GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ENYAP KALİTE, BİR ENYAP PRENSİBİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ENYAP KALİTE, BİR ENYAP PRENSİBİ"

Transkript

1

2 Üretimini ve satışı gerçekleştirdiği 70 i aşkın ürün çeşidiyle Türkiye de yıllardır sanayinin hizmetinde... Başta mobilya ve ağaç sanayi olmak üzere; inşaat, ambalaj, paketleme, etiketleme, ciltleme, folyo, ayakkabı ve deri sektöründe kullanılan yapıştırıcı ve tutkallar ile tüp sektörü için boyalarla ENYAP ın üretim portföyü oldukça geniş bir yelpazeyi içeriyor. GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ENYAP 1975 yılında bir anonim şirket olarak faaliyetlerine başlayan ENYAP ın ilk yıllardaki ürün portföyü, sadece bitüm bazlı yapıştırıcılar ve mobilya sanayine yönelik plastik tutkallardan oluşmaktaydı. Kısa zamanda çok yol kateden ENYAP, 1985 den sonra özellikle sanayi tipi ve yüksek teknoloji gerektiren ürünlere yönelerek her geçen yıl üretim kapasitesini ve ürün portföyünü daha da genişletti. KALİTE, BİR ENYAP PRENSİBİ Kuruluşundan günümüze kaliteli hammadde ve ileri teknolojiyle üretimini gerçekleştiren ENYAP, araştırma ve ürün portföyü çalışmalarındada (AR-GE) büyük önem veriyor. Bu ilkeden hareketle tüketicinin yeni gereksinimlerini yeni ürünlerle karşılaşmayı hedefliyor. ENYAP, kalite konusuna verdiği önemi kanıtlayan gösterge ise BVQI onaylı ISO 9001 Kalite Belgesi... For many years, ENYAP has been serving the industry manufacture and sale of more than 70 products... ENYAP has a wide production portfolio various adhesives, glues and dyes for tube industry which are currently used in furnitures, wooden products and construction jobs alongside packaging, marking, folio, leather works and shoemaking. ENYAP, FROM PAST TO PRESENT ENYAP began its operations 1975 as a corporation. The production portfolio in early years consisted of bituminous based adhesives and plastic glues for funiture industry. Progress was fast and after 1985 ENYAP enlarged its capacity and product range especially industrial type and high tech products. QUALITY IS A BASIC PRINCIPLE FOR ENYAP ENYAP has always produced state of art technology and high quality raw materials. A great importance is given to research and product portfolio. We are aiming to meet new needs of consumers and manufacturers new products. ENYAP s BVQI approved ISO 9001 Quality Certificate indicates our attachment to best quality.

3 HOTMELT TUTKALLAR HOTMELT ADHESIVES Work Temperature Softening Point Melamin reçineli laminatların, emrenye edilmiş kağıtların oluşturduğu kenar şeritlerinin yapıştırılmasında ve kaplama şeritlerinde kullanılır. Eritilmiş halde kontinü çalışan tutkallama (cumba) makineleri için en uygun. 85±5 C 5-6 sn. It is used for bondig melamine resinbased edge strips, synthetic resin impregnated paper strips, veneers and solid wood strips. It is most suitable in melted form for continious process glue spreading machines. 85±5 C 5-6 sn. PVC ve ABS kenar şeritlerinin,melamin reçineli laminatların, polyester laminatların, emprenye edilmiş kağıtlardan oluşan kenar şeritlerinin yapıştırılmasında kullanılır C 95±5 C It is used in bondig PVC and ABS edge strips, impregnated resin laminates, polyester laminates and edge bands made of impregnated paper C 95±5 C PVC ve ABS kenar şeritlerinin, melamin reçineli laminatların, polyester laminatların, emprenye edilmiş kağıtlardan oluşan kenar şeritlerinin yapıştırılmasında ve masif işlerinde kullanılır. 100±5 C It is used for bondig and solid works of PVC and ABS edge bands tapes, melamin resin laminates, polyester laminatesand edge bands made of impregnated paper. 100±5 C PVC ve ABS kenar şeritlerinin, melamin reçineli laminatların, polyester laminatların, emprenye edilmiş kağıtlardan oluşan kenar şeritlerinin yapıştırılmasında ve masif işlerinde kullanılır. 110±5 C It is used for bondig and solid works of PVC and ABS edge bands tapes, melamin resin laminates, polyester laminatesand edge bands made of impregnated paper. 110±5 C PVC ve ABS kenar şeritlerinin, melamin reçineli laminatların, polyester laminatların, emprenye edilmiş kağıtlardan oluşan kenar şeritlerinin yapıştırılmasında ve masif işlerinde kullanılır. 104±5 C It is used for bondig and solid works of PVC and ABS edge bands tapes, melamin resin laminates, polyester laminatesand edge bands made of impregnated paper. 104±5 C APAO bazlı profil kaplama tutkalıdır C 130±5 C APAO based profile wrapping hotmelt adhesive C 130±5 C EVA bazlı, kapı pervaz üretiminde MDF nin MDF ye ve kenar bantlama makinelerinde HPL, PVC, ABS, melamin kenar bantları yapıştırılmasında kullanılır. 94±2 C EVA based, used in door frame production and also bonding of HPL, PVC, ABS, melamine edge bands. 94±2 C HOTMELT LP 3700 HOTMELT PO 3650 HOTMELT PM 3800 HOTMELT PM 2043 HOTMELT PM 2042 HOTMELT P 2020 HOTMELT PE Çalışma Sıcaklığı Yumuşama Noktası Bütün HOTMELT tutkallar 25 kg lık kraft torbalarda paketlenip ağzı açılmadan kuru ve serin ortamda 1 yıl süre ile depolanabilir.

4 HOTMELT TUTKALLAR HOTMELT ADHESIVES Work Temperature Softening Point Melamin reçineli laminatların, emrenye edilmiş kağıtların oluşturduğu kenar şeritlerinin yapıştırılmasında ve kaplama şeritlerinde kullanılır. Eritilmiş halde kontinü çalışan tutkallama (cumba) makineleri için en uygun C 80±5 C 4-6 sn. It is used for bondig melamine resin based edge strips, synthetic resin impregnated paper strips, veneers and solid wood strips. It is most suitable in melted form for continious process glue spreading machines C 80±5 C 4-6 sn. PVC ve ABS kenar şeritlerinin, melamin reçineli laminatların, polyester laminatların, emprenye edilmiş kağıtlardan oluşan kenar şeritlerinin yapıştırılmasında ve masif işlerinde kullanılır. 100±5 C 6-9 sn. It is used in the bondig and solid works of PVC, ABS edge bands, melamine resin laminates, polyester laminates and edge bands of impregnated paper. 100±5 C 6-9 sn. 3mm. PVC ve ABS kenar bantları ve masiflerin -MASİFLEMEDE yapıştırılmasında kullanılır C 110±5 C 6-9 sn. It is suitable for especially bonding 3 mm PVC and ABS based edge strips and for veneers, synthetic resin impregnated paper strips, solid wood edge strips C 110±5 C 6-9 sn. Ağaç sektöründe kenar bant ve şeritlerinin yapıştırılmasında, eğri kenar bantlamada ve bunun yanında montaj işlerinde kullanılır C 100±4 C It is an unfilled hotmelt for edge banding and tapes, alongside final mountings and adhesion of curved side tapes C 100±4 C Ağaç sektöründe melamin reçineli, kendinden tutkallı kenar bantlarının tutkallama işlerinde kullanılır C 105±5 C It is used for gluging the backside of pre-glued melamine resin based edge strips C 105±5 C MDF profillerin, kapı pervazlarının ahşap doğal kaplama, yapay kaplama ve kağıt ile kaplanmasında kullanılır C 95±5 C It is suitable of wrapping MDF of profiles and door frames synthetic coating, decorative paper and veneers paper sheets C 95±5 C All HOTMELT glues can be stored for 1 years in 25 kg craft bags in dry and cool storage place if unopened. HOTMELT K 720 HOTMELT K 571 HOLMELT PE 506 HOTMELT MI 48 EDGE-BANDING PROFILE WRAPPING Yumuşama Noktası KENAR BANTI HOTMELT Çalışma Sıcaklığı HOTMELT PF 3600 PROFİL KAPLAMA 3

5 PVAc BAZLI TUTKALLAR PVAc BASED ADHESIVES Özellik ve Kullanım Alanları EXPRESS 20 / A EXPRESS 250 ENTUT ENLAMİN 4 PVA bazlı dispersiyon bir tutkaldır. Kaplama işlerinde laminat ve benzeri malzemelerin sunta ve MDF üzerine yapıştırılmasında ve masif parçaların yapıştırılmasında kullanılır. It is a PVA based dispersion glue. It is used in the adhesion of laminated and similar materials on chipboard and MDF amd also in the adhesion of solid pieces. PVA bazlı bir tutkaldır. Kaplama işlerinde laminat ve benzeri malzemelerin sunta ve MDF üzerine yapıştırılmasında ve masif parçaların yapıştırılmasında kullanılır. It is a PVA based glue. It is used in the adhesion of laminated and similar materials on chipboard and MDF amd also in the adhesion of solid pieces. PVA bazlı pembe renkli tutkaldır. Her türlü ahşap ve karkas işlerinde kullanılır. Masifleme tutkalı diye de bilinir. It is a PVA based, pink colored glue. It is used in all sorts of woodworks and timber frames. It is also known as solidification glue. Özel PVA bazlı bir tutkaldır. Yapışması güç olan karkas ve montaj işlerinde sıcak ve soğuk preslerde başarıyla kullanılır. It is a special PVA based glue. It is used succesfully in difficult timber frame and cold press jobs. ile 6-8 m 6-8 m ile 6-8 m 6-8 m ile 5-6 m 5-6 m ile 6-10 m 6-10 m 5-15 dk min dk min dk min. 3-6 dk. 3-6 min. Presleme Time in Press 15 dk. 20 kg kovalarda 15 min. 20 dk. 20 kg kovalarda 20 min. 15 dk. 20 kg bidonlarda 15 min. 2 dk. 20 kg kovalarda 2 min.

6 PVAc BAZLI TUTKALLAR PVAc BASED ADHESIVES Özel PVA bazlı bir tutkaldır. Yapışması güç olan karkas ve montaj işlerinde sıcak ve soğuk preslerde başarıyla kullanılır. It is a special PVA based glue. It is used succesfully in difficult timber frame and cold press jobs. Özel PVA bazlı bir tutkaldır. Kontraplak imalatı ve papel yapıştırmada kullanılır. It is a special PVA based glue used in the production of cardboards and adhesion of marked cards. Özel PVA bazlı bir tutkaldır. Kavela çakma tutkalı olarak kullanılır. It is a special PVA based glue and used in nailing dowels m ile 5-6,6 m 5-6,6 m ile 5-6,6 m 5-6,6 m ile 5-6 m 5-6 m dk min dk min dk min dk min. Time in Press 2 dk. 20 kg kovalarda 2 min. 10 dk. 50 kg bidonlar 10 min. 50 kg barrels if Min. 2 dk. 20 kg kovalarda Min. 2 min. 20 kg bidonlarda EXPRESS 2000 ile 6-10 m CARCASS GLUE It is a special PVA based glue. It is prefed espicially in serial production jobs because of its long open time. It is used succesfully in difficult timber frame and cold press jobs. Presleme İSKELET TUTKALI Özel PVA bazlı bir tutkaldır. Özellikle açık bırakılma zamanının uzun olması nedeniyle seri üretimlerde tercih edilir. Yapışması güç olan karkas ve montaj işlerinde sıcak ve soğuk preslerde başarıyla kullanılır. EXPRESS 30 EXPRESS DKE Özellik ve Kullanım Alanları 5

7 POSTFORMING TUTKALLAR POSTFORMING GLUES Özellik ve Kullanım Alanları ENPOSTFORM S 3000 ENPOSTFORM S 3001 ENPOSTFORM LV/S ENPSTFORM HV 6 Yüksek viskoziteli PVA bazlı kontinü ve diğer tip postforming ile 5-7 m makinalarında kullanılan bir tutkaldır. 20 dk. Geçiş Hızı Time in process 6-9m/dk. 30 kg bidonlarda C 30 kg bidonlarda C 30 kg barrels if kept away from 19 Lt. tenekelerde 8 ay stoklanabilir. It can be stored for 8 months in 19 liter can if 19 Lt. tenekelerde 8 ay stoklanabilir. 20 min. Düşük viskoziteli PVA bazlı bir tutkaldır. Kontinü makinalarda ve diğer makinalarda kullanılabilir. ile 5-6 m 7-10 dk. It is a low vicousity PVA based glue used in continuous process and other machinery. 5-6 m 7-10 min. 6-9m/min. Sentetik reçine esaslı, solvent bazlı bir yapıştırıcıdır. Kontinü ve diğer tip postformin makinalarında kullanılır. Sünger, köpük, plastik laminantlar, kaplama gibi malzemelerin sunta veya MDF benzeri malzemelere yapıştırılmasında kullanılır. ile 6-10 m Max. 60 dk. It is a solvent based adhesive synthetic resin used in continuous and other types of postforming machinary. It is used fort he adhesion of sponges, foams, plastic laminates on hardboard MDF or similar material m Max. 60 min. Sentetik reçine esaslı, solvent bazlı bir yapıştırıcıdır. Kontinü ve diğer tip postformin makinalarında kullanılır. Sünger, köpük, plastik laminantlar, kaplama gibi malzemelerin sunta veya MDF benzeri malzemelere yapıştırılmasında kullanılır. ile 8-15 m Max. 60 dk. Max. 60 min C C 5-7 m 8-15 m Heat of blower 30 kg barrels if kept away from It is a PVA based high viscousity glue used in continuous type postforming machines. It is a solvent based adhesive synthetic resin used in continuous and other types of postforming machinary. It is used fort he adhesion of sponges, foams, plastic laminates on hardboard MDF or similar material. Sıcak Hava Üfleyicisinin Sıcaklığı 6-9m/min. 6-9m/dk. It can be stored for 8 months in 19 liter can if

8 MEMBRAN PRES TUTKALLAR MEMBRANE PRESS GLUES Membran presler için geliştirilmiştir. PVC folyoların MDF ye yapıştırılmasında başarı ile kullanılır dk. ile m Çift komponentlidir. Tabanca ile tatbik edilir. Preslenen parçadaki son mukavemet 72 saat sonra elde edilir. It is developed for membrane presses. It is used successfully in adhesion m of PVC folios to MDF. It has double components and is applied a spray gun. The ultimum resistance on the pressed piece is attined in 72 hours min. Membran presler için geliştirilmiştir. PVC folyoların MDF ye dk. yapıştırılmasında kullanılır. Tek ile m komponentlidir. Tabanca ile tatbik edilir It is developed for membranes presses. It is used in the adhesion of PVA folios to MDF. It has a single component. And is applied a spray gun m min. Membran presler için geliştirilmiştir. PVC folyoların MDF ye dk. yapıştırılmasında kullanılır. Tek ile m komponentlidir. Tabanca ile tatbik edilir It is developed for membranes presses. It is used in the adhesion of PVA folios to MDF. It has a single component. And is applied a spray gun m Heat Tolerated 90 C 20 kg bidonlarda ağzı açılmadan C 6 ay stoklanabilir sn 90 C It can be stored in 20 kg barrels for 6 months in C if unopened. 2-3 dk. 20 kg bidonlarda C 6 ay stoklanabilir. 2-3 min. 6 months in 20 kg barrels at C. 1,5-2,5 dk. 20 kg bidonlarda C 6 ay stoklanabilir. 6 months in 20 kg barrels at C. Press sn min. 1,5-2,5 min. HARDENER (2nd Component) Isı Dayanım ENFOL DU SERTLEŞTİRİCİ (2. Komponent) Presleme Time in ENFOL DU 4800 ENFOL DU 4900 Özellik ve Kullanım Alanları SICAK PRES TUTKALLAR HOT PRESS GLUES Preparation Toz Urea-Formaldehyde tutkaldır. Sıcak ve soğuk preslerde sunta, 100 kısım ENYAP kontrplak ve mobilya parçalarının yapıştırılmasında kullanılır. 406 UF, Ayrıca yüksek frekanslı preslerde de kullanılır. 50 kısım su It is Urea-Formaldehyde glue in powder form. It is used in hot and cold presses for the adhesion of hardboard, cardboard and furniture parts. It is also used in high frequency presses. 100 parts of ENYAP 406 UF, 50 parts water Toz Urea-Formaldehyde tutkaldır. Sıcak ve soğuk preslerde sunta, 100 kısım ENYAP kontraplak ve mobilya parçalarının yapıştırılmasında kullanılır. 407 UF, Ayrıca yüksek frekanslı preslerde de kullanılır. 50 kısım su Toz Urea-Formaldehyde tutkaldır. Sıcak ve soğuk preslerde sunta, kontraplak ve mobilya parçalarının yapıştırılmasında kullanılır. Ayrıca yüksek frekanslı preslerde de kullanılır. 100 parts of ENYAP 407 UF, 50 parts water 25 kg lık kraft torbalarda C de 8 ay stoklanabilir. It can be stored in 25 kg craft bags for 8 months at C. 25 kg lık kraft torbalarda C de 8 ay stoklanabilir. It can be stored in 25 kg craft bags for 8 months at C. ENYAP 406 UF Hazırlanışı ENYAP 407 UF 7

9 SOLVENT BAZLI ÖZEL TUTKALLAR SOLVENT BASED SPECIAL GLUES HARDENER (2nd Component) ENFLEX SERTLEŞTİRİCİ (2. Komponent) Solvent bazlı, çift komponentli polüretan yapıştırıcıdır. Mobilya sanayisinde emici olmayan yüzeylerin yapıştırılmasında kullanılır. ile 6,5-10 m 5 dk. 1 kg tenekelerde ağzı açılmadan C 6 ay stoklanabilir. It is a solvent based double component polyuretan adhesive. It is used in furniture industry for the adhesion of non absorbing surfaces. 6,5-10 m 5 min. 6 months in 1 kg cans at C if unopened. SU VE SU BUHARINA DAYANIKLI TUTKALLAR - WATER AND WATER VAPOR RESISTANT GLUES HARDENER (2nd Component) ENTUT 3003 (D3)+ SERTLEŞTİRİCİ (2.Komponent) Özel PVA bazlı çift komponentli suya ve neme dayaklı bir tutkaldır. Tek komponentli D3 sertleştici ile birlikte D4 normunda kullanılır. Yüksek frekanslı ile 5,5-12,5 m yapışma işleminde finger joint işlerinde su buharı ve rutubete maruz kalan pencere, kapı, merdiven, sandalye vs. üretiminde kullanılır. It is a PVA based double component water and moistureresistant glue. It is used in D4 norm its singlecomponent D3 hardener. It is used in high frequency adhesion jobs, finger joints and fixtures such as Windows, doors, stairs and chairs which are exposed to moisture. 5,5-12,5 m 7-10 dk. 30 kg lık bidonlarda ağzı açılmadan C 7-10 min. 30 kg barrels at C if unopened. Presleme PROFİL KAPLAMA TUTKALLARI - PROFILE WRAPPING GLUES Tıme In Press 5 dk sn. Tutkal karışımı kullanılmadan önce ağzı olarak 30 dk. bekletilir. 20 kg lık tenekelerde ağzı açılmadan C 6 ay stoklanabilir. 5 min seconds The glue mixture must be left open for 30 min. before application. 6 months at C if unopened in 20 kg. cans. 8 HARDENER (2nd Component) ENFOL S SERTLEŞTİRİCİ (2.Komponent) Solvent bazlı çift komponentli polüretan yapıştırıcıdır. MDF profillerin PVC folyo veya dekoratif kağıt ile kaplanmasında kullanılır. Esas mukavemet 24 saat sonra sağlanır. It is a solvent based double component polyuretan adhesive. It is used in the coating of MDF profiles PVC folio or decoration paper. Full resistance is attained in 24 hours. ile 6-8,5 m 6-8,5 m

10

Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture.

Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture. mobilya kenar bantı Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture. COŞKUNÜZER, modern ekipmanları ve kaliteyi prensip edinmiş personeliyle mobilya kenar bantı üreten bir firmadır. markası

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TUTKALLAR

ENDÜSTRİYEL TUTKALLAR ENDÜSTRİYEL TUTKALLAR PROFESYONEL YAPIŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ www.romabond.com 2 ENDÜSTRIYEL TUTKALLAR HAKKINDA Roma Plastik, kurulduğu günden beri kenarbandı üretiminin yanı sıra mobilya tutkalları satışı da

Detaylı

Furniture & Woodworking Adhesives Mobilya ve Ahşap Tutkalları

Furniture & Woodworking Adhesives Mobilya ve Ahşap Tutkalları Hotmelt Adhesives & Waterborne Adhesives Hotmelt Tutkallar ve Su Bazlı Tutkallar Furniture & Woodworking Adhesives Mobilya ve Ahşap Tutkalları ADHESIVES Company Profile Starting our journey in 1924 as

Detaylı

Zemin Kaplama. Çalışma zamanı - @ 20 C. Viskosite. - @ 23 C [ k = 1000 ] AsWood y apıştırıcı Sistemleri. Üre yapıştırıcı sistemleri

Zemin Kaplama. Çalışma zamanı - @ 20 C. Viskosite. - @ 23 C [ k = 1000 ] AsWood y apıştırıcı Sistemleri. Üre yapıştırıcı sistemleri Zemin Kaplama AsWood y apıştırıcı Sistemleri AsWood 7502 Karışım 1saat 50san AsWood 7000 AsWood 7518 Karışım 5saat 110san AsWood 7100 AsWood 7518 Karışım 3saat:30dak 70san Prefere 5160M Karışım 45dak 40san

Detaylı

Mobilya Tutkalları. www.romaplastik.com

Mobilya Tutkalları. www.romaplastik.com Mobilya Tutkalları www.romaplastik.com DÜNDEN BUGÜNE ROMA T ürkiye, Balkanlar ve Ortadoğu nun lider, dünyanın en büyük 3. kenarbandı üreticisi Roma Plastik, 1996 yılında kurulmuştur. Gebze de yer alan

Detaylı

FOLLMANN. Yaşam için birleştirme

FOLLMANN. Yaşam için birleştirme FOLLMANN. Yaşam için birleştirme Bonding for life Yapıştırıcı Madde Ürün Bilgisi Product Information Adhesives Yapıştırıcılar. Yaşam için birleştirme Bir yapışkan bağlantı ekstrem koşullarda da sürekliliğini

Detaylı

DIN 7985 DIN 965 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR YHB YILDIZ HAVŞA BAŞLI VİDALAR ISO 7049 ISO 7046

DIN 7985 DIN 965 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR YHB YILDIZ HAVŞA BAŞLI VİDALAR ISO 7049 ISO 7046 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR CROSS RECESSED RAISED CHEESE HEAD SCREWS DIN 7985 ISO 7049 BOY MIN MAX 3 2.8 3.2 4 3,76 4,24 5 4,76 5,24 6 5,76 6,24 8 7,71 8,29 10 9,71 10,29 12 11,65

Detaylı

1 Downsized %50 from the original picture size

1 Downsized %50 from the original picture size C o l l e c t i o n 2012 Decorative Profiles D e c o r a t i v e F u r n i t u r e P r o f i l e s 1 Downsized %50 from the original picture size Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Decorative

Detaylı

Resimler %50 küçültülmüştür

Resimler %50 küçültülmüştür C o l l e c t i o n2012 Decorative Profiles Decorative Furniture Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50 from the

Detaylı

by Durakoglu since 1969

by Durakoglu since 1969 by Durakoglu since 1969 2016 www.kosgeb.gov.tr İÇ MİMAR MURAT KEBELİ 2 3 4 5 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ - PROPERTIES %100 İtalyan Katkısız Haadde %100 Italian Pure Raw Material Su bazlı, selülozik, sentetik, akrilik,

Detaylı

C o l l e c t i o n2012

C o l l e c t i o n2012 C o l l e c t i o n2012 Plastik Çerçeveler Plastic and Wooden Picture Frame Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Plastic Frames Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50

Detaylı

Mobilya Tutkalları. www.romaplastik.com

Mobilya Tutkalları. www.romaplastik.com Mobilya Tutkalları www.romaplastik.com Roma Fabrika, Gebze / Türkiye DÜNDEN BUGÜNE ROMA 1996 yılında kurulan Roma Plastik, Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu da lider, dünyanın 3. büyük kenarbandı üreticisidir.

Detaylı

ALUMINIUM FURNITURE PROFILES. Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Blv. NO:97 / 99 Özyurtlar N-Cadde Business Plaza Esenyurt/İstanbul

ALUMINIUM FURNITURE PROFILES.   Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Blv. NO:97 / 99 Özyurtlar N-Cadde Business Plaza Esenyurt/İstanbul ALUMINIUM FURNITURE PROFILES www.profilaks.com +90 0850 969 4720 Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Blv. NO:97 / 99 Özyurtlar N-Cadde Business Plaza Esenyurt/İstanbul +90 533 67 056 Alüminyum Ekstrüzyon Aluminium

Detaylı

Melamin Kapı Kataloğu

Melamin Kapı Kataloğu Melamin Kapı Kataloğu Melamine Faced Door Catalogue Modellerimiz Our Models 910mm 91cm 23cm 43cm 23cm 23cm 43cm Model 1 Model 2 Model 3 Model 4 23cm 23cm 23cm 68cm 910mm 23cm 43cm 23cm 23cm 23cm 45cm Model

Detaylı

43x40 / h: 92 cm ÖLÇÜLER / DIMENSIONS RENKLER / COLORS. İstiflenebilir Özellik / Stackable Feature. Çift Taraflı Kullanılabilen İsimlik Alanı.

43x40 / h: 92 cm ÖLÇÜLER / DIMENSIONS RENKLER / COLORS. İstiflenebilir Özellik / Stackable Feature. Çift Taraflı Kullanılabilen İsimlik Alanı. Hakkımızda YÜCEL A.Ş.; 1985 yılında ticari faaliyetine, 2002 yılında ise plastik bahçe mobilyaları üretimine başlamış olup, toplam 50.000 m2 kapalı alana yayılmış entegre tesislerinde tescilli Delta, Rainbow

Detaylı

Sektörler İçme Suyu Maden Suyu Meşrubat Meyve Suyu Alkollü İçecek Konserve Bitkisel Sıvı Yağ Sirke Boya Deterjan

Sektörler İçme Suyu Maden Suyu Meşrubat Meyve Suyu Alkollü İçecek Konserve Bitkisel Sıvı Yağ Sirke Boya Deterjan GREEN ADH-Tech su bazlı etiketleme ürün serisi, cam ve plastik şişe, plastik kovaların dayanıklı ve güvenilir bir şekilde etiketlenmesinde geniş bir çeşitlilik sunmaktadır. Neden GREEN ADH-Tech su bazlı

Detaylı

Sistem 100 fis Teknik

Sistem 100 fis Teknik Monoblok Modüler Bölme Duvar Sistemleri Teknik Döküman zgünofis System 100 Monoblok Bölme Duvar Sistemi Monoblok Partition Wall System 40.0 54.5 40.0 70.0 73.5 11.0 TAVAN BİRLEŞİM DETAYI 4.0 DOLU MODÜL

Detaylı

door design door design

door design door design door design door design Ahşabın doğallığını hissettiren yüzey kalitesi, modern desen ve dokuları ile yaşam alanlarınıza değer katar. Kapı paneli koleksiyonumuz, 06 mm MDF üzerine hybrid doğal görünümlü

Detaylı

Yeni Nesil Dekoratif Laminat

Yeni Nesil Dekoratif Laminat Yeni Nesil Dekoratif Laminat 1001 Silver GL Gümüş Ayna 1101 Silver Mat Gümüş Mat 1201 Silver Brushed Gümüş Fırça 2001 5x15 Kare İçi Boş Silver 8x30 Yuvarlak İçi Boş Silver 10x40 Kare İçi Boş Gümüş 2051

Detaylı

AĞAÇ VE İLETİŞİM YAPIŞTIRICI

AĞAÇ VE İLETİŞİM YAPIŞTIRICI AĞAÇ VE İLETİŞİM YAPIŞTIRICI ZETTEX Ahşap ve Kontak Yapıştırıcılar Ahşap Yapıştırıcılar Zettex geniş bir ahşap yapıştırıcısı serisi sunar. Bu ahşap yapıştırıcıları farklı ambalajlarda sunulur. Her bir

Detaylı

DORTDIVAN Manufacturing Facilities

DORTDIVAN Manufacturing Facilities Dortdivan, is a leading Turkish manufacturer and distributor of wooden and polystyrene picture frame profiles of high quality and unique designs. Combining the expertise of traditional craftmanship with

Detaylı

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles Catalogue 2008 Plastic and Wooden Picture Frame Profiles DÖRTDİVAN artık BAŞARAN DORTDIVAN is BASARAN Aus DORTDIVAN wird BASARAN DORTDIVAN agora é BASARAN ДОРТДИВАН СТАНОБИТСЯ БАСАРАН DORTDIVAN est le

Detaylı

04 www.borpanel.com.tr

04 www.borpanel.com.tr BANYO MOBiLYALARI 04 Kalite Yönetim Modern yaşamın koşuşturmasında Belgeleri klasikten vazgeçemeyenlere konfor ve estetiği bir arada sunan Efes, banyolarınızın atmosferini değiştirecek. 05 06 KURUMSAL

Detaylı

İstanbul a Hoşgeldiniz

İstanbul a Hoşgeldiniz Welcome To Istanbul İstanbul a Hoşgeldiniz CHIC Accessories Administration Office CHIC Tekstil ve Metal would like to welcome you to Turkey! Our company s aim is to offer our clients complete branding

Detaylı

PET FOLYODA ÜSTÜN TEKNOLOJİ HIGH TECHNOLOGIES FOR PET FOIL.

PET FOLYODA ÜSTÜN TEKNOLOJİ HIGH TECHNOLOGIES FOR PET FOIL. PET FOLYODA ÜSTÜN TEKNOLOJİ HIGH TECHNOLOGIES FOR PET FOIL www.tanrikulu.com.tr Tanrıkulu Plastik olarak yanınızda olmaktan mutluluk duyarız We are glad to be on your side as Tanrıkulu Plastic Tanrıkulu

Detaylı

TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! BRIGHTEN YOUR PROJECTS WITH LUMUNER! LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ / LED LIGHTING SOLUTIONS. 2 I www.lumuner.

TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! BRIGHTEN YOUR PROJECTS WITH LUMUNER! LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ / LED LIGHTING SOLUTIONS. 2 I www.lumuner. TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! Lumuner LED Aydınlatma Sistemleri, 60x60 cm standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, alçıpan, ahşap ve taşyünü asma tavan uygulamalarına akılcı çözümler

Detaylı

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti.

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San.Tic.Ltd. Şti. 1979 Yılında kurulan EREN MAKİNA ; Bu gün asansör sektörüne 3500 m2 kapalı alanda, en son teknolojiye sahip 30

Detaylı

HAKKIMIZDA / ABOUT US

HAKKIMIZDA / ABOUT US HAKKIMIZDA / ABOUT US 2016 yılında kurulmuştur. Firma ortakları 1995 yılından itibaren sektörde faaliyet göstermektedir. 2016 yılında ise markası altında NBR (Akrilonitril-Butadien) kauçuk karışım esaslı

Detaylı

2013 Collection Polikarbonat kýrýlmaz bardaklar Unbreakable polycarbonate drinkware Metplas Ltd. Þti. 1990 yýlýnda, mühendislik plastikleri iþleme konusunda faaliyetlerine baþlamýþ olup, ilk yýllarýnda

Detaylı

MEKANÝK AKSAM OTOMATÝK YAÐLAMA Yüksek hassasiyetli vidalý miller, lineer yataklar, sertleþtirilmiþ ve taþlanmýþ kramayer diþlilerde kalitesi dünyaca tanýnmýþ markalar seçilmiþtir. We use high-performance

Detaylı

Sistem 300 fis Teknik

Sistem 300 fis Teknik Cam Cama Modüler Bölme Duvar Sistemleri Teknik Döküman zgünofis System 300 Düşey Profilsiz Camlı Bölme Duvar Sistemi Frameless Glazed Partition Wall System 37.0 TAVAN 10.0 30.0 DUVAR BİRLEŞİM DETAYI TAVAN

Detaylı

RUBBER PRODUCTION LINE

RUBBER PRODUCTION LINE RUBBER PRODUCTION LINE İnterflex Tube Elastomeric Rubber Foam Insulation Tubes Optimal solution in heating, cooling, ventilating systems, and all industrial and constructional application processes. Tel:

Detaylı

Ürün Kataloğu Product catalogue

Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr HAKKIMIZDA ABOUT US ELC ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. 40 yıllık metal üretim ve işleme tecrübesini alüminyum mamul üretimine aktarmak üzere,

Detaylı

Laminant İşlem Makineleri Laminate Working Machines Eğri Kenar Yapıştırma Makinesi Nonlinear Edge Banding Machine Delik Makinesi Drilling Machine

Laminant İşlem Makineleri Laminate Working Machines Eğri Kenar Yapıştırma Makinesi Nonlinear Edge Banding Machine Delik Makinesi Drilling Machine Laminant İşlem Makineleri Laminate Working Machines Eğri Kenar Yapıştırma Makinesi Nonlinear Edge Banding Machine Delik Makinesi Drilling Machine T-PF 777-590 - 280-190 T-FC 180-196 - 198 T-RP 135-160

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975. 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz.

1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975. 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. 03 MEMBRAN KAPI MK - 220 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975 We have been producing

Detaylı

Lood Carrying Capacity of Corner Joint Case Furnutire on the Melamine-Faced Chipboard Construction

Lood Carrying Capacity of Corner Joint Case Furnutire on the Melamine-Faced Chipboard Construction Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 13-3 (2009),305-310 Melamin Plaka İle Kaplanmış Yonga Levhalı (YL-Lam) Kutu Mobilyalarda Köşe Birleştirmelerin Yük Taşıma Kapasitesi Mustafa

Detaylı

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,kendi alanında daima en iyiyi amaç edinmiştir. Kaliteli

Detaylı

HAVALI SİSTEM KENETLER

HAVALI SİSTEM KENETLER HAVALI SİSTEM KENETLER Kullanıldığı Sanayiler: Özellikle; Otomotiv, eyaz eşya, Makina, Seramik, Ahşap Plastik sanayilerle birlikte, her türlü sanayide kullanılabilir. Kullanım Alanları: ir bağlantı elamanı

Detaylı

MULTISILVER MULTISILVER. Multisilver Serisi, dayanıklılığı ve. işlevselliği ile ön. kullanılabilmesi

MULTISILVER MULTISILVER. Multisilver Serisi, dayanıklılığı ve. işlevselliği ile ön. kullanılabilmesi We About US MULTISILVER Alüminyum / Aluminum Multisilver SM - 01 15 cm Ayak / 15 cm Foot SM - 01 Multisilver SM - 05 U Bağlantı / U Link SM - 05 Multisilver SM - 02 10 cm Ayak / 10 cm Foot SM - 02 Multisilver

Detaylı

MEMBRAN KAPAK SİSTEMLERİ PVC MEMBRAN PRESS MDF DOORS. www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak

MEMBRAN KAPAK SİSTEMLERİ PVC MEMBRAN PRESS MDF DOORS. www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak FİRMAMIZ ; Mobilya İmalat&Satış taki 30 yıllık tecrübemizle, MKS MOBİLYA DEKORASYON SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. adı altında uzun yıllardır müşterilerimize hizmet

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

STARCKE SCHLEIFMITTELWERK

STARCKE SCHLEIFMITTELWERK Korund Kağıt ERSTA SUPER - CUT Ürün No.542 B7 ve 542 C7 Latex içeren B ve C kağıt ile yırtılmaya karşı dayanıklı Dış tabakada toz itici ilave maddeler içeren tam sentetik reçine Kahverengi korund Yarı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Yapı Öğretmenliği Süleyman Demirel Üniversitesi 2005 Yüksek Lisans Doktora

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Yapı Öğretmenliği Süleyman Demirel Üniversitesi 2005 Yüksek Lisans Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Cemal ÖZCAN 2. Doğum Tarihi: 19 / 02 / 1982 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yapı Öğretmenliği Süleyman Demirel Üniversitesi 2005 Yüksek

Detaylı

Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz.

Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz. GÜMÜŞ MOBİLYA Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz. Ahşabın en ham hali olan ağacın insan eliyle şekillenerek

Detaylı

Plastik Dübeller Plastic Dowel

Plastik Dübeller Plastic Dowel DİZAYN EKOL PLASTİK mobilya sektörü başta olmak üzere plastik aksesuar ve bağlantı ekipmanları üretimi alanında faaliyet göstermek üzere İnegölde kurulmuştur. Kısa zaman içerisinde yapmış olduğumuz yenilik

Detaylı

paketlemenin ötesinde

paketlemenin ötesinde paketlemenin ötesinde beyond packaging www.etkinplastik.com Etkin Plastik Etkin Plastik ve Kalıp Ltd. Şirketi dünyadaki en son teknolojiyi takip eden, kullanan ve gereken yeni teknolojileri geliştiren

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

COMPARING THE RESISTANCE AND BENDING IN THE PLYWOODS WHICH EACH MADE WITH DIFFERENT GLUES. Murat ÖZALP, Abdi ATILGAN, Zafer ESEN, Süleyman KAYA

COMPARING THE RESISTANCE AND BENDING IN THE PLYWOODS WHICH EACH MADE WITH DIFFERENT GLUES. Murat ÖZALP, Abdi ATILGAN, Zafer ESEN, Süleyman KAYA COMPARING THE RESISTANCE AND BENDING IN THE PLYWOODS WHICH EACH MADE WITH DIFFERENT GLUES Murat ÖZALP, Abdi ATILGAN, Zafer ESEN, Süleyman KAYA Dumlupınar Üniversitesi, Simav Tek. Eğt. Fak., Mob. ve Dek.

Detaylı

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic.

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Şaşmazer Design müşterilerinin beklentilerine ve pazar dinamiklerine göre gereksinimleri belirleyen, üretim ve teknoloji çatısı altında çalışmalarını

Detaylı

12, 20 ve 28 lt olarak üç kapasite seçenekleriyle ürünlerimiz mevcuttur. Product available with 12,20,28 liter capacities.

12, 20 ve 28 lt olarak üç kapasite seçenekleriyle ürünlerimiz mevcuttur. Product available with 12,20,28 liter capacities. YENİ KOÇ PLASTİK Şirketimiz YENİ KOÇ PLASTİK PET ve KUYUMCULUK ÜRÜNLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. ünvanıyla 1981 yılında kurulmuş olup her geçen yıl büyüyen üretim kapasitesiyle sektörün lider kuruluşlarından

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

MARANGOZ TUTKALLARI PRATİK YAPIŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ.

MARANGOZ TUTKALLARI PRATİK YAPIŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ. MARANGOZ TUTKALLARI PRATİK YAPIŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ www.romabond.com 2Pratik Yapıştırma Çözümleri ROMABOND HAKKINDA Yenilenen yüzü ve yüksek performansıyla ROMABOND Marangoz Tutkalları, 20 yılı aşkın bir tecrübenin,

Detaylı

Boy Kesme Hattı 1 Kalınlık / Thickness: 0,2-2,5 mm Genişlik / Width: Max. 1600 mm, Min. 100 mm

Boy Kesme Hattı 1 Kalınlık / Thickness: 0,2-2,5 mm Genişlik / Width: Max. 1600 mm, Min. 100 mm HATLAR LINES Boy Kesme Hatları / Cut To Length Lines Dilme Hatları / Slitting Lines Levha Taşlama SB Hattı / Sheet to Sheet Grinding-Polishing Line Giyotin / Guillotine Line Boy Kesme Hatları Cut To Length

Detaylı

PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR

PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR FİYAT LİSTESİ 2017/08 Altı odak noktası Daha yaşanabilir bir dünya için, sürdürülebilirlik stratejimizde sosyal gelişim, performans, sağlık ve güvenlik, enerji ve iklim, malzeme

Detaylı

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE 1.DESCRIPTION PCC 6505 is a servo controlled machine which is specifically designed for the serial cutting of any kind of PVC and aluminum s in the market. The machine is

Detaylı

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM ÖZEL / FASON ÜRETİM Private Label www.jeomed.com Özel / Fason Üretim Nasıl Yapılıyor? 01 Yeni Ürün Piyasa Araştırması 02 Ürün AR-GE si 03 Sağlık Bakanlığı İşlemleri 04 GMP Normlarında Üretim 05 Sertifikalandırma

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE Billurtuz, the first and largest refined salt factory of Turkey, started production in 1964 in Izmir, Turkey. The initial production capacity of 12.000 tons/year increased

Detaylı

Waspo ya Güvenebilirsiniz

Waspo ya Güvenebilirsiniz Waspo, 30 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe faaliyet göstermekte olan Yeni Arçek İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. nin yeni markası olarak ticari hayatına başlamıştır. Kaliteli ürün, hızlı ve zamanında

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE FİRMA PROFİLİ Üretime Buzdolabı Buzlukları imalatıyla başlayan AZAK Soğutma 1979 yılında Konya da kurulmuştur. 1983 yılında Sanayi Tipi

Detaylı

Bazı Ahşap Esaslı Levhalarda Kaplama Yapışma Direncinin Belirlenmesi

Bazı Ahşap Esaslı Levhalarda Kaplama Yapışma Direncinin Belirlenmesi 6 th International Advanced Technologies Symposium (IATS 11), 16-18 May 2011, Elazığ, Turkey Bazı Ahşap Esaslı Levhalarda Kaplama Yapışma Direncinin Belirlenmesi M. Budakçı, M. Akkuş Düzce Üniversitesi,

Detaylı

BESTLIFE. Kod: MM-111 DEVECİOĞLU METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. DEVECİOĞLU METAL INDUSTRIES AND TRADE COMPANY KELEBEK

BESTLIFE. Kod: MM-111 DEVECİOĞLU METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. DEVECİOĞLU METAL INDUSTRIES AND TRADE COMPANY KELEBEK BESTLIFE KELEBEK Kod: MM-111 DEVECİOĞLU METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20 yılı aşkın iş tecrübesine sahip firmamız 1990 yılında imalata başlamış ve 1996 yılından beri DEVECİOĞLU METAL SANAYİ A.Ş. olarak

Detaylı

ISO 9001:

ISO 9001: ISO 9001:2015 Aygünsan Demir Çelik 1992 yılında sıcak haddelenmiş ve soğuk çekme olarak üretime başlayan firmamız kaliteyi, teknolojik gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek Karabük ili ve Safranbolu

Detaylı

Sentetik Çuval. www.dempocuval.com

Sentetik Çuval. www.dempocuval.com Sentetik Çuval www.dempocuval.com Konya Organize Sanayi Bölgesinde 1997 yılında kurulan firmamız, 8000 m² si kapalı toplam 25000 m² alanda son sistem makine parkuru ve kendi alanında uzman personeli ile

Detaylı

5- MOBİLYA ÜRETİMİ 2015/272-1 (NACE GRUP :31.09 Ahşap Mobilya İmalatı) (NACE GRUP :31.01 Ahşap Mobilya, bürolarda kullanılan)

5- MOBİLYA ÜRETİMİ 2015/272-1 (NACE GRUP :31.09 Ahşap Mobilya İmalatı) (NACE GRUP :31.01 Ahşap Mobilya, bürolarda kullanılan) 5- MOBİLYA ÜRETİMİ 2015/272-1 (NACE GRUP :31.09 Ahşap Mobilya İmalatı) (NACE GRUP :31.01 Ahşap Mobilya, bürolarda kullanılan) Onay Tarihi: Birlik Yönetim Kurulunun 29-30.12.2014 tarih ve 178 sayılı kararı

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat)

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Veo Description Tanım : Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 190x90 Depth / Derinlik (cm) : 3,5 Height / Yükseklik (cm) : 215 Weight / Ağırlık (kg) : min.

Detaylı

g de door des d i oor n sign

g de door des d i oor n sign door des d i oor g de n sign www.kavasogullari.com.tr Ahşabın doğallığını hissettiren yüzey kalitesi, modern desen ve dokuları ile yaşam alanlarınıza değer katar. Kapı paneli koleksiyonumuz, 06 mm MDF

Detaylı

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern Suyun Kalite ile Dansı Gömme Rezervuar Concealed Cistern Banyonuzdaki Şıklık Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda oluşturduğumuz yüksek kalite ve estetiğe sahip çevre dostu GREZ gömme rezervuarlarımızı 8 farklı

Detaylı

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue ürün katalogu product catalogue 2011 FİRMA PROFİL Türkiye nin lider cam kuruluşlarından olan Okandan Cam 1954 yılında kurulmuştur. Sektörde yaptığı yatırımlar sayesinde gelişen ve büyüyen firma, 1968 yılında

Detaylı

MAFSALLI ÇOK AMAÇLI KENETLER

MAFSALLI ÇOK AMAÇLI KENETLER Kullanıldığı anayiler: Özellikle; Otomotiv, eyaz eşya, Makina, eramik, Ahşap Plastik sanayilerle birlikte, her türlü sanayide kullanılabilir. Kullanım Alanları: MOL: 501 M,502 M,503 M,504 M 501 ML,502

Detaylı

METAL BİRLEŞTİRME ELEMANI VE KAVELALI BİRLEŞTİRME KULLANILARAK ELDE EDİLEN MASİF SANDALYE İSKELETLERİNİN YORULMA PERFORMANSLARININ BELİRLENMESİ

METAL BİRLEŞTİRME ELEMANI VE KAVELALI BİRLEŞTİRME KULLANILARAK ELDE EDİLEN MASİF SANDALYE İSKELETLERİNİN YORULMA PERFORMANSLARININ BELİRLENMESİ METAL BİRLEŞTİRME ELEMANI VE KAVELALI BİRLEŞTİRME KULLANILARAK ELDE EDİLEN MASİF SANDALYE İSKELETLERİNİN YORULMA PERFORMANSLARININ BELİRLENMESİ Nurgül TANKUT 1, Eser SÖZEN 1* 1 Bartın Üniversitesi, Orman

Detaylı

www.ozteknikis.com.tr

www.ozteknikis.com.tr www.ozteknikis.com.tr INDEX HAKKIMIZDA / ABOUT US... 8-9 Paslanmaz Çelik / Stainless Steel... 10-21 Krom - Nikel Kaplama / Chromium Nickel Plated... 22-33 Boyalı / Painted... 34-40 Plastik / Plastic...

Detaylı

2 www.koyuncumetal.com

2 www.koyuncumetal.com 2 www.koyuncumetal.com KURUMSAL Şirketimizin temelleri konya da 1990 yılında Abdurrahman KOYUNCU tarafından küçük bir atölyede sac alım-satım ve kesim-büküm hizmeti ile başlamıştır. Müşteri ihtiyaçlarına

Detaylı

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER 2016 www.teverpan.com.tr YÜKSEK TEKNOLOJİ TEVERDOOR kapı paneli tesisi teknolojik bakımdan dünyadaki en gelişmiş, en yüksek teknolojik donanıma sahip, sayılı

Detaylı

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems,

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems, Plastik ürünler ve kalıp imalatı sektörünün önemli kuruluşlarından olan GÜR KALIP, 0 yılı aşkın süredir plastik ürünlerin imalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Amasya Merzifon Organize Sanayi Bölgesindeki,.000

Detaylı

HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA / ABOUT US /

HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA / ABOUT US / 1 2 2 www.lukas.com.tr 3 4 4 HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA / ABOUT US / Firmamız 2002 yılında Konya da kurulmuştur. Süt sistemleri ve tarım makineleri üretimi yapmaktayız. Üretmiş olduğumuz ürünleri Avrupa başta

Detaylı

the edgebanding company

the edgebanding company the edgebanding company what if there were no details? ya detaylar olmasaydı? Five s for Choosing Tece Tece yi Tercih Etmenizin Beş Sebebi Five s for Choosing Tece Tece yi Tercih Etmenizin Beş Sebebi 02

Detaylı

Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE

Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE www.guvenckalip.com Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE 2018 Hakkımızda Güvenç Kalıp Sanayi 2003 yılında kurulmuş olup, plastik kalıp sektöründe

Detaylı

AYDIN KOMPRESÖR. En Yüksek Performans. En Zor Şartlarda. www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT

AYDIN KOMPRESÖR. En Yüksek Performans. En Zor Şartlarda. www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT AYDIN KOMPRESÖR www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans AYDIN KOMPRESÖR Aydın kompresör ;0 yılı aşkın kompresör sektöründeki tecrübesinin ardından 2001 yılı temmuz

Detaylı

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur.

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. Petty Patent UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. 2017 yılında şu anda faaliyet gösterdiği İstanbul da Selimpaşa Ortaköy Sanayi Bölgesindeki

Detaylı

ÖZEL KENETLER MODEL:207-B,101EK,Y-ÖZEL,204BL-ÖZEL. www.kenetfikssan.com. Kullanıldığı Sanayiler:

ÖZEL KENETLER MODEL:207-B,101EK,Y-ÖZEL,204BL-ÖZEL. www.kenetfikssan.com. Kullanıldığı Sanayiler: ÖZEL KENETLER MODEL:207-,101EK,Y-ÖZEL,204L-ÖZEL Kullanıldığı Sanayiler: Özellikle; Otomotiv, eyaz eşya, Makina, Seramik, hşap Plastik sanayilerle birlikte, her türlü sanayide kullanılabilir. Kullanım lanları:

Detaylı

24kV,630A Outdoor Switch Disconnector with Arc Quenching Chamber (ELBI) IEC IEC IEC 60129

24kV,630A Outdoor Switch Disconnector with Arc Quenching Chamber (ELBI) IEC IEC IEC 60129 24kV,630 Outdoor Switch Disconnector with rc Quenching Chamber (ELBI) IEC265-1 IEC 694 IEC 129 Type ELBI-HN (24kV,630,normal) Closed view Open view Type ELBI-HS (24kV,630,with fuse base) Closed view Open

Detaylı

Mobilyada MDF Profillerden Üretilen Çerçevelerin Dirençleri Üzerine Bazı Faktörlerin Etkisi

Mobilyada MDF Profillerden Üretilen Çerçevelerin Dirençleri Üzerine Bazı Faktörlerin Etkisi Geliş Tarihi: 06.02.2007 Mobilyada MDF Profillerden Üretilen Çerçevelerin Dirençleri Üzerine Bazı Faktörlerin Etkisi Abdülkadir MALKOÇOĞLU* Nurdan ARZ** *KTÜ, Orman Fak. Orman End. Müh. Bölümü, TRABZON

Detaylı

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. www.parladi.com KALİTEMİZLE SEKTÖRDE GÜVENİN SİMGESİ... HAKKIMIZDA Parladı Metal San. Tic. Ltd. Şti. 1977 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan beri kendini yenileyerek

Detaylı

1. FİRMA BİLGİLERİ / COMPANY INFORMATION. Firma Adı Company Name. Firma Adresi Company Address. Telefon / Fax / Phone / Fax /

1. FİRMA BİLGİLERİ / COMPANY INFORMATION. Firma Adı Company Name. Firma Adresi Company Address. Telefon / Fax /  Phone / Fax / ALÜMINYUM UYGULAMALARI BASVURU FORMU 1. FİRMA BİLGİLERİ / COMPANY INFORMATION Firma Adı Company Name Firma Adresi Company Address Telefon / Fax / e-mail Phone / Fax / e-mail Firma Yetkilisi Adı / Ünvanı

Detaylı

PENCERE SIZDIRMAZLIK PROFiLLERi WINDOW SEALING PROFILES

PENCERE SIZDIRMAZLIK PROFiLLERi WINDOW SEALING PROFILES PENCERE SIZDIRMAZLIK PROFiLLERi PVC, Ahsap ve Alüminyum pencerelerde kullanılan contalar; -30 ile + 120 C çalısma aralıgı, Minimum geçirgenlik ve deformasyon, Maksimum ozon dayanımı ve ses izolasyonu,

Detaylı

plastik sanayi İLK 500 FİRMA İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ

plastik sanayi İLK 500 FİRMA İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ plastik sanayi 2015 İSO SIRALAMASINDA İLK 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ Selçuk MUTLU PLASFED Genel Sekreteri V. Murat İNKÜN PAGDER Genel Sekreter Yardımcısı Rapor,

Detaylı

ALL-600 ALL-600 ALL-600 NLGI 00 (-30 C) - (-10 C) NLGI 0 (-10 C) - (0 C) NLGI 1 (0 C) - (10 C) NLGI 2 (10 C) - (30 C) NLGI 3 (30 C +) ALL-600 ALL-600 S ALL-600 S1 144 cm³ / dk 180 cm³ / dk 216 cm³ / dk

Detaylı

%100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans Tel:

%100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans Tel: www.aydinkompresor.com %100 YERLİ İMALAT En Zor Şartlarda En Yüksek Performans AYKO 65 AYKO 600 TEK KADEMELİ KOMPRESÖRLER SINGLE STAGE RECIPROCATING AIR COMPRESSORS AZİZ AYDIN KOMPRESÖR Aziz Aydın kompresör

Detaylı

DİZAYN EKOL PLASTİK, katılmış olduğu yurt iç ve yurt dışı fuarlar ile DİZAYN EKOL markasını duyurmaya çalışmaktadır.

DİZAYN EKOL PLASTİK, katılmış olduğu yurt iç ve yurt dışı fuarlar ile DİZAYN EKOL markasını duyurmaya çalışmaktadır. DİZAYN EKOL PLASTİK, mobilya sektörü başta olmak üzere plastik aksesuar ve bağlantı ekipmanları üretimi alanında faaliyet göstermek üzere İnegöl de kurulmuştur. Kısa zaman içerisinde yapmış olduğumuz yenilik

Detaylı

decosit masa & sandalye 2017 Collection

decosit masa & sandalye 2017 Collection decosit masa & sandalye 2017 Collection 1 Masa & Sandalye Table & Chair 2 3 1990 yılında başladı... Masa sandalye imalatı yapan firmamız her geçen gün artan ürün kalitesi ve müşteri portföyü ile bugünlere

Detaylı

ESKORT MAKİNA A.Ş. www.eskort.com.tr

ESKORT MAKİNA A.Ş. www.eskort.com.tr ESKORT MAKİNA A.Ş. Eskort Makina bisküvi makineleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Komple anahtar teslimi bisküvi hatları, paketleme makineleri,bisküvi ve gıda ile siparişe özel makinelerin tasarım

Detaylı

: Alman GetstoffV kanuna göre metilen klorür içerir (bkz. Güvenlik formu)

: Alman GetstoffV kanuna göre metilen klorür içerir (bkz. Güvenlik formu) 506.0 pur yapıştırıcı Poliüretan bazlı havadaki nemle kürleşen tek-kompenantlı reaktif yapıştırıcı. Çok yüksek sıcaklık ve su direnci. DIN/EN 204 normlarına bağlı D4. Uygulama alanları - Kapı ve pencere

Detaylı

YÜZME HAVUZLARININ PVC MEMBRAN (LİNER) İLE KAPLANMASINDA ARANAN ŞARTLAR

YÜZME HAVUZLARININ PVC MEMBRAN (LİNER) İLE KAPLANMASINDA ARANAN ŞARTLAR YÜZME HAVUZLARININ PVC MEMBRAN (LİNER) İLE KAPLANMASINDA ARANAN ŞARTLAR PVC MEMBRAN (LİNER) PVC iki tabaka arasına yerleştirilmiş, polyester donatı ile güçlendirilmiş, 1,5 mm kalınlığında, havuz kaplama

Detaylı

SEKAP 30 yılı aşkın tecrübesi,

SEKAP 30 yılı aşkın tecrübesi, www.sekap.com.tr 1 [www.sekap.com.tr] SERT KROM KAPLAMA HARD CHROME PLATING KURULUŞ YILI FOUNDED ÜRETİM ALANI PRODUCTION AREA 1980 4000 m² SEKAP 30 yılı aşkın tecrübesi, deneyimli personeli ve alt yapısıyla

Detaylı

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C Scale inhibitors showing high performance even at low dosages which are designed for wells with reservoir temperatures higher than 180 C and

Detaylı

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir.

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu tir. SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Sektöre uzun yıllar hizmet vermiş olan Yükseliş Asansör, kararlı ve prensipli yönetim anlayışı ile, kaliteli üretim için

Detaylı