1 > T.C. Talep T a r ih i/ N o : 1 5 / 0 2 / / /... / 20. EĞ.../... / 20.. V. BMBSOFT Bilgisayar Yazılım İletişim Sistemleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1 > T.C. Talep T a r ih i/ N o : 1 5 / 0 2 /2 0 1 6... / 2 8 5 .../... / 20. EĞ.../... / 20.. V. BMBSOFT Bilgisayar Yazılım İletişim Sistemleri"

Transkript

1 1 > 4 T.C. S A Ğ L IK B A K A N L IĞ I T Ü R K İ Y E K A M U H A S T A N E L E R İ K U R U M U A N K A R A İLİ 3. B Ö L G E K A M U H A S T A N E L E R İ B İR L İĞ İ G E N E L S E K R E T E R L İĞ İ D r.a b d u rra h m a n Y u rta s la n O n k o lo ji E ğt. v e A rş t H s t İH T İY A Ç T A L E P F O R M U S a y fa N o : 1 / 1 Birim S IR / N O : A Y N İY A T Talep T a r ih i/ N o : 1 5 / 0 2 / / B R A N Ş K O D U M A L Z E M E N İN A D I S U T K O D U T A L E P M İK T A R B İR İM İ MİLLİ BAYRAK 10 M *5,50 CM K ünye No: Y O K 3 A D E T MİLLİ BAYRAK 1,5-1 METRE K ünye No: Y O K 1 A D E T MİLLİ BAYR AK 70 C M *100 CM K ünye No: Y O K 10 A D E T ATATÜ R K PO R TRESİ 5,5M *10M K ünye No: Y O K 2 A D E T A TATÜ R K PO RTRESİ 2M *3,5M K ünye No: Y O K 1 A D E T ATATÜ R K PO RTRESİ 4M *3M K ünye No: Y O K 1 A D E T A TATÜ R K PO R TRESİ 2M *1,30M K ünye No: Y O K 1 A D E T T A L E B E Y Ö N E L İK G E R E K Ç E V E G Ö R Ü Ş L E R T A R İH K U R U M D A K U LLA N ILA N B A Y R A K V E L O G O L U B A Y R A K L A R IN İH TİY A C IM IZD IR. 'IPRANM ASINDAN DOLAYI.../... / /... / 20.. EĞ.../... / 20.. V S to k T a k ip K a p s a m ın d a d ır / K a p s a m ın d a D e ğ ild ir. Yukarıda belirtilen talebin satın alınm ası hususunu onayını; arz.../... / 20. U Y G U N D U R \ U Y G U N D E Ğ İL D İR. W.../... / 20. BMBSOFT Bilgisayar Yazılım İletişim Sistemleri

2 T.C ANKARA İLİ KAMU HASTANELER BİRLİĞİ 3 NOLU GENEL SAKRETERLİĞİ DR.ABDURRAHMAN YURTARSLAN ANKARA ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTRMA ATATÜRK POSTERİ Dr.Abdurrahman Yurtarslan Önkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak ola n Atatürk Posteri teknik şartnamesidir. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1. Posterin malzemesi 500gr/metrekare Avrupa branda dan üretilmiş olmalıdır Kimyasal atık ve kansorejen madde içermemelidir cm kalınlığında kolon dikişli ve her bir metre de askı aparatı mevcut olmalıdır Yağmur gün ışığı ve olumsuz hava şartlarına dayanıklı olmalıdır İz yapmadan katlanabilir özelliği olmalıdır Poster 4 metreye 3 metre ebatlarında olmalıdır Poster basımından sonra görüntü ve boyada dağılma olmamalıdır Dpi Akrilik (su bazlı) pigment boya kullanılmalıdır. 3. KABUL VE MUAYENE Satınalma kararı verilmedö n önce ihtiyaç duyulması halinde numune Değerlendirmesi yapılacaktı r.istenilen numuneyi süresinde teslim etmeyen veya teslim ettikleri numun eler uygun bulunmayan isteklilerin o kalem için verdikleri teklifler değerlend irme dışı bırakılacaktır, Madde 2 de belirtilen özeli kleri taşımayan ürünler kabul edilmeyecektir, Bu şartmanede belirtilmeye n hükümler konusunda varsa idari şartname hükümleri geçerlidir.

3 T.C ANKARA İLİ KAMU HASTANELER BİRLİĞİ 3 NOLU GENEL SAKRETERLİĞİ DR.ABDURRAHMAN YURTARSLAN ANKARA ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTRMA ASTANESİ ATATÜRK POSTERİ Dr.Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Atatürk Posteri teknik şartnamesidir. 2. TEKNİK ÖZELLİKLE 2.1. Posterin malzemesi 500gr/metrekare Avrupa branda dan üretilmiş olmalıdır Kimyasal atık ve kansorejen madde içermemelidir cm kalınlığında kolon dikişli ve her bir metre de askı aparatı mevcut olmalıdır Yağmur gün ışığı ve olumsuz hava şartlarına dayanıklı olmalıdır İz yapmadan katlanabilir özelliği olmalıdır Poster 2 metreye 1.30 metre ebatlarında olmalıdır Poster basımından sonra görüntü ve boyada dağılma olmamalıdır Dpi Akrilik (su bazlı) pigment boya kullanılmalıdır. 3. KABUL VE MUAYENE 3.1 Satmalıma kararı verilmeden önce ihtiyaç duyulması halinde numune değerlendirmesi yapılacaktır. İstenilen numuneyi süresinde teslim etmeyen veya teslim ettikleri numuneler uygun bulunmayan isteklilerin o kalem için verdikleri teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır Madde 2 de belirtilen özellikleri taşımayan ürünler kabul edilmeyecektir Bu şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda varsa idari şartname Hükümleri geçerlidir.

4 T.C ANKARA İLİ KAMU HASTANELER BİRLİĞİ 3 NOLU GENEL SAKRETERLİĞİ DR.ABDURRAHMAN YURTAI^SLAN ANKARA ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTRMA ATATÜRK POSTERİ Dr.Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Atatürk Posteri teknik şartnamesidir. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1. Posterin malzemesi 500g(-/metrekare Avrupa branda dan üretilmiş olmalıdır Kimyasal atık ve kansorejen madde içermemelidir cm kalınlığında kolon dikişli ve her bir metre de askı aparatı mevcut olmalıdır Yağmur gün ışığı ve olumsuz hava şartlarına dayanıklı olmalıdır İz yapmadan katlanabilir özelliği olmalıdır Poster 2 metreye 3,50 metre ebatlarında olmalıdır Poster basımından sonra görüntü ve boyada dağılma olmamalıdır Dpi Akrilik (su bazlı) pigment boya kullanılmalıdır. 3. KABUL VE MUAYENE Satınalma kararı verilmede n önce ihtiyaç duyulması halinde numune Değerlendirmesi yapılacaktı r.istenilen numuneyi süresinde teslim etmeyen veya teslim ettikleri numu peler uygun bulunmayan isteklilerin o kalem için verdikleri teklifler değerlend irme dışı bırakılacaktır, Madde 2 de belirtilen özelli kleri taşımayan ürünler kabul edilmeyecektir, Bu şartmanede belirtilmeye n hükümler konusunda varsa idari şartname hükümleri geçerlidir.

5 T.C SA' LIK BAKANLIĞI ANKARA İLİ KAMU HASTAI IELER BİRLİĞİ 3 NOLU GENEL SAKRETERLİĞİ DR.ABDURRAHMAN YURTAI 'SLAN ANKARA ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTRMA ATATÜRK POSTERİ TEKN IK ŞARTNAMESİ Dr.Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak ols n Atatürk Posteri teknik şartnamesidir. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1. Posterin malzemesi 500gr/metrekare Avrupa branda dan üretilmiş olmalıdır Kimyasal atık ve kansorejen madde içermemelidir cm kalınlığında kolon dikişli ve her bir metre de askı aparatı mevcut olmalıdır Yağmur gün ışığı ve olumsuz hava şartlarına dayanıklı olmalıdır İz yapmadan katlanabilir özelliği olmalıdır Poster 5,5 metreye 10 metre ebatlarında olmalıdır Poster basımından sonra görüntü ve boyada dağılma olmamalıdır Dpi Akrilik (su bazlı) pigment boya kullanılmalıdır 3. KABUL VE MUAYENE Satmalına kararı verilmeden önce ihtiyaç duyulması halinde numune Değerlendirmesi yapılacakt ır.istenilen numuneyi süresinde teslim etmeyen veya teslim ettikleri numu rieler uygun bulunmayan isteklilerin o kalem için verdikleri teklifler değerlend irme dışı bırakılacaktır, Madde 2 de belirtilen özel ikleri taşımayan ürünler kabul edilmeyecektir, Bu şartmanede belirtilmeye n hükümler konusunda varsa idari şartname hükümleri geçerlidir.

6 T.C. ANKARA ILI KAMU HAS ANELER BİRLİĞİ 3 NOLU GENEL SEKRETERLİĞİ DR.ABDURRAHMAN YURTAI RSLAN ANKARA ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MİLLİ BAYRAK Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloj Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Milli Bayrak teknik şartnamesidir. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1. Bağrağın malzemesi 1. Sınıf alpaka maddeden üretilmiş olmalıdır Bayrak Fabrikasyon baskı olmalıdır İplik sıklığı çözgüde en az 15tel/cm, atkıda en az 13 tel/cm olmalıdır Kumaş kalitesi TS 1 standartlarına uygun olmalıdır Bayrağın kenarları çift dikişli olmalı, ancak bayrağın büyüklüğüne göre takviye olmalıdır Bayrağın dikişleri muntazam dikiş olmalıdır (askeri muayenelerden %100 geçer) 2.7. Bayrağın rengi, kumaşı; ışığa,suya, yıkanmaya ve rüzgara karşı hassasiyetli olmalıdır Asım yerinde uçkurluk 2 kenarı plastik kanca (klips) olmalıdır Bayrak 10x5.5 metre ebatlarında olmalıdır. 3. KABUL VE MUAYENE Satınalma kararı verilmeden önce ihtiyaç duyulması halinde numune değerlendirmesi yapılacaktır. İstenilen numuneyi süresinde teslim etmeyen veya teslim ettikleri numuneler uygun bulunmayan isteklilerin o kalem için verdikleri teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır. Madde 2 de belirtilen özellikleri taşımayan ürünler kabul edilmeyecektir. Bu şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda varsa idari şartname hükümleri geçerlidir.

7 T.C. ANKARA İLİ KAMU HAS ANELER BİRLİĞİ 3 NOLU GENEL SEKRETERLİĞİ DR.ABDURRAHMAN YURTAI RSLAN ANKARA ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MİLLİ BAYRAK Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Milli Bayrak teknik şartnamesidir TEKNİK ÖZELLİKLER Bağrağın malzemesi 1. Sınıf alpaka maddeden üretilmiş olmalıdır. Bayrak Fabrikasyon baskı olmalıdır. iplik sıklığı çözgüde en az 15tel/cm, atkıda en az 13 tel/cm olmalıdır. Kumaş kalitesi TS 1 standartlarına uygun olmalıdır. Bayrağın kenarları çift dikişli olmalı, ancak bayrağın büyüklüğüne göre takviye olmalıdır. Bayrağın dikişleri muntazam dikiş olmalıdır (askeri muayenelerden %100 geçer) Bayrağın rengi, kumaşı; ışığa suya, yıkanmaya ve rüzgara karşı hassasiyetli olmalıdır. Asım yerinde uçkurluk 2 kenarı plastik kanca (klips) olmalıdır. Bayrak 1.5 metreye 1 metre ebatlarında olmalıdır. 3. KABUL VE MUAYENE 3.1. Satınalma kararı verilmeden önce ihtiyaç duyulması halinde numune değerlendirmesi yapılacaktır. İstenilen numuneyi süresinde teslim etmeyen veya teslim ettikleri numuneler uygun bulunmayan isteklilerin o kalem için verdikleri teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır. taşımayan ürünler kabul edilmeyecektir. Bu şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda varsa idari şartname hükümleri geçerlidir.

8 T.C. ANKARA ILI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ 3 NOLU GENEL SEKRETERLİĞİ DR.ABDURRAHMAN YURTARSLAN ANKARA ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MİLLİ BAYRAK Dr. Abdurrahman Yurtarslan Onkolo. i Eğitim ve Araştırma Hastanesi genelinde kullanılmak üzere alınacak olan Milli Bayrak teknik şartı namesidir TEKNİK ÖZELLİKLER Bağrağın malzemesi 1. Sınıf alpaka maddeden üretilmiş olmalıdır. Bayrak Fabrikasyon baskı olmalıdır. İplik sıklığı çözgüde en az 15tel/cm, atkıda en az 13 tel/cm olmalıdır. Kumaş kalitesi TS 1 standart arına uygun olmalıdır. Bayrağın kenarları çift dikişli olmalı, ancak bayrağın büyüklüğüne göre takviye olmalıdır. Bayrağın dikişleri muntazam dikiş olmalıdır (askeri muayenelerden %100 geçer) Bayrağın rengi, kumaşı; ışığ; i,suya, yıkanmaya ve rüzgara karşı hassasiyetli olmalıdır. Asım yerinde uçkurluk 2 kenarı plastik kanca (klips) olmalıdır Bayrak 70 cm x 100 cm ebatl rında olmalıdır. 3. KABUL VE MUAYENE 3.1. Satmalına kararı verilmeden ö nce ihtiyaç duyulması halinde numune değerlendirmesi yapılacaktır. stenilen numuneyi süresinde teslim etmeyen veya teslim ettikleri numuneler uygun bulunmayan isteklilerin o kalem için verdikleri teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır. Madde 2 de belirtilen özellikleri taşımayan ürünler kabul edilmeyecektir. Bu şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda varsa idari şartname hükümleri geçerlidir.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : / Birim SIRA NO : SAĞLIK

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU S ayfa No : 1 / 1 Birim : O T E L

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1/1

Detaylı

ğ ğ ğ ç ç ç ğ ç ğ ğ ç ğ ğ ç ğ ç ğ ğ ğ ç ğ İ ğ ç ğ ğ ç ç ğ İ ğ ğ İ ç ğ ç ç ç ğ ç ç ğ ğ ğ ğ İ ğ İ ğ İ ğ İ İ ğ ç ç ç ğ ç ğ

ğ ğ ğ ç ç ç ğ ç ğ ğ ç ğ ğ ç ğ ç ğ ğ ğ ç ğ İ ğ ç ğ ğ ç ç ğ İ ğ ğ İ ç ğ ç ç ç ğ ç ç ğ ğ ğ ğ İ ğ İ ğ İ ğ İ İ ğ ç ç ç ğ ç ğ İ İ İ İ ğ ğ ğ ç ç ç ğ ç ğ ğ ç ğ ğ ç ğ ç ğ ğ ğ ç ğ İ ğ ç ğ ğ ç ç ğ İ ğ ğ İ ç ğ ç ç ç ğ ç ç ğ ğ ğ ğ İ ğ İ ğ İ ğ İ İ ğ ç ç ç ğ ç ğ ğ ç ğ ç ç ğ ğ ç ğ ğ ğ ğ ğ ç ğ ğ ğ ğ ç ğ İç ğ ğ ğ ğ ç ç ğ ç ğ ç ğ ğ ğ ç ç

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELER! KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELER! KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELER! KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1/1 Birim : BİLGİ İŞLEM

Detaylı

Ğ İĞİ Ü ğ ğ ğ Ş ğ ö ğ ğ ğ ğ ö Ç Ç Ç Ğ Ç ÜÜ Ğ Ş Ğ Ç Ğ Ç Ğ Ğ İ Ş İ İ ğ ğ ğ İ İ İ İ Ü İ ğ ğ ğ ÖÇ ğ ö ğ ö ö ğ ö ö ğ Ç ğ ö ö ğ ö ö ö ö ğ ğ ö ğ ğ ö ö Ç Ü İ Ş İ İ ğ Ş İ İ İ İ Ş ö Ç ö ö ğ ğ ö ö ğ ö Ç Ç İ İŞ İ

Detaylı

«Ğ ğ İ ğ Ü Ü İ İ ğ ğ Ü Ü İ İ Ğ ğ ğ İ İ Ü Ü İ İ Ü İ Ğ Ü Ü ÜĞÜ Ğ İİ İ Ü ğ İ İ İ İİ İ İ Ç İ İ İ ö ö ö ğ İ İ Ö İ ö ğ Ö ğ ö ö ğ ö İ ğ ğ ğ ğ Ü Ü İ İ İ Ğ ğ ğ Ç ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ö ö ğ ğ ö ğ İ ğ İ ö ğ ğ ğ ğ

Detaylı

Ü Ü İ İ İ Ğİ Ü Ö İ İ Ğ Ğ İ ç İ Ğ ç ç ç İ ç ç İ İ ç ç ç İ ç ç İ ç ç ç Ü Ü İ ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç İ ç ç ç ç ç ç ç Ü İ ç ç İ Ö ç Ü ç ç ç ç ç ç ç ç Ü ç Ü Ü ç İ ç ç İ ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ankara İli Kamu Hastaneleri Birliği 3 Nolu Genel Sekreterliği Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst STOK TAKİP ONAY FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : BİLGİ İŞLEM

Detaylı

1 İNFÜZYON POMPA ENJEKTÖR SETİ ADET 2 AİR-VVAY ORAL NO' 3 ADET 2000 3 AİR-VVAY ORAL NO: 4 ADET 800

1 İNFÜZYON POMPA ENJEKTÖR SETİ ADET 2 AİR-VVAY ORAL NO' 3 ADET 2000 3 AİR-VVAY ORAL NO: 4 ADET 800 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Ankara İSİ Kamu Hastaneleri Birliği 3 Nolu Gene! Sekreterliği Dr.Aödurrahman Yuriaslan Onkoloji Eğt. ve  rşt Hst STOK TAKİP ONAY FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim. anestezi stoğu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/0/202 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2025509 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/05/203 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Ç ö ö ö Ü Ö ö

Ç ö ö ö Ü Ö ö Ç ö ö ö İ Ö ö Ç ö ö ö Ü Ö ö İ İ Ğ Ü Ü ÜĞÜ Ü Ö Ö Ğ Ğ İ Ğ Ü Ü ÜĞÜ ö Ğ Ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ö Ü Ü ö ö Ğ Ö Ç Ğ Ö ö Ç Ğ Ö İ Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ö Ü Ü Ğ Ö Ö Ü Ü ö ö ö Ö Ü Ü Ö Ü Ü ö ö ö ö ö Ğ Ö Ğ Ö ö Ö Ö Ü Ü ö Ğ Ö ö Ğ Ö

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /3 Birim : ATÖLYE MERKEZ STOGU Talep Tarihi / N o: 11/01/2016...

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : ANDİÇEN POLİKLİNİKLER

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK

Detaylı

STOK TAKİP ONAY FORMU

STOK TAKİP ONAY FORMU T.C. TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst Birim : ECZANE AN A STOĞU S IR A NO TALEP EDİLEN

Detaylı

Ğ Ğ Ü ğ ö Ü Ç Ç Ş Ş

Ğ Ğ Ü ğ ö Ü Ç Ç Ş Ş Ğ Ğ Ü ğ ğ ö ö Ş Ü Ş Ç Ğ Ğ Ü ğ ö Ü Ç Ç Ş Ş Ş ö ö ğ ö ğ ğ ö ö ö ö ğ ö ö ö ğ ğ ö ö Ğ ğ öğ Ğ ğ Ü ğ ğ ğ ğ ğ ö ö ğ ö ğ ğ ö ö ö ğ ö ö ğ ğ Ş ğ ö ğ ğ ö ğ ö ğ ğ ö ö ğ ö Ü ğ ö Ş ğ ö ğ ğ ğ ğ Ş Ğ ğ ö ö ğ ö ö ğ ö ğ

Detaylı

ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ

ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ İ Ş Ş İ İ Ö İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ ğ Ö Ö Ç ğ ğ ğ ğ ğ Ü ğ İ ğ ğ Ç İ ğ ğ Ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ş ğ ğ ğ Ü ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ Ö ğ ğ ğ

Detaylı

Ğ Ğ Ü Ü Ö Ü Ö Ö Ö Ü Ö Ü Ü Ü Ü Ü İ İ Ü Ü Ö Ö Ü Ö Ü Ö Ü Ö İ Ü Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ü Ö İ Ö Ü Ö İ Ö İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ Ö Ö Ö Ö Ö Ö Ö İ Ü İ Ü İ İ İ İ İ İ İ Ö İ Ü İ İ İ Ö İ Ö Ö İ İ Ö Ö İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ Ö

Detaylı

Ğ Ğ ö Ş Ş Ğ Ş Ş Ü Ş Ğ Ğ Ğ ö ö Ğ Ş Ş Ğ Ğ ö Ğ ö ö ö ö ö ö ö ö Ü Ş Ö Ö Ö Ş Ş Ç Ü ö Ü Ü Ğ ö «ö ö ö Ğ Ş ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ş ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ö ö ö Ö Ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ö Ö ö ö Ç Ö ö Ü ö

Detaylı

ö Ü Ü ö Ö ğ ğ ğ ö Ü Ş ö Ü Ğ ö Ü ö Ü ö ğ ö ğ ö ö ğ ğ Ş Ü ğ ö ğ ğ ğ ğ ğ Ş Ş ğ ö ğ ğ ğ ğ ğ ö ö Ş ğ Ç ğ Ç Ş ö Ç ö ğ Ç ğ ö ğ ö ö ğ ö ğ ö Ş ğ Ç ğ Ç ğ ğ Ç Ş ö ö ö ğ Ç Ş Ç ö ö ğ ğ ğ ğ Ü Ü ö ğ «ğ ğ ğ ö ö «ö ğ ğ

Detaylı

İ» Ö İ İ ğ ğ İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ ö ö ç ğ ğ ğ ğ ğ Ö Ü Ü ğ ğ ğ ö ğ ğ ğ ğ ö ğ ğ İ İ İ İ ğ ğ ğ ö İ ğ ğ ğ ğ ğ ö ğ ğ ö ö ğ öğ ğ ğ ğ İ ö ç ç ğ ö ö ç ğ ç ç ğ ç ğ ö ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ Ü Ş İ ö İ ğ ğ İ İ ğ ğ ğ ç ğ ğ

Detaylı

Ü Ö Ö ö ö Ü Ü Ö ö ç ç ö ç ö ç ç ö ö ö ö ö ç ö ö ç ç ç ç ç ç ö ö ö ö ç ç ö ç» ö ö ö ö ç ö ö ö ö ç ö ç ö ç ö ç ö ö ç ç ç ç ö ö ö ç ç ç ç ç ç ç ç ç ö ç ç ö ç ç ç ç ç ç ö ö ö ç ç ç ö ö ö ç ç ç ç ö ç ç ç ç

Detaylı

Ü İ İ İ İ ö İ ö ğ ğ Ü ö Ş Ç ğ İç Ş Ç ğ Ü ö İ İ ğ Ü ö ğ Ü ö İ İ Ş Ç ğ İ İ ğ Ü ğ ğ ğ ç ç ö ğ ö ö ğ ğ ğ ö ç ç Ç Ç ö Ö ğ ğ ç ç Ş ğ ğ Üç Ç ğ ç ö Ş Ç ğ ğ Ş Ü ğ ğ Ş ğ ç ç ç ğ ö ö ğ ö ö İ ç ç ğ ğ Ü ö İ İ ğ Ş ğ

Detaylı

Ç Ü ö ö Ü ö ç Ö Ü ç ö ç ç Ğ ç ç ç ö ö ç ç Ü ç ö ö ç ç ç ç ç ç ö Ö Ş Ö ö ç Ç Ü Ç Ç Ü Ü ö ç ö ç ç ç ç ö ç ç ç ö ç ö ö ö ç ö ö Ü ç çö çö Ü ç çö Ö ö ö çö ç Ü ö ç ç ç çö ç ç ç ö ç çö çö ö ö ö ç Çö çö çö ö ç

Detaylı

Ç ö Ü ğ ö Ş ç ç Ş Ü Ö Ü Ü ö Ü ğ ğ ö ö ç ç Ü ğ ç ç ğ ğ ğ Ü ğ ö ö Ş ö ç ğ ö ç ç ğ ç ç ö Ş Ş ö ğ ç Ç ç ö ö ç Ç ö ğ Ü ö ğ ğ ç ö ç ğ ç ğ ö ç ö ö Üç ğ ö ç ö ç ö ç ğ ö ğ ö ç Ç ğ ç ç ğ ö ö ç ç ç ğ ğ ç ğ ç ğ ç

Detaylı

İ Ç Ü ö üğü İ ö üğü ü öğ ü ü ü ü Ö ği İ ü ö İ ğ Ğ Ü Ç ö üğü ö ü ü Ç ğ ü ğ Ş ğ ü ü ü ü ü ğ ö ü ü ü ü ü ö Ö Ş Ö ğ ö ü Ç ğ İ Ç Ü Ç ğ ğ Ü Ü ü «ü ö üğü İ Ü Ö Ü İ Ş İ Ü ü ö ü ö ğ ü İ «Ö ü ö ü İ ğ Ş ü Ş ö ö ü

Detaylı

ğ Ş ğ ş ğ İ ö ç ö ö İ ğ ş ş ç ç ğ ç ğ ş ğ İ Ş Ü İş ö Ö ğ Öğ ş ğ ğ İ ö ö Çğ ö İ ö ç İ ş ş ş ç ş öğ ş Ş ğ ö ğ ş ö ğ İ ğ ö ş ş ş ğ ğ İ ş ğ çö ğ ğ ş ö öğ ç öği İ ğ ğ ğ ğ öğ ö ş ğ İ ç ş İ İ ğ ç İ İ Ö ÖĞ İ ğ

Detaylı

ü ü ü ö ü ü Ö Ö Ö öğ öğ ü ü İ ç ö ü ü ü Ü ü ö ü ü ö ö ö ö ö ç ö ö ü ö ü İ Ö Ü ü ü ü ü ö ü ö ü ü ü ü ü ç ü ö ç Ö ü ç ö ö ö ü ü ö ö ö ç ü ç ö ç ö ö ü ö ö ç ü ç ç ö ü ü ü ü ö ü ü ö ü Ö Ö ö ü ü Ö ö ö ö ü ü

Detaylı

ç Ğ Ü ç ö Ğ «ö ç ö ç ö ç ç ö ç ç ö ö ö ç ç ç ç ö ç ç ö ç ç ç ö ö ö ç ç ç Ç Ö Ü ç ç ç ç ç ç ç Ü ç ç ö ö ç ç ç ö ç ç ç ö ö ç ç ö Ç ç ö ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ç ç ç ç ç ç Ü ö ç ç ç ç ç Ç Ç ç ç Ç

Detaylı

İ Ç Ü ş ö ğ ş ö ğ Ü öğ ç ş Ö Ü ğ ç ö ç ş ş ğ Ğ ç ç ğ ğ ö ş İ ç Ü ç ş ö ğ ö ç ç ş ş İ ğ ş ğ ş ç ş ğ ş ç ş ğ ç ç ş ş ö ş Ö Ş Ö ğ ş ö ç ş ğ Ç Ü Ç ğ ş Ç ğ İ Ü İ Ü ö ş ş ş ğ ç ş ö ğ çö ğ ş ş ç ö ş ş ş ğ ç ş

Detaylı

ü ü üğü ğ Ö ü ö üş ö İ ü ü üğü ş ğ ç İ ç Ş ç ş ğ ş ş ğ ç ö ç ğ ş ş ş ö ü ğ ş ğ ü ü üğü ü ğ ö ü ü üğü ş ğ ş ş ş ö ü ç ğ ö ü ğ ö ü ü üğü ş ö ğ ç ğ ü ü üğü ü ğ ü ü üğü ü ü ü üğ ü ğ ö ü ğ ş ö üş ü ü üğü ü

Detaylı

ç ç ö Ğ Ö Ş ö ü ü Ş ç ö ü ç ğ ü ç ç Ğ Ü Ü ÜĞÜ ç ö ö ü ç ü üç ç ğ ü ü Ş ğ ü ü üğü ç ö ö ü ç ü ö ç Ş Ş ü ü üğü Ğ Ğ Ş ü üğü Ğ ç ü ö ğ ü ö Ö Ü Ş ü ü ü Ğ ğ ü ö ğ ü ü üğü ğ Ö Ğ ğ ü ü ü ç ö ö ü ö ü ü ğ ç ç ö

Detaylı

Ç Ç ü Ş ç Ü İ İ İ İ İ Ü İ İ Ş ğ ü Ö ç ç ü ç İ Ü ç İ İ ü ç ü ç İç ö ö ö ö ü ü ü ü ü ü ö Ü İ Ö İ ç ö ğ ü ö ç ç ö ç ö ü ğ ğ Ş ç Ç Ç Ş ü ö ç ğ ç ü ü ü ö ö ü ö ü ü ü ğ ğ ç ğ ğ ü ü ü ç ö ğ ç ğ ö ğ ğ ğ ç ü ü

Detaylı

İ Ç Ü ş ö üü ş ş ö üü Ü ü ü ö ü ç ü ü ü Ö Ü Ü Ö ç ç ş ş ç ç ü İ ü ç Ü ç ş ö üü ö ü ü ç ş ş ü ş ş ç ş ş ü ü ü ç ü ş ü ç Ş ü Ü ç ü ü ü ç ş ş ö ş Ö ş Ö ş ö ü ç ş Ç Ü Ç ş Ç İ Ü İ Ü Ş ş ü ş ö çü ü Ç Ü ü ö ş

Detaylı

İ İ İ Ğ İ İ İ İ Ğ Ğ Ş Ç Ş Ö Ş Ç İ Ç İ Ç Ş Ç Ü İ İ İ Ş Ş Ş Ş Ö Ç Ş Ş Ğ Ş Ç Ö Ş Ö Ö İ Ş Ç Ş Ş Ç Ş Ğ Ğ Ğ Ç İ Ğ Ş Ş Ç Ç Ş İ Ç Ş Ş Ş Ş İ Ğ Ö Ö Ş Ç Ş Ç Ş Ş Ş Ü Ö Ö Ö Ö Ö Ç Ç Ç Ö Ş Ç Ö Ö Ş İ İ Ç Ş Ş Ğ Ü Ş İ Ö

Detaylı

ü Ğ İ Ğ ü İ ç ü ü ü ç Ç ü ü ç Ç ü ü ç ü ü Ü Ç Ü ç ü ü ü ü ü ç Ç ü ü ç İ ü Ğ Ş İ İ ü Ğ İ Ğ ü İ Ö üçü ü Ö Ö ü Ö ü İ İ Ş Ğ İ İĞİ ü ü ü Ğİ İ Ğ İ Ğ ü Ö Ö Ü İĞİ ü Ü İ İ Ğİ ü ü Ğ İ İ İ İ İ İ ç ü ç ü ç ü ü ç ü

Detaylı

Ş İ İ İ ç İ İ İ İ ç ç ç Ç ç ç ç ç İ Ö İ ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ç ç ç ç ç ç Ö Ö ç ç ç ç Ö ç Ö ç ç ç ç ç ç ç Ç ç ç ç Ç ç ç ç ç ç Ç ç Ö ç ç ç ç Ç ç Ö Ç ç ç Ş ç ç Ç Ş ç İ ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç

Detaylı

Ç Ç ç Ğ ç Ö Ğ Ş ç Ö Ö Ğ Ğ Ö Ö Ç Ü ç Ç Ü ç Ö ç ç ç ç Ğ ç ç Ç Ç ç Ç Ü ç ç Ç ç ç ç Ö ç Ö Ö ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ö Ş ç ç ç ç ç ç ç ç Ü ç ç Ü ç ç ç ç ç ç ç Ö Ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ö ç ç Ğ Ç Ü ç ç Ç Ü ç ç Ç

Detaylı

İ Ç Ü ö üğü İ Ö ö üğü Ş ü öğ ü ç Ç ü ü ü Ç Ü ç ğ ç ğ Ğ ç Ş ğ ç ö ğ ğ ü ç Ü Ç ö üğü ö ü ü İİ Ç ğ ü ğ ç ğ ü ü ü ç ü ü Ş ü ğ ç ü ü ç ü ü ç ö Ö Ş Ö ğ ö ü ç ğ İ Ç Ü Ç ğ Ç ğ Ü Ü İ ü ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ ç Ç ç ü ç Ş

Detaylı

İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ Ö İ İ İ İ İ Ü Ç İ Ş Ş İ İ Ü İ İ İ İ İ İÇİ Ö Ö Ç Ç Ç İ Ü Çİ İ Ü Ü İ İ İ İ İ İ İİ İ Ç Ş İ İ İ İ Ü Çİ Ö İ Ü Çİ İ İ Ü İİ İ Ç Ö İ Ö İ Ç Ç İ Ç Ö İ İ İİ İ Ç Ç Ç Ü İ Ç İ Ç İ Ş Ç İ Ğ İ İ İ İ

Detaylı

ç ğ ğ ğ ç ç ç ğ ç ğ ğ ç ğ ğ ç ğ ç ğ ğ ğ ç ğ ğ ç ğ ğ ç ç ğ ğ ğ Ü ç ğ ç ç ç ğ ç ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ü ğ ğ ç ç ç ğ ç ğ ğ ç ğ ç ç ğ ğ ç ğ ğ ğ ğ ğ ç ğ ğ ğ ğ ç ğ ç ğ Ü ğ ğ ğ ç ç ğ ç ğ Ü ç ğ ğ ğ ç Ü ç ç ç ç ğ ç ğ ğ

Detaylı

Ü ş ğ ğ Ü ş Ç ğ ş ş Ç ğ ş Ü ğ Ü ş ğ Ü Ç ğ ğ Ü ğ ğ ğ ş ğ ğ ğ ş ş ğ ş ş ş Ç Ç Ö ş ğ ş ş ğ ş ğ ğ ş Ü Ç ğ ş ğ ş ş ğ Ü ğ ş ş ğ ş ş ş ş ş ş ğ ğ ş ş ş ş ş ş ş Ü ğ ş ş Ü Ç ğ Ç Ç ş ş ş ğ ş Ö ÇÜ Ö ş ğ Ö ş ş ğ ş

Detaylı

ç ü ü ç ç ş İ Ç Ü ş İ Ç Ü ç ş ü İ Ç Ü ş ş ç ş ü Ö ü Ö İş ş ç İ Ç Ü ş ş ç ü ç ş ş İ Ç Ü ş ç Ü İ Ç Ü İ Ç Ü ü ç ş ş ş İ Ç Ü ç ü ş İ Ç Ü İş ş ş ü ş İ Ç Ü ş ü ş üç ü ş ş ş ç ü ü ç ş ş ş ş ü ş ü ü ş ç ü ç ç

Detaylı

Ç Ü ğ Ç ç Ğ ç Ü ç ğ ç ğ ğ ç ğ ç ç ğ ç ç Ö Ş Ö ğ ç ğ Ç Ü Ç ğ Ç ğ Ü Ü Ç Ü ğ ğ Ü ğ ç Ç ğ Ü ç ç ğ Ğ Ğ ç ç ğ ğ ğ ğ ğ Ğ Ğ Ğ Ğ Ğ Ş Ş Ç Ö Ö ç Ç ğ ç ç ğ ç ğ ç ç ç ğ ç ç ç Ü ç ç ç ğ Ö Ü Ç Ş Ş ç Ö ç ğ ğ ğ ç ğ ğ ğ

Detaylı

Ü Ğ Ğ Ş Ö Ü Ü Ğ Ğ ü ü ü ü ü Ö Ü ü ü ü Ş ü ü Ş Ş ü ü ü ü üü ü Ş ü ü ü ü ü ü ü Ç ü ü ü ü ü ü ü üü ü ü ü üü ü ü ü ü ü ü ü ü Ş ü ü Ö ü ü ü ü ü ü ü ü Ç Ş Ç üü Ş ü ü ü ü üü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü Ş ü ü ü Ü ü ü

Detaylı

Ş İ İ ç İ İ İ İ ç Ş ü ü ü ü ç ü üç ü ü ü ç ü ü Ü İ Ğ Ş üç ü İ ü ü ü ç ü ç Ç ç İ ü üç ü Ç üç ü ç ç Ç ü Ç ç üç ü ç Ç ç ç ç ç Ğ Ğ ç İ ü ü ç ç ç ü ü ü Ü ç ç ü ç ç ü ü ü Ö ü ü ü ü Ü ü ü ç ü ç ç ü ü ü ü ç ü

Detaylı

Ü Ü Ğ Ş Ş Ş Ş Ş Ü Ğ ç Ş Ğ Ü Ü Ğ Ü Ş Ö ç ç Ğ Ğ Ü Ş Ü Ş Ş ç ç Ç Ü Ş Ç Ç Ü Ş Ş Ü Ü Ü Ü Ü Ü ç Ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ç ç ç ç ç ç Ş Ğ Ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ş ç ç ç Ç ç ç ç ç ç ç Ç ç Ç ç ç ç

Detaylı

İ Ğ Ş İ» Ğ Ğ ö Ğ ö ö Ç ö Ç İ Ş ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ç ö ö ö ö ö ö İ İ ö ö ö Ü ö ö ö ö ö ö ö Ş ö ö İ ö ö İ ö ö İ İ ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ç İ İ ö İ İ İ İ Ö İ Ç ö ö Ö Ç ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö

Detaylı

Ğ ü ü ç ş ş ğ ğ ğ ğ Ö ü ğ ş ğ ü ş Ç ş ş Ç ş ü ü ü ğ ç ç ş ü ş ş Ç ş ü ü ü ü ğ ş ş ü ü ş ş ş ü ü ğ ü üğü ş ç ü ü Ç ç ğ ü ü üğü ğ ü ç ş ş ş ş ğ ç ü ü ü ş ş ş Ç ş Ç ğ Ç ğ Ç Ç ü ş ş ü Öğ ü ş ş ğ ç Ç Ç ş Ç

Detaylı

Ğ Ğ Ö İ İĞİ» Çö İ İ İĞİ Ç İ İĞİ Ü İ İĞİ İ İ ö ö ö Ğ İ ç Ö Ö ö ö ö ç ç ö Ö ö ö ö ö ö Ö ç ç ç ç ç Ğ ç Ğ İ Çö öğ ö İ İ İ ç ö ö ç Ğ İ ö ö İ İĞİ İ İĞİ Ğ Ç Ğ ö ö ö Ğ ç Ö Ö ö ç ö Ö ö ö ç ö ö ö ç Ö ç ç ç ç ç Ğ

Detaylı

B T A n a l o g T r a n s m i t t e r. T e k n i k K ı l a v u z u. R e v 1. 2

B T A n a l o g T r a n s m i t t e r. T e k n i k K ı l a v u z u. R e v 1. 2 B T - 111 A n a l o g T r a n s m i t t e r T e k n i k K ı l a v u z u R e v 1. 2 1. Ö N G Ö R Ü N Ü M, Ü S T Ü N L Ü K L E R İ VE Ö Z E L L İ K L E R İ M i k r o k o n t r o l ö r t a b a n l ı BT- 111

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü. Sayı.'37811563/ 10/06/2016

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü. Sayı.'37811563/ 10/06/2016 T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı.'37811563/ 10/06/2016 K onu: Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (5) kalem GİYİM VE KIRTASİYE ALIMI işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ i T.C. Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1! 1 Birim : B İY O K İM Y A S T O Ğ U t Talep Tarihi / N o : 29/06/2016... / 874 S IR / NO BRANŞ KODU M ALZEM ENİN

Detaylı

ş Ş ş ç ş ş ç ş ş ç ş ş ş ş ç ç ç ç ş ş

ş Ş ş ç ş ş ç ş ş ç ş ş ş ş ç ç ç ç ş ş şş ç ç İ Ç Ü Ğ ş Ç ç ş ç ş ç ç Ö ç Ö ş Ş ş ç ş ş ç ş ş ç ş ş ş ş ç ç ç ç ş ş ç ş ç ş ş ş ç ş ş ç ş ş ç ş ş ş ç ç ç ç ç İ ş ç ş ç ş ç ç ş ş ş ç ş ç ş ş ç ş ç ç ş Ö ç ş ç ç ç ç ş ç ş ç ş ş ç ç ş ç ç ş ş

Detaylı

Ü İ ç ç ğ İ ö ç ö İ İ

Ü İ ç ç ğ İ ö ç ö İ İ İ İ ç İ ğ İ İ Ş İ ç ğ Ö İ İ ç ö Ü İ ç ç ğ İ ö ç ö İ İ » İ ö İ Ç ö ğ ç ğ ç ç ğ ğ ğ ö Ç ğ Ç ç ğ ğ ç ç ç ö ç ç Ç ğ İ ç ö ç ç ç ç ç ğ ğ ç ö ğ ç ç ğ Ş ğ ç ğ ğ ğ ç ç ğ ğ ö ö Ş ç ç ç ö ç ğ ç ğ ğ ğ İ ö ğ İ ö İ

Detaylı

E M İN E K O Ç A L R İZ E M E R K E Z G Ü L E N D E R E R G E N R İZ E M E R K E Z A Y Ş E D Ü Z G Ü N R İZ E M E R K E Z

E M İN E K O Ç A L R İZ E M E R K E Z G Ü L E N D E R E R G E N R İZ E M E R K E Z A Y Ş E D Ü Z G Ü N R İZ E M E R K E Z K U R A SIR A A D I S O Y A D I i p y 51 5 9 9 E M İN E K O Ç A L R İZ E M E R K E Z 52 1038 G Ü L E N D E R E R G E N R İZ E M E R K E Z 53 179 A Y Ş E D Ü Z G Ü N R İZ E M E R K E Z 54 1316 H A T İÇ

Detaylı

2014 YILI MADENCİ PANTALONU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ:

2014 YILI MADENCİ PANTALONU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ: 2014 YILI MADENCİ PANTALONU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ: TTK ihtiyacı olarak yeraltı kömür madeni ocaklarında çalışan 201 ve 301 kodlu elemanlar için kişisel koruyucu malzeme olarak aşağıda teknik özellikleri

Detaylı

Ü Ğ Ğ ŞŞ ş Ğ ö Ğ ç ö ö ş ş ş ö ö ç ö ş Ç Ğ Ğ ç ş Ğ ş ç ö ş ç ş ş ö ö ş ö ş Ü ş ş ş ç ç Ü ş ş ö ş ş ö ş ş ş ö ç ş ö ş ş ö ş ş ç Ş ş ö ş ş ö ö Ç ç Ş ş ç ş ş ş ç ş ş ç ş ş ş ş ö ş ö ö ş ş ş ş ç ş ş ş ş ç

Detaylı

ğ Ç ö ğ ğ ğ ğ ğ ö ğ Ş ğ ğ Ş Ş Ş ö ö ö ğ Ş ö ğ ğ ö ğ ö ğ ğ ğ Ş ö ö ğ ö ğ ğ Ç ğ ö ğ ğ ö ö ğ ğ ö Ö Ç ö Ç ö Ç ö Ç ö ğ ö ö ğ ğ ö ğ ö ğ ğ ğ ğ Ö Ü ğ Ç Ç Ç ğ ö ğ ğ ğ ö ö Ş Ç ğ Ö Ş ğ ö Ç Ş ğ Ç Ş Ç Ş ö ö ö ö Ç ğ

Detaylı

1- Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi 2- Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi 3- Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi

1- Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi 2- Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi 3- Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi Sayın miz; 0/0 eğitim öğretim yılı yaz stajı yapılacak hastanelerin tespiti için aşağıda ismi bulunan - Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi - Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi - Dışkapı Yıldırım Beyazıt

Detaylı