T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : /821.05/ /02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması"

Transkript

1 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : /821.05/ /02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü'nün 05/01/2015 tarihli /405.99/ sayılı yazısı. İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde faaliyette bulunan Özel Mef Lisesi Müdürlüğü'nün, Türkiye ve K.K.T.C. genelinde tüm resmi/özel lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik "Liselerarası Fotoğraf Yarışması" düzenlemek istediklerine ilişkin ilgi yazı ve ekleri incelenmiştir. Söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, il/ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, gönüllülük esasına göre yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. Dinçer ATEŞ Bakan a. Genel Müdür EK: İlgi yazı ve ekleri (7 sayfa) Not: Etkinlik detaylarına YEĞİTEK'e ait aşağıdaki web sayfası üzerinden ulaşılabilecektir. DAĞITIM : Gereği: B Planı Bilgi: Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Özel Mef Lisesi Müdürlüğü Teknikokullar Yenimahalle/ANKARA Ayrıntılı bilgi için : C.SUKAYA Şef Elektronik Ağ: Tel: (0 312) yegitek@meb.gov.tr Faks: (0 312) Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresindenc48f-e94d-3613-ba72-f2c5 kodu ile teyit edilebilir.

2 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Sayı : /405.99/ /01/2015 Konu: Fotoğraf Yarışması YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : a) İstanbul Valiliği İl Millî Eğitim Müdürlüğünün 30/12/2014 tarihli ve sayılı yazısı, b) 07/03/2012 tarihli ve B.08.0.YET /3616 (2012/13) sayılı Genelge. İstanbul ilinde faaliyette bulunan Özel Mef Lisesi Müdürlüğünün Türkiye ve K.K.T.C. genelinde tüm resmi/özel lise öğrencilerine yönelik "Liselerarası Fotoğraf Yarışması" düzenlemek istediklerine ilişkin ilgi (a) yazı ve ekleri incelenmiştir. Söz konusu yarışmanın gerçekleştirilmesinde, İl valiliklerinin kontrolünde düzenleme yapılarak belirtilen özel okulların yarışmaya katılması Genel Müdürlüğümüzce uygun görülmekte olup ilgi (b) Genelge çerçevesinde Genel Müdürlüğünüzce değerlendirilmek üzere ilgi (a) yazı ve ekleri ekte gönderilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. Ömer Faruk YELKENCİ Genel Müdür V. EK: 1-İlgi yazı ve ekleri MEB Beşevler Kampüsü E Blok Beşevler/ANKARA Ayrıntılı bilgi için: Elektronik Ağ: Tel: (0 312) Faks: (0 312) Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresinden839d-d08f bf-ac81 kodu ile teyit edilebilir.

3 T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : /405/ /12/2014 Konu: Liseler arası Fotoğraf Yarışması MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü İlgi : Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 25/12/2014 gün ve sayılı yazı. İlimiz Beşiktaş İlçesinde faaliyette bulunan Özel Mef Lisesi Müdürlüğü, Türkiye ve K.K.T.C. Genelinde tüm resmi- özel lise öğrencilerine yönelik Liselerarası Fotoğraf Yarışması düzenleme talebine ilişkin ilgi yazı örneği ekte sunulmuştur. Gereğini arz ederim. Dr. Muammer YILDIZ Vali a. Milli Eğitim Müdürü EKİ:Bilgi ve Bel. İl Milli Eğitim Müdürlüğü C Blok Ayrıntılı bilgi için: Neriman ÇELİK Tiyatro Cad.No:63 Kumkapı-Fatih- İstanbul Elektronik Ağ: Tel: (0 212) /364 e-posta: ozelokullar34@meb.gov.tr Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresinden3af4-790c-3e15-a07e-c493 kodu ile teyit edilebilir.

4 T.C. BEŞİKTAŞ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : /405.01/ /12/2014 Konu: Liseler Arası Fotoğraf Yarışması VALİLİK MAKAMINA İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Özel Okullar Bölümü) İSTANBUL İlçemize bağlı Özel MEF Lisesi Müdürlüğü Türkiye ve K.K.T.C. genelinde resmi ve özel Liselerin hazırlık sınıfı, 9,10,11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik ekli şartname dahilinde Liseler Arası Fotoğraf Yarışması düzenlenmek istenildiğine dair Okul Müdürlüğünün 22/12/2014 tarih ve /727 sayılı yazısı ekte sunulmuştur. Adı geçen okulun Liseler Arası Fotoğraf Yarışması düzenleme isteği Kaymakamlığımızca uygun mütalaa edilmektedir. Bilgilerinize arz ederim. Dr. Abdullah KALKAN Beşiktaş Kaymakamı EKLER: 1-Okul Müdürlüğü Yazısı. 2-Yarışma Şartnamesi. 3-Katılım Formu. Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü (Özel Okullar Bölümü) Adres:Adnan Saygun Cad. M.Salih Rüştü Bey Sok. 2. Ulus No:4 Beşiktaş /İSTANBUL Posta Kodu:34340 Tel-Fax (Santral ): (0 212 ) /43-86/ (0 212 ) E-Posta :besiktas34@meb.gov.tr Elektronik Ağ: Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresinden8b82-7d6f-3bce-a b kodu ile teyit edilebilir.

5 727 22/12/2014

6 ÖZEL MEF LİSESİ LİSELER ARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN TEMEL AMACI YARIŞMANIN AMACI YARIŞMANIN DAYANAĞI TÜRÜ HEDEF KİTLE ÖZEL MEF LİSESİ YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A.Ş. Katılımcılar dostluk kavramını yansıtan fotoğrafları ile yarışmaya katılacaklardır. Öğrencilerin sanatla bağlantı kurmalarını, estetik bakış açısını geliştirmelerini sağlamak. Dostlukları hep yaşamak ve yaşatmak düşüncesini gençlerle paylaşmayı amaçlayan Dostluk temalı fotoğraf yarışmasıdır. Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Madde 22 gereğince Fotoğraf Türkiye ve K.K.T.C. genelinde resmî-özel liselerin hazırlık sınıfı, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri a) İlan Tarihi: 2 Ocak 2015 Cuma b) Son Katılım Tarihi: 30 Mart 2015 Pazartesi YARIŞMA TAKVİMİ c) Seçici Kurul Değerlendirmesi: Nisan 2015 d) Sonuç Bildirim ve Ödül Töreni: 24 Nisan 2015 KATILIM ŞARTLARI YARIŞMAYA KATILIM KURALLARI e) Sergileme: Mayıs 2015 Türkiye ve K.K.T.C. genelinde resmî-özel liselerin hazırlık sınıfı, 9, 10, 11 ve 12. sınıfları öğrencisi olmak Şartnamenin son sayfasında bulunan katılım formunun eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir. Yarışmaya her öğrenci en fazla 2 fotoğrafla katılabilir. Fotoğraflar renkli veya siyah-beyaz olarak sunulabilecektir. Fotoğrafların kenarlarında boşluk veya paspartu kullanılmamalıdır. Keskinlik, kontrast, satürasyon gibi basit müdahalelerin dışında tamamen bilgisayar yazılımları ile oluşturulmuş veya olmayan bir nesne/objenin eklendiği/çıkartıldığı fotoğraflar kabul edilmeyecektir. Panoramik fotoğraflar yarışmaya kabul edilecektir. Teslim edilen fotoğrafların çekim tarihi tarihinden eski olmamalıdır. Daha önce başka yarışmalarda derece almış (ulusal veya uluslararası yarışmalarda birinci, ikinci, üçüncü, mansiyon, özel ödül, salon ödülü, onur ödülü, sergileme) fotoğrafların katılımı kesinlikle kabul edilmeyecektir. Katılımcı, yarışmaya gönderdiği fotoğrafın tümüyle kendisine ait olduğunu kabul, beyan ve garanti eder. 1

7 Ödül kazanan katılımcılardan bu beyan ve kabulleri dışında hareket ettiği anlaşılanların elde ettikleri ödül, unvan ve her türlü kazanımları geri alınır. Yarışma şartnamesi ve katılım formları Özel MEF Lisesi resmi web sayfasından indirilebilecektir. 1. KATILIM FORMUNUN VE FOTOĞRAFLARIN GÖNDERİLMESİ FOTOĞRAFLARIN İŞARETLENMESİ SEÇİCİ KURUL ÖDÜLLER İLETİŞİM BİLGİLERİ DİĞER HUSUSLAR Yarışmaya katılacak fotoğraflar en iyi kalite JPG olarak kaydedilecek ve şartnamenin son sayfasında bulunan, eksiksiz doldurulmuş katılım formu ile birlikte adresine dijital olarak iletilecektir. Dijital olarak gönderilecek fotoğrafların dosya ismi, fotoğrafı çeken öğrencinin adı_(varsa ikinci adı)_soyadı_baba adı_fotoğraf numarası aşağıdaki örnekte belirtildiği şekilde kaydedilmiş olmalıdır: Ahmet_Can_Ozdemir_Mustafa_1 Ahmet_Can_Ozdemir_Mustafa_2 Doç. Seçkin Tercan (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fotoğraf Bölümü) Tolga Ünsün (İstanbul Fotoğraf Akademisi Kurucusu - Öğretmen) Mustafa Kağan Hekim (İstanbul Fotoğraf Akademisi Kurucusu - Öğretmen) Tüm katılımcı öğrencilere katılımcı sertifikası düzenlenecektir. Dereceye giren katılımcılar ve eserleri MEF Lisesi resmi web sayfasında ilan edilecektir. Yarışma birincisi bir adet NIKON D5200 Dijital SLR Fotoğraf Makinesi Yarışma ikincisi bir adet NIKON D3200 Dijital SLR Fotoğraf Makinesi Yarışma üçüncüsü bir adet NIKONP520 Dijital Fotoğraf Makinesi Mansiyon (2 kişi) birer adet NIKON Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi ile ödüllendirilecektir. Yarışma sonrası katılımcı öğrencilerin dereceye giren ve sergilemeye değer bulunan fotoğrafları Özel MEF Okulları Büyük Konferans Salonu fuayesinde sergilenecektir. Planlanan sergi için derece alan ve sergilemeye değer bulunan fotoğraflar Özel MEF Lisesi Okul Aile Birliği tarafından bastırılacak olup katılımcılardan herhangi bir bedel tahsil edilmeyecektir. Özel MEF Lisesi O Bilgi İçin: rı Adres: Ulus Mah. Öztopuz Cad. Leylak Sokak Ulus-Beşiktaş / İSTANBUL Telefon: / 10 hat Yarışmada ödül alan fotoğrafların yayın, telif, kullanım ve sergileme hakkı eser sahipleriyle birlikte Özel MEF Lisesi ne ait olacaktır. Bu eserler Özel MEF Lisesi arşivinde saklanacaktır. Ödül alan, sergilemeye değer bulunan ve satın alınan fotoğraflar Özel MEF Lisesi tarafından kitap, katalog, broşür, web sayfası ve benzeri basılı yayınlarda fotoğrafçı adı belirtilmek koşuluyla kullanılabilir. Katılımcılar bu şekilde kullanılan fotoğrafları için, verilen ödülden başka herhangi bir telif hakkı ya da maddi manevi talep ileri sürmeyeceklerini gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt ederler. 2

8 ÖZEL MEF LİSESİ DOSTLUK TEMALI LİSELER ARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM FORMU Adı, Soyadı Sınıf No Okul Adı Okul Telefonu Okul Adresi Okul E-Posta Okul Fax Gönderilen Toplam Fotoğraf Sayısı Yarışma Şartnamesini okudum ve bütün koşulları kabul ediyorum.

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1104779 30/01/2015 Konu: Türkiye Geneli Liseler Arası I. Bestami Yazgan Şiir Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli

Detaylı

ÖZEL MEF LİSESİ LİSELER ARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL MEF LİSESİ LİSELER ARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 727 22/12/2014 ÖZEL MEF LİSESİ LİSELER ARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN TEMEL AMACI YARIŞMANIN AMACI YARIŞMANIN DAYANAĞI TÜRÜ HEDEF

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1841537 18/02/2015 Konu: 11. Liseler Arası Kısa Film Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı: 88013337/821.05/1841473 18/02/2015 Konu: Model Birleşmiş Milletler Konferansı (MUN).VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2 İÇİNDEKİLER Projenin Adı/Sloganı 2 Projenin Türü 2 Proje Sahibi 2 Proje Dönemi 2 Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2 Projenin Amaçları 2 Projenin Gerekçeleri 2 Projenin Yasal Dayanağı 2 Projenin Hedef

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI I.BÖLÜM (Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar) Amaç : Aliye Ömer Battal Ortaokulu öğrencilerinin daha çok kitap okumasını

Detaylı

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2013-2014 eğitim-öğretim yılında derslerin kesimi tarihinden Temmuz ayının ilk iş gününe kadar İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında görev yapan

Detaylı

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 13752938-809.99-E.9896351 06.10.2015 Konu : Hurda Satış İşlemleri... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 13752938-809.99-E.9896351 06.10.2015 Konu : Hurda Satış İşlemleri... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 13752938-809.99-E.9896351 06.10.2015 Konu : Hurda Satış İşlemleri... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM İlgi :Muğla Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 02/10/2015

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 7 Mart - 9 Mayıs 2016 1. ADI: 7. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir.

1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir. 1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI Araştırmaya ilişkin talep/öneri bildiriminin hazırlanması Talep Görevlendirme yapılarak araştırmanın ilgili makamların onayına sunulması Onay yazısı Proje tanıtım

Detaylı

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği'nin kuruluşunun 25. yılı için bir logo tasarlanması. AMAÇ Türkiye

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü. Sayı : 38552587/100/500564 16/01/2015 Konu: Ödüllü Kompozisyon Yarışması

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü. Sayı : 38552587/100/500564 16/01/2015 Konu: Ödüllü Kompozisyon Yarışması T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sayı : 38552587/100/500564 16/01/2015 Konu: Ödüllü Kompozisyon Yarışması...VALİLİĞİNE (İl Millî Eğitim Müdürlüğü) İlgi: 15/01/2015 tarih ve

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/17237 Konu : 3.Yaratıcı Drama Köprüsü Sempozyumu..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : a)07/03/2012

Detaylı

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ Açık Lise nedir? İlköğrenimini tamamlayan, ancak orta öğretime devam edemeyenler ile orta öğretimden ayrılan, mezun olan ve yüksek öğretimden ayrılan veya mezun olanlara farklı alanlarda

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/5552286 20/11/2014 Konu: ODTÜ IEEE Kolu WEB Tasarımı Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR EKİM AYLAR T.C GİRESUN VALİLİĞİ Özel Çağrı İlkokulu-Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE HİZMETLERİ OKUL EYLEM PLANI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Detaylı

İSG Avrasya 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı. 28-30 Nisan 2016. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul İSG VE FARKINDALIK FOTOĞRAF YARIŞMASI

İSG Avrasya 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı. 28-30 Nisan 2016. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul İSG VE FARKINDALIK FOTOĞRAF YARIŞMASI İSG Avrasya 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı 28-30 Nisan 2016 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul İSG VE FARKINDALIK FOTOĞRAF YARIŞMASI İFO İstanbul Fuar Hizmetleri, İSGDER İş Güvenliği Uzmanları Derneği

Detaylı

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS üyelerinde iş kazaları genellikle organlara göre el parmakları, el bilekleri ve ellerde; iki nesne arasında sıkışma ve bir nesnenin

Detaylı

BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1

BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 BAŞİSKELE ORTAOKULLAR ARASI SCRABBLE İNGİLİZCE KELİME TÜRETME- YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 KONU: Scrabble bir kelime türetme oyunu olup bir tabla üzerinde oynanır. Bu oyunun İngilizce kelimelerle ilçemiz

Detaylı

BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ A)AMAÇ Beşeri yapısı, doğal güzellikleri ile geçmişten aldığı tarihsel mirası bugünle birleştiren ve bu mirası geleceğe taşıyarak medeniyetle yoğrulmasını

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TAKI TEKNOLOJİSİ VE TASARIMI YÜKSEKOKULU 4C MÜHENDİSLİK 2015 MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TAKI TEKNOLOJİSİ VE TASARIMI YÜKSEKOKULU 4C MÜHENDİSLİK 2015 MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ TAKI TEKNOLOJİSİ VE TASARIMI YÜKSEKOKULU 4C MÜHENDİSLİK 2015 MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1- YARIŞMANIN KONUSU: Yarışmamızın teması KONUŞAN DOĞA olarak belirlenmiştir.

Detaylı

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU I TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalı öğrencisi Adem AKYOL tarafından hazırlanan Denizli İli Honaz İlçesinde

Detaylı

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566. Sayı : 43589099/821.05/0-1* ^ ^ 26/04/2013 Konu : Kısa Film Senaryo Yarışması

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566. Sayı : 43589099/821.05/0-1* ^ ^ 26/04/2013 Konu : Kısa Film Senaryo Yarışması T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-154566 Sayı : 43589099/821.05/0-1* ^ ^ 26/04/2013 Konu : Kısa Film Senaryo Yarışması MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 17/04/2013

Detaylı

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI (Sınıf Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri) ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ VE HER DERS

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 44681881/821.05/5609512 24/11/2014 Konu : Resim Yarışması

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 44681881/821.05/5609512 24/11/2014 Konu : Resim Yarışması T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 44681881/821.05/5609512 24/11/2014 Konu : Resim Yarışması...KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ

YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ Öğrenci, veli ve öğretmenlerin, sınav öncesi ve sonrasında nasıl bir yol izlemeleri gerektiğine ilişkin Genel Müdürlüğümüz web sayfasında bulunan kaynaklara aşağıdaki linkten

Detaylı

GRAFİK TASARIMCISI TANIM

GRAFİK TASARIMCISI TANIM TANIM Bir mesajı görsel yolla belirli bir hedef kitleye ulaştırmak amacıyla logo, afiş, büyük boy sokak afişi yani billboard, basın ilanı, ambalaj, kitap, dergi, tanıtım filmleri, çizgi film gibi iletişim

Detaylı

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI BİRİNCİ HAFTA. Eğitim Görevlileri. Katılımcılar. Tüm Öğretmenler.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI BİRİNCİ HAFTA. Eğitim Görevlileri. Katılımcılar. Tüm Öğretmenler. OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 20.06.2016 BİRİNCİ HAFTA 2015-2016 Öğretim Yılı Sene Sonu Kurulu Toplantısı. MEB 2015-2019 Stratejik Planı nın ilgili bölümlerinin incelenmesi.

Detaylı

DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI

DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Tarafından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü İşbirliği ile; DOĞAL TAŞ KULLANIMINDA EZBERLERİ BOZMAK ÖĞRENCİ

Detaylı

GLORIA JEAN S COFFEES KUZEY KIBRIS GİRNE MAĞAZASI 1. GÖRSEL TASARIM ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİ YARIŞMASI KAHVENİN DUVARA YANSIMASI

GLORIA JEAN S COFFEES KUZEY KIBRIS GİRNE MAĞAZASI 1. GÖRSEL TASARIM ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİ YARIŞMASI KAHVENİN DUVARA YANSIMASI GLORIA JEAN S COFFEES KUZEY KIBRIS GİRNE MAĞAZASI 1. GÖRSEL TASARIM ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİ YARIŞMASI KAHVENİN DUVARA YANSIMASI 1- YARIŞMANIN AMACI Geleceğin İç Mimar, Mimar, Grafik Tasarımcıları ve Sanatçı ların,

Detaylı

NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Anasınıfı Kayıt Kabul İSTENEN BELGELER 1- Aday kayıt formu, acil durumlar başvuru formu, sözleşme formu (Okul Öncesi Eğitim

Detaylı

EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İLKOKUL, ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ, ARAPÇA VE İMAM HATİP LİSELERİ ÖĞRETMENLERİ EYLÜL

Detaylı

Yarışma, Bursa nın 17 ilçesinde bulunan tüm ortaokul 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilecektir.

Yarışma, Bursa nın 17 ilçesinde bulunan tüm ortaokul 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilecektir. T.C. BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 5 HAZİRAN 2016 DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİK HAFTASI DAHA TEMİZ BİR BURSA İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN BEKLEDİKLERİMİZ KONULU MEKTUP

Detaylı

BOZKURT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

BOZKURT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BOZKURT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 3 4 5 6 HİZMET ADI Özel Yurtlara Personel Atama İsteği Okullarında Görevli Aday Okulllarında Okullarında Aday Öğretmenlerin/ Aday Usta

Detaylı

ALĠ SUAVĠ ĠLKÖĞRETĠM OKULU BAġARILARIMIZ

ALĠ SUAVĠ ĠLKÖĞRETĠM OKULU BAġARILARIMIZ ALĠ SUAVĠ ĠLKÖĞRETĠM OKULU BAġARILARIMIZ BU BENĠM ESERĠM YARIġMASI 1-2011-2012 Eğitim Yılı Bu Benim Eserim Proje YarıĢması nda Misafiriniz Var adlı çalıģmayla bölge sergisine katılmaya hak kazanan Fatih

Detaylı

PINARBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

PINARBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI Ücretli Öğretmen Müracaatı Kamu Görevlisi Hasta Sevk Kâğıdı (Dış Kadro) Personel Kimlik Kartı Sözleşmeli Öğretmenin Göreve Başlaması PINARBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1-

Detaylı

ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR!

ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR! ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR! Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği mezunuyum. 2009 yılının Mart ayında göreve başlamakla birlikte halen Yeniyol Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE İŞ BİRLİĞİNDE İLİŞKİN İŞ BİRLİĞİ BELGESİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE İŞ BİRLİĞİNDE İLİŞKİN İŞ BİRLİĞİ BELGESİ EK-3 İŞ BİRLİĞİ YAPILAN KURUM/KURULUŞ LOGOSU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE. İŞ BİRLİĞİNDE İLİŞKİN İŞ BİRLİĞİ BELGESİ Ay, Yıl MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL İLİ TAŞRA TEŞKİLATI PERSONELİ İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU 2016 Bu Kılavuz 657 Sayılı Devlet

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2014 İçindekiler ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI... 2 YARIġMANIN KONUSU... 2 YARIġMA KONUSU ĠLE ĠLGĠLĠ EK BĠLGĠ:... 2 KATILIM... 3 KATILIM ŞARTLARI... 3 DİĞER

Detaylı

TARİH ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER

TARİH ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER Tarih konusu ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların, hangi yaş düzeylerindeki öğrenci gruplarına,

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 22/01/2016-28150 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELC53NHD* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet İzni İşlemleri FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 06/01/2016

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 000699 01/03/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 070 Sayın Üyemiz, 1. Sevk Öncesi İhracat

Detaylı

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU T.C. OSMANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.....BÖLÜMÜ Fotoğraf Form 1...PROGRAMI İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU İlgili Makama, Osmaniye Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş

Detaylı

ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM NIN 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Sıra No FAALİYETİN ADI TARİHİ 1 Devlet Parasız yatılılıktan bursluluğa geçiş işlemlerinin (onay/red)

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 31/08/2016-E.164674 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE843L2M9* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Türk Eğitim Vakfı Bursu BİLGİSAYAR

Detaylı

DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU

DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU 1. ÇALIġTAY PROJESĠ BĠLGĠLERĠ ÇalıĢtay Ġsmi: Etkinlik Türü : Ulusal Uluslararası ÇalıĢtay

Detaylı

YSÖP KULLANIM KILAVUZU

YSÖP KULLANIM KILAVUZU YSÖP KULLANIM KILAVUZU 1. Yetiştirici Sınıf Açılacak Okul İşlemleri (İlin Kullanacağı Ekran) İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yetiştirici Sınıf Öğretim Programını uygulayacak okul/okulları Yetiştirici Sınıf

