İL İÇİ KAMU GÖREVLİSİ VE İL İÇİNDE SÖZLEŞMELİ AİLE HEKİMLERİNİN MÜRACATLARINDA İSTENECEK BELGELER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İL İÇİ KAMU GÖREVLİSİ VE İL İÇİNDE SÖZLEŞMELİ AİLE HEKİMLERİNİN MÜRACATLARINDA İSTENECEK BELGELER"

Transkript

1 İL İÇİ KAMU GÖREVLİSİ VE İL İÇİNDE SÖZLEŞMELİ AİLE HEKİMLERİNİN MÜRACATLARINDA İSTENECEK BELGELER 1. Sözleşmeli Aile Hekimi olarak görev yapan ve yer değişikliği yapmak isteyen Aile Hekimi Uzmanı ile Pratisyen ve Diğer Uzman Hekimler için gerekli belgeler: a. Aile Hekimi Uzmanı için gerekli belgeler Aile Hekimliği Bilgi Formu ( Ek-1). Yer Değiştirecek Aile Hekimliği Uzmanı Dilekçesi (Ek-2). b. Pratisyen ve Diğer Uzman Hekimler için gerekli belgeler Aile Hekimliği Bilgi Formu (Ek-3). Yer Değiştirecek Pratisyen ve Diğer Uzman Hekim Dilekçesi (Ek-4). İstanbul İlinde Sözleşmeli Aile Hekimi olarak en az 1 yıldır aynı Aile Hekimliği Biriminde görev yapan ve yer değişikliği yapmak isteyen Aile Hekimlerinin göreve başlayış, mazeret ve hastalık izin sürelerini gösteren Toplum Sağlığı Merkezi'nin yazısı. (Ek-17) 2. Kadrosu ve Pozisyonu İlimizde Olup İlk kez başvuru yapmak isteyen Aile Hekimi Uzmanları için gerekli belgeler: a. Sağlık Bakanlığı Personeli Olan Aile Hekimi Uzmanları için gerekli belgeler Aile Hekimliği Bilgi Formu (Ek-5). Sağlık Bakanlığı Aile Hekimliği Uzmanı Başvuru (Ek-6). b. Diğer Kamu personeli Olan Aile Hekimi Uzmanları için gerekli belgeler Diğer Kamu Aile Hekimliği Başvuru Formu (Ek-7). Diğer Kamu Aile Hekimliği Uzmanı Bilgi Formu (Ek-8). Muvafakatname Örneği (Ek-9). 3. Kadrosu ve pozisyonu ilimizde olan ilk kez başvuru yapmak isteyen Pratisyen Hekimler için gerekli belgeler: a. Sağlık Bakanlığı Personeli olan Pratisyen Hekimler için gerekli belgeler Aile hekimliği Bilgi Formu (Ek-10). Sağlık Bakanlığı Aile Hekimliği Başvuru formu (Ek-11). b. Diğer Kamu Personeli olan Pratisyen ve Diğer Uzman Hekimler için gerekli belgeler Diğer Kamu Aile hekimliği Başvuru Formu (Ek-12). Diğer Kamu Aile Hekimliği Bilgi Formu (Ek-13). Muvafakatname Örneği (Ek-9 ). 4. Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği'nin 4. Bölüm Atamalarda ve Görevlendirmelerde Öncelik Sıralaması, Ölçütler ile Atama ve Nakillere İlişkin Esasların 15. Maddesinin 1. Fıkrasının (a) bendine göre İstanbul İli'nde sözleşmeli aile hekimi iken askerlik veya doğum nedenleri ile görevinden istifa etmiş ve yine aynı alt bentlere istinaden askerlik dönüşü veya doğum sonrası bir defalık tercih haklarını kullanmak isteyen hekimlerin yukarıda yer alan kendi mevcut statüleri ile ilgili başvuru evraklarına ek olarak başvuru yaparken sunması gereken diğer evraklar Askerlik dönüşü veya doğum sonrası Başvuru Formu (Ek-16) 5. Aile Hekimi olma hakkını kazanmakla beraber idari görevlerinden ayrılmaları uygun görülmeyen İl Sağlık Müdürü, Müdür Yardımcıları veya Şube Müdürü olup başvuru yapmak isteyen hekimler için gerekli belgeler: Aile Hekimliği Başvuru Formu (Ek-14) Aile Hekimliği Bilgi Formu (Ek-15)

2 AİLE HEKİMLİĞİ BİLGİ FORMU (Ek-1) İLİMİZDE SÖZLEŞMELİ AİLE HEKİMİ UZMANI OLARAK GÖREV YAPAN HEKİMLER İÇİN T.C. KİMLİK NO ADI-SOYADI DOĞUM TARİHİ VE YERİ MEZUN OLDUĞU ÜNİVERSİTE MEZUNİYET YILI VARSA UZMANLIK DALI GÖREV YERİ GÖREV YERİ ADRESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ EV TELEFONU İŞ TELEFONU GSM 1 GSM 2 E-POSTA ADRES MAAŞIN ALINDIĞI BANKA VE ŞUBESİ MAAŞ IBAN NO AİLE HEKİMLİĞİNE YERLEŞTİĞİ STATÜSÜ a) Sağlık Bakanlığı Çalışanı ( ) b) Diğer Kamu ( ) c) Kamu Görevlisi Olmayan (Özel) ( ) Adı SOYADI: EKLER; 1.Başvuru Dilekçesi (Ek-2) 2.Başvuru Bilgi Formu (Ek-1) 3.Nüfus Cüzdanı (Kurum yetkilisi tarafından onaylı fotokopi. TC numarası olmayan kimlikler kabul edilmeyecektir.) 4.Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev ifa ederken Aile Hekimliği Hizmet Sözleşmesi imzalayan hekimlerin başvurusu esnasında detaylı PBS çıktısına, Diğer Kamu ve Kamu görevlisi olmayan Aile Hekimliği Hizmet Sözleşmesi imzalayan hekimlerin ise Personel Şube tarafından hesaplanmış Hizmet puanı ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Hizmet puanına itirazı olan hekimlerin itirazlarını yaparak gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.

3 Ek-2 İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜGÜ'NE İSTANBUL İlimizde başlamış olan Aile Hekimliği Uygulaması kapsamında İlimiz... İlçesi... Aile Sağlığı Merkezinde...No'lu Birimde Aile Hekimi Uzmanı olarak görev yapmaktayım. İlan edilen ek yerleştirme işlemine katılmak istiyorum. Gereğini arz ederim.... /.../20... Adı Soyadı : Unvanı : T.C.Kimlik No : Sicil No :

4 AİLE HEKİMLİĞİ BİLGİ FORMU (Ek-3) İLİMİZDE SÖZLEŞMELİ AİLE HEKİMLİ OLARAK GÖREV YAPAN PRATİSYEN VE DİĞER UZMANLAR İÇİN T.C. KİMLİK NO ADI-SOYADI DOĞUM TARİHİ VE YERİ MEZUN OLDUĞU ÜNİVERSİTE MEZUNİYET YILI VARSA UZMANLIK DALI GÖREV YERİ GÖREV YERİ ADRESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ EV TELEFONU İŞ TELEFONU GSM 1 GSM 2 E-POSTA ADRES MAAŞIN ALINDIĞI BANKA VE ŞUBESİ MAAŞ IBAN NO AİLE HEKİMLİĞİNE YERLEŞTİĞİ STATÜSÜ d) Sağlık Bakanlığı Çalışanı ( ) e) Diğer Kamu ( ) f) Kamu Görevlisi Olmayan (Özel) ( ) Adı SOYADI EKLER; 1.Başvuru Dilekçesi (Ek-4) 2.Başvuru Bilgi Formu (Ek-3) 3.Nüfus Cüzdanı (Kurum yetkilisi tarafından onaylı fotokopi. TC numarası olmayan kimlikler kabul edilmeyecektir.) 4.Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev ifa ederken Aile Hekimliği Hizmet Sözleşmesi imzalayan hekimlerin başvurusu esnasında detaylı PBS çıktısına, Diğer Kamu ve Kamu görevlisi olmayan Aile Hekimliği Hizmet Sözleşmesi imzalayan hekimlerin ise Personel Şube tarafından hesaplanmış Hizmet puanı ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Hizmet puanına itirazı olan hekimlerin itirazlarını yaparak gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.

5 Ek-4 İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜGÜ'NE İSTANBUL İlimizde başlamış olan Aile Hekimliği Uygulaması kapsamında İlimiz... İlçesi... Aile Sağlığı Merkezinde...No'lu Birimde Aile Hekimi olarak görev yapmaktayım. İlan edilen ek yerleştirme işlemine katılmak istiyorum. Gereğini arz ederim.... /.../20... Adı Soyadı : Unvanı : T.C.Kimlik No : Sicil No :

6 T.C. KİMLİK NO ADI-SOYADI AİLE HEKİMLİĞİ BİLGİ FORMU (Ek-5) SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONELİ OLAN AİLE HEKİMİ UZMANLARI İÇİN DOĞUM TARİHİ VE YERİ MEZUN OLDUĞU ÜNİVERSİTE MEZUNİYET YILI VARSA UZMANLIK DALI GÖREV YERİ GÖREV YERİ ADRESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ EV TELEFONU İŞ TELEFONU GSM 1 GSM 2 E-POSTA ADRES MAAŞIN ALINDIĞI BANKA VE ŞUBESİ MAAŞ IBAN NO Adı SOYADI EKLER; 1.Onaylı Aile Hekimliği Başvuru Formu (Başvuru formlarının onayı 1. Basamakta çalışan hekimler için TSM Sorumlu Hekimi tarafından, 2. Ve 3. Basamakta çalışan Hekimler için Başhekimlerince ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışan hekimler için 112 Başhekimleri tarafından onaylanacaktır.) (Ek-6) 2.Aile Hekimliği Bilgi Formu (Ek-5) 3.Nüfus Cüzdanı (Kurum yetkilisi tarafından onaylı fotokopi. TC numarası olmayan kimlikler kabul edilmeyecektir.) 4.Detaylı PBS hizmet puan çıktısı. (Hizmet puanına itirazı olan hekimlerin itirazlarını yaparak gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.) 5.Aile Hekimliği 1. Aşama Uyum Eğitimi Sertifikası. (Sertifika zorunluluğu yoktur.) 6.Hekimlerin kurumlarından alacakları Muvafakatname (Ek-9) (Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı kurumlarda görev ifa eden hekimler hariç)

7 Ek-6 İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI İÇİN BAŞVURU FORMU (Sağlık Bakanlığı Bünyesinde Çalışan Aile Hekimliği Uzmanları İçin) İstanbul İli... İlçesinde... olarak görev yapmaktayım. İstanbul İlinde devam eden Aile Hekimliği Uygulamasında görev almak istiyorum. 1 Adı Soyadı 2 TC Kimlik No 3 Sicil No 4 Hizmet Puanı 5 Uyum Eğitimi Sertifika No 6 Doğum Yeri ve Tarihi 7 Asli Görev Yeri Bu başvurma belgesini, aile hekimliği uygulaması için başvuru esaslarına uygun olarak doldurduğum ve bütün bilgilerin doğru olduğunu bildiririm. Verdiğim bilgilerin herhangi birinin doğru olmadığı saptanırsa, adaylığımın veya aile hekimi olarak atamamın geçersiz sayılacağını, hizmet puanında bakanlık kayıtlarının esas alınacağını, koşullara uymadığım takdirde bir hak aramayacağımı kabul eder, aile hekimliği uygulamasında görev yapabilmem için gereğini saygılarımla arz ederim. Adres: Tarih-lmza Tel: Onaylayan

8 Ek-7 İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI İÇİN BAŞVURU FORMU (Sağlık Bakanlığı Dışındaki Kamu Kurumunda Çalışan Aile Hekimliği Uzmanları İçin) İstanbul İli... İlçesinde... olarak görev yapmaktayım. İstanbul İlinde devam eden Aile Hekimliği Uygulamasında görev almak istiyorum. 1 Adı Soyadı 2 TC Kimlik No 3 Sicil No 4 Hizmet Puanı 5 Uyum Eğitimi Sertifika No 6 Doğum Yeri ve Tarihi 7 Asli Görev Yeri Bu başvurma belgesini, aile hekimliği uygulaması için başvuru esaslarına uygun olarak doldurduğum ve bütün bilgilerin doğru olduğunu bildiririm. Verdiğim bilgilerin herhangi birinin doğru olmadığı saptanırsa, adaylığımın veya aile hekimi olarak atamamın geçersiz sayılacağını, hizmet puanında bakanlık kayıtlarının esas alınacağını, koşullara uymadığım takdirde bir hak aramayacağımı kabul eder, aile hekimliği uygulamasında görev yapabilmem için gereğini saygılarımla arz ederim. Adres: Tarih-lmza Tel: Onaylayan

9 AİLE HEKİMLİĞİ BİLGİ FORMU (Ek-8) SAĞLIK BAKANLIĞI DIŞINDAKİ KAMU KURUMUNDA ÇALIŞAN AİLE HEKİMLİĞİ UZMANLARI İÇİN T.C. KİMLİK NO ADI-SOYADI DOĞUM TARİHİ VE YERİ MEZUN OLDUĞU ÜNİVERSİTE MEZUNİYET YILI VARSA UZMANLIK DALI GÖREV YERİ GÖREV YERİ ADRESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ EV TELEFONU İŞ TELEFONU GSM 1 GSM 2 E-POSTA ADRES MAAŞIN ALINDIĞI BANKA VE ŞUBESİ MAAŞ IBAN NO Adı SOYADI : EKLER; 1.Onaylı Aile Hekimliği Başvuru Formu (Kurumunca onaylı olacak.) (Ek-7) 2.Aile Hekimliği Bilgi Formu (Ek-8) 3.Nüfus Cüzdanı (Kurum yetkilisi tarafından onaylı fotokopi. TC numarası olmayan kimlikler kabul edilmeyecektir.) 4.Hekimlerin kurumlarından alacakları Muvafakatname (Ek-9) 5.Hizmet Puanı Belgesi (Askerlik terhis belgesi ve hizmet dökümlerini Personel şubeye vererek hizmet puanlarını hesaplattıktan sonra başvuru yapmaları gerekmektedir. Hizmet puanına itirazı olan hekimlerin itirazlarını yaparak gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.) 6.Aile Hekimliği 1. Aşama Uyum Eğitimi Sertifikası. (Sertifika zorunluluğu yoktur.) 7.Uzmanlık Belgesinin Aslı veya Onaylı örneği.

10 Ek-9 T.C.... Sayı:... Konu: Dr... ' un Muvafakatnamesi İLGİLİ MAKAMA Kurumumuz hekimi Dr...;... tarihli dilekçesi ile İstanbul İlinde devam etmekte olan Aile Hekimliği Uygulaması'nda görev almak üzere başvuruda bulunacağını ve başvuru sırasında gerekli olan, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün talep ettiği muvafakatın verileceğine dair yazının istendiğini belirtmiştir. Adı geçen için, talep edilen Aile Hekimliği Uygulaması sırasında kurumumuzdaki kadrosundan ücretsiz izinli sayıldığına dair muvafakat kurumumuzca verilmiştir. Bu belge adı geçenin kendi isteği üzerine düzenlenmiştir. Bilgilerinize sunarım. Kurum Yetkilisi (Bu belgeyi vermeye yetkili merci)

11 Ek-10 İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI İÇİN BAŞVURU FORMU (Sağlık Bakanlığı Bünyesinde Çalışan Pratisyen Hekimler İçin) İstanbul İli... İlçesinde... olarak görev yapmaktayım. İstanbul İlinde devam eden Aile Hekimliği Uygulamasında görev almak istiyorum. 1 Adı Soyadı 2 TC Kimlik No 3 Sicil No 4 Hizmet Puanı 5 Uyum Eğitimi Sertifika No 6 Doğum Yeri ve Tarihi 7 Asli Görev Yeri Bu başvurma belgesini, aile hekimliği uygulaması için başvuru esaslarına uygun olarak doldurduğum ve bütün bilgilerin doğru olduğunu bildiririm. Verdiğim bilgilerin herhangi birinin doğru olmadığı saptanırsa, adaylığımın veya aile hekimi olarak atamamın geçersiz sayılacağını, hizmet puanında bakanlık kayıtlarının esas alınacağını, koşullara uymadığım takdirde bir hak aramayacağımı kabul eder, Aile Hekimliği Uygulamasında görev yapabilmem için gereğini saygılarımla arz ederim. Adres: Tarih-lmza Tel: Onaylayan

12 T.C. KİMLİK NO ADI-SOYADI AİLE HEKİMLİĞİ BİLGİ FORMU (Ek-11) SAĞLIK BAKANLIĞI BÜNYESİNDE ÇALIŞAN PRATİSYEN HEKİMLER İÇİN DOĞUM TARİHİ VE YERİ MEZUN OLDUĞU ÜNİVERSİTE MEZUNİYET YILI VARSA UZMANLIK DALI GÖREV YERİ GÖREV YERİ ADRESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ EV TELEFONU İŞ TELEFONU GSM 1 GSM 2 E-POSTA ADRES MAAŞIN ALINDIĞI BANKA VE ŞUBESİ MAAŞ IBAN NO Adı SOYADI EKLER; 1.Onaylı Aile Hekimliği Başvuru Formu (Başvuru formlarının onayı 1. Basamakta çalışan hekimler için TSM Sorumlu Hekimi tarafından, 2. Ve 3. Basamakta çalışan Hekimler için Başhekimlerince ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışan hekimler için 112 Başhekimleri tarafından onaylanacaktır.) (Ek-10) 2.Aile Hekimliği Bilgi Formu (Ek-11) 3.Nüfus Cüzdanı (Kurum yetkilisi tarafından onaylı fotokopi. TC numarası olmayan kimlikler kabul edilmeyecektir.) 4.Detaylı PBS hizmet puan çıktısı. (Hizmet puanına itirazı olan hekimlerin itirazlarını yaparak gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.) 5.Aile Hekimliği 1. Aşama Uyum Eğitimi Sertifikası. (Sertifika zorunluluğu yoktur.) 6.Hekimlerin kurumlarından alacakları Muvafakatname (Ek-9) (Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı kurumlarda görev ifa eden hekimler hariç)

13 Ek-12 İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI İÇİN BAŞVURU FORMU (Diğer Kamu Kurumlarında Çalışan Pratisyen ve Diğer Uzman Hekimler İçin) İstanbul İli... İlçesinde... olarak görev yapmaktayım. İstanbul İlinde devam eden Aile Hekimliği Uygulamasında görev almak istiyorum. 1 Adı Soyadı 2 TC Kimlik No 3 Sicil No 4 Hizmet Puanı 5 Uyum Eğitimi Sertifika No 6 Doğum Yeri ve Tarihi 7 Asli Görev Yeri Bu başvurma belgesini, aile hekimliği uygulaması için başvuru esaslarına uygun olarak doldurduğum ve bütün bilgilerin doğru olduğunu bildiririm. Verdiğim bilgilerin herhangi birinin doğru olmadığı saptanırsa, adaylığımın veya aile hekimi olarak atamamın geçersiz sayılacağını, hizmet puanında bakanlık kayıtlarının esas alınacağını, koşullara uymadığım takdirde bir hak aramayacağımı kabul eder, aile hekimliği uygulamasında görev yapabilmem için gereğini saygılarımla arz ederim. Adres: Tarih-lmza Tel: Onaylayan

14 AİLE HEKİMLİĞİ BİLGİ FORMU (Ek-13) DİĞER KAMU KURUMLARINDA ÇALIŞAN PRATİSYEN VE DİĞER UZMANLAR İÇİN T.C. KİMLİK NO ADI-SOYADI DOĞUM TARİHİ VE YERİ MEZUN OLDUĞU ÜNİVERSİTE MEZUNİYET YILI VARSA UZMANLIK DALI GÖREV YERİ GÖREV YERİ ADRESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ EV TELEFONU İŞ TELEFONU GSM 1 GSM 2 E-POSTA ADRES MAAŞIN ALINDIĞI BANKA VE ŞUBESİ MAAŞ IBAN NO Adı: Soyadı: EKLER; 1.Onaylı Aile Hekimliği Başvuru Formu (Kurumunca onaylı olacak.) (Ek-12) 2.Aile Hekimliği Bilgi Formu (Ek-13) 3.Nüfus Cüzdanı (Kurum yetkilisi tarafından onaylı fotokopi. TC numarası olmayan kimlikler kabul edilmeyecektir.) 4.Hekimlerin kurumlarından alacakları Muvaffakatname (Ek-9) 5.Hizmet Puanı Belgesi (Askerlik terhis belgesi ve hizmet dökümlerini Personel şubeye vererek hizmet puanlarını hesaplattıktan sonra başvuru yapmaları gerekmektedir. Hizmet puanına itirazı olan hekimlerin itirazlarını yaparak gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.) 6.Aile Hekimliği 1. Aşama Uyum Eğitimi Sertifikası. (Sertifika zorunluluğu yoktur.) 7.Uzmanlık Belgesinin Aslı veya Onaylı örneği.

15 Ek-14 İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI İÇİN BAŞVURU FORMU (Sağlık Bakanlığı Bünyesinde Çalışan Sağlık Müdürü, Müdür Yardımcısı Veya Şube Müdürü İçin) İstanbul İli... İlçesinde... olarak görev yapmaktayım. İstanbul İlinde devam eden Aile Hekimliği Uygulamasında görev almak istiyorum. 1 Adı Soyadı 2 TC Kimlik No 3 Sicil No 4 Hizmet Puanı 5 Uyum Eğitimi Sertifika No 6 Doğum Yeri ve Tarihi 7 Asli Görev Yeri Bu başvurma belgesini, aile hekimliği uygulaması için başvuru esaslarına uygun olarak doldurduğum ve bütün bilgilerin doğru olduğunu bildiririm. Verdiğim bilgilerin herhangi birinin doğru olmadığı saptanırsa, adaylığımın veya aile hekimi olarak atamamın geçersiz sayılacağını, hizmet puanında bakanlık kayıtlarının esas alınacağını, koşullara uymadığım takdirde bir hak aramayacağımı kabul eder, aile hekimliği uygulamasında görev yapabilmem için gereğini saygılarımla arz ederim. Adres: Tarih-lmza Tel: Onaylayan

16 AİLE HEKİMLİĞİ BİLGİ FORMU (Ek-15) SAĞLIK BAKANLIĞI BÜNYESİNDE ÇALIŞAN SAĞLIK MÜDÜRÜ, MÜDÜR YARDIMCISI VEYA ŞUBE MÜDÜRÜ İÇİN T.C. KİMLİK NO ADI-SOYADI DOĞUM TARİHİ VE YERİ MEZUN OLDUĞU ÜNİVERSİTE MEZUNİYET YILI VARSA UZMANLIK DALI GÖREV YERİ GÖREV YERİ ADRESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ EV TELEFONU İŞ TELEFONU GSM 1 GSM 2 E-POSTA ADRES MAAŞIN ALINDIĞI BANKA VE ŞUBESİ MAAŞ IBAN NO Adı SOYADI : EKLER; 1.Onaylı Aile Hekimliği Başvuru Formu (Başvuru formlarının onayı 1. Basamakta çalışan hekimler için TSM Sorumlu Hekimi tarafından, 2. Ve 3. Basamakta çalışan Hekimler için Başhekimlerince ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışan hekimler için 112 Başhekimleri tarafından onaylanacaktır.) (Ek-14) 2.Aile Hekimliği Bilgi Formu (Ek-15) 3.Nüfus Cüzdanı (Kurum yetkilisi tarafından onaylı fotokopi. TC numarası olmayan kimlikler kabul edilmeyecektir.) 4.Detaylı PBS hizmet puan çıktısı. (Hizmet puanına itirazı olan hekimlerin itirazlarını yaparak gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.) 5.Aile Hekimliği 1. Aşama Uyum Eğitimi Sertifikası. (Sertifika zorunluluğu yoktur.) 6.İdareciler için idari görevinden ayrılmasının uygun olduğunu gösterir yazılı belge. 7.Hekimlerin kurumlarından alacakları Muvafakatname (Ek-9) (Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı kurumlarda görev ifa eden hekimler hariç)

17 (ASKERLİK DONUŞU VEYA DOĞUM SONRASI BAŞVURU FORMU) Ek-16 İSTANBUL HALK SAĞLIĞI M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü N E İSTANBUL İlimizde devam etmekte olan Aile Hekimliği Uygulaması kapsamında İlimiz... İlçesi... Aile Sağlığı Merkezinde...No'lu birimde Sözleşmeli Aile Hekimi olarak görev yapmakta iken... /... / tarihinde Askerlik görevi/ Doğum İzni için Aile Hekimliği görevimden ayrıldım. asli... /.../20... tarihi itibari ile Askerlik görevi/ Doğum İznimi tamamlayarak... /... / tarihinde görev yerim olan...'da görevime tekrar başlamış bulunmaktayım. İlan edilen ek yerleştirme işlemine katılmak istemekte ve bu durumumun Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliğine İstinaden Askerlik dönüşü/ Doğum sonrası bir defalık hak kapsamında değerlendirilmesini talep etmekteyim. Gereğini arz ederim.... /... / Adı Soyadı : Unvanı : T.C.Kimlik No : Sicil No : Ekler: 1. Kamu Görevlisi olan Hekimler için çalıştıkları kurumdan Onaylı Askerlik Dönüşü/ Doğum Sonrası göreve tekrar başlayış tarihini gösterir belge ve terhis belgesi. 2. Aile Hekimliği Hizmet Sözleşmesinin Askerlik görevi/doğum izni nedeniyle fesih edildiğini gösterir belge.

18 Ek-17 İSTANBUL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜGÜ'NE İSTANBUL İlimizde devam etmekte olan Aile Hekimliği Uygulaması kapsamında İlimiz... İlçesi... Aile Sağlığı Merkezinde...No'lu birimde Aile Hekimi olarak görev yapmakta olan... TC kimlik numaralı Dr...'nın bahsi geçen Aile Hekimliği görevine başlangıcı tarafımızca resmen.../.../20... tarihinde gerçekleştirilmiş olup kendisi şu ana kadar...gün hastalık izni (rapor),...gün mazeret izni kullanmıştır. Bilgilerinize arz ederim.... /... / ONAYLAYAN BELGEYİ DÜZENLEYEN KİŞİ: TOPLUM SAĞLIĞI SORUMLU HEKİMİ Adı Soyadı : Ad Soyadı :

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı

Detaylı

Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Tarih: 08.04.

Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Tarih: 08.04. Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Tarih: 08.04.2004 Sayı: 25427 MADDE 1 9/3/2000 tarihli ve 23988 sayılı Resmî Gazete

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanlığı ADAY MEMUR EĞİTİMLERİ İstanbul SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ATAMA

Detaylı

Kapsam Madde 2 - Bu yönerge, Sağlık B akanlığının merkez ve taşra teşkilatında görevli bütün personeli kapsar.

Kapsam Madde 2 - Bu yönerge, Sağlık B akanlığının merkez ve taşra teşkilatında görevli bütün personeli kapsar. Sağlık Bakanlığı İzin Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar Amaç Madde 1-Bu Yönergenin amacı, Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görevli personelin yıllık, mazeret, hastalık ve aylıksız izinlerinin

Detaylı

KIRKLARELİ VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KIRKLARELİ VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ 1 2 ADI Yabancı Sermayeli Şirketlerin Taşınmaz Mülkiyeti Edinimi Yabancı Sermayeli Şirketlerin Sınırlı Ayni Hak Edinimi 1. Başvuru dilekçesi 2. Taşınmaza ilişkin tapu

Detaylı

İlk yardım Yönetmeliği (İlk yardım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ) (22.05.2002-24762 RG) ( 18.03.

İlk yardım Yönetmeliği (İlk yardım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ) (22.05.2002-24762 RG) ( 18.03. İlk yardım Yönetmeliği RG Tarih : 22/05/2002 Sayı : 24762 İlk yardım Yönetmeliği İlk yardım Yönetmeliği (İlk yardım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ) (22.05.2002-24762 RG) ( 18.03.2004

Detaylı

İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI

İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI

İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; iş

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR. 01-Aday olarak atanan memurun asalet tasdiki ne zaman yapılır?

SIKÇA SORULAN SORULAR. 01-Aday olarak atanan memurun asalet tasdiki ne zaman yapılır? SIKÇA SORULAN SORULAR 01-Aday olarak atanan memurun asalet tasdiki ne zaman yapılır? 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 54 üncü maddesinin 2 ikinci fıkrasında yer alan Aday olarak atanmış Devlet memurunun

Detaylı

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKOKUL ÖĞRETMENLERİ SAĞLIK VE SOSYAL YARDIM SANDIĞI İKRAZ İSTEK FORM VE TAAHHÜTNAMESİ

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKOKUL ÖĞRETMENLERİ SAĞLIK VE SOSYAL YARDIM SANDIĞI İKRAZ İSTEK FORM VE TAAHHÜTNAMESİ T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKOKUL ÖĞRETMENLERİ SAĞLIK VE SOSYAL YARDIM SANDIĞI İKRAZ İSTEK FORM VE TAAHHÜTNAMESİ Banka Adı Şube Adı Şube Kodu Banka Hesabı İBAN Numarası T R İKRAZ Türü İkraz Evlilik İkrazı

Detaylı

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK 4015 KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 18/3/2002 No:2002/3975 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965 No:657 Yayımlandığı

Detaylı

İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK

İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK Resmi Gazete Tarihi: 20.07.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28713 İŞYERİ HEKİMİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİNİN GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK 4015 KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 18/3/2002 No:2002/3975 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965 No:657 Yayımlandığı

Detaylı

(1) Adayların lise son sınıfta ya da mezun durumda bulunmaları koşuluyla başvuruları kabul edilecek olanlar:

(1) Adayların lise son sınıfta ya da mezun durumda bulunmaları koşuluyla başvuruları kabul edilecek olanlar: T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YURT DIŞI ÖĞRENCİ KONTENJANINDAN BAŞVURACAKLAR İÇİN BAŞVURU VE KAYIT TARİHLERİ, TABAN PUANLAR, KOŞULLAR,

Detaylı

KESİN KAYIT ÖNCESİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

KESİN KAYIT ÖNCESİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER İLK KAYIT - Lisans ve Ön Lisans Düzeyinde İlk Kayıt ÖSYM Yerleştirmesi İle İlk Kayıt Özel Yetenek Sınavı İle Yerleşenler İçin İlk Kayıt Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kayıtları Devlet Türk Musikisi

Detaylı

TIPTA VE DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ YÖNETMELİĞİ

TIPTA VE DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ YÖNETMELİĞİ TIPTA VE DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK EĞİTİMİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; tıp ve diş hekimliği alanlarında uzmanlık eğitimi,

Detaylı

YÖNETMELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ 29 Aralık 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28512 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: YÖNETMELİK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI MEMURLARININ YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMALARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI MEMURLARININ YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMALARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI MEMURLARININ YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMALARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK Tarım ve Köyişleri Bakanlığından Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 01/12/1999 Yayımlandığı Resmi Gazete

Detaylı

İşyeri Hekimi Ve Diğer Sağlık Personelinin Görev, Yetki, Sorumluluk Ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelik Taslağı

İşyeri Hekimi Ve Diğer Sağlık Personelinin Görev, Yetki, Sorumluluk Ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelik Taslağı İşyeri Hekimi Ve Diğer Sağlık Personelinin Görev, Yetki, Sorumluluk Ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelik Taslağı BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; iş

Detaylı

SİVAS İL ÖZEL İDARESİ MEMUR PERSONELİNİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMESİNE DAİR YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

SİVAS İL ÖZEL İDARESİ MEMUR PERSONELİNİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMESİNE DAİR YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar SİVAS İL ÖZEL İDARESİ MEMUR PERSONELİNİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMESİNE DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar AMAÇ Madde 1 - Bu Yönetmelik, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu na tabi olarak

Detaylı

Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik

Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı, gerçek ve tüzel kişilerin bilgi edinme

Detaylı

ÖĞRETMENLERİN TEMMUZ 2014 İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

ÖĞRETMENLERİN TEMMUZ 2014 İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU ÖĞRETMENLERİN TEMMUZ 2014 İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin Temmuz 2014 il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri, 06/05/2010

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNĐVERSĐTESĐ ÖN LĐSANS VE LĐSANS ÖĞRETĐM VE SINAV YÖNETMELĐĞĐ (YENĐ) BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MUSTAFA KEMAL ÜNĐVERSĐTESĐ ÖN LĐSANS VE LĐSANS ÖĞRETĐM VE SINAV YÖNETMELĐĞĐ (YENĐ) BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MUSTAFA KEMAL ÜNĐVERSĐTESĐ ÖN LĐSANS VE LĐSANS ÖĞRETĐM VE SINAV YÖNETMELĐĞĐ (YENĐ) BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Mustafa Kemal Üniversitesi fakülte,

Detaylı

EK-1 İSGB VE OSGB LERDE BULUNACAK ASGARİ MALZEME LİSTESİ

EK-1 İSGB VE OSGB LERDE BULUNACAK ASGARİ MALZEME LİSTESİ 1 EK-1 İSGB VE OSGB LERDE BULUNACAK ASGARİ MALZEME LİSTESİ a) Steteskop, b) Tansiyon aleti, c) Otoskop, ç) Oftalmoskop, d) Termometre, e) Işık kaynağı, f) Küçük cerrahi seti, g) Paravan, perde v.b, ğ)

Detaylı

2014 YILI ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

2014 YILI ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU 2014 YILI ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin 2014 yılı il içi yer değiştirme işlemleri 06/05/2010 tarihli ve 27573 sayılı

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır CUMHURBAŞKANLIĞINA VEKÂLET ETME İŞLEMİ BAŞBAKANLIĞA

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır CUMHURBAŞKANLIĞINA VEKÂLET ETME İŞLEMİ BAŞBAKANLIĞA T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 12 Haziran 2015 CUMA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29384 CUMHURBAŞKANLIĞINA VEKÂLET ETME İŞLEMİ T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI

Detaylı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK (26.03.2015 T.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK (26.03.2015 T. Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK (26.03.2015 T. 29307 R.G.) MADDE 1 7/7/2012 tarihli ve 28346 sayılı Resmî

Detaylı

2014 YILI MAHALLİ İDARELER SEÇİMİNDE ADAY OLMAK İSTEYEN KAMU GÖREVLİLERİYLE İLGİLİ REHBER

2014 YILI MAHALLİ İDARELER SEÇİMİNDE ADAY OLMAK İSTEYEN KAMU GÖREVLİLERİYLE İLGİLİ REHBER 2014 YILI MAHALLİ İDARELER SEÇİMİNDE ADAY OLMAK İSTEYEN KAMU GÖREVLİLERİYLE İLGİLİ REHBER A- İLGİLİ MEVZUAT Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 76 ncı maddesinin son fıkrasında; hakimler ve savcılar, yüksek

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM Yer Değiştirme Suretiyle Atamaya İlişkin Genel Esaslar

İKİNCİ BÖLÜM Yer Değiştirme Suretiyle Atamaya İlişkin Genel Esaslar Resmi Gazete Tarihi: 17.05.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28650 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmelik;

Detaylı

DAVET USULÜ ÜLE YAPILACAK İHALELER İÇİN FİRMA TANITIM DOSYASI KAPSAMI

DAVET USULÜ ÜLE YAPILACAK İHALELER İÇİN FİRMA TANITIM DOSYASI KAPSAMI DAVET USULÜ ÜLE YAPILACAK İHALELER İÇİN FİRMA TANITIM DOSYASI KAPSAMI 1. FİRMA TANITIM DOSYASINA KONULACAK BELGELER : a. Firma Tanıtıcı Bilgi Formu (EK-1), b. Firmanın, mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret

Detaylı