EYLÜL 2020 SAYI 3 AİLEMİZ BÜYÜYOR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EYLÜL 2020 SAYI 3 AİLEMİZ BÜYÜYOR"

Transkript

1 ... SINERJI EYLÜL 2020 SAYI 3 AİLEMİZ BÜYÜYOR

2 Bölgeden Haberler Sinerji Sayı 3 I Eylül UR DÖNEM BAŞKANI Rtn. Holger Knaack / Herzogtum Lauenburg-Mölln Rotary Kulübü UR 2430 BÖLGE DÖNEM GUVERNÖRÜ Rtn. Serhan Antalyalı / Mersin Rotary Kulübü UR 2430 BÖLGE DÖNEM BÖLGE EĞİTİM LİDERİ Rtn. Serdar Ünlü / Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü UR 2430 BÖLGE GUVERNÖR VEKİLİ Rtn. Erhan Çitfçioğlu / Mersin Rotary Kulübü BÖLGE SEKRETERLERİ Rtn. Emre Öztürk / Kulüplerden Sorumlu Rtn. Kemal Koranel / Bölge Saymanı Rtn. Ayfer Aytöre / Özel Projeler Komitelerinden Sorumlu Rtn. Birgül Özyaşar / Meslek Hizmetleri Komitelerinden Sorumlu Rtn. Celil Kurada / Kulüp Hizmetleri Komitelerinden Sorumlu Rtn. Hakan Tuyan / Gençlik Hizmetleri Komitelerinden Sorumlu Rtn. Selami Güleç / Uluslararası Hizmetler Komitelerinden Sorumlu Rtn. Neslihan Kuyucu / Toplum Hizmetleri Komitelerinden Sorumlu Rtn. Kerem Muradi / Toplantı ve Organizasyonlardan Sorumlu Rtn. Zeki Özen / Halkla İlişkiler Komitelerinden Sorumlu Bölge Komitelerinden Haberler Kulüp Ziyaretleri Ekim 2020 Etkinlik Takvimi Bunları Biliyor muydunuz? 99 Mutlu Haberler DERGİ VE BÜLTEN ANA KOMİTESİ Rtn. Mehmet Namal Ankara Emek Rotary Kulübü KOMİTE ÜYELERİ Rtn. Kemal Özberk Rtn. Abdullah Baştaş Rtn. Serdar Karakoç Rtn. Oya Ak Rtc. Ezgi Ebren Ankara International Rotary Kulübü Ankara Kızılay Rotary Kulübü Ankara Emek Rotary Kulübü Ankara Emek Rotary Kulübü Ankara Emek Rotaract Kulübü Bu Dergi sadece Dijital olarak yayınlanmaktadır. ÜCRETSİZDİR

3 GUVERNÖRÜN MEKTUBU Serhan ANTALYALI & Zümrüt 2430 Bölge Guvernörü Sevgili Rotary Ailem, Bir koca ayı daha geride bıraktık, hem de dolu dolu geçen, çok sayıda projenin ve etkinliğin hayata geçirildiği bir ayı. Kulüplerimizin hepsi hizmet yarışında, ne mutlu bana... Genellikle kulüplerin ilk 2-3 ayında üye kayıpları yaşanır, ama şükürler olsun ki dönemimizde önemli bir üye artışı oldu kişi ile başladığımız dönem, 70 yeni dostumuzun ailemize katılımı ile 2425 sayısına ulaştık. Bölgemizin bazı ilklerini de Eylül ayında yaşadık. Anatolia Rotary e-kulübü bölgemizin ilk online toplanan kulübü olarak kayıtlara geçti. Ailemize bir de Interact Kulübü katıldı. Gaziantep İpekyolu Interact Kulübü ile daha da güçlüyüz.. Amasya Rotary Kulübü ile birlikte, Samsun Rotaract Kulübü ve Eskişehir Yunusemre Rotaract Kulübü de çok kısa süre sonra ailemizdeki yerlerini alacaklar. Yeni kulüp kurmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum ama asıl zorluğun kulüp kurmak değil, onu yaşatmak olduğunu da çok iyi biliyorum. İnanıyorum ki, kurulan ve kurulacak kulüplerimiz çok sağlam temelli uzun ömürlü, bol projeli kulüpler olacaktır. Bir başka önemli gelişme de, bölgemize kazandırılan Mobil uygulama oldu. Günümüzde Mobil uygulamanın bir çok konuda siz değerli üyelerimize büyük yararlar ve kolaylıklar sağlayacağına inanıyorum. Lütfen bir an önce telefonlarınıza yükleyiniz. Hepinize sağlık dolu, huzur dolu günler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Serhan Antalyalı UR 2430 Bölge Guvernörü

4 BÖLGEDEN HABERLER

5 Anatolia Rotary E-Kulübü Uluslararası Rotary 2430 Bölge nin ilk e-kulübü olan Anatolia Rotary e-kulübü 38 üye ile kurularak ailemize katıldı.

6 İpekyolu Interact Kulübü İpekyolu Interact Kulübü 16 üyesi ile kurularak ailemize katıldı. Kurulur kurulmaz da ilk projelerini hami kulüpleri Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü ile birlikte gerçekleştirerek, Şehit Erol Yanık adına oluşturulan kütüphanenin duvarlarındaki resimleri boyadılar.

7 Giresun Sel Felaketi Giresunda meydana gelen sel felaketinden etkilenen insanlara, Giresun Rotary Kulübünün önderliğinde Bölge kulüplerimizden toplanan yardımlarla 350 adet temizlik ve hijyen paketi dağıtıldı.

8 Mobil Uygulama Bölgemizin Mobil uygulaması tamamlanarak üyelerimizin kullanımına sunulmuştur. Rotary 2430 Bölgemizin artık mobil uygulaması var! Tüm Kulüp ve Bölge Rotaryenlerİne doğrudan erişim Bölge görevlileri ve İletİşİm bilgileri İl ve meslek bazında filtreleme Kan grupları Kulüp ve Bölge duyuruları Anlık Bölge ve Kulüp bildirimleri Kulüp ve Bölge ajandası Mutlu günler ajandası Bİlgİ bankası Ocakbaşı listeleri Bölge Kulüplerİ toplantı gün ve saatleri Rotacard ve daha fazlası Hemen indirebilirsiniz!

9 İkiz Bölge Bölgemiz ile Güney Kore de bulunan UR 3620 Bölge arasında İKİZ BÖLGE protokolü imzalanmış ve ileriye dönük bir çok ortak çalışmanın önü açılmıştır. Cha Ho Youl 3620 Bölge Guvernörü

10 Kozan Yangın Felakati Kozanda meydana gelen orman yangını sonucunda 95 ev tamamen yanarak kullanılmaz hale gelmiştir. Adana RK,Adana Seyhan RK, Adana Çukurova RK, Adana Güney RK, Adana 5 Ocak RK, Adana Tepebağ RK, Adana Taşköprü RK ve Osmaniye RK üyeleri başlattıkları kampanya ile bu yangından zarar gören vatandaşlarımıza ev ve mutfak eşyaları dağıttılar. Geçmiş olsun Kozan

11 BÖLGE KOMİTELERİNDEN HABERLER

12 Kök Hücre ve Kan Bağışı Komitesi Eskişehir, Eskişehir Anadolu, Bozüyük, Eskişehir Gordion, Eskişehir Yazılıkaya ve Eskişehir Yunus Emre Rotary Kulüpleri

13 Kök Hücre ve Kan Bağışı Komitesi Anatolia Rotary e-kulübü Diyarbakır Rotary Kulübü Mersin Olba Rotary Kulübü

14 Mersin Akdeniz, Mersin Kızkalesi ve Erdemli Rotary Kulüpleri Kök Hücre ve Kan Bağışı Komitesi

15 Kök Hücre ve Kan Bağışı Komitesi Bolu Rotary Kulübü Antalya Lara Rotary Kulübü

16 Anne-Baba Çocuk Kampı Komitesi Silifke Rotary Kulübü ve Anamur Rotary Kulübü nün ortaklaşa düzenlediği, Anne-Baba Çocuk Kampı Silifke Uzuncaburç ta 47 kişinin katılımı ile gerçekleşti Silifke Rotary Kulübü Anamur Rotary Kulübü

17 Atma, Bağışla Komitesi Sinop Diyojen Rotary Kulübü Bakü Khazar Rotary Kulübü Mersin Olba Rotary Kulübü Antalya Kaleiçi Rotary Kulübü

18 Atma, Bağışla Komitesi Adana Çukurova Rotary Kulübü Ordu Rotary Kulübü Samsun Karadeniz Rotary Kulübü

19 Atma, Bağışla Komitesi Samsun Atakum Rotary Kulübü Ankara Başkent Rotary Kulübü Silifke Rotary Kulübü Mersin Akdeniz Rotary Kulübü Malatya Arslantepe Rotary Kulübü Alanya Rotary Kulübü

20 Adana Güney Rotary Kulübü Atma, Bağışla Komitesi Ankara Emek Rotary Kulübü Ankara Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü

21 Benim de Bir İşim Var Komitesi Benim de bir işim var komitesi kapsamında genç kadınlarımıza meslek edindirmek amacı ile yapılan atölye çalışmalarının Samsun ve Gaziantep etapları gerçekleştirildi. Samsunda düzenlenen atölyeye, Samsun, Samsun Atakum, Samsun İlkadım, Samsun 19 Mayıs, Samsun Canik, Samsun Karadeniz, Bafra Kızılırmak, Ünye ve Trabzon Ortahisar Rotary Kulüpleri katıldı.

22 Benim de Bir İşim Var Komitesi Gaziantep de düzenlenen atölye çalışmasına, Gaziantep, Gaziantep Alleben, Gaziantep İpekyolu, Gaziantep Kavaklık, Gaziantep Yesemek, Gaziantep Zeugma ve Malatya Arslantepe Rotary Kulüpleri katıldı.bu proje kapsamında şu ana kadar 70 genç kadın meslek sahibi yapıldı.

23 Tabii ki Eşitiz Komitesi CİNSİYETÇİ SÖYLEM ATÖLYESİ Tabii ki eşitiz komitesi tarafından düzenlenen CİNSİYETÇİ SÖYLEM ATÖLYESİ nin Samsun ve Gaziantep etapları tamamlandı. Samsun da düzenlenen seminere Trabzon, Giresun, Ordu, Ünye, Sinop Diyojen, Samsun, Samsun Atakum, Samsun Canik, Samsun 19 Mayıs, Samsun İlkadım, Samsun Karadeniz ve Bafra Kızılırmak Rotary Kulübü üyesi Rotaryenler katıldı.

24 Tabii ki Eşitiz Komitesi CİNSİYETÇİ SÖYLEM ATÖLYESİ Gaziantep de düzenlenen seminere, Gaziantep, Gaziantep Alleben, Gaziantep İpekyolu, Gaziantep Kavaklık, Gaziantep Yesemek ve Gaziantep Zeugma Rotary Kulüplerinin üyeleri katıldı.

25 Her Rotaryen Gençliğe Örnek Olmalıdır Komitesi Her Rotaryen Gençliğe Örnek Olmalıdır Komitemizin Eylül ayı teması, Rotary ve Rotaract kulüplerimizin sosyal medya hesaplarında paylaşılarak farkındalık yaratıldı.

26 Canlı Kulüp Komitesi Canlı Kulüp semineri, Bolu, Giresun, Kastamonu, Kastamonu 10 Aralık, Ordu, Ünye, Safranbolu, Samsun, Samsun Atakum, Samsun 19 Mayıs, Samsun Canik, Samsun İlkadım, Samsun Karadeniz, Bafra Kızılırmak, Sinop Diyojen, Trabzon Ortahisar, Zonguldak ve Samsun Karadeniz Rotary Kulübü üyesi 177 dostumuzun katılımı ile online olarak düzenlendi.

27 Mesleki Performans Geliştirme Komitesi Mesleki Performans Geliştirme Semineri, Samsun, Samsun İlkadım, Samsun 19 Mayıs, Samsun Canik, Samsun Atakum, Samsun Karadeniz, Bafra Kızılırmak, Kastamonu, Safranbolu, Zonguldak, Karadeniz Ereğli, Bolu, Trabzon Ortahisar, Ordu, Ünye ve Sinop Diyojen kulüplerimizden 162 üyenin katılımı ile online olarak gerçekleşti.

28 Engelsiz Dişler Komitesi Gaziantep de bulunan Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim gören 60 engelli dostumuzun diş tedavileri Gaziantep, Gaziantep Alleben, Gaziantep İpekyolu, Gaziantep Kavaklık, Gaziantep Yesemek ve Gaziantep Zeugma Rotary Kulübü üyesi Diş Hekimleri tarafından gerçekleştirildi.

29 Gaziantep Rotary Kulüpleri Sepsis Komitesi

30 Sepsis Komitesi Samsun Rotary Kulüpleri

31 Sepsis Komitesi Eskişehir Rotary Kulüpleri ve Bozüyük Rotary Kulübü

32 Sepsis Komitesi Mersin Rotary Kulüpleri

33 Sepsis Komitesi Silifke Rotary Kulübü Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü

34 Sepsis Komitesi Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü Ankara Gazi Rotary Kulübü

35 Sepsis Komitesi Ankara Beysukent Rotary Kulübü

36 Spina Bifida Komitesi Ankara Beysukent Rotary Kulübü Ankara Beysukent Rotary Kulübümüz Spina Bifida hastası bir çocuğumuza akülü sandalye hediye etti. Silifke Rotary Kulübü Silifke RK üyelerinin hazırladığı SİNERJİK PERİLER in satışından elde edilen gelir ile Spina Bifidalı bir çocuğumuza akülü sandalye alınacaktır.

37 İkiz Kulüpler Komitesi Ünye Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü ile UR 3011 Bölge de bulunan DELHİ PREMİER Rotary Kulübü arasında ikiz kulüp sözleşmesi imzalandı.

38 Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komitesi Ankara Koru Rotary Kulübü Ankara Koru Rotary Kulübü üyesi Can İlkkurşun un yazdığı kitabın satışından elde edilen gelir uyuşturucu bağımlısı gençlerin tedavisi için kullanılacaktır. Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü ve Odunpazarı Belediyesi, Madde Bağımlılığı ile Mücadele semineri düzenledi.

39 Bir Köyümüz Var Komitesi Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü Gaziantep Yesemek Rotary ve Gaziantep Yesemek Rotaract Kulüpleri, yeni eğitim ve öğretim yılına başlarken Kilis e bağlı Kızılkent köyü Anaokulunda anlamlı bir projeyi gerçekleştirdiler. Minik kalplere dokunarak, idealist Anaokul öğretmeni Aylin Oğuz a da destek oldular. Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü Bir köyümüz var projesi kapsamında Odunpazarı ilçesi Yassıhöyük Mahallesinde bulunan Mevsimlik işçiler ve küçük yaş çocuklar için toplanan giysiler, oyuncaklar, halı vb. ihtiyaç malzemeleri Eskişehir Yazılıkaya Rotary ve Rotaract Kulüpleri ile birlikte Yassıhöyük Muhtarı Cengiz bey e gereken kişilere iletilmesi için teslim edildi.

40 Hobi Komitesi Ankara Beysukent Rotary Kulübü Ankara Beysukent Rotary Kulübü olarak HALET ÇAMBEL OKÇULUK TURNUVASI NI gerçekleştirdi. Geliri ile Spina Bifida hastası bir çocuğa akülü sandalye almak amacı ile çıktıkları yolda aynı zamanda ülkemizde son yıllarda artan kadın şiddetine de dikkat çekmek istediler. Bu nedenle, Atamızın yurtdışında okuttuğu kadınlardan birisi olan ve ülkemizi 1936 yılında Berlin Olimpiyatlarında temsil eden ilk kadın Sporcu Halet Çambel in adını düzenlenen turnuvaya vermiş oldular.

41 Hobi Komitesi Antalya Aspendos Rotary Kulübü

42 Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Komitesi Samsun İlkadım Rotary Kulüpleri Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü

43 Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Komitesi Adana Çukurova Rotary Kulübü Samsun Karadeniz Rotary Kulübü

44 Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Komitesi Ankara Emek Rotary Kulübü Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü

45 Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Komitesi Gaziantep Alleben Rotary Kulübü Adana Güney Rotary Kulübü

46 İş İnsanları İçin Etkili Konuşma Komitesi İş insanları için etkili konuşma semineri Karadeniz de bulunan kulüplerimizden 138 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.

47 Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele Komitesi Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü

48 Ev Kadınları Ufuk Aydınlatma Komitesi Samsun Karadeniz Rotary Kulübü

49 KULÜPLERDEN HABERLER

50 Adana Seyhan Rotary Kulübü ROTACYCLE Adana Seyhan RK düzenlemiş olduğu Bisiklet etkinliği ile bu yıl yapacakları Küresel Bağış projeleri için bir yandan fon yaratırken, bir yandan da kulüp içi dostluğu pekiştiriyorlar ve Adana da Rotary nin bilinirliliğine de katkı sağlıyorlar.

51 Ankara Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü ONLINE RESİM SERGİSİ Ankara Gaziosmanpaşa RK nü pandemi durduramıyor.düzenledikleri online resim sergisinden elde ettikleri geliri Küresel Bağış Projeleri olan DUYU BÜTÜNLEME ODASI için kullanacaklar. Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü BALIK BİLEKLİK Gaziantep Yesemek RK, hazırlamış olduğu Balık Bilekliklerinin satışından elde ettiği geliri Çocuk Felci Fonu için kullanıyor.

52 Almaty Rotary Kulübü AMBULANS BAĞIŞI Almaty Rotary Kulübü, Talgar Merkez Hastanesine ambulans bağışı yaptı. Ambulans ekstra yoğun bakım ekipmanları ile donatılmış olup sadece bir nakil aracı olarak görev yapmamakta, içindeki simulatör ile çevredeki halka Acil ilk yardım konusunda eğitimler de verilmektedir.

53 Bakü Khazar Rotary Kulübü ÇEVRE TEMİZLİĞİ Bakü Khazar RK üyeleri,uluslararası Rotary nin yeni odak noktası Çevreyi Koruma konusunda son derece duyarlı bir etkinliğe imza attılar.

54 Ankara Beysukent Rotary Kulübü İYİLİK HEP KAZANACAK Ankara Beysukent RK İstanbul yarı Maratonu'nu kendi parkurların da 31 koşucuyla tamamladı, An itibariyle 116 bağışcıdan TL bağış ile 10 şehit çocuğumuza ve bir engelli kardeşlerine burs fonu sağladılar. Kampanya 14 gün daha devam edecek. Kahraman şehitlerimizin biricik evlatlarının eğitimlerine destek olmak için Turkcell hatlarından "Burs" yazıp 2424'e sms atarak 20 TL bağışta bulunabilirsiniz.

55 Gaziantep Rotary Kulüpleri TERAPİ MUTFAĞI Gaziantep de bulunan Gaziantep, Gaziantep Alleben, Gaziantep İpekyolu, Gaziantep Kavaklık, Gaziantep Yesemek ve Gaziantep Zeugma Rotary Kulüpleri, Gaziantep Üniversitesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezine, hastaların tedavisi için harika bir Terapi Mutfağı kazandırdılar.

56 Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü Gaziantep Zeugma Rotary Kulübü TEMİZ SU VE HİJYEN Gaziantep de bulunan Gaziantep Yesemek RK ve Gaziantep Zeugma RK nün ortaklaşa yaptığı Temiz Su ve Hijyen farkındalık projesi bilinçlendirirken, kurumsal imaj çalışmasının da harika bir örneği olmuş.

57 Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü ŞEHİT EROL YANIK KÜTÜPHANESİ Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü, 8 ay önce şehit olan Erol Yanık ın mezun olduğu okula kütüphane yaptırdı. Duvarlarındaki harika resimleri İpekyolu Interact Kulübünün gençleri yaptı. Şehidimizi rahmetle anıyor, bu anlamlı proje için İpekyolu Rotary Kulübü ailesine şükranlarımızı sunuyoruz

58 Bakü Khazar Rotary Kulübü KIRTASİYE YARDIMI Bakü Khazar Rotary Kulübü ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.

59 Sinop Diyojen Rotary Kulübü ROTAÇAPARİ Bir Sinop Diyojen RK klasiği olan Rotaçapari bu yıl da keyifli anlara sahne oldu.

60 Ankara Gazi Rotary Kulübü EBA PROJESİ Gazi RK, Ağrı da bulunan bir okulumuza EBA ünitesi kurdu. Teşekkürler Gazi RK.

61 Antalya Rotary Kulübü Antalya Rotaract Kulübü OKUMA KEYFİ Antalya Rtary ve Rotaract Kulübünün planladığı OKUMA KEYFİMİZE SEN DE KATIL etkinliğini gerçekleştirdi. Katılımın yüksek olduğu güzel ve keyifli dakikalar geçirildi. Başlangıçtaki hafif yağmur bile etkinliği durduramadı. Kitap okumak ve gençlerle birlikte olmak güzel ve keyifli. Topluma örnek olmanın, olurken de Rotary yi anlatmanın mutluluk verici olduğunu ifade ettiler.

62 Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Servisinde yatan çocuklara, hastanede daha güzel vakit geçirebilmeleri için moral oldular, bir adet oyun konsolu ve 5 adet tablet ve kitaplar hediye ettiler.

63 Harika bir kurumsal imaj çalışması. Bozüyük Rotary Kulübü KURUMSAL İMAJ Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü GELENEKSEL ETKİNLİK Bahçelievler Rotary, Rotaract ve Interact kulüplerinin geleneksel etkinliği bir çok şeyi aynı anda gerçekleştiriyor.

64 Antakya Defne Rotary Kulübü DEFNE SABUNU PROJESİ Alanya Rotary Kulübü OKULA YARDIM Alanya Kargıcak Ortaokuluna fotokopi makinesi, kitap ve hijyen malzemesi yardımı yapıldı.

65 Anamur Rotary Kulübü OKULA YARDIM Anamur İlçesi İskele mevkiindeki bir okula bilgisayar ve yazıcı teslim ettiler. Okulumuza hayırlı olsun. Antalya Lara Rotary Kulübü MAGNET AÇACAK Antalya Lara Rotary Kulübü olarak hazırlamış olduğumuz magnet açacaklarımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Magnetlerimizle ofisinize işyeri ziyaretinde bulunuyor evinizde ocakbaşına geliyoruz. Bizi ağırladığınız için teşekkür eder, hep yanı başımızda olduğumuz için ayrıca çok mutluyuz. MAGNET açacaklarımızdan elde ettiğimiz gelir ile Yılmadan Sevgiyle diyerek Down Sendromun farkındalığı için ZİÇEV e bağışta bulunacağız. Unutmayalım ki TIPKI BİZİM GİBİLER +1 KROMOZON İLE

66 Samsun Rotary Kulübü SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL GECESİ Samsun Rotary Kulübü, Pandemi döneminde en önde mücadele eden 19 Mayıs Üniversitesi Sağlık çalışanlarına Alin Sanat ile birlikte Moral Gecesi düzenlediler. Anatolia Rotary e-kulübü YARI MARATONA KATILIM Anatolia Rotary e-kulübü, Sanal İstanbul yarı maratonuna Adana'dan kulüpleri adına katıldılar. Mehmet Tugay, Ayça Katlav ve Ender Kunt sporla gençliğe örnek oldular ve kulüplerinin tanıtımını yaptılar.

67 Yenimahalle Rotary Kulübü FOTOĞRAF YARIŞMASI Yenimahalle RK düzenlediği fotoğraf yarışması ile körlüğe ve görme bozukluğuna dikkat çekiyor, görmenin önemini vurguluyor.

68 Osmaniye Rotary Kulübü ENGELLİ ARACI Osmaniye RK, Spastik engelli bir çocuğa özel donanımlı engelli aracını teslim etti. Nasıl sabırsızlandı binebilmek için, yaşına hiç uymayan bir oto koltuğunda idame ettiriyordu hayatını, annesi sürekli taşımaktan bel fıtığı olmuştu. Ankara International Rotary ve Rotaract Kulüpleri 2. EL KIYAFET YARDIMI Ankara İnternational Rotaract kulübü ile birlikte düzenledikleri yardım projesi, 2. el kıyafetleri topluyorlar ve Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklar. Destekte bulunmak isteyen herkese şimdiden çok teşekkür ederiz. Detaylı bilgi almak için kulüp yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.

69 Ankara İncek Rotary Kulübü FOTOĞRAF ATÖLYESİ

70 BASIN TOPLANTILARI

71 Sinop 1 Eylül 2020

72 Samsun 4 Eylül 2020

73 Gaziantep 11 Eylül 2020 Hatay 16 Eylül 2020

74 Antakya 16 Eylül 2020

75 İskenderun 17 Eylül 2020

76 Silifke 30 Eylül 2020

77 RESMİ MAKAM ZİYARETLERİ

78 Sinop Belediye Başkanı Sayın BARIŞ AYHAN 1 Eylül 2020

79 Samsun Belediye Başkanı Sayın MUSTAFA DEMİR 10 Eylül 2020

80 Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın FATMA ŞAHİN 11 Eylül 2020

81 İskenderun Tic. ve San. Odası Başkanı Sayın LEVENT YILMAZ 16 Eylül 2020

82 Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın NURETTİN KAYNAR 30 Eylül 2020

83 KULÜP ZİYARETLERİ

84 Sinop Diyojen Rotary Kulübü 1 Eylül 2020 Samsun Canik Rotary Kulübü 2 Eylül 2020

85 Samsun Karadeniz Rotary Kulübü 2 Eylül 2020 Bafra Kızılırmak Rotary Kulübü 2 Eylül 2020 Samsun İlkadım Rotary Kulübü 3 Eylül 2020

86 Samsun Rotary Kulübü 3 Eylül 2020 Samsun Atakum Rotary Kulübü 4 Eylül 2020

87 Gaziantep Rotary Kulüpleri Eylül 2020 Gaziantep RK Kavaklık RK Alleben RK Yesemek RK İpekyolu RK Zeugma RK

88 Gaziantep Rotary Kulüpleri Eylül 2020 Gaziantep RK Kavaklık RK Alleben RK Yesemek RK İpekyolu RK Zeugma RK

89 Antakya Defne Rotary Kulübü 15 Eylül 2020 Antakya Rotary Kulübü 14 Eylül 2020

90 İskenderun Rotary Kulübü 16 Eylül 2020 Diyarbakır Rotary Kulübü 22 Eylül 2020 Malatya Rotary Kulübü 23 Eylül 2020

91 Malatya Arslantepe Rotary Kulübü 23 Eylül 2020 Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü 24 Eylül 2020 Mersin Kızkalesi Rotary Kulübü 28 Eylül 2020

92 Mersin Akdeniz Rotary Kulübü 29 Eylül 2020 Silifke Rotary Kulübü 30 Eylül 2020

93 GELECEK AY EKİM 2020

94 1 Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim Ekim 2020 Mersin Kulüpleri Mersin Olba RK Tarsus RK Anatolia Rotary e-kulüp Mersin Toros RK Mersin Erdemli RK Adana Güney RK Ankara Çayyolu RK Ankara Kocatepe RK Ankara Tandoğan RK Yenimahalle RK Ankara Kavaklıdere RK Ankara Ostim RK Ankara Ulus RK Ankara Ankara Ankara Ankara Beysukent RK Ankara Başkent RK Ankara Gazi RK Ankara Emek RK Ankara Yıldız Antalya - Eskişehir Eskişehir Antalya - Eskişehir Mersin Adana Ankara Adana - Hatay - Osmaniye Erken Tanı Farkındalık Projesi Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti RYLA Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Benim de Bir İşim Var Cinsiyetçi Söylem Atölyesi Rotaract Kulüpleri Intercity Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Guvernör Ziyareti Mesleki Performans Geliştirme Semineri Cumhuriyet Balosu İş İnsanları Etkili Konuşma Semineri Cumhuriyet Balosu Cumhuriyet Balosu Cumhuriyet Balosu Benim de Bir İşim Var 30 Ekim 2020 Adana - Hatay - Osmaniye Cinsiyetçi Söylem Atölyesi

95 BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

96 TİME Dergisinin her yıl seçtiği Dünyanın En Etkili 100 kişisinden birisi içimizden seçildi. Rtn.TUNJİ FUNSHO, Nijerya da yaptığı Çocuk Felcini yok etme çalışmaları ile bu onura layık görüldü. Genellikle bir kıtanın tamamı bir hastalığı ortadan kaldırmaz, ancak 25 Ağustos 2020'de Nijerya'nın çocuk felcinden arınmış olduğu ilan edildiğinde, virüsü tüm Afrika'daki son tabandan temizledi. Çocuk felcini kıta çapında yok oluşa sürüklemek için diğerlerinden daha fazlasını yapan kişi, eski bir kardiyolog olan ve şimdi de Uluslararası Rotary'nin Nijerya'daki çocuk felci- eradikasyon programının başkanı olan Dr. Tunji Funsho idi. Funsho yıllar önce emekli olabilirdi, ancak 2013'te, çocuk felci hala Nijerya'da çocukları felç ederken, Rotaryenlerin çabalarına liderlik etmeye karar verdi. Bill ve Melinda Gates Vakfı, WHO, CDC ve UNICEF, Funsho ve Rotary ile birlikte Ulusal Aşı Günleri'nin yönetilmesine yardımcı olan Funsho ve Rotary, ülke çapındaki şehir ve köylerdeki çocuklara milyonlarca çocuk felci aşısı yaptırdı. Ayrıca toplum merkezlerinde, camilerde ve hatta doğum günü partilerinde sağlık eğitimi girişimlerine sponsor oldular. Bu yaz ülke, vahşi bir çocuk felci vakası olmadan dört yıl geçirdi ve onu çocuk felcinden arınmış sertifikası için nitelendirerek, Afganistan ve Pakistan'ı çocuk felcinin endemik kaldığı dünyadaki tek yer olarak bıraktı. Funsho, 2018'de TIME'a verdiği demeçte, "Sertifikasyon bir başarı olacak" dedi. "Ancak bunun için acelemiz yok. Hiçbir çocuğun felç olmamasını sağlamak için acelemiz var. " Nijerya'da ve bir bütün olarak Afrika'da o an geldi. JEFFREY KLUGER Time Editörü 22 EYLÜL 2020

97 H. Celil Kurada Kulüp Hizmet Komitelerinden Sorumlu Bölge Sekreteri / Sinerji Ekibi EKONOMİK ve TOPLUMSAL KALKINMA Ülkenin ekonomik, toplumsal, siyasal yapılarının değişerek insan yaşamının maddi ve manevi alanda ilerlemesi ve giderek toplumun refahının artması kalkınmadır. Bu bakımdan kalkınma sadece genel sayılarla belirlenen ekonomik büyümeyi içermekle birlikte bunu aşmaktadır. Ekonomik kalkınma (büyüme) toplumun maddi refahını sağlama yönünde çok önemlidir, ancak tek başına kalkınmışlığı ifade etmeye yeterli değildir. Kalkınma kavramı iktisat disiplini içinde olduğu kadar iktisat disiplini dışında da karşılığını bulan bir kavramdır. Kalkınmayı ekonomik büyümeden ayıran en önemli unsur, toplumun genelini kapsamasıdır. Ekonomik büyüme, bir ülkenin üretim kapasitesinin ve bu kapasitenin kalitesinin artmasıdır. Bu artış yapısal olarak ekonomik olmayan toplumsal unsurlara yansıdığında sosyal kalkınmadan bahsetmeye başlayabiliriz. Sosyal kalkınma ekonomik büyümenin yanında sosyal gelişim ve değişimleri de kapsamaktadır. Örnek vermek gerekirse, sosyal kalkınma, ulusal gelir dağılımının iyileştirilmesi ve yoksulluğun azaltılmasını, altyapı ve sosyal yatırımların sadece ülkenin belli bölgelerinde değil, özellikle geri kalmış bölgelerinde yoğunlaştırılmasını, böylelikle ülkenin her bölgesinin ekonomik ve sosyal açıdan geri kalmışlık" olgusundan çıkarılmasını, eğitim sorununda çağdaş teknolojik bilgiyi kapsayan bir düzeye yönlenmesini, ülkenin maddi varlığı artarken, halkın yaşamının manevi yönden de zenginleşip kültürün yaygınlaşmasını, kalkınmışlığın paralelinde çevre koruma bilincinin geliştirilmesini, kadın, çocuk ve insan hakları bilincinin yerleştirilmesini, kadınların ekonomiye katılımlarının sağlanmasını ve kadınların da sosyal ve ekonomik gelişmelerde söz sahibi olmalarını hedeflemektedir. Kalkınmaya bu açıdan bakıldığında, kalkınmayla birlikte toplumun kendini aşarak yeni bir topluma dönüştüğü kolaylıkla görülebilecektir. Kısacası, ülkenin ekonomik, toplumsal, siyasal yapılarında yaşanan ilerlemelerin bireyin yaşamının kalitesini arttırma yönünde değişimi olarak tanımlanan günümüz kalkınma anlayışının insana dair sosyal boyutunu sosyal kalkınma oluşturmaktadır. Toplumların değişim süreçlerine göre kalkınma kavramının anlamı değişik içerikler kazanmıştır. Bazı teoriler ve yapılan araştırmalar, ekonomik gelişmenin sosyal kalkınmayı desteklediğini ve böylelikle sosyal kalkınmanın da beşeri sermayeye ve insani refaha katkısıyla ekonomik kalkınmayı desteklediğini ve güçlendirdiğini ortaya çıkarmıştır. Örneğin eğitime ve sağlık alanına yapılan yatırımların büyüme kapasitesini arttırdığı, böylelikle eşitliksizlik ve yoksulluk gibi temel sorun alanlarının oluşması önünde de engel olduğu tespit edilmiştir. Yapısal uyum stratejileri kapsamında yapılan kısa dönemli düzenlemelerin uzun vadede sosyal kapasiteyi olumsuz etkilediği, sosyal ve fiziksel yatırımları düşürdüğü, gelir eşitsizliklerini arttırdığı tespit edilmiştir. Bu durum tespitleriyle birlikte kalkınma anlayışı da daha kapsayıcı yapısal, sosyal ve insani boyutu dikkate alan farklı bir yaklaşıma dönüşmüştür. Bu yeni yaklaşım makroekonomik yapı, sosyal politikalar yoksulluğun azaltılması ve sosyal kalkınmanın sağlanması bileşenleri arasında denge gözetilmesi gerektiğini ortaya koymuştur.

98

99 MUTLU HABERLER Ankara Beysukent RK / Rtn. Tuğçe Türkkan ve Çağrı Türkkan ın Ada isimli bebekleri, Trabzon Ortahisar RK / Rtn. Haluk Demir in ve Kübra Demir in Nil Eda isimli bebekleri, Trabzon Ortahisar RK / Rtn. Orbay Bıyık ın ve Ayşe Bıyık ın Ece isimli bebekleri dünyaya gelmiştir. Safranbolu RK / Rtn.Sevgi Kıraç ile Kemal İybar ile dünya evine girmişlerdir. Zonguldak RK / Dönem Başkanı Rtn. Kısmet Cin ile Fatoş dünya evine girmişlerdir. Malatya Arslantepe RK Dönem Başkanı Rtn. Fatih Arısal ile Gonca dünya evine girmişlerdir.

100 ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ CEVAHİR CAN ADANA 5 OCAK ROTARY KULÜBÜ GÜLŞAH İNALTEKİN ÖZGÜR KONUK UFUK KATİK SEVİNÇ YÜCECAN ZİYAEDDİN AKINCI RAŞİT CERAN ANAMUR ROTARY KULÜBÜ ANKARA ANITTEPE ROTARY KULÜBÜ ANKARA GAZİOSMANPAŞA ROTARY KULÜBÜ ANKARA TUNALI HİLMİ ROTARY KULÜBÜ ŞÜKRÜ TUNCEL GÖKÇE DALGA BAFRA KIZILIRMAK ROTARY KULÜBÜ VOLKAN DÜZGÜN HATUN ŞAHİN TOLGA ATAİBİS MERSİN OLBA ROTARY KULÜBÜ ESKİŞEHİR YUNUS EMRE ROTARY KULÜBÜ ERİNÇ CİNGİR FATMA BAĞCI GÖKÇE AĞAR GAZİANTEP ALLEBEN ROTARY KULÜBÜ GAZİANTEP YESEMEK ROTARY KULÜBÜ EMRE AYKAÇ MURAT BURNUKARA EMRE GÜVEN ALP SİPAHİ İBRAHİM GÖZÜBÜYÜK YEŞİM ÖZTÜRK GAZİANTEP ZEUGMA ROTARY KULÜBÜ MANAVGAT ROTARY KULÜBÜ

101 KAYBETTİKLERİMİZ Samsun Atakum Rotary Kulübü üyesi Rtn. İlhan Özdemir in Kayınvalidesi Trabzon Ortahisar Rotary Kulübü üyesi Rtn. Eymen Taşkın ın Kayınbabası Antalya Rotary Kulübü üyesi Rtn. Erkan Dodanlı nın annesi Nurdane Dodanlı Antalya Rotary Kulübü üyesi GDB. Rtn. Salih Çopur Ankara Yıldız Rotary Kulübüüyesi Rtn. Deniz Karaboncuk un Kayınvalidesi Afife Edinsel RAHMETLE ANIYORUZ

102 ROTARACT KULÜP HABERLERİ 2430 Bölge

103 Adana Güney Rotaract Kulübü Adana Güney Rotaract Kulübü Bir Sana Bir de Bana projesi kapsamında bu yıl 9.su düzenlenen projenin hedefi okula yeni başlayacak çocuklar için çanta ve kırtasiye malzemelerini okul açılmadan temin ederek, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmaktır. Antalya Rotaract Kulübü Antalya Rotaract Kulübümüzün planladığı OKUMA KEYFİMİZE SEN DE KATIL etkinliğini gerçekleştirdi. Katılımın çok olduğu güzel ve keyifli dakikalar geçirdiklerini, Kitap okumak ve topluma örnek olmak, olurken de Rotary yi anlatmak mutluluk verici olduğunu bizlerle paylaştılar. Eskişehir Yazılıkaya Rotaract Kulübü Eskişehir Yazılıkaya Rotaract Kulübü KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞI YAPARAK KAHRAMAN OL, CANKURTARAN OL sloganı ile başlattılan etkinlik, 13 Eylül Pazar günü Eskişehir Dede Korkut parkında gerçekleştirdiler. Eskişehir ve Bozüyük te toplamda dokuz adet bulunan Rotary ve Rotaract kulüpleri olarak, bölgemizde ve çevresinde kan bağışının önemini ve bu konudaki farkındalığı arttırmak amacıyla Türk Kızılay ı işbirliği ile kan bağış kampanyası başlattıklarını bizimle paylaştılar.

104 Gaziantep Yesemek Rotaract Kulübü Yesemek Rotary Kulübü olarak Yesemek Rotaract Kulübü ile beraber, yeni eğitim öğretim yılına başlarken Kilis e bağlı Kızılkent Köyü Anaokulu nda anlamlı bir proje ile minik kalplere dokunmaya; idealist Anaokulu Öğretmenimiz Aylin Oğuz a destek olmaya çalıştık. Okulun boya, bakım işleri, malzeme tedariği ile kırtasiye ve oyuncak ihtiyaçlarının karşılanmasını Rotaract kulübümüzle ortak olarak gerçekleştirdik. Ankara GOP Rotaract Kulübü Ankara Gaziosmanpaşa Rotaract Kulübü bölge projemize elektronik atık toplayıp, TEGV e ilettiler. Mersin Kızkalesi Rotaract Kulübü Kızkalesi Rotaract Kulübü Pandemi sürecinde değişimi kabul edip, sokak hayvanları projelerine inovatif bir bakış açısı katmak, etki değerini artırmak ve bu süreçte Rotaract ın toplumsal imaj anlamında proje odaklı duyulmasını sağlamak hedeflerinden birisiydi. #birlikteetki çağrımıza 3 bölgeyi içeren Rotaract kulüplerinin ve üyelerinin yanı sıra kampanyaya sivil katılımla yoğun destek aldılar. Bir haftalık süreçte istatistikle baktığında; kişiye ulaşarak, beğeni, yorum, hikaye olarak bahsetme sayısına ulaşarak, görselin kez görüntülendiği sonucuna ulaştılar. Projenin 2. etabını gerçekleştireceklerini bizlerle paylaştılar

105 Mersin Rotaract Kulübü Mersin Rotaract Kulübü her yıl büyük bir titizlikle gerçekleştirdikleri eğitimde temel fiziksel yoksunluğun giderilmesinin eğitimim başlangıçı olduğunu bilerek hareket ettiklerini bildirdiler. TAM DESTEK projesini Sukulent Atölyesi kurarak fonladılar ve projelerini gerçekleştirdiklerini bildirdiler. Gaziantep Rotaract Kulüpleri INTERCITY

106 Mersin Rotaract Kulüpleri INTERCITY

107 Rotary2430

GUVERNÖR MEKTUBU GEZİSİ İŞ GELİŞTİRME AĞUSTOS 2017 ROTARY: FARK YARATIR

GUVERNÖR MEKTUBU GEZİSİ İŞ GELİŞTİRME AĞUSTOS 2017 ROTARY: FARK YARATIR GUVERNÖR MEKTUBU AĞUSTOS 2017 Ian H.S. Riseley - Juliet Serdar Ünlü - Nilüfer Uluslararasi Rotary Baskani U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2017-18 2017-18 UR 2014-2015 Dünya Başkanı Gary Huang, İş Geliştirme

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

NO: 04 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ

NO: 04 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO: 04 Hizmetleriniz dünyaya armağan olsun Bölge : UR2430 Kuruluş : 30.03.1993 Charter : 16.12.1994 - no : 3498 UR Başkanı : K. R. Ravindan UR 2430 Bölge Guvernörü : Canan

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı John F. GERM UR. 2440

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 2. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ. Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:5 Kulüp Toplantı No: 931 Dönem Toplantı No: 15 Toplantı Tarihi: 17.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

TARĠH : TOPLANTI SAYISI / MEKTUP SAYISI : 2559/23 ONUR KONUĞU / KONUġMACI : Rtn.Uğurcan Özses : Vergi Yasasındaki Son DeğiĢiklikler

TARĠH : TOPLANTI SAYISI / MEKTUP SAYISI : 2559/23 ONUR KONUĞU / KONUġMACI : Rtn.Uğurcan Özses : Vergi Yasasındaki Son DeğiĢiklikler 1/14 TARĠH : 04.01.2018 TOPLANTI SAYISI / MEKTUP SAYISI : 2559/23 ONUR KONUĞU / KONUġMACI : Rtn.Uğurcan Özses TOPLANTI KONUSU : Vergi Yasasındaki Son DeğiĢiklikler GEÇEN HAFTA TOPLANTI BĠLGĠLERĠ GELECEK

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 1 ( Temmuz 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016 Dönemi

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1470. TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ 12 Kasım 2015 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd.

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd. KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE Ian H.S. Riseley UR Başkanı 2017 2018 Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü 2017 2018 İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör

Detaylı

BURSA BADEMLÝ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05. / CHARTER: 21.06. / KULÜP NO: 83357 DÖRTLÜ ÖZDENETÝM Düþündüklerimiz, söylediklerimiz ve yaptýklarýmýz Gerçeðe uygun mu? Ýlgililerin tümü için adil mi? Ýyi niyet

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 993 / 18 Tarih, Saat : 10.11.2015, 12.30 Yer : Anemon Otel,

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN Dönem: 2018 2019 / Sayı: 12 UR BAŞKANI BARRY RASSİN 2420. BÖLGE GUVERNÖRÜ HASAN AKBAYRAK 12. Grup Guvernör Yardımcısı Sinan DEVİN YÖNETİM KURULU Kulüp Başkanı Kulüp Başkan Yrd. ve GDB Kulüp Sekreteri Güler

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20 B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 33 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

BURSA BADEMLÝ ROTARY KULÜBÜ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05.2010 / CHARTER: 21.06.2010 / KULÜP NO: 83357 2012-13 U.R. Baþkaný Sakuji TANAKA U.R. 2440. Bölge Guvernörü Güneþ ERTAÞ 1. Grup Guvernörü Yrd. Denizhan

Detaylı

BURSA BADEMLÝ ROTARY KULÜBÜ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05.2010 / CHARTER: 21.06.2010 / KULÜP NO: 83357 2012-13 U.R. Baþkaný Sakuji TANAKA U.R. 2440. Bölge Guvernörü Güneþ ERTAÞ 1. Grup Guvernörü Yrd. Denizhan

Detaylı

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 OR-AN ROTARY KULÜBÜ Kuruluş : 7 Ekim 1997 Sayı : 1 01 Temmuz 31 Temmuz Sevgili Rotary Ailem, Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013 Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 Selim SOYDEMİR 11. Grup Guvernör

Detaylı

GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ

GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ GENÇLİK HİZMETLERİ KOMİTESİ 19 23 AĞUSTOS 2017 İELEV MUN GÜMÜŞ SPONSORLUK Hem farklı diller konus an ve farklı ülkelerden gelen gençlerin, I stanbul un zengin tarihini ve Türk kültürünü tanımalarına, kalıcı

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:4 Kulüp Toplantı No: 929 Dönem Toplantı No: 14 Toplantı Tarihi: 10.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

Değerli Rotaryen Dostlarım, Kulüp olarak ilk defa Mart 2017 tarihleri arasında RYLA semineri organizasyonu

Değerli Rotaryen Dostlarım, Kulüp olarak ilk defa Mart 2017 tarihleri arasında RYLA semineri organizasyonu KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

BÜLTEN. Aynı dili konuşamayabiliriz, geleneklerimiz, göreneklerimiz, dinimiz ve rengimizde farklı olabilir.

BÜLTEN. Aynı dili konuşamayabiliriz, geleneklerimiz, göreneklerimiz, dinimiz ve rengimizde farklı olabilir. Mutlu Günlerimiz BÜLTEN Kuruluş : 25/08/1983 - Charter : 19/06/1987 UR 2430. Bölge - Kulüp No : 24794 Tarih : 15.07.2014 - Kulübün 1.415, Dönemin 4. Toplantısı Toplantı Günü, Yeri ve Saati : Her Salı Belediye

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 989 / 14 Tarih, Saat : 13.10.2015, 12.30 Yer : Gölmarmara

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 994 / 19 Tarih, Saat : 18.11.2015, 12.30 Yer : Mesleki Eğitim

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 20-03-2012 TOPLANTI SAYISI : 812

Detaylı

Maslak Rotary Kulübü

Maslak Rotary Kulübü K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1077 Dönem Toplantı No: 5 Bülten No: 5 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 12 Ağustos 2015 Toplantı Saati :12.30 13.30 Hizmetlerinizi

Detaylı

Haberpanorama.com Çukurova Gazeteciler Cemiyeti internet sitesi

Haberpanorama.com Çukurova Gazeteciler Cemiyeti internet sitesi http://www.adana.gov.tr Haberpanorama.com Çukurova Gazeteciler Cemiyeti internet sitesi Rotary lerden ÇGC ye ziyaret Adana da faaliyet gösteren 6 Rotary Kulübü Başkanı ile 2430.Bölge Dönem Guvernörü ve

Detaylı

MERSİN ROTARY KULÜBÜ

MERSİN ROTARY KULÜBÜ Mersin Rotary Kulübü Bölge: UR 2430 Kuruluş: 07.09.1972 Charter: 11.04.1980 Kulüp No: 13364 MERSİN ROTARY KULÜBÜ 2015-2016 / 02.09.2015 09.09.2015 13.01.2016 19.08.2015 12.08.2015 22.07.2015 14.07.2015

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 988 / 13 Tarih, Saat : 06.10.2015, 12.30 Yer : Anemon Otel,

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Sakuji TANAKA U.R. Başkanı 2012 13 Murat ÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2012 13 Oya GALİ 3. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 30 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

GELECEK HAFTA Toplantı No. : 853 / 24 Tarih, Saat : 25.12.2012, 12.30

GELECEK HAFTA Toplantı No. : 853 / 24 Tarih, Saat : 25.12.2012, 12.30 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No : 852 / 23 Tarih, Saat : 18122012 12:30 Konu : Hizmet Projelerimiz ve Dostluk Etkinliklerimiz Konuşmacı : - 2440 Bölge Guvernörü

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ 22 Ekim 2015 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz

Detaylı

BÜLTEN. Kulübümüz kuruluş etkinliğini eşlerimiz, çocuklarımız ve misafir öğrencimiz ile birlikte kutlamanın haklı gururunu yaşamaktayız.

BÜLTEN. Kulübümüz kuruluş etkinliğini eşlerimiz, çocuklarımız ve misafir öğrencimiz ile birlikte kutlamanın haklı gururunu yaşamaktayız. Mutlu BÜLTEN Kuruluş : 25/08/1983 - Charter : 19/06/1987 UR 2430. Bölge - Kulüp No : 24794 Tarih : 02.09.2014 - Kulübün 1.420, Dönemin 9. Toplantısı Toplantı Günü, Yeri ve Saati : Her Salı Belediye Plaj

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd

BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 2430. BÖLGE ORDU/TÜRKİYE BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR 2430. Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd. 2018-2019 2018-2019 2018-2019

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Sakuji TANAKA U.R. Başkanı 2012 13 Murat ÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2012 13 Oya GALİ 3. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı Sevgili Dostlarım, Dönemimizin 2 ayını geride bıraktık. Yaz aylarının güzel günlerini tatil ile değerlendiren dostlarımız artık Ankara ya döndüler. Çocukların okulları başladı. Sevgili Çocuklarımıza yeni

Detaylı

BURSA BADEMLÝ ROTARY KULÜBÜ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05.2010 / CHARTER: 21.06.2010 / KULÜP NO: 83357 2012-13 U.R. Baþkaný Sakuji TANAKA U.R. 2440. Bölge Guvernörü Güneþ ERTAÞ 1. Grup Guvernörü Yrd. Denizhan

Detaylı

Temmuz ayı ile birlikte kolları sıvadık ve hep birlikte ROTARY ile yaşamları değiştirmek için yola çıktık.

Temmuz ayı ile birlikte kolları sıvadık ve hep birlikte ROTARY ile yaşamları değiştirmek için yola çıktık. Değerli Rotary Ailem, Rotaract ve İnteract Kardeşlerim, Yılın son ayını bitirdiğimiz ve yepyeni umutlarla, yepyeni bir yıla başlamanın heyecanını yaşadığımız bu günlerin hepimiz için sağlık ve neşe içinde

Detaylı

11/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

11/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 11/11/2010 Kulübümüzün 1254. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans)

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) 210020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (ADIYAMAN / MERKEZ - Merkez) 4 4 0 82,69988 85,92848 210030001 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ MEMUR (AYDIN / MERKEZ - Merkez) 3 3 0 79,57189 84,86609 210050001 AĞRI İBRAHİM

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1103 Dönem Toplantı No: 33 Bülten No: 33 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 16 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30

Detaylı

Sevgili Rotary Ailem merhaba,

Sevgili Rotary Ailem merhaba, Sevgili Rotary Ailem merhaba, Eylül ayında Toplum Liderleri Geliyor adlı projemize kaynak yaratabilmek için Spa Sağlık projemizi gerçekleştirdik.projemize katılan üyelerimiz ve yakınları aktiviteyi çok

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 14. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 14. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 14. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI İLİ OKUL ADI İL DERECESİ BALIKESİR (BURHANİYE/EDREMİT) GRUBU ERKEKLER KIZLAR ISPARTA GRUBU ERKEKLER KIZLAR

2014-2015 ÖĞRETİM YILI İLİ OKUL ADI İL DERECESİ BALIKESİR (BURHANİYE/EDREMİT) GRUBU ERKEKLER KIZLAR ISPARTA GRUBU ERKEKLER KIZLAR 2014-2015 ÖĞRETİM YILI NO 25-27 MART 2015 TARİHLERİ ARASINDA YILDIZ - BASKETBOL GRUP YARIŞMALARINA KATILACAK İL VE TAKIMLARIN LİSTESİ İLİ OKUL ADI İL DERECESİ BALIKESİR (BURHANİYE/EDREMİT) GRUBU 1 AYDIN

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:7 Kulüp Toplantı No: 933 Dönem Toplantı No: 17 Toplantı Tarihi: 7.11.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

SUADİYE ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ 1. ASAMBLESİ

SUADİYE ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ 1. ASAMBLESİ Gelecek Dönemin Bakanlık Teması na baktığımızda bizlere unları anlatmakta olduğunu düünüyorum; Dünyada hizmetin etrafını çevreleyen bir tema. Biz Rotaryenlerin lokal ve uluslararası alanda çocuk felcini

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Ian RISELEY U.R. Başkanı 2017 18 Serdar ÜNLÜ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2017 18 Şevki BUDAK 2. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011 SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım 2009- Eylül 2011 ESKİŞEHIR TEPEBAŞI BELEDİYESİ NCE YAŞANABİLİR BİR KENT Güçlü Dayanışma içinde Kendi yaşamını etkileyen kararlara katılımı olan bir toplum

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 2 ( Temmuz 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016 Dönemi

Detaylı

BURSA BADEMLÝ ROTARY KULÜBÜ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05.2010 / CHARTER: 21.06.2010 / KULÜP NO: 83357 2012-13 U.R. Baþkaný Sakuji TANAKA U.R. 2440. Bölge Guvernörü Güneþ ERTAÞ 1. Grup Guvernörü Yrd. Denizhan

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010 Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 En iyi bireyler, Kendilerinden çok ait olduğu toplumu dü ünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına, ya amını adayan insanlardır.

Detaylı

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU Osnabrückte bulunan Rotary Kulüplerimiz ile iletişimimizi güçlendirme programı hazırlayan

Detaylı

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1104 Dönem Toplantı No: 34 Bülten No: 34 Toplantı Yeri: Divan Otel Taksim Toplantı Tarihi: 25 Mart 2016 Toplantı Saati :19:00-22:00

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

2430. BÖLGE ANKARA OSTİM ROTARY KULÜBÜ http://www.ostimrotary.org.tr Yazışma Adresi : 30. Sok. no: 113 Ostim ANKARA Tel: 385 15 23 / Faks: 354 79 61 e-mail: cenkaraca@tnn.net / otkur@hotmail.com 11. Grup

Detaylı

HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI

HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI 1.GÜNDEM MADDESİ: 5393 SAYILI Belediye kanununun 76.maddesi gereğince İçişleri - Darıca lı Gençlerin genç yaşta tecrübe edinmeleri

Detaylı

MERSİN ROTARY KULÜBÜ

MERSİN ROTARY KULÜBÜ Mersin Rotary Kulübü Bölge: UR 2430 Kuruluş: 07.09.1972 Charter: 11.04.1980 Kulüp No: 13364 MERSİN ROTARY KULÜBÜ 2015-2016 / 02.09.2015 09.09.2015 02.12.2015 19.08.2015 12.08.2015 22.07.2015 14.07.2015

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ KONUKLARIMIZ

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ KONUKLARIMIZ Ron D. BURTON U.R. Başkanı 2013 14 Gürkan OLGUNTÜRK U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2013 14 H.Ediz PARLAR 3. Grup Guvernör Yardımcısı Perihan SEFEROĞLU (Başkan) Serkan SOLAK (Asbaşkan) Hüseyin MURSAL (Kulüp

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

GAZİ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ

GAZİ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ GAZİ ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ SAYI : 32 TARİH: 07 MART 2018 2017-2018 UR BAŞKANI IAN H.S. RISELY UR 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ SERDAR ÜNLÜ GUVERNÖR YARDIMCISI ENİS GÜRAY YÖNETİM KURULU BAŞKAN SAYGIN YAZICIOĞLU

Detaylı

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 Toplantı No 1076 - Bülten No - Toplantı Yeri WELLBORN HOTEL - Toplantı tarihi 21.09.2015 - Toplantı Saati 10:30 - Dönem Toplantı

Detaylı

U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

B A ġ K A N I N M E K T U B U

B A ġ K A N I N M E K T U B U 1/11 Sevgili Dostlarım, B A ġ K A N I N M E K T U B U 10 Mart 2018 akşamı gerçekleştirdiğimiz 54. Kuruluş balomuzun hazırlıkları ve telaşı nedeniyle 30. Dergimizi zamanında yayınlayamadık. Bu haftaki toplantımızın

Detaylı

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd.

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd. KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE Ian H.S. Riseley UR Başkanı 2017 2018 Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü 2017 2018 İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:11 Kulüp Toplantı No:938 Dönem Toplantı No: 22 Toplantı i: 04.12.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

Rotaract kulübümüzde asambleye katılarak çalışmalarını sunmuşlardır. Kendilerini çalışmalarındna dolayı kutluyorum.

Rotaract kulübümüzde asambleye katılarak çalışmalarını sunmuşlardır. Kendilerini çalışmalarındna dolayı kutluyorum. , Toplantı Yeri ve Zamanı: Cemil Topuzlu Cad. Büyük Kulüp Çiftehavuzlar Kadıköy İST., Salı, Rotaryen Saat:20:00 Toplantı No: 1401 Bülten No: 17 Tarih: 04 Aralık 2012 Web Adresi : www.rotarysuadiye.com

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Sakuji TANAKA U.R. Başkanı 2012 13 Murat ÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2012 13 Oya GALİ 3. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 10/02/2011 Kulübümüzün 1267. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 32 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 490 Tarih : 18/07/2013

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 490 Tarih : 18/07/2013 Toplantı Yeri : Kervansaray Oteli Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Saati : 19.30 Chartered : 10.02.2003 Kulüp No : 64494 BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı Ron BURTON UR. 2440 Federasyon Başkanı Esat KARDICALI

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Sakuji TANAKA U.R. Başkanı 2012 13 Murat ÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2012 13 Oya GALİ 14. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1088 Dönem Toplantı No: 16 Bülten No: 16 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Kasım 2015 Toplantı Saati :12:00 13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/06/2011 Kulübümüzün 1282. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU Kulübümüzün 638. Dönemimizin 17. Toplantısını

Detaylı

DÖNEMİ HAZIRLIK ASAMBLESİ. 21 Mart 2016

DÖNEMİ HAZIRLIK ASAMBLESİ. 21 Mart 2016 2016 2017 DÖNEMİ HAZIRLIK ASAMBLESİ 21 Mart 2016 JOHN F. GERM UR Başkanı Rtn. Güner İNCİ & Nagihan UR 2430. Bölge Guvernörü 2016-2017 Rtn. Hikmet KARASU & Pınar UR 2430. Bölge 21. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 1.BÖLGE (AKDENİZ İÇANADOLU VE KARADENİZ) MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI 24-26 MART 2015/ANTALYA-KEMER

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 1.BÖLGE (AKDENİZ İÇANADOLU VE KARADENİZ) MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI 24-26 MART 2015/ANTALYA-KEMER TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 1.BÖLGE (AKDENİZ İÇANADOLU VE KARADENİZ) MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI 24-26 MART 2015/ANTALYA-KEMER S.NO KULÜBÜN ADI İLİ BÖLGESİ BRANŞI 1 ADANA FİTLİNE SPOR

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı ilk defa pilot olarak 2015 yılının Haziran ayında Sakarya, Bitlis ve Adana illerinden 21 öğrencinin

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28. Toplantı No: 1092 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 11.01.2015 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 24/02/2011 Kulübümüzün 1269. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE 1 ADANA 8 0 8 Adliyesarayı PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Cemalpaşa PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Çarşı PTT Merkezi Müdürlüğü 2 Çukurova PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Sarıçam PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Ceyhan PTT Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

Sorumluluk Çalışmalarımız

Sorumluluk Çalışmalarımız Sorumluluk Çalışmalarımız Sorumluluklarımızı alalım, hayatı ıskalamayalım. 5C En büyük sorumluluk, sorumluluk sahibi olmaktır. 5A Sorumluluklarını bil, sorumsuzluğu hayatından sil. 5B Sorunlara dur demek

Detaylı

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf Değerli Dostlarımız, ilkyar faaliyet raporları 7 Martta İstanbul da 21 Martta Ankara da sunuldu. Ekte kısa bir özet raporu bilanço ve gelir gider tablolarını bilgilerinize sunuyoruz... Bütün bağışlarınızın

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : HÜDAVENDİGAR KDD Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2003 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU Kulübümüzün 624. Dönemimizin 3.

Detaylı

1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz

1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ 1489. Toplantımıza Hoşgeldiniz 14 Nisan 2016 Bilkent Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle süslü Daha mutlu bir ülke yaratmaya

Detaylı

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2011 2012 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2011 2012 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2011 2012 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2011 2012 YILI 1. ASAMBLE GÜNDEM Asamble Açılışı / 19.oo Uluslar arası Rotary 2420 Bölge Güvernörü 2011-2012 13. Grup Güvernör

Detaylı

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123 TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 19 KASIM 2012-30 EKİM 2014 YILLARI ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4.Olağan Mali Genel Kurulunda delegelerimizin bilgisine sunulmak

Detaylı

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MART 2017 BÜLTENİ İZMİR INNER WHEEL DERNEĞİ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Feral Aytaç

Detaylı

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB 3 NİSAN 2014 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE; Bolu da yapılan 2. Eczacı Odası Yönetici Eğitimi Seminerlerine katıldı.3

Detaylı