T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI"

Transkript

1 T.C. MLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞRA TEŞKATINDA EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETLERİ I DIŞI DİĞER HİZMET LARINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN LER ARASI İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU 2014 Bu kılavuz 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre hazırlanmıştır.

2 ELEKTRONİK BAŞVURU FORMUNU DOLDURMADAN ÖNCE BU KILAVUZU DİKKATLİCE OKUYUNUZ. BAŞVURU TARİHİ : Haziran 2014 SONUÇ ANI : 07 Temmuz 2014 ELEKTRONİK BAŞVURU FORMUNU DOLDURDUKTAN SONRA TERCİHLERİNİZİ YENİDEN KONTROL EDEREK ONAYLAYINIZ İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ETİŞİM BGERİ İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Merkez Atama Daire Başkanlığı Taşra Atama Çalışma Grubu Tel : 0 (312) Faks : 0 (312) DİKKAT: Bu kılavuzda yer alan kurallar, kılavuzun yayım tarihinden sonra yürürlüğe girebilecek yasama, yürütme ve yargı organları kararlarının gerekli kılması halinde değiştirilebilir. Böyle durumlarda izlenecek yol, Millî Eğitim Bakanlığınca belirlenir.

3 A GENEL AÇIKLAMALAR Bu kılavuz, taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında aşağıda tabloda belirtilen hizmet sınıflarındaki kadrolarda görev yapan personelin, 2014 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerinin hangi usul ve esaslara göre yapılacağını belirlemek üzere hazırlanmıştır. Norm kadro açığı ile hizmet gereklerine göre belirlenen münhal kadrolar Bakanlığımızın ve internet adreslerinde ilan edilecektir. Başvuruda bulunan personel kendi kadrosunda, ilan edilen münhal kadrolara atanmak üzere 20 il tercihinde bulunabilecektir. Personelin il emrine yerleştirilmesi Bakanlıkça, il içerisindeki yerleştirilmesi ise 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 8/c maddesi gereği ilgili Valiliklerce yapılacaktır. (Saymanlar hariç) LER ARASI İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞİKLİĞİ YAPILABECEK LAR GİH TH SH AH YH DÖSE Şef Programcı Veteriner Hekim Avukat Hizmetli Sayman Şef (Ö) Teknisyen Psikolog Teknisyen Yrd. Usta Öğretici Teknisyen (Ö) Sosyal Çalışmacı Kaloriferci Memur Tekniker Hemşire Bekçi Ambar Memuru Tekniker (Ö) Veteriner Sağ.Tek. Aşçı Daktilograf Mimar Bilgisayar İşl. Mühendis VHKİ. Mühendis(Ö) Şoför Kütüphaneci Ayniyat Saymanı Kor.ve Güv.Gör. Siv. Sav. Uzmanı Araştırmacı(Ö) Uzman (Ö) 1 İlgili Mevzuat sayılı Devlet Memurları Kanunu, sayılı İl İdaresi Kanunu, sayılı Millî Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, 1.4. Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik, 1.5. Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik.

4 2 Başvuru Esasları 2.1. İller arası isteğe bağlı yer değiştirmeler, Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğin 33 üncü maddesi kapsamında gerçekleştirilecektir Başvurular Haziran 2014 tarihleri arasında saat 17:00 ye kadar elektronik ortamda alınacaktır Haziran tarihi itibarıyla Bakanlık teşkilatı kadrolarında görev yapanlardan, bulundukları ilde en az 5 yıl süreyle kesintisiz görev yapanlar iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurusunda bulunabilecektir. ( 21/05/ sayılı makam onayı gereği) yıllık hizmet süresinin hesabında personelin halen kadrosunun bulunduğu ilde göreve başlama tarihi esas alınacaktır. ( 21/05/ sayılı makam onayı gereği) 2.5. Hizmet süresinin hesabında anılan yönetmeliğin 4 üncü maddesinin (h) bendinde yer alan hükümler uygulanacaktır.( Askerlik hizmetinin borçlanılıp borçlanmadığı dikkate alınmayacaktır.) 2.6. Askerlik hizmeti hariç, aylıksız izinli olarak geçirilen süreler iller arası yer değiştirmeye esas beş yıllık sürenin hesabında değerlendirmeye alınmayacaktır sayılı Devlet Memurları Kanununun 68 inci maddesinin (B) bendinde belirtilen hizmet şartlarını taşıması gerekmektedir Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarında geçici görevli olanlar ile aylıksız izinli olanlar yer değiştirme başvurusunda bulunabilecektir Bu kılavuzda yer alan hususların uygulanmasına yönelik açıklamalar, Bakanlığın ve internet adreslerinden duyurulacaktır. Bu duyurular, hak kaybına uğramamaları bakımından başvuru sahipleri tarafından takip edilecektir. B BAŞVURU İŞLEMLERİ 3 Başvuruda Bulunacak Personel Tarafından Yapılacak İşlemler Başvuru sahibi; 3.1. Bakanlığımız ve internet adreslerinden T.C. kimlik numarası ile Elektronik Başvuru Formu na girerek Haziran 2014 tarihleri arasında başvuru işlemini yapabilecektir İlan edilen kadrolar içerisinden müktesebine uygun en fazla 20 İl tercihinde bulunabilecektir MEBBİS üzerinden gelen bilgilerinin doğruluğunu ve başvurusunun onaylanıp onaylanmadığını kontrol edecektir. Başvurusunun onaylanmaması halinde tüm sorumluluk kendisine ait olacaktır İlan edilen kadrolarda müktesebine uygun kadro olmaması halinde Elektronik Atama Başvuru Formunda bulunan Alt dereceli kadroya atanmayı kabul ediyorum yazılı kutucuğu işaretlemesi gerekmektedir Tebligatlar e_posta adresine yapılacağından, Elektronik Başvuru Formunda güncel e_posta adresini bildireceklerdir.

5 UYARI : Başvuruda bulunan personel, yaptığı Elektronik Başvurusu ile bu kılavuzda belirtilen bütün hükümleri kabul etmiş sayılır. Bunun aksine yapılan eksiklik ve yanlışlıklardan doğacak sonuçlardan kendisi sorumlu olacaktır. 4 İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerince Yapılacak İşlemler 4.1. Başvuruda bulunacak personelin mağdur edilmemesi için gerekli önlemlerin alınması ve MEBBİS bilgilerinin güncellenmesi sağlanacaktır Elektronik Başvuru Formlarının kontrol edilerek bu kılavuzda belirtilen açıklamalara uygun olanların onaylanması, aksi takdirde reddedilmesi gerekmektedir. Başvuruların onaylanması ya da reddedilmesinden İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri yetkili ve sorumlu olacaklardır Yer değiştirme başvurularına ilişkin tereddütler öncelikle İlçe/İl Millî Eğitim Müdürlüğünce giderilecek, bu aşamada giderilemeyen tereddütler yetkililerce Bakanlığa bildirilecektir Başvuru yapıldıktan sonra bilgilerinde düzeltme yapılanların başvuruları reddedilecek; yeniden başvuru yapmaları ve başvurularını onaylatmaları sağlanacaktır Personele ait bilgilerde bir hata veya eksiklik yoksa adaya ait Elektronik Başvuru Formu İlçe ve İl Millî Eğitim Müdürlüklerinde personel atamadan sorumlu birim tarafından, başvurunun yapıldığı gün içerisinde sistem üzerinde onaylanacaktır Elektronik Başvuru Formu onaylandıktan sonra, İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerince bir çıktısı imzalanıp mühürlenerek adaya verilecek, bir çıktısı da özlük dosyasının bulunduğu birimlerde saklanacaktır İçişleri Bakanlığınca, kendi kadrolarına 430 sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince ataması yapılıp, Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarda görev yapanlardan İller arası isteğe bağlı yer değişikliği başvurusunda bulunanların elektronik başvuru formunun onaylı örneğinin 01/07/2014 tarihine kadar pgm_kadro_ik4@meb.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. 5 Bakanlıkça Yapılacak İşlemler İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerince onaylanan Elektronik Başvuru Formların kontrol edilerek bu kılavuzda belirtilen açıklamalara uygun olanların onaylanması, aksi takdirde reddedilmesi gerekmektedir. C BAŞVURULARIN GEÇERSİZ LACAĞI DURUMLAR 6.1 Elektronik Başvuru Formu dışında bir belgeyle yapılmışsa, 6.2 Personel bilgilerinde eksiklik, hata veya çelişki varsa, başvuru işlemi onaylanmamışsa, 6.3 Müktesep dereceleri itibariyle ilan edilen kadrolara atanmaya hak kazanamayan adaylar, atama için başvuruda bulunmuşsa, 6.4 Elektronik Başvuru Formu, sistem üzerinden onaylanmamış veya başvuru işlemleri başvuru için belirtilen süre içinde (23 30 Haziran 2014) yapılmamışsa,

6 6.5 Millî Eğitim Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümlerinde belirtilen esas ve usullere uymuyorsa veya bu durum sonradan tespit edilmiş ise, geçersiz sayılacaktır. D ATAMA İŞLEMLERİ 7 Atamalar 7.1. İller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurusunda bulunan personelin atamaları, tercihleri dikkate alınarak hizmet süresi üstünlüğüne göre elektronik ortamda Bakanlıkça 07/07/2014 tarihinde gerçekleştirilecektir Hizmet sürelerinin eşitliği halinde, halen bulunduğu kadroda hizmet süresi fazla olan personele öncelik verilecek, eşitliğin bozulmaması halinde Bakanlıkça elektronik ortamda gerçekleştirilecek kura sonucuna göre atama yapılacaktır İlan edilen kadrolara atama yapılacak olup, daha sonra herhangi bir sebeple boşalan kadrolar dikkate alınmayacaktır , 2, 3 ve 4 üncü derecelerde ilan edilen münhal kadrolara 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 68 inci maddesinin (B) bendinde belirtilen hizmet şartlarını taşıyanların veya müktesebi bu derecelere gelenlerin atamaları yapılacaktır Yer değiştirme suretiyle atamalara ilişkin sonuçlar, Bakanlığımızın ve internet adreslerinden 07/07/2014 tarihinde duyurulacaktır Yer değişikliği yapılan personelin atama kararnameleri Bakanlıkça eski ve yeni görev yerlerine gönderilecektir Bakanlıkça elektronik ortamda gönderilen kararnamelerde dağıtım yapılmak üzere ibaresi bulunanlar için norm ve ihtiyaç durumuna göre ilçe/okul/kurum belirlenerek atama işlemi ilgili Valiliklerce 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 8/c maddesi gereğince yapılacaktır sayılı Tebligat Kanununun 7/a maddesi gereğince ilgililerin başvuruda belirttikleri e posta adreslerine elektronik ortamda valiliklerce en kısa sürede tebligat yapılacaktır Ataması yapılan personel 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 62 nci ve 63 üncü maddelerinde belirlenen yasal süre içerisinde yeni görev yerlerinde göreve başlayacaklardır. Yine aylıksız izinli olup atamaları yapılanlar aylıksız izinlerini sona erdirmek suretiyle aynı yasal süre içerisinde göreve başlayacaklardır Ataması yapılan personel yeni görev yerinde göreve başlayacak olup atamalar kesinlikle iptal edilmeyecektir. Personelin tercih başvurusundan sonra (30/06/2014) oluşan mazeretini belgelendirerek bildirmesi halinde bu durum Bakanlıkça incelenecektir İller arası isteğe bağlı yer değiştirmelerden kaynaklanan eş durumları, eş özrüne bağlı yer değiştirme kapsamında kadro imkanları dahilinde değerlendirilecektir. (Memur olan eşin adaylığının kalkmış olması gerekmektedir.)

7 Eylül 2014 tarihinde yapılacak Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı nedeniyle iller arası isteğe bağlı yer değişikliği yapılan personelin en geç 31/07/2014 tarihine kadar yeni görev yerlerinde göreve başlamaları sağlanarak, MEBBİS özlük modülüne işlenebilmesi için sisteme atılacak personel tablosuna işlenerek adresine gönderilmesi gerekmektedir. Bu kılavuz kapsamında oluşabilecek yeni durumlar karşısında yapılması gereken düzenlemelerden İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yetkilidir. Gerektiğinde yapılabilecek değişiklikler Bakanlığımızın ve internet adreslerinden duyurulacaktır. Başvuru süresince Valilikler ile başvuru sahipleri bu adresten değişiklikleri öğrenebileceklerdir. EK : İl/ Unvan ve derece bazlı münhal kadro listesi.

8 2014 YILI LER ARASI AMBAR MEMURU MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR ADANA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru ADIYAMAN MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru AFYONKARAHİSAR MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru AĞRI MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru AMASYA MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ANKARA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru ARTVİN MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru AYDIN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru BECİK MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru BİNGÖL MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru BİTLİS MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru BOLU MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru BURDUR MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru BURSA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru ÇANAKKALE MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ÇANKIRI MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ÇORUM MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru EDİRNE MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ELAZIĞ MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ERZİNCAN MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ERZURUM BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru GİRESUN MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru GÜMÜŞHANE MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru HAKKARİ MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru ISPARTA MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru MERSİN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru İZMİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru KARS MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru KASTAMONU MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru KIRKLARELİ MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru KIRŞEHİR MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru KONYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru KÜTAHYA MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru MALATYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru MANİSA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru MARDİN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru MUĞLA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru MUŞ MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru NEVŞEHİR MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru NİĞDE MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ORDU BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru RİZE MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru SAKARYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru SAMSUN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru SİİRT MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru 1 1

9 2014 YILI LER ARASI AMBAR MEMURU MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR SİNOP MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru SİVAS MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru TOKAT MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru TRABZON BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru TUNCELİ MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru UŞAK MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru VAN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7575 Ambar Memuru YOZGAT MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ZONGULDAK MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru AKSARAY MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru BAYBURT MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru KARAMAN MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru KIRIKKALE MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru BATMAN MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ŞIRNAK MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru BARTIN MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru ARDAHAN MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru IĞDIR MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru YALOVA MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru KARABÜK MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru KİS MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru OSMANİYE MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru DÜZCE MERKEZ MEM GİH 7575 Ambar Memuru 2 2 GENEL 196

10 2014 YILI LER ARASI ARAŞTIRMACI(Ö) MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELER E GÖRE MÜNHAL LAR (1-13) 1 ADANA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ADIYAMAN MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) AFYONKARAHİSAR MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) AĞRI MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) AMASYA MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ANKARA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ARTVİN MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) AYDIN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) BECİK MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) BİNGÖL MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) BİTLİS MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) BOLU MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) BURDUR MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) BURSA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ÇANAKKALE MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ÇANKIRI MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ÇORUM MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) EDİRNE MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ELAZIĞ MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ERZİNCAN MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ERZURUM BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) GİRESUN MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) GÜMÜŞHANE MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) HAKKARİ MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ISPARTA MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) MERSİN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) İZMİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KARS MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KASTAMONU MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KIRKLARELİ MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KIRŞEHİR MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KONYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KÜTAHYA MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) MALATYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) MANİSA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) MARDİN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) MUĞLA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) MUŞ MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) NEVŞEHİR MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) NİĞDE MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ORDU BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) RİZE MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) 1 1

11 2014 YILI LER ARASI ARAŞTIRMACI(Ö) MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELER E GÖRE MÜNHAL LAR (1-13) 54 SAKARYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) SAMSUN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) SİİRT MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) SİNOP MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) SİVAS MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) TOKAT MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) TRABZON BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) TUNCELİ MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) UŞAK MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) VAN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) YOZGAT MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ZONGULDAK MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) AKSARAY MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) BAYBURT MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KARAMAN MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KIRIKKALE MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) BATMAN MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ŞIRNAK MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) BARTIN MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) ARDAHAN MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) IĞDIR MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) YALOVA MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KARABÜK MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) KİS MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) OSMANİYE MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) DÜZCE MERKEZ MEM GİH 6361 Araştırmacı (Ö) 1 1 GENEL 81

12 İ 2014 YILI LER ARASI AŞÇI MÜNHAL LİSTESİ ÇESİ KURUM I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR ADANA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı ADIYAMAN MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı AFYONKARAHİSAR MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı AĞRI MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı AMASYA MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ANKARA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı ARTVİN MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı AYDIN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı BECİK MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı BİNGÖL MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı BİTLİS MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı BOLU MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı BURDUR MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı BURSA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı ÇANAKKALE MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ÇANKIRI MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ÇORUM MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı EDİRNE MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ELAZIĞ MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ERZİNCAN MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ERZURUM BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı GİRESUN MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı GÜMÜŞHANE MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı HAKKARİ MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı ISPARTA MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı MERSİN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı İZMİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı KARS MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı KASTAMONU MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı KIRKLARELİ MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı KIRŞEHİR MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı KONYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı KÜTAHYA MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı MALATYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı MANİSA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı MARDİN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı MUĞLA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı MUŞ MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı NEVŞEHİR MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı NİĞDE MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ORDU BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı RİZE MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı 1 3 4

13 KOD U İ 2014 YILI LER ARASI AŞÇI MÜNHAL LİSTESİ ÇESİ KURUM I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR SAKARYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı SAMSUN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı SİİRT MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı SİNOP MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı SİVAS MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı TOKAT MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı TRABZON BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı TUNCELİ MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı UŞAK MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı VAN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9415 Aşçı YOZGAT MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ZONGULDAK MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı AKSARAY MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı BAYBURT MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı KARAMAN MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı KIRIKKALE MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı BATMAN MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ŞIRNAK MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı BARTIN MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı ARDAHAN MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı IĞDIR MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı YALOVA MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı KARABÜK MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı KİS MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı OSMANİYE MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı DÜZCE MERKEZ MEM YH 9415 Aşçı 3 3 GENEL 552

14 2014 YILI LER ARASI AVUKAT MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELER E GÖRE MÜNHAL LAR ANKARA BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat BURSA BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat ÇANKIRI MERKEZ MEM AH 5935 Avukat ERZURUM BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat İZMİR BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat KIRŞEHİR MERKEZ MEM AH 5935 Avukat MALATYA BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat MANİSA BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat MUŞ MERKEZ MEM AH 5935 Avukat ORDU BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat SİİRT MERKEZ MEM AH 5935 Avukat SİNOP MERKEZ MEM AH 5935 Avukat SİVAS MERKEZ MEM AH 5935 Avukat TRABZON BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR MEM AH 5935 Avukat BATMAN MERKEZ MEM AH 5935 Avukat KİS MERKEZ MEM AH 5935 Avukat DÜZCE MERKEZ MEM AH 5935 Avukat 1 1 GENEL 27

15 2014 YILI LER ARASI AYNİYAT SAYMANI MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR ADANA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ADIYAMAN MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı AFYONKARAHİSAR MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı AĞRI MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı AMASYA MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ANKARA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ARTVİN MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı AYDIN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı BECİK MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı BİNGÖL MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı BİTLİS MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı BURDUR MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı BURSA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ÇANAKKALE MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ÇANKIRI MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ÇORUM MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı EDİRNE MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ELAZIĞ MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ERZİNCAN MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ERZURUM BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı GİRESUN MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı GÜMÜŞHANE MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı HAKKARİ MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ISPARTA MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı İZMİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KARS MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KASTAMONU MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KONYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KÜTAHYA MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı MALATYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı MANİSA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı MARDİN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı MUĞLA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı MUŞ MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı NEVŞEHİR MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı NİĞDE MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı SAMSUN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı SİİRT MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı SİNOP MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı SİVAS MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı TOKAT MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı TUNCELİ MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı UŞAK MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı VAN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı 1 1

16 2014 YILI LER ARASI AYNİYAT SAYMANI MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR ZONGULDAK MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı AKSARAY MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı BAYBURT MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KARAMAN MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KIRIKKALE MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı BATMAN MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ŞIRNAK MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı BARTIN MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı ARDAHAN MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı YALOVA MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KARABÜK MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı KİS MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı OSMANİYE MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı DÜZCE MERKEZ MEM GİH 7525 Ayniyat Saymanı 1 1 GENEL 85

17 2014 YILI LER ARASI BEKÇİ MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM ADANA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi ADIYAMAN MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi AFYONKARAHİSAR MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi AĞRI MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi AMASYA MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ANKARA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi ARTVİN MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi AYDIN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi BECİK MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi BİNGÖL MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi BİTLİS MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi BOLU MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi BURDUR MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi BURSA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi ÇANAKKALE MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ÇANKIRI MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ÇORUM MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi EDİRNE MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ELAZIĞ MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ERZİNCAN MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ERZURUM BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi GİRESUN MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi GÜMÜŞHANE MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi HAKKARİ MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi ISPARTA MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi MERSİN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi İZMİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi KARS MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi KASTAMONU MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi KIRKLARELİ MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi KIRŞEHİR MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi KONYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi KÜTAHYA MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi MALATYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi MANİSA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi MARDİN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi MUĞLA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi MUŞ MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi NEVŞEHİR MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi NİĞDE MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ORDU BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi RİZE MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi SAKARYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi SAMSUN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi SİİRT MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi 2 2 I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR

18 2014 YILI LER ARASI BEKÇİ MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR SİNOP MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi SİVAS MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi TOKAT MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi TRABZON BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi TUNCELİ MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi UŞAK MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi VAN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9465 Bekçi YOZGAT MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ZONGULDAK MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi AKSARAY MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi BAYBURT MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi KARAMAN MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi KIRIKKALE MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi BATMAN MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ŞIRNAK MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi BARTIN MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi ARDAHAN MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi IĞDIR MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi YALOVA MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi KARABÜK MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi KİS MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi OSMANİYE MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi DÜZCE MERKEZ MEM YH 9465 Bekçi 1 1 GENEL 798

19 2014 YILI LER ARASI BGİSAYAR İŞLETMENİ MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR ADANA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt ADIYAMAN MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt AĞRI MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt AMASYA MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt ANKARA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt ARTVİN MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt AYDIN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt BECİK MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt BİNGÖL MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt BİTLİS MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt BURDUR MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt BURSA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt ÇANAKKALE MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt ÇORUM MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt ERZİNCAN MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt ERZURUM BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt GİRESUN MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt GÜMÜŞHANE MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt HAKKARİ MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt ISPARTA MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt MERSİN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt İZMİR BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt KIRKLARELİ MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt KONYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt KÜTAHYA MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt MALATYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt MANİSA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt MARDİN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt MUĞLA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt MUŞ MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt NİĞDE MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt ORDU BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt SAKARYA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt SAMSUN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt SİİRT MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt SİNOP MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt SİVAS MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt TOKAT MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt TRABZON BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt VAN BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7820 Bil. İşlt YOZGAT MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt ZONGULDAK MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt AKSARAY MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt

20 2014 YILI LER ARASI BGİSAYAR İŞLETMENİ MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR BAYBURT MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt KARAMAN MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt KIRIKKALE MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt BATMAN MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt ŞIRNAK MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt BARTIN MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt ARDAHAN MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt IĞDIR MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt KARABÜK MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt KİS MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt OSMANİYE MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt DÜZCE MERKEZ MEM GİH 7820 Bil. İşlt GENEL 470

21 2014 YILI LER ARASI DAKTOĞRAF MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR 31 HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7790 Daktiloğraf İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7790 Daktiloğraf TRABZON BÜYÜKŞEHİR MEM GİH 7790 Daktiloğraf KİS MERKEZ MEM GİH 7790 Daktiloğraf 1 1 GENEL 4 I 5

22 2014 YILI LER ARASI HEMŞİRE MÜNHAL LİSTESİ DERECELERE GÖRE İ ÇESİ KURUM MÜNHAL LAR KURUM I U ADANA BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire ADIYAMAN MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire AFYONKARAHİSAR MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire AĞRI MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire AMASYA MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ANKARA BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire ARTVİN MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire AYDIN BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire BECİK MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire BİNGÖL MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire BİTLİS MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire BOLU MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire BURDUR MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire BURSA BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire ÇANAKKALE MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ÇANKIRI MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ÇORUM MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire EDİRNE MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ELAZIĞ MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ERZİNCAN MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ERZURUM BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire GİRESUN MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire GÜMÜŞHANE MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire HAKKARİ MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire ISPARTA MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire MERSİN BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire İZMİR BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire KARS MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire KASTAMONU MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire KIRKLARELİ MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire KIRŞEHİR MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire KONYA BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire KÜTAHYA MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire MALATYA BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire MANİSA BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire MARDİN BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire MUĞLA BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire MUŞ MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire NEVŞEHİR MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire NİĞDE MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ORDU BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire RİZE MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire SAKARYA BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire SAMSUN BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire SİİRT MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire SİNOP MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire SİVAS MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire TOKAT MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire TRABZON BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire TUNCELİ MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire

23 2014 YILI LER ARASI HEMŞİRE MÜNHAL LİSTESİ DERECELERE GÖRE İ ÇESİ KURUM MÜNHAL LAR KURUM I U UŞAK MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire VAN BÜYÜKŞEHİR MEM SHS 8400 Hemşire YOZGAT MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ZONGULDAK MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire AKSARAY MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire BAYBURT MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire KARAMAN MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire KIRIKKALE MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire BATMAN MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ŞIRNAK MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire BARTIN MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire ARDAHAN MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire IĞDIR MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire YALOVA MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire KARABÜK MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire KİS MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire OSMANİYE MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire DÜZCE MERKEZ MEM SHS 8400 Hemşire GENEL 598

24 2014 YILI LER ARASI HİZMETLİ MÜNHAL LİSTESİ KOD U İ ÇESİ KURUM I ADANA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli ADIYAMAN MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli AFYONKARAHİSAR MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli AĞRI MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli AMASYA MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli ANKARA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli ARTVİN MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli AYDIN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli BECİK MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli BİTLİS MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli BOLU MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli BURSA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli ÇANAKKALE MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli ÇANKIRI MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli ÇORUM MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli EDİRNE MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli ERZİNCAN MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli ERZURUM BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli GİRESUN MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli GÜMÜŞHANE MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli ISPARTA MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli MERSİN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli İZMİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli KARS MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli KASTAMONU MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli KIRKLARELİ MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli KIRŞEHİR MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli KONYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli KÜTAHYA MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli MALATYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli MANİSA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli MARDİN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli MUĞLA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli MUŞ MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli NEVŞEHİR MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli NİĞDE MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli ORDU BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli RİZE MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli SAKARYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli SAMSUN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli SİİRT MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli SİNOP MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR

25 2014 YILI LER ARASI HİZMETLİ MÜNHAL LİSTESİ KOD U İ ÇESİ KURUM I DERECELERE GÖRE MÜNHAL LAR SİVAS MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli TOKAT MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli TRABZON BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli TUNCELİ MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli UŞAK MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli VAN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9400 Hizmetli YOZGAT MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli ZONGULDAK MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli AKSARAY MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli BAYBURT MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli KARAMAN MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli KIRIKKALE MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli BATMAN MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli ŞIRNAK MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli BARTIN MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli ARDAHAN MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli IĞDIR MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli YALOVA MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli KARABÜK MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli KİS MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli OSMANİYE MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli DÜZCE MERKEZ MEM YH 9400 Hizmetli GENEL 9236

26 2014 YILI LER ARASI KALORİFERCİ MÜNHAL LİSTESİ İ ÇESİ KURUM I DERECELER E GÖRE MÜNHAL LAR ADANA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci ADIYAMAN MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci AFYONKARAHİSAR MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci AĞRI MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci AMASYA MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci ANKARA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci AYDIN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci BECİK MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci BİNGÖL MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci BİTLİS MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci BOLU MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci BURDUR MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci BURSA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci ÇANAKKALE MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci ÇANKIRI MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci ÇORUM MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci EDİRNE MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci ELAZIĞ MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci ERZİNCAN MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci ERZURUM BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci GİRESUN MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci GÜMÜŞHANE MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci HAKKARİ MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci HATAY BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci ISPARTA MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci MERSİN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci İZMİR BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci KARS MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci KASTAMONU MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci KIRKLARELİ MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci KIRŞEHİR MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci KONYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci KÜTAHYA MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci MALATYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci MANİSA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci MARDİN BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci MUĞLA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci MUŞ MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci NEVŞEHİR MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci NİĞDE MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci ORDU BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci RİZE MERKEZ MEM YH 9435 Kaloriferci SAKARYA BÜYÜKŞEHİR MEM YH 9435 Kaloriferci

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞRA TEŞKİLATINDA EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETLERİ SINIFI DIŞI DİĞER HİZMET SINIFLARINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN İLLER ARASI İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞRA TEŞKİLATINDA EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETLERİ SINIFI DIŞI DİĞER HİZMET SINIFLARINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN İLLER ARASI İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME

Detaylı

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014)

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014) 7942 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hizmetli ADANA TÜM İLÇELER Taşra YH 12 9 2001 7943 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hizmetli ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra YH 12 5 2001 7944 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hizmetli AFYONKARAHİSAR

Detaylı

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar (Önlisans)

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar (Önlisans) KURUM ADI ADI 290160001 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK TEKNİKERİ (ADANA TÜM İLÇELER Taşra) 1 0 85,13376 85,13376 290160003 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK TEKNİKERİ (AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER Taşra) 2 0 81,03624 82,65201

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7769 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 17 4001 7770 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 9 4001 7771 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7858 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 8 ### 7859 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 4 ### 7860 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler 1. Bölge: Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla 2. Bölge: Adana, Aydın, Bolu, Çanakkale (Bozcaada ve Gökçeada İlçeleri Hariç), Denizli,

Detaylı

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA )

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA ) KURUM KODU DPB NO KURUM ADI / POZİSYON UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 490060001 12062 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ IĞDIR TÜM İLÇELER Taşra YH 12 2 999 1000 1001 490060003 12079 AİLE VE

Detaylı

TABLO-1. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR 1/30 KPSS 2008/4

TABLO-1. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR 1/30 KPSS 2008/4 TABLO-1. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ LAR VE POZİSYONLAR KODU KURUM ADI UNVANI SINIF DERECE ADET ARANAN NİTELİK KODLARI 1841231 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE (

Detaylı

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar (Lisans)

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar (Lisans) KURUM ADI ADI 390160001 SAĞLIK BAKANLIĞI PSİKOLOG (AĞRI TÜM İLÇELER Taşra) 1 0 72,44764 72,44764 390160003 SAĞLIK BAKANLIĞI PSİKOLOG (ARDAHAN TÜM İLÇELER Taşra) 1 0 72,11422 72,11422 390160005 SAĞLIK BAKANLIĞI

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI İÇİN İLAN EDİLEN LİSTESİ 1 ADANA BİYOLOG GENEL BÜTÇE 1 1 ADANA EBE GENEL BÜTÇE 6 1 ADANA HEMŞİRE GENEL BÜTÇE 2 1 ADANA SAĞLIK MEMURU ÇEVRE SAĞLIĞI TEKNİSYENİ GENEL BÜTÇE 1 1

Detaylı

MUHARREM AYINDA ORUÇ AÇMA SAATLERİ İSTANBUL

MUHARREM AYINDA ORUÇ AÇMA SAATLERİ İSTANBUL MUHARREM AYINDA ORUÇ AÇMA SAATLERİ İSTANBUL 1 Kasım 2013 17:15 2 Kasım 2013 17:14 3 Kasım 2013 17:13 4 Kasım 2013 17:12 5 Kasım 2013 17:11 6 Kasım 2013 17:10 7 Kasım 2013 17:08 8 Kasım 2013 17:07 9 Kasım

Detaylı

TABLO-3. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADRO VE POZİSYONLAR (KPSS 2014/2) ARANAN NİTELİKLER ÖSYM DPB

TABLO-3. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADRO VE POZİSYONLAR (KPSS 2014/2) ARANAN NİTELİKLER ÖSYM DPB ADI Sütun1 Sütun2 Sütun3 Sütun4 Sütun5 Sütun6 Sütun7 Sütun8 Sütun10 Sütun11 Sütun12Sütun13Sütun14Sütun15Sütun16Sütun17Sütun18Sütun19Sütun20Sütun21Sütun22Sütun23Sütun24Sütun25Sütun26Sütun27 310020001 25241

Detaylı

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ ADANA 8140 BİYOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8315 ÇOCUK GELİŞİMCİSİ 0 1 LİSANS ADANA 8225 DİYETİSYEN 0 1 LİSANS ADANA 8155 PSİKOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8410 SAĞLIK MEMURU 6000 ÇEVRE SAĞLIĞI 4 LİSE ADANA 8410 SAĞLIK

Detaylı

* Bu illerde Personel Dağılım Cetveline (PDC) göre personel istihdamı planlanmamıştır.

* Bu illerde Personel Dağılım Cetveline (PDC) göre personel istihdamı planlanmamıştır. ANKARA İSTANBUL İZMİR KOCAELİ BURSA ADANA MERSİN MUĞLA * DENİZLİ ESKİŞEHİR EDİRNE * KAYSERİ TEKİRDAĞ BALIKESİR BOLU * TRABZON SAMSUN ARTVİN * ERZURUM ELAZIĞ ERZİNCAN * MALATYA ADIYAMAN BÖLGE GRUP SIRALAMASI

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA 1 ADANA EBE 4 1 ADANA SAĞLIK MEMURU RÖNTGEN TEKNİSYENİ 1 1 ADANA SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 2 2 ADIYAMAN DİYETİSYEN 2 2 ADIYAMAN EBE 2 2 ADIYAMAN HEMŞİRE 1 2 ADIYAMAN SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 1 2

Detaylı

122. GRUPTA İHALE EDİLECEK SAHALARIN LİSTESİ. Belirlenen Taban İhale Bedeli TL. 1 Adana 3327245 3183357 II. Grup 81.07 Arama 6.06.2016 9,30 60.

122. GRUPTA İHALE EDİLECEK SAHALARIN LİSTESİ. Belirlenen Taban İhale Bedeli TL. 1 Adana 3327245 3183357 II. Grup 81.07 Arama 6.06.2016 9,30 60. 122. GRUPTA İHALE EDİLECEK SAHALARIN LİSTESİ Sıra No İli Erişim İlişkili Erişim Maden Grubu Alanı Ruhsat Safhası İhale Tarihi Saati Belirlenen Taban İhale Bedeli TL. 1 Adana 3327245 3183357 II. Grup 81.07

Detaylı

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI ADANA MERKEZ 111918 İL MEM İNŞAAT 1 ADANA MERKEZ 111918 İL MEM ELEKTRİK 2 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM İNŞAAT 1 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM ELEKTRİK 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ 114972 İL MEM İNŞAAT 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ

Detaylı

TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375

TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375 TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375 100,54% A4 ELAZIĞ 5 39 308 309 100,32% A5 YALOVA 2 13

Detaylı

LİSTE - III TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU - TAŞRA İL KODU İL ADI POZİSYON ADI BÜTÇE TÜRÜ

LİSTE - III TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU - TAŞRA İL KODU İL ADI POZİSYON ADI BÜTÇE TÜRÜ YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI İÇİN İLAN EDİLEN LİSTESİ 1 ADANA DİŞ TABİBİ DÖNER SERMAYE 1 1 ADANA DİŞ TABİBİ GENEL BÜTÇE 2 1 ADANA EBE DÖNER SERMAYE 1 1 ADANA EBE GENEL BÜTÇE 5 1 ADANA ECZACI DÖNER SERMAYE

Detaylı

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim)

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim) KURUM ADI KADRO ADI 190160001 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ADANA TÜM İLÇELER Taşra) 5 0 75,57278 78,51528 190160003 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ARTVİN TÜM İLÇELER Taşra) 4 0 75,26887 75,34407 190160005

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR BOLU Merkez GİH ÖNLİSANS 9, 10 2 3163 3391

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR BOLU Merkez GİH ÖNLİSANS 9, 10 2 3163 3391 KURUM UNVAN İL TEŞKİLAT SINIF ÖĞRENİM DERECE ADET NİT1 NİT2 NİT3 NİT4 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR BOLU Merkez GİH ÖNLİSANS 9, 10 2 3163 3391 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR BOLU Merkez

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KADRO KODU KURUM ADI KADRO UNVANI 30020125061 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,04434 77,04434 30020125063 AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (KIRŞEHİR / MERKEZ - Merkez)

Detaylı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı 15/06/2011-05/08/2011 Tarihleri Arasında Başkanlığımız İnternet Sitesinde Yayınlanan "Hizmetiçi Eğitim İhtiyacının Belirlenmesi Anketi"ne Katılan 7.191 Personelin 58.878 Tercihin, "Tercih Edilen Eğitim

Detaylı

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans)

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans) 310010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 2 2 0 79,58141 83,64956 310020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (ADIYAMAN / MERKEZ - Merkez) 3 3 0 81,63965 88,62788 310030001 ADNAN

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. 110010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Şoför (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 89,00765 89,00765 110010005 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Teknisyen (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 86,50674 86,50674 110010003

Detaylı

KPSS 2011/2 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (ORTAÖĞRETİM) (YERLEŞTİRME TARİHİ 02.12.2011)

KPSS 2011/2 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (ORTAÖĞRETİM) (YERLEŞTİRME TARİHİ 02.12.2011) KADRO KODU KONTENJAN BOŞ KONTENJAN EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN KPSS 2011/2 KURUM ADI 1123123 2 0 85,910 87,977 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK TEKNİSYENİ BOLU Merkez 1123125 1 0 89,563 89,563 AİLE

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. . KPSS-2014/2 310020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Memur (ADIYAMAN MERKEZ Merkez) 1 0 86,13395 86,13395 310020003 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Memur (ADIYAMAN MERKEZ Merkez) 1 0 87,43649 87,43649 310020005 ADIYAMAN

Detaylı

TABLO-2. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADRO VE POZİSYONLAR 1/5

TABLO-2. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADRO VE POZİSYONLAR 1/5 Kadro Kodu Kadro Unvanõ Sõnõf Derece Adet ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜ 2542327 SEKRETER (ANKARA - Merkez) GİH 7 1 3179 DARPHANE VE DAMGA MATBAASI GN.MD. 2542329 LABORANT (İSTANBUL - Merkez) TH 8 1

Detaylı

TABLO-1. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR (KPSS-2011/1)

TABLO-1. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR (KPSS-2011/1) 1113123 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU Merkez) GİH 11 1 2117 1113125 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU [YENİÇAĞA] Merkez) GİH 11 1 2121 1113127 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim) 10020121001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SANTRAL MEMURU (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 90,04922 90,04922 10020121003 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ (ADIYAMAN / MERKEZ - Taşra) 1 0 86,74214

Detaylı

BÖLGE GRUP SIRALAMASI

BÖLGE GRUP SIRALAMASI ACİL TIP TEKNİKERİ (İLK VE ACİL YARDIM TEKNİKERİ) İZMİR İSTANBUL KOCAELİ ADANA ANKARA HATAY EDİRNE YALOVA KONYA ÇANAKKALE TEKİRDAĞ MUĞLA SAKARYA ESKİŞEHİR ANTALYA DENİZLİ KAYSERİ ZONGULDAK KIRIKKALE ORDU

Detaylı

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İL KADIN ADI ERKEK ADI ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY SULTAN SULTAN İBRAHİM RAMAZAN 1/17 2/17 AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynaklan Genel Müdürlüğü. Sayı : 41289672/903.02/2443753 13/06/2014 Konu: İl Dışı İsteğe Bağlı Yer Değişikliği.

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynaklan Genel Müdürlüğü. Sayı : 41289672/903.02/2443753 13/06/2014 Konu: İl Dışı İsteğe Bağlı Yer Değişikliği. T.C. MLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynaklan Genel Müdürlüğü Sayı : 41289672/903.02/2443753 13/06/2014 Konu: İl Dışı İsteğe Bağlı Yer Değişikliği. VALİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : a) 12/10/2013

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü. Sayı : B.08.0.PGM /03/2007. VALİLİLİĞİNE (İl Millî Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü. Sayı : B.08.0.PGM /03/2007. VALİLİLİĞİNE (İl Millî Eğitim Müdürlüğü) VALİLİLİĞİNE (İl Millî Eğitim Müdürlüğü) İlgi : a) 13/08/1999 tarihli ve 23785 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Müfettişleri Başkanlıkları Yönetmeliği. b) 15/03/2007 tarihli

Detaylı

KURUM UNVAN İL TEŞKİLAT SINIF ÖĞRENİM DERECE ADET NİT1 NİT2 NİT3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ BOLU Merkez TH LİSANS 8 1 4099 4101 7300

KURUM UNVAN İL TEŞKİLAT SINIF ÖĞRENİM DERECE ADET NİT1 NİT2 NİT3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ BOLU Merkez TH LİSANS 8 1 4099 4101 7300 KURUM UNVAN İL TEŞKİLAT SINIF ÖĞRENİM DERECE ADET NİT1 NİT2 NİT3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ BOLU Merkez TH LİSANS 8 1 4099 4101 7300 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR BOLU Merkez GİH

Detaylı

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22 FDR Adana Fren Test Cihazları FDR Adıyaman Fren Test Cihazları FDR AfyonFren Test Cihazları FDR Ağrı Fren Test Cihazları FDR Amasya Fren Test Cihazları FDR Ankara Fren Test Cihazları FDR Antalya Fren Test

Detaylı

VALİLİK BİNASI ESAS ALINARAK 200 KM MESAFEYE KADAR KURULUŞ MERKEZİ DIŞINDA FAALİYET GÖSTERİLEBİLECEK DİĞER İLLER Hatay 191 km

VALİLİK BİNASI ESAS ALINARAK 200 KM MESAFEYE KADAR KURULUŞ MERKEZİ DIŞINDA FAALİYET GÖSTERİLEBİLECEK DİĞER İLLER Hatay 191 km 1 ADANA 2 ADIYAMAN 3 AFYON 4 AĞRI 5 AMASYA 6 ANKARA 7 ANTALYA 8 ARTVİN 9 AYDIN 10 BALIKESİR 11 BİLECİK 12 BİNGÖL 13 BİTLİS 14 BOLU 15 BURDUR 16 BURSA 17 ÇANAKKALE 18 ÇANKIRI VALİLİK BİNASI ESAS ALINARAK

Detaylı

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (ORTAÖĞRETİM) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011)

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (ORTAÖĞRETİM) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011) 1113123 1 0 90,160 90,160 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU Merkez) 1113125 1 0 91,762 91,762 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU [YENİÇAĞA] Merkez) 1113127 1 0 86,206 86,206 ABANT İZZET

Detaylı

TABLO-3. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADRO VE POZİSYONLAR (KPSS 2014/1) ARANAN NİTELİKLER ÖSYM DPB

TABLO-3. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADRO VE POZİSYONLAR (KPSS 2014/1) ARANAN NİTELİKLER ÖSYM DPB TABLO-3. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLEĞİ KADRO VE POZİSYONLAR (KPSS 2014/1) kodu D İL İLÇE TEŞ SINIF KD A 1 2 3 4 5 6 7 8 9 92 11 12 13 14 15 16 17 310010001 25215 ABANT İZZET BAYSAL

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI ÖĞRETMENLERİN ALAN DEĞİŞTİRME KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. İLGİLİ MEVZUAT 3 2. İLKELER 3 3. GENEL AÇIKLAMALAR 3 A. ALAN DEĞİŞTİRMELER 4 1. Başvuru

Detaylı

BOŞ KONTENJAN K.KODU KONTENJAN PUAN

BOŞ KONTENJAN K.KODU KONTENJAN PUAN K.KODU KONTENJAN BOŞ KONTENJAN EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN KADRO ÜNVANI KURUM ADI 4123541 1 0 090.857 090.857 MEMUR (İSTANBUL) BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ (BYŞ) 4123543 4 0 086.962 088.105 ZABITA MEMURU (İSTANBUL)

Detaylı

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI )

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI ) 1573951 3 0 091.496 092.411 HEMŞİRE (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 1573953 29 0 093.232 096.492 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 1573955 11 0 092.813 093.230

Detaylı

3. basamak. Otomobil Kamyonet Motorsiklet

3. basamak. Otomobil Kamyonet Motorsiklet Tablo-1: İndirim veya artırım uygulanmayan iller için azami primler (TL)* İzmir, Yalova, Erzurum, Kayseri Otomobil 018 614 211 807 686 565 444 Kamyonet 638 110 583 055 897 739 580 Motorsiklet 823 658 494

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Yıllara Göre Akademik Personel,İdari Personel ve Öğrenci Sayıları Öğrenci Sayıları Akademik Personel 9.877..79.78 İdari Personel.7..79.. 9 9 9 977 7.99 8.78

Detaylı

KPSS 2009/4 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( YERLEŞTİRME TARİHİ : 29 TEMMUZ 2009 )

KPSS 2009/4 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( YERLEŞTİRME TARİHİ : 29 TEMMUZ 2009 ) 3947591 3 0 083.199 085.646 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI BÜRO PERSONELİ ( ADANA ) 3947593 5 0 077.619 082.513 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI BÜRO PERSONELİ ( ADIYAMAN ) 3947595 3 0 077.768 079.730

Detaylı

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-1 Ortaöğretim Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar )

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-1 Ortaöğretim Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-1 Ortaöğretim Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) EN EN BOŞ KÜÇÜK BÜYÜK K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN UNVAN KURUM ADI KURUM

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATI ŞEF VE MEMUR KADROLARI İÇİN GÖREVDE YÜKSELME ATAMA BAŞVURU

Detaylı

VERGİ BİRİMLERİ. Taşra Teşkilatındaki Birimlerin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu

VERGİ BİRİMLERİ. Taşra Teşkilatındaki Birimlerin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu VERGİ BİRİMLERİ Taşra Teşkilatındaki Birimlerin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu 2. Vergi Birimleri. 2.1. Vergi Birimlerinin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu Birimin Adı 31/12/1996 31/12/1997 31/12/1998

Detaylı

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014 YEREL SEÇİM ANALİZLERİ Şubat, 2014 Partilerin Kazanacağı Belediye Sayıları Partilere Göre 81İlin Yerel Seçimlerde Alınması Muhtemel Oy Oranları # % AK Parti 37 45,7 CHP 9 11,1 MHP 5 6,2 BDP/HDP 8 9,9 Rekabet

Detaylı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı Basın Bildirisi Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı 01 Ocak - 31 Aralık 2011 tarihleri arası Ajans Press in takibinde olan yerel, bölgesel ve ulusal 2659 yazılı basın takibinden

Detaylı

TABLO-3B. B GRUBU KADROLARA ATANACAKLARDA ARANACAK KOŞULLAR Yerleştirme Yapılacak Kadrolar Koşul ve

TABLO-3B. B GRUBU KADROLARA ATANACAKLARDA ARANACAK KOŞULLAR Yerleştirme Yapılacak Kadrolar Koşul ve 50 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 8971 SANTRAL MEMURU (BOLU)... GİH 10 1... 13,17, 210 8981 DAKTİLOGRAF (BOLU)... GİH 12 1... 13, 17, 237, 242 8991 HEMŞİRELİK (BOLU)... SH 12 4... 13, 79, 216 9001

Detaylı

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI SONUÇ RAPORU-EKLER Mühendislik Anonim

Detaylı

ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ ALAN DEĞİŞİKLİĞİ KILAVUZU

ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ ALAN DEĞİŞİKLİĞİ KILAVUZU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ ALAN DEĞİŞİKLİĞİ KILAVUZU 2012 GENEL AÇIKLAMALAR 1.1. Bu Kılavuz; eğitim kurumlarımızda görevli kadrolu öğretmenlerin alan

Detaylı

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 1 30 Ocak 2016 tarih ve 29609 sayılı Resmi Gazete de Yayınlanan İşkollarındaki Ve Sendikaların Üye na İlişkin 2016 Ocak Ayı İstatistikleri Hakkında

Detaylı

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (ÖNLİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011)

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (ÖNLİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011) PUAN PUAN 2112145 2 0 84,159 90,931 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU Merkez) 2112147 1 0 87,272 87,272 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU Merkez) 2112149 1 0 87,890 87,890 ABANT İZZET

Detaylı

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2014/2 EKPSS/KURA )

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2014/2 EKPSS/KURA ) / POZİSYON UNVANI 190050001 9521 ADALET BAKANLIĞI Hizmetli ADANA MERKEZ Taşra YH 11 1 2001 7225 190050003 9522 ADALET BAKANLIĞI Hizmetli ADIYAMAN KAHTA Taşra YH 11 1 2001 7225 190050005 9523 ADALET BAKANLIĞI

Detaylı

İllere ve yıllara göre konut satış sayıları, House sales by provinces and years,

İllere ve yıllara göre konut satış sayıları, House sales by provinces and years, 2013 Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Toplam January February March April May June July August September October November December Total Türkiye 87 444 88 519

Detaylı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Gezici istasyonlarında ağır vasıtalar (3.5 ton üzeri) hariç tüm motorlu ve motorsuz araçlar için muayene hizmeti verilmektedir. Gezici İstasyon

Detaylı

TABLO-3. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA )

TABLO-3. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA ) TABLO-3. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ LAR (2015 EKPSS/KURA ) KURUM KODU DPB NO KURUM ADI / POZİSYON UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 290220001 13309 290220003 13310 291520001 13539 291520003

Detaylı

1 of 130 EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN BOŞ KONT. POZİSYON KODU KURUM ADI KADRO ADI KONT.

1 of 130 EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN BOŞ KONT. POZİSYON KODU KURUM ADI KADRO ADI KONT. KURUM ADI KADRO ADI 3210101 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ANBAR MEMURU BOLU Merkez 1 0 87,835 87,835 3210103 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ANBAR MEMURU BOLU Merkez 1 0 87,718 87,718 3210105 ABANT İZZET

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TEHLİKELİ ATIK İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ(2013)

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TEHLİKELİ ATIK İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ(2013) Sayı: 4 02.07.2015 16:00 Mülga Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği kapsamında yıllık tehlikeli atık beyanları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Bilgi Sistemi altında yer alan Atık Yönetim Uygulaması/Tehlikeli

Detaylı

TAKVİM KARTONLARI 2016 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ

TAKVİM KARTONLARI 2016 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ 2016 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ 2016 YILI MÜBAREK GÜN ve GECELER Yılbaşı 1 Ocak Cuma Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Cumartesi Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs Pazar Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs

Detaylı

Ocak 2013 SAGMER İstatistikleri

Ocak 2013 SAGMER İstatistikleri Ocak 2013 SAGMER İstatistikleri *Ekli dosyadaki istatistikî veriler, Sigorta Şirketlerinin SBM ye gönderdiği verilerden oluşturulmuştur. Veriler 31 Ocak 2013 itibariyle alınmıştır. Tablo 1: Ödeme Yöntemine

Detaylı

TÜRK EĞİTİM-SEN İN TÜRKİYE GENELİNDE YAPTIĞI ARAŞTIRMAYA GÖRE, 41 İLDE TEDAVİ YOLLUKLARI ÖDENMEDİ.

TÜRK EĞİTİM-SEN İN TÜRKİYE GENELİNDE YAPTIĞI ARAŞTIRMAYA GÖRE, 41 İLDE TEDAVİ YOLLUKLARI ÖDENMEDİ. TÜRK EĞİTİM-SEN İN TÜRKİYE GENELİNDE YAPTIĞI ARAŞTIRMAYA GÖRE, 41 İLDE TEDAVİ YOLLUKLARI ÖDENMEDİ. Türk Eğitim-Sen, tedavi yolluklarının eğitim çalışanlarımıza ödenmediği konusunda almış olduğu şikâyetler

Detaylı

K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN KADRO UNVANI KURUM ADI 3176421 1 0 082.164 082.164 AVUKAT (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ)

K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN KADRO UNVANI KURUM ADI 3176421 1 0 082.164 082.164 AVUKAT (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 3176421 1 0 082.164 082.164 AVUKAT (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 3176423 2 0 080.960 081.595 MÜHENDİS (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (MERKEZ) 3176424 3 0 079.384 079.639 MÜHENDİS (ANKARA)

Detaylı

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO Oto Kalorifer Peteği Temizleme Makinası, Araç Kalorifer Petek Temizliği Cihazı. kalorifer peteği nasıl temizlenir, kalorifer peteği temizleme fiyatları, kalorifer

Detaylı

TABLO-3. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR 1/72 KPSS 2008/4

TABLO-3. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR 1/72 KPSS 2008/4 KODU KURUM ADI UNVANI SINIF DERECE ADET ARANAN NİTELİK KODLARI 3842341 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ DİYETİSYEN ( BOLU Merkez ) SH 6 1 4797 4799 3842343 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE ( BOLU

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü. VALİLİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü. VALİLİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.PGM.0.23.06.04-134- 69145 22 / 08 / 2006 Konu : İlköğretim Müfettişlerinin 2006 yılı Nakil İşlemleri. VALİLİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu

İÇİNDEKİLER. Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu İÇİNDEKİLER Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu Çizelge 1 Türkiye genelinde il merkezlerinin su ihtiyaçları ve ihtiyaçların karşılanma durumu icmali Çizelge 2. 2013-2015 yılları

Detaylı

TABLO-3. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( LİSANS MEZUNLARI )

TABLO-3. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( LİSANS MEZUNLARI ) 3953731 2 0 078.393 080.068 HEMŞİRE (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 3953733 1 0 086.352 086.352 MÜHENDİS (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 3953735 1 0 086.770 086.770 MÜHENDİS (ANKARA)

Detaylı

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar )

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) EN EN BOŞ KÜÇÜK BÜYÜK K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN UNVAN KURUM ADI KURUM

Detaylı

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 )

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 ) Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) İller ve Bölgeler (2) Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Toplam İstanbul 18.257

Detaylı

2015 KOCAELİ NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK

2015 KOCAELİ NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK 0 NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK Verilerine Göre Hazırlanmıştır. İLİNİN NÜFUSU.. NÜFUSUNA KAYITLI OLANLAR NDE YAŞAYIP NÜFUS KAYDI BAŞKA İLLERDE OLANLAR.0 %... %. NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ 0 TUİK Verilerine

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATI UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ ATAMA BAŞVURU KILAVUZU 2015 Bu kılavuz 657 sayılı Devlet memurları Kanunu ile Millî Eğitim Bakanlığı

Detaylı

2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR

2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR 2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR Alan Adı İl Adı Atama Puanı Ek2 Puanı Hizmet Süresi Başvuru Atama Bilişim Teknolojileri ANKARA 42,000 10 3269

Detaylı

KPSS 2008/4 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( LİSANS ) ( YERLEŞTİRME TARİHİ : 19 OCAK 2009 )

KPSS 2008/4 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( LİSANS ) ( YERLEŞTİRME TARİHİ : 19 OCAK 2009 ) 3842341 1 0 090.770 090.770 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ DİYETİSYEN ( BOLU Merkez ) 3842343 5 0 076.290 079.037 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE ( BOLU Merkez ) 3842345 1 0 087.615 087.615 ABANT

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK)

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) 97 98 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) 2011 yılı içinde uygulanacak olan tüm en az

Detaylı

Faaliyet Raporu (1 Ocak 31 Aralık 2009) İstatistikler İSTATİSTİKİ BİLGİLER

Faaliyet Raporu (1 Ocak 31 Aralık 2009) İstatistikler İSTATİSTİKİ BİLGİLER İSTATİSTİKİ BİLGİLER 1 MESLEK MENSUPLARI YILLARA GÖRE SAYILARI GRAFİĞİ 2009 Aralık 2008 Eylül-Aralık 2007-2008 2006-2007 2005-2006 2004-2005 2003-2004 2002-2003 2001-2002 2000-2001 1994-1995 1990-1991

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) 20020123801 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,71676 77,71676 20020123803 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 2 0 77,52866 78,22274 20020123805

Detaylı

1 / 21 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT.

1 / 21 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT. 110010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TEKNİSYEN (BOLU MERKEZ Merkez) 1 0 84,54093 84,54093 110140001 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK TEKNİSYENİ (ERZURUM MERKEZ Merkez) 7 0 78,00955 78,32632 110180001 BAYBURT

Detaylı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Gezici istasyonlarında ağır vasıtalar (3.5 ton üzeri) hariç tüm motorlu ve motorsuz araçlar için muayene hizmeti verilmektedir. Gezici istasyonlar

Detaylı

Temmuz 2015. SAGMER İstatistikleri

Temmuz 2015. SAGMER İstatistikleri Temmuz 2015 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2014 2015 Temmuz Ocak - Temmuz Temmuz Ocak - Temmuz ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2014 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 28/01/2015 tarihinde 2014 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle;

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2015 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 28/01/2016 tarihinde 2015 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle;

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI İÇİN İLAN EDİLEN LİSTESİ 1 ADANA HEMŞİRE GENEL BÜTÇE 3 1 ADANA SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER GENEL BÜTÇE 2 1 ADANA SAĞLIK MEMURU TOPLUM SAĞLIĞI TEKNİSYENİ GENEL BÜTÇE 1 1 ADANA

Detaylı

BÖLGE GRUP SIRALAMASI

BÖLGE GRUP SIRALAMASI ACİL TIP TEKNİKERİ (İLK VE ACİL YARDIM TEKNİKERİ) ADANA İZMİR GAZİANTEP ANKARA MERSİN ESKİŞEHİR KONYA ZONGULDAK ÇANAKKALE HATAY DENİZLİ TEKİRDAĞ YALOVA AYDIN EDİRNE ANTALYA KAYSERİ ISPARTA BOLU UŞAK BİLECİK

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1 Yerleştirme KURUM ADI ADI 310010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU MERKEZ Merkez) 1 0 86,60289 86,60289

Detaylı

1 / 5 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT.

1 / 5 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT. 110160001 BARTIN ÜNİVERSİTESİ Teknisyen (BARTIN MERKEZ Merkez) 1 0 89,00512 89,00512 110160003 BARTIN ÜNİVERSİTESİ Kaloriferci (BARTIN MERKEZ Merkez) 2 0 91,82970 93,92348 110470001 GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. KURUM ADI KADRO ADI 310010002 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU MERKEZ Merkez) 1 0 67,37392 67,37392 310040001 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FİZYOTERAPİST (AFYONKARAHİSAR MERKEZ Merkez) 1 0 77,44521

Detaylı

İTİBARİYLA KÖY YOLU ENVANTERİ

İTİBARİYLA KÖY YOLU ENVANTERİ ADIYAMAN 1. DERECE 0 3 756 2.067 0 2.826 ADIYAMAN 2. DERECE 0 0 350 210 0 560 ADIYAMAN KÖY İÇİ YOL 0 0 636 173 22 0 831 ADIYAMAN TOPLAM 0 3 1.742 2.450 22 0 4.217 AFYONKARAHİSAR 1. DERECE 67 115 216 1.868

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI ÖĞRETMENLERİN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ KILAVUZU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI ÖĞRETMENLERİN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ KILAVUZU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI ÖĞRETMENLERİN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ KILAVUZU 2008 2 İ Ç İ NDEKİ LER 1. İlgili Mevzuat 4 2. İlkeler 4 3. Genel Açıklamalar 4 A. ALAN DEĞİŞTİRMELER

Detaylı

Mart 2012 SAGMER İstatistikleri

Mart 2012 SAGMER İstatistikleri Mart 2012 SAGMER İstatistikleri *Ekli dosyadaki istatistikî veriler, Sigorta Şirketlerinin SBM ye gönderdiği verilerden oluşturulmuştur. Veriler 31 Mart 2012 itibariyle alınmıştır. Tablo 1: Ödeme Yöntemine

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLİM VE SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU 2011-1 1 2 İÇİNDEKİLER 1. İLGİLİ MEVZUAT 4 2. İLKELER 4 3. GENEL AÇIKLAMALAR 4 4. ATAMALARDA

Detaylı

BÖLGE GRUP SIRALAMASI EBE

BÖLGE GRUP SIRALAMASI EBE EBE ADANA İZMİR ANKARA MERSİN KOCAELİ DENİZLİ ESKİŞEHİR KAYSERİ EDİRNE AYDIN ZONGULDAK BALIKESİR TEKİRDAĞ SAKARYA MUĞLA KONYA ANTALYA YALOVA ÇANAKKALE UŞAK KIRKLARELİ AFYONKARAHİSAR BOLU OSMANİYE GİRESUN

Detaylı

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI )

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI ) 2751751 2 0 092.271 093.625 TEKNİKER (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 2751753 2 0 073.613 075.487 HEMŞİRE (AYDIN) ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 2751755 1 0 088.601 088.601 LABORANT (AYDIN) ADNAN

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU ARALIK 2013 Türkiye İstatistik Kurumu 03/01/2014 tarihinde 2013 yılı Aralık ayı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyatları

Detaylı

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN SEÇMELİ DERSLERİN SEÇİLME ORANLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ (2007 2008 Öğretim Yılı)

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN SEÇMELİ DERSLERİN SEÇİLME ORANLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ (2007 2008 Öğretim Yılı) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı (EARGED) ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN SEÇMELİ DERSLERİN SEÇİLME ORANLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Detaylı

Mayıs 2012 SAGMER İstatistikleri

Mayıs 2012 SAGMER İstatistikleri Mayıs 2012 SAGMER İstatistikleri *Ekli dosyadaki istatistikî veriler, Sigorta Şirketlerinin SBM ye gönderdiği verilerden oluşturulmuştur. Veriler 31 Mayıs 2012 itibariyle alınmıştır. Tablo 1: Ödeme Yöntemine

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2013 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 29/01/2014 tarihinde 2013 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle;

Detaylı