Detaylı

T.C. BAHÇE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. BAHÇE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. BAHÇE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.N Başlama Bitiş 1 Okulöncesi ve İlköğretim Okullarında Öğrenci Kayıtları 01 Haziran 17 Eylül 2012 2 Okul

Detaylı

E-OKUL TASDİKNAME GİRİŞİ

E-OKUL TASDİKNAME GİRİŞİ E-OKUL TASDİKNAME GİRİŞİ Öğrencilerin tasdikname ve öğrenim belgelerinin sol alt köşesinde e-okul logosu var ise bu durumdaki öğrencilerin girişleri e-okul sisteminden alınmalıdır. tasdikname ve öğrenim

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Açık Öğretim Ortaokulu I. Dönem Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 17 Ağustos-30 Ekim tarihleri

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Üniversitemiz Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans programlarına

Detaylı

Öğretmene yeni ek ders müjdesi!

Öğretmene yeni ek ders müjdesi! On5yirmi5.com Öğretmene yeni ek ders müjdesi! Yeni halk eğitim ve hafta sonu okul kursları ek ders yönergesi yayınlandı Yayın Tarihi : 26 Eylül 2014 Cuma (oluşturma : 6/30/2016) Kamauajansı.com'un haberine

Detaylı

MATEMATİK ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurumunda öğrencilere, matematik ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER

MATEMATİK ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurumunda öğrencilere, matematik ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda öğrencilere, matematik ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Matematik ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların,

Detaylı

YERKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YERKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI Denklik İşlemleri Özel Yurt Açma YERKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER - Mezun ise diploma, - Ara sınıflarından

Detaylı

SIRA NO YAPILACAK İŞ TARİHİ. b) ORTAÖĞRETİM KURUMLARI SORUMLULUK SINAVLARI. 02-06 Eylül 2013

SIRA NO YAPILACAK İŞ TARİHİ. b) ORTAÖĞRETİM KURUMLARI SORUMLULUK SINAVLARI. 02-06 Eylül 2013 T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ÖNCESİ- İLKÖĞRETİM-ORTAÖĞRETİM-ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA 1 2 a) ORTAÖĞRETİM KURUMLARI

Detaylı

ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETMENİ

ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda öğrencilere ya da yetişkinlere çocuk eğitimi ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Çocuk gelişimi ile ilgili hangi

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı *BEK4YS0T* Sayı : 30013534-199/ Konu : Kompozisyon Yarışması REKTÖRLÜK MAKAMINA (Personel Daire Başkanlığı) 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri

Detaylı

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ A- GÖREVLER

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ A- GÖREVLER TANIM Şirketleri müşterilere ve müşterileri şirketlere tanıtan, müşterilerle olumlu ilişkiler geliştirilmesini ve sürdürülmesini sağlamak için gerekli çalışmaları yürüten kişidir. A- GÖREVLER - Halkla

Detaylı

T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-0 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TUNCELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve

Detaylı

TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM DAİRE BAŞKANLIĞI KİTAPLAR MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM DAİRE BAŞKANLIĞI KİTAPLAR MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM DAİRE BAŞKANLIĞI KİTAPLAR MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu esasların amacı, Kitaplar Müdürlüğü nün

Detaylı

İşin Adı: KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI. İşin Kodu: İşi Yapan İşgörenin Bağlı Bulunduğu İlk Yönetici: Genel Sekreter Tarih: 13.07.

İşin Adı: KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI. İşin Kodu: İşi Yapan İşgörenin Bağlı Bulunduğu İlk Yönetici: Genel Sekreter Tarih: 13.07. Daire Başkanı: Ali AYGÜN İşi Yapan İşgörenin Bağlı Bulunduğu İlk Yönetici: Genel Sekreter Tarih: 13.07.2015 1. Kütüphane hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için çalışan elemanlar arasında iş bölümü yapmak

Detaylı

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İl Milfi Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 61961361/774/3331147 12/08/2014 Konu: Gör sel Sanatlar Öğretim Programı Tanıtım Semineri

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İl Milfi Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 61961361/774/3331147 12/08/2014 Konu: Gör sel Sanatlar Öğretim Programı Tanıtım Semineri T.C. MERSİN VALİLİĞİ İl Milfi Eğitim Müdürlüğü COK ACELE VE GÜNLÜDÜR Sayı : 61961361/774/3331147 12/08/2014 Konu: Gör sel Sanatlar Öğretim Programı Tanıtım Semineri...KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim

Detaylı

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR HAKKINDA HAZIRLANACAK KİŞİSEL DEĞERLENDİRME RAPORU FORMU

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR HAKKINDA HAZIRLANACAK KİŞİSEL DEĞERLENDİRME RAPORU FORMU EK-3. İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR HAKKINDA HAZIRLANACAK KİŞİSEL DEĞERLENDİRME RAPORU FORMU AMAÇ: Formun amacı; rapor hazırlamakla görevlendirilen öğretim üyelerine

Detaylı

T.C. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2012 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Giriş ; 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, Genel Yönetim Kapsamındaki İdarelerin ilk altı aylık bütçe uygulama sonuçları,

Detaylı

T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Sıra No FAALİYET TARİH 1 2 3 4 2013 2014 Öğretim Yılı Sınavsız Öğrenci

Detaylı

ARALIK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

ARALIK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ARALIK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 A- İLK KEZ MÜRACAAT 2- TC Kimlik Numarası

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ URLA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ URLA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ URLA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı; Ege Üniversitesi Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu nda öğrenim gören öğrencilerin eğitim-öğretim

Detaylı

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2 İlan Bilgileri İlan Süresi : 14 Yasal Kapsam : 13 b/2 ESKİ ERMENEK EVLERİNİN AHŞAP CEPHE KAPLAMALARI,SOKAK KAPLAMALARI VE PEYZAJ ÇALIŞMASI ERMENEK BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Eski Ermenek evlerinin

Detaylı

TASARIM VE BASIM-YAYIMCILIK TEKNİKERİ

TASARIM VE BASIM-YAYIMCILIK TEKNİKERİ TANIM Basım-yayım sektöründe her türlü materyali kullanarak, müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda, gerekli ekipmanları bir araya getirip tasarım, basım ve yayımını yapan kişidir. A-GÖREVLER - Müşteri

Detaylı

Görsel Tasarım İlkelerinin BÖTE Bölümü Öğrencileri Tarafından Değerlendirilmesi

Görsel Tasarım İlkelerinin BÖTE Bölümü Öğrencileri Tarafından Değerlendirilmesi Görsel Tasarım İlkelerinin BÖTE Bölümü Öğrencileri Tarafından Değerlendirilmesi Cahit CENGİZHAN Duygu ATEŞ Öğretim Görevlisi Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri

Detaylı

Yarışmanın Adı: Gerekçe: Yarışmanın Amacı: Kurallar:

Yarışmanın Adı: Gerekçe: Yarışmanın Amacı: Kurallar: Yarışmanın Adı: Ankara Fotoğraf Yarışması 2014 Gerekçe: Şehirlerin vermek istedikleri mesajları hızlı ve güçlü güçlü bir şekilde insanlara ulaştırması gerekmektedir. İnsanların görsel mesajları daha kolay

Detaylı

2013 YILI KURUL KARARLARI

2013 YILI KURUL KARARLARI 2013 YILI KURUL KARARLARI TARİH SAYI KARAR 11.01.2013 1 İzmir Özel İtalyan Ana ve İlkokulu, İlkokul Haftalık Ders Çizelgesi 11.01.2013 2 (IPL) Foto Epilasyon Kursu Programı 16.01.2013 3 Askerî Liseler

Detaylı

MUHASEBE GRUBU ÖĞRETMENİ

MUHASEBE GRUBU ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, muhasebe ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Muhasebe ile ilgili hangi bilgi,

Detaylı

FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENİ

FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, felsefe, psikoloji, sosyoloji ve mantık ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Felsefe, psikoloji, sosyoloji ve mantık

Detaylı

ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Öğretmenler. Öğrenciler. Veliler. Abalar Köy Muhtarlığı. Azatlı Köy Muhtarlığı

ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Öğretmenler. Öğrenciler. Veliler. Abalar Köy Muhtarlığı. Azatlı Köy Muhtarlığı ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ PROJENİN ADI PROJENİN KONUSU PROJENİN SÜRESİ PROJENİN UYGULAMA ALANI Eller Sepette Birleşsin Projesi Öğrencilere yardımlaşmanın ve paylaşmanın öneminin anlatılması 2012-2013

Detaylı

GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİ. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİ. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü ANKARA 2016 ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR YÖNETMELİK 4817 sayılı Yabancıların Çalışma İzinleri

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden ce84-4797-3b54-bd75-1cfb kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden ce84-4797-3b54-bd75-1cfb kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden ce84-4797-3b54-bd75-1cfb kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

2013-2014 SINIF GEÇME HESABI

2013-2014 SINIF GEÇME HESABI 2013-2014 SINIF GEÇME HESABI TÜM DERSLERDEN BAŞARILI İSE YILSONU BAŞARI PUANI >= 50 İSE YILSONU BAŞARI PUANI < 50 İSE YILSONU BAŞARI PUANI < 50 İSE YILSONU BAŞARI PUANI < 50 İSE DOĞRUDAN SINIF GEÇER. DOĞRUDAN

Detaylı

ç) Yönetim Kurulu: Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yönetim Kurulunu,

ç) Yönetim Kurulu: Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yönetim Kurulunu, AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; ortaöğretim alan öğretmenliği tezsiz yüksek lisans programlarında verilen pedagojik formasyon derslerinin,

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 Bu Yönerge, müzik alanında özel yeteneği olan çocukların,

Detaylı

T.C. HOUSTON BAŞKONSOLOSLUĞU 2016 4. DOĞUM TESCİLİ BAŞVURUSU (EVLİLİK BİRLİĞİ İÇİNDE DOĞAN ÇOCUKLAR İÇİN)

T.C. HOUSTON BAŞKONSOLOSLUĞU 2016 4. DOĞUM TESCİLİ BAŞVURUSU (EVLİLİK BİRLİĞİ İÇİNDE DOĞAN ÇOCUKLAR İÇİN) T.C. HOUSTON BAŞKONSOLOSLUĞU 2016 4. DOĞUM TESCİLİ BAŞVURUSU (EVLİLİK BİRLİĞİ İÇİNDE DOĞAN ÇOCUKLAR İÇİN) Başvuru şahsen ya da posta yoluyla yapılabilmektedir. Başvuru Şartları: 1. Anne veya babanın T.C.

Detaylı

ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILMASINA İLİŞKİN PROTOKOL

ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILMASINA İLİŞKİN PROTOKOL ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILMASINA İLİŞKİN PROTOKOL ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI VE KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü K-Q TSE-ISO- EN 9000 Sayı: B.10.0.TSH.0.10.00.02 Konu :Beyaz Bayrak 48754 17.12.2010.. VALİLİĞİNE (İl Sağlık Müdürlüğü) Okulların temizlik

Detaylı

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları S1: Erasmus kapsamında yapılan projelerle yarışamaya katılınabilir mi? C1: Erasmus kapsamında gidilen yurtdışı üniversitelerdeki

Detaylı

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI NO 1 HİZMETİN ADI Okulöncesi Eğitime Öğrenci Kaydının yapılması Nüfus cüzdanı fotokopisi Okul Öncesi Başvuru Formu Acil Durumlarda Başvuru Formu 4

Detaylı

T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ

T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ 1. Öğrenciler, zorunlu yaz stajları 30 iş günü (1 gün=8 saat) olarak yapacaklardır. 2. Öğrenciler, Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Staj Komisyonu

Detaylı

Bilgisayarla Tasarım I (GRT 207) Ders Detayları

Bilgisayarla Tasarım I (GRT 207) Ders Detayları Bilgisayarla Tasarım I (GRT 207) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Bilgisayarla Tasarım I GRT 207 Her İkisi 1 2 0 2 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin

Detaylı

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Evrak Tarih ve Sayısı 21/03/2016-1667 *BD004834962* TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Sayı 40.A.00/ Konu Akılcı İlaç Kullanımı Proje Yarışması Hk Ankara, BÖLGE ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NA

Detaylı

R.G. 27 26.02.2016 UBAN (ULUSAL BANKA HESAP NUMARASI) TEBLİĞİ

R.G. 27 26.02.2016 UBAN (ULUSAL BANKA HESAP NUMARASI) TEBLİĞİ R.G. 27 26.02.2016 UBAN (ULUSAL BANKA HESAP NUMARASI) TEBLİĞİ İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM 1 Amaç, Kapsam ve Tanımlar 1 Madde 1 - Amaç 1 Madde 2 - Kapsam 1 Madde 3 - Tanımlar 1 İKİNCİ BÖLÜM 2 UBAN Yapısı,

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU BAŞKAN Aydın KARAKUZU GENEL SEKRETER Fevzi NAMALIR ADRES: Ulus İş hanı Kat: 7 Ulus- Ankara TEL: +90 312 310 7621 FAX: +90

Detaylı

T.C. SİNOP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015 TEMMUZ - 2014

T.C. SİNOP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015 TEMMUZ - 2014 T.C. SİNOP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015 TEMMUZ - 2014 Mustafa Kemal ATATÜRK SİNOP İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi Okul Yıllık Gelişim Okul Yıllık Gelişim Modeli Okullarda yapılan Okul Yıllık Müdür, müdür yardımcısı,

Detaylı

YIKIM İŞLERİNE AİT İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME

YIKIM İŞLERİNE AİT İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME YIKIM İŞLERİNE AİT İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME 1-İşin Adı ve Yeri: İmar Kanunu 32. Madde Gereğince Ruhsatsız ve Ruhsat Eklerine Aykırı Yapıların Yıkıması İşi -2015-1 1.1-İşin Niteliği, Türü, Miktarı: İzmir

Detaylı

T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1-(1) Bu yönergenin amacı, Ege Üniversitesine bağlı Fakülte/Yüksekokul/Meslek

Detaylı

MAKSDER 4. MOBİLYA AKSESUAR ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2013

MAKSDER 4. MOBİLYA AKSESUAR ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2013 MAKSDER 4. MOBİLYA AKSESUAR ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2013 YARIŞMANIN AMACI MAKSDER tarafından her yıl; sektördeki gelişimi teşvik etmek, uluslararası pazarlarda rekabet edebilecek ürünlerin

Detaylı