GELENEKSEL BRANŞ REGLAMAN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GELENEKSEL BRANŞ REGLAMAN"

Transkript

1 4.Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk Turnuvası Okmeydanı Okçular Vakfı Spor Tesislerinde Mayıs 2015 tarihlerinde yapılacaktır. Yukarıda bahsi geçen yarışma ile ilgili kurallar aşağıda belirtilmiştir; 1. Yarışma geleneksel yaylarda Büyük Bay, Büyük Bayan, Karma Minikler (2002 ve altı doğumlular), Karma Menzil Koşusu ve Ülke Takımı kategorilerinde yapılacaktır. 2. Ödüllendirme şu şekilde yapılacaktır. Erkekler Bayanlar 14 yaş altı Menzil Menzil Mesafeleri $ 4000$ 1000$ 1000$ 700 metre üzeri: 3000 $ $ 2000$ 500$ 500$ 600 metre üzeri: 1500 $ $ 1000$ 250$ 250$ 500 metre üzeri: 1000 $ 3. Yarışma günü saat da malzeme ve kıyafet kontrolü ile başlayacaktır. Yarışmada sporcular; a. Puta Koşusu i günü saat da büyük erkekler 40 metre, büyük bayanlar 30 metre ve karma minikler 20 metre mesafede 7x10 toplam 70 er ok atacaklardır. 7 ok için belirlenen toplam süre 120 saniyedir. Bu sıralama ile en yüksek puanı toplayan büyük erkeklerden 64, büyük bayanlardan 32 ve karma miniklerden 32 olmak üzere toplam 128 sporcu günü yapılacak 2. Sıralamaya atışlarına katılmaya hak kazanırlar ii günü yapılacak olan 2. Sıralama atışlarında büyük erkekler 50 metre, büyük bayanlar 40 metre ve karma minikler 30 metre mesafede 7x10 toplam 70 er ok atacaklardır. 7 ok için belirlenen toplam süre 120 saniyedir. Bu sıralama atışlarında toplanan puanlar bir önceki günkü puanlara eklenir ve en yüksek puanı toplayan büyük erkeklerden 8, büyük bayanlardan 8 ve karma miniklerden 8 olmak üzere toplam 24 sporcu günü yapılacak final atışlarına katılmaya hak kazanırlar. iii günü yapılacak olan Final atışlarında büyük erkekler 50 metre, büyük bayanlar 40 metre ve karma minikler 30 metre mesafede 7x5 toplam 35 er ok atacaklardır. 7 ok için belirlenen toplam süre 120 saniyedir. Bu final atışlarında toplanan puanlar önceki puanlara eklenerek sıralama belirlenir. b. Menzil Koşusu i. Müsabaka limitsiz kategoride yapılacaktır. ii. Müsabaka 2 turdan oluşacaktır. iii. İlk turda katılımcı sayısına göre guruplar halinde atış yapılacaktır. iv. İlk turda her yarışmacı 5 er ok atacaktır v. İlk tur sonunda 300 metre barajını aşan yarışmacılar ikinci turda yarışacaktır.

2 vi. İkinci turda her yarışmacı tek tek atış yapacaktır vii. İkinci turda her katılımcı 5 er ok atacaktır. viii. Okun yere saplanmaması durumunda bu atış geçersiz sayılacaktır. ix. Okun kırılması durumunda, okun yere saplanmış olan ayak kısmı ölçüme dâhil edilecektir. x. Saha genişliği 80 metredir. Bu alanın dışına düşen ok geçersiz sayılacaktır. c. Ülke Takımı Yarışları i. Her ülke takımı 3 er kişiden oluşur. ii. Takımlar puta koşusunda en yüksek puanı toplayan sporculardan oluşur iii. 110 metre mesafedeki putaya isabet/ıska şeklinde olacaktır iv. Her sporcu 11er oktan 3 seri toplam 33 ok atacaktır. 11 ok için toplam süre 240 saniyedir 4. Puanlama sistemi geleneğe göre, puanlama sadece isabet/ıska değerlendirmesi olduğu halde sporcu performanslarının sıralanmasını kolaylaştırmak amacıyla puta üzerinde değişik puan bölgeleri tespitine göre yapılacaktır. Buna göre; a. Puta hedefinin göğüs kısmında bulunan büyük halka desene isabet 2 puan b. Puta üzerindeki büyük desenin kalan haricinde kalan herhangi bir noktaya kaydedilen isabet (baş büyük halka ve mini halkalar dâhil) 1 puan olarak değerlendirilecektir. c. Halkanın çizgisine temas eden oklar halkanın içine düşmüş sayılacak ve 2 puan kazandıracaktır. d. Yerden sekerek putaya isabet eden oklar puanlama haricinde tutulacaktır. Böyle bir isabet olması durumunda atışlar durdurulacak, yerden sekerek isabet eden ok hedeften alınarak atışlara kaldığı yerden devam edilecektir. e. Putanın çıngıraklarına ve putayı ayağına asan bağlantı kayışına isabet eden oklar puan kazandırmayacaktır. Putanın kenarına gelip dış kaplamasını delen ve putanın üzerinde kalan oklar puan sayılacak ancak ok delip geçerse (üstünde kalmazsa) puan sayılmayacaktır. f. Her puta numaralandırılacak ve her sporcu belirlenen puta ile eşleştirilecektir. Bir sporcunun kendi putasının haricindeki putalara isabet eden oku puan değeri kazanmayacaktır. 5. Sıralama atışlarında her hedefe en fazla 4 okçu atış yapacaktır. Atışlar için öngörülen zamanın bittiğini belirten düdük çalındıktan sonra ok atılırsa ve bu hakem tarafından tespit edilirse hedefte o okçuya ait en yüksek puan alan ok geçersiz sayılır. Kiriş kurtulması veya yay kırılması gibi sebepler de olsa sporcu bitiş düdüğü ile birlikte atış mahallini terk etmek zorundadır. Ancak malzemesindeki teknik hata ve aksaklık sebebiyle atamadığı oklar için başhakeme bilgi verdiği sürece yarışma bitiminde ok sayısı kadar ve her ok için 20 sn. atış izni verilecektir.

3 6. Derecelendirme toplam isabetler üzerinden yapılacak. Sayısal eşitlik olması halinde sıralamanın belirlenmesi için; a. Putada karşılığı 2 puan olan çembere kaydedilmiş isabet sayısı sayılacaktır. En fazla 2 puana atan sporcu önde sayılacaktır. b. Sırlama ve Final turlarındaki eşitliğin yine bozulmaması halinde birer ok atılacaktır ve büyük halkanın merkezine en yakın ok atan sporcu önde sayılacaktır. 7. Sporcuların atış çizgisine gelmeden ok gezlemeleri yasaktır. Her tur için öngörülen sayıda ok atıldıktan sonra okçular skorbord tan gelecek sinyal sonrasında hakem gözetiminde putalara yürüyecek ve skorerler puanları tespit etmeden hedefteki oklara kesinlikle temas etmeyeceklerdir. İtiraz halinde hakemler nihai kararı vereceklerdir. Kaydedilen puan aynı hedefe ok atan okçular tarafından gözlemlenerek kontrol edilecektir. 8. Hedefte aynı okçuya ait öngörülenden yüksek sayıda ok varsa veya hedefin arkasında sporcuya ait (karavana ok) varsa en yüksek puan alan ok geçersiz sayılır ve sporcunun skor kartına 1 ihtar işlenir. Skor kartında 2 ihtar bulunan sporcu yarışmadan ihraç edilir. 9. Okçular ekipmanlarındaki kayıp ve harslardan kendilerine veya çevreye verecekleri zarardan kendileri sorumludurlar. 10. Yarışmaya davet edilen okçu sayısı her kulüpten 5 yetişkin ve 3 minik okçu veya 5 minik okçu ile sınırlandırılmıştır. 11. Yarışmaya katılacak olan okçuların kıyafetleri geleneksel kostüm olması zorunludur. Yarışmanın başında bu kostümün tarihçesi hakemlere bildirilecektir. Uygun görülmeyen kıyafetler ile okçular yarışmaya katılamayacaklardır. Yarışmacıların üzerinde okçuluk branşına ait olmayan kılıç, kalkan, gürz, mızrak v.b. aksesuarlar taşımaları yasaktır. 12. Yarışmaya davet edilen kulüp temsilcileri teknik toplantı için yarışma öncesi saat 8:00 da Okmeydanı Okçular Vakfı Spor Tesislerinde bulunmalıdırlar. 13. Yarışma süresince itiraz durumunda itirazlar dilekçe ile Okçular Vakfı Spor Kulübü hesabına 200 TL itiraz ücreti ödenmesi gerekmektedir. İtirazlar yerli bulunduğunda itiraz ücreti iade edilecektir. 14. Katılımcıların yolluk ve harcırahlarının uygun görülmesi halinde bağlı bulundukları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri tarafından karşılanabilir Maddeden istifade edilemediği takdirde yarışmacıların ulaşım masrafları 2016 karayolu rayiç bedelleri üzerinden Okçular Vakfı tarafından karşılanacaktır. 16. Yarışmacıların konaklama ve transferleri Okçular Vakfı tarafından sağlanacaktır. 17. Antrenör ve Sporculara ait görevlendirme izinleri uygun görülmesi durumunda bağlı bulundukları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri tarafından verilebilir. 18. Yarışmacılar başvuruları en geç tarihi saat 17 ye kadar adresinden kaydını yaptırmak zorundadırlar.

4 TEÇHİZAT VE KIYAFET İLE İLGİLİ KURAL VE SINIRLAMALAR Müsabıkların yay ve okları müsabaka öncesi tetkik edilecek ve aşağıda belirtilen uymayanlar müsabakaya alınmayacaktır. Müsabakalarda, yapımında doğal veya sentetik malzeme kullanılmış geleneksel tarzda yaylar kullanılabilecektir. Bu bağlamda, statik veya çalışan uç bükümlü tasarıma sahip ( static- ve working recurve ) bozkır yayları gibi, düz kollu yaylarda yarışmalara dahil olabileceklerdir. Pencereli,yani kabza yâda gövde kısmı şekillendirilmiş, ok yatağı veya ok yatağı gibi kullanılabilecek kabza tasarımı olan yaylar müsabakaya alınmayacaktır. Yayın üzerinde nişan almayı kolaylaştıracak vizör, nişangâh veya bu amaçla kullanılabilecek işaret, bant, çentik, baya, sargı vs. bulunmamalıdır. Benzer şekilde, yay tutan ele çizilen veya boyanan çeşitli işaretler yasaktır. Müsabakalarda sadece ahşap veya bambu ok serbest olup ok uçları iğneli veya dıştan geçmeli temren olabilir. Temrenler mermi (füze), omuzlu (field point) ya da biz şeklinde, pirinç veya demirden mamul olabilir. Savaş/av amaçlı yapılmış yaprak temrenli veya Piramidal 3-4 kenarlı zırh delici uçlar ile kama şeklinde 2 veya 3 perli temrene sahip oklar yarışmaya dâhil edilmeyecektir. Okların yelekleri doğal kuş tüylerinden veya kâğıttan olabilir; ancak boy, renk ve ok gövdesinde yapıştırılmabağlanma şekilleri sporcuların seçimime bırakılmıştır. Plastik yelekli oklar veya karbon, alüminyum, alüminyumkarbon, fiberglas gibi malzemeden yapılmış oklar kabul edilmeyecektir. Okların gezleri adi gezi (ok gövdesine açılmış kertik) olabileceği gibi, plastik veya başka malzemeden yapılmış başpâre gezler ve bakkam gezler de serbestir. Ancak menzil koşusunda plastik gez kullanımı yasaktır. Her sporcu ok gövdelerine (yeleklerin hemen ön kısmına) ismini ve soyadını yazmak zorundadır. Herhangi bir malzemeden mamul zihgîr kullanımı serbesttir. Başparmak çekişi dışında kiriş çekme/bırakma teknikleriyle ok atanların kirişi çeken ellerine el koruması amacıyla taktıkları ellik (tab) ve eldivenler serbesttir. Yarışmacıların kirişi bırakmak için zihgîr ve dışında mekanik yardımcı cihazlar kullanılması yasaktır. Yarışmaya katılacak olan okçuların kıyafetleri geleneksel kostüm olması zorunludur. Yarışmanın başında bu kostümün tarihçesi hakemlere bildirilecektir Sporcular teçhizat ve kıyafet bakımından yarışma öncesi malzeme kontrolü sırasında denetlenecektir. Listesi verilen kuralları yarışma sırasında ihlal ettiği hakemler tarafından belirlenen sporcular, ikinci bir uyarıya gerek görülmeksizin diskalifiye edilecektir.

5 PUTA HEDEFİ Özellikler: Yükseklik 120 cm Genişlik 90 cm Orta çember çap 25 cm Puanlama: Puta Koşusu Orta çember 2 puan Geri kalan yüzey 1 puan Ülke Yarışmaları Her isabet 1 puan

6 GELENEKSEL YAY ÖZELLİKLERİ

OKÇULAR VAKFI SPOR KULÜBÜ III. GELENEKSEL FETİH KUPASI OKÇULUK MÜSABAKASI

OKÇULAR VAKFI SPOR KULÜBÜ III. GELENEKSEL FETİH KUPASI OKÇULUK MÜSABAKASI OKÇULAR VAKFI SPOR KULÜBÜ III. GELENEKSEL FETİH KUPASI OKÇULUK MÜSABAKASI GELENEKSEL BRANŞ REGLAMAN III.Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk Turnuvası Okmeydanı Okçular Vakfı Spor Tesislerinde 27-29 Mayıs 2015

Detaylı

5. FETİH KUPASI MAYIS 2017

5. FETİH KUPASI MAYIS 2017 GELENEKSEL BRANŞ REGLAMAN 5.Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk Turnuvası Okmeydanı Okçular Vakfı Spor Tesislerinde 27-29 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Yukarıda bahsi geçen yarışma ile ilgili

Detaylı

2. ULUSLARARASI ALTIN OK GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU VE ATLI SAVAŞ SANATLARI FESTİVALİ ATLI OKÇULUK YARIŞMA KURALLARI

2. ULUSLARARASI ALTIN OK GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU VE ATLI SAVAŞ SANATLARI FESTİVALİ ATLI OKÇULUK YARIŞMA KURALLARI 2. ULUSLARARASI ALTIN OK GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU VE ATLI SAVAŞ SANATLARI FESTİVALİ Müsabaka alanı ve düzeni ATLI OKÇULUK YARIŞMA KURALLARI (1) Müsabaka alanı; a) Müsabaka alanına Meydan denir. Zeminin

Detaylı

6. FETİH KUPASI GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU ÖN ELEME

6. FETİH KUPASI GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU ÖN ELEME 6. FETİH KUPASI GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU ÖN ELEME 1- PUTA KOŞUSU a) Aşağıda kategorilere göre belirtilmiş olan mesafelerde 7seri 9 ar ok olmak üzere toplam 63 ok atışı yapılır. Büyük Erkekler 18 yaş ve

Detaylı

TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMA KURALLARI MAYIS

TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMA KURALLARI MAYIS TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMA KURALLARI 12-13 MAYIS 1 1. KOŞU BİLGİLERİ Yarışmanın 12 Mayıs Cumartesi günü saat 10:00 da Yenikapı etkinlik alanında 1. Tur sıralama atışları ile başlayıp, 13 Mayıs Pazar günü, ilk

Detaylı

Koşu şartnamesinde, aksi belirtilmedikçe bütün kategori ve mesafelerde Puta ölçüleri 77x110 olarak kullanılır. Puanlama isabet-ıska şeklindedir.

Koşu şartnamesinde, aksi belirtilmedikçe bütün kategori ve mesafelerde Puta ölçüleri 77x110 olarak kullanılır. Puanlama isabet-ıska şeklindedir. 1- PUTA KOŞUSU a) Aşağıda kategorilere göre belirtilmiş olan mesafelerde 7seri 9 ar ok olmak üzere toplam 63 ok atışı yapılır. Büyük Erkekler 18 yaş ve üzeri (2001 yılı doğumlu ve öncesi) ; 70 metre Büyük

Detaylı

6. FETİH KUPASI MAYIS2018 İSTANBUL GELENEKSEL BRANŞ YARIŞMA KURALLARI

6. FETİH KUPASI MAYIS2018 İSTANBUL GELENEKSEL BRANŞ YARIŞMA KURALLARI GELENEKSEL BRANŞ YARIŞMA KURALLARI 6.Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk Turnuvası Okmeydanı Okçular VakfıSpor Tesislerinde 27-29 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Yukarıda bahsi geçen yarışma ile

Detaylı

6. FETİH KUPASI ÖN ELEME AYAKLARI OK KOŞULARI KURALLARI

6. FETİH KUPASI ÖN ELEME AYAKLARI OK KOŞULARI KURALLARI Bireysel başvurular kabul edilmeyecektir 1- PUTA KOŞUSU a) Aşağıda kategorilere göre belirtilmiş olan mesafelerde 2 x 63 er ok olmak üzere toplam 126 ok atışı yapılır. Seriler 9 ar ok şeklinde atılır.

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

KAYSERİ ÇETİN ŞEN BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖZEL YETENEKLİLER V. ULUSAL ROBOT VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI LABİRENT ROBOTU (LEGO) YARIŞMASI

KAYSERİ ÇETİN ŞEN BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖZEL YETENEKLİLER V. ULUSAL ROBOT VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI LABİRENT ROBOTU (LEGO) YARIŞMASI KAYSERİ ÇETİN ŞEN BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖZEL YETENEKLİLER V. ULUSAL ROBOT VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI LABİRENT ROBOTU (LEGO) YARIŞMASI BÖLÜM 1 GENEL KURALLAR Madde 1 (Amaç): Labirentin belirli bir bölgesinden

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2015-2016 Sezonu Genç Erkekler Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

ONUNCU ULUSLARARASI ROBOT YARIŞMASI

ONUNCU ULUSLARARASI ROBOT YARIŞMASI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ONUNCU ULUSLARARASI ROBOT YARIŞMASI ROBOTİNO (HAREKETLİ) KATEGORİSİ 2016 - GAZİANTEP Robotino (Hareketli Robotlar) Yarışma Kuralları

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR.

YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. GÜVENLİK: 1. Bir yarış ya da antrenman sırasında hasar gören herhangi

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu

Detaylı

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI Tarih Saat Faaliyet Faaliyet Yeri 09:00-14:00 Aerobik Cimnastik Programlı Antrenman 09:00-19:00 Trampolin Cimnastik Programlı Antrenman Artistik Cimnastik Salonu 11:00-16:30

Detaylı

OKUL SPORLARI PUANLI ATLETİZM AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Genel Yarışma Talimatı, Uluslararası Oyun

OKUL SPORLARI PUANLI ATLETİZM AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Genel Yarışma Talimatı, Uluslararası Oyun OKUL SPORLARI PUANLI ATLETİZM AÇIKLAMALAR 1. lar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Genel Talimatı, Uluslararası Oyun Kuralları ve Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2014 2015 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2014 2015 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2014 2015 TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI 7-8-9-10-11-12 Yaş aralığı 24 Ocak 30 Ocak 2015 SON BAŞVURU TARİHİ 19 Ocak 2015 DÜŞÜNME SÜRESİ

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI OSMANİYE BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 8. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR 23 Aralık 2013 tarihinde saat 08:15 'te gerçekleşecek

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR 1- MÜSABAKA ADI : Yaz Biatlonu Ferdi Türkiye Şampiyonası ve Kulüpler Türkiye Kupası Yarışmaları 2- MÜSABAKA TARİHİ : 25 26 Ekim 2014

Detaylı

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR)

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Eğirdir Triatlon ve Küçükler Aquatlon

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU SAYI : TOF/837 27/04/2016 KONU : Türkiye Oryantiring Şampiyonası Yarışma Talimatı... GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE.. SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA 1. YARIŞMANIN TANIMI: a. nun 2015-2016 yılı faaliyet

Detaylı

2013 YILI BÜYÜKLER JUDO LİGLERİNDE UYGULANACAK KURAL VE ESASLAR

2013 YILI BÜYÜKLER JUDO LİGLERİNDE UYGULANACAK KURAL VE ESASLAR 2013 YILI BÜYÜKLER JUDO LİGLERİNDE UYGULANACAK KURAL VE ESASLAR 1- Büyükler Ligin de 15 yaş ve üzeri sporcular yarışacaktır. Büyükler Ligi 2 ligden oluşmaktadır. a) Süper Lig : Federasyonun belirlediği

Detaylı

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 07-08 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde İnciraltı Kent ormanı mevkiinde yapılacaktır. İZMİR DUATLONU (PUANLI)YARIŞMA

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜKLER VE GENÇLER (BAY BAYAN) FERDİ KİCK BOKS ŞAMPİYONASI 18 26 HAZİRAN 2014 GAZİANTEP MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE BÜYÜKLER VE GENÇLER (BAY BAYAN) FERDİ KİCK BOKS ŞAMPİYONASI 18 26 HAZİRAN 2014 GAZİANTEP MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE BÜYÜKLER VE GENÇLER (BAY BAYAN) FERDİ KİCK BOKS ŞAMPİYONASI 18 26 HAZİRAN 2014 GAZİANTEP MÜSABAKA TALİMATI 1 Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler ve Gençler

Detaylı

DÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

DÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! D KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF MATEMATİK 205 8. SINIF. DÖNEM MATEMATİK DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 25 KASIM 205 Saat: 0.0 Adı

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE TAEKWONDO FEDERASYONU BAŞKAN Metin ŞAHİN GENEL SEKRETER Bayram TIRAŞ ADRES: Ulus İşhanı Kat:3 Ulus-Ankara TEL: +90 312 310 8816 FAKS: +90 312 310

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ 18 Ocak 2016 DÜŞÜNME SÜRESİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2015 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası 23 Ocak 29 Ocak 2016 YERİ Manavgat/ANTALYA 90

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU TURAN LİGİ VE MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKA PROGRAMI

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU TURAN LİGİ VE MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKA PROGRAMI TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU TURAN LİGİ VE MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKA PROGRAMI 1. MÜSABAKA ADI : MODERN PENTATLON FEDERASYONU TURAN LİGİ VE MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI 2. MÜSABAKA TARİHİ : 27

Detaylı

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 15-17 Ağustos 2014 / Erzurum

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 15-17 Ağustos 2014 / Erzurum Kayıt Tarihi ; 4 Ağustos 04 Müsabaka Tarihi ; 5-7 Ağustos 04 Spor Salonu ; Erzurum Buz Hokey Salonu Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç Büyük ve Veteranlar Ferdi - Kata ve Kumite

Detaylı

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu, 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Aydın-Kuşadası ında yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ

Detaylı

Trabzon Bölgesi Olimpik Yüzme Günleri Kardeş İller Projesi Bölgesel Reglamanı

Trabzon Bölgesi Olimpik Yüzme Günleri Kardeş İller Projesi Bölgesel Reglamanı Trabzon Bölgesi Olimpik Yüzme Günleri Kardeş İller Projesi Bölgesel Reglamanı Katılım Yaşı : 9-10 Yaş Bayan Erkek, 11-12 Yaş Bayan Erkek, 13-14 Yaş Bayan-Erkek Son Liste Bildirimi: Müsabakadan 7 gün önce

Detaylı

TÜRKİYE AÇIK YAŞ BİREYSEL YÜZME ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE AÇIK YAŞ BİREYSEL YÜZME ŞAMPİYONASI TÜRKİYE AÇIK YAŞ BİREYSEL YÜZME ŞAMPİYONASI MÜSABAKA TARİHİ: 6-10 Nisan 2011 MÜSABAKA YERİ: İstanbul Teknik Üniversitesi olimpik Yüzme Havuzu Maslak/İstanbul MÜSABAKA TEKNİK TOPLANTISI TARİHİ : 5 Nisan

Detaylı

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul Türkiye Yüzme Federasyonu Pazar Sok. No:11/A Anadoluhisarı / Istanbul / TURKEY +90 216 332 41 56 +90 216 332 41 55 Genel Bilgiler MÜSABAKA

Detaylı

INDOOR CUP 2014 TEKNİK KURALLAR

INDOOR CUP 2014 TEKNİK KURALLAR INDOOR CUP 2014 TEKNİK KURALLAR 1. BRANŞLAR Yarışmalar aşağıdaki branşlarda düzenlenecektir: 1.1. Pist yarışmaları: 60m, 200m, 400m, 800m, 1000m, 2000m, 4x200m bayrak. 1.2. Alan yarışmaları: Uzun atlama,

Detaylı

2016 Atletizm Pist Açılış Đl Birinciliği Yarışmaları 18-19 ŞUBAT 2016 / Olimpik Atletizm Stadyumu

2016 Atletizm Pist Açılış Đl Birinciliği Yarışmaları 18-19 ŞUBAT 2016 / Olimpik Atletizm Stadyumu BURSA GENÇLĐK HĐZMETLERĐ VE SPOR ĐL MÜDÜRLÜĞÜ ATLETĐZM ĐL TEMSĐLCĐLĐĞĐ 2016 Atletizm Pist Açılış Đl Birinciliği Yarışmaları 18-19 ŞUBAT 2016 / Olimpik Atletizm Stadyumu 1- Bursa ili sınırları içindeki

Detaylı

Robotik Fetih 1453 YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Robotik Fetih 1453 YARIŞMA ŞARTNAMESİ Robotik Fetih 1453 YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1) Amaç Yarışmanın amacı İstanbul u fethini robotlar ile sembolik olarak canlandırarak hem karada hem denizde görev yapabilen amfibik otonom robotlar geliştirmektir.

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ AR-GE VE KOORDİNASYON KULÜBÜ YILDIRIM YARIŞLAR 2016

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ AR-GE VE KOORDİNASYON KULÜBÜ YILDIRIM YARIŞLAR 2016 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ AR-GE VE KOORDİNASYON KULÜBÜ YILDIRIM YARIŞLAR 2016 ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİ YARIŞMA KURALLARI 1) Amaç Belirlenen parkuru, en kısa sürede ve en az ceza puanı ile tamamlamak.

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ HOKEY BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ HOKEY BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 10 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2018

Detaylı

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ 2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ YARIŞMA ADI: OKUL SPORLARI GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ (2000 1999 1998 1997) YARIŞMA TARİHİ VE YERİ: 7 8 OCAK 2015 / BURHAN FELEK YÜZME HAVUZU SON BİLDİRİM TARİHİ:

Detaylı

MEB ULUSLARARASI SEKİZİNCİ ROBOT YARIŞMASI 13-14-15 MAYIS 2014 ESKİŞEHİR ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI 1) Amaç

MEB ULUSLARARASI SEKİZİNCİ ROBOT YARIŞMASI 13-14-15 MAYIS 2014 ESKİŞEHİR ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI 1) Amaç MEB ULUSLARARASI SEKİZİNCİ ROBOT YARIŞMASI 13-14-15 MAYIS 2014 ESKİŞEHİR ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT YARIŞMASI KURALLARI 1) Amaç Belirlenen parkuru en kısa sürede ve en az ceza puanı ile tamamlamaktır. Final yarışmasında

Detaylı

GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI GAZİPAŞA DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Gazipaşa Duatlonu Türkiye Finali, 3-4 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya - Gazipaşa da yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ULUSLARARASI KISA KULVAR AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI 18-21 Mayıs 2016 ULUSLARARASI AQUAMASTERS AÇIK SU MARATONU 22 Mayıs 2016 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 11 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2017

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

BİLGİ TOPLUMUNDA İNTERNETİN ROLÜ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI USUL VE ESASLARI

BİLGİ TOPLUMUNDA İNTERNETİN ROLÜ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI USUL VE ESASLARI KONU BİLGİ TOPLUMUNDA İNTERNETİN ROLÜ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI USUL VE ESASLARI Bilgi Toplumunda İnternetin Rolü NOT: Yarışmacılar tarafından hazırlanan eserlerde; 1. İnternetin sosyal, psikolojik

Detaylı

ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI

ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT KATEGORİSİ YARIŞMA KURALLARI 1) Amaç Çizgi izleyen robotlar beyaz zemin üzerindeki siyah çizgiyi ya da siyah zemin üzerindeki beyaz çizgiyi otonom takip etmek amacıyla tasarlanırlar.

Detaylı

Okul Sporları Gençler İl Birinciligi YARIŞMA PROGRAMI

Okul Sporları Gençler İl Birinciligi YARIŞMA PROGRAMI 2015-2016 Okul Sporları Gençler İl Birinciligi Yarışmanın Adı : OKUL SPORLARI GENÇLER YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ Doğum Tarihleri : 1998-1999 (B Kategorisi) 2000-2001 (A Kategorisi) Yarışmanın Yeri : Mersin Olimpik

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ (ELAZIĞ)GRUP YARIŞMA YÖNERGESİ

ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ (ELAZIĞ)GRUP YARIŞMA YÖNERGESİ İLİ ELAZIĞ İLÇESİ MERKEZ YARIŞMA ADI OKULLARARASI SATRANÇ GRUP YARIŞMASI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ 29.03.2018 01.04.2018 YERİ YAKUP KILIÇ SPOR SALONU SON BAŞVURU TARİHİ SİSTEM KATILIMCI TAKIM SAYISINA GÖRE

Detaylı

25-27 OCAK 2018 (ALANYA) BEDENSEL ENGELLİLER TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ

25-27 OCAK 2018 (ALANYA) BEDENSEL ENGELLİLER TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ 25-27 OCAK 2018 (ALANYA) BEDENSEL ENGELLİLER TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ Müsabakanın Adı Müsabaka Yeri 2019 TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ (ALANYA)

Detaylı

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI )

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Balıkesir Aquatlon Yarışı 24 Ağustos2014

Detaylı

3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI. Teknik Şartnamesi

3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI. Teknik Şartnamesi Çizgi İzleyen Kategorisi Kuralları 3. ULUSAL SAF-RUN ROBOT YARIŞMASI Teknik Şartnamesi 1) Amaç Belirtilen parkuru en kısa sürede tamamlamak 2) Pist Yarışmada 2 adet pist bulunmaktadır. Pistler, giriş ve

Detaylı

TÜRKİYE GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU KIZAK VE ATLI KIZAK SPOR DALLARI 1.ÇALIŞTAYI

TÜRKİYE GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU KIZAK VE ATLI KIZAK SPOR DALLARI 1.ÇALIŞTAYI TÜRKİYE GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU KIZAK VE ATLI KIZAK SPOR DALLARI 1.ÇALIŞTAYI SONUÇ BİLDİRGESİ: 11-12 mayıs 2013 günlerinde Ankara da Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu toplantı salonunda

Detaylı

Diğer kategorilerde olduğu gibi Çizgi İzleyen Kategorisi nde de Genel Kurallar geçerlidir.

Diğer kategorilerde olduğu gibi Çizgi İzleyen Kategorisi nde de Genel Kurallar geçerlidir. Diğer kategorilerde olduğu gibi Çizgi İzleyen Kategorisi nde de Genel Kurallar geçerlidir. Yarışmanın Amacı Bu kategoride robotlar, siyah dekota üzerinde beyaz çizgileri ve/veya beyaz dekota üzerinde siyah

Detaylı

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI MARMARİS DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu 2019 faaliyet planında yer alan Marmaris Duatlonu, 9-10 Mart 2019 tarihlerinde Marmaris'te yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER KOŞU

Detaylı

KATEGORİ BAYANLAR ERKEKLER

KATEGORİ BAYANLAR ERKEKLER MÜSABAKA TARİHİ: 3-6 Temmuz 2013 MÜSABAKA YERİ: ENKA olimpik yüzme havuzu /İstanbul MÜSABAKA TEKNİK TOPLANTISI: 2 Temmuz 2013 Saat: 16:00 Müsabakaların yapılacağı havuz MÜSABAKA KATILIM YAŞI: Bayan 2000

Detaylı

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ 13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ Yarışma Tarihi : 04 Ağustos 2018 Cumartesi Yer : Çınarlık Meydanı Değirmendere - Gölcük Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 02 Ağustos 2018 Perşembe

Detaylı

2016 SEZONU PLAK ATIŞLARI GENEL PRENSİPLERİ

2016 SEZONU PLAK ATIŞLARI GENEL PRENSİPLERİ 2016 SEZONU PLAK ATIŞLARI GENEL PRENSİPLERİ Teknik Kurulca hazırlanıp Federasyon Yönetim Kurulunca onaylanmış olan faaliyet programında zorunlu haller dışında değişikliğe gidilmeyecektir. Yarışmalar için

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU SON BAŞVURU TARİHİ 18 Ocak 2016 DÜŞÜNME SÜRESİ 2015 2016 Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası 23 Ocak 29 Ocak 2016 YERİ Manavgat/ANTALYA 90

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 4. sınıf ilkokul öğrencilerini bir araya getirerek, gerek öğrenciler gerekse öğretmenler arasındaki

Detaylı

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Eğirdir Triatlonu, 31 Ağustos -02 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta - Eğirdir de yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ

BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ İLİ İZMİR İLÇESİ KONAK YARIŞMANIN ADI Berk Tuğra Çalışkan Satranç Spor Kulübü Derneği 2.Elo Satranç Turnuvası BAŞLAMA-BİTİŞ

Detaylı

MİNİK m. 1 Tur 300 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur 625 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur m.

MİNİK m. 1 Tur 300 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur 625 m. 1 Tur. MİNİK m. 1 Tur m. ANTALYA AQUATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonunun 2017 faaliyet takviminde yer alan ANTALYA AQUATLONU 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde ANTALYA da yapılacaktır. YARIŞ BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ İZNİK TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (GENÇLER HARİÇ TÜM KATEGORİLER PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İznik Triatlon Yarışı 29 Haziran2014 Pazar günü İznik de

Detaylı

ALANYA TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ALANYA TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI YARIŞMA BİLGİLERİ ALANYA TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Alanya Triatlonu, 21-23 Eylül 2018 tarihlerinde Alanya - Antalya da yapılacaktır.

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI YarıĢmanın Adı Durgunsu Kano Türkiye Kupası YarıĢma Talimat No DS/01 YarıĢmanın Tarihi 04 06 Ağustos 2017 YarıĢmanın Yeri Eskişehir Tekne Sınıfları

Detaylı

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-OKUL SPORLARI TEKİRDAĞ SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ YÖNERGESİ

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-OKUL SPORLARI TEKİRDAĞ SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ YÖNERGESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ MAHALLİ YARIŞMA İli TEKİRDAĞ İlçesi Marmara Ereğlisi Yarışma Adı Yarışma Yeri 2016-2017 ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. M. Akif ZİYAGİL Bed. Eğt. ve Spor Böl.Bşk. ÜYE : Ünal AYDOĞAN Sağ.Kül.ve Spor Dai. Bşk.

Detaylı

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Ünye Triatlonu, 20-22 Temmuz 2018 tarihlerinde Ordu-Ünye de yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR 1- MÜSABAKA ADI : Modern Pentatlon / Biathle Türkiye Şampiyonası 2- MÜSABAKA TARİHİ :14 15 Haziran 2016 3- MÜSABAKA YERİ VE PROGRAMI

Detaylı

İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAV KILAVUZU

İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAV KILAVUZU İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAV KILAVUZU YETENEK SINAVI ( %70 ) Yetenek sınavında adayların değerlendirmesi 100 puan üzerinden yapılır. Bu puanın % 70 i

Detaylı

MĠLLĠ TAKIM SEÇMESĠ AVRUPA KISA KULVAR TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu Merter-İstanbul (25M) 15+ YAŞ (1998-) BAYANLAR ve 17+ YAŞ (1996-) ERKEKLER

MĠLLĠ TAKIM SEÇMESĠ AVRUPA KISA KULVAR TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu Merter-İstanbul (25M) 15+ YAŞ (1998-) BAYANLAR ve 17+ YAŞ (1996-) ERKEKLER MĠLLĠ TAKIM SEÇMESĠ SEÇĠLECEK MĠLLĠ TAKIMLAR: AVRUPA KISA KULVAR 2013 YARIġMA TARĠHĠ: 16-18 KASIM 2013 YARIġMA HAVUZU: TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu Merter-İstanbul (25M) YAġ GURUBU: 15+ YAŞ (1998-) BAYANLAR

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 2016 Alanya Yaş Grupları Triatlon Yarışması YARIŞ BİLGİLERİ: Federasyonumuzun 2016 faaliyet takviminde yer alan Alanya Triatlon yarışları 15-16 Ekim tarihleri arasında Alanya

Detaylı

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI Kategoriler : Kısa Mesafe 200m Açık Yer Yarışma Takım Ekipman : Balat Şair Nedim Parkı, Haliç Sahili-Fatih : Her takım en az

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı : Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) Ağustos 2011 İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu

Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) Ağustos 2011 İstanbul. Türkiye Yüzme Federasyonu Türkiye yaz yüzme şampiyonası (50m) 10-14 Ağustos 2011 İstanbul Türkiye Yüzme Federasyonu Pazar Sok. No:11/A Anadoluhisarı / Istanbul / TÜRKİYE +90 216 332 41 56 +90 216 332 41 55 Genel Bilgiler MÜSABAKA

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ YÜZME BRANŞ TALİMATI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ YÜZME BRANŞ TALİMATI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu kurallarına

Detaylı

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1-Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI 420-470 02 07 ŞUBAT 2016 BİTEZ-MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programında yer alan Federasyon

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

1. GENEL HÜKÜMLER 2. KATEGORİLER, KATILIM VE BAŞVURU. TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI Yaş aralığı Temmuz 2014

1. GENEL HÜKÜMLER 2. KATEGORİLER, KATILIM VE BAŞVURU. TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI Yaş aralığı Temmuz 2014 YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI 13 14 15 16 17 18 Yaş aralığı 01-06 Temmuz 2014 YERİ KONYA 23 Haziran 2014

Detaylı

: Müsabakadan 10 gün önce Gençler ve Açık Yaş için saat 9 Aralık 2013 saat

: Müsabakadan 10 gün önce Gençler ve Açık Yaş için saat 9 Aralık 2013 saat ÜNSAL FİKİRCİ GENÇLER VE AÇIKYAŞ TÜRKİYE KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI Müsabaka Yeri : TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu İstanbul Müsabaka tarihi : GENÇLER ve AÇIK YAŞ 19-22 Aralık 2013 Teknik Toplantı : Müsabakalardan

Detaylı

KONYA DUATLONU TÜRKĐYE FĐNALĐ VE KÜÇÜKLER AQUATLONU

KONYA DUATLONU TÜRKĐYE FĐNALĐ VE KÜÇÜKLER AQUATLONU KONYA DUATLONU TÜRKĐYE FĐNALĐ VE KÜÇÜKLER AQUATLONU YARIŞ TALĐMATI Federasyonumuzun 2014 faaliyet programında yer alan Konya Duatlon Türkiye finali ve küçükler Aquatlon yarışları 12 Ekim 2014 Pazar günü

Detaylı

TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m)

TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m) TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m) Müsabaka Yeri : Tozkoparan Müsabaka tarihi : 05 09 TEMMUZ 2017 Teknik Toplantı : 5 TEMMUZ 2017 Saat 13:00 de Müsabaka havuzunda

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı : Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı