Türkiye ambalaj sektörü büyüyor...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Türkiye ambalaj sektörü büyüyor..."

Transkript

1

2 Barem Tire / İzmir Türkiye ambalaj sektörü büyüyor... Barem Gaziantep

3 Biz büyüyoruz. Ofset Baskılı Kutu Üretimi nde 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren Barem Ambalaj, Ege Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi nde bulunan 2 fabrikası, toplam 25,000 m2 lik tesisleri ve 345 kişilik uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Barem Ambalaj 2 fabrikasında, toplamda aylık bazda 1500 ton karton, 800 ton kağıt işleme kapasitesine sahiptir. Tesisleşme ve teknoloji alanında değişimi sürekli takip eden kendini devamlı yenileyen, artan rekabet ortamında, müşterilerinin değişen istek ve ihtiyaçlarını, hizmet ve üretim kalitesinden taviz vermeden karşılamayı hedefleyen Barem Ambalaj, güvenilir, hızlı ve kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Barem Ambalaj, kaliteli hizmet anlayışını dünyanın ve Türkiye nin dört bir yanına yaymak ve müşterilerine rekabet avantajı sağlamak için İzmir ve Gaziantep tesislerinin yanı sıra İzmir, Konya, İstanbul, Bursa ve Malatya ofisleriyle müşterilerinin her türlü ihtiyacına anında cevap vermektedir. Yüksek teknolojiyle donatılmış üretim tesisleri ve tamamen otomasyona dayalı sistemiyle dışarıya bağlı kalmadan üretim yapabilen Barem Ambalaj, müşterilerinin pazarlama stratejileri doğrultusunda dün olduğu gibi bugün de var gücüyle çalışmaktadır.

4 üretim İleri teknolojiye sahip makine, tesis ve üretim hacmimiz, profesyonel ekibimiz ve markanıza artı değer katan baskı kalitemiz ile kesintisiz üretiyoruz.

5 ön hazırlık baskıya hazırlık Barem Ambalaj, her biri alanında uzman tasarım ekibi ile tasarımdan renk ayrımına kadar birçok hizmeti vermekte, ihtiyaca göre en uygun kutu ve ambalaj tasarım çözümlerini sunmaktadır. Baskıya hazırlık süreci nasıl işler? Macintosh Mac Pro (5 adet) Grafik tasarım çözümlerinde üstün performans sağlar. HP 5200 Dijital Baskı Prova (2 adet) 113 cm enindeki, tasarım sonrası ofset baskı renklerine %90 yakınlık sağlayan dijital prova cihazı müşterilerimizin baskı renklerini ve son kontrollerini kağıda döküp görebilmelerini sağlar. Seri imalat öncesi prototip hali alınmış olur. Luscher X-Pose 100*140 cm CTP (2 adet) Grafik departmanımızın hazırladığı tasarımları direkt olarak bilgisayardan kalıba çevirip matbaaya aktaran bir sistemdir. Bu sayede zamandan tasarruf sağlayıp kalıba geçiş süreci ve bu süreçte oluşabilecek hataların önüne geçilmektedir. Bu cihazla daha homojen ve yüksek bir baskı kalitesi sağlanmaktadır. Aristo Plotter Cihazı Kutunun ölçülerine göre farklı kutu tiplerini ve kalitelerini müşterinin isteği doğrultusunda seri imalattan önce görmeyi sağlar. Böylece ölçü yanlışlarından doğacak olumsuz unsurları minimum seviyede tutar.

6 ebatlama Bobin halinde stokladığımız kağıt ve karton hammaddelerimiz iş emrine uygun olarak üretim planına göre ofset baskı sürecine girmeden önce makinelerimizle istenen ebatlarda tabakalanır ve baskıya hazır hale getirilir. İmalatını yapacağımız ambalajın en az fire ile çalışılmasını ve kartonun istiflenmesini de sağlar eninde bobin tabakalama makinesi 1250 eninde bobin tabakalama makinesi

7 ofset baskı Ebatlanan kartonlar ileri teknoloji ürünü ofset baskı makinelerinde üretim planına göre baskıya girer. Bu bölümdeki makinelerimiz en son teknoloji ürünü olup tamamen bilgisayar renk kontrol yönetim sistemi olan CIP 3/4 programı sayesinde renk farklılıklarını tamamen ortadan kaldırmaktadır. Dolayısıyla istenilen baskı kalitesini en üst düzeyde sağlar. Bu da müşteri memnuniyetini arttırarak Barem Ambalaj ın tercih edilmesini ilk sıralara taşır. KBA Rapida Disp. Lak 1020x1420 (2011 Model): En son baskı teknolojisine sahip makinemiz 6 renk ve dispersiyon lak baskı özelliğiyle saatte baskı yapabilmektedir. KBA Rapida Disp. Lak 1020x Model): En son baskı teknolojisine sahip makinemiz 5 renk ve dispersiyon lak baskı özelliğiyle saatte baskı yapabilmektedir. Roland Disp. Lak 1020x1420: Makinemiz 6 renk ve dispersiyon lak baskı özelliğiyle saatte baskı yapabilmektedir. Roland Disp. Lak 700x1000: Makinemiz 6 renk ve dispersiyon lak baskı özelliğiyle saatte baskı yapabilmektedir. Roland Disp. Lak 700x1000: Makinemiz 5 renk ve dispersiyon lak baskı özelliğiyle saatte baskı yapabilmektedir. Roland Ultra UV Lak 1000x1400 (3 adet): Makinemiz saatte baskı yapabilmektedir.

8 ondüla ve laminasyon Ambalajlarımızın omurgasını oluşturan ondüla kısmının üretildiği ve baskısı tamamlanan kartonlarımızın ondülayla birleştiği departmanımızdır. Ondüla ile sıvamalı kutu yapılmasındaki kasıt daha çok ambalaj içerisine konulacak (vitrinlenecek) ürünlerin ağırlığı ile doğru orantılıdır. Müşterilerimizin iş hedefleri doğrultusunda bu kararı tecrübeli müşteri temsilcilerimiz ile müşterilerimiz karşılıklı alırlar. Ürettiğimiz ambalajların micro ve ondülaları müşteri satış sözleşmesine uygun spektlerde Dünya Ambalaj Standardı olan ECT, FCT, BST, PET, COBB, PAT test prosedürüne uygun olarak üretilir eninde E ve B Dalga Oluklu Hattı (2012 model) 1250 eninde E ve B Dalga Oluklu Hattı (2008 model) 1400 eninde Paktek tam otomatik Laminasyon (2 adet) 1350 eninde Paktek tam otomatik Laminasyon (2 adet)

9 kesim, pencere ve katlama Laminasyondan çıkan yarı mamullerin hazır hale gelmesi için son süreç olan kesim katlama ve yapıştırma departmanında dünya standardı olan FEFCO kutu standardı prosedürüne uygun olarak, tecrübeli personelimiz, ileri teknoloji makinelerimizle ürünleri son şekline getirir. Bu hatta siparişin ilk alındığında kararlaştırılan numunesi, onaylanan kutu tipi ve ölçüsüne göre hazırlanan 15 mm veya 18 mm lik tahta üzerine montajlanmış özel bıçaklar ile kesimi yapılır. Kesimi yapılan ürünlerin kenarları temizlendikten sonra kutu tipine göre katlama ve yapıştırma makinelerine alınarak yapıştırılmaları sağlanır. Müşteri sözleşme speklerine göre kolilenip veya paletlenip kutular sevke hazır hale getirilir. Sevkiyat ambarına teslim edilir. 1000x1400 Bobst Tam otomatik kesim ve gofre makinesi (2 adet) 700x1000 Bicheng Tam otomatik kesim ve gofre makinesi (2 adet) 1100x1600 WT Yarı otomatik kesim makinesi (2 adet) Tam otomatik pencere takma makinesi Omega 70 cm 4 Nokta yapıştırma makinesi Omega 110 cm 4 Nokta yapıştırma makinesi Omega 120 cm 4 Nokta yapıştırma makinesi Omega 130 cm 4 Nokta yapıştırma makinesi Krause 110 cm Dipkilit yapıştırma makinesi Paktek tam otomatik çift yüz dikebilen dikiş makinesi Kesimden çıkan mamullerin kenarlarını ayıklamak için tam otomasyon ayıklama makinesi kullanılır.

10 lojistik Aynı anda çok sayıda büyük, küçük aracın yükleme boşaltma yapabildiği lojistik sahamızdan dünyanın ve Türkiye nin her yerine standartlara uygun lojistik yüklemesi ve boşaltması kısa sürede güvenli olarak yapılabilmektedir.

11 ürünler Biz, iyi bir satış rakamına ulaşmanın, iyi bir ambalaj ile doğrudan ilişkili olduğunu biliyoruz. Bu yüzden ürün kalitemiz ile size en iyi hizmeti veriyoruz.

12 ürünler Karton Kutular E-Dalgalı Sıvama E-Dalga Pencereli B-Dalgalı Sıvama Dopel Sıvamalı Stand 0,70 gr\m 2 den, 450gr\m 2 kartona kadar üretim yapabilme kapasitesine sahip olan tesisimiz makine ve ekipmanlarıyla beraber marketing ürünler için tasarlanmış otomatik, dip kilitli, 4 nokta yapıştırma, yan kulak yapıştırma ve özel tasarım yapıştırma aparatlarıyla beraber tamamıyla otomasyona dayalı ürünler sunmaktadır. Bu ürünler genelde küçük ölçülerde olup ağırlıkları azdır. Barem Ambalaj ürünlerinin ofset baskı ve işçilik kalitesi; market, raf ve vitrinlerde sergilenen ürünlerin vaadini ve mesajını tüketiciye çok kolay aktararak, tüketicinin satın alma kararını çok çabuk vermesini sağlar. E + B dalgalı sıvama ve dopel üretim kabiliyetine sahip olan Barem Ambalaj, otomatik ve manuel dolum kutular için talebe göre asetat (pencere) yapıştırma seçenekleriyle, lüks ambalajlarda talep doğrultusunda parlak, mat, selefon ve gofraj (kabartma) baskı seçenekleriyle ürünler oluşturabilmektedir. hizmet verdiğimiz sektörler İlaç Sektörü Gıda Sektörü Temizlik Sektörü Kozmetik Sektörü Tekstil Sektörü Ev Tekstili Sektörü Ayakkabı Sektörü Yedek Parça Sektörü Elektrik Sektörü Elektrikli Ev Aletleri Sektörü Zirai İlaç Kutuları Sektörü

