VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI"

Transkript

1 VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI A) İl: ŞARTNAME İlçe: Okul Adı: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: Tarih: VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 50 madde ve 4 ekten oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş ve kabul edilmiştir. Yetkili İsim: İmza / Kaşe :

2 2 B) Yetkili İsim: Görevi: Adres: Telefon: E-Posta: C) Görevli Öğrenci: Telefon Cep: Ev: E-Posta: Ev Adresi:

3 3 BU ŞARTNAME, TÜM SAYFALARI PARAFLANIP, İMZALANDIKTAN SONRA (TOPLAM 10 SAYFA + EK 1, EK-2, EK-3, EK-4), ORGANİZASYONA, YARIŞACAK EKİBİN TEMSİLCİSİ TARAFINDAN, ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR. ELEME MERKEZLERİ DIŞINDAKİ İLLERDEN KATILACAK OLAN YARIŞMACI EKİPLER, BAŞVURULARI, AŞAĞIDA BELİRTİLEN TARİHLERE KADAR KARGO İLE END PRODUCTIONS A GÖNDERECEKLERDİR. İLLERE GÖRE FARKLILIK GÖSTERECEK OLAN TARİHLERE AZAMİ DİKKAT GÖSTERİLMESİ GEREKMEKTEDİR. FAKSLA GÖNDERİLEN ŞARTNAMELER KABUL EDİLMEYECEKTİR. END PRODUCTIONS Cemil Topuzlu Cad. İş Bankası Blokları A/ Kadıköy - İSTANBUL Tel:

4 4 VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME 1. Yarışma, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yer alan tüm ortaöğretim kurumlarına açıktır. KKTC den 1 okul finalde yer alacaktır. 2. Yarışmacılar adına katıldıkları okulun öğrencisi olmak zorundadır. Kayıtlı olduğu okulda dil sınıfı (veya benzeri) açılamadığı için başka okula devam eden öğrenciler, devam ettikleri okulun ekibinde yer alabilirler. Bu öğrencilerin durumu, devam ettikleri okulun idaresi tarafından yazılı olarak belgelenmelidir. 3. Müzik alanında profesyonel eğitim veren okullar (Güzel Sanatlar Liseleri) yarışmacı oldukları takdirde, eşitlik ilkelerini korumak amacı ile, kendi aralarında ayrıca değerlendirilebilirler. Bu konuda nihai karar, profesyonel jüri tarafından, finalde performanslar izlendikten sonra verilecektir. 4. Yarışma; icra, beste, orkestra, kız solist, erkek solist,sahne performansı ve enstrüman dallarında yapılacaktır. Yarışma, eleme ve final olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek, Ankara, Adana, İzmir ve İstanbul daki elemelerde başarılı olan okullar, 26 Nisan 2014 te, İstanbul daki finalde yarışma hakkını elde edecektir. 5. Yarışmanın eleme tarihleri ve illeri Ek-3 te yer almaktadır.ayrıca resmi internet sayfası üzerinden de duyurulacaktır. 6. Yarışma ile ilgili evrakların illere göre teslim günleri EK-4 te yer almaktadır.

5 5 7. Eserler, çok sesli müzik anlayışının ışığı altında hazırlanacaktır. Ülkemizde ve dünyada geçerli, çok sesli olmak kaydı ile, tüm müzik türleri (Rock, Pop, Türk Müziği, Jazz, Soul, Halk Müziği, R&B, Chill Out, Metal, Funky vs.) yarışmada yer alabilir. Hedef, hangi türde olursa olsun, yarışma şarkısının en iyi şekilde icra edilmesidir. 8. En başarılı icra dalında seçilecek şarkının, bilinen bir grubun ya da sanatçının, daha önce yayınlanmış, popüler bir şarkısı olması gerekmektedir. Seslendirilecek şarkı yerli ya da yabancı olabilir. Dil kısıtlaması yoktur. Şarkı, sözlü olabileceği gibi, enstrümantal bir parça da seçilebilir. Tür kısıtlaması yoktur. Şarkı, orijinaline sadık kalınarak seslendirilecektir. 9. Beste dalı için hazırlanacak şarkının, özgün ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış (kaset, cd, internet vb.) olması gerekmektedir. Şarkı, sözlü ya da enstrümantal olabilir. Beste, okul öğrencilerinden birine ait olmak zorundadır. Sözler için böyle bir zorunluluk yoktur. 10. Beste dalında yarışacak olan ekipler, imzalı EK-1 belgesinde, eserlerinin özgün ve kendilerine ait olduğunu, daha önce hiç bir yerde yayınlanmadığını, önceden düzenlenen yarışmalara katılmadığını, bu şartnamenin hükümlerini aynen kabul ettiklerini belirteceklerdir. Bu şartları taşımayan eserler yarışma dışı bırakılır. Ödül verilmiş ise iptal edilir. 11. Şarkı sözleri, Anayasa nın dayandığı temel görüş ve ilkelere aykırı olamayacağı gibi, milli iradeyi zedeleyici, moral yıkıcı, müstehcen olamaz ve herhangi bir politik içerik taşıyamaz. Tüm şarkı sözleri ve etkinlikler, Türk Milli Eğitimi nin genel amaçları ve ilkelerine uygun olacak ve katılımcı okulların idarelerinin kontrolü ve onayıyla yarışmada yer alacaklardır. 12. Sahnede, önceden verdikleri bilgiler dışında başka şarkı, kostüm ve içerikle korsan gösteri yapan topluluklar yarışma dışı kalacakları gibi,gelişebilecek her türlü olay karşısında tek sorumluluk kendilerine ve dolayısıyla okullarına aittir. Organizasyon, kendi bilgisi dışında gerçekleşen bu tip olayların sorumluluğunu hiç bir şekilde paylaşmaz.

6 6 13. Her eser için sahnede seslendirme süresi maksimum 4 dakikadır. İcra ve beste dallarında yarışacak topluluklar için bu süre, her şarkı için maksimum 4 dakikadır. 14. Topluluklar 3 kişiden az ve 8 kişiden çok olmayacaktır. 15. İcra ve beste dallarında okul, farklı ekiplerle de temsil edilebilir. 16. Finale kalan ekipler, finalde, elemeler sırasında seslendirdikleri şarkıyla yarışacaklardır. Yarışma şarkısı değiştirilemez. Beste dalında finale kalan okullar da ön elemeye gönderdikleri besteyi seslendirmekle yükümlüdür. Sahnede farklı bir şarkı seslendiren ekipler diskalifiye olacaktır. 17. Yarışmacı öğrencilerin kişisel bilgilerinin doğru olmaması durumunda doğabilecek aksiliklerden organizasyon sorumlu olmayacağı gibi, organizasyon, bu tip yanlış bildirimlerde bulunan yarışmacıları diskalifiye etme hakkına sahiptir. 18. Yarışmaya beste dalında katılacak okullar bestelerini kaydedip, bu demo kaydı MP3 formatında bir CD ile organizasyona teslim edecektir. 19. Öğrenciler, ailelerinden, yarışmaya katılabileceklerine ilişkin izin belgeleri alacaklardır. 20. Başvuru günü organizasyon merkezine getirilmesi gereken belgeler. Başvuru formu Beste dalında yarışılıyorsa, demo CD Bestenin şan melodisinin notaları Bestenin sözleri Okul yönetimince imzalanmış ve her sayfası onaylanmış (paraflanmış) şartname Fotoğraflı öğrenci belgeleri Yarışmacı ekiplerin toplu olarak çekilmiş, jpeg formatında bir resminin ve her yarışmacının jpeg formatında vesikalık resminin yer aldığı CD Ailelerin izin belgeleri

7 7 21. Beste dalında teslim edilen şarkılar, teknik kurul tarafından değerlendirilecek, ön elemeyi aşan ekipler finalde sahne alarak yarışacaklardır. İcra dalında böyle bir gereklilik yoktur. İcra dalında yarışacak tüm okullar, elemelerde sahne alacaklardır. 22. Organizasyon, yarışmaya katılan ekiplerin görüntü ve fotoğraflarını, hiç bir izne tabi olmadan,her türlü mecrada yayınlama hakkına sahiptir. 23. Organizasyon, başvuru formları aracılığıyla iletilen datayı, hiçbir izne tabi olmadan kullanma ve paylaşma hakkına sahiptir. 24. Sponsor bir üniversite olduğu takdirde, üniversiteden karşılıksız eğitim bursu kazanan öğrenciler, üniversitenin her türlü tanıtım çalışmasında yer almayı taahhüt ederler. Bu şarta uymayan öğrencilerin ödülü iptal edilir. 25. Yarışma ile ilgili yapılacak çalışmaları içeren Çalışma Takvimi organizasyon tarafından düzenlenecek ve yarışmanın resmi internet sitesi üzerinden duyurulacaktır. 26. Yarışma duyuruları Aralık 2013 te başlayacak, tüm okullara resmi davet yazısı gidecektir. 27. Yarışmanın resmi internet sitesi dur. Yarışma ile ilgili tüm bilgi, bu adreste yer alıp, takip edilebilecektir. 28. Hazırlıklar sırasında eğitim ve öğretimin aksatılmamasına dikkat edilecektir. 29. Yarışmaya katılım gönüllülük esasıyla olduğundan, okullarla da mutabık kalındığı üzere,yarışmacı öğrenciler, ailelerinden aldıkları izin belgeleriyle, öğrencisi oldukları okulun müdürlerinin izniyle, öğretmenlerin gözetiminde yarışma alanına geleceklerdir. 30. Yarışmanın eleme ve finalindeki değerlendirmeyi, organizasyonun belirleyeceği, profesyonellerden oluşan, Seçici Kurul yapacaktır. Seçici Kurulun kararları kesindir ve değiştirilemez, bu kural katılımcı okullar tarafından kabul edilmiştir.

8 8 31. Topluluklar, tüm enstrümanlarını kendileri getireceklerdir. Yarışmanın ses düzeni, davul ve enstrüman amplifikatörleri organizasyon tarafından temin edilecektir. Aynı ses düzeni bütün topluluklar tarafından kullanılacaktır. 32. Ses ve ışık düzeni organizasyon tarafından kurulacağı için, hiçbir topluluk, teknisyen, menajer, organizatör ve benzeri adlarla, öğrenci de olsa eleman getiremez. 33. Yarışma sırasında öğretmen ve eğitimciler, öğrencileriyle sahneye çıkamaz, eşitsizlik yaratacağından dolayı kendileri ses kontrolü yapmayı talep edemezler. 34. Aşağıda listesi ve özellikleri bulunan teknik teçhizat, organizasyon tarafından temin edilecek ve tüm okulların kullanımına açık olacaktır. Yamaha Maple Custom Davul ve Twin Pedal 2 adet Marshall MGX100DFX Elektro Gitar Amfisi 1 adet Laney TT50H Elektro Gitar Amfisi 1 adet Laney Bas Amfisi Klavye sehpası Nota sehpası Gitar standı 35. Ekiplerin sahne üstündeki gösterileri, sahne kıyafetleri Türk Milli Eğitimi nin genel amaçlarına ve ilkelerine, yönetmeliklere uygun olacaktır. 36. Soundcheck, yarışmanın yapılacağı alanlarda, daha sonra belirtilecek tarih ve saatlerde gerçekleşecektir. Kendilerine bildirilen saatlerde sahnede yer almayan topluluklar soundcheck yapamayacaktır. Soundcheck, ses kontrolü olup, süresi kısıtlıdır; prova anlamı taşımamaktadır.

9 9 37. Soundcheck tarihleri yarışmanın resmi internet sitesi üzerinden duyurulacaktır 38. Topluluklar, yarışma sırasında akord adı altında sahneyi kesinlikle işgal etmeyecekler ve zaman kaybına neden olmayacaklardır. 39. Eleme sonuçları 16 Nisan 2014 Çarşamba günü resmi internet sitesinde açıklanacak, organizasyon merkezi, finale kalan okullarla telefon ve faks aracılığıyla irtibata geçerek, final için resmi davet mektubu gönderecektir. 40. Yarışmanın büyük finali, 26 Nisan 2014 Cumartesi günü İstanbul da gerçekleşecektir. 41. Finalde yarışmaya hak kazanan,istanbul dışındaki okulların ekiplerinin, İstanbul a gidiş-dönüş yol masrafları ve İstanbul daki konaklamaları, organizasyon tarafından karşılanacaktır. 42. Tüm dallarda, dereceye giren okullara plaket verilecektir. 43. Yarışmada İcra dalında birinciliği alacak okula, tam teçhizatlı bir müzik prova stüdyosu kurulacaktır. 44. Ödüller arasında, Türkiye yi yurtdışında temsil etme hakkı olduğu takdirde, bu hakkı kazanan öğrenciler, organizasyon tarafından kendilerine iletilen tarih ve ülkelerdeki yarışmalara katılmakla yükümlüdür. Ödülün kullanımı için kendileriyle iletişim kurulamayan veya yer / zaman değişikliği talep eden öğrenciler, haklarını kaybedeceklerdir. 45. Organizasyon, yarışma yeri ve tarihlerinde, ödüllerde değişiklik yapma hakkına sahiptir. 46. Yarışmada güvenlik, özel güvenlik şirketleri tarafından sağlanacaktır. 47. Soundcheck ve yarışma girişinde fotoğraflı kimlik gösterilmesi zorunludur.

10 Sadece yarışmacı öğrenciler ve kendilerinden sorumlu 2 öğretmen görevli kartı alacaktır. 49. Salon içi taşkınlık, uygunsuz davranış ve diğer yarışmacı okulların performansını etkileyecek çirkin tezahürat diskalifiye nedeni sayılacaktır. Bu konuyla ilgili olarak yarışmacılar ve okul temsilcileri gerekli uyarıları yapmakla sorumludur. Yarışma alanlarına girişte uyulması gereken kurallar, bir liste olarak yetkili öğretmenlere yarışma öncesinde teslim edilecektir. Alan içinde tehlike yaratabilecek her türlü delici, kesici, yanıcı, patlayıcı madde, güvenlik tarafından toplanacağından, seyircilerin bu konuda okul tarafından uyarılması ve yarışma alanına bu kurallara uygun olarak gelmesi gerekmektedir. Güvenlik nedeniyle alınan bu önlemlere tüm katılımcılar uymak zorundadır. 50. Okullarını desteklemeye gelen öğrencilerin başında bulunacak, okul idaresi tarafından görevlendirilmiş iki öğretmen organizasyon tarafından ağırlanacaktır. Bu öğretmenlerin isimlerinin, yazılı olarak faksla organizasyona bildirilmesi gerekmektedir.

11 11 EK-1 VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI için bestelediğim bu eser, özgün ve tümüyle kendime ait olup, daha önce hiç bir şekilde yayınlanmamıştır. Bu eseri, daha önce düzenlenen hiç bir yarışmaya göndermediğimi ve buyarışmaya ait şartname hükümlerini aynen kabul ettiğimi taahhüt ederim..../.../... ESERİN ADI: BESTECİNİN ADI-SOYADI: İL: OKUL: EV ADRES: TELEFON: Cep: Ev: E-POSTA :

12 12 EK-2 İLLERİN ELEME MERKEZLERİNE GÖRE DAĞILIMI Ankara Adana İstanbul İzmir 1 Ağrı Kastamonu Antalya Edirne Aydın 2 Amasya Kayseri Adıyaman Kocaeli Afyon 3 Ardahan Kırıkkale Aksaray Kırklareli Balıkesir 4 Artvin Kırşehir Batman Sakarya Bilecik 5 Bartın Malatya Bitlis Tekirdağ Bursa 6 Bayburt Muş Burdur Yalova Çanakkale 7 Bingöl Ordu Gaziantep Denizli 8 Bolu Rize Hakkari Kütahya 9 Çankırı Samsun Hatay Manisa 10 Çorum Sinop Isparta Muğla 11 Diyarbakır Sivas Mersin Uşak 12 Düzce Tokat Karaman 13 Elazığ Trabzon Kilis 14 Erzincan Tunceli Konya 15 Erzurum Yozgat Mardin 16 Eskişehir Zonguldak Nevşehir 17 Giresun Niğde 18 Gümüşhane Osmaniye 19 Iğdır Siirt 20 K. Maraş Şanlıurfa 21 Karabük Şırnak 22 Kars Van

13 EK-3 ELEME TARİHLERİ VE İLLERİ ANKARA: 1-2 MART 2014 CUMARTESİ - PAZAR ADANA: 8-9 MART 2014 CUMARTESİ - PAZAR İSTANBUL: MART 2014 CUMA - CUMARTESİ - PAZAR İZMİR: MART 2014 CUMA - CUMARTESİ FİNAL İSTANBUL: 26 NİSAN 2014 CUMARTESİ

14 2 EK-4 EVRAK TESLİM TARİHLERİ Başvuru formu, illere göre farklılık gösteren aşağıda belirtilen tarihlerde, organizasyona elden teslim edilecektir. ANKARA İL SINIRLARI İÇİNDEKİ OKULLAR: 22 ŞUBAT 2014 CUMARTESİ, SAAT: 11:00 18:00 ADANA İL SINIRLARI İÇİNDEKİ OKULLAR: 24 ŞUBAT 2014 PAZARTESİ, SAAT: 11:00 18:00 İSTANBUL İL SINIRLARI İÇİNDEKİ OKULLAR: 4-5 MART 2014 SALI - ÇARŞAMBA, SAAT: 11:00 18:00 İZMİR İL SINIRLARI İÇİNDEKİ OKULLAR: 19 MART 2014 ÇARŞAMBA, SAAT: 11:00 18:00 Eleme merkezlerindeki elden evrak tesliminin yapılacağı yerler, başvuru yapan okullara ayrıca bildirilecek ve yarışmanın resmi internet sayfası üzerinden de duyurulacaktır. Elemelerin yapılacağı merkezler dışından katılacak olan okullar, başvurularını, en geç aşağıda belirtilen tarihlerde organizasyon merkezinde olacak şekilde, eksiksiz olarak, kargo ile ileteceklerdir. Bağlı oldukları eleme merkezi EK-2 de belirtilmektedir. ANKARA DA YARIŞACAK (ANKARA DIŞINDAKİ) İLLER: 21 ŞUBAT 2014 CUMA ADANA DA YARIŞACAK (ADANA DIŞINDAKİ) İLLER: 24 ŞUBAT 2014 PAZARTESİ İSTANBUL DA YARIŞACAK (İSTANBUL DIŞINDAKİ) İLLER: 3 MART 2014 PAZARTESİ İZMİR DE YARIŞACAK (İZMİR DIŞINDAKİ) İLLER: 17 MART 2014 PAZARTESİ

VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI A) İl: ŞARTNAME İlçe: Okul Adı: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: Tarih: VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI nın aşağıda yer

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME 1. Yarışma, İstanbul il sınırları içinde yer alan tüm lise düzeyindeki eğitim kurumlarına ve Milli

Detaylı

fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME

fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME A) İl: fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME İlçe: Okul Adı: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: Tarih: fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 50 madde ve 3 ekten

Detaylı

VODAFONE FREEZONE 19. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME

VODAFONE FREEZONE 19. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME A) İl: VODAFONE FREEZONE 19. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME İlçe: Okul Adı: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: Tarih: VODAFONE FREEZONE 19. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI nın aşağıda yer

Detaylı

7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI

7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI 1 7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI İSTANBUL ŞARTNAME A) Okul Adı: İl: İlçe: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 36 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca

Detaylı

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 33 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 32 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

fizy 22. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ÖRNEKTİR ŞARTNAME

fizy 22. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ÖRNEKTİR ŞARTNAME A) İl: fizy 22. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME Okul Adı: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: İlçe: Tarih: fizy 22. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 50 madde ve 4 ekten

Detaylı

fizy 21. TÜRKİYE LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI

fizy 21. TÜRKİYE LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI A) İl: fizy 21. TÜRKİYE LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME Okul Adı: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: İlçe: fizy 21. TÜRKİYE LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 50 madde ve 3 ekten oluşan

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

SOUND OF ANKAmall MÜZİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

SOUND OF ANKAmall MÜZİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ SOUND OF ANKAmall MÜZİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ 1. Sound of ANKAmall bir ANKAmall Alışveriş Merkezi organizasyonudur. 2. Yarışma ön başvuruları 1 Nisan 2016 te başlayacak olup 30 Nisan 2016 da son

Detaylı

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22 FDR Adana Fren Test Cihazları FDR Adıyaman Fren Test Cihazları FDR AfyonFren Test Cihazları FDR Ağrı Fren Test Cihazları FDR Amasya Fren Test Cihazları FDR Ankara Fren Test Cihazları FDR Antalya Fren Test

Detaylı

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJE : Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJEYİ HAZIRLAYAN: Zeki GÜVEN YER : Denizli Teraspark Outlet

Detaylı

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler 1. Bölge: Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla 2. Bölge: Adana, Aydın, Bolu, Çanakkale (Bozcaada ve Gökçeada İlçeleri Hariç), Denizli,

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7769 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 17 4001 7770 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 9 4001 7771 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7858 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 8 ### 7859 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 4 ### 7860 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ 7. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ 7. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ 7. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJE : Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi 7. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJE SORUMLUSU: Zeki GÜVEN Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi

Detaylı

3. basamak. Otomobil Kamyonet Motorsiklet

3. basamak. Otomobil Kamyonet Motorsiklet Tablo-1: İndirim veya artırım uygulanmayan iller için azami primler (TL)* İzmir, Yalova, Erzurum, Kayseri Otomobil 018 614 211 807 686 565 444 Kamyonet 638 110 583 055 897 739 580 Motorsiklet 823 658 494

Detaylı

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO Oto Kalorifer Peteği Temizleme Makinası, Araç Kalorifer Petek Temizliği Cihazı. kalorifer peteği nasıl temizlenir, kalorifer peteği temizleme fiyatları, kalorifer

Detaylı

VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI 1 VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞVURU FORMU (15 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) 2 Başvuru formu, illere göre farklılık gösteren aşağıda belirtilen tarihlerde,

Detaylı

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014 YEREL SEÇİM ANALİZLERİ Şubat, 2014 Partilerin Kazanacağı Belediye Sayıları Partilere Göre 81İlin Yerel Seçimlerde Alınması Muhtemel Oy Oranları # % AK Parti 37 45,7 CHP 9 11,1 MHP 5 6,2 BDP/HDP 8 9,9 Rekabet

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI İÇİN İLAN EDİLEN LİSTESİ 1 ADANA BİYOLOG GENEL BÜTÇE 1 1 ADANA EBE GENEL BÜTÇE 6 1 ADANA HEMŞİRE GENEL BÜTÇE 2 1 ADANA SAĞLIK MEMURU ÇEVRE SAĞLIĞI TEKNİSYENİ GENEL BÜTÇE 1 1

Detaylı

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 )

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 ) Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) İller ve Bölgeler (2) Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Toplam İstanbul 18.257

Detaylı

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI ADANA MERKEZ 111918 İL MEM İNŞAAT 1 ADANA MERKEZ 111918 İL MEM ELEKTRİK 2 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM İNŞAAT 1 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM ELEKTRİK 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ 114972 İL MEM İNŞAAT 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ

Detaylı

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ ADANA 8140 BİYOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8315 ÇOCUK GELİŞİMCİSİ 0 1 LİSANS ADANA 8225 DİYETİSYEN 0 1 LİSANS ADANA 8155 PSİKOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8410 SAĞLIK MEMURU 6000 ÇEVRE SAĞLIĞI 4 LİSE ADANA 8410 SAĞLIK

Detaylı

İllere ve yıllara göre konut satış sayıları, House sales by provinces and years,

İllere ve yıllara göre konut satış sayıları, House sales by provinces and years, 2013 Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Toplam January February March April May June July August September October November December Total Türkiye 87 444 88 519

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA 1 ADANA EBE 4 1 ADANA SAĞLIK MEMURU RÖNTGEN TEKNİSYENİ 1 1 ADANA SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 2 2 ADIYAMAN DİYETİSYEN 2 2 ADIYAMAN EBE 2 2 ADIYAMAN HEMŞİRE 1 2 ADIYAMAN SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 1 2

Detaylı

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İL KADIN ADI ERKEK ADI ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY SULTAN SULTAN İBRAHİM RAMAZAN 1/17 2/17 AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN

Detaylı

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim)

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim) KURUM ADI KADRO ADI 190160001 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ADANA TÜM İLÇELER Taşra) 5 0 75,57278 78,51528 190160003 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ARTVİN TÜM İLÇELER Taşra) 4 0 75,26887 75,34407 190160005

Detaylı

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39 Federal CNG Dönüşüm Sistemleri olarak, başta Konya olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinde ve her ilimizde CNG Dönüşüm Sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz. FEDERAL CNG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ Adana CNG Dönüşüm

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2014 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 28/01/2015 tarihinde 2014 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle;

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2015 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 28/01/2016 tarihinde 2015 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle;

Detaylı

TAKVİM KARTONLARI 2016 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ

TAKVİM KARTONLARI 2016 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ 2016 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ 2016 YILI MÜBAREK GÜN ve GECELER Yılbaşı 1 Ocak Cuma Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Cumartesi Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs Pazar Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Yıllara Göre Akademik Personel,İdari Personel ve Öğrenci Sayıları Öğrenci Sayıları Akademik Personel 9.877..79.78 İdari Personel.7..79.. 9 9 9 977 7.99 8.78

Detaylı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı Basın Bildirisi Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı 01 Ocak - 31 Aralık 2011 tarihleri arası Ajans Press in takibinde olan yerel, bölgesel ve ulusal 2659 yazılı basın takibinden

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2013 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 29/01/2014 tarihinde 2013 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle;

Detaylı

fizy 22. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME

fizy 22. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME A) İl: fizy 22. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME İlçe: Okul Adı: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: Tarih: fizy 22. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 50 madde ve 4 ekten

Detaylı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Gezici istasyonlarında ağır vasıtalar (3.5 ton üzeri) hariç tüm motorlu ve motorsuz araçlar için muayene hizmeti verilmektedir. Gezici İstasyon

Detaylı

İTİBARİYLA KÖY YOLU ENVANTERİ

İTİBARİYLA KÖY YOLU ENVANTERİ ADIYAMAN 1. DERECE 0 3 756 2.067 0 2.826 ADIYAMAN 2. DERECE 0 0 350 210 0 560 ADIYAMAN KÖY İÇİ YOL 0 0 636 173 22 0 831 ADIYAMAN TOPLAM 0 3 1.742 2.450 22 0 4.217 AFYONKARAHİSAR 1. DERECE 67 115 216 1.868

Detaylı

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA )

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA ) KURUM KODU DPB NO KURUM ADI / POZİSYON UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 490060001 12062 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ IĞDIR TÜM İLÇELER Taşra YH 12 2 999 1000 1001 490060003 12079 AİLE VE

Detaylı

OKUL ADI: fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI. Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi:

OKUL ADI: fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI. Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi: 1 fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞVURU FORMU (9 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) OKUL BİLGİLERİ İL: İLÇE: OKUL ADI: Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi:

Detaylı

FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI

FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI BAŞVURU FORMU/ŞARTNAME Adı- Soyadı : Doğum Tarihi : İl : İlçe : Adres : Telefon : E-Posta : Eser Adı : Müzik eğitimi aldınız

Detaylı

C. Kurulların Görev ve Sorumlulukları, 1. Yürütme Kurulları,Yönerge nin 11. maddesi hükümlerince oluşturulacak ve 12. maddede belirtilen görevleri

C. Kurulların Görev ve Sorumlulukları, 1. Yürütme Kurulları,Yönerge nin 11. maddesi hükümlerince oluşturulacak ve 12. maddede belirtilen görevleri Ek-1 2013-2014 ÖĞRETİM YILI HATİP VE İMAM HATİP LİSELERİ KUR AN-I KERİM İ GÜZEL OKUMA, HAFIZLIK VE EZAN OKUMA LARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR A. Yarışmalara Başvurular, 1. Öğrencilerin başvuruları Yönerge

Detaylı

2015 KOCAELİ NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK

2015 KOCAELİ NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK 0 NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK Verilerine Göre Hazırlanmıştır. İLİNİN NÜFUSU.. NÜFUSUNA KAYITLI OLANLAR NDE YAŞAYIP NÜFUS KAYDI BAŞKA İLLERDE OLANLAR.0 %... %. NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ 0 TUİK Verilerine

Detaylı

TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375

TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375 TABİP İL BÖLGE SE PDC KAD ORAN GRUP KİLİS 4 63 88 96 109,09% A1 KARAMAN 4 32 127 130 102,36% A2 İZMİR 1 3 1821 1864 102,36% A3 MALATYA 5 42 373 375 100,54% A4 ELAZIĞ 5 39 308 309 100,32% A5 YALOVA 2 13

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. . KPSS-2014/2 310020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Memur (ADIYAMAN MERKEZ Merkez) 1 0 86,13395 86,13395 310020003 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Memur (ADIYAMAN MERKEZ Merkez) 1 0 87,43649 87,43649 310020005 ADIYAMAN

Detaylı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı 15/06/2011-05/08/2011 Tarihleri Arasında Başkanlığımız İnternet Sitesinde Yayınlanan "Hizmetiçi Eğitim İhtiyacının Belirlenmesi Anketi"ne Katılan 7.191 Personelin 58.878 Tercihin, "Tercih Edilen Eğitim

Detaylı

Mart 2012 SAGMER İstatistikleri

Mart 2012 SAGMER İstatistikleri Mart 2012 SAGMER İstatistikleri *Ekli dosyadaki istatistikî veriler, Sigorta Şirketlerinin SBM ye gönderdiği verilerden oluşturulmuştur. Veriler 31 Mart 2012 itibariyle alınmıştır. Tablo 1: Ödeme Yöntemine

Detaylı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Gezici istasyonlarında ağır vasıtalar (3.5 ton üzeri) hariç tüm motorlu ve motorsuz araçlar için muayene hizmeti verilmektedir. Gezici istasyonlar

Detaylı

OKUL ADI: VODAFONE FREEZONE 19. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI OKUL BİLGİLERİ. Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi:

OKUL ADI: VODAFONE FREEZONE 19. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI OKUL BİLGİLERİ. Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi: 1 VODAFONE FREEZONE 19. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI (9 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) BAŞVURU FORMU OKUL BİLGİLERİ İL: İLÇE: OKUL ADI: Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi:

Detaylı

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 1 30 Ocak 2016 tarih ve 29609 sayılı Resmi Gazete de Yayınlanan İşkollarındaki Ve Sendikaların Üye na İlişkin 2016 Ocak Ayı İstatistikleri Hakkında

Detaylı

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar (Lisans)

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar (Lisans) KURUM ADI ADI 390160001 SAĞLIK BAKANLIĞI PSİKOLOG (AĞRI TÜM İLÇELER Taşra) 1 0 72,44764 72,44764 390160003 SAĞLIK BAKANLIĞI PSİKOLOG (ARDAHAN TÜM İLÇELER Taşra) 1 0 72,11422 72,11422 390160005 SAĞLIK BAKANLIĞI

Detaylı

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014)

TABLO-2. ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014) 7942 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hizmetli ADANA TÜM İLÇELER Taşra YH 12 9 2001 7943 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hizmetli ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra YH 12 5 2001 7944 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hizmetli AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Mayıs 2012 SAGMER İstatistikleri

Mayıs 2012 SAGMER İstatistikleri Mayıs 2012 SAGMER İstatistikleri *Ekli dosyadaki istatistikî veriler, Sigorta Şirketlerinin SBM ye gönderdiği verilerden oluşturulmuştur. Veriler 31 Mayıs 2012 itibariyle alınmıştır. Tablo 1: Ödeme Yöntemine

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim) 10020121001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SANTRAL MEMURU (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 90,04922 90,04922 10020121003 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ (ADIYAMAN / MERKEZ - Taşra) 1 0 86,74214

Detaylı

VERGİ BİRİMLERİ. Taşra Teşkilatındaki Birimlerin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu

VERGİ BİRİMLERİ. Taşra Teşkilatındaki Birimlerin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu VERGİ BİRİMLERİ Taşra Teşkilatındaki Birimlerin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu 2. Vergi Birimleri. 2.1. Vergi Birimlerinin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu Birimin Adı 31/12/1996 31/12/1997 31/12/1998

Detaylı

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI SONUÇ RAPORU-EKLER Mühendislik Anonim

Detaylı

2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR

2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR 2017 YILI BİLİM SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN ATAMASI SONUCU OLUŞAN İL-ALAN BAZLI TABAN PUANLAR Alan Adı İl Adı Atama Puanı Ek2 Puanı Hizmet Süresi Başvuru Atama Bilişim Teknolojileri ANKARA 42,000 10 3269

Detaylı

KOSGEB Kaliteli Üretim İçin Test, Analiz ve Kalibrasyon Desteği. Ekoteks Laboratuvar ve Gözetim Hizmetleri A.Ş.

KOSGEB Kaliteli Üretim İçin Test, Analiz ve Kalibrasyon Desteği. Ekoteks Laboratuvar ve Gözetim Hizmetleri A.Ş. KOSGEB Kaliteli Üretim İçin Test, Analiz ve Kalibrasyon Desteği Ekoteks Laboratuvar ve Gözetim Hizmetleri A.Ş. Desteğin Amacı ve Gerekçesi Proje hazırlama kapasitesi düşük KOBİ lerin de mevcut KOSGEB desteklerinden

Detaylı

Ağustos SAGMER İstatistikleri

Ağustos SAGMER İstatistikleri Ağustos 2017 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2016 2017 Ağustos Ocak - Ağustos Ağustos Ocak - Ağustos ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi

Detaylı

Haziran SAGMER İstatistikleri

Haziran SAGMER İstatistikleri Haziran 2018 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2017 2018 Haziran Ocak - Haziran Haziran Ocak - Haziran ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi

Detaylı

Kasım SAGMER İstatistikleri

Kasım SAGMER İstatistikleri Kasım 2018 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2017 2018 Kasım Ocak - Kasım Kasım Ocak - Kasım ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi

Detaylı

Mart SAGMER İstatistikleri

Mart SAGMER İstatistikleri Mart 2013 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2012 2013 Mart Ocak - Mart Mart Ocak - Mart ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup

Detaylı

Ocak SAGMER İstatistikleri

Ocak SAGMER İstatistikleri 2013 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2012 2013 ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup BANKAYA ÖDEME 2,8% 26,5% 6,6% 3,2% ÇEK 0,0% 0,0% 0,0% 0,0% DİĞER

Detaylı

Ocak SAGMER İstatistikleri

Ocak SAGMER İstatistikleri 2012 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2011 2012 ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup BANKAYA ÖDEME 1,2% 18,8% 2,8% 26,5% ÇEK 0,0% 0,0% 0,0% 0,0%

Detaylı

Mart SAGMER İstatistikleri

Mart SAGMER İstatistikleri Mart 2012 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2011 2012 Mart Ocak - Mart Mart Ocak - Mart ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri EK-1 BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 06.11.2015 tarih ve 44/51 sayılı

Detaylı

Doğal Gaz Sektör Raporu

Doğal Gaz Sektör Raporu GAZBİR Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği TEMMUZ Doğal Gaz Sektör Raporu İthalat 4.5, 4., Temmuz ayında yılının aynı ayına göre ülke ithalat miktarında 915,37 milyon sm 3, %28,43 lük bir artış meydana

Detaylı

Ocak SAGMER İstatistikleri

Ocak SAGMER İstatistikleri 2016 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2015 2016 ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup BANKAYA ÖDEME 8,6% 6,8% 7,3% 26,7% ÇEK 0,0% 0,5% 0,0% 0,4% DİĞER

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU MAYIS 2017 Türkiye İstatistik Kurumu 05/06/2017 tarihinde 2017 yılı Mayıs ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar (Önlisans)

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar (Önlisans) KURUM ADI ADI 290160001 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK TEKNİKERİ (ADANA TÜM İLÇELER Taşra) 1 0 85,13376 85,13376 290160003 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK TEKNİKERİ (AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER Taşra) 2 0 81,03624 82,65201

Detaylı

Mart SAGMER İstatistikleri

Mart SAGMER İstatistikleri Mart 2014 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2013 2014 Mart Ocak - Mart Mart Ocak - Mart ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup Ferdi Grup

Detaylı

Ocak SAGMER İstatistikleri

Ocak SAGMER İstatistikleri 2015 SAGMER İstatistikleri Tablo 1: Ödeme Yöntemine Göre Yazılan Poliçe Adedi Dağılımı 2014 2015 ÜRÜN GRUBU ÖDEME TİPİ Ferdi Grup Ferdi Grup BANKAYA ÖDEME 6,7% 8,6% 9,0% 8,3% ÇEK 0,0% 0,0% 0,0% 0,0% DİĞER

Detaylı

İleri Teknolojili Tıbbi Görüntüleme Cihazları Yoğunluğu. Prepared by: Siemens Turkey Strategy and Business Development, SBD Istanbul, March 2010

İleri Teknolojili Tıbbi Görüntüleme Cihazları Yoğunluğu. Prepared by: Siemens Turkey Strategy and Business Development, SBD Istanbul, March 2010 İleri Teknolojili Tıbbi Görüntüleme Cihazları Yoğunluğu Prepared by: Siemens Turkey Strategy and Business Development, SBD Istanbul, March 200 Bilgisayarlı Tomografi milyon kişiye düşen cihaz sayısı İlk

Detaylı

Faaliyet Raporu (1 Ocak 31 Aralık 2009) İstatistikler İSTATİSTİKİ BİLGİLER

Faaliyet Raporu (1 Ocak 31 Aralık 2009) İstatistikler İSTATİSTİKİ BİLGİLER İSTATİSTİKİ BİLGİLER 1 MESLEK MENSUPLARI YILLARA GÖRE SAYILARI GRAFİĞİ 2009 Aralık 2008 Eylül-Aralık 2007-2008 2006-2007 2005-2006 2004-2005 2003-2004 2002-2003 2001-2002 2000-2001 1994-1995 1990-1991

Detaylı

LİSTE - III TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU - TAŞRA İL KODU İL ADI POZİSYON ADI BÜTÇE TÜRÜ

LİSTE - III TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU - TAŞRA İL KODU İL ADI POZİSYON ADI BÜTÇE TÜRÜ YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI İÇİN İLAN EDİLEN LİSTESİ 1 ADANA DİŞ TABİBİ DÖNER SERMAYE 1 1 ADANA DİŞ TABİBİ GENEL BÜTÇE 2 1 ADANA EBE DÖNER SERMAYE 1 1 ADANA EBE GENEL BÜTÇE 5 1 ADANA ECZACI DÖNER SERMAYE

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU EYLÜL 2016 Türkiye İstatistik Kurumu 03/10/2016 tarihinde 2016 yılı Eylül ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

Mayıs 2014 SAGMER İstatistikleri

Mayıs 2014 SAGMER İstatistikleri Mayıs 2014 SAGMER İstatistikleri *Ekli dosyadaki istatistikî veriler, Sigorta Şirketlerinin SBM ye gönderdiği verilerden oluşturulmuştur. Veriler 31 Mayıs 2014 itibariyle alınmıştır. Tablo 1: Ödeme Yöntemine

Detaylı

Doğal Gaz Sektör Raporu

Doğal Gaz Sektör Raporu GAZBİR HAZİRAN Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Doğal Gaz Sektör Raporu İthalat Haziran ayında yılının aynı ayına göre ülke ithalat miktarında 434 milyon sm3, %13,76 lik bir artış meydana gelmiştir.

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 179 180 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 04.11.2017 tarih ve 45/56 sayılı

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TELİF HAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTATİSTİKSEL BİLGİLENDİRME RAPORU (SERTİFİKA) Hazırlayan: İrfan Taylan ÇOKYAMAN OCAK 2013 ANKARA SERTİFİKA BÖLÜM İSTATİSTİKLERİ 2 1) SERTİFİKA

Detaylı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Atık Getirme Merkezi Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sunumun İçeriği Atık Yönetimi Amaç ve Kapsam Sınıflandırma ve Kriterler Döngüsel Ekonomi Sıfır Atık Atık Yönetimi *Evsel,

Detaylı

Olimpik Yüzme Günleri Kardeş İller Projesi Bölgesel ve Türkiye Finali Müsabaka Reglemanı

Olimpik Yüzme Günleri Kardeş İller Projesi Bölgesel ve Türkiye Finali Müsabaka Reglemanı Olimpik Yüzme Günleri Kardeş İller Projesi Bölgesel ve Türkiye Finali Müsabaka Reglemanı Final Müsabaka Yeri : Mersin ya da Adana Müsabaka tarihi : Eylül 2014 Teknik Toplantı : Müsabakalardan 1 gün önce

Detaylı

SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI EKONOMİK BÜLTEN

SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI EKONOMİK BÜLTEN SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI EKONOMİK BÜLTEN ARALIK 2016 Bu eserin tüm telif hakları Samsun Ticaret ve Sanayi Odası na aittir. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası nın ismi kaydedilmek koşulu ile alıntı yapmak

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU MAYIS 2016 Türkiye İstatistik Kurumu 03/06/2016 tarihinde 2016 yılı Mayıs ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

Google Etiketler: FEDERAL KAMPANA TORNA MAKİNASI - FİRMAMIZ

Google Etiketler: FEDERAL KAMPANA TORNA MAKİNASI - FİRMAMIZ Federal Kampana Torna Makinası Firması; 1999 Yılında kurulmuştur. Federal Otomotiv Ltd. Şti. Otomotiv Servis Ekipmanları sektöründe hizmet vermektedir. Kurulduğundan bu gün müessesemiz, müşterileri ve

Detaylı

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-1 Ortaöğretim Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar )

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-1 Ortaöğretim Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-1 Ortaöğretim Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) EN EN BOŞ KÜÇÜK BÜYÜK K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN UNVAN KURUM ADI KURUM

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU TEMMUZ 2017 Türkiye İstatistik Kurumu 03/08/2017 tarihinde 2017 yılı Temmuz ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU AĞUSTOS 2016 Türkiye İstatistik Kurumu 05/09/2016 tarihinde 2016 yılı Ağustos ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU NİSAN 2014 Türkiye İstatistik Kurumu 05/05/2014 tarihinde 2014 yılı Nisan ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU EYLÜL 2014 Türkiye İstatistik Kurumu 03/10/2014 tarihinde 2014 yılı Eylül ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu

İÇİNDEKİLER. Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu İÇİNDEKİLER Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu Çizelge 1 Türkiye genelinde il merkezlerinin su ihtiyaçları ve ihtiyaçların karşılanma durumu icmali Çizelge 2. 2013-2015 yılları

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU OCAK 2016 Türkiye İstatistik Kurumu 03/02/2016 tarihinde 2016 yılı Ocak ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU HAZİRAN 2014 Türkiye İstatistik Kurumu 03/07/2014 tarihinde 2014 yılı Haziran ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU KASIM 2016 Türkiye İstatistik Kurumu 05/12/2016 tarihinde 2016 yılı Kasım ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

Doğal Gaz Sektör Raporu

Doğal Gaz Sektör Raporu GAZBİR MAYIS Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Doğal Gaz Sektör Raporu İthalat mayıs ayında yılının aynı ayına göre ülke ithalat miktarında 513 milyon sm3, %15,92 lik bir artış meydana gelmiştir.

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU EKİM 2014 Türkiye İstatistik Kurumu 03/11/2014 tarihinde 2014 yılı Ekim ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

2015 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ Yılbaşı 1 Ocak Perşembe. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Perşembe. Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs Cuma

2015 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ Yılbaşı 1 Ocak Perşembe. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Perşembe. Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs Cuma 2015 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ Yılbaşı 1 Ocak Perşembe Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Perşembe Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs Cuma Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Salı Ramazan Bayramı 17-18-19

Detaylı

7 Haziran Kasım 2015 Seçimleri Arasındaki Değişim

7 Haziran Kasım 2015 Seçimleri Arasındaki Değişim 7 Haziran 2015 1 Kasım 2015 Seçimleri Arasındaki Değişim Erol Tuncer 2 EROL TUNCER Giriş 2015 yılında siyasî tarihimizde bir ilk yaşanmış, aynı yılın 7 Haziran ve 1 Kasım günlerinde iki kez Milletvekili

Detaylı

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI )

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI ) 1573951 3 0 091.496 092.411 HEMŞİRE (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 1573953 29 0 093.232 096.492 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 1573955 11 0 092.813 093.230

Detaylı