R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı"

Transkript

1

2

3 R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı

4 Dr. Kadir TOPBAŞ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı

5 Sevgili Ataşehirliler, Ataşehir e hizmet yolunda yeni bir sayfayı açmak üzere olduğumuz bugünlerde heyecanla ve şevkle hazırladığımız projelerimizi sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bildiğiniz gibi Ataşehir halkının daha iyi ve yerinden hizmet alabilmesi adına 2008 yılında Ataşehir ilçemiz kurulmuştu. Geride bıraktığımız 5 yıl Ataşehir halkının beklentilerinin boşa çıktığı, halkın taleplerinin dikkate alınmadığı, Ataşehir e özel projelerin düşünülmediği, yapılmadığı bir dönem olarak malesef hafızalarda yer etmiş oldu. Ataşehirlilerin hak ettiği hizmeti alması için artık Ataşehir de değişim zamanı! Önümüzdeki dönem Ataşehir in kaybedilmiş 5 yılını hep birlikte kenetlenerek telafi etme dönemi olacaktır. Gönül rahatlığıyla ifade edebilirim ki; bunun için altyapımızla, ekibimizle ve projelerimizle hazırız. Siz sevgili Ataşehirliler için mahalle mahalle, sokak sokak analizler yaparak oluşturduğumuz projelerimizde ilçemizin ihtiyaçlarını, ilçemizin marka değerinin üst seviyeye taşınmasını öncelik olarak belirledik. Ataşehiri dünyanın en güzel şehirlerinden biri yapacak projelerimizle ilçemizi hak ettiği saygın konuma taşıyacağız. Bu uğurda heyecanımızın, coşkumuzun, Ataşehir e olan sevdamızın gönüllerinizde karşılık bulacağına yürekten inanıyorum. Yeni dönem Ataşehir de şeffaf, temiz ve güven veren bir belediyecilik dönemi olacak. Sizlerle bütünleşen, sorunları ile yüzleşen, çözüm üreten, sadece sizleri önceleyen bir belediyecilik dönemine desteklerinizle kavuşacağımıza yürekten inanıyorum. Birlikte, daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle... Nimetullah Topu Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah Topu Ataşehir Belediye Başkan Adayı

6

7 01 Dudullu - Ataşehir Bostancı Metro Hattı Her Yerde Metro Her Yere Metro; Dudullu - Ataşehir - Bostancı metro hattı ile Ataşehir trafiği rahat bir nefes alacak.

8 02 Ümraniye -Ataşehir Göztepe Metro Hattı Her Yerde Metro Her Yere Metro; Ümraniye -Ataşehir - Göztepe metro hattı ile Ataşehir trafiği rahat bir nefes alacak.

9 03 Sultanbeyli-Ataşehir Kadıköy Metro Hattı Her Yerde Metro Her Yere Metro; Sultanbeyli - Ataşehir - Kadıköy metro hattı ile Ataşehir trafiği rahat bir nefes alacak.

10 04 Ataşehir Bilim Merkezi İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı Caddesi üzerinde, Acıbadem Üniversitesinin yanında bulunan alana yapılacak Ataşehir Bilim Merkezi ile; özellikle gençlerin ve çocukların temel ve sosyal bilimlere, gelişen teknolojilere, endüstriye olan ilgisini artırmak ve her yaş grubunun kişisel gelişimine katkı sağlamak amaçlanmaktadır. Bilim Merkezimizde, Akademik kurulları ve idarecilerin gözetiminde Üniversitelerin gerek öğretim üyeleri gerekse öğrencileri gönüllülük esasına dayanarak görev alacak ve halkla buluşacaklardır.

11 05 İçerenköy Spor Kompleksi Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi yanındaki İçerenköy Top Sahasının bulunduğu alana yapılacak İçerenköy Spor Kompleksi Projesi ile ; çim saha, basketbol sahası, gençlik merkezi, sosyal tesisler ve dinlenme alanları spor kulüplerinin ve bölge halkının hizmetine sunulacaktır.

12 06 Esatpaşa Semt Polikliniği Esatpaşa Mahallesine yapılacak Ataşehir Polikliniği, tüm branşların yer aldığı, en son teknolojik cihazlarla donatılmış ve konusunda uzman doktorlarla bölge halkına modern sağlık hizmeti verecektir.

13 07 Erguvan Parkı ve Rekreasyon Alanı Park adı altında restaurant olarak kullanılan ; başta trafik yoğunluğu olmak üzere, gürültü ve çevre kirliği oluşturan, çevresine rahatsız edici kokular veren, Küçükbakkalköy de yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntı çekmesine sebep olan restaurantlar kaldırılarak ; Mevcut alana ; yüzme havuzu, fıtness salonları, çocuk parkları, gölet, basketbol sahası, 550 araçlık otopark, yürüyüş parkurları, kaya bahçesi ve botanik parkı ile Ataşehir e yakışır bir yaşam alanı yapılacaktır.

14 07 Erguvan Parkı ve Rekreasyon Alanı Araçlık Otopark - Fitness Salonu -Yüzme Havuzu - Çocuk Oyun Grupları ve Alanları - Basketbol Sahası - Yürüyüş Parkuru - Kaya Bahçesi - Botanik Park - Gölet

15 08 Bölge Yaşam Merkezi Yeniçamlıca, Mimar Sinan, Mevlana ve Yenişehir Mahallesindeki vatandaşlarımız için; Ataşehir Türk-İş Blokları yanında bulunan alana BÖLGE YAŞAM MERKEZİ yapılacaktır. Yaşam Merkezi içinde bulunan semt sahası, sosyal tesis, semt polikliniği, kültür merkezi ve kreş bölgedeki vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

16 09 Batı Ataşehir Kavşak Düzenlemesi Batı Ataşehir de bulunan, Emniyet Müdürlüğü ve Uphill Court Binalarının arasında yapılacak kavşak ve yol düzenleme çalışması ile günün her saatinde kilitlenen trafik sorunu çözülecektir.

17 10 Yüksek Gerilim Hatlarının Yeraltına Alınması Ferhatpaşa ve Yeni Çamlıca Mahallelerimizdeki tüm yüksek gerilim hatları yer altına alınarak, imar durumu bulunmayan m2 alan imar hakkına kavuşacaktır.

18 11 Kayışdağı Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi Kayışdağı Mahallesindeki top sahasının bulunduğu alana yapılacak Kayışdağı Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi ile; çim saha, basketbol sahası, gençlik merkezi, modern muhtarlık binası, belediyeye ait sosyal tesisler, yürüyüş parkurları ve oturma alanları bölge halkının hizmetine sunulacaktır.

19 12 Ataşehir Kültür Merkezi Doğu Ataşehir de, Migros un arkasında bulunan alana yapılacak Ataşehir Kültür Merkezi; sanat atölyeleri, konser, tiyatro, sinema, konferans, sergi ve müze salonları ile Ataşehir i kültür merkezi haline getirecek.

20 13 Emekevler Bölge Parkı Yenişehir mahallemizde bulunan 110 dönümlük alana; rekreasyon alanları, çocuk parkları, gölet, yeşil alan, otopark, yürüyüş parkurları, belediye sosyal tesisleri ve botanik parkı ile Ataşehir e yakışır bir bölge parkı yapılacaktır.

21 14 Örnek Mahallesi Pazaryeri Örnek Mahallemizde bulunan pazar yeri yenilenerek, konforlu ve güvenli alışveriş imkanı sağlayan, araçlık otopark kapasitesine sahip Modern Kapalı Pazar Yeri bölge halkının hizmetine sunulacaktır.

22 15 Ataşehir K.Bakkalköy Girişi Trafik Düzenlemesi ve Kavşak Yapımı Küçükbakkallköy - TEM girişi yeniden düzenlenerek ; hastaneler bölgesinde yoğunlaşan trafik sorununa çözüm olacak kavşak düzenlemesi yapılacaktır.

23 16 Ferhatpaşa Spor Kompleksi Ferhatpaşa Mahallemize yapılacak spor kompleksi ile olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve tüm spor faaliyetlerinin gerçekleştirileceği spor alanları bölge halkımızın ve özellikle ev hanımlarının hizmetine sunulacaktır.

24 17 Muhtarlık ve Ödeme Merkezi Ataşehirdeki 17 mahallemize modern ve kullanışlı Muhtarlık Binaları ile mahalle halkına hizmet verecek Fatura Ödeme Merkezleri yapılacaktır.

25 18 Ataşehir İçerenköy Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi İçerenköy Mahallesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesinin yanında bulunan alana yapılacak proje ile olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve tüm spor faaliyetlerinin gerçekleştirileceği spor kompleksi Ataşehirli nin hizmetine sunulacaktır.

26 19 Yeraltı Otoparkı İçerenköy, Fetih, Küçükbakkalköy, Barbaros mahallesi ve Batı Ataşehir bölgesine üst kullanımında yeşil alan ve parklar olan yeraltı katlı otoparkları yapılacaktır.

27 20 Çocuk Kreşi ve Çocuk Akademisi Ataşehir deki 17 mahallemize yapılacak Kreş-Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Akademisinden oluşacak Çocuk Kampüsleri; mahalle halkının çocuklarını güvenle bırakabileceği, çocuklarımızın ise hem eğlendiği hem de eğitimlerinin verildiği birer merkez olacaktır.

28 21 Dere Islah Çalışması Yenisahra, Barbaros, Örnek ve Mustafa Kemal Mahallelerimizden geçen Kurbağalı Dere ıslah ve rehabilite edilecektir. Düzenlenen alanlara parklar, süs havuzları, yeşil alanlar, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları yapılarak bölge cazibe merkezi haline getirilecektir. Bölge içinde bulunan Yenisahra Stadı yenilenerek, bu alana uluslararası standartlarda çim saha ve idari binalar yapılacaktır..

29 22 Küçükbakkalköy Işıklar Alt Geçit ve Kavşak Düzenlemesi Küçükbakkalköy ve İçerenköy mahallelerindeki yaya yoğunluğu dikkate alınarak ; Araç trafiği yeraltına alınacaktır.

30 23 Esatpaşa Spor Kompleksi Esatpaşa Mahallesindeki futbol sahasının bulunduğu alana yapılacak Esatpaşa Spor Tesisleri ile; çim saha ve idari bina spor kulüplerinin ve bölge gençlerinin hizmetine sunulacaktır.

31 24 Ataşehir Halk Eğitim Merkezi Küçükbakkalköy Mahallesinde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü karşısındaki alana yapılacak Ataşehir Halk Eğitim Merkezi ile Ataşehirlilere, meslek edindirme, tiyatro müzik, halkoyunları, drama, kişisel gelişim ve benzeri sanatsal ve kültürel eğitimler ücretsiz olarak verilecektir.

32 25 Ataşehir Kadın Konuk Evi ATAŞEHİR EVİNİZ, BURADA GÜVENDESİNİZ! Mülkiyeti Belediyeye ait olacak, mağdur kadınlarımızın ve çocuklarının güvende olacağı, tüm bakım ve ihtiyaçlarının karşılanacağı, adresi sadece resmi görevliler tarafından bilinen modern Kadın Konuk Evi açılacaktır.

33 26 Şehit Cehar Dudayev Caddesi Düzenlemesi Şehit Cehar Dudayev Caddesi düzenlemesi ile mevcut trafik yoğunluğu giderilerek, yenilenmiş kaldırımlar, otoparklar ve sinyalizasyon ile prestijli cadde oluşturulacaktır.

34 27 Taziye Evleri Ataşehirdeki 17 mahallemizde hizmet etmek üzere taziye evi yapılacaktır. İlçe ve il dışı için gerekli ulaşım imkanı ve taziye evindeki ikramlar belediye tarafından ücretsiz karşılanacaktır.

35 28 Ataşehir Aşevi Ferhathapaşa ve Esatpaşa Mahallelerimize yapılacak 2 adet Aşevi Binası ile Ataşehir sınırları içerisinde yaşayan, bakacak kimsesi bulunmayan ya da evinde yemek pişirecek durumda olmayan vatandaşlarımızın kapılarına kadar sıcak yemek hizmeti verilecektir.

36 29 Ataşehir Yaşlı Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Esatpaşa Mahallemize yapılacak Yaşlı Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, Ataşehir de Bakıma muhtaç yaşlılarımıza ev rahatlığında bakım hizmeti verecektir.

37 30 Doğu-Batı Ataşehir Bölge Parkı Doğu Ataşehir merkezden başlayarak, Batı Ataşehir istikametine doğru 3 km lik aksta; konser alanı, amfitiyatro, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, yeşil alan, park ve spor tesislerinden oluşan yaşam alanı yapılacaktır.

38 31 Fetih, Esatpaşa, Örnek Mahallesi Tem Bağlantı Yolu Fetih, Esatpaşa, Örnek Mahallesi TEM yanyol katılımı ile mahallelerimizin TEM yoluna bağlantısı sağlanacaktır.

39 32 Bilgi Evi ve Etüd Merkezi Ataşehir deki 17 mahallemize yapılacak Bilgi Evi ve Etüd Merkezleri; zengin kaynaklardan oluşan kütüphanelerin mevcut olduğu, özellikle kadınlar ve çocuklarımızın sosyal, sanatsal ve kültürel gelişimlerini destekleyici derslerin ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği, hoşça vakit geçirilecek şekilde tasarlanmıştır.

40 33 Ataşehir Hayvan Barınağı ve Hastanesi ATAŞEHİRDE YALNIZ DEĞİLİZ Ataşehir de yapılacak Hayvan Barınağı ile ilçe sınırları içindeki sahipsiz veya bakıma muhtaç hayvanların sıcak bir yuvası olacak. Hayvan Hastanesinde çalışacak veteriner hekim, veteriner teknikerleri ve bakım elemanları da hasta hayvanların tedavi ve bakımını Belediye desteği ile yapacaktır.

41 34 Doğu Ataşehir İlk ve Orta Okulu Eğitime tam destek projesi ile Doğu Ataşehir bölgesinin ihyitacı olan 24 derslikli İlk Okul ve Orta Okul yapılacaktır.

42 35 Ataşehir Engelli Dinlenme Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Ataşehir Barbaros mahallesine yapılacak bu proje ile Ataşehirde bulunan engellilerimiz ve aileleri için; Engellilerin kapasitelerini geliştirmek, yaşam koşullarını iyileştirmek, bağımsızlaşmalarına destek olmak, toplumsal gelişmelerden pay almalarına yardımcı olarak üretime katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla ev rahatlığında engelli dinlenme evi ve rehabilitasyon merkezi yapılacaktır

43 36 Fetih Mahallesi Sağlık Meslek Lisesi Eğitime tam destek projesi ile Fetih Mahallemize Sağlık Meslek Lisesi yapılacaktır.

44 37 Ferhatpaşa Mahallesi İlk ve Orta Okulu Eğitime tam destek projesi ile Ferhatpaşa Mahallemize ihyitacı olan 24 derslikli İlk Okul ve Orta Okul yapılacaktır.

45 38 Ataşehir Tıp Merkezi Örnek Mahallesine yapılacak Ataşehir Tıp Merkezi, tüm branşların yer aldığı, en son teknolojik cihazlarla donatılmış ve konusunda uzman doktorlarla bölge halkına modern sağlık hizmeti verecektir

46 39 Aşık Veysel Mahallesi İlk ve Orta Okulu Eğitime tam destek projesi ile Aşık Veysel Mahallemize ihyitacı olan 24 derslikli İlk Okul ve Orta Okul yapılacaktır.

47 40 Ataşehir Kent Meydanı Gümrüğü Kaldırıyoruz! Ataşehir de bulunan gümrük alanı içerisinde otopark, gölet, tema park, yürüyüş ve koşu parkuru, amfi tiyatro, çocuk parkı, yeşil alanlar, kent ormanı ve sosyal donatı alanları ile ilçemizin en çok ihtiyacı olan kent meydanına kavuşacaktır.

48 41 Hafif Raylı Sistem İçerenköy-K.Bakkalköy-İnönü-Kayışdağı İçerenköy-Carrefour metro istasyonu ile başlayarak; Küçükbakkalköy, İçerenköy, İnönü ve Kayışdağı mahallelerimiz arasında ulaşım hizmeti sağlayacak modern hafif raylı ulaşım sistemi yapılacaktır.

49 42 Ataşehir Teras Kayışdağı, İnönü, Mimar Sinan, Yeni Çamlıca ve Ferhatpaşa Mahallelerimizin kesişme noktasında, Kayışdağı nın eteğinden uzanacak bir Teras ile Ataşehirlilere muhteşem bir seyir keyfi sunacak bu projede Belediyeye ait sosyal tesisler, çocuk parkları, gölet, spor alanları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, botanik parkı ve otopark bulunmaktadır

50 42 Ataşehir Teras - Teras - Yürüyüş Parkurları - Çocuk Oyun Grupları - Spor Alanları - Bisiklet Yolu - Otopark - Botanik Park - Gölet - Belediyeye Ait Sosyal Tesisler

51 43 Ataşehir Kayışdağı Sahil Bağlantı Yolu Şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu gidermek için; mevcut yollara alternatif olarak TEM ve sahil yolu arası direk bağlantı yolu yapılacaktır. Ataşehirli 20 dakikada sahil yoluna ulaşabilecektir.

52 44 İmar İskan Blokları Yenileme Projesi İmar İskan bloklarında ömrünü tamamlamış ve depreme dayanıksız binalar için yapılacak imar planı ile halkımız kendisi ya da istediği müteahhit ile anlaşarak yerinde dönüşümü sağlayacaktır.

53 45 Ataşehir Kongre Merkezi Doğu Ataşehir Bölgesi Mozaik çarşı karşısında, içerisinde kongre ve sergi faaliyetleri için tasarlanmış modern mekanlar bulunan Kongre Merkezi yapılacaktır.

54

55

56 46 47 Yaşam Sevinci Merkezi Atakart Projesi İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için gıda, temizlik, giyim ve ev eşyası ürünlerini ücretsiz temin edebilecekleri sosyal marketler oluşturulacaktır. Yeni evlenen çiftlerimize düğün ve ev eşyası desteği yapılacaktır ATAKART İlçe genelinde kullanılacak olup, ATAKART sahibi her vatandaşımız ilçemizdeki tüm ayrıcalıklardan yaralanacaktır.

57 48 49 İbadethanelere Sürekli Personel Tahsisi Her Alanda Engelsiz Ataşehir Cami, Cemevi ve diğer ibadethanelerin temizlik ve bakımı için sürekli bir personel tahsisi ile gerekli malzemelerin temini belediye tarafından yapılacaktır. Engelsiz İlçe Eylem Planı çerçevesinde, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı her türlü yardım ve destek sağlanacaktır. Görme Engelli vatandaşlarımız için kütüphane kurulacaktır. İşitme Engelli vatandaşlarımız için tercüman hizmeti verilecektir.

58 50 51 Yaşlı Bakım Evde Bakım Psikolojik Destek Ünitesi 7/24 65 yaş üstü yoksul ve muhtaç vatandaşlarımıza evde bakım hizmeti verilecektir. Psikolojik desteğe ihtiyacı olan çocuk ve gençlere, Belediye bünyesinde, 7/24 hizmet verecek çözüm merkezleri ve gezici ekipler oluşturulacaktır. Gezici ekipler tarafından evde randevulu ve dönüşümlü olarak psiko-sosyal destek, refakat hizmeti sağlanacaktır.

59 52 53 İSGEM Projesi İstihdam Geliştirme Merkezi Ev Hanımlarına Mikro Kredi Ataşehirlilere yönelik istihdam merkezleri oluşturularak, başta İstanbul Finans Merkezi olmak üzere personel ihtiyacı belediyemiz öncülüğünde karşılanacaktır. İş arayanlarla işverenleri biraraya getirerek istihdamı arttırmaya yönelik danışmanlık hizmeti verilerek, iş garantili ücretsiz meslek edindirme kursları düzenlenecektir. Ev hanımlarımıza talep ve şartlarına göre mikro krediler verilerek, kadınlarımızın aile ekonomisine destek vermeleri sağlanacaktır.

60 54 55 Amatör Kulüpleri ve Milli Sporcuları Destekleme Projesi Sitelere Ücretsiz Peyzaj Bakım Hizmeti Ataşehir deki tüm amatör spor kulüplerine gerekli malzeme ve araç desteği sağlanacaktır. Ataşehir de bulunan milli sporcular desteklenecektir. İlçemizde bulunan sitelere ücretsiz peyzaj bakım hizmeti verilerek kat maliklerinin ödediği aidat bedellerinin daha ekonomik hale getirilmesi sağlanacaktır.

61 56 57 Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Toplum Güçlü Diyalog Birlikte Yönetim Ataşehir Belediyesi bünyesindeki tıp merkezleri ve semt polikliniklerinde, çocuklarımız için ücretsiz sağlık hizmetleri verilecektir. Kent Konseyi, Halk Meclisi, Muhtarlar ve Site Yöneticileri ile yapılacak düzenli toplantılarla tüm vatandaşlarımızın düşünceleri alınarak yönetime etkin katılımı sağlanacaktır.

62 58 59 Marka Festivaller Şeffaf Belediyecilik İstanbul Finans Merkezinin Ataşehir e kazandıracağı değerler ile uluslararası tanınırlığı olan markalaşmış festivaller ve yarışmalar düzenlenecektir. Belediye Meclis toplantıları ve ihaleler, Belediyeye ait resmi web sitesinden ve mobil uygulamalardan canlı olarak izlenebilecektir.

63 60 61 Öğrencilerimize Ücretsiz Rehberlik Hizmeti Ampute (Engelli) Spor Takimi Ataşehir de bulunan okullardaki öğrencilerimize, sınavlara yönelik ücretsiz rehberlik hizmeti verilecektir. Engelli vatandaşlarımız için spor aktiviteleri düzenlenecek ve ampute spor kulübü kurulacaktır.

64 62 63 Okullara Kapalı Spor Salonları Uyuşturucu Madde İle Mücadele Fiziki imkânı müsait olan tüm okullarımıza kapalı spor salonu yapılacaktır. Madde bağımlılığı ve uyuşturucu kullanımını önlemeye yönelik programlar yapılacaktır.

65 64 65 Yenilenebilir Enerji Kullanımı ve Yeşil Binalar Baz İstasyonlarının Düzenlenmesi ve Kaldırılması Vatandaşlarımıza maksimum konfor ve çevre duyarlılığının sağlaması adına innovatif çözümler getirilecektir. Aydınlatma, doğal havalandırma katı atık yönetimi, geri dönüşebilir malzeme, ekonomik su kullanımı, yağmur suyu toplanılması, gri su sistemi ve daha birçok özelliğe sahip yeşil binalar oluşturacağız. Bugüne kadar, Belediye tarafından, toplum sağlığını olumsuz etkileyecek şekilde, yeşil alan ve parkların içine ya da yakınlarına kurulmasına müsaade edilen baz istasyonları kaldırılacaktır.

66 66 67 Parklarda Sürekli Huzur STK lara Merkez Ailelerimizin daha rahat etmesi, kadınlarımızın ve çocuklarımızın gönüllerince parkları kullanabilmesi için parklarımıza güvenlik kamerası kurulacaktır. İlçemizde bulunan Hemşeri Dernekleri ve STK lar için, aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri merkezler oluşturulacaktır.

67 68 69 Modern Pazar Yerleri Modern Kurban Kesim Alanları ve Tesisleri Vatandaşlarımızın daha Konforlu ve güvenli alışveriş yapabilmesi için mevcut pazaryerleri rehabilite edilecektir. İçinde bekleme alanı, otopark, sağlık çadırı, temizlik ve güvenlik personeli bulanan hijyenik kurban kesim alanları oluşturulacaktır.

68 70 71 Ataşehir Sıcacık Yuvam Projesi Kadınlara Özel Ücretsiz Spor Eğitimi Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar ve annelerinin barınma, eğitim ve sosyal ihtiyaçları karşılanacaktır. Çocuklarımız; sosyal ve kültürel açıdan desteklenerek mesleki hobi ve okul eğitimi fırsatları sunulacaktır. Ataşehir e yapılacak tüm spor komplekslerinde kadınlara özel ücretsiz spor eğitimi verilecektir.

69 72 73 Apartmanınız Depreme Hazır mı? Okullarımıza Tam Destek Talep eden bina sahiplerine, Belediye öncülüğünde risk değerlendirme raporu hazırlanacaktır. Eğitim altyapısına destek olunacak; tüm okullardaki alt yapı ve aynı zamanda bina donanımları iyileştirilecektir. Ataşehir de bulunan okullarımızın temizlik malzeme ihtiyaçları belediyemizce karşılanacaktır.

70 74 75 Rahat Ulaşım Hamlesi Yaz Okulu ve Gençlik Kampı Yaya trafiğini rahatlatacak alt ve üst geçitler yapılacaktır. Şehir içi ulaşımı rahatlatacak yeni İETT hatları ilçemize kazandırılacaktır. Gençlerimizi sanata ve spora yönlendirecek; eğitici öğretici faaliyetler, organizasyonlar ve kamplar düzenlenecektir.

71 76 77 Çocuk Sağlığı Projesi Ataşehir Kan Bankası Ataşehirde bulunan tüm okullarımızdaki öğrencilerimiz için ücretsiz diş ve göz taramasi yapılacaktır. En zor zamanında yanınızdayız! Kızılay ile ortak yapılacak proje ile; ilçemizde kan bankası kurulacaktır.

72 78 79 Kadın Sağlığı Erken Tanı Projesi Onlar Bizim İçin Değerli Belediyemize ait Tıp Merkezi ve Semt Polikliniklerinde, kadın sağlığına yönelik, erken tanı için gerekli tetkikler ücretsiz olarak yapılacaktır. Sokak hayvanları için mama ve su kaynakları oluşturulacaktır. Evcil Hayvanlar için misafirhane yapılacaktır.

73 80 81 Demans ve Alzheimer Hastaları Sürekli Takip Projesi Belediye Kalite Yönetimi Belediyemize ait Tıp Merkezi ve Semt Polikliniklerinde, demans ve alzheimer hastaları için projeler geliştirilecektir. Oluşturacağımız sağlık ekipleri ile sürekli kontrol altında tutup yaşam kalitesini arttıracağız. Belediyede bulunan tüm müdürlük ve birimler birbirine entegre edilerek toplam kalite yönetimine geçilecektir.

74

75

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK 85 MUSTAFA AKÇAY BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ZOLAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 1 2 MUSTAFA AKÇAY KARDEŞİMLE DEV PROJELERE İMZA ATACAĞIZ Değerli hemşehrim; Denizlimiz

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

5. MERKEZ YERLEŞKEYE KONFERANS VE

5. MERKEZ YERLEŞKEYE KONFERANS VE 1. KEZER YELEŞKESİNDEKİ LOJMANLARIN YAŞAM ALANLARININ DÜZENLENMESİ. ACİLEN PREFABRİK BİR MARKET, ÇEVRE DÜZENLEMESİ, ÇOCUK PARKI, LOJMAN İLE ŞEHİR MERKEZİ ARASINA ÖZEL SERVİS, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, KREŞ VE

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Tebliğler Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN AİLE ÇAĞI ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız. Her ne yaparsak önce milletimizle istişarede bulunacağız ve ortak akılla hareket edeceğiz. Altındağ da hiçbir

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU Tarih: 8 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 40 Katılımcı listesindeki Sayı: 36 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16/7/1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 19 Mart 2015 - Perşembe Tarihli Resmi Gazete Sayı: 29300 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM

Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM 19 Mart 2009 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 27174 TEBLİĞ Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

TEBLİĞ. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM

TEBLİĞ. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM 28 Nisan 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28277 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 19 Mart 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29300 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM

Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16/7/1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2018 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2018 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 26 Nisan 2018 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 30403 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2018 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 19 Mart 2015 Gün ve R.G. Sayı : 29300 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ (1)

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından:

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: 2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2004-2005-2006-2007 YILI

Detaylı

ERİŞİLEBİLİR ESENLER

ERİŞİLEBİLİR ESENLER ERİŞİLEBİLİR ESENLER İçindekiler; 1. Erişilebilirlik ve Erişilebilir Kent Kavramı 2) Esenler İlçesinde Erişilebilirlik (Erişilebilir Esenler) 2.1. Erişilebilir Mahalle (Yavuz Selim Mahallesi) 2.2. Erişilebilir

Detaylı

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN.

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. Başarılarla dolu 13 yıl... 3 4 Başarılarla dolu 13 yıl... Modern ve yeni kampüsümüzdeyiz Mutlu ve başarılı kuşaklar için Çocuklarımızın sosyal, sportif, kültürel,

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 167 168 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

istasyonkentseldonusum pbx istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum

istasyonkentseldonusum pbx  istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum HANE HALKI ANKETİ +90 342 211 12 00 pbx www.istasyonkentseldonusum.com bilgi@istasyonkentseldonusum.com istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum Kentsel Dönüşüm Ofisi Çakmak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Zeytinburnu Toplam Yatırım 170 Milyon YTL (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu DENİZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU, SİZİNLE HAYAT BULUYOR Denizköy İlköğretim Okulu 2012 1 1- ALT PROJENİN ADI VE KONUSU: Denizköy

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2016 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2016 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Sayfa : 52 RESMÎ GAZETE 9 Nisan 2016 Sayı : 29679 TEBLİĞLER Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2016 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLA IK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLA IK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLA IK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Resmi Gazete Tarihi: 19.03.2009 Resmi Gazete Sayısı: 27174 16/7/1985 tarihli

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ İçindekiler SİSTEM DİNAMİKLERİ ALTERNATİF DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ... 2 Aile Yapısı... 2 Çocuk ve Gençlerle ilgili Faaliyetler... 2 Eğitim Kültür...

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE ÜRETİM SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ CETVELİ

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE ÜRETİM SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ CETVELİ TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE ÜRETİM SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ CETVELİ Proje üretim sürelerinin hesaplanması aşağıdaki formül aracılığı ile belirlenecektir. PÜS = YA x YSK x PÜSO x PBK x HB ( 1

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... H ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... PROJE ORTAKLIĞI B ir yudum değil, doya doya mutluluk... İnsan ilişkilerinin sıcaklığını özlüyoruz hepimiz Küçük, kendi halinde mahallelerde, sıcak komşuluk ilişkileri

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL (440.704 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak KARTAL

Detaylı

Maltepe, rüya kent İstanbul un eşsiz güzelliklerinin buluşma

Maltepe, rüya kent İstanbul un eşsiz güzelliklerinin buluşma Maltepe, rüya kent İstanbul un eşsiz güzelliklerinin buluşma noktası. Dünya başkenti İstanbul umuzun İNCİ si. Doğasıyla, tarihi dokusuyla ve insanıyla bir başka ilçe Maltepe... 500 bin insanımıza ev sahipliği

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

hizmet sınıfı, alt grupları

hizmet sınıfı, alt grupları PEYZAJ MİMARLIĞI PROJE/PLANLAMA YAKLAŞIK UYGULAMA MALİYETİ T.M.M.O.B. PEYZAJ MİMARLARI ODASI PEYZAJ MİMARLIĞI PROJE / PLANLAMA HİZMET SINIFLARINA GÖRE BİRİM (m²), YAKLAŞIK UYGULAMA MALİYETLERİ (YUM m²/ytl)

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Vaziyet Planı İstanbul Bahçeşehİr de Yenİ Bİr Yaşam Spradon Vadİ de! 2011 Ocağında başlatılan Spradon Vadi projesi 2014 Ocak ında teslim ediliyor. 42.000 m²

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL (Dörtyüz Kırk Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çeltikçi

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

engelli ise engelli sağlık kurulu raporu,

engelli ise engelli sağlık kurulu raporu, SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 KURU GIDA YARDIMI elverişli (SGK, Tapu Sicil Müdürlüğü ve -Uygun görülen kuru gıda yardımı Bir program dahilinde

Detaylı

Koşuyolu Mahallesi Proje Sınırları

Koşuyolu Mahallesi Proje Sınırları Vizyon Sağlıklı Kent Planlaması kapsamında, Mahalle planlaması yaparak mahalleye yönelik eğitim, konut,yeşil alanlar,ticari alanlar ve toplum güvenliği gibi yaşam kalitesini etkileyen konularda sağlıklı

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU OKULUMUZ HAKKINDA Okulumuz 1995 yılında Tokat İli nin bir doğa harikası olan Almus İlçesi nde kendisine tahsis edilen 32 dönüm kampüs alanı içerisinde

Detaylı

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM 1 BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ Devam Ediyor. 2 CEVATPAŞA SAHİL BANDI YENİLEME Devam Ediyor 3 KARACAÖREN KENTSEL ÇEVRE ÜRETİMİ/ a) İmar Uygulamaları b) Teknik Altyapı

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN KÜLTÜR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN KÜLTÜR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN KÜLTÜR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız.

Detaylı

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com Satış Ofisi: Dilek Sabancı Cad. Nergis-Günbatımı Sk. No: 17 Ataşehir-İSTANBUL Tel: (0216) 469 80 55 Merkez: Küçükbakkalköy Mah. Şerifali Cd. No: 12/A Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 575 27 89-90 Fax: (0216)

Detaylı

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya...

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Şehir hayatının kolaylıklarından vazgeçmeden şehrin karmaşasından uzaklaşmayı planlıyorsanız; evinize geldiğinizde huzurlu ve güvenli bir ortamda dinlenmek, sıcak

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ BUCA SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ BUCA SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ BUCA SONUÇ RAPORU Tarih: 13 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 80 Katılımcı listesindeki Sayı: 76 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan Belgeler:

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ

ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ Stratejik Plan ve Zincirlikuyu Planlama Projesi Saygın Can Oğuz Y. Şehir Plancısı Tepebaşı Belediyesi İmar Müdürlüğü saygin.oguz@tepebasi.bel.tr Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısı

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

Beyoğlu. Toplam Yatırım 765 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Beyoğlu. Toplam Yatırım 765 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Beyoğlu Toplam Yatırım 765 Milyon YTL (Yediyüz Altmış Beş MilyonYTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU Tarih: 15 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 60 Katılımcı listesindeki Sayı: 57 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

AKM ALANINDA KORUNACAK VE YIKILACAK YAPILAR. I. BÖLGE A- Korunacak Yapı ve Tesisler

AKM ALANINDA KORUNACAK VE YIKILACAK YAPILAR. I. BÖLGE A- Korunacak Yapı ve Tesisler MİLLÎ KOMİTE 15. TOPLANTI KARARLARI 05 TEMMUZ 2002 1- AKM Alanı 1. bölgesinin, hazırlanmakta olan peyzaj projesi tamamlanıp onaylanıncaya kadar Alt Komite'ce kabul edilecek esaslara göre geçici olarak

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ÇOCUK EĞİTİM SANAT MERKEZİ VE PARKI PROJESİ İHTİYAÇ PROGRAMI Gaziantep te çocukların güvenli ve öğrenme süreçlerini destekleyici zengin uyarıcıların olduğu çevre koşulları ile yaşam deneyimlerini

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.11.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI 28 Nisan 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28277 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ w w w. o h u. e d u. t r NİĞDE Anadolu nun ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Kapadokya Bölgesi nin

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Ümraniye. 436 Milyon YTL. (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Ümraniye. 436 Milyon YTL. (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Ümraniye Toplam Yatırım 436 Milyon YTL (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 KURU GIDA YARDIMI Vergi Dairesinden -Uygun görülen kuru gıda yardımı müteakip 10 (on) içerisinde yardımlar

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ALMUS MESLEK YÜKSEKOKULU OKULUMUZ HAKKINDA Okulumuz 1995 yılında Tokat İli nin bir doğa harikası olan Almus İlçesi nde kendisine tahsis edilen 32 dönüm kampüs alanı içerisinde

Detaylı