D e ğ e r V e r İ r...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "D e ğ e r V e r İ r..."

Transkript

1

2

3 Değer Verİr...

4

5 Yaşamın hızlandığı, değişim ve gelişimin zamanla yarıştığı günümüzde, insanlık bilgisinin-tecrübesinin ve vizyonunun paylaşımı da vazgeçilmez bir durum ortaya çıkarmaktadır. Bilginin, insanlığın ortak ürünü olması ve zenginliği arttırmada modernitenin kabulu olduğu da var olan bir gerçektir. Yukarıda başlık ve açılım olarak belirttiğimiz özellikler perspektifinden baktığımızda, yaşadığımız yüzyıl analitik düşünce ve yapıyı, eğitimli kadroları (Teorik-Pratik), örgütlü yapıyı, farklılığı, farkındalığı ortaya koyabilenlerin başarılara imza attığı bir zaman dilimi olarak gözükmektedir. Bu ise uluslararası standartlar-düşünceler ve yerel gerçekler, becerilerle ortaya koyulduğunda en gerçekçi, verimli, karlı sonuçları doğurmaktadır. Bu bağlamda Değerleme ise, dile getirilen gerçekler ve tespitler doğrultusunda bakıldığında, modern bir yöntem tekniğidir. Bu yöntem tekniğinden ve çağdaş bilimsel tekniklerden uzak kalmak, Okyanusta, pusulasız gemide seyahat etmek gibidir. Bizler modern, bilimsel, reel pusulalı bir yolculuğa sizleri davet ediyoruz. GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

6 Mİsyonumuz; Tecrübesİ İle ön plana çıkan araştırmacı ve geliştirmeci kadromuzla uluslararası değerleme standartlarında adil, objektif ve hızlı değerleme raporları hazırlamak ve danışmanlık hizmeti vermektir. Vİzyonumuz; Dİsİplİnler arası bilgi birikimini en etkin şekilde kullananarak konusunda marka olmaktır.

7 Firmamız konusunda deneyimli ve eğitimli uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Şirketimizin bünyesinde ekonomist, inşaat mühendisi, şehir plancısı, mimar, harita ve kadastro mühendisi, sosyolog gibi farklı disiplinlerden tecrübeli eksperlerimiz bulunmaktadır. Bu sayede yaratılan sinerji, şirketimizin hata oranını minimuma indirgemektedir. Şirket kadromuzda bulunan ve sözleşmeli olarak hizmet alınan değerleme uzmanları; SPK (T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu) lisansına sahip yada lisans alma aşamasında olup; DUD (Değerleme Uzmanları Derneği) üyesidir. Ayrıca bünyemizdeki değerleme uzmanlarımızın bir kısmı APPRAISAL INSTITUTE eğitimi almaktadırlar. GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

8 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. SİRKET PROFİLİ 01 Şirketimiz; SPK (T.C. Sermaye Piyasası Kurulu) Seri: VIII, No:35 sayılı Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde Değerleme hizmeti verecek şirketler ve bu şirketlerin kurulca listeye alınmalarına ilişkin esaslar çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulu nun tarih ve 26/1046 sayılı kararı ile değerleme hizmeti vermek üzere listeye alınmıştır Şirketimiz; itibarı ile ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası sahibidir. Şirketimiz; Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği Üyesidir.

9 02 03 Şirketimiz tüzel kişiliği ve değerleme uzmanları tarihi itibarı ile Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyesidir. Şirketimize; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu nun tarih ve 4887 sayılı Kararı ile Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmeliğin 11.Maddesine istinaden bankalara gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi hizmeti verme yetkisi verilmesi uygun görülmüştür Şirketimizin; BD Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş tarihi itibarı ile sözleşmesi bulunmaktadır. Firmamız, Lisanslı-uzman kadrosu ile gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya gayrimenkule bağlı hak ve faydaları ve makine teçhizat değerlemesi yapmak amacıyla kurulmuştur. Firmamız; şirket değerleme konusunda uzman ve öncü olup, bu faaliyeti ile diğer değerleme şirktlerinden ayrılmaktadır. Şirketimizdeki uzman ve deneyimli eksperlerimiz, SPK (Sermaye Piyasası Kurulu) tarafından lisanslı değerleme uzmanları olup aynı zamanda ilgili meslek örgütlerinden sertifika sahibidirler.

