EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!"

Transkript

1

2

3 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK Bundan 5 yıl önce sizlerle birlikte sıfırdan bir belediye kurduk. Sizlerden aldığımız güç ve destekle büyük işler başardık. Son iki yılın en fazla değer kazanan ilçeleri sıralamasında, zirveyi kimseye bırakmadık. Ve bundan böyle de bırakmayacağız. Belediye olarak hiçbir zaman, dil, din, mezhep ayrımı yapmadık, yapmayacağız. 3 Çünkü biz Ataşehir in yüzde yüzüyüz. Şimdi 5 yıl öncesinin heyecanıyla önümüzdeki dönemi hayal etme vakti. Birlikte kurduğumuz bu muhteşem ilçeyi büyütmek, değerini yüceltmek konusunda aynı azim ve kararlılıkla göreve hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Desteğiniz en büyük gücümüzdür.

4 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız /////// HAKLARINIZIN BEKÇİSİYİZ! Bizden önceki dönemde yapılan imar planı nedeniyle bazı Kayışdağlı vatandaşlarımız mağduriyetler yaşıyor. Bu mağduriyetleri gidermek için Ataşehir Belediye Meclisi nden karar alarak, her mülke bir kat daha yapabilme imkânı tanımak istedik. Ancak ilçe meclisinde aldığımız bu karar ne yazık ki İBB tarafından reddedildi. Ama biz haklı mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz.

5 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı SORUNLARI HALININ ALTINA SÜPÜRMEDİK Önceliğimizi mahallelerimizdeki alt yapı sorunlarına verdik. Sokaklarımızı çamurdan, çukurdan kurtardık. Bu kapsamda yağmur suyu sorununu çözdük. İnşa ettiğimiz yağmur suyu hatlarını ana taşıyıcı kanallara bağladık böylece su taşkınlarının önüne geçtik. Kayışdağı Mahallesi nin elektrik, kanalizasyon, yağmur suyu kanalı eksikliklerini tamamladık. İSKİ alt yapı sorunundan dolayı, Uslu Caddesi nin alt tarafında kalan 10 adet sokağımızın da yapım çalışmalarına Mart ayı itibariyle başladık. 30 Mart 2014 tarihine kadar bu sokaklarda üst yapı çalışmalarını da tamamlayacağız. Mahallemizdeki neredeyse tüm cadde ve sokakların alt ve üst yapılarını yeniledik. Kayışdağı nda bugüne dek; 30 BİN TON ASFALT DÖKTÜK 65 BİN M² PARKE TAŞI DÖŞEDİK 60 BİN M² TRETUVAR 47 BİN M BORDÜR 7 KM TOPLAYICI ve TAŞIYICI YAĞMUR SUYU KANALI İNŞA ETTİK! 5

6 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİRİN PRESTİJİ BİZDEN SORULUR /////// KAYIŞDAĞI PRESTİJ E KAVUŞTU! Prestij Cadde düzenleme projeleri ile Ataşehir e kent hayatının paylaşıldığı yeni mekanlar kazandırıyoruz. Bu kapsamda Kayışdağı Mahallesi nin en önemli, en işlek yerleri olan Akyazılı ve İstanbul caddelerini Prestij e kavuşturduk. Akyazılı ve İstanbul caddelerinde kaldırım çalışmalarını tamamladık. Yıllardır ihmal edildiği için yürümekte bile zorlanılan tüm kaldırımları granit taşla yeniledik. Yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamlayarak, havai hatları yer altına aldık. Caddelerin aydınlatma çalışmalarını da tamamladık. Yıllardır Akyazılı Caddesi ve bağlantılı sokaklarda yaşanan yağmur suyu baskınlarını ortadan kaldırdık. İstanbul Caddesi ndeki araç dönüşüne engel olan Darülaceze bahçe duvarını Prestij Cadde düzenlemesi kapsamında yıkıp, içeriye alınmasını sağladık. Böylece genişleyen yol sayesinde, araçlara rahatça geçiş imkânı sağlanmış oldu. Kayışdağlılar bir arada olmanın keyfini yaşadıkları, sosyal hayatın güzelliklerini paylaştıkları, güvenli ve nezih bir yaşam alanına kavuştu. /////// DERE SOKAK HAYAT BULDU Kayışdağı ve Mevlana mahallelerinin sınırında yer alan Şerif Ali Deresi ve üzerindeki Dere Sokak, yıllardır hiç bir çalışma yapılmadan kaderine terk edilmiş durumdaydı ve 2011 yıllarında Dere Sokak ın yağmur suyu hattı, bordür- tretuvar ve asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayarak, halkımıza yaraşır, yaşanılabilir bir yer olmasını sağladık.

7 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı SAAT KULESİ YENİ BULUŞMA NOKTAMIZ Kayışdağı, Mevlana ve Mimar Sinan mahallelerinin kesişiminde yer alan, son derece bakımsız ve kötü durumdaki orta refüje saat kulesi ve süs havuzu yerleştirdik. Bölgenin peyzaj düzenlemelerini tamamladık. Bu uygulama sonrasında görsel açıdan yenilenen bölge, halkımız tarafından artık Kayışdağı Son Durak olarak değil, Saat Kulesi olarak adlandırılmaya başlandı. ÖĞRENCİLERİMİZ ARTIK GÜVENDE! Dudullu Caddesi nin trafiği Cemile Besler İlköğretim Okulu na giden öğrenciler ve bölgede yaşayan vatandaşlarımız için tehlike yaratıyor. Bir yandan yayalarımız için güvenli geçiş sağlamak, öte yandan da trafiği aksatmamak için bu caddeye bir üst geçit yapmak üzere harekete geçtik. Bu kapsamda Emekevler mevkiinde üst geçit yapımına talip olduk. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi inşaat yetkisi talebimize olumsuz yanıt verdi. Bu olumsuz yanıta karşılık, girişimlerimize devam ettik ve sonunda İBB nin bu bölgeye üst geçit yapma kararı almasını sağladık. 7 Arif Paşaya da üst geçit geliyor Arif Paşa İlk Öğretim Okulu önüne üst geçit yapılması için daha önce İBB ye talepte bulunduk fakat bu istek uzun süre kabul edilmedi. Belediyemiz tarafından hazırlanan ve İBB tarafından geçtiğimiz Ocak ayında onaylanan Ulaşım Planımız, Mart ayı sonunda uygulanmaya başlanacak. Bu plan çerçevesinde nihayet Arif Paşa İlköğretim Okulu önüne yapılmasını istediğimiz üst geçite de onay almış olduk. Söz konusu üst geçidi 2014 yılı içinde yapacağız.

8 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız BETONLA İNATLAŞTIK, YEŞİLİMİZİ ÇOĞALTTIK Başta İstanbul olmak üzere, tüm kentlerimiz hızla betonlaşırken Ataşehir de 1 karış yeşil alanın bile imara açılmasına izin vermedik. Göreve geldiğimizde m² olarak devir aldığımız yeşil alan miktarını m² ye çıkardık. İLÇEMİZİN GÖZ BEBEĞİ OLAN PARKLARIMIZDAN BAZILARI Mimar Sinan Parkı : m 2 Cumhuriyet Meydanı Parkı : m 2 Bülent Ecevit Parkı : m 2 Prof. Dr. N. Erbakan Parkı : m 2 Erguvan Barış Parkı : m 2

9 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Deniz Gezmiş Parkı : m 2 Nazım Hikmet Parkı : m 2 KAYIŞDAĞI NA KAZANDIRDIĞIMIZ PARKIMIZ: SEDİR PARKI 950 metrekare alana sahip olan Sedir Parkı nda çocuklarımızın güvenli ve rahatça oynayabilmeleri için iki kuleli çocuk oyun grubu, tahterevalli ve ikili salıncak bulunuyor. Parka ayrıca yetişkinler için de açık hava spor aletleri yerleştirdik ve dinlenme alanları yarattık. Yüksek aydınlatma direkleri ile donattığımız parkın çocuk oyun grubunun ve açık hava spor alanının zeminini beton dökerek kauçuk malzeme ile kapladık. 9 PARKLARIMIZI YENİLEDİK, GÜZELLEŞTİRDİK Kayışdağı nda bulunan 80. Yıl Cumhuriyet ve Kayışdağı parklarını bakımdan geçirdik, yeniden donattık. 80. YIL CUMHURİYET PARKI NI YOK ETTİRMEDİK! Fenerbahçe Spor Kulübü nün üniversite alanı olarak değerlendirmeyi planladığı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı nın mahallemize hizmet vermeye devam etmesi için yoğun bir mücadele verdik. Kazanan biz olduk ve 80. Yıl Parkı nın park olarak kalmasını sağladık.

10 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız //////// TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ Nİ KURDUK Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kulak - Burun - Boğaz Göz Hastalıkları İç Hastalıkları (Dahiliye) Kadın Hastalıkları Dermatoloji (Cildiye) Acil / Aile Hekimliği Ağız ve Diş Sağlığı Laboratuvar Mikrobiyoloji Biyokimya Radyoloji Evlilik Öncesi Danışmanlık SGK ile anlaşmalı Ayda 12 bin hasta

11 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK MERKEZİ Nİ KURDUK ///////// Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Kadın ve Aile Sağlığı Ergenlik Çağı Fizyolojik ve Psikolojik Destek Ana - Çocuk Sağlığı Kemik Yoğunluğu Ölçümü alanında tüm Ataşehirlilere hizmet veriyoruz. ÜCRETSİZ 11

12 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız //////// DOÇ. DR. BAHRİYE ÜÇOK HASTA KONUK EVİ Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Ataşehir de İstanbul dışından gelen hasta ve yakınları için dört dörtlük bir konuk evi kurduk. Özellikle kemoterapi, radyoterapi gören kanser hastalarına sağlıklı ve konforlu barınma olanağı sağlamanın gururunu yaşıyoruz.

13 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı SİZ GELEMİYORSANIZ, BİZ GELİRİZ: EVDE SAĞLIK Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! ATAŞEHİR DE SOSYAL ALARM SİSTEMİ BAŞLADI! ///////// Engelli ya da 65 yaş üstü vatandaşlarımız evlerine kurduğumuz sosyal alarm sistemi ile sadece bir tuşa dokunarak, 7 gün 24 saat sağlık ve sosyal destek hizmetlerimizden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Ayrıca bu kapsamda vatandaşlarımıza evde muayene, hemşirelik ve kişisel bakım (kuaför, temizlik vb.) hizmetleri de sunuyoruz. 13 HASTA NAKİL AMBULANSIMIZ HİZMETİNİZDE ///////// Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Engelli ve 65 yaş üstü yatalak, sedye ile taşınması gereken hastaların evden sağlık kurumuna, sağlık kurumundan evine ya da sağlık kuruluşundan sağlık kuruluşuna naklini gerçekleştiriyoruz.

14 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız //////// UZMAN DOKTORLARIMIZ GÖREV BAŞINDA Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız 7 gün 24 saat Tıbbi Danışmanlık hizmetimizden yararlanabiliyor. Her türlü sağlık sorununuz için No lu Sağlık Hattımızı arayabilirsiniz. //////// ACİL YARDIM AMBULANSIMIZ HİZMETİNİZDE Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Tüm Ataşehirlilere, Dünya Sağlık Örgütü nün belirlediği acil durumlarda Acil Yardım Ambulansımız ücretsiz hizmet veriyor.

15 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı GENÇLİK MERKEZLERİMİZİ GENÇLERİMİZLE BERABER YÖNETİYORUZ! İstiyoruz ki gençlerimiz, birlikte üretebildikleri, kaliteli vakit geçirebildikleri ortamlara sahip olsunlar. Bu amaçla gençlerimizin kültürel ve sosyal açıdan gelişimlerinin desteklendiği, hayat becerilerinin kazandırıldığı gençlik merkezleri kuruyoruz. Gençlik merkezlerimizden ilkini yıllarca belediyeler tarafından ihmal edilmiş Ferhatpaşa Mahallemiz de hayata geçirdik. Ferhatpaşa Gençlik Merkezi nde üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize dönük etüt ve ders desteklerinin yanı sıra; çok çeşitli dallarda sanat eğitimleri, satranç, gezi gibi kulüp faaliyetleri ile temel bilgisayar kullanımı gibi hizmetler sunuyoruz. Sanat Eğitimleri (Bağlama, gitar, keman, dilsiz kaval, perküsyon, solfej, şan, halk oyunları, tiyatro ve drama) Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Etüt ve Ders Desteği Konservatuvar ve Güzel Sanatlara Hazırlık (Müzik bölümüne girmek isteyen öğrenciler için hazırlık sınıfları) Bilgisayar Kullanımı (Temel bilgisayar kullanımı) Kültür Gezileri (Gençlerimizin gezip öğrenmek istedikleri yerleri kendilerinin belirleyeceği geziler) Söyleşiler ve atölye çalışmaları İletişim: (1930) Adres: Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Cad. 16. Sok. No:25 Ataşehir 15 ÜCRETSİZ Çok kısa bir süre sonra İçerenköy de ikincisini hizmete açacağımız gençlik merkezlerimizi, önümüzdeki dönemde de bütün mahallelerimizde yaygınlaştıracağız.

16 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ÇOCUKLARIMIZ SAHİPSİZ DEĞİL! //////// SOSYAL HİZMET MERKEZİMİZ KAYIŞDAĞLI ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA! Çocuklarımızın sanat, spor ve bilim ile iç içe büyümesini sağlamak; yetişkinlere yaşam kalitesini artıracak bilgi, beceri ve danışmanlık hizmetleri sunmak amacıyla KAYIŞDAĞI LIONS ATAEVİ SOSYAL HİZMET MERKEZİ ni kurduk. Çocuklarımız burada bilgisayar ve internete ulaşıyor, kitap okuma alışkanlığı kazanıyor, ders destek programlarından yararlanıyor. Sosyal hizmet merkezimizde, yetişkinler için de çok sayıda kurs ve etkinlik düzenliyoruz. Yüzlerce vatandaşımız ücretsiz sunulan bu hizmetlerden yararlanıyor.

17 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Eğitim Faaliyetleri: Anne Çocuk Eğitim Programı (AÇEP) Erken Çocukluk Gelişimini Destekleme Projesi Benim Ailem / Aile eğitim Programı Ergen Grup çalışması Kütüphane Oluşturma ve Çocuklarda Okuma Alışkanlığını Geliştirme Projesi - Sosyal Grup Çalışması İnsanım, Bireyim, Yurttaşım - Vatandaşlık ve Çocuk Hakları Programı İşlevsel Yetişkin Okur Yazarlığı Projesi 1. Kademe İşlevsel Yetişkin Okur Yazarlığı Projesi 2. Kademe (İlkokul Denklik) İlköğretim Destek ve Okul Dışı Zamanı Verimli Geçirme Programları Yabancı Dil Eğitimi Bilgisayar Eğitim Programı (Çocuk Grubu), Yaz Okulu Etkinlikleri (Müzik, Resim, Drama, İngilizce) Eğitim Toplantıları (Sağlık, İletişim, Madde Bağımlılığı Yetenek Geliştirici Faaliyetler: Satranç (çocuk-genç) Tiyatro (çocuk-genç-kadın) Bağlama (çocuk-genç-kadın) Gitar (genç) Resim (çocuk) Halk Oyunları (çocuk-genç-kadın) Modern Dans Sosyal Kültürel Faaliyetler/Etkinlikler: Geziler (Saraylar, Tarihi ve Turistik Mekânlar) Anneler Günü, Yaşlılar Haftası gibi özel gün kutlamaları Tiyatro ve Sinema Gösterimleri Şenlik ve Piknikler İletişim Kayışdağı Mah. Akyazı Cad. No: 84 Ataşehir ATAŞEHİR BELEDİYESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUK EVİ ///////// Yeter ki kızlarımız okusun diyerek Yeditepe Üniversitesi ne ev sahipliği yapan Kayışdağı Mahallesi ne bir kız öğrenci konuk evi kazandırdık. 6 katlı modern binada lisans ve lisansüstü eğitim gören kız öğrencilerimiz kalıyor.

18 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız DOST ACI GÜNDE BELLİ OLUR; ACINIZI HER ZAMAN PAYLAŞTIK Belediyemizde çalışan İmam ve Dedelerimiz ile yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Evlerine taziye yemekleri ulaştırıyor, gerekli durumlarda psikolog desteği veriyoruz. Dar gelirli, kalabalık nüfusa sahip ve küçük konutlarda yaşayan Ataşehirli ailelerin acılı günlerinde taziyeleri kabul edebilmelerini, misafirlerine ikramlarını rahatça yapabilmelerini sağlamak için de taziye evleri kuruyoruz. Esatpaşa dan sonra ikinci taziye evimizi Ferhatpaşa da hizmete açıyoruz. //////// CAMİLERİMİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKTIK Din ve ibadet özgürlüğüne saygı duyuyor, ilçemizde bulunan tüm ibadethanelere onarım ve temizlik destekleri veriyoruz. Bu kapsamda Kayışdağı nda Fatih Cami Kız Kuran Kursu ve İmam Lojmanı nın yapılmasına büyük katkı sağladık. İmam Hüseyin Cami nin dış cephesini ve içerisindeki dinlenme alanını tamamen yeniledik. Merkez Cami nin minarelerini boyadık ve camimizin ön kısmında bulunan alanda 300 m 2 lik kapalı bir bölge oluşturarak, cemaatin hizmetine sunacağız. Akşemsettin Cami nin de dış istinat duvarlarını tamamen yeniledik. Arif Paşa ve Celal Yardımcı İlköğretim Okullarına tamir, bakım, onarım ve boya destekleri verdik. Göreve geldiğimizden bu yana Kayışdağı nda bulunan camilerimiz, Kuran kurslarımız, okullarımız ve öğrenci yurtlarımıza her türlü bakım - onarım hizmetlerini canı gönülden yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

19 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR DE KİMSE YALNIZ DEĞİL! AŞEVİMİZ 365 GÜN KESİNTİSİZ HİZMET VERİYOR Vatandaşlarımızın dar günlerinde yanlarındayız. Aşevimiz günde 8000 kap sıcak yemeği ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıyor! ///////// Gizlilik İlkesi: Yardımlarımızı reklam yapmadan, sivil araçlarla yapıyoruz. Amacımız kimsenin kendini mahcup hissetmemesi. EKMEĞİMİZİ DE PAYLAŞIRIZ SUYUMUZU DA ///////// Su Hayattır sloganıyla yola çıkan belediyemiz, dar gelirli vatandaşlarımıza ücretsiz olarak temiz ve sağlıklı içme suyu dağıtım hizmetine devam ediyor. Ağustos ayı itibariyle geçtiğimiz dijital kart sistemi sayesinde, vatandaşlarımız bu hizmetten daha rahat yararlanabiliyor. Belediyemize yapılan başvurular ve sosyologlarımızın yaptığı incelemeler sonucunda yardıma muhtaç olduğu belirlenen ailelere kuru gıda, hasta ve çocuk bezi yardımında bulunmaya da devam ediyoruz. 19 ASKER AİLELERİNE YARDIM ELİMİZİ UZATIYORUZ 4109 sayılı kanun kapsamında ilçemiz sınırları içinde yaşayan oğlu veya eşi askere giden yardıma muhtaç ailelere destek veriyoruz. ///////// SİZİ ÜCRETSİZ ULAŞTIRIYORUZ ///////// Her gün Kayışdağı Mahallesi muhtarlığı önünden kalkan ring servislerimiz ile Ataşehir Belediyesi, Kaymakamlık, Nüfus Müdürlüğü ve Tapu Kadastro binalarına ücretsiz ulaşım sağlıyoruz.

20 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız İŞSİZLİK KADER DEĞİL! //////// ATAŞEHİR BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME MERKEZİ (ATAMEM) Herkesin bir mesleği olsun diye Ataşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi ni kurduk. Merkemizde Kuaförlük Aşçılık Bilgisayar destekli muhasebe Web tasarımı El sanatları İngilizce dil kursları düzenliyor ve sertifika alanların aktif çalışma hayatına katılmalarını sağlıyoruz. Tel : Adres : Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No: 6

21 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ ATAŞEHİR DE ATIYOR Engelli çocuklarımız da dâhil, öğrencimize ücretsiz sanat ve spor eğitimleri veriyoruz. Oluşturduğumuz sanat toplulukları uluslararası başarılara imza atıyor. Her yıl düzenlediğimiz festivaller ile en ünlü tiyatro eserleri Ataşehirliler ile buluşuyor. 21

22 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ ATAŞEHİR DE ATIYOR //////// ATAŞEHİR 3 KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞUYOR! Ataşehir i müziğin, resmin, tiyatronun, dansın hayat bulduğu, capcanlı bir yaşam alanı haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla ilçemizde üç kültür kompleksimizin inşasını sürdürüyoruz: Örnek Mahallesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi, İçerenköy Kemal Sunal Kültür Merkezi ve İçerenköy Neşet Ertaş Kültür Evi 2014 yılı içinde kapılarını halkımıza açacak olan bu merkezler ilçemizin adını dünyaya duyuracak etkinliklere ev sahipliği yapacaklar. Ama biz ilk hizmet dönemimizde salonlarımız olmaması bahanesine sığınmadık ve her vesile ile Ataşehirlileri tümü ücretsiz olan sanat etkinlikleri ile buluşturduk. Örnek Mahallesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi

23 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı İçerenköy Kemal Sunal Kültür Merkezi 23 İçerenköy Neşet Ertaş Kültür Evi

24 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız //////// CEMAL SÜREYA ETKİNLİK VE SERGİ SALONU Cemal Süreya Etkinlik ve Sergi Salonumuz uluslararası fotoğraf ve resim gibi sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. //////// SEVİNCİMİZ DE TÜRKÜDÜR BİZİM, HÜZNÜMÜZ DE Kardeş Kültürlerin Festivali nde her yıl ilçemizde ünlü yıldızları ağırlıyor, milyonlarca vatandaşımızla birlikte kardeşlik türküleri söylüyoruz. Geleneksel hale gelen festivalimizde birbirinden ünlü sanatçıları ve müzik gruplarını Ataşehirliler le buluşturuyoruz.

25 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı TÜM CANLILAR KUTSALDIR BİZİM İÇİN Sokak hayvanları bizim can dostumuz. Yardıma muhtaç yaralı sokak hayvanları için Can Dostum Nakil Ambulansı hizmetini başlattık. Bu hizmetle yaralı ve sakatlanmış hayvanlara acil müdahale ederek tedavilerini gerçekleştiriyoruz. 25

26 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız KİMSENİN YAPAMADIĞINI BİZ YAPTIK, TERTEMİZ BİR ATAŞEHİR YARATTIK Ataşehir Belediyesi olarak Kayışdağı nın temiz, sağlıklı ve yaşanılır bir çevreye sahip olması için; Biz göreve gelmeden haftada bir bile alınmayan çöpleri, her gün topluyoruz, Cadde ve sokakları her gün düzenli olarak süpürüyoruz. //////// ÇÖPLERİ YER ALTINA ALIYORUZ Ataşehir de vatandaşlarımızın daha temiz, sağlıklı bir çevreye sahip olmaları için, pek çok noktaya, kapalı ve sağlam mekanizmasıyla koku ve çöp sızıntısını önleyen yer altı konteynerleri yerleştiriyoruz. Türkiye genelinin üzerine çıkarak, ilçemizin yüzde 30 una yer altı konteynerleri yerleştirdik. 2 yıl içerisinde tüm Ataşehir de bu sisteme geçmeyi hedefliyoruz. //////// CIVIL CIVIL, RENGARENK SOKAKLAR ESKİ YENİ İlçemizde görüntü kirliliği oluşturan trafolara cephe giydirmesi yaparak kent estetiği ile uyumlu hale getiriyoruz. Şimdiye kadar 100 tane trafoyu renklendirdik. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde Ataşehir deki tüm trafoları kent estetiğine yaraşır görünüme ulaştıracağız.

27 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı KAYIŞDAĞI NI MİKROPLARDAN TEMİZLİYORUZ! Salgın ve bulaşıcı hastalıkların yayılmasında ortak kullanım alanlarının etkisi çok büyük. Bu nedenle Ataşehir Belediyesi olarak, başta çocuklarımız olmak üzere halkımızın sağlığını korumak amacıyla ilçemizde bulunan tüm okul ve camilerimizin ortak kullanım alanlarını 8-10 günlük aralıklarla dezenfekte ediyoruz. Dezenfekte Ettiğimiz Okullar: CELAL YARDIMCI İ.Ö.O. ARİF PAŞA İ.Ö.O. Dezenfekte Ettiğimiz İbadethaneler AKŞEMSETTİN CAMİ MERKEZ CAMİ FATİH CAMİ HÜSEYNİYE CAMİ KAYIŞDAĞI NDA SİNEK AVLATMAYIZ! HER TÜRLÜ HAŞEREYE KARŞIYIZ! Salgın hastalıkların yayılmasına sebep olan, çevre ve halk sağlığını olumsuz yönde etkileyen, vektör canlılar olarak adlandırılan; sivrisinek, karasinek, pire, kene, bit, hamam böceği, fare vb. zararlı canlılara müdahale ediyoruz. Kayışdağı Mahallesi nde tespit ettiğimiz 259 noktada Mayıs - Ekim ayları arasında 30 günlük periyotlarla ilaçlama faaliyetlerinde bulunuyoruz. Ayrıca Haziran - Ekim ayları arasında 5-6 günlük aralıklarla (gece) sivrisinek uçkun ilaçlamaları yapıyoruz. 27

28 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız BİNAMIZ DA AKILLI HİZMETLERİMİZ DE Ataşehir de oluşturduğumuz çağdaş belediyecilik anlayışımıza uygun çevre dostu akılı binamız ile kaliteli ve kesintisiz olarak halkımıza hizmet veriyoruz. Akıllı binamız kullandığı elektriğin %8 ini güneş enerjisinden üretiyor ve arıtma sistemiyle atık suyun geri dönüşümünü sağlıyor. Benzersiz teknolojik altyapımızla, internet üzerinden sunduğumuz e-belediye uygulamalarına 24 saat kesintisiz ulaşabilirsiniz.

29 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı GURURLUYUZ; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR E YAKIŞANI YAPTIK Küçükbakkalköy de inşa ettiğimiz Nikah Salonu kompleksimizde modern ve şık tasarımıyla üç farklı evlendirme salonu ve gelin odaları bulunuyor. 400 kişilik salonumuz kültür ve sanat etkinliklerimiz için de hizmet sunabiliyor. 29 BİZ GERÇEK DEMOKRATIZ, MUHALEFETİN SESİNİ KISMAYIZ Hayallerimizdeki demokratik koşulların oluşturtulabilmesi için en çağdaş Meclis Salonu nu biz inşa ettik. Ataşehir Belediyesi Meclis Salonu nda tüm üyeler oturdukları yerden konuşma yapabiliyor ve oylarını elektronik ortamda kullanabiliyorlar. Ayrıca, söz alan her üyenin görüntüsü büyük ekrana yansıtılarak tüm izleyiciler tarafından izlemesi sağlanıyor. Binada parti grupları, komisyonlar ve arşiv için de modern donanımlar bulunuyor.

30 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız GÜLERYÜZLÜ BELEDİYECİLİK /////////// DİL, DİN, IRK, KÜLTÜR ve MEZHEP FARKI GÖZETMEDİK, ETMEYECEĞİZ! Halkımızdan gelen her türlü talep ve şikâyeti, geldiği mecra ne olursa olsun samimiyetle yanıtlamak isteyen bir halkla ilişkiler kültürü oluşturduk. Belediyemizin kapısından içeri giren herkesi evimize gelmiş bir misafir kabul ediyor ve güler yüzle karşılıyoruz. 65 yaş ve üstündeki vatandaşlarımıza tüm işlemleri boyunca refakat ediyor, tüm ziyaretçilerimize gün boyu çay - kahve vb. ikramlarda bulunuyoruz. Çağrı Merkezimiz ve sosyal medya hesaplarımızla da 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindeyiz atasehir.bel.tr facebook.com/atasehirbld twitter.com/atasehirbld

31 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı CADDE CADDE, SOKAK SOKAK BELEDİYECİLİK Başkan Ataşehir i Dinliyor ismini verdiğimiz proje kapsamında 17 mahallemizdeki her evi kapı kapı dolaşıyor; vatandaşlarımızın belediye hizmetleriyle ilgili memnuniyet, beklenti ve şikâyetlerini tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri tablet bilgisayarlar üzerinden anında yetkili birimlere ulaştırılıyor ve hızla müdahale ediyoruz. 31 Öte yandan mahallelerde iletişim noktaları kurarak, vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden en kolay şekilde yararlanmalarını sağlıyoruz. İlk iletişim noktasını Küçükbakkalköy de hizmete sunduk. Çok yakında Yenişehir ve Ferhatpaşa birimlerimiz de kapılarını halkımıza açacak.

32 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİR İN ULAŞIM PLANINI HAZIRLADIK! Ataşehir 3 farklı ilçe ile bir beldeden gelen 17 mahalleden oluşuyor. Bu nedenle ilçemizde entegre bir ulaşım sistemi bulunmuyor. İmar bütünlüğü de bulunmadığı için cadde ve sokakların genişlikleri de her mahallede farklılıklar gösteriyor. Bildiğiniz gibi İstanbul da ulaşım ile ilgili tüm planlama ve uygulama yetkisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne ait. Ancak biz görev alanımızda olmamasına rağmen ilçemizin tümünü kapsayacak şekilde bir Ulaşım Planı hazırladık. Bu planı uygulanmasını sağlamak üzere İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü nün onayına sunduk. Ataşehir Ulaşım Planı 2014 Yılı Ocak ayında söz konusu kurum tarafından onaylandı. Önümüzdeki Nisan ayından itibaren plan uygulamaları aşama aşama hayata geçecek. Bu sayede Ataşehir trafiğinde aşamalı bir şekilde rahatlamalar olacak. Örneğin bölgemizde TOKİ uygulama alanında kalan alanlarda yapılan inşaatların hafriyatlarının taşınacağı güzergahlar İBB ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından belirleniyor ve bu konuda belediyemizin herhangi bir tasarruf yetkisi bulunmuyor. Ataşehir Ulaşım Planı çerçevesinde Nisan ayından itibaren bölgemizin önemli ulaşım akslarına belirli saatler dışında ağır tonajlı hafriyat kamyonlarının girmesi yasaklanacak. Bu plan sayesinde ilçemizde trafik sinyalizasyon lambalarının süresi, tek ve çift yön uygulamaları, parklanma gibi çok sayıda probleme çözüm üretmeye başlamış olacağız.

33 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Gelin 30 Mart ta oy kullanın. Evet Mührünü CHP nin Altı Oku üzerine basın. Kayışdağı na da sizleri mağdur etmeyecek imar planları gelsin! Kayışdağı na da kalkınma, refah ve zenginlik gelsin! ATAŞEHİR KİMİ SEÇECEĞİNİ, KAYIŞDAĞI KİMDEN HİZMET GELECEĞİNİ BİLİR! 33

34 Ataşehir de sizlerle beraber yürüyecek uzun bir yolumuz ve yapacak daha çok işimiz var. Bu süreçte gereken desteği vereceğinizden, Ataşehir deki gelişimi sürekli kılacağınızdan en küçük bir şüphem yok. Sizden oy verirken siyasi parti ayrımından daha çok ülkemizin ve ilçemizin geleceğini düşünmenizi istiyorum. Unutmayın siz varsanız ben de varım. Ve biz varsak modern ve çağdaş bir Ataşehir var Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

35

36

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK Bundan

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI ATAŞEHİR DE BATTAL

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI ATAŞEHİR DE BATTAL

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 KURU GIDA YARDIMI Vergi Dairesinden -Uygun görülen kuru gıda yardımı müteakip 10 (on) içerisinde yardımlar

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

Değerli Kardeşlerim. Muzaffer KÜLCÜ Belediye Başkanı

Değerli Kardeşlerim. Muzaffer KÜLCÜ Belediye Başkanı Değerli Kardeşlerim Çorum un değişimine ve gelişimine yön veren Belediyemiz, sorumlu olduğu temizlik hizmetlerini de 8 yıldır önemli bir yatırım alanına dönüştürdü. Sağlıklı bir toplumun devamı için gereken

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Ekim / 2012 YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Manisa nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni bir oto terminal binasını kente kazandırmak için çalışmalara başladık. Hal Müdürlüğü arkasındaki alana yapacak

Detaylı

kimdir? Nazif Kerem GÖZENER ÖZGEÇMİŞ

kimdir? Nazif Kerem GÖZENER ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ kimdir? 21 Nisan 1971 de Malatya nın Arapgir ilçesinde dünyaya geldim. Maliyeci bir baba ve öğretmen bir annenin ilk çocuklarıyım. Memur bir ailenin çocuğu olduğum için, eğitim hayatıma, Malatya

Detaylı

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum.

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum. Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Bandırmalıların güveni ve desteği ile göreve gelen bu yüce meclis, halkımıza ve bu güzel kente hizmet yolunda bir yılı geride bıraktı. Geçen bir yıllık sürede, kentimizin

Detaylı

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET Toplum Projesi etkinliği olarak İngilizce öğretmenimiz, rehberlik öğretmenimiz ve biz, yani beş Tarsus lu öğrenci, belediyenin Tarsus ta yürüttüğü sosyal hizmetlerin neler

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK

ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK 5 yıl önce sizlerle beraber Ataşehir de sıfırdan bir belediye kurduk. 400 bine yaklaşan nüfusu ile dört ayrı ilçe belediyesinden gelen, en az hizmet görmüş 17 mahallemizin

Detaylı

engelli ise engelli sağlık kurulu raporu,

engelli ise engelli sağlık kurulu raporu, SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 KURU GIDA YARDIMI elverişli (SGK, Tapu Sicil Müdürlüğü ve -Uygun görülen kuru gıda yardımı Bir program dahilinde

Detaylı

İSTANBUL VATANDAŞ KARNESİ NİN İLK SONUÇLARI AÇIKLANDI! İSTANBULLULAR İLÇELERE KARNE VERDİ

İSTANBUL VATANDAŞ KARNESİ NİN İLK SONUÇLARI AÇIKLANDI! İSTANBULLULAR İLÇELERE KARNE VERDİ İSTANBUL VATANDAŞ KARNESİ NİN İLK SONUÇLARI AÇIKLANDI! İSTANBULLULAR İLÇELERE KARNE VERDİ İstanbul Üniversitesi tarafından yürütülen İstanbul Vatandaş Karnesi Projesi nin ilk sonuçları açıklandı. Yerel

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

Opportunities For Demographic Change

Opportunities For Demographic Change Dr. Osman Gürün Metropolitan municipality mayor of Muğla of Regions and Cities ANALİZLER / ANALYSIS ANALİZLER / ANALYSIS Türkiye büyük bir demografik değişim geçirmektedir. Bu değişim 21. yüzyılda da devam

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011 SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım 2009- Eylül 2011 ESKİŞEHIR TEPEBAŞI BELEDİYESİ NCE YAŞANABİLİR BİR KENT Güçlü Dayanışma içinde Kendi yaşamını etkileyen kararlara katılımı olan bir toplum

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

Kadın Dostu Kentler Projesi. Proje Hedefleri. Genel Hedef: Amaçlar:

Kadın Dostu Kentler Projesi. Proje Hedefleri. Genel Hedef: Amaçlar: Kadın Dostu Kentler Projesi İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Projesi, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-UNFPA ve Birleşmiş Milletler

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

FERHATPAŞA NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİK

FERHATPAŞA NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİK Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI FERHATPAŞA NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİK 2009 yılında göreve geldiğimiz ilk gün, Ferhatpaşa

Detaylı

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM.

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Avcılar da Toplam Yatırım 169 Milyon YTL (Yüz Altmış Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite...

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... w w w. u s a k. e d u.t r Uşak ÜnİversİteSİ Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... /unıversıteusak www.usak.edu.tr UŞAK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA "İŞ ARAYAN DEĞİL İş KURAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİR"

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ. Çeşme/ İZMİR,2015

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ. Çeşme/ İZMİR,2015 ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRE BAŞKANLIĞI Çevre Koruma ve Kalite Kontrol Şube Müdürlüğü Çeşme/ İZMİR,2015 2 3 2014 YEREL SEÇİMLERDEN ÖNCE İlçe Sayısı: 5 Nüfus:

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.11.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın

Detaylı

BİZ KİMİZ? ODTÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Atatürk ü ve ideolojisini daha iyi tanımak ve tanıtmak için 1989 yılında ODTÜ Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan bir düşünce topluluğudur. Atatürkçü

Detaylı

T.C. RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları

T.C. RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları T.C. RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları Tarih : 05.11.2015 Karar No : 2015-11-05 Toplantı Yeri : Rize Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU Yayın Tarihi: 27.04.2007 Revizyon No: Revizyon Tarihi: Formun Başlanğıç Tarihi: Kapsadığı Bitiş Tarihi: Müdürlüğü H E D E F FAALİYET

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız.

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 2 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Beşiktaş'ta kutlandı 1 TEMMUZ Kabotaj Bayramı kapsamında İstanbul Boğazı nda gerçekleştirilen gösteriler, renkli görüntülere sahne

Detaylı

DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark

DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark Şekil 4.7.9.11.7 Konut girişleri özel durumu olan engelli vatandaşların erişimlerine olanak sağlayacak nitelikte olmayıp

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

Online işlem rahatlığı!..

Online işlem rahatlığı!.. 15 MAYIS 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Online işlem rahatlığı!.. Belediyesi resmi internet sitesinde online hizmetler ile artık belediyeye kadar zahmet etmeden tüm işlemlerinizi

Detaylı

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TPD GRUP Köklerine bağlı, geleneksel değerlerini çağımız gerekleriyle harmanlamış, her geçen gün daha da profesyonelleşen, yaptığı işi en iyi şekilde bitirmeye çabalayan,

Detaylı

BELEDİYE HİZMETLERİ MEMNUNİYET ARAŞTIRMALARI KARŞILAŞTIRMALI SONUÇLAR MART 2015

BELEDİYE HİZMETLERİ MEMNUNİYET ARAŞTIRMALARI KARŞILAŞTIRMALI SONUÇLAR MART 2015 BELEDİYE HİZMETLERİ MEMNUNİYET ARAŞTIRMALARI KARŞILAŞTIRMALI SONUÇLAR MART 2015 Beşiktaş Belediyesi Hizmet ve Beklenti Araştırması, MetroPOLL Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

H+Bredgatan H+ BREDGATAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ. Erik Giudice Architects sunar. Helsingborg, İsveç

H+Bredgatan H+ BREDGATAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ. Erik Giudice Architects sunar. Helsingborg, İsveç Görseller: EGA H+ BREDGATAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ Helsingborg, İsveç İsveç in en iddialı planlama ve kentsel dönüşüm projelerinden biri olan H+ projesi, Helsingborg kentinin güney kısımlarının mavi-yeşil

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 84 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. İsmail YAĞCI(Katılmadı)-Yavuz KÖK-Bünyamin TÜRKCAN(Katılmadı) Meclis Üyelerinin 01.08.2016 tarihli vermiş oldukları

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN AİLE ÇAĞI ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız. Her ne yaparsak önce milletimizle istişarede bulunacağız ve ortak akılla hareket edeceğiz. Altındağ da hiçbir

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

TURMEPA Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Deniz Temiz Turmepa

TURMEPA Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Deniz Temiz Turmepa TURMEPA 2003-2005 yılları süresince Deniz Temiz Derneği/TURMEPA nın İstanbul Boğazı ve İzmir Körfezi nde katı ve sıvı atık temizliği için başlattığı projeye destek verdik. Deniz Temiz Turmepa işbirliğiyle

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E T.C. S A R I Y E R B E L EDİYE B A Ş K A N L I Ğ I 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E B E K L E N T İ L E R R A P O R U İÇİNDEKİLER GİRİŞ...2 I - 2013 YILI İLE 2014 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEKLERİ

Detaylı

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak.

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak. Bursa ticaret hayatının nabzı burada atacak. Adı gerçekleştirdiği etkileyici projelerle birlikte anılan ve Türkiye nin aranan markası haline gelen; 30 yılı aşkın deneyimi ve güvenilirliği ile bugüne

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 5 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Nasıl bir İstanbul? Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde nasıl bir İstanbul düşlüyorsunuz? Peki; düşlerinizin gerçekleşmesini

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER Biz Alman Yapı olarak hem bugün hemde gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa ediyoruz ve projelerimizin altına imzamızı atmaktan

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

Derviş Baba Bir Fikirdir! Bir araya gelen birkaç kişinin yakın çevresinden başlayarak ihtiyacı olana yardım etmesi fikridir.

Derviş Baba Bir Fikirdir! Bir araya gelen birkaç kişinin yakın çevresinden başlayarak ihtiyacı olana yardım etmesi fikridir. Derviş Baba Bir Fikirdir! Bir araya gelen birkaç kişinin yakın çevresinden başlayarak ihtiyacı olana yardım etmesi fikridir. Derviş Baba, Her Türlü Ayrımcılıkla Mücadele Eder! Tek soru vardır: YARDIMA

Detaylı

Türk filmleri günü!..

Türk filmleri günü!.. Neşeyle kutladılar Beşiktaş Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortaklaşa düzenlenen Meslek Edindirme Kursları'ndan Bilgisayar Kursu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü neşeyle kutladı,

Detaylı

En İyi Üniversite Kampüsleri

En İyi Üniversite Kampüsleri On5yirmi5.com En İyi Üniversite Kampüsleri Üniversitenizi seçtiniz ve öğrencilik hayatınıza başladınız. Üniversite seçimi yaparken şüphesiz en önemli şey üniversitenin eğitimdeki başarısıdır. Peki yıllarca

Detaylı

GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI

GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI GÜZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI 2016-2017 2016-2017 1 Değerli hemşehrilerim, Beylikdüzü nde her mevsim, sanatla dolu Sizler için ücretsiz olarak düzenlediğimiz Güz Kültür Sanat Okulları ile Beylikdüzü nde yaşayan

Detaylı

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI YAPILAN 2018 YILI YAPILACAK ÇALIŞMALAR 2017 YILI ÇALIŞMALARI KALDIRIM ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM PRESTİJ CADDE ASFALT ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM HİBE ASFALT İBB

Detaylı

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şile Toplam Yatırım 164 Milyon YTL (Yüz Altmış Dört Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ŞİLE

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

Asra bedel yatırım, Kandıra Barajı

Asra bedel yatırım, Kandıra Barajı Kocaeli nde 3 bin 505 kilometrekarelik alanda yaklaşık 1 milyon 600 bin nüfusa ve 596 bin aboneye hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü nün tamamen öz kaynaklarıyla yapacağı Kandıra

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ HİZMET VE BEKLENTİ ARAŞTIRMASI

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ HİZMET VE BEKLENTİ ARAŞTIRMASI BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ HİZMET VE BEKLENTİ ARAŞTIRMASI EKİM - 2015 MetroPOLL Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi A.Ş. Cinnah Caddesi No: 67/18 06680 Çankaya/ANKARA Tel: (312) 441 4600 Faks: (312) 441

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU MANİSA BELEDİYESİ MALİ YAPININ GÜÇLENDİRİLMESİ

PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU MANİSA BELEDİYESİ MALİ YAPININ GÜÇLENDİRİLMESİ MALİ YAPININ GÜÇLENDİRİLMESİ BELEDİYE ÖZ GELİRLERİNİN ARTTIRILMASI Performans i BELEDİYE ÖZ GELİRLERİNİN % 20 ARTTIRILMASI lar Belediye gelirlerini arttırmak amacıyla teknik donanımlı saha ekiplerinin

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

TEKİRDAĞ- MALKARA. G-17-b-13-b PAFTA. Kültür Merkezi Alanı Oluşturulması ve Yeşil Alan Yer Değişikliği NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

TEKİRDAĞ- MALKARA. G-17-b-13-b PAFTA. Kültür Merkezi Alanı Oluşturulması ve Yeşil Alan Yer Değişikliği NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU TEKİRDAĞ- MALKARA G-17-b-13-b PAFTA Kültür Merkezi Alanı Oluşturulması ve Yeşil Alan Yer Değişikliği NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI İlçemiz Yenimahalle,

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Pendik Toplam Yatırım 427 Milyon YTL (Dörtyüz Yirmi Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

Tarık Akan Gençlik Merkezi

Tarık Akan Gençlik Merkezi Kitap Kafe ve Mini Sahaflar Sokağı Hobi ve Sanat Kursları Sokak Kütüphanesi Okumak Bize İyi Gelecek Bucalı Çocuklar Yüzme Öğreniy or Sokak Kütüphanesi Çadır Tiyatrosu 40 Gün 40 Gece 40 Okul Çadır Tiyatrosu

Detaylı