Goksan Pump Industry INC. Tek Kademeli, Yatay Milli, Uçtan Emişli Norm Santrifüj Pompalar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Goksan Pump Industry INC. Tek Kademeli, Yatay Milli, Uçtan Emişli Norm Santrifüj Pompalar"

Transkript

1 Goksan Pump Industry INC. GN GN Tek Kademeli, Yatay Milli, Uçtan Emişli Norm Santrifüj Pompalar

2

3 içindekiler Genel özellikler Kullanım ve uygulama Alanları Kullanım aralığı Kodlama Yapısal tasarım Genel yapısal özellikleri Salyangoz Çark Mil Sızdırmazlık Yataklama Normal Ağır Hizmet Malzeme/Konstrüksiyon Kominasyonları Teknik Veri Flanşlara Etki eden Kuvvetler ve Momentler Kesit Görünüş Patlatılmış Görünüş Genel Performans Talosu ( Hz) 9 rpm 1 rpm PompaDevir Talosu Boyutlar Çıplak Pompa Ölçüleri Yatay Milli Pompa ve Motor Ölçüleri Önerilen Yedek Parçalar Performans Eğrileri

4 GN TRSS.YURev P0 Genel Özellikler Kullanım ve Uygulama Alanları Temiz su veya fiziksel ve kimyasal özellikleri suya enzer akışkanlar : Ham Su / Temiz Su Temini Tarımsal Sulama Drenaj İklimlendirme Sistemleri Yangın Sistemleri Enerji Santralleri Hidroelektrik Santraller İnşaat Sanayii Gemi Gemi İnşaa Sanayii ve diğer Muhtelif Endüstriyel Tesislerde Aşındırıcı ortamlarda Çok yoğun olmayan kumlu sular Muhtelif oranlarda metal oksit ihtiva eden sular ve enzer akışkanlar Korozif ortamlarda Muhtelif seyreltik veya derişik oranlarda kimyasal ihtiva eden akışkanlar Deniz suyu ve enzer akışkanlar Yüksek sıcaklık ve Petrokimya Sıcak su sirkülasyon sistemleri Muhtelif sıcak kimyasal akışkanlar Kullanım Aralığı Kapasite ( Q ) Manometrik Yükseklik ( Hm ) İşletme Basıncı ( P ) İşletme Sıcaklığı ( T ) Aşındırıcı konsantrasyonu işl : : : : : 10 m /h e kadar mss na kadar. < 16 Bar (daha yüksek asınçlar için Pompa ya danışınız) O O O C C ( C üzerinde sıcaklıklar için Pompa ya danışınız) < % Kodlama GN / Çark Anma Çapı (mm ) Basma Çapı (mm) Norm (uçtan emişli salyangozlu santrifüj pompa) Yapısal Tasarım GN serisi pompalar yatay milli, salyangozlu, tek kademeli, uçtan emişli, radyal/karışık akışlı ve kapalı çarklı pompalardır. TSEEN 'de tanımlı 9 tip pompaya ek olarak TSE_EN 'de tanımsız 16 tip pompayı kapsar. Ana oyutları TSEEN / DIN 55 standartlarındaki ölçülere uygundur. EN kapsamı dışında olup hidrolik alanda EN içerisine düşen tiplerde EN ün genel oyut kurallarına uygun ölçüler kullanılmıştır. GN serisi pompalar, salyangoz gövdesi tesisattan sökülmeden yatak+mil+çark gruu arkadan çekilip çıkartılailir şekilde dizayn edilmişlerdir. GÖKSAN genel imalat programında elastik takozlu pimli kaplin kullanılmakla irlikte, yerinde sökmelerde motorşase ağlantı ayarlarını ozmaksızın demontajda kolaylık, emniyet ve ekonomi sağlayan sökme oşluklu (spacer) kaplinler de isteğe ağlı olarak uygulanmaktadır. Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

5 GN TRSS.YURev P0 Genel Yapısal Özellikler 1) Hidrolik profillere uygun çark sıkma sormunu ) Gövde yıpranma halkası ) Salmastra kutusu, yıpranma halkası ) 5) 67) 8) 9) "API PLAN 1'e uygun" Harici salmastra soğutma suyu ağlantısı Yumuşak salmastra sürtünmesi seepli mil aşınmalarına karşı mil urcu Ağır çalışma koşullarında uzun ömürlü çalışma için takviyeli rulman düzeni İşletme koşullarında, gereği halinde ağır hizmet düzenine geçileilmesi için hazırlanmış mil ve geçici rulman urcu Talep ve ihtiyaç halinde Örgülü paket salmastra yerine Mekanik salmastra (EN 1756 / DIN 9) uygulanailir salmastra yuvası Salyangoz Talee ve ihtiyaca göre tek veya çift dilli olarak imal edilmektedir.. Yapısı, oru ağlantılarından gelen aşırı gerilimlere cevap verecek mukavemette dizayn edilmiştir. Salyangoz üzerinde emme ve asma ağızları mevcut olup DIN standart flanşlıdır. Bununla irlikte, talep üzerine ISO, BS veya ANSI standartlarında flanşlar da uygulanmaktadır.. Salyangoz üzerinde ayrıca tapası kapalı olarak su tahliye deliği ve manometre veya plan 'e göre salmastra soğutma suyu oru ağlantı yeri de mevcuttur. Değiştirileilir yıpranma halkaları sayesinde aşınmalara ağlı olarak artan kaçaklar kontrol altına alınmıştır. Yüksek çalışma asınçları için ağır hizmet tipi gövde tasarımı opsiyonel olarak mevcuttur. Çark GN serisi pompaların çarkları, optimize edilmiş hidrolik dizaynlı ve kapalı tiptir. ISO e göre statik ve dinamik alans dengelemesi yapılmaktadır. Değiştirileilir aşınma halkaları sayesinde çark koruma ve aşınmaya ağlı kaçaklar kontrol altına alınmıştır. Çark ve emiş ağzı, en iyi emme yeteneğine sahip, optimum NPEY için dizayn edilmişlerdir. Mil Ağır hizmet için ölçülendirilen mil, korozif ve erozif etkilere karşı yalıtılmıştır. Burulma titreşimleri oluşturmayacak şekilde kısa ve rijittir. Mil üzerinde değiştirileilir koruma urçları mevcuttur. Yapısıyla korozyonsuz ve uzun ömürlü çalışma sağlanmıştır. Standartlara uygun üretim ve asit dizayn sayesinde ayar gerektirmeyen hızlı ve kolay sökmetakma imkanı sunulmuştur. GN serisi pompalarda kullanılan mil, mil urcu, ve yatak grupları modüler olarak tasarlanmıştır. Bu, yedek parça temini ve minimum stok seviyesi sayesinde avantaj sağlamaktadır. Sızdırmazlık GN serisi pompalarda genel olarak asest içermeyen ve içme suyuna uygun yumuşak örgülü paket salmastra kullanılmakta ve sulaması API PLAN 1'e göre yapılmaktadır. Farklı sulama planları müşteri isteğine veya işletme şartlarına ağlı olarak uygulanailmektedir. DIN 9 göre alanssız mekanik salmastra, işletme asıncı 16 ar dan üyük olan yerlerde alanslı mekanik salmastra önerilmektedir. Gereği halinde kartuş tip mekanik salmastra da emniyetle uygulanır. Salmastra ölgesinde urç kullanılarak mil koruma altına alınmıştır. Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

6 GN TRSS.YURev P0 Genel Yapısal Özellikler Yataklama (Rulmanlar) GN serisi pompaların tamamı tip yataklı olarak tasarlanmışlardır. Yataklarda genel olarak tek kapaklı gres yağlamalı rulmanlar kullanılmakta olup dışarıdan yağlanailir hidrodinamik dengeleme yapısı sayesinde güvenilir ve çok uzun ömürlü kullanım imkanı sağlanmıştır. Normal hizmet yatak dizaynı yanında ağır işletme koşulları veya istek halinde alternatif rulman yapılarının kullanıldığı ağır hizmet tipi yataklama ve alternatif yağlama düzenlemeleri de yapılmaktadır. Yataklamada, SKF / FAG marka uzun ömürlü gres yağlamalı ilyalı rulman kullanılmaktadır. Bakım faaliyetleri için yeterli çalışma alanı ve açık salmastra kutusu uygulanmıştır. Sıvı ve gres yağlamalı yatak konstrüksiyonları mevcuttur. GN Serisi pompalarımızın tamamı için dört tip yatak gruu tasarımının avantajları: Herhangi ir işletmede yedek parça stoklaması ihtiyacını minimize eden u uygulama, işletmede kullanılmakta olan kaç çeşit GN tipi pompa olursa olsun her tip yatak gruundan veya yatak gruunun elemanlarından minimum sayıda stok tutulması ile gerek malzeme gerekse işçilikten üyük tasarruf sağlamaktadır. Aynı zamanda istenildiğinde sipariş safhasında ve ihtiyaç duyulan işletme koşullarında (değişen işletme koşulları v.. ) Normal Hizmet Tip yataklama uygulamasından, Ağır Hizmet Tip yataklama uygulamasına sadece rulman değiştirerek geçmek mümkün olmaktadır. Normal hizmet tipi yataklama ad. 6 serisi rulman ile techiz edilir Sıvı veya gres ile yağlama kullanılır Gereği halinde ağır hizmet tipi yataklamaya dönüştürüleilecek şekilde imal edilir Ağır hizmet tipi yataklama ad. 00 serisi + 1 ad. NU serisi rulman ile techiz edilir Sıvı yağlama kullanılır Gereği halinde, işletmeci tarafından normal hizmet tipi yataklamaya yerinde kolaylıkla dönüştürüleilir Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

7 GN TRSS.YURev P0 Malzeme / Konstrüksiyon Kominasyonları Açıklama Standart Opsiyonel 0,5 0,70 0,76 1,0619 1,08 1,1 1,8 1,1 1,01 1,06 1,1 1, GJL (GG5) GJS (GGG) GGGNiCr 0 GP GH GX 6 CrNi 18 9 GX 5 CrNi 1 GX 6 CrNiMo X 0Cr1 X 5 CrNi 18 9 X CrNi 19 X 5CrNiMo X CrNiMo GCu Sn 10 GCuSn 7 ZnP GCuSn 5 ZnP Salyangoz Çark Salmastra kutusu Mil Mil Burcu Yıpranma Halkası Yatak Gövdesi GN Serisi pompalar için farklı malzemelerin ir araya geldiği kominasyonlar yukarıda görüldüğü düzende örneklenmiş olup müşteri isteğine ve işletme şartlarına göre geniş ir yelpazede uygulanmaktadır. Malzeme kominasyonlarındaki amaç: Yatırımcı ve işletmecinin asılacak akışkana göre pompa malzemesi seçimlerine destek olmak Teklif ve fiyat analizlerinde değerlendirme kriterleri sunmak Yedek parça ihtiyaçlarında stok ve tedarik sürelerini minimize etmektir. Pompa malzeme seçiminin doğruluğu, mekanik tasarımı yanında pompalanacak sıvının tüm fiziksel ve kimyasal özelliklerinin tam olarak ilinmesi ile mümkündür. Sıvının ph (azikasidik) değeri, sıcaklığı, saflığı, askıda katı madde cinsimiktarıüyüklüğü, erimiş tuz ve gaz miktarları mutlaka dikkate alınmalıdır. Malzeme seçimde ana kriter sıvının korozif özelliğidir ve sıvıların ph değerleri u özelliğin ir göstergesidir. Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

8 GN TRSS.YURev P0 Flanşlardaki Kuvvet Moment Not: Değerler, gövde malzemesi pik döküm olanlar için geçerlidir, Gövde malzemesi; 1, misli değerler için için sfero döküm kullanılır. 1,7 misli değerler için çelik döküm kullanılır Taloda pompa ölçüleri gösterilmemiştir, ununla ilgili lütfen 'e danışınız. GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN 1/ GN 1/ GN 1/ GN 1/ GN 1/ GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / API Standartı 610 / ISO 1709 Emme Flanşlarındaki Kuvvet Momentler Flanş kuvvetleri Fx, Fy, Fz F (N) Flanş Momentleri Mx, My, Mz M (Nm) Basma Flanşlarındaki Kuvvet Momentler Flanş kuvvetleri Fx, Fy, Fz F (N) Flanş Momentleri Mx, My, Mz M (Nm) Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

9 GN TRSS.YURev P0 Kesit Görünüş / GN Salyangoz Salmastra Kutusu Salmastra Sulama Halkası Çark Mil Burcu Yıpranma Halkası Salmastra Burcu Çark Kaması Glen Çark Somunu Yatak Gövdesi Mil Kaplin Kaması Yatak Kapağı Mek. Salm. Kapağı Ayak Mekanik Salmastra Mek. Salm. Burcu * Yukarıdaki çizimde, yumuşak salmastra ve mekanik salmastra uygulamaları irlikte gösterilmiştir. Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

10 GN TRSS.YURev P0 Patlatılmış Görünüş / GN 01 1 OPSİYON OPSİYON a OPSİYON 9 1 OPSİYON 1a 1a 17a a 9a * Yukarıdaki çizimde, yumuşak salmastra ve mekanik salmastra uygulamaları irlikte gösterilmiştir. 1 Salyangoz Çark Salmastra kutusu Ön yıpranma halkası 5 Arka yıpranma halkası 6 Destek ayak 7 Yatak gövdesi 8 Mil 9 Ön rulman 10 Arka rulman Ön yatak kapağı 1 Arka yatak kapağı 1 Mil urcu 1 Salmastra sulama halkası 1a Mekanik salmastra pulu Salmastra askı urcu a Mekanik salmastra kapak 16 Glen 17 Yumuşak salmastra 17a Mekanik salmastra 18 Çark somunu 19 Çark kaması 0 Kaplin kaması 1 Salyangoz+Yatak saplama Yağ keçesiön Yağ keçesiarka Yatak kapağı contası 5 Delik segmanı 6 Mil segmanı 7 Yatak kapağı civatası 8 Destek ayak civatası 9 Glen saplaması 9a Mek.salmastra kapak civatası 0 Yağ seviye göstergesi 1 Yağ doldurma tapası Yağ oşaltma tapası Manometre tapası Su oşaltma tapası 5 Salmastra sulama nipeli 6 Dirsek 7 Küresel vana 8 Basınç hortumu 9 Gresörlük Yıpranma halkası setskuru 1 Çark somun setskuru Rulman dayama urcu Su siperi Salmastra kutusu oringi 5 Mil urcu oringi 5a Mek.salmastra oringi Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

11 GN TRSS.YURev P0 GN Performans Taloları ( 9 d/d1 d/d ) ( Hz) GN Serisi Hz / 9 rpm GN Serisi Hz / 1 rpm Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

12 GN TRSS.YURev P0 Devir Talosu GN GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN 1/ GN 1/ GN 1/ GN 1/ GN 1/ GN / GN / GN / GN / GN / GN / GN / Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

13 GN TRSS.YURev P0 GN Çıplak Pompa Ölçüleri Pompa Tipi Bağlantı Flanşı Ölçüleri PN 10 DN1 DN mm mm a f L h 1 h m 1 m n 1 n n s 1 s v w d I t u Not : Yukarıdaki taloda gösterilmeyen pompa oyutu için 'e danışınız. Pompa Ölçüleri Ayak Ölçüleri Mil Ucu Ölçüleri mm mm mm Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

14 GN TRSS.YURev P0 GN Serisi Yatay Milli Pompa&Motor Ölçüleri a f 5 DN h DN 1 h1 NPU i L L L Ölçü irimi milimetredir (mm) GN / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / 1,1 1,5,, 18,5 0 kw 9 d/d 1 d/d 1,1 1,5 1,5, IEC NPU L DN1 DN h1 h L a f i S L L L L M 1S S L M 1S 1S M M L L L M L 1M L Talodaki ölçüler genel referans içindir. Motor markasına göre ve farklı uygulamalarda değişiklik göstereilir Kaplin Kodu Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

15 GN TRSS.YURev P0 GN Serisi Yatay Milli Pompa&Motor Ölçüleri a f 5 DN h DN 1 h1 NPU i L L L Ölçü irimi milimetredir (mm) GN / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /, 18,5 0 7 kw 9 d/d 1 d/d 1,1 1,5 1,1 1,5,, IEC NPU L DN1 DN h1 h L a f i L L M 1S S L 1S 1S M M S L L 1S M M L L M 1S L 1M L L L M 1S 1M Talodaki ölçüler genel referans içindir. Motor markasına göre ve farklı uygulamalarda değişiklik göstereilir Kaplin Kodu 91 Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

16 GN TRSS.YURev P0 GN Serisi Yatay Milli Pompa&Motor Ölçüleri a f 5 DN h DN 1 NPU h1 i L L L Ölçü irimi milimetredir (mm) GN / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / 18, kw 9 d/d 1 d/d 1,1 1,5 1,1 1,5, IEC NPU L DN1 DN h1 h L a f i L M 1S 1S S L 1S M M S L L L M 1S M M L 1M L M 1S 1M 1M L L M M M 1S 1M M Talodaki ölçüler genel referans içindir. Motor markasına göre ve farklı uygulamalarda değişiklik göstereilir Kaplin Kodu 1 Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

17 GN TRSS.YURev P0 GN Serisi Yatay Milli Pompa&Motor Ölçüleri a f 5 DN h DN 1 h1 NPU i L L L Ölçü irimi milimetredir (mm) GN / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / 9 d/d 1 d/d 18, kw 1,1 1,1 1,5,, IEC NPU L DN1 DN h1 h L a f i S M 1S 1S M S L L 1S M M L L M 1S M L 1M L L L M 1S 1M 1M L L M M S 1S 1M M L Talodaki ölçüler genel referans içindir. Motor markasına göre ve farklı uygulamalarda değişiklik göstereilir Kaplin Kodu 1 Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

18 GN TRSS.YURev P0 GN Serisi Yatay Milli Pompa&Motor Ölçüleri a f 5 DN h DN 1 h1 NPU i L L L Ölçü irimi milimetredir (mm) GN / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / 18, kw 9 d/d 1 d/d 1,5, 18, IEC NPU L DN1 DN h1 h L a f i L L L M L 1M L M 1S 1M 1M L L M 1S 1M M L M M S M S M L 1M 1L L 1L L S M Talodaki ölçüler genel referans içindir. Motor markasına göre ve farklı uygulamalarda değişiklik göstereilir Kaplin Kodu 1 1 Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

19 GN TRSS.YURev P0 GN Serisi Yatay Milli Pompa&Motor Ölçüleri a f 5 DN h DN 1 NPU h1 i L L L Ölçü irimi milimetredir (mm) kw GN 9 d/d 1 d/d / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / 18, , 18,5 18, IEC NPU L DN1 DN h1 h L a f i L L M 1S L 1M L L L M 1S 1M M L L M M S 1M M L 1M S M S M 1M 1L L S L S M M S Talodaki ölçüler genel referans içindir. Motor markasına göre ve farklı uygulamalarda değişiklik göstereilir Kaplin Kodu Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

20 GN TRSS.YURev P0 GN Yatay Milli Pompa&Motor Ölçüleri a f 5 DN NPU h DN 1 h1 i L L L Ölçü irimi milimetredir (mm) kw GN 9 d/d 1 d/d / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / ,5 0 18, IEC NPU L DN1 DN h1 h L a f i M 1S 1M M M M S M M L 1M 1L L 1M 1L L S M L S M M S M Talodaki ölçüler genel referans içindir. Motor markasına göre ve farklı uygulamalarda değişiklik göstereilir Kaplin Kodu Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

21 GN TRSS.YURev P0 GN 1 Yatay Milli Pompa&Motor Ölçüleri a f 5 DN h DN 1 h1 NPU i L L L Ölçü irimi milimetredir (mm) kw GN 1 9 d/d 1 d/d 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 1 / 18,5 18, IEC NPU L DN1 DN h1 h L a f i 1M M L 1M M L 1M 1L L L S M M S M S M M M L L M Talodaki ölçüler genel referans içindir. Motor markasına göre ve farklı uygulamalarda değişiklik göstereilir Kaplin Kodu 1 1 Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

22 GN TRSS.YURev P0 GN Serisi Yatay Milli Pompa&Motor Ölçüleri a f 5 DN h DN 1 h1 NPU i L L L Ölçü irimi milimetredir (mm) kw GN 9 d/d 1 d/d / / / / / / / / / / / / / / / / / IEC NPU L DN1 DN h1 h L a f i L S M M M S S M S M M L L L M M M Talodaki ölçüler genel referans içindir. Motor markasına göre ve farklı uygulamalarda değişiklik göstereilir Kaplin Kodu Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

23 GN TRSS.YURev P0 GN Serisi Yatay Milli Pompa&Motor Ölçüleri a f 5 DN h DN 1 h1 NPU i L L L Ölçü irimi milimetredir (mm) kw GN 9 d/d 1 d/d / / / / / / / / / / / / / / / / IEC NPU L DN1 DN h1 h L a f i S M M S M S S M S M M L M M M L Talodaki ölçüler genel referans içindir. Motor markasına göre ve farklı uygulamalarda değişiklik göstereilir Kaplin Kodu 1 1 Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

24 GN TRSS.YURev P0 Önerilen Yedek Parçalar yıl çalışma için (yılda 00 saat) önerilen yedek parçalar (set olarak). Parça Adı (Set) Mil ( elemanlarıyla komple) Çark (set) Yıpranma Halkaları Mil Burcu Mekanik Salmastra (set) *1 Yumuşak Salmastra (set) * Oring (set) Rulman Sistemdeki Asil ve Yedek Pompa Sayısı Yedek Parça Adedi 1 1 % % %0 1 % % %1 1 6 %0 % *1: Mekanik salmastralı modellerde *: Yumuşak salmastralı modellerde Sipariş Verileri Bir pompanın her türlü ayrıntısının satın alma sürecinde satıcıya/üreticiye verilmesi çok önemlidir. Firmamız, talep sırasında ilinmesi gerekenleri her ir tip pompa için ayrı ir form altında toplamış ve ihtiyaç sahiinin u formu doldurmasını talep etmektedir. Unutulmamalıdır ki ir pompanın kalitesi doğru seçilmesi ile doğrudan orantılıdır. Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

25 GN TRSS.YURev P0 TEKLİF TALEP FORMU TARİH BASILACAK SIVI VE ÖZELLİKLERİ Akışkanın cinsi Aşındırıcılar ( Mekanik Kimyasal ) Kullanım amacı Ph Akışkan Sıcaklığı Yoğunluk kg/dm Vizkozite mm/sn Dış Ortam Sıcaklığı ºC Diğer özellikler POMPA VE ÖZELLİKLERİ Pompa Tipi Miktar ( Asıl + Yedek ) UÇTAN EMİŞLİ TEK KADEMELİ SANTRİFUJ POMPA Konfigürasyon Pozisyonlama YATAY DİKEY Dönüş Yönü ( Motor tarafından akıldığında ) SAAT YÖNÜ SAAT TERSİNE Pompa Deisi m³/saat Pompa Deisi lt/sn H top (Toplam manometrik yükseklik ) mss H top = H geo. opt. + H tes + H sür + H cık H geo. Min ( Min. Geometrik Yükseklik ) mss H tes Vana, dirsek vs kayıpları mss H geo. Max ( Max. Geometrik Yükseklik ) mss H sür Boru sürtünme kayıpları mss H geo. opt ( Optimum Geo.Yükseklik ) mss H cık Çıkış asıncı kayı Devir Sayısı d/d Değişken devir uygulaması Emme Şekli Emme Yüksekliği ( + ) mss Emme Yüksekliği ( ) mss NPSH mevcut mss NPSH gerekli mss P eff. ( İşletme noktasında ) Kw P mot ( Motor anma gücü ) Kw P max Kw EGS kw/whp Emme Flanşı Sistem Verimi % Basma Flanşı Pompa Verimi % Yatak Tipi Yatak Soğutması Kaplin STANDART İSTENİYOR İSTENİYOR YEMLEMELİ AĞIR HİZMET İSTENMİYOR İSTENMİYOR Yatak Yağlama Yatak Sıcaklık Kontrolu ) Kaplin Tipi EMMELİ (PT SIVI VAR İSTENİYOR YOK GRES mss İSTENMİYOR Şase İSTENİYOR İSTENMİYOR Şase tipi Dış Boya Özellikleri Hidrolik yüzey kaplaması Renk Seçeneği Özel Renk RAL Salmastra Salmastra Yıkama soğutma planı Mekanik Salmastra ise Pompa Şase Bağlantı ekseni İSTENİYOR İSTENMİYOR YUMUŞAK MEKANİK TEKLİ ÇİFTLİ 1 / Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

26 GN TRSS.YURev P0 TEKLİF TALEP FORMU TARİH POMPA MALZEME KOMBİNASYONU Salyangoz Gövde ( no.1 ) Salmastra kutusu ( no.) Çark ( no. ) Yıpranma halkası ( no.5 ) Yatak, yatak kapağı, ( no.71 ) Salmastra Burcu( no. ) Glen, sulama halkası, askı urcu ( no.516) Bağlantı elemanları Pompa mili( no.8 ) Mil Burcu ( no.1 ) Yataklama rulman tipi ( no.9/10 ) Salmastra Markası ( no.17a ) Kamalar Oring Rulman Markası DİĞER POMPA YEDEK PARÇA TALEBİ Resim No PARÇA İSMİ ADET SET Açıklama : İstenen yedek parca isim ve resim noları size u form ekinde sağlanan patlatılmış resimden seçeilirsiniz. Yukarıda teklifedilen n sayıda pompa için toplam yedek parca sayısını vermelisiniz. /

27 GN TRSS.YURev P0 TEKLİF TALEP FORMU TARİH VARSA KABUL TESTLERİ Pompa kendi motoru ile test edilecek EVET HAYIR Test motorunu kim sağlayacak MÜŞTERİ Performans testi NPSH testi VAR YOK VAR YOK Testin Yapılacağı Yer FAB. DIŞ LAB. Pompa düşük devirde test edilecek EVET HAYIR Örnekleme ( % ) Düşük devir kaul oranı ( % ) Nezaretli Hidrostatik test Sertifikalı EVET HAYIR EVET HAYIR Testin Yapılacağı Yer VAR YOK FAB. DIŞ LAB. Hidrostatik test süresi dk Hidrostatik test asıncı ar Nezaretli Sertifikalı EVET HAYIR EVET HAYIR Örnekleme Balans Testi Nezaretli Testin Yapılacağı Yer VAR YOK FAB. DIŞ LAB. Sertifikalı EVET HAYIR EVET HAYIR Örnekleme Motor Testi Testin Yapılacağı Yer VAR YOK FAB. DIŞ LAB. Malzeme kimyasal analiz VAR YOK Virasyon testi VAR YOK Malzeme mekanik testler Hasarlı Test VAR YOK VAR YOK Gürültü testi VAR YOK Hasarlı Test Masrafı kime ait MÜŞTERİ Diğer VARSA KABUL TESTLERİ GÖZLEMCİ MASRAFLARI Gözlemci + Refakatçi Sayısı Şehirler Arası Ulaşım MÜŞTERİ Şehir içi tranferler MÜŞTERİ Konaklama MÜŞTERİ Öğle Yemekleri MÜŞTERİ Akşam yemekleri MÜŞTERİ Gala Yemeği MÜŞTERİ DİĞER İSTENEN SERTİFİKALAR TSE EVET HAYIR CE EVET HAYIR ISO 010 EVET HAYIR ISO 01 EVET HAYIR ISO 100 EVET HAYIR EVET HAYIR Diğer İŞLETME BAKIM TALİMATIGARANTİ BELGESİ SEVKİYAT BİLGİLERİ SEVK ŞEKLİ AMBAR İLE SEVK ADRESİNE / UCRET ALICI ÖDER NAKLİYE SİGORTASI MÜŞTERİ TESLİM YERİ FABRİKAMIZ AMBARI AMBALAJ ŞEKLİ SEVK ADRESİ / Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

28 GN TRSS.YURev P0 TEKLİF TALEP FORMU TARİH ELEKTRİK MOTORU VE ÖZELLİKLERİ Motor tipi ve Markası Miktar ( Asıl + Yedek ) Verimlilik Sınıfı IE 1 IE IE Devir Sayısı (d/d) Motor Gücü (KW) kw Güç faktörü Cos Gerilim Volt Verim Tam yük (/) % Frekans Hz Verim %75 Yük (/) % Soğutma Sistemi VAR YOK Yapı Koruma sınıfı İzolasyon sınıfı Motor yol verici cinsi ve özelliği Motor sargı sıcaklığı limitleme (PTC ) VAR YOK Motor yataklarında sıcaklık kontrolu (PT ) VAR YOK Isole motor rulmanı VAR YOK Motor çalışma kotu mt Çevre sıcaklığı ºC Pompaya akuplaj şekli ELASTİK KAPLİN Motor ısıtıcı dirençleri VAR YOK Özel Motor soğutma sistemi Motor Tedarikçisi VAR YOK MÜSTERİ DİĞER MOTOR YEDEK PARÇA TALEBİ Resim No PARÇA İSMİ ADET SET Açıklama : İstenen yedek parça isim ve resim noları size u form ekinde sağlanan patlatılmış resimden seçeilirsiniz. Yukarıda teklif edilen n sayıda motor için toplam yedek parça sayısını vermelisiniz. DİĞERLER AÇIKLAMALARI Diğer 1 Diğer Diğer Diğer Diğer 5 Diğer 6 / Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

29 GN TRSS.YURev P0 İnnovasyon > Tasarım > Üretim > Test > Sevkiyat > Servis Teknik ilgilerde önceden haer vermeksizin değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

30 tecrüe ve kalite u adreste Farika / Factory: 1 Sk. No.7 A.O.S.B Çiğli İzmir / TÜRKİYE Telefon / Phone: + () Faks / Fax: + () info@goksan.com.tr info@seppump.com faceook.com/seppump twitter.com/seppump GN TRSS.YURev P0

Çok Kademeli, Yatay/Düşey Milli, Santrifüj Pompalar

Çok Kademeli, Yatay/Düşey Milli, Santrifüj Pompalar Goksan Pump Industry INC. GMS GMS Çok Kademeli, Yatay/Düşey Milli, Santrifüj Pompalar içindekiler Genel özellikler Kullanım ve uygulama Alanları Kullanım aralığı Kodlama Yapısal tasarım Genel yapısal

Detaylı

GDS-E. Goksan Pump Industry INC. GDS-E. Tek Kademeli, Çift Emişli, Eksenden Bölünebilir Santrifüj Pompalar

GDS-E. Goksan Pump Industry INC. GDS-E. Tek Kademeli, Çift Emişli, Eksenden Bölünebilir Santrifüj Pompalar Goksan Pump Industry INC. GDS-E GDS-E Tek Kademeli, Çift Emişli, Eksenden Bölünebilir Santrifüj Pompalar içindekiler Genel özellikler Kullanım ve uygulama Alanları Kullanım aralığı Kodlama Yapısal tasarım

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün vermeden

Detaylı

SCP SCP A TS EN ISO 2858 NORM POMPALAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Mil Sızdırmazlığı

SCP SCP A TS EN ISO 2858 NORM POMPALAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Mil Sızdırmazlığı TS EN ISO 25 NORM POMPALAR Basılabilen Sıvılar İçinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya az kirli, düşük veya orta viskoziteli sıvılar. Teknik Bilgiler Basma Flanşı Debi Basma Yüksekliği

Detaylı

SNT EN 733 NORM POMPALAR

SNT EN 733 NORM POMPALAR EN 733 NORM POMPALAR Basılabilen Sıvılar İçinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvılar. Teknik Bilgiler Basma Flanşı Debi Basma Yüksekliği Hız Çalışma

Detaylı

SDS / SDS-V SDS - V 200-500 ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Mil Sızdırmazlığı

SDS / SDS-V SDS - V 200-500 ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Mil Sızdırmazlığı ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR Basılabilen Sıvılar İçinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvılar. Teknik Bilgiler Basma Flanşı Debi Basma Yüksekliği Hız Çalışma

Detaylı

SDS / SDS-V ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR

SDS / SDS-V ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR Basılabilen Sıvılar serisi pompalar temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvıları basmaya uygundur. Teknik Bilgiler Basma Flanşı Debi Basma Yüksekliği Hız Çalışma sıcaklığı

Detaylı

PC / PC-VM PC -VM AB ATIK SU / PROSES POMPALARI. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri.

PC / PC-VM PC -VM AB ATIK SU / PROSES POMPALARI. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. ATIK SU / PROSES POMPALARI Basılabilen Sıvılar Endüstriyel ve evsel ham atık sular, katı ve lifli parçalar içeren sıvılar. Teknik Bilgiler Basma Flanşı DN 40...DN mm Arkadan sökülebilir tasarım sayesinde,

Detaylı

TS EN ISO. Düz Boruya Monte Edilen SNL. Santrifüj Pompalar ATEX SNL 02 04-10

TS EN ISO. Düz Boruya Monte Edilen SNL. Santrifüj Pompalar ATEX SNL 02 04-10 TS EN ISO 9905 Düz Boruya Monte Edilen Santrifüj Pompalar ATEX 02 0-10 Genel Bilgiler Basılabilen Sıvılar pompalar temiz veya çok hafif kirli düşük viskoziteli sıvıları basmaya uygundur. Teknik Bilgiler

Detaylı

SANTRİFÜJ KIZGIN YAĞ POMPALARI

SANTRİFÜJ KIZGIN YAĞ POMPALARI SANTRİFÜJ KIZGIN YAĞ POMPALARI KYP SERİSİ MAS Pompa Sanayi A.S Merkez Ofis: Atasehir Bulvarı ATA Çarsı.K.No:9 İSTANBUL TÜRKİYE Tel: +9 () (Pbx)- Fax:+9 () E-Mail: masgrup@superonline.com http: // www.masgrup.com

Detaylı

ECO SNL HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR

ECO SNL HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR Basılabilen Sıvılar İçinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvılar. Teknik Bilgiler Basma Flanşı DN 40...DN 150 mm Debi Basma

Detaylı

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP 0 200 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 ve TS EN 092-2 ve TS EN 092- normlarına uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına uygun

Detaylı

TS EN ISO SNM / SNM-V. Monoblok Santrifüj Pompalar ATEX SNM 02 04-10

TS EN ISO SNM / SNM-V. Monoblok Santrifüj Pompalar ATEX SNM 02 04-10 TS EN ISO 9905 SN / SNV onoblok Santrifüj ompalar ATEX SN 02 0410 Genel Bilgiler SN / SNV Basılabilen Sıvılar SN / SNV pompalar içinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli,

Detaylı

NM Serisi DM Serisi

NM Serisi DM Serisi 2018 Ürün Adı Sayfa Numarası NM Serisi... 3 NMM Serisi... 17 INM Serisi... 29 KMU Serisi... 40 KMU-V Serisi... 47 OMK Serisi... 48 OMK-V Serisi... 58 KME Serisi... 59 NMP Serisi... 65 KYP Serisi... 68

Detaylı

UL 448 standardı, yangın sistemlerinde kullanılan pompaların tasarımlarının nasıl yapılması gerektiğini ve test koşullarını içermektedir.

UL 448 standardı, yangın sistemlerinde kullanılan pompaların tasarımlarının nasıl yapılması gerektiğini ve test koşullarını içermektedir. SDS // SNK YANGIN YANGIN POMPALARI UL Kimdir, Ne yapar: UL (Underwriters Laboratories Inc.) 5 ana stratejik dalda (Ürün Güvenliği, Çevre, Sağlık, Üniversite ve Doğrulama Servisleri) faaliyet gösteren uluslararası

Detaylı

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP 65 5 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 455 normunda, DIN 533 normuna uygun flanşlar, Traktör kuyruk mili ile tahrik, Mekanik salmastra uygulanabilirlik, TS

Detaylı

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP 40 200 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 ve TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1 normlarına uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına

Detaylı

TS EN ISO SNT. Tek Kademeli Norm Santrifüj Pompalar TS EN 733 ATEX SNT 01 04-10

TS EN ISO SNT. Tek Kademeli Norm Santrifüj Pompalar TS EN 733 ATEX SNT 01 04-10 TS EN ISO 9905 Tek Kademeli Norm Santrifüj Pompalar TS EN 733 ATEX 01 04- Genel Bilgiler Basýlabilen Sývýlar pompalar aþýndýrýcý olmayan, içinde katý parçacýklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif

Detaylı

SKMV-H SKMV-H 100 / 6 ÇOK KADEMELİ POMPALAR (DÜŞEY MİLLİ) Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Mil Sızdırmazlığı. Tasarım Özellikleri

SKMV-H SKMV-H 100 / 6 ÇOK KADEMELİ POMPALAR (DÜŞEY MİLLİ) Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Mil Sızdırmazlığı. Tasarım Özellikleri SKMVH ÇOK KADEMELİ POMPALAR (DÜŞEY MİLLİ) Basılabilen Sıvılar SKMVH pompalar aşındırıcı olmayan, içinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli düşük viskoziteli sıvıları basmaya

Detaylı

SNL HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR

SNL HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR Basılabilen Sıvılar pompalar temiz veya çok hafif kirli düşük viskoziteli sıvıları basmaya uygundur. Teknik Bilgiler Basma Flanşı Debi Basma Yüksekliği Hız Motor Gücü Çalışma

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V H/m 280 240 200 Wilo-Helix V 2.. - V 52.. 50 Hz 160 120 80 40 Helix V 2.. Helix V 4.. Helix V 6.. Helix V 10.. Helix V 16.. Helix V 22.. Helix V 36.. Helix V 52..

Detaylı

SDS / SNK YANGIN POMPALARI. UL Kimdir, Ne yapar: UL Güvenlik Standardı: UL 448. FM Kimdir, Ne Yapar: FM Onay Standardı: 1311 / 1319

SDS / SNK YANGIN POMPALARI. UL Kimdir, Ne yapar: UL Güvenlik Standardı: UL 448. FM Kimdir, Ne Yapar: FM Onay Standardı: 1311 / 1319 SDS / SNK YNGIN POMPLRI UL Kimdir, Ne yapar: UL (Underwriters Laboratories Inc.) 5 ana stratejik dalda (Ürün Güvenliği, Çevre, Sağlık, Üniversite ve Doğrulama Servisleri) faaliyet gösteren uluslararası

Detaylı

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP 65 125 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda, DIN 2533 normuna uygun flanşlar, Traktör kuyruk mili ile tahrik, Mekanik salmastra uygulanabilirlik,

Detaylı

SNM / SNM-V SNM- V MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri.

SNM / SNM-V SNM- V MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. SNM / SNMV MONOOK SNTRİFÜJ POMPR asılabilen Sıvılar İçinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvılar. Teknik ilgiler asma Flanşı Debi asma Yüksekliği ız

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 092-2 ve TS EN 092-)

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

SKM ÇOK KADEMELİ POMPALAR

SKM ÇOK KADEMELİ POMPALAR KM ÇOK KAEMELİ POMPALAR Basılabilen ıvılar KM pompalar aşındırıcı olmayan, içinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvıları basmaya uygundur. Teknik Bilgiler

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1)

Detaylı

SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP

SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP 32 300 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında), DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1 standartlarına) uygun flanşlar, Elektrik

Detaylı

SKM-E SKM-E 100 / 6 ÇOK KADEMELİ POMPALAR (UÇTAN EMİŞLİ) Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri.

SKM-E SKM-E 100 / 6 ÇOK KADEMELİ POMPALAR (UÇTAN EMİŞLİ) Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. KME ÇOK KAEMELİ POMPALAR (UÇTAN EMİŞLİ) Basılabilen ıvılar İçinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvılar. Teknik Bilgiler Basma Flanşı ebi Basma Yüksekliği

Detaylı

Pompalar: Temel Kavramlar

Pompalar: Temel Kavramlar Pompalar: Temel Kavramlar Sunum Akışı 1. Genel Tanımlar 2. Tesisat ve Sistem 3. Tasarım 4. Çok Pompalı Sistemler 5. Problemler Tarihçe Santrifüj pompanın esas mucidi Fransız fizikçi DENIS PAPIN (1647-1714).

Detaylı

TURBOSAN TURBOMAKINALAR SAN. VE TIC. A.S. MAKİNE İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 5. CADDE NO:33 41455 DİLOVASI / KOCAELİ - TURKEY Phone: 0090 262 722

TURBOSAN TURBOMAKINALAR SAN. VE TIC. A.S. MAKİNE İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 5. CADDE NO:33 41455 DİLOVASI / KOCAELİ - TURKEY Phone: 0090 262 722 T TURBOSAN TURBOMAKINALAR SAN. VE TIC. A.S. Türbosan API-Proses pompalar, genel olarak Petrokimya gibi komplike proseslerin sıvılarını pompalamada kullanılan özel pompalardır. API-610 standardına uygun

Detaylı

MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP

MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP 32 50 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 normuna (TS EN 092-2 ve TS EN 092- standartlarına) uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına uygun elektrik

Detaylı

YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR (EN 733 NORMUNDA)

YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR (EN 733 NORMUNDA) Uçtan Emişli Norm Pompalar Fiyat Listesi 2017 YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ LAR (EN 733 NORMUNDA) KULLANIM ALANLARI EN 733 normuna uygun olarak imal edilmiş tek kademe temiz su basmak için kullanılır. Genel

Detaylı

Uçtan Emişli Norm Pompalar Fiyat Listesi

Uçtan Emişli Norm Pompalar Fiyat Listesi Uçtan Emişli Norm Pompalar Fiyat Listesi 2017-2 YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ LAR (EN 733 NORMUNDA) KULLANIM ALANLARI EN 733 normuna uygun olarak imal edilmiş tek kademe temiz su basmak için kullanılır.

Detaylı

Uçtan Emişli Norm Pompalar Fiyat Listesi

Uçtan Emişli Norm Pompalar Fiyat Listesi Uçtan Emişli Norm Pompalar Fiyat Listesi 2018-1 YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ LAR (EN 733 NORMUNDA) KULLANIM ALANLARI EN 733 normuna uygun olarak imal edilmiş tek kademe temiz su basmak için kullanılır.

Detaylı

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar VDI 2035 e uygun ısıtma suyu, sıcak ve soğuk kullanma suyu, soğutma/kondens suyu, su/glikol karışımları ile kullanıma uygun, sızdırmazlığı standart

Detaylı

SNT EN 733 NORM POMPALAR

SNT EN 733 NORM POMPALAR SNT EN 7 NORM POMPALAR Basılabilen Sıvılar İçinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvılar. Teknik Bilgiler Basma Flanşı Debi Basma Yüksekliği Hız Çalışma

Detaylı

TEK KADEMELİ SALYANGOZ GÖVDELİ NORM SANTRİFÜJ POMPALAR SNP

TEK KADEMELİ SALYANGOZ GÖVDELİ NORM SANTRİFÜJ POMPALAR SNP TEK KADEMELİ SALYANGOZ GÖVDELİ NORM SANTRİFÜJ POMPALAR SNP 32 300 Yüksek Verim, Uzun Ömür, Üstün Kalite, Salyangoz Gövde Ana Ölçüleri TS EN 733 Normuna Uygun, Elektrik ve Diesel Motorlu Tahrik, Mekanik

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Multivert MVI

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Multivert MVI Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Multivert MVI H/m 240 220 200 180 160 140 120 100 80 60 40 20 4.. 8.. 1 2 16.. 16..-6 32.. 52.. Wilo-Multivert MVI 50 Hz = EU, + =Non EU 70.. 95.. 0 0 20 40 60 80 100 120Q/m³/h

Detaylı

KENDİNDEN EMİŞLİ SANTRİFÜJ POMPALAR UKM-S SERİSİ

KENDİNDEN EMİŞLİ SANTRİFÜJ POMPALAR UKM-S SERİSİ KENDİNDEN EMİŞLİ SANTRİFÜJ POMPALAR UKM-S SERİSİ MAS Sanayi A.Ş. Merkez Ofis: Atasehir Bulvarı ATA Çarsı.K.No:59 İSTANBUL TÜRKİYE Tel: +9 (16) 56 1 (Pbx)- Fax:+9 (16) 56 5 E-Mail: masgrup@superonline.com

Detaylı

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Tip Kitapçõğõ./- G HPK Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Kullanõm Alanlarõ Standart dizayn HPK pompalarõ, sõcak su veya kõzgõn õsõ transfer yağlarõnõn boru veya tank sistemleri ile transferinin

Detaylı

SNL HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR

SNL HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR T TİPİ (IN-LINE) POMPLR Basılabilen Sıvılar İçinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvılar. Ee ve Basma Flanşı Debi Basma Yüksekliği ız Motor ücü Çalışma

Detaylı

Kapalı Genleşme Tankları

Kapalı Genleşme Tankları Kapalı Genleşme Tankları ALFEN Değiştirilebilir Membranlı Genleşme Tankları (-10 C + 120 C Arası) Model Çalışma Basıncı (Bar) Ön Gaz Basıncı (Bar) Çap (mm) Yükseklik (mm) Bağlantı ALFEN-24 KÜRE 8 1,5 363

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU FA (standart versiyon)

Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU FA (standart versiyon) Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU (standart versiyon) Benzer resim Yapı türü Sabit ve taşınabilir ıslak kuruluma uygun, sürekli işletim için, soğutma sistemsiz atık su dalgıç motorlu pompa. Uygulama alanı Basma

Detaylı

DALGIÇ POMPALAR SDP SUBMERSIBLE PUMPS SDP

DALGIÇ POMPALAR SDP SUBMERSIBLE PUMPS SDP DALGIÇ POMPALAR SDP 6-8 - 10-12 SUBMERSIBLE PUMPS SDP 6-8 - 10-12 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, TSE 11146 standardına uygun, NEMA standardındaki motorlara uygun, Kuyuya montajı kolay, Montaj maliyeti

Detaylı

2014 Fiyat Listesi 1

2014 Fiyat Listesi 1 214 Fiyat Listesi 1 Sirkülasyon Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Serileri... 22 Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Performans Eğrileri... 26 Calio-Therm S, Rio-Eco Therm N, Rio-Therm N Serileri...

Detaylı

ÇİFT KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR 6-7 TEK FANLI SANTRİFÜJ POMPALAR 9-10 KED SERİSİ KENDİNDEN EMİŞLİ KLAPELİ (DUR TİPİ) POMPALAR 11

ÇİFT KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR 6-7 TEK FANLI SANTRİFÜJ POMPALAR 9-10 KED SERİSİ KENDİNDEN EMİŞLİ KLAPELİ (DUR TİPİ) POMPALAR 11 INDEX 1 PREFERİKAL POMPALAR 3 KENDİNDEN EMİŞLİ JET POMPALAR 4 TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR 5 ÇİFT KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR 6-7 AÇIK FANLI SANTRİFÜJ POMPALAR 8 TEK FANLI SANTRİFÜJ POMPALAR 9-10 KED

Detaylı

Sıcak su sirkülasyon pompaları Standart Program

Sıcak su sirkülasyon pompaları Standart Program Tip Kitapçığı./- G HPK Sıcak su sirkülasyon pompaları Standart Program Kullanım Alanları Standart dizayn HPK pompaları, sıcak su veya kızgın ısı transfer yağlarının boru veya tank sistemleri ile transferinin

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Economy MHI

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Economy MHI H[m] Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Economy Wilo-Economy- 50 Hz 60 50 40 30 00 0 400 800 1600 10 0 0 3 4 5 6 7 8 10 0 Q[m³/h] ISO 9906 normuna göre karakteristik eğriler, sınıf Yapı türü Normal emişli çok

Detaylı

VALFTEK BONETTI. Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS

VALFTEK BONETTI. Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS VALFTEK BONETTI Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS ASME 800 lb 1/2-2 ½ (15 65) İç Dişli (BSP,NPT), Soketli PN40, ASME 150/300 lb 15-65 Flanşlı Özellikleri : SFA tip küresel vanalar standart olarak yüzer

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Açıklama ve artan fark basınç karşısında açılır. Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve

Detaylı

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi. Kelebek Vanalar

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi. Kelebek Vanalar V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar Keleek vanalar, mükemmel sızdırmazlık minde çok değişik malzeme kullanılailmesi özelliği, oru hattında az yer

Detaylı

ALFEN DEĞĐŞEBĐLĐR MEMBRANLI KAPALI GENLEŞME TANKLARI TAVSĐYE EDĐLEN BAYĐ SATIŞ FĐAT LĐSTESĐ 05/01/2009 Bu liste 01/09/2006 tarihli liste yerine gecer

ALFEN DEĞĐŞEBĐLĐR MEMBRANLI KAPALI GENLEŞME TANKLARI TAVSĐYE EDĐLEN BAYĐ SATIŞ FĐAT LĐSTESĐ 05/01/2009 Bu liste 01/09/2006 tarihli liste yerine gecer SICAK VE SOĞUK SU ĐÇĐN makina ve armatür san. a.ş. ALFEN DEĞĐŞEBĐLĐR MEMBRANLI KAPALI GENLEŞME TANKLARI TAVSĐYE EDĐLEN BAYĐ SATIŞ FĐAT LĐSTESĐ 05/0/009 Bu liste 0/09/006 tarihli liste yerine gecer TĐP

Detaylı

DİK MİLLİ DERİNKUYU POMPALARI DMP 6 32

DİK MİLLİ DERİNKUYU POMPALARI DMP 6 32 DİK MİLLİ DERİNKUYU POMPALARI DMP 6 32 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, TSE 514 standardına uygun, Elektrik motoru, dizel motor veya traktör kuyruk mili ile çalıştırılabilir, Kuyularda her derinlikteki

Detaylı

GENEL FİYAT LİSTESİ 2013

GENEL FİYAT LİSTESİ 2013 FRS POMPA SANAYİ GENEL FİYAT LİSTESİ 2013 Kapalı Genleşme Tankları FRS r r ran n Tank ar ra FRS-24 KÜRE FRS-24 FRS-50 AYAKLI FRS-50 YATIK FRS-100 FRS-100/16 FRS-200 FRS-200/16 FRS-300 FRS-300/16 FRS-500

Detaylı

UPA 150C. Kullanım Alanları. Derinkuyu Dalgıç Pompaları 150 mm (6 inç) Kuyular için. 50 Hz. İşletme Bilgileri. Dizayn. Tanımlama (Örnek) Sertifika

UPA 150C. Kullanım Alanları. Derinkuyu Dalgıç Pompaları 150 mm (6 inç) Kuyular için. 50 Hz. İşletme Bilgileri. Dizayn. Tanımlama (Örnek) Sertifika Tip Kitapçığı 3400.52/4-82 Kullanım Alanları Temiz yada hafif kirli suların transferinde kullanılır: - evsel su temini - genel su temini - tarımsal sulama ve fıskiye sistemlerinde - yüzey sularının seviyesinin

Detaylı

SEPINLINE. Komple Paslanmaz In-line Pompalar Complete Stainless Steel In-line Pumps. VS Serisi VS Series

SEPINLINE. Komple Paslanmaz In-line Pompalar Complete Stainless Steel In-line Pumps. VS Serisi VS Series SEPINLINE Komple Paslanmaz Inline Pompalar Complete Stainless Steel Inline Pumps Serisi Series dünya pazarındayız... Markasını, dünyanın çeşitli ülkelerine, gururla, büyük bir özgüvenle sunan bir firma

Detaylı

Sıcak su sirkülasyon pompaları TÜV-onaylı. Tanımlama. Kullanım alanları. Işletme bilgileri. Dizayn. Tip Kitapçığı 1122.5/7-82 G2 HPH HPH 80-200

Sıcak su sirkülasyon pompaları TÜV-onaylı. Tanımlama. Kullanım alanları. Işletme bilgileri. Dizayn. Tip Kitapçığı 1122.5/7-82 G2 HPH HPH 80-200 Tip Kitapçığı.5/7 G HPH Sıcak su sirkülasyon pompaları TÜVonaylı Kullanım alanları HPH pompalar kızgın su sistemlerinde gerekli olan yüksek basınç ve yüksek sıcaklık uygulamaları için uygundur. Besleme

Detaylı

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar Keleek vanalar, mükemmel sızdırmazlık özelliği, Gelişen teknolojiler, keleek vanaların oru hattında az yer kaplaması, otomasyona üretiminde çok değişik malzeme

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Açıklama Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve fark basınç ayarı için yaya sahiptir.

Detaylı

TH CDLF. TH -1 x CDLF 4 / 10 PASLANMAZ HİDROFORLAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Malzeme Bilgisi

TH CDLF. TH -1 x CDLF 4 / 10 PASLANMAZ HİDROFORLAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Malzeme Bilgisi T CDLF PSLNMZ İDROFORLR Basılabilen Sıvılar Yüksek basınçlı, sessiz çalışan, kompakt ve düşük güç sarfiyatlıdır. Sıvıyla temas eden tüm yüzeyleri paslanmaz çelik olan lnline (düz boruya takılabilir) tip

Detaylı

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar Keleek vanalar, mükemmel sızdırmazlık özelliği, Gelişen teknolojiler, keleek vanaların oru hattında az yer kaplaması, otomasyona üretiminde çok değişik malzeme

Detaylı

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL Serisi EIL R Serisi

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL Serisi EIL R Serisi In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları EIL Serisi EIL R Serisi ETNA In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları İhtiyacınızın

Detaylı

Çok Kademeli Uçtan Emişli SKM-E. Santrifüj Pompalar SKM-E 00 04-12

Çok Kademeli Uçtan Emişli SKM-E. Santrifüj Pompalar SKM-E 00 04-12 T EN IO 95 Çok Kademeli Uçtan Emişli antrifüj lar 00 0 Genel Bilgiler Basılabilen ıvılar tipi pompalar aşındırıcı olmayan, içinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli düşük

Detaylı

PV Serisi Paletli Pompalar

PV Serisi Paletli Pompalar PV Serisi Paletli Pompalar w w w. p e t r o l a n d. c o m. t r Petroland Pompa San. ve Tic. Ltd. Şti. Alemdağ Cad. Güven San. Sitesi R Blok No: 7-8 Ümraniye - İstanbul / TÜRKİYE Tel: (0.) 5 00 Faks: (0.)

Detaylı

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL R Serisi EIL R-FK Serisi

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL R Serisi EIL R-FK Serisi In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları EIL R Serisi EIL R-FK Serisi ETNA In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları İhtiyacınızın

Detaylı

MMP. Uygulama Alanlari Her türlü su temini Yangin söndürme Yagmurlama - tarim Kazan besi suyu Isitma İçme suyu. Tanımlama

MMP. Uygulama Alanlari Her türlü su temini Yangin söndürme Yagmurlama - tarim Kazan besi suyu Isitma İçme suyu. Tanımlama Uygulama lanlari Her türlü su temini Yangin söndürme Yagmurlama - tarim Kazan besi suyu Isitma İçme suyu Sicak su Sogutma suyu Deniz suyu Havuz suyu z kirli sular Kondens suyu Tanımlama Type Outlet DN

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (,25,40) AFPA / VFG 2() Açıklama Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve fark basınç ayarı için yaya sahiptir. Ayrıca iki vana versiyonu

Detaylı

EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU

EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU EŞ EKSENLİ (IN-LINE) KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI Değerli Müşterimiz, Firmamız ETNA markası altında; soğuk ve sıcak suyun evsel ve endüstriyel

Detaylı

Santrifüj Pompalar: MEKANİK ENERJİYİ, AKIŞKANDA KİNETİK ENERJİYE ÇEVİREN VE AKIŞKANLARI TRANSFER EDEN MAKİNALARDIR.

Santrifüj Pompalar: MEKANİK ENERJİYİ, AKIŞKANDA KİNETİK ENERJİYE ÇEVİREN VE AKIŞKANLARI TRANSFER EDEN MAKİNALARDIR. KSB DÜNYASINA D HOŞGELD GELDİNİZ SANTRİFÜJ J POMPALAR Santrifüj Pompalar: MEKANİK ENERJİYİ, AKIŞKANDA KİNETİK ENERJİYE ÇEVİREN VE AKIŞKANLARI TRANSFER EDEN MAKİNALARDIR. POMPA KESİT T RESMİ POMPA ANA PARÇALARI

Detaylı

In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi

In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi 2017-2 IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI ( EILR & EILR - FK SERİSİ ) 2900 d/dk - Trifaze EILR serisi in-line kuru rotorlu sirkülasyon pompaları,

Detaylı

INLINE TİP ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALAR

INLINE TİP ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALAR INLINE TİP ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALAR lar santrifüj, tek kademeli, emme ve basma ağız çağları aynı ölçülere sahip, blok tip olacak. üstten sökülebilir tasarıma sahip olmalı, bu sayede boru bağlantılarına

Detaylı

Radyal. RKD Serisi Motor Hava Akımı Dışında Prizmatik Kanal Tipi Fanlar 120 ºC. Fan Gövde Yapısı. Hava Akış Yönü R K D S 80 B 4 T ST 40

Radyal. RKD Serisi Motor Hava Akımı Dışında Prizmatik Kanal Tipi Fanlar 120 ºC. Fan Gövde Yapısı. Hava Akış Yönü R K D S 80 B 4 T ST 40 ENDÜSTRİYEL RADYAL FAN RKD Serisi Motor Hava Akımı Dışında Prizmatik Kanal Tipi Fanlar 12 ºC Filtreler galvaniz çelik kasa içerisindedir. Kaset tipi değiştirilebilir şekildedir. Bakım kapağı mevcuttur.

Detaylı

ETNA Fiyat Listesi 2016/1

ETNA Fiyat Listesi 2016/1 ETNA Fiyat Listesi 2016/1 ALP Pompa A.Ş; Dudullu Organize Sanayi Bölgesi nde 4500 m 2 si kapalı, toplam 6000 m 2 alanda, 35 yılı aşkın üretim tecrübesi, zengin ürün gamı ve uzman satış kadrosu ile mekanik

Detaylı

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA ÜRÜN KATALOĞU 10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA www.fafvana.com.tr satis@fafvana.com.tr CE BELGESİ ISO 9001 : 2000 KALİTE BELGESİ GOST RUSYA KALİTE BELGESİ UKR SEPRO

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Drain MTS

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Drain MTS Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Drain MTS 0H[m] 35 30 25 20 15 10 5 0 2 4 6 8 10 12 14 Wilo-Drain MTS MTS /39 MTS /35 MTS /31 MTS /27 MTS /24 MTS /21 Q[m³/h] Yapı türü Kesme düzenekli atıksu dalgıç motorlu

Detaylı

MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 62EWH-M Serisi Ürün No: 62 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR MONTAJ KILAVUZU

YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR MONTAJ KILAVUZU YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR MONTAJ KILAVUZU YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR Değerli Müşterimiz, Firmamız ETNA markası altında; soğuk ve sıcak suyun evsel ve endüstriyel ısıtma, soğutma,

Detaylı

Pompa Fiyat Listesi... 3-38 SML-SM-SMH-SLGM-SLGHM-SRM-JET M-SPHM-SP 1.5M-PSTH-SDY-SPFM. Hidrofor Fiyat Listesi... 39-51

Pompa Fiyat Listesi... 3-38 SML-SM-SMH-SLGM-SLGHM-SRM-JET M-SPHM-SP 1.5M-PSTH-SDY-SPFM. Hidrofor Fiyat Listesi... 39-51 FL İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... 8 SMLSMSMHSLGMSLGHMSRMJET MSPHMSP.MPSTHSDYSPFM SLGTSPFGRV VD SKMV JETSPSRTRKPSTPSTHSLGSDY SNT SCNGRV SKM C 7 8 SDYSPRKSLGGRVSCN ÇIPLAK ve AKUPLAJ SKM ÇIPLAK ve AKUPLAJ

Detaylı

Yangın pompaları (NFPA 20 ye uygun) Kullanma suyu hidrofor setleri Sirkülasyon pompaları

Yangın pompaları (NFPA 20 ye uygun) Kullanma suyu hidrofor setleri Sirkülasyon pompaları Yangın pompaları (NFPA 20 ye uygun) Kullanma suyu hidrofor setleri Sirkülasyon pompaları NFPA (National Protection Association), Amerikan Yangından Korunma Kurumu'dur. Bu kurum, ABD'de uygulanması zorunlu

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi...3-36. Hidrofor Fiyat Listesi...40-51. GHN Fiyat Listesi...55-68

İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi...3-36. Hidrofor Fiyat Listesi...40-51. GHN Fiyat Listesi...55-68 İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... Hidrofor Fiyat Listesi... GHN Fiyat Listesi... 8 POMPA FİYAT LİSTESİ MONOFAZE MOTORLA BAĞLI POMPALAR MONOBLOK TEK KADEMELİ POMPALAR POMPA TİPİ SML SM SMH MOTOR GÜCÜ

Detaylı

IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI ( EILR & EILR - FK SERİSİ )

IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI ( EILR & EILR - FK SERİSİ ) In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi 2017 IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI ( EILR & EILR - FK SERİSİ ) 2900 d/dk - Trifaze EILR serisi in-line kuru rotorlu sirkülasyon pompaları,

Detaylı

In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi

In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi 2018-1 IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI (EILR & EILR - HF SERİSİ) 2900 d/dk - Trifaze EILR serisi in-line kuru rotorlu sirkülasyon pompaları,

Detaylı

EVS Serisi Dikey Çok Kademeli Komple Paslanmaz Çelik Santrifüj Pompalar

EVS Serisi Dikey Çok Kademeli Komple Paslanmaz Çelik Santrifüj Pompalar EVS Serisi Dikey Çok Kademeli Komple aslanmaz Ürüne Genel Bakış EVS serisi, su ile temas eden bütün parçaları paslanmaz çelik olan yüksek verimli, sessiz, sürekli çalışmaya uygun çok kademeli santrifüj

Detaylı

AC MOTOR ATÖLYE BAKIM/ONARIM RAPORU

AC MOTOR ATÖLYE BAKIM/ONARIM RAPORU AC MOTOR ATÖLYE BAKIM/ONARIM RAPORU Rapor Kodu: XXXXX.XX.XX.XX GENEL BİLGİLER İşletme Adı: İşletme Adresi: Ekipman Yeri: Ekipman Adı: İPRAGAZ A.Ş. Yarımca Dolum Tesisi Yangın Pompa Dairesi Joker Pompa

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Comfort CO-/COR-MVI.../CC

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Comfort CO-/COR-MVI.../CC Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Comfort CO-/COR-MVI.../CC H/m 160 140 120 100 80 60 40 20 2../CC 4../CC 16../CC 8../CC 32../CC 52../CC Wilo-Comfort COR 2-6 MVI 202-9504/CC 50 = EU, + =Non EU 70../CC 95../CC

Detaylı

Firma İsmi: Hazırlayan: Telefon:

Firma İsmi: Hazırlayan: Telefon: Poz Adet Açıklama 1 NB 4-15/13 AS-F-B-E-BAQE Ürün No.: İstenmesi halinde EN 733'e uygun boyut ve nominal performansa (1 bar) sahip, ISO 5199'a göre tasarlanan, kendinden emişli olmayan, tek kademeli santrifüj

Detaylı

STATİK BALANS VANASI / FLANŞLI

STATİK BALANS VANASI / FLANŞLI STATİK BALANS VANASI / FLANŞLI STATİK BALANS VANASI Balans vanası ısı transferi istenen cihaz ve üniteler için tasarlanmış malzemelerdir. Isı transferi için debinin üstünde bir akışı engelleyerek sistemin

Detaylı

YANGIN POMPA SİSTEMLERİ

YANGIN POMPA SİSTEMLERİ YANGIN POMPA SİSTEMLERİ Türbosan A.Ş. nin Yangın Pompaları UL LİSTED olmuştur. NFPA 20 (National Fire Protection Association) Standardı yangından korunmak için Yangın Pompa Gruplarını ve Tesisatlarını

Detaylı

SEPINDUSTRIAL. Pis Su Dalgýç Pompalar. Waste Water Submersible Pumps. GDP Serisi / Series

SEPINDUSTRIAL. Pis Su Dalgýç Pompalar. Waste Water Submersible Pumps. GDP Serisi / Series SEPINDUSTRIAL GDP Serisi / Series Pis Su Dalgýç Pompalar Waste Water Submersible Pumps GDP Serisi Pis Su Dalgýç Pompalar Uygulama Alanları Ham su Proses sıvıları Katı parçalar içeren Evsel ve Endüstriyel

Detaylı

Farkı yaşayın. Güvenmekte Bir Yatırımdır. Çünkü; Biz her yeni gün için, eski fikrin gittiğini ve yenisinin oluştuğunu biliyoruz.

Farkı yaşayın. Güvenmekte Bir Yatırımdır. Çünkü; Biz her yeni gün için, eski fikrin gittiğini ve yenisinin oluştuğunu biliyoruz. Değerli Dostlarım, 1991 Yılında elektromanyetik pompa imalatıyla ticari hayatına başlayan firmamız, halen aynı heyecan ile çalışmalarına devam etmektedir. Su ve atıksu pompalarıyla dolu dolu geçen 30 yıl

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU FA T

Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU FA T ISO 990 6'ya uyg un t anı ma eğiri si, Ek A. V erile n et kim e de rece leri hidr olik etki me değ erin e uy gun dur. Benzer resim Yapı türü Sabit ve taşınabilir ıslak kurulumda ve sabit kuru kurulumda

Detaylı

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri NFPA 0 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN Serisi ETNA Yangın Pompa Sistemleri Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 5 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış

Detaylı

YATAY MİLLİ ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR DOUBLE SUCTION SPLIT CASE PUMPS

YATAY MİLLİ ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR DOUBLE SUCTION SPLIT CASE PUMPS YATAY Mİİ ÇİT MİŞİ OMAAR DOU SUTION SIT AS UMS www.vansan.com.tr İÇİNDKİR / ontents Genel ilgi General Information Sayfa Ürün Kodu Sistemi roduct ode System Sayfa 45 erformans ilgileri erformance Data

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 2 İÇİNDEKİLER İÇERİK SAYFA HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 BETON POMPASI YEDEK PARÇALARI 10-11 HAKKIMIZDA 3 GCE, Türkiye,

Detaylı

Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir.

Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. 06.1 REV. 2 Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... 8 SMLSMSMHSLGMSLGHMSRMJET

Detaylı

Dik Milli Komple Paslanmaz Çelik Santrifüj Pompalar

Dik Milli Komple Paslanmaz Çelik Santrifüj Pompalar Dik Milli Komple Paslanmaz Çelik Santrifüj Pompalar EVS Serisi EVS Dik Milli Paslanmaz Çelik Santrifüj Pompalar İÇİNDEKİLER 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Ürün Bilgileri, Özellikleri, Çalışma şartları, Kullanım

Detaylı