8kek neden Kek dünyasında tek?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "8kek neden Kek dünyasında tek?"

Transkript

1 8kek neden Kek dünyasında tek? İlk olarak bu bilgiyi vererek başlamak istedik, çünkü aslında bilmeniz gereken en önemli bilgi bu yılındaki lansman kampanyasıyla birlikte kek dünyasına bomba gibi düşen 8kek bir kere 8 şeklinde, üstelik yine pazarda bir ilk olarak 2 farklı kek ve 2 farklı lezzeti tek bir kek içerisinde barındırıyor. Döneminin en inovatif ürünü olan 8kek, Kek dünyasında tek! sloganını fazlasıyla hak ederek gençlerin hayatında yer almaya devam ediyor. 8kek için geliştireceğin yepyeni fikirlerinle sen de Proje dünyasında tek olmaya var mısın? 8kek in yeni ürününü sen tasarlayacak olsan nasıl yapardın? İşte sana fırsat! Kendi 8kek ini tasarla, farkını göster! Bu çalışmada senden 8kek için yepyeni bir ürün geliştirmeni bekliyoruz. Kek pazarı ve 8kek ile ilgili bilmen gereken tüm detayları aşağıda bulabilirsin.

2 Kek Pazarına Genel Bakış Kek işte ya ne pazarı dediğini duyar gibiyiz? Kek ürünlerini kendi içinde kaplamasız porsiyonluk muffinler, kaplamalı porsiyonluk muffinler, aile boyu, porsiyonluk bar, mini, pasta altı, soğuk dolap ürünleri ve dilim kekler olacak şekilde 8 farklı segmente ayırıyoruz. Hiç gözün korkmasın pazarı anlayabilmen için bu dokümanın en sonunda link olarak sana bir de Kek Kategori Haritası ileteceğiz. Böylelikle hangi segmentte, hangi markanın kaç ürünü var görebileceksin! Oldukça büyük ve bol oyunculu bir pazar olsa da merak etme, bu projede ihtiyacın olan tüm bilgilere buradan ulaşabileceksin! Tablodaki veriler Nielsen verilerine göre kek pazarındaki segmentlerin yıl bazında toplam kek pazarındaki tonaj paylarını göstermektedir. Tabloyu incelerken dokümanın en sonunda ilettiğimiz kek kategori haritasını da incelemeyi unutma.

3 8kek toplam kek pazarı içerisinde kaplamalı porsiyonluk muffin segmentinde yer alıyor. Bu segmentin, kaplamasız muffin lerden tek farkı, ürünlerin üstlerinin çikolata kaplı olması. Kaplamalı porsiyonluk muffin ürünleri içerisindeki en büyük rakibimiz Eti Popkek. Kek pazarındaki en eski markalardan biri olan Popkek in lansmanı 1998 yılında yapılmıştır. 8kek ise Popkek e göre çok daha genç bir marka yılından beri sizlerin hayatında. Genç bir marka olarak 17 yıllık bir marka ile rekabet ediyoruz. Kek pazarı oldukça büyük bir pazar ama aynı zamanda da yıldan yıla büyüyen bir pazar yılında tonaj olarak %7,6, 2014 yılında ise %10,1 lik bir büyüme gerçekleşmiştir. Pazarı büyüten en önemli etken yeni lansmanı yapılan inovatif ürünler. Mevcut markaların da pazar paylarını büyütebilmesinde inovasyon çok önemli bir rol oynuyor. Aynı zamanda da sürekli ve tutarlı pazarlama yatırımı yapılması bir diğer önemli konu. Kaplamalı porsiyonluk muffin segmenti toplam kek pazarının %19 unu oluşturan, çok sayıda markanın bulunduğu önemli bir pazardır. Rekabetin yüksek olduğu bu pazarda satın alma kararı genellikle anlık olarak verilmektedir. Bu nedenle tüketicinin aklına ilk gelen markalar arasında yer almak, satın alma kararı yaratmak adına büyük önem taşımaktadır. 8kek, Dankek, O lala, Kekstra gibi markaları bünyesinde bulunduran Ülker, toplam %30,8 tonaj pazar payı ile kek pazarının en büyük ikinci oyuncusudur. 8kek %7,6 tonaj payı ile Ülker markaları içerisinde en yüksek pazar payına sahip markadır. Rakibi Popkek ise %20,5 ile kek pazarının en büyük markasıdır. (Kaynak: Nielsen; indirim marketleri hariç Türkiye verisi). 8kek ile ilgili bilmeniz gerekenler! İlk 8kek 2008 yılında üretilmiştir. İki farklı lezzeti bir arada sunan ilk kek 8kek tir ve döneminin en inovatif ürünüdür. 8kek, %7,6 tonaj payı ile Ülker kek kategorisinin en büyük markasıdır. Bir yılda toplam 222 milyon adet 8kek satılmaktadır.

4 8kek, sıradan keklerden farklı olarak 8 şeklinde bir kektir, adını şeklinden alır. Tüm çeşitlerinde vanilyalı ve kakaolu olmak üzere iki çeşit kek bulunmaktadır. Kakaolu kek içerisindeki sos çikolata sosudur ve tüm çeşitlerde aynıdır. Sade kekin içerisinde ise her çeşidin aroması yer almaktadır. Aynı zamanda üstü ve altı da çikolata kaplamalıdır. Aşağıda da açıklamalı bir örneği iletiyoruz. 8kek in, facebook fan sayfasında yaklaşık 836 bin fan ı bulunmaktadır. Özellikle yaş arası üniversite öğrencilerinin olmak üzere tüm gençlerin hayatındaki iç görülerden yola çıkarak çalışılan caps içerikler en fazla beğeni oranlarına ulaşan içeriklerdir. Bunun yanı sıra Twitter da 30 binin üzerinde, Instagram da ise civarında takipçimiz bulunuyor. Instagram stratejimiz diğer iki sosyal medya mecrasından farklı olarak daha görsellik ağırlıklıdır. İncelemeniz için twitter ve instagram linkleri de aşağıdaki gibidir.

5 8kek in Tüketim Alışkanlığı Öğün aralarında küçük bir mola: 8kek in ana tüketim alanı keyifli açlık bastırma. Bu sabah kahvaltısı ya da öğün aralarında bir sonraki öğüne kadar açlığını bastırmak olarak öne çıkmaktadır. Daha çok arkadaşlarla birlikte ders aralarında bir içecek eşliğinde tüketildiğini söyleyebiliriz. Çalışmalarınızı hazırlarken bol bol tüketmenizi öneriyoruz. 8kek Ürün Portföyü: 8kek ürün portföyü toplam 8 SKU (Stock-keeping Unit) dan oluşmaktadır: 45g (tekli), 5 li paket (45gx5) olmak üzere iki farklı ambalaj içerisinde sunulan 8kek ürünlerinin görselleri aşağıdaki gibidir.

6 Bu Çalışmada Sizden Beklentimiz: 8kek için yeni bir ürün geliştirmek. Yeni bir ürün geliştirilmesi, aşağıdaki tüm özellikler hakkında karar verilmesini içerir. Sunumda herhangi bir sayfa sınırlaması bulunmamaktadır. Sunumun PPT dosya formatında ve maksimum 40 MB olacak şekilde hazırlanması gerekmektedir. 12 Nisan a kadar Projemi gönder alanına sunum dosyasını yükleyebilirsiniz. 1. Slogan: 8kek için hazırlanan yeni ürünün sloganı. 2.Yeni ürünün: Adı (Hayal ettiğin ürünün -varsa- alt marka ismi ne olacak?) Tanımı (Nasıl bir ürün hayal ediyorsun, detaylı tanımlayabilir misin?) Çeşidi/Tadı (Hayal ettiğin ürün tek bir çeşit/tat mı olacak, yoksa farklı çeşitleri/tatları da olacak mı?) Şekli (Hayal ettiğin ürünün şekli ne olacak? Kare, yuvarlak, ince, uzun vs.?) Boyutu (Ürünün gramajı ne olacak? Hayal ettiğin ürünün boyutu ne?) Görseli (Hayal ettiğin ürünün görselini bizimle paylaşır mısın? Çizim veya fotoğraf olabilir) 3. Yeni ürünün ambalajının: Tipi (Ürünün ambalajı nasıl olacak? Kutu mu, poşet mi, tekli mi, 3 lü paket mi, paketleme materyali ne vs.?) Tasarımı (Hayal ettiğiniz ambalaj tasarımını bizimle paylaşır mısınız? Çizim veya fotoğraf olabilir) 4. Yeni ürünün varsa- alt markasına ait logo nasıl olacak? (Çizim veya fotoğraf olabilir) 5. Yeni ürünün hedef kitlesi kim olacak? Hedef kitle belirlerken facebook üzerinden en az 5 soruluk bir anket yaparak hedef kitlenizin ihtiyaçlarını da dikkate aldığınızı görmek bizi çok memnun eder. Hedef Kitle Nedir? *- Belli bir ürünün / aktivitenin hitap ettiği insanlar topluluğudur. Genel olarak yaş, cinsiyet, sosyal sınıf, gelir grubu ya da bunların bir bileşimi olarak ifade edilir. Hedef kitle farklı şekillerde tanımlanabilir:

7 Demografik özellikler (Yaş grubu, cinsiyet, sosyoekonomik statü, şehir, vs.) Psikografik özellikler (tüketicilerin yaşam tarzı kategorilerine, aktivitelerine, ilgi alanlarına ve fikirlerine dayalı olarak yapılan pazar bölümlendirmesidir) 6. Yeni ürün tüketicilerin hangi ihtiyaç ve talebini karşılamaya yönelik olacak? (Tüketicide nasıl bir etki yaratacak? Tüketici bu ürünü neden tüketmeli?) Kek Kategori Haritası: Kek Kategori Haritası.xlsx

8 Örnek Çalışma: Aşağıda size yol göstermesi için hazırladığımız örnek çalışmayı görebilirsiniz. Örneğimizi mevcut ürünümüz Albeni Tane Tane için hazırladık. 1. Slogan: Albeni lezzeti alır götürür seni 2. Yeni ürünün: Adı: Albeni Tane Tane Tanımı: Sütlü Çikolata Kaplı Karamelli ve Bisküvili Draje Şekli: Draje Boyutu: 50g kutu, 110g oturan poşet Görseli:

9 3-Yeni ürünün ambalajının: Tipi: 50g için: Karton kutu. Üstten bastırarak açılacak, günlük süt kutusu benzeri kutu. Ürünler noktada kendine özel bir sergileme kutusu içerisinde sergilenmektedir. 110g için: Oturan poşet. Rafa konduğunda ayakta dik durabilen poşet. Tasarımı: 4-Yeni ürünün alt markasına ait logo:

10 5. Hedef Kitlesi: Atıştırmalık yemeyi keyif/zevk olarak gören genç/genç yetişkin (15-34 yaş arası) atıştırmalık severler. Günlük koşuşturmaca içerisinde her zaman uzun keyif anlarına vakit bulamayan, pratik olduğu kadar keyiflendirecek çikolata alternatiflerini tercih edenler. Tüm günüm yoğun bir tempo içerisinde geçiyor.günlük koşturmaca arasında beni ve sevdiklerimi keyiflendirecek çikolatalı bir ürün istiyorum. Keşke çantamda tüm gün kolaylıkla taşıyabileceğim, canım istedikçe atıştırabileceğim ve kolaylıkla başkalarına da ikram edebileceğim formatta bir çikolata olsa. 6. Tüketici Faydası: Tüm günüm yoğun bir tempo içerisinde geçiyor.günlük koşturmaca arasında beni ve sevdiklerimi keyiflendirecek çikolatalı bir ürün istiyorum. Keşke çantamda tüm gün kolaylıkla başkalarına da ikram edebileceğim formatta bir çikolata olsa. Albeni tane tane, çikolata-bisküvi ve karamelin mükemmel uyumunu sunan Albeni lezzetini her an her yerde yanında taşıyabilecek ve on-the go (hareket halindeyken) tüketilebilecek bir formatta sunar. Albeni tane tane açılır kapanır ambalajı ile elinizde, çantanızda her an taşıyabilir ister kendiniz tüketebilir, ister sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Ülker Çikolatalı Gofret e bir yenilik katarak fark yaratmaya var mısın?

Ülker Çikolatalı Gofret e bir yenilik katarak fark yaratmaya var mısın? Ülker Çikolatalı Gofret e bir yenilik katarak fark yaratmaya var mısın? Ülker Çikolatalı Gofret için yepyeni bir ürün tasarla, fikirlerinle fark yarat! Bu çalışmada sizlerden Ülker Çikolatalı Gofret için

Detaylı

Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!!

Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!! Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!! Ülker Çikolata ya yeni bir lezzet katarak fark yaratmaya var mısın? Bu çalışmada sizlerden Ülker Çikolata ya yeni bir lezzet katacak yepyeni

Detaylı

Kendi Biskrem ini Hayal Et!!!

Kendi Biskrem ini Hayal Et!!! Kendi Biskrem ini Hayal Et!!! Bir Biskrem versem benim için yeni bir ürün geliştirir misiniz? Bu çalışmada sizlerden yepyeni bir ürün geliştirmenizi bekliyoruz. Bisküvi pazarı ve Biskrem ile ilgili detayları,

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde

Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde Bir Saray Holding kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Türkiye nin sevilen atıştırmalık markası Saray, 1961 yılında yolculuğuna başladı. 1979

Detaylı

Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde

Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde Yılların kalitesi ve güveniyle, tüm insanlığın hizmetinde Bir Saray Holding kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Türkiye nin sevilen atıştırmalık markası Saray, 1961 yılında yolculuğuna başladı. 1979

Detaylı

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize.

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası nda. Kahve Dünyası yıllardır aşkla çikolata üretiyor. Dünyanın dört bir yanındaki seçkin üreticilerden

Detaylı

TİCARETTE KAZANMA REHBERİ

TİCARETTE KAZANMA REHBERİ TİCARETTE KAZANMA REHBERİ MAHALLE MARKETLERİNE ÖZEL SAYI-1 TİCARETTE KAZANMA REHBERİ NEDİR? Ticarette Kazanma Rehberi dünyanın lider yiyecek-içecek şirketlerinden PepsiCo nun, Türkiye deki en büyük iş

Detaylı

TÜKETİM ÜRÜNLERİ KATALOĞU

TÜKETİM ÜRÜNLERİ KATALOĞU TÜKETİM ÜRÜNLERİ KATALOĞU 40 yılı aşan tecrübemiz, 130 dan fazla ülkeye ihracatımızın güveniyle mutfağın yıldızları için kalite ve lezzet üretiyoruz. Zengin ve özgün ürün çeşitlerimizle her zaman en iyi

Detaylı

Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!!

Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!! Ülker Çikolata ya Yeni Bir Lezzet Kat, Fikirlerinle Fark Yarat!!! Ülker Çikolata nın yeni lezzeti için fark yaratacak bir kampanya yapmaya var mısın? Bu çalışmada sizlerden hayal ettiğiniz ürününüzle ilgili

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için Artegra yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler

Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler Proje Adı: Lezzet Safarisi: Sıcağı Sıcağına Aksiyona Dönüşen Bulgular Araştırma Şirketi: TNS Piyasa Araştırma Danışmanlık ve Ticaret AŞ Araştırma Veren: Frito Lay

Detaylı

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 İçindekiler HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 1 2 HSG Tarım Adını 1969 da üretilen ilk yerli traktörden alan HSG Tarım, tarımda

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

TEKNOLOJİ TASARIM DERSİ TANITIM VE PAZARLAMA

TEKNOLOJİ TASARIM DERSİ TANITIM VE PAZARLAMA TEKNOLOJİ TASARIM DERSİ TANITIM VE PAZARLAMA Yapılacak Çalışmalar Proje Çalışması Tamamlandıktan Sonra Marka Amblem ve Logo Ambalaj Slogan ve Reklam Çalışmaları yapılacaktır. MARKA, AMBLEM ve LOGO Marka

Detaylı

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30 Anahtar Kelimeler 100 - Kısa Açıklama 225 80 Açıklama 4000 4000 Yenilikler 4000 500 App App Store Google Play Store

Detaylı

Lezzet Ustası; Kek s Bakery

Lezzet Ustası; Kek s Bakery Lezzet Ustası; Kek s Bakery Herkes pasta yapabilir ancak, pastayı sanat eserine dönüştürmek ustalık ister. Kek s Bakery kurulduğundan bu güne 18 yıldır ustalık gerektiren lezzetleri beğenilere sunuyor.

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

AMBALAJ SEKTÖRÜNDE 40 YIL

AMBALAJ SEKTÖRÜNDE 40 YIL AMBALAJ SEKTÖRÜNDE 40 YIL Kökleri 40 yıl öncesine uzanan, gıda ambalajı konusunda Türkiye nin lider üreticilerinden olan Teknopak Plastik Sanayi, Bergama Plastik markası ile; bal, çikolata ve şekerleme,

Detaylı

MET-AY BİLİŞİM. w w w.met-aybilisim.com

MET-AY BİLİŞİM. w w w.met-aybilisim.com MET-AY BİLİŞİM T a s a r ı m M E T-AY BİL İŞ İM TASARI M YA ZI LI M LTD.Ş Tİ. Turan Gün eş B ul va r ı 5 1 0. S ok. N o : 2 / 8 Yıld ı zevl er / A NK A R A v e Y a z ı l ı m w w w.met-aybilisim.com bilgi@met-aybilisim.com

Detaylı

Sütlü Çikolata Kaplamalı. Fındık Kremalı Gofret. Sütlü Çikolata Kaplamalı. Antep Fıstıklı Kremalı Antep Fıstıklı Gofret

Sütlü Çikolata Kaplamalı. Fındık Kremalı Gofret. Sütlü Çikolata Kaplamalı. Antep Fıstıklı Kremalı Antep Fıstıklı Gofret Sütlü Çikolata Kaplamalı Fındık Kremalı Gofret Kod No : MA.GOF.9593E Net Ağırlık : 46 g Koli İçeriği : 16 adet x 9 kutu Ürün : 8691707095936 Kutu : 8691707195933 Koli : 8691707995939 Sütlü Çikolata Kaplamalı

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

AlkislarlaYasiyorum.com. Medya Kiti

AlkislarlaYasiyorum.com. Medya Kiti AlkislarlaYasiyorum.com Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Faruk Güllüoğlu nun özenle hazırladığı ve her zevke uygun tatlarla dolu Sevgililer Günü

Faruk Güllüoğlu nun özenle hazırladığı ve her zevke uygun tatlarla dolu Sevgililer Günü Sevgililer Gününde Faruk Güllüoğlu ndan Sıcacık Kalpler! Faruk Güllüoğlu nun özenle hazırladığı ve her zevke uygun tatlarla dolu Sevgililer Günü hediyeleri sevenlerle buluşmayı bekliyor. Faruk Güllüoğlu

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI TADIM HAKKINDA Türkiye de ambalajlı kuruyemiş tüketimi,1971 yılında Tadım la başladı. Kuruyemiş keyfini ilk kez sağlık

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş Yılı I. Çeyrek Finansal Sunumu

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş Yılı I. Çeyrek Finansal Sunumu PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2014 Yılı I. Çeyrek Finansal Sunumu Pınar Et in Gücü Yenilikçi ve öncü kimlik 300 den fazla SKU AR-GE deneyimi En itibarlı markalar içerisinde ilk 10 da* Türkiye nin en

Detaylı

Farklı Bir Pişirme ve Gıda Saklama Yöntemi: Sous Vide

Farklı Bir Pişirme ve Gıda Saklama Yöntemi: Sous Vide Farklı Bir Pişirme ve Gıda Saklama Yöntemi: Sous Vide Günümüzde tüketicilerin yemek yeme ve yemek hazırlama faaliyetleri için ayırabildikleri zaman iyice kısıtlanmıştır. İş hayatının yoğun temposu çalışanları

Detaylı

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. Cafe Crown Latte. Activex Antibakteriyel SıvıSabun1lt

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. Cafe Crown Latte. Activex Antibakteriyel SıvıSabun1lt 50 ve ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZE ** GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 1-14 Kasım Tarihlerinde Geçerli Fiyatlardır. Alpella KremÇikolata400gr Çamlıca Gazoz/Portakal4x1lt 5,15 8,95 4,50 6,50 50.000adetstokilesınırlıdır. 40.000adetstokilesınırlıdır.

Detaylı

Kitap Okuma Alışkanlığı ve Tercihleri Araştırması

Kitap Okuma Alışkanlığı ve Tercihleri Araştırması Kitap Okuma Alışkanlığı ve Tercihleri Araştırması Tüketicilerin kitap okuma alışkanlıklarını ölçmek ve bu alışkanlıkların kazanımında ailelerin ne kadar etkili olduğunu öğrenmek için yapılmıştır 1 Kitap

Detaylı

İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE

İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE 2006 İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE BULUŞTURUYORUZ! REKLAM ALANLARI HUQQA & THE MARKET IPAD

Detaylı

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar. Aytaç Geleneksel Sucuk 175 gr. Cafe Crown Latte 24x17 gr

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar. Aytaç Geleneksel Sucuk 175 gr. Cafe Crown Latte 24x17 gr 29 Kasım 50 ÜZERİ - 12 Aralık Tarihlerinde ALIŞVERİŞLERİNİZE** Geçerli Fiyatlar GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 07-20 Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar Halk Sade-Kakaolu Süt Koli 27 li x 200 ml Aytaç Geleneksel

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Doğruların buluştuğu adres...

Doğruların buluştuğu adres... M E D I A Doğruların buluştuğu adres... İletişim Sanattır Firmaların kıyasıya rekabet ettikleri Etnik Pazar sürekli yeniliklere açıktır. Reklam stratejileri yapılırken hedef kitlenin doğru bir şekilde

Detaylı

Sadece bir kampanya isminin üzerini tıklarsanız detaylı istatistikler açılacaktır.

Sadece bir kampanya isminin üzerini tıklarsanız detaylı istatistikler açılacaktır. Raporlama Detayları Kampanya gönderimlerinizin ardından raporlamalarınızı takip edebilir istediğiniz verileri bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Raporlarınızı başlangıçta bulunan Sistem Panosu (Dashboard)

Detaylı

Çikolata; sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize.

Çikolata; sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. 2 0 1 3 Ç İ K O L A T A K A T A L O Ğ U Çikolata; sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası nda. Kahve Dünyası yıllardır aşkla çikolata üretiyor. Dünyanın

Detaylı

Taptaze pratik filtre kahve!

Taptaze pratik filtre kahve! Taptaze pratik filtre kahve! Yeni kavrulmuş taze & nitelikli çekirdeklerden kolayca demlenen pratik filtre kahve üretiyoruz. Kaliteli kahveyi zahmetsizce içmek isteyenlerin kapısına kadar götürüyoruz.

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

İÇECEK SEKTÖRÜ. Skala Medya nın iletişim bültenidir.

İÇECEK SEKTÖRÜ. Skala Medya nın iletişim bültenidir. Skala Medya nın iletişim bültenidir. İÇECEK SEKTÖRÜ Skala Medya bu ay içecek sektörünün medya iletişimlerini mercek altına aldı. Bu raporda, pazarda yer alan markaların medya iletişimleri ve tüketici tercihlerini

Detaylı

www.signaturebrand.com.tr SIGNATUREBRAND ALL ABOUT BRAND SIGNATURE BRAND Marka potansiyellerini açığa çıkaran stratejisi sağlam yaratıcı marka danışmanlık hizmetleri sunan Signature Brand, trend olan pazarlama

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

MİSYON&VİZYON. Misyon

MİSYON&VİZYON. Misyon MİSYON&VİZYON Misyon Kaliteli, farklı ürünler ortaya çıkaran, Türk kahve kültürünü tüketicilerin keyifle tüketeceği ortamlarda sunarak sektöründe en beğenilen ve tercih edilen marka olmak. Vizyon Geniş

Detaylı

İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE

İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE 2006 İLKLERE İMZA ATARAK İNOVATİF PAZARLAMA STRATEJİLERİ GELİŞTİREREK DAHA ÖNCE YAPILMAYANI YAPARAK MARKALARI HEDEF KİTLELERİYLE OPTİMUM ŞEKİLDE BULUŞTURUYORUZ! HUQQA & THE MARKET REKLAM ALANLARI PROJESİ

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

1871 den günümüze değişmeyen lezzet

1871 den günümüze değişmeyen lezzet 1871 den günümüze değişmeyen lezzet Gaziantep teki köklerinden aldığı ilham ve kuvvet, İstanbul da kalıcı bir marka inşa etmesini sağlayan ve bu güveni arkasına alan Faruk Güllüoğlu, lezzetli ve kaliteli

Detaylı

İş dünyası İngilizce konuşur.

İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyasına yönelik yepyeni bir ürün: Market Leader and Speakout by Wall Street English Çalışanlarınızın İngilizce seviyesi ne olursa olsun iş yaşamına yönelik İngilizcelerini

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

Online Kriz Yönetimi. Samet Ensar SARI 03/03/12. Sunum notları

Online Kriz Yönetimi. Samet Ensar SARI 03/03/12. Sunum notları Online Kriz Yönetimi Sunum notları Samet Ensar SARI 03/03/12 Şirketler için en önemli değer KURUMSAL İTİBAR Gerçekler ve algılar var Sosyal paydaşlarla oluşturulan rasyonel ve duygusal bağlar bulunuyor

Detaylı

Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır?

Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır? Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır? Yayınlanan Aralık 2015 Konular Video Çekirdek kitlenizde kaç oyun meraklısı olduğunu biliyor musunuz? MediaVest te Grup Kıdemli Başkan

Detaylı

Biliyor muydunuz? Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu günlük enerjinin %60 ı tahıl ürünlerinden sağlanmaktadır.

Biliyor muydunuz? Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu günlük enerjinin %60 ı tahıl ürünlerinden sağlanmaktadır. Biliyor muydunuz? Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu günlük enerjinin %60 ı tahıl ürünlerinden sağlanmaktadır. Çinliler için pirinç, Perulular için mısır neyse Anadolu insanı için de un odur. Dünyada buğday üretimin

Detaylı

Türkiye nin önde gelen bisküvi ve çikolata üreticilerinden olan Şimşek, hayata kattığı tatlarla dünyanın farklı ülkelerinden insanların ortak lezzeti

Türkiye nin önde gelen bisküvi ve çikolata üreticilerinden olan Şimşek, hayata kattığı tatlarla dünyanın farklı ülkelerinden insanların ortak lezzeti 20. Yıl Türkiye nin önde gelen bisküvi ve çikolata üreticilerinden olan Şimşek, hayata kattığı tatlarla dünyanın farklı ülkelerinden insanların ortak lezzeti Bugün dünyada 100 ü aşkın ülkede sohbetin,

Detaylı

Franchise. Tanıtım Dosyası

Franchise. Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası İÇERİK ; I. BÖLÜM : MITTO VE FROZEN YOGURT II. BÖLÜM: FROZEN ÜRÜN ÇEŞİTLERİ III. BÖLÜM: TERCİH EDİLEN ALANLAR IV. BÖLÜM: FRANCHISE VERİLEN HİZMETLER V. BÖLÜM: MITTO NEDEN CAZİP?

Detaylı

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız!

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! denebirkere biz kimiz? 2 biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! Marka ve kurumlar için her projede yenilikçi olmayı ve yeni fikirler üretmeyi hedefler, müşterilerimizin

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

181,5 mm x 257 mm ÜRÜN KATALOĞU

181,5 mm x 257 mm ÜRÜN KATALOĞU 181,5 mm x 257 mm ÜRÜN KATALOĞU 2015 LAK GOFRE 181,5 mm x 257 mm Şölen Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Merkez / Head Office Ortaköy Mahallesi Harbiye Caddesi No: 33 Silivri - İstanbul

Detaylı

Şifa Niyetine İnternet

Şifa Niyetine İnternet Şifa Niyetine İnternet 18 Eylül 2013, İSTANBUL Digital Health Summit 2013 Dr. Sertaç Doğanay 1 Dr. Sertaç Doğanay Dr. Sertaç Doğanay 2 Dr. Sertaç Doğanay Türkiye Sağlık & İlaç Sektörünün Sosyal Medya ve

Detaylı

PROJE ADI: Ay çok güzel. Tam benlik!

PROJE ADI: Ay çok güzel. Tam benlik! PROJE ADI: Ay çok güzel. Tam benlik! Araştırma Künyesi Kullanılan Yöntem (ler) Kalitatif Kantitatif Diğer (Açıklayınız) X Araştırmanın Evreni/ Hedef Kitlesi Marka müşterileri Coğrafi Kapsama Alanı Türkiye

Detaylı

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI 2012 PAYDAŞ MARKA REHBERİ

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI 2012 PAYDAŞ MARKA REHBERİ GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI 2012 PAYDAŞ MARKA REHBERİ İÇİNDEKİLER Global Girişimcilik Haftası GGH nedir? Bir farkındalık kampanyasından daha fazlası Pusula yı Destekleyin Neden Pusula yı destekliyoruz?

Detaylı

Sakız ve şekerlemeyle ördük kasa önlerini en baştan...

Sakız ve şekerlemeyle ördük kasa önlerini en baştan... Sakız ve şekerlemeyle ördük kasa önlerini en baştan... Araştırmanın Künyesi BÖLÜM 1 ARAŞTIRMANIN KÜNYESİ Kullanılan Yöntem (ler) Kalitatif Kantitatif Diğer (Açıklayınız) Araştırmanın Evreni/ Hedef Kitlesi

Detaylı

GELENEKSEL KANAL YİYECEK EYLÜL ODAK ÜRÜNLERİ

GELENEKSEL KANAL YİYECEK EYLÜL ODAK ÜRÜNLERİ GELENEKSEL KANAL YİYECEK EYLÜL ODAK ÜRÜNLERİ DORİTOS HOTWAVE CHEETOS POPCORN RUFFLES GAMING LAY S FIRINDAN ÇEREZZA MUHABBET PAZARLAMA TAKVİMİ Doritos HotWave Ekipman Adet Tarih Premium Stacker 7.500 W38

Detaylı

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın.

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın. Facebook Tanıtım Uygulaması Seminer Video Sayfasına Sponsor Link Oluşturma Merhaba Değerli ProjeX Üyeleri, Aşağıdaki linke tıklayarak, Facebook Uygulaması için kendi sponsor linkinizi oluşturabilir, Facebook

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

Vazgeçilmez Lezzetler Serisi

Vazgeçilmez Lezzetler Serisi Vazgeçilmez Lezzetler Serisi Sıcak Sandviç Gıda Turizm Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Adil Mahallesi Demokrasi Caddesi No: 1 B/2 34935 Sultanbeyli / İstanbul T 0216 388 93 03 F 0216 338 71 10 info@keksbakery.com

Detaylı

Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler

Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler Proje Adı: DEODORANT KATEGORİSİ KEŞİF VE MARKA YAPILANDIRMA ARAŞTIRMASI Araştırma Şirketi: SİA INSIGHT Araştırma Veren: BEIERSDORF Ödül Alınan Kategori: İÇGÖRÜLÜ

Detaylı

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN Stratejik Pazarlama Planlaması Tolga DURSUN 1 İŞLETME YÖNETİM SÜRECİ PLANLAMA UYGULAMA DENETLEME o Amaçları Belirleme o Strateji ve taktikleri belirleme Örgütleme Kadrolama Yürütme Performans sonuçlarını

Detaylı

E-100. Bonbon Şeker Bonbon Candy

E-100. Bonbon Şeker Bonbon Candy 2 Bonbon șekerlerin ağırlığı 3,2 gr. olup, minimum sipariș miktarı 25 Kg.'dır. Firmanızın logosuna özel grafi k çalıșmaları yapılarak onayınıza sunulmakta ve üretim sürecine geçilmektedir. İster karıșık

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

KADINLAR ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri

KADINLAR ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri KADINLAR ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri 14 Haziran 2005, Salı A company of Pazarlama yönetimini geliştirmek için ilerleyebileceğimiz alanlar Hedef kitleyi geleneksel

Detaylı

Enerjide alternatif bir yaklaşım

Enerjide alternatif bir yaklaşım alternatifenerji.com temiz enerji, enerji verimliliği, eko binalar, yeşil ulaşım, enerji mevzuatı konularında çalışma yapan profesyoneller, yatırımcılar ve bu konularda bilgi sahibi olmak isteyen herkes

Detaylı

TÜRK PERAKENDE SEKTÖRÜ VE BEKLENTİLERİMİZ

TÜRK PERAKENDE SEKTÖRÜ VE BEKLENTİLERİMİZ TÜRK PERAKENDE SEKTÖRÜ VE BEKLENTİLERİMİZ Türkiye de perakende sektörü, 300 milyar dolara ulaşan büyüklüğü, 365 bin mağaza sayısı ve 2009-2013 yılları arasında yıllık bileşik %7 büyüme ile öne çıkan sektörler

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

Ülker Çikolatalı Gofret e bir yenilik katarak fark yaratmaya var mısın?

Ülker Çikolatalı Gofret e bir yenilik katarak fark yaratmaya var mısın? Ülker Çikolatalı Gofret e bir yenilik katarak fark yaratmaya var mısın? Ülker Çikolatalı Gofret için yepyeni bir ürün tasarla, fikirlerinle fark yarat! Bu çalışmada sizlerden Ülker Çikolatalı Gofret için

Detaylı

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TÜKETİCİ ALGI ARAŞTIRMASI Özet Bulgular. GfK 2012 AVM Algı Araştırması 2012

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TÜKETİCİ ALGI ARAŞTIRMASI Özet Bulgular. GfK 2012 AVM Algı Araştırması 2012 ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TÜKETİCİ ALGI ARAŞTIRMASI Özet Bulgular 1 Araştırma Künyesi Kalitatif ve kantitatif tekniklerden birlikte faydalanılan araştırmada; kantitatif araştırma kapsamında Türkiye nin 20 kentinde

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ www.sspkongre.com i SSPKONGRE4 SPONSORLUK SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ... i SSPKONGRE NEDİR?... 1 SSPKONGRE1... 2 SSPKONGRE2... 3 SSPKONGRE3... 4 ÖNCEKİ KONGRELERİMİZE DESTEK VEREN

Detaylı

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES 1 DOĞRUDAN SATIŞ; ORJİNAL SOSYAL AĞ OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR İş modelimiz yüz yüze satış temeline dayanmaktadır sözlü olarak, ağızdan ağıza

Detaylı

Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler

Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler Proje Adı: TÜKETİCİ İÇGÖRÜSÜ VE MARKA KONUMLANDIRMA ARAŞTIRMASI Araştırma Şirketi: ERA RESEARCH & CONSULTANCY Araştırma Veren: İNCİ DERİ MAMULLERİ SAN. VE TİC.

Detaylı

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ:

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: 1. Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? (Hangi saatlerde) 2. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? 3. Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz...

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... _ 1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... www.atombaharat.com www.baharatgunleri.com HAKKIMIZDA ATOM GIDA Küçük bir işletme olarak yola çıktık. Fakat her yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalıştık.

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2013 I. Yarıyıl Finansal Sunumu

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2013 I. Yarıyıl Finansal Sunumu PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2013 I. Yarıyıl Finansal Sunumu in Gücü Yenilikçi ve öncü kimlik 300 den fazla SKU AR-GE deneyimi Ürün Portföyü İlk akla gelen marka* Paketlenmiş et en beğenilen şirket**

Detaylı

Sosyal Medyada Markalar

Sosyal Medyada Markalar Sosyal Medyada Markalar M a y ı s 2 0 1 7 w w w. p a z a r l a m a 3 0. c o m i n f o @ p a z a r l a m a 3 0. c o m A r a ş t ı r m a : T u r a n F a r a j o v a P r o j e K o o r d i n a t ö r ü G ü

Detaylı

Dijital Dönüşüm Partneriniz

Dijital Dönüşüm Partneriniz Dijital Dönüşüm Partneriniz GOOGLE ARAMA REKLAMLARI Geleneksel reklamlar reklamınızı bir konumun geneline iletir. Google Arama Reklamları zaten sizin ürün veya hizmetlerinizi arayan kişileri, yani halihazırda

Detaylı

GELENEKSEL KANAL YİYECEK EKİM ODAK ÜRÜNLERİ

GELENEKSEL KANAL YİYECEK EKİM ODAK ÜRÜNLERİ GELENEKSEL KANAL YİYECEK EKİM ODAK ÜRÜNLERİ RUFFLES GAMING DORİTOS HOTWAVE CHEETOS POPCORN PAZARLAMA TAKVİMİ Ruffles Gaming Aktivasyonu Ekipman Adet Tarih Stacker 10.000 W40 Temalı Teşhir 3.200 W40 Raf

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın.

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Hakkımızda Cure, on iki yılı aşkın deneyimiyle sektörün öncü tasarımcıları tarafından 2015 Yılında

Detaylı

PROJE ADI: Medya Tüketiminde Değişen Trendler

PROJE ADI: Medya Tüketiminde Değişen Trendler PROJE ADI: Medya Tüketiminde Değişen Trendler Araştırmanın Künyesi ARAŞTIRMANIN KÜNYESİ Kullanılan yöntem (ler) Kalitatif Kantitatif Diğer (açıklayınız) Araştırmanın evreni/ hedef kitlesi Coğrafi kapsama

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

.. ORTAKOY DE Sanat KETHÜDA TASARIMCI HAFTASI 10-13 HAZIRAN 2015

.. ORTAKOY DE Sanat KETHÜDA TASARIMCI HAFTASI 10-13 HAZIRAN 2015 .. ORTAKOY DE Sanat KETHÜDA TASARIMCI HAFTASI 10-13 HAZIRAN 2015 Kethüda Pop-Up Mağaza Nedir? Mimar Sinan ın önemli eserlerinden Ortaköy Tarihi Hüsrev Kethüda Hamam ında her yıl yapılması planlanan 4 günlük

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş Yılı Finansal Sunumu

PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş Yılı Finansal Sunumu PINAR ENTEGRE ET VE UN SAN. A.Ş. 2013 Yılı Finansal Sunumu Pınar Et in Gücü Yenilikçi ve öncü kimlik 300 den fazla SKU AR-GE deneyimi En itibarlı markalar içerisinde ilk 10 da* Türkiye nin en beğenilen

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

8. Araştırmacılar Zirvesi, 9-10 Kasım 2004

8. Araştırmacılar Zirvesi, 9-10 Kasım 2004 , Biz araştırmacılar müşterilerimizin pazarlama, satış çabalarına destek olmak için varız... Tüketiciye odaklanma : Davranışlarının ardındaki nedenleri anlamak Onlara doğru mesajları iletmek Onları etkilemek

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

ERKEKLER ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri

ERKEKLER ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri ERKEKLER ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri 21 Ekim 2005 A company of ( Kadınlar dan hatırlatma) Pazarlama yönetimini geliştirmek için ilerleyebileceğimiz alanlar Hedef

Detaylı

AJANSLAR ve MARKALAR için

AJANSLAR ve MARKALAR için AJANSLAR ve MARKALAR için Video içeriğin önemine inanan disiplinler üstü bir içerik atölyesidir. Hem Yara?cıların* Hem De Markaların YouTube Kanallarını, ROKETLiYORUZ! *YouTube daki kanal sahipleri RocketWorks,

Detaylı