10 İLKELERİMİZ -Tarafsızlık -Bağımsızlık -Gizlilik -Mesleki özen ve titizlik -Dünya çapındaki standartlarca genel kabul görmüş değerleme ilkelerine uymak -Mesleğin kalite standardını yükseltmek -Değerleme raporunda şeffaflığın teminini sağlamak ve standart sağlamak -Kural ve meslek etiklerine göre davranmak -Ekip Çalışması -Sözleşme zorunluluğu DEĞERLEME YÖNTEMLERİMİZ Firmamız, gayrimenkul değerlemesinde, dünya standartlarında kabul görmüş 3 yaklaşımı uygulamaktadır: 1.Emsal Karşılaştırma Yaklaşımı: Değerlemesi yapılacak gayrimenkul, yakın zamanda satışı gerçekleşmiş ya da satış sürecinde olan emsalleri ile karşılaştırılıp, farklılıkları puanlama usulü ile analiz edilerek güncel gerçek değerleri tespit edilmektedir. 2.Gelir Kapitalizasyonu Yaklaşımı: Taşınmazlar gelir getiren cinsten mülkler ise- örneğin kiralık konut ya da iş yerlerinde- piyasa değerleri bulunurken gelir yöntemi uygulanır. Gelir yöntemi ile üzerinde yapı bulunan bir taşınmazın değerinin belirlenmesinde ölçüt, elde edilebilecek net gelirdir. Bu yaklaşım kendi içinde üçe ayrılır: a) Direkt Gelir Kapitalizasyonu Yaklaşımı b) İndirgenmiş Nakit Akımları Yaklaşımı c) Kat Karşılığı/Hasılat Paylaşımı Yaklaşımı 3.Maliyet Yaklaşımı: Maliyet yöntemi, fabrika, lojistik depo tipindeki gayrimenkullerin, inşaatı tamamlanmamış yatırım dönemindeki gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve piyasada emsali olmayan özel gayrimenkullerin değerlemesinde yaygın olarak kullanılır. Bu yöntemde, var olan bir yapının günümüz ekonomik koşulları altında yeniden inşa edilme maliyeti ve yaşı gayrimenkulün değerlemesi için baz kabul edilir.

11 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

12 FAALİYET ALANLARIMIZ Her türlü gayrimenkul ile makine, teçhizat, gemi vb. taşınır, hareketli malların yerinde tetkikini, değerlemesini ve ekspertizini yapmak, Her türlü taşınır ve taşınmaz malların değerlerini tespit etmeye yönelik tüm raporları düzenlemek, Şirket birleşme, devir ve ele geçirmelerde şirket aktifinde bulunan gayrimenkullerin değerlerinin belirlenmesi Kiralama ve leasing işlemlerine konu olan gayrimenkullerin değerinin belirlenmesi Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde kurulmuş ve kurulacak yatırım ortaklığı ve yatırım fonlarının portföyüne girecek gayrimenkullerin ekspertizini yapmak, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının menkul ve gayrimenkullerinin değerlemesini yapmak, Sigorta şirketlerinin her türlü ekspertiz işlemlerini yapmak, Bankalar ve mahkemelerin ihtiyaç duyduğu tüm ekspertiz işlemlerini yapmak Her türlü gayrimenkulün kira değerini, günün geçerli rayiçlerine uygun olarak tespit etmek, Ekspertiz raporlarının tanziminde, imar planlarını incelemek, tapu kütüklerinde araştırma yapmak, istimlak durumlarını tespit etmek, problemli durumlarda görüş raporu vermek, Daha önce düzenlenmiş ekspertiz raporlarını belli aralıklarla yenilemek, Özel ihtisas gerektiren konulardaki ekspertiz talepleri için, şirket dışında konusunda uzmanlaşmış kurum ve kuruluşlardan eksper sağlamak ve ekspertiz raporu tanzim etmek İnşaatların plan, proje ve yapı şartnamesine uygunluğunu takip etmek, belli aralıklarla stüasyonlarını belirlemek ve bu konuda hak ediş raporlarını düzenlemek, Her türlü taşınır ve taşınmaz malların sigortaya esas raporlarını düzenlemek Özel projeler (Yeraltı depoları, ticari kullanımlı çiftlikler, silolar, yatırım projeleri, fizibilite raporları) hazırlamak Lojistik kullanım amaçlı taşınmazların (Akaryakıt istasyonu, liman, havaalanı, terminal soğuk hava depoları vb.) değerlemesini yapmak Yatırım proje danışmanlığı (Fizibilite raporları, pazar araştırma ve geliştirme raporları hazırlamak) hizmeti vermek Değerleme hizmetlerimizde IVS Internatinoal Valuation Standards (Uluslararası Değerleme Standartları) ve EVS EuropeanValuation Standards (Avrupa Değerleme Standartları), Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatı kriterlerine uyulmaktadır.

13 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

14 Gayrimenkulün yeri, konumu, tanımı ve tapu kayıtlarına ilişkin bilgiler Tapu, ruhsat, plan, proje ve vb. başka dökümanlar Varsa 3 yıllık dönemde gerçekleşen alım satım işlemleri ve gayrimenkulün hukuki durumunda meydana gelen değişikliklere ilişkin bilgiler Gayrimenkulün fiziksel, teknik ve hukuki analizleri Çevresel etki değerlemesi Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi Sonuç (Sorumlu değerleme uzmanının sonuç cümlesi ve nihai değer takdiri)

15 Arge Değerleme şirketi, her türlü gayrimenkul değer tespitini, güvenilir, tutarlı ve tarafsız olarak piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek, tecrübeli ve objektif uzman kadrosuyla hızlı, kaliteli ve titiz bir şekilde oluşturmaktadır. Değerleme raporumuz tamamladıktan sonra, sonuç açık ve net bir şekilde ortaya koyulmakta, sonuca nasıl ulaşıldığı, detaylı ve aydınlatıcı bir şekilde profesyonel sunum yapılarak açıklanmaktadır. GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

16 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. REFERANSLAR ŞİRKET DEĞERLEMELERİ: An-gel Restaurant Otel ve Yat İşletmeleri Turizm Ticaret A.Ş. BİS Enerji Elektrik Üretim A.Ş Bodrum Yalıkavak Marina İşl. A.Ş Esyem Adapazarı Yem Fabrikası Gebze Organize Sanayi Bölgesi birleşme için hisse payı değerlemesi İstanbul Denizcilik Gemi İnşa Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kümaş-Kütahya Manyezit İşletmeleri A.Ş Öztek Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş. KENTSEL DÖNÜŞÜM DEĞERLEMELERİ VE/VEYA FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI: Fatih İlçesi, Ayvansaray Bölgesi Kentsel Yenileme Alanı Küçükçekmece İlçesi, Kanarya Mahallesi Kentsel Yenileme Alanı HALKA ARZ PORTFÖY DEĞERLEMELERİ Kiler GYO portföyünde yer alan, İstanbul Sapphire Projesi, Zonguldak AVM Projesi, Beylikdüzü Yakuplu Konut Arsası, Beylikdüzü Yakuplu Konut Arsası, Beylikdüzü Çınarevler Projesi, Esenyurt Lojistik Merkezi, Ankara Altındağ Kiler Hipermarket, İzmir Seferihisar Otel Arsası değerleme ve fizibiliteleri.

17 MAKİNE - TEÇHİZAT ve DEMİRBAŞ DEĞERLEMELERİ * TMSF tarafından görevlendirilmek sureti ile; TOPRAK Grubu bünyesinde Eskişehir Seramik Fabrikaları, Eskişehir Akrilik Küvet Fabrikası ve Bilecik Kağıt Fabrikası makine - teçhizatlarının değerlemesi NERGİS Holding bünyesinde Bursa Organize Sanayi Bölgesi ndeki Polylen, Sİfaş ve Nergis Tekstil Fabrikalarınn makine - teçhizatlarının değerlemesi UZAN Grubu sanat eserlerinin, cep telefonu-uydu telefonlarının değerlemesi Sivas Demir Çelik Fabrikalarınn makine - teçhizatlarının değerlemesi Trakya Sanayi Bakır Fabrikasınn makine - teçhizatlarının değerlemesi KÜMAŞ Kütahya Manyezit Fabrikasının makine - teçhizatlarının değerlemesi BİS Enerji makine teçhizatlarının değerlemesi Öztek Mermer makine teçhizatlarının değerlemesi Bodrum - Yalıkavak Marina makine - teçhizatlarının değerlemesi ZEYTİNOĞLU Grubu bünyesinde Entil, Hapalki ve Emzet firmalarının makine - teçhizatlarının değerlemesi Sabah - ATV Grubu nun Ankara ve İstanbul da bulunan verici ve yansıtıcılarının değerlemesi Makine Takım Endüstrisi ne ait makine ve teçhizatların değerlemesi Finans Leasing portföyündeki makine - teçhizatların değerlemesi Arkadaş Makine Fabrikası makine - teçhizatlarının değerlemesi İstanbul Denizcilik ve Yıldırım Gemi makine - teçhizatlarının değerlemesi

18 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. REFERANSLAR PROJE GELİŞTİRME, PROJE DEĞERLEME VE FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI VARYAP Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektril Üretim A.Ş. portföyünde yer alan; Metropol İstanbul Projesi, Ataşehir Finans Merkezi, Ataşehir Yaşam Merkezi, Varyap Meridian H Blok, Pendik Varyap Plaza,Pendik Konut Arsası, Kurtköy Konut Arsası,Başakşehir Özel Eğitim Alanı Arsası, Bodrum Otel Arsası, Bodrum Konut Arsası, Trabzon AVM, Trabzon Yomra Sanayi Arsası, Ankara Kazan Sanayi Arsası YEŞİLKÖY 2001 VAKFI portföyünde yer alan; Esenyurt ilçesi konut dışı kentsel çalışma alanı arsaları, Esenyurt ilçesi Ardıçlı Mahallesi Üniversite Alanı arsası, Esenyurt ilçesi Merkez binası, Bakırköy ilçesi Yeşilköy kampüsü, Beylikdüzü ilçesi Yakuplu Binası DEMTAŞ Grup portföyünde yer alan AVM ve arsalar E7 İnşaat Malzemeleri Yapı Market Ltd. Şti. nin otel ve rezidans projeleri Milli Savunma Bakanlığı portföyündeki gayrimenkullerin proje fizibilitesi

19 BÜYÜK ÖLÇEKLİ GAYRİMENKUL DEĞERLEMELERİ TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ portföyünde yer alan Cemile Sultan Korusu ile Eminönü, Karaköy ve Kasımpaşa daki hanlarının değerlemesi TMSF tarafından görevlendirilmek sureti ile; TOPRAK Grubu bünyesinde Eskişehir Seramik Fabrikaları, Eskişehir Akrilik Küvet Fabrikası ve Bilecik Kağıt Fabrikası nın değerlemesi NERGİS Holding bünyesinde Bursa Organize Sanayi Bölgesi ndeki Nergis Tekstil Fabrikası nın değerlemesi Sivas Demir Çelik Fabrikalarınn değerlemesi KÜMAŞ Kütahya Manyezit Fabrikasının değerlemesi BİS Enerji Tesisi nin değerlemesi Öztek Mermer tesislerinin değerlemesi Bodrum - Yalıkavak Marina nın değerlemesi ZEYTİNOĞLU Grubu bünyesinde Entil, Hapalki ve Emzet firmalarının gayrimenkul değerlemeleri Makine Takım Endüstrisi gayrimenkul değerlemesi Korunt Maden Sahaları değerlemesi Şişli Belediye Başkanlığı Hizmet Binası (Şişli Plaza) ve Diğer Gayrimenkullerin Değerleme Raporu ve Arsaların Proje Fizibilitesi Şişli ve Kağıthane Belediye Başkanlığı Eğitim ve Dinlenme Tesisleri (Şile İlçesi) Adapazarı Belediye Başkanlığı (Toplu Konut Değerlemesi) Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş. portföyündeki, market, lojistik deposu ve arsaların değerlemesi Darüşşafaka Cemiyeti portföyündeki gayrimenkullerin değerlemesi Haliç Üniversitesi Armenak Armanlı Tarihi Hasırcılar Hanı Değerlemesi (Süpürgeciler Han) Hillside Sosyal Tesisleri Değerlemesi Baytur İnşaat Ve Taahhüt A.Ş. Trio Konutları Milli Savunma Bakanlığı portföyündeki gayrimnkullerin değerlemesi, Kamulaştırma İrtifak Hakkı Tespiti ve Proje Fizibilitesi İstanbul Avrupa Yakası Adalet Sarayı Bina Değerlemesi

20 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. SERTİFİKALAR

21

22 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. SERTİFİKALAR

23

24

25 ! ISO 9001:200 8! Cert. No: EN ISO 9001:2008 No.:

26

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta:

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gayrimenkul değerlemesi

Detaylı

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak, profesyonel anlayış ve 81 ilde çalışan

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

19 Mayıs Mahallesi Sümer Sokak Sümko Sitesi G4 Blok D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: Fax: E- Posta:

19 Mayıs Mahallesi Sümer Sokak Sümko Sitesi G4 Blok D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: Fax: E- Posta: 19 Mayıs Mahallesi Sümer Sokak Sümko Sitesi G4 Blok D:6 Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye

Detaylı

SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET

SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET EMA EKSPERLİK VE VARLIK DEĞERLEME A.Ş. 1985 yılında EMA Mühendislik

Detaylı

Doğru tercih, doğru değer

Doğru tercih, doğru değer Doğru tercih, doğru değer Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., yerli ve yabancı bankalar, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, finansal kiralama, sigorta ve reasürans şirketleri, kamu kuruluşları,

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ, ÜSKÜDAR İLÇESİ, BULGURLU MAHALLESİ, 73 PAFTA, 1083 ADA, 68 PARSEL AKASYA KENT ETABI ARALIK 2015 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE

Detaylı

Şirket Raporu 01 Ağustos 2017

Şirket Raporu 01 Ağustos 2017 Şirket Raporu 01 Ağustos 2017 KİLER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (KLGYO) Şirket, esas olarak gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı sermaye piyasası araçlarına, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkullere

Detaylı

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU 1 GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL İLİ, GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ, KÜÇÜKKÖY MAHALLESİ 3 PAFTA, 17863 PARSEL VİAPORT VENEZIA PROJESİ -STOKTA KALAN (VİA GYO

Detaylı

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Değerleme Raporu

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Değerleme Raporu KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Değerleme Raporu Özet Bilgi Maddi Duran Varlıklarımızda Yer Alan Taşınmazın Yeniden Değerlenmesi Hk. Değerleme Raporu İlgili Şirketler

Detaylı

ANKARA İLİ YENİ MAHALLE İLÇESİ BALIKUYUMCU MAHALLESİ 91 ADET PARSELİN DEĞERLEME RAPORU

ANKARA İLİ YENİ MAHALLE İLÇESİ BALIKUYUMCU MAHALLESİ 91 ADET PARSELİN DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr ANKARA İLİ YENİ MAHALLE İLÇESİ BALIKUYUMCU MAHALLESİ 91 ADET

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Filiz AKKAYA GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI MESLEK EĞİTİM PROGRAMI Eğitimin Amacı: Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisans

Detaylı

Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları

Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları GEDAŞ Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları Ekim, 2013 Biz Kimiz..? GEDAŞ Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Türkiye de kurulan ilk kurumsal değerleme şirketidir. 1994

Detaylı

KAMUOYUNA; 5 Ocak 2015

KAMUOYUNA; 5 Ocak 2015 KAMUOYUNA; 5 Ocak 2015 Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi

Detaylı

Ekspertiz Değeri. Alış Ekspertiz Değeri. Ekspertiz Tarihi. Portföy Değeri 30.01.08 66.000 - - 15.03.11 405.000 405.000 0%

Ekspertiz Değeri. Alış Ekspertiz Değeri. Ekspertiz Tarihi. Portföy Değeri 30.01.08 66.000 - - 15.03.11 405.000 405.000 0% GAYRİMENKULLER, GAYRİMENKUL PROJELERİ, GAYRİMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri Alış Tarihi Alış Maliyeti Alış Ekspertiz Tarihi Alış Ekspertiz Ekspertiz Tarihi Ekspertiz Portföy Arsalar ve Araziler

Detaylı

KAMUOYUNA; 3 Ocak 2017

KAMUOYUNA; 3 Ocak 2017 KAMUOYUNA; 3 Ocak 2017 Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi

Detaylı

SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI

SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI 1. Dar Kapsamlı Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Meslek Kuralları (Düzey 1, Konut, Gayrimenkul) 1.1. Sermaye Piyasası Kanunu 1.2. Sermaye Piyasası ile İlgili Diğer Düzenlemeler ve

Detaylı

Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 2007 yılından bu yana faaliyette bulunan Referans Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 2008 yılı başından bu yana Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) "Gayrimenkul

Detaylı

Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 2007 yılından bu yana faaliyette bulunan Referans Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 2008 yılı başından bu yana Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) "Gayrimenkul

Detaylı

Konu: Kalite Güvence Raporu

Konu: Kalite Güvence Raporu Konu: Kalite Güvence Raporu ROTA TAŞINMAZ DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE VE GÜVENCE SİSİTEMİ ROPORU BANKACILIK DENETLEME VE DÜZENLEME KURUMU NA ANKARA, Konu rapor Bankacılık Düzenleme

Detaylı

ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. SERMAYE:250.000.-TÜRKLİRASI

ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. SERMAYE:250.000.-TÜRKLİRASI ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. SERMAYE:250.000.-TÜRKLİRASI 29 / 06 / 2015 ARIKAN TAŞINMAZ DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme

Detaylı

SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI

SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI SINAV ALT KONU BAŞLIKLARI 1. Dar Kapsamlı Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Meslek Kuralları (Düzey 1, Konut, Gayrimenkul) 1.1. Sermaye Piyasası Kanunu 1.2. Sermaye Piyasası ile İlgili Diğer Düzenlemeler ve

Detaylı

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık olarak, konusunda uzman tecrübeli ekibimiz, objektif çalışma politikamız ve sürekli gelişen dinamik yapımız ile size en kaliteli

Detaylı

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık olarak, konusunda uzman tecrübeli ekibimiz, objektif çalışma politikamız ve sürekli gelişen dinamik yapımız ile size en kaliteli

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AQUA CITY 2010 İSTANBUL/SANCAKTEPE / HARMONİ

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AQUA CITY 2010 İSTANBUL/SANCAKTEPE / HARMONİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AQUA CITY 2010 İSTANBUL/SANCAKTEPE 29.12.2011 2011/400-98 HARMONİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. lbsl m UKAS 003 HARMONİ

Detaylı

Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu

Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu GENEL MÜDÜRLÜK Taksim Mete Caddesi No: 26/7, Beyoğlu / İstanbul Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nın 20.11.2013 tarihli talebi üzerine hazırlanmıştır. (MERSİN

Detaylı

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler www.ttkrehberi.com Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler GSG Hukuk un katkılarıyla Business School Sermaye Piyasası Eğitimleri Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler Yeni Sermaye

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine

Detaylı

Alış Ekspertiz Değeri. Ekspertiz Tarihi. Ekspertiz Değeri. Portföy Değeri 30.01.08 66.000 - - 15.03.11 405.000 405.000 0%

Alış Ekspertiz Değeri. Ekspertiz Tarihi. Ekspertiz Değeri. Portföy Değeri 30.01.08 66.000 - - 15.03.11 405.000 405.000 0% GAYRİMENKULLER, GAYRİMENKUL PROJELERİ, GAYRİMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri Alış Alış Maliyeti Alış Ekspertiz Alış Ekspertiz Ekspertiz Ekspertiz Portföy Arsalar ve Araziler 68.808.483 14% İstanbul

Detaylı

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO nun stratejisi başarıyı yineleyebilir kılmak üzerine kuruludur. Şirket her defasında kendini bir üst seviyeye taşıyacak projeleri hedeflemektedir. YİNELEYEN TSKB

Detaylı

İLKE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ 2013 YILI RAPORU

İLKE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ 2013 YILI RAPORU GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 1.Cadde No:11/1 Balgat / ANKARA Tel: 0.312.284 28 48 Fax: 0.312.284 26 68 İLKE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ 2013 YILI RAPORU Bu rapor; Bankacılık Düzenleme

Detaylı

İstanbul Taşınma Hareketliliği Raporu Çeyrek

İstanbul Taşınma Hareketliliği Raporu Çeyrek İstanbul Taşınma Hareketliliği Raporu 2016-2. Çeyrek VI. Hakkımızda 15-17 İÇİNDEKİLER Konu Sayfa Numarası I. İstanbul Taşınma Trendi 4 İstanbul Taşınma Endeksi 4 II. Alt Kırılımlar 5-10 Konut Tipli Taşınmalar

Detaylı

S P K GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI LİSANSLAMA SINAVI İKİNCİ OTURUM Gayrimenkul Değerleme Esasları 25

S P K GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI LİSANSLAMA SINAVI İKİNCİ OTURUM Gayrimenkul Değerleme Esasları 25 S P K GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI LİSANSLAMA SINAVI İKİNCİ OTURUM GENEL AÇIKLAMA Bu soru kitapçığındaki testler şunlardır: Modül Adı Soru Sayısı 1014 Gayrimenkul Değerleme Esasları 25 Bu kitapçıkta

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve

Detaylı

KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Doküman Sayfa KGS 1 / 1 31.12.2012 KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU BDDK LİSANSI SPK LİSANSI 03.03.2010/3577 08.02.2007-5/106 İSO 9001-2008 1 Doküman Sayfa KGS 2 / 1 31.12.2012 İÇİNDEKİLER

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK

YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2015 / 2. ÇEYREK KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Ocak 2015 DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 Tarih ve 26333 sayılı Resmi

Detaylı

HİZMETLERİMİZ Gayrimenkul aracılık hizmetleri

HİZMETLERİMİZ Gayrimenkul aracılık hizmetleri TANIŞALIM GAYRİMENKUL HİZMETLERİMİZ Gayrimenkul aracılık hizmetleri Gayrimenkul Kiralama ve satın alma danışmanlığı Proje geliştirme danışmanlığı ve ortaklığı İhtiyaca özgü proje geliştirme danışmanlığı

Detaylı

LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU. İstanbul,

LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU. İstanbul, LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU İstanbul, 11.02.2016 Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 tarih ve 26333

Detaylı

ADRES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZEDEN GEÇİRME RAPORU

ADRES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZEDEN GEÇİRME RAPORU 12.01.2015 ADRES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZEDEN GEÇİRME RAPORU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu na Konu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme

Detaylı

SINAV KONU BAŞLIKLARI

SINAV KONU BAŞLIKLARI 1260 9. Takas, Operasyon, Saklama ve Kaydileştirme 1261 Takas, Operasyon, Saklama ve Kaydileştirme Düzenlemeleri 1/6 SINAV KONU BAŞLIKLARI SERMAYE PİYASASI FAALİYETLERİ TEMEL DÜZEY SINAVI 1100 1. Genel

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 08/02/2018 Tarihli MDV alım ve MDV satımı konulu ÖDA larımıza ek açıklamadır. Özel Durum Açıklaması

Detaylı

2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU

2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2014 3. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO nun Yatırım Portföyü

sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO nun Yatırım Portföyü TSKB GYO Faaliyet Raporu 2011 Sunuş Sayfa 24 TSKB GYO nun Yatırım Portföyü sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO Faaliyet Raporu 2011 Sunuş Sayfa

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU KİLER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU KİLER GYO A.Ş. Tarih: 30.12.2011 R. No: 2011A502 SAPPHIRE ALIŞVERİŞ MERKEZİ VE REZİDANS TA 356 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM ISO9001:2008 FS

Detaylı

2015 I. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU

2015 I. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2015 I. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

RM RİTİM GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

RM RİTİM GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU RM RİTİM GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2013-2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu na Konu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından

Detaylı

SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ, ÜMRANİYE İLÇESİ, ÇAKMAK MAHALLESİ, 2436 ADA, 5 PARSEL, 06.01.2017 FPS.02.04 2 İÇİNDEKİLER UYGUNLUK BEYANI 3 1. RAPOR BİLGİLERİ 4 2. ŞİRKET - MÜŞTERİ

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına yatırım

Detaylı

RAPOR EKLERİ. Tapu Kayıt Örnekleri

RAPOR EKLERİ. Tapu Kayıt Örnekleri RAPOR EKLERİ Tapu Kayıt Örnekleri Taşınmazlar Ve Yakın Çevresinden Fotoğraflar Parsel içi Genel Fotoğraflar İdare Binasından Fotoğraflar Personel Binasından Fotoğraflar Eski İdare Binasından Fotoğraflar

Detaylı

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ MY TOWERLAND PROJESİ 587 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ MY TOWERLAND PROJESİ 587 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. :23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr İSTANUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ MY TOWERLAND PROJESİ 587 ADET AĞIMSIZ

Detaylı

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Nisan 2016 DORA GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 Tarih ve 26333 sayılı

Detaylı

2014 Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU

2014 Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU 2014 Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BURSA MODERN PROJESİ/OSM ANGAZİ 29.12.2011 2011 400 100 HARMONİ

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BURSA MODERN PROJESİ/OSM ANGAZİ 29.12.2011 2011 400 100 HARMONİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BURSA MODERN PROJESİ/OSM ANGAZİ 29.12.2011 2011 400 100 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. e UKAS İÇİNDEKİLER 1. RAPOR BİLG

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

TURKKARİYER EĞİTİM PROGRAMLARI

TURKKARİYER EĞİTİM PROGRAMLARI EĞĠTĠM 2009 TURKKARİYER EĞİTİM PROGRAMLARI DEĞERLEME UZMANLIĞI SINAVLARINA HAZIRLIK PROGRAMI hazırlananlar ile konuya ilgi duyan herkes katılabilir Program,Değerleme Uzmanlığında yer alan 5 Modülden oluşmuş

Detaylı

IGE ISTANBUL GOLD EXCHANGE IPMI INTERNATIONAL PRECIOUS METALS

IGE ISTANBUL GOLD EXCHANGE IPMI INTERNATIONAL PRECIOUS METALS Troy Holding; grubunun kıymetli maden ticareti, madencilik, turizm, inşaat, enerji, yatırım ve ticaret faaliyetleri doğrultusunda planlama finansman, iş geliştirme, risk yönetimi ve insan kaynakları ile

Detaylı

Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. HAKKINDA HAKKINDA Demir Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Demir Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., her

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

Bursa Modern Projesi

Bursa Modern Projesi DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı. Bursa Modern Projesi 7727 Ada 1 Parsel, 301 Ada 12, 13, 16, 20, 21, 25 ve 26 Parseller, 302 Ada 5, 6 ve 8 Parseller Osmangazi, Bursa 118 Ada 2 ve

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS

YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

ARVES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

ARVES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Tarih: 11.04.2016 Sayı:ARV1600137 Konu: Kalite Güvence Sistemi Raporu ARVES GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2015 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU BANKACILIK DÜZENLEME VE

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU

2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU 2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

Gayrimenkul Değerleme Esasları 2018/2. Dönem Deneme Sınavı -1-

Gayrimenkul Değerleme Esasları 2018/2. Dönem Deneme Sınavı -1- Özellikler Yapının özelliği Değerler ve oranlar Alış veriş merkezi (AVM) Arsa yüzölçümü (m 2 ) 4.000 m 2 Arsa değeri 8.000 TL/m 2 İmar özellikleri Emsal (E) = 2,2 Yapı maliyet bedeli 2.700 TL/m 2 Yapının

Detaylı

İSTANBUL İLİ, BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİ, KAMİLOBA KÖYÜ, 1484 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU RODRİGO TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. (KAMİLOBA TARLA) OZL201500014

İSTANBUL İLİ, BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİ, KAMİLOBA KÖYÜ, 1484 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU RODRİGO TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. (KAMİLOBA TARLA) OZL201500014 İSTANBUL İLİ, BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİ, KAMİLOBA KÖYÜ, 1484 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU RODRİGO TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. (KAMİLOBA TARLA) 28 OCAK 2015 A d r e s G a y r i m e n k u l D e ğ e r l e m e ve

Detaylı

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. VARLIK YÖNETİMİ VE KİRALAMA HİZMETLERİ DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. VARLIK YÖNETİMİ VE KİRALAMA HİZMETLERİ DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR İÇİNDEKİLER 1- ŞİRKET İN ORGANİZASYONU VE FAALİYET KONUSU 2- ŞİRKET İN YATIRIM AMAÇLI GAYRİMENKULLERİNE İLİŞKİN BİLGİLER 3- RAPORUN KONUSU 4- RAPORDA KULLANILAN YÖNTEMLER 5- ŞİRKET

Detaylı

AÇI KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

AÇI KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU AÇI KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 01.11.2006 tarih 26333 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU

Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2014 2. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası

Detaylı

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu ORTAKLIĞI A.Ş. nin talebi üzerine hazırlanmıştır. NUVO DRAGOS PROJESİ 650 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM Bu rapor; ilgilisi ve hazırlanış

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. KATILIM DEĞİŞKEN GRUP EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU

KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. KATILIM DEĞİŞKEN GRUP EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. KATILIM DEĞİŞKEN GRUP EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU 30.06.2018 I - Fon Bilgileri İçtüzük Ticaret Siciline Tescil Tarihi : 29.05.2014 İzahname Ticaret Sicili Tescil

Detaylı

METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu DEĞERLENDİRME RAPORU MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporu DEĞERLENDİRME RAPORU MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 11-01-2017 Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu İş bu rapor, Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu VII-128.1 Pay

Detaylı

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu ORTAKLIĞI A.Ş. nin talebi üzerine hazırlanmıştır. NUVO DRAGOS PROJESİ 711 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM Bu rapor; ilgilisi ve hazırlanış

Detaylı

ATAK GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPOPU

ATAK GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPOPU ATAK GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPOPU Rapor 1.11.2006 tarihli ve 26333 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların

Detaylı

A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 1 A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu na, Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından 1

Detaylı

HALKA ARZ ÖZETİ. Halka Arz Tarihi Şubat Halka Arz Fiyatı. BIST İşlem Kodu. Halka Açılma Oranı %32

HALKA ARZ ÖZETİ. Halka Arz Tarihi Şubat Halka Arz Fiyatı. BIST İşlem Kodu. Halka Açılma Oranı %32 PEKER GYO Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme Raporu Fiyat Tespit Değerlendirme Raporu, Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarihli ve 5/145 sayılı kararında yer alan; payları ilk kez halka arzı

Detaylı

2013 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu

2013 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu 2013 Yılı Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu 31 Aralık 2013 İş bu rapor, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 01 Kasım 2006 Tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bankalara

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

Her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz. Copyright 2011 Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.

Her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz. Copyright 2011 Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ÖNSÖZ Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan profesyonel kadromuz tarafından hazırlanan bu raporda, İstanbul da Ofis Sektörü gelişimi ve hangi bölgelerde gelişim gösterdiği,

Detaylı

PİRAMİT GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

PİRAMİT GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU PİRAMİT GAYRİMENKUL DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş. 2016 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 10.01.2017 Bu rapor, 01 kasım 2006 tarih 26333 tarihli T.C. Resmi Gazete de yayınlanmış Bankalara

Detaylı

Ana Sayfa > Mevzuat > Tapu ve Kadastro Genelgeleri. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genelgeleri

Ana Sayfa > Mevzuat > Tapu ve Kadastro Genelgeleri. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genelgeleri Ana Sayfa > Mevzuat > Tapu ve Kadastro Genelgeleri Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genelgeleri Başvuru Online Başvuru ve SMS Yoluyla Bilgilendirme (2010/21) Emlakçıların Ön Başvuru İle İş Takibi Uygulaması

Detaylı

KENT KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU

KENT KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 2014 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ RAPORU KENT KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 2014 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Detaylı

LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş.

LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2012 YILINA AİT KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ GÖZDEN GEÇİRME RAPORU Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 1 Kasım 2006 tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazetede

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 884 PARSEL

DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 884 PARSEL DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. KOCAELİ KARTEPE - MAŞUKİYE 884 PARSEL Bu taşınmaz değerleme raporu, Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin istemi üzerine hazırlanmıştır.

Detaylı

KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU

KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU 30.06.2018 I - Fon Bilgileri İçtüzük Ticaret Siciline Tescil Tarihi : 29.12.2016 İzahname Ticaret Sicili Tescil

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL - TUZLA - ORHANLI 1849 PARSEL

DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL - TUZLA - ORHANLI 1849 PARSEL DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL TUZLA ORHANLI 1849 PARSEL Bu taşınmaz değerleme raporu, Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin istemi üzerine hazırlanmıştır.

Detaylı

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR 2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR TEKİRDAĞ ın, Otel, Rezidans, Ofis ve AVM den oluşan ilk karma projesi CADDE YAŞAM, şehre yeni bir hava katacak. CADDE YAŞAM, Çebi Ailesi ve ADM İnşaat ortak yatırımı olup, şehrin

Detaylı

İnovatif Yatırım Bankacılığı OCAK 2016

İnovatif Yatırım Bankacılığı OCAK 2016 İnovatif Yatırım Bankacılığı OCAK 2016 İÇİNDEKİLER KISACA TERA BÖLÜMLERİMİZ FİNANSAL GÖRÜNÜM FARKIMIZ İLETİŞİM KISACA TERA TERA GENEL BİLGİLER KÜNYE Unvan: Kuruluş Tarihi: 1990 Merkez: Ofisler: Çalışan

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu Kapsamına Giren Kurum ve Kuruluşların Girdikleri Hizmet Kollarının Belirlenmesine İlişkin Yönetmelik

Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu Kapsamına Giren Kurum ve Kuruluşların Girdikleri Hizmet Kollarının Belirlenmesine İlişkin Yönetmelik 4688 SAYILI KAMU GÖREVLİLERİ SENDİKALARI KANUNU KAPSAMINA GİREN KURUM VE KURULUŞLARIN GİRDİKLERİ HİZMET KOLLARININ BELİRLENMESİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu Kapsamına Giren

Detaylı

EYLÜL 2016 galatadegerleme.com. Değerleme. Proje. Makine. Dönüşüm

EYLÜL 2016 galatadegerleme.com. Değerleme. Proje. Makine. Dönüşüm Değerleme Makine Proje Dönüşüm Galata Taşınmaz Değerleme, ismini tarihi Galata Kulesi nden almıştır. Galata Kulesi nin 507 yılında inşa edildiği iddia edilmektedir. Aynı zamanda Cenevizliler tarafından

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME ESASLARI CELAL ERDOĞDU İSTANBUL GAYRİMENKUL DEĞERLEME

GAYRİMENKUL DEĞERLEME ESASLARI CELAL ERDOĞDU İSTANBUL GAYRİMENKUL DEĞERLEME GAYRİMENKUL DEĞERLEME ESASLARI CELAL ERDOĞDU İSTANBUL GAYRİMENKUL DEĞERLEME celal.erdogdu@igd.com.tr www.igd.com.tr 1 1.GAYRİMENKUL DEĞERLEMESİ NEDİR? Gayrimenkul Değerlemesi; (Real Estate Valuation/Appraisal)

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2016 Yılsonu

YATIRIMCI SUNUMU 2016 Yılsonu YATIRIMCI SUNUMU 2016 Yılsonu KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı