Müşteri Hizmetleri Mesajı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Müşteri Hizmetleri Mesajı"

Transkript

1 Cisco WebEx: WBS30 Yeni Sürümü için Hizmet Yükseltmesi Cisco, WebEx hizmetlerinizi WBS30 yeni sürümüne yükseltecektir. Aşağıdaki hizmetler bu durumdan etkilenecektir: Cisco WebEx Meeting Center Cisco WebEx Training Center Cisco WebEx Event Center Cisco WebEx Support Center Bu e-posta, sorunsuz bir geçişi temin etmede yardımcı olacak bilgiler içermektedir. Tüm Cisco WebEx toplantı sahipleri ve toplantılara katılan dinleyicilere, ilk kez bir toplantıya girdiklerinde toplantı uygulamasının yeni sürümü sağlanacaktır. Üretkenlik Araçları uygulaması, site tercihine göre otomatik olarak güncelleme yapacaktır. Lütfen unutmayın: Bu yükseltme süresi boyunca, birincil Cisco WebEx web sitenize erişimde kesinti yaşanacaktır. Tüm kullanıcı ve ziyaretçiler, ikincil sisteme yeniden yönlendirilecektir. İkincil sistemdeyken, tüm Cisco WebEx hizmetleri düzgün şekilde çalışacaktır. Siteniz yükseltildikten sonra, kullanıcılar ilk kez bir toplantıya girdiğinde yeni bir toplantı uygulaması otomatik olarak sunulacaktır. Yeni uygulamanın yüklenmesi otomatik olarak gerçekleştirilir ve yeniden başlatma işlemi gerekli değildir. Üretkenlik Araçları uygulaması - Kullanıcılar, yükseltmenin tamamlanmasının ardından Üretkenlik Araçları'nı ilk kez başlattığında yeni Üretkenlik Araçları uygulaması sunulur. Hizmet yeniden yönlendirme planları, hizmet kullanılabilirlik durumuyla ilişkili olduğundan değişime tabidir; bu, hizmetlerin önceden bildirilen zamandan daha önce veya daha sonra yeniden yönlendirilmesini gerektirebilir. Cisco, bu planlı bakıma ilişkin tüm zaman değişikliklerini derhâl bildirecektir. WBS30 ile Sunulan Geliştirmeler WBS30 konferans kullanıcı deneyimini geliştirir, yönetim deneyimini basitleştirir ve WebEx ve Cisco Spark arasındaki bağlantıyı genişletir. Ayrıca, WebEx hizmetlerinin genel olarak kullanışlılığını ve stabilitesini iyileştirmek için pek çok hata onarılmıştır.

2 Toplantı Deneyimi İyileştirmeleri CISCO WEBEX MEETING CENTER (WINDOWS ve MAC) Toplantı tecrübesi bu sürümde geliştirilmeye devam etmektedir. Bazı önemli geliştirmeler şunlardır: Bir kullanıcı katıldığında video iletişim kutularında önizleme dahil daha iyi video deneyimi ve bir dış kameranın otomatik olarak algılanması Geliştirilmiş sohbet ve bildirimleri kaydetme Katılımcı listesinde konsolidasyon kontrolleri Video ve yoklama panellerinde geliştirilmiş erişilebilirlik Site Yönetim Kullanıcı Arabirimi Yeniden Tasarımı WebEx Site Yönetimi için kullanıcı arabirimi yeniden tasarlandı ve web sitesi ile modern, temiz ve tutarlı bir deneyim sağlamakta ve menü sistemi konsolide ve yeniden organize edildi. Kullanıcı arabirimi yeniden tasarımı, gelecekte uygulanacak ek bazı sayfaları bırakarak, daha sık kullanılan yönetim sayfaları kapsanacak şekilde, bu sürüm ile partiler halinde uygulanacaktır. Kişisel Oda Geliştirmeleri Kişisel Odalar için daha fazla yönetim ayarları Site yöneticileri artık yeni Kişisel Oda URL'si oluşturmak için kuralları kontrol edebilmektedir ve son kullanıcının Kişisel Oda Kimliğini değiştirme imkanına sahiptir. Site Yöneticileri bu ayarlarda değişiklik yaparsa Kullanıcılar bilgilendirilir. Kişisel Odayı otomatik olarak kilitleme Ana bilgisayarlar, Kişisel Oda tercihlerinde Kişisel Odalarını otomatik olarak kilitlemek için, Kişisel Oda tercihlerinde bir seçeneğe sahip olacaktır. Kişisel Oda, ana bilgisayarlar kendi Kişisel Odalarına katıldıktan sonra 0/5/10/15/20 dakika içinde otomatik olarak kilitlenebilir. Ana bilgisayar uzak olduğunda e-posta bildirimi Ana bilgisayar Kişisel Odasında değilken ve bazı katılımcılar lobide bekliyorken, katılımcıların Ana bilgisayara bir e-posta bildirimi göndermek için Ana Bilgisayarı Bilgilendir'i seçmesi mümkündür. Ana bilgisayar, ana lobide bekleyen bazı insanlar hakkında e-posta bildirimi alabilir ve Kişisel Odaya hemen girmek için bir düğmesi seçebilir. Kişisel Oda Sayfası optimizasyonu Kişisel Oda sayfası, aynı işlevsellikle birlikte, daha temiz bir görünüm ve his katmak üzere optimize edilmiştir.

3 İşbirliği Toplantı Odaları Cloud 3.0 Geliştirmeleri Katılım geliştirmeleri İşbirliği Toplantı Odası Cloud 3.0 ile artık video konferans sistemlerinden toplantılara katılmak daha kolaydır. Kullanıcılar, WebEx Meetings mobil uygulaması (iphone, ipad ve Android cihazları için) dahilindeyken, sadece kendi akıllı telefon veya tabletlerinde bir düğmeye dokunarak bir video sisteminden bir toplantıya katılabilir. NOT: Bu özelliğin çalışması için Cisco Yakınlık Uygulamasına da ihtiyaç duyulur. Masaüstü kullanıcıları, ses Call Me servisine benzer şekilde, video sistemlerinde bir video geri arama işlemi başlatabilir. Video sistemleri için sayısal toplantı parolası Artık video sistemi kullanıcılarının zamanlanmış toplantılara girmeden önce bir sayısal toplantı parolası girmelerini zorunlu kılmak mümkündür. Lync'in Public Beta ile Birlikte Çalışabilirliği Lync kullanıcıları artık desteklenen toplantı uygulamalarını kullanarak CMR Cloud toplantılarına katılabilecektir. İki yönlü içerik (Lync kullanıcısından WebEx toplantı veya video sistemlerine paylaşıldığında ayrı kanalda içerik) paylaşımı sağlar. Video birlikte çalışabilirlik güvenilirlik iyileştirmeleri Ölçeklenebilir Video Codec tabanlı uygulamalar (WebEx masaüstü ve mobil uygulamalar) ve Gelişmiş Video Coding tabanlı uygulamalar (video konferans sistemleri ve uygulamaları) arasındaki birlikte çalışabilirlik için ek video katmanı sunulmaktadır. Sistem otomatik olarak değişen mümkün olan en iyi video deneyimini sağlamak için ağ koşullarına uyum sağlayacaktır. Cisco Expressway çapraz geçiş oturumları ile CMR Cloud'un otomatik entegrasyonu Cisco Expressway serisi şimdi otomatik olarak CMR Cloud toplantıları için yapılan çağrıları tanır ve ek çapraz geçiş lisanslarına ihtiyaç duymaz.

4 Toplantıdan sonra bir Spark Room oluşturmak Toplantı bittikten sonra bile kouşmayı devam ettirin. Kullanıcılara (toplantı ana bilgisayarları) toplantıdan sonra, toplantı katılımcıları ve toplantı başlığını içerecek şekilde, bir Spark odasını otomatik olarak oluşturmak için kolay bir yol sunar. Yöneticiler, Site Yönetimi dahilinde Spark birlikte çalışabilirlik özelliğini etkinleştirebilir/devredışı bırakabilir. Mevcut durumda varsayılan ana bilgisayar açılış sayfası olan herhangi bir site: Promosyon İçeriğini Göster seçeneğini seçme, varsayılan olarak Spark Birlikte Çalışabilirliğini Etkin Kıl seçeneğine sahip olacaktır. Masaüstü Katılım Geliştirmeleri ve Çapraz Platform Desteği Windows toplantı katılım süresi, bu sürümde yinelenen toplantı ana bilgisayarları ve katılımcılar için geliştirilmeye devam etmektedir. Windows Server 2008 R2, işletim sistemi desteğine eklenmiştir. Windows XP, Windows Server 2003 ve Mac OS 10.6 artık desteklenmemektedir ve kullanıcılar bu platformlarda WebEx uygulamasını başlatamayacaktır. Üretkenlik Araçları Güncellemesi Bu sürüm Windows Üretkenlik Araçları için daha sorunsuz bir kurulum sunmaktadır. WBS30'un ilk sürümüne yükseltme yapıldıktan sonra, Üretkenlik Araçlarının kurulumu ardından bilgisayarınızı yeniden başlatmaya gerek yoktur. Yinelenen Toplantı Özel Durum Düzeltmesi CMR Hybrid için desteklenen yinelenen toplantı dizisinde özel durumlar CMR Hybrid, yinelenen seri toplantılar için kullanıcı tarafından oluşturulan özel durumları destekler. Bir özel durum oluşturmak için bir dizi yinelenen toplantının WebEx özelliklerini ve TelePresence özelliklerini düzenlemek üzere destek eklenmiştir. Özel durumlar Verimlilik Araçları'ndan planlandığında desteklenir; Cisco TelePresence Management Suite (Cisco TMS) planlanan özel durumları, ve TelePresence için planlanan mobil ya da Microsoft Exchange takvimi özel durumları, WBS30 içinde desteklenir (Cisco TMS kullanılarak WebEx özel durumları planlama daha sonraki bir sürümde desteklenecektir). Bir dizi içindeki önceden varolan özel durumlar ile yapılan düzenlemeler, mümkün olduğu durumlarda, özel durumların özelliklerinin tatbiki ile ilgili olarak da Microsoft Outlook kurallarını takip edecektir. "Yetim" toplantıları henüz desteklenmiyor. Örneğin, yalnızca Outlook toplantı dizisi tek bir olayı için bir WebEx toplantı ve TelePresence odaları ekleyemezsiniz. Bu özellikleri tek bir olay için kullanılabilir yapmak istiyorsanız, tüm toplantı dizisine bir WebEx ve TelePresence toplantısı eklemelisiniz (WBS30

