GELECEĞİN FATİHLERİ, FATİH KOLEJİ NDE YETİŞİYOR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GELECEĞİN FATİHLERİ, FATİH KOLEJİ NDE YETİŞİYOR."

Transkript

1 Düzce Özel Fatih Ortaokulu Kayıt ve Tanıtım Broşürü GELECEĞİN FATİHLERİ, FATİH KOLEJİ NDE YETİŞİYOR. Erken Kayıt Avantajlarını Kaçırmayın!

2 02 Kalite Politikamız Vizyonumuz Eğitim sektöründe, Türkiye için dünya ile yarışmak. Misyonumuz Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir. Değerlerimiz Fatih Eğitim Kurumları, temel değerlerini aşağıdaki gibi belirlemiştir: Kalite, Çağdaşlık, Güvenilirlik, Orijinallik, Bağlılık ve Takım Çalışması Herkesin Dünyası Vizyonu Kadar Büyüktür

3 03 Olimpiyat ve Proje Çalışmalarımız Amacımız; bilimsel çalışmalara yatkın öğrencileri seçmek, onları bu doğrultuda hazırlamak, genç beyinleri düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya teşvik etmek, çevrelerindeki sorunlara ve problemlere kayıtsız kalmamayı öğretmek ve problem çözme tekniği ve yeteneği kazandırmaktır. Okulumuzda Matematik Olimpiyatları na 5.sınıftan itibaren çalışmaya başlanmaktadır. Olimpiyat çalışmaları hafta içi ve hafta sonu yapılmaktadır. Proje çalışmaları ise matematik, fen bilgisi ve sosyal bilgiler derslerinde bir plan dahilinde istekli öğrencilerimiz ile yapılmaktadır. Seminerler Seminer çalışmalarımız; okula uyum, sınavlara ve hayata hazırlık, verimli ders çalışma teknikleri, ergenlik dönemi özellikleri, etkili iletişim becerileri, sınav kaygısıyla baş etme, meslek seçimi vb. gibi konularda alanında uzman kişiler tarafından, okul-aile birlikteliğine ve eğitim sürecine katkı sağlamak amacıyla yapılmaktadır.

4 04 Eğitimin Bir Parçası Geziler Velilerimize ve öğrencilerimize yönelik çeşitli gezi organizasyonları yapılmaktadır. Bu yıl velilerimize yönelik olarak Uzungöl ve Ayder Yaylasında konaklamalı 3 günlük Karadeniz Gezisi planlanmıştır. Öğrencilerimize yönelik olarak ise yine 3 günlük Konya-Antalya gezisi ile İstanbul gezileri planlanmıştır. Gezilerden sonra öğrencilerin gözlemlerini anlatacakları raporlar, gezilen yer hakkında genel bir tartışma veya gezi izlenimlerini anlatan bir kompozisyon ile kalıcılık sağlanmaktadır. Fatihler Okuyor Fatih Koleji nde kitap okumanın önemi çok iyi bilinmekte, kitap okuma bir boş zaman alışkanlığı olarak değil önemli bir ihtiyaç olarak görülmektedir. Bu nedenle Fatih Koleji nde güne 20 dakika kitap okuyarak başlanmaktadır. Öğrencilerimizin yıl içinde okuduğu kitaplar, öğrenci ve öğretmenlerimizin istekleri doğrultusunda her yıl güncellenmekte ve belirlenen kitaplar aylık olarak kendilerine verilmektedir. Tavsiye edilen bu kitaplar sanal ortamda da okunabilmekte ve öğrencilerimiz okudukları bu kitaplardan on-line olarak sınav olabilmektedir. Kitap sınavı sonuçları velilerimize sms olarak da gönderilmekte olup bu şekilde öğrencilerimizin daha nitelikli kitap okumaları sağlanmaktadır.

5 Okul Bilgi Sistemi 05 e-fatih Fatih Kolejinde başarının bilgiye zamanında ulaşmak ve iyi bir takiple geleceği düşüncesi hâkimdir. Öğrencilerimizin hayata hazırlanması ve başarılı bir şekilde yetişmesi kurumumuzun en önemli önceliğidir. Öğrencilerin takip edilmesi bu faaliyetin verimliliğini artıran en temel güçlerden biridir. Öğrenciyi rahatsız edecek, onda baskı unsuru oluşturacak bir takipten ziyade, onları başarıya yönlendiren ve bu hususta iradelerini kullanmaya teşvik eden bir takip sistemi öğrenci, öğretmen ve velinin işini kolaylaştıracaktır. Öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz, internet ortamındaki bilgi havuzumuza, öğrencimizin bir hafta içerisinde öğrendiği konuları, bu derslerdeki performansını, okul içerisinde sergilediği davranışları ve hafta sonu yapması gereken ev ödevleri ve okulumuz ile ilgili haber ve duyurular hakkında veriler girerek Öğrenci Bilgi Sistemi ni (efatih) işletirler. Bunun yanında velilerimiz efatih üzerinden öğrencimizin servis bilgilerine ulaşabilmekte, PDR Servisinden ve istediği branş dersinden randevu alabilmektedir. Fatih Koleji velisi, ister iş yerinde ister evinde isterse mobil olarak bu bilgilere ulaşabilme imkânına sahiptir. Ortaokul Düzce Düzce Fatih Ortaokulu Telefon : Faks : Adres : Yunus Güner Kampüsü Beyköy / DÜZCE Fatih Karnem e-fatih içereğindeki tüm bilgiler Fatih Karnem olarak her cuma günü Haftalık Performans Karnesi şeklinde verilmektedir.

6 06 TEOG Hazırlık Kursları TEOG sınavlarına hazırlık amacıyla tüm derslerden ekstra 200 saatten fazla, konu anlatımları, branş soru çözümleri, analizleri öğretmenlerimiz tarafından yapılmaktadır. Branş öğretmenleri gözetiminde konu tekrarları ve takip çalışmaları yapılarak ofis sınıfları oluşturulmaktadır. 8 kişilik özel sınıflarda her öğrenciyle bire bir ilgilenme imkânı sunulur. Öğrencilerimiz rahatça soru sorabilir ve öğretmenlerimiz tarafından sıkı bir şekilde takip edilir. Sistemli ve planlı ders işleme yöntemlerimizle konular kısa zamanda bitirildikten sonra defalarca tekrar edilir. Öğrencilerin sınava eksiksiz girmesi sağlanır. Soru çözme dersleri sayesinde öğrenciler, öğretmenlerinin gözetiminde soru çözer, yapamadıkları veya eksik oldukları konular öğretmenlerimiz tarafından anında öğrencilere anlatılır. Konu tarama testleri ile öğrencilerin geldikleri yere kadar olan konularda eksiklikleri belirlenir ve bu eksikliklerin giderilmesi için bireysel çalışma programları uygulanır. Müfredat ile bire bir örtüşen deneme sınavlarımız sayesinde öğrencilerimiz sınavlara büyük bir alışkanlık içerisinde girerler. Kurulan veli-öğrenci-öğretmen üçgeni sayesinde doğru iletişim sağlanır ve velilerimiz çocuklarının gelişimi hakkında bilgilendirilir. Okul En İyi Ders Hanedir

7 Randevulu Veli Toplantıları RDS 07 Bu görüşmede anne, baba, çocuk, branş öğretmenleri ve idareden bir yöneticinin bulunduğu bir ortamda, öğrenci ile ilgili her türlü durum görüşülebilmektedir. Sınav sonuçları ekrana yansıtılmakta, öğrencinin ders içi performansları öğretmenlerce değerlendirilmekte ve öğrencinin evdeki çalışmaları hakkında veliden bilgi alınmaktadır. Bir sonraki görüşme için hedeflerin de belirlendiği toplantı dakika arası sürmektedir. Bütün öğretmenler aynı ortamda yorum yaptıklarından, öğrenci için daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Öğretmenlerin yorumlarını öğrenci de dinlediğinden, toplantı bilgileri aracısız olarak öğrenciye de ulaşmaktadır. Veli paylaşmak istediklerini tüm öğretmenlere ve okul idaresine iletebilmektedir. Deneme Sınavları Dershanelerin kapatılma süreci ile birlikte dershane işlevlerinin tamamını okul ortamında, sizlere sunuyoruz. 200 saatten fazla etüt ve ofis çalışmaları ve her hafta düzenli yapılacak deneme sınavları, konu tarama testleri ile öğrencilerimizi TEOG sınavlarına en iyi şekilde hazırlıyoruz. 5. ve 6. Sınıflara ise ekstra 5 adet İngilizce deneme sınavı yapılmaktadır. Sınav sonuçları cep telefonlarınıza mesaj olarak gönderilmekte olup analizlerini e-fatih üzerinden takip edebilirsiniz.

8 08 Yoğunlaştırılmış İngilizce Programı Özel Düzce Fatih Ortaokulu 5. Sınıf öğrencilerine haftada 14 saat ve yılda 500 saatin üzerinde ders ile Yoğunlaştırılmış İngilizce Programı uygulamaktadır. Marmara geneli birçok özel öğretim kurumunun ortaklaşa düzenlediği programa göre; Main Course (Ana Ders) Reading& Writing (Okuma Yazma) Cambridge English Exam hazırlık dersleri 10 adet hikaye (Story Fun) Bilgisayar Destekli Program, Dijital kütüphane (Your Learning Place ) Flyers sınavları SELT ACADEMY den 5.sınıflara özel 4 ayrı deneme Quizler Çalışma sayfaları (worksheets) Yabancı Öğretmen Dersleri (Native Speakers) Akıllı tahta uygulamaları ve interaktif programlar uygulanmaktadır. Sınıf içi-okul içi planlanan farklı uygulama etkinlikleri ile oldukça yoğun bir İngilizce öğretim programı uygulanmaktadır. Bu program son derece yoğun geçmekte olup sene sonunda, öğrencilerin çoğunluğunun kendi seviyelerinin çok üstüne çıkabildikleri gözlemlenmiştir. 6. sınıfta da Yoğunlaştırılmış İngilizce haftada 11 saat ve yılda 400 saatin üzerinde ders ile devam etmektedir. Okulumuzda bulunan yabancı uyruklu öğretmenler sayesinde öğrencilerimiz İngilizce pratik yapma konusunda büyük avantaj elde etmektedirler.

9 09 Ayrıca yarıyıl ve yaz tatillerinde yapılan İngilizce Yaz-Kış Okulu programlarında yabancı uyruklu öğretmenlerimizin dersleri yoğunlaştırılmakta ve öğrencilerimiz İngiltere-Amerika yaz okulları programına dahil edilmektedir. Bu sayede öğrencilerimizin İngilizce eğitiminde büyük atılım gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Okulumuzda Bilgisayar Destekli Yabancı Dil Öğretimi Programı kullanılmaktadır. YLP (Online Dijital Kütüphane). Öğrencilerimizin bilgisayardan yararlanma becerileri gelişirken yabancı dil eğitimine ilgileri de artmaktadır. Sistem öğrencilerimizin hem görsel hem işitsel öğrenimlerine yardımcı olmaktadır. Bu program okulda yapılan bazı aktivitelerle desteklenmektedir. Örneğin İngilizce fuarı, sınıflar arası bilgi yarışmaları, fıkra ve tekerleme yarışmaları vb yılında bağımsız yabancı uzman eğitimci grubu tarafından hazırlanan 11 sayfalık değerlendirme raporuna göre; YIP oldukça başarılı olmuştur; tüm menfaat sahipleri uygulamadan mutlu olup öğrenciler İngilizceden keyif almakta ve İngilizceyi kendilerine güven duyarak konuşmayı öğrenmektedirler. Etüt ve Ofis Çalışmaları Öğrencilerimizin iyi anlayamadıkları ya da tekrar etmek istedikleri konulara yönelik olarak 1-7 kişilik özel gruplar oluşturularak Ofis Çalışmaları yapılmaktadır. Ofis isteklerini e-fatih sistemi üzerinden öğrenci yada velisi talep etmektedir. Bunların dışında akademik takvimimizde belirtilen günlerde sınıf öğretmeni ya da branş öğretmenleri tarafından soru çözme ya da konu tekrarı etüt çalışmaları da yapılmaktadır.

10 10 Kulüp Çalışmaları Okullarımızda sunulan sosyal faaliyetlere katılan çocuklarımızın, bunu okul dışında da sürdürmelerinin onların eğitimlerini olumlu yönde etkileyeceğine inanıyoruz. Gelecekte hangi alanda olursa olsun kendini yetiştiren bireylerin sosyal yönlerinin gelişmiş olmaları, onları hayatta daha başarılı insanlar yapacaktır. Bu nedenle kulüp seçimi yaparken hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin dikkatli olmalarını, seçilecek faaliyetlerin bir anlık heves olarak değil de ilerde de sürdürülecek bir etkinlik olarak görülmesini tavsiye ediyoruz. Yüzme Tiyatro Gitar Model Uçak Futbol Basketbol Okçuluk Masa Tenisi Eskrim Kort Tenisi İngilizce - KET Görsel Sanatlar Matematik Olimpiyatları Akıl Oyunları

11 Ödeme Seçenekleri 11 Açıklamalar Erken kayıt dönemi; mart, nisan ve mayıs aylarını kapsamakta olup, mart ayı %11, nisan ayı %6, mayıs ayında ise %4 indirim uygulanacaktır. Kardeş indirimi her bir kardeş için %5 tir. Kamu personeli indirimi %5 tir. Peşin İndirimi %8 dir. Fiyatlarımıza KDV ve yemek ücreti dahildir. Servis, kırtasiye ve kıyafet ücretleri dahil değildir. İndirimlerin tamamı Eğitim Ücreti üzerinden yapılmaktadır. Önceki döneme ait borç bakiyeleri kapatılmadan kayıt yenileme işlemi yapılamaz. Kesinlikle açık hesap ile kayıt alınmayacaktır. İlk taksit kayıt sırasında peşin alınır. Kayıt yenileme işleminde, muhasebe kaydı yapılmadan kayıt yenilenmiş sayılmaz. Kayıt esnasında öğrenci ve velinin nüfus cüzdanları fotokopileri alınır. Halen okulumuzda okuyan ve yönetmelik gereği belirtilen tarihler arasında kayıt yaptırmayan öğrencilerin kayıtları ancak kontenjan açığı kalması halinde yapılacaktır. Erken Kayıt Döneminde Kayıt Yaptıran Herkese Hediye! Hesap Numaraları BANKASYA DÜZCE ŞUBESİ TR GARANTİ BANKASI DÜZCE ŞUBESİ TR YAPI KREDİ BANKASI DÜZCE ŞUBESİ TR Banka aracılıgıyla ödeme yapmak isteyen velilerimiz kayıt yaptıracakları okulumuzun hesabına havale veya EFT yapabilirler. Ödeme islemi yapılırken dekontun açıklama kısmına ögrencinin adı, soyadı ve okul-sube adı yazılmalıdır. Kayıt sırasında bu dekontun bir nüshasının kayıt memurumuza teslim edilmesi gerekmektedir.

12 Yunus Güner Kampüsü Beyköy / DÜZCE Tel: Faks:

İlköğretim Fen ve Teknoloji Öğretim Programı. Fen ve Teknoloji Program ve Planlama Dersi

İlköğretim Fen ve Teknoloji Öğretim Programı. Fen ve Teknoloji Program ve Planlama Dersi İlköğretim Fen ve Teknoloji Öğretim Programı Fen ve Teknoloji Program ve Planlama Dersi Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları 1. Ataturk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Ataturk milliyetciliğine

Detaylı

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Sayın Veli ; Bu bölümde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Eğitim, Etkinlik, Ücret ve Öğrenci kaydı ile

Detaylı

Neşe ve Eğlence dolu tatil..

Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitimde ZİRVE - Hizmette KALİTE Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitim yılı kayıtlarımız devam ediyor.. 2 Sayın velimiz; Bu broşürde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Bazı özet bilgileri bulunmaktadır. Okulumuzun

Detaylı

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI JALE TEZER EĞİTİM KURUMLARI JALE TEZER KOLEJİ TEZER KOLEJİ JALE JALE TEZER ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ OFİS SİSTEMİ (ETÜT) EĞİTİM DANIŞMANLIĞI (KARİYER MERKEZİ) SOSYAL İMKÂNLAR TEOG SINAVINA HAZIRLIK HER

Detaylı

OSMANCIK KAYMAKMLIĞI NENAHTUN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ AİLEM OKULDA PROJESİ

OSMANCIK KAYMAKMLIĞI NENAHTUN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ AİLEM OKULDA PROJESİ OSMANCIK KAYMAKMLIĞI NENAHTUN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ AİLEM OKULDA PROJESİ OSMANCIK 2015 Proje Adı: AİLEM OKULDA Projenin Sahibi: Nenehatun Ortaokulu Sekretarya: Nenehatun Ortaokulu Proje Ekibi Projenin Sloganı:

Detaylı

Matematik Öğretimi. Ne? 1

Matematik Öğretimi. Ne? 1 Matematik Öğretimi Ne? 1 Matematik nedir? Matematik, sayı ve uzay bilimidir. Matematik, tüm olası modellerin incelenmesidir Matematiğin özü, sayı ve miktarla ilgili düşüncelerle çalışmak değildir. Matematik,

Detaylı

Her Okulun Bir Projesi Var

Her Okulun Bir Projesi Var T.C ÇORUM VALİLİĞİ ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU Her Okulun Bir Projesi Var Merak Eden Çocuk Saati ÇORUM 2017 Proje Adı: Merak Eden Çocuk Saati Projenin Sahibi: Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2018-2019

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ Sayın veli, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında kış okulunu açmamızdaki temel sebep öğrencilerimizin hafta içi aldıkları laboratuvar çalışmaları,

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr YGS-LYS de 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi www.cinarkoleji.com.tr Çınar Koleji nde güne her sabah mutlulukla başlarsınız. 20 yıllık eğitim tecrübesiyle geliştirilen Sınavlara Hazırlık Sistemi ile sınav endişesi

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2015-2016 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Trabzon Koleji'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2015-2016

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2017-2018 GİRİŞ Bu kılavuz, bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. TED Trabzon Koleji'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini Okulumuza, 2017-2018

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu kılavuz, 2017-2018 eğitim öğretim yılında TED Kocaeli Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU TED DİYARBAKIR KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU 1 2 ÖNSÖZ Bu kitapçık 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında TED Diyarbakır Koleji Özel anasınıfına, Özel ilkokula

Detaylı

JALE TEZER ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! Eğitimde 48 yıl 1, 2, 3 VE 4. SINIFLAR İÇİN 4-8 KİŞİLİK GRUPLAR

JALE TEZER ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! Eğitimde 48 yıl 1, 2, 3 VE 4. SINIFLAR İÇİN 4-8 KİŞİLİK GRUPLAR R KOLEJİ EZE ET EJ OL RK İ JA L JALE TEZE JALE TEZER EĞİTİM KURUMLARI JALE TEZER ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ 1, 2, 3 VE 4. SINIFLAR İÇİN 4-8 KİŞİLİK GRUPLAR SOSYAL İMKÂNLAR ÖĞRENCİ TAKİP SİSTEMİ KARİYER

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU

TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Denizli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2014-2015 eğitim öğretim

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.

Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Mustafa Kemal ATATÜRK VİZYONUMUZ

Detaylı

TED KOCAELİ KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

TED KOCAELİ KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 16-17 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 16-17 eğitim

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

DERS: EĞİTİM YÖNETİMİ

DERS: EĞİTİM YÖNETİMİ DERS: EĞİTİM YÖNETİMİ Dersin verildiği Fakülte: Bölüm: Öğretim Üyesi: İletişim: Eğitim Bilimleri Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Doç.Dr. Şakir ÇINKIR scinkir@gmail.com 1.HAFTA: EĞİTİM YÖNETİMİ

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI BAŞARININ ANAHTARI ARMADA OKULLARI Armada okullarında her sınıf seviyesine uygun MEB program standartlarına dikkat edilerek eğitim ve öğretim yöntemleriyle de zenginleştirilmiş uygulamalar ve teknolojik

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL FAALİYET RAPORU 2 Gelenekten Geleceğe 4 Eğitim Felsefemiz 7 Faaliyet Raporu 21 Belirli Gün Ve Haftalar 25 Kulüp Çalışmaları 29 Ölçme-Değerlendirme Çalışmaları

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK KARTEPE GENEL KURULU 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arifesi Kurban Bayramı

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

LİSEYE GEÇİŞTE YENİ SİSTEM

LİSEYE GEÇİŞTE YENİ SİSTEM LİSEYE GEÇİŞTE YENİ SİSTEM LİSEYE GEÇİŞTE YENİ SİSTEM HAKKINDA Eylül ayının ortalarında TEOG sisteminin kaldırılacağına dair medyada çıkan haberlerin ardından eğitim camiasında meraklı bir bekleyiş başlamıştır.

Detaylı

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013 İDARE - ÖĞRETMENLER- PDR - AİLE BİRLİĞİ ÖZEL ANTAKYA ATA U 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 1-Hizmetiçi eğitimler (ÖĞRETMENLERE )(İDARE) 2- Ders programının oluşturulması(idare) 3- Öğretmenleri

Detaylı

EĞİTİM YILI

EĞİTİM YILI OKULUMUZ T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından BEYAZ BAYRAK ile ödüllendirilmiştir. 2017 12 Haziran 11 Ağustos 2017-2018 EĞİTİM YILI kayıtlarımız başlamıştır. Sayın Veli ; Bu Kitapçıkta yalnızca

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME Öğretmenlerimiz: Esra Akkoyun: 1 A/B Pelin Yaman: 1 C/D ATAFENDE İngilizce programı Avrupa Dil standartları ve çoklu zekâ kuramına uygun olarak

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

TED MALATYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU HAFTA İÇİ HAFTA SONU TAKVİYE ETÜT YÖNERGESİ

TED MALATYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU HAFTA İÇİ HAFTA SONU TAKVİYE ETÜT YÖNERGESİ TED MALATYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU HAFTA İÇİ HAFTA SONU TAKVİYE ETÜT YÖNERGESİ AMAC: Madde l. Yonergenin amaci, TED Malatya Koleji Akademik başarının sağlanması kapsamında okulumuzda etkin egitim almak

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

Anaokulundan Yükseköğretime Kadar Milli Manevi Değerlerinde ve Akademik Çalışmalarında öncü olan, Asfa Eğitim Kurumları, yılların getirdiği birikim

Anaokulundan Yükseköğretime Kadar Milli Manevi Değerlerinde ve Akademik Çalışmalarında öncü olan, Asfa Eğitim Kurumları, yılların getirdiği birikim Anaokulundan Yükseköğretime Kadar Milli Manevi Değerlerinde ve Akademik Çalışmalarında öncü olan, Asfa Eğitim Kurumları, yılların getirdiği birikim ve tecrübeyle Yeni Ortaöğretime Geçiş Sistemi nde de

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

TEOG un ARDINDAN YENİ LİSEYE GİRİŞ SİSTEMİ LGS. "Veli Tercihine Bağlı Serbest Kayıt Sistemi" Sınav 02 Haziran 2018 Cumartesi saat da yapılacak.

TEOG un ARDINDAN YENİ LİSEYE GİRİŞ SİSTEMİ LGS. Veli Tercihine Bağlı Serbest Kayıt Sistemi Sınav 02 Haziran 2018 Cumartesi saat da yapılacak. TEOG un ARDINDAN YENİ LİSEYE GİRİŞ SİSTEMİ LGS "Veli Tercihine Bağlı Serbest Kayıt Sistemi" İsteğe bağlı bir sınav. Sorular MEB tarafından hazırlanacak. Merkezi bir sınav olacak. Sınav 02 Haziran 2018

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ 5. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 6. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 7. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 TÜRKÇE 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 MATEMATİK 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 DİN KÜL.

Detaylı

Türkiye Milli Eğitim Sisteminin Yasal Dayanakları. 2. Eğitim ve Öğretimi Düzenleyen Yasalar. 3. Milli Eğitim Şuraları. 4.

Türkiye Milli Eğitim Sisteminin Yasal Dayanakları. 2. Eğitim ve Öğretimi Düzenleyen Yasalar. 3. Milli Eğitim Şuraları. 4. Türkiye Milli Eğitim Sisteminin Yasal Dayanakları 1. T.C. Anayasası, 2. Eğitim ve Öğretimi Düzenleyen Yasalar 3. Milli Eğitim Şuraları 4. Kalkınma Planları 5. Hükümet Programları Milli Eğitim Temel Kanunu

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE I- OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜ KAYIT KABUL KOŞULLARI Kayıtlarımız 6 Nisan 2015

Detaylı

PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ

PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Modeli (TEOG) 2013-2014 eğitim-öğretim yılından başlayarak 6 temel ders için 8.sınıf öğretmenleri tarafından

Detaylı

İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA

İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA 2013 1 ŞAPHANE 75.YIL İLKOKULU/ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Kütahya Şaphane 75.Yıl İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü olarak; 1-Öğretim Çalışmaları (Kazanımlara Ulaşma Düzeyi

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ LYS Tercih işlemleri

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ LYS Tercih işlemleri İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ 2015 LYS Tercih işlemleri 2015 LYS Tercih işlemleri 16 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 23:59

Detaylı

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG D O S Y A S I 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : TEFENNİ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ B- KURUM

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI. 5, 6 ve 7. SINIF NAKİL SINAVLARI KILAVUZU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI. 5, 6 ve 7. SINIF NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5, 6 ve 7. SINIF NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için 5, 6 ve 7. sınıflara Nakil Sınavı ile kontenjan dâhilinde öğrenci alınacaktır. Nakil Sınavı

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK AKADEMİSİ. açılan kapı SEDA. Bașarıya

SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK AKADEMİSİ. açılan kapı SEDA. Bașarıya Bașarıya açılan kapı SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK AKADEMİSİ SEDA SULTANGAZİ BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEK AKADEMİSİ BAŞARIYA GİDEN YOL SULTANÇİFTLİĞİ SEDA İ nsanlar bireysel farklılık taşırlar. Bu farklılıkları

Detaylı

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 ÖZEL TANI ORTAOKULU 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 31TEMMUZ 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 18 AĞUSTOS 2017 SAAT 18.00 DE VELİ-ÖĞRENCİ- ÖĞRETMEN 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

TÜRKÇE 15 MATEMATİK 15 FEN BİLİMLERİ 15 İNKILAP TARİHİ 10 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ 10

TÜRKÇE 15 MATEMATİK 15 FEN BİLİMLERİ 15 İNKILAP TARİHİ 10 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ 10 Sayın Veliler; Sevgili Öğrencilerimiz, TED Malatya Koleji Özel Ortaokulu olarak 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik yaz döneminde uygulanmak üzere haftada 25 saatlik bir çalışmayla 8. Sınıf TEOG 1 müfredatında

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı

5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı 5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı DERS SAATLERİ İngilizce Main Course 12 Skills- Native 5+1 Türkçe 6 Matematik 5 Fen ve Teknoloji 4 Sosyal Bilgiler- 3 Beden Eğitimi 2 Din Kültürü - 2

Detaylı

Öğrencilerimizin dil bilgisi becerilerini geliştirirken, ilk yıllarda oluşmaya başlayan sözcük dağarcıklarını zenginleştirmek, böylece öğrencilerin

Öğrencilerimizin dil bilgisi becerilerini geliştirirken, ilk yıllarda oluşmaya başlayan sözcük dağarcıklarını zenginleştirmek, böylece öğrencilerin LOGO Öğrencilerimizin dil bilgisi becerilerini geliştirirken, ilk yıllarda oluşmaya başlayan sözcük dağarcıklarını zenginleştirmek, böylece öğrencilerin kendilerini sözlü ve yazılı olarak daha akıcı ve

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI Öğrencilerimiz; okulumuzda öğrenci merkezli öğretim yöntemleriyle, problem çözme, deney yapma, tartışma ve sorgulamaya

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Brifing Dosyası Kavak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Tel: 362 741 32 39 Adres : Yaşar Doğu Mah. Adnan Menderes Cad. Nu:128 Kavak/SAMSUN

Detaylı

TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ. 8. Bölüm Eğitim Bilimine Giriş GÜLENAZ SELÇUK- CİHAN ÇAKMAK-GÜRSEL AKYEL

TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ. 8. Bölüm Eğitim Bilimine Giriş GÜLENAZ SELÇUK- CİHAN ÇAKMAK-GÜRSEL AKYEL TÜRK SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ 8. Bölüm Eğitim Bilimine Giriş GÜLENAZ SELÇUK- CİHAN ÇAKMAK-GÜRSEL AKYEL TÜRK MİLLİ İNİN AMAÇLARI TÜRK MİLLİ İNİN TEMEL İLKELERİ TÜRK SİSTEMİNİN OLUŞTURULMASINDA BAŞLICA BELİRLEYİCİLER

Detaylı

ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU EĞİTİM-ÖĞRETİMM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu kılavuz, eğitim öğretim yılında TED Tokat Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza,

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2019-2020 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Trabzon Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2019-2020

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi

Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi PROJE DÖNGÜSÜ SEMİNERİ 07-11.05. 2018 TR4 - DOĞU MARMARA BÖLGESİ 7. MASA ÇALIŞTAYI Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi PROJE FİKRİ A EĞİTİM VE ÖĞRETİME ERİŞİM ve TAMAMLAMA 1 Ailelerin eğitim düzeyinin

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

Başarının Adresi ORTAOKUL. r Ça. ğrı da

Başarının Adresi ORTAOKUL. r Ça. ğrı da Başarının Adresi Nesiller, 2 emli 6Y Erd ğrı da r Ça ıldı şarıyla Yetişe n Ba ORTAOKUL 26 Öğrencilerimizin Enerjilerini Atmalarına Olanak Sağlayan Fiziki Mekânlar Mimarisiyle geniş aktivite sahalarıyla

Detaylı

DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER

DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER DÖNEM SONU İTİBARİYLE YAPILMASI GEREKENLER 1) 4.sınıflar için yazılı sınav ve ders etkinliklere katılım puanları aşağıdaki gibi olmalıdır. ( nin 22. maddesinin 1. Ve 3. fıkraları) Ders Yazılı Sayısı Ders

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI HEDEFLER 1 Tüm sınıflarda mesleki formasyon kazandırmak. 1. Kur'an-ı Kerimi tecvid kurallarına uygun bir şekilde yüzüne okuyabilmek, İmam- Hatip'lik yapacak düzeyde ayet ve sureleri ezberlemek. 2. Kur'an-ı

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NAKİL SINAVLARI KILAVUZU 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı için 5., 6. ve 7. sınıflara Nakil Sınavı ile kontenjan dahilinde öğrenci alınacaktır. Nakil Sınavı ile ilgili

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 2018-2019 ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 1 İLETİŞİM BİLGİLERİ ERENKÖY KAMPÜS 19 MAYIS MAH. ÇEVRE SOK. NO: 2 ERENKÖY-İSTANBUL TEL: 0 216 360 53 13 / FAX: 0 216 360 54 81 cevre@cevrekoleji.k12.tr

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA!

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! 2016-2017 İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Spor... İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Sanat... İlkokul & Ortaokul Kış Okulu

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu 1. Dönemini gururla tamamladı. Öğrencilerimiz bu dönem boyunca sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2019 2020 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU (01.01.2015-31.12.2015 TARİHLERİ ARASI DOĞUMLULAR) 2019/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2019-2020

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 2019 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2014 DOĞUMLULAR (01.01.2014-31.12.2014 TARİHLERİ ARASINDA DOĞAN) E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA 0 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Özel İlkokulu ve Ortaokulunun 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Kayıt, Ücretlendirme Esasları ve Diğer Kurallar Ondokuz

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ 27 Haziran, 2018 Sayın Velimiz, Mali Kayıt süreci işlemlerinizin daha hızlı ve kolay yapılabilmesi amacı ile, aşağıda bahsi geçen konulara dikkatinizi

Detaylı

Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme

Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme Öğrenci merkezli sınıf çalışmaları, haftada 10 saat olan İngilizce derslerini eğlenceli hale getirir. Cambridge Üniversitesi ESOL MOVERS

Detaylı

Değerli 1. sınıf velilerimiz;

Değerli 1. sınıf velilerimiz; Değerli 1. sınıf velilerimiz; Sizleri bu yılki İngilizce programımız ile ilgili bilgilendirmek istiyoruz. Anaokulu öğretmenlerimizden aldığımız bilgilerle ve birlikte geçirmiş olduğumuz bu oryantasyon

Detaylı

wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq SERVİSİ

wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq SERVİSİ ORTAKÖY ANADOLU LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ 2012 ORTAKÖY ANADOLU LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ Rehberlik, bireye kendini anlaması, çevredeki olanakları tanıması ve doğru

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ AY HAF GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S

Detaylı

M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ Neden M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Arapça, İngilizce ve Rusça hazırlık sınıfı olan, Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Programı uygulayan Türkiye nin en seçkin

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSE

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSE 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSE FAALİYET RAPORU 2 Gelenekten Geleceğe 4 Eğitim Felsefemiz 7 Faaliyet Raporu 25 Belirli Gün Ve Haftalar 29 Kulüp Çalışmaları 33 Ölçme-Değerlendirme Çalışmaları 48 Veli

Detaylı

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU 24 Mayıs 20 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Heraklitos Okulumuz; Esentepe Mahallesinde 4500m2 arsa üzerine zemin+2 kat olarak inşa edilerek 4

Detaylı

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK İLKÖĞRETİM KURUMU ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK İLKÖĞRETİM KURUMU ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK İLKÖĞRETİM KURUMU ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI 2014-2015 Ölçme ve Değerlendirme, sağlıklı bir eğitim sisteminin olmazsa olmazıdır. Ölçme ve değerlendirme eğitim sisteminin ayrılmaz

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ Birinci dönem 14 EYLÜL 2015 günü başladı ve 22 Ocak 2016 tarihinde sona erdi. Tatillerin normalden fazla olduğu birinci dönemin öğrenci ve

Detaylı

Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına uygun olarak hazırlanır.

Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına uygun olarak hazırlanır. 11. SINIF EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM VE İŞLEYİŞ Ders verimli bir şekilde işlenir. Öğretmen ders anlatma hızını sınıf seviyesine göre ayarlar. Öğrencilerin anlatılanları anlama problemi olmaz. Müfredat ve test

Detaylı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi. Bahar Dönemi ERASMUS+ İngilizce Hazırlık Kursu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi. Bahar Dönemi ERASMUS+ İngilizce Hazırlık Kursu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Bahar Dönemi ERASMUS+ İngilizce Hazırlık Kursu Kursun Adı: ERASMUS+ İngilizce Hazırlık Kursu Kursun Tanımı: Katılımcıları İngilizce Dil Yeterlik Sınavlarına

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ 2016-2017 PROJENİN ADI: Bende Varım Öğretmenim PROJENİN AMACI: Öğrencilerimizin; Okul kültürüne uyum sağlaması, Akademik alanda başarılı olması, Sosyal alanda başarılı olması,

Detaylı