GROUP. Grup Elk.İnş.Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GROUP. Grup Elk.İnş.Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti."

Transkript

1 Grup Elk.İnş.Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. GROUP

2 Biz kimiz? 1997 yılında kurulan GROUP, alçak gerilim panoları imalatı ile ticaret hayatına başladı. Sektörün talepleri doğrultusunda 1999 yılında pano imalatı ile birlikte anahtar teslimi elektrik taahhüt projelerinde de yer alarak hizmet yelpazesini geliştirme kararı almış ve şu anda faaliyette bulunduğu ana merkezine taşınarak taahhüt kanadını güçlendirmiştir yılında Elektrik taahhüt faaliyetine ek olarak İnşaat ve dekorasyonu da ekleyerek yurt içi ve yurt dışında çeşitli anahtar teslimi butik projelere imza atmıştır. GROUP, 2009 yılında Elektrik Taahhüt hizmetlerinin yanında Mekanik sistemler konusunda faaliyet alanını genişletme kararı almış, bu konu ile ilgili kadrolaşarak taahhüt hizmetlerine elektromekanik kimliğini katmıştır. Yine aynı yıl, inşaat ve dekorasyon projelerinin ayrılmaz bir parçası olarak gördüğü Kurumsal Kimlik Uygulamaları alanında faaliyetlerini genişletmiştir. Konusunda uzman kadroları, iş ortakları ve yöneticileri ile faaliyet konularındaki tüm iş kalemlerinin dizaynı aşamasından montajın bitimine kadar devam eden süreçleri hassasiyetle yöneterek, müşteri memnuniyeti ilkesi temelinde faaliyetini sürdürmeyi hedeflemektedir. Misyonumuz; GRUP Ltd.Şti., müşterilerine, sürekli olarak teknik yenilikleri takip ederek, en ekonomik, en uygulanabilir, uluslar arası teknik düzenlemelere uygun imalat ve çözümler üreten, güvenilir, güçlü teknik partner ve çözüm ortağı olmayı amaç edinmiştir. Gerek yurt içi ve gerekse yurt dışında birçok işini layıkı ile bitiren firmamız, elektrik mühendisliğinin yanısıra makine mühendisliği hizmetlerini de veren bir "Teknik Müteahhit" olarak, iş hayatında "sürekli hizmet ve koşulsuz müşteri memnuniyeti" prensibini benimsemiş ve güvenirliliği ile ülkemizin sınırlarını aşan bir firma olma hedefinde emin adımlarla ilerlemektedir. Vizyonumuz; GRUP Ltd.Şti., mühendislik altyapısı ve müteahhit olarak kazandığı büyük tecrübe ve başarılar ile firma ortaklarının ve çalışanlarının kişisel mühendislik ve uygulama tecrübelerini birleştirerek, sadece Elektrik ve Makine alanında değil özellikle; Endüstriyel tesisler ve ticari binalar ile ilgili inşai proje ve imalatlarda, bizzat kendi gücü ile veya sinerji oluşturabileceğine inandığı yerli ve yabancı partnerlerle anahtar teslim projelere girmeyi amaçlamaktadır.

3 Who we are? Established in 1997, GROUP has begun its activity by producing of low voltage switchgears. According to market need and demands, GROUP have taken a decision to be a part of turnkey electrical Contracting projects in order to expand bussiness scope in 1999 and moved to current office building to force Contracting capacity. In addition to electrical Contracting activity, we add Construction and Decoration to our scope in 2006 and carried out various turnkey boutique Projects locally and internationally. In order to be more competitive, GROUP strengthen its team in 2009 by setting up individual mechanical department to carry out both mechanical and electrical projects. Due to we endeavour to be a sole solution partner, GROUP has added corporate identity elements implementations to its scope, since these elements are an integral part of Construction and Decoration projects. GROUP aims to continue its activities on the basis of the principle of customer satisfaction. Therefore we manage with attention all the process starting from Design phase till completion of installation. In order to achieve successful results, we work with professionals who are experts particularly in their proficiency. GRUP Ltd.Şti aims to be reliable, strong technical and right solution partner by providing economic, most convenient and applicable production and solutions for its clients by following latest technical progress. Our success story both local and international projects, leads us to be a technical Contracting company that gives service in electrical and mechanical engineering at the base of continuous service and customer satisfaction principle. Combining engineering infrastructure and the experience that were gained during passing years, GRUP Ltd.Şti., aims to give service not only electrical and mechanical fields, but especially to carry out turn key Industrial and commercial building projects with its own workforce or both local and international partners that are ethically convenient and able to collaborate in such projects.