5 içindeki bir çözüm, bir video çağrı katılımcısını (bağlantı noktası) tüm diziye eklemek ve ardından, TelePresence odaları ekleyerek özel durumları düzenlemektir). Güvenlik Geliştirmeleri İlave kayıt güvenliği WebEx Site Yöneticilerine kayıtlara erişimi denetlemek için yeni seçenekler sunulmaktadır. Yöneticiler, herhangi bir kayıta erişmek ve herhangi bir kaydın indirilmesini önlemek için kimlik doğrulamasını (veya "oturum açma") zorunlu tutabilir. Bu denetimler, site yönetimi üzerinden bir merkezdeki tüm kayıtlara veya belirli herhangi bir kayıt için doğrudan kayıt ayrıntısına gidilerek uygulanabilir. Kimliği Doğrulanmış Kişisel Oda erişimi Bir WebEx site yöneticisi, Kişisel Odalara erişimi yalnızca kimliği doğrulanmış kullanıcılara kısıtlamak üzere bu özelliği kullanabilir. Bu özellik etkinleştirildiğinde, Kişisel Oda toplantısına katılan herhangi bir katılımcı oturum açmalıdır. Toplantılar için otomatik parola oluşturma Ana bilgisayarlar tarafından toplantıların oluşturulması daha fazla zaman aldığından, pek çok müşteri, oluşturulmuş olan toplantılarda parola girmeyi zorunlu tutmamaktadır. Bu özellikle artık ana bilgisayarlar bir toplantı planladığında toplantı parolaları otomatik olarak oluşturulacaktır. Telefonla veya video konferans sistemlerinden bağlanırken toplantı parolasını zorunlu kılma Bu isteğe bağlı toplantı ilkesi, yüksek güvenlik gereksinimleri olan müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır ve Cisco Unified MeetingPlace'den gelen müşteriler için tanıdık bir seçenektir. Etkin kılındığında, bir telefon veya video sisteminden katılan kullanıcıların bir sayısal tür toplantı parolası girmesini zorunlu tutar. Telefonla katılma durumunda kullanıcıların hesabı olmasını gerektirme Bu isteğe bağlı toplantı ilkesi, yüksek güvenlik gereksinimleri olan müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır ve Cisco Unified MeetingPlace'den gelen müşteriler için tanıdık bir seçenektir. Etkin kılındığında, bir telefondan katılan kullanıcıların WebEx profilli telefon numarası ve sesli PIN ile kimliklerini doğrulamalarını zorunlu tutar.

6 WebEx Cloud Bağlı Ses Özelleştirilebilir ses istemleri Marka bilincini artırmak için giriş ve çıkış ses mesajlarını kişiselleştirmede esneklik sunar. Yalnızca tüm telefon numaraları kendilerine ait olan CCA müşterileri tarafından kullanılabilir. Örneğin, tüm konferans numaraları CCA numaralarıdır ve hiçbiri WebEx PSTN'ye ait değildir. CMR Cloud'da kullanılamaz ve bir CMR Cloud toplantısındaki TelePresence kullanıcıları WebEx ses istemlerini dinlemeye devam edecektir. Özelleştirilmiş arama kısıtlamaları Müşteriler kendi ücretsiz çevirme kısıtlamaları belgesine sahip olabilir. Cloud Connected Audio Enterprise ve Cloud Connected Audio Service Provider müşterileri tarafından kullanılabilir. Yasal uyarı Artık ana bilgisayar, katılımcı ve kayıt yasal uyarıları için destek sağlanmaktadır. Bu yasal uyarılar, etkin kılınması halinde, bir toplantı başlatma sırasında ana bilgisayara, bir toplantıya katılan katılımcılara veya kayıtların izleyicilerine sunulur. Her yasal uyarı ana bilgisayarlar, katılımcılar veya kayıtları izleyen insanlar için ayrı ayrı etkinleştirilebilir ve bağımsız olarak Toplantı Merkezi, Eğitim Merkezi, Event Center ve Destek Merkezi için kontrol edilebilir. Etkin kılındığında, yasal uyarılar, toplantıya katılım veya kaydı görüntüleme öncesinde olumlu şekilde kabul edilmelidir. Yardım ve Eğitim Bağlantıları Güncellemesi help.webex.com dahilindeki Yardım Merkezi, müşterilerin eğitim, dokümantasyon ve destek yardımı bulmak için başvurabileceği yeni yerdir. WebEx ürünü içindeki yardım bağlantıları şimdi İngilizce kullanıcılar için Yardım Merkezine yönlendirilmektedir. İngilizce dışındaki dillere ayarlı olan siteler için, yardım bağlantıları şimdi Cisco.com'daki ilgili sayfalara yönlendirilmektedir. WebEx Üniversitesi artık işlev göstermemektedir ve yakında ziyaretçileri Yardım Merkezine yeniden yönlendirecek olan bir tanıtım sayfası barındıracaktır. Howdoi.webex.com da ziyartçileri doğrudan Yardım Merkezine yönlendirecektir. Tartışma forumları ve fikir paylaşımı dahil olmak üzere diğer topluluk özellikleri, önümüzdeki aylarda kademeli olarak belirtilecektir. Yeni Diller Danca ve Türkçe dil desteği Windows Toplantı Merkezi, Event Center, Eğitim Merkezi ve Destek Merkezi için eklenmştir. Danca ve Türkçe dilleri Mac dahilinde yalnızca Toplantı Merkezi için desteklenmektedir.

7 Düzeltilen Hatalar Bu sürümde aşağıdaki hatalar düzeltilmiştir: TÜM CISCO WEBEX MERKEZLERİ Hata Numarası Açıklama Etkilenen Ürün Alanı CSCut51432 CSCut66072 CSCut65735 Ana bilgisayar adına bir toplantı planlarken, e- posta daveti ana bilgisayar bilgilerini içermelidir Mac PT araçları, ağ bağlantısı kurmak Mac'i beklemez Japonca ana menü istemleri, WebEx kullanım kılavuzu ile aynı değil Üretkenlik araçları Üretkenlik araçları Ses klipleri Bu hizmet yükseltmesi hakkındaki ek bilgiler için, WebEx sürüm notlarına bakın. Bu hizmet yükseltmesi için, genel kullanılabilabirlik tarihinden sonra İngilizce için ve tüm diğer diller için dahilinde en son WebEx sürüm notlarını arayabilirsiniz. Destek ile İrtibata Geçmek için WebEx Messenger ve Meeting hizmetleri de dahil olmak üzere herhangi bir Cisco WebEx hizmetinde kesinti yaşıyorsanız lütfen veya numaralı telefondan WebEx Yardım Masasını arayın. Ayrıca şu adreste çevrimiçi olarak bir bilet açabilirsiniz: ABD dışındaysanız yerel destek numaraları için lütfen şu bağlantıya gidin: Saygılarımızla, WebEx Müşteri Hizmetleri Cisco Systems, Inc.

Müşteri Hizmetleri Mesajı

Müşteri Hizmetleri Mesajı Sayın Cisco WebEx Müşterileri, Cisco WebEx, bu mesajı önemli işletme görevlilerine göndermektedir. Cisco, aşağıdaki WebEx hizmetlerine bir Hizmet Paketi uygulayacaktır: Cisco WebEx Cisco WebEx Training

Detaylı

İş Birliği Toplantı Odaları (CMR Bulut) Kullanıcı Kılavuzu (WBS31) ile WebEx Meeting Center

İş Birliği Toplantı Odaları (CMR Bulut) Kullanıcı Kılavuzu (WBS31) ile WebEx Meeting Center İş Birliği Toplantı Odaları (CMR Bulut) Kullanıcı Kılavuzu (WBS31) ile WebEx Meeting Center İlk Yayımlama Tarihi: 1 Ağustos 2014 Son Değiştirme Tarihi: 15 Nisan 2016 Americas Headquarters Cisco Systems,

Detaylı

Hızlı Başlangıç: Çevrimiçi toplantı ayarlama, başlatma ve toplantıya katılma

Hızlı Başlangıç: Çevrimiçi toplantı ayarlama, başlatma ve toplantıya katılma Hızlı Başlangıç: Çevrimiçi toplantı ayarlama, başlatma ve toplantıya katılma Çevrimiçi toplantı planlamak ya da konferans görüşmesi yapmak, önceden planlanmamış paylaşım ve birlikte çalışma oturumu başlatmak,

Detaylı

İşbirliği Toplantı Odaları (CMR Bulut) ile WebEx Meeting Center Kullanıcı Kılavuzu 3.0

İşbirliği Toplantı Odaları (CMR Bulut) ile WebEx Meeting Center Kullanıcı Kılavuzu 3.0 İşbirliği Toplantı Odaları (CMR Bulut) ile WebEx Meeting Center Kullanıcı Kılavuzu 3.0 İlk Yayımlama Tarihi: 1 Ağustos 2014 Son Değiştirme Tarihi: 21 Ağustos 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc.

Detaylı

Cisco WebEx Support Center Sürüm Notları (WBS30)

Cisco WebEx Support Center Sürüm Notları (WBS30) Cisco WebEx Support Center Sürüm Notları (WBS0) İlk Yayımlama Tarihi: 14 Ağustos 2015 Son Değiştirme Tarihi: 20 Ağustos 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi

Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi Bu Hızlı Başlangıç kılavuzu Microsoft Lync 2010 iletişim yazılımını kullanarak iletişim kurmanın temellerini anlatmaktadır. Ayrıca, Lync 2010

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari Sohbet Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia Corporation'ın

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması...

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması... Premium Özellikler İçindekiler Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3 USB Yazıcı Paylaşma...5 Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6 NETGEAR genie Uygulaması...8 2 Ağda USB Aygıtı Paylaşma ReadySHARE, router'daki

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 Sürüm Notları McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 McAfee epolicy Orchestrator ile birlikte kullanım içindir İçindekiler Bu sürüm hakkında Yeni özellikler Geliştirmeler Çözülen sorunlar

Detaylı

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 9 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Öğrencilerimizin taşınabilir cihazlarından

Detaylı

Cisco WebEx Training Center Sürüm Notları (WBS30)

Cisco WebEx Training Center Sürüm Notları (WBS30) Cisco WebEx Training Center Sürüm Notları (WBS0) İlk Yayımlama Tarihi: 14 Ağustos 2015 Son Değiştirme Tarihi: 20 Ağustos 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu Güvenlik Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Windows Live ID ve parolanızı giriniz.

Windows Live ID ve parolanızı giriniz. Ücretsiz Deneme Hesabı Oluşturma ve Temel Özelliklerin Kullanım Kılavuzu Bilgi girilmesi gerekli alanlar Kişisel bilgi içeren alanlar http://www.windowsazure.com/tr-tr/pricing/free-trial/ adresine gidiniz

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcı yükleme. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcı yükleme. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 5 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8 Windows 7 SP1 Windows 7 Windows Server

Detaylı

Bilgisayarınızda bulunan dosyalara dilediğiniz her yerden erişin ve bu dosyaları istediğiniz yerde paylaşın

Bilgisayarınızda bulunan dosyalara dilediğiniz her yerden erişin ve bu dosyaları istediğiniz yerde paylaşın Bilgisayarınızda bulunan dosyalara dilediğiniz her yerden erişin ve bu dosyaları istediğiniz yerde paylaşın İhtiyaç duyduğunuz her yerde, tüm dosyalarınıza erişin İstediğiniz bilgisayar, akıllı telefon

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar Hoşgeldin sayfası/ Otomatik ülke algılama Yeni tasarlanmış başlangıç sayfası, cihazın ayarlarına dayalı otomatik ülke algılama özelliğine sahiptir. October 10, 2017

Detaylı

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Windows Phone'unuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Kurum Personeli için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Kurum Personeli için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 7 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Üniversitemiz personellerinin taşınabilir

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden bildirilmeden değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler, bu ürünler ve hizmetlerle

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları General Mobile DSTL1 Sürüm Güncelleme Notları Bu sürüm notları General mobile DSTL1 cihazı için en son gönderilen yazılım güncelleme bilgisi içermektedir. Bu sürüm güncelleme, cihazınızın işlevselliğini

Detaylı

ADOBE CONNECT ÖĞRENCİ VERSİYONU SANAL SINIF KULLANIM KILAVUZU

ADOBE CONNECT ÖĞRENCİ VERSİYONU SANAL SINIF KULLANIM KILAVUZU ADOBE CONNECT ÖĞRENCİ VERSİYONU SANAL SINIF KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 Işık Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Sayfa 1 Işık Üniversitesi Uzaktan Eğitim

Detaylı

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com MimioMobile Kullanım Kılavuzu mimio.com 2013 Mimio. Tüm Hakları Saklıdır. Gözden geçirme 03.09.2013. Bu belgenin veya yazılımın herhangi bir kısmı, Mimio şirketinden önceden yazılı izin alınmaksızın herhangi

Detaylı

Canlı Ders Uygulaması Öğretici Videoları. Canlı Ders Uygulaması için Minimum Gereksinimler

Canlı Ders Uygulaması Öğretici Videoları. Canlı Ders Uygulaması için Minimum Gereksinimler KOCAELİ MESLEK YÜKSEKOKULU UZAKTAN EĞİTİM BİRİMİ Canlı Ders Uygulaması Öğretici Videoları Sanal Sınıf Canlı Ders Uygulaması Öğretici Videoları Öğretmenler için http://www.youtube.com/watch?v=phtzvbl1nt4&feature=youtu.be

Detaylı

Cisco WebEx Meeting Center Sürüm Notları (WBS30)

Cisco WebEx Meeting Center Sürüm Notları (WBS30) Cisco WebEx Sürüm Notları (WBS0) İlk Yayımlama Tarihi: 16 Temmuz 2015 Son Değiştirme Tarihi: 19 Ağustos 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 9514-1706 USA http://www.cisco.com

Detaylı

Öğrenmeye Başlayalım Kişisel Çalışma Ortamınızla Tanışın! eteachergroup Ltd

Öğrenmeye Başlayalım Kişisel Çalışma Ortamınızla Tanışın! eteachergroup Ltd Öğrenmeye Başlayalım Kişisel Çalışma Ortamınızla Tanışın! eteachergroup Ltd 1 İçindekiler 1. Sistem Gereksinimleri. 4 2. Programı Kurmak. 5 3. Öğrenci Dosyası Giriş.. 7 4. Öğrenci Dosyası Yapısı. 8 5.

Detaylı

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi PlaceCam Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi 2014 Telif Hakkı: Bu doküman kısmın veya tamamen kopyalanamaz. İçindeki fikirler ve iş modeli paylaşılamaz. İletişim: Bilgin Yazar, bilginyazar@etgigrup.com,

Detaylı

İletişim. http://uzem.kemerburgaz.edu.tr. uzem@kemerburgaz.edu.tr

İletişim. http://uzem.kemerburgaz.edu.tr. uzem@kemerburgaz.edu.tr İletişim http://uzem.kemerburgaz.edu.tr uzem@kemerburgaz.edu.tr 1 İçindekiler 1. Ders ve Kullanıcı Bilgileri Hakkında... 3 1.1. Derslere Giriş Saatleri... 5 2. Kişisel Bilgisayarlar Üzerinden Sanal Sınıflara

Detaylı

Bomgar Connect Android Destek Teknisyeni Konsolu 2.2.6

Bomgar Connect Android Destek Teknisyeni Konsolu 2.2.6 Bomgar Connect Android Destek Teknisyeni Konsolu 2.2.6 2016 Bomgar Corporation. Tüm hakları dünya genelinde saklıdır. BOMGAR ve BOMGAR logosu, Bomgar Corporation'ın ticari markalarıdır; burada yer alan

Detaylı

Fiery Command WorkStation 5.8 ile Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 ile Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 ile Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) 4.4 sürümü, Fiery Server kullanımıyla görevlerin gerçekleştirilmesi için gerekli Fiery software i içerir.

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Artı. Kurumsal e-posta. Dosya Paylaşımı. Her Yerden Erişim. Teknik Destek. Finansal olarak yedekli SLA. Basit BT Yönetimi. HD Video Konferans

Artı. Kurumsal e-posta. Dosya Paylaşımı. Her Yerden Erişim. Teknik Destek. Finansal olarak yedekli SLA. Basit BT Yönetimi. HD Video Konferans Kurumsal e-posta Dosya Paylaşımı Artı HD Video Konferans Office Masaüstü uygulamaları Office Web uygulamaları Office Mobil Her Yerden Erişim Teknik Destek Basit BT Yönetimi Finansal olarak yedekli SLA

Detaylı

Uzaktan Eğitim Programlarına Giriş Kılavuzu

Uzaktan Eğitim Programlarına Giriş Kılavuzu Uzaktan Eğitim Programlarına Giriş Kılavuzu Bu kılavuzda, sizlere Uzaktan Eğitim Bölümüne Android işletim sistemi yüklü cihazlar kullanarak E-Nocta sistemine girişi anlatacağız. 1- İlk olarak cihazın Google

Detaylı

Dell Yerleştirme Çözümü Kullanıcı Kılavuzu Inspiron için

Dell Yerleştirme Çözümü Kullanıcı Kılavuzu Inspiron için Dell Yerleştirme Çözümü Kullanıcı Kılavuzu Inspiron 15 7577 için Resmi Model: P72F Resmi Tip: P72F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı olacak

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Google Site Araması Kuruluşunuz İçin Google Web Sitesi Araması

Google Site Araması Kuruluşunuz İçin Google Web Sitesi Araması Google Site Araması Veri Sayfası Google Site Araması Kuruluşunuz İçin Google Web Sitesi Araması Google Site Araması Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: http://www.google.com/enterprise/search/

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J2320/J2720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J2320/J2720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J30/J70 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, çalıştırma ortamını,

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Outlook 2013 önceki sürümlerden farklı bir görünüme sahiptir; bu nedenle, öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Size özel hale

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

CFH NetStation. 1 P a g e

CFH NetStation. 1 P a g e CFH NetStation 1 P a g e Özellikle r Veri İçeriği CFH ClearVision'dan işlem yapılabilir oranlar Müşteri tarafından seçilen kurum içi ve kurum dışı web sayfaları Küresel kur bilgileri (opsiyonel) Para Piyasası

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

Windows için WebEx ve TelePresence Outlook Entegrasyonu Kullanıcı Kılavuzu (WBS31)

Windows için WebEx ve TelePresence Outlook Entegrasyonu Kullanıcı Kılavuzu (WBS31) Windows için WebEx ve TelePresence Outlook Entegrasyonu Kullanıcı Kılavuzu (WBS31) İlk Yayımlama Tarihi: 23 Mart 2016 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706

Detaylı

Bomgar Connect ANDROID DESTEK TEKNİSYENİ KONSOLU 2.2.9

Bomgar Connect ANDROID DESTEK TEKNİSYENİ KONSOLU 2.2.9 Bomgar Connect ANDROID DESTEK TEKNİSYENİ KONSOLU 2.2.9 2017 Bomgar Corporation. Tüm hakları dünya genelinde saklıdır. BOMGAR ve BOMGAR logosu, Bomgar Corporation'ın ticari markalarıdır; burada yer alan

Detaylı

Dell Yerleştirme Çözümü Kullanıcı Kılavuzu Inspiron için

Dell Yerleştirme Çözümü Kullanıcı Kılavuzu Inspiron için Dell Yerleştirme Çözümü Kullanıcı Kılavuzu Inspiron 15 7577 için Resmi Model: P72F Resmi Tip: P72F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı olacak

Detaylı

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma İÇİNDEKİLER 1. Tüm Kullanıcılara Giriş...3 Kılavuz Hakkında Bilgi...3 Ticari Markalar...4 RICOH Smart Device Connector nedir?... 5 RICOH

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ U Z A K T A N E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ Öğretim Yönetim Sistemi ve Sanal Sınıf (ESLMS) Öğrenci Kılavuzu İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim

Detaylı

Google Apps ten işletme için Office 365 e geçiş

Google Apps ten işletme için Office 365 e geçiş Google Apps ten işletme için Office 365 e geçiş Geçiş yapma İşletme için Office 365 Google Apps ten farklı görünür, dolayısıyla oturum açtığınızda, başlangıç yapabileceğiniz şu görünümle karşılaşırsınız.

Detaylı

Hızlı Başlangıç: Ses ve Görüntüyü kullanma

Hızlı Başlangıç: Ses ve Görüntüyü kullanma Hızlı Başlangıç: Ses ve Görüntüyü kullanma Uygun bir mikrofon ve hoparlörlere sahipseniz, Microsoft Lync 2010 iletişim yazılımını sesli aramalar için kullanabilirsiniz. Kurumunuzda kullanımı önerilen,

Detaylı

V3.0 SÜRÜM NOTLARI. Hilti ON!Track. Yayımlanma tarihi:

V3.0 SÜRÜM NOTLARI. Hilti ON!Track. Yayımlanma tarihi: V3.0 SÜRÜM NOTLARI Hilti ON!Track Yayımlanma tarihi: 09.06.2018 1 Sürüme ilişkin önemli noktalar 2 2 Yeni özellikler 3 2.1 Teslimi Onayla bölümünde Kaynak Konum ve Miktar 3 2.2 Mobil uygulamada taşıma

Detaylı

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 16 Kasım 2015 İçindekiler 3 İçindekiler Fiery Driver Configurator...5

Detaylı

ADOBE CONNECT SANAL SINIF ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU

ADOBE CONNECT SANAL SINIF ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU ADOBE CONNECT SANAL SINIF ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ 2014 Sayfa 1 Sisteminde sanal dersler Adobe Connect üzerinden yürütülmektedir. ADOBE CONNECT Adobe Connect,

Detaylı

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

Setup Yardımcı Programı

Setup Yardımcı Programı Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1

Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1 Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1 1 KURULUM VE SISTEM GEREKLILIKLERI...2 1.1 DONANIM VE YAZILIM GEREKLILIKLERI...2 1.2 KURULUM...3 1.3 LIFTDESIGNER 5 UYGULAMASINI İLK DEFA BAŞLATMA...6 1.4 DIGIPARA SUITE

Detaylı

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme...

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme... Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 1 ÖNEMLİ NOTLAR... 1 Kanuni Uyarılar... 3 IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5 Sistem Gereksinimleri... 5 Kurulum... 5 Etkinleştirme... 7 Otomatik Güncelleme...

Detaylı

Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi

Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi 10GbE Serisinde Yüksek Performanslı Sanallaştırılmış SAN Kapsamlı, zorlu Exchange veritabanı ve sanal sunucu dağıtımları gibi yüksek I/O'lu, büyük ölçekli uygulamalar

Detaylı

N300 WiFi Yönlendirici (N300R)

N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için iphone veya ipad'inizi ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı

Detaylı

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA 1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA Mardin Artuklu Üniversitesi 2015-2016 güz yarıyıldan itibaren Senato kararı ile üniversitemiz bünyesinde bulunan ön lisans ve lisans programlarında görülmekte olan

Detaylı

Easy, Reliable & Secure. N300RE WiFi Alan Genişletici Kurulum Kılavuzu

Easy, Reliable & Secure. N300RE WiFi Alan Genişletici Kurulum Kılavuzu Easy, Reliable & Secure N300RE WiFi Alan Genişletici Kurulum Kılavuzu Başlarken WiFi Alan Genişletici, WiFi ağını genişleterek kablosuz yönlendiricinizin alanı dışındaki alanı kapsamasını sağlar. WPS Açma/Kapatma

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

Office 365. Kullanım Kılavuzu. Öğrenci

Office 365. Kullanım Kılavuzu. Öğrenci Office 365 Kullanım Kılavuzu Öğrenci İÇİNDEKİLER 1. Office 365 Hesabına Giriş Yapma... 2 2. Office 365 Uygulamaları... 7 2.1. Office Ürünleri Yükleme... 7 2.2. Kullanılabilecek Uygulamalar... 8 3. KAYNAKLAR...

Detaylı

Lync Toplantısı Zamanlama Görünümler arasında geçiş yapma Takviminizi paylaşma Hava durumuna göre plan yapma Geçerli saat işaretçisi

Lync Toplantısı Zamanlama Görünümler arasında geçiş yapma Takviminizi paylaşma Hava durumuna göre plan yapma Geçerli saat işaretçisi Takvim Hızlı Başlangıç Kılavuzu Lync Toplantısı Zamanlama Lync 2013 sayesinde çevrimiçi buluşarak yüz yüze görüşebilir veya yol yapmaktan kurtulabilirsiniz. Görünümler arasında geçiş yapma İş akışınıza

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 7 Windows Server 2008 R2 Windows Server

Detaylı

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation

Detaylı

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu!

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Firmanıza özel karşılama ekranı oluşturabilir, farklı kimlik doğrulama yöntemlerini kolaylıkla belirleyebilirsiniz. İnternet erişimlerini kayıt

Detaylı

N150 WiFi Yönlendirici (N150R)

N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 15.11.2014 1 1. KULLANIM AMACI Personel takip sistemi kullanmak isteyen tüm işletmeler için geliştirilmiştir. WOLVOX İnsan Kaynakları programı

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

MOBILEPAX ENTERPRISE API (WEB SERVİS)

MOBILEPAX ENTERPRISE API (WEB SERVİS) MOBILEPAX ENTERPRISE API (WEB SERVİS) Versiyon: 1.0.5 İçindekiler İçindekiler... 2 1. Belgenin Amacı... 3 2. Sistem Gereksinimleri... 3 3. Belge Sürümleri... 3 4. Kullanım Şekli... 3 4.1 Web den Başlatma...

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print hakkında bilgi Google Cloud Print ile yazdırma Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname...

Detaylı

Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu

Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007, 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI GEREKSİNİMLER VE KURULUM YARDIMI GİRİŞ Facebook, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım web sitesidir,

Detaylı

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Bu kılavuz, üç arı uygulamayı cihazınıza nasıl indireceğinizi anlatmaktadır. Lütfen bu araştırmada kullanılacak olan tüm uygulamalarda aynı e-posta adresini kullandığınızdan

Detaylı

Yazıcı camından veya otomatik belge besleyicisinden (ADF) taramaları başlatabilirsiniz. Posta kutusunda saklanan tarama dosyalarına erişebilirsiniz.

Yazıcı camından veya otomatik belge besleyicisinden (ADF) taramaları başlatabilirsiniz. Posta kutusunda saklanan tarama dosyalarına erişebilirsiniz. Fiery Remote Scan Fiery Remote Scan, uzak bir bilgisayardan Fiery server üzerindeki taramayı ve yazıcıyı yönetmenizi sağlar. Fiery Remote Scan'i kullanarak şunları yapabilirsiniz: Yazıcı camından veya

Detaylı

Misafirler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Misafirler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 6 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Toplantı, seminer, eğitim, çalıştay,

Detaylı

AÇIKHAVA IR AĞ KAMERASI Serisi

AÇIKHAVA IR AĞ KAMERASI Serisi AÇIKHAVA IR AĞ KAMERASI Serisi KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

E-TWINNING BİTLİS İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ. E-TWINNING ARAÇLARI

E-TWINNING BİTLİS İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ.   E-TWINNING ARAÇLARI E-TWINNING BİTLİS İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ https://etwinningbitlis.weebly.com/ E-TWINNING ARAÇLARI E- Twinning de üç kademe bulunmaktadır. Masaüstü 2 Herkese açık olan Portal 1 TwinSpace 3 1. Kademe: Genel (Herkese

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı