Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1

2

3

4

5

6 MODERN

7 BETON YAPI DAN, YAŞAMAYA DEĞER BİR EVDE YAŞANMAYA DEĞER ANLAR Dokunduğu her şeyi estetiğe dönüştüren Beton Yapı mimarlarından ilham veren modern proje, Onuk Plus.

8 S A D E EVE GİDEN KEYİFLİ YOL Gün geçtikçe değerlenen 34. Cadde de yer alan, şıklığı sadelikle anlamlandıran Onuk Plus da bir ev sahibi olun, hayat size güzel olsun.

9 FERAH Denize tutkun olanlar maviyi görmeden yaşayamazlar. Onuk Plus daki dairenizde denize uzak kalmadan, huzurun kokusunu içinize çekin.

10 LOBİ GÖRÜLMEYE DEĞER EVİNİZİN AYNASI, ONUK PLUS LOBİ Modern çizgilerle tasarlanmış sade ve lüks görünüme sahip lobiyi evinizin aynası olarak gören tasarımcılarımız, girişte sizi ve misafirlerinizi karşılayacak olan alanda dekorasyona çok önem verdiler.

11 ÖZEL

12 HİKAYE NASIL BAŞLARSA... Onuk Plus lobi, dairenize ulaşmada ilk adımın ötesinde, yaşadığınız alana değer katan bir mekan olarak ön plana çıkıyor.

13 YÜKSEK TAVANLI LOBİSİ İLE ONUK PLUS LA FERAHLIĞA...

14 KAT HOLÜ EVİNİZE GİDEN YOLDA ŞIKLIK HEP ÖN PLANDA İyi tasarlanmış kat hollerinin modern mimaride büyük önem taşıdığı bir gerçek. Hoş bir ambiyansın eşlik ettiği kat hollerinde soft aydınlatmalar kullanıldı.

15 KAT HOLLERİNDEKİ IŞILTIYI EVİNİZE TAŞIYIN Işıltıyı ve sadeliği bir arada barındıran kat holleri evinizin zarafetiyle bütünleşiyor.

16 DAİRE GİRİŞİ KONFORUN ANAHTARI BU KAPIYI AÇAR Alansal ve dekoratif anlamda doğru değerlendirilmiş bir giriş, evinize çok şey katar. Onuk Plus daire girişleri, dairenizin mimarisiyle bütünsel olarak ele alınarak biçimlendirildi.

17 Girişte şık ve dekoratif tasarımıyla fark yaratan projemizde, duvarlar yerine özel tasarım ürünlerle mekanlar arasında sınırlar belirlendi.

18 SALON YEMEĞİ DE MUHABBETİ DE BİRLİKTE SEVENLERE Açık mutfağın size sunduğu bir artı da evinde misafir ağırlamayı sevenlere, lezzetli mutfağını konuklarıyla paylaşmak isteyenlere sağladığı kolaylıktır.

19 Yemek için hazırlıklarınızı yaparken konuklarınızla ilgilenebilir, evinizin samimi ortamında misafirlerinizi ağırlamanın tadını çıkarabilirsiniz.

20 MUTFAK ZENGİN MUTFAKLAR İÇİN ZENGİN ALANLAR Yemek pişirmek, yemek yemek, keyifli mutfağınızda hazırladığınız eşsiz tatları sevdiklerinizle paylaşmak...

21 ONUK PLUS LA MUTFAKLAR GENİŞLİYOR Mutfağı salonla buluşturan dizaynların sağladığı rahatlık, kuşkusuz ergonomisinde. Geniş kullanım alanıyla hareket kabiliyetini maksimum seviyeye çıkaran yeni mutfağınızın şefi sizsiniz.

22 YATAK ODASI ŞİMDİ EVDE OLMAK VARDI DEDİRTECEK RAHAT UYKULAR Yoğun bir günün ardından rahatça uzanmak, kafanızı biraz dinlemek, kendinizle kalmak için evinizin en özel odası sizin için ayrıldı. Huzur vadeden bir odanın ilk kuralı yerine getirilerek, yerden tavana kadar uzanan pencereler odanızda konumlandırıldı. Bu geniş pencereler, gün ışığının ve gecenin hoş serinliğinin size eşlik etmesi için tasarlandı.

23

24 GENÇ ODASI GENÇ ODASININ ENERJİSİ BU EVE ÇOK YAKIŞIR Onuk Plus da, odalarını kendi zevk ve tarzlarına göre dekore etmek isteyen gençler için geniş kullanım alanı sunuldu. Aydınlık veren duvar kağıtları ve sıcak bir ortam sağlayan yer döşemeleri ile dizayn edilen odalarında, hoş vakit geçirecekleri bir dünya onları bekliyor.

25

26 BANYO BU SAYFAYA BAKTIĞINIZDA AKLINIZDAN NELER GEÇİYOR? Huzur, kalite, şıklık? Söz konusu Onuk Plus banyosu olunca aklınızdan hepsinin geçtiği aşikar.

27 MODERN BANYOLAR Tarihi, Roma Dönemi ne kadar uzanan banyo kültürünün geçmişten günümüze uzanan hikayesine modern dokunuşlarıyla şık bir soluk getiren Onuk Plus banyosunda yenilenin.

28 EBEVEYN BANYO KALİTESİYLE ZAMANSIZ BANYOLAR Klasik tarzın zamansızlığı modern mimariyle yorumlanınca, ebeveyn banyonuzda şıklık ve rahat kullanımın ön plana çıkması kaçınılmazdı. Sadece size özel banyonuzda, dayanıklı ve bir o kadar da estetik mobilyalar tercih edilerek, kalitesinden ödün vermeden uzun süreli kullanım sağlayacak ürünler seçildi.

29

30 SOSYAL ALANLAR AKLINIZDA HAYATIN HER ANINDAN KEYİF ALMAK VARSA Modern kent dokusuyla uyum sağlayan projeler üreten Beton Yapı, sosyal hayatınızın kalitesini artırmak için estetik mimarisi ve düzenlemesiyle vakit geçirmekten mutlu olacağınız sosyal alanlar oluşturdu.

31 ONUK PLUS DA ÇOCUKLARLA EĞLENCEYİ KEŞFEDİN Çocukların güvenle oynayıp, sosyalleşebilecekleri açık ve kapalı oyun alanıyla, onlar yeni oyunlar keşfederken siz de yeni yaşamınızın güzelliklerini keşfedin.

32 SPOR SALONU RİTMİ YAKALAYIN Sporun sağlığınızdaki önemini biliyoruz. Bu nedenle spor tutkunlarını mutlu edecek, düzenli spor yapmayı düşünenlere sağlıklı yaşama adım attıracak spor salonumuz, evinize birkaç adım mesafede.

33

34 KONFORLU BİR SPOR İÇİN ÖNEMLİ AYRINTILAR Spor salonlarının önemli bir parçası olan soyunma odalarında konfor ve güven önceliklidir.

35 Onuk Plus spor salonun soyunma odası da ihtiyaçlarınıza karşılık verebilecek donanımlarla sağlıklı yaşamınız için hazırlandı.

36 SAUNA HUZURLU BİR YAŞAMA HAYATINIZDA YER AÇIN Saunanın 6 bin yıllık geçmişi şimdilerde vazgeçilmez bir sağlık kaynağı. Ahşabın yarattığı huzurlu atmosferle, sıcaklığın bedeninizi ve zihninizi arındırmasına yardımcı olan saunanız dilediğiniz an emrinize amade.

37

38 SİNEMA SALONU BEYAZ PERDE TUTKUNLARINA Sinemaseverlere ev rahatlığında film keyfi sunan Onuk Plus sinema salonunda kendinize zaman ayırmanın vakti.

39 Şehrin kalabalığına karışmadan kaliteli görüntü ve ses sistemleri ile film izleyin, Onuk Plus da ev sahibi olmanın ayrıcalığını yaşayın.

40 TOPLANTI SALONU TOPLANTILAR İÇİN YERİNİZ HAZIR Toplantılar için ayrılan bu özel alanla konforlu yaşantınıza bir ayrıcalık daha!

41 Kalabalık grupların rahatlıkla ağırlanması, toplantıların verimli bir ortamda gerçekleştirilmesi için projemizde yer verdiğimiz toplantı salonunu, tüm olanaklarıyla hizmetinizde.

42 KAT PLANI Antre 2 Salon 3 Mutfak 4 Balkon 5 Genç Odası 6 Balkon 7 Yatak Odası 8 Giyinme Odası 9 Ebeveyn Banyo 10 Genel Banyo 11 Koridor 12 Vestiyer 148 m 2 ONUK PLUS 2+1 GÜNEY-KUZEY-BATI CEPHE DENİZ MANZARALI

43 ONUK PLUS IN ŞIKLIĞININ TEMELİNDE BETON YAPI NIN İMZASI BULUNUYOR

44 KAT PLANI Antre 2 Salon 3 Mutfak 4 Balkon 5 Yatak Odası 6 Banyo m 2 ONUK PLUS KUZEY 1+1 KUZEY-DOĞU CEPHE

45 1 Antre 2 Salon 3 Mutfak 4 Balkon 5 Yatak Odası 6 Banyo m 2 ONUK PLUS GÜNEY 1+1 GÜNEY-DOĞU CEPHE DENİZ MANZARALI

46 ADRES ROTANIZ, ŞEHRİN KALBİNE... Kısa sürede AVM lere, hastanelere ve sosyal alanlara ulaşma imkanı sunan bir lokasyonda olmanın rahatlığını yaşayın.

47 Migros 34. Cadde Kipa Yolu Alpet Kipa Yolu 34. Cadde Kipa Yolu 34. Cadde Kipa

48 TEKNİK DETAYL ONUK PLUS DA SİZİ BEKLEYEN AYRICALIKLAR. Sosyal Tesisler Sinema salonu Sauna Onuk Plus bir Beton Yapı projesidir. Bu katalogdaki içeriğin tüm hakları Beton Yapı ya aittir. Beton Yapı bu projede değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

49 AR Vitrifiyeler Vitra-Artema-ECA Banyo, WC, ebeveyn banyoda hilton lavabo Giyinme-soyunma sadece 2+1 de Anahtar ve prizler Elbi Stilla, Viko, Simens, Legrand Vestiyer Genel banyo modern asma tavan Ankastreler Siemens-Franke-Teka

50

51

52 34. Cadde Üzerinde

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor... Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor... Şehrin yoğun temposundan uzakta, nezih bir yaşamın tüm gerekliliklerine sahip olan proje Batıkent te yükseliyor. Konforda

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

KALİTE; HER DÖNEMDE ZAMANININ RUHUNU YANSITIR, FARKINI HİSSETTİRİR.

KALİTE; HER DÖNEMDE ZAMANININ RUHUNU YANSITIR, FARKINI HİSSETTİRİR. CADDENİN YENİ İKONU Hayattan beklentilerimiz, isteklerimiz her gün biraz daha artar. İyi bir muhitte keyifle oturabileceğimiz bir ev, güzel bir araba, huzurlu bir aile, keşfedilecek hoş anlar... Hayatta

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Gerçek olan bir rüya gibi..

Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek mavi... Gerçek yaşam! Adana konforun en üst düzeyde yaşanacağı, çok farklı bir projeyle tanışıyor... Villa Del Lago ile.. Villa Del Lago, benzersiz ayrıcalıkları ile

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1 Ş E H R İ N Ritmi D E Ğ İ Ş İ Y O R 1 SİZİN KADAR EŞSİZ SİZİN KADAR BenzersİZ 2 30 yıl önce başladı yolculuğumuz Heyecan dolu kalbimiz, girişimci ruhumuz, hayata ve insana olan sevgimizle Estetiğin kaliteyle

Detaylı

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası Bu kapıdan girdiginizde hayallerinizdeki konfor ve huzur sizleri bekliyor olacak! Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası Gizli Bahçe Konutları E-BLOK 3+1-2+1 Daireler D-BLOK 4+1

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

İlk adımda başlayan. mutluluk. www.yapitarz.com

İlk adımda başlayan. mutluluk. www.yapitarz.com İlk adımda başlayan mutluluk www.yapitarz.com Kalite ve güveni ilke edinerek, bulunduğu çevreyle uyumlu modern yapılar inşa etmeye odaklanan Yapı Tarz, inşaat sektörüne Step Tarz ile sağlam bir adım atıyor.

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

Kaliteli ve Modern Yapılar...

Kaliteli ve Modern Yapılar... Dürüst ve Güvenilir Hizmet Anlayışı 2005 te aile şirketi olarak kurulduğu günden bu yana sektörde kalite ve güveni temsil eden profiliyle faaliyetlerini sürdürmektedir. Müşteri gereksinimleri doğrultusunda,

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. 11.170 m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. Ferahlık, huzur ve güvenliği temel alan bir anlayışla gerçekleştirilen

Detaylı

www.pashabilkent.com ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ

www.pashabilkent.com ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ www.pashabilkent.com ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ ŞEHİRDEYiZ, AYNI ZAMANDA YEŞİLLE İÇ İÇEYİZ Şehirde, betonda değil yeşillikler arasında kim çocuk

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Başkent in en özel caddesinde,

Başkent in en özel caddesinde, Başkent in en özel caddesinde, size özel bir hayat... Şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzakta yer alan, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her noktaya yakın mesafede konumlanan,

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR BP Yapı Merkez Ofis Binası BP Yapı kendi sektöründe kaliteyi misyonu haline getirmiş, kurulduğu günden bu yana yaşama değer katan yapıları inşa eden, yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik alanlar üretmeye

Detaylı

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı Geleceğe Yatırım Fırsatı DÜŞLER ÜLKESİNE KOMŞU OLMAYA NE DERSİNİZ? armatema armatema İnsana Yatırım Geleceğe Yatırım Umutlarınızın temeli atılıyor. Şehrin kaosundan uzakta yeni bir şehir doğuyor. Samimi

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı KONSEPT PROJE 5 Akay İnşaat ın yeni gözdesi Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil;

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; keyifli bir yaşam sunuyor. Yaşadıklarınızdan çok daha

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. SEÇKİNLERİN TERCİHİ Trabzon un en prestijli rezidans projesi Canbakkal Tower sizlere ayrıcalıklarla dolu yepyeni bir yaşam alanını sunmaya hazırlanıyor. KARADENİZ 2 3 ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. Tarihi yirmi

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır.

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır. BP YAPI, 27 yıllık tecrübeye sahip iki firmanın güçlerini birleştirmesiyle 2013 yılında kurulmuştur. Sektörde ve geçmişte kaliteli işler yapmış olan firmamız, Türkiye de kendi alanında öncü ve nitelikli

Detaylı

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE HAYALLERİMİZİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ HAYALLERİMİZ BİRLİKTE YEŞERECEK KALEMLERDEN ÇIKAN TOHUMU YETİŞTİRİRKEN, YUVANIZ İÇİN BİZLER ÇALIŞIYOR OLACAĞIZ. ÇEKİRDEK OLARAK SİZİN

Detaylı

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi.

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi. Durmuş ailesi olarak ticaretteki geçmişimiz 1920 li yıllara dayanmaktadır. Ailemiz başta gıda, hizmet ve otomotiv olmak üzere birçok alanda faaliyet göstermiş, faaliyet gösterdiği alanlarda ilklere ve

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Fortis Yapı // Hakkında

Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı A.Ş., sektörün öncü firmaları Bimpeks, Erdil ve Şentürk ü aynı çatı altında bir araya getiren dinamik ve modern bir şirkettir. Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri

Detaylı

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. AYSA GRUP YAPI Kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesinden ödün vermeyen firmamız,

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... HAKKIMIZDA Ülkü Üstün Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak, müşterilerimizin tercihleri, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda modern inşaat teknikleri,

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

www.saklikent.istanbul Sadece Bir Eve Değil Yepyeni Bir Hayat Tarzına Sahip Olacaksınız. Neden Saklı Kent? Bölgedeki yapılanmadan farklı olarak geniş sosyal imkanlara sahip, yüksek kaliteli, konforlu ve

Detaylı

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE geçmişten gelen gücümüzle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz... Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret anlayışımız, vazgeçilmez değerlerimizle, Bölgenin değerlerine

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor... VADi EVLERi DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE Taşdelen Vadi Evleri, mutluluğunuz için 5 yıldızlı bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıcalıkları saymakla bitmiyor. Her yaşamın standardına uygun;

Detaylı

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için... yaşamı değerli kılmak için... ÖNSÖZ 1993 yılında inşaat sektörü alanında faaliyete geçen MES İNŞAAT, kuruluşundan bu yana imza attığı pek çok konut projesiyle insan hayatı ve güvenliği sorumluluğunun bilincinde

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

Caddeye Tarz, Hayata Değer

Caddeye Tarz, Hayata Değer Caddeye Tarz, Hayata Değer www.armadacadde.com Güçlü ve Karakter Sahibi Güçlü ve karakter sahibi dış cephe mimarisindeki hacim, malzeme ve ışığın doğru kullanımıyla hemen farkındalık sağlıyor ve ayrıcalığını

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK 5 TARİHİ, DENİZİ, HAVASI, BALIĞI, YEŞİLİ, RÜZGARI VE YELKENİYLE BİR TUTKUDUR MUDANYA. 7 9 KÖRFEZİN KIYISINDA, EN GÜZEL KONUMDA HER SABAH YEŞİL VE

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor...

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor... Demirtaş a CEMRE Düşüyor... 2 3 Özgün Mimari, Mutlu Yaşam... Demirtaş ta modern, estetik, kaliteli, sağlam ve özgün mimarisi ile Cemre Evlerinde ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sizleri bekliyor.

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

Ayrıcalık her adımda...

Ayrıcalık her adımda... Ayrıcalık her adımda... Kurumsal Şahin Mimarlık İnşaat Ltd. Şti. 25 seneyi aşkın süredir Ankara da faaliyet göstermektedir. Firmamızın faaliyet alanları mimarlık, mühendislik, müşavirlik, inşaat, taahhüt

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 1 A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 5 Pursaklar da Safİr kadar parlak bir yaşam... İnşaatın güven veren markası Çiftçioğlu Grup un 20 senelik deneyimiyle Pursaklar da yükselen bu prestijli

Detaylı

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır.

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır. Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır. 5 SEYİRTEPE. YENİ BİR ŞEHİR, YENİ BİR GELECEK! Başkentte tüm yollar, yepyeni bir şehre çıkıyor. Anadolu Otoyolu bağlantı yolu, İstanbul

Detaylı

İZMİR İN OKSİJENİ E

İZMİR İN OKSİJENİ E İZMİR İN OKSİJENİ E N BOL EVİNDESİNİZ 5 7 SİZİN İÇİN EN ÖZEL YAŞAM Zihninizi boşaltın, bedeninizi dinlendirin, enerjinizi tazeleyin. Muhteşem bir yaşam için kendinizi hazırlayın... 8 9 10 doğada yaşam

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda Limana 1 dakika Bankalar yanınızda 0324 332 00 29 www.portplusmersin.com İstikrarlı Yükseliş Uzun Soluklu Kazanç Sektörünüzün getirdiği değişim ve ihtiyaçlar doğrultusunda markanıza hizmet eden Large ve

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Bir projesidir. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor GENEL BAKIŞ Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Ankara nın en temiz havasına sahip Göksu Gölü ne komşu olarak yarınınıza

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

Mavişehir in butik sitesi

Mavişehir in butik sitesi Mavişehir in butik sitesi Siena Evleri nin yeni etabı Siena Plus Mavişehir, nostaljik mimarisi, üst sınıf donanımı, akıllı ev teknolojileri ve ince düşünülmüş ayrıntılarıyla bölgede farklılığını bir kez

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1 BAĞLICA 1 Yücen inşaat, saha ve teorik tecrübelerini birleştirerek inşaat sektöründe Ankara nın yükselen değeri Bağlıca bölgesinde Lofty Hill projesi ile güçlü bir giriş yapmaktadır. Proje özgün tasarımı

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı