AYLIK FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AYLIK FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 Sf.01 zirvesi AYLIK FAALİYET RAPORU NİSAN 2015 İBB Gençlik Meclisi tarafından AYLIK yapılan çalışma özetlerini içermektedir.

2 Sf.02 İçindekiler Nisan Ayı Tanıtım Metni 3 Haseki Hastanesi Hastalarına Ziyaret Gerçekleştirildi 6 Politika ve Diplomasi Okulu Projesi Hayata Geçti 7 İBB Gençlik Meclisi Şehit Savcı nın Ailesini Ziyaret Etti 8 Fotoğraflarla Çanakkkale Sergisi 50. Yıl Belediye Kültür Merkezinde 10 Vize Dönemi Üniversiteli Öğrencilere Kumanya Yardımı 12 İBB Gençlik Meclisi Lale Festivali ne Katıldı 13 İBB Gençlik Meclisi Erasmus ile Gelen Öğrencilere Destek Oluyor 15 Fotoğraflarla Çanakkale Sergisi ne Yoğun İlgi 16 Genç Kadınlar Maarifi Açıldı 18 İBB Gençlik Meclisi Genç Türkiye Zirvesine Katıldı 20 Politika ve Diplomasi Okulu Derslere Devam Ediyor 22 Dünyanın En Büyük Lale Halısı Açıldı 24 Şehit Savcı Kiraz için Hatıra Ormanı 26 Maltepe de Çocuk Şenliği 28 Kutlu Doğum Haftasında Karanfil Dağıtıldı 29 UETD Gençlik Teşkilatı ve Ülke başkanları ile Yemekte Buluşuldu Yılında Çanakkale Programı 32 Genç Kadınlar Maarifi Derslere Devam Ediyor 34 Ali Emiri Kültür Merkezi nde Kutlu Doğum Programı 35 Levent-Hisarüstü Metro Açılışı 36 Bahçelievler de Spor Kompleksi Temel Atma Töreni 37

3 Sf.03 Nisan Ayı Tanıtım Metni İBB Gençlik Meclisi yoğun bir dönemi daha geride bıraktı. Nisan ayı içersinde Politika ve Diploması Okulu ve Genç Kadınlar Maarifi gibi projeleri hayata geçiren Gençlik Meclisi birbirinden önemli etkinliklere de ev sahipliği yaptı. Ekim 2014 tarihinden itibaren Samed Ağırbaş ın başkanlığında 5. dönem faaliyetlerini sürdüren İBB Gençlik Meclisi Nisan ayını da dolu dolu geçirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile birlikte Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastalarını ziyaret, Çağlayandaki İstanbul Adalet Sarayı nda rehin alındıktan sonra şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz ın evine taziye ziyareti ve şehit savcının adını yaşatmak için oluşturulan hatıra ormanına 250 ağaç dikimi ve yurtdışından gelen 30 kişilik genç gruba İstanbul un tanıtımının yapılması gibi etkinliklere ev sahipliği yapan İBB Gençlik Meclisi, 100.Yılında Fotoğraflarla Çanakkale Sergisi, üniversite öğrencilerine kumanya dağıtımı gibi programlar düzenlendi. Nisan ayı içinde düzenlenen İstanbul Lale Festivaline ve festival kapsamında yapılan lale halısının açılışında yer alan İBB Gençlik Meclisi, Başkan Samed Ağırbaş ve üyeleriyle birlikte Genç Türkiye Zirvesinde hazır bulundu. Gençlik Meclisi nin ay içinde Politika ve Diploması Okulu ile Genç Kadınlar Maarifi gibi projeleri hayata geçirilen önemli projeler oldu.

4 Sf.04 Haseki Hastanesi Hastalarına Ziyaret Gerçekleştirildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve İBB Gençlik Meclisi yetkilileri Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastalarına ziyaret gerçekleştirdi. Halkla İlişkiler Müdürlüğü ne bağlı Beyaz Karanfil Ekibi nin gerçekleştirdiği ziyarete İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Atakan Yılmaz, İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ve görevli birçok personel katıldı. Hastalarının yanında olmak ve onlara bir nebze olsun moral vermek amacıyla yapılan ziyaret duygusal bir ortamda gerçekleşti. Aynı zamanda Haseki Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk e makamında yapılan ziyarette İBB nin sağlık alanında yaptığı yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler verilip hastane yönetimin talep önerileri alındı. Kendilerine karanfil, kolonya ve çikolata ikramında bulunan Büyükşehir ekibine teşekkür eden hasta ve yakınları, yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi nin sadece özel günlerde değil her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Yılmaz ve Ağırbaş hasta ve yakınlarına Başkan Kadir Topbaş ın selam ve iyi dilekleri iletti.

5 Sf.05 Politika ve Diplomasi Okulu Projesi Hayata Geçti İBB Gençlik Meclisi Politika ve Diplomasi Okulu Projesini hayata geçirdi. Türk Milli Talebe Birliği nde start alan proje kapsamında Uluslararası İlişkiler Akademisi konu başlığı ile 400 kişilik katılımcı gruba eğitim verildi İBB Gençlik Meclisi İstanbullu gençlerin her yönden gelişmiş bireyler olarak yetişmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Politika ve Diploması Okulu projesini hayata geçiren Gençlik Meclisi Uluslararası İlişkiler Akademisi konusunda 400 kişiden oluşan katılımcı grubuna eğitim verdi. Alanında uzman akademisyenler bir arada Moderatörlüğünü Merve Dural ın yaptığı ve ilki Türk Milli Talebe Birliği nde düzenlenen programın açılışına konuşmacı olarak Prof. Dr Burak Gülboy, Dr. Mustafa Aydın, Prof. Dr. Erhan Büyükakıncı ve Halime Gümüş katıldı. Dr. Mustafa Aydın uluslararasızlaşma başlığında sunum yaparken, Prof. Dr Burak Gülboy uluslararası ilişkiler teorileri konusunda konuştu. Prof. Erhan Büyükakıncı Türk dış politikası hakkında katılımcılara bilgi verirken, Halime Gümüş ise Türkiye de uluslararası ilişkilerci olmak hakkında konuştu.

6 Sf.06 Eğitimler yedi hafta sürecek Proje kapsamında eğitimler yedi hafta sürecek ve program her hafta Cumartesi günü 10:00 ve 17: 00 saatleri arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi nde gerçekleştirilecek. Uluslararası İlişkiler Akademisi ile ulusal ve uluslararası alanda Türkiye ve dünya ile ilgili siyasal, ekonomik, sosyal alanlarda bilgiler verilecek. Katılımcılara sertifika verilecek Eğitimlere katılan gençlere program sonunda ise sertifika ve belge verilecek. Uluslararası İlişkiler Akademisi ile ulusal ve uluslararası alanda Türkiye'nin ve dünyanın siyasi, ekonomik ve sosyal meseleleri incelenecek, renkli ve özgün çalışmalarla teorik bilgiler güçlendirilecek. Projeyle politika, diplomasi ve bununla ilişkili her alanda bilgili, bilgiyi kullanabilen, üretken bir nesil yetiştirmesi amaçlanıyor.

7 Sf.07 İBB Gençlik Meclisi Şehit Savcı nın Ailesini Ziyaret Etti İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, İstanbul Adalet Sarayı nda rehin alındıktan sonra şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz ın ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti. Şehit savcının babası ile görüşen Samed Ağırbaş aileye baş sağlığı dileyerek ailenin acısına ortak oldu. Çağlayandaki İstanbul Adalet Sarayı nda rehin alındıktan sonra şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz ın evine taziye ziyaretleri sürüyor. İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş da Şehit Savcının babası ile görüşerek aliye başsağlığı diledi Siirt doğumlu olan Mehmet Selim Kiraz Liseyi Mersin İmam Hatip Lisesi'nde, yükseköğretimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Kararnamesi ile 2010'da Osmaniye'den Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Kiraz, 4 yıl burada çalıştıktan sonra 2014 yılında HSYK'nın yaz kararnanemesi ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçlar Soruşturma Bürosu'nda

8 Sf.08 görevlendirildi. Eşi de İstanbul Adalet Sarayı'nda hakim olarak görev yapan Kiraz 2 çocuk babasıydı. Savcı Kiraz vefatından önce yaklaşık iki aydır Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı'nda gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu yaralanan ve 269 gün hastanede komada kaldıktan sonra 11 Mart 2014'te hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin soruşturma dosyasına bakıyordu.

9 Sf.09 Fotoğraflarla Çanakkale Sergisi 50. Yıl Belediye Kültür Merkezinde İBB Gençlik Meclisi ile Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-ge Bölümü tarafından hazırlanan Fotoğraflarla Çanakkale Zaferi sergisi Sultangazi 50. Yıl Belediye Kültür Merkezi nde ve Silivri Ali Bey Spor Salonu nda ziyarete açıldı. İBB Gençlik Meclisi tarafından Çanakkale Zaferinin 100. yılı dolayısı ile açılan Fotoğraflarla Çanakkale Zaferi sergisi her hafta farklı merkezde ziyaretçilerle buluşmaya devam ediyor. 1. Dünya Savaşı nın en çetin çarpışmalarının yaşandığı ve Türk askerlerinin destansı kahramanlıklar sergilendiği Çanakkale Cephesi nden kesitler yansıtan fotoğraflardan oluşan sergi başta öğrenciler ve çevre halkından büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz haftalarda Sultangazi 50. yıl Belediye Kültür Merkezi nde sergilenen fotoğrafları Sultangazili öğrenciler tarafından ziyaret edildi. Öğretmenleri ile birlikte sergiyi gezen öğrenciler sergiden memnun ayrıldılar.

10 Sf.10 Sultangazi de bir hafta açık kalan serginin bir sonraki durağı ise Silivri Ali Bey Spor Salonu oldu. Serginin buradaki açılışına Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Silivri halkı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Silivri meydan da yapılan açılış saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yapılan konuşmalarla duygulanan halkı Mehter Takımının gösterisi coşturdu. Çanakkale Savaşı nı yansıtan fotoğraflar görevli öğretmenler tarafından gelen öğrencilere anlatıldı. Bir hafta boyunca ziyaret edilebin sergi tüm halka da açık oldu. Sergiyi gezmek isteyen misafirlere zorlu savaş şartlarında askerlerin yediği buğday çorbası ve hoşaf ikram edildi.

11 Sf.11 Vize Dönemi Üniversiteli Öğrencilere Kumanya Yardımı İBB Gençlik Meclisi İstanbullu gençlere ulaşmaya ve sorunlarını çözmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yoğun bir sınav dönemine giren üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalarını sürdüren İBB Gençlik Meclisi, geç saatlere kadar ders çalışan öğrencilere kumanya desteği verdi. Üniversiteli ve liseli gençlere yönelik çalışmalar yapan ibb Gençlik Meclisi üniversitelerde vize haftası nedeniyle yoğun bir çalışma temposuna giren gençlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Gençlik Meclisi geç saatlere kadar ders çalışan öğrencilere kumanya dağıtımında bulundu. Bu kapsamda Yıldız Teknik Üniversitesine giden üyeler ders çalışan 350 öğrenciye kumanya dağıttı. Öğrencilerin en zorlu ve yorucu zamanında yanlarında olarak onların sınav stresine ortak olan İBB Gençlik Meclisi üyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

12 Sf.12 İBB Gençlik Meclisi Lale Festivali ne Katıldı 10. Uluslararası İstanbul Lale Festivali nin açılışı Emirgan Korusu nda yapıldı. 11 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasını kapsayacak olan festivale İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaşla birlikte İBB Gençlik Meclisi de katıldı. Başkan Topbaş festivalin açılışında yaptığı konuşmada lalenin, kültürün bir parçası olduğunu vurguladı. Festivale 2005 te 500 bin lale soğanı dikerek başladıklarını kaydeden Topbaş, Lale yi İstanbul a geri getirdik. 500 lale ile başladığımız dikimi, bu yıl 30 milyona çıkardık dedi. Başkan Topbaş, bu yıl dikilen lalenin tamamının yerli üretim olduğunu, sektör olarak laleciliği önemli geçim kaynağı haline getirdiklerini söyledi. 11 Nisan da açılan festivalde Emirgan Korusu nda yerli müzik grupları performansları, ebru sanatçıları performansları, ressamların performansları, kaligrafi sanatçıları performansları, cam üfleme sanatı performansı, Kadın Koordinasyon Merkezi Lale Temalı Ürünler Sergisi, İSMEK geleneksel Türk Sanatlarında Lale Sergisi, İSMEK Lale Temalı Ürünler Satış Noktası, Lale Heykelleri Sergisi, Lale Festivali Kronolojik Fotoğraf Sergisi, canlı lale satış noktaları, lale fotoğraf çekim noktası, lale temalı halı dokuma gibi etkinlikler yapıldı. İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ve Gençlik Meclisi üyeleri de Lale Festivaline katılım sağlayarak İstanbul un güzelliklerini gençlere tanıtmaya devam etti. Samed Ağırbaş İstanbul un gençleri olarak çok heyecanlıyız Nisan tarihleri arasında

13 Sf.13 gerçekleştirilecek olan Lale Festivali etkinliklerine tüm İstanbul gençliği olarak katılım sağlayacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Topbaş'a laleyi anavatanına kazandırdığı için teşekkür ederim. dedi. Gençlik Meclisi üyeleri laleleri inceledikten sonra Emirgan korusunu gezerek doğa ile iç içe bir gün geçirdi.

14 Sf.14 İBB Gençlik Meclisi Erasmus ile Gelen Öğrencilere Destek Oluyor İBB Gençlik Meclisi İstanbul a yurt dışından okumak için ve ziyaret amaçlı gelen öğrenci gruplarına destek vermeye devam ediyor. Öğrencilere İstanbul un tarihi ve kültürel zenginlerini tanıtan Gençlik Meclisi, Türk kültürü ve Türk tarihini öğrencilerle paylaşıyor. Erasmus programı ile İstanbul a gelen öğrencilere İstanbul un tarihi güzellikleri anlatılıp gezdiriliyor. Program boyunca yalnız bırakılmayan öğrencilere Türk kültürü anlatılıyor. Bu kapsamda Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Slovakya dan gelen 25 kişilik öğrenci grubuna destek olunup İstanbul un tarihi yerleri gezdirilip İstanbul tanıtıldı. İBB Gençlik Meclisi üyeleri ile birlikte Topkapı Sosyal Tesislerinde yemek yenilip Türkiye ve diğer ülkeler arasındaki gençlere yönelik projeler üzerinde konuşuldu.

15 Sf.15 Fotoğraflarla Çanakkale Sergisi ne Yoğun İlgi İBB Gençlik Meclisi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün Ar-Ge birimi tarafından hazırlanan Fotoğraflarla Çanakkale Sergisi, İstanbul da Çanakkale Ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Çanakkale Zaferi nin 100. Yılı dolayısıyla açılan sergiyi bugüne kadar 5000 in üzerinde öğrenci ve vatandaş ziyaret etti. Birinci Dünya Savaşı nın en sert çarpışmalarının yaşandığı ve yüz binlerce Mehmetçiğin şahadete yürüdüğü Çanakkale Zaferi nin yüzüncü yılı dolayısıyla düzenlenen Fotoğraflarla Çanakkale Sergisi her hafta farklı bir yerde ziyaretçiyle buluşmaya devam ediyor. Özellikle öğrencilerden yoğun ilgi gören sergi cepheden, cephe gerisinden, savaş gemilerinden çarpıcı kesit ve gerçeklere ışık tutuyor. Canını hiçe sayarak Çanakkale de bir milletin varoluşunu sahiplenen Mehmetçiklerin de fotoğraflarını içeren sergi bugüne kadar in üzerinde ziyaretçiyle buluştu.

16 Sf.16 Sergi yedinci haftasında Bakırköy Taşmektep Binasında ziyaretçisi ile buluştu. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İstanbullu Milletvekilleri, Bakırköylüler ve öğrenciler katıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği açılışta Çanakkale ruhunu anlatan konuşmaların ardından Mehteran Takımı mini bir konser verdi. 6 hafta daha sürecek olan sergi Çanakkale ruhunu sürdürmeye devam edecek Nisan Şişli MEM Maçka Akif Tuncel Meslek Tek. AL. 27Nisan-01 Mayıs Ümraniye MEM Ümraniye Belediye Binası 4-8 Mayıs Çekmeköy MEM Turgut Özal Kültür Merkezi Mayıs Tuzla MEM Bülent Ecevit Kültür Merkezi Mayıs Kartal MEM Ayyıldız Kültür Merkezi Mayıs Beyoğlu MEM Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi

17 Sf.17 Genç Kadınlar Maarifi Açıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi nin hazırladığı Genç Kadınlar Maarifi Projesi derslere başladı. Projenin amacı Türkiye de eğitim alanında eksik tüm yönlerini tamamlamak isteyen genç kadınlara öncelik sağlayacak birikimi kazandırarak değerlerine sahip geleceğin kültürlü genç kadınlarını yetiştirmek. İstanbul gençliğinin her alanda yetişmiş bireyler olması için çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Genç Kadınlar Maarifi Projesi kapsamında düzenlenen derslere başladı. Çalışmaları içinde hanımlara öncelik vererek ortaya çıkan projeleri onları da dahil eden Gençlik Meclisi, Genç Kadınlar Maarifi Projesi derslerinde adabı muaşeret dersleri, tarih dersleri, edebiyat dersleri, uzay bilimleri, kişisel gelişim eğitimi, fotoğrafçılık eğitimi gibi dersler veriyor. Programın başlangıcında 35 genç kadın ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ında katılım gösterdiği Hidiv Kasrı nda kahvaltı yapıldı. Kahvaltıdan sonra C.E.R Atölyesine geçilerek eğitime başlandı. Özden Kılıç genç kadınlara minimal şıklık hakkında bilgi verdi.

18 Sf.18 Her cumartesi C.E.R Atölyesinde verilecek olan derslerin ilk dönemi 19 Haziran a kadar devam edecek. Program sonunda katılımcılara sertifika verilecek...

19 Sf.19 İBB Gençlik Meclisi Genç Türkiye Zirvesine Katıldı İlki 2013 yılında gerçekleştirilen Genç Türkiye Zirvesi 3. Kez Nisan günlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi nde gerçekleşti. Genç Türkiye Zirvesi nin bu yıl ki teması Girişimci Genç, Güçlü Türkiye idi. Türkiye nin ve dünyanın bir çok ülkesinden gelen gençlerin oluşturduğu zirvede gençler ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi ve gelişmesi doğrultusunda fikir alışverişinde bulundular. 5. Dönem İBB Gençlik Meclisi Gençlik Zirvesine çözüm ortağı olarak katıldı ve gençlere destek oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ın destekleriyle İstanbul un genç dinamiğini harekete geçirmek ve her gencin yaşadığı şehir ve ülke için değer üretmesini ilke edinen Gençlik Meclisi, gönüllülerinin enerjisi ve heyecanıyla kültürel, sosyal alanda ki faaliyetlerini ve bu alanda yapılan çalışmalara katılım göstermeye ve desteklemeye devam ediyor. Programda İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı Türkiye de gençliği bir araya toplayabilmek ve ortak hedefler noktasında birleştirmek açısından yapılmış olan bu çalışma Türkiye yi geleceğe taşıyacaktır. Değerli Yönetim Kurulu Başkanımız Hamdi Bey in söylediği

20 Sf.20 gibi Türkiye de istikrarın devamı ve Türkiye nin geleceğe emin adımlarla ilerleyebilmesi için gençliğin hem yönetimde katılımcı aynı zamanda inovatif ve yeniliği farklı noktalara taşıyabilecek kabiliyette olması gerekir dedi Genç Türkiye Zirvesi ne Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Prof.Dr. Numan KURTULMUŞ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Zirve Koordinatörü Muhammed Attila Sevim, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi,Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün,, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Eski Başkanı Hamdi Topçu ve birçok başkan ve rektör katıldı. İBB Gençlik Meclisi de Türkiye Gençlik Zirvesi nde stant açarak zirveye 700 kişinin katılımını sağladı.

21 Sf.21 Politika ve Diplomasi Okulu Derslere Devam Ediyor İBB Gençlik Meclisi, Politika ve Diplomasi Okulu Projesi kapsamında yürüttüğü dersleri sürdürüyor. Projenin ikinci hafta ders programı da yoğun bir katılımla gerçekleşti. İBB Gençlik Meclisi İstanbullu gençlerin her yönden gelişmiş bireyler olarak yetişmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Politika ve Diploması Okulu Projesini hayata geçiren Gençlik Meclisi, proje kapsamında İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi ndeki derslerine devam ediyor. İkinci haftasında Afrika kıtasının konu alındığı programın birinci oturumunda Hasan Öztürk Az Gelişmişlik ve Yardımlar konusunda katılımcılara bilgi verdi. Büyükelçi Numan Hazar ın konuşma yaptığı ve öğrencilerin sorularını yanıtladığı ikinci oturumun ardından üçüncü

22 Sf.22 oturumda Bahar Dilşa Kavala Türkiye nin Afrika Açılımı ve Özel Sektör Kuruluşlarına Etkisi başlığında konuştu. Prof. Dr. Ahmet Sedat Aybar ise dördüncü oturumda Afrika Kıtası İktisadi Kalkınma ve Küresel Güvenlik Mimarisi üzerinde durdu. Programın son oturumunda ise Ufuk Tepebaş Küresel Rekabetin Merkezi ndeki Afrika üzerinde durdu. Eğitimlere katılan gençlere program sonunda ise sertifika ve belge verilecek. Uluslararası İlişkiler Akademisi ile ulusal ve uluslararası alanda Türkiye'nin ve dünyanın siyasi, ekonomik ve sosyal meseleleri incelenecek, renkli ve özgün çalışmalarla teorik bilgiler güçlendirilecek. Projeyle politika, diplomasi ve bununla ilişkili her alanda bilgili, bilgiyi kullanabilen, üretken bir nesil yetiştirmesi amaçlanıyor.

23 Sf.23 Dünyanın En Büyük Lale Halısı Açıldı Sultanahmet Meydanı, farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin on yıldır Lale Festivaliyle taçlandırdığı İstanbul, 545 bin canlı lalenin oluşturduğu 1262 metrekarelik halıyla bir dünya rekoruna ev sahipliği yaptı. Halının ziyarete açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte İBB Gençlik Meclisi üyeleri de katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Yeşil Alanlara Daire Başkanlığı'nın ekipleri, Sultanahmet Meydanı nda laleden halıyı iki gecede saksı saksı dokudu. Dünyada ilk defa bu kadar çok canlı su içindeki lalelerle dokunan halı, şehrin tarihi meydanında muhteşem bir

24 Sf.24 motif oluşturdu. Dünyanın en büyük canlı lale halısı olma özelliğini taşıyan motif benzerlerinden farklı olarak 10 gün görselliğini koruyacak. Açılışa katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sultanahmet Meydanındaki rekor halıyı açtı. Halının açılışına binlerce İstanbullu ve turist katıldı. Sultanahmet Meydanı nda 10 gün sergilenecek olan halı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından iki gecede oluşturuldu. Bu rekora İBB Gençlik Meclisi başkanı Samed Ağırbaş ve Gençlik Meclisi üyeleri de kayıtsız kalmadı. Lale halısının açılışına İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ve Gençlik Meclisi üyeleri de katıldı. Ağırbaş İstanbul a kazandırılan bu lale halısı için Başkan Kadir Topbaş a teşekkür etti.

25 Sf.25 Şehit Savcı Kiraz için Hatıra Ormanı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz için Çatalca'da bir hatıra ormanı oluşturdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Çatalca'da hatıra ormanı oluşturdu. 250 Ağaç Dikildi Gençlik Meclisi'nden yapılan açıklamaya göre, meclis üyeleri Şehit Savcının adını yaşatmak için oluşturulan hatıra ormanına 250 ağaç dikti. Ayrıca, hatıra ormanındaki her ağaç başına bir cüz okunarak, Savcı Kiraz için 33 hatim yapıldı. "Savcımızın Ruhuna Hediye Ediyoruz

26 Sf.26 "Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, Kiraz'ın şehit edildiği terör saldırısını kınayarak, "Biz gençler var oldukça şehit savcımız gibi bu millete hizmet eden ve bu hizmet yolunda hayatını kaybeden hiç kimse unutulmayacak ve her zaman minnetle anılacaktır. Şehit Savcımız için yaptığımız 33 hatimi buradan savcımızın ruhuna hediye ediyoruz" ifadelerini kullandı.

27 Sf.27 Maltepe de Çocuk Şenliği Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün tüm dünya Çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta kutlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını unutmadı. Maltepe de çocuklar için 2 günlük eğlence ve kutlama programı düzenlendi. Çeşitli etkinliklere sahne olacak olan şenlik alanına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katıldı. Maltepe Sahili nde yapılan sahne etkinlikleri kapsamında Cambaz Mithat Gösterisi, jonglör gösterisi, çocuk şarkıları orkestrası, illüzyonist gösterisi ve çaydanlık- Tiyatro Jonglörlük Gösterisi ile Şener Kaya tek kişilik gösterisi çocukların beğenisine sunuldu. İstanbullu çocukları İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ve Gençlik Meclisi üyeleri de unutmadı. Maltepe de çocukların eğlencesine ortak olan Gençlik Meclisi üyeleri çocuklarla birlikte keyifli saatler geçirdi. İstanbullu gençlerin her zaman yanında olan İBB Gençlik Meclisi bundan sonra da gençlerin ve çocukların yanında olmaya devam edecek..

28 Sf.28 Kutlu Doğum Haftasında Karanfil Dağıtıldı Peygamber Efendimizin Hz. Muhammed (S.A.V.) doğum gününü kutlamak amacıyla her yıl Nisan arasında Kutlu Doğum etkinlikleri yapılıyor. İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, Hz. Muhammed (S.A.V) 571 yılında Kameri aylardan Rebiül-Evvel Ayının 12. Gecesi doğmuştur. Kutlu doğum haftası nedeniyle Peygamber Efendimizin isminin hatırlatılması amacıyla İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ve İBB Gençlik Meclisi üyeleri Taksim den başlayarak Şişhane Metrosunda oradan da Eminönü nde üzerinde Hoş Gör ki Hoş Görülesin yazılı mesajla halka karanfil dağıttı. Vatandaşların Kutlu Doğumunu kutlayan Başkan Ağırbaş vatandaşlar ile sohbet ederek hayır duasını aldı. Fotoğraf çekilmek isteyenleri de geri çevirmeyen Ağırbaş vatandaşlara hoşgörü mesajı verdi.

29 Sf.29 UETD Gençlik Teşkilatı ve Ülke başkanları ile Yemekte Buluşuldu İBB Gençlik Meclisi üyeleri yurt dışından gelen misafirlere destek olmaya ve onlara İstanbul un güzelliklerini anlatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çanakkale yi ziyaret için çeşitli ülkelerden gelen 30 kişilik genç gruba İstanbul un tanıtımı yapıldı. Türkiye de Çanakkale nin tarihi havasını alan misafirler İstanbul a da hayran kaldılar. Gelen misafirlere İstanbul un tarihi güzellikleri yanında Türk kültürünün özellikleri ve Türk insanının misafir perverliği anlatıldı. Bu karşılamadan çok memnun kalan misafirler İBB Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür ettiler. İstanbul a gelen misafirler ve UETD Gençlik teşkilatı ile birlikte Miniatürk te akşam yemeği yenildi ve ülke gündemi ile ilgile konuşmalar yapıldı. Yemeğe İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ta katıldı. Ağırbaş konuşmasında İstanbul un Aşk olduğunu, İstanbul a hizmet etmenin öneminden bahsetti ve İstanbul un bir marka şehir olduğunu vurguladı. Konuşmasına devam eden Ağırbaş İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin faaliyetlerinden Kadir Topbaş Bey in talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerinden bahsetti. İBB Gençlik Meclisi nin gençlere

30 Sf.30 yönelik yaptığı çalışmalardan bahsetti. Sorulan sorulara da cevap veren Ağırbaş Ermeni soykırımı yoktur. Arşivlerimizi açalım ve gerekli incelemeyi yapalım diye konuştu. Gençlere Osmanlı arşivlerini gezdirdiklerini ve tarihini bilen bir gençlik istediklerini belirtti. Yurt dışından gelen misafirlerin ülkemizi yurt dışında iyi tanıtmalarını söyledi. Türkiye nin çeşitli etnik gruplardan oluştuğunu hepsinin barış içinde yaşadığını bunlara yönelik faaliyetlerin yapıldığı üzerinde durdu.

31 Sf Yılında Çanakkale Programı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi 5.dönemi vizyonuyla kültür, sanat, spor gibi çeşitli sosyal alanlarda gençlerin aktif katılım sağladığı etki ve fayda alanı geniş kitlelere ulaşarak gerçekleştirdiği etkinlik ve faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Gençlik Meclisi Çanakkale Deniz Zaferi nin 100. Yılına özel vatan topraklarını canlarıyla savunan aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi anma programı tertip etti. Program İBB Gençlik Meclisi olarak, gururla hatırlanan ve 100 yıldır unutulmayan Çanakkale Zaferinin 100. yılında genç nesillere aktarılan miras kimliğini koruduğunu ve her daim korunacağını yinelemek amacıyla düzenlendi. Bahçelievler Kültür Merkezinde bir araya gelen 500 genç ile gerçekleştirilen anma programında gençlere bir nebze de olsa Çanakkale ruhunu, İman En Kuvvetli Silah, Vatan En Sevgili Yar mısralarının derinliğini hissettirildi. Programın başlangıcında Çanakkale Zaferi ile ilgili olarak hazırlanan video sunumu izletildi, ardından İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş Çanakkale ruhunu gençlere kazandırmaya yönelik bir konuşma yaptı. Daha sonra sahneye çıkan Osmanlı Arşivleri Daire

32 Sf.32 Başkanı Önder BAYIR 57. Alay Komutanlığı ve Çanakkale Ruhu başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Programda sahne alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da Çanakkale marşları seslendirdi.

33 Sf.33 Genç Kadınlar Maarifi Derslere Devam Ediyor İBB Gençlik Meclisi nin hazırladığı Genç Kadınlar Maarifi derslerine devam ediyor. Taksim C.E.R atölyesinde gerçekleştirilen dersler 19 Hazirana cumartesi gününe kadar devam edecek. Genç kadınların kişisel gelişimlerine yönelik olarak İBB Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen eğitimler ve seminerler devam ediyor. Eğitimlerde kadınların sorunlarına çözüm arayışına katkı sağlamak ve kadınların geleceğe emin adımlarla yürümelerine yardımcı olunması amaçlanıyor. Bu amaçla yapılan programlardan olan Genç Kadınlar Maarifinin 2. Haftasında Hattat Kamil Nazik bey ağırlandı. Hattat Kamil Nazik bey hat sanatına yönelik bilgiler verdi ve hayat tecrübelerini anlattı. Bu projenin hayata geçirilmesinin amacı Türkiye de eğitim alanında geri bırakılmış kadınların eksik tüm yönlerinin tamamlanması, kadınlara tüm alanlarda öncelik sağlanması, kültürlü genç kadınların yetiştirilmesi.

34 Sf.34 Ali Emiri Kültür Merkezi nde Kutlu Doğum Programı İBB Gençlik Meclisi Kutlu Doğun Haftası dolayısıyla bir program düzenledi. Fatih Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi nin organize ettiği program anlam ve önemine yakışır şekilde ifa edildi. Program Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, İBB Gençlik Meclisi üyeleri okul müdürleri, öğretmenler, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla Ali Emiri kültür Merkezin nde gerçekleşti. Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürünün konuşması ile başlayan program İBB Gençlik Meclisi üyelerinin konuşmaları ile devam etti. Konuşmalarda Nisan ayının bereket bolluk ayı olduğu Peygamber Efendimizin bu ayda doğduğu hatırlatıldı. Gelen misafirlere gül suyu, lokum ve gül dağıtıldı. Program başlangıcında Kur anı Kerim ve ilahiler okundu. Peygamber Efendimizin hayatının anlatıldığı İslamiyetin ilk yıllarını anlatan tiyatro gösterisi sergilendi. Program sonunda 40 Hadis- i Şerif okundu, ayrıca salon girişine 40 hadisin yazılı olduğu şövalyeler konuldu. Program sonunda çekiliş yapıldı ve hediye çıkanlara Kur anı Kerim hediye edildi.

35 Sf.35 Levent-Hisarüstü Metro Açılışı Levent Hisar üstü arasını 6 dakikaya indirmeyi amaçlayan proje Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ın katılımları ile gerçekleşti. Mini metro Boğaziçi Üniversitesi ni Levent e 6 dakikada, Taksim e 16 dakikada, Üsküdar a 34 dakikada bağlayacak. 4 kilometre uzunluğunda ve 4 istasyondan oluşan yeni metro hattı Levent-Etiler güzergahının yükünü çeken Nisbetiye Caddesi nin de trafik yoğunluğunu azaltacak. Metro açılışına İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ve Gençlik Meclisi üyeleri de katıldı. İstanbul un trafiğini azaltacak bu tür projeleri devamlı destekleyen Gençlik Meclisi üyeleri ve İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş İstanbul a kazandırılan bu tür eserler için Kadir Topbaş a teşekkür etti.

36 Sf.36 Bahçelievler Spor Kompleksi Temel Atma Töreni Bahçelievler mahallesinde 9 dönümlük arazi üzerinde içerisinde yüzme havuzları da yer alacağı ve çok amaçlı tesis olma özelliğini de içeren spor kompleksinin 1 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Açılışa İstanbul büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçeşehir Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ve Gençlik Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Bahçelievler Mahallesi Mehtap sokakta toplam 8260 m2 lik alanda inşa edilecek olan spor kompleksi zemin üzerinde 4 kat ve yaklaşık 9 Bin m2 kullanım alanına sahip olacak. Zemin katta bekleme salonu, kantin, satış bölümleri, kreş ve ofisler yer alacak. 1.bodrum katta bay 554 m2 lik fitness salonu, soyunma odaları, duşlar ve wc ler bulunacak. 2. bodrum katta 440 m2 lik bayan fitness salonu, 214 m2 lik pilates salonu, soyunma odaları, duşlar ve wc ler bulunacak. 3. bodrum katta yarı olimpik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın! diyerek kütüphanemizi zenginleştirdik Eğirdir MYO öğrencilerinin "Saklama, Bağışla!"

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK KATALOĞU Sıra Yapılacak Etkinlik

Detaylı

AYLIK FAALİYET RAPORU

AYLIK FAALİYET RAPORU AYLIK FAALİYET RAPORU KASIM 2014 İBB Gençlik Meclisi tarafından AYLIK yapılan çalışma özetlerini içermektedir. www.ibbgenclikmeclisi.com İçindekiler İçindekiler 5.Dönem Vizyon ve Misyon 1 Temel Değerlerimiz

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

ÖĞRENCİ BİRLİĞİ 2012-20123 FAALİYET ÖZETİ

ÖĞRENCİ BİRLİĞİ 2012-20123 FAALİYET ÖZETİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ -3 FAALİYET ÖZETİ Tarih Yer Açıklama Sonuç Koordinatörler Katılımcı 24-27 Eylül Bana Sor Projesi Öğrenci arkadşlarımız akıllarına taklıan her türlü soruları bizler ile paylaştı. Arkadaşlarımıza

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 10 HAZİRAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Güvenli bir yaşam için İSTANBUL DA toplam 15 okulu ziyaret etmeyi hedefleyen E.C.A. SEREL'in, Beşiktaş Şair Nedim İlköğretim Okulu'na

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kutlandı

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kutlandı 1 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kutlandı Dünya Orman, Su ve Meteoroloji Günü kutlamaları, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu, İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Sayın

Detaylı

BİLİM SEYYAHLARI PROJESİ GÜMÜLCİNE DEYDİ, HERŞEY GÜZEL GEÇTİ, ANCAK ETKİNLİĞİN SONUN Pazar, 04 Kasım :48

BİLİM SEYYAHLARI PROJESİ GÜMÜLCİNE DEYDİ, HERŞEY GÜZEL GEÇTİ, ANCAK ETKİNLİĞİN SONUN Pazar, 04 Kasım :48 Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığınca desteklenen "Bilim Seyyahları Projesi" Bulgaristan'ın ardından Yunanistan Batı Trakya

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

PEK OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 2014 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

PEK OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 2014 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR EYLÜL 2014 1 2 3 4 5 6 7 Oryantasyon Programı Başlangıcı Anaokulları 8 9 10 11 12 13 14 İlkokul 1. Sınıf Oryantasyon Programı Başlangıcı 15 Eğitim Öğretim Yılının Başlangıcı- Veli Eğitim Semineri (1.2.3.Sınıf)

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52 Temmuz 2016 ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) 363 19 47-0(452) 505 51 52 / 50 52 Temmuz 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Hoşgörünün ve bereketin

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ

İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ Bu yıl 2.'si düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası Etkinlikleri muhteşem bir açılışa tanıklık etti. Geçen yıl 3 gün süren etkinliklere 15 binden fazla katılımcı ilgi gösterirken,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr Aylık Süreli Elektronik Yayın ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı Bakan İslam, 2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda şu anda kalmakta olan bin civarında çocuğumuzun da çocuk evlerine geçişini

Detaylı

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz.

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. 158 Personelimizle İstanbullu hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. ÇÖZÜM BİZİM İŞİMİZ 2.976.726 Başvuruyu Çözümledik BEYAZ MASA 1994 yılından bu yana 24 saat hizmet anlayışıyla, kendisine ulaşan tüm istek,

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 MALKARA BELEDİYESİ DÜNYA BARIŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ Malkara Belediyesi tarafından Dünya Barış günü sebebiyle 1 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00'da Şehitlik

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 1-7 NISAN DÜNYA KANSER GÜNÜ 1 NISAN DÜNYA MIZAH GÜNÜ 4-10 POLIS GÜNÜ VE HAFTASı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Polis Teşkilatının

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı

Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı Tüm mal varlığını Türk Eğitim Vakfı ve TSK Mehmetçik Vakfı na bağışlayan Zeki Müren, ölüm yıldönümü olan 24 Eylül de Bodrum da düzenlenen

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

100. Yılında Çanakkale ye Develi den güzel bir ziyaret gerçekleştirildi. Fethinin 562. Yılı olması münasebetiyle gezinin ilk yarısı İstanbul a

100. Yılında Çanakkale ye Develi den güzel bir ziyaret gerçekleştirildi. Fethinin 562. Yılı olması münasebetiyle gezinin ilk yarısı İstanbul a 100. Yılında Çanakkale ye Develi den güzel bir ziyaret gerçekleştirildi. Fethinin 562. Yılı olması münasebetiyle gezinin ilk yarısı İstanbul a ayrıldı. İki önemli tarih, iki önemli şehir bu gezide buluştu.

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz faks/eposta detaylarını

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı.

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı. A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı. Sivas 5. Birlik Aşuresi için Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesi tahsis edildi ve Müdürlüğümüz personeli

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

yapan Beşiktaş, antrenmana ısınma koşuları ile başladı.

yapan Beşiktaş, antrenmana ısınma koşuları ile başladı. Beşiktaş'ta dur durak yok SPOR BEŞİKTAŞ, Trabzonspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde kondisyon ve taktik çalışmaları yapan Beşiktaş,

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI.

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi nin

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

Park Ayazma Villaları için start verildi

Park Ayazma Villaları için start verildi Park Ayazma Villaları için start verildi 01 Haziran 2015 Haber Linki: http://www.buyuktire.com/haber-5982- %E2%80%98park_ayazma_villalari%E2%80%99_icin_start_verildi.html Batı Koop. tarafından Tire Maltepe

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI

HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI 1.GÜNDEM MADDESİ: 5393 SAYILI Belediye kanununun 76.maddesi gereğince İçişleri - Darıca lı Gençlerin genç yaşta tecrübe edinmeleri

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI

1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI 1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI Sıra Faaliyetin Adı Amaçlar Süreç Türü Katılacaklar 1 7.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışma Duyurusu Yetenekli öğrencilerimizi yönlendirmek

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

Temmuz Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No: Altınordu/ORDU.

Temmuz Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No: Altınordu/ORDU. Temmuz 2017 Temmuz 2017 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Yıllarca özlenen ve sabırla beklenen yatırımlara Büyükşehir Belediyemizle birlikte

Detaylı

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) 2015 2016 AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 2015 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Töreni Hatay Vali Yardımcısı

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce EMRAH YAZAR Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi:06.09.1988 Uyruk:TC Cinsiyet:Erkek Askerlik Durumu:Tecilli Yabancı Dil:İngilizce Adres:Yeditepe Mah. Renk Konutları A Blok Kat:1 Daire:102 Şahinbey/Gaziantep

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri Büro Ziyaretleri 8 Büro Ziyaretleri 279 2011 YILI Faaliyet Raporu 280 2011 DÖNEMİ BÜRO ZİYARETLERİ TARİH GÜN İLÇE 16/03/2011 17/03/2011 18/03/2011 25/03/2011 28/03/2011 29/03/2011 30/03/2011 31/03/2011

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU ÇİFTEHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU 2016 ÇİFTEHAN Etkinlik Tarihi : 19/09/2016 Etkinlik Süresi : Açılış Programı Ön Hazırlık Çalışmaları

Detaylı

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK SAMSUN TEKNOPARK TA Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Teknopark

Detaylı