13 Adımızla güven, kalitemizle fark yaratıyoruz. toplam kalite yönetimi Barem Ambalaj, küreselleşme ile artan rekabet ortamında, müşterilerini, beklentilerinin ötesinde memnun etmek için modern teknolojiyi ve profesyonelliği en etkin şekilde kullanmaktadır. Sektörde lider olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Barem Ambalaj, tecrübeli personelini sürekli gelişim ruhu içerisinde eğitim programlarıyla destekleyerek Güven ve Kalite farkı yaratmaya devam etmektedir. Müşterilerinin değişen istek ve ihtiyaçlarını, hizmet ve üretim kalitesinden taviz vermeden karşılamayı hedefleyen Barem Ambalaj, kalite, çevre ve iş sağlığı güvenliği yönetimi sistemlerini, bünyesinde bulundurduğu mühendisleri, çevre danışmanlarıyla beraber sürekli iyileştirme içerisindedir. Barem Ambalaj ın kalitesi, titiz ve yoğun çalışmalar neticesinde ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Gıda İle Temasta Bulunan Materyal Sicil Belgesi, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Gıda Sicil Belgesi ile onaylanmıştır.

14 teknoloji yatırımlar Teknolojideki değişimi anbean takip ediyoruz. Barem Ambalaj, ileri teknoloji makine, tesis ve üretim kapasitesi, teknoloji ve yeniliklerin takibi, sürekli iyileştirme faaliyetleri ile Türkiye nin lider ambalaj firmaları arasında yer almaktadır. Üretim hattının her aşamasında ileri teknoloji makineleri kullanan Barem Ambalaj, kalite çıtasını sadece Türkiye değil dünya standartlarına yükseltmeyi hedeflemektedir. Birlikte büyüyoruz. Bu doğrultuda; Tire fabrikamızın yanı sıra 2011 yılında Gaziantep Fabrikamız 2000 m 2 daha genişletilmiş, mevcut kapalı saha kapasitemiz %50 daha büyümüştür. Gaziantep Fabrikamıza büyük ebat 2012 KBA RAPIDA 142 Ofset Baskı Makinesi, 142 cm Tam Otomatik Atik Ayıklamalı Bobst Kesim Makinesi ve Otomatik Laminasyon Makinesi entegre edilerek mevcut üretim kapasitemiz %100 artmıştır.

15 Neden biz? Barem Ambalaj, başarıya giden yolda ihtiyacı olan desteği ve gücü hizmet verdiği markalardan aldığının bilinci ile müşterilerinin tüm istek ve ihtiyaçlarını anında yerine getirmek için gece gündüz çalışmaktadır. Türkiye nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren satış ve pazarlama ekipleri ile müşterilerine mevcut pazarları ile ilgili enformasyon ve proaktif çözümler sunan Barem Ambalaj, müşterilerinin daha hızlı, kaliteli ve doğru hizmet almalarına olanak sağlamaktadır. Barem Ambalaj, kaliteli hizmet anlayışını Türkiye nin dört bir yanına yaymak ve müşterilerine rekabet avantajı sağlamak için İzmir ve Gaziantep tesislerinin yanı sıra İzmir, Konya, İstanbul, Bursa ve Malatya ofisleriyle müşterilerinin her türlü ihtiyacına anında cevap vermektedir. Müşterilerinin pazarlama stratejileri doğrultusunda, müşterileriyle işbirliği içerisinde çalışmalarını yürüten Barem Ambalaj, Hijyen ve Kalite Yönetimi Standartlarını müşterileri ile birlikte yöneterek mükemmele ulaştırmıştır. müşteri memnuniyeti Şirketlerin büyüklüğü müşterilerinin büyüklüğü ile doğru orantılıdır.

16 hijyen ve kalite referanslar Sağlıklı ve hijyenik ortamda üretimin yapılması ve üretim aşamasından lojistik hizmetlerine kadar her noktada hijyen standartlarının en üst derece sağlanması Barem Ambalaj ın temel politikasıdır. Modern üretim tesislerimizin hijyen seviyesi, ölçümü ve kontrolleri çevre mühendislerimiz ve uzman ekibimiz tarafından sürekli olarak denetlenmektedir. Üretim tesislerimizde hijyen şartlarına büyük bir titizlik gösterilerek, en modern metotlarla üretim yapılmaktadır.

17 Tire Fabrika Organize Sanayi Bölgesi N.10 Tire / İzmir T (pbx) F tire@baremambalaj.com Gaziantep Fabrika 2. Organize Sanayi Bölgesi Celal Doğan Bulvarı Güney 4. Cd. N.4 Başpınar / Gaziantep T (pbx) F antep@baremambalaj.com İzmir Bölge Hırdavatçılar Çarşısı 1202 Sokak N.148 K.2 D.231 Yenişehir / İzmir T F İstanbul Bölge Cumhuriyet Mh. Karanfil Sk. N.31 Badıllı İş Merkezi Küçükçekmece / İstanbul T F Malatya Bölge Mobile

Türkiye ambalaj sektörü büyüyor...

Türkiye ambalaj sektörü büyüyor... Türkiye ambalaj sektörü büyüyor... Sektöründe lider olma yolunda ilerleyen Barem Ambalaj alanında uzmanlaşmış personeli, yüksek teknoloji ile donatılmış üretim hattının gücünü kullanarak müşterilerine

Detaylı

Türkiye ambalaj sektörü büyüyor...

Türkiye ambalaj sektörü büyüyor... Türkiye ambalaj sektörü büyüyor... - 1999 2 2011 KBA 142-6+1 280 Gaziantep Fabrika da temelleri 2008 ve üretime geçen 2. Tesisi olan Gaziantep 7,000 m 2 ile 2012 model alman teknolojisi büyük format KBA

Detaylı

M İ S Y O N U M U Z (GÖREVİMİZ) Teknolojik Gelişmeleri Takip Ederek Türkiye de Kağıt, Matbaa Ambalaj ve Defter Sektöründe Lider Olmak.

M İ S Y O N U M U Z (GÖREVİMİZ) Teknolojik Gelişmeleri Takip Ederek Türkiye de Kağıt, Matbaa Ambalaj ve Defter Sektöründe Lider Olmak. KALİTE POLİTİKASI Müşteri Memnuniyetini İlke Edinerek Ürünlerimizin Kalitesiyle İlk Tercih Edilen Olmak. Kalite Yönetim Sistemimizi Tüm Çalışanlarımızın Katılımı ile Sürekli İyileştirmek. İnsana ve Çevreye

Detaylı

Sizin İçin Yapabileceklerimiz

Sizin İçin Yapabileceklerimiz Patrol Matbaacılık, 2000 yılından bu yana ofset baskı sektöründe hızlı büyümesini sağlayan, yaşanan tüm gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip eden köklü bir Türk ofset baskı firmasıdır. 75 personel

Detaylı

Firma Tanıtım Sunumu

Firma Tanıtım Sunumu Firma Tanıtım Sunumu MARKA BASKI Merkez Adresi Meclis Mah. Atatürk Cad. No: 51-2 Sancaktepe / İSTANBUL Faaliyet Konusu Kendinden yapışkanlı baskılı ve baskısız rulo etiket üretimi, ofset tabaka baskı üretimi,

Detaylı

güvenle üretir

güvenle üretir güvenle üretir www.europac.com.tr 1993 ten beri tecrübe ve bilgi birikimi ile ambalajdaki çözüm ortağınız biz kimiz? Ambalaj sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan şirketimiz, 1993 yılında iki

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik.

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik. Genç Çözüm Grafik; konusunda deneyimli kadromuzla istek ve beklentilerinizi on yılı aşkın tecrübemizle buluşturarak firmanıza ve markanıza özel grafik tasarımlarımızla siz değerli iş ortaklarımıza çözümler

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

Firmamız, aynı yıl içerisinde Güneşli/İstanbul da m2 yeni üretim tesisine yerleşti.

Firmamız, aynı yıl içerisinde Güneşli/İstanbul da m2 yeni üretim tesisine yerleşti. 1988 yılında, OTİNGO MATBAACILIK ünvanıyla Bayrampaşa/İstanbul da kuruluşunu gerçekleştiren firmamız, tekstil sektörüne yönelik Karton Etiket, Kutu, Kumaş Baskı vb. üretimlere ağırlık veren bir altyapı

Detaylı

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ.

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. hakkımızda 16.05.1985 yılında İstanbul Cağaloğlu nda kurulan firmamız ilerleyen zamanla birlikte gelişip güçlenmiş ve 24.03.1995 yılında ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. adını alarak matbaacılık

Detaylı

ideaambalaj Köşe Koruyucular İhtiyaca göre istenilen tüm ebatlarda hazırlanabilen karton köşe koruyucular.

ideaambalaj Köşe Koruyucular İhtiyaca göre istenilen tüm ebatlarda hazırlanabilen karton köşe koruyucular. Köşe Koruyucular İhtiyaca göre istenilen tüm ebatlarda hazırlanabilen karton köşe koruyucular. L Köşe Koruyucular U Köşe Koruyucular Yuvarlak Sarım Köşe Koruyucular Kilitli Köşe Koruyucular Ara Kartonlar

Detaylı

ozalit çekimi A0 renkli fotokopi A0 renkli tarayıcı pvc kaplama spiral-cilt-faks ofis kırtasiye

ozalit çekimi A0 renkli fotokopi A0 renkli tarayıcı pvc kaplama spiral-cilt-faks ofis kırtasiye ozalit çekimi A0 renkli fotokopi A0 renkli tarayıcı pvc kaplama spiral-cilt-faks ofis kırtasiye can_ ozalit@hotmail.com canozalitfotokopi@gmail.com Hakkımızda Can Ozalit çatısı altında Toplam Kalite Anlayışı

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Promosyon & Matbaa PROMOSYON MATBAA TANITIM KATALOĞU 19.

Promosyon & Matbaa PROMOSYON MATBAA TANITIM KATALOĞU 19. Promosyon & Matbaa PROMOSYON MATBAA TANITIM KATALOĞU 19 Promosyon & Matbaa Uzay Promosyon & Matbaa 2014 yılından bugüne kadar müşteri odaklı ve müşteri memnuniyeti ön planda tutarak kalitemizden ödün vermeden

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

Ofset Baskı Dijital Ofset Baskı Dijital Geniş Ebat Baskı Mücellit Sonlandırma İŞ HAZIRLAMA KLAVUZU U.1.2

Ofset Baskı Dijital Ofset Baskı Dijital Geniş Ebat Baskı Mücellit Sonlandırma İŞ HAZIRLAMA KLAVUZU U.1.2 Ofset Baskı Dijital Ofset Baskı Dijital Geniş Ebat Baskı Mücellit Sonlandırma İŞ HAZIRLAMA KLAVUZU U.1.2 Ofset Baskı ManRoland 302 Quick Master Dijital Ofset Baskı press C7000 Dijital Geniş Ebat Baskı

Detaylı

www.locareklam.com www.locaambalaj.com

www.locareklam.com www.locaambalaj.com R E K L A M M A T B A A A M B A L A J www.locareklam.com www.locaambalaj.com Hakkımızda Loca Reklam, 3800 metrekarelik alandaki matbaa ve ambalaj üretim tesislerinin yanı sıra bünyesinde bulunan creative

Detaylı

Ürün Kataloğu ikibinonaltı

Ürün Kataloğu ikibinonaltı Ürün Kataloğu ikibinonaltı Karton Kutular Baklava Kutuları Ürün Ebati : 500 Gr (21.7*12.5*4) 750 Gr 1000 Gr (25*19*4) 1500 Gr (30.5*20.5*4.5) 2000 Gr (34.5*24*4) Baski Tekniği : Ofset Baski Karton : Kroma

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO TERBAY 1954 yılında İzmir de soğuk demir atölyesi olarak kuruldu. Türkiye nin sanayi ve ekonomik büyümesine paralel olarak şirketin faaliyetleri genişledi. Firmamız 1972 yılından beri mevcut yerinde faaliyet

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

www.nurkopyalama.com

www.nurkopyalama.com www.nurkopyalama.com ANT YAPI www.nurkopyalama.com Profesyonel RENKLİ MAKİNA Parkurumuzla RENKLİ Fotokopi - Print Renkli Fotokopi - Print Fotokopi çekimlerinizi RENKLİ olarak, dünyanın tercih ettiği lider

Detaylı

Ürün Kataloğu www.guloglu.com.tr

Ürün Kataloğu www.guloglu.com.tr Ürün Kataloğu www.guloglu.com.tr sağlıklı ambalaj, profesyonel hizmet GÜLOĞLU PLASTİK 1975 yılında GÜLOĞLU TİCARET adıyla kurulmuş olan firma sektöre teneke baca armatürü ve soba malzemeleri imalatı ile

Detaylı

Hakkımızda Misyon - Vizyon

Hakkımızda Misyon - Vizyon 1 Hakkımızda Etiket ve ambalaj ürünleri sektöründe uzun yıllar geçirmiş olmanın verdiği tecrübe, deneyim ve bilgi birikimini 1998 yılında Otomasyon Etiket Baskı Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. ismi altında

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda...

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... laundry Antalya Tesisimiz Manavgat Tesisimiz Muğla Tesisimiz Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... www.mavisafir.com.tr laundry En iyi hijyen En iyi kontrol En iyi servis En leri bizimle

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com Aseptik ambalajdır aseptikdir doğa dostudur Aseptik Müşterilerimiz için; Aseptik dolum sistemlerine teknik servis ve yedek parça hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti, alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

NovaL MACHINE SYSTEMS

NovaL MACHINE SYSTEMS NovaL MACHINE SYSTEMS BRIKET makineleri & BETON SANTRALLARI BIOGRAFI & HAKKIMIZDA Faaliyetlerine iş ve inşaat makinaları imalatı ile başlayan NOVAL A.Ş., 25 yılı aşan tecrübesi ile konusunda uzman ve deneyimli

Detaylı

a good idea... Piri Reis Mh. Nazım Hikmet Blv. No:52 New Residence D:302 Beylikdüzü - Esenyurt / İSTANBUL : : T F E W : :

a good idea... Piri Reis Mh. Nazım Hikmet Blv. No:52 New Residence D:302 Beylikdüzü - Esenyurt / İSTANBUL : : T F E W : : a good idea... Piri Reis Mh. Nazım Hikmet Blv. No:52 New Residence D:302 Beylikdüzü - Esenyurt / İSTANBUL T F : : 0212 852 65 45 0212 853 67 47 E W : : info@ideaturkiye.com www.ideaturkiye.com Köşe Koruyucular

Detaylı

Türkiye Kerem Ege Inkjet Ürünleri Satış ve İş geliştirme Müdürü Türkiye & Orta Doğu, Afrika & Orta Asya. Inkjet Baskı Teknolojileri ile Matbaanızı

Türkiye Kerem Ege Inkjet Ürünleri Satış ve İş geliştirme Müdürü Türkiye & Orta Doğu, Afrika & Orta Asya. Inkjet Baskı Teknolojileri ile Matbaanızı INKJET BASKI TEKNOLOJILERI ILE MATBAANIZI NASIL DAHA REKABETÇI VE KÂRLI BIR HALE GETIREBILIRSINIZ? HOW DO YOU MAKE YOUR PRINTING HOUSES MORE PROFITABLE AND COMPETITIVE WITH INKJET PRINTING TECHNOLOGY?

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

SADECE BİR MATBAA DEĞİLİZ. BASKI İŞLERİNİZ İÇİN ÇOK BOYUTLU YARATICI ÇÖZÜMLER ÜRETEN BİR ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ.

SADECE BİR MATBAA DEĞİLİZ. BASKI İŞLERİNİZ İÇİN ÇOK BOYUTLU YARATICI ÇÖZÜMLER ÜRETEN BİR ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ. SADECE BİR MATBAA DEĞİLİZ. BASKI İŞLERİNİZ İÇİN ÇOK BOYUTLU YARATICI ÇÖZÜMLER ÜRETEN BİR ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ. EN SEVDİĞİMİZ ZAMANLAR MÜŞTERİLERİMİZİN BİZE ZORLU VE YARATICI ÇÖZÜMLER GEREKTİREN İŞLERLE GELDİĞİ

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

20 YILLIK DENEYİM İLE MALTEPE DE HİZMETİNİZDEYİZ

20 YILLIK DENEYİM İLE MALTEPE DE HİZMETİNİZDEYİZ 20 YILLIK DENEYİM İLE MALTEPE DE HİZMETİNİZDEYİZ Profesyonel RENKLİ MAKİNA Parkurumuzla RENKLİ Fotokopi - Print Renkli Fotokopi - Print Fotokopi çekimlerinizi RENKLİ olarak, dünyanın tercih ettiği lider

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 1 Think Big Hold The World Wagger Attachmens LİDER ATAŞMAN ÜRETİCİSİ Gülmak İstif Makinaları, forklift ve iş makinalarına yönelik bakım ve

Detaylı

PVC KAPLI BAĞLI KLASÖR TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTESİ: 1- Kartonların bir yüzeyine tutkal ile PVC ciltlikler; kağıt yüzeyi içte kalacak şekilde

PVC KAPLI BAĞLI KLASÖR TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTESİ: 1- Kartonların bir yüzeyine tutkal ile PVC ciltlikler; kağıt yüzeyi içte kalacak şekilde 1- Kartonların bir yüzeyine tutkal ile PVC ciltlikler; kağıt yüzeyi içte kalacak şekilde yapıştırılacaktır. ( Kartonlar ve tutkal firmaya ait ) 2- Kartonun iç yüzeyine gelen yapıştırma payları dört kenarında

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

Hakkımızda; www.polibak.com.tr

Hakkımızda; www.polibak.com.tr Misyon; Saygın ve konusunda uzman bir kuruluş olan Polibak; mükemmele odaklanmış kurumsal ilkeleri ışığında; müşterilerine ve iş ortaklarına en mükemmel BOPP ve CPP film ürünlerini ve hizmetleri sunmayı,

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 5.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

a good idea... Piri Reis Mh. Nazım Hikmet Blv. No:52 New Residence D:302 Beylikdüzü - Esenyurt / İSTANBUL : : T F E W : :

a good idea... Piri Reis Mh. Nazım Hikmet Blv. No:52 New Residence D:302 Beylikdüzü - Esenyurt / İSTANBUL : : T F E W : : a good idea... Piri Reis Mh. Nazım Hikmet Blv. No:52 New Residence D:302 Beylikdüzü - Esenyurt / İSTANBUL T F : : 0212 852 65 45 0212 853 67 47 E W : : info@ideaturkiye.com www.ideaturkiye.com BizKimiz?

Detaylı

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİLİMİZ BMCOLOR, müşterilerinin güveni ile 30 yıllık başarılı bir geçmişten günümüze ulaşmıştır. BMCOLOR, modern altyapısı ve nitelikli insan kaynağı ile baskı ve ambalaj sektörüne

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

ürün çözümleri ETİKET AMBALAJ TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER

ürün çözümleri ETİKET AMBALAJ TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER ürün çözümleri ETİKET AMBALAJ TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER SİSTEM ENTEGRASYONU HİJYEN GÜVENİLİRLİK KALİTE GÜVENCESİ ZAMANINDA TESLİMAT TEKNİK DANIŞMANLIK TASARIM DESTEK PLANLAMA ÇEVREYE DUYARLILIK LOJİSTİK

Detaylı

Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı

Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı Yenilikçi Depo Raf Sistemleri ve Otomasyon İlişkisi Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı 3 ayrı Organize Sanayi Bölgesindeki 5 fabrikasında, 80 bin metrekarelik kapalı alanda, yüksek

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

Netpak; hijyenik, çevre dostu üretimi ile sağlık ve sosyal değerlere gösterdiği saygıdan ötürü tercih edilen bir tedarikçidir.

Netpak; hijyenik, çevre dostu üretimi ile sağlık ve sosyal değerlere gösterdiği saygıdan ötürü tercih edilen bir tedarikçidir. NETPAK.COM.TR Netpak, Turkiye de ambalaj sektorunun liderlerindendir ve kullandigi uretim teknolojilerinde patent ve faydali modellere sahiptir. Firmamız; çeşitli kuruluşların tanıtım faaliyetleri için

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ zzet երանգ aku Saveur APORE Bкус SMAK γεύση aroma γεύση вкус Lezzet स व द smag Flavor geschmack SAPORE Saveur երանգ hangi dilde olursa olsun lezzet ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

Detaylı

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Hakkında Kuruluşu 2011 olan Nurhak Grup, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Nurhak Grup, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

Silis Kumunun Yolculuğu

Silis Kumunun Yolculuğu Güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile bugünlere gelen Çeliktaş gelecekte daha da ileri gitmek için çalışıyor. Kalitesinden asla ödün vermeyen Çeliktaş güçlü ve güvenilir yapısıyla

Detaylı

TEKSTİL YIKAMA FABRİKASI

TEKSTİL YIKAMA FABRİKASI TEKSTİL YIKAMA FABRİKASI APlus Hastane ve Otelcilik Hizmetleri 2006 y nda Ac badem S k Grubu nun bir i tiraki o arak kuru an APlus Hastane ve Ote c ik Hizmet eri bu gün; 3 fark, birden faz a kede ve Türkiye

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz HAKKIMIZDA Doğan Tel Örgü olarak 1968 yılında Ankara da kurulduk. Kurulduğumuz yıl itibariyle, müşteri memnuniyeti ve bu doğrultuda firmamızı geliştirme anlayışını benimseyerek, kalifiyeli ve tecrübeli

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

ozalit - reklam - matbaa

ozalit - reklam - matbaa ozalit - reklam - matbaa www.dijidors.com 1. 2 grafik tasarımdan renk ayrımına, ofsetten mücellite, dijital baskıdan promosyona tam hizmet Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz

Detaylı

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır.

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır. gokcelik.com Raf ve sergileme üniteleri üretmek üzere, 1976 yılında kurulan Gökçelik, kurulduğu günden bu yana geçen 40 yıllık zaman diliminde Türkiye perakendesinin ve endüstrisinin geçirdiği gelişim

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

GRUP: 3421. N: Makinanın saatteki ortalama baskı (devir) adedi (adet/saat)

GRUP: 3421. N: Makinanın saatteki ortalama baskı (devir) adedi (adet/saat) GRUP: 3421 MATBAA, FİLM VE KALIP HAZIRLAMA, CİLT İŞLERİ I-Baskı A-Ofset Baskı a-düz (tabaka) ofset baskı: Düz (tabaka) ofset baskı makinaları 1, 2, 4, 5, 6, 8 ve 10 üniteli (renkli) olarak anılırlar. Her

Detaylı

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU BASILI MATERYAL ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU BASILI MATERYAL ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU BASILI MATERYAL ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME Madde 1-GENEL ŞARTLAR 1.1-Kapsam ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, İhtiyaçlarına yönelik kullanılması için aşağıda açıklanan teknik özellikler

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Dünya standartlarına göre şekillendirilmiş hizmet anlayışımız, türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle birleşince, müşterilerimizin memnuniyeti ile ödüllendirilmekte, sektöre kattığımız lezzet ve kalitenin

Detaylı

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEV-KA KURUMSAL HAKKIMIZDA 1976 yılında Bursa da kurulan Levent Kalıp (LEV-KA), profesyonel hizmet ve yönetim anlayışı ile faaliyet gösterdiği sektörün, önde gelen, örnek ve

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) MATBAA ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -26 AMAÇ MATBAA Bu faaliyetteki verilecek bilgiler sonucunda

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

Özel Projeler Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler.

Özel Projeler Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler. Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler. Global powerhouse local solution provider. baykal.com.tr Daha güçlü Daha esnek bükümler. Kurulduğu 1950 yılından bu yana metal sac işleme makineleri konusunda

Detaylı

içten dışa sizi yansıtır!

içten dışa sizi yansıtır! içten dışa sizi yansıtır! 2014 ürün kataloğu index Hakkımızda Kare- Dikdörtgen Oval Yuvarlak............ 2 3-8 9-12 13-16 Hakkımızda Hakkımızda Türkiye'nin ve Avrupa'nın lider ambalaj üreticilerinden

Detaylı

Murat Değirmenci: Çelik servis merkezlerine fason üretim yapacağız

Murat Değirmenci: Çelik servis merkezlerine fason üretim yapacağız Murat Değirmenci: Çelik servis merkezlerine fason üretim yapacağız Murat Değirmenci Değirmenci Metal Firma Sahibi Değirmenci Metal i Adana daki merkezlerinde ziyaret ettik. Niş hizmet vermeyi hedefleyen

Detaylı

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ Teknikeller Makina tam otomatik ve yarı otomatik küp şeker makineleri, küp şeker sarım makineleri ve tüp dolum makineleri üretmektedir. Üretim ihtiyaçlarınız doğrultusunda

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis hizmeti işimizin en önem verdiğimiz kısımlarından biridir.

Detaylı

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ Depo nedir? Depo Hizmeti alan iç ve dış müşteriler için, depo tam zamanlı ve müşteri odaklı çalışan stratejik destek bir birimdir. Depo, katma değer üretilen

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm Ve Gıda Hizmetleri A.Ş bir Asmar Holding A.Ş kuruluşudur. Sunar Gıda 2007 yılında kurulmuş, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önemi ve zoru

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir.

1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir. Welltec Kimdir? 1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir. 50 nin üzerindeki şirketler grubundan oluşan COSMOS Machinery nin plastik

Detaylı

kaynakları insan Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak.

kaynakları insan Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. insan kaynakları Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Tüm Türkiye de hızlı bir şekilde sonuca ulaşacağınız tek nokta. Tüm hizmetlerimizde iletişim farkını yaşıyacaksınız.

Detaylı

ahidoor.com KEDEROĞLU

ahidoor.com KEDEROĞLU KEDEROĞLU 1 2 HAKKIMIZDA AHİ DOOR Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi nde 6250 m 2 lik açık alan üzerinde, 1800 m 2 üretim alanı, 400 m 2 boyahane olmak üzere toplam

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

DP Model Kurma (Derste Çözülecek Örnekler)

DP Model Kurma (Derste Çözülecek Örnekler) 1*. Bir tekstil firması 3 ebatta (S-M-L) gömlek üretmektedir. Her bir gömleğin üretim maliyeti sırasıyla 3 pb., 4 pb. ve 6 pb. dir. Firmanın Türkiye çapındaki bayileri; haftada en az 2000 adet S, 3000

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul ÜRÜN KATALOĞU Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD -33163542940 Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul info@bayplas.com - Tarihçemiz Bayraktar Ticaret 1985 yılında İstanbul'da kurulmuştur.

Detaylı

SUBWAY INTERNATIONAL'ın Avrupa, Türkiye ve Ortadoğu resmi tedarikçisiyiz.

SUBWAY INTERNATIONAL'ın Avrupa, Türkiye ve Ortadoğu resmi tedarikçisiyiz. euplus.co BİZ KİMİZ? EUPLUS LOJİSTİK AMBALAJ SAN. TİC. A.Ş. olarak İzmir'de birden fazla iştirakimizle, geliştirdiğimiz işbirliklikleri ve çözümlerimizle pazara yeni heyecanlar getiriyoruz. Müşterilerimize,

Detaylı

Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş

Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

AJANDALAR Gofre Baskı, Frekans Baskı ve Serigraf Baskı Uyguılanır. Gofre Baskı Termo Deri Ajandalara Uygulanır. Serigraf Baskı Uygulanan Ajandalar İçin Serigraf Fiyat Listesine Bakınız. Tek Yön Baskıda

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

İKLİM. KALIP ve İMALAT

İKLİM. KALIP ve İMALAT İKLİM KALIP ve İMALAT İKLİM Kalıp ve İmalat, uzman teknik kadro ve üstün kalite anlayışı ile otomotiv ve beyaz eşya sanayisi başta olmak üzere diğer sanayilere destek veren, sürekli ve kaliteli hizmet

Detaylı