DÜŞÜNCE ve FİKİRLERİNİZİN TEKNOLOJİK YANSIMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DÜŞÜNCE ve FİKİRLERİNİZİN TEKNOLOJİK YANSIMASI"

Transkript

1

2

3 DÜŞÜNCE ve FİKİRLERİNİZİN TEKNOLOJİK YANSIMASI Turizm sektöründe faaliyet gösteren konaklama tesislerinin ihtiyaçları doğrultusunda, dijital işletme anlayışının alt yapısını oluşturacak yazılımlar üretmek, satış-pazarlamasını yapmak ve eğitim-destek hizmetini vermek amacıyla kurulan Kod Yazılım, sektörel proje ve yazılım üretimi alanlarında 2003 yılından bu güne değin hizmet vererek, bilgi birikimini, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibini ve uzman ekibini Sedna Ürünleri ile turizm işletmelerinin hizmetine sunmaktadır. Turizm konaklama sektörüne hizmet veren otel ve acentelerin ihtiyaç duydukları tüm yazılım ürünlerinin tek çatı altında toplanması Ar-Ge faaliyetlerine sürekli devam ederek ürünlerinde en güncel teknolojilere yer vermesi Ürünlerinin içeriğinin müşteri ihtiyaçlarını karşılaması Tekil işletmelerden, grup ve zincir otellere aynı standartlar üzerinden çözümler üretebilmesi Talepler doğrultusunda profesyonel danışmanlık hizmeti sunması Uzman kadrosu ile kaliteli eğitim, servis hizmetleri sunması Profesyonel 7/24 müşteri destek hizmeti Kod Yazılım ın öne çıkan özellikleri arasında yer alır.

4 YÖNETİM Tecrübe, hayatın her kademesinde yaşanan olaylarla kazanılmaktadır. Her oluşum, tecrübelerini oluşturan bu bilgi birikimlerini kullanarak gelişimlerine devam eder. Alınacak kararlar, hedef belirlemeler, planlamalar yaparak uygulamalara geçmek, personeli doğru yönlendirmek ve tüm bu adımları kazanca dönüştürmek Bunların yanı sıra yönetim kademesindeki kişiler için ciddi problem oluşturan nedenlerin sağlam adımlar atılarak sonuca eriştirilebilmesi, doğru verilerle değerlendirilip ölçülmesi sayesinde aşılabilmektedir. Sedna; yönetim kadrosunda yer alan sizler için kararlarınızı vermeden önce analiz etmenizi sağlayacak birçok veri, rapor, sonuç üretmektedir. Talepleriniz neticesinde elde edebileceğiniz geniş raporlama özelliklerini mobil teknolojiler, web uygulamaları ya da mail yolu ile sizlerin kullanımına sunarak karar mekanizmasında önemli rol oynamaktadır. Kontrat dönemlerinde, ürün satın alımlarında, finansal ve mali yapınızın kontrol dönemlerinde Sedna nın analitik özelliğini her an hissedeceksiniz. İşletmelerin organik yapısının besin kaynağı olan veri akışı, Sedna sayesinde kesintiye uğramadan ve artarak devam edecektir. İşletmenizin gelişimini geçmiş yıllara ait karşılaştırma raporları ile takip edeceksiniz.

5 SATIŞ ve PAZARLAMA Doğru ve stratejik kararlar işletmenize verimlilik ve kazanç sağlar. Siz kararlarınızı verirken, Sedna, hedeflerinizi belirlemede ihtiyaç duyduğunuz analizler ve tüm detayları ile yanınızda yer alacaktır. Sürekli olarak bütçe karşılaştırma raporlarını takip edebilmek açısından Bütçe Modülü, tahmini gelirlerinizi saklarken, raporlarınıza ulaşmanızı kolaylaştıran Reporting Service, Mobil Uygulamalar ya da Web Raporları modülleri işletmenizi uzaktan da yönetebilme imkanı sunar. SnapShot ile gelişim sürecinizin nasıl ilerlediğini takip edebilirsiniz. Satış kanallarına yönelik yapılan çalışmalardan sonra oluşan kontratlarınızı sisteme en ince ayrıntısına kadar girdiğinizde B2B, B2C, Web Rezervasyon, GDS Operatörleri ile entegrasyon uygulamaları Sedna içinde kullanımınıza hazır bir şekilde sizi bekliyor. Ortak CRM yapısı ile profillerinize Sedna Sender uygulamasını kullanarak satışa yönelik tanıtımlar, bültenler yayınlayabilirsiniz. Özellikle grup ve zincir otellerin merkezi yönetimleri açısından çok yönlü alt yapıya sahip olan Sedna; sistemin içindeki standart raporlamalar ile gelir, forecast, bütçe kontrollerini içeren işlemleri kolaylaştırarak kontrolün sürekli sizin elinizde olmasını sağlar.

6 ÖN BÜRO Sedna mimarisindeki ayrıntıların kullanılmasıyla misafirlerinizle ilgilenmek için daha çok zamanınız olacak. Ön büro işlemlerinin program içinden yapılması sırasında tasarımının hızlı, detayların kolay işlenebileceği, kullanıcı dostu ara yüzü olacak şekilde planlanan Sedna, sizlerin misafirlerinize daha fazla zaman ayıracağı bir ortam oluşturmuştur. İşletmelerin zaman içerisinde istihdam ettikleri personelin eğitim, adaptasyon süreleri çok kısa zamanda tamamlanabilmektedir. Yetkilendirmelerin, LOG detaylarının yüksek seviyede belirlenebilmesi yöneticilerin kullanıcılar bazında her işlemi takip edebilmelerine imkan vermektedir. Sedna, içinde gelir içerikli verilerin silinemez olması, silme işleminin fiziksel değil mantıksal işaretlemeler ile yapılması, taşıma işlemlerinin sürekli izlenebilir olması veri güvenliğinin en üst seviyede hissedilmesi anlamını taşımaktadır. Sedna; tam anlamıyla multi tasking bir mimaride yazılmıştır. Ara yüz içinde yer alan tüm menüler sırasıyla üst üste açılarak kullanıcıların menüler içinde rahatlıkla geçiş yapmasına imkan tanımaktadır. Folio işlemlerinden, oda blokaj işlemine, rezervasyon oluşturmadan, Sedna Trace modülüne veri girişine; istenilen işlemlere kesintiye uğramadan devam edebilmek kullanıcılara zaman yönünden avantajlı bir platform oluşturmaktadır. Misafirlerinizin CRM uygulamaları için gerekli olan detaylarını sadece ön büro kanalından veri girişi ile yapılmaması, Sedna Questionnaire, Sedna Kiosk uygulamalarından da veri sağlanması güçlü profil yapılandırmasına ulaşmanıza imkan sağlamaktadır. Bu veriler zaman içinde Sedna Mobile Applications, Sedna Sender uygulamalarının tabanını oluşturacak, sizlerin misafir sadakat yönetiminize katkı sağlayacaktır. Club Card ayrı bir avantaj olarak misafirlerinize sunulabilir bir fonksiyon olarak program içinde yer almaktadır. Her türlü dış ortam yazılım ya da donanımları ile sorunsuz entegrasyon uygulamalarının yapılabilir olması sayesinde Sedna, farklı yazılımlar kullanılması ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. Sedna POS, Sedna Mobile POS, Sedna Interface, Sedna PayTV folio işlemlerine sorunsuz işlem girişlerini yerine getirerek işletme içi otomasyonu kontrol altında tutmaktadır. Dijital arşiv oluşturma imkanı, sistemin içinde Voucher, Registration Card gibi matbu evraklarla birlikte, misafirleriniz hakkındaki bir çok veriyi de veri tabanında saklayabilir.

7 CRM Misafirlerinizin kişisel talep ve özelliklerini bilerek onlara hizmet etmek, iletişimlerinizi aktif tutmak ve memnuniyetlerini arttırmak için daha fazlasını yapmak başarınızın anahtarı olacak. Hizmet sektöründe çalışan her işletmenin elde etmek için çok çaba sarf ettiği misafir bilgileri, talepleri, tercihleri içeren bilgiler Sedna, içinde farklı kanallardan beslenerek toplanmakta ve kolay erişilebilir bir şekilde kullanıcıya sunulmaktadır. Sedna nın veri tabanı yapısının grup ve zincir otellerin ortak kullanımına açık olarak tasarlanması; konaklama hizmeti alacak misafirlerinizin her işletmenizde aynı standartta memnuniyetine olanak verir. Misafirlerinizin işletmenizde geçirdiği zamanın kalitesi sizlere sadık misafir profilleri oluşturacaktır. Otomasyon sistemlerinin değerleri bu zamanlarda ortaya çıkmaktadır. Sedna nın sunduğu bilgiler neticesinde verdiğiniz hizmetler işletmenize değer katacaktır. Misafirlerinizin önerileri, negatif ya da pozitif değerlendirmeleri Sedna Questionnaire içinden sadece rakamsal değerler üzerinden değerlendirmelere tabii tutulmamaktadır. Misafirleriniz yorumlarını da sınıflandırarak mantıklı analizlere erişmenize imkan sağlayacaktır. Profil yönetimi sadece misafir bilgileri ile sınırlı kalmayıp, satış pazarlama ekibinizin de yararlanabileceği ölçüde geniş tabanlı düşünülmüştür. Loyalty ya da club card özelliklerinin kullanılması ile misafirleriniz kendilerine sunulan imkanlardan, indirimlerden yararlanabilecekleri gibi konaklama sürelerince kazandıkları puanlardan geri dönüşüm yapabileceklerdir. Mobil teknolojiler, SMS, mail yöntemlerinin aktif olarak Sedna içinden yönetilmesinin kolaylıkları; özel günlerinde misafirlerinizin kutlanması, check-in bilgilendirilmeleri, kampanya detaylarının aktarılması türündeki işlemlerin yapılmasını sağlar. Sedna OCR teknoloji entegrasyonları sayesinde misafirlerinizin kimlik bilgileri hatasız veriler olarak sisteme kayıt edilir. Misafir anketlerinin okunması, veri tabanına kısa ve kesin olarak kayıt edilmesi Sedna OCR entegrasyonu ile mümkün olmaktadır.

8 HOUSEKEEPING Gün içinde birçok işlem sonuca erişirken departmanlar ve misafirler ile iletişiminizi kesintisiz sürdürerek başarı ve hizmet grafiğinizi yükselteceksiniz. İşletmelerin hizmet verimliliğini ölçülebilir duruma getiren uygulamaların yansımalarını hissedeceksiniz. Sedna ile housekeeping işlemlerini artık teknolojik imkanlar kullanarak yürütme, ofis ortamından ayrılarak zamanın büyük bir kısmını daha çok koordinasyon ve misafir taleplerini karşılamaya yönelik çalışmalarla değerlendirme zamanı başladı. Sedna Mobile SedEx; iphone, Andorid, ipad, Smart Phone cihazları üzerinde çalışarak oda durum değişiklikleri, arızaya alma, kişi sayıları, DND, No luggage vb. işlemleri yapabileceğiniz gibi, aynı zamanda iş bitimlerini, yeni iş girişlerini de gerçekleştirebilirsiniz. Housekeeping departmanı olarak ortak CRM tabanında yer alan misafir taleplerini misafiriniz gelmeden ya da konaklarken görerek yerine getirebileceksiniz. Odalarda kullanılan buklet, tekstil, sarf malzemelerin sayımlarını ister mobil cihazlar üzerinden, isterseniz de housekeeping modülü içinden takip edebileceksiniz. Ay sonu cost raporu ya da maliyet analizi çıkarabilmek açısından aylık tekstil değişimlerini içeren raporlar işlemlerinizi kolaylaştıracak.

9 MUHASEBE Rakamlar, hesaplamalar, entegrasyonlar, faturalar derken geçen zaman içinde sizler de kendinize vakit ayıracaksınız. Günlük gelir raporlamaları, faturaların toplu olarak hazırlanması ve karmaşık işlemlerden uzak, tahakkuk, fatura, ürün satış, cari hesap entegrasyonları kontrollerinizi kolaylaştırarak rahatlamanızı sağlayacak. Türk ticaret kanununun ön gördüğü şekilde gelir ve fatura aktarımlarını gerçekleştirebilmek açısından departmanlarda oluşan her gelir grubuna ayrı KDV oranı ve muhasebe kodlarının tanımlanması sağlanmaktadır. Hesapların tutarlılığı açısından işlemlerde değişiklik yapabilme hakkının kullanıcı yetkileri içinden düzenlenmesi ve geriye yönelik hiçbir işlemin yapılamaması işlemlerinizi güven içinde sonuçlandıracaktır. Acente kontrat yapısının detayları neticesinde oda rakamlarının %100 doğrulukta hesaplanarak faturaya dönüştürülmesi, elektronik fatura ya da Web fatura entegrasyonlarına gönderilmesi, krediye kaldırma işlemlerinin oda çıkış işlemi sırasında otomatik yapılması kredi kontrol departmanına rahat bir nefes aldıracaktır. Detaylı LOG kayıtları, oda fiyat-konaklama tipi uyuşmazlık raporları, main courante, inhouse balance, fatura kontrol, detaylı folio hareketleri, taşıma işlem Log kayıtları ve daha birçok kontrol raporu işletmenizde oluşan her hareketi gözlemlemenizi sağlar.

10 RAPORLAMALAR Teknoloji çağında veriler ancak ölçülebildiği, raporlanabildiği ve analiz edilebildiği noktada değerlidir. Veri tabanı programcılığında kullanıcıların ve programların hizmet ettikleri sektörlere en büyük katkıları raporlama zamanlarında ortaya çıkmaktadır. Sedna, her kanaldan gelen verileri detayları ile raporlama özelliği sayesinde güçlüdür. Kullanıcıların analiz etmek istedikleri her veri raporlanabilmekte ve ölçülebilir değerler olarak ortaya çıkarılabilmektedir. Report Wizard, General Report, OLAP Report, OLE Report takip ve kontrol etmeniz gereken raporları içinde barındıran bölümlerdir. Kullanıcılar raporlamak istedikleri veriler üzerinde, raporların içerikleri ya da şekilleri üzerinde özgürce dizayn yapma hakkına sahiptir.

11 RAPORLAMA UYGULAMALARI Rapor sihirbazı Rapor sihirbazı ile sınırsız rapor oluşturabilme imkanı sunar. Reporting service Oluşturulmuş olan raporları gruplandırarak belirlenen saat ve tarihlerde yine belirtilen mail adreslerine gönderebilirsiniz. Pivot raporları Sürükle bırak yöntemi ile istediğiniz şekilde tasarlayabileceğiniz parametrik raporlar yapabilirsiniz. Web raporları Web browserlar üzerinden internet erişimini sağladığınız her yerden size özel tasarlanan raporlara ulaşabilirsiniz. Mobile raporlama iphone, Android işletim sistemlerine sahip mobil cihazlar ile raporlarınıza istediğiniz her an, istediğiniz her yerde ulaşabilirsiniz. Konsolide grup raporları Farklı lokasyonlarda olan işletmelerinizin, veri tabanlarından eş zamanlı alınan verilerin raporlanması ve yorumlanmasını sağlayabilirsiniz. Excel ole ve macro raporları Microsoft Excel, ole bağlantı teknolojisi ya da makro kullanarak faaliyet raporlarından cost raporlarına kadar bir çok veriyi excel ortamından raporlayabilirsiniz.

12 SNAPSHOT Geçmiş ve geleceği oluşturan dijital veriler; işletmeler ve kişiler için gelişim sürecine katkı sağlayan, tecrübe kazandıran, yol gösteren kaynaklardır. SNAPSHOT Nedir? Otellerin her gün gerçekleştirdiği satış ve konaklama operasyonun günlük olarak arşivlenmesidir. Tüm işletmeler, günlük ve yıllık operasyonlarını geçmiş verileri ile kıyaslayarak pozisyonlarını netleştirmek, kazanç ve giderler konularında verilecek kararları analiz etmek ihtiyacı hissetmektedirler. SnapShot bu aşamada devreye girerek analiz etmek istediğiniz bir dönemin, geçmişe yönelik bir otel tarihindeki durumunu acenta, oda tipi, fiyat, milliyet, market, indirim tutarları, bütçe döviz tipi üzerinden çevirebilen rakamsal değerlerle raporlar oluşturmanıza yardımcı olacaktır. SEDNA GEZGİN RAPORLAMA Gezgin fonksiyonu ile Excel programına eklenen özel komutları kullanarak raporlarınızın Sedna programlarının veri tabanına bağlı olarak çalışmasını ve On-Line güncellenmesini sağlayabilirsiniz. Raporunuzu açtığınızda tanımladığınız formüllere göre tablolarınız anında yeniden hesaplanacaktır. Size de arkanıza yaslanıp, en karmaşık tablolarınızın bile kendiliğinden hesaplanışını izlemek düşüyor. Gezgin fonksiyonu ile tüm Otel, Muhasebe ve Stok verilerinizi bir arada raporlayan tablolar hazırlayabilirsiniz.

13 INTERFACE UYGULAMALARI Sedna Santral Telefon görüşmelerinin oda hesaplarına ya da istenen hesaplara istenen döviz cinsinden otomatik olarak işlenmesini sağlayabilirsiniz. Otelinizde kullanılan santral ile yapılan telefon entegrasyonuyla, telefon görüşmelerinin oda hesaplarına ya da istenen hesaplara, istenen döviz cinsinden otomatik olarak işlenmesini sağlayan Sedna Com, bu standart işlevin haricinde destekleyen santraller olmak kaydı ile; Housekeeping tarafından oda statülerinin odalardaki telefonlarda kirli, temiz vb. değişikliğinin yapılabilmesi, Mini bar ücretlerinin oda telefonlarına işlenebilmesi, Oda dış hatlarının giriş ve çıkışlarda açılıp kapanmasının sağlanabilmesi, Sedna Hotel programı iş yönetimi menüsünden otomatik uyandırma girişinin gerçekleştirilebilmesi, gibi özellikleri ile çeşitli ihtiyaçlara çözümler sunar. Pay TV Ücretli yayın hizmetlerinin misafir hesaplarına yansıtılmasını sağlayabilir, konaklayan misafirlere IP TV üzerinden mesaj gönderimi ve hesap hareketleri dökümü gönderebilirsiniz. Internet Ücretlendirme Entegrasyonu İnternet kullanan otel misafirlerinin hesaplarına kullanım bedellerini şarj edebilirsiniz. Web Rezervasyon GDS kanalları üzerinden satış yapan programlar ile bire bir rezervasyon entegrasyonu yapabilirsiniz. Kapı Kilit Entegrasyonu Pos ve Kiosk sistemi ile entegre çalışabilme özelliğine sahip kapı kilit entegrasyonundan yararlanabilirsiniz.

14 MOBİL UYGULAMALAR Sedna Trace Sedna, üretmiş olduğu Android, Windows Phone ve ios işletim sistemleriyle çalışan mobil cihazlar üzerinde rahatlıkla kullanılabilen bir uygulamadır. Kullanıcılar ve yöneticiler mobil uygulama vasıtası ile departmanlar arası görev atamalarını, görevlerin yapım aşamalarını, görevlerin sonuçlandırma süre ve durumlarını takip edebilir. Görevlerin yerine getirilmeleri sırasında oluşan veriler, sonuç raporları şeklinde sunulabilir. Misafirlerinizin taleplerini hangi konular üzerinde yoğunlaştırdıklarını, sizlerin çözümler üretirken kat ettiğiniz aşamaları, ilerleyen zamanda işletmenizin ne türlü yatırımlara ihtiyaç duyacağını elde ettiğiniz veriler sayesinde analiz edebilir ve yol haritanızı doğru bir şekilde çıkartabilirsiniz. Sedna Purchase Satınalma onay aşamaları mobil cihazlar üzerinden yapılabilir. Sedna Questionnaire Misafirlerinize diledikleri ortamda anket doldurma özgürlüğünü vererek; düşünce, öneri ve istekleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İşletmenize özgü olarak ayarlanabilen ekran dizaynları, dil seçimi, oda kartı ya da oda numarası kullanımı, misafir seçimi, yorum girişi gibi üstün özellikleri ile anket işlemleriniz hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sedna Housekeeping Kat şeflerinin oda durum onaylarını verebilmeleri, kişi sayılarını sisteme kayıt edebilmeleri mobil cihazlar üzerinden yapılabilir.

15 MOBİL UYGULAMALAR Sedna Report Yönetim kademesi ya da satış departmanlarının anlık olarak raporlara ulaşımı sağlanabilir. Ulaşım mobil cihazlardaki web browser veya rapor uygulama programları ile sağlanabilir. Sedna Security Sedna Security uygulaması, otel giriş güvenliği ile ilgili çözüm sunan bir mobil uygulamadır. Bu uygulama ile güvenlik prosedürlerinizi teknoloji ortamına taşıyarak hem müşterilerinize hem görevlilerinize kolaylık sağlayabilirsiniz. Müşterilerinizden isim veya oda numarası alınmak suretiyle doğrulama işlemini çok kısa bir sürede yapabilir, ayrıca araç ile gelen müşterilerinizin plaka numarasını sorgulatarak da müşterilerinizin otele giriş yapabilmesini sağlayabilirsiniz. Sedna Pos Hızlı ve kolay menü erişimi ile ürün seçilebilmesi, adisyon/masa takibi, adisyonları tahsil etme, birleştirme, ayrıştırma gibi işlemleri rahatlıkla yapabilir, bunların müşteri hesaplarına otomatik olarak işlenmesini sağlayabilirsiniz. Servis personelinizin sipariş alımına hız kazandıracak yapısı ile misafir memnuniyetini arttırabilir, ekstre gelirlerinizin yükselmesine katkıda bulunabilirsiniz.

16 SEDNA POS Sedna POS, ürün satışlarını takip etmek, maliyetleri kontrol altında tutmak ve depo miktarlarının kontrollerini yapmak için; otel restoranlarında, A la kartlarda ve ekstra satış yapılabilecek olan tüm alanlarda; hızlı, kolay en önemlisi güvenilir ve doğru cost sonuçlarına ulaşmanızı sağlayacak bir yapıya sahiptir. Mobil el terminalleri üzerinden de kolaylıkla kullanılabilen Sedna POS işlem hızını arttıran özelliğe sahiptir. Barkod, Manyetik, RfId kart sistemleri ile sorunsuz bir şekilde çalışabilir. Garson bazlı satış, ürün bazlı satış, detaylı ürün grubu bazlı satışların raporlanabilmesi, Masalara açılan adisyonun farklı foliolar arasında bölünmesi, Farklı masaları tek adisyonda birleştirme, İşlemlerin peşin ödeme alınarak kap atılması, Tüm bilgi fişlerinin ayrı printerlara yönlendirilebilmesi, Kredili satışlar, Limit kontrolleri, genel özellikleri içinde yer almaktadır.

17 SEDNA KIOSK Sedna Kiosk uygulaması ile otelinizdeki A la kart restoranlarınızın rezervasyon takibini rahatlıkla yapabilirsiniz. Özelleştirebildiğiniz ekran resimleri ile kendinize özgü bir kullanım ekranı oluşturabilir ve istediğiniz dillere ait çevirileri gösterebilirsiniz. Gelişmiş parametrik yapısı ile ihtiyacınıza göre sistem tanımları rahatlıkla yapabilir, mesajlar ile misafirlerinizi uyarabilir veya onaylarını alabiliriz. Misafirlerinizin bilgileri otel veri tabanından doğrulanabilmektedir bu sayede ücretsiz hak kontrolü gibi işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Restoran kapasite veya masa kapasite takibi, restoranlarınızın açık ya da kapalı olduğu günlerin takibi, istenildiğinde menü seçimi yaptırılabilmesi, kişi başı veya mönü bazında ücretlendirme yapılabilmesi gibi sektörün ihtiyacına uygun birçok özellik içermektedir. A la kart veya Pavillon rezervasyonları Misafir anket girişi Misafir talep, öneri ve şikayet girişi Otel bilgilendirme, tanıtımı ve misafir hesap hareket dökümü Rehber bilgilendirme, raporlama Acenta katalog, tur tanıtımları

18 SEDNA QUESTIONNAIRE Misafir memnuniyeti her sektörde geçerli olmakla beraber özellikle turizm sektörü adına kazancın arttırılması ve sürekliliği için en önemli dayanaklardan biridir. Müşteri memnuniyeti yönetimlerinde ise en önemli destek hiç şüphesiz memnuniyet ölçümlerinden alınır. Doldurulan formların bilgisayar ortamında hazırlanarak sonuçlarının daha hızlı ve doğru elde edilebilmesine olanak sağlayan Sedna Questionnaire, istenilen formata göre analiz raporlarınızın basit ve anlaşılabilir bir şekilde Excel dosyalarına aktarılabilmesini mümkün kılarak, size, gereken verilere kolaylıkla ulaşmanızı sağlar. Web üzerinden de bağlantı olanağı sağlayan anket programı sayesinde bilgilerinize her yerden ulaşabilmeniz mümkündür.

19 SEDNA SPA SPA, sağlık güzellik ve spor merkezi (wellness), hamam ve masaj salonlarını planlayabilir, bu merkezlerde kullanılan ürünleri ve istenilen hizmetleri yönetebilirsiniz. SPA, sağlık güzellik ve spor merkezi (wellness), hamam ve masaj salonlarını planlayabilir, bu merkezlerde kullanılan ürünleri ve istenilen hizmetleri yönetebilirsiniz. Sedna SPA ile; Tablo üzerinde kayıtların kolay işlenmesini ve veri olarak yönetim ve raporlama sunulabilmesini, Salon ve ünitelerin planlamasını, Misafirlerin istedikleri masajlar ile ilgili periyodların veya masaj saatlerinin planlanmasını, İstenilen tarihlerde çalışacak personelin planlamasını, Personelin yapabildikleri masajlar ve/veya verebildikleri hizmetlerin tanımlanabilmesini, Personel performans değerlendirmesini, prim hesaplamalarını, Hizmet alınacak ürünlerin veya ekipmanların paket halinde tanımlanmasını ve/veya ayrı olarak satılabilmesini, Bağımsız olarak ürün (krem, şampuan vb.) satışını kolaylıkla yapabilirsiniz.

20 SEDNA REPORTING SERVICE Sedna Reporting Service, raporlama yapılacak grupların oluşturulması ve bu gruplara gönderilmesi gereken raporların parametre tanımlarının yapılması ile istenilen zamanda tanımlanan mail adreslerine raporların otomatik olarak gönderilmesini sağlar. Grup oteller üzerinde yer alan Replication Server lar üzerinden raporların yine konsülde Sedna Reporting Service ile hazırlanarak zaman ve iş kaybına neden olmadan istenilen zamanlarda mail olarak iletilmesini sağlar. Sedna Reporting Service; Kağıt ve toner masraflarından yapılan tasarruf Bilindiği üzere otelinizde night yapılınca veya bazı zamanlarda bir çok departman müdürlerine veya şeflerine aynından onlarca rapor basılarak bilgi aktarımı yapılmaktadır. Otelde yer alan departman sayısı ile bu raporlar oranlandığında, Sedna Reporting Service kullanmak yüzlerce sayfa kağıt ve bunlara basılan toner israfından kurtulmak demektir. Zaman ve iş yükünden yapılan tasarruf Bilgi aktarımlarını yapabilmek amacıyla gerek night aşamasında, gerek normal mesai saatlerinde raporlamalar için çok fazla zaman ve iş kaybı yaşanmaktadır. Sedna Reporting Service ile verilen tarihlerde raporların mail yoluyla otomatik olarak gönderilmesi bu yüklerden kurtulmak demektir. Raporların ulaşılabilirliği, Sedna Reporting Service sayesinde istenilen yer ve zamanda sadece gelen mail kutusuna bakarak alınan raporlara erişimin rahatlıkla sağlanması demektir. Çeşitli gönderim formatları ile kolay raporlama, Sedna Reporting Service, tüm raporların Adobe Acrobat (*.pdf), Microsoft Excel (*.xls), Microsoft Word (*.doc) formatında otomatik olarak gönderilebilmesi, farklı tablolarla birleştirilebilmesi ile raporlamada büyük kolaylık sağlaması demektir.

21 SEDNA SENDER Sedna Sender, doğum günleri, evlilik yıl dönümleri, bayram günleri ve özel günlerde mail adresini bildiğiniz tüm misafirlerinize, onları hatırladığınızı hissettiren tebrik maillerinin gönderilmesini sağlar. Ayrıca oteliniz ile ilgili tanıtımları, gelişmeleri ve kampanyaları misafirleriniz ile paylaşarak güçlü bir reklam kanalı oluşturur, bilgilendirme ve satışta önemli katkı elde edersiniz. Turizm sektöründe önemli pazarlar elde edebilmek ve buna bağlı olarak müşteri memnuniyetinde artış sağlamak adına önemlidir.

22 SEDNA MUHASEBE & FİNANS Turizm konaklama sektörünün mali ve finansal ihtiyaçlarına, tecrübe ve birikimleriyle geliştirdiği çözümlerle cevap veren Cari-Muhasebe uyumsuzluğunu ortadan kaldıran muhasebe temelli kayıt özelliğine sahiptir. Cari ve Muhasebe birleşik hesap planı yapısına sahiptir. Cari bilgilerine ihtiyaç duyulan hesapların kart tipi Cari seçilerek açılan ekrandan cari bilgiler yazılabilir. Mizan seçeneklerinde istenirse cari detayların çıkmaması sağlanabilir. Hesap kartlarına sınırsız banka bilgisi girilebilir. Sistem talimatın çıktığı banka ile müşterinin aynı bankasının otomatik seçilmesini sağlar. İstenilen Ana Hesap ya da Alt Hesabın aylık rakamları görülebilir. Aylık ve genel bakiyesi takip edilir. Özellikle her ay kapanan hesaplar için kısa yoldan kontrol yapılmasını sağlar. Grup işletmelere ait tesislerinin verileri işyeri mantığında tek veri tabanında gelişmiş yetkilendirme özellikleri ile tutulabilmektedir. İşyeri, menü seçeneği ve işlem detayında yetkilendirme yapılabilir. Kullanıcı sadece yetkisinde olan işyerlerini görebilir. Yetki verilen menü seçeneklerini ekranında görür. Gördüğü menü seçeneklerinde verilen yetkide izleme, yeni kayıt, düzeltme, silme işlemlerini yapabilir. Yetki grupları oluşturularak kullanıcılar gruba bağlanabilir. Yeni bir kullanıcı açıldığında ait olduğu grup seçilerek hızlıca yetkilendirilmiş olur. Kullanıcılar yetkileri dahilindeki işyerlerinin bilgilerini içeren konsolide raporlar alınabilir Raporlama yapılırken ekrandaki sabit filtrelere ek olarak Kart, Hareket ve Fiş Detay filtreleri de kullanılabilir. Sisteme girilmiş bütün alanlara göre filtreleme yapılabilmektedir. Gelişmiş çoklu döviz işlemi takip edilmesine olanak sağlanır. Sistem döviz cinslerine göre ayrı ayrı kur farkı fişleri oluşturabilmektedir. Tek tuş ile kartların döviz cinslerine göre icmal rakamları görülebilir. Gerçek döviz cinsine göre raporlama yapabildiği gibi, farklı bir döviz cinsine göre de çevrim yaparak raporlama yapılabilir.

23 SEDNA MUHASEBE & FİNANS Tek kart kullanılmasının mutabakat ve Ba/Bs raporlarında işlemsel faydaları mevcuttur. Tek mutabakat formu ile hem dönemsel Ba/Bs bilgileri hem de cari bakiye mutabakatı yapılabilir. Mutabakatlar istenirse carilerin mail adreslerine gönderenin mail hesabına iz bırakarak otomatik gönderilebilir. Kart ve işlemlere sınırsız doküman eklenebilir. Hesap hareketleri üzerinden kaynak evrak, muhasebe fişi ve hesap kartındaki dokümanlara kolayca erişilebilir. Manuel ya da entegre ile gelmiş fişler tek ekranda takip edilir. Ekrana gelen fişler fiş tarihine ya da kayıt tarihine göre filtrelenebilir. Bu Gün, Bu Ay, Son iki Ay, Bu Yıl ve Kullanıcı Tanımlı seçenekleri ile filtrelenmiştir. Ms Excel ortamında hazırlanmış şablonların transferi ile hızlı veri girişi sağlanabilir. Ön bürodan günlük gelirler, faturalar ve kasa işlemleri entegre edilir. Aylık hesaplanmış bordroların sisteme istenirse kişi detayına kadar entegre tahakkuk fişleri oluşturulabilir. Bütçe fişleri girilerek aylık ya da günlük bütçe, gerçekleşen karşılaştırma raporları alınabilir. Ortaya çıkan duruma göre önceden pozisyon alınmasına yardımcı olur. Standart raporların dışında işletmelere özel raporlar Rapor Sihirbazı özelliği ile sisteme eklenebilir. Finansal olarak sisteme girilmiş vade ve kriterlerde ödeme raporu hazırlanabilir. Bu rapor gün gün tahsilatları ve ödemeleri gösterir. Nakit akışının doğru takip edilmesini sağlar. Finans departmanı sıkıntılı olan günlere önceden gerekli çalışmalarını yapar. Reporting Servis ile belirlenen raporlar, istenilen zamanda, istenilen kişilere otomatik olarak sürekli gönderilebilir. Konsolide işyeri detaylı yaşlandırma alınabilir. İstenilen dövizler işaretlenerek bir seferde cari kartın çalışmış olduğu döviz cinslerine göre ayrıştırılarak yaşlandırma alınabilir. Rapor parametrik günler aralığında rakamları ayrıştırır. İstenirse bakiyeyi oluşturan evrakları gösteren detay yaşlandırma alınabilir. Oluşturulan yaşlandırma Excele atılarak ödeme tablosu hazırlanır. Banka talimatı seçeneğinden hazırlanan ödeme raporu sisteme aktarılır.

24 SEDNA MUHASEBE & FİNANS Fatura bölümünden Hizmet Faturaları sisteme işlenebilir. Yerel para ve döviz bilgilerini içeren faturalar sisteme kayıt edilebilir ve istenilen görselde yazdırılabilir. Cari işlemler Borç veya Alacak Kapatma metodu ile evrak bazında kapatılabilir. Gerçek kapatılmamış işlemlerin ortaya çıkması sağlanır. Sistem içerisinden ya da Ms Excel de hazırlanılmış olan ödeme raporundan sistemin içerisine aktarılarak banka talimatları oluşturulur. Carilerin banka bilgilerinde değişiklik yapılabilir. Ödemenin carinin istediğimiz bankasına gitmesi sağlanabilir. Kayıt edilmiş talimatlardan bankaların istediği Text, Excel ya da PDF raporlar oluşturulur. Gerçekleşen talimatlar tek tuş ile muhasebeleştirilir. Çek ve senetler kart ve işlemler bazında takip edilir. Ticari hayatta kullanılan bütün işlem pozisyonları takip edilebilmektedir. Kart üzerinden çekin gördüğü bütün işlemler izlenebilir. Pozisyonlarda yapılan değişiklikler entegrasyon tanımlamasına ihtiyaç duyulmaksızın otomatik olarak muhasebeleştirilir ve dekontları düzenlenebilir. Parametreye bağlı olarak kayıtların sistemden fiziksel olarak silinmesi engellenebilir. Silinecek olan kayıtlara silindi işareti konulur. Bu silinen evrakın geri alınması ya da günlük silinen kayıtların incelenebilmesini sağlayacaktır. Kayıt fiziksel olarak durduğu için her hangi bir bilgi kaybı söz konusu olamaz. Çok detaylı bir LOG takibi yapılmaktadır. Bütün alanlardaki değişiklikler takip edilir. Hangi kullanıcı, hangi bilgisayardan işlem yapmış, değişim öncesindeki değeri ve değişim sonrasındaki değeri kayıt edilir. Masraf merkezi kartları açılarak gelir ve gider hesaplarının departman bazında dağılımlarının takip edilmesi sağlanabilir. Bu her departmanın için açılan hesap kartlarının tek kart üzerinden takip edilmesine olanak sağlar. İstenirse gelir/gider hesabının masraf merkezlerine dağılmış rakamlarını da takip etmek mümkün olur. Bunu tersi de mümkündür. Bir masraf merkezinin hangi hesaplarla işlem gördüğü ve toplanmış hesap rakamlarını görmek mümkündür.

25 SEDNA F&B DEPO STOK YÖNETİMİ Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar. Kartlar üzerindeki birim tanımlarını kullanarak tüm stok işlemlerinizi 3 farklı birimden girebilir, raporlarınızı herhangi bir birime çevrilmiş olarak alabilirsiniz. Kartlarda tüm satıcılara ait barkod bilgisi takip edilebilmektedir. Kartlara istenildiği kadar resim eklenebilmektedir. Yeni kartlar açılması sırasında stok numarası program tarafından otomatik tespit edilir. Çok şubeli işletmelerde merkezden açılan tek stok kartının tüm şubelerde kullanılması ile işlem yükü azaltılmıştır. Grup veya stok kodu seviyesinde muhasebeleşme tanımları yapılabilmektedir. Başlıklarla gruplara ayrılmış günlük işlem girişi pek çok özelliğiyle kolay bir kullanım sunmaktadır. Tüm işlemler hatasızca muhasebeleşmekte, muhasebeleşmiş işlemin değiştirilmesi engellenmektedir. İşlem tarihine göre yapılan miktar kontrolü ile stok işlemleri sonucunda depo miktarlarının eksiye düşmesi engellenmektedir. İşlemler mal kodu üzerinden veya barkod kodu üzerinden barkod okuyucu ile girilebilmektedir. Tüm giriş çıkış işlemleri sırasında depo miktarları anında izlenebilmektedir. Kritik ve azami depo stok girişleri yapılabilmekte ve durum raporları alınabilmektedir. Departmanlardan günlük talepler girilebilmekte, depo transfer işlemleri bu talepler üzerinden yapılabilmektedir. Kapatılmış dönemler korumaya alınarak geçmişe yönelik hata ihtimali ortadan kaldırılmıştır Sözleşme harici fiyatlardan alış faturası girilmesi ya da satın alma onay mekanizması haricinde manuel alış faturası girilmesi engellenebilmektedir. Tüm işlemler, alımlar, sayımlar, talepler, transferler programın SednaFBMobil sürümü ile el terminali üzerinden de yapılabilmekte ve programa kolaylıkla aktarılabilmektedir.

Sedna F&B Depo Stok Yönetimi. Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar

Sedna F&B Depo Stok Yönetimi. Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar Sedna F&B Depo Stok Yönetimi Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar Kartlar üzerindeki birim tanımlarını kullanarak tüm stok

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz

20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz 20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz Turizm Sektöründeki Birçok Markanın Üreticisidir. Ürettiğimiz yazılımlar, bir tesisin operasyonel, finansal ve idari yönetimini sağlayacak

Detaylı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı 20 Yılı aşan bilgi birikimi 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi Değişen ihtiyaçlara uygun teknolojik çözümler 450 Tesis ve işletme Sınırsız müşteri memnuniyeti Yaygın destek ağı RMOS FRONT OFFICE

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE )

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE ) ( BACK OFFICE ) RMOS MUHASEBE SİSTEM OTOMASYONU Rmos önbüro,pos sistemi ile tam entegre. Sistem üzerinden birden fazla modül ( ekran ) üzerinde aynı anda çalışabilme imkanı. Gelişmiş yetkilendirme sistemi

Detaylı

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!!

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET DEMO KILAVUZU FATURA İŞLEMLERİ VE LUCA NET TE YAPILABİLEN İŞLEMLER Luca Net programında açık fatura kesebilmek için muhakkak cari kartların tanımlanması gerekmektedir.

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Devre Mülk ve Tatil Yönetim Sistemi Dairelerin dönemlere göre doluluk

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU

WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU Resif Web Otel Otomasyonu ile başka hiçbir yazılım programına ihtiyaç duymadan tesisinizi yönetebilir; Personel Kontrol sisteminden, misafir bilgilerinin eksiksiz ve otomatik

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim!

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Kurumun misyon ve hedefini benimsemiş, iyi eğitim almış, konusunda uzman kişilerin doğru görev tanımları altında verimli bir şekilde görev aldıkları firmalarda

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Arkman Programları Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Turizm Acentesi Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: Web üzerinden ve/veya Turizm Acentesi ofisinde satılmış biletlerin Arkman

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

Kullanıcı Yetkilendirme Formu

Kullanıcı Yetkilendirme Formu Kullanıcı Yetkilendirme Formu Modül Raporlama Listeleme Ekleme Değişiklik İptal Silme Tam Yetki Firmalar Anlaşmalar Rezervasyon Fiyatlandırma Özel Fiyat Verme Rez. Indirimi Fiyat Kilitleme Rez. Avansi

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Operasyon Yönetim Sistemi Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi 1.ADIM ÇAĞRI KAYIT YÖNETİMİ ISO 10002 Müşteri Memnuyeti Yönetim Sisteminin Uygulanması Çağrı Kayıt Yönetimi Müşteri talep

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON e-defter IDECON e-arşiv IDECON e-mutabakat, B Formu ve Cari hesap mutabakatlarını

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI İNŞAAT MUHASEBE & ŞANTİYE MALİYET YÖNETİMİ www.noayazilim.com İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI NOA YAZILIM» Şantiye Gelir & Gider & Hakediş» Cari Hesap Takibi & Borç & Alacak» Fatura & İrsaliye & Stok & İmalat»

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON Seyahat Avans Masraf Takip IDECON Gayri Menkul Yönetimi IDECON e-defter IDECON e-arşiv

Detaylı

Otel Giriş Günleri Otel Hafta Sonu Günleri Katkı Payları Otel Ekstraları Ürün Kontratları...

Otel Giriş Günleri Otel Hafta Sonu Günleri Katkı Payları Otel Ekstraları Ürün Kontratları... İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... vii ACENTA OTOMASYONLARI... 1 1.1. Veri Süreçleri... 2 1.2. Sistem Yapıları... 4 1.2.1. Modüller... 5 1.3. Kontrat Modülü... 6 1.3.1. Otel Sözleşmeleri... 8 1.3.2. Oda fiyatları...

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

Kullanıcı Yetkilendirme Formu

Kullanıcı Yetkilendirme Formu Kullanıcı Yetkilendirme Formu Modül Raporlama Listeleme Ekleme Değişiklik İptal Silme Tam Yetki Firmalar Anlaşmalar Rezervasyon Fiyatlandırma Özel Fiyat Verme Rez. Indirimi Fiyat Kilitleme Rez. Avansi

Detaylı

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 Doğrudan Temin Sistemi (DTS) Hakkında Doğrudan Temin Sistemi Nedir? Üniversitemiz harcama birimleri tarafından yapılan doğrudan temin alımlarının

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır.

Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır. Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır. ROBO Framework içinde uygulanan tüm belgeler aynı yapıdan miras yolu

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Tur Versiyonu 2 Otel + Transfer & Günlük Tur & Ulaşım & Rent A Car u + Günlük Operasyon & Maliyetlendirme + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler = Tour-1 Tur

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

DÜŞÜNCE ve FİKİRLERİNİZİN TEKNOLOJİK YANSIMASI

DÜŞÜNCE ve FİKİRLERİNİZİN TEKNOLOJİK YANSIMASI DÜŞÜNCE ve FİKİRLERİNİZİN TEKNOLOJİK YANSIMASI Turizm sektöründe faaliyet gösteren konaklama tesislerinin ihtiyaçları doğrultusunda, dijital işletme anlayışının alt yapısını oluşturacak yazılımlar üretmek,

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi 03.05.2011 1 İÇERİK OTO-MOBILE Standart Süreç OTO-MOBILE Avantajlar Sistem Görünümü Sistem Bilgisi Yazılım / Donanım Gereksinimi 2 3 Tamir/Bakım Talebi Müşteri Araç Kontrolü Servis İş Emri Servis Parça

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I MÜŞTERİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM POLİTİKAMIZ Türkiye nin en deneyimli ticari yazılım firmalarından biri olarak ürettiğimiz programların ancak

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Yazılım Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Akaryakıt vardiya alımında,ilgili vardiya tarihindeki satış

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir.

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Opcode Yazılım Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Şirketin çalışma alanları arasında; Nükleer tıp sektörüne yönelik otomasyon yazılımları,

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu Incoming Versiyonu 2 Otel, Grup, Günlük Tur,Paket Tur + Operasyon & Maliyetlendirme + Online (B2B) + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

Alakart ve Aktivite Rezervasyon

Alakart ve Aktivite Rezervasyon Alakart ve Aktivite Rezervasyon Misafirlerin otel içerisindeki alakart restoran veya aktivitelerden yararlanabilmek için rezervasyon taleplerini bulundukları yerden interaktif olarak iletebilir. Bu taleplerin

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre TM Ataşehir deki 1 İki Problem Tek Çözüm Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre Ne öneriyoruz? Müşterilerinize daha kaliteli ve hatasız hizmet sunmak ve farklılık yaratmak, aynı zamanda

Detaylı

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 4 2.1. Nakit Akış Programı Ana Tablo İçeriği..4 2.2. Üst Menü İçeriği..6 2.2.1. Ayarlar Menü.....6 2.2.2. Yönetim Menü...8 2.3. Alt

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

GO Plus Ürün Fark Dokümanı

GO Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 GO PLUS Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma kredi

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım Satınalma Finans Lastik Servis Satış Dış Ticaret Lastik Otel Fatura CRM Lastik Kaplama Cari E-Fatura B2B (Bayii Yönetimi) Muhasebe E-Defter B2C( Müşteri Yönetimi)

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü CARİ İŞLEMLER Genel Borç Alacak Dökümü Cari hesaplarınıza ilişkin borç, alacak ve bakiyelerinin alındığı rapordur. Cari aktif kodları kullanılabildiğinden gruplar halinde borç alacaklar görülebilmektedir.

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi En son teknolojik gelişmeleri ve sosyal gelişmeleri takip

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Kampanya Fiyatı Eğitim Saati BİLANÇO USULÜ MUHASEBE Ek Mali Tablolar

Detaylı

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir.

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. ENTEGRE ŞERİT ÜRETİM YAZILIMI Octopus BS Entegre Şerit Üretim Yazılımı Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. Ham döküm girişi

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ... iii GİRİŞ... 1 BİRİNCİ BÖLÜM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMLERİ

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ... iii GİRİŞ... 1 BİRİNCİ BÖLÜM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMLERİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... iii GİRİŞ... 1 BİRİNCİ BÖLÜM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMLERİ 1.Bilgi ve Bilgi Yönetim Sistemi İle İlgili Temel Kavramlar... 3 2. Bilginin Kullanım Süreci ve Kullanılma

Detaylı