KULLANMA KILAVUZU. Varis Ligasyon Aleti GARANTİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KULLANMA KILAVUZU. Varis Ligasyon Aleti GARANTİ"

Transkript

1 GARANTİ IMI, bu cihazın tasarlanmasında ve üretilmesinde dikkat sarf edildiğini garanti eder. Bu garanti burada sözü edilmeyen diğer garantileri kapsamaz. Muhafaza koşulları, hastanın teşhisi, tedavi, cerrahi prosedürler gibi IMI'nin sorumluluğu ötesindeki meselelerde IMI yalnızca aletin onarımını veya değiştirilmesini sağlar ve bu aletin kullanımıyla doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan tesadüfi veya nihai kayıplar, hasarlar veya masraflardan sorumlu tutulamaz. Varis Ligasyon Aleti VGRIPP NOVA IMI tarafından kullanılan bir ticari markadır. KULLANMA KILAVUZU 0434 Avrupa Yetkili Temsilcisi Obelis s.a. Boulevard General Wahis Brussels BELGIUM Tel: +(32) Fax: +(32) IMI REV:

2 KULLANIM AMACI VGRIPP NOVA gastro-özofagus birleşim yerindeki veya üzerindeki özofagus varislerinin endoskopik ligasyonu için kullanılan bir varis ligasyon aletidir. Ürün tek kullanımlıktır mm çaplı kameralar için tavsiye edilir. Aletin bandı doğal kauçuk lateksi içerir ve bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. ÜRÜN TANIMLARI Ref. no. A B C Ürün VGRIPP NOVA varis ligasyon sistemi VGRIPP NOVA varis ligasyon silindiri VGRIPP NOVA salma kolu İçeriği 6 bantlı ligasyon sistemi (1), salma sapı (1), NOVA kanal kapaklı salma kordonu (1), salma kolu adaptörü O / F (her birinden 1 adet) 6 bantlı ligasyon silindiri (1), NOVA kanal kapaklı salma kordonu (1) Salma kolu (12), Salma kolu adaptörü O / F (her birinden 12 adet) KULLANIMDAN SONRA VGRIPP NOVA'NIN ENDOSKOPTAN SÖKÜLMESİ 1. Kamerayı hastadan çıkarınız ve kalan tüm bantları sökünüz. 2. Adaptörü saatin tersi yönde çevirerek salma kolundan gevşetiniz. Pentax kameralar için bu gerekli değildir. 3. Salma kolunu ve salma kordonunu kameradan çekiniz ve salma kolunu adaptörünü çıkarınız. 4. Ligasyon silindirini endoskopun distal ucundan çıkarınız. 5. Kanal kapağını koldan çekip çıkarınız ve salma kolu ile birlikte atınız. 6. NOVA kanal kapağını ve salma kordonunu çıkardıktan sonra NOVA salma kolunu iyice yıkayıp dezenfekte ediniz. NOVA salma kolunu kurutarak daha sonra tekrar kullanmak için muhafaza ediniz. Salma kolunu HIV, Hepatit A, B, C, D ve E enfeksiyonu olan hastalarda kullanmış iseniz atınız. ATMA Aletin tüm parçaları kullanıldıktan sonra atılırken diğer enfeksiyöz hastane atıkları ile birlikte atılmalıdır. DİKKAT VGRIPP NOVA yalnızca kayıtlı tıbbi uzmana veya bu kişinin verdiği sipariş üzerine satılır. MUHAFAZA EDİLMESİ 30 C'nin altındaki sıcaklıklarda ve %60 nisbi nem altında serin ve kuru ortamlarda muhafaza edilir. VGRIPP NOVA varis ligasyonu konusunda eğitim görmüş doktorlar tarafından kullanılmalıdır. Alet, bu kitapçıkta belirtilenden başka bir amaç için kullanılmamalıdır.

3 VARİSLERİN LİGASYONU 1. Distal ucuna ligasyon silindirinin bağlı olduğu endoskopu hastaya uygulayınız. 2. Hedef varisi görünüz. 3. Ligasyon silindirinin distal ucunu varise yaklaştırıp hafifçe bastırınız. 4. Silindir varisi tamamen çevreledikten sonra emmeyi başlatınız. 5. Görüntü tamamen kırmızı olana kadar emmeye devam ediniz. 6. Tıklama sesi duyulana kadar mekik kolunu çeviriniz. Tıklama sesinin ve bantların salınmasının aynı zamanda olmadığına dikkat ediniz. Bant tıklama sesinden önce salınır. 7. Tıklama sesinden sonra emmeyi bırakınız. 8. Bir başka varise ligasyon yapmak için basamakları tekrar ediniz. 9. İsteniyorsa, doğrudan salma koluna takılmış olan şırınga ile yıkama yapılabilir. Eğer su dolu bir şırınga takılı değilse hava girişini önlemek için yıkama girişinin kapağı sıkıca kapatılmış olmalıdır. İLAVE BİLGİ 1. I dereceli varislerin ligasyonu zor olabilir. Özofagus varisleri özofagusun iç duvarında tam fibroz yapmammış olabilir; bu da tekrar kanamaya veya nükslere sebep olabilir. 2. Tipik olarak her varis için bir bant kullanılır. 3. Bantlama, gastro-özofagus birleşiminden başlamalı ve yukarıya doğru sarmal olarak devam etmelidir. Endoskopu daha önce bantlanmış bir bölgeden geçirmek bandın yerinden çıkmasına sebep olabilir. KONTRAENDİKASYONLAR VGRIPP NOVA'nın kontraendikasyonları şunlardır: krikofaringeal veya özofageal daralma, özofagus eğrilmesi, kanama bozukluğu (hastanın kanama bozukluğu önceden tanımlanıp uygun şekilde tedavi edilmediği takdirde), divertikül, aseptomatik halkalar veya ağlar. Bunlardan başka kontraendikasyonlar da görülebilir. GE birleşimin aşağısındaki varisler için önerilmez. Gastro-intestinal endoskopinin kontraendike olduğu durumlarda bu ürün de kontraendikedir. KOMPLİKASYONLAR Sekonder göğüs ağrısı, bantlama bölgelerinde ülserleşme, ülserleşme bölgelerinde sekonder kanama, daralmalar, perforasyon, özofagus tıkanması, aspirasyon, ateş, alerjik reaksiyon, solunum baskılanması veya tutulması, kardiyak aritmi veya tutulma. ÜRÜN PARÇALARININ TANIMLARI A referans numaralı VGRIPP NOVA varis ligasyon sistemi aşağıdaki parçalardan oluşur: 1. Hazır halde 6 adet bantlı ligasyon silindiri bu, silikon lastik tutacağa bağlanmış şeffaf bir silindirdir. Elastik lastik bantlar bunun üzerine gergin olarak monte edilmiştir (figür 1). Endoskopun distal ucuna silikon lastik tutacak ile sabitlenir. Gergin lastik bantların etrafına sarılmış olan süturun çekilmesiyle lastik bantlar salınır. Süturun bir ucu şeffaf silindirin distal ucuna bağlanmıştır ve diğer ucu da salma kordonuna bağlanacak şekilde ilmeklenmiştir.

4 2. NOVA salma kolu (figür 2): Salma koluna bir salma kordonu bağlıdır. Kordon, prosedürden önce açılan bir kılıf içindedir. Kordon bir mekiğe bağlanmıştır. Prosedür sırasında çevirmeli düğme sayesinde mekiği döndüren salma kolu salma kordonunu çeker. Çevirmeli düğmenin çekilmesi veya itilmesi ile mekik iki yöne veya tek yöne doğru dönecek şekilde ayarlanabilir. Tek yöne dönüm ayarında mekiğin bir buçuk dönümünden sonra bir tıklama sesi duyulur. Kolda yıkama için bir giriş vardır. İstendiği takdirde adaptör kullanmadan doğrudan biyopsi kanalına oturması için kolun bir metal nozülü vardır. 3. Salma kolu adaptörü (figür 3): biyopsi kanalı grometine kayarak oturması için oluğu olan dairesel yapıda bir parçadır. Salma koluna takılabilmesi için üst kısmında vida dişleri vardır. O ve F işaretli iki ayrı adaptör sağlanır. Pentax kameraları için adaptör gerekmez. 9. Silikon lastik tutacağı kamera silindirin sert kısmına değene kadar endoskop üzerinden iterek ligasyon silindirini sabitleyiniz. Süturun çalışma kanalı ile hizalı olduğundan emin olunuz. Bu, görüşü genişletir ve süturun takılma riskini azaltır (figür 10). 10.İlk bantta bir çekilme görülene kadar mekiği çevirerek kalan gevşekliği de gideriniz. 11.Beyaz işaret görülene kadar çevirmeli düğmeyi iterek mekiği tek yönlü konuma getiriniz (figür 11). mekiği sabitledikten sonra yayın tıklayan bobin üzerindeki çentiğe oturduğundan emin olunuz. NOVA şimdi kullanıma hazırdır. İntübasyon yapmadan önce emmeyi kontrol ediniz. Önerilen kamera çapları mm'dir.

5 6. Kılıfı salma kordonu üzerinden çekmeden önce salma kordonunu kılıfın iç kısmına getirmek için ilmeğini distal uçtan çekiniz ve plastik kılıfı atınız (figür 7). 7. Ligasyon silindirinin sütur ilmeğini salma kordonunun distal ucundaki ilmeğe figür 8 ve 9'da gösterildiği şekilde bağlayınız. B referans numaralı VGRIPP NOVA varis ligasyon silindiri aşağıdaki parçalardan oluşur: 1. Hazır halde 6 adet bantlı ligasyon silindiri - bu, silikon lastik tutacağa bağlanmış şeffaf bir silindirdir. Elastik lastik bantlar bunun üzerine gergin olarak monte edilmiştir (figür 1). Endoskopun distal ucuna silikon lastik tutacak ile sabitlenir. Gergin lastik bantların etrafına sarılmış olan süturun çekilmesiyle lastik bantlar salınır. Süturun bir ucu şeffaf silindirin distal ucuna bağlanmıştır ve diğer ucu da salma kordonuna bağlanacak şekilde ilmeklenmiştir. 2. Salma kordonu. Salma kordonu, bir ucunda NOVA kanal kapağı bağlı olarak bir plastik kılıf içinde sağlanır. Salma kordonunun NOVA kanal kapağının olduğu ucunda bir düğüm, diğer ucunda ise bir ilmek vardır. C referans numaralı NOVA Salma kolu (figür 2&3): (Bu, ligasyon silindiriyle ve referans numaralı, NOVA kanal kapaklı salma kordonu ile kullanım için ayrı olarak tedarik edilmelidir) 8. Kolun mekiğini iki yönlü konumda tutup çevirerek salma kolunun gevşekliğini alınız ve ligasyon silindirini kameranın distal ucuna yaklaştırınız. Salma kolu şu parçalardan oluşan tek bir birimdir: çevirmeli düğme, mekik, metal yay, tıklayan bobin, kanal ve nozül. Tüm bu parçalar salma kolu üzerinde yerleştirilmiştir. Prosedür sırasında çevirmeli düğme ile mekik döndürülürken salma kolu salma kordonunu çeker. Çevirmeli düğmenin çekilmesi veya itilmesi ile mekik iki yöne veya tek yöne doğru dönecek şekilde ayarlanabilir. Tek yöne dönüm ayarında mekiğin bir buçuk dönümünden sonra bir tıklama sesi duyulur. Prosedüre başlamadan önce kol tek yönlü konumdayken yayın tıklayan bobinin çentiğinde olduğundan emin olunur.

6 SALMA KOLU AYARI ( referans numaralı malzeme için gereklidir) referans numaralı malzemeden bir NOVA salma kolu, referans numaralı malzemeden de kanal kapaklı salma kordonu alınır. 2. Girişi olan kanal kapağı kanal üzerine oturana kadar salma kordonu kolun kanalından geçirilir. 3. Kanal kapağı kol kanalı üzerine sıkıca bastırılır. 4. Salma kordonunun proksimal ucu alınarak düğüm mekiğin oluğuna sabitlenir. 5. Yıkama kapağı yıkama girişinin üzerine sabitlenir. ÖNLEMLER Alet kullanılmadan önce endoskopik varis ligasyon bandının prensibi, uygulaması ve riskleri hakkında tam bilgi sahibi olmak gereklidir. Alet yalnızca yetkin ve tecrübeli tıbbi uzman tarafından kullanılmalıdır. Paket veya paket içindeki herhangi bir malzeme hasar görmüş veya kırılmışsa kullanılmamalıdır. VGRIPP NOVA kullanılmadan önce özofagus varislerinin tedavi gereğini doğrulayan bir teşhis bulunmalıdır. Kullanma kılavuzunun tamamını okuyunuz ve paketin hasarlı olmadığını kontrol ediniz. İki yönlü ve tek yönlü dönüm konumlarını ve yıkama girişi konumunu anlamak için salma kolunu iyice inceleyiniz. Ayrıca, tıklayan bobin üzerindeki çentikte bulunması gereken metal yayın konumunu da kontrol ediniz. KURULUM PROSEDÜRÜ 1. Endoskopu düz olarak yerleştiriniz. 2. Biyopsi kanalı valfini açınız (Pentax kameraları hariç). 3. Uygun salma kolu adaptörünü seçiniz ve çalışma kanalı grometine sürerek takınız (figür 4). Pentax kameraları için bu gerekli değildir. 4. Kılıflı salma kordonunu kameranın distal ucundan çıkana kadar biyopsi kanalına sokunuz (figür 5). 5. Adaptörü çevirerek kolun gromet üzerine sıkıca oturduğundan emin olunuz. Uygun şekilde sıkılmamışsa emme işlemi etkilenecektir (figür 6). Pentax kameralarında kol, lastik valfin içinden biyopsi kanalının metal grometine kaydırılarak sokulur. Yayın tıklayan bobinin çentiğine oturduğundan emin olunuz. Çevirmeli düğmeyi dışa doğru çekerek mekiği iki yönlü dönme konumunda tutunuz.

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU 1 GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Çalışmaya başlamadan önce bu el kitabını iyice okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 2. Bir egzersiz programına başlamadan önce sağlığınızı

Detaylı

RED ROCKET KULLANMA KILAVUZU

RED ROCKET KULLANMA KILAVUZU RED ROCKET KULLANMA KILAVUZU 1 ÜST KARIN-ALT KARIN VE YAN BÖLGELER İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ MEKİK ALETİ 1.Adım Dikkat: RED ROCKET Mekik Aleti, kullanımdan önce montaj gerektirmektedir. 1. Pedli sırt desteği

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

Bu kılavuz hasarlı cam ekran ile ilgili sorunları çözmek için ekran yerine size yardımcı olmak için adım adım talimatlar verecektir.

Bu kılavuz hasarlı cam ekran ile ilgili sorunları çözmek için ekran yerine size yardımcı olmak için adım adım talimatlar verecektir. Polaroid A10 LCD Değiştirme Bu kılavuz hasarlı cam ekran ile ilgili sorunları çözmek için ekran yerine size yardımcı olmak için adım adım talimatlar verecektir. Yazan: Shilpa Verma ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com

Detaylı

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER I. TEKNİK ÖZELLİKLER...1 II. E22 KULLANILDIĞINDA...1 1. Montaj prosedürü... 1 2. Ayarlama prosedürü... 5 III. E23 KULLANILDIĞINDA...6 1. Montaj prosedürü...

Detaylı

Grieshaber Sklerotomi Adaptörleri Tek Kullanımlık

Grieshaber Sklerotomi Adaptörleri Tek Kullanımlık Oftalmik Cerrahi için Dünyanın en hassas cihazları Oftalmik Cerrahi için Dünyanın en hassas cihazları Grieshaber Sklerotomi Adaptörleri Tek Kullanımlık Grieshaber Sklerotomi Adaptörleri Tek Kullanımlık

Detaylı

Evde kendi kendinizce uygulanabilen subkütan immunglobülin tedavisine ilişkin

Evde kendi kendinizce uygulanabilen subkütan immunglobülin tedavisine ilişkin Evde kendi kendinizce uygulanabilen subkütan immunglobülin tedavisine ilişkin Plazmadan yenilikler Bağışıklık eksikliğinde uzman kuruluş SADECE DOKTOR TALİMATINA GÖRE VE DOKTOR VEYA BAŞKA UZMANCA UYGULAMA

Detaylı

BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS

BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS Bu egzersiz aleti optimal güvenlik için imal edilmiştir. Ancak bir egzersiz aleti kullanırken bazı önlemlerin alınması gerekir.

Detaylı

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KURULUM VE KULLANIMINDAN ÖNCE KULLANIM KILAVUZUNU DİKKATLE OKUYUNUZ. KULLANIM KILAVUZUNU İLERİDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ. PARÇALAR 1- Koltuk arkası 2-

Detaylı

Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları. Tek Kullanımlık Mikro Cihaz Uçları

Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları. Tek Kullanımlık Mikro Cihaz Uçları Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları Tek Kullanımlık Mikro Cihaz Uçları TÜRKÇE 1 Tek Kullanımlık Mikro Alet Uçları 1. Tanım GRIESHABER Gelişmiş Tek Kullanımlık Mikro Alet Uçları, bir GRIESHABER Hızlı

Detaylı

VivoMini bellek, kablosuz kartı ve katı hal sürücüsü (SSD) kurulum kılavuzu

VivoMini bellek, kablosuz kartı ve katı hal sürücüsü (SSD) kurulum kılavuzu TR9955 Düzeltilmiş baskı Aralık 2014 VivoMini bellek, kablosuz kartı ve katı hal sürücüsü (SSD) kurulum kılavuzu VivoMini aygıtınız aşağıdaki öğelerle birlikte gelir. Aşağıdaki öğeleri bulamazsanız lütfen

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 0 UYARI 1.Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Bu kullanıcı klavuzundaki

Detaylı

Bellek Modülleri. Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri. Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Inspiron 15. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P57F Resmi Tip: P57F002

Inspiron 15. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P57F Resmi Tip: P57F002 Inspiron 15 7000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-7559 Resmi Model: P57F Resmi Tip: P57F002 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

İnfüzyon Sistemi P50 Güncelleme Kiti ( ) KULLANIM KILAVUZU

İnfüzyon Sistemi P50 Güncelleme Kiti ( ) KULLANIM KILAVUZU İnfüzyon Sistemi P50 Güncelleme Kiti (1021421) KULLANIM KILAVUZU P50 İNFÜZYON SISTEMI GÜNCELLEME KITI (1021421) Bu güncelleme kiti, 3B Scientific İ.V. Enjeksiyon Kolu (P50) ürününüzü iyileştirmenize olanak

Detaylı

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU 203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU TS EN 14988 Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyup muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uymadığınız zaman çocuğunuz güvende olmayabilir. Lü en verilen

Detaylı

LED duvar kozmetik aynası

LED duvar kozmetik aynası LED duvar kozmetik aynası tr Montaj ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88464HB1XVII 2016-10 335759 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu yaralanmaları ve hasarları önlemek

Detaylı

PRATİK EGZERSİZ ALETİ

PRATİK EGZERSİZ ALETİ Görsel Kullanım Kılavuzu PRATİK EGZERSİZ ALETİ EVİNİZİN KONFORUNDA VE KOLAY Elastik bantlı ºeritleri sayesinde her yöne doğru rahatça esner. Vücudunuz her bölgesi için uygun. Değerli Müºterimiz, DINNOX'u

Detaylı

Tutma Kolunu Kullanma A C

Tutma Kolunu Kullanma A C 第3页 共9页 编号 SM-CE036-09 Tutma kolunun kullanımı Güvenlik koltuğunun ana unsurları Tutma Kolunu Kullanma B Kolun dört farklı pozisyonu A C A. Araba pozisyonu (A için) B. Taşıma pozisyonu (B için) C. Standart

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

FORSTEO Kullanıma Hazır Dolu Enjeksiyon Kalemi İçinde Çözelti teriparatid

FORSTEO Kullanıma Hazır Dolu Enjeksiyon Kalemi İçinde Çözelti teriparatid FORSTEO Kullanıma Hazır Dolu Enjeksiyon Kalemi İçinde Çözelti teriparatid Kullanım Talimatları Yeni FORSTEO kaleminizi kullanmaya başlamadan önce lütfen bu Kullanım Talimatları nın ön ve arka yüzünü tamamen

Detaylı

TR Kurulum Öncesi Uyarılar. Network Kamerayı sudan uzak tutun. Network Kamera ıslanırsa hemen kapatın.

TR Kurulum Öncesi Uyarılar. Network Kamerayı sudan uzak tutun. Network Kamera ıslanırsa hemen kapatın. Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Network Kamerayı sudan uzak tutun. Network Kamera ıslanırsa

Detaylı

Spoyler, bagaj kapağı

Spoyler, bagaj kapağı Talimat No Sürüm Parça No. 31265296 1.3 39820264, 39820262, 39820260, 39814567, 39802132, 39802130, 39802128, 39802126, 39802122, 39802120, 39802118, 39802116, 39802114, 39802112, 39802108, 39802106, 39802104,

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

Bu Addendum Kullanıcı El Kitabı'na

Bu Addendum Kullanıcı El Kitabı'na Oksijen sensörünün değiştirilmesi Giriş Oksijen sensörünün her iki senede bir ya da gerekirse daha kısa aralıklarla değiştirilmesi gerekir. Genel onarım talimatları Ventilatöre bakım yaparken, ventilatör

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma sıcaklığı için kullanım kılavuzuna başvurun.

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Kangurunun

Detaylı

İ.V. Enjeksiyon Kolu P50/1 ( ) KULLANIM KILAVUZU

İ.V. Enjeksiyon Kolu P50/1 ( ) KULLANIM KILAVUZU İ.V. Enjeksiyon Kolu P50/1 (1021418) KULLANIM KILAVUZU İ.V. Enjeksiyon Kolu P50/1, lisanslı bir eğitmene yardımcı olmak üzere geliştirilmiş bir eğitim sistemidir. Bu ürün, eğitim konusuna ilişkin kapsamlı

Detaylı

iphone 6 Ön Kamera ve Sensör Kablosu Değişimi

iphone 6 Ön Kamera ve Sensör Kablosu Değişimi iphone 6 Ön Kamera ve Sensör Kablosu Değişimi iphone 6'nın ön kamera ve sensör kablosunu değiştirin. Yazan: Sam Lionheart ifixit CC BY-NC-SA tr.ifixit.com Sayfa 1/ 20 GİRİŞ Bu kılavuzu kullanarak ön kamerayı,

Detaylı

imac Intel 17 "Sabit Disk Değiştirme

imac Intel 17 Sabit Disk Değiştirme imac Intel 17 "Sabit Disk Değiştirme Yazan: Walter Galan GİRİŞ Daha fazla depolama alanı kazanmak için sabit diskinizi yükseltin! ARAÇLAR: Phillips 1. Tornavida (1) Plastik Kartlar (1) Spudger (1) T10

Detaylı

Bellek Modülleri. Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri. Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 132. Elektronik Termostat. www.devi.com

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 132. Elektronik Termostat. www.devi.com Kurulum Kılavuzu DEVIreg 132 Elektronik Termostat www.devi.com İçindekiler 1 Giriş.................... 3 1.1 Teknik Özellikler......... 4 1.2 Güvenlik Talimatları....... 5 2 Montaj Talimatları...........

Detaylı

iphone 6 Plus Ana Düğme Montaj Değiştirilmesi

iphone 6 Plus Ana Düğme Montaj Değiştirilmesi iphone 6 Plus Ana Düğme Montaj Değiştirilmesi iphone 6 Plus Ana Düğme Meclisi değiştirin. Yazan: Walter Galan GİRİŞ ev düğmesini düzeneğini değiştirmek için bu kılavuzu kullanın. Yalnızca telefonun orijinal

Detaylı

Elektrikli şarap açacağı

Elektrikli şarap açacağı Elektrikli şarap açacağı tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92230FV05X07VII 2017-05 Değerli Müşterimiz! Yeni elektrikli şarap açacağınızla şişe ağzındaki folyoyu kolayca çıkarabilir ve mantarı

Detaylı

M6061 ROTARY VANA MOTORLARI. Özellikler. Teknik Bilgiler. Uygulama ÜRÜN SPESİFİKASYONU

M6061 ROTARY VANA MOTORLARI. Özellikler. Teknik Bilgiler. Uygulama ÜRÜN SPESİFİKASYONU M6061 ROTARY VANA MOTORLARI ÜRÜN SPESİFİKASYONU Özellikler Aşırı yüklenme ve sıkışmaya karşı korumalı Rotary vanalar için bakım gerektirmeden kullanılır Pozisyon göstergesi Rotary vanalara ara parça gerekmeksizin

Detaylı

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 130. Elektronik Termostat. www.devi.com

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 130. Elektronik Termostat. www.devi.com Kurulum Kılavuzu DEVIreg 130 Elektronik Termostat www.devi.com İçindekiler 1 Giriş.................... 3 1.1 Teknik Özellikler......... 4 1.2 Güvenlik Talimatları....... 5 2 Montaj Talimatları...........

Detaylı

imac Intel 20 "EMC 2266 Hard Drive Data Kablosu Değişimi

imac Intel 20 EMC 2266 Hard Drive Data Kablosu Değişimi imac Intel 20 "EMC 2266 Hard Drive Data Kablosu Değişimi Yazan: Walter Galan ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 22 GİRİŞ Sabit sürücü veri kablosunu değiştirmek için bu kılavuzu kullanın. ARAÇLAR:

Detaylı

Inspiron 11. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P24T Resmi Tip: P24T001

Inspiron 11. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P24T Resmi Tip: P24T001 Inspiron 11 3000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 11 3162 Resmi Model: P24T Resmi Tip: P24T001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU

TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU * CompactFlash(TM), bir A.B.D şirketi olan SanDisk Corporation a ait ticari bir markadır. İÇİNDEKİLER. BAŞLANGIÇTA YAPILAN KONTROLLER... () Kullanılacak olan kontrol kutusu... ()

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001

Inspiron Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Inspiron 15 5000 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-5567 Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Talimat No 31346084 Sürüm 1.2 Parça No. 31288762, 31350479, 31407108 Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM) Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM)-

Detaylı

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. ÇALIŞTIRMA ANAHTARI 3. DEVİR AYARI 4. SAĞ SOL MANDALI 5. ANAHTAR KİLİTLEME BUTONU 6. HAVALANDIRMA ARALIKLARI TEKNİK

Detaylı

Inspiron 15 Oyun Servis El Kitabı

Inspiron 15 Oyun Servis El Kitabı Inspiron 15 Oyun Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-7566 Resmi Model: P65F Resmi Tip: P65F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Inspiron 14. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P64G Resmi Tip: P64G001

Inspiron 14. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P64G Resmi Tip: P64G001 Inspiron 14 5000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 14 5458 Resmi Model: P64G Resmi Tip: P64G001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Canon EOS 7D Bent CF Pin Fix / Kart Okuyucu Değiştirme

Canon EOS 7D Bent CF Pin Fix / Kart Okuyucu Değiştirme Canon EOS 7D Bent CF Pin Fix / Kart Okuyucu Değiştirme Eğer bükülmüş CF pimi ya da olmayan işleyen kart okuyucusu ile bir sorun yaşamış, bu kılavuz kart okuyucusunu nasıl değiştirileceği gösterilmektedir.

Detaylı

Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları. Anterior Vitrektomi Ucu

Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları. Anterior Vitrektomi Ucu Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları Anterior Vitrektomi Ucu TÜRKÇE LAUREATE Anterior Vitrektomi Ucu Destekleyici resim açıklaması 1. LAUREATE Anterior Vitrektomi Ucu 1a. Aspirasyon Borusu 2. İrigasyon

Detaylı

KANAMA DURDURUCU TIBBİ CİHAZ

KANAMA DURDURUCU TIBBİ CİHAZ TM KANAMA DURDURUCU TIBBİ CİHAZ KULLANMA TALİMATI Türkiye Yetkili Satış ve Dağıtıcısı Eko-Zon Halk Sağlığı ve Çevre Danışmanlığı www.eko-zon.com.tr TM AÇIKLAMA: itclamp TM cerrahi müdahale yapılıncaya

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

Yazan: Sam Lionheart

Yazan: Sam Lionheart iphone 6 Plus SIM Çıkarma Kolu Değiştirme iphone 6 Plus SIM çıkarma kolunu değiştirin. Yazan: Sam Lionheart GİRİŞ Telefonunuzda SIM kart saplanıyor edilir? iphone 6 Plus, hatalı SIM çıkarma kolunu yerine,

Detaylı

Elektrikli Şarap kapağı

Elektrikli Şarap kapağı Elektrikli Şarap kapağı tr Kullanım kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88065FV05X07VI 2016-05 332 220 Değerli Müşterimiz! Açılmış şarap şişesinin kullanım süresini elektrikli şarap kapağın ürettiği vakum

Detaylı

Arlo Baby Masa/Duvar Standı Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Masa/Duvar Standı Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Masa/Duvar Standı Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 Hoş Geldiniz Arlo Baby Masa/Duvar Standını tercih ettiğiniz için teşekkürler. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Uzun çubuk Kısa çubuk Kamera

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar. Ambalajın İçindekileri Kontrol Edin TU-73

Kurulum Öncesi Uyarılar. Ambalajın İçindekileri Kontrol Edin TU-73 500024701G Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Ağ Kamerasını dengesiz yüzeylere koymayın. Ağ

Detaylı

6996T. Tünel Açma Aleti. Teknik el kitabı

6996T. Tünel Açma Aleti. Teknik el kitabı 6996T Tünel Açma Aleti Teknik el kitabı Aşağıdaki listede, Medtronic şirketinin Amerika Birleşik Devletleri ve muhtemelen diğer ülkelerdeki ticari markaları veya tescilli ticari markaları bulunmaktadır.

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Fiat 500 1,2 ltr. için detaylı kılavuz. Motor kodu 169 A4.000 ContiTech, kayış değişiminde hataların nasıl önlenebilir olduğunu gösterir. Dişli kayışının

Detaylı

RCA Radyo Çalar Saat Teardown

RCA Radyo Çalar Saat Teardown RCA Radyo Çalar Saat Teardown Bu devrelerde biz RCA Radyo Alarm Clock deconstruct ve onun dahili bileşenler bir göz atacağız. Yazan: Brittany McCrigler ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 16 GİRİŞ

Detaylı

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 Montaja başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş Model: KD-050/50-100 PARMAK İZLİ KİLİT Kullanma Kılavuzu CE İÇİNDEKİLER Ürün Bilgileri 1.1 Ürün modeli ve özellikleri 1.2 Fonksiyonlar 1.3 Kilit parçaları ve özellikleri 1.4

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. PARÇALAR:

Detaylı

RHEINZINK -YAĞMUR İNDİRME SİSTEMLERİ. Yağmur İndirme Sistemleri Montaj Kılavuzu

RHEINZINK -YAĞMUR İNDİRME SİSTEMLERİ. Yağmur İndirme Sistemleri Montaj Kılavuzu RHEINZINK -YAĞMUR İNDİRME SİSTEMLERİ Yağmur İndirme Sistemleri Montaj Kılavuzu Bu broşür, Tak-Çevir oluk askı sisteminin kullanıldığı RHEIN- ZINK -Yağmur İndirme Sistemlerinin montajı ve lehimlenmesi ile

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Bir CT884 K1 için Opel Omega B (25_,26_,27_) 2,5l. V6, X25XE motor kodlu 1997 model olan araca yönelik olarak ayrıntılı kılavuz ContiTech, kayış

Detaylı

Bir El basın kullanma Plastik Ek Bileşen Kurulumu

Bir El basın kullanma Plastik Ek Bileşen Kurulumu Bir El basın kullanma Plastik Ek Bileşen Kurulumu Bu kılavuz, bir el presi kullanılarak plastik bir çırpıda nasıl değiştirileceğini gösterir Yazan: Brittany McCrigler GİRİŞ ek Ah! Ceketinde ek sadece üfledi.

Detaylı

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. +0m Ebeveyne dönük kullanım 3 aydan itibaren +6m Dışa doğru kullanım 6 aydan itibaren +6m Sırtta taşıma

Detaylı

Rosenberg Ayarlanabilir Deri Dokusu Mesher Cihazı

Rosenberg Ayarlanabilir Deri Dokusu Mesher Cihazı 12.03.2008 Rosenberg Ayarlanabilir Deri Dokusu Mesher Cihazı Kullanım Talimatları Rosenberg Ayarlanabilir Deri Dokusu Mesher Cihazı Kullanım Talimatı Taşıyıcı kalınlığı ayarı Ayarlanabilir Skin Graft Mesher

Detaylı

DAİRESEL STAPLER KULLANIM KILAVUZU PUSULA MEDİKAL KATKILARIYLA

DAİRESEL STAPLER KULLANIM KILAVUZU PUSULA MEDİKAL KATKILARIYLA DAİRESEL STAPLER KULLANIM KILAVUZU PUSULA MEDİKAL KATKILARIYLA 1. Stapleri ambalajından dikkatli bir şekilde çıkartınız. DİKKAT Stapleri ambalaj kutusundan çıkartırken şaftından tutarak çıkartınız. Ateşleme

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma sıcaklığı için kullanım kılavuzuna başvurun.

Detaylı

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet YÜRÜTEÇ PARÇALARI (Ürünü koliden çıkardıktan sonra lütfen tüm parçaların tam olduğundan emin olunuz.) BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet Oturma pedi 1 adet Sağ ve sol kanat 1'er adet ÜRÜN NO : S509 Pil 2 adet

Detaylı

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Genel Uyarılar DİKKAT! DİKKAT EDİLECEK HUSUS: Cihazı kullanmadan önce muhtemel yangın, elektrik çarpması veya benzer kaza tehlikelerini bilmeniz ve gerekli önlemleri

Detaylı

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 3000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 3452 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C002

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 3000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 3452 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C002 Inspiron 24 3000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 3452 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C002 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Samsung Galaxy Tab Wi-Fi Anakartının

Samsung Galaxy Tab Wi-Fi Anakartının Samsung Galaxy Tab 4 8.0 Wi-Fi Anakartının Değiştirilmesi Bu kılavuzda, anakartın yerini alacağız; Cihazın ana işleyen bileşeni. Çoğu teknik sorun arızalı bir anakarttan kaynaklanabilir; Bu yüzden basitçe

Detaylı

ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU

ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Çalışmaya başlamadan önce bu el kitabını iyice okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 2. Bir egzersiz programına başlamadan önce

Detaylı

Tamamen Panasonic Lumix DMC-FZ1000 sökmeye. Yazan: Robseth Taas

Tamamen Panasonic Lumix DMC-FZ1000 sökmeye. Yazan: Robseth Taas Panasonic Lumix DMC-FZ1000 Sökme Tamamen Panasonic Lumix DMC-FZ1000 sökmeye. Yazan: Robseth Taas GİRİŞ Bu uzun rehberde tamamen Leica değil Panasonic tarafından üretilen lensi hariç, senin FZ1000 sökmeye

Detaylı

Yazan: Aaron Lee. Bu Canon Powershot SD700 IS lens sökmeye bir rehberdir. Canon PowerShot SD700 Lens Disassembling

Yazan: Aaron Lee. Bu Canon Powershot SD700 IS lens sökmeye bir rehberdir. Canon PowerShot SD700 Lens Disassembling Canon PowerShot SD700 Lens Disassembling Bu Canon Powershot SD700 IS lens sökmeye bir rehberdir. Yazan: Aaron Lee ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 14 GİRİŞ Bu kılavuz kameradan lensi sökmeye

Detaylı

BNCH-03 AYARLANABİLİR MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

BNCH-03 AYARLANABİLİR MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU BNCH-03 AYARLANABİLİR MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU 1 Herhangi bir egzersiz yada kondisyon programına başlamadan önce tam bir sağlık muayenesine ihtiyaç duyup duymadığınızı görmek için kişisel doktorunuza

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU 1. GÜVENLİK TALİMATLARI Genel Olarak; Lütfen, ürünü kullanmadan önce, bu ürünle beraber verilen dökümanları okuyun böylece güvenlik talimatlarını

Detaylı

Inspiron Gaming Servis El Kitabı

Inspiron Gaming Servis El Kitabı Inspiron 15 7000 Gaming Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-7567 Resmi Model: P65F Resmi Tip: P65F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza

Detaylı

TruVision 360 Kamera Bağlantı Aparatı Kurulum Kılavuzu

TruVision 360 Kamera Bağlantı Aparatı Kurulum Kılavuzu TruVision 360 Kamera Bağlantı Aparatı Kurulum Kılavuzu P/N 1072843A-TR REV 1.0 ISS 25SEP14 Telif Hakkı 2014 United Technologies Corporation. Interlogix, United Technologies Corporation'ın bir birimi olan

Detaylı

Önceden şekillendirilmiş

Önceden şekillendirilmiş 16 Önceden şekillendirilmiş Trakeostomi tüpleri Önceden şekillendirilmiş Trakeostomi tüpleri TracheoFix ısıya duyarlı PVC den yapılan trakeostomi tüpü TracheoFix tüpü yoğun tedavi, KBB ve uzun vadeli bakımda

Detaylı

R.J.W. LTD. Turkish Motorize CNB KULLANMA TALİMATI. 10. Charpy/Izod Çentiği Açmak İçin Güvenli Çalışma

R.J.W. LTD. Turkish Motorize CNB KULLANMA TALİMATI. 10. Charpy/Izod Çentiği Açmak İçin Güvenli Çalışma 10. Charpy/Izod Çentiği Açmak İçin Güvenli Çalışma 10mm numune, 2mm V Çentik Uyarılar a) CİHAZI AŞIRI YÜKLEMEYİNİZ! ÇOK SERT BİR NUMUNEYİ KESMEYE VEYA KÖRELMİŞ BROŞLA KESMEYE ÇALIŞMAK MAKİNEYİ AŞIRI ZORLAYIPDURDURUR

Detaylı

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 610. Elektronik Termostat.

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 610. Elektronik Termostat. Kurulum Kılavuzu DEVIreg 610 Elektronik Termostat www.devi.com İçindekiler 1 Giriş.................... 3 1.1 Teknik Özellikler......... 4 1.2 Güvenlik Talimatları....... 5 2 Montaj Talimatları...........

Detaylı

Yazan: Elizabeth Ofori

Yazan: Elizabeth Ofori HTC Droid Eris Ön Panel Assembly Değişimi Bu kılavuz / değiştirme HTC Droid Eris ön panel düzeneğini takmak için size öğretecektir. Yazan: Elizabeth Ofori ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 13

Detaylı

öne bakan Kullanım kılavuzu Grup Ağırlık Yaş 1 9-18 kg 9ay-4yrl

öne bakan Kullanım kılavuzu Grup Ağırlık Yaş 1 9-18 kg 9ay-4yrl öne bakan Kullanım kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş 1 9-18 kg 9ay-4yrl 1 BeSafe izi Comfort u seçtiğiniz için teşekkür ederiz. BeSafe bu koltuğu büyük bir özen ile, hayatının gelecek aşamasında çocuğunuzu

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001

Inspiron Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Inspiron 15 5000 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-5567 Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

YARI OTOMATİK ASANSÖR KAT KAPISI MONTAJ KILAVUZU

YARI OTOMATİK ASANSÖR KAT KAPISI MONTAJ KILAVUZU YARI OTOMATİK ASANSÖR KAT KAPISI MONTAJ KILAVUZU İçindekiler Önemli Bilgiler... 2 1. Giriş... 3 1.1. Sevkiyat ve Saklama Koşulları... 3 1.2. Kullanma ve Bakım Talimatı... 3 1.2.1. Kullanma Talimatı...

Detaylı

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası D06F Kurulum Kılavuzu Basınç Düşürme Vanası Güvenlik Kılavuzu: 1. Kurulum talimatlarına uyunuz. 2. Cihazı: Kullanım amacına uygun olarak İyi durumda iken Güvenliğe ve tehlike riskine ilişkin yapılması

Detaylı

HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu

HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. KURULUM: Açma/Kapama:

Detaylı

Yazan: Jake Devincenzi

Yazan: Jake Devincenzi iphone 3GS Kulaklık Hoparlör Değiştirme iphone 3GS en kulaklık hoparlörü değiştirmek. Yazan: Jake Devincenzi GİRİŞ Kulak hoparlör çalışmayı durdurdu? yeni bir yüklemek için bu kılavuzu izleyin. ARAÇLAR:

Detaylı

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

XPS 12. Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: XPS Resmi Model: T02H Resmi Tip: T02H001

XPS 12. Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: XPS Resmi Model: T02H Resmi Tip: T02H001 XPS 12 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: XPS 12 9250 Resmi Model: T02H Resmi Tip: T02H001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, tabletinizi daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan MV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere

Detaylı

VOLUME HOOD DRYER HS 6780

VOLUME HOOD DRYER HS 6780 VOLUME HOOD DRYER HS 6780 F E C B D A 2 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 7 Cihazı hiçbir

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı

Inspiron Servis El Kitabı Inspiron 17 5000 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 17 5767 Resmi Model: P32E Resmi Tip: P32E001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Motorola DROID MAXX Temel Teardown

Motorola DROID MAXX Temel Teardown Motorola DROID MAXX Temel Teardown Bu kılavuz diğer bileşenlerin değiştirilmesi gerçekleştirmek için Droid Maxx yıkmak için gerekli adımları gösterir. Yazan: Arturo Wilson GİRİŞ Bu kılavuzu takip ederek,

Detaylı