4 Kalite Politikamız; Tüm projelerimizde, toplam kaliteye verdiğimiz önemle müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak, insan ve çevre sağlığını güvence altına almak ve tüm faaliyetlerimizi sürekli geliştirmek şirket politikamız olarak benimsenmiştir. Her faaliyetimizde iş ahlakını önde tutarak, konularımızdaki tüm yasal mevzuatlar ve gerek ulusal gerekse uluslar arası standartlar dahilinde uygulamalar ile müşterilerimize en güvenilir ve kusursuz hizmet ve ürünler sunmak hedeflenmiştir. Stratejik avantaj olarak gördüğümüz çalışanlarımızın bağlılığını ve memnuniyetini sağlamak amacı ile sistemler kurma ve geliştirmek, sürekli eğitim ile kişisel gelişimi sağlamak, bilgi ve sorumluluğun paylaşımı ile katılımcı yönetim, firma ilkelerimizdendir. Kalite Yönetimini sadece kendi bünyemizde hayata geçirmekle kalmayıp, sinerji yarattığımız tüm iş ortaklarımızın faaliyetlerini bu bilinçle sürdürmeleri için gereken desteği vermekteyiz. Sunduğumuz hizmetlerin kalitesini en üst seviyede tutmak için aşağıdaki ilkelerimize sürekli bağlı kalmaktayız. Hizmet Odaklılık: Çalışanlarımız, temasta bulunduğumuz tüm müşteri ve iş ortaklarımızla saygı ve güven çerçevesinde ilişki gelirtirmektedirler. Onların güncel gereksinim ve beklentilerine duyarlıdırlar. Yapılan her işin kalitesini en son değerlendirenlerin, hizmeti alanlar olduğunun bilincindedirler. Sürekli Öğrenme: Sürekli öğrenme, sürekli iyileştirme için önkoşuldur. Çalışanlarımızın gelişimi, kendi potansiyellerinin tümünün farkına varmalarına ve kullanmalarına ortam yaratacak şekilde, desteklenir ve teşvik edilir. Değer Yaratma: Firmamız içinde bulunduğu her projede katma değer yaratmak hedefindedir. Bu nedenle tecrübelerimiz ve en yeni teknolojiler ışığında çözümler üretmek için sürekli çalışıyoruz. Doğru Zamanlama: Zamanında teslim edilememiş bir proje, ne kadar kusursur uygulanmış olursa olsun, başarılı kabul edilemez. Memnun müşteri hedefimize bu ilke temel oluşturmaktadır. Firmamızın en önemli hedefi kısa ve uzun vadede müşteri memnuniyetini sağlamak ve sürdürebilmektir. İşbirlikleri Geliştirme: Sunulan değerin en üst düzeye ulaştırılması ve başarının artırılması, işbirliklerinin geliştirilmesine bağlıdır. Bu nedenle firmamız, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği fırsatlarını arar ve geliştirir. Sürdürülebilir bir işbirliği için, işbirliği ortakları arasında paylaşılmış hedeflerin olması, uzmanlıkların, kaynakların ve bilgilerin karşılıklı paylaşıldığı, birlikte çalışmaya ve birbirleri arasında karşılıklı güven, saygı ve açıklığa dayanan bir ilişki kurulması esastır.

5 Our Quality Policy; Our company policy is based on to meet in a best way with our customers expectations, to ensure human and environmental health and to keep our continuous development at our acttivities. Keeping ahead of our bussiness ethic, we aim to provide reliable and excelent service and products in line with both national and international regulations and standarts. Due to we consider our talented team as a strtegic advantage of us, we provide sustainable training and encourage them to be a part of our continuosly learning system. We support and encourage our bussiness partners to follow our quality management system that we implement for our company. We follow below topics in order to provide best service to our clients. Service oriented approach; Our team develops proper relations with our cilents and bussiness partners at the base of respect and trust. We are aware that last word with regard to our quality at the end of the day is spent by our clients Continuous learning; Continuous learning is a preliminary condition to achieve sustainable improvement. Therefore, we support and encourage our team to be aware of their personel potantional and to use this potential in order to add a value to themselves and to their duty. On time delivery; Any perfect implemented project cannot be succesfull unless delivered on time. This is our approach to Customer satisfaction undesrtanding. Our prior aim and purpose is to achieve short and long term Customer satisfaction and to maintain this with all aspects Adding value; We aim to add value to all projects that we involve. Therefore in addition to our experience coming from years, we work hard to achieve this goal with the light of high technology and latest improvements in our indstry.

6 Çevre ve İş Güvenliği Bilincimiz; Yaşadığı çevreyi korumak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya aktarmak her dünya insanının sosyal sorumluluğudur. Biz de yaşadığımız ve iş alanlarımız olan çevrenin korunması ve bununla birlikte işçi sağlığı ve iş güvenliğinin işimizin ayrılmaz bir parçası olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle, sürekli gelişmeleri ve yenilikleri takip etmeyi temel esas alarak, çevreyle uyumlu, insan sağlığını ön plana çıkaran, çözüm ve faaliyetlerimizi planlarken çevre, sağlık ve güvenlik risklerini belirleyerek önlemler geliştirmek, tehlikeleri tamamen ortadan kaldıracak yöntemleri bulmak ve uygulamak için çaba sarfediyoruz. Şantiyelerimizde ve projelerimizde görev yapan ekibimiz ve iş ortaklarımızın "Önce Sağlık ve Güvenlik" felsefesinden hareketle bilgi ve bilinç düzeylerini geliştirmek yönünde çalışmalar yapmaktayız. Çalışanların bu konudaki bireysel sorumluluklarının farkında olmalarını sağlamak amacıyla eğitimler vermek, yürürlükte bulunan ilgili yasal mevzuat, idari düzenlemelere ve üyesi olunan kuruluşların kurallarına riayet etmek ve şartlara uygunluğun idame ettirilmesi için periyodik olarak gözden geçirmek bu bilincimizin doğal bir sonucudur. Tüm projelerimiz için; ISO Çevre Yönetim Sistemi ilkeleri olan madde ve enerji kullanımında, teknoloji seçiminde, şantiyelerin kurulması ve çalıştırılmasında; doğal kaynak kullanımında israfın önlenmesini, çevrenin korunmasını, kirliliğin önlenmesi amacıyla tüm faaliyetlerimizde atık ve artıkların azaltılmasını ve geri kazanım yolu ile ülke ekonomisine yeniden kazandırılmasının sağlanmasını ana prensiplerimizden birisi olarak taahhüt ediyoruz.

7 Environmental and Safety Awareness; Protecting the environment and leaving it to the next generations is a social responsibility of human being. Therefore we are aware of protecting our work area and workers by complying HSE regulations. At the light of above mentioned, we endeavour to prevent health and security risks and handle our activities environment and human friendly. We instruct our business partners and our worksite team in order them to be aware of first health and safety principle. Hence we train our colleagues for their awareness and responsibility and monitor the results periodically. For all projects; We hereby agree and undertake to adopt it as our main principle, in selecting subcontractors and technologies in materials and energy utilization, and establishing and operating our construction sites, to prevent squander of the natural resources, protect the environment and reduce the wastes in line with the requirements of ISO environmental management system.

8 Faaliyet Alanlarımız; Kurulduğumuz günden bu yana, faaliyet konularımızda, sahip olduğumuz mühendislik formasyonu ve teknik müteahhitlik altyapımız ile müşterilerimiz için, standart ve yönetmeliklere uygun olan en kaliteli ve ekonomik çözümleri üretiyoruz. Firmamız, konutlar, ticari binalar ve endüstriyel yapılar için, anahtar teslimi elektromekanik çözümler sunmaktadır. En yeni teknolojiler eşliğinde tüm regülasyonları dikkate alarak uygulamalar yapmakta ve aşağıdaki faaliyetleri başarıyla gerçekleştirmektedir. Orta gerilim şalt merkezleri Alçak gerilim elektrik dağıtım sistemleri ve tesisatları Haberleşme sistemleri ve tesisatları Sistem Odaları ve Data Tesisatları Yangın alarm ve güvenlik sistemleri ile tesisatları Özel ses ve görüntü sistemleri ve tesisatları Genel seslendirme sistemleri Ev otomasyon sistemleri ve tesisatları Bina otomasyon sistemleri ve tesisatları Isıtma, havalandırma ve soğutma sitemleri ile tesisatları Yangın müdahale sistemleri ve tesisatları Sıhhi tesisat Su ve atık su temizleme sistemleri ve tesisatları

9 What we do? Together with our engineering formation and technical Contracting infrastructure in our activity field, We provide most convenient and economical solutions according to standards and regulations Since our establishment. We provide turnkey electromechanical solutions in residential, commercial and industrial building projects. Our key to success is to use advanced technology and consider all the regulations. Some of our activities listed below; Medium Voltage Substation and Distribution Low Voltage Power Supply and Distribution Communication Networks IT Data centers, data systems installations Fire Alarm and Security Systems and Installations Special Audio / Video Systems and Installations Public Address Systems and Installations Home Automation Systems and Installations Building Automation Systems and Installations HVAC Systems and Installations Firefighting Systems and Installations Sanitary Installations Water and Waste Water Treatment Systems and Installations

10 Elektrik Tesisatları; UYGULAMALARIMIZ OG-AG Elektrik Altyapı tesisatları Kuvvetli ve zayıf akım elektrik tesisatları Orta gerilim tesisleri AG ve OG Generator Montajları Topraklama ve Paratoner Tesisatları Enerji dağıtımı Çevre aydınlatması Elektrik dağıtım pano sistemleri Proses otomasyon uygulamaları Haberleşme sistemleri ve tesisatları Zayıf Akım Sistemleri Data Sistemleri, Sistem Odaları TV Sistemleri Telefon Sistemleri Yangın alarm ve güvenlik sistemleri ile tesisatları Özel ses ve görüntü sistemleri ve tesisatları Genel seslendirme sistemleri Ev otomasyon sistemleri ve tesisatları Bina otomasyon sistemleri ve tesisatları İMALATLARIMIZ Elektrik Kumanda Panoları Elektrik Kuvvet Panoları Elektrik Motor Kontrol Panoları Elektrik Aydınlatma Panoları Elektrik Trafo Dağıtım Panoları Otomasyon Panoları

11 Electrical Installation Aplications; ELECTRICAL INSTALLATION SERVICES MV-LV System infrastructure installations LV distribution system installations Transformer stations MV-LV Generator installations Grounding and lightning protection system installations Power distribution systems Lighting systems LV switchgear installations Industrial automation system installations Comunication system installations Data systems, Data centers SMATV systems Fire Alarm and Security Systems and Installations Special Audio / Video Systems and Installations Public Address Systems and Installations Home Automation Systems and Installations Building Automation Systems and Installations PRODUCTS LV Control switchgears LV Distribution switchgears MCC Panels Lighting Panels Main Distribution Panels PLC & DDC Panels

12 Mekanik Tesisatlar; Alışveriş Merkezleri, Hipermarketler, Oteller, Hastaneler, Sosyal Mekanlar, Yüksek Binalar, Zincir Mağazalar için, Isıtma, Soğutma, Havalandırma Yangın Söndürme ve Sıhhi Tesisat Sistemlerinin anahtar teslim uygulaması Fabrikalar, Enerji Santralleri, Petrokimya Tesisleri için, Endüstriyel Havalandırma, Proses Borulaması, Özel İklimlendirme, Buhar, Kızgın Su, Kızgın Yağ, Sistemlerinin ve Mekanik Montaj işlerinin Anahtar teslim uygulaması. Her türlü bina, endüstriyel tesis için ilgili standartlar doğrultusunda aşağıdaki sistemlerle ilgili proje, uygulama ve anahtar teslim taahhüt; Otomatik Sulu Söndürme, Yangın Pompa İstasyonları, Gazlı Söndürme, Hidrant ve Yangın Dolabı Sistemleri, Köpüklü Söndürme Sistemleri, Stok Alanları ve Depolar için özel uygulamalar.

13 Mechanical Installation Applications; Turnkey contracting of shopping mall, hipermarket, hotel, high rise building, educational facility, social space, chain stores; Heating,ventilating, air conditioning, Sanitary, plumbing, Fire suppression systems. Turnkey contracting of factory (printing-textile-automotive-electronic,etc) warehouse, petrochemical facility, energy plant; Industrial ventilation, Process piping, Close control AC, Steam, oil, water heating, Fire suppression systems. Project design, application and turnkey contracting with close guidance of international codes and standards for all kinds of building or industrial applications; Automatic water based systems, Fire pumps stations, Gas suppression systems, Hydrant and standpipe systems, Foam systems, Special applications for storage areas and warehouses.

14

15 Tamamlanmış Projelerimizden Bazıları; Samsung TecWin / Sakarya 1.Ordu Bakım Komutanlığı Motor Test Binası elektrik,mekanik projesi ve uygulaması Fuller HB Kimya İstanbul Merkez ofisi anahtar teslim inşaat,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması Dalyan Gemi-İstanbul merkez depo ve ofisi anahtar teslim inşaat,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması Dalyan Gemi Bolu-Kartalkaya Butik Otel, Misafirhane projesi anahtar teslim inşaat,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması Yeni Mağazacılık A.Ş. muhtelif mağazaları AG Elektrik tesisatları Burak Özberk Villası / Ömerli anahtar teslim inşaat,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması Boyner Antalya mağazası Elektrik tesisatları Boyner Trabzon mağazası Elektrik tesisatları Boyner Suadiye mağazası Elektrik tesisatları Gölcük Donanma Komutanlığı Poyraz Limanı Enerji Merkezi O.G-A.G yenileme proje uygulaması Durres Hastanesi/Arnavutluk Saint Antuan kilisesi Beyoğlu Lojmanları ( yenilenme ) dekorasyon,elektrik,mekanik uygulamaları Dışişleri Bakanlığı Hizmet Binası/IRAK Elektrik Ereğli Demir Çelik DC drive Uygulamaları Kadıköy Diyaliz Merkezi inşaat,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması Gülenç Eğitim Kurumları Kavacık/İstanbul eğitim merkezi inşaat,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması North Sails mağazası Kanyon/İstanbul anahtar teslim dekorasyon,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması Murphy & NYE mağazası Kanyon/İstanbul anahtar teslim dekorasyon,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması Murphy & NYE mağazası Bodrum anahtar teslim inşaat,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması GANT mağazası Akkapark/Antalya anahtar teslim dekorasyon,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması GANT mağazası Akmerkez/İstanbul (yenileme) anahtar teslim dekorasyon,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması GANT mağazası Kanyon/İstanbul anahtar teslim dekorasyon,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması GANT mağazası İstinyepark/İstanbul anahtar teslim dekorasyon,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması GANT mağazası Bursa/Korumax anahtar teslim dekorasyon,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması

16 GANT mağazası Bakü/AZERBAYCAN anahtar teslim dekorasyon,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması GANT mağazası Ankara/Ankamall anahtar teslim dekorasyon,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması GANT mağazası Denizli/Forum anahtar teslim i,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması GANT mağazası Bodrum anahtar teslim inşaat,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması Burak Özberk villası / Çekmeköy anahtar teslim inşaat,elektrik,mekanik projesi ve uygulaması ABB Elektrik Ereğli Demir Çelik Multidrive uygulamaları Aksa Akrilik Makine-1 Multidrive uygulamaları Millet Hastanesi / Ereğli Odak İnşaat Yönetim Merkez blokları Besler Gıda Citibank Genel Müdürlük binası Enerji Dağıtım Panoları ve uygulaması Irak petrol dolum tesisleri proses otomasyon pano sistemleri İstanbul ticaret merkezi Elektrik pano sistemleri Atatürk Havalimanı Atıksu tesisi Ataşehir Residence Blokları Elektrik Proje yönetimi ve uygulaması AKŞAM Gazetesi Elektrik dağıtım sistemi Çayeli Bakır işletmeleri Rize ek üretim tesisleri Elektrik dağıtım sistemi uygulaması Kadir Has Alışveriş merkezi Bahçelievler / İSTANBUL Borusan Gebze Antrepo Yangın Algılama ve İhbar sistemi uygulaması Muhtelif Turkcell baz istasyonları AUER Lüleburgaz Tesisleri Ek binası Juravinka Eğlence Merkezi Minsk / BELARUS A.G O.G Elektrik Dağıtım Tesisatı Prenses Otel Minsk / BELARUS A.G - O.G Elektrik Tesisatı Kıbrıs Haspolat Atıksu tesisleri Hürriyet Gazetesi Almanya Frankfurt Tesisleri A.G Dağıtım sistemi Mazak Makine Gebze fabrikası O.G ve A.G Elektrik tesisatları, Mefar Kurtköy İlaç Fabrikası Alacakaya İş merkezi Elektrik Uygulamaları (2002) Cibali Kadir Has Üniversitesi Elektrik Uygulamaları ( ) İstanbul Sultan Otel Elektrik tesisat revizyonları ( 2000 ) Sait Halim Paşa Yalısı Elektrik tesisatları ( ) ( Arnavutköy / İstanbul ) EGS Bank ( Konya,Kadıköy,Feneryolu,Suadiye, Köln/Almanya Şubeleri) Elektrik tesisatları Marmaris Park Metropol Otel Elektrik tesisatları ( ) (İçmeler/Muğla) Vakıflar Çamlık Otel Elektrik Tesisatları (1997 ) ( Yozgat )

17

18

19

20

AVRASYALI GROUP. Avrasyalı İnşaat Taahhüt.

AVRASYALI GROUP. Avrasyalı İnşaat Taahhüt. AVRASYALI GROUP Avrasyalı İnşaat Taahhüt www.avrasyali.com.tr www.eurasian.com.tr Biz kimiz? Avrasyalı GROUP, 53 yıl önce Karaköy Bankalar Caddesi nde elektrik malzemeleri satışı yapan firmamız ile ticaret

Detaylı

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır.

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır. About Us Hakkımızda nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. It was founded at 2012. From its beginning, with local presence and international expert team, the company is

Detaylı

nareks is an Electrical/Mechanical Contracting and Automation Engineering company.

nareks is an Electrical/Mechanical Contracting and Automation Engineering company. About Us Hakkımızda nareks is an Electrical/Mechanical Contracting and Automation Engineering company. It was founded at 2012. From its beginning, with local presence and international expert team, the

Detaylı

Proje Adı Project Name GÖCEK-DMARİN RESORT HOTEL

Proje Adı Project Name GÖCEK-DMARİN RESORT HOTEL ELEKTRİK ELEKTRİK Skala Elektrik, 2011 yılındaki kuruluş tarihinden itibaren mesleki tecrübelerini kullanarak orta gerilim,alçak gerilim, zayıf akım sistemleri ve bina otomasyon sistemleri ile bu sistemlerin

Detaylı

Proje Adı Project Name GÖCEK DMARİN RESORT HOTEL FAZ-2

Proje Adı Project Name GÖCEK DMARİN RESORT HOTEL FAZ-2 ELEKTRİK ELEKTRİK Skala Elektrik, 2011 yılındaki kuruluş tarihinden itibaren mesleki tecrübelerini kullanarak orta gerilim,alçak gerilim, zayıf akım sistemleri ve bina otomasyon sistemleri ile bu sistemlerin

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Firmamız her türlü endüstriyel tesisin proje, imalat ve montaj safhalarında ihtiyaç duyulan hizmetlerin tamamını vermektedir.

Firmamız her türlü endüstriyel tesisin proje, imalat ve montaj safhalarında ihtiyaç duyulan hizmetlerin tamamını vermektedir. Kurumsal Türkiye nin önde gelen firmalarının yurtiçi ve yurtdışı projelerinde edinilen deneyimler ile 17. 04. 2006 tarihinde Mas Endüstriyel Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited

Detaylı

DEKOM. Excellence in Electrics Electronics Electromechanics since 2001

DEKOM. Excellence in Electrics Electronics Electromechanics since 2001 DEKOM Excellence in Electrics Electronics Electromechanics since 2001 HAKKIMIZDA VİZYON Mükemmel Altyapısı olan Elektrik, Elektronik ve Elektro-Mekanik Sistemler ve Tesisler kuruyoruz MİSYON Enerji, Telekomünikasyon

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue To Rise With Our New Identity and Projects www.aliisildar.com.tr Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue

Detaylı

HAKKIMIZDA / ABOUT US

HAKKIMIZDA / ABOUT US HAKKIMIZDA / ABOUT US 1985 YILINDAN BERİ TESLA ELEKTROMEKANİK, BULUT TASARIM VE KAYAZ GRUP ŞİRKETLERİMİZ; YURTİÇİ VE YURTDIŞINDA AG, OG, AYDINLATMA, VE KABLO SEKTÖRÜNDE TÜRKİYE NİN YANI SIRA DÜNYANIN SAYILI

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I Dr. Öğr. Üyesi Firdes YENİLMEZ KTS Kredisi 3 (Kurumsal Saat: 2 Uygulama Saat: 1) Ders Programı Pazartesi 09:30-12:20

Detaylı

1-Dikili Tip Panolar (Standing Type Panelboards) Dikili Tip Kaynaklı Çok Amaçlı Panolar 04

1-Dikili Tip Panolar (Standing Type Panelboards) Dikili Tip Kaynaklı Çok Amaçlı Panolar 04 İÇİNDEKİLER (INDEX) 1-Dikili Tip Panolar (Standing Type Panelboards) Dikili Tip Kaynaklı Çok Amaçlı Panolar 04 (Standing Type Welded Panelboards) Dikili Tip Modüler Çok Amaçlı Panolar 04 (Standing Type

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 sf 2 KURUMSAL CORPORATE 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 KURUMSAL 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine 10.000 m2 kapalı

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır.

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır. Bağlantı Elemanları Makro Teknik, 1998 yılında, 18 yıllık uygulamacı geleneğinin ve birikiminin, üzerine inşa edilmiş, Hvac komponentleri üreten, ürettiklerinde ve üreteceklerinde, her zaman müşteri odaklı

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region CORPORATE PRESENTATION FILE Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region Asiye KURT Coordinator Mehmet AVCI Foreign Trade Manager INDEX ABOUT US SHOWRROM,

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY

GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY KURUMSAL BİLGİLER Firmamız 2001 yılında kurulmuştur ve 2003 yılından bu yana da çalışmalarına limited şirket olarak devam etmektedir.

Detaylı

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING Design & Construction DESIGN & CONSTRUCTION make difference.. ABOUT US Our company is specialized in four main subjects; CONSTRUCTION, INTERNATIONAL TRADE, NATURAL

Detaylı

SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS

SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS Fevzipaşa Mah. Namık Kemal Bulvarı 147 / 149 A Çerkezköy / Tekirdağ Tel / Fax: +90 282 726 50 52 info@lynkso.com www.lynkso.com Vizyonumuz Beklentilerin üzerinde

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

d h k d t s a t

d h k d t s a t 1 t d h k d, t t s a t 2 TS EN ISO / IEC 17065 Uygunluk Değerlendirmesi standardına uygun olarak ve akreditasyon kapsamında gerçekleştirilen kalite yönetim sistemi ve ürün belgelendirme programına bağlı

Detaylı

"Kaliteli Hizmet" "Quality Service" www.neonenerji.com

Kaliteli Hizmet Quality Service www.neonenerji.com "Kaliteli Hizmet" "Quality Service" www.neonenerji.com MİSYON Çözüm ortaklarına, deneyimli kadrosuyla kaliteden ödün vermeyerek enerji teknolojisinin gerektirdiği şekilde müşteri memnuniyetinin sürekliliğini

Detaylı

adana mersin kayseri www.kokinsaat.com.tr feke cd. turgut özal bul. Beyzade Tower otogar

adana mersin kayseri www.kokinsaat.com.tr feke cd. turgut özal bul. Beyzade Tower otogar feke cd. zübeyde hanm cd turgut özal bul. bosna sk. K A L İ T E L İ B İ R Y A Ş A M otogar Q U A L I T Y O F L I F E adana Tufanpaşa Mah. Şıhefendi bulvarı Halimhoca Apt. No:5/(kozan lisesi karsısı) 0355

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY

ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY Industrýal Treatment Endustrýyel Arýtma Industrýal Treatment Endustrýyel Arýtma The roots of our products and systems based on our R&D department using

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

Projects Manufacturing Construction Energy Assembling

Projects Manufacturing Construction Energy Assembling Projects Manufacturing Construction Energy Assembling Proje / Project 01 İmalat / manufacturing 02 İnşaat / construction 03 Enerji / energy 04 Montaj / installation 05 hakkımızda / abaut us Firmamız daha

Detaylı

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA .egeatlas.com.tr İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA kaliteli servis en iyi malzeme seçimi yüksek hassasiyetli makinalarda üretim .egeatlas.com.tr EGE ATLAS, kurulduğu 2012 yılından bu yana yeraltı ve

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

Offers Professional Solutions

Offers Professional Solutions 1 Offers Professional Solutions SINCE 2010 Tüfekçi Makina; have been serving engineering and contract services in fire extinguishing, deck ladder and barrier sector. VİZYON VISION Sürekli gelişme düşüncesinden

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE FİRMA PROFİLİ Üretime Buzdolabı Buzlukları imalatıyla başlayan AZAK Soğutma 1979 yılında Konya da kurulmuştur. 1983 yılında Sanayi Tipi

Detaylı

DIAMOND TOOLS.

DIAMOND TOOLS. Misyonumuz Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı kalite anlayışı ile karşılayarak değer yaratmayı esas alan kurumsal yapımız müşteri odaklı çalışma stratejimiz ve rekabetçi büyüme potansiyelimiz ile

Detaylı

www.promarkenergy.com

www.promarkenergy.com www.promarkenergy.com pr mark energy ISTANBUL - BAKU - SOCHI promark energy San. Tic. Ltd. Şti Yeni Çamlıca Mah. Eminler Cad.No:54 Ataşehir / İSTANBUL Tel: +90(216) 419 99 44 About Us Hakkımızda Company

Detaylı

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir.

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu tir. SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Sektöre uzun yıllar hizmet vermiş olan Yükseliş Asansör, kararlı ve prensipli yönetim anlayışı ile, kaliteli üretim için

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

TAAHHÜT İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CONSTRUCTION CO., LTD.

TAAHHÜT İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CONSTRUCTION CO., LTD. TAAHHÜT İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CONSTRUCTION CO., LTD. İnşaat sektöründe, çözüm odaklı ve işveren memnuniyeti öncelikli yaklaşımıyla yer alan Kandemir Taahhüt ve İnşaat Ltd., seçkin projelerin gerçekleştirilmesinde

Detaylı

Trusted solution partner

Trusted solution partner Trusted solution partner Company Profile / Şirket Profili Since our foundation in 1987, Elektrotek has been dedicated to providing our customers with the highest quality products and service. Elektrotek

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

Difference in Technology. www.deltagroupcable.com

Difference in Technology. www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com DELTA KABLO Türk kablo sektörünün en büyük

Detaylı

t d h k d, t t s a t

t d h k d, t t s a t t d h k d, t t s a t TS EN ISO / IEC 17065 Uygunluk Değerlendirmesi standardına uygun olarak ve akreditasyon kapsamında gerçekleştirilen kalite yönetim sistemi ve ürün belgelendirme programına bağlı olarak;.

Detaylı

ENGINEERING. Successful Project Management

ENGINEERING. Successful Project Management Hakkımızda / About Us Power Mühendislik olarak; Projelendirme, Taahhüt işleri, danışmanlık hizmetleri, bakım ve işletme, Güneş Enerji Santralleri projendirmesi ve kurulumunu yapmaktayız. Yenilenebilir

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS.

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS. BUMESH TECHNICS & TDM TARIM MAKİNALARI Tamamen Kendi Mühendislerimiz Tarafından Dizayn Edilen BALYA MAKİNASI MARKASI UTM UTM TARIM MAKİNALARI A.Ş. 2014 yılında, kurucuları ve personelinin uzun yıllara

Detaylı

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG CORPORATE Volt ba ery industry and trade ıncorporate company was founded in 1989 in Izmir in order to produce accumulators and materials

Detaylı

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim :

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim : Proje Adı: Proje Resim : 6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi Proje Durumu: Tamamlanan Proje Proje Tipi: Hastane Binası Alanı: 4130 m 2 Başlangıç: 2009 Bitiş: 2010 Yeri: Azerbaycan / Bakü Proje Detayları:

Detaylı

Dünya devinin gücünü hissedin

Dünya devinin gücünü hissedin Türkiye Distribütörü Feel the power of world giant Dünya devinin gücünü hissedin Yıllık üretim 110.000 adet Kapalı üretim alanı 7.000 m² 10msn hız İleri teknoloji Çevreci Annual capacity 110.000 pcs Building

Detaylı

METSAN METSAN. TEL : +90 (322) FAX : +90 (322)

METSAN METSAN. TEL : +90 (322) FAX : +90 (322) METSAN M E K A N İ K & M Ü H E N D İ S L İ K METSAN M E K A N İ K & M Ü H E N D İ S L İ K info@metsanmekanik.com TEL : +90 (322) 458 78 78 FAX : +90 (322) 453 00 29 Belediye Evleri Mah. T.Başı Blvr 84127

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

The part is in the whole and the whole is in the part Edgar Morin. www.brnmimarlik.com www.brnarchitects.com

The part is in the whole and the whole is in the part Edgar Morin. www.brnmimarlik.com www.brnarchitects.com The part is in the whole and the whole is in the part Edgar Morin www.bizlergroup.com C O N T E N T S A B O U T U S P R O J E C T S H O U S I N G VEDAT AŞÇI HOUSE Bebek İstanbul ASTORIA KEMPINSKY RESIDENCE

Detaylı

2. YARIYIL / SEMESTER 2

2. YARIYIL / SEMESTER 2 T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, 2018-2019 AKADEMİK YILI ÖĞRETİM PLANI T.C. NECMETTIN ERBAKAN UNIVERSITY ENGINEERING AND ARCHITECTURE

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

INDEX. Hakkımızda / About Us Fabrika / Factory Ürünler / Products

INDEX. Hakkımızda / About Us Fabrika / Factory Ürünler / Products www.altarmarble.com INDEX Hakkımızda / About Us... 5 Fabrika / Factory... 6-9 Ürünler / Products Moon Cream... 12-13 Beach Cream... 14-15 Vanilla Ice... 16-17 Galaxy Silver... 18-19 Light Travertine...

Detaylı

Argemip 5746 Semineri Siemens Sunumu

Argemip 5746 Semineri Siemens Sunumu Ekim 2016 Argemip 5746 Semineri Siemens Sunumu Restricted Siemens AG 2015 siemens.com Key figures for fiscal 2015 Siemens at a glance Page 2 Restricted Siemens AG 2015 Global presence Page 3 Restricted

Detaylı

M mar S stemler Arch tectural Systems

M mar S stemler Arch tectural Systems M mar S stemler Arch tectural Systems 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir.

Detaylı

REEL ALÜMİNYUM. Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE

REEL ALÜMİNYUM. Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE ALÜMİNYUM Profil Katalogu TEKNOLOJİNİN GÜCÜ ARTIK ELİNİZDE Hakkımızda / About us Reel Alüminyum 2001 yılında Gebze de üretime başlamıştır. Şirketimiz, kuruluşunun ilk yıllarından itibaren müşterilerinin

Detaylı

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,kendi alanında daima en iyiyi amaç edinmiştir. Kaliteli

Detaylı

Energy Telecommunication Construction Industry and Trade Co. Ltd www.kerimoglultd.com 3 İçindekiler 1. Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerler 2. Çözümlerimiz Enerji Nakil Hatları Trafo

Detaylı

We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions.

We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions. We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions. We offer you cost and competing advantages with our professional staff and the experience gained through

Detaylı

.com.tr agem T E C H L O L O G Y P A R T N E R

.com.tr agem T E C H L O L O G Y P A R T N E R TECHLOLOGYPARTNER agem.com.tr TECHLOLOGYPARTNER 3 Agem, 2005 yılında kurulan bilişim teknolojileri, yazılım ve hizmetleri şirketidir. Agem olarak, sahip olduğumuz uzman kadromuz, bireysel danışma havuzumuz

Detaylı

Natural Stone Collection

Natural Stone Collection Natural Stone Collection The Place Where Your Projects Come True... MYM Natural Stone is a manufacturer and exporter company in marble industry with its experienced staff since 2006. Located in Afyonkarahisar

Detaylı

PROJE, İMALAT, SERVİS

PROJE, İMALAT, SERVİS HİZMET KATALOĞU SERVICE BROCHURE PROJE, İMALAT, SERVİS PROJECT, PRODUCTION, SERVICE 2010 TR-EN ÖNSÖZ INTRODUCTION B.N.:34/14.01/9310 B. N.:01.09.0218.513 Onurmak ısı sistemleri 2001 yılında Onur Metal

Detaylı

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti.

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San.Tic.Ltd. Şti. 1979 Yılında kurulan EREN MAKİNA ; Bu gün asansör sektörüne 3500 m2 kapalı alanda, en son teknolojiye sahip 30

Detaylı

İnnovative Designs Yenilikçi Tasarımlar İntelligent Architecture Akılcı Mimarlık

İnnovative Designs Yenilikçi Tasarımlar İntelligent Architecture Akılcı Mimarlık İnnovative Designs Yenilikçi Tasarımlar İntelligent Architecture Akılcı Mimarlık HAKKIMIZDA İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE

ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE ŞİRKET TANITIM DOSYASI COMPANY İNTRODUCTİON FİLE ŞİRKET BİLGİLERİ VE İLETİŞİM COMPANY İNFORMATİON AND COMMUNİCATİON NİTRO TEKNOLOJİ LTD. ŞTİ. ADRES: ADİL YAŞAR CAD. ZİLAN AP. NO: 2A YENİMAHALLE / SİİRT

Detaylı

OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS. www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr

OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS. www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr OPTİMA ASANSÖR SİSTEMLERİ Optima Asansör firması 1993 yılında teknolojinin merkezi İstanbul da kurulmuştur. Firmamız çok güçlü

Detaylı

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt ELEKTRİK Tanıtım Dosyası Mühendislik, Proje, Taahhüt 2017 NELER VAR? Hakkımızda (1) Biz Kimiz, Uzmanlığımız (2) Faaliyetlerimiz (3) Tamamlanan ve Devam eden Projeler (4-18) HAKKIMIZDA Elektrik sektöründe

Detaylı

ABOUT US HAKKIMIZDA VISION VİZYON MİSYON MISION

ABOUT US HAKKIMIZDA VISION VİZYON MİSYON MISION ABOUT US Our company, who has begun its services in machining sector in OSTIM in 1987, has been operating as a sub-contractor for defence industry. Production for spare parts for Defence Industry, Aviation

Detaylı

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ OUR VISION OUR MISSION

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ OUR VISION OUR MISSION Firma Profili COMPANY PROFİLE 2007 yılından itibaren Aksaray ili Organize Sanayi Bölgesinde ve Çorum ili Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren TYT Prefabrik Türkiye Prefabrik Birliğine üye olma

Detaylı

ÖZEL PROJELER VE OTOMASYON UYGULAMALARI SPECIAL PROJECTS & AUTOMATION APPLICATOINS

ÖZEL PROJELER VE OTOMASYON UYGULAMALARI SPECIAL PROJECTS & AUTOMATION APPLICATOINS ÖZEL PROJELER VE OTOMASYON UYGULAMALARI SPECIAL PROJECTS & AUTOMATION APPLICATOINS FİRMA PROFİLİ / COMPANY PROFILE Hakkımızda / Our Company Bilginoğlu Endüstri Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1973 yılında

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

F U E L S İ S. www.fuelsis.com.tr MOBİL İSTASYONLAR FUELSİS. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG

F U E L S İ S. www.fuelsis.com.tr MOBİL İSTASYONLAR FUELSİS. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG F U E L S İ S MOBİL İSTASYONLAR Akaryakıt Otomasyon LPG CNG FUELSİS Daha Fazla Teknoloji "Akaryakıt Dünyasını teknoloji ile buluşturmak" misyonuyla yola çıkan Fuelsis kurucu ekibi, sektördeki tecrübe ve

Detaylı

Yapı Akademisi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapı Akademisi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi CiViL ENGiNEERiNG Yapı Akademisi Engineering, intends to design high quality projects in the sector. Our company serves with experienced engineers, and technical personnel in Engineering Project, inspecting

Detaylı

04 www.borpanel.com.tr

04 www.borpanel.com.tr BANYO MOBiLYALARI 04 Kalite Yönetim Modern yaşamın koşuşturmasında Belgeleri klasikten vazgeçemeyenlere konfor ve estetiği bir arada sunan Efes, banyolarınızın atmosferini değiştirecek. 05 06 KURUMSAL

Detaylı

Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.

Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. www.kocamaninsaattr.com İÇİNDEKİLER INDEX * FİRMA PROFİLİ COMPANY PROFİLE * FAALİYET ALANLARI FİELDS OF ACTİVTY * ÜST YAPI PROJELERİMİZ SUPERSTRUCTURE WORKS * ÇEVRE DÜZENLEME VE PEYZAJ İŞLERİ LANDSCAPİNG

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE.

PRODUCT CATALOGUE. PRODUCT CATALOGUE www.avantek.com.tr AVANTEK PAKETLEME MAKİNE SANAYİ LTD. ŞTİ. 20 yılı aşkın tecrübe ve sektördeki bilgi birikimi ile İlaç, Kozmetik ve Gıda Sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı

Detaylı

VERİMLİLİĞİ YÜKSEK ÇEVRE DOSTU YENİLİKÇİ ÜRÜNLER & ÇÖZÜMLER ENERGY EFFICIENT ENVIRONMENT FRIENDLY INNOVATIVE PRODUCTS & SOLUTIONS

VERİMLİLİĞİ YÜKSEK ÇEVRE DOSTU YENİLİKÇİ ÜRÜNLER & ÇÖZÜMLER ENERGY EFFICIENT ENVIRONMENT FRIENDLY INNOVATIVE PRODUCTS & SOLUTIONS VERİMLİLİĞİ YÜKSEK ÇEVRE DOSTU YENİLİKÇİ ÜRÜNLER & ÇÖZÜMLER ENERGY EFFICIENT ENVIRONMENT FRIENDLY INNOVATIVE PRODUCTS & SOLUTIONS www.planersogutma.com FİRMA PROFİLİ COMPANY PROFILE Firmamız, Planer Mühendislik

Detaylı

HASAN ENERGY Co. Makine İmalat Dış Tic CATALOGUE

HASAN ENERGY Co. Makine İmalat Dış Tic CATALOGUE HASAN ENERGY Co. Makine İmalat Dış Tic. 2018 CATALOGUE w w w. h a s a n e n e r g y. c o m. t r ABOUT US Hasan KILIÇ started to work in 2002 as a production contractor for space roof and steel construction

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog HAKKIMIZDA Boro Makine Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak CLİNDAS markası

Detaylı

Beton Santralleri Concrete Batching Plants

Beton Santralleri Concrete Batching Plants Polita Sabit Beton Santralleri, hazır beton üretimi ve şantiyelerdeki çok uzun süreli beton dökümü için uygundur. Her türlü betonu üretebilme kabiliyetine sahip, istikrarlı ve sorunsuz çalışan, yedek parça-servis

Detaylı

energy requires power

energy requires power ENERJİ GÜÇ İSTER energy requires power 4 SINCE WORK COMPLETION MW SEPP HAKKIMIZDA / ABOUT Vizyon / Vision Günümüz teknolojisi ve bilgisi ile tarihimizdeki alçak gönüllülüğümüzü ve saygınlığımızı da koruyarak,

Detaylı

YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse

YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse www.hidirusta.com İŞİMİZDE UZMANIZ We are professional in our business Geniş ürün gamı ve tecrübeli satış kadromuzla hizmetinizdeyiz. We are ready to serve

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. Newtech Chemical Company NCC

HAKKIMIZDA ABOUT US. Newtech Chemical Company NCC HAKKIMIZDA ABOUT US Newtech Chemical Company NCC FİRMA PROFİLİ FAALİYET ALANLARIMIZ COMPANY PROFILE OUR ACTIVITY AREAS NCC - Newtech Chemical Company üretim, Ar & Ge ve uygulama hizmet tecrübesi ile su

Detaylı

DOST INTERNATIONAL İNŞAAT A.Ş DOST INTERNATIONAL CONSTRUCTION CO.

DOST INTERNATIONAL İNŞAAT A.Ş DOST INTERNATIONAL CONSTRUCTION CO. 1 DOST INTERNATIONAL İNŞAAT A.Ş DOST INTERNATIONAL CONSTRUCTION CO. DOST INTERNATIONAL İNŞAAT A.Ş 1993 yılında İstanbul da kurulmuş; endüstriyel yapılar, yönetim binaları, özel villa ve konutlar, tarihi

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

TRAVERTINE COLLECTION

TRAVERTINE COLLECTION TRAVERTINE COLLECTION a trademark of ALISTONE COMPOSITE MARBLE COLLECTION 2015 FİRMA PROFİLİ 1965 de Sayın Ali BAŞARIR ın torna makinesinde başlayan girişimcilik hayatı sırasıyla tarım makineleri, mermer

Detaylı

Güce Odaklanın.

Güce Odaklanın. Güce Odaklanın www.gucluhidrolik.com.tr HAKKIMIZDA GÜÇLÜ HİDROLİK olarak 2005 yılından beri hidrolikli mobil vinç sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Yılların verdiği ziraat makinaları yapım tecrübe ve

Detaylı