HSV PROJE ARGE YAZILIM DANIŞMANLIK İZMİR TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ A8 NO:2 İYTE KAMPÜSÜ GÜLBAHÇE URLA / İZMİR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HSV PROJE ARGE YAZILIM DANIŞMANLIK İZMİR TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ A8 NO:2 İYTE KAMPÜSÜ GÜLBAHÇE URLA / İZMİR"

Transkript

1 PROJE ARGE YAZILIM DANIŞMANLIK İZMİR TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ A8 NO:2 İYTE KAMPÜSÜ GÜLBAHÇE URLA / İZMİR Tel: Fax:

2 PROJE ARGE YAZILIM - DANIŞMANLIK Mobil iletişimin hayatın vazgeçilmez unsuru olduğu günümüzde, HSV ARGE olarak biz,siz müşterilerimize mobil hizmetin sadece bilgilendirme yönünü değil,üretim tesisinizdeki makinelere/tezgahlara müdahale ;dağıtım ağınızdaki ürünlerinizin takibi ve yönlendirilmesi vb gibi anlık takip ve müdahelenin gerekli olduğu her konuda hizmet vermek amacıyla ürünlerimizi geliştiriyoruz. Patentleri firmamıza ait sensör, RFID ve M2M sistemlerimizle,turkcell alt yapısını kullanarak, işinizle ilgili sizin belirlediğiniz sayı ve değerdeki veriyi sizlere ulaştırıyor ve gerek gördüğünüz durumlarda tek bir tuşla duruma müdahale etme imkanı sunuyoruz.

3 PROJE ARGE YAZILIM - DANIŞMANLIK Geliştirdiğimiz sistemler ile işletmenizdeki tüm dağıtım kanalları (inbound-outbound), imalat hatları, üretim noktaları, sevkiyat, lojistik, kalite, güvenlik ve bunlar gibi birçok konu ve alanda sadece cep telefonunuzu kullanarak, herhangi bir çalışana bağlı kalmaksızın online bilgi alabilirsiniz.yine cep telefonunuzla istediğiniz noktalarda,o anki işleyişe tek bir tuşla müdahale edebilirsiniz. Dilerseniz roaming servisleriyle aynı hizmetleri uluslararası olarak da sağlayabilmekteyiz.

4 SENSÖRLERİ İŞLETMENİZ SENSÖRLERDEN ALINAN VERİLER, TURKCELL SERVİSLERİ ÜZERİNDEN ANINDA SİZLERE AKTARILIR.GEREKLİ DURUMLARDA SENSÖRLER,OTOMATİK SİSTEMLERİ DEVREYE SOKAR VE SİZE BİLGİ VERİR. HSV SERVER ALDIĞINIZ VERİLER IŞIĞINDA MÜDAHALE ETMENİZ GEREKEN DURUMLAR VARSA ; AKILLI TELEFONUNUZ VEYA BİLGİSAYARINIZ ÜZERİNDEN TUŞLARLA MÜDAHALE EDEBİLİRSİNİZ. FİRMA SERVERLARI, BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONLARI YURTİÇİ VEYA YURTDIŞINDAKİ ERİŞİM NOKTASI

5 TAKİP -ARAÇ TAKİP -PERSONEL TAKİP -KARGO TAKİP -KONTEYNER TAKİP VARLIK YÖNETİMİ -SİSTEM ODALARI -SICAK-SOĞUK ODALAR -AKILLI EV HSV M2M ÇÖZÜMLERİ UZAKTAN KONTROL VE MÜDAHALE - HAYVANCILIK SEKTÖRÜ ÇÖZÜMLERİ - GIDA SEKTÖRÜ ÇÖZÜMLERİ - SERA VE TARIM ÇÖZÜMLERİ - SULAMA POMPALARI VE BARAJLAR - İMALAT SEKTÖRÜ ÇÖZÜMLERİ ENTEGRE SİSTEMLER -WiFi -RF - Zigbee SAĞLIK -TANSİYON -KAN ŞEKERİ -KİLO KONTROL

6 TAKİP ARAÇ TAKİP Araç takip sistemlerimizle gere yurt içinde gerek yurt dışında araçlarınızın anlık konumunu, anlık yakıt miktarını, hızını ve istikametini görebilirsiniz. Araçlarınızla ilgili raporlar, ortalamalar ve haftanın belli günlerine özel raporlar alarak, filonuzu daha etkin kullanabilir, saha maliyetlerinizi aşağı çekebilirsiniz. HSV M2M

7 TAKİP KARGO TAKİP Kargolarınızı gerek yurt içinde, gerek yurt dışında, KARA-HAVA-DENİZ tüm taşıma şekillerinde, online olarak takip edebilme imkanı sunuyoruz. Bunun yanında taşınan malzeme ilgili sıcaklık, yoğunluk, miktar, kapı durumu gibi verilerin de takibini aynı şekilde online yapmanıza olanak sağlıyoruz. -Taşıyan araca bağlı kalmadan kargonuzun takibini yapabilirsiniz. -Aktarma noktaları, gümrükler, depo ve antrepolar dahil kesintisiz takip imkanı.

8 TAKİP PERSONEL TAKİP Personelinizin hareketli haldeki süresi, kontrol edilen noktalar, hareket paternleri hakkında online bilgi alabilmenizi, uzun süre hareketsiz kalan personel ile ilgili uyarılar alabilmenizi sağlıyoruz.

9 TAKİP KONTEYNER TAKİP Konteynerlerin havalandırma ünitelerine takılan cihazımızla konteynerlerinizi gemide,limanda,karayolunda,demiryolunda, kısaca dünyanın her yerinde takip edebileceksiniz. -10 ayın üstüne kadar pil ömrü -SMS / GPRS iletişim -Kullandığınız sistemlere göre ayarlanabilir. -Uluslar arası roamingde düşük data kullanım maliyeti. -Su geçirmez, patentli tasarım. -Kolay montaj.

10 TAKİP REEFER KONTEYNER TAKİP Reefer konteynerlerin konum, kapı durumu, iç sıcaklık değerleri gibi verilerin uzaktan online izleyebilirsiniz. -Reefer ID Seri Numara -Sıcaklık Değeri -Lokasyon -Enerji Durumu -Sensör Alarmları -Log Kayıtları -G sensör verileri -Supply ve Geri Dönüş Değerleri

11 VARLIK YÖNETİMİ SOĞUK/DONUK ODA ÇÖZÜMLERİ Yurtiçindeki ve yurtdışındaki soğuk ve donuk odalarınızda takibi önem taşıyan ; Sıcaklık, nem, kapı durumu, enerji sarfiyatı, duman, su baskını gibi verileri anlık takip edebilir, raporlar alabilirsiniz. Standardınız olan değerlerin dışında bir ölçüm tespit edilirse sistemimiz yetkilendirdiğiniz personellerinize SMS ile uyarı gönderebilir ve uzaktan erişimle anında müdahale etme imkanı sunar.

12 UZAKTAN KONTROL VE MÜDAHALE SU ÜRÜNLERİ VE BALIK ÇİFTLİKLERİ HER BİR HAVUZUNUZ VEYA KAFESİNİZ İÇİN OTOMATİK VE KABLOSUZ UZAKTAN ERİŞİMLE ÇALIŞABİLEN OKSİJEN JENERATÖR SİSTEMİ OTOMATİK VE KABLOSUZ UZAKTAN ERİŞİMLE ÇALIŞABİLEN YEMLEME SİSTEMİ İŞLETMENİZ İÇİN ÖNEMLİ TÜM VERİLERİ TOPLAYAN VE ANINDA RAPORLAYAN HSV SENSÖRLERİ.(PH,OKSİJEN,DEBİ,A MONYAK, VB.) SU ÜSTÜNÜ GÖSTEREN KAMERA SU ALTINI GÖSTEREN KAMERA OTOMATİK VE KABLOSUZ UZAKTAN ERİŞİMLE KADEMELİ AÇILABİLEN TAZE SU GİRİŞİ SİSTEMİ OTOMATİK VE KABLOSUZ UZAKTAN ERİŞİMLE ÇALIŞABİLEN MÜDAHALE SİSTEMLERİ

13 UZAKTAN KONTROL VE MÜDAHALE SU ÜRÜNLERİ VE BALIK ÇİFTLİKLERİ HAVUZ-I HAVUZ-I HAVUZ-I HAVUZ-I HAVUZ-I Su Sıcaklığı PH Oksijen Amonyak Turbidite Su Debisi : Değer : Değer : Değer : Değer : Değer : Değer YEMLEME ÇALIŞTIRILSIN EVET HAYIR OTOMATİK SİSTEM ÇALIŞTIRILSIN EVET HAYIR Oksijen: Değer Havuz-I de oksijen düzeyi düştüğünden otomatik sistem devreye girmiştir. Amonyak :Değer TAZE SU ÇALIŞTIRILSIN EVET HAYIR OTOMATİK SİSTEM ÇALIŞTIRILSIN EVET HAYIR Belirlediğiniz verileri işletmenizdeymiş gibi online görebilir ve istediğiniz durumlarda müdahale edebilirsiniz.

14 UZAKTAN KONTROL VE MÜDAHALE KÜMES VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ Kümesler için hayati önemi olan sıcaklık, nem ve elektrik bilgilerine, güvenli ve kesintisiz şekilde ulaşabilirsiniz. Sistem tarafından tespit edilen değerlerde bir olağan dışılık varsa sistem tanımlanan cep telefonlarına ve e-posta adreslerine uyarı mesajı gönderir. Böyle durumlarda otomatik sistemler devreye sokulabileceği gibi uzaktan erişimle duruma müdahale etmeniz de mümkündür.

15 UZAKTAN KONTROL VE MÜDAHALE GIDA SEKTÖRÜ SÜT ENDÜSTRİSİ Tedarikçilerden toplanan sütlerin analizi sütlerin üreticiden toplanması aşamasında yapılmakta, sütün esnasındaki durumu an ben an takip edilebilmektedir. Tüm bu veriler yetkilendirilen personelce anında görülebilmektedir. SU ENDÜSTRİSİ Ambalajlı içme sularının kaynaktan çıkarılmasından,şişelenip sevkiyata hazır hale getirilmesine kadar her aşamada online ölçüm yapıldığı gibi ; Polikarbon veya cam malzemeden imal edilmiş tekrar kullanılabilen damacanaların temizlenmesi esnasında kullanılan suyun da analizi yine aynı şekilde yapılıp yetkilendirilmiş personeller tarafından an be an izlenebilmektedir. YAĞ Henüz sevkiyat aşamasındayken bile yağla ilgili öğrenilmek istenen parametreler, kesin miktar ve nakliye esnasında maruz kaldığı ortamla ilgili veriler yetkilendirilmiş personeller tarafından takip edilebilmektedir.

16 UZAKTAN KONTROL VE MÜDAHALE GIDA SEKTÖRÜ HSV SÜT TAKİP SİSTEMİ Firmalarca süt alımı yapılan çiftliklerdeki tankerler, tanker araçlar, süt kooperatifleri ve fabrikalarınızdaki tanklara monte edeceğimiz sensörlerimizle ; sütün ph ve sıcaklık bilgilerini akıllı telefonunuz veya bilgisayarınızla anında görebilir, araç ve üretim planlarınızla ilgili kararları daha erken alabilirsiniz.

17 UZAKTAN KONTROL VE MÜDAHALE SERA VE TARIM ÇÖZÜMLERİ Mahsülü olumsuz etkileyebilecek ortam koşullarına karşı sensörlerimizle gerek hava ile ilgili gerek toprakla ilgili analizleri yaparak online bilgiler verebildiğimiz gibi, otomatik sistemlerle ve/veya uzaktan erişimle müdahale imkanı sağlıyoruz.

18 UZAKTAN KONTROL VE MÜDAHALE SULAMA POMPALARI ve BARAJLAR Kuyulara, sulama kanallarına ve barajlara kurulabilen sistem yardımıyla sulama işlemleri, kayıp kaçakların kontrol altına alınabilmesi sağlanmıştır. Uzaktan erişimle baraj kapakları ve pompalar kontrol edilebilmekte; kameralarla takibi yapılabilmektedir.

19 UZAKTAN KONTROL VE MÜDAHALE İMALAT SEKTÖRÜ ÇÖZÜMLERİ Standart malzemelerin imalatlarında imal edilen mamullerin adet, kilo bilgilerini online alabilirsiniz. İşlenen ürün miktarı, tezgah ısısı vb çalışma durumundaki bilgiler ile olası tezgah duruşunda,arızaya neden olabilecek konu ile ilgili sizin tarafınızdan belirlenen verileri alabilir ve yine sizin belirlediğiniz aksiyonları online alabilirsiniz.

20 SAĞLIK DOKTOR VE HASTAHANE ÇÖZÜMLERİ Hastaların hastane ortamı dışında yaptıkları kan şekeri, tansiyon, nabız ve kilo kontrolü gibi ölçümleri m2m cihazlarımız ile GSM şebekesi üzerinden size veya hastanenizin sistemine güvenli bir şekilde aktarılmasını sağlayan sistemimizdir. Bu şekilde hastaların hastane dışında da kontrollerini düzenli yapabilir, normal değerleri belirleyebilir ve istenilmeyen değerler oluştuğunda SMS ile uyarı alabilirsiniz.

21 PROJE ARGE YAZILIM DANIŞMANLIK İZMİR TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ A8 NO:2 İYTE KAMPÜSÜ GÜLBAHÇE URLA / İZMİR Tel: Fax:

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

Kümes fonksiyonlarına erişim, bir cep telefonu üzerinden internet tarayıcı ile veya SMS ile gerçekleştirilebilir.

Kümes fonksiyonlarına erişim, bir cep telefonu üzerinden internet tarayıcı ile veya SMS ile gerçekleştirilebilir. Tanıtım Tavuklar üzerine etkili çevre koşulları çok çeşitlidir. Bunlardan bakım, besleme ve iklim faktörleri tavuk yetiştiriciliğinde büyük önem taşır. İklim faktörleri içinde de tavuk yetiştiriciliği

Detaylı

Böylece sistem tedarik zincirinin tümüyle şeffaf hale gelmesini sağlar.

Böylece sistem tedarik zincirinin tümüyle şeffaf hale gelmesini sağlar. Tag2Sense lojistik izleme platformu depo ve lojistik sürecini izleyerek, herhangi bir kargonun, paketin veya paletin A noktasından B noktasına ulaşıncaya kadar başından geçen, ürüne zarar verebilecek tüm

Detaylı

KGSM-E84 nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir

KGSM-E84 nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir GSM Tabanlı Kablosuz Ortam İzleme,güvenlik ve Uyarı Sistemi KUL ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ KGSM-E84 nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir Dahili Akü şarjı, Sıcaklık, Nem, Gaz, elektrik kesintisi

Detaylı

www.m2msistemler.com

www.m2msistemler.com www.m2msistemler.com İKLİMLENDİRME SERA OTOMASYONU İklimo, istridye ve kültür mantar üreticileri için tasarlanmış bir M2M sistemidir. Web aracılığıyla üreticilerin, üretim merkezlerini takip etmelerini

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Merkezi İzleme Sistemi

Merkezi İzleme Sistemi Merkezi İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Retmon Nedir? Retmon DCIM Data Center işleyişlerinin analiz ve yönetimini sağlayan yazılımdır. Farklı bölgelerdeki data center veya sistem odalarını

Detaylı

KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir

KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir KUL ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ GSM Tabanlı Kablosuz Ortam İzleme ve Uyarı Sistemi KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir İçerik Tanıtım Uygulama Alanları Çalışma Şeması Özellikleri Avantajları

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı

İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! www.comex.com.tr. Version -020. * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!!

İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! www.comex.com.tr. Version -020. * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!! İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! Version -020 www.comex.com.tr * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!! * Gerekli projelendirmeler ile eski ve yeni sistemlere hızlı bir

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

Yeraltı Suları Yönetmeliğine Uygun SAYAÇ SİSTEMLERİ

Yeraltı Suları Yönetmeliğine Uygun SAYAÇ SİSTEMLERİ DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yeraltı Suları Yönetmeliğine Uygun SAYAÇ SİSTEMLERİ TARIMSAL SULAMA Canlı yaşamının temeli olan su, tartışılmaz bir hayat kaynağıdır. Ne yazık ki; temel ihiyacımız olan

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

Eresense Elektronik Şirket Sunumu. (www.eresense.com sitesinden daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz)

Eresense Elektronik Şirket Sunumu. (www.eresense.com sitesinden daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz) Eresense Elektronik Şirket Sunumu (www.eresense.com sitesinden daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz) 11.02.2013 1 Hakkımızda Eresense Elektronik, Istanbul Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezinde 2009

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ

JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ M FS FSM Jİ LO O KN TE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC. LTD. ŞTİ. JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ UZAKTAN KONTROL VE İZLEME SİSTEMİ Uzaktan Kontrol ve İzleme Sistemleri Fsm Jeneratör ve Kesintisiz Güç Kaynağı

Detaylı

SES KAYDEDİCİ KORELATÖR AKUSTİK DİNLEME MİKROFONU. Temel Özellikler ve Çalışma Prensibi

SES KAYDEDİCİ KORELATÖR AKUSTİK DİNLEME MİKROFONU. Temel Özellikler ve Çalışma Prensibi 2 3 SES KAYDEDİCİ KORELATÖR Daha kaçaklar oluşmadan tespit yapmanıza imkan tanıyan ALPHA karşınızda Temel Özellikler ve Çalışma Prensibi Sabit ve portatif kullanımlara uygun Bilgisayar, tablet, telefon

Detaylı

Şantiye Otomasyon Sistemi. Şantiye Araç Parkının Yakıt, Yağlama, Bakım, Lastik, Alarm, Kamera ve İş Emri Takibini İçerecek Şekilde Uzaktan Yönetimi

Şantiye Otomasyon Sistemi. Şantiye Araç Parkının Yakıt, Yağlama, Bakım, Lastik, Alarm, Kamera ve İş Emri Takibini İçerecek Şekilde Uzaktan Yönetimi Şantiye Otomasyon Sistemi Şantiye Araç Parkının Yakıt, Yağlama, Bakım, Lastik, Alarm, Kamera ve İş Emri Takibini İçerecek Şekilde Uzaktan Yönetimi Sistem 2 Sistem Şantiyelerde mobil veya sabit veri toplama

Detaylı

Havuz suyunun dezenfeksiyonu için kullanılan en yaygın yöntem klor ile dezenfeksiyondur.

Havuz suyunun dezenfeksiyonu için kullanılan en yaygın yöntem klor ile dezenfeksiyondur. Havuz suyunun dezenfeksiyonu için kullanılan en yaygın yöntem klor ile dezenfeksiyondur. DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜNE GÖRE, Etkin bir klorlama için, ph 7.2-7.8 arasında tutulmalıdır. Bütün havuz tipleri için

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

Kara Yolu. KITA, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve BDT ülkeleriyle karşılık olarak çalışmaktadır.

Kara Yolu. KITA, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve BDT ülkeleriyle karşılık olarak çalışmaktadır. TANITIM Kıta Ulaştırma Hizmetleri A.Ş. 1995 te kurulmuş bir lojistik hizmet firmasıdır. Kıta, verdiği taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef almış, kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS AR-GE ÜRETİM Mobiltrust, Mobil takip ve uzaktan veri iletim sistemleri konularında son derece güçlü elektronik tasarım, yazılım ve üretim geliştirme yeteneklerine sahip, sektöründe güvenilir ve öncü bir

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Akıllı Kentler ve Optik İletişim. Saygın IŞIK Turkcell Superonline

Akıllı Kentler ve Optik İletişim. Saygın IŞIK Turkcell Superonline Saygın IŞIK Turkcell Superonline İzmir, 17.06.2013 Asıl İhtiyaçlarımız Neler? Sağlık Ulaşım Güvenlik Eğitim Bilgi Maslow Gereksinim Hiyerarşisi; Manfred Max - Neef Kentteki Tüm Bireyleri Kapsayan İnsan

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi KoçSistem Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Sitelink, uzaktaki kritik lokasyonlarınızı tek noktadan izlemek

Detaylı

minova teknoloji elektronik

minova teknoloji elektronik 2015 Telemetri, Uzaktan İzleme ve Kontrol Ürünleri Sistem ve sunucu odası izleme Depo, tesis izleme Soğuk saklama, soğuk zincir takibi Sayaç, tüketim ve ön ödemeli sistemler www.teknoloji.com Telemetri

Detaylı

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden (Turkcell ve Vodafone kartlarını öneriyoruz) interneti olan,

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

İzleme. Üçüncü parti cihazlarla (klima, UPS, jeneratör ) entegre çalışma

İzleme. Üçüncü parti cihazlarla (klima, UPS, jeneratör ) entegre çalışma EXAGATE Hakkında Elektronik ve IT alanlarında Ar-Ge, İmalat, Uygulama, Satış ve Danışmanlık, Yerli üretim odaklı, Ar-ge si Biten Ürünler, SysGuard 6001 SysGuard 3001 Ar-ge si Devam Eden Ürünler, SysGuard

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

Ortam Denetleme Sistemleri

Ortam Denetleme Sistemleri Ortam Denetleme Sistemleri Esense katalog 2014 İlkbahar www.esense.com.tr www.eds.com.tr Esense ile güvenilir sensörlerinizden gelen verileri istediğiniz zaman kontrol edin ve görüntüleyin. Esense görüntüleme

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

Akilli Pedestal Sistemleri

Akilli Pedestal Sistemleri Akilli Pedestal Sistemleri MEKANO, uzaktan hareket kontrolü, otomasyon uzerine bugüne kadar birçok büyük projeye imza atarak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamıştır. Kuruluşumuz, uluslararası tecrübeye

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

Testo Ölçüm Çözümleri. Testo Saveris 2 Bulut Tabanlı Veri Takip Sistemi

Testo Ölçüm Çözümleri. Testo Saveris 2 Bulut Tabanlı Veri Takip Sistemi Testo Ölçüm Çözümleri Testo Saveris 2 Bulut Tabanlı Veri Takip Sistemi testo dünya çapında 5 kıta da 23 den fazla şirket Tüm dünyada 1100'den fazla çalışan Avrupa dışındaki şirketler... ve 30 u aşkın satış

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

DRC. cooling. Hoşgeldiniz

DRC. cooling. Hoşgeldiniz DRC cooling Hoşgeldiniz DRC ELEKTRONİK DRC Elektronik, Soğutma, Isıtma, ve Nemlendirmeli soğutma sistemleri için kontrol çözümlerinde pazar liderliğine aday bir firmadır. Ürünlerimizi, enerji tasarrufu

Detaylı

Ortam İzleme Sistemi

Ortam İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Ortam Sistemi Retmon EMS Nedir? Ortam parametrelerini ölçmek, izlemek, kaydetmek ve kontrol altında tutmak için kullanılan veri toplama ve uyarı sistemidir. Veri Toplama Terminali

Detaylı

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.garantiguvenlik.com.tr

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.garantiguvenlik.com.tr ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ www.garantiguvenlik.com.tr NEDEN Araç Takip? Zamandan TASARRUF YAKITTAN tasarruf Araç MALİYETLERİNİ düşmesini sağlar Personel Kontrolü ve CAYDIRICILIK Detaylı RAPORLAMA imkanı Sektöre

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ IPACK ENDÜSTRİYEL GAZ ÖLÇÜMLEME VE KONTROL SİSTEMLERİ Endüstriyel işletmelerde kullanılan yanıcı parlayıcı patlayıcı ve/veya toksik gazların anlık veya sürekli olarak tespiti

Detaylı

Atıkları kaliteli komposta dönüştürür

Atıkları kaliteli komposta dönüştürür Atıkları kaliteli komposta dönüştürür Bir Markası su hijyen çevre Çalışma Alanları 30 yıllık deneyim bilgimizi kanıtlamak için 1976 yılından bu yana, profesyonel sistemlerin geliştirilmesi, üretimi ve

Detaylı

Algoritma. Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır.

Algoritma. Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır. Sistem Tanıtımı Algoritma Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır. Her araca RF ID chip takılır ve plaka

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

Çok amaçlı izleme sistemi

Çok amaçlı izleme sistemi Bilgi sayfası testo 160 Çok amaçlı izleme sistemi testo 160 Sıcaklık, nem, ışık şiddeti, UV radyasyonu ve CO2 konsantrasyonu için izleme sistemi Lux mw/m 2 ppm mbar Kablosuz LAN ile Bulut a ölçüm değeri

Detaylı

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.aktifguvenlik.net

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.aktifguvenlik.net ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ NEDEN Araç Takip? ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü Zamandan TASARRUF YAKITTAN tasarruf Araç MALİYETLERİNİ düşmesini sağlar Personel Kontrolü ve CAYDIRICILIK Detaylı RAPORLAMA imkanı Sektöre Özel

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

POMPA OTOMASYON SİSTEMİ

POMPA OTOMASYON SİSTEMİ POMPA OTOMASYON SİSTEMİ TEKOSİS TEKNOJİ Tarafından geliştirilen akaryakıt otomasyon sistemi sayesinde istasyon yada şantiyelerinizde bulunan akaryakıt pompalarını FUEL OTOMOTION kontrol sistemine bağlayarak,araçlarınızın

Detaylı

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi Nedir? TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi, bilgisayarınıza takılan ve içinde SIM Kart bulunan

Detaylı

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi Genel Tanıtım Dokümanı 2007 Mobil Veri Sistemleri günümüzün artan rekabet ortamında iş verimini arttıran, hizmet kalitesini yükselten veya güvenliğe yönelik, mobil ortam

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Hız İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki hız

Detaylı

Burak Sevilengül Turkcell Genel Müdür Yardımcısı TURKCELL DAHİLİ

Burak Sevilengül Turkcell Genel Müdür Yardımcısı TURKCELL DAHİLİ Burak Sevilengül Turkcell Genel Müdür Yardımcısı TÜRKİYE DE ÇİFTÇİLERİN 1 NUMARALI TERCİHİ TURKCELL Türkiye de Çiftçi Sayısı 3,5 milyon İLK TERCİH TURKCELL Turkcell 2 milyon çiftçiye hizmet veriyor TURKCELL

Detaylı

LAZER BASKILI QR KODLU DAMACANA SİSTEMİ

LAZER BASKILI QR KODLU DAMACANA SİSTEMİ LAZER BASKILI QR KODLU DAMACANA SİSTEMİ Proje Adı : QR kodlu lazer baskılı su damacanalarının üretimi ve merkezi kontrolü. Proje Kısa Açıklama : Su dolum tesislerindeki hijyenik dolum koşullarının tespiti,

Detaylı

TTNET MOBİL ADSL Bağımsız 4 GB 3G PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TTNET MOBİL ADSL Bağımsız 4 GB 3G PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET MOBİL ADSL Bağımsız 4 GB 3G PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR 1. TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4GB 12 Ay Taahhütlü Paketi Nedir? TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Paketi, bilgisayarınıza takılan ve içinde

Detaylı

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri KONTROL MERKEZİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Trafik Kontrol Merkezi (TKM) Trafik Kontrol Merkezi; kentlerin her gün artan ulaşım problemlerinin çözümünde önemli bir

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARITMA TESİSLERİ İŞLETME ZORLUKLARI VE SCADA SİSTEMİNİN EKONOMİK GETİRİLERİ

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARITMA TESİSLERİ İŞLETME ZORLUKLARI VE SCADA SİSTEMİNİN EKONOMİK GETİRİLERİ T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARITMA TESİSLERİ İŞLETME ZORLUKLARI VE SCADA SİSTEMİNİN EKONOMİK GETİRİLERİ ALİ SAĞLIK İSU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI EKİM 2015 2015 YILI İTİBARİYLE ATIKSU

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

ONLİNE CHECK-IN İLE RESEPSİYON BİR TIK UZAĞINIZDA

ONLİNE CHECK-IN İLE RESEPSİYON BİR TIK UZAĞINIZDA Konuk Ağırlama Konuk Ağırlama Eyedius Nedir? Eyedius uygulandığı tüm alanları daha güvenli hale getiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji yazılımıdır. Mevcut kameralara entegre olarak çalışan Eyedius,

Detaylı

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği GİRİŞ 6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. bünyesine katılmış ve Contrans DGL Lojistik ve Dış. Tic. Ltd. Şti. ismini alarak Doğa Global

Detaylı

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk..

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Araç Yönetim Cihazları Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. Galeria İş Merkezi No:45 SEYHAN / ADANA +90 322 457 84 38 - info@obdplus.com.tr Araç Yönetim Cihazları Akarsubaşı yazılım

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Çok Önemli Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden ( Turkcell ve Vodafon sim kartlarını öneriyoruz )

Detaylı

SENSPLORER v3 Plus & Basic

SENSPLORER v3 Plus & Basic SENSPLORER v3 Plus & Basic SAREKS DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ M.NURETTİN SELÇUK CAD. NO:66/2 KIZILTOPRAK/İSTANBUL TEL:0216 38 12 8 FAX:0216 38 50 9 SİSTEM VE GENİŞLEME ÖZELLİĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME... SENSPLORERv3

Detaylı

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ Kablosuz Home Prestige Sisteminin Temel Özellikleri 1. Güvenlik Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

SONUÇ RAPORU EK: Ürüne CLEVER adı verilmiştir. Geliştirilen model C15 olarak tanımlanmıştır.

SONUÇ RAPORU EK: Ürüne CLEVER adı verilmiştir. Geliştirilen model C15 olarak tanımlanmıştır. SONUÇ RAPORU EK: İŞ FİKRİ ÇIKTISI HAKKINDA BİLGİLER ve TEKNİK DETAYLAR (Bu bölümde çıkan ürüne ait teknik resim, prototip fotoğrafları, uygulama şekilleri, eğer ürün piyasaya sunulmuşsa teknik özellikleri-kapasitesi,

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

ALMINA TECHNOLOGICAL SOLUTIONS

ALMINA TECHNOLOGICAL SOLUTIONS KARGOMETRE ALMİNA TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER bünyesindeki tamamı Türk Mühendislerden oluşan AR-GE grubu ile sektörlerde en yeni teknolojiler ile devrim yaratmanın verdiği gururu sizlerle paylaşmaktayız. Kargoculuk

Detaylı

Q BT 1000 (PES) BEKÇİ TUR KONTROL SİSTEMİ

Q BT 1000 (PES) BEKÇİ TUR KONTROL SİSTEMİ IM TA SA Ö DÜ LL Ü Q BT 1000 (PES) BEKÇİ TU KONTOL SİSTEMİ TUNİKE ve GEÇİŞ KONTOL SİSTEMLEİ www.makim.com.tr Q BT 1000 (PES) Devriye kontrolü gerektiren her yerde ve zamanda rahatlıkla kullanabileceğiniz,

Detaylı

Yakıt Tüketim İzleme ve Uyarı Otomasyonu: Şantiye içinde tüm araçların kilometre veya çalışma saati bazlı yakıt tüketimleri takip edilir.

Yakıt Tüketim İzleme ve Uyarı Otomasyonu: Şantiye içinde tüm araçların kilometre veya çalışma saati bazlı yakıt tüketimleri takip edilir. SİSTEM Pompa Yakıt Otomasyonu: Sabit pompalarla yapılan yakıt ikmalleri araç kilometre, saat ve veren alan kişilerin kimlikleriyle birlikte takip edilir. Yakıt Tüketim İzleme ve Uyarı Otomasyonu: Şantiye

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Kuruluş ve Tarihçe Kurumsal Yapı Şirketlerimiz Faaliyet Alanları Geliştirilen Projeler Ürünler Hizmet ve Çözümler Çözüm Ortaklıkları ve Referanslar

Kuruluş ve Tarihçe Kurumsal Yapı Şirketlerimiz Faaliyet Alanları Geliştirilen Projeler Ürünler Hizmet ve Çözümler Çözüm Ortaklıkları ve Referanslar a Hoş geldiniz Kuruluş ve Tarihçe Kurumsal Yapı Şirketlerimiz Faaliyet Alanları Geliştirilen Projeler Ürünler Hizmet ve Çözümler Çözüm Ortaklıkları ve Referanslar Sertifikasyon ve Yetkiler Kuruluş ve Tarihçe

Detaylı

Ürün Kodlama S K ÜRÜN TANITIM İNDEKSİ. Alarm Kontağı. Paslanmaz Sensör Boyu. Seviye Sensörü. Montaj Şekli. Çalışma Değeri

Ürün Kodlama S K ÜRÜN TANITIM İNDEKSİ. Alarm Kontağı. Paslanmaz Sensör Boyu. Seviye Sensörü. Montaj Şekli. Çalışma Değeri ÜRÜN TANITIM İNDEKSİ Sıvı seviye ölçüm sistemlerinden bir tanesi de manyetik alanı kullanarak seviye ölçüm sistemidir. Sistem seviye sensörü içine yerleştirilen kontakların, sensör dışında sıvı ile birlikte

Detaylı

GSM/GPRS ağı artık ülkelerin çoğunda standardize olmuş ve mevcut hale gelmiştir. Bu durum sınırlar arası bir dizi yeni iş alanları açmıştır.

GSM/GPRS ağı artık ülkelerin çoğunda standardize olmuş ve mevcut hale gelmiştir. Bu durum sınırlar arası bir dizi yeni iş alanları açmıştır. Giriş Telemetri piyasası hızla büyüyen bir endüstri haline gelmiştir. Gelişen teknoloji, her sektörde makina ve prosesleri izleme ve kontrol etme konusunda yeni imkanlar getirmektedir. Signalix yaklaşık

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

Crown Plaza Hotel İzmir Akıllı Su Yönetim Sistemi

Crown Plaza Hotel İzmir Akıllı Su Yönetim Sistemi Crown Plaza Hotel İzmir Akıllı Su Yönetim Sistemi Akıllı Su Yönetim Sistemi Şebekelerde veya boru hatlarındaki suyun zapturapt altına alınmasıdır. Ana şebekeden gelen suyun miktarı ilgili idarenin takmış

Detaylı

ÇİĞ SÜT TOPLAMA LOJİSTİĞİ Tehditler & Fırsatlar. 20 Mayıs 2014 - Ankara

ÇİĞ SÜT TOPLAMA LOJİSTİĞİ Tehditler & Fırsatlar. 20 Mayıs 2014 - Ankara ÇİĞ SÜT TOPLAMA LOJİSTİĞİ Tehditler & Fırsatlar 20 Mayıs 2014 - Ankara İçerik Netlog Lojistik Grubu Sektör Özeti Temel Kavramlar Çiğ Süt Lojistiği nedir? Çiğ Süt Lojistiği temel kriterleri Vizyon 2 Netlog

Detaylı

THE RAINBOW SCADA D-500

THE RAINBOW SCADA D-500 THE RAINBOW SCADA D-500 İNTERNET TABANLI JENERATÖR KONTROL CİHAZI REV-03 25.12.2014 ÇOK FONKSİYONLU AYNI CİHAZIN FONKSİYONLARI : AMF- KESİNTİSİZ GEÇİŞLİ OTOMATİK TRANSFER PANELİ ATS- TRANSFER CİHAZI REMOTE

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri 27.Kuruluş Yılı Tünel Yönetim Sistemleri Haziran, 2013 / Muhammed ALYÜRÜK ArGe ve BT MÜDÜRÜ Projelerimiz Akıllı Şehir için Akıllı Ulaşım Sistemleri Akıllı Şehir Kavramı Akıllı Taşıma Hizmeti Akıllı Ulaşım

Detaylı

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü LOS Energy Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency Data Management

Detaylı