Audi A6 A6 Avant. Teknoloji ile bir adım önde

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Audi A6 A6 Avant. Teknoloji ile bir adım önde"

Transkript

1 A6 Audi A6 A6 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde

2

3 Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A6 Teknik 34 Alüminyum-Hybrid-Yapı tarzı 46 quattro /Spor difransiyelli quattro 36 MMI Multi Medya Arayüzü 48 Gece görüş asistanı/head-up Ekranı 37 Audi connect 50 LED farlar 38 FSI /TFSI 52 Audi pre sense 40 TDI 54 Asistan sistemler 42 S tronic 56 Audi ve Verimlilk 44 Audi drive select Donanımlar 60 Audi exclusive 80 Jantlar/Lastikler 62 S line 82 Farlar ve aynalar 66 Stil rehberi 83 Dış donanımlar 70 Renkler 85 İç donanımlar 72 Koltuklar/Koltuk döşemeleri 89 Bilgi-Eğlence sistemi 77 Tavan döşemesi 94 Asistan sistemler 78 Dekoratif aksesuarlar 96 Teknik Diğer hususlar 98 Audi orijinal aksesuarları 106 Audi nin büyüleyiciliği 102 Teknik veriler 108 Dizin 105 Ebatlar Şekilde gösterilmiş olan aracın donanımını sayfa 112 de bulabilirsiniz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

4 4 Audi A6 deneyimi İlericilik, özellikle hafifleyen bir yapım şeklinde kendini gösterir. Bir otomobilin mükemmelliği tüm güçlü yanlarının ve her gün yeniden keşfedilen çok yönlü olanaklarının birlikte yaptığı etkidir. Yeni Audi A6 Sedan ve yeni Audi A6 Avant, çığır açan teknolojilerle belirgin şekilde sportif-şık bir şekilde birleştirir. Verimlilik, konfor ve güvenlik konularında olağandışı fikirler yeni ölçütler oluşturur. Örneğin şimdiye kadar spor otomobil segmentinde kullanılan yenilikçi alüminyum-hybrid yapı tarzı gibi. Daha fazla ataklık, daha fazla sürüş keyfi ve daha fazla verimlilik için bu yapı tarzı, alışılagelmiş çelik karoseriye göre yaklaşık %15 ağırlık tasarruf sağlar. Ön camdaki Head-up gösterge, gece görüş asistanı veya dokunmatik MMI (touch) gibi akıllı opsiyonel sistemler yolculuk sırasında yükünüzü azaltarak sizin yolda olup bitenlere konsantre olmanızı sağlar. Alüminyum hybrid gövdeli yeni Audi A6. Üstün şekilde hafif. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

5

6

7 Audi A6 7 Güçlü tasarım her çizgide kendini gösterir. Yeni Audi A6 daki tüm çizgiler birbirini tamamlar ve aracı, her bakış açısından hemen büyüleyen bir sedan haline getirir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

8 8 Audi A6 Sportiflik ile şıklık, işlevsellik ile konfor bir arada. A6 Avant, mükemmel şekilde dengeli çok yönlülüğü göstermektedir. Hafif, şık akıcı orantılar ve hassas çizgiler, kendine özgü bir siluet yaratır. Yüksek omuz, dar pencere bandı ve coupe yi andıran tavan çizgisi bir bakışta, bu otomobilin diğerleriyle karıştırılmasının olanaksız olduğunu gösterir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

9

10 10 Audi A6

11

12

13 Audi A6 13

14 14 Audi A6

15

16 16 Audi A6

17 Yeni A6 sedanın geliştirilmesi sırasında her ayrıntıya dikkat edilmiştir: Tek çerçeveli Audi deki parlak siyah yatay kanatlara sahip yeni geometri, aracın verdiği ataklık duygusunu vurgular. Opsiyonel olarak alınabilen LED farlar tasarımı ön plana çıkarır ve uzaktan bile aracın karakterini belli eder. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz. 10 kollu V tasarımlı dökme alüminyum jantlar ilave bir etki sağlar. Dururken bile güçlü bir ifadesi vardır.

18 18 Audi A6

19 Üstünlük, sürücü odaklı olmakla kendini gösterir.

20

21 Audi A6 21 Yeni Audi A6 ile daha yolculuk başlamadan gideceğiniz yere varmış olursunuz: Etkileyici bir mekan duygusu ve iç mekan konsepti sürücü ve yolcuyu karşılar. Opsiyonel olarak alınabilen çok sayıda ayar olanağı, koltuk havalandırması ve masaj fonksiyonu ile donatılmış konfor koltuk ve doğal kahverengi renkli damarlı dişbudak dekoratif aksesuarlar gibi olağanüstü detaylar, üst düzey seçkinliğin simgeleridir. Daha da fazla konfor ve güvenlik için teknoloji olağanüstü şekilde sürücüye göre uyarlanmıştır. Bu şekilde örneğin opsiyonel olarak sunulan dokunmatik MMI touch ile navigasyon kumandalarını ve telefon görüşmelerini, gözlerinizi yoldan ayırmadan dokunarak yapabilirsiniz. Opsiyonel olarak sunulan ön camdaki head-up ekranı kelimenin tam anlamıyla ilerici bir kullanım sağlar. Çok sayıda önemli bilgi tamamen renkli sanal bir resim halinde doğrudan sürücünün görüş alanı içinde ön camın gerisine yansıtılır. Böylece daima dikkatiniz fazla dağılmadan trafikte olup bitenleri izleyebilirsiniz. Belirlenen yayaların işaretlendiği opsiyonel gece görüş asistanı ile karanlıkta 300 metre mesafedeki insanlar fark edilebilir. Bu özellik gece yolculuklarında üzerinizdeki yükü daha da azaltır.

22

23 Audi A6 23 Cömertlik, hissedilebilir konfor ile kendisini ifade eder. Örnek oluşturacak şekilde cömert ölçülendirilmiş ve aynı zamanda konforlu iç mekan, kısa ve uzun seyahatlerde yolculuğu stressiz bir keyif haline getirir. Çok sayıdaki eşya koyma yeri ve pratik eşya yerleştirme olanakları da buna önemli bir katkı sağlar. Opsiyonel olarak, yüksek çözünürlüklü bir renkli ekran sayesinde aracın arka bölümünü kendinize ait özel bir sinema ve müzik locasına dönüştüren zengin kapsamlı bir eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz. Ambiyans aydınlatması, etkili bir şekilde dikkatleri tüm iç mekanın üzerinde toplar. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

24 24 Audi A6 Çok yönlülük, sunulan hacim ile kendisini gösterir. Nereye yolculuk yaparsanız yapın hiç fark etmez, Audi A6 Avant her şeye hazırdır: 40 : 60 oranında asimetrik katlanabilen arka koltuk sırt dayaması, şimdi sırt dayanağı kilidini uzaktan açma düzeneğiyle bagaj bölmesinden rahatça yatırılabilmektedir. Bagaj bölmesi hacmi 565 litredir ve koltuk sırası tamamen yatırıldığında 1680 litreye çıkar. Değişken tespit halkaları ile donatılmış entegre ray sistemi gibi iyi düşünülmüş çözümler ve opsiyonel teleskobik çubuk ile sol tarafa yerleştirilmiş tespit kayışları her kolinin tek bir el hareketi ile olabilecek en iyi şekilde sabitlenmesini sağlar. tamponun altına uzatmanız yeter; bir sensör hareketinizi algılar ve bagaj bölmesinin kapağını açar. Opsiyonel olarak sunulan elektrikli bagaj bölmesi örtüsü, arka kapak kapatılırken bagaj bölmesini otomatik olarak örter. Böylece yükünüz meraklı bakışlardan korunmuş olur. Bagaj kapağı açılırken örtü kendi kendine yukarı kalkarak bagaj bölmesine kolayca erişebilmenizi sağlar. Opsiyonel olarak bagaj bölmesi kapağı konforlu anahtar vasıtasıyla elektrikle kumanda edilebilir. Kapağın ne kadar açılacağını bireysel olarak programlayabilirsiniz. Elleriniz dolu olduğunda bagajı açmak son derece pratiktir: Ayağınızı

25

26 26 Audi A6 Serbestlik, sınırsız bir boyutta kendini gösterir. Opsiyonel olarak sunulan panoramik cam tavan iç mekanın geniş ortamını daha da genişletir. Öndeki büyük cam parça ve güneş koruması elektrikle hareket ettirilir. Böylece Audi A6 Avant ın içinde daima yeni perspektiflerin keyfini çıkarabilirsiniz.

27

28

29 Audi A6 29 Verimli güç, kendini yeni bir açıdan gösteriyor. Yeni Audi A6 sedanın ilerici kuvveti sadece görünmekle kalmaz. Her kilometrede ve her yolculukta hissedilir. Ağırlığı azaltan alüminyum hybrid yapı tarzının yanı sıra güçlü ve aynı zamanda son derece verimli FSI, TFSI ve TDI motorlar da buna katkı sağlar. Bu motorlar üstün bir hızlanma ve çekiş davranımı ile diğerlerinden ayrılır. Bu şekilde örneğin 3.0 litrelik TFSI motor daha az tüketim ile birlikte 440 Nm lik bir torka sahiptir. Opsiyonel olarak sunulan spor diferansiyelli quattro çekiş sistemi gücü yola aktarır. Daha iyi bir çekiş ve daha fazla ataklık için tahrik kuvveti dört tekerleğin tümüne dağıtılır. Önden çekişli modellerde elektronik enlemesine kilit ile birlikte ESP, sürüş durumuna bağlı olarak istemli fren müdahaleleri ile herhangi bir dinamizm kaybı olmaksızın daha fazla sürüş güvenliği sağlar. Opsiyonel olarak alınabilen tamamen LED farlar Audi A6 sedanın verimliliğini daha da arttırır, zira bu farlar alışılagelmiş lambalardan daha az enerji tüketir. Görmek ve görülmek: LED teknolojisi sadece çok çeşitli ışık oyunları sunmakla kalmaz günün her saatinde ve her türlü hava koşullarında benzersiz bir görüntü de sağlar. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

30 30 Audi A6 7 kademeli S tronic çift kavramalı şanzıman üstün bir sürüş keyfine katkı sağlar. Azaltılmış sürtünme kayıpları ile viteslerin daha düşük devirlerde ve daha erken değiştirilmesi daha yüksek bir verime yol açar. Yakıt tüketimini azaltmak için sürücü bilgi sistemi bir verimlilik programı ile donatılmıştır. Start-stop sistemi araç durduğu zaman motoru durdurur; yenilikçi ısı yönetimi motorun ısınma evresini kısaltır. Çevre açısından yararlı önlemler. Sonuçta yeni Audi A6 sedan, hafif yapı şeklinin yeni bir biçiminden daha fazlasını temsil eder. Otomobil kullanmanın yeni şeklini temsil eder. Sürüş deneyimi konusu Hareket halinde Audi A6 Avant deneyimini yaşamak istiyorsanız mobil telefonunuzu bu QR koduna doğrultun ve fotoğrafını çekin. Veya aşağıdaki linkten yararlanın: a6avantfilm

31

32

33 Audi A6 33

34 34 Alüminyum-Hybrid-Yapı tarzı Şekilde A6 sedan görülmektedir Alüminyum bagaj kapağı Alüminyum itme alanı Alüminyum profilden tampon sistemi Sıcak şekillendirilmiş ve kısmen ıslah edilmiş B direği Alüminyum kapılar Önde alüminyum yan paneller Pres döküm alüminyumdan süspansiyon ünitesi altlığı Alüminyum profilden ön araç kirişi Alüminyum profilden tampon sistemi Alüminyum ön kapak Alüminyum sac Alüminyum döküm parçalar Alüminyum profiller Sıcak şekillendirilmiş çelik Soğuk şekillendirilmiş çelik

35 Audi A6 Otomobilde hafif yapının geleceği. Yeni Audi nin diğer otomobillerden ilerde olduğu daha uzaktan bile fark edilir. Otomobil, ayrı ayrı parçalar şeklinde incelendiğinde kendini teyit eden bir izlenim. Audi ultranın yenilikçi hafif yapı teknolojisi bu otomobilin ne kadar hafif ve geleceğe dönük şekilde yapılmış olduğunu göstermektedir. Ancak Audi nin Neckarsulm daki hafif yapı merkezinde biriktirdiği yirmi yıllık deneyim sayesinde mümkün olan bir özellik. Böylece A6 sedan ve A6 Avant, sınıflarındaki bir çok başka araçtan farklı olarak sadece çelikten üretilmeyip bir alüminyum-hibrit yapı tarzında üretilir. Şimdiye kadar daha çok spor otomobillerde kullanılan ve daha düşük bir tüketim, daha fazla ataklık ve dolayısıyla daha fazla verim sağlayan yenilikçi bir hafif yapı teknolojisi. Audi ultra sayesinde alüminyum-hibrit yapı tarzına sahip A6 da ağırlık bir çok noktada azaltılmıştır. Bu, yürüyen aksamda başlar: sevk kolları,döner yataklar ve tekerlek taşıyıcıları gibi yürüyen aksam komponentlerinde kullanılan alüminyum parçalar, ağırlığın önemli ölçüde azaltılmasına katkı yapar. Alüminyum uygulamalarının diğer bir odak noktası karoseridir: Burada alüminyum karoserin yapısında ve araç üzerine monte edilen tüm parçalar kullanılmaktadır. Kapılar,motor kaputu,bagaj kapağı ve çamurluklar, bu rijit ve hafif metalden yapılmıştır. Bundan başka karoserde, tek bir parçada farklı cidar kalınlıkları ve malzeme özellikleri olabilmesini sağlayan teknolojiler kullanılmıştır.audi ultra ile malzeme -başka bölgelerin ağırlığını artırmaksızın- sadece ve tam olarak gerekli olduğu yerde kullanılır. Sonuç, azaltılmış olan ağırlığının, sportif ataklık ve nispeten düşük yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonu dolayısıyla kesin şekilde fark edildiği bir araçtır. Yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

36 36 MMI Multi Medya Arayüzü Telefon: Opsiyonel olarak alınan cep telefonu hazırlığı (Bluetooth) veya Bluetooth araç telefonu online de çağrı listeleri, adres rehberi ve başlatma ayarı olarak seçme masaüstü olan bir seçim ekranı mevcuttur. MMI touch: MMI touch da bir parmağınızla yazabilirsiniz. Sistem harfleri ve sayıları algılar. Navigasyon ve telefon için kullanılabilir. Ayrıca müzik kutusunda parmağınızla çizerek müzik koleksiyonunuzun albümlerini tarayabilirsiniz. Navigasyon Sistemi: Sabit diskli navigasyon sistemi MMI touch olan MMI navigasyon plus üç boyutlu bir harita görünümü ve tanınmış binalar ile görülmeye değer yerlerin üç boyutlu bir resmini sunar. Medya: Müzik kutusu, takılan SDHC hafıza kartları, Audi müzik arayüzü veya CD ve DVD çalar gibi mevcut medya sistemelerinin göstergesidir;aynı zamanda opsiyonel TV alıcısının da göstergesidir. Önsezilerinizi takip edin doğru yere geleceksiniz. Multimedya arayüzünde (MMI ) Teknoloji ile bir adım önde olma iddiamıza uygun şekilde davranmaya çalışıyoruz. MMI ile otomobildeki medya sismteleri, navigasyonu ve diğer konfor fonksiyonlarını kontrol edebilirsiniz. Şimdiye kadar MMI kullanımı kolaydı, yeni MMI navigasyon plus ile kullanımı şimdi daha da kolay, zira azaltılmış düğme sayısı daha iyi anlaşılmasını sağlamaktadır. Radyo ve medya kullanım tuşları amaca uygun olarak ses ayarı düğmesinin yanına yerleştirilmiştir. Örneğin telefon veya navigasyon için olmak üzere diğer altı tuş içgüdüsel kullanım için ortadaki çevrilip basmalı düğmenin yanına yerleştirilmiştir. MMI ekranındaki atlı karınca görünümü de yenidir. Böylece daha toplu bir görüşe sahip olacak ve istediğinize daha kolay ulaşacaksınız. Opsiyonel MMI navigasyon plus da özel olan benzersiz MMI touch bulunmasıdır. Ortadaki kullanım alanının sol tarafında bulunmaktadır ve özellikle yeni otomatik vites kolu ile birlikte ulaşılması çok rahattır. MMI touch ile ayrıca harfleri veya sayıları parmağınızla dokunmatik kullanım alanı üzerine yazarak yeni ve akıllı bir şekilde navigasyonu yönlendirebilirsiniz. Sistem her karakterden sonra girileni akustik olarak bildirir. İlaveten müzik kutusunda müzik koleksiyonunuzun albümlerini tarayabilirsiniz, parmağınızla kısa bir çizgi yeterlidir.

37 37 Audi connect: Trafik bilgileri online. Doğru olanın yanı sıra ayrıca hedefe giden en hızlı rotayı da alırsınız. Trafik bilgileri online değişken rota yönlendirmesi için trafik bilgilerinin yanı sıra trafik tıkanıklığı oluşması ve çözülmesi hakkında daha çabuk bilgiler ile daha yüksek düzeyde bir yol şebekesi kapsamı da sunar. Audi connect: Yolculuk bilgisi/hava. Hava tahminlerini ve güncel bilgileri, örneğin hedef yer ile ilgili bilgi grafikleri ve hava durumu haritaları verir. Audi connect: Haberler online güncel dünya olayları ile ilgili geniş kapsamlı haberler sunar. Audi connect Audi connect ile daima online. Audi connect: Google Earth resimleri ve yol görünümü (Street View)* olan navigasyon yüksek çözünürlüklü havadan görünüş ve uydu resimleri, fotoğraflar, arazi şekilleri, yollar ve adları ve iş kayıtları ile navigasyon sağlar. Yol görünümünde (Street View)* yolculuk esnasında önceden hedef yerin gerçeğine uygun bir resmini oluşturabilirsiniz. Sözde komut ile Google Point of Intereset (Google da ilgi duyulan yerleri) arama (POI) arama sayesinde yolculuk hedefleri, açık olma saatleri veya ziyaretçi değerlendirmeleri ile ilgili olarak ayrıntılı faydalı bilgiler alırsınız ve herhangi bir yere bağlı olmadan tüm Google internet veri bankası bant genişliğine erişebilirsiniz. myaudi veya Google haritaları üzerinden hedef girilmesi istek üzerine ev bilgisayarınızda kişisel navigasyon hedefleriniz ile rahat bir rota planlama ve araca gönderme sağlar. Yolculuğa başlandığında rota planlaması MMI navigasyon plus a yüklenir. Mobil bilgi hizmetleri: Olabilecek en iyi bağlantı. Doğrudan internetten: Audi connect ile MMI sisteminde Google vasıtasıyla istenilen herhangi bir özel hedefi arayabilir, en yeni haberleri ve planlanan navigasyon hedefi için aktüel hava tahminini öğrenebilirsiniz. Veri aktarımı, MMI navigasyon plus için opsiyonel olarak sipariş edilebilen Bluetooth online araç telefonunun UMTS modülü vasıtasıyla olur. Bir özelliği WLAN-Hotspot tur. Laptop, ipad veya netbook ile önemli bilgileri, verileri ve leri bulunduğunuz yerdeki bürodaki gibi yine konforlu çağırabilirsiniz. Bazı smartphone lar için bir internet radyosu* uygulaması mevcuttur. Kullanıma sunulması, kullanım hakları ve ücretleri ile ilgili ayrıntılı bilgileri sayfa 89 dan veya Audi Yetkili Satıcınızdan alabilirsiniz. Audi connect Audi connect çeşitliliğini yaşamak istediğinizde cep telefonunuzun kamerasını bu qr koduna tutun ve onu bir qr okuyucusu yardımı ile tarayın. Ya da şu linki kullanın: * Kesin piyasaya sunuş tarihi hakkında Audi Yetkili Satıcınızdan bilgi alabilirsiniz

38 38 FSI /TFSI Uzun süren geliştirme süreci. Binlerce test kilometresi. Peki bunlar niçin? 3.0 TFSI-Agrega (298 Hp)

39 Eksantrik zinciri Yüksek basınç pompası Entegre turboşarj modülü Kompresör, merkezi bir turboşarj basıncı oluşturma elemanıdır. Düşük devir sayısı aralığında dahi mükemmel bir tork sağlar. Kompresör her iki silindir sırası arasına yerleştirilmiş ve yukarıya entegre edilmiş mekanik bir turboşarj modülüdür. Tek parça bir döküm gövdeye göbek ünitesi, by-pass elemanındaki elektrikle kumanda edilen ayar kelebeği ve dolaylı turboşarj havası soğutma sisteminin motor tarafındaki ısı değiştiricisi entegre edilmiştir. Çok kanatlı, rulmanlı göbeklerin 160 lik bir burulma açısı vardır ve konstrüktif aralık ölçülerinde asgariye düşürme sağlayan bir kaplama ile kaplanmıştır. Kumanda edilebilir su pompası Bir kaç saniye sonra bunu anlayacaksınız. Yeni Audi A6 Sedan da TFSI teknolojisi kullanılmaktadır. Bu teknolojide özel olan FSI avantajlarını daha da iyi bir güç artışı sağlayan bir turboşarj ile bir araya getirmesidir. 3.0 TFSI quattro 300 hp güç üretir. Bu arada 6 silindirli motoru ölçülü bir yakıt tüketiminin yanı sıra kompakt bir güç ünitesine dönüştüren turboşarj havası soğutmalı ilerici bir mekanik turboşarj kullanılmaktadır. Sadece 440 Nm lik azami tork değil, torkun değişimi de etkileyicidir: 2900 ila 4500 d/d aralığında azami torkun %90 nından fazlası sunulmaktadır. Bütün devir aralıklarında çok ani tepki davranımı ve olağandışı güç üretimi ile bu 6 silindirli araç özellikle dinamik bir sürüş tarzına olanak sağlar. Audi A6 sedan 5,5 saniyede 100 km/h hıza ulaşmaktadır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

40 40 TDI TDI: Bir devrim başlıyor. Ve devamlı tekrarlanıyor. Dizel motor ile birincilik kürsüsüne çıkmıştır: R18 TDI

41 Optimum şekilde ayarlanabilir türbin geometrili egzoz turboşarj 1800 bar yüksek basınçlı püskürtme sistemi Sürtünmesi azaltılmış ünite Piezo enjektörler milisaniyeden daha az zaman içinde açarlar ve kapatırlar ve 1800 bar a kadar varan basınç ile birçok kez yanma odasına püskürtürler. Bir püskürtme işleminde kısmen binde bir gramdan daha az olan ufacık miktarlarda püskürtülür. Basınç ayarlı yağ pompası Silindir kapağı gövdesi/silindir kapağı için ayrı soğutması olan ilerici ısı yönetimi Ön püskürtme yumuşak bir yanma ve dolayısıyla mükemmel bir yanma sesi ile kulağa hoş gelen bir motor çalışması sağlar. 3.0 TDI-Agrega (245 hp) Günümüzde satılan her iki Audi den biri dizeldir. Bugün kulağa çok normal gelen bu söz 20 yıl önce çok büyük heyecan yaşanmasını sağlamıştı. Audi, ilk 2,5 litrelik TDI motoru ile pazarda devrim yaratmıştı. Bu arada Common Rail teknolojisi gibi geliştirmeler sayesinde TDI daha da verimli olmuştur. Piezo enjektörler hassas ve kesin bir yakıt dağılımı sağlamaktadırlar. Dolayısıyla motorlar ilk TDI motordan beri motora özgü gücün artmasının yanı sıra ortalama olarak %30 civarında daha ekonomik olmuşlardır. Artık doğru olan sadece dizel motoru otomobil yarışlarına göndermekti yılında Audi R10 TDI ilk dizel motorlu yarış otomobili olarak Le Mans 24 h yarışını kazanarak başarılı oldu ve bu başarıyı bir çok kez tekrar etti. En son Audi A6 sedanda doğal olarak akıllı common rail teknolojisi ile çalışan, çekişi kuvvetli iki TDI motor seçiminize sunulmuştur. 245 hp gücündeki 3.0 TDI quattro, 500 Nm lik müthiş torku sayesinde Audi A6 sedan otomobilinizi 6,1 saniyede sıfırdan 100 km/h ye hızlandırır. 5,2 litrelik çok düşük bir tüketim ve 137 gram CO₂ emisyonu değerine sahip olan 204 hp gücündeki 3.0 TDI da sürüş keyfi ile verimliliğin bir arada olabileceğini kanıtlamaktadır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

42 42 S tronic S tronic: iki lamelli kavraması ile sportif bir dinamizm ve yüksek bir verim sağlar.

43 Çift kavrama neler sağlar? Zaman ve enerji tasarrufu sağlar. 7 ileri vitesli çift kavramalı şanzıman çekiş kesilmesinin hemen hemen hiç hissedilmediği hızlı bir vites değiştirme sağlar ve bundan dolayı çok verimlidir. Daha 1985 yılında Walter Röhrl bu teknolojiyi spor quattro S1 de test etmişti ve çok istekliydi. Heyecanını Audi sürücüleri bugün dahi paylaşmaktadırlar. Zira modern S tronic vitesleri şimşek hızında değiştirmektedir. Bunun için farklı vitesleri kumanda eden iki lamelli kavrama entegre edilmiştir. Büyük bir kavrama bir masif bir mil aracılığıyla torku tek sayılı viteslerin dişlilerine aktarmaktadır. Kompakt bir ikinci kavrama içi boş bir mil üzerinden çift sayılı vitesleri sağlar. Her iki kısmi şanzıman sürekli aktiftir, ancak bunlardan sadece birisi kavramanın kavramasıyla motora bağlanır. Sürücü örneğin üçüncü viteste hızlanırsa, ikinci kısmi şanzımanda önceden dördüncü vitese takılır. Vites değiştirme işlemi kavramaların değişmesiyle gerçekleşir, ikinci kavrama çok hızlı şekilde kavrarken birinci kavrama ayrılır. Vites değişimi sadece birkaç yüzde bir saniye sürer ve hemen hemen çekiş kesilmesi olmadan tamamlanır. Sürücünün nerdeyse hiç algılayamayacağı tarzda akıcı ve konforlu şekilde gerçekleşir. Sürücünün D (sürüş) ve S (sportif) programları ile tam otomatik modu seçmesi ya da vitesleri manuel olarak opsiyonel tiptronic kumandaları ile değiştirmesi fark etmeden vites değiştirme duygusu hassas ve olağanüstü sportiftir. Ancak yüksek dinamizmin yanı sıra S tronic aynı zamanda çok da verimlidir. Zira yüksek verimi sayesinde yakıt tüketimi düşer ve emisyon değerleri azalır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

44 44 Audi drive select Audi A6 Sedan neden size bu kadar uygundur? Çünkü kendini size göre ayarlar. Audi drive select. Kişisel Konfor Dinamik Otomatik Verimlilik

45 Motor Uyarlanabilir havalı süspansiyon Şanzıman Direksiyon Spor diferansiyelle quattro Geri gelen kemer gerdiricisi MMI Multi Medya Arayüzü Viraj aydınlatması Sürüş dinamiğini herkes başka türlü tanımlar. Biz şöyle tanımlıyoruz: Kendinizi nasıl hissediyorsanız öyle sürün. Standart Audi drive select ile ayrı ayrı araç komponentlerini düğmeye basarak etkileyebilir ve bu şekilde Audi nizin karakterini değiştirebilirsiniz. Kullanımınıza konfor, dinamik, otomatik ve bireysel mod olmak üzere bağlı araç komponentlerinin nasıl davranacağını kendinizin belirleyebileceği dört mod sunulmaktadır. Konfor modu özellikle uzun yolları mümkün olduğunca rahat arkanızda bırakmak istediğinizde uygundur. Otomatik modu genel olarak konforlu, ancak bununla beraber sportif bir sürüş duygusu yaşatır. Örneğin bol virajlı yollarda atak bir sportif sürüş için dinamik modu sunulmaktadır. TFSI ve TDI motorlar için sunulan verimlilik (efficiency) modu da tüketim açısından iyileştirilmiş bir kullanıma olanak sağlar. Audi drive select sisteminin entegre bir bileşeni olan bu mod, değiştirilmiş bir vites programı ve enerji açısından iyileştirilmiş çalışma ile kendini göstermektedir. Aracın her moda uyarlanması donanıma bağlıdır. Audi drive select standart olarak motoru, şanzımanı ve direksiyonu etkiler. Ayrıca mevcut olduğunda amortisör ayarı olan uyarlanabilir havalı süspansiyonu, uyarlanabilir spor havalı süspansiyonu, geri gelen kemer gerdiricisini (Audi pre sense basic parçasıdır) ve viraj aydınlatmasını etkileyebilirsiniz. Motor ve şanzıman gaz pedalı hareketlerine moda göre çok hızlı veya uyumlu tepki verir. Bunun dışında dinamik modunda yüksek devir sayılarında, konfor modunda düşük devir sayılarında olacak şekilde vites değişiminin gerçekleştiği devir sayılarında azalma ve artma olur. Ayrıca direksiyon sert sportiflikten konforluya varana kadar sürüş durumuna uyarlanabilir. Opsiyonel geri gelebilen kemer gerdiricisini (Audi pre sense basic parçasıdır) harekete geçirme eşikleri dinamik moduna uyarlanır. Uyarlanabilir havalı süspansiyon üzerinden araç seviyesi ile amortisör ayarının sönümleme kuvvetleri değiştirilebilir. Opsiyonel spor diferansiyel virajları alırken yüksek bir ataklık ve hızlanma kapasitesi sağlamak için çekiş kuvvetlerini değişken olarak arka aksa dağıtır. Ayrıca viraj aydınlatması uyarlanmış dönme ayarı ile seçilen moda göre hareket eder. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

46 46 quattro /Spor diferansiyelli quattro quattro ile dünyanın en iyi dört tekerlekten çekiş sistemlerinden birini bulduk. Tabi ki bu bizim için yeterli değildi.

47 quattro sürekli bir dört tekerden çekiş sistemidir. Bir araç aksının tekerlekleri yer tutuşunu kaybeder ve patinaj yapma tehlikesi oluşunca orta diferansiyel ile otomatik olarak ve sürekli dağıtılarak çekiş kuvveti diğer aksa yöneltilir. Bu arada çekiş kuvvetinin %40 ı ön akstan ve %60 ı arka akstan gelecek şekilde standart dağılım tır. Avantajı hızlanma esnasında daha iyi çekiş ve olağanüstü yer tutuşu ile daha fazla güvenlik sağlamasıdır. Teknoloji ile ilgili olarak bu kadarı yeterli. Ancak quattro yu eşsiz yapanın herhalde bazı müşterilerin söylediği sanki aracın yola yapıştığı duygusudur. Opsiyonel spor diferansiyelli quattro bu benzersiz quattro duygusunu daha da arttırır. Dönerken ve virajlarda araçlar önden savrulma eğilimi gösterir. Bu alışılagelmiş bir fizik sürecidir. Hareketli bir gövde bir yön değişikliğine karşı koyar. Esnek lastikler ve yürüyen aksam yatakları, araç yeni yöne girerken kasılır. Virajda hızlanma esnasında ön aks yükü azalır ve lastiğe daha az yer tutuş kuvveti aktarılabilir, dolayısıyla araç önden savrulur. Arka akstaki spor diferansiyelli quattro ile otomobil Carving kar kayakları üzerinde olduğu gibi hemen hemen virajların her türünü alır. Zira quattro arka aks diferansiyeli sol ve sağ tarafların her birinde iki diş kademesi olan bir ek ünite ile genişletilmiştir. Bunlar arka aks tekerleklerinin her birinin farklı bir çekiş torku almasını sağlar. elektro hidrolik bir uygulama elemanının kavramalarını kumanda eder. Örneğin direksiyon açısı, enine savrulma, savrulma açısı ve sürüş hızına bağlı olarak kontrol ünitesi sürüş durumuna uygun tekerlek torkları dağılımını hesaplar. Böylece dönme veya bir virajda hızlanma esnasında kuvveti virajın dış tarafındaki arka tekerleğe yöneltir. Etkisi otomobilin sanki çekiş kuvveti tarafından virajın içine itilmesi ve ön tekerleklerin açısını takip etmesidir. Sol ve sağ taraflardaki farklı çekiş kuvvetleri birlikte dönerler, şimdiye kadarki alışılagelmiş direksiyondan yapılan düzeltmeler artık hemen hemen hiç gerekli değildir. Spor diferansiyelli quattro Çekiş kuvvetlerini kademesiz ve değişken olarak arka tekerlekler arasında dağıtır, virajlarda yüksek ataklık ve hayran bırakan bir sürüş dinamiği sağlar.

48 48 Gece görüş asistanı/head-up Ekran Algılanan yolcuların işaretlendiği gece görüş asistanı Gündüz ve gece. Fark var mı? İnsan gözü en hassas duyu organlarından biridir. Ancak bazen gözden bile bir şey kaçabilir. Örneğin karanlık olduğunda veya gözleriniz kamaştığında böyle bir durumla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız. Algılanan yayaların işaretlendiği opsiyonel gece görüş asistanı bir termal kamera yardımıyla aracın önündeki bölgenin resmini çekmekte ve yaklaşık 15 metreden 90 metreye kadar olmak üzere algılanan yayaları resimde sarı renkli bir işaret ile işaretleyerek öne çıkarmaktadır. Sistem araç ile algılanan yaya arasında bir çarpışma tehlikesi belirlerse, işaretin rengi kırmızıya dönüşür ve bir uyarı sesi çalar. Gece görüş asistanını, far şalterindeki bir düğme ile açabilir ve kapatabilirsiniz. CAR(otomobil) menüsünde kişi işareti, uyarı sesi ve resim kontrastını kendinize göre oluşturabilirsiniz. Opsiyonel Head-up ekran ile gece görüş asistanı amaca uygun şekilde tamamlanabilir. Gösterilen içerikler sürücünün dolaysız görüş alanının içindedir. Bakışların yoldan daha az ayrılması dolayısıyla trafikte olup bitenler ile ilgili olarak dikkatin dağılması önemli ölçüde azalmıştır. Böylece sanal (head-up) ekrandaki görüntü, karayolu trafiğinde daha fazla güvenlik konusunda yardımcı olur. İçerikleri Car (otomobil) menüsünde kendiniz konfigüre edebilirsiniz. O anki seyir hızının ve navigasyon verilerinin yanı sıra örneğin sürücü yardım sistemlerinin bilgileri ve izin verilen hız sınırı görüntülenebilir. Belirlenen yayaların işaretlendiği gece görüş yardımcısı aktif durumdayken sistem, olası bir tehlike belirlediğinde sanal ekranda bir uyarı sembolü görünür. Olabilecek en iyi okunabilirlik için sanal ekranı rahatça bireysel oturma konumunuza göre ayarlayabilirsiniz.

49 Saptama aralığında algılanan yayalar resimde sarı renkte işaretlenir. Sistem bir çarpışma tehlikesi belirlerse, işaretin rengi sarıdan kırmızıya geçer ve bir uyarı sesi olur. Şematik gösterim

50 50 LED-Farlar <300 C Aydınlatma konusu Alışılagelmiş ampuller 300 C ye kadar ısınırlar. LED lambalar yüksek teknolojik düzeyleri nedeniyle biraz hassastırlar ve bu nedenle 150 C den fazla ısınmamalıdırlar. Motor nedeniyle farların çevresi yanmadan önce yaklaşık 120 C sıcaklıktadır. Yani teorik olarak LED farların yanabilmeleri için ilave bir soğutucu gerekir. Ancak Audi mühendisleri LED farların iyi enerji kapasitelerini göz ardı etmek istemediler ve bundan dolayı fazla düşünmeye gerek görmeden tamamen yeni bir şey olan ısıyı LED çiplerinden uzaklaştıran bir fan keşfettiler. Bu fanda özel olan ilave yararıdır. Alışılagelmiş ampuller yüksek çalışma sıcaklıklarından dolayı farlardaki buzlanmayı çözebilirler, ancak LED ler bunu yapamazlar. Buna karşılık yeni geliştirilmiş fan LED çiplerinden gelen sıcak havayı doğrudan far camına gönderir ve dolayısıyla buzlanmanın çözülmesini sağlar veya buğulanmayı önler. Gündüz farı Kısa far Sinyal lambası Daha az enerji,daha fazla aydınlatma: Tamamı ile LED farları olan Audi A6 Sedan yılında beri Audi R8 tam LED farları olan ilk spor araç olarak sunulmuştur. Bu özel aydınlatma şimdi talep üzerine Audi A6 Sedan için de temin edilebilmektedir. Bir tam LED far alışılagelmiş aydınlatmalardan daha az enerji tüketmekle kalmamakta, aynı zamanda daha aydınlık ışık rengiyle kesinlikle göze daha hoş gelmektedir. Kısa far markaya özgü bir çizgiye yerleştirilmiş üç ayrı aydınlatma modülünden oluşmaktadır. Dolayısıyla Audi A6 Sedan geceleri dahi diğer araçlardan ayrılacaktır. Uzun far, gündüz farı ve sinyal lambası da LED teknolojisinde üretilmiştir. Tüm fonksiyonlar için aynı malzemenin kullanılması sayesinde aydınlatma düzenlemede çok yeni olanaklar oluşmaktadır. Dolayısıyla yeni Audi A6 Sedan her durum için doğru aydınlatmaya sahiptir. 110 km/h nin üzerinde aydınlatma mesafesini hemen hemen iki katına (kısa far ile yaklaşık 70 m den otoyol aydınlatması ile 120 m ye) çıkaran bir otoyol aydınlatması mevcuttur. A6 Sedan da ilaveten bir gündüz farı-sinyal lambası kombinasyonu ve alışılagelmiş sis farlarını gereksiz kılan bir tüm hava koşulları aydınlatması bulunmaktadır. Bunun için LED modüllerinin ayrı ayrı akıllıca kumanda edilmeleri sayesinde yağmur veya sis nedeniyle kendi gözlerinizin kamaşması önlenecek şekilde yeni ışık dağılımları oluşturulmaktadır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 102 den itibaren bulabilirsiniz.

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Donanımlar Audi A7 Sportback/S7 Sportback HomeLink 86 İç aydınlatma 85 İç ve dış aydınlatma paketi 85 İlkyardım malzemesi 98 Isı yalıtımlı cam 87 Isıtmalı koltuklar 88 ISOFIX çocuk koltuğu bağlantısı 88

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Yeni Passat Büyük Fikir

Yeni Passat Büyük Fikir Yeni Passat Büyük Fikir Gövde Passat Sedan'daki değişiklikler Gövde Passat variant'deki değişiklikler Dış boyutlar Uzunluk Genişlik Yükseklik Dingil mesafesi Lastik iz genişliği - ön Lastik iz genişliği

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Honda Accord 2.4 Executive

Honda Accord 2.4 Executive Honda Accord 2.4 Executive Sahibinden 2004 Honda Accord 2.4 Executive İlan no: 290048 35.999 TL İlan tarihi: 19 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Yıldız Model yılı Ocak 2004

Detaylı

Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure

Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure İlan no: 194503 Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure Sahibinden SAHİBİNDEN SINIFIN EN DOLUSU 3008 CROSSOVER 64.900 TL İlan tarihi: 22 Mayıs 2014 İlan detayları İlan detayları İl Burdur Model yılı

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A4 Sedan ve A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan ve S4 Avant Teknik

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34. PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ 107 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.450 TL 208 GTi 208 GTi 1.6 THP 200 hp 59.900 TL 59.900 TL 208 208 ACCESS 1.0 VTi 68 hp 30.900 TL 30.900 TL 208 ACCESS 1.2

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance

Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance İlan no: 331285 Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance Sahibinden İlk Sahibinden Temiz 2011 DSG Full Elegance Paket Octavia 53.500 TL İlan tarihi: 29 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden EN DOLUSU ELEGANT VSC ZENON EXTRALAR İlan no: 183240 34.500 TL İlan tarihi: 1 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul Model yılı Ocak 2007 Km

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı