Özgün müzikleri ile Yeni Türkü Bodrum Kalesinde

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Özgün müzikleri ile Yeni Türkü Bodrum Kalesinde"

Transkript

1 Özgün müzikleri ile Yeni Türkü Bodrum Kalesinde Bodrum da, sahne alan Yeni Türkü, hayranlarını coşturdu. Bodrum Kalesi nde Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserlerin dördüncüsünde Yeni Türkü gurubu sahne aldı. Derya Köroğlu, Kral grubun 20. Yılını, Bodrum Kalesinde verdikleri konser sırasında kutladı. Yeni Türkü müzik topluluğu olarak 1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan ın Ankara da kurulmasının ardından yıllardır yaptıkları özgün müzikleri ve tarzları ile beğeni almaya devam ediyorlar. Yeni Türkü müzik grubu Bodrum kalesinde verdikleri konserinde aralarında, Eyvallah, Karanfil, Eyvallah, İmkansız, Sezenler Olmuş, Deliler, Çember adlı eserlerinde bulunduğu şarkılarını iki bölümde hayranlarına sundular. 2 saat süren konseri yaklaşık bin kişi izledi. Erçetin ile başlayan Kral Grubu 20. Yıl Kutlamaları, Leman Sam & Yaşar, Fatih Erkoç & Kerem Görsev ve Yeni Türkü konserlerinden sonra; Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edecek.

2 NAOMI CAMPBELL DEN MADONNA YA BÜYÜK JEST Dünyaca ünlü model Naomi Campbell Bodrum da eğlenmek için gittiği Halikarnas diskodan Bodrum Kalesine lazerle yazı yazdırarak Amerikalı şarkıcı Madonna nın doğum gününü kutladı. Türkiye nin ve Dünya nın en ünlü açık hava diskolarından biri olan Halikarnas a gelen Dünyaca ünlü model Naomı Campbell yakın arkadaşı olan Amerikalı ünlü şarkıcı Madonna nın doğum gününü diskodan tarihi Bodrum kalesine lazer sitemi ile yazdırdı. Dünyaca ünlü Halikarnas Disko nun kurucusu ve sahibi Süleyman

3 Demir de gece boyunca Naomi ye eşlik etti. Bodrum Kalesi duvarlarına lazer ile Happy Birthday Madonna Love Naomı yazısı ile doğum gününü kutladı. Gece yarısı diskoya gelen Campbeel elinden bir an olsun telefonunu düşürmedi. Dünya starlarına Bodrum u öneren ünlü model Bodrum aşığı olduğunu da bir kez daha kanıtlamış oldu. Diskodaki dans gösterilerini izleyen Campbell yaklaşık 2 saat boyunca eğlence kulübünde takıldı. Daha sonra diskoyu gezen Campbell tarihi Bodrum kalesine yazdırdığı yazının fotoğrafını telefonu ile Madonna ya göndererek ünlü sanatçıyı Bodrum da davet etti.

4 Gümüşlük Trio dan muhteşem bir veda konseri Bodrum un doğal ve tarihi güzellikleriyle öne çıkan kasabası Gümüşlük te gerçekleştirilen ve Festivali, her yıl ortalama 15 bin klasik müzikseveri konuk eden 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Piyanist Gülsin Onay, Kemancı Cihat Aşkın ve Viyolonselci Dorukhan Doruk tan oluşan Gümüşlük Trio konseri ile sezona harika bir kapanış yaptı. Önümüzdeki yıla kadar festivale veda edilirken, sahnede üstün bir performans sergileyen trio, klasik müzikseverlere unutulmaz bir konser yaşattı. J.S. Bach, J. Brahms ve A.A. Saygun un eserlerini seslendiren Gümüşlük Trio, iki saati aşkın bir süre sahnede kaldı. Çok yoğun bir izleyici kitlesi tarafından izlenen ve Bosch un destekleriyle gerçekleşen konser büyük beğeni topladı. Bu ışıltı hep sürsün Konser öncesi bir konuşma yapan Festival Direktörü Lon Briet, tüm sponsorlara ve festivalde emeği geçenlere teşekkür ederek, Sanat, doğasındaki maneviyat, üstün şuur ve bilgiyle, medeniyetlerin çağdaşlaşma sürecine ışık tutmuş; üretilen eserler ise icra edildikçe ya da sergilendikçe toplumların aydınlığını sürekli kılmıştır. Bu bakımdan yaptığımız işin doğruluğuna inanarak, sanata ve toplumsal aydınlanmaya inanmış destekçilerimizle, daha nice yıllar boyu sahnemizde bu ışıltının sürmesini ve siz değerli sanatseverleri aramızda görmeyi diliyoruz dedi.

5 Bach, Saygun ve Brahms lı gece Bosch un sponsorluğunda gerçekleşen konserin ilk yarısında trio, Edward Elgar ın Salut d amour adlı eserini basın için seslendirdi. Ardından sanatçılar sırayla sahneye geldi. İlk olarak sahneye gelen, adı dünya çapında isim yapmış keman virtüözleriyle birlikte anılan Cihat Aşkın, J.S. Bach ın Partita no 2 in d minor, -Chaconne adlı eserini seslendirdi. Ardından sahnede yerini alan, Donizetti 2011 Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın Çıkış Yapan Genç Müzisyeni seçilen ve uluslararası birçok ödülün sahibi genç çellist Dorukhan Doruk, yine J.S. Bach tan Suite for solo cello no 4 in E flat major; Prelude Courante Sarabande adlı eseri ve A.A. Saygun un Partita for Solo Cello Op.31; Allegretto isimli eserini icra etti. Gecenin ilk yarısında son olarak sahneye Gülsin Onay geldi. Bugüne kadar 5 kıta ve 68 ülkede dünyanın belli başlı tüm müzik merkezlerinde dinleyiciyle buluşan Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay ın da ilk seslendirdiği eser yine J.S. Bach tan, Partita no1 in B flat major adlı eser oldu. Bu eser Praeludium Allemande Corrente Sarabande Menuet I Menuet II Gigue bölümlerinden meydana geliyordu. Piyanist Gülsin Onay daha sonra A.A. Saygun dan 12 Preludes on Aksak Rhythms, Op. 45; Prelude No. 2 adlı eserle gecenin ilk bölümünü sonlandırdı. Gecenin ikinci yarısında sahneye birlikte çıkan üçlü, Johannes Brahms ın, Piano Trio no.1 in B major, op.8 adlı eserini seslendirdi; eser, Allegro con brio, Scherzo: allegro molto, Adagio ve Allegro bölümleriyle, klasik müzikseverlerle buluştu. İzleyicinin yoğun isteği üzerine sahneye geri gelen trio, bis yaparak bu defa Sezar Cui nin Orientale adlı eserini seslendirdi. Gecenin sonunda duygularını ifade eden festivalin sanat danışmanı Piyanist Gülsin Onay kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi, Sürprizlerle dolu bir 12. Yıl olacak, dopdolu bir program hazırlıyoruz, hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz. Konserin ardından sanatçılar CD lerini imzaladı. Dünyanın en uzun ve yoğun programa sahip festivali

6 Bu yıl festivalin resmi sponsorluğunu, T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, BODTO, Bodrum Belediyesi; kurumsal sponsorlukları ise Bosch, Devecioğlu ve Neoyapı üstleniyordu. Bu yıl da ülkemizden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden davet edilen birbirinden değerli sanatçıları konuk eden festival, bir ayı aşkın süre boyunca klasik müzikseverlere unutulmaz konserler yaşattı. Ülkemizin ve dünyanın en uzun soluklu ve yoğun programa sahip festivali olan ayrıca bünyesinde uluslararası bir müzik akademisi ve uluslararası bir piyano yarışması barındırıyor. KADINLAR YELKEN AÇIYOR Women s Sailing School ( Kadınlar Yelken Okulu ) Ağustos tarihleri arasında, 5. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası düzenliyor Kadınlar yelken haftası, 23 Ağustos akşamı Marmaris Netsel Marina ve Marina Club Restaurant ın sponsorluğunda açılış kokteyli ile başlıyor.

7 Bu sene ki YELKEN GEZİ rotası, Hisarönü Körfezi ne doğru. Her akşam başka bir koyda konaklamayı planlayan kadın yelken sevdalıları gezi sırasında 26 Ağustos ta Orhaniye Martı Marina da bir günlük özel yelken etkinliği ile mücadele keyfini de yaşayıp, 29 Ağustos tarihinde yine Netsel Marina ve Marina Club Restaurant sponsorluğunda kapanış yemeği ile haftayı tamamlamayı hedefliyorlar. Organizasyona; Rusya, Belçika, Almanya, Avusturya, Fransa, İngiltere, Hollanda ve Türkiye den olmak üzere 7 tekne ve yaklaşık 50 kadın yelkenci katılması bekleniyor. Organizasyon da, Lale Manço Ahıskalı nın da katkılarıyla, meme kanseri farkındalığını arttırmak ve bu hastalıkla savaşan kadınlara destek vermek amacıyla, meme kanserinin uluslarararası sembolü olan pembe kurdeleyle yelken açılacak. Sail Pink logolu bayrak ile hafta boyunca konaklanacak her koyda çeşitli etkinlikler organize edilecek. Organizasyona; West Marine, Netsel Marina, Marina Club Restaurant, Columbia ve UK Sail gibi kuruluşlar tarafından destekleniyor. Kadınların Yelken Gezi organizasyon programı şöyle: 23 Ağustos 19:00-21:00 Açılış Kokteyli Netsel Marina, Marina Club Restaurant 24 Ağustos 10:00 Netsel Marina dan Serçe Limanına seyir 25 Ağustos Kocabahçe Koyu 26 Ağustos Martı Marina özel yelken etkinliği ve ödül töreni 27 Ağustos Bozukkale Koyu

8 28 Ağustos Çiftlik Koyu 29 Ağustos 20:00-23:00 Kapanış Yemeği Netsel Marina, Marina Club Restaurant Organizasyon görevlilerinden Neslihan Karayel yaptığı açıklamsında şu görüşlere yer verdi. Kadınların daha güzel bir dünya için farklılık yaratacağına inanan bizler, deniz ve yelkenle sınırları kaldırıp, sevgi ve dostlukla çoğalacağız. Sesimizi duyurmak için yapacağınız her türlü katkı için şimdiden teşekkür eder, en içten sevgi ve saygılarımızı sunarız. Neslihan Karayel Mobile: (Ayrıca Yelken Haftası sonunda yazı ve fotoğraf almak için Deniz İrengün Suyolcu, , )

9 BODRUM KALESİNDE JAZZ RÜZGARI Bodrum da, sahne alan Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio su cajj severlere güzel bir gece yaşattı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen üçüncü konserde Fatih Erkoç ile Kerem Görsev Trio sahne aldılar. Yaklaşık bin kişinin hayranlıkla izlediği konserde caz müziğinin değişik örneklerini büyük bir hayranlıkla izlediler. Konserde basın mensuplarının ilk iki parçada görüntü çekmesine izin verildi. Kral grubunun 20 inci yılı nedeniyle yapılacak konserler ; Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edeceği bildirildi.

10 KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR Bodrum Rotary Kulübü Bugün 1 Saat, Yarın 1 Hayat adı verilen farkındalık projesi Bodrum da başladı. Proje kapsamında halkı bilgilendirmek için el ilanları, broşürler ve detaylı kitapçıklar dağıtıldı. Ziyaret eden konuklara, kansere karşı önlem olarak tüketilmesi gereken lifli yiyeceklerden oluşan salata ikram edilmesi ilgi çekti. Bodrum Ortakent-Yahşi Mahallesinde bulunan Midtown alışveriş merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe, Denizli Rotary Kulübü, Bodrum Rotary Kulübü, Bodrum Rotarak Kulübü, Kanserle Dans Derneği başkan ve üyelerinin yanı sıra Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Oğuz Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı. Sanatçı Desteği Projeye destek olmak için tiyatrocu Alp Öyken ile ses sanatçısı Seyyal Taner de etkinliğe katıldılar. Seyyal Taner hazırlanan proje ile toplum sağlığına önem verdiği için Rotary başkanı Şehval Öztürk e teşekkür etti. 12 İlde gerçekleştirilmesi planlanan projenin Bodrum da Midtown AVM de başladı. Kalın Bağırsak ve Meme Kanseri hakkında toplumun bilinçlendirilmesi ve farkındalık yaratılması amaçlanan projede erken teşhisin hayat kurtardığı anlatılıyor. Üç metre yüksekliğinde ve on metre uzunluğundaki şişme kolon maketi büyük ilgi çekti. Maketi gezen vatandaşlar maket içinde yer alan bilgi notlarını okuyarak kolon kanseri hakkında bilgi sahibi oldular.

11 Projenin mimarlarından Denizli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mürüvvet Algümüş kolon ve meme kanseri ile ilgili proje konusunda şunları söyledi; Öncelikle kolon kanseri ile ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla, erken teşhise yönlendirmek ve taramalara yönlendirmek düşüncesiyle başlattığımız bir proje. İkinci aşaması da meme kanseri ile ilgili kendi kendine muayeneyi öğretmek ve belirtileri limonlar üzerinde tanıtmak. Limon görsellerimizden de arkadaşlarımıza gelen ziyaretçilerimize bunları magnet olarak dağıtıyoruz ki her an gözlerinin önünde olsunlar ve buzdolaplarında limon görsellerini gördükçe kendilerini muayene etsinler ve konuyu unutmasınlar dedi. Bodrum Rotary Kulübü dönem Başkanı Şehval Öztürk ise İnşallah birkaç hayata dokunabiliriz, birkaç hayatı erken teşhisle kurtarabiliriz. Bu bizim için çok önemli. Projemizin amacı da bu zaten diyerek projenin önemini anlattı. Projenin en büyük destekçilerinden biri olan Kanserle Dans Derneği Başkanı Dr. Deniz Öner ise dev maket hakkında şunları söyledi: Biz insanlara görerek, dokunarak en iyi farkındalık yaratabileceğimiz bilinciyle bu maketi sunduk. Burada özellikle kolon kanserlerinin erken aşamada yakalandığı durumlarda tedavi şansının çok yüksek olduğunu vurgulamak istiyoruz. Bu kolonu gezerek de işte bütün barsak hastalıkları, kanser olsun olmasın, ülser olabilir, diğer kalıtsal hastalıklar olabilir bunların hepsini burada görerek öğrenebiliyor yani nasıl yapısal değişiklikler yapabiliyor, neler olabiliyor bunu görme şansları var dedi.

12 LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE Bodrum da, sahne alan Leman Sam ve Yaşar ikilisi, şarkıları ile hayranlarını coşturdular. Seyirciler özçekim yaptı.

13 Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ikinci konserde Leman Sam ve Yaşar 13 kişilik orkestraları ile sahne aldılar. İkilinin beyaz giysiler içinde verdikleri konserde ilginç diyaloglar yaşandı. Leman Sam, saçlarını kurutmaya vakti olmadan sahne aldığını ifade ettiği konser sırasında fırça ile saçlarını taradı, çok fazla terleyen Yaşar ın terini bir peçete ile sildi. Leman Sam şarkı arasında bir ara Yaşar ın belini göstererek bu bir göbek değil. Korse taktığı için böyle deyince, Yaşar da 3 ay önce ameliyat olduğu ve 3 ay daha tedavisinin devam edeceğini açıkladı. Konser boyunca sık sık trompet, gitar soloları ve renklendi. Konserin ilerleyen parçalarında çok sayıda seyirci oturdukları yerden kalkıp, sahne önüne inerek cep telefonları ile özçekim yapıp, oynadığını gören güvenlik elemanları duruma müdahale ettiler. Seyirci konser sırasında Leman sam ve Yaşar ın şarkılarına eşlik ederek birlikte söylediler. İlla, Gel Gör Beni Aşk Neyledi, Gel Benimle, Bana Esmeyi Anlat, Masal Perisi, Anladım ki adlı parçalarında yer aldığı ve 2 saat süren konseri yaklaşık 2 bine kişi coşku ve beğeni ile izledi. Konserde basın mensuplarının ilk iki parçada görüntü çekmesine izin verildi. Kral grubunun 20 inci yılı nedeniyle yapılacak konserler ; Fatih Erkoç & Kerem Görsev, Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edeceği bildirildi.

14 Bodrumspor Güzel Başladı Bodrum Belediyesi Bodrumspor sezonu öncesi ilk hazırlık maçında Tire 1922 yi Süleyman Görgün ün müthiş frikik golü ile 1-0 mağlup etti. Tire 4 Eylül Stadı nda oynanan hazırlık karşılaşmasında 3.Lig takımlarından Tire 1922 yi 1-0 yenen Bodrum Belediyesi Bodrumspor, sezon öncesi çıktığı ilk hazırlık maçında 50. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen oynadığı güzel futbol ile rakibini mağlup etmeyi başardı. Teknik heyet ve taraftarı hırslı mücadelesi ile sevindiren Bodrumspor u Asi Tayfa da yalnız bırakmadı.

15 Sezon öncesi hazırlık maçında ortaya koyduğu futbol ile 3.lig hedefine inanmış bir takım olduklarını belirten Bodrum Belediyesi Bodrumspor Klüp Başkanı Rıza Karakaya Sahada çok koşan hırslı bir Bodrumspor izledik. Sezon öncesi ilk hazırlık maçımızda takımımızın hırslı oyunu bizi ve taraftarımızı heyecanlandırdı dedi. Bodrum Belediyesi Bodrumspor ikinci hazırlık maçını 21 Ağustos Perşembe günü saat 17:30 da Didim Belediyespor ile Bodrum Şehir Stadı nda oynayacak. UMUDA YOLCULUK BAŞLAMADAN BODRUM'DA BİTTİ KADIN VE ÇOCUKLARINDA İÇİNDE BULUNDUĞU 65 KAÇAK YAKALANDI Suriye deki iç savaştan kaçan, içinde kadın ve çocuklarında bulunduğu 65 kişi Yunanistan a geçmek isterken Muğla nın Bodrum İlçesinde yakalandı. Sabah saatlerinde alınan bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri Bodrum a bağlı Gümüşlük Mahallesinde organizatörlerini bekleyen Suriyeli mültecileri yakaladı. Gümüşlük e bağlı Koyunbaba Mevkiinde deniz kıyısında tekne beklerken yakalanan 9 u çocuk, 17 si kadın 65 kişi ifadelerinin alınması için Gümüşlük Jandarma Karakol Komutanlığına getirildi. Burada işlemleri tamamlanan kaçaklar Muğla Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine teslim edileceği öğrenildi.

16 Öte yandan olayı organize ettiği iddia edilen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Candan Erçetin Bodrum Kalesinde unutulmaz bir konser verdi Bodrum da, sahne alan Türk Pop müziğinin ünlü ismi Candan Erçetin, hayranlarını coşturdu. Bodrum Kalesi nde yeniden düzenlenmiş hali ile Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ilk konserde Candan Erçetin sahne aldı. Ünlü şarkıcı Candan Erçetin in konserine hayranları büyük ilgi gösterdi. Bodrum kalesi Kuzey Hendeğin konser alanında dokuz yıl aradan sonra tekrar konser veren Erçetin, iki bölümden oluşan konserinde yaklaşık 2,5 saat sahnede kaldı. İkinci bölümde otantik bir giysi ile sahne alan Erçetin çıplak ayakları ile müthiş bir performans sergileyerek hayranlarını coşturdu. Erçetin dinlemeye gelenler arasında Doğuş Gurubu Marinalar Genel Koordinatörü Ali Bezirgan ın da aralarında yer aldığı yaklaşık 2 bin kişi izledi. Erçetin Son albümlerinden eserlerinde yer aldığı konserinde 60 yıllara varan bir nostalji rüzgarı estirdi. 20 yıllık orkestra arkadaşları ile kendi birlikteliklerini de kutladı. Sözlerini; Ayşe Kulin, Nazım Hikmet ve kendisin yazdığı eserlerin yanı sıra anonim eserlere de yer verdi. Erçetin, Melek, Söz Vermiştin, Vay Halime, Aşka inanma ve

17 Yalan gibi sevilen şarkılarını seslendirdi ğinde coşku daha da arttı. Erçetin, söylediği şarkılarda sesinin yanı sıra, dansları, kareoğrafisi, seyirci ile kurduğu dialoglar ile göz doldurdu Konser sonunda orkestra arkadaşlarını tek tek sunarak solo yapmalarını sağlayan Candan Erçetin konser sonunda ayakta alkışlandı. Erçetin ile başlayan Kral Grubu 20. Yıl Kutlamaları, Leman Sam & Yaşar, Fatih Erkoç & Kerem Görsev, Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edeceği bildirildi.

KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR

KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR Bodrum Rotary Kulübü Bugün 1 Saat, Yarın 1 Hayat adı verilen farkındalık projesi Bodrum da başladı. Proje kapsamında halkı bilgilendirmek için el ilanları, broşürler

Detaylı

Konteynerler yenileniyor

Konteynerler yenileniyor Konteynerler yenileniyor Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesi Bodrum yarımadası genelindeki eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmek için çalışmaları başlattı. Bodrum Belediyesi Temizlik

Detaylı

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI Tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Gümüşlük Mahallesinde yılda birkaç defa görülen olay deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkardı. İlçeye bağlı Gümüşlük beldesinde yaşanan

Detaylı

KADINLAR YELKEN AÇIYOR

KADINLAR YELKEN AÇIYOR KADINLAR YELKEN AÇIYOR Women s Sailing School ( Kadınlar Yelken Okulu ) 23-30 Ağustos tarihleri arasında, 5. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası düzenliyor Kadınlar yelken haftası, 23 Ağustos akşamı Marmaris

Detaylı

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODTO Turizm Altyapı Projelerine Devam Ediyor Bodrum Ticaret Odası nın, 2014-2017 Stratejik Planı amaç ve hedefleri kapsamında, Bodrum da turizm sezonunun uzatılması, sektörün

Detaylı

Daha Ne Kadar Sessiz Kalacaksınız?

Daha Ne Kadar Sessiz Kalacaksınız? Daha Ne Kadar Sessiz Kalacaksınız? 3 Eylül 2015 tarihinde Roman Hakları Derneği Başkanı Yücel TUTAL ve İzmir Çağdaş Romanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halit KESER ile birlikte Bayındır

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ Bodrum Ticaret Odası (BODTO) na, Belediye Meclisinden alınan kararla yeni yer tahsisi yapıldı. Şubat ayı toplantısında gündeme gelen yeni yer tahsisi

Detaylı

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde düzenlenen konserde, Türk ve Yunan ezgileri yükseldi. Bodrum da düzenlenen ve 5 Yunanlı sanatçı nın da katıldığı konser büyük

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ Bowling etkinliği 28 Kasım 2013 Üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz son derece eğlenceli geçen etkinliklerimizdendir. Etkinlikte önce gruplar oluşturuldu. Daha sonra

Detaylı

Fotograflar Yurdakul Kayacan Yedili ganyan geliyor

Fotograflar Yurdakul Kayacan Yedili ganyan geliyor Fotograflar Yurdakul Kayacan Yedili ganyan geliyor Kemal Akyer Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci, Genel Sekreter Necati Demirkol ve Muhasip Üye H. Turgut Alakuş at yarışı basını ile bir araya

Detaylı

9. Türkiye Gitar Buluşması 1-4 Temmuz 2015 tarihlerinde Bilkent Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

9. Türkiye Gitar Buluşması 1-4 Temmuz 2015 tarihlerinde Bilkent Üniversitesi'nde gerçekleşecek. 9. Türkiye Gitar Buluşması 1-4 Temmuz 2015 tarihlerinde Bilkent Üniversitesi'nde gerçekleşecek. Kağan Korad'ın Genel Koordinatörlüğünde Bilkent Üniversitesi'nde düzenlenen 9. Türkiye Gitar Buluşması ;

Detaylı

Türkiye`nin yeni ve genç caz festivali Bursa Nilüfer Uluslararası Caz Tatili Festivali`nden ilk notlar Burak Sülünbaz`ın kaleminden yayında.

Türkiye`nin yeni ve genç caz festivali Bursa Nilüfer Uluslararası Caz Tatili Festivali`nden ilk notlar Burak Sülünbaz`ın kaleminden yayında. Cazkolik.com "Jazz"lı Gündem Jazzlı Gündem Türkiye idealist, heyecanlı ve pırıl pırıl insanlardan oluşan bir ekibin hazırladığı yeni bir caz festivali kazandı. Burak Sülünbaz Cazkolik için izledi ve yazdı.

Detaylı

1. BÖLGELERARASI TOPLANTI İZMİR DE BAŞLADI

1. BÖLGELERARASI TOPLANTI İZMİR DE BAŞLADI 1. BÖLGELERARASI TOPLANTI İZMİR DE BAŞLADI DOMPDF_ENABLE_REMOTE is set to FALSE http://www.teb.org.tr/uploads/izmirtoplant//085a0831.jpg 40. Dönem 1. Bölgelerarası Toplantı 26 Mayıs 2016 Perşembe Günü

Detaylı

Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı

Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı Bu yıl 27 ncisi gerçekleşecek olan ahşap yelkenli tekne yarışları Bodrum-Cup ın basın toplantısı Trafo Bodrum da yapıldı. Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Bilgi için: (0342) 211 12 00 /1305 www.gaziantep.com.tr Festival Park ta Buluşalım

Bilgi için: (0342) 211 12 00 /1305 www.gaziantep.com.tr Festival Park ta Buluşalım GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bilgi için: (0342) 211 12 00 /1305 www.gaziantep.com.tr Festival Park ta Buluşalım 11 ayın sultanı olan ve Müslüman âlemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazan, tüm

Detaylı

Proje konularından istediğiniz bir konuyu seçip, hazırlamalısınız.

Proje konularından istediğiniz bir konuyu seçip, hazırlamalısınız. 5. SINIF MATEMATİK PROJE KONULARI (2012-2013) Atatürk ün geometri alanında yaptığı çalışmaların ülkemizdeki geometri öğretimine katkılarını açıklayınız. Geometrik cisimlerin (prizmalar ve piramitler) günlük

Detaylı

Başkan Kocadon a ziyaret

Başkan Kocadon a ziyaret Milletvekili adaylarından Başkan Kocadon a ziyaret Muğla Milletvekili Adayları, il genelinde sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında Bodrum a gelerek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u da makamında

Detaylı

Topluma Hizmet Uygulamaları ve Altındağ Belediyesi İş Birliği Örneği

Topluma Hizmet Uygulamaları ve Altındağ Belediyesi İş Birliği Örneği Topluma Hizmet Uygulamaları ve Altındağ Belediyesi İş Birliği Örneği Yrd.Doç.Dr. İlknur M. GÖNENÇ Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ANKARA ÜNİVERSİTESİ-ALTINDAĞ BELEDİYESi İŞ

Detaylı

BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA

BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ndeki, Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserler kapsamında Halk müziği grubu Kardeş Türküler sahneye çıktı. Farklı

Detaylı

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler;

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler; Spor Topluluğu Yönetim Kurulu Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Süleyman Burak ÇELENER Hakan ATILGAN Ahmet Çetin KARAGÜLLE Ömer ALPASLAN Hakan

Detaylı

KUYAP İŞ GELİŞTİRME PROGRAMI

KUYAP İŞ GELİŞTİRME PROGRAMI KUYAP İŞ GELİŞTİRME PROGRAMI KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP), tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık iki yıldır devam eden proje

Detaylı

Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak

Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak SGK 11.02.2013 tarihinde Uşak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans düzenledi.

Detaylı

Prof.Dr.Ercan TEZER OTOMOTİV SANAYİİ-2015

Prof.Dr.Ercan TEZER OTOMOTİV SANAYİİ-2015 Prof.Dr.Ercan TEZER OTOMOTİV SANAYİİ-2015 Küresel Sonuçlar 2013 / 2014 Bölgeler Araçlar 2011 2012 ABD AB BRIC Dünya 2013 2014 Değişim (% ) 2012/2011 2013/2012 2014/2013 Otomobil 3.078 4.115 4.406 4.350

Detaylı

ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ

ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ SAYI : BİR 7-11 MAYIS 2009 ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ Ben siyasi hayatım ve ülke sevdamla ilgili olarak tüm Türkiye yi memleketim bilirim ancak Çemişgezek benim doğup, büyüdüğüm yer. Elazığ Valisi Muammer

Detaylı

HİZMET ALIMINA İLİŞKİN BASINDA ÇIKAN SON HABERLER

HİZMET ALIMINA İLİŞKİN BASINDA ÇIKAN SON HABERLER HİZMET ALIMINA İLİŞKİN BASINDA ÇIKAN SON HABERLER TDB GENEL BAŞKANI, HİZMET ALIMI UYGULAMASININ HAYATA GEÇERİLMEMESİNİ ELEŞTİRDİ Anadolu Ajansı 15.09.2009 ANKARA (A.A) - 15.09.2009 - Türk Dişhekimleri

Detaylı

Bahç eşehir, Boğaziçi, Ege, Dokuz Eylül, İstanbul Teknik (İTÜ), İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Ekonomi, Koç, Muğla, Piri Reis, Sabancı ve

Bahç eşehir, Boğaziçi, Ege, Dokuz Eylül, İstanbul Teknik (İTÜ), İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Ekonomi, Koç, Muğla, Piri Reis, Sabancı ve Çarşamba 10 Nisan 2013 00:09 - Son Güncelleme Çarşamba 10 Nisan 2013 01:13 Önceki yıllarda yarış içinde yarış sloganıyla MIYC Kış Trofesi nin ayaklarının birinde ayrı bir değerlendirme ile gerçekleşen

Detaylı

Soma Belediye Başkanlığı. Birleşme Raporu

Soma Belediye Başkanlığı. Birleşme Raporu Soma Belediye Başkanlığı Birleşme Raporu 2012 i GİRİŞ 1 MEVZUAT 2 2 SOMA NIN NÜFUSU 3 SOMA-TURGUTALP ARASINDAKİ MESAFE 4 GENEL İMAR DURUMU 5 TEMEL ALT YAPI HİZMETLERİ 8 DİĞER HUSUSLAR 13 25. Coğrafi Durum;

Detaylı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon : Artık hep beraber diyoruz ki Muğla aşkıyla yanıp tutuşalım Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle

Detaylı

Süha Derbent ile Galapagos da Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Galapagos da Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Galapagos da Fotograf Çekimi Quito (1) / Galapagos (6) 8 Gece 9 Gün Gün 1: İstanbul Madrid - Quito İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali içerisinde fotograf danışmanınız Süha

Detaylı

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU I TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalı öğrencisi Adem AKYOL tarafından hazırlanan Denizli İli Honaz İlçesinde

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog KONYA KARAMAN BÖLGESİ BOŞANMA ANALİZİ 22.07.2014 Tarihsel sürece bakıldığında kalkınma,

Detaylı

Bülent Gündağ Mert ile Söyleşi

Bülent Gündağ Mert ile Söyleşi Bülent Gündağ Mert ile Söyleşi Dürüst olmak, artı bir özellik değildir. Dürüst olmak, bir insanın nefes alması kadar doğal bir davranış olmalıdır. Bir hayatın içine yalan girdiyse, ne olursa olsun eşler

Detaylı

YAZAN Özgül BATTAL NAMLI. EDİTÖR Ziya SİCAK. RESİMLEYEN ve KAPAK L. Zeki OKSEV. GRAFİK Sinan FIRAT

YAZAN Özgül BATTAL NAMLI. EDİTÖR Ziya SİCAK. RESİMLEYEN ve KAPAK L. Zeki OKSEV. GRAFİK Sinan FIRAT YAZAN Özgül BATTAL NAMLI EDİTÖR Ziya SİCAK RESİMLEYEN ve KAPAK L. Zeki OKSEV GRAFİK Sinan FIRAT BASIM YERİ ve YILI PRİZMA PRESS - 2011 2 Değerli Eğitimciler, Anne ve Babalar Hepinizin bildiği gibi okul

Detaylı

LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE

LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE Bodrum da, sahne alan Leman Sam ve Yaşar ikilisi, şarkıları ile hayranlarını coşturdular. Seyirciler özçekim yaptı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Kral Grubunun 20.

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 7 Mart - 9 Mayıs 2016 1. ADI: 7. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

BEBE GİYİM SEKTÖRÜ SINIFLANDIRMA

BEBE GİYİM SEKTÖRÜ SINIFLANDIRMA BEBE GİYİM SEKTÖRÜ SINIFLANDIRMA Bu sektör raporu kapsamına giren ürünler Gümrük Tarife İstatistik Pozisyon (GTİP) sınıflandırmasına göre 6111 ve 6209 nolu fasıllarda yer almaktadır. TÜRKİYE'DE ÜRETİM

Detaylı

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GÖZLEM FORMU. Adı Soyadı :... Yaşı :... Gözlem Dönemi :... Okul Adı :... Öğretmen :... Sınıfı :...

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GÖZLEM FORMU. Adı Soyadı :... Yaşı :... Gözlem Dönemi :... Okul Adı :... Öğretmen :... Sınıfı :... EK-1/A OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GÖZLEM FORMU Adı Soyadı :... Yaşı :... Gözlem Dönemi :... Okul Adı :... Öğretmen :... Sınıfı :... AÇIKLAMA : Lütfen öğrencileri aşağıda sıralanan davranışlara göre derecelendiriniz.

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

SANAYİNİN KÂRLILIK ORANLARI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AZALDI

SANAYİNİN KÂRLILIK ORANLARI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AZALDI SANAYİNİN KÂRLILIK ORANLARI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AZALDI 23 Kasım 2013 Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), hazırladığı araştırmaya dayalı olarak aşağıdaki görüşleri bildirdi: 2001 Krizi sonrasında

Detaylı

40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı

40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı 40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından düzenlenen yelken kurslarının 3 üncüsüde tamamlandı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken şubesi tarafından Bodrumlu

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Küçük Balık Bam Bam

Beşiktaş Gazetesi. Küçük Balık Bam Bam Küçük Balık Bam Bam Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi'nde çocuk oyunları tüm hızıyla devam ediyor. Bunlardan bir tanesi 10 Kasım sahne diyecek. Küçük Balık Bam Bam adlı tiyatro oyunu Beşiktaş

Detaylı

Dünya Turizm Organizasyonu 2011 Turizminin Öne Çıkanları

Dünya Turizm Organizasyonu 2011 Turizminin Öne Çıkanları Dünya Turizm Organizasyonu 2011 Turizminin Öne Çıkanları Uluslar arası Turizm Gelirleri 2011 yılının uluslararası turizm gelirleri, 1.030 milyar Amerikan dolarına ulaştı. Geçen sene bu rakam 927 milyar

Detaylı

EKONOMİK GELİŞMELER Haziran - 2011

EKONOMİK GELİŞMELER Haziran - 2011 EKONOMİK GELİŞMELER Haziran - 2011 AR-GE MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU İÇİNDEKİLER... 1 GAYRİ SAFİ YURTİÇİ HASILA (GSYH)... 2 İSTİHDAM - İŞSİZLİK VE İŞGÜCÜ HAREKETLERİ.. 2 İTHALAT

Detaylı

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ Açık Lise nedir? İlköğrenimini tamamlayan, ancak orta öğretime devam edemeyenler ile orta öğretimden ayrılan, mezun olan ve yüksek öğretimden ayrılan veya mezun olanlara farklı alanlarda

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

ÖĞRENCİLER DAMLA PROJESİ İLE MANİSA DA GÖNÜL BAĞI KURDU

ÖĞRENCİLER DAMLA PROJESİ İLE MANİSA DA GÖNÜL BAĞI KURDU ÖĞRENCİLER DAMLA PROJESİ İLE MANİSA DA GÖNÜL BAĞI KURDU Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Damla Projesi kapsamında 15 i Türk 25 i yabancı olmak üzere 40 öğrenci, Manisa da çeşitli ziyaretlerde

Detaylı

Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler için EĞİTİM HAKKI

Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler için EĞİTİM HAKKI Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler için EĞİTİM HAKKI SORULAR & YANITLAR MÜLTECİLER İÇİN ÜCRETSİZ HUKUKİ DESTEK Şubat 2016 Güncellemesi Türkiye ye sığındım. Kendim ya da çocuklarım için Türkiye

Detaylı

Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları

Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Türk Dili I TURK 101 Güz 2 0 0 2 2 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin

Detaylı

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM TBMM VII. DÖNEM (1943 1946)

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM TBMM VII. DÖNEM (1943 1946) I İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... IX GİRİŞ... 1 Savaş Sürecindeki Türkiye... 2 Savaş Sonrasında Türkiye... 3 Çok Partili Rejime Geçişin Ardındaki Etkenler... 4 Dış Etkenler... 4 İç Etkenler... 4 Muhalefetin Yükselişi...

Detaylı

I. EIPA Lüksemburg ile İşbirliği Kapsamında 2010 Yılında Gerçekleştirilen Faaliyetler

I. EIPA Lüksemburg ile İşbirliği Kapsamında 2010 Yılında Gerçekleştirilen Faaliyetler I. EIPA Lüksemburg ile İşbirliği Kapsamında 2010 Yılında Gerçekleştirilen Faaliyetler 1. AB Hukuku ve Tercüman ve Çevirmenler için Metotlar Eğitimi (Ankara, 8-9 Haziran 2010) EIPA tarafından çeşitli kamu

Detaylı

Belediyemiz her zaman vatandaşın yanında

Belediyemiz her zaman vatandaşın yanında Belediyemiz her zaman vatandaşın yanında Sağlık ve Ev Hizmetleri Projesi kapsamında belediye temizlik ekipleri, ilçe sınırlarında ikamet eden 60 yaş üstü, kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilerin evlerine

Detaylı

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER BİR ÜLKE BİR BAYRAK TESTİ

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER BİR ÜLKE BİR BAYRAK TESTİ 1- I Başkalarının düşüncelerine saygı duymamak. II Trafik kurallarına uymamak. III Kapalı alanlarda sigara içmek. IV Konuşurken nezaket kurallarına uymak. Yukarıda verilen kurallardan hangilerinin yaptırımı

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -7 ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ AMAÇ Bu faaliyet

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Sarıyer Belediyesi, Sarıyer e kalıcı hizmetler sunmaya devam ediyor. Tüm dünyada geçerli Yeşil Bina sertifikasına sahip ilk yeşil yerel yönetim hizmet binasının temeli, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Detaylı

Basın açıklamasının ardından Pazartesi saat 14:00 Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda deprem konusunda bir toplantı düzenleneceği bildirildi.

Basın açıklamasının ardından Pazartesi saat 14:00 Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda deprem konusunda bir toplantı düzenleneceği bildirildi. TMMOB:17 Ağustos 1999 depremini unutmadık, unutturmayacağız 17 Ağustos depremi 1999 Bodrum da düzenlenen yürüyüş ile anıldı. Bodrum Belediye meydanında toplanan sivil toplum örgütleri ve meslek odaları

Detaylı

Ortaköy. yeni yıl. 22:00'da ise sahneye. Belediyesi'nin. dedi. Ortaköy. giren çocuklar da vardı. Çocuklar,

Ortaköy. yeni yıl. 22:00'da ise sahneye. Belediyesi'nin. dedi. Ortaköy. giren çocuklar da vardı. Çocuklar, 2 OCAK 2013 Ortaköy'de yeni yıl Belediyesi'nin organizasyonunda, Ortaköy Meydanı'dna kutlamalar için özel platform kuruldu. Boğaz manzarasında yeni yıla girecek vatandaşlar, yılbaşı kutlamalarına erken

Detaylı

ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR!

ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR! ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR! Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği mezunuyum. 2009 yılının Mart ayında göreve başlamakla birlikte halen Yeniyol Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni

Detaylı

6- ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ

6- ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ 6- ODA MERKEZ BÜRO İŞLEYİŞİ 23. Dönem Çalışma Programı nda, Odamız merkez ve şubelerin büro işleyişinde etkinliğini arttırıcı teknik alt yapının güçlendirilerek oda çalışma hedeflerine ulaşılmasına hizmet

Detaylı

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI (Sınıf Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri) ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ VE HER DERS

Detaylı

YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ

YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ Hazırlayan: Doç.Dr. Hakan Güler Sakarya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Karlsruhe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Almanya

Detaylı

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ 1-2 Kasım 2013 tarihlerinde TED Okulları nda görev yapan müdür yardımcılarına yönelik olarak Antalya da bir hizmet içi eğitim gerçekleştirilmiştir. 25 TED Okulu ndan

Detaylı

BISTEP nedir? BISTEP ne yapar?

BISTEP nedir? BISTEP ne yapar? BISTEP nedir? BISTEP, şirketlerin kurumsallaşma sürecine destek olmak amacıyla Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi tarafından tasarlanmış bir programdır. Program, şirketlerin kurumsallaşma basamaklarını

Detaylı

Microsoft Xbox ın YouTube daki Lansman Yayını Halo 5: Guardians ın Satış Rekorları Kırmasına Yardımcı Oldu

Microsoft Xbox ın YouTube daki Lansman Yayını Halo 5: Guardians ın Satış Rekorları Kırmasına Yardımcı Oldu Microsoft Xbox ın YouTube daki Lansman Yayını Halo 5: Guardians ın Satış Rekorları Kırmasına Yardımcı Oldu Yayınlanan April 2016 Konular Video Advertising Halo 5: Guardians için oyun (lansman) vakti gelmişti.

Detaylı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 4 Eylül 2007

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 4 Eylül 2007 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 4 Eylül 27 ÖZET Ağustos ayında tüketici fiyatları yüzde,2 oranında artmış ve yıllık enflasyon yüzde 7, olarak gerçekleşmiştir. Geçtiğimiz ay yayımlanan Para Politikası

Detaylı

Emeklilik Taahhütlerinin Aktüeryal Değerlemesi 31.12.2010 BP Petrolleri A.Ş.

Emeklilik Taahhütlerinin Aktüeryal Değerlemesi 31.12.2010 BP Petrolleri A.Ş. Emeklilik Taahhütlerinin Aktüeryal Değerlemesi 31.12.2010 BP Petrolleri A.Ş. 30 Eylül 2011 BP Petrolleri A.Ş. İçin hazırlanmıştır Aon Hewitt Tarafından hazırlanmıştır Bu rapor, içerdiği gizli ve kuruma

Detaylı

ANKARA GEZİMİZ. Sevgili ATAM, TED gençleri olarak manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.

ANKARA GEZİMİZ. Sevgili ATAM, TED gençleri olarak manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz. ALMANCA TİYATRO TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi Almanca Tiyatro Kulübünün sergileyeceği Meine Leiche, Deine Leiche isimli oyuna katılımınız bizleri onurlandıracaktır. ANKARA GEZİMİZ Gelenekselleşen

Detaylı

SORU- Neden sosyal hizmetler? Neden Sivas? Bu okulu yazmadan önce ve su an duygularınız arasında ne farklar var?

SORU- Neden sosyal hizmetler? Neden Sivas? Bu okulu yazmadan önce ve su an duygularınız arasında ne farklar var? Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Hizmet Uzmanlığı Bölümü Öğrencisi Suat Abdan Sosyal Hizmet Uzmanlığı İnsanlara Yardım etmeyi sevenler için ideal bir bölümdür. SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Detaylı

REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU

REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve KOSGEB destekleri ile İFO Fuarcılık tarafından 12. kez geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve atık

Detaylı

MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI

MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI Özel Merter Anadolu Lisesinin düzenlediği sınıflar arası Cumhuriyet Kupası karşılaşmaları, oynanan final maçıyla sona erdi. 12 sınıfın kıyasıya mücadele ettiği

Detaylı

İçindekiler. Ankara Üniversitesi nde Nitelikli Araştırma Projesi Üretim Altyapısının Geliştirilmesi. e-bülten. Bir Yılın Panoroması

İçindekiler. Ankara Üniversitesi nde Nitelikli Araştırma Projesi Üretim Altyapısının Geliştirilmesi. e-bülten. Bir Yılın Panoroması Ankara Üniversitesi nde Nitelikli Araştırma Projesi Üretim Altyapısının Geliştirilmesi e-bülten 0 2 İçindekiler Bir Yılın Panoroması 1000 Projeleri Kapsamında Ankara Üniversitesi nce Yapılan çalışmalar

Detaylı

Merhaba! Fatih ALKAN Yasin UĞURLU Mehmet ÜZER. Biz buradayız çünkü sizi ve yazılımı seviyoruz. Bize ulaşabilirsiniz: www.codingistanbul.

Merhaba! Fatih ALKAN Yasin UĞURLU Mehmet ÜZER. Biz buradayız çünkü sizi ve yazılımı seviyoruz. Bize ulaşabilirsiniz: www.codingistanbul. «MERHABA DÜNYA» Merhaba! Fatih ALKAN Yasin UĞURLU Mehmet ÜZER Biz buradayız çünkü sizi ve yazılımı seviyoruz. Bize ulaşabilirsiniz: www.codingistanbul.com PROGRAMLAMA NEDİR? Yeni bir dünya için hazırlanın!

Detaylı

uzman yaklaşımı Branş Analizi öğretim teknolojileri ve materyal tasarımı Dr. Levent VEZNEDAROĞLU

uzman yaklaşımı Branş Analizi öğretim teknolojileri ve materyal tasarımı Dr. Levent VEZNEDAROĞLU Branş Analizi öğretim teknolojileri ve materyal tasarımı de yer alan öğretim teknolojileri ve materyal tasarımı sorularının çoğunluğu kolay, bir kısmı da orta düzeydedir. Sınavda siz öğretmen adaylarını

Detaylı

TÜYİD, GBSA ile mutabakat anlaşması imzaladı

TÜYİD, GBSA ile mutabakat anlaşması imzaladı DUNYA.COM GBSA ile mutabakat anlaşması imzalayan TÜYİD, bu anlaşma ile Türkiye ve Körfez Bölgesi'ndeki şirketler arasında bilgi paylaşımını hızlandırmayı AJANS 34 TÜYİD den Uluslararası İşbirliği Yeni

Detaylı

Geleceğin Mimarları MKÜ de Buluştu

Geleceğin Mimarları MKÜ de Buluştu Geleceğin Mimarları MKÜ de Buluştu Üniversit emiz, 29 uncu Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması na Ev sahipliği Yapt ı Türkiye nin farklı üniversitelerinden mimarlık bölümü akademisyenlerini ve öğrencilerini

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1.Emirler Mahallesi Revizyon Uygulama İmar Planına

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015) ÇALIŞA RAPRU TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ BÖLÜ 10 BÖLÜ 10 antalya@emo.org.tr 131 TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015)

Detaylı

BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART!

BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART! BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART! Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı İSTE Konferans Salonu nu dolduran girişimci adaylarına iş dünyasında başarının sırlarını anlattı İskenderun Teknik

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Cumhuriyet Halk Partisi Bartın Milletvekili Yalçınkaya, harçların kaldırılmasında eşitlik ilkesine uyulması ile ilgili kanun teklifi verdi. Tarih : 04.09.2012 Bartın Milletvekili Muhammed Rıza Yalçınkaya,

Detaylı

Fon Bülteni Haziran 2016. Önce Sen

Fon Bülteni Haziran 2016. Önce Sen Fon Bülteni Haziran 216 Önce Sen Fon Bülteni Haziran 216 NN Hayat ve Emeklilik Fonları Sektör Karşılaştırmaları Yüksek Getiri! Son 1 Yıl - 31/5/215-31/5/216 % 25 2 15 1 5-5 -1 9,88 7,82 11,7 6,36 1,5 9,81

Detaylı

MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi. Kapanış Konuşması. 27 Mayıs 2016. İş Dünyamızın, STK'ların Değerli Bşk ve Temsilcileri,

MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi. Kapanış Konuşması. 27 Mayıs 2016. İş Dünyamızın, STK'ların Değerli Bşk ve Temsilcileri, MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi Kapanış Konuşması 27 Mayıs 2016 Saygıdeğer (Emine Erdoğan) Hanımefendi, Sayın Bakanım, (Fatma Ramazanoğlu), İş Dünyamızın, STK'ların Değerli Bşk ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2 İÇİNDEKİLER Projenin Adı/Sloganı 2 Projenin Türü 2 Proje Sahibi 2 Proje Dönemi 2 Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2 Projenin Amaçları 2 Projenin Gerekçeleri 2 Projenin Yasal Dayanağı 2 Projenin Hedef

Detaylı

KONYA TİCARET ODASI İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ

KONYA TİCARET ODASI İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ HABER BÜLTENİ 05.09.2012 Sayı 7 Konya Ticaret Odası (KTO) İstihdam İzleme Bülteni, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) verilerinin bir araya getirilerek

Detaylı

METEOROLOJİ SEMİNERİ

METEOROLOJİ SEMİNERİ METEOROLOJİ SEMİNERİ Milli Eğitim Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı nın ortak düzenlediği meteorolojik faaliyetler ve ürünlerinin tanıtımına ilişkin 5. ve 6. sınıf öğrenci ve öğretmenlerimize

Detaylı

Kuruluşumuz. Ocak 2011

Kuruluşumuz. Ocak 2011 Kuruluşumuz Ocak 2011 Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı nın çağrısıyla bir araya geldik. Kısa bir süre sonra, toplam üye sayılarıyla 100.000 e yakın kadını temsil eden 40 tan fazla sivil

Detaylı

-Bursa nın ciroları itibariyle büyük firmalarını belirlemek amacıyla düzenlenen bu çalışma onuncu kez gerçekleştirilmiştir.

-Bursa nın ciroları itibariyle büyük firmalarını belirlemek amacıyla düzenlenen bu çalışma onuncu kez gerçekleştirilmiştir. Bursa nın 25 Büyük Firması araştırması; -Bursa nın ciroları itibariyle büyük firmalarını belirlemek amacıyla düzenlenen bu çalışma onuncu kez gerçekleştirilmiştir. -Bu çalışma Bursa il genelinde yapılmış,

Detaylı

RUH SAĞLIĞI VE PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ EĞİTİM VE UYGULAMASI ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 04.10.2012 ERZURUM

RUH SAĞLIĞI VE PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ EĞİTİM VE UYGULAMASI ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 04.10.2012 ERZURUM RUH SAĞLIĞI VE PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ EĞİTİM VE UYGULAMASI ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 04.10.2012 ERZURUM Çalıştay, 04 Ekim 2012 tarihinde Erzurum da yapılan II.Uluslararası VI.Ulusal Psikiyatri Hemşireliği

Detaylı

VEGA OKULLARI 2. SINIF BEN NEREDEYİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA

VEGA OKULLARI 2. SINIF BEN NEREDEYİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA VEGA OKULLARI 2. SINIF BEN NEREDEYİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA ZAMAN VE MEKÂNDA YERİMİZ: Mekân ve zaman hakkında sorgulama; kişisel tarihimiz evler ve seyahatler, insanlığın keşifleri,

Detaylı

Takip Hukukunda Zamanaşımı

Takip Hukukunda Zamanaşımı Takip Hukukunda Zamanaşımı Mehmet SARI TAKİP HUKUKUNDA ZAMANAŞIMI 3. Baskı Genel Olarak Zamanaşımı İlamlı Takiplerde Zamanaşımı Adi Takiplerde Zamanaşımı Kambiyo Senedine Dayalı Takiplerde Zamanaşımı

Detaylı

Okulumuz Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencilerinden Gizem COŞKUN Çanakkale Şehitlerine adlı şiiri okudu.

Okulumuz Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencilerinden Gizem COŞKUN Çanakkale Şehitlerine adlı şiiri okudu. BASIN BÜLTENİ Selçuk Üniversitesi Akören Ali Rıza Ercan Meslek Yüksekokulunda 01.04.2015 tarihinde 100. Yılında Çanakkale yi Anlamak adlı konferans düzenlendi. Şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu

Detaylı

Tablo 5 Hukuk Temel Alanı

Tablo 5 Hukuk Temel Alanı Kod Bilim Alanı Koşul No 502 Anayasa Hukuku 51 503 Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku 51 504 Genel Kamu Hukuku 51 505 Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi 51 506 Hukuk Tarihi 51 507 İdare Hukuku 51 50 İş ve Sosyal

Detaylı

İSEDAK SERMAYE PİYASASI DÜZENLEYİCİ KURULUŞLARI FORUMU

İSEDAK SERMAYE PİYASASI DÜZENLEYİCİ KURULUŞLARI FORUMU İSEDAK SERMAYE PİYASASI DÜZENLEYİCİ KURULUŞLARI FORUMU 19 EYLÜL 2013 DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI İSEDAK SERMAYE PİYASASI DÜZENLEYİCİ KURULUŞLARI FORUMU BAŞKANI KONUŞMA METNİ İSEDAK

Detaylı

Bodrum şebeke suyu kirleniyor iddiası!

Bodrum şebeke suyu kirleniyor iddiası! Bodrum şebeke suyu kirleniyor iddiası! Bodrum a içme suyu sağlayan Geyik Barajı na kimyasal atık karıştığı öne sürüldü. Yöre halkı, bir maden tesisinden dereye sızan kimyasalın Bodrum un içme suyunu kirlettiğini

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ DERGİSİ

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ DERGİSİ DEĞERLENDİRMELER ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ DERGİSİ Kürşat Çağrı BOZKIRLI * 1. Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü 1 1957 yılında kurulan Atatürk Üniversitesindeki

Detaylı

MAKEDONYA BAŞBAKANI BODRUM ÇARŞISI GEZDİ

MAKEDONYA BAŞBAKANI BODRUM ÇARŞISI GEZDİ MAKEDONYA BAŞBAKANI BODRUM ÇARŞISI GEZDİ Bodrum a tatil için gelen Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski Bodrum kalesine ve çarşısına hayran kaldı. Turizmin gözbebeği olan Bodrum u ailesi ile birlikte tatil

Detaylı

Kızlarsivrisi (3070 m) (27-28 Haziran 2015) Yazı ve fotoğraflar: Hüseyin Sarı

Kızlarsivrisi (3070 m) (27-28 Haziran 2015) Yazı ve fotoğraflar: Hüseyin Sarı Kızlarsivrisi (3070 m) (27-28 Haziran 2015) Yazı ve fotoğraflar: Hüseyin Sarı Antalya Toros Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) tarafından düzenlenen 22. Kızlarsivrisi Yaz Dağcılık Şenliği ne katılmak

Detaylı

Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 24.09.2014 Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı TÜRK REHİNELER SERBEST BIRAKILDI Eylül ayının en güzel haberi İŞİD in elinde yer alan 49 rehinenin

Detaylı

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Rapor No:01 Rapor Tarihi: 10.03.2011 muz İl Genel Meclisimizin 01.03.2011 tarih ve 2011/33 sayılı kararı doğrultusunda 08-09-10 Mart 2011 tarihlerinde toplanmıştır. İdaremiz araç parkında bulunan makine

Detaylı

NUTRICIA ANNE BEBEK BESLENMESİ

NUTRICIA ANNE BEBEK BESLENMESİ P-B-HRF-011 11.03.2013 0 1 4 NUTRICIA ANNE BEBEK BESLENMESİ PROSEDÜR : YÜRÜRLÜK TARİHİ : 11.03.2013 SAYFA SAYISI HAZIRLAYAN ONAYLAYAN : 3 + 1 kapak : İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ : GENEL MÜDÜR Not: Şirket

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

TÜRKİYE NİN TEK LED FUARI ULUSLARARASI OLMA YÖNÜNDE ADIM ADIM İLERLİYOR

TÜRKİYE NİN TEK LED FUARI ULUSLARARASI OLMA YÖNÜNDE ADIM ADIM İLERLİYOR TÜRKİYE NİN TEK LED FUARI ULUSLARARASI OLMA YÖNÜNDE ADIM ADIM İLERLİYOR 1-4 Ekim tarihleri arasında organize edilen ve Enerji Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye nin sektöründeki tek fuarı LED Sistemleri,

Detaylı