NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ"

Transkript

1 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR PAZARLAMA PROGRAMI: Yüksekokulumuz İktisadi ve İdari Program Bölümü Pazarlama Programı II. sınıf öğrencileri 2 Mayıs 2007 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Abdullah TANRISEVDİ nezaretinde Market Pazarlamacılığı dersi kapsamında Aydın da faaliyet gösteren Kipa Alışveriş Merkezi ve Teknosa Bilişim Mağaza sında ders uygulaması gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz sözü edilen işletmelerde uygulanan fiyatlama yöntemleri, ürün sergileme örnekleri ve satıcı davranışları konularında kendilerine daha önceden verilen gözlem formlarını kullanarak, kuramsal şekilde edindikleri bilgileri uygulama alanı ile karşılaştırma çalışması gerçekleştirdiler. Yine İktisadi ve İdari Program Bölümünde okuyan 72 öğrencimiz 17 Mayıs 2007 tarihinde öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Abdullah TANRISEVDİ, Öğr. Gör. Betül ÖNGEN, Okt. Sibel TORÇUN ve Özlem İRİK nezaretinde düzenlenen Aphrodisias-Denizli-Pamukkale gezisine katıldılar. Profesyonel bir turist rehberinin anlatımları ile gerçekleştirilen gezi sonrasında öğrencilerimiz Aydın ili çevresinde kurulmuş bulunan antik kentler ve dünyada bir başka eşi olmayan Pamukkale Travertenleri hakkında önemli bilgiler edindiklerini ifade ettiler. TEKNİK PROGRAMLAR BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ ve PROGRAMLAMA PROGRAMI: Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Programı; I. sınıf öğrencileri 2 Mayıs 2007 tarihinde Öğr. Gör. Taner KARATAŞ ile birlikte üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı nı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında öğrencilerimize üniversitemiz network yapısı, web ve programlama teknolojileri hakkında bilgiler verildi. Verilen bilgiler ile mesleki bilgilerini artıran öğrencilerimiz, staj olanakları hakkında da bilgi sahibi oldular.

2 ELEKTRİK VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK PROGRAMLARI: Elektrik ve Endüstriyel Elektronik Programları; 29 Mart 2007 tarihinde Fabrika İmalat Teknikleri dersi kapsamında Yıldırım El-San Elektrik Panoları Tic. Ltd Şt ne program koordinatörleri Öğr. Gör. Murat ÇAĞLAR, Öğr. Gör. Tayfun MAVİOĞLU ve Öğrt. Ahmet GÜNGÖR tarafından bir gezi düzenlendi. Geziye Elektrik ve Endüstriyel Elektronik Programının II. sınıf öğrencileri katıldılar. Gezi sırasında fabrika imalatı ve üretimi, elektrik motor ve sürücüleri, elektrikli pano imalatı ve üretim aşamaları konusunda fabrika ortakları Cem YILDIRIM ve Caner YILDIRIM ile görüşüldü. Fabrikanın üretimi durdurularak pano imalatının sac aksamından boyama işlemine kadar tüm aşamalar detaylı olarak yetkililer tarafından gösterildi. Aynı programlarımız 12 Nisan 2007 tarihinde Tamamlayıcı Elektrik Servis ve Sistemleri dersinin uygulaması olarak Pekpan Ltd. Şti fabrikasına bir gezi düzenlediler. Geziye Elektrik ve Endüstriyel Elektronik Programları II. sınıf öğrencileri katıldılar. Gezi sırasında fabrika mühendisleri Bilgin YAĞCI ve Levent GÖRAL ile görüşüldü. Yetkililerden fabrikanın işleyişi ve üretimi hakkında bilgi alındı. Ayrıca fabrika etrafında bulunan 3 adet radyoaktif paratoner ve fabrika içi havalandırma tertibatı da ayrıntılarıyla incelendi. Yine okulumuz Elektrik Programı tarafından 03 Mayıs 2007 tarihinde Elektrik Enerjisi Üretimi, İletimi ve Dağıtımı dersinin uygulaması olarak Kemer Hidroelektrik Santrali ne bir gezi düzenlendi. Geziye Elektrik Programı II. sınıf öğrencileri katıldılar. Kemer Hidroelektrik Santralinin öncelikli amacının sulama olduğu, eğer gerekli görülürse elektrik enerjisi üretimi yaptığı barajın beton ağırlık baraj tipinde inşa edildiği, elektrik enerjisinin üretildiği üç adet jeneratörün çalışma sistemi ve üretilen enerjinin sisteme nasıl verileceği hakkında bilgiler alındı. Tüm bu geziler sayesinde öğrencilerimiz derste öğrendikleri teorik bilgileri fabrika ortamında gözleme ve inceleme imkânı buldular.

3 İNŞAAT PROGRAMI: İnşaat Programı öğrencileri Öğr. Gör. Hasan BARIŞIK koordinatörlüğünde İstanbul da gerçekleştirilen Yapı Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri ve Yapı Yenileme Fuarı na katıldılar. Öğrencilerimizin yeni yapı malzemelerini, yapı teknolojilerini yakından incelemeleri, inşaat sektöründeki firmaları tanımaları, aynı zamanda yapı malzemelerini görerek incelemeleri ve üreticilerden bilgi almaları sağlandı. Gezi dönüşünde Çanakkale, Gelibolu Yarımadası gezildi ve şehitlik ziyaret edildi. MAKİNE PROGRAMI: Makine Programı; 5 Mayıs 2007 tarihinde Program Koordinatörü Öğr. Gör. Yüksel AYDOĞAN nezaretinde II. sınıf öğrencilerinin katıldığı İzmir de yapılan 3T Uluslararası Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı na gezi düzenledi. Gezi; Makine Programında eğitim esnasında verilen bilgilerin, günlük hayatta uygulamalarının, teorik halden görsel hale dönüştürülmesi amacıyla gerçekleştirildi. Gezi dönüşünde bu gezi kapsamında Efes Antik Kenti ve Şirince Köyü ziyaret edildi.

4 MAKİNE RESİM KONSTRÜKSİYON PROGRAMI: Makine Resim Konstrüksiyon Programı; 2. sınıf öğrencilerinin Makine Resim Konstrüksiyon-II, Takım Tezgahları ve Mesleki Uygulama ve Proje dersi ile ilgili uygulamaları yerinde görebilmeleri amacı ile 05 Nisan 2007 tarihinde Atça da faaliyet gösteren Maksan Dişli Fabrikası na Program öğretim elemanları Öğr. Gör. Murat ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Ahmet Özcan GÜL, Öğr. Gör. Serap KARAGÖZ ve Öğretmen Evren Barış KAYHAN rehberliğinde teknik gezi düzenledi. Gerçekleştirilen teknik gezi ile öğrencilerin dişli sistemleri, dişli üretim yöntemleri ve kaynaklar hakkında bilgilendirilmeleri sağlandı. Ayrıca gidiş ve dönüşte Sultanhisar Nysa ve Yenipazar Yörük Ali Efe müzesine uğranarak öğrencilerimizin Aydın ilini tarihi yönleri ile de tanımaları olanağı yaratıldı. Aynı Programımız, 5 Mayıs 2007 tarihinde İzmir de düzenlenen 3T Uluslar Arası Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı na katıldı. Öğretim elemanları Öğr. Gör. Ahmet Özcan GÜL, Öğr. Gör. Serap KARAGÖZ, Öğr. Gör Murat ÖZTÜRK ve program öğrencilerinin katıldığı fuarda, makine tasarımı ve makine üretimi konularında faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalarla, gelişen teknolojiye paralel olarak işbirliğinin geliştirilmesi düşüncesi ile görüşmeler yapılarak öğrencilerle birlikte fuar gezildi. Daha sonra dönüşte Selçuk ta bulunan Meryem Ana, Efes ve Şirince Köyü ziyaret edildi.

5 MOBİLYA ve DEKORASYON PROGRAMI: Mobilya ve Dekorasyon Programı; 29 Mart 2007 tarihinde Öğr. Gör. Aydın ONGAN nezaretinde I. sınıf öğrencileri Denizli karayolu üzerinde faaliyetlerini sürdürmekte olan Astaş Çelik Kapı Ve Culina Mutfak&Kapı fabrikasına gezi düzenledi. Öğrenciler, CNC Freze makinelerinde mutfak ve oda kapıları ile mutfak dolap kapaklarının üretimini yerinde görme fırsatı buldular. CNC teknolojisi ile çalışan makinelerin çalışma prensipleri ve üretim metotları hakkında fabrika Genel Müdürü Ahmet ZOROĞLU tarafından bilgilendirildiler. Ayrıca, makinede bir kapının nasıl imal edildiği öğrenciler tarafından yoğun bir ilgi ile izlendi. OTOMOTİV PROGRAMI: Otomotiv Programı; I. ve II. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. A. Fatih HACIYUSUFOĞLU koordinatörlüğünde 16 Mayıs tarihinde Safkar Ege Soğutmacılık Klima Tic. A.Ş yi ziyaret ederek, İzmir de düzenlenen 2007 İzmir Oto Fuarı na katıldılar. Safkar A.Ş. de yetkililer tarafından şirket ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Fabrikanın üretim birimleri gezildi. Daha sonra İzmir fuar alanında yapılan Otomotiv Fuarına katıldılar. Fuarda sektörde çalışan meslek kuruluşları ile görüşüldü, çeşitli otomobil model ve markaları hakkında yetkililerden bilgi alındı. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU OTOMOTİV PROGRAMI OTO-BAKIM SERVİS ATÖLYESİ HİZMETE GİRDİ Yüksekokulumuzda Nisan ayından itibaren döner sermaye kapsamında Oto-Bakım Servis Atölyesi hizmete girdi. Servis hizmetleri kapsamında oto iç-dış yıkama, oto klima bakım ve gaz dolumu, karbon temizleme (carbon clean), motor yağ değişimi, kaporta pasta cila, akü bakımı ve diğer bakımlar son sistem cihazlarla yapılmaktadır. Oto-Bakım Servis Atölyesine Üniversitemiz personeli yoğun ilgi göstermektedir. Sunulan bu hizmetten son derece olumlu geri bildirimler alınmaktadır.

6 TEKSTİL PROGRAMI: Tekstil Programı; Öğr. Gör. Zekiye ÇAMLICA koordinatörlüğünde beş öğretim elemanı ve öğrenciler ile birlikte 24 Mayıs 2007 tarihinde Söktaş Tekstil Fabrikası na gezi düzenledi. Gezide Söktaş Eğitim Servisi sorumlusu Elif ESKİTMEZ tarafından bilgi verildi. Ardından küçük gruplar halinde işletmeye alınan öğrenciler iplik, dokuma ve terbiye işletmelerini gezme imkânı buldular. Yine aynı program öğrencileri 2 Mayıs 2007 tarihinde düzenlenen etkinlik çerçevesinde öğretim elemanları ve öğrenciler birlikte sinemaya giderek film izlediler. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA DÜZENLENEN SEMİNERLER Aydın Meslek Yüksekokulunda ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında, Kalite Hedeflerimiz içersinde yer alan Motivasyon ve İnsan İlişkileri konulu seminer 20 Haziran 2007 tarihinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nermin KORUKLU tarafından verildi. Tüm akademik ve idari personelimizin katıldığı zaman zaman uygulamalı olarak gerçekleştiren seminer keyifle izlendi.

7 KOSGEB: Üniversitemiz ve KOSGEB işbirliği çerçevesinde Genç Girişimci Geliştirme Programı Tanıtım Toplantısı 30 Mart 2007 tarihinde ADÜ Merkez Kampus Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı. Toplantı, öğrencilerin önlerine girişimciliği bir seçenek olarak sunarak, kendi işlerini kurmaya yöneltmek ve üniversitelerde girişimcilik kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Program çerçevesinde Yüksekokulumuzda 12 Nisan 2007 tarihinde bununla ilgili eğitim başladı, 30 kişinin katıldığı eğitim devam etmektedir. YAPILARDA SU VE SES YALITIMI: İnşaat programı öğrencilerine Yüksekokulumuzda 22 Mayıs 2007 tarihinde BTM Bitümlü Tecrit Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasından İnş. Müh. Umut CEYLAN ve İnş. Müh. Kemal GEL tarafından Yapılarda Su ve Ses Yalıtımı konulu seminer verildi. Seminere program öğretim elemanları da katıldı. ETA SQL: Yüksekokulumuzda İktisadi ve İdari Programlar bölümünden Muhasebe, İşletme ve Pazarlama programları öğrencilerine ETA eğitim uzmanları Burcu AYDOĞDU ve Gürhan ÖRÜN tarafından 9 Mayıs tarihinde ETA Versiyon&SQL eğitimi verildi. Eğitime ilgili programların öğretim elemanları da katıldılar. MOBİLYA AKSESUARLARI ve BAĞLANTI ELEMANLARI: Mobilya ve Dekorasyon Programında 24 Mayıs 2007 tarihinde Blum firması tarafından Mobilya Aksesuarları ve Bağlantı Elemanları konulu bir seminer gerçekleştirildi. Seminere konuşmacı olarak katılan Blum firması Eğitim Uzmanı Murat DÜZDOKUR, okulumuz öğretim elemanları, öğrenciler ve sanayide konu ile ilgili kuruluş yetkililerinden oluşan katılımcılara, sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri slayt, ve uygulamalı olarak aktardı.

8 8. MAS ISO 9001:2000 Kalite Belgesiyle eğitimine devam eden Aydın Meslek Yüksekokulu bu yılda Kalder in düzenlediği Yerellikten Küreselliğe Ege sloganıyla yola çıkan 8. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu na katıldı. Öğr. Gör. Aydın ONGAN ve Şef Mehmet KOCAMAN nın katıldığı sempozyum, Nisan 2007 tarihlerinde D.E.Ü. İzmir Sabancı Kültür Sarayında gerçekleştirildi. Başarı Stratejileri(Teoriden Pratiğe), Yerel Yönetimlerde Kalite(Yaşadığım Kentte Kalite), Düşünce Kalitesi (Düşünüyorum. Katma Değer Yaratıyorum), Yenilikçilik Yaratıcılık(Buldum!) gibi konuların ele alındığını belirten arkadaşlarımız, kazanımlarını okulumuz personeli ile paylaştılar. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM ELEMANLARI IV. ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SEMPOZYUMUNDA Aydın Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları on kişilik bir ekiple Mayıs 2007 tarihleri arasında İzmir Bergama da düzenlenen 4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu na bir sözlü, iki poster bildiri ile katıldı. Üç gün süren Sempozyumda Meslek Yüksek Okullarının sorunları, öğrenci profilleri ve sınavsız geçiş gibi konular ele alındı yılında Konya Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Meslek Yüksekokulunda 5. si gerçekleştirilecek olan Sempozyumun, 2011 yılı 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu aday adayı Aydın Meslek Yüksekokulu oldu. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSAN ÇOCUK VE RESİM ŞENLİĞİNDE Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, 21 Nisan Cumartesi günü Üniversitemiz organizasyonunda gerçekleştirilen Çocuk ve Resim Şenliğine katıldı. Şenliğe kendi hazırladıkları kostümleri ile katılan öğrencilerimiz gün boyunca çocuklarla oyun oynayıp dans ettiler. Akşama kadar süren etkinliğe, Aydın halkı yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerimiz ve çocukların oldukça keyifli saatler geçirdikleri gözlendi.

9 TASARIM YARIŞMASINDA JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ MOBİLYA ve DEKORASYON PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZE Yüksekokulumuz Mobilya Dekorasyon Programı II. sınıf öğrencilerinden oluşan 20 kişilik ekip 27 Mart 2007 tarihinde ADEKO yazılım firması tarafından yurt çapında düzenlenen YILDIZ SENSİN Mutfak Tasarım ve Render tasarım yarışmasına projeleri ile katıldılar. Birincilik ve ikincilik ödüllerine değer tasarım bulunamayan yarışmada disiplinli çalışmaları ve ADEKO Mutfak Programı kullanmaları nedeni ile Jüri tarafından özel ödüle layık görülen öğrencilerimize 01 Haziran 2007 günü Yüksekokulumuzda düzenlenen bir törenle ödülleri verildi. Ödül törenine Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Fuat SEZGİN, ADEKO Yazılım Genel Direktörü Süha AKTAN, Yüksekokul Müdür Yardımcıları, öğretim elemanları ve program öğrencileri katıldılar. Yapılan konuşmalardan sonra ödül dağıtım törenine geçildi. Yarışmaya katılan öğrencilerimize plaket ve başarı belgeleri ile Uzay Mutfak ve Banyo Demsaş Mutfak&Banyo Firmaları tarafından para armağanları verilirken, okulumuza da iki adet bilgisayar hediye eden ADEKO Yazılım Genel Direktörü Süha AKTAN a, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fuat SEZGİN tarafından verilen plaket ile teşekkür edildi. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN HAKKARİYE KIRTASİYE YARDIMI Yüksekokulumuzda kırtasiye yardımı gerçekleştirildi. Pazarlama Programı II. sınıf öğrencisi Onur TAHTAKIN önderliğinde programların öğrenci temsilcileri aracılığı ile 15 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında Kırtasiye Yardımı kampanyası başlatıldı. Okulumuz öğrencileri ve öğretim elemanlarının katıldığı kampanyada toplanan yardımlar, Hakkari nin Yüksekova İlçesinde bulunan Doğanlı İlköğretim Okuluna gönderildi. Toplanan yardımların bir kısmı da ihtiyaç üzerine Aydın ın Germencik İlçesinde bulunan Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna aktarıldı.

10 AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN KİŞİSEL SERGİLERİ Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Mürüvvet YÜCE 7 Mayıs 2007 tarihinde Çocuk ve Oyuncak sergisini açtı. Sergide öğrencimizin yaptığı resimler, eğitici ve dolgu oyuncaklar, zengin yaratıcılıkla yapılmış artık materyal çalışmaları ve daha birçok birbirinden güzel hazırlanmış ürünler sergilendi. İnşaat Programı öğrencilerinden Ferhat DEMİRCAN 17 Mayıs 2007 tarihinde Fotoğraf Sergisi açtı. Öğrencimizin farklı mekânlarda kendi çektiği resimlerden oluşan sergi büyük beğeni topladı. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULUNDAKİ SOSYAL FAALİYETLER Üniversitemizin 7 Mayıs 2007 tarihinde başlayan 12. Kültür ve Sanat Haftası Şenliklerine, Yüksekokulumuz 8 Mayıs 2007 tarihinde ADÜ Merkez Kampus Anfi Tiyatro da gerçekleştirilen etkinliğe Kültür-Sanat Birimi çalışmaları kapsamında Okt. Peri Banu NEMUTLU sorumluluğunda Halk Oyunları Gösterisi ve Hip-Hop Dans Gösterisi ile Öğr. Gör. Hasan BARIŞIK sorumluluğunda Pop-Rock Konseri ile katıldı. Gösteriler ilgiyle izlendi.

11 AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULUNUN SPORTİF FAALİYETLERDEKİ BAŞARILARI Üniversitemiz 12. Spor Şenliği Kapsamında Aydın MYO takımları toplam 4 branşta kupa kazandı. Erkekler basketbol final maçında Aydın MYO Hip-Hop Dans Grubu, Roman Dans Grubu ve Aymes Pon-Pon Kızlar Dans Grubunun gösterileri de ilgi ile izlendi. Final karşılaşmasından sonra bütün sporcular ve dans grubunda yer alan öğrenciler ve hocalarımız okulumuz kantinince düzenlenen kutlamaya katılıp gönüllerince eğlendiler. Elde edilen başarılarımız: Erkekler Basketbol : Okulumuz Aydın MYO, yaptığı toplam 8 müsabakayı da kazanarak namağlup şampiyonluğu elde ettiler ve geçen yıl olduğu gibi bu yılda 1.lik kupasını kazandılar. Bayanlar Basketbol : Müsabakalara katılan bayan takımımız 4. oldu.

12 Erkekler Voleybol : Bu branşta okulumuz kurulduğu yıldan beri ilk defa kupa alma başarısı göstererek 3. oldu. Bayanlar Voleybol : Takımımız 2.tura çıkma başarısı gösterdi fakat ilk 4 dereceye giremedi. Futbol : Takımımız finale çıkma başarısı gösterdi final müsabakasında 1-0 yenilerek 2. oldular. Futsal : Akademik personel arasında ilk defa düzenlenen salon futbolu (Futsal) turnuvasında okulumuz 11 ekip arasından sıyrılarak 2.oldu. Okul İçi Futbol Turnuvası :Yüksekokulumuz bünyesinde sınıflar arası olarak gerçekleştirilen futbol turnuvası uzun süren bir mücadele sonucunda İnşaat Programı II. Sınıf II. Öğretim öğrencileri ile Endüstriyel Elektronik Programı II. Sınıf II. Öğretim öğrencileri arasında oynanan final mücadelesi ile sonuçlandı. Final mücadelesinde maçı kazanan Endüstriyel Elektronik Programı kupanın sahibi oldu.

13 AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU BAHÇESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMALARI İnşaat Programı II. sınıf öğrencilerinden oluşan on kişilik ekip bahar döneminde Mesleki Uygulama ve Proje dersi kapsamında, okulumuzun ön bahçesinde peyzaj ve süs havuzu projesi gerçekleştirdiler. Tamamen öğrencilerimizin çalıştığı projede, bahçeye dışarıdan üç giriş yolu yapıldı, değişik türlerde çiçek ve ağaç dikildi. Havuzun ve bahçe düzenlemesinin açılışı 23 Mayıs 2007 tarihinde Okul Müdürümüz Prof. Dr. Fuat SEZGİN ve program öğretim elemanları Öğr. Gör. Hasan BARIŞIK ve Müh. Tuğrul ÖZEN tarafından, öğrencilerin de hazır bulunduğu bir törenle gerçekleştirildi. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU IV. GELENEKSEL SERGİ VE ETKİNLİK HAFTASI Yüksekokulumuzun her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği 4. Sergi ve Etkinlik Haftası açılışı 22 Mayıs Salı günü saat 10:30 da gerçekleştirildi. Açılışa Protokol Üyeleri, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin BAŞPINAR ve Prof. Dr. Hasan ERDEN,in yanı sıra Üniversitemizin Yüksekokul Müdürleri, Akademik ve İdari Personel ile diğer davetliler katıldı. Yapılan konuşmalardan sonra, Tekstil Programı öğrencilerinin hazırladıkları ve minik mankenlerin de katıldıkları defile ve Halk Oyunları ekibimizin oyunları sunuldu. Gösterilerin ardından Yüksekokulumuzun tüm program öğrencilerinin yıl boyunca uygulamalı derslerde hazırladıkları el emeği ürünlerden oluşan sergi açıldı. Sergiyi gezen konuklar, beğenilerini ifade ettiler. Açılış geleneksel ikram ile son buldu. Etkinliklerimiz hafta boyunca devam etti.

14 Hafta boyunca süren etkinlikler kapsamında 23 Mayıs 2007 tarihinde Yüksekokulumuz bahçesinde, öğrencilerimizden oluşan gruplar Halk Oyunları, Hip-Hop Dans Gösterisi, Roman Dansları Gösterisi ve Rock Konseri gerçekleştirdiler. 24 Mayıs 2007 akşamı okulumuz Tiyatro Ekibinin hazırladığı Naaş-ı Muhteremler adlı oyun Aydın Belediyesi Tiyatro Salonunda sergilendi. Aynı oyun Üniversitemiz 12. Kültür ve Sanat Haftası şenlikleri kapsamında 10 Mayıs tarihinde de yine aynı yerde gösterildi. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET TÖRENİ Yüksekokulumuz eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni, 25 Mayıs 2007 Cuma günü düzenlendi. Okulumuz bahçesinde düzenlenen törene Üniversitemizden konuklar, öğrenci velileri ve yakınları katıldılar. Öğrenciler adına okul birincisi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Programı öğrencisi Betül KURAN ın ve mezun öğrencilerimizi temsilen Öğrt. Evren Barış KAYHAN ın, konuşmalarının ardından, Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Fuat SEZGİN ve Üniversitemiz Rektör vekili Prof. Dr. Hasan ERDEN konuşmalarını yaptılar. Okulumuzun Spor Takımlarında, Tiyatro- Müzik-Dans-Halk Oyunları Gruplarında yer alarak, bizi başarı ile temsil eden, kişisel sergilerini açan ve okulumuzda peyzaj çalışması yaparak katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür belgeleri takdim edildi. İlk üç dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından mezun olan diğer öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Tören, her yıl geleneksel olarak yapılan pilav ve ayran ikramı ile son buldu. 26 Mayıs 2007 Cumartesi akşamı Adliye Tesislerinde mezuniyet yemeği düzenleyen öğrencilerimiz, geceye katılan arkadaşları ve hocaları ile gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. Öğr. Gör. İhsan ÖZTÜRK AYMYO Haber Sorumlusu

EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ TEKNİK PROGRAMLAR EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ İNŞAAT PROGRAMI: İnşaat Programı öğrencileri Öğr. Gör. Hasan BARIŞIK koordinatörlüğünde 26-28 Ekim

Detaylı

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR Yüksekokulumuz İktisadi ve İdari Programlar bölümü öğrencilerimiz için,

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

NİSAN MAYIS-HAZİRAN BÜLTENİ

NİSAN MAYIS-HAZİRAN BÜLTENİ NİSAN MAYIS-HAZİRAN BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ İNŞAAT PROGRAMI: Yüksekokulumuz İnşaat Programı öğrencileri, Program Koordinatörü Öğr. Gör. Hasan BARIŞIK ve program

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ SAĞLIK PROGRAMLARI ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 17 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART BÜLTENİ

OCAK-ŞUBAT-MART BÜLTENİ OCAK-ŞUBAT-MART BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı II. sınıf öğrencileri, 22 Mart 2010 tarihinde Özel

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr Mayıs 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr Mayıs 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr Mayıs 2013 EMYO II. AR-GE Proje Pazarı na Altı Proje ile Katıldı. Öğrencilerimizden; 1- Ali DEMİR "Bozuk Floresan Lambalarının Tekrar Kullanılabilmesi, 2- Gani

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU Meslek Yüksekokulumuz 30.03.1994 tarihli Yükseköğretim Kurulu Kararı ile 1994-1995 eğitim öğretim yılında Makine Programı ile başlamıştır. 2002-2003 eğitim-öğretim

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ 2 Toplum Ve Hizmet Proje Çalışmaları 11.sınıf öğrencileri okulumuz Toplum ve Hizmet Programı kapsamında proje çalışmaları yürütmektedir. Bu yıl sürdürülen

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik.

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat:12.00 de Galatasaray Lisesi önünde meslektaşlarımızla toplanarak, balonlar pankartlar eşliğinde İstiklal Caddesi boyunca

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Kasım 2014 KSÜ 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2014-2015 Akademik

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ Bodrum da bu yıl eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü işbirliğiyle tenis turnuvası düzenledi. Turnuvaya 100 ü çocuk

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2013-2014 KATILDIĞIMIZ SPOR BRANŞLARI VE TAKIM ANTRENÖRLERİ 1 ATLETİZM Arş. Gör. Görkem AYBARS 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ersin ALTIPARMAK 3 BASKETBOL

Detaylı

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2104 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ SPORTİF FALİYETLER YILLIK FAALİYET RAPORU

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2104 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ SPORTİF FALİYETLER YILLIK FAALİYET RAPORU T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2104 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ SPORTİF FALİYETLER YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYANLAR Şef G. Ali AKYOL Bil. İşl. Halil BAYAM

Detaylı

İL PROJE YÖNETİM KURULU

İL PROJE YÖNETİM KURULU İL PROJE YÖNETİM KURULU -Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerinden Sorumlu Şube Müdürü: Mustafa ÇAĞLAYAN, -Trabzon Belediyesi temsilcisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat YETER -İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ 2013-2014. Personel Spor Müsabakaları

EGE ÜNİVERSİTESİ 2013-2014. Personel Spor Müsabakaları EGE ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 Personel Spor Müsabakaları AKADEMİK / İDARİ PERSONEL SPOR MÜSABAKALARI Etkinlik Adı: Akademik / İdari Personel Basketbol Müsabakaları 1 Etkinlik Tarihi: 05 29 Mayıs 2014 Etkinlik

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU

KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU 2014-2015 Öğretim yılı okullar arası kayak yarışmaları 14.01.2015 Çarşamba günü Erciyes Kayak Merkezinde yapıldı. Yarışmalara okulumuzu temsilen 17 öğrencimiz katıldı. Alp

Detaylı

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Fabrika Haberleri Çimentaş tan masa tenisi turnuvası Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası nın üçüncüsü gerçekleştirilmiş, zorlu

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 1982

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 1982 BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 1982 BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU MİSYON LİSESİ VİZYON Milli ve manevi değerleri özümsemiş, ülkemizin sanayisine yön verecek gençler yetiştirmek. Okulumuz bireylerinin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

ADANA BİLİM VE SANAT MERKEZİ

ADANA BİLİM VE SANAT MERKEZİ ADANA BİLİM VE SANAT MERKEZİ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı / Sayı: 2 E-BÜLTEN KASIM 1 Adana İl Millî Eğitim Müdürü Turan AKPINAR, 2015 Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar,

Detaylı

Adana Çimento 8. Açık Kapı Şenliği yapıldı

Adana Çimento 8. Açık Kapı Şenliği yapıldı Adana Çimento 8. Açık Kapı Şenliği yapıldı Adana Çimento tarafından çalışanlarının aidiyet duygusunu yükseltmek, bir aile ortamı yaratarak kaynaşmalarını sağlamak, eş ve çocuklarına baba ya da annelerinin

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKULUMUZ Konum:Çolaklı Mahallesi Telefon : (0242) 763 72 30 İL MERKEZİNE 65 KM UZAKLIKTA İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTA Derslik Sayısı: 21 Öğretmen Sayısı:

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı. 3 Mayıs 2015. Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı

21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı. 3 Mayıs 2015. Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı 21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı 3 Mayıs 2015 Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı Saat 22.15 Halk Oyunları Toplu Halay Gösterisi Prof. Dr. Arif

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI İLKOKULU/ORTAOKULU

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI İLKOKULU/ORTAOKULU KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI İLKOKULU/ORTAOKULU 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU Haziran 2012 A YÖNETİM FAALİYETLERİ 1 Müdür, 1 Müdür Baş Yardımcısı, 4 Müdür Yardımcısı ve 1 Memur ile yönetim

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU FAALİYETLER Üniversite Bütçesi Ocak-Haziran 2014 2014 Mali Yılı Üniversite bütçesi 140.286.000 TL olarak belirlenmiştir.

Detaylı

GÜNLER SINIF 17:00-17:45 17:50-18:35 18:40-19:25 19:30-20:15 20:20-21:05 21:10-21:55. GÖRSEL PROGRAMLAMA III (T) Öğr. Gör.

GÜNLER SINIF 17:00-17:45 17:50-18:35 18:40-19:25 19:30-20:15 20:20-21:05 21:10-21:55. GÖRSEL PROGRAMLAMA III (T) Öğr. Gör. KAZIM KARABEKİR TEKNİK BİLİMLER MYO 04-05 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ VE PROGRAMCILIĞI PROGRAMI (İ Ö) HAFTALIK DERS PROGRAMI (Derslik:. Sınıf D 5,. Sınıf D 8) GÜNLER SINIF

Detaylı

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 13.02.2017 Öğrencimiz Zeynep Acar, 23-28 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 yaş kızlar grubunda 4. olarak Milli Takım Havuzuna girmeye

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

YİNE ŞAMPİYON TED KAYSERİ KOLEJİ..

YİNE ŞAMPİYON TED KAYSERİ KOLEJİ.. YİNE ŞAMPİYON KOLEJİ.. TED KAYSERİ Yıldız Kız Basketbol Takımımız, İncesu İmam Hatip Ortaokulu, Osman Kavuncu Ortaokulu, Sema Yazar Ortaokulu ve Bahçeşehir Koleji takımlarını yenerek namağlup ünvanla Kayseri

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU Bolu/Göynük 2018 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI A. EKİM AYI YAPILAN FAALİYETLER 1-

Detaylı

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi TSM Koromuzdan Yaza Merhaba Konseri Meslek Odaları Futbol Turnuvası nda Genç Takımımız 2. oldu SDÜ lü Makine Mühendisi Adaylarına Baretli Mezuniyet e-bülten 1-15 Mayıs 2018 / Sayı 3 1 Mayıs ta Meydanlardaydık

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ 02.11.2016 TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER,ŞEHİT,DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ'NE VEFA ÖRNEĞİ Lise Müdür Yardımcımız Mehmet Kalfaoğlu, Matematik Öğretmenimiz Serenay Şen 10-A sınıfı öğrencilerimizle

Detaylı

Karşılaştırmalı Öğretmen/Öğrenci Durumu 2016 ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ OKUL İL TÜRKİYE. öğrenci sayısı. sayısı

Karşılaştırmalı Öğretmen/Öğrenci Durumu 2016 ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ OKUL İL TÜRKİYE. öğrenci sayısı. sayısı ÖĞRENCİ ANALİZİ Karşılaştırmalı Öğretmen/Öğrenci Durumu 2016 ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ OKUL İL TÜRKİYE Toplam öğretmen sayısı Öğrenci sayısı Kız Erkek Toplam öğrenci sayısı Öğretmen başına düşen öğrenci sayısı

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER 1.Gönen Meslek yüksekokulu Logosu... 1 2. Durum Analizi... 1 2.1.Gönen Meslek Yüksekokulu Tarihçesi...

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı