ŞIRKET PROFILI COMPANY PROFILE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŞIRKET PROFILI COMPANY PROFILE"

Transkript

1 KATALOG // CATALOG

2 4

3 5 ŞIRKET PROFILI Şirketimiz 1982 yılında kurulmuş olup, Massey Ferguson ve Türk Fiat marka traktörlerin parça bayilikleri ile (Egemak ve Uzel) otomotiv sektörüne girmiştir yılında Japon ve Kore araçlarının yedek parçalarının perakende ve toptan satışına başlamıştır. Şirketimiz Hyundai, Kia, Mazda, Toyota, Nissan, Daihatsu, Honda, Suzuki, Isuzu ve Mitsubishi marka araçların mekanik, kaporta ve elektrik aksamlarının ithalatına ağırlık vermiş, bu çerçevede uygun fiyat ve kaliteli yedek parça temini sunarak sadece toptan olarak müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Firmamız siz değerli müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak amacı ile m 2 kapalı alana sahip hizmet binamızda faaliyetlerini sürdürmektedir. COMPANY PROFILE Our compay was establied in 1982 and has entered into the automotive sector with the spare parts distributorship ( Egemak and Uzel ) of Massey Ferguson and Turkish Fiat brand tractors. In 1995 it began marketing the wholesale and retail sales of the Japan and Korea vehicles. Our company has focused on importing the mechanic, body parts and eletrical parts of the Hyundai, Kia, Mazda, Toyota, Nissan, Daihatsu, Honda, Suzuki, Isuzu ve Mitsubishi cars, in this context; by offering appropriate price and supplying high quality spare parts ; our company has been replying the demands of its customers only by wholesale sales. In order to provide a much more better quality service to our estimateed customers; our company has been operating its activities with its new building which is m 2 closed area.

4 6

5 7

6 8

7 yılında sektöre ilk adımını atan ALTAY OTOMOTİV A. Ş., bu zamana kadar binlerce aracın orijinal ve yan sanayi yedek parça ve aksamını tedarik ederek Anadolu nun her köşesinde yer almıştır. Beraber görev yaptığımız çalışma arkadaşlarım, ailem ve müşterilerimiz ile birlikte çıktığımız bu yolda ülkemizin gelişmişliğinin bir göstergesi olan ulaşımda hizmet ve servis kalitesini yükseltmek uğruna her türlü özveriyi göstermeyi, gelecek nesillere örnek olacak, dürüst ticari bir anlayışla, kaliteli otomobil yedek parçalarını,en uygun fiyata müşterilerimize sunmaya ve onların memnuniyetine azami derecede özen göstermeyi kendimize ilke edindik. Öğrenen ve gelişen bir kurum kültürü sağlayabilmek amacıyla çalışanlarımıza ve teknolojiye yatırım yaparak en iyi olma ilkesini benimseyerek hizmetlerimizi sürekli yenilemeye ve geliştirmeye çabalıyoruz. Ülkemde olduğu gibi yurt dışında da güvenilen, bilinen ve tercih edilen ALTAY OTOMOTİV markasını, henüz ulaşamadığımız pazarlardaki tüm potansiyel müşterilerimize de tanıtırsak, işte o gün kendimi başarılı sayacağım. Mustafa Odabaşılar Yönetim Kurulu Başkanı

8 10

9 GİRİŞ ENTRANCE 11

10 12

11 13

12 14 DEPO STORAGE

13 15

14 16 MARKALARIMIZ // OUR BRANDS - AKS TAŞIYICILAR KNUCKLES - BAGAJ AMORTİSÖRLERİ TAIL GATE ABSORBERS - BİJON ÇEŞİTLERİ WHEEL BOLTS - DEVİRDAİMLER WATER PUMPS - DİREKSİYON KUTULARI STEERING RACKS - DİREKSİYON POMPALARI STEERING PUMPS - EKSANTRİK MİLLER CHAMSHAFTS - KAUÇUK HORTUMLAR RUBBER HOSES - MOTOR AKSAM PARÇALARI ENGINE PARTS - FAN TERMİKLERİ FAN CLUTCHES - FREN HORTUMLARI BRAKE HOSES - KRANK KASNAKLARI CRANK PULLEYS - KAUÇUK ÜRÜNLERİ RUBBER PARTS - PİSTON KOLLARI PISTON RODS - SİLİNDİR KAPAKLARI CYLINDER HEADS - TERMOSTATLAR THERMOSTATS - VOLANT DİŞLİLERİ FLYWHEEL GEARS - ZİNCİR SETLERİ TIMING CHAIN KITS - HELEZON YAYLARI SHOCK ABSORBER SPRINGS - AMORTİSÖRLER SHOCK ABSORBERS - BOBİN MODÜL VE DİSTRİBÜTÖRLER IGNITION COILS, MODULES AND DISTRIBUTORS - BUJİ KABLOLARI SPARK PLUG CABLES - CONTA VE SİBOP LASTİKLERİ ENGINE GASKET KITS AND OIL SEALS - SENSÖR MÜŞÜR VE ŞAMANDIRALAR SENSORS, SWICHES AND FUEL TANK GAUGES - FREN BALATALARI BRAKE PADS - FREN DİSKLERİ VE KAMPANALAR BRAKE DISCS AND DRUMS - KIZDIRMA BUJİLERİ GLOW PLUGS - MAFSAL İSTAVROZLARI UNIVERSAL JOINTS

15 17 - AKSLAR VE KÖRÜKLER C.V JOINTS, AXLES AND BOOT KITS - FREN VE DEBRİYAJ MERKEZLERİ BRAKE AND CLUTCH CYLINDERS - FİLTRE ÇEŞİTLERİ FILTERS - TEKER PORYALARI WHEEL HUBS - ALT TAKIM ÜRÜNLERİ SUSPENSION ITEMS - SALINCAK ÇEŞİTLERİ CONTROL ARMS - ÇAMURLUK VE DAVLUMBAZLARI FENDERS AND INNER FENDERS - PANJUR VE PANELLER RADIATOR SUPPORTS AND GRILLES - TRAVERSLER VE ŞASE AKSAMI CROSSMEMBERS - TAMPONLAR BUMPERS - TAMPON DEMİRLERİ BUMPER SUPPORTS - YAĞ RADYATÖRLERİ OIL RADIATORS - KALORİFER RADYATÖRLERİ HEATERS - KLİMA RADYATÖRLERİ CONDENSERS - SU RADYATÖRLERİ WATER RADIATORS - AYDINLATMA GRUBU LIGHTING ITEMS - AYNALAR MIRRORS - KAPORTA PARÇALARI BODY PARTS - RADYATÖR VE KLİMA FANLARI RADIATOR AND A/C FANS

16 18

17 ALL THE SPARE PARTS YOU NEED FOR JAPAN & KOREA VEHICLES 19

18 20 ALREA markalı ürünlerimiz araçların aks taşıyıcılarını, bagaj kapak amortisörlerini, bijonlarını, devirdaim pompalarını, direksiyon kutularını, direksiyon pompalarını, eksantrik millerini, fren hortumlarını, fan termiklerini, krank kasnaklarını, kauçuk ürünleri, motor aksam parçalarını, silindir kapaklarını, termostatlarını, kauçuk hortumlarını, piston kollarını, volant dişlilerini ve eksantrik zincir setlerini içermektedir. Yaklaşık 3000 çeşit olan Alrea marka ürünlerimiz birebir ürün değişimi garantilidir. Our products for ALREA brand, contain knuckles, tail gate absorbers, wheel bolts, water pumps, steering racks, steering pumps, chamsafts, brake hoses, fan clutches, crank pulleys, rubber parts, engine parts, cylinder heads, termostats, rubber hoses, piston rods, flywheel gears, timing chain kits varieties. Our ALREA brand products which are around 3000 varieties, have quarantee of exchanging.

19 21 AKS TAŞIYICILAR KNUCKLES En geniş çeşit ürün yelpazesi. The widest range of product varieties. BİJON ÇEŞİTLERİ WHEEL BOLTS Yüksek kalite 10.9 çelikten imal edilmiştir. They are made of high quality 10.9 steel.

20 22 DEVİRDAİM ÇEŞİTLERİ WATER PUMPS 100 den fazla ürün çeşidine sahip devirdaimlerimizde, orjinal tipte keçe ve rulman kullanılmaktadır. Ürünlerimiz ISO 9001:2008 belgesine sahiptir ve Japon standartlarında üretilmektedir. The original seals and bearings are used for the production of our water pumps which are more than 100 product varieties. Our products are produced with Japan standarts and they have ISO 9001:2008 certificate. DİREKSİYON KUTULARI STEERING RACKS QS 9000 belgesine sahip olup, yüksek sürüş konforu sağlar. Have QS9000 certificate features and high level of driving confort.

21 23 DİREKSİYON POMPALARI STEERING PUMPS OEM kalitesinde olup yüksek sürüş konforu sağlar. They have Oem quality and high level of driving confort.

22 24 EKSANTRİK MİLLERİ CHAMSHAFTS ISO / TS belgesine sahiptir. They have ISO / TS certificate.

23 25 KAUÇUK HORTUMLAR RUBBER HOSES En geniş ürün yelpazesine ve ISO 9001:2008 belgesine sahiptir. They have the widest range of product varieties and ISO 9001:2008 certificate.

24 26 FREN HORTUMLARI BRAKE HOSES 100 den fazla çeşit, ISO 9001:2008 belgesine sahiptir. %100 emniyet sağlar. They have more than 100 varieties of products and ISO 9001:2008 certificate. They provide %100 safety. FAN TERMİKLERİ FAN CLUTCHES Soğutmada, aranan performansı sağlar. They provide required cooling performance.

25 27 KRANK KASNAKLARI CRANK PULLEYS ISO 9001:2008 belgesine sahiptir. They have ISO 9001:2008 certificate.

26 28 KAUÇUK ÜRÜNLERI RUBBER PARTS 1000 den fazla çeşit, ISO 9001:2008 belgesine sahiptir. %100 emniyet sağlar. They have more than 1000 varieties of products and ISO 9001:2008 certificate. They provide %100 safety.

27 29 MOTOR AKSAM PARÇALARI ENGINE PARTS Bol çeşit ve ISO / TS belgesine sahiptir. They have a plenty variety and ISO / TS certificate.

28 30 PISTON KOLLARI PISTON RODS En geniş çeşit ürün yelpazesine ve ISO 9001:2008 belgesine sahiptir. They have the widest range of product of varieties and ISO 9001:2008 certificate.

29 31 SİLİNDİR KAPAKLARI CYLINDER HEADS 120 den fazla çeşit, OEM kalite ve ISO / TS belgesine sahiptir. They have more than 120 varieties of products, OEM quality and ISO / TS certificate.

30 32 TERMOSTATLAR THERMOSTATS ISO 9001 belgesine sahiptir. Ürünlerimizin tamamı contalıdır. Have ISO 9001 certificate. All of our products are sealed. BAGAJ AMORTİSÖRLERİ TAIL GATE ABSORBERS ISO 9001:2008 belgesine sahiptir. They have ISO 9001:2008 certificate.

31 33 VOLANT DİŞLİLERİ FLYWHEEL GEARS ISO 9001:2000 belgesine sahiptir. They have ISO 9001:2000 certificate.

32 34 ZINCIR SETLERI TIMING KITS ISO 9001 belgesine sahiptir. They have ISO 9001 certificate.

33 35 MAHER markalı ürünlerimiz araçların bobin-modül ve distribitörlerini, buji kablolarını, conta çeşitlerini ve sibop lastiklerini, fren balatalarını, frendiski ve kampanalarını, amortisörlerini, helezon yaylarını, mafsal istavrozlarını, sensör-müşür ve şamandıralarını, kızdırma bujilerini içermektedir. Yaklaşık 2000 çeşit olan Maher marka ürünlerimiz birebir ürün değişimi garantilidir. Our products for MAHER brand contain ignition coils, modules and distributors,spark plug cables, engine gasket kits and oil seals, brake pads, brake discs and drums, shock absorbers, shock absorber springs, universal joints, sensors, switches and fuel tank gauges, glow plugs varieties. Our MAHER brand products which are around 2000 varieties, have quarantee of exchanging.

34 36

35 37 HELEZON YAYLARI SHOCK ABSORBER SPRINGS En geniş çeşit ürün yelpazesi. The widest range of varieties.

36 38 AMORTISÖRLER SHOCK ABSORBERS TSE 3034 belgesine sahiptir. They have TSE 3034 certificate. BOBIN, MODÜL VE DISTRIBÜTÖRLER IGNITION COILS, MODULES AND DISTRIBUTORS 50 den fazla çeşide ve ISO / TS belgesine sahiptir. They have more than 50 varieties of products and ISO / TS certificate.

37 39 CONTA VE SIBOP LASTIKLERI ENGINE GASKET KITS AND OIL SEALS Yaklaşık 260 çeşit ürüne ve QS TS belgelerine sahiptir. They have around 260 varieties of products and QS TS certificates.

38 40 FREN BALATALARI BRAKE PADS 240 dan fazla ürün çeşidine ve ISO 9001:2000, QS TS belgelerine sahiptir. Balatalarımız kesinlikle ses yapmamaktadır. They have more than 240 varieties of products and ISO 9001:2000, QS TS certificates. Our brake pads have never noise problem. BUJI KABLOLARI SPARK PLUG CABLES Yaklaşık 40 çeşit ürüne ve ISO / TS belgesine sahiptir. They have around 40 varieties of products and ISO / TS certificate.

39 41 FREN DISKLERI VE KAMPANALAR BRAKE DISKS AND DRUMS Yaklaşık 200 çeşit ürüne ve ISO / TS 16949:2002 belgesine sahiptir. They have around 200 varieties of products and ISO / TS 16949:2002 certificate. KIZDIRMA BUJILERI GLOW PLUGS 50 den fazla ürün çeşidine ve ISO 9001 belgesine sahiptir. They have more than 50 varieties of products and ISO 9001 certificate.

40 42 SENSÖR, MÜŞÜR VE ŞAMANDIRALAR SENSORS, SWICHES AND FUEL TANK GAUGES 550 den fazla ürün çeşidine ve ISO 9001 belgesine sahiptir. They have more than 550 varieties of products and ISO 9001 certificate. MAFSAL ISTAVROZLARI UNIVERSAL JOINTS Yaklaşık 30 çeşit ürüne ve ISO 9001 belgesine sahiptir. They have around 30 varieties of products and ISO 9001 certificate.

41 43

42 44 JKP markalı ürünlerimiz araçların aks ve körüklerini, filtrelerini, fren ve debriyaj merkezlerini, teker poryaları parçalarını içermektedir. Yaklaşık 1000 çeşit olan JKP marka ürünlerimiz birebir ürün değişimi garantilidir. Our products for JKP brand contain c.v. joints, axles and boot kits, filters, brake and clutch cylinders, wheel hubs varieties. Our JKP brand products which are around 1000 varieties, have guarantee of exchanging products.

43 45 FREN VE DEBRIYAJ MERKEZLERI BRAKE AND CLUTCH CYLINDERS Yaklaşık 300 çeşit ürüne ve ISO 9001:2000 belgesine sahiptir. They have around 300 varieties of products and ISO 9001:2000 certificate.

44 46 FILTRE ÇEŞITLERI FILTERS Yaklaşık 300 çeşit ürüne ve ISO / TS belgesine sahiptir. They have arounda 300 varieties of products and ISO / TS certificate.

45 47 AKSLAR VE KÖRÜKLER C.V JOINTS, AXLES AND BOOT KITS Yaklaşık 200 çeşit ürüne ve ISO 9001:2000 belgesine sahiptir. They have around 200 varieties of products and ISO 9001:2000 certificate.

46 48 TEKER PORYALARI WHEEL HUBS Yaklaşık 150 çeşit ürüne ve ISO / TS belgesine sahiptir. They have arounda 150 varieties of products and ISO / TS certificate.

47 49 TODO markalı ürünlerimiz araçların, aydınlatmalarını, kaporta parçalarını, radyatörlerini, radyatör ve klima fanlarını, ayna çeşitlerini, travers ve şase aksamlarını, tampon ve demirlerini, çamurluk ve davlumbazlarını, panjur ve panellerini içermektedir. Yaklaşık 3000 çeşit olan TODO marka ürünlerimiz birebir ürün değişimi garantilidir. Our products for TODO brand contain lightning items, body parts, radiators, radiator and A/C fans, mirrors, fenders and inner fenders, radiator supports and grilles, crossmembers, bumper supports varieties. Our TODO brand products which are around 3000 varieties, have quarantee of exchanging products.

48 50

49 51 AYDINLATMA GRUBU LIGHTNING ITEMS Yaklaşık 1000 çeşit ürüne ve ISO CE belgelerine sahiptir. They have around 1000 varieties of products and ISO CE certificates.

50 52 KAPORTA PARÇALARI BODY PARTS Yaklaşık 450 çeşit ürüne ve ISO CE belgelerine sahiptir. They have around 450 varieties of products and ISO CE certificates.

51 53 RADYATÖR ÇEŞITLERI RADIATORS Yağ Radyatörleri, Kalorifer Radyatörleri, Klima Radyatörleri ve Su Radyatörleri. 400 den fazla ürün çeşidine ve ISO CE belgelerine sahiptir. Oil Radiators, Heaters, Condensers and Water Radiators. They have more than 400 varieties of products and ISO CE certificates.

52 54 RADYATÖR VE KLIMA FANLARI RADIATOR AND A / C FANS Yaklaşık 150 çeşit ürüne sahiptir. They have around 150 varieties of products.

53 55 AYNA ÇEŞITLERI MIRRORS Yaklaşık 150 çeşit ürüne ve ISO CE belgelerine sahiptir. They have around 150 varieties of products and ISO CE certificates.

54 56 ÇAMURLUK VE DAVLUMBAZLARI FENDERS AND INNER FENDERS Yaklaşık 150 çeşit ürüne sahiptir. They have around 150 varieties of products.

55 57 PANJUR VE PANELLER RADIATOR SUPPORTS AND GRILLES 200 den fazla ürün çeşidine sahiptir. They have more than 200 varieties of products.

56 58 TRAVERSLER VE ŞASE AKSAMI CROSSMEMBERS Yaklaşık 100 çeşit ürüne sahiptir. They have around 100 varieties of products.

57 59 TAMPONLAR BUMPERS Yaklaşık 100 çeşit ürüne sahiptir. They have around 100 varieties of products.

58 60 TAMPON DEMIRLERI BUMPER SUPPORTS Yaklaşık 500 çeşit ürüne sahiptir. They have around 500 varieties of products.

59 61 TWINS markalı ürünlerimiz araçların, alt takım ürünleri ve salıncak çeşitlerini içermektedir. Yaklaşık 750 çeşit olan TWINS marka ürünlerimiz birebir ürün değişimi garantilidir. Our products for TWINS brand contain suspension items and control arms varieties. Our TWINS brand products which are around 750 varieties, have guarantee of exchanging products.

60 62 ALT TAKIM ÜRÜNLERI SUSPENSION ITEMS Yaklaşık 440 çeşit ürünümüz bulunmaktadır. They have around 440 varieties of products. SALINCAK ÇEŞITLERI CONTROL ARMS Yaklaşık 310 çeşit ürünümüz bulunmaktadır. They have around 310 varieties of products.

61 63 BAYİLİKLER // DISTRIBUTORS - KRANK MİLLERİ CRANKSHAFTS - SİBOP VE GAYDLAR ENGINE VALVES AND GUIDES - MOTOR YATAKLARI ENGINE BEARINGS - TURBO ŞARJ ÇEŞİTLERİ TURBOCHARGERS

62 64 KRANK MILLERI CRANKSHAFTS ISO 9001:2008 ve ISO / TS 16949:2009 belgelerine sahiptir. They have ISO 9001:2008 and ISO / TS 16949:2009 certificates.

63 65 SIBOP VE GAYDLAR ENGINE VALVES AND GUIDES ISO 9001:2008 ve ISO / TS 16949:2009 belgelerine sahiptir. They have ISO 9001:2008 and ISO / TS 16949:2009 certificates.

64 66 MOTOR YATAKLARI ENGINE BEARINGS ISO 9001:2008 ve ISO / TS 16949:2009 belgelerine sahiptir. They have ISO 9001:2008 and ISO / TS 16949:2009 certificates.

65 TURBO ŞARJ ÇEŞITLERI TURBOCHARGERS 67

66 68 KORE GRUBU YEDEK PARÇALARIMIZ SPARE PARTS OF KOREA ORIGIN Kendi markalarımız dışında Hyundai, Kia, Chevrolet araçlarının yedek parçalarının da ithalatını yapmaktayız. Kore grubunda yaklaşık 7000 çeşit ürünümüz vardır. We also import Hyundai, Kia, Chevrolet vehicles spare parts, except our own brands. We have around 7000 different product in Korea group..

67 69 TAYVAN VE TAYLAND GRUBU YEDEK PARÇALARIMIZ SPARE PARTS OF TAIWAN AND THAILAND ORIGIN Kendi markalarımız dışında tüm Japon ve Kore menşeli araçlara Tayvan malı geniş ürün yelpazesi de ürün çeşidimiz içerisindedir. Tayvan grubunda 2500 den fazla ürün çeşidimiz vardır. Except our own brands, a wide range of Taiwan products for Korea and Japan cars is in our product range. We have more than 2500 product varieties in Taiwan group.

68 70 FREN VE DEBRIYAJ MERKEZLERI BRAKE AND CLUTCH CYLINDERS ISO 14001:2004 ve ISO / TS 16949:2009 belgelerine sahiptir. They have 14001:2004 and ISO / TS 16949:2009 certificates.

69 PİSTON, SEKMAN GÖMLEK ÇEŞITLERI PISTON, RINGS AND LINERS 71

70 72 RULMAN VE EKSANTRIK KITLERI BEARINGS AND TIMING KITS

71 SERTIFIKALAR CERTIFICATES 73

72 NOTLAR NOTES

73

74 Tuna Mahallesi 5500/1 Sokak No: 17/A Çamdibi / İZMİR info@altayoto.com

Our Brands. Wide Product Range. Product List / Ürün Listesi. Markalarımız. Geniş Ürün Yelpazesi

Our Brands. Wide Product Range. Product List / Ürün Listesi. Markalarımız. Geniş Ürün Yelpazesi Markalarımız Our Brands Geniş Ürün Yelpazesi Wide Product Range Product List / Ürün Listesi Please scan the QR code for more information about our product list. Ürün listemize ulaşmak için lütfen kare

Detaylı

20.Yıl. th Year OTOMOTİV. www.klasotomotiv.com KLAS SPARE PARTS YEDEK PARÇA

20.Yıl. th Year OTOMOTİV. www.klasotomotiv.com KLAS SPARE PARTS YEDEK PARÇA 20.Yıl th Year www.klasotomotiv.com KLAS SPARE PARTS SPARE PARTSAUTOMOTIVE YEDEK PARÇA 2013 DAĞİSTAN Klas Otomotiv Irak, Kazakistan, Kırgızistan, Dağıstan, Afganistan, Pakistan, Tacikistan, Türkmenistan,

Detaylı

2016 ÜRÜN KATALOĞU DAIHATSU

2016 ÜRÜN KATALOĞU DAIHATSU 2016 DAIHATSU ÜRÜN KATALOĞU 303,35,015 450,01,000 450,01,000 450,01,003 DEVIRDAIM YARIS SIRION CUORE 1.0 1KR PISTON STD TRIOS YARIS 04 >> PISTON STD TRIOS YARIS 04 >> PISTON 050 TRIOS YARIS 04 >> 16100

Detaylı

OPEL TERMOSTAT SU ÇIKIŞ HORTUMU THERMOSTAT WATER OUTLET HOSE CORSA A 1.2 RADYATÖR ALT HORTUMU RADIATOR LOWER HOSE

OPEL TERMOSTAT SU ÇIKIŞ HORTUMU THERMOSTAT WATER OUTLET HOSE CORSA A 1.2 RADYATÖR ALT HORTUMU RADIATOR LOWER HOSE 95101 1818344 95102 1336291 95103 1336431 CORSA A 1.2-1.3 95104 CORSA C 1.4 95107 1337601 95105 CORSA C 1.7 D. 95110 1336245 95108 1337322 95111 TERMOSTAT SU ÇIKIŞ HORTUMU THERMOSTAT WATER OUTLET HOSE

Detaylı

OPEL TERMOSTAT SU ÇIKIŞ HORTUMU THERMOSTAT WATER OUTLET HOSE CORSA A 1.2 RADYATÖR ALT HORTUMU RADIATOR LOWER HOSE

OPEL TERMOSTAT SU ÇIKIŞ HORTUMU THERMOSTAT WATER OUTLET HOSE CORSA A 1.2 RADYATÖR ALT HORTUMU RADIATOR LOWER HOSE 95101 1818344 95102 1336291 95103 1336431 CORSA A 1.2-1.3 95104 CORSA C 1.4 95107 CORSA C 1.7 D. 95110 1337601 95105 1336245 95108 1337322 95111 TERMOSTAT SU ÇIKIŞ HORTUMU THERMOSTAT WATER OUTLET HOSE

Detaylı

OKKS Orta Karadeniz Kauçuk Sanayi ve Ticaret. Ltd. Şti.

OKKS Orta Karadeniz Kauçuk Sanayi ve Ticaret. Ltd. Şti. SPARE PARTS 001 HİDROLİK TAMİR TAKIMI 8066 HİDROLİK POMPA TAMİR TAKIMI 001A ESKİ MODEL KEÇELİ 8066 MODEL 8281576 Hydraulic And Power Steering Pumps (Early) 5145656 Hydraulic And Power Steering Pumps (Later)

Detaylı

2014 KAUÇUK-METAL YEDEK PARÇA KATALOĞU 2014 RUBBER - METAL SPARE PARTS CATALOGUE PEUGEOT CITROEN. www.uc-el.com.tr

2014 KAUÇUK-METAL YEDEK PARÇA KATALOĞU 2014 RUBBER - METAL SPARE PARTS CATALOGUE PEUGEOT CITROEN. www.uc-el.com.tr www.uc-el.com.tr 2014 RUBBER - METAL SPARE PARTS CATALOGUE PEUGEOT CITROEN www.uc-el.com.tr 2014 RUBBER - METAL SPARE PARTS CATALOGUE PEUGEOT CITROEN 104-106 PEUGEOT 41523 1844.77 41524 1844.47 1827.23

Detaylı

Otomotiv yedek parça ürünlerinde, Türkiye ve Dünya nın lider şirketlerinden olmaktır.

Otomotiv yedek parça ürünlerinde, Türkiye ve Dünya nın lider şirketlerinden olmaktır. ÖNSÖZ İKİMİZ OTO YED.PAR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1988 yılında çeşitli otomobillere ait yedek parçaların Türkiye genelinde satışını yapmak üzere kurulmuştur. Firmamız 2006 yılından itibaren kendi ürünlerini de

Detaylı

ÖZÇETE ŞİRKETLER GRUBU

ÖZÇETE ŞİRKETLER GRUBU ÖZÇETE ŞİRKETLER GRUBU Şirketimiz 1977 yılında; ülkemizde otomobil kullanıcı ve sahiplerinin elle sayılır kadar az olduğu yıllarda Adana da bir kaporta servis atölyesi olarak kurulmuştur. Kuruluş bir aile

Detaylı

B M W GAMA FREN BALATALARI BREMBO DİSK FREN AYNALARI

B M W GAMA FREN BALATALARI BREMBO DİSK FREN AYNALARI GAMA FREN BALATALARI 34 11 1 161 347 P289.1 ÖN E30 WVA 21173 17,0 mm 12,07 34 11 1 160 450 P299.2 ÖN E32, E34 WVA 21064 18,0 mm 15,86 34 11 6 761 244 P464.1 ÖN E36, E46 WVA 21925 17,8 mm 14,86 34 11 1

Detaylı

www.ozteknikis.com.tr

www.ozteknikis.com.tr www.ozteknikis.com.tr INDEX HAKKIMIZDA / ABOUT US... 8-9 Paslanmaz Çelik / Stainless Steel... 10-21 Krom - Nikel Kaplama / Chromium Nickel Plated... 22-33 Boyalı / Painted... 34-40 Plastik / Plastic...

Detaylı

Waspo ya Güvenebilirsiniz

Waspo ya Güvenebilirsiniz Waspo, 30 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe faaliyet göstermekte olan Yeni Arçek İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. nin yeni markası olarak ticari hayatına başlamıştır. Kaliteli ürün, hızlı ve zamanında

Detaylı

Klas Otomotiv. About us. Hakkımızda. Milestones. Kilometre Taşlarımız. Vision. Vizyon

Klas Otomotiv. About us. Hakkımızda. Milestones. Kilometre Taşlarımız. Vision. Vizyon Klas Otomotiv About us Hakkımızda Klas Automotive is a family owned company, which opened in 1993 with an extensive know-how of 30 years. The company began its journey in Istanbul Aksaray as a passenger

Detaylı

KAUÇUK YEDEK PARÇA & MAKAS RUBBER PARTS & LEAF SPRINGS

KAUÇUK YEDEK PARÇA & MAKAS RUBBER PARTS & LEAF SPRINGS KAUÇUK YEDEK PARÇA & MAKAS RUBBER PARTS & LEAF SPRINGS Rubber Parts KAUÇUK YEDEK PARÇA RUBBER PARTS araç marka hann referans ürün açıklaması oem numarası ürün görseli vehicles Brand hann references product

Detaylı

2014 KAUÇUK-METAL YEDEK PARÇA KATALOĞU 2014 RUBBER - METAL SPARE PARTS CATALOGUE DACIA. www.uc-el.com.tr

2014 KAUÇUK-METAL YEDEK PARÇA KATALOĞU 2014 RUBBER - METAL SPARE PARTS CATALOGUE DACIA. www.uc-el.com.tr www.uc-el.com.tr 2014 KAUÇUK-METAL YEDEK PARÇA KATALOĞU 2014 RUBBER - METAL SPARE PARTS CATALOGUE 10781 82 00 805 809 11 21 062 62R MOTOR TAKOZU SAĞ ENGINE SUPPORT (R) Duster-Logan-Sandero 1.5DCI 85HP

Detaylı

MOTOR TAKOZU ENGINE SUPPORT Logan-Sandero 1.4-1.6 16V. Megane II-Scenic II-Dacia Logan-Sandero. ŞANZIMAN TAKOZU GEARBOX SUPPORT Megane II-Logan

MOTOR TAKOZU ENGINE SUPPORT Logan-Sandero 1.4-1.6 16V. Megane II-Scenic II-Dacia Logan-Sandero. ŞANZIMAN TAKOZU GEARBOX SUPPORT Megane II-Logan LOGAN-SANDERO DACIA 10781 82 00 805 809 10770 10771 60 01 547 893 60 01 549 202 MOTOR TAKOZU SAĞ ENGINE SUPPORT (R) D.Duster-D.Logan-D.Sandero 1.5DCI 85HP 10476 ARKA MOTOR TAKOZU ENGINE SUPPORT (BACK)

Detaylı

KONTEKAUTO MAN & MERCEDES & IVECO & VOLVO TRUCK SPARE PARTS PRODUCTION & EXPORT Kontek Otomotiv Makina Döküm Ltd Sti info@kontekauto.com

KONTEKAUTO MAN & MERCEDES & IVECO & VOLVO TRUCK SPARE PARTS PRODUCTION & EXPORT Kontek Otomotiv Makina Döküm Ltd Sti info@kontekauto.com K1001 K1002 51958007431 51958006075 51958007386 51958007418 GERGİ KASNAK TIGHTENER PULLEY 65 X 36 GERGİ KASNAK TIGHTENER PULLEY 74 X 42 X 6304 K1003 K1004 51958006092 51958007436 51958200039 GERGİ KASNAK

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE FİRMA PROFİLİ Üretime Buzdolabı Buzlukları imalatıyla başlayan AZAK Soğutma 1979 yılında Konya da kurulmuştur. 1983 yılında Sanayi Tipi

Detaylı

Beton Pompaları Concrete Pumps

Beton Pompaları Concrete Pumps 1 Boru Kelepçeleri Beton Boruları Temizle Topları Su Pompası ve Tamir Takımı 2 Elektrik & Hidrolik Aksamı Azot Tüpü Redüksiyon Boruları Şanzuman Ayracı ve Dişlisi Filtre Çeşitleri Ayak Takozu 3 Gaz Kutusu,

Detaylı

35,00 55,00 10,00 B Arka Aks Saçlı Keçe Rear Wheel seal 35,00 52,00 10,00 A Yağ keçesi Oil Seal 35,00 52,00 10,00 A 44

35,00 55,00 10,00 B Arka Aks Saçlı Keçe Rear Wheel seal 35,00 52,00 10,00 A Yağ keçesi Oil Seal 35,00 52,00 10,00 A 44 16,00 28,00 7,00 A 23349 900063 Mazot pompa Pump Seal 17,00 28,00 7,00 B 40000090 900086 Hidrolik pompa Hydroulic pump 17,00 28,00 7,00 B 746389 900086 Hidrolik pompa Hydroulic pump 17,46 28,58 6,30 PA

Detaylı

Hızınız. kontrol altında... Get Your Speed Under Control PRESENTATION CATALOGUE

Hızınız. kontrol altında... Get Your Speed Under Control PRESENTATION CATALOGUE PRESENTATION CATALOGUE Hızınız kontrol altında... Get Your Speed Under Control www.ekerbijon.com.tr Konya Organize Sanayi Bölgesinde, 36.000m² alan içerisinde kurulu 23.000m² lik fabrikasında üretimini

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 3 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 4 1 23,00 27,14 YMR952Z85002001 MARS DISLISI

Detaylı

MERCEDES GAMA FREN BALATALARI BREMBO DİSK FREN AYNALARI

MERCEDES GAMA FREN BALATALARI BREMBO DİSK FREN AYNALARI GAMA FREN BALATALARI 001 420 77 20 P026.1 ÖN 115 WVA 20011 15,0 mm 7,43 000 420 68 20 P093.1 ÖN 123 WVA 20392 15,0 mm 11,43 000 420 99 20 P265.1 ÖN 124 WVA 20941 19,3 mm 13,79 001 420 99 20 P186.1 ÖN 126

Detaylı

NİXON AUTO EUROPEN TRUCK SPARE PARTS product catalogue +905301453454

NİXON AUTO EUROPEN TRUCK SPARE PARTS product catalogue
+905301453454 NXN1001 NXN1002 51958007431 51958006075 51958007386 51958007418 TIGHTENER PULLEY 65 X 36 TIGHTENER PULLEY 74 X 42 X 6304 NXN1003 NXN1004 51958006092 51958007436 51958200039 TIGHTENER PULLEY 74 X 34 X 6304

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 3 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 4 1 23,00 27,14 YMR952Z85002001 MARS DISLISI

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YME001A05A05011 AKÜ 4 1 91,09 107,49 YME001A0520Y002 AKÜ (YUASA) 4 1 154,45 182,25 YME001A06A06041 ATEŞLEME BOBİNİ 8 1 17,00

Detaylı

Waspo ya Güvenebilirsiniz

Waspo ya Güvenebilirsiniz Waspo, 30 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe faaliyet göstermekte olan Yeni Arçek İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. nin yeni markası olarak ticari hayatına başlamıştır. Kaliteli ürün, hızlı ve zamanında

Detaylı

TURBO YAĞ BESLEME BORUSU / TURBO FEED PIPE POS YEDEK PARÇA KODU REFERANS KODU MİKTAR NOT PARÇA TANIMI DESCRIPTION SPARE PART CODE REFERENCE CODE QTY.

TURBO YAĞ BESLEME BORUSU / TURBO FEED PIPE POS YEDEK PARÇA KODU REFERANS KODU MİKTAR NOT PARÇA TANIMI DESCRIPTION SPARE PART CODE REFERENCE CODE QTY. TURBO YAĞ BESLEME BORUSU / TURBO FEED PIPE 1/097 TURBO YAĞ BESLEME BORUSU / TURBO FEED PIPE POS YEDEK PARÇA KODU REFERANS KODU MİKTAR NOT PARÇA TANIMI DESCRIPTION SPARE PART CODE REFERENCE CODE QTY. NOTE

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 2 1 23,00 27,14 YMR952Z84001001 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 10,06 11,87 2 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça Kodu Parça

Detaylı

Difference in Technology. www.deltagroupcable.com

Difference in Technology. www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com www.deltagroupcable.com DELTA KABLO Türk kablo sektörünün en büyük

Detaylı

2014 KAUÇUK-METAL YEDEK PARÇA KATALOĞU 2014 RUBBER - METAL SPARE PARTS CATALOGUE VOLKSWAGEN AUDI. www.uc-el.com.tr

2014 KAUÇUK-METAL YEDEK PARÇA KATALOĞU 2014 RUBBER - METAL SPARE PARTS CATALOGUE VOLKSWAGEN AUDI. www.uc-el.com.tr www.uc-el.com.tr 2014 KAUÇUK-METAL YEDEK PARÇA KATALOĞU 2014 RUBBER - METAL SPARE PARTS CATALOGUE AUDI 61101 191199402 C 61102 357199402 C 61103 191412329 ŞANZIMAN TAKOZU (83-91) GEARBOX SUPPORT Golf I

Detaylı

ATV250 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49

ATV250 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 D-ÇEKTİRME YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 2 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05019 AKÜ 1 1 355,40 419,37 YME001A06A06022 ATEŞLEME BOBİNİ 3 1 18,66 22,02 YME00197A11H001

Detaylı

OKKS Orta Karadeniz Kauçuk Sanayi ve Ticaret. Ltd. Şti.

OKKS Orta Karadeniz Kauçuk Sanayi ve Ticaret. Ltd. Şti. SPARE PARTS 003FF DİREKSİYON LİFT TAMİR TAKIMI ( ENTER ) FİAT- 5000 Hydraulic Steering Valve Repair Kit 005A 308902 HİDROLİK DİREKSİYON LİFT TAMİR TAKIMI ANADOLU TİPİ Hydraulic Steering Valve Repair Kit-

Detaylı

2014 Brake & Caliper Systems. www.5mautomotive.com.tr

2014 Brake & Caliper Systems. www.5mautomotive.com.tr 2014 Brake & Caliper Systems 1 Not: 16949 Kalite Belgesi çalışmalarımız bitmek üzeredir. 2 PREAMBLE / ÖNSÖZ PREAMBLE / ÖNSÖZ AĞIR VASITALAR İÇİN FREN, SÜSPANSİYON, DEBRİYAJ SİSTEM PARÇALARI ÜRETİMİ YAPAN

Detaylı

PALIO. MOTOR TAKOZU ENGINE SUPPORT Palio-Albea-Strada 1.6-1.7 TD-1.9 D. ŞANZIMAN TAKOZU GEARBOX SUPPORT Palio-Albea-Strada 1.2-1.4-1.6 1.7 TD- 1.

PALIO. MOTOR TAKOZU ENGINE SUPPORT Palio-Albea-Strada 1.6-1.7 TD-1.9 D. ŞANZIMAN TAKOZU GEARBOX SUPPORT Palio-Albea-Strada 1.2-1.4-1.6 1.7 TD- 1. PALIO 31359 46808869 31383 46439600 46440550 31394 51731216 31384 MOTOR TAKOZU ENGINE SUPPORT Palio - Albea 1.6 ŞANZIMAN TAKOZU GEARBOX SUPPORT Palio-Albea-Doblo-Strada 1.2-1.4-1.6 1.7 TD-1.9 D 31358 46520124

Detaylı

3100/3104/4100/4104 MOTOR ENGINE

3100/3104/4100/4104 MOTOR ENGINE 3100/3104/4100/4104 MOTOR ENGINE SİLİNDİR BLOK / CYLINDER BLOK 3 7 11 5 8 9 12 2 4 10 13 1 6 14 15 32 31 30 29 18 19 16 28 27 26 25 24 23 22 21 20 17 10 SİLİNDİR BLOK / CYLINDER BLOK Sıra No Item No Stok

Detaylı

Dersin Adı Alan Meslek / Dal Dersin Okutulacağı Dönem / Sınıf Süre. Dersin Amacı. Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları

Dersin Adı Alan Meslek / Dal Dersin Okutulacağı Dönem / Sınıf Süre. Dersin Amacı. Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Dersin Adı Alan Meslek / Dal Dersin Okutulacağı Dönem / Sınıf Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlilikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim Öğretim

Detaylı

KOMMAR OTOMOTİV 2018 FİYAT LİSTESİ

KOMMAR OTOMOTİV 2018 FİYAT LİSTESİ 10.100 6552501813 Debriyaj Çatalı 154,59 10.101 9402500213 DEBRİYAJ ÇATALI MAKARALI MİLSİZ 139,64 10.102 6552501513 Debriyaj Çatalı 118,37 10.103 6502503813 Debriyaj Çatalı 185,85 10.104 6502501313 DEBRİYAJ

Detaylı

www.krml.com.tr 2010 H I G H Q U A L I T Y S P A R E P A R T S

www.krml.com.tr 2010 H I G H Q U A L I T Y S P A R E P A R T S 2010 H I G H Q U A L I T Y S P A R E P A R T S From Turkey to the world while 37 years... Türkiye den dünyaya tam 37 yıldır... Kompresör Grubu Compressor Group Pervane Grubu Fan Blades Group Kumanda Telleri

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05011 AKÜ 17 1 91,09 107,49 YME001A0520Y002 AKÜ (YUASA) 17 1 154,45 182,25 YME001L61M62006 AKÜ LASTİĞİ 16 10 4,19 4,94 YME001A06A06041 ATEŞLEME BOBİNİ

Detaylı

Mekanik Grubu Euro 2 Eksoz Kazanı. Conecto Eksoz Çıkış Borusu. Travego Euro 3 Eksoz Kazanı. Travego Eksoz Çıkış Borusu

Mekanik Grubu Euro 2 Eksoz Kazanı. Conecto Eksoz Çıkış Borusu. Travego Euro 3 Eksoz Kazanı. Travego Eksoz Çıkış Borusu 15TZ0015 15TZ0029 15TZ0035 Conecto Eksoz Çıkış Borusu 0403 Euro 2 Eksoz Kazanı Travego Euro 3 Eksoz Kazanı A6714900221 A3564900001 A6134910000 15TZ0040 15TZ0042 15TZ0580 0403 Eksoz Spirali Travego Eksoz

Detaylı

RTR7500DE DİZEL JENERATÖR

RTR7500DE DİZEL JENERATÖR RTR7500DE 82 RTR7500DE DİZEL JENERATÖR 0 Sigorta 1 Dizel Motor Komple 2 Pul M10 3 Rondela M10 4 Somun M10 5 Gövde Kapağı 6 Gövde Kapak Vidası M8X32 7 Rotor Pervane Vidası M5X10 7-20 Rotor-Statör Komple

Detaylı

Turbo Hose and Spare Parts

Turbo Hose and Spare Parts Turbo Hose and Spare Parts 1OPEL GROUP OPEL GRUBU İNDEKS * index Salıncak Dingil Burçları STABILI z ER B USHES Hava Filtre Körükleri AIR FILTER HOSE Direksiyon Rot Körükleri Egzoz Lastikleri Üst Kapak

Detaylı

CARACAL D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59

CARACAL D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59 2 D-SÖKME YMR950177419001 YAĞ POMPASI SOMUN SÖKME APARATI 1 1 7,76 9,16 3 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05023 AKÜ 14 1 45,90

Detaylı

RMF A.Ş. Ürün Kataloğu 2017 / Product Catalog 2017

RMF A.Ş. Ürün Kataloğu 2017 / Product Catalog 2017 RMF A.Ş. Ürün Kataloğu 2017 / Product Catalog 2017 RMF Endüstriyel Ürünler San. ve dış Tic. A.Ş. Mimar Sinan Mah. Hakimiyeti Milliye Cad. 47/66 Üsküdar / İstanbul / Türkiye Tel: 0216 346 69 08 bsft@rmf.com.tr

Detaylı

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog HAKKIMIZDA Boro Makine Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak CLİNDAS markası

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 2 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 3 1 26,83 31,66 2 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça

Detaylı

Fiyat Listesi Price List 01/01/2017

Fiyat Listesi Price List 01/01/2017 Fiyat Listesi Price List 01/01/2017 Firma Profili Sardoğan Endüstri ve Ticaret üretim faaliyetlerine 1979 yılında bir çok Türkiye'li sanayiciye ev sahipliği yapan Karaköy'de başlamıştır. Firmamız çalışmalarını

Detaylı

TEERING HOSE WATER TANK PIPE

TEERING HOSE WATER TANK PIPE CLUTH HOSE TEERING HOSE WATER TANK PIPE URBOCHARGER HOSE AIR BRAKE WATER PIPE ADBLUE PIPE FUEL IR CONDITIONER HOSE FITTING CABIN TILTING HOSE HYDRAULIC uel INJECTION PIPE BRAKE HOSI CLUTH Hn~~ r.nmpr~~~nr

Detaylı

4204 / 4304 / 4404 SERIES ENGINES

4204 / 4304 / 4404 SERIES ENGINES 4204 / 4304 / 4404 SERIES ENGINES PA S A A A A PA S A A e No P N N S N N S NN 9 140100531 1 Turbo Yağlama Borusu pipe oil, turbo 10 140100575 1 Turbo Yağ Dönüş Rakoru fitting, turbo oil return 11.52 140100582

Detaylı

Replacement parts for Dacia Renault

Replacement parts for Dacia Renault Replacement parts for Dacia Renault 2011 CATALOGUE 2011 CATALOGUE Bu katalogda kullanılan araç ve orjinal parça imalatçı referans numaraları sadece bilgi ve karşılaştırma amacı ile kullanılmıştır. Ürünlerimizin

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU TEL=040(4h) FAX=040(4h) Sayfa No / Dosya No : -KÇLİ/99 4 7 9-004-0-0-09-04-40 --0400 4-470-0 4-0-04 4-0- 4-0-4 44--4 4-0-04 4-0-0 4-0-04 4-0-07 RULMAN SF7 RULMAN NJ99-C4 Özellik: ORJİNAL/NTN/NSK RULMAN

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU TEL=08660(h) FAX=08660(h) Sayfa No / Dosya No : -KÇLİ/0077 Açıklama: KOMATSU KAMYONLAR VE DA- VE A- BULDOZERLERDE KULLANILMAK ÜZERE İHTİYACIMIZ 6 7 8 9 6-000-08-00-0-0-0-0-09-06-60-06-60-09-6-7-960-0-0-0-

Detaylı

S u G e ç i r m e z.

S u G e ç i r m e z. Hakkımızda Otomotiv aydınlatma sektöründe geçirilen 5 yıllık tecrübenin birikimi ile kurulan ThocAUTO, kurulduğu günden bu yana izlemiş olduğu yenilikçi stratejiler ve müşteri odaklı satış politikası sayesinde

Detaylı

Fiyat Listesi Price List 01/01/2018

Fiyat Listesi Price List 01/01/2018 Fiyat Listesi Price List 01/01/2018 Firma Profili Sardoğan Endüstri ve Ticaret üretim faaliyetlerine 1979 yılında bir çok Türkiye'li sanayiciye ev sahipliği yapan Karaköy'de başlamıştır. Firmamız çalışmalarını

Detaylı

www.afomakina.com.tr Alüminyum Yakıt Tankları Aluminum Fuel Tanks Alüminyum Hava Tankları Aluminum Air Tanks Alüminyum Yağ Tankları Aluminum Oil Tanks

www.afomakina.com.tr Alüminyum Yakıt Tankları Aluminum Fuel Tanks Alüminyum Hava Tankları Aluminum Air Tanks Alüminyum Yağ Tankları Aluminum Oil Tanks www.afomakina.com.tr Alüminyum Yakıt Tankları Aluminum Fuel Tanks Alüminyum Hava Tankları Aluminum Air Tanks Alüminyum Yağ Tankları Aluminum Oil Tanks Çelik Yağ Tankları Steel Oil Tanks HAKKIMIZDA Afo

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

MAYIS 2016 FİYAT LİSTESİ

MAYIS 2016 FİYAT LİSTESİ MAYIS 6 FİYAT LİSTESİ www.uplast.com.tr İÇİNDEKİLER 03 PVC Boru ve Ek Parçaları 2 PVC Yağmur Oluğu ve Ek Parçaları 3 PPR-C Boru ve Ek Parçaları 3 PE-Xb CROSS-LİNK Boru 34 Sulama Hortumları 4 Spiral Hortumlar

Detaylı

TEERING HOSE WATER TANK PIPE

TEERING HOSE WATER TANK PIPE CLUTH HOSE TEERING HOSE WATER TANK PIPE URBOCHARGER HOSE AIR BRAKE WATER PIPE ADBLUE PIPE FUEL IR CONDITIONER HOSE FITTINGS ABIN TILTING HOSE HYDRAULIC uel INJECTION PIPE BRAKE HOSI CLUTll n~s: r.nmprs:~~nr

Detaylı

HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA / ABOUT US /

HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA / ABOUT US / 1 2 2 www.lukas.com.tr 3 4 4 HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA / ABOUT US / Firmamız 2002 yılında Konya da kurulmuştur. Süt sistemleri ve tarım makineleri üretimi yapmaktayız. Üretmiş olduğumuz ürünleri Avrupa başta

Detaylı

MOTOR PERFORMANS TESTİ

MOTOR PERFORMANS TESTİ MOTOR PERFORMANS TESTİ - Motor Koruyucu Kapağı - Motor Elektrik Tesisat Ve Kablo Kontrolü - Soğutma Su Hortumları Ve Sızdırmazlık - Klima Boruları - Motor Yağı Kontrolü - Motor Isı Ses Ve İzolasyon Kontrolü

Detaylı

ATV250S D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49

ATV250S D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 2 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YME001A05A05019 AKÜ 27 1 355,40

Detaylı

SERVİS - CITROEN ÖZEL SERVİSİ - KONYA

SERVİS - CITROEN ÖZEL SERVİSİ - KONYA SERVİS - CITROEN ÖZEL SERVİSİ - KONYA Tekniker Otomotiv - Citroen Özel Servisi Aracınıza Uzman Sertifikalı Personelimiz tarafından müdahale edilir. ilk defada doğru teşhis ve tamiri sağlayacak bilgisayar

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE.

PRODUCT CATALOGUE. PRODUCT CATALOGUE www.avantek.com.tr AVANTEK PAKETLEME MAKİNE SANAYİ LTD. ŞTİ. 20 yılı aşkın tecrübe ve sektördeki bilgi birikimi ile İlaç, Kozmetik ve Gıda Sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı

Detaylı

TEERING HOSE WATER TANK PIPE

TEERING HOSE WATER TANK PIPE CLUTH HOSE TEERING HOSE WATER TANK PIPE URBOCHARGER HOSE AIR BRAKE WATER PIPE ADBLUE PIPE FUEL IR CONDITIONER HOSE FITTINGS ABIN TILTING HOSE HYDRAULIC uel INJECTION PIPE BRAKE HOSI CLUTll 11n~s: r.nmprs:~~nr

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 1 FİYAT LİSTESİ 14.08.2018 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05014 AKÜ 5 1 132,29 156,10 YME001T0589V002 AKÜ KABLOSU (+) 12 1 18,20 21,48 YME001A06A06046 ATEŞLEME BOBİNİ 3 1 36,40 42,95 YME001K935C8001 DIOD

Detaylı

HASAN ENERGY Co. Makine İmalat Dış Tic CATALOGUE

HASAN ENERGY Co. Makine İmalat Dış Tic CATALOGUE HASAN ENERGY Co. Makine İmalat Dış Tic. 2018 CATALOGUE w w w. h a s a n e n e r g y. c o m. t r ABOUT US Hasan KILIÇ started to work in 2002 as a production contractor for space roof and steel construction

Detaylı

KONTEKAUTO MAN & MERCEDES & IVECO & VOLVO TRUCK SPARE PARTS PRODUCTION & EXPORT Kontek Otomotiv Makina Döküm Ltd Sti info@kontekauto.com

KONTEKAUTO MAN & MERCEDES & IVECO & VOLVO TRUCK SPARE PARTS PRODUCTION & EXPORT Kontek Otomotiv Makina Döküm Ltd Sti info@kontekauto.com K4001 K4002 4570351312 4570350312 4570350112 4570351512 KRANK DAMPERI 4020350013 KRANK DAMPERI VIBRATION DAMPER VIBRATION DAMPER K4003 K4004 4572003170 0005501633 78 X 42 X 6303 80 X 48 K4005 K4006 4572003070

Detaylı

TUSATECH TUSA OTOMOTİV MAN - MERCEDES KAMYON YEDEK PARÇA TUSA AUTOMOTIVE MAN - MERCEDES TRUCK SPARE PARTS

TUSATECH TUSA OTOMOTİV MAN - MERCEDES KAMYON YEDEK PARÇA TUSA AUTOMOTIVE MAN - MERCEDES TRUCK SPARE PARTS TUSATECH TUSA OTOMOTİV - KAMYON YEDEK PARÇA TUSA AUTOMOTIVE - TRUCK SPARE PARTS ÜRÜNLERİ / PRODUCTS COD O.E.M. NO MODEL PARÇA / DESCRIPTION FOTO / PICTURE TS 5130 51063305034 51063305040 TGS TGX EURO 4

Detaylı

TEERING HOSE WATER TANK PIPE

TEERING HOSE WATER TANK PIPE CLUTH HOSE TEERING HOSE WATER TANK PIPE URBOCHARGER HOSE AIR BRAKE WATER PIPE ADBLUE PIPE FUEL IR CONDITIONER HOSE FITTING CABIN TILTING HOSE HYDRAULIC uel INJECTION PIPE BRAKE HOSI CLUTH Hn~~ r.nmpr~~~nr

Detaylı

43x40 / h: 92 cm ÖLÇÜLER / DIMENSIONS RENKLER / COLORS. İstiflenebilir Özellik / Stackable Feature. Çift Taraflı Kullanılabilen İsimlik Alanı.

43x40 / h: 92 cm ÖLÇÜLER / DIMENSIONS RENKLER / COLORS. İstiflenebilir Özellik / Stackable Feature. Çift Taraflı Kullanılabilen İsimlik Alanı. Hakkımızda YÜCEL A.Ş.; 1985 yılında ticari faaliyetine, 2002 yılında ise plastik bahçe mobilyaları üretimine başlamış olup, toplam 50.000 m2 kapalı alana yayılmış entegre tesislerinde tescilli Delta, Rainbow

Detaylı

RTR075 RTR075-RTR075HD RTR075HD

RTR075 RTR075-RTR075HD RTR075HD RTR075 RTR075-36 RTR075 - BENZİNLİ ÇAPA MAKİNASI Kod No Parça İsmi Fiyat $ B101 Yağ Tıpası B102 Yağ Keçesi B103 Tıpa B104 Dişli Kutusu B105 Dişli Kutsu Contası B106 Dişli Kutusu Kapağı B107 Dişli Kutusu

Detaylı

Waspo ya Güvenebilirsiniz

Waspo ya Güvenebilirsiniz Waspo, 30 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe faaliyet göstermekte olan Yeni Arçek İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. nin yeni markası olarak ticari hayatına başlamıştır. Kaliteli ürün, hızlı ve zamanında

Detaylı

When we saw that you (our customers) are satisfied by quality and wide range of our products it will be our honour.

When we saw that you (our customers) are satisfied by quality and wide range of our products it will be our honour. 1997 yılında Konya da plastik enjeksiyon kalıp imalatı sektöründe ENDÜSTRİYEL HİZMETLER LTD.ŞTİ. adı altında kuruldu. Günümüzün Teknolojisine uygun olarak CNC ve CAD\CAM desteği ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu 1inci 500-750 kmler / 30 45 gün, 2nci 5000km sonra Rölanti Hızı / CO% Vana Manivela Boşluğu Motor Yağı (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Yağ Filtresi (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Motor Yağı Filtresi (Bajaj DTS-i 10000

Detaylı

VAG DSG Şanzumanlar İçin İkili Debriyaj Tamir Seti. VAG2.5 / 4.9D / TDI PD İçin Motor Zamanlama Seti. Şanzıman Yağı Doldurma Aleti

VAG DSG Şanzumanlar İçin İkili Debriyaj Tamir Seti. VAG2.5 / 4.9D / TDI PD İçin Motor Zamanlama Seti. Şanzıman Yağı Doldurma Aleti 53 17 14 001 VAG DSG Şanzumanlar İçin İkili Debriyaj Tamir Seti VW Golf 2004 >, Golf Plus 2005 > 7 ileri şanzuman. Audi A3 2004 > with 7 ileri şanzuman. 53 17 14 002 VAG2.5 / 4.9D / TDI PD İçin Motor Zamanlama

Detaylı

Travego Euro işçilik dahil sabit fiyatlı paketler

Travego Euro işçilik dahil sabit fiyatlı paketler Travego Euro 6 2019 işçilik dahil sabit fiyatlı paketler 1 yıl garanti %100 orijinal yedek parça Ön veya Arka Fren Balata Seti + İşçilik 2 li Filtre Seti + Motor Yağı + İşçilik (Yağ ve İlave Isıtıcı Yakıt

Detaylı

SP-01 SP-02 SP-04 SP-03 SP-07 SP 1-06 SP 1-04 SP-05 SP-06 SP 1-07 CO-EX 64.52 1.00 20.20 21.78 1.40 0.90 59 22.00 1.60 59.00 137.

SP-01 SP-02 SP-04 SP-03 SP-07 SP 1-06 SP 1-04 SP-05 SP-06 SP 1-07 CO-EX 64.52 1.00 20.20 21.78 1.40 0.90 59 22.00 1.60 59.00 137. Endüstriyel soğutucu, soğutma kulesi, iklimlendirme ve soğutma profılleri olarak çeşitlilik gösteren soğutma grubu profıllerimiz, sizin isteklerinize, en kısa zamanda en iyi kalite ile dönüş olanağı sağlamaktadır.

Detaylı

best association for camshaft...

best association for camshaft... www.estas.com.tr ESTAŞ Eksantrik San. ve Tic. A.Ş. 1. Organize Sanayi Bölgesi 1. Kısım 2. Cad. No:31 PK. 22 58060 Sivas / TURKEY Tel:+90.346. 218 12 20 (3 Lines) Fax:+90.346. 218 12 31 e-mail : estas@

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-AYAR YMR95412F50F001 KOMPRESYON ÖLÇME ALETİ 1 255,25 301,20 YMR954445739001 YAĞ BASINCI ÖLÇME APARATI 1 2119,65 2501,19 Resim bulunamadi. 2 D-MONTAJ APARATI YMR955455754001

Detaylı

YMD ¾ " POMPA HIGH PRESSURE PUMP

YMD ¾  POMPA HIGH PRESSURE PUMP YMD ¾ " POMPA HIGH PRESSURE PUMP KULLANIM ALANLARI: Fuel Oil Servis Tankları, Gaz Yağı, Mazot Tankerlerinde Küçük çapta kızgın yağ sirkülasyonlarında Endüstrinin yarı viskoz mayilerinin pompaj işlemlerinde.

Detaylı

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue ürün katalogu product catalogue 2011 FİRMA PROFİL Türkiye nin lider cam kuruluşlarından olan Okandan Cam 1954 yılında kurulmuştur. Sektörde yaptığı yatırımlar sayesinde gelişen ve büyüyen firma, 1968 yılında

Detaylı

ÜRÜNLER / PRODUCTS. BURÇ / KOVAN GRUBU Bushing / Housing Group

ÜRÜNLER / PRODUCTS. BURÇ / KOVAN GRUBU Bushing / Housing Group HAKKIMIZDA Yiğitler Makine olarak 2003 yılı tarihi itibariyle talașlı imalat ișine girmiș bulunmaktayız. Firmamız iș makineleri, ekskavatör, mini ekskavatör, damperli kamyonlar, otomotiv, tarım makinelerinde

Detaylı

your car deserves the best...

your car deserves the best... MAY/MAYIS 2014 your car deserves the best... arabanız en iyisini hakeder... New Products Developments News... Yeni Ürünler Gelişmeler Haberler Crankshaft pulleys, harmonic and torsional vibration dampers

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 3 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 4 1 23,00 27,14 YMR952Z85002001 MARS DISLISI SOMUN ÇEKTİRME 1 1 27,18 32,07

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU 2019 www.basakdeterjan.com info@basakdeterjan.com HAKKIMIZDA / ABOUT US BSK Grup 1989 yilindan itibaren deterjan, temizlik urunleri ve kozmetik sektörünün içinde olan 2000

Detaylı

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com 335 TRAKTÖR KOLTUKLARI ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE www.gurexseat.com Certificate Sertifikalarımız Sertifikalarımız Marka Tescil ISO 9001 : 00 HAKKIMIZDA ABOUT US Certificate Marka Tescil Şirket 197

Detaylı

YHL 10" POMPA HELICAL GEAR PUMP

YHL 10 POMPA HELICAL GEAR PUMP YHL 10" POMPA HELICAL GEAR PUMP KULLANIM ALANLARI: Fuel Oil Servis Tankları, Gaz Yağı, Mazot Tankerlerinde Küçük çapta kızgın yağ sirkülasyonlarında Endüstrinin yarı viskoz mayilerinin pompaj işlemlerinde.

Detaylı

HOROZLUHAN MAH.VAKUR SOKAK.NO:33 Tel : 0332 251 32 13 Fax : 0332 251 50 60 oznuroto42@hotmail.com ÜRÜN KODU ÜRÜN RESİM AÇIKLAMA OEM-REF.

HOROZLUHAN MAH.VAKUR SOKAK.NO:33 Tel : 0332 251 32 13 Fax : 0332 251 50 60 oznuroto42@hotmail.com ÜRÜN KODU ÜRÜN RESİM AÇIKLAMA OEM-REF. V-01 001 AKÜ KAPAK LASTİĞİ UZUN Y.M. 309043 V-01 002 AKÜ KAPAK LASTİĞİ 309042 V-01 003 BASKI ARA PLEYT 38 LİK 1655731 F-12 V-01 004 BASKI ARA PLEYT 35 LİK F-10 F-10 V-01 005 BASKI AYAĞI VE ÇATALI 38' 347211

Detaylı

Hızınız kontrol altında... Get Your Speed Under Control

Hızınız kontrol altında... Get Your Speed Under Control 0 Kaliper Tamir Takımları & Disk Fren Balataları Kataloğu Caliper Repair Kids & Disk Brake Ads Catalogue Hızınız kontrol altında... Get Your Speed Under Control www.ekerbijon.com.tr - indeks index - indeks

Detaylı

YAKIT TANKINDA EN YAKIN & YENİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YOUR CLOSEST AND NEW SOLUTION PARTNER IN FUEL TANK.

YAKIT TANKINDA EN YAKIN & YENİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YOUR CLOSEST AND NEW SOLUTION PARTNER IN FUEL TANK. YAKIT TANKINDA EN YAKIN & YENİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YOUR CLOSEST AND NEW SOLUTION PARTNER IN FUEL TANK www.koctank.com KOÇ TANK KİM 1990 yılından bu güne otomotiv sektöründe tüm OEM ve AFTERMARKET Yerli ve

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

2018 ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOG

2018 ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOG 2018 ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOG B.A. DİZAYN ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOG 2018 www.badizayn.com / info@badizayn.com 2014 yılında kurulan B.A. Dizayn sektörde tespit ettiği eksiklikleri 14 yıllık deneyimi

Detaylı

0011073U1 300147 Hidrolik Tamir Takımı 022709038 900040 DiREKSiYON 35-135-240 022710005 840006 DiREKSiYON yün 35-135-240 030854 900006 TAKOMETRE 35-135 032076 850039 DİREKSİYON Üst Helezon 0730029 900041

Detaylı

PUMA D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49

PUMA D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 2 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05026 AKÜ 10 1 66,50 78,47 YME001T05T59009 AKÜ KABLOSU 9 1 3,44 4,06 YME001L61M62004 AKÜ

Detaylı

YMD ¾ " POMPA HIGH PRESSURE PUMP

YMD ¾  POMPA HIGH PRESSURE PUMP YMD ¾ " POMPA HIGH PRESSURE PUMP KULLANIM ALANLARI: Fuel Oil Servis Tankları, Gaz Yağı, Mazot Tankerlerinde Küçük çapta kızgın yağ sirkülasyonlarında Endüstrinin yarı viskoz mayilerinin pompaj işlemlerinde.

Detaylı

Administrator tarafından yazıldı. Cumartesi, 09 Mayıs 2015 08:01 - Son Güncelleme Pazartesi, 17 Ağustos 2015 09:08

Administrator tarafından yazıldı. Cumartesi, 09 Mayıs 2015 08:01 - Son Güncelleme Pazartesi, 17 Ağustos 2015 09:08 Otomobilin motor performans testini dinamometre cihazı kullanılarak yapıyoruz. Dinamometre düz vites, otomatik şansuzmanlı önden çekişli veya arkadan çekişli araçlarda motorun gücünü ve torkunu ölçmeye

Detaylı

Firmamız ağırlıklı olarak otomotiv, elektrik, elektronik, beyaz eşya, mutfak eşyaları ve diğer sektörlere hizmet vermektedir.

Firmamız ağırlıklı olarak otomotiv, elektrik, elektronik, beyaz eşya, mutfak eşyaları ve diğer sektörlere hizmet vermektedir. w w w. c i n a r k a l i ppl a s t i k. c o m HAKKIMIZDA ABOUT US Çınar Kalıp Plastik Sanayi 1997 yılından itibaren enjeksiyon kalıp imalatı yapmak amacı ile kurulmuştur. Sektördeki teknolojik değişiklikleri

Detaylı