmaz, aynı zamanda muhteşem tatlarını, besin değerlerini ve içerdikleri vitaminleri de korurlar. Grundig Buzdolapları, gıdaların hücresel yapıları ve içerikleri için mümkün olan en iyi korumayı sağlar. Sonuç: Daha uzun süre tazelik, daha sağlıklı yaşam.

6 10 / 11 KOKU ÖNLEYEN İYON TEKNOLOJİSİ YEPYENİ BİR TEKNOLOJİ. KOKU ÖNLEYEN İYONLAR Grundig, kokuları engellemek için iyonlara güvenmektedir. Genellikle havanın vitaminleri olarak anılan bu parçacıklar, buzdolabı buz çözme işlemi yaptığı zaman, koku moleküllerini yayılmalarına izin vermeden yok eder. Bunun sonucunda, buzdolabını her açtığınızda, içerideki havanın temiz olduğunu ve gıdalarınızın daha uzun süre taze kaldığını bilerek, rahat bir nefes alırsınız. Negatif iyonlar soğutma sistemine bırakılır. İyonlar kokuları yakalar. Birleştirici iyonlar buz çözme işlemi sırasında açığa çıkar ve gıdalar daha uzun süre taze kalır. Negatif iyonlar pozitif iyonları yakalar. Bu yöntem; herhangi bir zararlı gaz veya kimyasal kullanılmasına gerek kalmadan soğutucu bölmesindeki havanın güvenilir bir şekilde kokulardan temizlenmesine olanak sağlar.

7 12 / 13 DUO NO FROST TEKNOLOJİSİ BİR BAKIŞTA ÖZELLİKLER. Grundig Duo No Frost buzdolapları iki ayrı soğutma sistemine sahiptir, böylece nem seviyesinin optimum düzeyde tutulmasına yardımcı olunarak, dondurucu ve soğutucu bölümleri arasında koku geçişi önlenir, hava kalitesi maksimum düzeyde tutulur. Duo No Frost teknolojisi, en sevdiğiniz gıdaları tam da istediğiniz şekilde taptaze tutmanıza yardımcı olmak için en iyi soğutma koşullarını sağlar. İkili fan sistemi, dondurucu ve soğutucu bölümlerinin optimum düzeyde soğutulmasını sağlar. Böylece gıdaların daha uzun süre taze kalması sağlanırken, enerji tüketimi de düşer. O C DERECE BÖLMESİ Sıcaklığın donma noktasının hemen üzerinde tutulmasıyla, nemin optimum düzeyde kalması sağlanır. Et, balık ve süt ürünleri, lezzetlerini daha uzun süre muhafaza eder, taze görünümünü ve besin değerlerini korur.

8 Sélection pose-libre 16 / 15 KONFOR SESSİZ ÇALIŞMA TATİL MODU LED AYDINLATMA Özel olarak tasarlanmış ses yalıtım bileşenleri, debi gürültüsü düzenleyicileri ile birlikte, buzdolabının soğutma yaparken bile çok sessiz çalışmasına yardımcı olur. Tatile çıktığınız zaman, enerji tüketimini düşürmek için taze gıda bölmesini hazırda bekleme moduna alabilirsiniz. Dondurucu çalışmaya devam ederken, sıcaklık 15 C veya daha düşük bir değerde tutulacaktır. Beyaz LED ışıklar, buzdolabında daha çekici bir aydınlatma sağlar ayrıca daha verimlidir. KOKU ÖNLEYİCİ FİLTRE Özel foto-katalitik karbon filtre, kötü kokuları yok eder ve buzdolabına koku sinmesini engelleyerek sürekli olarak yüksek düzeyde hijyen sağlar.

9 16 / 17 GSND 6282 S Gardırop Tipi Duo No Frost Buzdolabı 655 L Brüt Hacim Duo No Frost Teknolojisi Dokunmatik Ekran GKNE 5050 Kombi Duo No Frost Buzdolabı 505 L Brüt Hacim Duo No Frost Teknolojisi Duo-Cooling No Frost Teknolojisi Koku Önleyen iyon Teknolojisi Tatil Modu SOĞUTUCU 368 L net hacim 0 derece bölmesi Led aydınlatma Soğutucu fan Multi flow hava akış sistemi İkinci kat sebzelik Kapı açık alarmı Tatil modu Kolay açılır çekmece Su tutan temperli cam raflar DONDURUCU 190 L net hacim Duo No Frost 2 çekmece Twist Buzmatik Led aydınlatma HİJYEN Koku önleyen iyon teknolojisi Koku önleyici filtre Enerji sınıfı A+ Yıllık enerji sarfiyatı: 485 kwh/yıl Ses seviyesi: 43 dba YxGxD: 182x91x72 Ambalajlı Ağırlık: 123,6 kg Duo-Cooling No Frost Teknolojisi Koku Önleyici Filtre SOĞUTUCU 315 L net hacim Led aydınlatma Soğutucu fan Multi flow hava akış sistemi Enerji tasarruf modu Kapı açık alarmı Tatil modu Kolay açılır çekmece Su tutan temperli cam raflar DONDURUCU 145 L net hacim Duo No Frost 3 çekmece Twist Buzmatik HİJYEN Koku önleyici filtre Enerji sınıfı A+ Yıllık enerji sarfiyatı: 396 kwh/yıl Ses seviyesi: 44 dba YxGxD: 172x74x77 Ambalajlı Ağırlık: 102 kg Gümüş LED Aydınlatma Koku Önleyici Filtre Tatil Modu LED Aydınlatma Enerji Tasarruf Modu

10 18 / 19 GKND 4750 I Kombi Duo No Frost Buzdolabı 475 L Brüt Hacim Duo No Frost Teknolojisi Dokunmatik Ekran GKNE 4750 Kombi Duo No Frost Buzdolabı 475 L Brüt Hacim Duo No Frost Teknolojisi Duo-Cooling No Frost Teknolojisi Koku Enerji Önleyen iyon Tasarruf Teknolojisi Modu SOĞUTUCU 312 L net hacim 0 derece bölmesi Led aydınlatma Soğutucu fan Multi flow hava akış sistemi Enerji tasarrufu modu Kapı açık alarmı Tatil modu Krom yatay şişelik Su tutan temperli cam raflar DONDURUCU 125 L net hacim Duo No Frost 1 kapak+2 çekmece Twist Buzmatik HİJYEN Koku önleyen iyon teknolojisi Koku önleyici filtre Enerji sınıfı A++ Yıllık enerji sarfiyatı: 312 kwh/yıl Ses seviyesi: 44 dba YxGxD: 194,5x70x68 Ambalajlı Ağırlık: 90 kg Parmak İzi Bırakmayan Inox Duo-Cooling No Frost Teknolojisi Koku Önleyen iyon Teknolojisi SOĞUTUCU 312 L net hacim 0 derece bölmesi Led aydınlatma Soğutucu fan Multi flow hava akış sistemi Kapı açık alarmı Tatil modu Krom yatay şişelik Su tutan temperli cam raflar DONDURUCU 125 L net hacim Duo No Frost 1 kapak+2 çekmece Twist Buzmatik HİJYEN Koku önleyen iyon teknolojisi Koku önleyici filtre Enerji sınıfı A+ Yıllık enerji sarfiyatı: 394 kwh/yıl Ses seviyesi: 44 dba YxGxD: 194,5x70x68 Ambalajlı Ağırlık: 90 kg Tatil Modu LED Aydınlatma Parmak İzi Bırakmaz Tatil Modu LED Aydınlatma

11 20 / 21 GRND 5680 İki Kapılı Duo No Frost Buzdolabı 560 L Brüt Hacim Duo No Frost Teknolojisi Dokunmatik Ekran GRNE 4650 S İki Kapılı Duo No Frost Buzdolabı 465 L Brüt Hacim Duo No Frost Teknolojisi SOĞUTUCU 393 L net hacim 0 derece bölmesi Led aydınlatma Soğutucu fan Multi flow hava akış sistemi Kapı açık alarmı Tatil modu Su tutan temperli cam raflar DONDURUCU 121 L net hacim Duo No Frost Twist Buzmatik Led aydınlatma HİJYEN Koku önleyen iyon teknolojisi Koku önleyici filtre Enerji sınıfı A+ Yıllık enerji sarfiyatı: 424 kwh/yıl Ses seviyesi: 42 dba YxGxD: 185x74x77 Ambalajlı Ağırlık: 103 kg SOĞUTUCU 325 L net hacim 0 derece bölmesi Soğutucu fan Multi flow hava akış sistemi Kapı açık alarmı Krom yatay şişelik Su tutan temperli cam raflar DONDURUCU 85 L net hacim Duo No Frost Twist Buzmatik HİJYEN Koku önleyici filtre Enerji sınıfı A+ Yıllık enerji sarfiyatı: 363 kwh/yıl Ses seviyesi: 44 dba YxGxD: 185x70x64,8 Ambalajlı Ağırlık: 76 kg Gümüş Duo-Cooling No Frost Teknolojisi Koku Önleyen iyon Teknolojisi Duo-Cooling No Frost Teknolojisi Tatil Modu LED Aydınlatma Koku Önleyici Filtre Koku Önleyici Filtre

12 22 / 23 GRNE 4650 GRNE 4300 İki Kapılı Duo No Frost Buzdolabı 465 L Brüt Hacim Duo No Frost Teknolojisi İki Kapılı Duo No Frost Buzdolabı 430 L Brüt Hacim Duo No Frost Teknolojisi SOĞUTUCU 325 L net hacim 0 derece bölmesi Soğutucu fan Multi flow hava akış sistemi Kapı açık alarmı Krom yatay şişelik Su tutan temperli cam raflar DONDURUCU 85 L net hacim Duo No Frost Twist Buzmatik HİJYEN Koku önleyici filtre Enerji sınıfı A+ Yıllık enerji sarfiyatı: 363 kwh/yıl Ses seviyesi: 44 dba YxGxD: 185x70x64,8 Ambalajlı Ağırlık: 76 kg SOĞUTUCU 295 L net hacim 0 derece bölmesi Soğutucu fan Multi flow hava akış sistemi Kapı açık alarmı Su tutan temperli cam raflar DONDURUCU 85 L net hacim Duo No Frost Buzluk HİJYEN Koku önleyici filtre Enerji sınıfı A+ Yıllık enerji sarfiyatı: 351 kwh/yıl Ses seviyesi: 43 dba YxGxD: 169x70x69 Ambalajlı Ağırlık: 78 kg Duo-Cooling No Frost Teknolojisi Duo-Cooling No Frost Teknolojisi Koku Önleyici Filtre Koku Önleyici Filtre

13 24 / 25 GFNE 7290 GFSE 3102 Dikey No Frost Derin Dondurucu 290 L Brüt Hacim Dikey Derin Dondurucu 102 L Brüt Hacim DONDURUCU 250 L net hacim 7 çekmece (5 çekmece+2 flape kapaklı) Geniş çekmece Kolay açılır kapı sapı Hızlı dondurma bölmeleri Enerji sınıfı A+ Yıllık enerji sarfiyatı: 307 kwh/yıl Ses seviyesi: 42 dba YxGxD: 171,4x59,5x65 Ambalajlı Ağırlık: 93,6 kg DONDURUCU 85 L net hacim 3 çekmece Hızlı dondurma bölmesi Enerji sınıfı A+ Yıllık enerji sarfiyatı: 181 kwh/yıl Ses seviyesi: 42 dba YxGxD: 84x54x60 Ambalajlı Ağırlık: 32 kg No Frost

14 26 / 27 GFSE 6240 GFSH 210 Dikey Derin Dondurucu 240 L Brüt Hacim Üstten Kapaklı Derin Dondurucu 210 L Brüt Hacim DONDURUCU 197 L net hacim 6 çekmece (4 çekmece + 2 flape kapaklı) Kolay açılır kapı sapı Hızlı dondurma bölmeleri Enerji sınıfı A+ Yıllık Enerji Sarfiyatı: 247 kwh/yıl Ses Seviyesi: 42 dba YxGxD: 151x60x60 Ambalajlı Ağırlık: 56 kg DONDURUCU 205 L net hacim Enerji sınıfı A+ Yıllık Enerji Sarfiyatı: 224 kwh/yıl Ses Seviyesi: 42 dba YxGxD: 91x75x72,5 Ambalajlı Ağırlık: 38 kg

15 28 / 29 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ BİR BAKIŞTA ÖZELLİKLER. HASSAS Hassas yıkama programı ve sıkma algoritması, en kıymetli ve hassas giysilerinizin ömürlerini uzatır, renklerinin solmasını ve kumaşlarında hasar oluşmasını önler.

16 30 / 31 INVERTER ECO MOTOR MİNİMUM ENERJİ TÜKETİMİ Inverter Eco Motor, enerji tüketimini en yüksek enerji verimlilik derecesi olan A+++ den bile düşük seviyeye çekmektedir. (%40 a varan oranda) Bu başarı, sürtünme olmadan çalışan fırçasız tasarım ve değişken devir teknolojisinin bir sonucudur. Yenilikçi motor sadece maksimum enerji tasarrufu sağlamakla kalmaz, makinenizin ömrünü uzatır, aynı zamanda ana yıkama programı için gürültü seviyesini de 52 dba değerine düşürür. Inverter Eco Motor, en yüksek enerji verimlilik derecesi olan A+++ puanını %40 e varan oranda geçmektedir.

17 32 / 33 KONFOR YÜNLÜ KORUMA Grundig çamaşır makinelerinde yünlülerinizi güvenle yıkayabilirsiniz. Program, düşük devirli dönüş hızı ve özel algoritması sayesinde, makinede yıkanabilir yünlülerin lifleri arasındaki sürtünmeyi ve yıpranmayı önler. INTENSE WET Intense Wet teknolojisi sayesinde kirler derinlemesine temizlenirken su tasarrufu sağlanır. Bu teknoloji ile deterjanlı su, basınçlı bir şekilde, çamaşırlara aralıklarla püskürtülür ve hem sudan hem enerjiden tasarruf sağlanır. ÖZEL CAM DİZAYNI Özel cam tasarımı sayesinde, çamaşırlar ile tambur arasındaki etkileşimi iyileştirerek yıkama performansını artırır. SESSİZ ÇALIŞMA Ses yalıtımlı S-şeklinde yan duvarları, fırçasız motor teknolojisi, elektronik dengesiz yük kontrol algoritması ve yeni nesil darbe emiciler ile sıkma programlarında titreşimi ve gürültüyü düşürür.

18 34 / 35 HİJYEN KAZAN TEMİZLEME Çamaşırlarınızın temizliği kadar makinenizin temizliğini de önem gösteriyoruz. Boruların ve tamburun temizlenmesi için geliştirilmiş özel kazan temizleme programı maksimum temizlik sağlar. Böylece çamaşır makinesinin kullanım ömrü uzar. HİJYEN PROGRAMI Yüksek sıcaklıkta yoğun yıkama ile hijyen istenen çamaşırlarınız için kullanabileceğiniz ekstra durulama yapan bir programdır.

19 36 / 37 GWM 9902 Çamaşır Makinesi 9 kg 9 KG yükleme kapasitesi Sıkma devri 1200 d/d LCD ekran Inverter Eco Motor GWM 9901 S Çamaşır Makinesi 9 kg 9 KG yükleme kapasitesi Sıkma devri 1000 d/d Digital ekran Inverter Eco Motor 16 YIKAMA PROGRAMI Pamuklu, Sentetik, Gömlek, Koyu renkliler, Hızlı, Perde, Kazan temizleme, Sıkma+Pompa, Durulama, Soğuk yıkama, Yorgan, Leke, Yünlü, Hassas, Hijyen, Pamuklu Ekonomik YARDIMCI FONKSİYONLAR Ön yıkama, İlave Su, Kırışık azaltma A+++ (-%40) Ses Seviyesi yıkama/sıkma: 52/73 dba YxGxD: 84x60x60 Ambalajlı ağırlık: 77 kg 16 YIKAMA PROGRAMI Pamuklu, Pamuklu ekonomik, Yorgan, Hijyen, Hızlı günlük, Hızlı 14, Tazeleme, Kazan temizleme, Sentetik, Karma, Koyu renkliler, Hassas 20, Yünlü, Elde yıkama, Durulama, Sıkma+Pompa YARDIMCI FONKSİYONLAR Ön yıkama, Hızlı yıkama, Kırışık azaltma A+++ Ses Seviyesi yıkama/sıkma: 54/74 dba YxGxD: 84x60x60 Ambalajlı ağırlık: 75 kg Inverter Eco Motor Yünlü Koruma ANA ÖZELLİKLER IntenseWet Yorgan yıkama 24 saat zaman öteleme Dengesiz yük kontrolü Elektronik su kontrol sisitemi Sıvı deterjan aparatı Anti-Noise gövde Yeni tambur deseni Bebek programı Kazan temizleme programı Hızlı Program Kir seviyesi seçme Özel kaplamalı rezistans Devir ve sıcaklık seçme imkanı 34 cm. yükleme ağızı Ekranda kalan zaman ve program adımı takibi Sarfiyatı önleyen top sistem GÜVENLİK Su Kesik ve kapı açık ikazı Çocuk Kilidi Su taşma emniyeti Krom çerçeve kapak Inverter EcoMotor Yünlü Koruma ANA ÖZELLİKLER Intense Wet Yorgan yıkama 24 saat zaman öteleme Dengesiz yük kontrolü Elektronik su kontrol sisitemi Sıvı deterjan aparatı Anti-Noise gövde Yeni tambur deseni Hijyen programı Kazan temizleme programı Hızlı 14 dakika programı Özel kaplamalı rezistans Devir ve sıcaklık seçme imkanı 34 cm. yükleme ağızı Ekranda kalan zaman ve program adımı takibi Sarfiyatı önleyen top sistem GÜVENLİK Su Kesik ve kapı açık ikazı Çocuk Kilidi Su taşma emniyeti Gümüş Piyano siyahı kapak Hijyen Programı Sessiz Çalışma Kazan Temizleme Hijyen Programı Sessiz Çalışma

20 38 / 39 GWM 9901 Çamaşır Makinesi 9 kg 9 KG yükleme kapasitesi Sıkma devri 1000 d/d Digital ekran Inverter Eco Motor GWM 9801 Çamaşır Makinesi 8 kg 8 KG yükleme kapasitesi Sıkma devri 1000 d/d Digital ekran 16 YIKAMA PROGRAMI Pamuklu, Pamuklu ekonomik, Yorgan, Hijyen, Hızlı günlük, Hızlı 14, Tazeleme, Kazan temizleme, Sentetik, Karma, Koyu renkliler, Hassas 20, Yünlü, Elde yıkama, Durulama, Sıkma+Pompa YARDIMCI FONKSİYONLAR Ön yıkama, Hızlı yıkama, Kırışık azaltma A+++ Ses Seviyesi yıkama/sıkma: 54/74 dba YxGxD: 84x60x60 Ambalajlı ağırlık: 75 kg 16 YIKAMA PROGRAMI Pamuklu, Pamuklu ekonomik, Yorgan, Hijyen, Hızlı günlük, Hızlı 14, tazeleme, Kazan temizleme, Sentetik, Karma, Koyu renkliler, Hassas 20, Yünlü, elde yıkama, Durulama, Sıkma+Pompa YARDIMCI FONKSİYONLAR Ön yıkama, Hızlı yıkama, Kırışık azaltma A+++ Ses Seviyesi yıkama/sıkma: 65/76 dba YxGxD: 84x60x60 Ambalajlı ağırlık: 64 kg Inverter EcoMotor Yünlü Koruma ANA ÖZELLİKLER Intense Wet Yorgan yıkama 24 saat zaman öteleme Dengesiz yük kontrolü Elektronik su kontrol sisitemi Sıvı deterjan aparatı Anti-Noise gövde Yeni tambur deseni Hijyen programı Kazan temizleme programı Hızlı 14 dakika programı Özel kaplamalı rezistans Devir ve sıcaklık seçme imkanı 34 cm. yükleme ağızı Ekranda kalan zaman ve program adımı takibi Sarfiyatı önleyen top sistem GÜVENLİK Su Kesik ve kapı açık ikazı Çocuk Kilidi Su taşma emniyeti Yünlü Koruma Hijyen Programı ANA ÖZELLİKLER Yorgan yıkama 24 saat zaman öteleme Dengesiz yük kontrolü Elektronik su kontrol sisitemi Sıvı deterjan aparatı Anti-Noise gövde Yeni tambur deseni Hijyen programı Kazan temizleme programı Hızlı 14 dakika programı Özel kaplamalı rezistans Devir ve sıcaklık seçme imkanı 34 cm. yükleme ağızı Ekranda kalan zaman ve program adımı takibi Sarfiyatı önleyen top sistem GÜVENLİK Su Kesik ve kapı açık ikazı Çocuk Kilidi Su taşma emniyeti Sessiz Çalışma Hijyen Programı Sessiz Çalışma

21 GWM 9701 Çamaşır Makinesi 7 kg 7 KG yükleme kapasitesi Sıkma devri 1000 d/d Digital ekran 16 YIKAMA PROGRAMI Pamuklu, Pamuklu ekonomik, Gömlek, Hijyen, Hızlı günlük, Hızlı 14, tazeleme, Kazan temizleme, Sentetik, Karma, Koyu renkliler, Hassas 20, Yünlü, Elde yıkama, Durulama, Sıkma+Pompa YARDIMCI FONKSİYONLAR Ön yıkama, Hızlı yıkama, Kırışık azaltma A+++ Ses Seviyesi yıkama/sıkma: 65/76 dba YxGxD: 84x60x50 Ambalajlı ağırlık: 64 kg KONFOR. SİZ VE GİYSİLERİNİZ İÇİN. KURUTMA MAKİNESİ ANA ÖZELLİKLER 24 saat zaman öteleme Dengesiz yük kontrolü Elektronik su kontrol sisitemi Sıvı deterjan aparatı Anti-Noise gövde Hijyen programı Kazan temizleme programı Hızlı 14 dakika programı Özel kaplamalı rezistans Devir ve sıcaklık seçme imkanı 34 cm. yükleme ağızı Ekranda kalan zaman ve program adımı takibi Sarfiyatı önleyen top sistem GÜVENLİK Su Kesik ve kapı açık ikazı Çocuk Kilidi Su taşma emniyeti Yünlü Koruma Sessiz Çalışma

22 42 / 43 GELİŞMİŞ ISI POMPASI TEKNOLOJİSİ Artık çamaşırlarınızı hızlı ve hassas bir şekilde kurutabilirsiniz. Yenilikçi Tek Dokunuşla Kurutma Teknolojimiz, 60 C gibi görece düşük sıcaklıkta kurutmayı mümkün kılar. Kurutma işlemi sırasında eşyalarınız tamburun üzerinde düz durur, kırışmaz. Böylesi bir özen sayesinde, giysileriniz görünümlerini daha uzun süre korur. BAKIM KONFOR AKSESUARLAR TEK DOKUNUŞLA KURUTMA Çamaşırlarınızın kumaşını tanır ve otomatik olarak doğru program zamanlamasını ayarlar. Farklı kumaş türlerine uygulanabilir; örneğin pamuklular, sentetikler, kumaşlar. KISA PROGRAM 30 dakikalık hızlı kurutma programı ile 14 dakikalık hızlı programını birlikte kullanın, giysileriniz bir saatten kısa süre içinde kullanılmaya hazır olsun. BAĞLANTI AKSESUARI Maksimum düzeyde yer tasarrufu sağlamak amacıyla, kullanımı basit bağlantı aparatı ile kurutma makineleri kolaylıkla çamaşır makinelerinin üzerine yerleştirilebilir. 60 C sıcaklık ve iyileştirilmiş tambur hareketi sayesinde, çamaşırlarınız hızlı ve hassas bir şekilde kurutulur.

23 44 / 45 GDH 80 Kurutma Makinesi 8 KG yükleme kapasitesi Digital ekran Dokunmatik tuşlar GDC 70 Kurutma Makinesi 7 KG yükleme kapasitesi Digital ekran Dokunmatik tuşlar 16 KURUTMA PROGRAMI Kot, Günlük, Ekspres, Bebek, Spor, Gömlek, Pamuklu ütü kuruluğu, Pamuklu dolap kuruluğu, Pamuklu dolap kuruluğu, Pamuklu ekstra kuru, Sentetik ütü kuruluğu, Sentetik dolap kuruluğu, Narin, Tazeleme YxGxD: 84,6x59,5x60,9 Ambalajlı ağırlık: 53 kg 16 KURUTMA PROGRAMI Kot, Bebek, Gömlek 15, Spor, 10 dk, 20 dk, 40 dk, 60 dk, Pamuklu ütü kuruluğu, Pamuklu dolap kuruluğu, Pamuklu dolap kuruluğu, Pamuklu ekstra kuru, Sentetik ütü kuruluğu, Sentetik dolap kuruluğu, Narin, Tazeleme YxGxD: 84,6x59,5x54 Ambalajlı ağırlık: 40,5 kg ANA ÖZELLİKLER Isı pompalı kurutma Otomatik sensörlü kurutma Kırışık önleme fonksiyonu Bebek program Narin programı 24 saat zaman öteleme Geniş cam kapak Kalan zaman göstergesi Direk su tahliye imkanı Değiştirilebilir kapak yönü ANA ÖZELLİKLER Yoğuşturmalı kurutma Otomatik sensörlü kurutma Kırışık önleme fonksiyonu Bebek program Tazeleme programı 24 saat zaman öteleme Geniş cam kapak Kalan zaman göstergesi Direk su tahliye imkanı Değiştirilebilir kapak yönü GÜVENLİK Çocuk kilidi Program sonu uyarısı Su tankı dolu göstergesi Filtre Temizleme Uyarısı GÜVENLİK Çocuk kilidi Program sonu uyarısı Su tankı dolu göstergesi Filtre Temizleme Uyarısı Sessiz Çalışma A+ Enerji Tüketimi: 297 kwh/yıl Ses Seviyesi: 66 dba Sessiz Çalışma B Enerji Tüketimi: 504 kwh/yıl Ses Seviyesi: 65 dba

24 KEYİFLİ BİR YEMEK TERTEMİZ BULAŞIKLAR. BULAŞIK MAKİNELERİ

25 48 / 49 INVERTER ECO MOTOR AKSESUARLAR Inverter Eco Motor Teknolojsi kir sökme işlemi sırasında yüksek basınç, durulama sırasında düşük basınç uygulayarak, elde yıkama hassasiyetine ulaşılmasını sağlar. Aynı zamanda daha az enerji ve su tüketimine, daha düşük ses seviyelerine ulaşılmasına yardımcı olur. TEPSİ YIKAMA Fırın tepsilerinizi bulaşık makinesinin içine yerleştirin: Tepsi yıkama fonksiyonu, yüksek basınç alanı oluşturan yoğun alt sepet yıkama ve tepsi tutucu aksesuarlar sayesinde fırın tepsisi ve ızgara teli gibi büyük bulaşıkları zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayarak daha iyi yıkanmasını sağlar. Aynı zamanda üç tepsiye kadar yerleştirmenize olanak verir. Böylece çok daha rahat temizlenirler.

26 50 / 51 BİR BAKIŞTA ÖZELLİKLER. KONFOR 58' BARDAK KORUMA Bardakları ve cam eşyaları su sertliğinin olumsuz etkilerinden koruyan sistemdir. Montaj esnasında su sertlik ayarının yapması durumunda, bardak koruma sistemi devreye girerek, cam eşyalarınızın ömrünü uzatacaktır. Bardak ve cam eşyalarınızın ömrünü uzattığı TRLP (TUEV Rheinland LGA Products GmbH) tarafından test edilmiştir. EKSTRA PARLAK Hiç su damlası kalmadan pırıl pırıl parlayan bulaşıklar için program sonunda kurutma işlemi uzatılır. Cam eşyaların parlaklığını %23 oranında ve porselenlerin parlaklığını %30 oranında arttırdığı TRLP (TUEV Rheinland LGA Products GmbH) Alman Laboratuvarı tarafından test edilmiştir. Rapor No: HAREKETLİ ÇATAL KAŞIK SEPETİ Özel çatal-bıçak sepeti, alt sepetin telleri arasında kolaylıkla kayması için tasarlanmıştır. Böylece yerleştirme için esneklik sağlanır ve büyük tencereler ve tavalar için daha fazla alan yaratılır. OTO TABLET Oto tablet fonksiyonu sayesinde kuruma seviyesisensörü parlatıcı miktarını algılar ve programın kurutma zamanı bulaşıklarınızın kuruma seviyesine göre otomatik olarak uzatılır. Bu sayede tablet deterjan kullanmadığınız zamanlarda da kullandığınız deterjan tipinden bağımsız olarak mükemmel kurutma performansına ulaşabilirsiniz. HIZLI 58 Bu program ile bulaşıklar sadece 58 dakika gibi çok kısa bir sürede, A sınıfı yıkama performansıyla tertemiz yıkanır. Hızlı 58 ve yüksek yıkama performansının buluştuğu bu programda sadece az kirli bulaşıklarda değil normal seviyedeki kirlilik düzeyinde de üstün performans sağlanır. OTOMATİK PROGRAM Makineniz sensörler yardımıyla bulaşıkların kirlilik seviyesini algılar ve otomatik olarak en uygun yıkama programına karar verir. Bulaşıklarınızı en düşük miktarda enerji ve su kullanarak yıkamanızı sağlayan otomatik yıkama programı hem pratik hem ekonomiktir.

27 52 / 53 GDF 6501 I Bulaşık Makinesi 12 kişilik kapasite LCD Ekran GDF 5202 S Bulaşık Makinesi 12 kişilik kapasite Led gösterge 6 YIKAMA PROGRAMI Eko 50 C, Otomatik, Yoğun 70 C, Hızlı 58, Mini 30, Ön Yıkama YARDIMCI FONKSİYONLAR Yarım yük, Turbo, Ekstra parlak, Tepsi yıkama ANA ÖZELLİKLER Inverter Eco Motor Zaman erteleme (24 saate kadar) Tepsi yıkama Turbo fonksiyonu Ekstra parlak Fanlı kurutma Otomatik tablet Otomatik program Yüklüyken ayarlanabilir üst sepet Ayarlı fincan rafları Üst ve alt sepette katlanabilen teller Kayar çatal kaşık sepeti Bardak koruma Sistemi Metal filtre GÜVENLİK Su taşma emniyeti Parlatıcı göstergesi Tuz göstergesi Tuş kilidi A++ Kurutma performansı A Su tüketimi: 10 L Ses seviyesi: 43 dba YxGxD: 85x59,8x60 Ambalajlı ağırlık: 47,8 kg Parmak İzi Bırakmayan Inoks 58' 5 YIKAMA PROGRAMI Ön Yıkama, Mini 30, Eko 50 C, Hızlı 58, Yoğun 70 C YARDIMCI FONKSİYONLAR Yarım yük ANA ÖZELLİKLER 58 dakika programı Paslanmaz çelik iç gövde Sıcak hava tahliyeli kurutma Yüksüzken ayarlanabilir üst sepet Ayarlı fincan rafları Bardak koruma sistemi GÜVENLİK Su taşma emniyeti Parlatıcı gösterges Tuz göstergesi A+ Kurutma performansı A Su tüketimi: 14 L Ses seviyesi: 54 dba YxGxD: 85x59,8x60 Ambalajlı ağırlık: 43 kg Gümüş Inverter EcoMotor Oto Tablet Parmak İzi Bırakmaz Otomatik Program Hızlı Yıkama 58 Yarım Yük Ekstra Parlak Tepsi Yıkama Kayabilen Çatal Kaşık Sepeti

28 GDF 5202 Bulaşık Makinesi 12 kişilik kapasite Led gösterge 5 YIKAMA PROGRAMI Ön Yıkama, Mini 30, Eko 50 C, Hızlı 58, Yoğun 70 C YARDIMCI FONKSİYONLAR Yarım yük YxGxD: 85x59,8x60 Ambalajlı ağırlık: 43 kg ANA ÖZELLİKLER 58 dakika programı Paslanmaz çelik iç gövde Sıcak hava tahliyeli kurutma Yüksüzken ayarlanabilir üst sepet Ayarlı fincan rafları Bardak koruma sistemi GÜVENLİK Su taşma emniyeti Parlatıcı göstergesi Tuz göstergesi A+ Kurutma performansı A Su tüketimi: 14 L Ses seviyesi: 54 dba 58' Hızlı Yıkama 58 Yarım Yük Telif hakkı Grundig e aittir Teknik veriler değişikliğe tabidir. Olabilecek baskı ve yazım hataları bağlayıcı değildir. Daha fazla bilgiye adresinden ulaşabilirsiniz.

29 grundigturkiye grundig.com.tr

Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı!

Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı! Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı! PROFİLO BUZDOLAPLARI NIN HAYATI KOLAYLAŞTIRAN ÖZELLİKLERİNDEN BAZILARI: NoFrost: Buzdolabının iç duvarları içerisinde nem ve kar oluşumunu engelleyerek

Detaylı

Dondurucu soğuklar 4 yıldızlı buzdolaplarından geliyor!

Dondurucu soğuklar 4 yıldızlı buzdolaplarından geliyor! 1 Dondurucu soğuklar 4 yıldızlı buzdolaplarından geliyor! Ah bir buzdolabı alsam, onu da Altus tan alsam diyenleri düşündük; bir buzdolabında olmasını istediğiniz bütün özellikleri Altus Buzdolaplarına

Detaylı

su ve enerjiden tasarruf edin!

su ve enerjiden tasarruf edin! Yüksek teknolojiden de il, su ve enerjiden tasarruf edin! PWE 71072 S Fiyat Listesi Kasım - Aralık 2012 ADVANTAGE A ÖZEL +9 TAKSİT VE 2AY ERTELEME AYRICA %5 VADE FARKI İLE 24AY VADE FARKLI TAKSİT FIRSATI

Detaylı

Teknoloji ve Tasarımın Eşsiz Buluşması

Teknoloji ve Tasarımın Eşsiz Buluşması Teknoloji ve Tasarımın Eşsiz Buluşması Buzdolapları Derin Dondurucular Çamaşır Makineleri Kurutma Makineleri Bulaşık Makineleri Kuzine Fırınlar Fırınlar Set Üstü Ocaklar Aspiratörler 2 3 İçindekiler Buzdolapları

Detaylı

BUZDOLAPLARI. Seçmek sizden, soğutması bizden!

BUZDOLAPLARI. Seçmek sizden, soğutması bizden! Seçmek sizden, soğutması bizden! 9 ÖZELLiKLER Enerji Sınıfı A+ Sınıfı A sınıfından %20 daha tasarruflu. Enerji Sınıfı A++ Sınıfı A sınıfından %40 daha tasarruflu. Frost NoFrost Teknolojisi Profilo NoFrost

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

ŞİMDİ PROFİLOLAR KASIM 2014 FİYATLARIYLA! *

ŞİMDİ PROFİLOLAR KASIM 2014 FİYATLARIYLA! * MART 2015 ŞİMDİ PROFİLOLAR KASIM 2014 FİYATLARIYLA! * Baharın gelişi bahane, Profilo Ankastrelerle yenilenen mutfaklar şahane! * BM2021EA, CM0804KTR, FRS3210GTL ve FRS3210GTD kodlu ürünler kampanyaya dahil

Detaylı

Dolsun dolaplar, şenlensin sofralar, Profilolar bu Ramazan da da yanınızdalar!

Dolsun dolaplar, şenlensin sofralar, Profilolar bu Ramazan da da yanınızdalar! Yeni Profilo Maksima Serisi Buzdolapları içeride sizi bekliyor! Dolsun dolaplar, şenlensin sofralar, HAZİRAN 2015 Profilolar bu Ramazan da da yanınızdalar! Birçok ürün Ramazan a özel 660 TL den başlayan

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU 2017 GRUNDIG.COM.TR

ÜRÜN KATALOĞU 2017 GRUNDIG.COM.TR ÜRÜN KATALOĞU 2017 GRUNDIG.COM.TR 03 TELEVİZYON 15 SES SİSTEMLERİ 21 BEYAZ EŞYA 39 KİŞİSEL BAKIM SÜPÜRGELER 49 İÇİNDEKLER 2 İÇİNDEKİLER TELEVİZYON OLED TV UHD+ TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLER SES SİSTEMLERİ FINE ARTS

Detaylı

Samsung Smart Freezer buzdolapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.samsung.com.tr adresini ziyaret edin.

Samsung Smart Freezer buzdolapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.samsung.com.tr adresini ziyaret edin. Hold 3 sec. Hold 3 sec. Hold 3 sec. Hold 3 sec. A k ı l l ı k a d ı n l a r ı n Freezer a k ı l l ı b u z d o l a b ı Smart Freezer teknolojisi ile ister buzluk ister buzdolabı Freezer On/Off Freezer Fridge

Detaylı

Değişimin heyecanı ile yeni bir başlangıç...

Değişimin heyecanı ile yeni bir başlangıç... Beyaz Eşya Kataloğu Değişimin heyecanı ile yeni bir başlangıç... Yolculuğumuz 90 ların başında, bu ülkeden doğan ilk küresel marka olma vizyonuyla başladı. Değişimin gücüne ve sürekli gelişime inanan Beko,

Detaylı

Sharp buzdolabına mutfağınızda yer açın!

Sharp buzdolabına mutfağınızda yer açın! Japon teknolojisine sahip Sharp buzdolabına mutfağınızda yer açın! Mega Dondurucu Enerji Tasarrufu Üstün Dizayn Sharp Buzdolabı Yetkili Bayisi www.mustafasatıcıoğlu.com 0242 321 07 77-0242 313 15 05 Plasmacluster

Detaylı

lagoon Advanced Care Başlangıç set Kuru temizleme işlemi için mükemmel bir tamamlayıcı PROFESSIONAL LAUNDRY Özellikler ve faydalar Ana özellikler

lagoon Advanced Care Başlangıç set Kuru temizleme işlemi için mükemmel bir tamamlayıcı PROFESSIONAL LAUNDRY Özellikler ve faydalar Ana özellikler PROSSIONAL LAUNRY lagoon Advanced Care Başlangıç set Kuru temizleme işlemi için mükemmel bir tamamlayıcı Özellikler ve faydalar Müşterinizi kaybetmeyin %100 doğal deterjanlar ve özel programlar sayesinde

Detaylı

Simfer ile mutfaklarda teknoloji ve estetik bir arada!

Simfer ile mutfaklarda teknoloji ve estetik bir arada! Simfer ile mutfaklarda teknoloji ve estetik bir arada! Derin Dondurucular Üstün Dondurma Teknolojisi Derin Dondurucular Yiyeceklerinizin besin değerini koruyan hızlı dondurma teknolojisi! Sevdiğiniz

Detaylı

YENi YIL HEDiYENİZ ARÇELiK TEN!

YENi YIL HEDiYENİZ ARÇELiK TEN! YENi YIL HEDiYENİZ ARÇELiK TEN! 019 Aşkına, beyaz eşya, ankastre fırın veya televizyon ürünlerinden herhangi 3 ünü alana Telve hediye. 9783 SHI A55L 8860 5S 9147 YCM 6588 I 8370 EI e özel +6 taksit. 31

Detaylı

62192 I TechTouch 63109 HIT 62105 H

62192 I TechTouch 63109 HIT 62105 H BULAŞIK MAKİNELERİ BULAŞIK MAKİNELERİ BULAŞIK MAKİNELERİ TASARRUFUNDA DÜNYA REKORTMENİ 2192 I TechTouch 3109 HIT 2105 H 31 HSBJ Parmak İzi Kalmayan İnoks Otomatik Yıkama Programı Otomatik 40-70 Yük Sensörü

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK 2015/2 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... DAVLUMBAZLAR ESTY 2015 ESTY ile gelen FERAHLIK... Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf!

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! 20 ÖZELLiKLER A+ Sınıfı A sınıfından %13 daha tasarruflu. -%20 A+++ -%20 Sınıfı A+++ sınıfından %20 daha tasarruflu. A+++ Sınıfı A sınıfından %33 daha

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf!

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! 22 ÖZELLiKLER A+ Sınıfı A sınıfından %13 daha tasarruflu. -%20 A+++ -%20 Sınıfı A+++ sınıfından %20 daha tasarruflu. A+++ Sınıfı A sınıfından %33 daha

Detaylı

Buzdolapları Çamaşır ve Kurutma Makineleri 10 Bulaşık Fırınlar Makineleri Set Üstü Kombiler Ocaklar 19 Termosifonlar Klimalar Şofbenler

Buzdolapları Çamaşır ve Kurutma Makineleri 10 Bulaşık Fırınlar Makineleri Set Üstü Kombiler Ocaklar 19 Termosifonlar Klimalar Şofbenler Buzdolapları Çamaşır ve Kurutma Makineleri 04 10 Bulaşık Makineleri Fırınlar 15 17 Set Üstü Ocaklar 19 Kombiler 0 Termosifonlar Klimalar Şofbenler 3 Ankastreler 7 Küçük Ev Aletleri 44 488 CNGS A+++ Dünyamıza

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

399 dan ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALANLARA BÜYÜK FIRSAT! başlayan fiyatlarla KURUTMA MAKİNESİ VEYA BULAŞIK MAKİNESİ

399 dan ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALANLARA BÜYÜK FIRSAT! başlayan fiyatlarla KURUTMA MAKİNESİ VEYA BULAŞIK MAKİNESİ ŞUBAT-MART 2016 arcelik.com.tr 444 0 888 ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALANLARA BÜYÜK FIRSAT! KURUTMA MAKİNESİ VEYA BULAŞIK MAKİNESİ 399 dan başlayan fiyatlarla Arçelik ten alacağınız 8 kg ve üzeri kapasiteli çamaşır

Detaylı

CoolDimension Soðutmanın yeni boyutları

CoolDimension Soðutmanın yeni boyutları Ankastre ürünlere bir mutfak yatırımı olarak bakan Bosch, tüm ankastre ürünlerini, sadece bugünkü deðil gelecekteki ihtiyaçlarınıza da cevap verecek þekilde tasarlıyor ve üretiyor. Bosch, hayatın büyük

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

KONU: YENİ ANKASTRE FIRINLARIMIZ : AFDF IOKS - AFDF IOKS - AFDF IOKS

KONU: YENİ ANKASTRE FIRINLARIMIZ : AFDF IOKS - AFDF IOKS - AFDF IOKS İstanbul, 28.07.2016 Sirküler No: 345 Sayın Yetkili Satıcımız, KONU: YENİ ANKASTRE FIRINLARIMIZ : AFDF 25400 IOKS - AFDF 22400 IOKS - AFDF 35400 IOKS Bu sirkülerimiz ile ankastre ürün gamımıza dahil ettiğimiz

Detaylı

ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ

ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ 2012 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ ÇAMAŞIR MAKİNELERİ 9127 N 9123 HE 9 kg Yıkama Kapasitesi 1200 Sıkma Devri (d/d) A+++ Enerji Sınıfı (A+++ Enerji sınıfından %20 daha tasarruflu) B Sıkma

Detaylı

ARÇELİK TEN İLKBAHARIN

ARÇELİK TEN İLKBAHARIN ARÇELİK TEN İLKBAHARIN EN TASARRUFLU KAMPANYASI Mart 013 ARÇELİK A +++ ENERJİ SINIFINDAN DAHA TASARRUFLU ÇAMAŞIR MAKİNELERİ Üretim ve stok imkânları ile sınırlıdır. 600 VARAN İNDİRİMLERLE Axess ile peşin

Detaylı

ARÇELİK TEN TAPTAZE FIRSAT COOL PLUS 1.939 YERİNE TEKNOLOJİSİNE SAHİP NO-FROST BUZDOLABI

ARÇELİK TEN TAPTAZE FIRSAT COOL PLUS 1.939 YERİNE TEKNOLOJİSİNE SAHİP NO-FROST BUZDOLABI ARÇELİK TEN TAPTAZE FIRSAT Temmuz-Ağustos 01 3 NH 430 LİTRE COOL PLUS TEKNOLOJİSİNE SAHİP NO-FROST BUZDOLABI 1.3 YERİNE 1.0 TL fiyat, 3 NH model no-frost buzdolabı için geçerlidir. Kampanya 1 Temmuz -

Detaylı

PROFİLO DA AYIN FIRSAT ÜRÜNLERİ

PROFİLO DA AYIN FIRSAT ÜRÜNLERİ PROFİLO DA AYIN FIRSAT ÜRÜNLERİ BD 2208 TE BD 5772 PNFI FIRSAT ÜRÜNÜ 960,00 TL A+ Enerji Sınıfı Yüksek kapı Turbo fan sistemi Otomatik defrost 4 adet yüksekliği ayarlanabilir, toplam 5 adet emniyetli cam

Detaylı

if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar!

if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar! if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar! 2012-2013 Çamaşır makinesi alana kurutma makinesinde %25 indirim*! * T76280AC kodlu ürün için geçerlidir. stoklarla sınırlıdır. * Inverter motorlu çamaşır,

Detaylı

Arçelik ile hayatınızda yenilik var ÖTV yok!

Arçelik ile hayatınızda yenilik var ÖTV yok! ARALIK 018 Arçelik ile hayatınızda yenilik var ÖTV yok! ÖTV indiriminde son gün 31 Aralık. ÖTV YOK Eşya Kampanyaları Küçük Ev Aletleri Kampanyaları 3 Yeni nesil antrasit fırın ve bulaşık makinesinde yeni

Detaylı

Yıllara göre Arçelik ürünleri enerji ve su tüketim oranları karşılaştırma tablosu

Yıllara göre Arçelik ürünleri enerji ve su tüketim oranları karşılaştırma tablosu Yıllara göre Arçelik ürünleri enerji ve su tüketim oranları karşılaştırma tablosu BUZDOLABI 088 NFY A+++ 774 kwh/yıl 1 17 kwh/yıl 01 % 7 DAHA FAZLA TASARRUF ÇAMAŞIR MAKİNESİ 817 N 0,8 kwh/kg 1 0,07 kwh/kg

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 27 ÖZELLiKLER Enerji Sınıfı A+ Sınıfı A sınıfından %10 a varan enerji tasarrufu sağlar. EkDurulama Bulaşık makineniz, bu opsiyon seçildiğinde 3 lt. kadar daha fazla su

Detaylı

Geberit pisuvar sistemleri. Tüm ihtiyaçları karşılar.

Geberit pisuvar sistemleri. Tüm ihtiyaçları karşılar. Geberit pisuvar sistemleri Tüm ihtiyaçları karşılar. Tüm avantajlar tek bir üründe. Geberit pisuvar sistemlerinin ayırt edici özelliği esnekliktir tüm ihtiyaçlar için mükemmel çözüm sunar. Geniş ürün yelpazesinin

Detaylı

1.169 ARÇELİK TEN TAPTAZE FIRSAT COOL PLUS 2.099 YERİNE TEKNOLOJİSİNE SAHİP A+ NO-FROST BUZDOLABI. Haziran 2013

1.169 ARÇELİK TEN TAPTAZE FIRSAT COOL PLUS 2.099 YERİNE TEKNOLOJİSİNE SAHİP A+ NO-FROST BUZDOLABI. Haziran 2013 ARÇELİK TEN Haziran 013 TAPTAZE FIRSAT 430 3 NH LİTRE COOL PLUS TEKNOLOJİSİNE SAHİP A+ NO-FROST BUZDOLABI.0 YERİNE 1.16 TL fiyat, 3 NH model no-frost buzdolabı için geçerlidir. 1.16 11 taksit ve ay erteleme

Detaylı

MAYIS 2016 PROFİLO NOFROST BUZDOLAPLARI'NDA ÇİÇEK GİBİ FIRSATLAR DEVAM EDİYOR!

MAYIS 2016 PROFİLO NOFROST BUZDOLAPLARI'NDA ÇİÇEK GİBİ FIRSATLAR DEVAM EDİYOR! MAYIS 2016 PROFİLO NOFROST BUZDOLAPLARI'NDA ÇİÇEK GİBİ FIRSATLAR DEVAM EDİYOR! BD2053W2NN 1 İÇİNDEKİLER BUZDOLAPLARI 04 DERİN DONDURUCULAR 12 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ 13 KURUTMA MAKİNELERİ 20 BULAŞIK MAKİNELERİ

Detaylı

Çamaşır ve Kurutma Makinesi Kataloğu 2012

Çamaşır ve Kurutma Makinesi Kataloğu 2012 Çamaşır ve Kurutma Makinesi Kataloğu 2012 2 Hayatı kolaylaştıran akıllı çözümler... 3 4 İyi bir çamaşır makinesi ileri teknoloji ürünü olmalıdır. Temizlik ve hijyen konusunda hassas olmalı, üretilirken

Detaylı

Fiyat Listesi. Haziran - Temmuz 2017 YEPYENİ INDESIT BEYAZ EŞYALAR, ÖTV İNDİRİMİ İLE! Indesit bir Whirlpool Corporation markasıdır.

Fiyat Listesi. Haziran - Temmuz 2017 YEPYENİ INDESIT BEYAZ EŞYALAR, ÖTV İNDİRİMİ İLE! Indesit bir Whirlpool Corporation markasıdır. Fiyat Listesi Haziran - Temmuz 2017 YEPYENİ INDESIT BEYAZ EŞYALAR, ÖTV İNDİRİMİ İLE! Indesit bir Whirlpool Corporation markasıdır. Soğutucular 89977 CNIAA 9 F S (TK) Total No-Frost Kombi Gümüş Gümüş Total

Detaylı

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI Aralık 2013 SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI LowFrost Buzdolapları 1.419,00 TL 1.229,00 TL 1.569,00 TL 1.439,00 TL BD 2058 W2 VV Değişim Bedeli 190,00 TL LowFrost LED elektronik kontrol Nem kontrol mekanizmalı

Detaylı

if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar!

if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar! if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar! 2012-2013 Çamaşır makinesi alana kurutma makinesinde %25 indirim*! * * Inverter motorlu çamaşır, kurutma ve bulaşık makinelerinde geçerlidir. * T76280AC

Detaylı

Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat

Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat Ömür boyu güvenilirlik Başarılı kaynak kontrolü Global hızlı servis MMM. İnsan sağlığını korur. Selectomat SL Lider Kalite - Mükemmel Fiyat MMM, hastane sterilizasyon

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar

Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar Yalın Düşünce Coşkunöz Holding şirketlerinin tamamında olduğu gibi COPA olarak bizler, değer zincirimizdeki israfları yok etme sorumluluğu

Detaylı

Ýlave Program Paketleri:

Ýlave Program Paketleri: Ýlave Program Paketleri: Bebek Eco Ev EvXL Hijyen & Çocuklar Medic Spor & Saðlýk tr-tr M.-Nr. 09 495 120 Ýçindekiler Program-Paketleri...3 Program Seçimi...4 Sýkma....5 Program Tablosu...6 Program Akýþý....10

Detaylı

Ankastre Ürünler.

Ankastre Ürünler. Ankastre Ürünler www.kumtel.com 2018 / 1 Ürün Kataloğu İçerik Ankastre Fırınlar & Setler A6SF2 (DDT) Serisi A6SF2 (DT) Serisi A6SF2 (MT) Serisi A6S2 Serisi 3-8 9-12 13-22 23-28 Ankastre Ocaklar 0 4 OAVC

Detaylı

ARÇELİK TEN SONBAHAR FIRSATI

ARÇELİK TEN SONBAHAR FIRSATI ARÇELİK TEN SONBAHAR FIRSATI Kasım 01 KURUTMA MAKİNESİ ALANA 4 ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SADECE S 63 Worldcard kampanyası 1 Kasım - 30 Kasım 01 tarihleri arasında World e özel peşin fiyatına 11 taksit ve Mart

Detaylı

Beko Inverter klimalarda. 7 yıl garanti ve bakım hediye!

Beko Inverter klimalarda. 7 yıl garanti ve bakım hediye! Beko Inverter klimalarda Nisan 2016 7 yıl garanti ve bakım hediye! YIL GARANTİ Bakım* Hediye *Klimanın garanti süresi olan 3 üncü yılın sonunda bir bakım hizmeti verilir. Sıcaklar sizi bunaltmadan klima

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK FİYAT LİSTESİ 14/1 HAYATINIZA DEĞER KATAR ESTY 14 www.esty.com.tr ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... İÇİNDEKİLER DAVLUMBAZLAR 06 ASPİRATÖRLER 09 FIRINLAR 12 MİKRODALGA

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri

www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri LowFrost KASIM AYINA ÖZEL FIRSATLAR Comfort 5 Serisi 957,00 TL 829,00 TL 696,00 TL 619,00 TL CM 0603 KTR 663,00 TL 599,00 TL BM 2020 EA FRS 3010 GTL BD

Detaylı

Siz istediniz, biz uzattık:

Siz istediniz, biz uzattık: Mart 2014 Siz istediniz, biz uzattık: Dört dörtlük tasarrufa devam! Siz de Profilo larla tanışın, hem enerjiden hem bütçenizden tasarruf edin! 1.355 TL 919 TL 835 TL 899 TL ENERJİ KAMPANYASI LowFrost Buzdolabı

Detaylı

HEPSİ VE DAHA FAZLASI ARÇELİK TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK YENİLEME HAREKETİ ARÇELİK TE

HEPSİ VE DAHA FAZLASI ARÇELİK TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK YENİLEME HAREKETİ ARÇELİK TE KASIM-ARALIK 2014 arcelik.com.tr 444 0 888 TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK YENİLEME HAREKETİ ARÇELİK TE Eski beyaz eşya veya televizyonunuzu yepyeni Arçelikler le değiştiriyoruz! (Sayfa 10) Arçelik Ankastre ile mutfağınızdan

Detaylı

01.01.2010 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

01.01.2010 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 01.01.2010 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ Eski beyaz eşyasını getirene %20 indirim 1.SEÇENEK Eski beyaz eşyasını getirene %20 indirim (1+11) Taksit ÜRÜNLER PFT (1+3)

Detaylı

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI Temmuz 2013 SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI LowFrost Buzdolapları 1.519,00 TL 1.389,00 TL 1.389,00 TL 1.199,00 TL 1.629,00 TL 1.539,00 TL BD 2058 W2 VV LowFrost LED elektronik kontrol Nem kontrol mekanizmalı

Detaylı

ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNELERİ MAKİNELERİ. Kasım - Aralık 2011

ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNELERİ MAKİNELERİ. Kasım - Aralık 2011 ARÇELİK ARÇELİK Kasım - Aralık 011 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ MAKİNELERİ 4 BAŞLAYAN LARLA KURUTMA BAŞLAYAN LARLA 13 HR 3 KR 4 TL fiyat; 063 FYE ve 064 F model çamaşır makinesi, TL fiyat; 77 KT model kurutma makinesi

Detaylı

İÇİNDEKİLER BUZDOLAPLARI 2-12 13-17 DERİN DONDURUCULAR 18-27 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ 28-32 BULAŞIK MAKİNELERİ 33-36 FIRINLAR 37-39 SET ÜSTÜ OCAKLAR 40-43

İÇİNDEKİLER BUZDOLAPLARI 2-12 13-17 DERİN DONDURUCULAR 18-27 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ 28-32 BULAŞIK MAKİNELERİ 33-36 FIRINLAR 37-39 SET ÜSTÜ OCAKLAR 40-43 1 İÇİNDEKİLER RAHAT ALIN, RAHAT OLUN 1998 yılından bu yana ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunan Altus, 25.000 çalışanı ve Türkiye, Romanya, Rusya olmak üzere toplam 14 üretim tesisi ile Türkiye nin

Detaylı

Çamaşır makineleri. BOSCH Temel (Basic)

Çamaşır makineleri. BOSCH Temel (Basic) Çamaşır makineleri Çamaşır makinelerinin temel çalışma prensiplerini kısaca özetlersek, çamaşırlar delikli tambur içerisine koyulur, makinenin kapağını kapatıp gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra otomatik

Detaylı

Bosch tan bayrama özel fırsatlar

Bosch tan bayrama özel fırsatlar Temmuz kampanyaları Bosch tan bayrama fırsatlar www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

2.037 TL den başlayan fiyatlarla

2.037 TL den başlayan fiyatlarla 2.037 TL den başlayan fiyatlarla çeyiz setleri Profilo da! Siz de gelin, kendi 3 lü ya da 4 lü çeyiz setinizi dilediğiniz gibi kendiniz yaratın. 1.090,00 TL 889,00 TL 646,00 TL 579,00 TL BD 2043 W3 VV

Detaylı

Online teknik sayfa GME700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa GME700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

XXL REALLIFE 0H\GDQ 2NXPD

XXL REALLIFE 0H\GDQ 2NXPD XXL REALLIFE ÇOK YOL KATETTİK. BUGÜNLERDE MUTFAK REPERTUARIMIZ ÇOK DAHA İDDİALI VE ÇOK DAHA EĞLENCELİ: KÖŞELİ YEMEK TABAKLARI, BÜYÜK ŞARAP BARDAKLARI, DERİN MAKARNA KASELERİ. HİÇBİR ŞEY REALLIFE 'IN ALAMAYACAĞI

Detaylı

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox LX-13690 Restaurant YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları Full Inox Fırın gücü; 2100 W Kolay temizlenebilen hareketli alt rezistans Çift cam ve yalıtım sistemi ile A13 güvenlik standartları İç aydınlatma

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Tamboy Fırınlar. 1227 multi turbo 4g - inox

Tamboy Fırınlar. 1227 multi turbo 4g - inox Solo Ürünler 2 Tamboy Fırınlar 1227 multi turbo 4g - inox 0+6 pişirme programlı grill fonksiyonlu multi turbo fırın 24 Saat programlanabilir dijital saat çıkartılabilir ve temizlenebilir full iç cam sistemi

Detaylı

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var.

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bosch ta her şey yaşam kalitenizi yükseltmek için Bosch ta her ürün, sadece bugünkü değil, gelecekteki ihtiyaçlarınıza da cevap verecek şekilde tasarlanır ve üretilir. Hayatın büyük bir bölümünün geçtiği

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FTXR-E

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FTXR-E Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FTXR-E İç Ünite Duvar tipi ünite FTXR-E İÇİNDEKİLER FTXR-E Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

ARÇELİK LE KOMBİNE GÜVEN

ARÇELİK LE KOMBİNE GÜVEN 20 Kombiler ARÇELİK LE KOMBİNE GÜVEN Arçelik ten büyük indirim! Üstelik 1.464 TL den başlayan fiyatlarla! Hermetik kombilerde 10 Yoğuşmalı kombilerde 200 ÜCRETSİZ KOMBİ HİZMETLERİMİZ Kombi Montaj Hizmeti

Detaylı

TEMMUZ-AĞUSTOS 2014 arcelik.com.tr 444 0 888. Dondurma yapan buzdolabı Arçelik Dondurmacı ile tanışın!

TEMMUZ-AĞUSTOS 2014 arcelik.com.tr 444 0 888. Dondurma yapan buzdolabı Arçelik Dondurmacı ile tanışın! TEMMUZ-AĞUSTOS 2014 arcelik.com.tr 444 0 888 Dondurma yapan buzdolabı Arçelik Dondurmacı ile tanışın! (Sayfa 9) Arçelik ten Ramazan ın en lezzetli fırsatını kaçırmayın (Sayfa 44) Arçelik Ankastre ürünleriyle

Detaylı

Mitsubishi Klima Özellikleri

Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi klimalar, havayı doğal de kötü enzim kirli Doğal kokulardan bakteriler havayı filtresiyle bir ortadan mekanizma emerek arındıran, kaldırılır, bakterileri sterilize

Detaylı

Araç Motoru İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Motoru İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Motoru İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

YENİ CITROËN C1 1 FR YeniC1_Brosur rvz page 1

YENİ CITROËN C1 1 FR YeniC1_Brosur rvz page 1 YENİ CITROËN C1 1 FR YENİ CITROËN C1 ŞEHİR İÇİN B1REB1R T A R Z I N I Ş E H R E Y A N S I T [ŞEHİRDE FARK YARATAN] TASARIM YENİ CITROËN C1, şehre farklı tasarımıyla renk katıyor. Şık, pozitif ve enerjik

Detaylı

BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu

BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu BS02-SCE LUNA OTO KOLTUĞU Çocuk Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. ÜRÜN

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK FİYAT LİSTESİ 2014/2 HAYATINIZA DEĞER KATAR ESTY 2014 www.esty.com.tr www.esty.com.tr ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... İÇİNDEKİLER DAVLUMBAZLAR 06 ASPİRATÖRLER 09 FIRINLAR

Detaylı

Miwell-Combi XSL Ayar önerileri. Mikrodalga

Miwell-Combi XSL Ayar önerileri. Mikrodalga Miwell-Combi XSL Ayar önerileri Mikrodalga İçindekiler Simgelerin açıklamaları 3 Çalışma modları 4 Uygun aksesuar 5 Ayarlar 7 Isıtma... 7 Buz çözme... 8 Aynı zamanda buz çözme ve pişirme... 9 Et, tavuk,

Detaylı

MAYIS 2015 KAÇIRILMAYACAK FİYATLARLA EVLER ÇİÇEK AÇIYOR!

MAYIS 2015 KAÇIRILMAYACAK FİYATLARLA EVLER ÇİÇEK AÇIYOR! MAYIS 2015 KAÇIRILMAYACAK FİYATLARLA EVLER ÇİÇEK AÇIYOR! Bahar havasını evinize taşıyacak indirimler, Profilo bayilerinde sizi bekliyor! ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr 1 İÇİNDEKİLER BAHAR FIRSATLARI

Detaylı

ARÇELIK INVERTER KLIMALARDA 7 YIL GARANTİ VE BAKIM FIRSATI! BAKIM HEDİYE!*

ARÇELIK INVERTER KLIMALARDA 7 YIL GARANTİ VE BAKIM FIRSATI! BAKIM HEDİYE!* NİSAN 2016 arcelik.com.tr 444 0 888 BAKIM HEDİYE!* ARÇELIK INVERTER KLIMALARDA 7 YIL GARANTİ VE BAKIM FIRSATI! *Klimanın garanti süresi olan 3 yılın sonunda bir adet bakım hizmeti verilir. 02 Klimalar

Detaylı

Dört dörtlük tasarruf!

Dört dörtlük tasarruf! Şubat 2014 Dört dörtlük tasarruf! Siz de Profilo larla tanışın, hem enerjiden hem bütçenizden tasarruf edin! 1.355 TL 919 TL 835 TL 989 TL ENERJİ KAMPANYASI LowFrost Buzdolabı NoFrost Buzdolapları ChillerPlus

Detaylı

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ Bulaşık Bardak Yıkama Makinası Modeli : OBY 500 B İşlev:Setaltı Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Bardak Yıkama Makinası-Bardak Yıkama Makinesi Anılan Yıkama Kapasitesi (*) : 500 Bardak / Saat Yıkama Sepeti

Detaylı

ORTAMIN HAVASINI TAZELEYEN INDESIT KLİMALAR SAYESİNDE KENDİNİZİ ÇOK İYİ HİSSEDECEKSİNİZ!

ORTAMIN HAVASINI TAZELEYEN INDESIT KLİMALAR SAYESİNDE KENDİNİZİ ÇOK İYİ HİSSEDECEKSİNİZ! ORTAMIN HAVASINI TAZELEYEN INDESIT KLİMALAR SAYESİNDE KENDİNİZİ ÇOK İYİ HİSSEDECEKSİNİZ! Eviniz ya da ofisinizdeki havanın kalitesi, o ortamdaki havayı soluyan kişilerin sağlığı için çok önemlidir. Zamanımızın

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş.

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1 İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. 2015-1 TOPTAN FiYAT LiSTESi TAMBOY FIRIN SERİSİ (60*60) 6010 Tamboy Elk. Fırın (Beyaz) * Düğmeden Ateşlemeli * Gizli

Detaylı

yıl 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA

yıl 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA yıl. 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA Hayatınızı ko yıl. olaylaştırır... FIRINLAR 2 OCAKLAR 6 DAVLUMBAZLAR 10 BULAŞIK MAKİNESİ 12 EVYELER 13 BATARYALAR 16 2012 ÜRÜNLER

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr

ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr 1 İÇİNDEKİLER ENERJİ KAMPANYASI ÜRÜNLERİ 04 AYIN FIRSAT ÜRÜNLERİ BUZDOLAPLARI ÇAMAŞIR MAKİNELERİ KURUTMA MAKİNELERİ BULAŞIK MAKİNELERİ FIRINLAR MİDİ VE MİKRODALGA

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri

www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri LowFrost EKİM AYINA ÖZEL FIRSATLAR Comfort 5 Serisi 957,00 TL 829,00 TL 696,00 TL 619,00 TL CM 0603 KTR 663,00 TL 599,00 TL BM 2020 EA FRS 3010 GTL BD

Detaylı

ŞAP DEĞİL; TERMOŞAP. Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM

ŞAP DEĞİL; TERMOŞAP. Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM ŞAP DEĞİL; TERMOŞAP Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM Klasik Şapa Göre 30 Kat Daha Yalıtkan Yaptığı ihracatlarla ülke ekonomisine büyük katkıda bulunan PERSAN ın tescilli ürünü olan Termoşap, tesviye

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

Ankastre 2015 Fırsatları

Ankastre 2015 Fırsatları Ankastre 2015 Fırsatları Tezhip Desen Ankastre 7063 Multi Turbo Fırın 927 3518 Siyah Cam Ocak 598 8655 Davlumbaz 793 0+6 Fonksiyon Low-e iç cam sayesinde el yakmayan ön cam ısısı Siyah cam özelliği 60

Detaylı

Schnitt A-A DN50 DN75. HL Ürün. Havalandırma Şapkaları

Schnitt A-A DN50 DN75. HL Ürün. Havalandırma Şapkaları Schnitt A-A 100 165 177 HL Ürün Şapkaları 48 EAN 9003076 + HL Şapkaları Planlama ve Uygulama için Genel şapkaları drenaj sistemlerinde son derece fonksiyonel olarak çalışır ve bugün hemen hemen her atık

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ARÇELİK TEN YENİ YILIN

ARÇELİK TEN YENİ YILIN ARÇELİK TEN YENİ YILIN EN TASARRUFLU KAMPANYASI 0 A+++ NF Siyah Orbital 60 Ocak 013 0 30 30 3 KR 17 N IN LOVE 17 NG IN LOVE A SINIFINDAN %0 ENERJİ TASARRUFLU ARÇELİK BUZDOLABI, ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNESİ

Detaylı

A++ SINIFI DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR

A++ SINIFI DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR ÇİNDEKİLER A++ DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR DERİN DONDURUCULAR ŞEFFAF KAPAKLI MUHAFAZA DOLAPLARI DÜZ SÜRME DÜZ CAM KAPAKLI MUHAFAZA DOLAPLARI DÜZ SÜRME

Detaylı

Enerji tasarrufu ve hidrolik denge için çok özel bir teknoloji Akıllı Kollektör ISI VE AKIŞ BALANSLAMA CİHAZI

Enerji tasarrufu ve hidrolik denge için çok özel bir teknoloji Akıllı Kollektör ISI VE AKIŞ BALANSLAMA CİHAZI Enerji tasarrufu ve hidrolik denge için çok özel bir teknoloji Akıllı Kollektör ISI VE AKIŞ BALANSLAMA CİHAZI Isı veya soğutma enerjisi kusursuz bir şekilde toplanır ve dağıtılır Klasik sistemde ortaya

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

YÜKSEK DAYANIKLILIK, DAHA ÇOK VERİMLİLİK: LUTZ HALI VE KUMAŞ İMALATI BIÇAK AĞIZLARI

YÜKSEK DAYANIKLILIK, DAHA ÇOK VERİMLİLİK: LUTZ HALI VE KUMAŞ İMALATI BIÇAK AĞIZLARI DOKUMACILIK Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! YÜKSEK DAYANIKLILIK, DAHA ÇOK VERİMLİLİK: LUTZ HALI VE KUMAŞ İMALATI BIÇAK AĞIZLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF

Detaylı

Ankastre Ürünler 2017 /2

Ankastre Ürünler 2017 /2 www.luxell.com.tr Ankastre Ürünler 2017 /2 Ankastre Ürünler 2017/2 İçerik Sf. 3-18 Ankastre Setler Set 17/9 735 Siyah Davlumbaz, 40 TAHDF Siyah Ocak, 4207 Siyah Fırın Set 17/8 735 Siyah Davlumbaz, 40 TAHDF

Detaylı

Bosch tan kaçırılmayacak bahar fırsatları.

Bosch tan kaçırılmayacak bahar fırsatları. Nisan Kampanyaları Bosch tan kaçırılmayacak bahar fırsatları. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren

Detaylı