ST-01 ST-02 ST-03 ST-04 ST-05 ST-06 TAŞ GÖRÜNÜMLÜ PANELLER. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ve UYGULAMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ST-01 ST-02 ST-03 ST-04 ST-05 ST-06 TAŞ GÖRÜNÜMLÜ PANELLER. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ve UYGULAMASI"

Transkript

1

2 Hakkımızda; 2006 Yılında Konya da kurulan firmamız modern çağın gereklerine uygun olarak demode olmayan renk ve çizgiler ile kişinin istek ve zevklerine uygun yaşam alanları oluşturmaya,gözden kaçmış değersiz alanları kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde dekore etmek isteyen müşterilerimiz için malzeme desteği sağlamaya başlamıştır. Fonksiyonellik ve çağdaş çizgi,çalışma ilkelerimizi oluşturmuştur. Firmamız 2012 yılının son çeyreğinde mobilya sektöründeki güçlü adımları ile hizmetlerine devam etmiştir. Mobilya ve dekorasyon ile ilgilenen bir çok esnafa teknolojik üretim hatlarıyla üretilmiş modern,ergonomik ve kaliteli malzeme tedariğinde bulunmaya başlamıştır. Mobilya ve Dekorasyon sektöründe yurt içi ve yurt dışında kaliteli ve doğru üretim politikasıyla teknolojik çözümler sunan bir çok firmanın dayanıklı mallarını bir araya getirerek siz müşterilerimizin kullanım alanlarına sunmaktayız. Firmamız modern ülkelerdeki değişim ve gelişimleri yakından takip ederek sürekli yenilenen misyonu ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı başarmıştır. Üretim,pazarlama,satış ve satış sonrası süreçlerde profesyonel girişimci ve güvenilir hizmet kalitesiyle sektörde büyük bir marka olmayı hedefleyen firamamız sektörde öncü bir kuruluş olmanın çabasıyla daha uzun yıllar hizmet vermeye devam edecektir.

3 TAŞ GÖRÜNÜMLÜ PANELLER ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ve UYGULAMASI ST-01 ST-02 ST-03 ST-04 ST-05 ST-06 - Birebir taş dokusuna ve görünümüne sahiptir. - Fiberglas, polyester mastik ve doğal taş tozundan imal edilmiştir. - PVC, MDF veya doğal taş değildir. - Alev almaz. - Ultraviyole korumalıdır, zararlı ışınlardan etkilenmez. - Hafiftir, ortalama ağırlık 6-7 kg/m2 düzeyindedir. - İnce fakat dayanıklıdır. - Darbelere karşı dayanıklıdır ve darbe emici özelliğe sahiptir. - Temizlenmesi kolaydır, yıkanabilir, silinebilir. Kesinlikle solma meydana gelmez. - Su ve nemden kesinlikle etkilenmez. - İstenilen ölçülere göre kesilebilir. - Her türlü doğal taş, beton, kiremit ve tuğla görünümünde birçok alternatif mevcuttur. - Vida ve dübel yardımıyla kaba inşaatı bitmiş duvar ve tavanlar dahil her türlü yüzeye uygulanabilir.

4

5 TAŞ GÖRÜNÜMLÜ PANELLER ST-07 ST-08 ST-09 ST-10 ST-11 ST-12 - Kanserojen madde içermez, insan sağlığına ve çevreye zarar vermez. - Üretiminde sentetik boya değil gerçek doğal taş tozu kullanıldığı için panellerin renkleri doğal taşta da olduğu gibi ton farkı gösterebilir. - Derzlerinde (birleşim yerlerinde), yapısında taş tozu ihtiva eden özel ithal mastik dolgusu kullanıldığı için, panellerde desen takipsizliği değil bütünlük söz konusudur. - Her modelin kendine ait rötüş boyaları bulunmaktadır.rötuş işleminde gerek desen gerekse derz boyası birleşim yerlerine tatbik edilir. - Tavan gibi taş kaplamalarının çok riskli ve maliyetli olduğu yüzeylerde,tavanın yapısına bağlı olarak;ya doğrudan tavana monte şeklinde ya da tavana monte edilecek bükümlü profiller üzerine kavis verilerek montajı mümkündür. - Doğal taş ile yapılması çok zor olan alanlar ve özel tasarımlar bu panneller ile kolaylıkla taş görünümüne kavuşabilir.

6

7 EKOLOJİK PANELLER SAM-01 SAM-02 SAM-03 SAM-04 SAM-05 SAM-06 Paneller 50x50cm ebatlarındadır.panellerinin üretiminde kullanılan hammadde, şeker kamışı sapının, lifli tortusudur.doğa dostu ekolojik paneller %100 geri dönüşümlüdür. Kolayca taşınabilir, nakliyesi kolay ve oldukça hafiftir.tavana ve duvara kolaylıkla monte edilebilir, istenilen renklerde boyanabilir. Ekolojik duvar panelleri ekonomik, uygulaması kolaydır.çabuk deforme olmaz çünkü sert bir malzemedir. Aralarındaki hava boşluğu sayesinde düşük oranda ses ve ısı yalıtım özeliğide bulunmaktadır.panelleri m² üzerinden sipariş edebilirsiniz. Birçok değişik modeli sayesinde istediğiniz çeşitlikte dekorlar oluşturabilirsiniz.

8

9 EKOLOJİK PANELLER UYGULAMA ALANLARI SAM-07 SAM-08 SAM-09 Türkiye de dekorasyon pazarında çok fazla meşhur olmamış bu ürün özelikleri sayesinde yurt dışında en çok kullanılan malzemelerden birtanesidir. SAM-10 SAM-11 SAM-12 - İç mekanlarda hemen her yerde uygulaması mümkündür, - Mutfak, Banyo, Wc ve Antrelerde, - Yatak odası,oturma odası ve Misafir odası gibi mekanların tavan ve duvarlarında. - İki kolan arası yada kolon kaplamalarında, - Mağaza tavan,duvar ve vitrin dekorlarında, - İş yeri Ofis ve tüm Özel mekanlarda, - %100 Ekolojik olması,solunumu zorlaştırmayan bir malzeme olması itibari ile son zamanlarda spor salonlarında,hem görsel dizaynı sağlamak,hemde içerideki ses ve ısı kaybını önlemek için kullanımı tercih edilmeye başlanmıştır.

10

11 3B MDF PLAKLAR KADİFE KAPLAMA MDF-01 MDF-02 MDF-03 MDF-04 MDF-05 MDF-06 3B MDF plaklar üç boyutlu görüntü sağlayacak şekilde işlenip üzeri astar boya ile kaplanır.3b MDF plaklar sizlere ham haliyle(boyasız) temin edilecektir.standart üretim plaka ölçülerimiz 210x93cm(1,95m²) ve 280x104cm (2,91m²) olup proje doğrultusunda serbest ölçü ile de çalışılmaktadır.3b MDF plaklar istek üzerine PVC uygulaması ile teslim edilmektedir.3b MDF plakar 8mm,18mm ve 22mm kalınlıklarda üretilmiş haldedir.değişik yüzey seçenekleri sayesinde mekanlara ayrıcalıklı bir dinamizm katar.

12 3B MDF PLAKLAR Desen devamlılık özelliği sayesinde geniş yüzeylerde de rahatlıkla uygulanabilir. Parlak ve mat görüntü verilebilir, mimari projelerde kolaylıkla kullanılabilir. Dilerseniz kendi tasarımınızı özel olarak uygulatabilirsiniz. UYGULAMA ALANLARI - Mutfak dolaplarında, - Tezgah Dolaplarında, - Banyo dolaplarında, - Tv Ünitesi, - Yatak Odası Mobilyaları, - Koltuk Takımları, - Duvar Kaplamaları, - Eczane Vitrinleri, - Kuyumcular,Mağaza Vitrinleri, - Kapı Kaplamaları, - Ofis Mobilyaları, Kısacası mobilyanın olduğu her yerde hayal gücünüzün sınırlarını zorlayarak farklı modeller yaratabilirsiniz. MDF-07 MDF-08 MDF-09 MDF-10 MDF-11 MDF-12

13 MDF SEPERATÖR MDF Seperatörler üç boyutlu görüntü sağlayacak şekilde işlenip üzeri astar boya ile kaplanır.mdf Seperatörler sizlere ham haliyle(boyasız) temin edilecektir.standart üretim plaka ölçülerimiz 210x93cm(1,95m²) ve 280x104cm (2,91m²) olup proje doğrultusunda serbest ölçü ile de çalışılmaktadır. MDF plakar 8mm,18mm ve 22mm kalınlıklarda üretilmiş haldedir. MDS-01 MDS-02 MDS-03 MDS-04 MDS-05 MDS-06 UYGULAMA ALANLARI - Amerikan Mutfak Tarzı Evlerde, - Geniş Oturma Alanlarının Olduğu Bölgelerde, - Duvar Paneli Olarak, - Yatak Odası,Oturma Odası ve Yemek Odası Gibi Alanlarda, - Kuyumcularda,Mağazalarda,ve Mağaza Vitrinlerinde, - Ofis ve İş Yerlerinde - Gözünüze Hoş Görünmeyen Bölgelerde, - Mimari Projelerde, - Mekanların Ölü Alanlarında, - Cafe,Restorant ve Pastanelerde, - Bahçe Düzenlemelerinde (Su Görmeyen Bölgelerde) Kısacası hayal ettiğiniz herhangi bir yerde uygulanabilir.

14

15 PLEKSİ SEPERATÖR RENK SEÇENEKLERİ ÇUBUK/ROD ÇİÇEK/FLOWER GÜL/ROSE PLS-01 PLS-02 PLS-03 YAPRAK/LEAF FİLE/NET PLS-04 PLS-05 KLASİK/CLASSIC SİYAH/BLACK YEŞİL/GREEN BEYAZ/WHITE PEMBE/PINK FÜME/GREY MAVİ/BLUE ŞEFFAF/TRANSPARENT TURUNCU/ORANGE KIRMIZI/RED SARI/YELLOW KAHVERENGİ/BROWN MOR/PURPLE KROM /CHROME KADİFE-GRİ/GREY KADİFE-SİYAH/BLACK KADİFE-KIRMIZI/RED PLS-06

16

17 PLEKSİ SEPERATÖR RENK SEÇENEKLERİ/TINT KROM /CHROME KADİFE/VELVET LABİRENT/LABYRINT PLS-07 PLS-08 PLS-09 SİYAH/BLACK BEYAZ/WHITE FÜME/GREY EBAT/SIZE ŞEFFAF/TRANSPARENT KIRMIZI/RED KAHVERENGİ/BROWN OKSİJEN/OXYGEN BAĞLANTI APARATLARI YER APARATI PLS-10 PLS-11 PLS-12 : : 29x29 cm 29x29 cm : 29x29 cm : 29x29 cm : 29x29 cm : 29x29 cm OKSİJEN/OXYGEN : 60x60 cm YAPRAK/LEAF : 29x29 cm MDF SEPERATÖR : 210x93 cm 280x104 cm ÖZEL EBAT

18

19 DEKORATİF YALITIM LİLLE / IY-001 İZMİR / IY-002 DUBLİN / IY-003 BURSA / IY-004 İBİZA / IY-005 PİSA / IY-006 Önceleri dış cephelerde kullanımı tercih edilen ve sonradan modernize edilerek iç cephe tavan yalıtımı olarak kullanılan ve ses,ısı yalıtımı sağlayan malzemeler,tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı modellerle üretilmeye devam etmektedir. Ürünler 50x50cm ebatlarında 15mm kalınlığındadır. Ürünleri beyaz halde temin ederek istediğiniz renge boyama tercihi size bırakılmıştır. Uygulama esnasında SES,TOZ,PİSLİK,MOLOZ oluşmaz. Uygulaması çok kolaydır. Tüm yüzeylere uygulanabilir fakat yumuşak yapıya sahip olduğu için deforme olma olasılığına karşılık insanların sürekli dokunamayacağı bölgelere yapılması tavsiye edilir. Günümüzde kullanılan mantolama sistemleri ve yalıtım levhaları arasında, en popüler olanı EPS (Ekstrüde Polistiren) dir.oldukça düşük bir ısı iletkenlik değerine sahip olan EPS levahların yangın sınıfı da B-1(Zor alevlenici)dir.

20 DEKORATİF YALITIM Evinizde,binanızda ısı yalıtımı hem kışın soğuktan hemde yazın sıcaktan korunmanız için oldukça önemlidir. Basit hususlara dikkat edilerek ve yapınıza yapılacak iyi bir yalıtımla %60 a varan oranlarda tasarruf sağlayabilirsiniz. Yalıtım malzemesi her ne olursa olsun ne kadar kalın malzeme kullanırsam o denli tasarruf ederim mantığı çok yanlıştır. Tüm yalıtım malzemeleri belirli kalınlığa kadar tasarruf yüzdesini artırırken,belirli bir optimal değeri geçtikten sonra tasarruf yüzdesini düşürecektir.bu malzememerin kalınlığı ne çok fazla,ne de çok düşük olmalıdır. Örneğin binanızda en yüksek ısı kaybı binanızın kuzey duvarından ve çatısından gerçekleşir. Bu nedenle binanızın kuzeyi rüzgara açıksa daha kalın yalıtım malzemesi kullanmanızı tavsiye ederiz.bunu binanızın dışındaki mantolama sistemine artı olarak kuzeyi gören duvarınıza iç cepheden de uygulayabilirsiniz. TOLEDO / IY-007 PARİS / IY-008 VİENNA / IY-009 VALENCİA / IY-010 PARMA / IY-011 TURİN / IY-012

21 AHŞAP GÖRÜNÜMLÜ KÖPÜK YALITIM AHŞAP GÖRÜNÜMLÜ KÖPÜK MALZEME HEM UCUZ,HEM HAFİF. ATHEN DİŞBUDAK BEYAZ IY-013 LYON DİŞBUDAK BEYAZ IY-016 ATHEN GÜRGEN IY-014 LYON GÜRGEN IY-017 ATHEN ÇAM LYON ÇAM IY-015 IY-018 Ahşap görünümlü modelleri ile farklılıklar yaratabilirsiniz. Örneğin; - Mutfak ve balkon tavan ve duvarlarında, - Salon,oda tavan ve duvarlarında, - Ofis,Mağaza,Showroom,Büro ve Özel yerlerde, - Lambri tavan üzerine, alçıpan tavan ve beton tavan üzerine, - Sararmış,lekeli,rutubetli,daha önce su almış yerlerde, - Boyası dökülmüş tüm alanlarda,kısacası soğuk ve sıcak sirküsü olan herhangi biryerde rahatlıkla kullanılabilir. - Sert ve darbeye dayanıklıdır. Bu ürün XPS sınıfına girmektedir.xps ürünlerin ısı iletkenliği, imal edilirken kullanılan şişirici gaz ile sağlanmaktadır.havadan daha az ısı iletkenliğine sahip bu gazların hava ile yer değiştirmesi sonucu,izolasyon oranı azalmaktadır.xps ürünlerinde EPS den farklı olarak ürün zamanla yaşlanmakta ve ve izolasyon özelliğini kaybetmektedir.

22

23 AHŞAP GÖRÜNÜMLÜ POLİÜRETAN STOCKHOLM ÇAM IY-022 BRETT AÇIK MEŞE IY-019 STOCKHOLM GÜRGEN IY-023 ÖLÇÜLER BRETT KOYU MEŞE IY-020 STOCKHOLM DİŞBUDAK BEYAZA IY-024 LYON ve ATHEN GRUBU : 50x50 cm KİRİŞ GRUBU : 9x6cm (2m,3m,4m) 12x12cm (2m,3m,4m) 20x13cm (2m,3m,4m) KİRİŞ TROL KOYU MEŞE IY-025 6cm 12cm 9cm 12cm 20cm 13cm BRETT BEYAZ IY-021 KİRİŞ TROL BEYAZ IY-026 STOCKHOLM GRUBU : 16,5 cm x 1 00cm BRETT GRUBU : 16 cmx20mm X 300cm

24

25 SÖVE-DEKORATİF DIŞ CEPHE KAPLAMASI DESENLİ DIŞ CEPHE SÜTUN vekaideler DEKORATİF ÜRÜNLER B1 ALEV YÜRÜMEZ ŞIK ve GÖSTERİŞLİDİR EKONOMİKTİR DENİZLİK ve TAÇ SÖVE DIŞ CEPHE KAPLAMA MONTAJI KOLAYDIR İSTERSENİZ İÇ DEKOR OLARAK SOĞUĞA KARŞI KORUR Söve, 22 Kg/M³ Yoğunlukta (Dansite) Ekspande Polistren Strafor (EPS) bloklarının CNC makina yardımı ile çok farklı çeşitlerde üretilen ve genellikle binalarda pencere kenarlarına hem ısı yalıtımı sağlamak hemde görsel olarak daha güzel göstermesine yarayan, Silis kumu ve bağlayıcı kimyasallarla oluşmuş Söve Harcı ile kaplanan ve uzunluğu standart 200 cm olan ısı yalıtım malzemesidir. Söve Çeşitleri tasarımcıya, firmaya göre çok farklı seçeneklerde olabilir. Söve çeşitlerinde dikkat edilmesi gereken kısım 2 boyutlu olarak çekme makinasından geçirilebiliyor olmasıdır. Eğer söve çekme makinasından geçirilemiyorsa Elle kumlama metodu ile söve kaplaması yapılır. Elle Kumlama yapılması durumunda yüzey biraz daha pürüzlü olur ve çekme makinasındakine oranla daha incedir.biz söve çeşitlerini seçerken bazı önemli konulara dikkat ediyoruz.bunlar direk olarak maliyetle ve söve satış fiyatı ile orantılıdır.o nedenle bu hem tüketici hemde uygulayıcı için önemlidir. Özellikle çoğu ürün simetrik olarak üretilir ve böylelikle kullanılan EPS bloklarında telef oranını azaltır.böylece maliyet düşürülmüş olacaktır.aksi durumda bu telefin masrafını tüketici karşılayacağından söve maliyeti daha yüksek rakamlara tedarik edilmiş olacaktır.

26 PANEL ÇİT & SUNİ ÇİM - SUNİ ÇİM VE BOYALI SAHA SİSTEMİ Futbol Sahası Basketbol Sahası Tenis Kort Voleybol Sahası - OTOMASYONLU KAPISI SİSTEMLERİ Araç Giriş Kapısı Personel Giriş Kapısı Yaya Giriş Kapısı - PANEL ÇİT Bahçe Çitleri Duvar Çitleri Firmamızdaki tüm ürünlerde olduğu gibi bu ürünlerde de devamlılık sağlanmaktadır. Zamanla deforme olan, kırılan ürünler için tüm seriyi bozmadan yerine bir yenisini tedarik etmek ve montajını yapmak her zaman mümkündür.

27 EV ve İŞ YERLERİNDE MAĞAZA ve MARKETLERDE VİTRİN DEKORLARINDA PASTANE,CAFE ve RESTORANLARDA ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİNDE TÜM SAĞLIK KURULUŞLARINDA OKULLARDA,KREŞLERDE SABAH : 08:30 AKŞAM : 23: GÜNCEL DİJİTAL KATALOĞUMUZU WEB ADRESİNDEN İNDİREBİLİR,FİYAT LİSTEMİZİ veya FİYAT TEKLİFİ ALMAK İÇİN bilgi@saglican.com ADRESİNE ÜRÜN KODLARINI BELİRTMEK SURETİ İLE MAİL ATARAK BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. KATALOGTAKİ ÜRÜNLERİN TEŞİRLERİNİ FİRMAMIZA GELEREK GÖREBİLİRSİNİZ.. KISACASI HAYAL ETTİĞİNİZ HERYERDEYİZ...

28 ÇAĞLAR GRUP DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. Babalık Mahallesi Yahya Çavuş Cad.Doğu İş Merkezi Kat:5/504 Selçuklu / KONYA TEL.: FAX.: GSM.: İnfo@saglican.com

Taş Kaplama. Yazar Administrator Pazar, 14 Ekim 2012 20:53 - Son Güncelleme Salı, 11 Aralık 2012 09:56

Taş Kaplama. Yazar Administrator Pazar, 14 Ekim 2012 20:53 - Son Güncelleme Salı, 11 Aralık 2012 09:56 Gelişen teknoloji, dekorasyon konusunda da pek yenilik getiriyor. Kırca Taş Doğal Taş Kaplamaları, mekanlara, eskinin, arduvaz, beton, kiremit görüntü hissini rirken, yeni teknoloji anlayışıyla üretilmiş

Detaylı

TAŞ GÖRÜNÜMLÜ DUVAR PANELLERİ

TAŞ GÖRÜNÜMLÜ DUVAR PANELLERİ TOPTAN SATIŞ LİSTESİ TAŞ GÖRÜNÜMLÜ DUVAR PANELLERİ ST-01 LASCAS NEGRA m² 3,9 130x300 130,00 507,00 ST-02 LADRİLLO MULTİ COLOR LASTRA m² 4 133x300 109,00 436,00 ST-03 SİLLAREJO COBRİZA m² 4 133x300 130,00

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EKSTRÜDE POLİSTREN KÖPÜK (XPS)

Detaylı

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık...

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Isı Yangın Ses Su Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı İnşaat yapı sektörüne, yeni bir soluk ve yeni nesil bir anlayışıyla, duvar yapı elemanları üretimi ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''!

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH; Dünyadaki en büyük ebatlı yüksek teknoloji ürünü PORSELEN malzemedir. (3650*1250 mm & 3200*1500 mm) -Çizilmez -Yanmaz -Anti bakteriyel ve hijyeniktir -Leke

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Çatı kaplaması için kullanılan malzemeler şunlardır.

Detaylı

İç ve Dış Dekor Ürünleri

İç ve Dış Dekor Ürünleri İç ve Dış Dekor Ürünleri Sizin Çizginiz www.cizgimimarlikdekorasyon.com www.cizgisove.com Sizin çizginiz sloganından yola çıkarak MDT ÇİZGİ adını verdiğimiz firmamız 2006 yılından beri çeşitli dekorasyon

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI PVC PANEL KİREMİT ÜRÜN BİLGİSİ ÜRÜN AVANTAJLARI ASA ile kaplanan DURAMİT PVC Panel Kiremitleri ko-ekstrüzyon teknolojisiyle üretilmiş, 2 katmanlı özel çatı kaplama levhalarıdır. Üst katman malzemesi olarak,

Detaylı

DEKORATİF YALITIM SİSTEMLERİ

DEKORATİF YALITIM SİSTEMLERİ Söve Denizlik Kat Silmesi Payandalar Paneller Ahşap Kaplama Taş Kaplama Ahşap Söve Taş Söve Köşe Taşları DEKORATİF YALITIM SİSTEMLERİ Firmamız izolasyonlu dış cephe kaplamaları, kartonpiyer, söve, denizlik,

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

LAMBA GÖBEKLERİ... 04 TAVAN KAPLAMA... 04 POLISTREN PANELLER... 05 KARTONPİYERLER... 06 ÖZEL TASARIMLAR... 08 SÖVELER... 10

LAMBA GÖBEKLERİ... 04 TAVAN KAPLAMA... 04 POLISTREN PANELLER... 05 KARTONPİYERLER... 06 ÖZEL TASARIMLAR... 08 SÖVELER... 10 ESTETİK YAPILAR LAMBA GÖBEKLERİ... 04 TAVAN KAPLAMA... 04 POLISTREN PANELLER... 05 KARTONPİYERLER... 06 ÖZEL TASARIMLAR... 08 SÖVELER... 10 DENİZLİK VE TAÇ PROFİLLER... 14 CEPHE KAPLAMALARI... 16 BİTİŞ

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI TERMAFACE : Dekoratif görünümlü, yalıtımlı ve akustik paneller Duvar kaplamalarında ses ve ısı izolasyonunu aynı anda sağlayan TERMAFACE grubu ürün

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME THERMOMEX ISI,SES YALITIMI ile SU İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME TEMEL ÖZELLİKLER TANIM Yapısında bulunan özel hafif agregalar ve polimerler sayesinde her koşulda kolayca hazırlanıp rahatlıkla uygulanabilen

Detaylı

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. YÜZEY TEKNOLOJİLERİ A.Ş Doküman kodu : Yayın tarihi : 01.03.2015 Revizyon numarası : 00 Revizyon tarihi :,, Sayfa numarası : 1/2 ŞİRKET BİLGİLERİ 5K Yüzey Teknolojileri A.Ş. Güzel Hisar Mah. Yıldırım Beyazıt

Detaylı

DIŞ KÖŞE DÖNÜŞ PROFILI

DIŞ KÖŞE DÖNÜŞ PROFILI DIŞ KÖŞE DÖNÜŞ PROFILI Yapıların dış köşelerinde yatay kaplama profillerini birbirine sabitlemek ve doğrusal bir köşe birleşimi oluşturmaya yarayan profildir. Dar (70.12 mm), ekonomik (50 mm) ve geniş

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

MANTOLAMA & ISI YALITIMI. Kalite ve Estetik TEL & FAX: 0232 388 55 65. www.efesove.com.tr

MANTOLAMA & ISI YALITIMI. Kalite ve Estetik TEL & FAX: 0232 388 55 65. www.efesove.com.tr S E EFE S VE MANTOLAMA & ISI YALITIMI Kalite ve Estetik TEL & FAX: 0232 388 55 65 www.efesove.com.tr HAKKIMIZDA 1983 yılından bu yana İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Efe Söve İç ve Dış Cephe

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr

www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Sitesi; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00 mž açık otoparkdan oluşmaktadır.

Detaylı

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto Isı Yalıtım Levhası Sıva Harcı Kale Silastar Promanto Dübel Promanto

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU

MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU 4760 TAŞ DOKU SİYAH / KM3005 MUTFAK EVİ N K A L BİDİ R. Modern ve farklı desen alternatifleriyle mutfağınız için yeni trend çözümler... AQUALOCK CLICK SİSTEM ile, kolay

Detaylı

"Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu...

Isı Yalıtımında Doğru Çözüm Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... "Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto

Detaylı

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989)

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989) ZEMİN İZOLASYONU FLOORMATE MALZEME ÖZELLİĞİ Uzunluk: 1200mm Genişlik: 600mm Kalınlık: 30, 40, 50, 60,80 mm BASMA DAYANIMI : 200 kpa (%10 deformasyonda) BASMA SÜNMESİ : 60 kpa (%2 deformasyonda, 50 yıl

Detaylı

P.??...ve Yatırım ıvwdürü

P.??...ve Yatırım ıvwdürü TARiH 17.07.2014 SAYı 64 IAdl ::ioyadı/ i ıcaret Unvanı Tebligat Adresi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi Vergi Numarası T.C Kimlik Numarası Telefon No Faks No E-Mail BARTIN T.C il ÖZEL idaresi Plan Proje inşaat

Detaylı

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI MARDİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI TS 825 in Bina Yaklaşımı Her hacim ayrı ayrı

Detaylı

HAFİF ÇELİK MALZEME BETOPAN EPS. Strafor) ŞASE YÜK KAPASİTESİ KATSAYISI

HAFİF ÇELİK MALZEME BETOPAN EPS. Strafor) ŞASE YÜK KAPASİTESİ KATSAYISI REM ŞARTLARI (1. Derece Deprem Bölgesi)Etkin Yer İvmesi Katsayısı Ao : 0,40 HAFİF ÇELİK MALZEME (ST-37 ) Standart DIN EN 10147-00,çinko kaplanarak galvanize edilmiş yapı çeliği İKLİM ŞARTLARI 3 İklim Bölgesi

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri Mantolama Sistemleri Mantolama Nedir? Kale Son Kat Kaplamalar Kale Mantolama Sistem Bileşenleri 9 Adımda Mantolama Kış aylarında dış ortamdaki soğuk havanın iç mekanlarda ısı kaybına neden olmasını; yaz

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

D_CI_DC50_Ω_DCC75_40AKS (BX+DCC75+Ω+DC50+BX+CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 34,08 kg.

D_CI_DC50_Ω_DCC75_40AKS (BX+DCC75+Ω+DC50+BX+CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS 34,08 kg. D_CI_DC50_Ω_DCC75_40AKS (BX+DCC75+Ω+DC50+BX+CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ ÇİFT İSKELETLİ SİSTEM LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ

Detaylı

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI 1 MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA

Detaylı

İZOLASYONLU CEPHE PANELİ

İZOLASYONLU CEPHE PANELİ İZOLASYONLU CEPHE PANELİ 01 FiRMA PROFiLi Desos Precast, 20 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne prekast cephe giydirmeleri konusunda hizmet vermektedir. Yurt içi ve yurt dışında otel, hastane, iş merkezi,

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

DEKORATİF CEPHE KAPLAMA

DEKORATİF CEPHE KAPLAMA DEKORATİF CEPHE KAPLAMA PANELLERİ DEKORATİF CEPHE KAPLAMA PANELLERİ HAKKIMIZDA ÇAVUŞOĞLU A.Ş. Firmamız 1982 yılından bu güne kadar akrilik su bazlı dekoratif boyalar ve yardımcı malzemeleri üretmiş, Texco

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

AKGUL GROUP STANDART PREFABRİK YAPILAR www.akgul-group.com

AKGUL GROUP STANDART PREFABRİK YAPILAR www.akgul-group.com AKGUL GROUP STANDART PREFABRİK YAPILAR www.akgul-group.com 1 STANDART PREFABRİK YAPILAR Prefabrike hazır yapılar amacına göre geniş ve uzunlukları değişken, istenilen her türlü yerleşim alanına uygulanabilecek

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places.

Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places Su ve nemden etkilenmez Water and moisture can not rebut it www.kompozitpark.com Doğayla uyumlu In harmony with nature 1 Deck Yüksek

Detaylı

SOĞUK DEPO PANELLERİ:

SOĞUK DEPO PANELLERİ: SOĞUK DEPO PANELLERİ: KİLİTLİ VE KİLİTSİZ SOĞUK DEPO PANELİ UYGULAMALARIMIZ: İTS GRUP olarak ; Endüstriyel yapının tasarımında ilk önce yapının kullanım amacına göre soğuk depo mimari projeyi hazırlıyoruz.

Detaylı

Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi. Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13

Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi. Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13 Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13 Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi sistemi, betonarme ve çelik yapılarda, Tek iskeletli

Detaylı

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI DUVAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI BLOK DUVAR Alçı panel, alçının belirli oranda suyla karıştırılıp

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

Teknik Bülten Baumit open Reflect Yalıtım Plakası

Teknik Bülten Baumit open Reflect Yalıtım Plakası Teknik Bülten Baumit open Reflect Yalıtım Plakası Ürün Bloklanmış köpük ve ekstrüde polistirol parçacıklı köpükten ısı yalıtım plakası. Baumit open - Die KlimaFassade ve Baumit open S - Die SanierKlimafassade

Detaylı

Şehrin Estetik Yapıları Karmod Metropol Kabin dan bugüne...

Şehrin Estetik Yapıları Karmod Metropol Kabin dan bugüne... Şehrin Estetik Yapıları Karmod Metropol Kabin 1986 dan bugüne... Karmod Metropol hayatın her yerinde... www.karmod.com Kabin üretiminde Dünya lideri Karmod, Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği Metropol Kabinleri

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer Tarih: 26.12.2016 637 Ada / 3 Parsel Toplam İnşaat m² 2.310 m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı 14 adet Toplam İnşaat Maliyeti 2.305.167 TL Yüzde İlk Ödemeler 4,6 % 105.000 TL İş makinesi 0,5 % 10.934 TL Ödemeler

Detaylı

DIŞ CEPHE KAPLAMASI VE KARTONPİYER. www.izmirsove.net İZMİR/TÜRKİYE. www.izmirsove.net. Tüm ölçüler mm dir

DIŞ CEPHE KAPLAMASI VE KARTONPİYER. www.izmirsove.net İZMİR/TÜRKİYE. www.izmirsove.net. Tüm ölçüler mm dir İZMİR/TÜRKİYE İSFG-02 İSFG-04 İSYB-03 İSYB-04 İSYB-02 İSY-05 İSY-06 İSY-07 İSY-08 0 0 İSYB-01 0 İSFG-03 İSFG-01 CEPHE KAPLAMARI CEPHE KAPLAMALARI VE AKSESURLAR OUT SIDE SURFACES AND DECORATIVE * ISI VE

Detaylı

Tulpar yerün birevü buççağunda bulsa da, öz yılkısın tabar. (Tulpar dünyanın bir başka köşesinde olsa da, kendi sürüsünü bulur.)

Tulpar yerün birevü buççağunda bulsa da, öz yılkısın tabar. (Tulpar dünyanın bir başka köşesinde olsa da, kendi sürüsünü bulur.) Tulpar ın adı, Türk, Kırgız ve Altay mitolojilerinde geçer. Genelde beyaz veya kara (tek renk) bir at olarak betimlenir. Beyaz kanatları vardır ve Kuday (Tanrı) tarafından yiğitlere yardımcı olması için

Detaylı

Bu sunumda yer alan konular;

Bu sunumda yer alan konular; Bu sunumda yer alan konular; Trend Cephe hakkında. Kompakt laminat tanımı, nerelerde kullanılır. Uygulama teknikleri. Fundermax dış cephe kartela Teknik Özellikler Fundermax dış cephe referans görselleri.

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon programı iç dekorasyon modelleri iç dekorasyon fiyatları

Detaylı

PLEKSİGLASS. Pleksiglas Levha polimetilmetakrilat (PMMA) esaslı termoplastik bir

PLEKSİGLASS. Pleksiglas Levha polimetilmetakrilat (PMMA) esaslı termoplastik bir PLEKSİGLASS Pleksiglas Levha polimetilmetakrilat (PMMA) esaslı termoplastik bir malzemedir. Döküm Pleksiglas, cam ile kıyaslandığında % 92 oranında daha fazla ışık geçirgenliğine sahiptir. Pleksiglas özel

Detaylı

YERDEN ISITMA VE YALITIM ÜRÜNLERİ ESPAN ISIBOARD. ısıtaş. inşaat A.Ş.

YERDEN ISITMA VE YALITIM ÜRÜNLERİ ESPAN ISIBOARD. ısıtaş. inşaat A.Ş. YERDEN ISITMA VE YALITIM ÜRÜNLERİ ESPAN ISIBOARD ısıtaş 1950 inşaat A.Ş. R ISITAŞ HAKKINDA Üretim çalışmalarına 1950 yılında soba imalatıyla başlayan ISITAŞ, 2008 yılına kadar Türkiye,Balkan Ülkeleri,Azerbaycan

Detaylı

Şirket Profili. İmalat. Şirketimizin temeli babamız Kemal Tok ile 1970 yıllarına dayanıp inşaat sektöründe birçok projeye başarıyla imzasını atmıştır.

Şirket Profili. İmalat. Şirketimizin temeli babamız Kemal Tok ile 1970 yıllarına dayanıp inşaat sektöründe birçok projeye başarıyla imzasını atmıştır. Şirket Profili İmalat Şirketimizin temeli babamız Kemal Tok ile 1970 yıllarına dayanıp inşaat sektöründe birçok projeye başarıyla imzasını atmıştır. - Kaliteden ödün vermeden, teknolojinin getirdiği yeniliklere

Detaylı

CeketMAX Dış Cephe Sistemi. Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31

CeketMAX Dış Cephe Sistemi. Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31 CeketMAX Dış Cephe i Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31 CeketMAX Dış Cephe i sistemi, en üst seviyede yalıtım isteyen, A enerji sınıfı, binaların ve pasif ev tasarımlarında

Detaylı

KATALOG 2014 www.egekonteyner.net www.egekabin.net

KATALOG 2014 www.egekonteyner.net www.egekabin.net KATALOG 2014 GÜVENİN, SAĞLAMLIĞIN VE KALİTENİN BULUŞTUĞU NOKTA... MİSYON Firmamız müşterilerimizin talepleri doğrultusunda projelendirme, dizayn ve yenilikçi ürünler sunmayı amaçlamaktadır. Gelişmekte

Detaylı

İZYAPI DEKORASYON.

İZYAPI DEKORASYON. İZYAPI DEKORASYON 2 0 1 6 www.izyapidekorasyon.com Hakkımızda İz Yapı Dekorasyon Duraks, dekora f yalı mlı sıva sektöründe, gelişen teknolojiyi ve müşteri taleplerini dikkate alarak bina edilmiş sektörün

Detaylı

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) ISI

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

www.sanberkinsaat.com

www.sanberkinsaat.com www.sanberkinsaat.com Alesta apartmanı Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de, doğanın içinde yer alan 1066,85 m² alan üzerinde 12 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Alesta apartmanında 3 adet iş yeri (

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan Askı çubuk aralığı 1200 mm Panel 600 mm 600 mm Modüler Asma Tavan Sistemleri; tavandan geçen her türlü tesisatı gizlemek; aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi

Detaylı

W361 Vidipan Bölme Duvar

W361 Vidipan Bölme Duvar W361 Vidipan Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Vidipan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban

Detaylı

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu TÜRKİYE NİN FAWORİ Sİ OCAK 07 FİYAT LİSTESİ Önerilen fiyatlardır. İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu 4 Dış Cephe Ürün Grubu 57 Sentetik Ürün Grubu 89 Yol Çizgi Boyası ve Tineri 0 Selülozik Ürün Grubu Tutkal

Detaylı

Y e n i k e n t.

Y e n i k e n t. Y e n i k e n t www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Park; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

Mantolama Sistemleri 02/2016. Mantolama Sistem Ürünleri ve Isı Yalıtım Plakaları

Mantolama Sistemleri 02/2016. Mantolama Sistem Ürünleri ve Isı Yalıtım Plakaları Mantolama Sistemleri 02/2016 Mantolama Sistem Ürünleri ve Isı Yalıtım Plakaları İçindekiler Mineral Yün FKD... 4 Mineral Yün FKD-S... 4 Beyaz EPS... 5 Gri EPS... 5 Plastik Çivili Dübel... 6 Plastik Çivili

Detaylı

Toplamda 13.766m2 arsa üzerine kurulu Zirve Park;

Toplamda 13.766m2 arsa üzerine kurulu Zirve Park; Türköz İnşaat ın en gözde projelerinden olan Zirve Park ta birbirinden farklı ayrıcalıkları bir arada bulabileceğiniz kent yaşamının kargaşasından uzak, 0 Evler in en değerli bölgesinde Kocaeli'nin tüm

Detaylı

ÇELİK YAPILAR. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe

ÇELİK YAPILAR. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe. Çelik Yapıda Cephe ÇELİK YAPILAR Cephe elemanı yatay ve düşey elemanların oluşturduğu forma bağlı olarak rüzgar yüklerini iki yada tek doğrultuda aktarır. Bu, döşemenin düşey yükler altındaki davranışına benzer. 8 1 Çelik

Detaylı