EGE A.Ş ŞİRKET PROFİLİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EGE A.Ş ŞİRKET PROFİLİ"

Transkript

1 EGE A.Ş ŞİRKET PROFİLİ

2 1. Hakkımızda EGE AŞ, inşaat sektöründeki tecrübelerini ve uzmanlıklarını bir araya getirerek sinerji yaratmayı hedefleyen profesyoneller tarafından kurulmuştur. Sektöre, yenilikçi çözümler ve bakış açıları getirerek projelerin zamanında, bütçesinde ve kaliteli bitmesine katkıda bulunmak EGE A.Ş.'nin kuruluş amacı olarak belirlenmiştir. Kurucu ortakların yönetiminde gerçekleştirilen ve bedeli 2 milyar doların üzerinde olan işler, Orta Doğu, Orta Asya, Doğu Avrupa, Kafkaslar ve Afrika olmak üzere çok geniş bir coğrafyayı kapsamaktadır. Bu projelerin bir çoğu karmaşık ve zorlu coğrafyalarda gerçekleştirilmiş ve ödüller alarak zamanında ve kaliteli olarak işverene teslim edilmiştir. EGE AŞ, her türlü altyapı ve üstyapı projesinin işveren beklentilerinin üstünde başarılı olarak hayata geçirilmesini temin edecek insan gücü, bilgi birikimi, tecrübe ve teknik donanıma sahiptir. Projeleri her zaman işveren beklentilerinin ve sektör standartlarının üzerinde gerçekleştirmek EGE A.Ş.'nin taahhüdüdür. EGE A.Ş. her projenin kendi ihtiyaçlarına uygun olarak spesifik yönetim yapısı sunar. EGE A.Ş. dürüst ve ahlaklı iş yapma felsefesi ile tüm kritik projelerde, ihtiyaçlar doğrultusunda iş ortaklığı ve takım arkadaşlığı için hazırdır.

3 1.1. Genel Müdürün Mesajı Uluslararası inşaat sektöründeki her projenin kendine özgü coğrafi, teknik ve toplumsal karakteristik özellikleri çok farklıdır. Bu farklı özellikler, karşılaşılan zorlukları ve riskleri de çok geniş bir spektruma yaymaktadır. Projelerin başarıyla icra edilebilmesi ve sektörde yer alan firmaların sağlıklı varlıklarını sürdürebilmesi, daha dinamik ve etkin yönetim/planlama/kontrol modellemelerini zorunlu kılmaktadır. Bünyesindeki tecrübeli ve uzman profesyonel kadro ile projelerin başarılı şekilde bitirilmesine katkı sağlayan bir şirketin, EGE A.Ş.'nin yöneticisi ve ortağı olarak sektörde artı değer yaratıyor olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. EGE A.Ş. olarak uluslararası inşaat projelerinde keşif, araştırma, fizibilite, teklif aşamalarından başlayarak, proje, sözleşme, lojistik, satınalma, imalat süreçleri yönetimi ve sözleşme kapanışı, geçici ile kesin kabuller, change order/variation order/work order ve claim/arbitration/court gibi son süreçlerde de EGE A.Ş. profesyonel yaklaşımı ile katkı vermektedir. EGE A.Ş., projelerin her aşamasında hem işverenin hem de kendi kalite standartlarını geliştirerek daha da ileriye taşımayı hedeflemektedir. EGE A.Ş. iş ve işçi sağlığı ile iş ve işçi güvenliğini de bir tercih olarak değil bir zorunluluk olarak ele almaktadır. Hedefimiz, EGE A.Ş.'yi kalite ve müşteri memnuniyeti ile projelerin başarılı şekilde bitmesine katkı sağlayan bir uluslararası inşaat sektörü markası haline getirmektir. Ege A.Ş.'nin özellikle büyük ölçekli altyapı projelerinde olduğu gibi üstyapı projelerinde de ciddi deneyimi ve bilgi birikimi vardır. EGE A.Ş. şirketlerin en önemli varlığının insan kaynağı olduğunun bilincinde olarak, iyi eğitimli, tecrübeli, yaratıcı, uzman, çalışkan ve ahlaklı çalışanları bünyesinde barındırmaktadır. Potansiyel işverenlerimiz olarak, her yönüyle inşaat uzmanlığı gerektiren projeleriniz olduğunu düşünüyorsanız, ihtiyaçlarınızı karşılamak ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için sizleri birlikte iş yapmaya davet ediyorum. EGE A.Ş. ailesini oluşturan muhteşem insanlara teşekkür etmek istiyorum. Çalışanlarımızın, başarı odaklı kültürümüzü şekillendiren girişimci inisiyatifleri, yaratıcılıkları ve aksiyonlarının, her zaman işveren memnuniyetini temin edeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Bu yolculuğu birlikte sürdürdüğümüz iş ortaklarımız, işverenlerimiz, tedarikçilerimiz ve paydaşlarımızla birlikte herkese, güven ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla, Cevad ÖZTUĞ Genel Müdür

4 1.2. Yönetim Kurulu Cevad ÖZTUĞ Yönetim Kurulu Başkanı 1969 doğumlu olan Cevad ÖZTUĞ, evli ve bir çocuk babasıdır. İleri düzeyde İngilizce bilgisine sahiptir yılında Ankara Atatürk Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünde aralıksız olarak Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora çalışmalarına devam etmiştir. İkinci üniversite eğitimini İktisat bölümünde tamamlamıştır. Milli takım düzeyinde profesyonel sporculuk yapmıştır. İnşaat Mühendisi olarak profesyonel kariyeri: Yurtiçi ve yurtdışında endüstriyel yapılar, konut ve toplu konut inşaatları, ticari yapılar ve hastane inşaatları ile alt yapı, yol ve şebeke imalatları konularında hem şantiye hem ofis çalışmaları ile 25 yılı aşkın mühendislik ve yöneticilik tecrübesine sahiptir. Maliyet kontrolü, planlama, bütçelendirme, programlama, teklif, keşif, müelliflik, proje yönetimi, kalite kontrolü, iş güvenliği, GIS, anahtar teslim sistemi deneyimini oluşturan ana çalışma konularıdır. Uluslararası sözleşmeler yönetimine, ISO, OSHA, OHSAS, TS, EC, DIN, BS ve US standartlarına, UFGS ve COE şartnameleri ile FIDIC, ARAMCO yönetmeliklerine ve Enerji sektörü düzenlemelerine hakimiyeti mevcuttur. Uluslararası arenada, çok uluslu projelerin organizasyonu ve yürütülmesi konusunda geniş bilgi ve deneyime sahiptir. Bu deneyim en zor iklim, zemin, güvenlik, emniyet ve lojistik koşullarında geliştirilmiştir. İleri düzeydeki bilgisayar ve yabancı dil bilgisi ile üst düzey yöneticilik yeterliliği vardır. Aynı anda toplam değeri 1 milyar Doları aşan projeleri başından sonuna kadar Genel Müdür olarak yönetmiştir. Tek bir proje değeri 500 miyon Doları aşan projeleri başından sonuna kadar Proje Müdürü olarak yönetmiştir. Orta ve üst düzey yöneticiler ile Proje Yönetim ekibi kurma imkanına sahiptir. Günlük olarak 34 değişik uyruktan her düzeydeki kişilik bir ekiple aynı anda çalışma tecrübesine sahiptir. (Türk, Suudi, Lübnanlı, Ürdünlü, Mısırlı, Amerikan,İngiliz, İrlandalı, Sri Lankalı, Filipinli, Nepalli, Sudanlı, Hintli, Yemenli, Suriyeli, Iraklı, Pakistanlı, Yunanlı, Ermeni, Fransız, Filistinli, Alman, Bahreynli, Katarlı, Afgan, Türkmen, Özbek, Azeri, İtalyan, İspanyol, Faslı, Cezayirli, Libyalı, Koreli) Önemli düzeyde deneyim kazandığı idarelerden ve müşavirlerden bazıları: Amerikan Hükümeti, Amerikan Ordusu, Amerikan Deniz Kuvvetleri, Amerikan Hava Kuvvetleri, Fluor, Perini, CII, URS, CCC, Emaar, SBG, Saudi Oger, RIC, GOSI, Jabal Omar, Aramco, JSDP, Hill International, Aecom, Saudi Consult, Khatib Alami. Sözleşme Yönetimi, Change Order, Variation Order ve Claim Konularında özel uzmanlık sahibidir. Çok sayıda sertifika, takdirname, teşekkürname, onur nişanı ve sarı lira gibi ödüllerin sahibidir.

5 Ekmel ÖZTUĞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili 2 Mart 1972 Eskişehir doğumludur yılında Ankara Yükseliş Kolejinden mezun olmuştur yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Afganistan, Romanya ve Suudi Arabistan dahil olmak üzere Yurtdışı ağırlıklı olarak 20 yıllık mühendislik ve yöneticilik tecrübesine sahiptir. Teklif aşamasından başlamak üzere planlama, satınalma, mobilizasyon, sözleşme yönetimi, proje yönetimi, kalite kontrol, iş güvenliği, teknik ofis, claims, variation orders, hand over aşamalarının herbirinde yönetici olarak görev almıştır. Ağırlıklı olarak EPC ve LSTK projelerinde görev almıştır. Çok uluslu ve çoklu disiplinleri içeren (inşaat üstyapı/altyapı, elektrik, mekanik) projelerde üst düzey yönetici olarak görev yapmıştır. Projeler kapsamında The U.S. Arrmy Corps of Engineers, Aramco, Hill International, Aecom, SBG, Saudi Oger, RIC, GOSI, Jabal Omar, JSDP, Saudi Consult gibi firmalar ile birlikte çalışılmıştır. Evli ve bir kızı vardır.

6 1.3. Vizyon İnşaat sektörüne getirdiği yenilikçi yaklaşım ve teknolojilerle, sektörün öncü ve saygın global firmaları arasında yer almak EGE A.Ş.'nin vizyonudur Misyon İşverenlerin projelerinin zamanında, bütçesinde ve belirlenen kalite standartlarının üstünde gerçekleşmesini temin etmek, Yenilikçi çözümler geliştirerek ve değer mühendisliği yaparak işverenlerin projelerine katma değer sağlamak, Çalışanların keyif alacakları, ait olmaktan mutluluk duyacakları ve potansiyellerini tamamen yansıtabilecekleri bir iş ortamı sunmak, EGE A.Ş.'nin misyonudur Temel Değerler EGE A.Ş. olarak temel değerlerimiz, iş yapma modelimizi yansıtan ana hareket noktalarımızdır. Çalışanlarımız: Çalışanlarımızın en değerli varlığımız olduğunun bilincinde olarak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz ve onların fikirlerine önem veriyoruz. Misyonumuzu ancak konusundaki en iyi, en kalifiye çalışanlarla gerçekleştirebileceğimizi biliyoruz. Takım Çalışması: Hedeflerimize ancak takım çalışmasıyla ulaşabileceğimizin farkında olarak, hem işverenlerimizle / iş ortaklarımızla olan ilişkilerimizde hem de şirket içi organizasyonumuzda takım çalışmasını teşvik ediyor ve uyguluyoruz. Dürüstlük: İşverenlerimize / iş ortaklarımıza ve çalışanlarımıza karşı dürüst olmanın uzun vadeli, kalıcı ve güvene dayalı ilişkilerin temel taşı olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Mükemmellik: Yaptığımız her işte en iyiye, en mükemmele ulaşmayı hedefliyoruz. Yenilikçilik: Her adımımızda, her aşamada uzmanlığımızı daha iyi yansıtabilmek için sürekli olarak yaratıcı, yeni ve daha iyi çözüm yollarını arıyoruz. Dinamizm: Değişen koşullara ve proje ihtiyaçlarına hızlı ve esnek cevap verebilmenin, günümüzün hızlı değişen dünyasında çok önemli olduğuna inanıyoruz. Kalite: Vizyonumuzu ve misyonumuzu gerçekleştirebilmek adına işlerimizi en kaliteli şekilde işverenlerimize sunmamız gerektiğini biliyoruz. İş Güvenliği ve Çevre Yönetimi: Çalışanlarımız için güvenli çalışma alanları yaratmanın ve çevreyi korumanın en temel ödevimiz olduğuna inanıyoruz. Sosyal Sorumluluk: Üstlendiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile topluma olan borcumuzu ödemeye farkındalık ve farklılık yaratmaya çalışıyoruz.

7 1.6. Ortaklık EGE A.Ş. ortaklıklar kurmanın ve işbirlikleri geliştirmenin yararına inanmaktadır. İşbirliği yapılabilek iş olanakları ile ilgili her zaman görüşmeyi arzu ederiz. Eğer işbirliğimizin katma değer yaratacağını düşünüyorsanız lütfen, şirket profiliniz, işbirliği yapılması planlanan ana konu ve açık iletişim bilgilerini içeren mesajınızı adresine gönderiniz Sertifikalar Ege AŞ, aşağıda belirtilen yönetim sistemi belgelerini, İngiltere'nin ulusal akreditasyon kurumu UKAS (United Kingdom Accreditation Service) akreditasyonu ile almıştır. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ISO Çevre Yönetim Sistemi OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi 1.8. Sosyal Sorumluluk Ege A.Ş., çeşitli öğrenim seviyelerindeki öğrencilere burs vermekte ve ilaveten çeşitli ihtiyaçlarını karşılayarak öğrenim hayatlarını sürdürmelerine katkıda bulunmaktadır.

8 2. Faaliyet Alanları Bugüne kadar üstlendiğimiz büyük ölçekli proje ve program yönetimi uzmanlığı ile, Ege A.Ş.'nin her türlü inşaat projesini kapsam, kalite, iş programı ve maliyet açısından yönetme becerisi ve kabiliyeti bulunmaktadır. Ege A.Ş., işverenlerin ihtiyaçlarına uygun olarak deneyimli müdür, şef ve mühendisleri, kalite kontrol ve iş güvenliği personelini ve mavi yakalı personeli istihdam edebilecek bir portföye sahiptir. Ege A.Ş., birçok farklı coğrafyadaki farklı işverenlerle yürüttüğü karmaşık ve büyük ölçekli projelerden edindiği deneyim ve uzmanlıkla, olası riskleri tespit edebilme ve bunları en iyi şekilde yönetebilme becerisine sahiptir. Ege A.Ş., işverenlerin en karmaşık projelerde dahi hedeflerine ulaşmasını temin etmek için; işverenin karar vermesini sağlayacak teknik desteği sunar, işverenle takım çalışması prensibiyle çalışır, deneyim ve uzmanlığını projeye özgü olarak yansıtır, doğru ve etkin kaynaklar sunar, sorunların en kısa zamanda ve pratik şekilde çözülmesine yönelik inisiyatif kullanır, kalite ve iş güvenliğinden ödün vermeyecek şekilde hareket eder. İşveren gereksinimlerinin ve beklentilerinin, proje ilerledikçe farklılaşması ve değişmesi durumunda, Ege A.Ş. hizmetlerini bu yeni ihtiyaçlara göre uyarlayabilecek dinamikliktedir Yönetim Danışmanlığı Ege A.Ş., organizasyonuzun yönetim süreçleri ve prosedürlerinin etkinliğini kişisel ve grup mülakatları, dokümantasyon incelemesi ve saha gözlemleri ile değerlendirerek, bulgularını ve yönetimin daha etkin hale getirilmesi, verimliliğin arttırılması, kaynakların optimizasyonu için çözüm önerilerini detaylı bir rapor halinde sunabilir. Uygulama sürecinde ise yönetim ekibiniz ile birlikte çalışarak, üzerinde fikir birliğine varılan noktaların hayata geçirilmesini temin edebilir Program Yönetimi Ege A.Ş.'nin bünyesindeki profesyoneller, birçok projenin bir arada yürütüldüğü büyük ölçekli ve fasttrack programlarını başarıyla bitirmişlerdir. Bu deneyim ve uzmanlık ile, işverenlerimizin karmaşık programlarını, belirsizlikleri ve riskleri minimuma indirerek kaliteli, zamanında ve bütçesinde bitmesine katkı sağlamaktayız. Deneyimli profesyonellerimiz ve teknik kaynaklarımız İşverenle birlikte her bir projenin tüm yönlerini tanımlar, planlar, hedefleri koyar, öncelikleri belirler, riskleri tanımlar ve çözümüne katkıda bulunur. İşverenlerimiz tek noktadaki yönetim sorumluluğundan fayda sağlar Proje Yönetimi Ege A.Ş. profesyonelleri, en zorlu şartlardaki bir çok büyük ve karmaşık projede edinmiş olduğu deneyim ve uzmanlıkla ve İşverenle bütünleşik takım çalışması yaklaşımıyla, projeleri büyüklüğü ve kapsamından bağımsız olarak kaliteli, zamanında ve bütçesinde gerçekleştirme prensibine her zaman bağlı kalmaktadır. Sizlere etkin bir kontrat yönetimi, iş programı ve maliye kontrolü, ilave işler yönetimi, kalite kontrol ve süpervizyon sunmaktayız. Hizmetlerimiz, kontrat yönetimi, satınalma yönetimi, dizayn kontrolü, değer mühendisliği, taşeron yönetimi, kalite kontrolü, iş güvenliği ve sağlığı kalemlerini kapsamaktadır.

9 2.4. İş Değişiklikleri ve Hak Talepleri Yönetimi En iyi şekilde planlanmış inşaat projelerinde dahi iş değişikliklerinin olması kaçınılmazdır. İş değişikliklerinin yönetilme biçimi, projenin başarısında önemli rol oynamaktadır. Ege A.Ş., sahip olduğu kaynaklar, uzmanlık ve deneyim ile iş değişikliklerinin en iyi şekilde yönetmenize katkı sağlar Risk Yönetimi Projelerin ve programların başarılı şekilde yönetilmesi için, proaktif bir risk yönetimi uygulanmasına ihtiyaç vardır. Birçok firma, potansiyel riskleri tanımlayan, izleyen, yöneten ve azaltan risk yönetim süreçlerini kurmadan işlere başlamakta ve sonunda hayal kırıklığına uğramaktadırlar. Ege A.Ş., sunduğu risk yönetimi hizmeti ile projelerinizin beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun ve başarılı şekilde hayata geçirilmesine katkıda bulunmaktadır Taahhüt Hizmetleri EGE A.Ş. danışmanlık, müşavirlik hizmetlerinin yanı sıra doğrudan inşaat ve imalat işlerine de girmektedir. Anahtar Teslim ve Design / Build konseptlerindeki projeler EGE A.Ş.'nin esas ilgi alanını oluşturmaktadır.

10 3. Projeler * 3.1. Öne Çıkan Projeler King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) Altyapı İşleri Proje Yeri İşveren Proje Bedeli Süre : Cidde / Suudi Arabistan : Saudi Aramco Oil Company : 420 Milyon USD : 16 Ay Periyot :

11 King Abdullah Financial District (KAFD) Altyapı İşleri Proje Yeri İşveren Proje Bedeli Süre : Riyad / Suudi Arabistan : Rayadah Investment Company : 193 Milyon USD : 24 Ay Periyot : Jabal Omar Development Project (JODP) Altyapı İşleri Proje Yeri İşveren Proje Bedeli Süre : Makkah/ Suudi Arabistan : Jabal Omar Development Comp. : 164 Milyon USD : 18 Ay Periyot :

12 Jeddah Stormwater Drainage Program, Urgent Works Package Proje Yeri İşveren Proje Bedeli Süre : Cidde / Suudi Arabistan : Saudi Aramco Oil Company : 215 Milyon USD : 3 Ay Periyot : Olaya Towers Business and Shopping Centre Proje Yeri İşveren Proje Bedeli Süre : Riyad / Suudi Arabistan : Gen. Org. of Soc. Ins. (GOSI) : 230 Milyon USD : 24 Ay Periyot :

13 3.2. Diğer Projeler Jeddah Storm Water Drainage Program - Ghaia, Um Hablain, Daghbaj ve Braiman Barajları Paketi, Cidde, Suudi Arabistan İşveren: Saudi Aramco Oil Company Jeddah Storm Water Drainage Program - Ghulail Barajı ve Güney Kanal Paketi, Cidde, Suudi Arabistan İşveren: Saudi Aramco Oil Company ANA Hastanesi Renovasyon ve İyileştirme İşleri (Anahtar Teslim, Tasarım ve Yapım), Kabil, Afganistan ANP Klinik İnşaatı (Anahtar Teslim, Tasarım ve Yapım), Kabil, Afganistan Bagram Muharebe Destek Hastanesi İnşaatı (Anahtar Teslim, Tasarım ve Yapım), Bagram, Afganistan Bagram Hava Üssü Yakıt Tankları, Pompa ve Boru Hatları İnşaatı (Anahtar Teslim, Tasarım ve Yapım), Bagram, Afganistan Komuta Merkez Binası İnşaatı (Anahtar Teslim, Tasarım ve Yapım), Kabil, Afganistan Kabil Askeri Eğitim Merkezi (Anahtar Teslim, Tasarım ve Yapım), Kabil, Afganistan Khairabad Cephane Temin ve Depolama Kamp İnşaat ve Renovasyonu (Anahtar Teslim, Tasarım ve Yapım), Khairabad, Afganistan Kabil Birleşik Kamp İnşaatı (Anahtar Teslim, Tasarım ve Yapım), Kabil, Afganistan URS - Kabil Hava alanı Hangar, Apron ve Pist İnşaatı, Kabil, Afganistan Perini - Kabil Askeri Kışla İnşaatı, Kabil, Afganistan CII (Contract International Inc.) Kabil Askeri Kışla İnşaatı, Kabil, Afganistan * : Yönetim Kurulu Üyelerinin Yönetiminde Yürütülen İşler

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

TANITIM DOSYASI

TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 2016 www.ikoninsaat.net d HAKKIMIZDA İKON İNŞAAT, 2016 da inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Kurucusu Barış Demir in yurtiçi ve yurtdışında edindiği bilgi ve deneyimleri temel

Detaylı

TANITIM DOSYASI

TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 2016 www.ikoninsaat.net d HAKKIMIZDA İKON İNŞAAT, 2016 da inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Kurucusu Barış Demir in yurtiçi ve yurtdışında edindiği bilgi ve deneyimleri temel

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 Hakkımızda Uluslararası konsorsiyumlarda inşaat şirketlerinin organizasyonları ile çalışma fırsatı bulan kurucular proje uygulama sahalarında

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz YAPI VE İNŞAAT 1 Hakkımızda CONSTRIUM Yapı İnşaat, yapım-uygulama, mühendislik, mimari, malzeme tedarik, inşaat servisleri veren firmadır. Anahtar teslim Üst yapı-alt yapı uygulamaları ve paket proje çizimleri

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r.

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m.. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Türk İnşaat Firmalarının Yurtdışı Projelerde İşçi Sağlığı, İş Güvenliği ve Çevre Uygulamalarına Bakışı - Rusya Federasyonu Örneği

Türk İnşaat Firmalarının Yurtdışı Projelerde İşçi Sağlığı, İş Güvenliği ve Çevre Uygulamalarına Bakışı - Rusya Federasyonu Örneği 3. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu 21-23 Ekim 2011, Çanakkale Türk İnşaat Firmalarının Yurtdışı Projelerde İşçi Sağlığı, İş Güvenliği ve Çevre Uygulamalarına Bakışı - Rusya Federasyonu Örneği Aslı

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

V IP. Professional Security Company

V IP. Professional Security Company V IP Professional Security Company Değerli Müşterimiz; G ünümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

HAKKIMIZDA. Faaliyet alanlarımız:

HAKKIMIZDA. Faaliyet alanlarımız: HAKKIMIZDA Yıllarca uluslararası büyük firmalarda çalışarak gördüğümüz, öğrendiğimiz, uyguladığımız şeyleri; şimdi bir araya gelerek kendi firmamız çatısı altında daha profesyonelce, daha yenilikçi, dünyaya

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin!

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin! YAKLAŞIMIMIZ Kuter, yıllardır dünyanın her tarafında şirketlere, özellikle yeni iş kurulumu, iş geliştirme, kurumsallaşma ve aile anayasaları alanlarında güç veren ve her aşamalarında onlara gerekli tüm

Detaylı

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız;

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız; www.demirel-insaat.com FİRMAMIZ HAKKINDA Firmamız 2013 yılında kurulmuş olup, Resmi ve özel sektöre ait alt yapı ve üst yapı inşaat işleri, sulama hatları, içme suyu ishale hatları DEMİREL İNŞAAT' ın başarı

Detaylı

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır.

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır. escarus hakkında Nisan 2011 de faaliyetine başlayan Escarus Sürdürülebilir Danışmanlık A.Ş., deneyimli ve profesyonel kadrosuyla sürdürülebilirlik çözümleri geliştirerek, danışmanlık hizmetleri vermek

Detaylı

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kazananlar Konferansı 26 Şubat 2015 Seyhun Araz Üretim Müdürü Coca-Cola İçecek Bursa Fabrika Coca-Cola İçecek Coca-Cola Sistemi içinde en büyük 6. şişeleyici Faaliyet

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER 2. FİRMANIN KISA GEÇMİŞİ VE HEDEFLERİ 3. FİRMANIN FALİYET ALANLARI 4. FİRMANIN

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Egeli & Co. Yatırım Holding A.Ş. 13 Ekim 2010 Basın Bülteni EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Halka açık bir şirket olan Egeli & Co. Yatırım

Detaylı

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ GÜVEN Dürüstlüğümüz, doğruluğumuz ve etik iş uygulamalarımız ile güven kazanırız. Doğruluk ve yüksek

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar.

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar. TANITIM SUNUMU HAKKIMIZDA Piyamer Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi 2015 yılında kurulmuş olup, KOBİLER başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalara Yönetim Sistemleri ve Dış Ticaret konularında

Detaylı

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP.

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP. Hakkımızda Quality Academia kurulduğu 2007 yılından bugüne kadar İlaç, Biyoteknoloji, Gıda & İçecek, Tıbbi Cihaz, Hastane & Laboratuvar vb. alanlarındaki Ulusal ve Uluslararası pek çok kuruluşa sayısız

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır.

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır. Değerli Müşterimiz; Günümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan başarı ve bu başarının değerini belirleyen

Detaylı

www.nascogroup.com.tr

www.nascogroup.com.tr NASCO Group, Sanayi ticaret alanında 27 yıllık deneyimiyle, gümrükleme & lojistik, inşaat, turizm, tütüncülük, hayvancılık ve hayvancılık sistemleri, yemek & içecek hizmetleri, sağlık, ticaret kolaylaştırıcı

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM... 3... 5... 7... 9...11...13...15...17...19 HAKKIMIZDA Türkiye nin finans

Detaylı

AGS. araştırma - danışmanlık - eğitim. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti.

AGS. araştırma - danışmanlık - eğitim. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. Hakkımızda AGS, ekonomik ve sosyal alanlarda ulusal ve uluslararası düzeyde pazarlama ve kamuoyu araştırmaları yapmak, danışmanlık ve kurumsal eğitim

Detaylı

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ HAKKIMIZDA ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FAALİYET ALANLARIMIZ Taahhüt e ği işlerde konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile yurt içinde ve yurt dışında modern sınai, cari, altyapı ve üstyapı

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Bankacılık Programı na katıl.

Bankacılık Programı na katıl. . Üniversite veya yüksek okuldan 2013 yılında mezun olduysan, Bankacılık sektörünü kendine uygun görüyorsan, Kurumsal hayatın gereklerini yerine getirmeye hazırsan, bankademi Bankacılık Programı na katıl.

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

Enhancing Vocational Language Skills and Working Culture Awareness of European Construction Professionals (EVLAC) http://evlac.mku.edu.

Enhancing Vocational Language Skills and Working Culture Awareness of European Construction Professionals (EVLAC) http://evlac.mku.edu. Anket 1: Dil eğitimi ihtiyacı olan kişilere yöneliktir. Sayın ilgili, Bu anket çalışmasının çıktıları Avrupa daki inşaat sektörü çalışanlarının dil becerilerini ve çalışma kültürü bilgilerini arttırmak

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ

NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ Hedef ve ilkeler; Müşterimiz önceliğimizdir. Sürekli iyileştirme felsefesi ile müşteri memnuniyetini mümkün olan en yüksek noktaya çıkarmak, verimli iş ortaklıkları

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Hakkında Kuruluşu 2011 olan Nurhak Grup, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Nurhak Grup, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI ZOSERYAPI ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI 4 zoser yapi GOLDENLINE ZOSER YAPI İnşaat sektörüne ilk girişimiz ilk olarak 1979 yılında taşeron firma olarak başladı. Daha sonraki

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Anahtar teslim proje yönetimi

Anahtar teslim proje yönetimi Anahtar teslim proje yönetimi www.simora.com.tr simora simora Simora Mühendislik; 2011 yılında Türkiye de ve yurtdışında hizmet vermek amacıyla kurulmuş, her gerilim seviyesinde açık ve kapalı şalt işlemlerini

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

ULUSAL KLİNİK ARAŞTIRMA ALTYAPI AĞI (TUCRIN) UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ULUSAL KLİNİK ARAŞTIRMA ALTYAPI AĞI (TUCRIN) UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ULUSAL KLİNİK ARAŞTIRMA ALTYAPI AĞI (TUCRIN) UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU 2012 SUNUŞ Bilimsel araştırmaların günümüzdeki haliyle daha karmaşık ve zorlu sorulara cevap arandıkça, daha fazla

Detaylı

Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir

Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir Sayın ilgili, Bu anket çalışmasının çıktıları Avrupa daki inşaat sektörü çalışanlarının dil becerilerini ve çalışma

Detaylı

Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz.

Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz. Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz. Misyonumuz Dört mevsimin yaşandığı, iklim, toprak, ekolojik zenginlikler bakımından bereketli olan ülkemizde; üstlendiğimiz projelerin müşteri memnuniyeti açısından

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

Personeliniz güven ve emniyet içinde çalışırken, yolcularınız da emniyetli bir yolculuk yaparlar.

Personeliniz güven ve emniyet içinde çalışırken, yolcularınız da emniyetli bir yolculuk yaparlar. Eisenmann Grup Eisenmann Grup Eisenmann Grup Personeliniz güven ve emniyet içinde çalışırken, yolcularınız da emniyetli bir yolculuk yaparlar. Güvenli, Gözlenen, Tedarik edilen, Koordineli, Denetlenen,

Detaylı

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri. Ücret Sistemleri ve Verimlilik. Prof. DR. Mustafa Yaşar Tınar. 2005463076 Ümit Şenyüz. 2006463002 Faruk Ak

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri. Ücret Sistemleri ve Verimlilik. Prof. DR. Mustafa Yaşar Tınar. 2005463076 Ümit Şenyüz. 2006463002 Faruk Ak Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik Prof. DR. Mustafa Yaşar Tınar 2005463076 Ümit Şenyüz 2006463002 Faruk

Detaylı

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ Kurucunun Mesajı Profesyonel çalışma hayatında pek çok şirket ve kurumda yönetici olarak görev yaparken; ne amaç için inşa edilirse edilsin bina ve tesislerde sunulan

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

e k n a d k r tek yol

e k n a d k r tek yol da n a d okta n r i ib z e k r Me ha itleye k r i b geniş www.madencity.com GRUP MEDESA GRUP 2 011 yılında Aksaray'da İlkyardım Eğitim Merkezi olarak yola çıkan MEDESA; girdiği tüm sektörlerde en iyi hizmeti

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında uzman personele ihtiyaç

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

FİRMA PROFİLİ. geliştirmede yol açan güçlü bir firma olmaktır.

FİRMA PROFİLİ. geliştirmede yol açan güçlü bir firma olmaktır. FİRMA PROFİLİ 2000 yılından beri endüstriyel yapılar, eğitim, sağlık ve turizm tesisleri, açık ve kapalı spr alanları, enerji ve iletişim altyapı tesislerinin inşa işlerinde faaliyet gösteren FGC İNŞAAT,

Detaylı

İç Kontrol Yönetim Sistemi (İKYÖS) Hayati riskler her zaman olabilir, önemli olan onları görebilecek sistemlere sahip olabilmek!

İç Kontrol Yönetim Sistemi (İKYÖS) Hayati riskler her zaman olabilir, önemli olan onları görebilecek sistemlere sahip olabilmek! İç Kontrol Yönetim Sistemi (İKYÖS) Hayati riskler her zaman olabilir, önemli olan onları görebilecek sistemlere sahip olabilmek! Yönetim, Eğitim, Taahhüt Hizmetleri www.sibernetiks.com 0850 840 23 90 Uyum

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı