Firmamız Rekabette, durmak gerilemektir. sloganını çalışanları ile birlikte benimseyerek kaliteli ürünü ucuza üretmeyi ilke edinmiştir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Firmamız Rekabette, durmak gerilemektir. sloganını çalışanları ile birlikte benimseyerek kaliteli ürünü ucuza üretmeyi ilke edinmiştir."

Transkript

1

2 FİRMA PROFİLİ Firmamız elektrik-elektronik sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında ÖZERTA A.Ş. olarak kurulmuştur yılında ki isim değişikliği ile ERGE Elektrik-Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak hizmetine devam etmektedir. Firmamız ERGE Elektrik Elektronik yurtdışında ve yurtiçinde verdiği sayısız hizmetler ve ürünlerle 20 yıllı aşkın bir geçmişe ve birikime sahiptir. Ana faaliyet konumuz; Test, kontrol ve ölçü cihazlarının ve Endüstriyel otomasyon sistemlerinin tasarımı ve üretimi, Otomotiv yan sanayi*ye yönelik elektrik, elektronik ve optik kapsamında parçalar, kablo ve kablo grupları, PVC li ve silikonlu mamul ve yarı mamul üretimi, Medikal sektörüne yönelik PVC ve PE tek kullanımlık malzemelerin üretimi, İhracatı, ithalatı ve pazarlamasıdır. Üretim yelpazemizi müşterilerimizin özel istekleri doğrultusunda günümüz teknolojisini de yakından takip ederek genişletmekteyiz. Kalite; ERGE Elektrik Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. Bir defada hatasız en kaliteli üretim ve hizmet i vermek üzere Nisan 2004 tarihinde Uluslararası Kalite Sistem Standardı ISO 9001ve Q 9001 (2000) ile uyumlu bir kalite yönetim sistemi kurmuştur ve üretimini bu standartta gerçekleştirmektedir. Ayrıca ISO/TS 16949:2002 Kalite Belgesi ve ISO 18001, ISO ve SA 8000 standartlarına yönelik uyum çalışmalarımız devam etmektedir. Firmamız Rekabette, durmak gerilemektir. sloganını çalışanları ile birlikte benimseyerek kaliteli ürünü ucuza üretmeyi ilke edinmiştir. Hizmet Verdiğimiz Sektörler; Elektrik - Elektronik Beyaz eşya, Kablo, Aydınlatma, Otomotiv Medikal Makine Mobilya Tekstil Plastik Özel Test Laboratuarları Araştırma Laboratuarları Üniversiteler ÜRETİMLERİMİZ Firmamız; Kablo Üretimi: PVC, PE, TPE, XPE ve özel yalıtkanlı Taşıt kabloları, Asansör kabloları, Alçak gerilim kabloları Kablo Gruplama: Her türlü kablo enstalasyonu, Kablo Takımı, Yarı Mamuller Makaron Üretimi: PVC, PE ve daralan makaronlar, Plastik Enjeksiyon Baskıları: PVC, PE, TPE, XPE, Silikon ve Kauçklu parçalar, Medikal Ürünler: PVC, PE, toksit içermeyen, tek kullanımlık malzemeler, PVC granül üretimi PLC kontrollü - endüstriyel otomasyon sistemleri, Laboratuar tipi test cihazları, Kalite kontrol test cihazları, üretimi, tasarımı, ithalatı, ihracatı ve pazarlamasını yapmaktadır.

3 KABLO ÜRETİMİ Kablo imalatımız, genel olarak müşterilerimizin taleplerine bağlı olarak özel tasarımlı, istenilen standartta ve RoHS, DIN, IEC, TSE standart ve direktiflerine uygun olarak yapılmaktadır. Kablo üretiminde; Teller ve kablolar anlaşılır renk kodlarıyla tanımlanabilir, böylelikle kolay kurulum ve pozitif tel tanımlaması sağlanır. Stoklama ve stok takibinin kolay sağlanması için aşağı doğru azalan ardışık metrajlama yapılabilir. Pürüzsüz dış kılıf ile kablonun kutusundan kolay ve hızlı çekilmesi sağlanır. Değişik tipte paketleme opsiyonu ile minimum hurda ve kablo artığı sağlanır. Kablo çeşitlerimiz arasında: Tek Damarlı/Çok damarlı, Dolgulu/dolgusuz, Tek kılıflı/çift kılıflı T1- T2- T3 sınıfı kapsamında, PVC, PE, TPE, XPE ve özel yalıtkanlı Taşıt kabloları, Asansör kabloları, Alçak gerilim kabloları vardır. MAKARON ÜRETİMİ Makaronlarımız, müşteri özel istekleri doğrultusunda ve kullanım amacına yönelik olarak istenilen renkte, sertlikte ve ebatlarda üretilmektedir. Ürünlerimiz RoHS, DIN, IEC, TSE standart ve direktiflerine uygun olarak gerçekleştirilmektedir.

4 KABLO GRUPLAMA Kablo gruplama departmanımızda, Ana sanayide faaliyet gösteren işletmelere, kablo takımı hazırlama, Elektrik kablo sistemlerinin projelendirilmesi ve imalatı, Çok hassas toleranslarda çalışabileceğimiz özel ekipmanlarımız ile özel tasarımlı, istenilen ölçülerde; - Kablo boy kesim, - Kablo uç sıyırma, - Lehimleme, - Terminal krimpleme, - Makaron geçirme vb her türlü enstalasyon işlemi, İstenilen özellikte ki elektrikli cihazlar için sinyal lamba üretimi, soketli kablo üretimi. Data ve enerji kablolarından oluşan her türlü kablo demetinin numaralandırılması, uç elemanları basılmış olarak standart formatta üretilmesi, gerçekleştirilmektedir. Ekipmanlarımız, üretim süreçlerinde hız ve minimum maliyeti sağlamak amacıyla özel olarak geliştirilmektedir. Özellikle müşterilerimizin iş yoğunluğu dikkate alınarak, kablo gruplama için bulundurması gereken ekipman ve personel ihtiyacını karşılayabilmektedir. Başarımızın temeli, sürekli gelişmedir

5 PVC GRANÜL ÜRETİMİ Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda kullanım alanına ve nihai ürünün özelliklerine bağlı olarak, özel PVC formülleri ile istenilen yumuşaklık ve renk değerlerinde, çeşitli PVC granül hammadde imalatı gerçekleştirmekteyiz. PLASTİK ENJEKSİYON BASKI Enjeksiyon baskı ve hidrolik pres baskı makinelerimizle, Otomotiv, Elektrik-elektronik, Beyaz eşya, Mobilya, Promosyon vb. birçok sanayi alanına yönelik, PVC, PE, TPE, XPE, Silikon ve kauçuk malzemelerden, İstenen sertlikte, renkte ve fiziksel özelliklerdeki plastik parçaların üretimini gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca sipariş verilen ürünlerin tasarımında ve kalıp yapımında yardımcı tedarikçi firmalarımız ile müşterilerimize yardımcı olmaktayız. Bazı Ürünlerimiz; Sandalye Ve Masa Ayakları Altına Pvc Koruyucu Altlık Mobilya bağlantı elemanı, Sinyal lambaları, On/Off Anahtarlar Silikon körüklü vantuz Makine yatak parçaları Paracell ( Promosyon ürünü olarak, bozuk para saklama kabı)

6 ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SİSTEM TASARIMI VE OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAKLIĞI Kaliteyi ucuza üretmek için sadece üretmek yeterli değildir. Aynı zamanda neyin, ne kadar, ne sürede, hangi kalitede, hangi girdilerle üretildiğinin takip edilmesi gerekmektedir. Firmamız müşteri istekleri doğrultusunda, istenilen özelliklerde ve standartlarda endüstriyel otomasyon sistemlerinin tasarımını ve üretimini gerçekleştirebilmektedir. Üretiminizi daha hızlı, standart, güvenli ve daha verimli gerçekleştirmeniz için insan gücünün yoğun olduğu çalışma siteminizi yarı otomasyona veya makinenin yoğun olduğu sitemlerde tam otomasyona geçişi sağlamanıza yardımcı olmaktayız. Bilgisayarlar ile ekipmanlar arası entegrasyonun sağlanmasında, veri toplamada ve süreç izlemeye yönelik iş ihtiyaçlarının karşılanmasında otomasyonun temeli olacak yazılımlar tasarlanmakta ve bu yazılımlarla endüstriyel otomasyon sistemlerinde, en küçük birimin amaca uygun çalışmasını düzenlediğimiz gibi, bütün üretim sistemleri arasında veri iletişimini sağlayarak daha üst düzeyde yönetim ve planlama için gerekli bilgi tabanının oluşması sağlanır. Operatör paneli, PLC, servo motor, data logger v.b. sistemlerle ve yazılımı ile birçok sinyalin uzun süre kayıt altına alınması, eş zamanlı görüntülenmesi, uzaktan izlenebilmesi ve kontrol edilmesi sağlanmaktadır. Makine otomasyonu konusunda hizmet veren kuruluşumuz, yenilenen teknolojiyi ve bilgiyi profesyonel bir şekilde değerlendirir ve uygular. Tecrübeli mühendislerimiz müşterilerimize en uygun çözümleri geliştirerek, mümkün olan en kısa süre içerisinde ve standartlara uygun yazılımsal ve donanımsal desteği esnek ve müşteri odaklı bir hizmet anlayışıyla sunar. OTOMASYON SİTEMİ İLE İLGİLİ ÖRNEK BİR AÇIKLAMA Otomasyon sistemi tüm bilgileri toplayarak sistemi kumanda eder ve sistem parametrelerinin istenilen düzeyde tutulmasını sağlar. Sistemden yapılan ölçümler ve kayıt altına alınan alarm değerleri ile ilgili detaylı günlük, aylık ve yıllık raporlar alınabilir Örnek: Sistemdeki sıcaklıklar, basınçlar izlenebilir, Sistemde ölçüm yapılan ve kumanda edilen tüm noktalar için set değerleri girilebilir, Sistemin girilen set değerleri ile otomatik çalışması sağlanabilir, Veriler toplanarak, maliyetler hesaplanabilir.

7 LABORATUAR TEST CİHAZLARI TEKNİK SERVİS VE DESTEK HİZMETLERİ Firmamız üretimini yaptığınız ürünlerde, kullandığınız malzemelerde, ar-ge çalışmalarınızda vb. ihtiyacınız olan her türlü test, kontrol ve ölçü cihazının tasarımını, üretimini ve satış sonrası servis, modernize, işlemini yapmaktadır. Ayrıca yapılan cihaz için isteğe göre program yazılımı yapılmaktadır. Ürün Test Cihazları; Üretimini yaptığınız ürünlerin özelliklerine uygun olarak üretildiğinin testi için özel olarak Ürün Test Cihazları üretilmektedir. Örnek olarak; Otomotiv, elektronik ürünlerinin üretiminde kullanılan test cihazları Üretimini yaptığınız ürün veya cihazların testlerini yapacak cihazların tasarlanması, Kablo ağaçlarının imalatı sırasında montajın doğru yapılıp yapılmadığını test eden cihazlar vb Kalite Kontrol ve Test Cihazları; Firmamız otomotiv yan sanayinden, üniversite ve ar-ge laboratuarlarına kadar tüm kalite ve akademik departmanlarda ihtiyacınız olan test cihazı, aparat ve mastarın tasarımı ve üretimini ulusal ve uluslararası standart ve normlara (TSE, TS EN, TSEK, IEC, CEE, EN,VDE, KEMA, DIN, ASTM vb) uygun olarak üretim yapmaktadır. Örnek olarak; Çekme Test Cihazları, Darbe Test Cihazları, Eğilme Test Cihazları, Ağırlık Bırakma Test Cihazları, Yorulma Test Cihazları, Özel Yapım Test Cihazları, Tahribatlı Malzeme Test Cihazları, Sürtünme Test Cihazı Kopma, kırılma, Esneme, sıkıştırma, yırtılma, kalıcı deformasyon, delinme v.b. fiziksel testler için Test Cihazları Aynı zamanda kullanmakta olduğunuz eski test cihazlarınızı da revize edip daha kullanışlı hale getirebiliriz. Laboratuar Tipi ve Küçük Endüstriyel Tip Makineler; Ar-ge çalışmaları, firmaların ön seri üretimleri ve küçük kapasiteli üretimleri için laboratuar tipi ve küçük endüstriyel tip makineler tasarlanip üretilmektedir. Örnek olarak; Polimer iplik Melt Spinning makinesi

8 Farkı yaratan ayrıntılar bizim işimiz Bostancı Caddesi Başer Sokak No: Yukarı Dudullu - İSTANBUL / TÜRKİYE T: F:

Endüstriyel Otomasyon

Endüstriyel Otomasyon Endüstriyel Otomasyon Endüstriyel otomasyon çok geniş kapsamlı bir konu olmakla birlikte temel olarak makinaların ve proseslerin otomatik kontrolü olarak tanımlanabilir. PLC, HMI paneller ve scada kullanılarak

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK ENJEKSİYON GRUPLAMA ve TAMPON BASKI TASARIMDAN - SEVKİYATA TÜM SÜREÇLERDE YANINIZDAYIZ Anot, 1982 yılında endüstriyel otomasyon alanında faaliyete başlamış olup,

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 4.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL MAKİNA ; yenilikçi, istihdam ve gelir arttırıcı projeleri ile kuruluşların rekabet güçlerini

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 5.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Değerli müşterimiz... Firmamızın felsefesi, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak analiz ederek, isteğinden fazlasını sağlayabilecek proje çalışmalarını yapmak ve uygulamaktır. Proje çalışmaları sırasında

Detaylı

İnternet sitemizde (www.ozercivata.com)

İnternet sitemizde (www.ozercivata.com) Bağlantı elemanları konusunda iç piyasada oluşan talebe hem imalat hem pazarlamayla cevap verebilecek bir konumda olan firmamız 1977 yılında kurulmuştur. 33 yılın sonunda 3. kuşak olarak faaliyet göstermektedir.

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

Hakkımızda. Yönetim Sistemi Lojistik. Yönetim Sistemi IAS ERP» Sertifikalarımız ISO 9001-2008» AQAP 2110»

Hakkımızda. Yönetim Sistemi Lojistik. Yönetim Sistemi IAS ERP» Sertifikalarımız ISO 9001-2008» AQAP 2110» 2 3 Hakkımızda 3E Elektro Optik Sistemler, 3E EOS, savunma sanayinde belirlediği hedefler doğrultusunda, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yurtdışı kaynaklı ana ürün ve alt malzemeleri yurt içinde üretmek ve geliştirmek

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2016 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Tarihçe 1993 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2007 2012 2014 2015 Izmir de 400 m 2 lik bir atölyede, Öz-Ay kamlok ve çabuk bağlantı

Detaylı

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2015 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Kısa Bilgi - 1.200 tonun üzerinde yıllık kapasite - 25 yıldan fazla üretim tecrübesi - 10.000 m 2 lik üretim tesisi - 100 çalışan

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

plastik sanayi FİRMA İKİNCİ 500 İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ

plastik sanayi FİRMA İKİNCİ 500 İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ plastik sanayi 2016 İSO SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ Selçuk MUTLU PLASFED Genel Sekreteri V. Murat İNKÜN PAGDER Genel Sekreter Yrd. İkinci 500

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE METAL PARÇA ORTAKLARI

ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE METAL PARÇA ORTAKLARI ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE METAL PARÇA ORTAKLARI Üretimde ve Pazarlamada Dünyada Yenilikçi Bir Marka... HAKKIMIZDA 3MEK, ulaşım, otomotiv sanayii, savunma sanayii, denizcilik, traktör ve iş

Detaylı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı Mühendislik Çözümleri OTO M A S YO N Teknoloji Partneri MÜHENDiSLiK Çözüm Ortağı DA N I S M A N L I K www.inovamuhendislik.net KURUMSAL Endüstride ve sanayide kullanılan ve üretilen makine, sistem ve ekipmanlarda

Detaylı

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 1992 yılında 70m2 lik bir alanda iki kardeşin girişimiyle faaliyetlerine başlayan Alba Kalıp, bugün 20,000 m2 si kapalı olmak üzere toplam

Detaylı

plastik sanayi İLK 500 FİRMA İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ

plastik sanayi İLK 500 FİRMA İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ plastik sanayi 2016 İSO SIRALAMASINDA İLK 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ Selçuk MUTLU PLASFED Genel Sekreteri V. Murat İNKÜN PAGDER Genel Sekreter Yrd. Rapor, İSO -

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

HAKKIMIZDA. Müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlamak için, standardizasyondan ödün vermeden iş kalitesini korumak ve geliştirmektir.

HAKKIMIZDA. Müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlamak için, standardizasyondan ödün vermeden iş kalitesini korumak ve geliştirmektir. HAKKIMIZDA 2004 yılında kurulan firmamız, eğitimli kadrosu ve günden güne geliştirdiği tecrübesiyle Manisa merkezli olarak otomasyon sektöründe hizmet vermektedir. Başta beyaz eşya ve döküm sektörü olmak

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ

SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? SERMOT Endüstriyel Otomasyon San. Tic. A.Ş. alanında uzman kadrosu

Detaylı

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO TERBAY 1954 yılında İzmir de soğuk demir atölyesi olarak kuruldu. Türkiye nin sanayi ve ekonomik büyümesine paralel olarak şirketin faaliyetleri genişledi. Firmamız 1972 yılından beri mevcut yerinde faaliyet

Detaylı

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com. w w w. s k - c w. c o m Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.tr VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi haf

Detaylı

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System [ Y ı l ] ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System Merkez Ofis : Huzur Mah. Oyak Sitesi 14. Blok Daire : 4Ayazağa-Şişli /

Detaylı

İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU LİSTESİNDE PLASTİK VE KAUÇUK SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRME RAPORU

İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU LİSTESİNDE PLASTİK VE KAUÇUK SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRME RAPORU plastik sanayi 2015 İSO TÜRKİYE NİN İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU LİSTESİNDE PLASTİK VE KAUÇUK SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRME RAPORU Selçuk MUTLU PLASFED Genel Sekreteri V. Murat İNKÜN PAGDER Genel Sekreter

Detaylı

MULTITECH TEST CİHAZLARI & MAKİNALARI MULTITECH TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. LTD. ȘTİ.

MULTITECH TEST CİHAZLARI & MAKİNALARI MULTITECH TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. LTD. ȘTİ. MULTITECH TEST CİHAZLARI & MAKİNALARI Șirketimiz, uygunluk değerlendirme konusunda 28 yıllık tecrübemizle sanayicilerimize, ürün, hizmet ve sistem belgelendirme faaliyetleri, KOSGEB ve TÜBİTAK teșvikleri

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

MSM OTOMASYON FİRMA TANITIM SUNUMU

MSM OTOMASYON FİRMA TANITIM SUNUMU MSM FİRMA TANITIM SUNUMU NİSAN 2018 Kısaca Biz MSM, 1994 yılından günümüze kadar, faaliyetlerine sürekli büyüyerek devam eden, endüstriyel teknolojik gelişmeleri yakından takip ve temin eden ve projelerinde

Detaylı

w w w. e g e c o n t a. c o m

w w w. e g e c o n t a. c o m www.egeconta.com BİZ KİMİZ? Ege Conta 2008 yılında Bayrampaşa da perakende mağazası faaliyeti ile iş hayatına başladı.2009 yılında halen faaliyet gösterdiği Emintaş Akel İş Merkezinde mağazacılık alanında

Detaylı

ODSEL Elektronik San. Tic. A.Ş. Luxar Aydınlatma. Firma Profili Ocak 2016

ODSEL Elektronik San. Tic. A.Ş. Luxar Aydınlatma. Firma Profili Ocak 2016 ODSEL Elektronik San. Tic. A.Ş. Luxar Aydınlatma Firma Profili Ocak 2016 ODSEL Elektronik Tarihçe ODSEL Elektronik Manisa Organize Sanayi Bölgesi nde kuruldu Alcatel-Lucent icin GSM terminalleri üretimi

Detaylı

KAUÇUK VE KAUÇUK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ

KAUÇUK VE KAUÇUK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ KAUÇUK VE KAUÇUK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ *BU RAPOR KAYNAKÇADA BELİRTİLEN GÖSTERGELERDEN VE YAYINLARDAN DERLENMİŞTİR. 1 İÇİNDEKİLER KAUÇUK VE KAUÇUK ÜRÜNLERİ SEKTÖR RAPORU 1.GENEL DURUM 2. SEKTÖR İHRACAT ORANLARI

Detaylı

Kauçuk ve Kauçuk Metal Bileşiminde Aradığınız Partner

Kauçuk ve Kauçuk Metal Bileşiminde Aradığınız Partner Kauçuk ve Kauçuk Metal Bileşiminde Aradığınız Partner ISKA Kauçuk Metal Plastik San. Ve Tic. A.Ş Fabrikamız Akdeniz kıyısındaki Hatay ın İskenderun ilçesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. ISKA Kauçuk

Detaylı

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI * SATIŞ VE TEMSİLCİLİK * 2. EL SATIŞ-TAKAS * 2. EL ARACILIK-EKSPERTİZ * TEKNİK SERVİS * YEDEK PARÇA * MODERNİZASYON - RETROFİTTİNG * İMALAT İmalatçının Yol Arkadaşı

Detaylı

plastik sanayi İLK 500 FİRMA İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ

plastik sanayi İLK 500 FİRMA İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ plastik sanayi 2017 İSO SIRALAMASINDA İLK 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ Selçuk MUTLU PLASFED Genel Sekreteri V. Murat İNKÜN PAGDER Genel Sekreter Yrd. Rapor, İSO -

Detaylı

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü. Polimer Nedir?

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü. Polimer Nedir? Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü Polimer Nedir? Monomer olarak adlandırılan basit moleküllerin kimyasal bağlarla bağlanması sonucu oluşan yüksek molekül ağırlıklı maddelerdir.

Detaylı

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ Big-Bag dolum makinesi, toz ve granül malzemelerin silolardan big-bag torbalarına, PLC kontrolü ile doldurulması işlemini gerçekleştirir. İsteğe bağlı olarak doldurma işlemi 200-1500

Detaylı

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU)

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı.

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız HAKKIMIZDA Karadizayn Mühendislik, Sektöründe lider olabilmek için işverenlerinin ihtiyaç ve şartlarını karşılamayı ve koşulsuz işveren memnuniyetini sağlamayı taahhüt eder.bu taahhüdümüz tüm süreçlerimizde

Detaylı

HES HACILAR ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

HES HACILAR ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. HES HACILAR ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 97 yılında enerji kabloları üretmek üzere kurulan firma, çok hızlı bir gelişme kaydederek geçen zaman içerisinde bakır haberleşme kablosu, fiber optik kablo,

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri Güvenlik ve Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri, Güvenlik - Otomasyon sistemlerinin öenilmesi, kullanılması, devre elemanlarının tanınması, projelendirilmesi ve uygulamalı eğitime yardımcı olması

Detaylı

HASSAS DÖKÜMDE GÜVENİLİR GÜÇ

HASSAS DÖKÜMDE GÜVENİLİR GÜÇ HASSAS DÖKÜMDE GÜVENİLİR GÜÇ www.afshassasdokum.com SAVUNMA MAKİNE TEKSTİL DENİZCİLİK POMPA & VANA HAVACILIK OTOMOTİV TARIM MEDİKAL ENDÜSTRİYEL MUTFAK Misyonumuz Hakkımızda AFS Hassas Döküm San. Tic. Ltd.

Detaylı

HIZLI VE KALİTELİ.

HIZLI VE KALİTELİ. HIZLI VE KALİTELİ www.irfanplastik.com.tr 3 HAKKIMIZDA 4 6 FİRMA PROFİLİ VİZYON-MİSYON 8 10 YÖNETİM REFERANSLARIMIZ 12 14 16 KALİTE POLİTİKAMIZ ÇEVRE VE İŞ SAĞLIĞI POLİTİKAMIZ ÜRETİM VE TEKNOLOJİ HAKKIMIZDA

Detaylı

Penta Elektronik Telekomünikasyon Plastik San. ve Tic. A. Ş. FİRMA TANITIMI

Penta Elektronik Telekomünikasyon Plastik San. ve Tic. A. Ş. FİRMA TANITIMI Penta Elektronik Telekomünikasyon Plastik San. ve Tic. A. Ş. FİRMA TANITIMI 2017 FİRMA PROFİLİ Elektronik üretim sektöründe 28 yıllık tecrübe. Sürekli iyileştirme yaklaşımı ve müşteri odaklı çalışma kültürü.

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

niosis Elevator Box Üretim Tesisi: MİTHATPAŞA CD. ERKENT SİTESİ NO:128 KÜTAHYA Telefon : +90(274) 2168333 Gsm: +90(532) 5432634

niosis Elevator Box Üretim Tesisi: MİTHATPAŞA CD. ERKENT SİTESİ NO:128 KÜTAHYA Telefon : +90(274) 2168333 Gsm: +90(532) 5432634 niosis Elevator Box Hakkımızda 15 yıllık otomasyon teknolojileri tecrübesine sahip Niosis Pano Sistemleri, en basit uygulamalardan en karmaşık uygulamalara kadar, tüm otomasyon proje sistemlerini başarıyla

Detaylı

Türkiye nin parlayan yıldızı...

Türkiye nin parlayan yıldızı... Türkiye nin parlayan yıldızı... Serüven Eski Sanayide alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. 1980 1982 İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1983 Gömlek fabrikamızda

Detaylı

YENiLiKÇi YAZILIM UYGULAMALARI

YENiLiKÇi YAZILIM UYGULAMALARI Ayrıntılı bilgi için; YENiLiKÇi YAZILIM UYGULAMALARI EGEBİS BİLGİ İŞLEM ÇÖZÜMLERİ TEKNOLOJİLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. İzmir Yüksek Teknoloji Geliştirme Bölgesi İYTE Kampüsü Gülbahçe Köyü A3 Blok No:11

Detaylı

Yeni Bir Çağın Başlangıcı APUS AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ v1

Yeni Bir Çağın Başlangıcı APUS AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ v1 Yeni Bir Çağın Başlangıcı AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ 2017 v1 2003 de İstanbul da kurulan TTAF ; profesyonel led aydınlatma uygulamaları, ileriteknoloji bağlantı elemanları ve kablo gruplama konusunda müşterilerine

Detaylı

Tanıtım. Tesisimiz 10 MW/yıl Kapasiteye sahiptir.

Tanıtım. Tesisimiz 10 MW/yıl Kapasiteye sahiptir. Tanıtım ATSCO SOLAR PANEL bir Solar Teknoloji firması olarak İngiltere ve Türkiye de Türk-İngiliz ortaklığı ile Şubat 2011 tarihinde kurulmuştur. Şirket olarak hedefimiz global müşterilerimize yüksek kaliteli

Detaylı

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Değerli müşterimiz... Firmamızın felsefesi, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak analiz ederek, isteğinden fazlasını sağlayabilecek proje çalışmalarını yapmak ve uygulamaktır. Proje çalışmaları sırasında

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi ÖN MALİYET Siparişin üretiminden önceki verilerle hesaplanan ilk maliyetidir. Wintex ön maliyet modülü tüm maliyet etkenlerinin doğru ve hızlı girilebilmesine olanak

Detaylı

güvenle üretir

güvenle üretir güvenle üretir www.europac.com.tr 1993 ten beri tecrübe ve bilgi birikimi ile ambalajdaki çözüm ortağınız biz kimiz? Ambalaj sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan şirketimiz, 1993 yılında iki

Detaylı

PROMEDA.

PROMEDA. PROMEDA 2016 www.promeda.net Otomasyon Elektromekanik Elektrik Anahtar teslim Otomasyon çözümlerimizle size; elektrik enstelasyonundan karmaşık proje imalatlarına, özel makina otomasyonundan yoğun scada

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ BELGELENDİRME VE MUAYENE LTD.ŞTİ. SAYFA : 1/6 1 2 OLİMPİA OTO CAM SAN. TİC. A.Ş BELGE - 41.23.004.03 FİMAK MAKİNE FIRIN MAKİNALARI İMALATI SANAYİ TİCARET A.Ş 42.18.005.03 3 DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA MAK.

Detaylı

High Precision Parts Manufacturing

High Precision Parts Manufacturing Hakkımızda Yenilikçi ve çağdaş bir yapıyla müşteri memnuniyetini ilke edinen Artekmak, 1984 yılında İzmir de faaliyete geçmiştir. Yaklaşık 30 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesi ile Otomotiv, Medikal, Havacılık,

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEV-KA KURUMSAL HAKKIMIZDA 1976 yılında Bursa da kurulan Levent Kalıp (LEV-KA), profesyonel hizmet ve yönetim anlayışı ile faaliyet gösterdiği sektörün, önde gelen, örnek ve

Detaylı

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System

ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ. Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System [ Y ı l ] ÜNİVERSAL MUKAVEMET TEST SİSTEMLERİ Mühendislik Araştırmları Elektronik Sistemler Engineering Research Electronic System Merkez Ofis : Huzur Mah. Oyak Sitesi 14. Blok Daire : 4Ayazağa-Şişli /

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

ELEKTRO-ELEKTRONIK PRANJIC - En üst düzeyde verimlilik. Sistemli otomasyon ve hidrolik çözümleri

ELEKTRO-ELEKTRONIK PRANJIC - En üst düzeyde verimlilik. Sistemli otomasyon ve hidrolik çözümleri ELEKTRO-ELEKTRONIK PRANJIC - En üst düzeyde verimlilik Sistemli otomasyon ve hidrolik çözümleri Otomasyon Hidrolik ve Madencilik Tekniği Veri transferi ve İletişim Yazılım ve Görüntüleme Özel Makine Yapımı

Detaylı

MEKANİK TEST LABORATUVARI

MEKANİK TEST LABORATUVARI MEKANİK TEST LABORATUVARI Darbe Mukavemeti Cihazı (Impact Resistency) Termoplastik malzemelerin darbeye karşı olan rezilyans değerlerinin belirlenmesinde kullanılmaktadır. Testler; 0.5-50J aralığında değişim

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI 430.F50-01 Güvenlik kontrolü

İçerik. Ürün no.: MSI 430.F50-01 Güvenlik kontrolü Ürün no.: 50134315 MSI 430.F50-01 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 7 Teknik veriler

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

ALTERNATİF BİYOKOR BİYOKÜTLE ENERJİ MAKİNALARI ÜRETİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ALTERNATİF BİYOKOR BİYOKÜTLE ENERJİ MAKİNALARI ÜRETİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Değerli Yatırımcımız; ALTERNATİF BİYOKOR BİYOKÜTLE ENERJİ MAKİNALARI ÜRETİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Ekteki sayfalarda, Ahşap Pelleti Üretebilmek için imal ettiğimiz tesis ve ekipmanların 2-3 - 4-5 - 7 ve 15

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

LABORATUVAR HİZMETLERİ

LABORATUVAR HİZMETLERİ LABORATUVAR HİZMETLERİ İSBAK A.Ş. Optik ve Çevre Şartları Laboratuvarlarımız, çeşitli ürün standartlarının öngördüğü performans kriterleri, ürün belgelendirme amaçlı test ve ölçümler, AR-GE amaçlı çalışmaların

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

AMEX-10. Boru içten tamir elemanları

AMEX-10. Boru içten tamir elemanları -10 Boru içten tamir elemanları . Şirket Tanıtımı., 30 yılı aşkın süredir bütün boru hattı uygulamalarının rehabilitasyon ve tamirinde uzmanlaşmış bir şirkettir. Uygulamalarımız, 30 yılı aşkın süredir

Detaylı

yenilikçi yaklașım GÜMRÜK

yenilikçi yaklașım GÜMRÜK GÜMRÜK DOGAN Gümrük Müșavirliği Loj. Hiz. Ltd. Ști. Talatpașa Bulvarı No: 84 TR 355220 Alsancakl-İZMİR/TÜRKİYE Tel: 0.232.466 06 01 info@dogangumruk.com.tr www.dogangumruk.com.tr yenilikçi yaklașım www.dogangumruk.com.tr

Detaylı

ASANSÖR STANDARTLARI

ASANSÖR STANDARTLARI ASANSÖR STANDARTLARI TS 12255 Yetkili servisler - Asansörler için - Kurallar TS 13561 Yetkili servisler - Asansörler, Revizyonler ve yürüyen bantlarda kullanılan kumanda panoları veya kumanda kartları

Detaylı

Hakkımızda / About us

Hakkımızda / About us Hakkımızda / About us 2003 yılında imalata başlayan Neksan ticari taşıma araçları üst yapı ekipmanları imalatı yaparak 300 çeşit ürün yelpazesi ile 2015 yılına kadar sektörde hızla büyüme katetmiştir.

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

RedoMayer Makina ve Otomasyon

RedoMayer Makina ve Otomasyon RedoMayer Makina ve Otomasyon >Robotik Sistemler >PLC ve modülleri >Operatör Panelleri >Servo Motor ve Sürücüleri >Redüktörler >Encoderler www.redomayer.com RedoMayer Makina ve Otomasyon, 20 yılı aşan

Detaylı

SANAT KALIP. İmes Sanayi Sitesi A-Blok 107 Sk. No:54 Ümraniye / İSTANBUL

SANAT KALIP. İmes Sanayi Sitesi A-Blok 107 Sk. No:54 Ümraniye / İSTANBUL SANAT KALIP İmes Sanayi Sitesi A-Blok 107 Sk. No:54 Ümraniye / İSTANBUL Tel: (0216) 364-62-64 Fax:(0216) 527-68-72 www.sanatkalip.com bilgi@sanatkalip.com SANAT KALIP TANITIM Sanat Kalıp 2006 senesinde

Detaylı

ÜRÜN BİLGİSİ N2XH. Norm referansları / Onaylar HD 604/VDE Sabit kurulum için 0,6/1 kv'lık nominal voltajlı halojensiz güç kablosu

ÜRÜN BİLGİSİ N2XH. Norm referansları / Onaylar HD 604/VDE Sabit kurulum için 0,6/1 kv'lık nominal voltajlı halojensiz güç kablosu Sabit kurulum için 0,6/1 kv'lık nominal voltajlı halojensiz güç kablosu N2XCH, VDE, HD 604/VDE 0276-604 uyarınca halojen içermeyen yüksek akım kablosu. Sabit döşeme için, iyileştirilmiş yangın tutumuna

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik DS-TRD-0.4 X XDS-TRD-0 testregistrierung Sensör sistemleri DS-TRD-0 Tipi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik lardan emiş hava akışının isteğe göre değişken ne yönelik sürgülü kapak mesafe sensörü

Detaylı

LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI

LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI ÇEKME BASMA TEST CİHAZLARI KAPASİTE SEÇENEKLERİ EKSTENSOMETRE DENEY ÇENELERİ TEST PROGRAMI İHTİYAÇA GÖRE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ ÇEKME BASMA TEST CİHAZLARI 0.5 / 1,2 / 5 KN

Detaylı