Hayal edebildiğiniz herşey gerçektir. pablo picasso

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hayal edebildiğiniz herşey gerçektir. pablo picasso"

Transkript

1 Hayal edebildiğiniz herşey gerçektir. pablo picasso

2 Sıra dışı bir yüzey malzemesiyle tanışın. DuPont Corian 40 yılı aşkın süre önce geliştirilmiş orijinal masif yüzey malzemesidir. Corian doğal mineraller, renk pigmentleri ve salt akrilik polimerin üstün bir karışımıdır. Hayal edebiliyorsanız, Corian ile gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Başlangıçta konutlar ve ticari mekanlar için geliştirilen Corian, bugün her yerde... Mimariden sanata, aydınlatmadan mobilyaya, konuttan hastaneye... Her alanda farklı uygulama ve tasarımlarla karşımızda. DuPont Farkıyla 1802 yılında kurulan kimya devi, DuPont; gıda ve beslenme, sağlık, giysi, emniyet-güvenlik, yapı, elektronik, iletişim, ulaşım gibi pek çok alanda, yaratıcı ürün ve hizmetler sunmaktadır. 70 in üzerindeki ülkede faaliyetini sürdüren DuPont; insan yaşamında gerçek farklar yaratan, bilimsel çözümler üretir. Ev ve işyerlerinde etrafınıza dikkatlice baktığınızda, DuPont malzemelerinden üretilmiş olan düzinelerce ürün bulabilirsiniz. Değişikliğe uyum sağlama yeteneği, sürekli bilimsel sorgulamalara dayanan temeli, DuPont u dünyanın en yenilikçi şirketlerinden biri haline getirmiştir. Değişim, yenilik ve keşiflerin yanında, temel değerleri hiç değişmemiştir: Güvenlik, sağlık ve çevreye adanmışlık, yüksek etik standartlar ve insana saygı. Skala Dekorasyon Kimya devi DuPont tarafından üretilen Corian ın Türkiye deki en yüksek hacimli imalat ve montaj ağına sahip ithalatçı firmasıdır. Quality Network adıyla tanınan imalatçılar ağına dahil olan ender firmalardan biridir yılında Ankara Atölye ile hizmete başlamış olan Skala Dekorasyon; İstanbul ve İzmir deki imalathaneleri, sürekli büyüyen ve gelişen yapısı sayesinde 2008 yılında DuPont un ithalatçı firmaları arasına girmeye hak kazanmıştır. Skala Dekorasyon müşteri memnuniyeti odaklı bir ekip ve Corian ile her zaman en iyi çözümleri sunmaktadır. Türkiye nin her bölgesinden ve yurtdışından gelen taleplere yanıt verebilmektedir. Skala Dekorasyon da ISO-9001 kalite standartları uygulanmaktadır. Skala Dekorasyon da TS EN ISO 9001:2000 kalite standartları uygulanmaktadır.

3

4 neden * Dayanıklıdır. Corian ın ısıya, UV ışınlarına, asitlere ve kurşuna karşı dayanıklılığı; dünyaca ünlü bağımsız test kuruluşlarınca kanıtlanmıştır. * Hijyeniktir. Gözeneksiz yapısıyla ek yerinde bakteri oluşumuna izin vermez, leke tutmaz ve kolay temizlenebilir. * Zengin renk yelpazesine sahiptir. 100 ün üzerinde renk seçeneğiyle kendi tarzınızı sınırsızca yansıtabilirsiniz. * Isı ile şekillendirilebilir. Tasarım ile işlevsellik ve estetiğin birlikte düşünüldüğü her çeşit uygulamada yaygın olarak kullanılabilir.

5 3 * Tamir edilebilir, yenilenebilir. Corian uzun ömürlü ve etkilere karşı dayanıklıdır. Kaza eseri Corian uygulamasının hasara uğraması durumunda Quality Network üyesi imalatçılar tarafından kolayca onarılabilir. Derin çizikler, yanıklar, kimyasal lekeler ve darbe izleri yerinde kolayca giderilebilir. * Ahşap gibi işlenebilir. Corian ı kalıplayarak, yontarak, oyarak, kumlayarak her biçime sokmak mümkündür. * Yarı ışık geçirgenliğine sahiptir. Işık efektleriyle tasarımlarınıza derinlik kazandırabilirsiniz. * Ek yerini belli etmez. Her tasarıma ve her ebata uygun olacak şekilde kesip birleştirebilirsiniz.

6 mutfakta

7 Sıra dışı kimliğiyle Corian her tarzda mutfak tasarımı için uygundur. Eviyelerin, tezgahların ve duvar panellerinin ek yerlerini belirtmeksizin birleştirilmesine imkan sağlayarak uyumlu ve hijyenik çözümler sunar. 5

8 y Corian serbest formlu lavabolar, yekpare banyo tasarımları, çağdaş ıslak hacim uygulamaları ve şık raf çözümleriyle her türlü tasarım için benzersiz seçenek ve olanaklar sunar. Lekelere, çizilmeye, küf ve bakteri oluşumuna karşı dayanıklılığı ile hijyeniktir, bakımı kolaydır. banyoda

9 7

10 o eviyeler 8 Büyük tek eviyeler 804 L:448 X W:448 X D:222 mm 805 L:444 X W:494 X D:220 mm 859 L:484 X W:384 X D:215 mm 871 L:582 X W:448 X D:202 mm 881 L:733 X W:474 X D:229 mm 901 L:608 X W:489 X D:264 mm 965 L:451 X W:451 X D:191 mm 966 L:750 X W:451 X D:191 mm Küçük tek eviyeler 802 L:306 X W:452 X D:123 mm 809 L:318 X W:368 X D:181 mm 857 L:202 X W:348 X D:154 mm İkili eviyeler 850 L:785 X W:474 X D:241 mm 873 L:874 X W:450 X D:202 mm

11 lavabolar Lavabolar 810 L:469 X W:383 X D:158 mm 815 L:571 X W:418 X D:178 mm 820 L:424 X W:316 X D:159 mm 831 L:559 X W:388 X D:170 mm Eviye ve lavabo renkleri Bone Glacier White Cameo White Vanilla UYARI: Eviye ve lavabo en - boy ölçüleri dıştan dışa ölçülerdir. Net ölçüler, en - boydan 50 mm küçüktür.

12 10 genel mekanlarda SAĞLIK KURULUŞLARINDA Ameliyathaneler, resepsiyon alanları, hasta banyoları, laboratuvar uygulamaları. Temizlik ve bakımı benzersiz biçimde kolay olan Corian küf ve bakteri oluşumunu önleyerek çapraz enfeksiyon riskini düşürür. Tekerlekli sandalyelerin güvenle kullanımına izin verecek ergonomik tasarımlara hayat verir. Hastaları rahatlatan konforlu ortamlar yaratılmasına yardımcı olur.

13 OTELLERDE Resepsiyon bankosu, oturma üniteleri, masa tablaları, duvar kaplamaları, banyo uygulamaları. Corian her zevke uygun renk seçenekleri, sıcaklığı ve yarattığı estetik duygu ile otellerin vazgeçilmez, güvenilir bir parçasıdır. Masif, dayanıklı, ek yeri göstermeyen yapısı sayesinde bakımı kolay, sürekli temiz kalabilen yüzeylerin garantisidir.

14 RESTAURANTLARDA Cafe, bar, restaurant ve kantin uygulamaları. Hijyen, bu sektörde aranan en önemli özellik olduğu için Corian haklı bir üne sahiptir. Gözeneksiz yapısıyla temizlenmesi kolay, dayanıklı bir malzemedir. Kolay bir bakımla yıllarca yeni görüntüsünü korur. Getirdiği davetkar ve renkli estetik sayesinde yemek yemeyi, çok daha büyük bir zevke dönüştürür. a2

15 HALKA AÇIK ALANLARDA Müzeler, alışveriş merkezleri, hava alanı bekleme salonları... Genel mekanlar, bir metropolün karakterini ve ruhunu yansıtır. Corian bu tür alanlarda da önemli bir işlev üstlenmiştir. Sürekli kullanım ve aşırı zorlanmalara karşı dayanıklıdır. Tasarım esnekliği, zengin renk seçeneğiyle tasarımcıların projelerine kişilik katar.

16 14 MAĞAZALARDA Cephe, vitrin, duvar kaplaması, teşhir kutuları, bilgi panoları, banko ve tezgah uygulamaları. Çağdaş kentlerin alışveriş mekanları Corian ile daha renkli, daha keyifli. Corian ın malzeme olarak sunduğu kolaylık ve olanaklar, görsel tasarım uygulamalarına yepyeni boyutlar kazandırır.

17 o OFİSLERDE Çalışma ve toplantı masaları, duvar kaplaması, dekoratif uygulamalar. Çalışma ve toplantı masalarından kahve hazırlama alanlarına kadar her türlü yüzeye uygun olan Corian iş yaşamına uygun ve modern bir görünüş sunarken, ofis hayatının zorluklarına da rahatça karşı koyar. Mürekkep ve kahve lekelerine karşı sızdırmazlık özelliğinin yanı sıra temizlenmesi kolay ve bakımı zahmetsizdir.

18 16 tasarımlarda

19 MOBİLYA, AYDINLATMA, MİMARİ ve SANATSAL UYGULAMALARDA Corian mimari ve endüstriyel tasarımcılar için çok değerli, teknolojik ve akıllı bir malzemedir. Işık geçirgenliği tasarıma özel bir boyut katar. Farklı formlara olanak tanır. Ahşaptan metale ve cama kadar her türlü iç dekorasyon malzemesiyle uyum sağlar.

20 kullanım ve bakım 18 GÜNLÜK BAKIM Yağ, leke ve kalıntıların, ıslak bir bez kullanılarak sabunlu su, amonyak bazlı temizleyiciler ya da krem leke çıkarıcılarla silinmesi, durulanması ve kuru bir bezle kurulanması yeterlidir. RUTİN BAKIM Corian ın ipeksi görüntüsünü korumak için, ayda bir-iki kez olmak üzere, yumuşak krem ya da toz deterjanların tüm yüzeye dairesel hareketlerle uygulanması, daha sonra ıslak bir bezle silinmesi ve kuru yumuşak bir bezle parlatılması önerilir.

21 LEKELER Sıvılar ve leke unsurları Corian a sızamaz ancak yüzeyde kalır. Sigara yanığı, çiçek polenleri ve kozmetik lekeler bile; amonyak bazlı, krem ya da toz temizleyiciler yüzeye dökülüp 5 dakika bekletildikten sonra silinerek giderilebilir. ÇİZİKLER Corian serttir; ancak unutulmamalıdır ki, bir doğrama tahtası olarak da tasarlanmamıştır. Küçük çizikler, toz deterjanların ovma pedleriyle uygulanması yoluyla giderilebilir. Son parlaklık her zaman için Rutin Bakım yöntemi ile verilebilir. ISI Corian tezgahları sıcak tava, tencere, kızartma makinesi ve ütü gibi yüksek ısı yayan ev gereçlerinden korumak için bir nihale ya da altlık kullanılması tavsiye edilir. KİMYASALLAR Güçlü ev kimyasallarını ya da özel bio-kimyasal maddeleri, sabunlu suyla temizlemek ve kurulamak, herhangi bir olumsuz etkiyi önlemek için yeterlidir. Boya çözücüler, asit bazlı lavabo açıcılar ve aseton bazlı oje çıkarıcılardan kaçınılmalıdır. Yüksek konsatre asitlerin, ketonların ve klorine solventlerin 16 saati aşkın süre yüzeyde kalması hafif renk ve yüzey bozulmalara yol açabilir.

22 renkleri Acorn Adobe Aloa Vera Antarctica Anthracite Aqua Aruba Atlantis Aurora Aztec Gold Azure Beach Glass Beach Beige Fieldstone Bethany Bisque Black Quartz Blackberry Ice Blue Pebble Blue Ridge Blueberry Ice Bone Bronze Patina Burnt Amber Cameo White Canvas Canyon Cargo Caribbean Clam Shell Cobalt Cocoa Brown Concrete Delta Sand Desert Spring Doeskin Dove Dusk Eclipse Evergreen Everest Fawn Festival Flint Fossil Glacier Ice Glacier white Gobi Granola Graphic Blue Gravel Gray Fieldstone Green Tea Hot Kilimanjaro Lava Rock Lilac Lime Ice Linen Macadam Malachite Mandarin Mardi Gras TM Abalone Corian ile sorunsuz bir yaşam için renk seçiminde aşağıdaki bilgileri dikkate alın. Porselen, ipek kumaş ve siyah otomobillerde olduğu gibi Corian renklerinden bazılarının kullanımı da özel dikkat gerektirir. Koyu tonlu, yoğun pigmentli Corian renkleri; çizik, toz ve kullanımdan kaynaklanan yıpranmaları açık tonlu ve desenli renklere göre daha fazla belli eder. Bu sebeple yüzeyin çok yoğun kullanıma maruz kalacağı uygulamalarda koyu renklerin kullanılmamasını tavsiye ederiz. (Örnek: Mutfak tezgahları).

23 Matter Horn Maui Medea Mediterranean Midnight Mint Ice Mojave Mont Blanc Moss Night Sky Nocturne Oat Oceanic Oyster Pearl Gray Pepper Ivory Pewter Pine Platinum Pompeii Red Prairie Primrose Pyrenees Raffia Rain Forest Raw Silk Rice Paper Riviera Rosetta Ruby Rye Sahara Shale Sand Sandstone Savannah Seagrass Seashell Sequoia Serene Sage Silt Silver Birch Sonora Spruce Stone Harbour Stone Washed Storm Blue Strawberry Ice Suede Sun Terragon Tranquill Terra Tumbled Glass Vanilla Venaro White White jasmine Willow Whisper Whitecap Winter Wheat Corian ın temel içeriği tüm renkler için aynı olmakla beraber; koyu yoğun Corian renkleri daha fazla pigment içerir. Bu nedenle görünümlerini korumak için daha özenli bir bakım gerekir. Bu renkler ev içinde yüzey temasının daha az olduğu uygulamalar için uygundur. (Örnek: Banyo tezgahı, küvet ve duvar kaplamaları, raflar gibi...) Bu renkler ayrıca şerit ve çerçeve uygulamaları için de uygundur. Uygulanan alana ve tarzınıza uygun Corian, renginin seçiminde lütfen bizlere ya da satıcınıza danışın. Bu sayfalarda yer alan renkler yanlızca referans içindir. Burada basılı bulunan renkler ile gerçek malzeme arasında küçük farklılıklar bulunabilir.

24 MN - SKALA DEKORASYON SAN. TİC.LTD.ŞTİ info@skaladekorasyon.com ANKARA MERKEZ Karacakaya Cad. Atılgan Sok. 15/8 Siteler-Ankara Tel: (pbx) Faks: İSTANBUL M. Akif Mah. Marmara San. Sitesi L Blok No: İkitelli-İstanbul Tel: Faks: İZMİR 4306 Sok. No:31 Karabağlar-İzmir Tel:

FİYAT LİSTESİ. Orjinal Ürün, Yüksek Kalite İşçilik, Doğru Fiyat İSTİKBAL REGİNA / TRABZON. www.uztas.com.tr

FİYAT LİSTESİ. Orjinal Ürün, Yüksek Kalite İşçilik, Doğru Fiyat İSTİKBAL REGİNA / TRABZON. www.uztas.com.tr DUPONT CORIAN C. YILMAZ Evi / BEŞİRLİ - TRABZON İSTİKBAL REGİNA / TRABZON TURYOL BOSFOR GEMİSİ / İSTANBUL TURYOL BOSFOR GEMİSİ / İSTANBUL Orjinal Ürün, Yüksek Kalite İşçilik, Doğru Fiyat Uztaş Yapı Elemanları

Detaylı

ESTETİK VE DAYANIKLI MALZEME ARAYANLAR İÇİN

ESTETİK VE DAYANIKLI MALZEME ARAYANLAR İÇİN ESTETİK VE DAYANIKLI MALZEME ARAYANLAR İÇİN HAKKIMIZDA 2000 yılında ALİ ŞİMŞEK tarafından kurulan BACOM BURSA YAPI İNŞAAT, Acrylic Solid Surface sektöründe önde gelen LG Hi-macs ve Franke markalarının

Detaylı

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor.

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor. Şirket Profilimiz Misyonumuz 2001 yılında İstanbul Şişli de kurulan Sander Ltd. Şti. olarak, 2011 yılı itibariyle kurumsallaşmamızı tamamlamış biçimde, 5000 m 2 lik tesislerimizde, tecrübeli ve eğitimli

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

GENTAS GRUP

GENTAS GRUP www.hanextr.com GENTAS GRUP KUSURSUZ BİR YÜZEY GÜZELLİK. DAYANIKLILIK TASARIM ESNEKLİĞİ HANEX SOLİD HER TÜRLÜ KONUT VEYA TİCARİ UYGULAMALARDA BELİRGİN OLMAYAN EK YERLERİ İLE ÜRETİLEBİLİR VE KURULABİLİR

Detaylı

Doğal dayanıklılık ve güzelliğin mükemmel uyumu

Doğal dayanıklılık ve güzelliğin mükemmel uyumu Doğal dayanıklılık ve güzelliğin mükemmel uyumu Mutfak, banyo ve tüm iç mekanlarınızda Calisco konforunu yaşayın Yüzeylerimiz %93 oranında, doğanın en sert ve dayanıklı minerallerinden birisi olan, kuvarstan

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

DuPont Montelli Kullanım ve Bakım Kılavuzu

DuPont Montelli Kullanım ve Bakım Kılavuzu DuPont Montelli Kullanım ve Bakım Kılavuzu DuPont Montelli kolay bakım yapılabilmesi için yaratılmış, hijyenik ve uzun ömürlü solid yüzey malzemesidir. Bu kılavuzda belirtilen basit bazı yönergeler takip

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''!

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH; Dünyadaki en büyük ebatlı yüksek teknoloji ürünü PORSELEN malzemedir. (3650*1250 mm & 3200*1500 mm) -Çizilmez -Yanmaz -Anti bakteriyel ve hijyeniktir -Leke

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

evinizin yapı taşı the building blocks of your home

evinizin yapı taşı the building blocks of your home MUTFAK ANKASTRE CİHAZ BANYO İÇ KAPI DIŞ KAPI DUVAR KAĞIDI DOĞAL TAŞ VESTİYER GİYİNME ODASI KÜTÜK UYGULAMALARI EV & OFİS PARKE MERDİVEN the building blocks of your home evinizin yapı taşı www.casadecor.com.tr

Detaylı

S A Ğ L A M + H A F İ F + D E K O R A T İ F

S A Ğ L A M + H A F İ F + D E K O R A T İ F UHP Dekoratif Beton Proazzo, Katsu Yapı nın üretip, sunduğu, ileri teknoloji ürünü geliştirilmiş formulü sayesinde normal betondan iki misli güçlü, dayanıklı ve sağlamlığı ile yapı endüstrisinde çığır

Detaylı

Direkt leke üzerine uygulayın,

Direkt leke üzerine uygulayın, Günlük Temizlik: Çimstone Yüzeylerde Temizleme Aracı : Çimstone Yüzeylerde Temizlik Maddesi : Çimstone Yüzeylerde Temizleme Şekli : Pamuklu nemli bir bez, hassas bulaşık süngeri Duru su, sıvı deterjan,

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. YÜZEY TEKNOLOJİLERİ A.Ş Doküman kodu : Yayın tarihi : 01.03.2015 Revizyon numarası : 00 Revizyon tarihi :,, Sayfa numarası : 1/2 ŞİRKET BİLGİLERİ 5K Yüzey Teknolojileri A.Ş. Güzel Hisar Mah. Yıldırım Beyazıt

Detaylı

En büyük ebatl ve leri düzey teknoloji ürünü porselen ile yeni bir trendin başlang c

En büyük ebatl ve leri düzey teknoloji ürünü porselen ile yeni bir trendin başlang c En büyük ebatl ve leri düzey teknoloji ürünü porselen ile yeni bir trendin başlang c Sayfa 01 çerik THESIZE, Mimari, Tasarım ve nşaat sektörlerinin geleceğini belirleyen ileri teknoloji ürünler üretmeyi

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik Doğru adres Doğru zaman Doğru işçilik 2 3 S e d e f S e r i s i Sedef Serisinde kullanılan aksesuarlar birinci sınıf Eloksallı Alüminyum olup kullanılan tüm bağlantı vidaları 304 kalite paslanmaz çeliktir.

Detaylı

Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi

Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi Yüksek kalite, Uygun Fiyat, Zamanında Teslimat Şirket Profili Jung-ang Steel, Dünya çapında çatı kaplama sektöründe kullanılan metal kiremit imalatçısı ve dağıtımcısıdır.

Detaylı

Dizayn Radyatörler Banyolar ve yaşam alanları için. Isıtma Soğutma Taze Hava Temiz Hava

Dizayn Radyatörler Banyolar ve yaşam alanları için. Isıtma Soğutma Taze Hava Temiz Hava Dizayn Radyatörler Banyolar ve yaşam alanları için Isıtma Soğutma Taze Hava Temiz Hava Zehnder Konutların iklimlendirilmesinde ihtiyacınız olan konfor, sağlık, enerji, verimliliğini sağlar. Isıtma Isıtma,

Detaylı

Mekanlara farkındalık katan estetik yaklașımlar

Mekanlara farkındalık katan estetik yaklașımlar mimarlık Mekanlara farkındalık katan estetik yaklașımlar Sektörde 12 yılı aşkın tecrübe ve bilgiye sahip iki adam, 2014 yılı başında tasarım, aydınlatma ve ışıklı mobilya ürünleri sektöründe farklı ve

Detaylı

Porselen Tezgah. Mutfak ve banyo tezgahlarında tüm sorularınızın doğal çözümü. www.porselentezgah.com

Porselen Tezgah. Mutfak ve banyo tezgahlarında tüm sorularınızın doğal çözümü. www.porselentezgah.com Porselen Tezgah Mutfak ve banyo tezgahlarında tüm sorularınızın doğal çözümü www.porselentezgah.com NEOLITH, YENi BiR AKIMIN BAŞLANGICI Neolith; Yüksek teknoloji ürünü, dünyadaki en büyük ebatlı porselen

Detaylı

Katoloğu. www.afmgrup.com.tr info@afmgrup.com.tr

Katoloğu. www.afmgrup.com.tr info@afmgrup.com.tr Katoloğu info@afmgrup.com.tr PVC GERGİ TAVAN & LED AYDINLATMA AFM GRUP PVC Gergi Tavan, Her türlü Led Aydınlatma alanlarında teknolojinin seçkin tasarım ve çizgileriyle sizlere hizmet vermeyi görev edinmiştir.

Detaylı

TERRAZZO TARİHİ MİSYONUMUZ MİZYONUMUZ

TERRAZZO TARİHİ MİSYONUMUZ MİZYONUMUZ www.lolanyapi.com TERRAZZO TARİHİ Lolan Yapı; geçmişe dönük aileden gelen sektör ile ilgili bilgi birikimi ve deneyimleriyle kısa zamanda tamamen müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı önemli ve birçok projeye

Detaylı

Ahşap Kadar Doğal...

Ahşap Kadar Doğal... Ahşap Kadar Doğal... Pensa Wood ürünleriyle kaliteyi ve güveni kendisine görev edinmiş bir firmadır. Türkiye ile beraber kendi sini geliştiren ve üreten bir firma olmaktan gurur duymaktadır. Sahip olduğu

Detaylı

GERGİ TAVAN NEDİR?

GERGİ TAVAN NEDİR? GERGİ TAVAN NEDİR? Sadece günümüzdeki şıklığıyla değil tarihten bugüne değin gelişimiyle de incelenmesi gereken gergi tavan sistemleri dünyanın ilk tavana özel dekorasyon çeşidi olarak bilinmektedir. Roma,

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY Yenilikçi Asma Tavan Sistemleri Innovative Ceiling Systems TEKNİK ÖZELLİKLERİ Alüminyum CİNS / TYPE Aluminum, 60x120 01,5-01,8-02,5-05,0 4x4 kare Elektrostatik toz boya (polyester standart ral96 boya veya

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke Perde

Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke Perde Albiente Home Concept, müşterilerine daha farklı ve kaliteli hizmet verebilmek için ürünlerini dünyaca ünlü markalar arasından seçmektedir. Ürün çeşitleri içinde, Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke ve Perde

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) İçindekiler Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) 03 Baskı Beton Uygulama Alanları Otoparklar Dog al taşların eşsiz görünümü ile betonun

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara.

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. www.vetroart.com.tr Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. Gündelik yaşantımızda birçok alanda kullandığımız camın tarihi MÖ 3000 yıllarına dayanmakta, M.Ö 2500 yılına ait olduğu belirlenen Antik

Detaylı

Cami Halıları HAKKIMIZDA

Cami Halıları HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Asil Halı; Kayseri halısının kalitesini, 1940 yılından günümüze el halıcılığı ile başlayan tecrübesiyle sizlere sunmaktadır. Camiler, oteller, yurtlar, restaurantlar, ofisler, alışveriş merkezleri,

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr

www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Sitesi; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00 mž açık otoparkdan oluşmaktadır.

Detaylı

KAPLAMALI CAMLAR. Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada

KAPLAMALI CAMLAR. Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada KAPLAMALI CAMLAR Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada İÇİNDEKİLER Isı Kontrol Camları 2 - Şişecam Low-E Cam Isı ve Güneş Kontrol Camları 3 - Şişecam Solar Low-E Cam Temperlenebilir Isı Kontrol

Detaylı

feature of your your home

feature of your your home www.artelmo.com The defining feature of your your home ar ı ap l ol kd fa ut M Yaklaşık 40 yıl önce küçük bir atölye ve 100 m2 lik satış mağazasından başlayan iki farklı öykünün iki farklı hayat hikayesinin

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

RAL KATALOĞU RAL RENKLERİ

RAL KATALOĞU RAL RENKLERİ RAL 1000 RAL 1001 RAL 1002 Green beige(yebil bej Beige - Bej Sand Yellow( Kum sarısı RAL 1003 RAL 1004 RAL 1005 Signal Yellow - Sinyal sarı Golden Yellow( Altın sarısı Honey Yellow( Bal sarısı RAL 1006

Detaylı

Schlüter -TRENDLINE. Dünya trendleri için profiller. Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller

Schlüter -TRENDLINE. Dünya trendleri için profiller. Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller Dünya trendleri için profiller Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller Aktüel seramik trendleri için yüksek kaliteli profiller Yaşam alanlarınızı,

Detaylı

Farklı alternatifleriyle, uygulaması kolay, doğaya saygılı, estetik dokunuşlara sahip, sağlıklı ve dayanıklı Stonewrap kültür taşları ile mekanlar

Farklı alternatifleriyle, uygulaması kolay, doğaya saygılı, estetik dokunuşlara sahip, sağlıklı ve dayanıklı Stonewrap kültür taşları ile mekanlar Farklı alternatifleriyle, uygulaması kolay, doğaya saygılı, estetik dokunuşlara sahip, sağlıklı ve dayanıklı Stonewrap kültür taşları ile mekanlar birer sanat eserlerine dönüştürülecek. Yaşam ve çalışma

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

YILDIRIM KARDEŞLER. www.yildirimkardesler.com.tr. 3A ACRYLUX e-katalog

YILDIRIM KARDEŞLER. www.yildirimkardesler.com.tr. 3A ACRYLUX e-katalog YILDIRIM KARDEŞLER www.yildirimkardesler.com.tr 3A ACRYLUX e-katalog 2 İÇİNDEKİLER Tarihçe Hedef Kalite Politikamız Kaliteye Standart Yaklaşım Yönetim Politikamız İş Sağlığı ve Güvenliği Politikamız Sosyal

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

Bu sunumda yer alan konular;

Bu sunumda yer alan konular; Bu sunumda yer alan konular; Trend Cephe hakkında. Kompakt laminat tanımı, nerelerde kullanılır. Uygulama teknikleri. Fundermax dış cephe kartela Teknik Özellikler Fundermax dış cephe referans görselleri.

Detaylı

BATARYALAR BATARYALAR KATALOG 2014 KATALOG 2014 OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN ROSE LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN LAVABO BATARYASI

BATARYALAR BATARYALAR KATALOG 2014 KATALOG 2014 OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN ROSE LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 ROSE OTTOMAN-02 OTTOMAN-03 ROSE OTTOMAN-03 ROSE OTTOMAN-04 ROSE ISEO-01 ISEO-01 ISEO-01 ISEO-02 URBINO-01 ROSE ANKASTRE BATARYA ROSE ANKASTRE BATARYA ÇIRAĞAN-02 ROSE URBINO-01 ANKASTRE ÇIRAĞAN-02

Detaylı

Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ;

Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ; Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ; Isı izolasyon katsayısı yüksektir ; Isı izolasyonu, dünya çapındaki ilk beş güneş kollektörü arasındadır.

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

www.newlineo om Hakkımızda Kobiç Ofis Mobilyaları Markası ile 2014 yılında Amasya da kurulmuş olan HK Tasarım Mobilya limited şirketi daha sonra İstanbul Başakşehir de üretim ve proje tasarım ofisini oluşturmuş

Detaylı

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl www.newlineo om Hakkımızda New Line Ofis Mobilyaları Markası ile 2014 yılında Amasya da kurulmuş olan HK Tasarım Mobilya limited şirketi daha sonra İstanbul Masko mobilyacılar sitesinde mağaza ve proje

Detaylı

www.sistemkabin.com A.Öveçler Mah. 1330 Sk. No:7/8 Çankaya/ANKARA T. 0 312 472 56 62 F. 0 312 472 56 62

www.sistemkabin.com A.Öveçler Mah. 1330 Sk. No:7/8 Çankaya/ANKARA T. 0 312 472 56 62 F. 0 312 472 56 62 www.sistemkabin.com A.Öveçler Mah. 1330 Sk. No:7/8 Çankaya/ANKARA T. 0 312 472 56 62 F. 0 312 472 56 62 Içerik Tablosu 01. Compact Laminat Kabin Sistemleri 02. Compact Laminat Soyunma Dolaplari 03. Compact

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

Işıklı Saksı Fiber Saksı Ahşap Saksı Piknik Masaları Çardak Kamelya Bank/ Ahşap Banklar Ahşap Zemin Yer Döşemesi

Işıklı Saksı Fiber Saksı Ahşap Saksı Piknik Masaları Çardak Kamelya Bank/ Ahşap Banklar Ahşap Zemin Yer Döşemesi Işıklı Saksı Fiber Saksı Ahşap Saksı Piknik Masaları Çardak Kamelya Bank/ Ahşap Banklar Ahşap Zemin Yer Döşemesi "Her Yerde Bir Saksı Vardır" Zengin Saksı olarak çeşitli sektörlerde yüzlerce müşterimiz

Detaylı

Özel Dekoratif Kaplamalar

Özel Dekoratif Kaplamalar Özel Dekoratif Kaplamalar DOĞANIN BÜYÜLÜ DOKULARI Capatect Isı Yalıtım Sistemi yaşadığımız mekanlara doğallık taşıyan yepyeni bir kaplama serisi sunuyor. Özel efektli dış cephe kaplama ürünleri MagicFine

Detaylı

KAPLAMALI CAMLAR. Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada

KAPLAMALI CAMLAR. Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada KAPLAMALI CAMLAR Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada İÇİNDEKİLER Isı Kontrol Camları 2 - Şişecam Low-E Cam Isı ve Güneş Kontrol Camları 3 - Şişecam Solar Low-E Cam Temperlenebilir Isı Kontrol

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız? Epoksi Nedir? Epoksi suya,asitlere ve alkaliye dirençli,zaman içerisinde direncini yitirmeyen,yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir.zamanla mukavim ve kuvvetli yapışma özelliği sayesinde inşaat sektörünün

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

www.royalmobilya.com.tr

www.royalmobilya.com.tr www.royalmobilya.com.tr Royal Mobilya mükemmellik arayışında yeni bir adım daha atarak, MOBİLYA SEKTÖRÜNDE EN YETENEKLİ ve DENEYİMLİ EKİBİ BİR ARAYA GETİRDİ Tasarlanan her şeyin üretebileceği, en ileri

Detaylı

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Temmuz 2017 Rustik instagram/ facebook / kampanyapesinde Rustik Tarz Kelime anlamı köy evi veya köy görünüşü verilen, kırsal olan Rustik (kaynak: TDK), doğallığı

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

İmalat-Satış Özel Sipariş Perakende Modern Klasik Avangart Oturma Odası, Yatak Odası, Yemek Odası, Köşe Takımı, Yaşam Ünitesi

İmalat-Satış Özel Sipariş Perakende Modern Klasik Avangart Oturma Odası, Yatak Odası, Yemek Odası, Köşe Takımı, Yaşam Ünitesi FİRMA KATALOĞU 2010 TM İmalat-Satış Özel Sipariş Perakende Modern Klasik Avangart Oturma Odası, Yatak Odası, Yemek Odası, Köşe Takımı, Yaşam Ünitesi Adres: Saim Çıkrıkçı Caddesi No:5 Kısıkköy Mobilya Şehri

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

ÖNSÖZ İÇİNDEKİLER Yılında yaklaşık 40 yıllık bir tecrübenin eseri olan DECORLAM markasıyla sektöre yeni bir adım atıyoruz.

ÖNSÖZ İÇİNDEKİLER Yılında yaklaşık 40 yıllık bir tecrübenin eseri olan DECORLAM markasıyla sektöre yeni bir adım atıyoruz. ÖNSÖZ 2016 Yılında yaklaşık 40 yıllık bir tecrübenin eseri olan DECORLAM markasıyla sektöre yeni bir adım atıyoruz. 1960 yılında başladığımız ticari hayatımıza; 40 yıllık laminat ve compact laminat tecrübemizi

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER www.rehau.com/relazzo Yapı Otomotiv Endüstri Değerli müşterilerimiz! Ürünümüzü tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz! Takip

Detaylı

Zamanında. SANDER Group. Üretim ve Teslim

Zamanında. SANDER Group. Üretim ve Teslim Zamanında Üretim ve Teslim Yüksek Teknoloji Cnc Makinalar İle Üretim Tecrübeli Ve Eğitimli Personel TSE - CE - İSO 2001 Kalite Belgeleri İmalattan Direkt Tüketiciye Yurt İçi Ve Yurt Dışı Geniş Bayii Ağı

Detaylı

DUPONT SURFACES YÜZEY KAPLAMA ÇÖZÜMLERİ

DUPONT SURFACES YÜZEY KAPLAMA ÇÖZÜMLERİ DUPONT SURFACES YÜZEY KAPLAMA ÇÖZÜMLERİ 2 DuPont Kimdir? - 1802 yılında Wilmington ABD de kuruldu - 55,000 çalışan - 135 üretim tesisi & 120+ Laboratuvar - 27 Milyar Dolar Yıllık İş Hacmi - Kevlar, Nomex,

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

PENCERE KOLLARI Genel Bilgiler GENEL BİLGİLER 1.42

PENCERE KOLLARI Genel Bilgiler GENEL BİLGİLER 1.42 PENCERE KARI Genel Bilgiler GENE BİGİER Alüminyum: Üzerinde oluşturulan oksit tabakası alüminyumu koruduğundan özel bir bakım gerektirmez. Kir lekeleri yumuşak bir bez ve su ile temizlenebilir. Paslanmaz

Detaylı

Armatür & Duş sistemleri

Armatür & Duş sistemleri Armatür & Duş sistemleri Banyo ve mutfaklarda kaliteli, güvenli, hijyenik ve pratik çözümler sunan Kale Armüterler; hem estetik görünüm hem de tasarrufu ön planda tutan bir anlayışla tasarlandılar. En

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Prestijli İtalyan Yüzey. Yenilik & Tasarım Sınırlar Olmadan

Prestijli İtalyan Yüzey. Yenilik & Tasarım Sınırlar Olmadan Prestijli İtalyan Yüzey Yenilik & Tasarım Sınırlar Olmadan İtalyan Stili nin en mükemmel örneği.. 2 Lapitec ; yenilikçi, tam donanımlı sinterlenmiş taştır. Geniş formatlı levhalarıyla, ilgi çekici estetik

Detaylı

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr

Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları T E L E F O N. dekomaks.com.tr Raylı Dolap ve Çerçeve Kapak Sistemleri Sürme Kapak Mekanizmaları 2012 T E L E F O N 0312 348 90 30 dekomaks.com.tr Maksimum hız Maksimum kalite Maksimum estetik Hakkımızda 2006 dan günümüze... Dekomaks,

Detaylı

16 1/ F/0 R V İ K İ B İ N O N A L T I

16 1/ F/0 R V İ K İ B İ N O N A L T I İ K İ B İ N O N A L T I VRF/01/16 08 MONETRANGE 26 38 DEGASRANGE RIVERARANGE 70 yıl önce İzmir de başladığımız bu serüvende ; dünya standartlarında ürün ve hizmet sunar hale; çok çalışarak, sürekli araştırarak,

Detaylı

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ 2015 SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ Ses Yalıtımı ve İzolasyonu Uygulama ve Satış Firması AKSA AKUSTİK 10.06.2015 AKSA AKUSTİK SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ AKUSTİK SÜNGERLER PİRAMİT

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

PLATO. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

PLATO. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman PLATO Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Yalın ve modern tasarımı ile Plato, küçük çalışma alanlarını etkili bir şekilde kullanmanızı sağlayan tekil masalara, iki ve üç kişilik çalışma sistemlerine sahiptir.

Detaylı

İZYAPI DEKORASYON.

İZYAPI DEKORASYON. İZYAPI DEKORASYON 2 0 1 6 www.izyapidekorasyon.com Hakkımızda İz Yapı Dekorasyon Duraks, dekora f yalı mlı sıva sektöründe, gelişen teknolojiyi ve müşteri taleplerini dikkate alarak bina edilmiş sektörün

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

seramik sağlık gereçleri

seramik sağlık gereçleri seramik sağlık gereçleri Bir banyo, kullanışlı ve şık olduğu kadar; temiz, verimli ve uzun ömürlü olmalıdır. İşte banyonuz için hayatınızı kolaylaştıracak hijyenik, tasarruflu ve dayanıklı çözümler. Yenilikçi,

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı