Alparslan Atalar Đnşaat Mühendisi ( YTÜ )

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Alparslan Atalar Đnşaat Mühendisi ( YTÜ )"

Transkript

1 Alparslan Atalar Đnşaat Mühendisi ( YTÜ ) alparslan.atalar@gmail.com Eğitim Yıldız Teknik Üniversitesi Đnşaat Fak. Đnşaat Müh. Böl Karadeniz Teknik Üniversitesi Elk. Elektronik Müh. Böl. Trabzon Beşikdüzü Atatürk Lisesi Trabzon Beşikdüzü Atatürk Ortaokulu Trabzon Vakfıkebir Kemaliye Đlkokulu Trabzon Yabancı Dil - Bilgisayar Bilgisi Kasım 2006 Mart 2007 British English - Đyi seviyede Windows, Microsoft Office ( Excel, Word, Power Point vb. ) ve Microsoft Project ( çok iyi seviyede), DOS, QBasic, Primevera, AutoCAD, SAP2000 ( iyi seviyede) kullanmaktayım. Kurslar ve Stajlar Kasım 2009 Aralık 2009 Kurumsal Gelişim - PMI Proje Yönetimi Sertifika Programı eğitimi (72 saat). Temmuz 2002 Ağustos 2002 Kişisel Gelişim Külübü - SAP2000 Statik hesap programı eğitimi. Mart 1993 Eylül 1993 Sönmez Müh. Müş. A.Ş. Endüstriyel tesislerin ve toplu konutların betonarme projelerinin çizilmesi. Temmuz 1992 Ağustos 1992 STFA A.Ş. - Yol Đnşaatı Stajı : Ümraniye Altunizade otoyolu inşaatında. Ağustos 1992 Ekim 1992 Đnşaat Mühendisleri Odası - Bilgisayar ile betonarme statik hesap için program hazırlama. Temmuz 1991 Ağustos 1991 Karadeniz Đnşaat Ltd. Şti. Trabzon Yapı Stajı :Beşikdüzü Belediyesi çarşı ve işhanı inşaatında. Đş Tecrübesi Projelerle ile ilgili olarak, günlük, haftalık, aylık raporlamalar yapılması, taşeron sözleşme ve şartnamelerin hazırlanması, iş kalemlerinin ihale edilerek yüklenicilerin belirlenmesi ve işverene sunulması prosedürlerinin yapılması, Projenin mali, idari ve teknik faaliyetlerini yönetmek ve kontrol etmek, Projenin belirlenen hedefler doğrultusunda planlamasını yapmak, Projenin tüm birimleri arasında koordinasyonu sağlamak, Tüm saha imalatlarının ilerleme raporlarını kontrol etmek ve düzenini sağlamak, Üretim birimlerinin malzeme, işçi, teknik, finansal vb. gereksinimlerinin karşılanmasını sağlamak, Đşgücü ihtiyacı ve makine ekipman kullanımı programlamasını yaparak, lokasyona uygun üretim teknolojisi ile verimli işgücünün seçimi ve koordinasyonunu sağlamak, Yasal gerekliliklere uyum konusundaki çalışma ve raporları takip etmek, proje ile ilgili gerekli iyileştirmelerin yapılmasını sağlamak ve raporlamak, Đşveren, yüklenici firmalar, yapı denetim ve danışman firmalar ile ilişkileri planlamak ve yönetmek, Projenin uygulanması, şantiyenin sevk ve idaresi, iş programının kalite standartlarına uygun olarak tamamlanmasını sağlamak; şantiyenin organizasyon ve mobilizasyonunu şirket politikaları doğrultusunda uygulatmak konusunda teknik ve idari çalışmalar yapılmaktadır.

2 Ekim 2011 Mostaryapı Đnşaat San. ve Tic. Ltd.Şti. Ekim 2011 Mostaryapı Đnşaat San. ve Tic. Ltd.Şti. Proje Müdürü olarak. Pendik Konut Projesi inşaatı kaba, ince inşaat işleriyle, elektrik ve mekanik işlerinin proje yönetiminin yapılması ( m2 kapalı alan). Proje Yönetimi olarak, ihale hazırlık ve teklif işlerinin yürütülmesi, taşeron sözleşme ve şartnamelerin hazırlanması, iş kalemlerinin ihale edilerek yüklenicilerin belirlenmesi ve yüklenici ekiplerin koordinasyonu, iş programı, planlama ve iş organizasyonu ve maliyet kontrolü işleri yapılması. Projenin uygulanması, şantiyenin sevk ve idaresi, iş programının kalite standartlarına uygun olarak tamamlanmasını sağlamak; şantiyenin organizasyon ve mobilizasyonunu şirket politikaları doğrultusunda uygulatmak konusunda teknik ve idari çalışmalar yapılması. Ticari blok, sosyal tesis ve yardımcı tesislerle birlikte, toplam inşaat alanı m2 dir. Yapı sistemi, betonarme ve çelik konstrüksiyon sistem olarak tasarlanmıştır. Mimari tasarımı Mostaryapı Đnşaat firmasına,, Statik projesi Statech Mühendislik firmasına ait projede, hafriyat, kaba yapı işleri imalatları ile birlikte ince işler, elektrik ve mekanik işler ihale süreçleri yapılmıştır. 2 bodrum katı ile birlikte, 22 katlı iki blokta, toplamda 210 konut olarak tasarlanmıştır. Haziran 2010 Ekim 2011 Kale Metal San. Tic. A.Ş. Temmuz 2011 Ekim 2011 Kale Makina Ltd. Şti. Proje Müdürü olarak, Tuzla Mermerciler OSB de Depo binası inşaatı. Toplamda m2 depo binası kaba ve ince inşaat işleri, anahtar teslimi yaapılması. Haziran 2010 Haziran 2011 Kale Metal San. Tic. A.Ş. Proje Müdürü olarak. Tuzla Mermerciler OSB Đdari Bina inşaatı kaba ve ince inşaat işlerinin yürütülmesi (2.000 m2 kapalı alan ve keşif bedeli USD ). Đhale hazırlık ve teklif işlerinin yürütülmesi, taşeron sözleşme ve şartnamelerin hazırlanması, iş kalemlerinin ihale edilerek yüklenicilerin belirlenmesi ve yüklenici ekiplerin koordinasyonu, iş programı, planlama ve iş organizasyonu ve maliyet kontrolü işleri yapılmıştır. Servis binası 500 m2 kapalı alanlı olup, idari bina ofis alanları 1200 m2, yardımcı tesislerle birlikte, toplam inşaat alanı m2 dir. Yapı sistemi, betonarme ve çelik konstrüksiyon sistem olarak tasarlanmıştır. Mimari tasarımı 1707 Mimarlık a, Statik projesi Simge Mimarlık Mühendislik proje grubuna ait projede, hafriyat, kaba yapı işleri imalatları ile birlikte diğer ihale süreçleri yapılmıştır. Projede yapılan bazı imalat miktarları, hafriyat m3, dolgu m3, betonarme kalıp, m2, beton m3, nervürlü demir 110 ton, granit cephe kaplaması 500 m2, granit zemin kaplaması 450 m2, granit seramik zemin ve duvar kaplaması 850 m2, metal asma tavan kaplaması 800 m2, demontabl bölme duvar 250 m2 dir. Proje kaba yapı,elektrik ve mekanik işleri, ince işler, mobilya ve dekorasyon işleri dahil eksiksiz tamamlanmakta olup, proje yönetimi ve koordinasyonu yapılarak Đşveren e teslim edilmektedir.

3 Ağustos 2008 Haziran Dea Yapı Đnşaat Taahhüt A.Ş. / Dimaş Đnşaat Taahhüt A.Ş. Şubat 2010 Haziran Dea Yapı Đnşaat Taahhüt A.Ş. Proje Müdürü olarak; Oyak Renault Otomobil Fabrikaları Bursa tesisleri Pres Binası Đlavesi ve V4 Akü Stok Binası Đlavesi inşaatı ( keşif bedeli USD ). Đhale hazırlık ve teklif işlerinin yürütülmesi, taşeron sözleşme ve şartnamelerin hazırlanması, iş kalemlerinin ihale edilerek yüklenicilerin belirlenmesi ve yüklenici ekiplerin koordinasyonu, iş programı, planlama ve iş organizasyonu ve maliyet kontrolü işleri yapılmıştır. Đki proje de aynı süreçte başlayarak anahtar teslimi tamamlanmıştır. Pres binası ilavesi 500 m2 ve V4 akü Stok Binası m2 dir. Binalar betonarme temeller, prefabrik ve çelik konstrüksiyon kolon ve çelik konstrüksiyon çatı ve cephe sistemlerinden oluşmaktadır. Yapılan bazı imalat miktarları, hafriyat m3, stabilize dolgu m3, betonarme kalıp m2, beton m3, nervürlü demir 85 ton, çelik konstrüksiyon işleri 200 ton, bina içi yüzey sertleştiricili endüstriyel zemin uygulaması 500 m2, multilayer epoksi zemin kaplaması m2, dış saha betonu m2, cephe paneli m2, çatı paneli m2, prefabrik kolon ve kirişler, endüstriyel kapılar ve yükleme rampaları. Proje ile ilgili elektrik işleri ve mekanik sistem işleri dahil tüm ince işleri ile birlikte tamamlanmıştır.. Temmuz 2009 Ocak Dea Yapı Đnşaat Taahhüt A.Ş. Proje Müdürü olarak; Bilmo Mobilyacılar Sanayi Sitesi nin Muhtelif Đnşaat işlerinin yürütülmesi ve tamamlanması ( keşif bedeli USD ). Đhale hazırlık ve teklif işlerinin yürütülmesi, taşeron sözleşme ve şartnamelerin hazırlanması, iş kalemlerinin ihale edilerek yüklenicilerin belirlenmesi ve yüklenici ekiplerin koordinasyonu, iş programı, planlama ve iş organizasyonu ve maliyet kontrolü işleri yapılmıştır. 6 bloktan oluşan ve toplam kapalı alanı m2 olan projede, yapılan işlerden bazı imalatların miktarları; kazı işleri m3, stabilize dolgu işleri ton, sert zemin kaplama işleri-kilitli parke m2, trafik bordürü m, yağmur oluğu m, istinat perdeleri ve yardımcı tesisler kaba yapı ve ince yapı işleri, dış cephe boya işleri m2, çatı teras şap işleri m olarak, alt yapı mekanik sistem işleri tamamlanmıştır. Ocak 2009 Haziran Dimaş Đnşaat / Dea Yapı Đnşaat Taahhüt A.Ş. Proje Müdürü olarak; ihale hazırlık ve teklif işlerinin yürütülmesi. Taşeron sözleşme ve şartnamelerin hazırlanması, iş kalemlerinin ihale edilerek yüklenicilerin belirlenmesi ve yüklenici ekiplerin koordinasyonu, iş programı, planlama ve iş organizasyonu ve maliyet kontrolü işleri yapılmıştır.

4 Ağustos 2008 Aralık Dimaş Đnşaat Taahhüt A.Ş Proje Müdürü olarak. Oyak Renault Otomobil Fabrikaları Bursa tesisleri K7 Yeni Mekanik Bina inşaatı kaba ve ince inşaat işlerinin yürütülmesi ve anahtar teslimi tamamlanması ( m2 kapalı alan ve keşif bedeli USD ). Ana depo binası m2, sundurma 550 m2, ara katlar 350 m2 dahil toplamda m2 kapalı alanlıdır. Yapı sistemi, betonarme ve çelik konstrüksiyon sistem olarak tasarlanmıştır. Mimari tasarımı ve, Statik projesi Göksa Proje grubuna ait projede, yapılan bazı imalat miktarları, hafriyat m3, stabilize dolgu m3, betonarme kalıp m2, beton m3, nervürlü demir 110 ton, çelik konstrüksiyon işleri 750 ton, bina içi yüzey sertleştiricili endüstriyel zemin uygulaması m2, dış saha betonu m2, cephe paneli m2, çatı paneli m2, alüminyum doğrama işleri 900 m2 dir. Proje ince işler, polikarbonat çatı ışıklığı, duman damperleri, geberit sifonik çatı drenaj sistemi, bina çevre altyapı sistemi ve elektrik-mekanik sistem dahil anahtar teslimi tamamlanmıştır. Mart 2008 Temmuz 2008 PMI Mimarlık Müh. Müş. Ltd. Şti. Mart 2008 Temmuz 2008 PMI Mimarlık Müh. Müş. Ltd. Şti. Proje Müdürü olarak. Sertrans Hadımköy Lojistik tesisleri inşaatı kaba ve ince inşaat işlerinin yürütülmesi ( m2 kapalı alan ve keşif bedeli USD ). Ana depo binası m2 kapalı alanlı olup, yardımcı tesisler ve idari bina ofis alanları ile birlikte, toplam inşaat alanı m2 dir. Yapı sistemi, betonarme ve perfabrik sistem olarak tasarlanmıştır. Mimari tasarımı PMI Mimarlık a, Statik projesi Doruk Mühendislik proje grubuna ait projede, hafriyat, kazıklı iksa, prefabrik ve kaba yapı işleri imalatları ile birlikte diğer ihale süreçleri yapılmıştır. Projede yapılan bazı imalat miktarları, hafriyat m3, dolgu m3, fore kazıklı iksa sistemi mtül, betonarme kalıp, m2, beton m3, nervürlü demir ton, prefabrik yapı elemanları betonu m3, saha betonu m2, cephe paneli m2, çatı paneli m2 dir. Eylül 2007 Şubat 2008 Fox TV A.Ş. Eylül 2007 Şubat 2008 Fox TV A.Ş. Proje Müdürü olarak. FOX TV Zeytinburnu Stüdyoları inşaatı kaba ve ince inşaat işlerinin yürütülmesi ve anahtar teslimi tamamlanması (7.000 m2 kapalı alan ve keşif bedeli USD ). Ana bina m2 kapalı alanlı, yardımcı tesisler m2 kapalı alanlı olup, toplam inşaat alanı m2 dir. Yapı sistemi, betonarme ve çelik konstrüksiyon olarak tasarlanmıştır. Mimari tasarımı Brain Hassig e, Statik projesi OTS proje grubuna ait projede, 3 adet stüdyo, ofis bölümleri, mekanik hacimler mevcuttur. Projede mimari konuda cam bölme duvarlar, akustik duvar ve zemin uygulamaları, özel asma tavan, yükseltilmiş döşeme uygulamaları yapılmıştır. Proje ince işler, ofis içi işleri, elektrik-mekanik sistem ve otomasyon sistemi dahil tamamlanmıştır.

5 Ekim 2005 Ağustos 2007 Oyakkonut Đnşaat ve Tic. A.Ş. Ekim 2005 Ağustos 2007 Oyakkonut Đnşaat ve Tic. A.Ş. Proje Müdürü olarak. Omsan Tuzla Lojistik Merkezi Depo ve Yardımcı Tesisleri inşaatı kaba ve ince inşaat işlerinin yürütülmesi ve anahtar teslimi tamamlanması ( m2 kapalı alan ve keşif bedeli USD ). Depo kısmı m2 oturum alanlı, bodrum kat m2, ana bina toplam kapalı alanı m2 ve diğer yardımcı tesislerle toplam inşaat alanı m2 dir. Yapı sistemi, betonarme ve çelik konstrüksiyon olarak tasarlanmıştır. Mimari tasarımı Can ELMAS a, Statik projesi Erdemli proje grubuna ait projede, ana iş kalemleri; Hafriyat m3, kalıp m2, demir ton, beton m3, çelik konstrüksiyon ton, çatı paneli m2, cephe paneli m2, endüstriyel zemin m2, dış saha betonu m2, sıva boya işleri m2 vb. dir. Proje ince işler, ofis içi işleri, elektrik-mekanik sistem ve otomasyon sistemi dahil tamamlanmıştır. Ekim 2002 Eylül 2005 AGE Đnşaat ve Tic. A.Ş. Ankara Kasım 2003 Eylül 2005, AGE Đnşaat ve Tic. A.Ş. Proje Müdürü olarak, Teknik Üniversitesi Arıteknokent Ofis Binaları inşaatı kaba ve ince inşaat işlerinin yürütülmesi ve anahtar teslimi tamamlanması ( m2 kapalı alan ve keşif bedeli USD). Proje, Dünya Bankası Kredisi ile finanse edilmiş, FIDIC esaslarına gore yapılmıştır. Proje, 11 katlı 2 ana blok ve yapı sistemi, betonarme ve çelik konstrüksiyon olarak tasarlanmıştır. Çelik konstrüksiyon konsollar, alüminyum giydirme cepheler, kompozit panel ve planer cephe sistemleri projede uygulanmıştır. Mimari tasarımı Doç Dr. H. Kahvecioğlu na, Statik projesi BALKAR proje grubuna ait projede, ana iş kalemleri ; m3 hafriyat işleri, m3 beton, m2 kalıp, ton nervürlü demir, m2 kaset kalıp, m2 alüminyum kompozit panel, m2 terracotta, mtül alüminyum güneş kırıcı, m2 ısıcamlı alüminyum doğrama işleri sayılabilir. Proje elektrikmekanik sistem ve otomasyon sistemi dahil tamamlanmıştır. Ekim 2002 Ekim 2003, AGE Đnşaat ve Tic. A.Ş. Proje Müdürü olarak, Gebze TÜBĐTAK MAM Teknoloji Serbest Bölgesi Teknopark Ofis Binaları inşaatı kaba ve ince inşaat işlerinin yürütülmesi ve anahtar teslimi tamamlanması ( m2 kapalı alan ve keşif bedeli USD). Proje, Dünya Bankası Kredisi ile finanse edilmiş, FIDIC esaslarına gore yapılmıştır. Proje,6 ana blok ve yapı sistemi betonarme ve çelik konstrüksiyon olarak tasarlanmıştır. Yapı bloklarında, betonarme sistem, konvansiyonel kalıp sistemi ile yapılmış olup, çelik konstrüksiyon ara katlar, uzay kafes sistem çatı, silikon cephe, planer cephe ve sac kaplama cephe kombinasyonu şeklinde birçok malzeme çeşitliliği ile proje oluşturulmuştur. Mimari tasarımı UMO Mimarlık proje grubuna, Statik projesi A. Andropulos a ait projede, ana iş kalemleri ; iç mekanlarda yükseltilmiş döşemeler, taşyünü asma tavanlar ve diğer ince işler anahtar teslimi tamamlanmıştır. Ana iş kalemleri; m3 hafriyat işleri, m2 kalıp, ton nervürlü demir, m3 beton, 250 ton yapısal çelik, m2 dış cephe kaplaması, m2 yükseltilmiş döşeme, m2 taşyünü asma tavan, 28 ton alüminyum doğrama işleri sıralanabilir. Kompleks, elektrik - mekanik sistem ve otomasyon sistemi dahil tamamlanmıştır.

6 Ekim 1999 Ekim 2002 Gözaydın Mühendislik Ltd. Şti. Adapazarı 2002-Şantiye şefi olarak, United Parcel Service - Zeytinburnu Kapalı Spor Salonu inşaatı, kaba ve ince inşaat işlerinin yürütülmesi, 2001-Şantiye şefi olarak, Tepe Đnşaat- Kadıköy Alışveriş Merkezi sinema salonları, 400 ton çelik konstrüksiyon imalat ve montajı, 2001-Şantiye şefi olarak, Kiler Hipermarket Mahmutbey de çelik kons. çatı yapılması, m2 alan ve 150 ton çelik kons. imalat ve montajı, 2001-Şantiye şefi olarak, Ege Kimya San. A.Ş. Adapazarı fabrika tesisleri ilave tesis inşaatları, m2 alan ve 80 ton çelik konst. imalat ve montajı, Şantiye şefi olarak, Adapazarı Hendek te Aytaç Gıda Tesisleri Çelik kons. ve B.A. binalar, idari-sosyal tesisler ve arıtma tesisleri olarak toplamda m2 B.A. kapalı alan ve m2 çelik kons. kapalı alan, ton yapısal Çelik imalat ve montajı, m2 antiasit seramik, m2 sandiviç çatı paneli, m2 cephe kaplama paneli uygulaması yapılmıştır Şantiye şefi olarak, Kurtköy de Besler Gıda AŞ. de Kojenerasyon binası, Likit binası, Đstinat perdeleri, Deodorizasyon binası vb. B.A. ve çelik kons. yapıların yapılması, hakedişlerinin hazırlanması, birim fiyat analiz ve fiyat tekliflerinin oluşturulması. Toplamda m2 kapalı alan Şantiye şefi olarak, Kurtköy de Besler Gıda AŞ. de depo binası ve idari bina inşaatı m2 B.A. kapalı alan. Ocak 1999 Ekim 1999 Başyazıcıoğlu Đnşaat Ltd. Şti. Ankara Şantiye şefi olarak, Pendik - Kurtköy de Tünel Kalıp Sistemi ile yapılan KĐPTAŞ Hilal Konutları projesinde, 144 konutun kaba ve ince inşaat işlerinin yürütülmesi ve anahtar teslimi tamamlanması ( m2). Ağustos 1997 Ocak 1999 Üstay Đnşaat A.Ş. Şantiye şefi olarak, Terkos gölü çevresi Deliyunus mevkiinde 450 villalık Durusupark Projesi nde villa inşaatlarının kalite kontrolünün yürütülmesi ve tüm ana altyapı sisteminin ( su, kanalizasyon, elektrik ), içmesuyu arıtma tesisi, 20 km asfalt yolun tüm altyapılarıyla yapılması, dönüm arazinin çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarının yürütülmesi, atçılık tesislerinin manej, padok, ahır, restaurant vb. ünitelerinin kaba ve ince işler dahil tamamlanması, firmanın ISO 9002 Kalite Güvence Sistemi çalışmalarının yürütülmesi, taşeron hakediş ve kesin hesapları, iş programları ve birim fiyat analizlerinin yapılması sağlanmıştır. Ocak 1997 Ağustos 1997 Zenon Yapı Elemanları A.Ş. Fabrika üretim şefi olarak, asmolen prefabrik döşeme kirişi ve Zenon duvar paneli üretimi ve iş organizasyonunun yapılması. Ağustos 1995 Aralık 1996 KTKA Lefkoşa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşa da, askerlik görevi süresince askeri tesis inşaatlarının yapılması. Nisan 1994 Ağustos 1995 Üstay Đnşaat A.Ş. Şantiye şefi olarak, Terkos gölü çevresi Deliyunus mevkiinde 450 villalık Durusupark Projesi nde, 67 Rustik odalı Durusupark Resort Hotel binası, sosyal tesisleri, yüzme havuzu ve ilave binaların yapılması, inşaatların kaba, ince işleri ve dekorasyon işleri dahil tamamlanması. Sosyal aktiviteler Fotoğrafçılık, doğa gezileri, satranç, tenis.

7 Referanslar Alparslan ATALAR Đnşaat Mühendisi (YTÜ)

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu.

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu. Kişisel Bilgiler Ad Soyad Büşra Bekar Doğum Tarihi 20.04.1983 Doğum Yeri Medeni Durumu Sakarya Bekar Askerlik Durumu *** İletişim Bilgileri Adres Erenler Merkez Mh. 1047.Sokak No:10 2 Erenler-SAKARYA Telefon

Detaylı

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN.

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN. KİŞİSEL BİLGİLER ADI SAYADI : İSMAİL ATASEVEN BÖLÜMÜ : İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ E-POSTA : ismailataseven5388@gmail.com CEP TELEFONU : 0536 262 1733 UYRUK : TÜRKİYE CUMHURİYETİ DOĞUM YERİ VE TARİHİ : RİZE /

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi

Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi Adres Bilgileri : Türkiye - Kocaeli - Merkez - Yahya Kaptan Mah. Ev Telefonu : 90 (262) 331 80 88 Cep Telefonu : 90 (532) 562 45 79 E-Posta : artug_bayer@yahoo.com bayerartug@hotmail.com

Detaylı

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası 2012 KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası Konya Karapınar da yapılması planlanan 300 Kişilik Öğrenci yurduna ait genel bilgi ve maliyet çalışması Halil ATLI ESEER İNŞAAT 03.02.2012

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı

Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı TİRE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İZMIR - TÜRKİYE Fiziki Tarif Söz konusu Gayrimenkul 125.000 m² lik bir arsa üzerinde 20.922,75 m² lik bir kapalı alana sahiptir. Gayrimenkul,

Detaylı

Caner KALDI Tel: 0 (535) 413 75 59 Adres:-İnönü Mah.1021 Sok.No6/27 İzmir /Bornova

Caner KALDI Tel: 0 (535) 413 75 59 Adres:-İnönü Mah.1021 Sok.No6/27 İzmir /Bornova Doğum Tarihi : 29.10.1984 Doğum Yeri : Zonguldak Uyruğu : T.C. Medeni Hali : Bekar Eğitim Durumu : Caner KALDI Tel: 0 (535) 413 75 59 Adres:-İnönü Mah.1021 Sok.No6/27 İzmir /Bornova 2009-2011 Ege Üniversitesi

Detaylı

AHMET ÖNDER TEKTAŞ İnşaat Mühendisi

AHMET ÖNDER TEKTAŞ İnşaat Mühendisi AHMET ÖNDER TEKTAŞ İnşaat Mühendisi Kişisel Bilgiler Adres: Büyükdere Cad. Subayevleri No:2/1 Şişli/İstanbul Tel: +90 532 158 76 43 Mail: ondertektas@gmail.com Uyruk: T.C. Doğum tar.ve yeri: 23.02.1989

Detaylı

KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU

KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU KORUFLORYA, Aydınlı, Metal Yapı, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği bir projedir.

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Ümit ÖZKAN 1, Ayşe DEMİRTAŞ 2 Giriş: Yapıblok, Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş. tarafından 1996 yılından beri endüstriyel üretim yöntemleri ile üretilen

Detaylı

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER Sayın Leyla Hanım, İnşaatı devam etmekte olan Trabzon Marin City Projesi nde 2. parsel de bulunan B blok etabıyla ilgili güncel ilerleme raporunu bilgilerinize rica ederiz. Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA

Detaylı

01.01.1997 / 31.12.2007 TARĐHLERĐ ARASI YAPILAN ĐŞLER LĐSTESĐ

01.01.1997 / 31.12.2007 TARĐHLERĐ ARASI YAPILAN ĐŞLER LĐSTESĐ 01.01.1997 / 31.12.2007 TARĐHLERĐ ARASI YAPILAN ĐŞLER LĐSTESĐ Fabrika Sahasında Đnş.Tes.Onarım Đşleri 2007 Keşfi 656.655,67 YTL Mıcha Galvanizli Çelik Kons.San.Tic.A.Ş. 7500 m2 Fabrika Đnşaatı 2007 Keşfi

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı RP M. PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. www.karpiminsaat.com

Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı RP M. PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. www.karpiminsaat.com Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. 1986 Geçmişten Günümüze Tecrübemiz ve Uzmanlığımız ile Önce Güven İnşa Ediyoruz. 2014 KARPİM PETROL ÜRÜNLERİ

Detaylı

KARTAL KULE PROJESİ AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013

KARTAL KULE PROJESİ AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013 RAPOR İÇERİĞİ PROJE BİLGİLERİ MASTER İŞ PROGRAMI AKTİVİTELER İLERLEME DURUMU MALZEME BİLGİLERİ ÖNEMLİ GELİŞMELER ŞANTİYE RESİMLERİ PROJE BİLGİLERİ PROJENİN KONUMU PROJE

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde Tarihçe Koordinat İnşaat firması 2015 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun Babalıklı, Mimar Cemal Akçer ve İş adamı Gökhan Uçar tarafından İnşaat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Mersin ilinde kurulmuştur.

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

Hitit Prefabrik Hakkında

Hitit Prefabrik Hakkında İÇERİK Hitit Prefabrik ile ilgili kurumsal bilgiler, ürün ve hizmetler için özet bilgilere bu dokümanda bulabilirsiniz. Detaylı bilgiler için doküman üzerindeki bağlantıları izleyerek web sitemizin ilgili

Detaylı

Yol şantiyesinde altyapı ve üstyapıdan sorumlu Saha Şefi olarak,

Yol şantiyesinde altyapı ve üstyapıdan sorumlu Saha Şefi olarak, KİŞİSEL BİLGİLER Anıl ARSLAN Devamlı Adres: Beykoz /İSTANBUL Tel: +90 506 737 1298 E-mail: eng.anilarslan@gmail.com EĞİTİM 2008-2014 Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir İnşaat Mühendisliği 2002-2006 Yabancı

Detaylı

Kişisel Bilgiler. İstanbul Anadolu / Pendik / Şeyhli. Şeyhli mah. Çakmak sok. D19 Daire: Temmuz 1989.

Kişisel Bilgiler. İstanbul Anadolu / Pendik / Şeyhli. Şeyhli mah. Çakmak sok. D19 Daire: Temmuz 1989. Hakan Sayar Kişisel Bilgiler Yaşadığı Yer İstanbul Anadolu / Pendik / Şeyhli Adres Şeyhli mah. Çakmak sok. D19 Daire:24 Cep Telefonu 0534 493 60 95 E-po sta Adresi hakansayar5@gmail.com Do ğum Tarihi 04

Detaylı

www.arterinsaat.com.tr

www.arterinsaat.com.tr Proje Kataloğu 2014 www.arterinsaat.com.tr 2001 Model Yapı Mimarlık AŞ kuruldu. 2004 Malatya / Darende Otel Tiryandafil Renovasyonu, Malatya / Darende Vakıf Merkezi Renovasyonu, 2005 İzmir / Çeşme Club

Detaylı

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark projesi, arsasının Ankara nın büyüme ekseni Eşkişehir Yolu üzerinde konumlanması sebebiyle çevrenin gelecekteki gelişimi göz önünde bulundurularak planlanmış. Alışveriş

Detaylı

NE YAPIYORUZ? NE İSTİYORUZ?

NE YAPIYORUZ? NE İSTİYORUZ? BİZ KİMİZ? CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m 2 'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile faaliyetlerine devam etmektedir. CEKA Metal Yapı

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: FREZYA- FNR205-198,75 + 86,20 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: ARMİNA - 05705-126,40 + 7,50 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI

ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ NEDİR? Çift Duvar, iki adet betonarme duvar elemanın, aralarında projesine göre boşluk kalacak şekilde özel bağlantı

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK

CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK HAKKIMIZDA Zent Danışmanlık & Mimarlık Ltd. Şti. Mimar Abdurrahim Zent ve Fatih Zent tarafından kurulmuştur. Kurucu ortaklarından Mimar Abdurrahim Zent ülkemizin önde gelen

Detaylı

STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME. Doç. Dr. ALİ KOÇAK

STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME. Doç. Dr. ALİ KOÇAK STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME Doç. Dr. ALİ KOÇAK YAPI Tüm canlıların beslenme barınma ve diğer doğal gereksinimlerini sağlamak için çeşitli yapı gereç ve yapım teknikleriyle oluşturulan yeryüzü yeraltı ve sualtı

Detaylı

Davetkar Atıf YAPI - HİZMET BİNASI - KAYSERİ

Davetkar Atıf YAPI - HİZMET BİNASI - KAYSERİ YAPI - HİZMET BİNASI - KAYSERİ Davetkar Atıf fotoğraflar: Alp Eren (Altkat Architectural Photography) ARALIK 17 / OCAK 18 - XXI 42 YARIŞMA SONUCU ELDE EDİLEN PROJE, HEM SÜREKLİ KULLANICILARI HEM DE ÇEVRE

Detaylı

BESA İnşaat ve Metal San. Tic. Ltd. Şti.

BESA İnşaat ve Metal San. Tic. Ltd. Şti. BESA İnşaat ve Metal San. Tic. Ltd. Şti. Bahçelievler Basın Sitesi İSTANBUL - 27.10.2013 Sunum Mühendis / Yüklenici İş Güvenliği Uzmanı Şirket Tanıtımı Kuruluş Kurucumuz 1972 Besim SADIKER Çevre ve Şehircilik

Detaylı

REFERANSLAR. Proje Alanı (m²) İşin Bitiş Tarihi Worthington Arıtaş Bandırma Projesi Anahtar Teslim İnşaatı. İşin Başlangıç Tarihi

REFERANSLAR. Proje Alanı (m²) İşin Bitiş Tarihi Worthington Arıtaş Bandırma Projesi Anahtar Teslim İnşaatı. İşin Başlangıç Tarihi İÇİNDEKİLER 03-04 Hakkımızda 05-06 Referanslar 07-18 Worthington Arıtaş Bandırma Projesi 19-22 Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürlüğü Projesi 23-26 Eko Sinerji Fabrika Binası İnşaatı 27-30 E-Kart İlave Ofis

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013 www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. İÇİNDEKİLER 1- Besa İnşaat Hakkında 2- Hizmetlerimiz 3- Yapılan işler 4- Biten Projeler 7- Devam

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ SELCAN GÜLEÇ Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) 585 92 51 E-Posta: selcan.gulec@gmail.com LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ KİŞİSEL BİLGİLERİM Uyruğu : Türkiye Cumhuriyeti Doğum Yeri : İzmir Doğum Tarihi

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: LİLYUM - 07944-141,00 + 4,30 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

SENKR N. doğru tercihiniz.

SENKR N. doğru tercihiniz. SENKR N doğru tercihiniz SENKR N 2006 yılı itibariyle bir araya gelen ekibimiz bu tarihten itibaren geçmiş kariyerlerindeki tecrübeleri kullanarak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. Farklı sektör ve dallarda

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres : KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar : Ev Telefonu 0(216) 488 39 01 E-Posta Cep Telefonu

Detaylı

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası. Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır.

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası. Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır. KAMU BINALARI Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası 1 Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır. A l a n ı 1 6 0 0, 0 0 m d i r. 004 Yılında Projesi

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: AKASYA - 10888-122,40 + 2,70 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: DORA - 07666-129,60 + 12,85 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Sultanbeyli. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. 3 Yapı Büro İstanbul Beşiktaş Yok Var Var Yok

Sultanbeyli. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. 3 Yapı Büro İstanbul Beşiktaş Yok Var Var Yok Firma Adı Konten jan Staj Konu Staj Tipi Staj İl Staj İlçe Yol Öğle Yemek Ücret Kalacak Yer Firma Kriterler SAYIN İNŞAAT TİC. SAN. LTD. ŞTİ. 2 Şantiye İstanbul Şişli Yok Var Yok Yok SAYIN İNŞAAT TİC. SAN.

Detaylı

Prefabrik Elemanların Tanıtımı

Prefabrik Elemanların Tanıtımı HAKKIMIZDA 40 yılı aşkın süredir prefabrik fabrika inşaatı ile ilgili sektörlerde çalışan Yönetim Kurulu Başkanımız İnşaat Mühendisi Süleyman BABAOĞLU, Türkiye de ve özellikle da sektörün gelişmesinde,

Detaylı

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr fax:

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr fax: mata yatırım a.ş. 2015 mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr +90 532 111 62 82 fax: +90 252 317 15 61 mataconcept sentido bellazure bodrum

Detaylı

Proje Genel Bilgileri

Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER PROJESİ Adres: Konsept Mimari Tasarım: Arquitectonica Uygulama Mimari Tasarım: Piramit Mimarlık Statik Tasarım: Yapı Teknik İnş.San. ve Proje Elektrik Tasarım:

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat!

Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat! ÇELİK GAZ BETON EVLER Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat! Tamamen gaz beton, yapı çeliği ve doğal malzemelerden üretilen Çelik Gaz Beton Evler, konforu ve güvenliği en uygun fiyatlarla size

Detaylı

Yaşam n za Değer Katar. Yaşamınıza Değer Katar

Yaşam n za Değer Katar. Yaşamınıza Değer Katar 0312 257 00 82 Hakk m zda Hakkımızda 1998 1998 y l ndan yılından beri beri makine, inşaat inşaat ve ve dekorasyon sektörlerinde faaliyet faaliyet gösteren gösteren rmam z, firmamız, üzerine ald ğ aldığı

Detaylı

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ Hakkımızda Biz... RESUL Gayrimenkul İnşaat, 1996 yılında kaba ve ince inşaat yapmak amacıyla kurulmuştur. 1996 dan bu yana inşaat taahhüt işleri yapan ve genellikle ana üretici inşaat firmalarıyla çalışan

Detaylı

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ HAKKIMIZDA ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FAALİYET ALANLARIMIZ Taahhüt e ği işlerde konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile yurt içinde ve yurt dışında modern sınai, cari, altyapı ve üstyapı

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

TEKNİK ŞARTNAME-1. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HERA-20388-130,00+13,60 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT PAKETİ

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI A ) BERİLEFE YAPI PROJE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK FALİYET ALANLARIMIZ Kat Karşılığı Konut Yapılması Çok Katlı Konutların Yapılması Villaların Yapılması Ticari Projelerin

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS CORNER-15002-79,10 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Arfa- Taşıyıcı Magu Strüktür Yapı Donanımlı Sistemini Paket Ürün n

Detaylı

Yapı Maden Eml. Tur. İnş. San. Ltd. Şti

Yapı Maden Eml. Tur. İnş. San. Ltd. Şti Yapı Maden Eml. Tur. İnş. San. Ltd. Şti İnşaat ve Dekorasyon Alüminyum Doğrama Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Paslanmaz Korkuluk Sistemleri Asma Tavan Sistemleri Demonte Sistemler, Konteyner Dekovil

Detaylı

Hamza Evsan İnşaat Mühendisi, Oda Sicil Numarası:92166

Hamza Evsan İnşaat Mühendisi, Oda Sicil Numarası:92166 Hamza Evsan İnşaat Mühendisi, Oda Sicil Numarası:92166 İLETİŞİM BİLGİLERİ Eposta: hamzaevsan@gmail.com Adres Bilgileri: Adnan Kahveci Sokak, Doğa Panorama Evleri Gürpınar/Büyükçekmece/İstanbul Adres Bilgileri

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

Kopuk ve Ayrışık Bir Bütün

Kopuk ve Ayrışık Bir Bütün 32 Kopuk ve Ayrışık Bir Bütün BAĞ YAĞLARI FABRİKASI YENİ YÖNETİM BİNASI, ÜRETİM TESİSLERİNİN YANINDA KENDİ ALANINI VE DÜZLEMİNİ TAYİN ETMEK AMACIYLA BİR ADA GİBİ KOPARMA VE AYRIŞTIRMA STRATEJİSİYLE KONUMLANDIRILIRKEN,

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: MİMOZA - 08437-185,65 + 29,30 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME Bu dokümanda Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun teknik şartnamesi tanımlanmaktadır. Teknik Şartname genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT www.temelkon.com.tr Temelkon 2017 www.temelkon.com.tr 1989 yılında kurulan Temelkon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

Amaçlar Altyapı konusunda uzmanlaşmış detaylı ve sonuç odaklı Tecrübeli bir inşaat mühendisi, Proje Yöneticisi / Proje Yöneticisi pozisyonu arıyor

Amaçlar Altyapı konusunda uzmanlaşmış detaylı ve sonuç odaklı Tecrübeli bir inşaat mühendisi, Proje Yöneticisi / Proje Yöneticisi pozisyonu arıyor Home: + 90 224 443 2540 Ataevler Mah. Emek Cad. No: 60, Cell: + 90 536 330 3257 A blok, Daire 36 Bursa TÜRKİYE Amaçlar Altyapı konusunda uzmanlaşmış detaylı ve sonuç odaklı Tecrübeli bir inşaat mühendisi,

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

2017 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI. Ders Kodu Ders Adı (Türkçe) Müf.No T P K AKTS Tip Op.

2017 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI. Ders Kodu Ders Adı (Türkçe) Müf.No T P K AKTS Tip Op. 2017 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI SINIF: 1 DÖNEM: GÜZ Aİ 101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 2017 2 0 2 2 Z FİZ 101 FİZİK I 2017 0 Z İNŞ 101 İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNE

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

Fırat TULPAR İnşaat Mühendisi Oda Sicil No : İLETİŞİM BİLGİLERİ. Denizköşkler Mah., Halçıkmazı Sok. No:3, Daire:7 Avcılar / İSTANBUL

Fırat TULPAR İnşaat Mühendisi Oda Sicil No : İLETİŞİM BİLGİLERİ. Denizköşkler Mah., Halçıkmazı Sok. No:3, Daire:7 Avcılar / İSTANBUL Fırat TULPAR İnşaat Mühendisi Oda Sicil No : 119143 İLETİŞİM BİLGİLERİ Denizköşkler Mah., Halçıkmazı Sok. No:3, Daire:7 Avcılar / İSTANBUL Telefon : 0534-640-22-21 E-posta : firat.tulpar@gmail.com Web

Detaylı

CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m2'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile

CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m2'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m2'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile faaliyetlerine devam etmektedir. CEKA Metal Yapı çağdaş mimari

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1. Staj yerinde öğrendiği bilgileri günlük olarak raporlamalıdır. Rapor(Staj defteri) hazırlanırken 3. Tekil şahıs hitabıyla(yapıldı, gidildi,

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: İRİS - 10408-84,50 + 8,50 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mataconcept.com fax:

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mataconcept.com fax: mata yatırım a.ş. mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mataconcept.com +90 532 111 62 82 fax: +90 252 317 15 61 A mataconcept rixos premium bodrum anahtar

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

0(216) (507)

0(216) (507) Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar Ev Telefonu Cep Telefonu (1) E-Posta 0(216) 488

Detaylı

Sanayi Yapıları Fabrika Binaları Konut İnşaatları İş Merkezleri / Otel / Eğitim Tesisleri

Sanayi Yapıları Fabrika Binaları Konut İnşaatları İş Merkezleri / Otel / Eğitim Tesisleri Sanayi Yapıları Fabrika Binaları Konut İnşaatları İş Merkezleri / Otel / Eğitim Tesisleri 4 Özel Taahhüt Hizmetleri Prefabrik Sanayi Yapıları İnşaatı Beton Prekast Yapı Elemanları İmalatı Çelik Konstrüksiyon

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ SOSYAL YARDIMLAŞMA SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ SOSYAL YARDIMLAŞMA SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ SOSYAL YARDIMLAŞMA SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ Elazığ ili SODES 2015-23-0012 No lu Annelerin Gururu Memleketin Huzuru Kızlarımız Projesi kapsamında Tadilat işlerine ilişkin SODES 2015

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı 2 0 1 4 Y I L I 4. D Ö N E M YAT I R I M R A P O R U Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kütüphane Ve Rektörlük Hizmet Binası

Detaylı