Kullanıcı Kılavuzu. Ayşegül CMY

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kullanıcı Kılavuzu. Ayşegül CMY"

Transkript

1 ullanıcı ılavuzu Ayşegül

2 Teslimat sürecinden %98 memnuniyet oranı ENİ ARAÇ TESLİATI Aracınızı teslim alırken: Teslim edilecek aracın siparişiniz ile uygunluğunu, Talep etmiş olduğunuz aksesuarları taşıyıp taşımadığını, Araçta hasar olup olmadığını, Aracın ruhsatında yazılı plaka numarasının araca takılı olan ön ve arka plakalar ile aynı olup olmadığını, Aracın ruhsatında yazılı şasi numarasının aracın üzerindeki şasi numarası ile aynı olup olmadığını mutlaka kontrol ediniz. ukarıda belirtilen noktalarda uygun olmayan bir duruma rastlarsanız aracı teslim almayarak lütfen müşteri temsilciniz ile temasa geçiniz. ukarıda belirtilen noktalarda herhangi bir sorun yok ise araç teslim tutanağını imzalayarak aracınızı teslim alınız. Aracınızı kullanmaya başlamadan önce: Aracınızın kullanım kitapçığını mutlaka okuyunuz. OL ARDI Sözleşmeniz kapsamında aracınız ile ilgili yaşadığınız herhangi bir sorunda numaralı yol yardım hattımızdan 7/24 hizmet alabilirsiniz. Sözleşme süresince Türkiye umhuriyeti sınırları içerisinde nerede olursanız olun aracınızın hareket edemeyecek halde olduğu tüm durumlarda gerekli onarımın yapılması için en yakın TEB Arval anlaşmalı servisine çekilmesini organize ediyoruz. TRAFİ SİGORTASI Aracınızın trafik sigortası ilgili kanunların gerektirdiği şekilde yaptırılmıştır. Trafik sigorta poliçenizin ve kaza tespit tutanağının aracınızın içinde bulunduğunu ve trafik sigorta poliçesi geçerlilik tarihinin sona erip ermediğini lütfen kontrol ediniz.

3 Hasar yönetiminde %100 memnuniyet HASAR DURUUNDA APILASI GEREENLER Her türlü hasar durumunda, aracınızı hareket ettirmeden önce numaralı telefonu arayınız. Üçüncü kişilerin araç veya maddi varlıklarının zarar gördüğü kazalarda: azaya karışan tarafların kendi aralarında doldurup imzalayacağı addi Hasarlı Trafik azası Tespit Tutanağı nı tutunuz ve kazaya karışan üçüncü şahıslara / araçlara ait ehliyet, ruhsat ve trafik sigorta poliçesinin kopyaları ile birlikte TEB Arval tarafından bildirilen hasar onarım servisinin yetkililerine teslim ediniz. Park halindeki kazalar, karşı tarafın tespit edilemediği çarpışmalar, tek taraflı kazalar ve üçüncü kişilerin araç veya maddi varlıklarının zarar gördüğü kazalarda aşağıdaki hallerde: Sürücü belgesiz veya yetersiz sürücü belgesi ile motorlu araç kullanılıyorsa, Sürücüde yaş küçüklüğü varsa, Sürücüde alkol veya akıl sağlığı şüphesi varsa, azaya karışan araçlardan biri veya daha fazlası kamu kurumlarına ait ise, amu kurumlarına ait eşyada zarar meydana gelirse, Trafik kazasında sadece üçüncü kişilere ait eşyalara zarar gelirse, azaya karışan araçlardan birinin veya birkaçının trafik sigortası yok ise, Trafik kazası ölüm ve/veya yaralanma ile sonuçlanmış ise, azaya karışan araçlar motorsuz taşıtlar ise, Diğer sürücü ve / veya sürücülerle kazanın oluş şekli konusunda mutabık kalınamıyor ise, Aracı yerinden oynatmadan en yakın polis ya da jandarma merkezine başvurarak tutturacağınız kaza tespit tutanağını şahsınıza / kullandığınız araca ait alkol raporu, ehliyet, ruhsat ve trafik sigorta poliçesinin kopyaları ile birlikte TEB Arval tarafından bildirilen hasar onarım servisinin yetkililerine teslim ediniz. Polisin ya da jandarmanın olay yerine gelerek rapor tutmayı reddettiği durumlarda kullanıcı tarafından Sulh Hukuk ahkemelerinin yönlendirdiği merciden alınacak bilirkişi raporu veya görgü tutanağı geçerli olacaktır. Bu bilirkişi raporu veya görgü tutanağı nı şahsınıza / kullandığınız araca ait ehliyet, ruhsat ve trafik sigorta poliçesinin kopyaları ile birlikte TEB Arval tarafından bildirilen hasar onarım servisinin yetkililerine teslim ediniz.

4 Tüm bakım/onarımların %80 inin teslim tarih ve saatinde hazır olması BAI VE ARIZA ONARII Periyodik bakımları, üretici markanın araç ile birlikte verdiği kullanım kılavuzunda belirtilen kilometre ve sürelerde yaptırınız. TEB Arval anlaşmalı yetkili servis bilgisini öğrenmek için numaralı telefonu aramanız gerekmektedir. Periyodik bakımların ihmalinden ve/veya kullanıcı hatalarından doğabilecek sorunlarda, sorumluluk size ve şirketinize aittir. Bu sebeple bakım ve arıza durumlarında gecikmeden işlemleri yaptırmayı ihmal etmeyiniz. LASTİ DEĞİŞİLERİ Sözleşmenizde belirtilen şartlara uygun olarak lastik değişim taleplerinizi lastik@tebarval.com.tr adresine elektronik posta yolu ile ya da numaralı telefonumuzu arayarak bize ulaştırabilirsiniz. Talebiniz mümkün olan en kısa sürede değerlendirilerek tarafınıza bilgi verilecektir. Lastik sevkiyatları anlaşmalı olduğumuz lastik bayilerine yapılmakta olup değişimler bu noktalarda gerçekleştirilmektedir. Güvenliğiniz ile birlikte ekonomik sürüş ve konforunuz için lastiklerinizin hava basıncının aracınız için belirlenmiş basınca uygunluğunu sık sık kontrol ediniz. Sıcak bir lastiğin havasını kesinlikle indirmeyiniz. TRAFİ PARA EZALARI Trafik para cezaları iki farklı şekilde yazılmaktadır: Araç plakasına yazılan trafik para cezaları Araç durdurulmadan araç plakasına yazılan trafik para cezaları ruhsat üzerinde araç sahibi olarak görünen gerçek ya da tüzel kişiliğe posta yoluyla tebliğ edilmektedir. Aracınızın plakasına yazılan trafik para cezaları TEB Arval e postayla ulaşmakta olup, kanunun tanıdığı indirimlerden yararlanılarak indirimli olarak ödenmekte ve firmanıza fatura edilmektedir. Sürücüye yazılan trafik para cezaları Araç durdurularak doğrudan kişiye tebliğ edilen trafik para cezalarıdır. Araç sürücüsü cezanın borçlusu olarak kayıt edilir. Bu cezalar ayrıca cezayı kesen makam tarafından TEB Arval e gönderilmez. eza araç sürücüsü tarafından ödenmelidir. Trafik cezalarının araç sürücüsü tarafından ödeneceği herhangi bir durumda, ödemeyi yapmadan önce numaralı telefondan TEB Arval in ilgili birimi ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

5 Hızlı hizmet sağlamada %91 memnuniyet oranı HIZLI GEÇİŞ SİSTEİ (HGS) HGS etiketlerini iki farklı yöntem ile temin edebilirsiniz: TEB Arval üzerinden alabilirsiniz. Firma ya da şahıs olarak alabilirsiniz. TEB Arval üzerinden HGS alınması TEB Arval den alınan HGS etiketlerinin sahibi TEB Arval dir. Etiketlere kredi yüklemesi ve bakiye takibi TEB Arval tarafından gerçekleştirilmektedir. İlgili sözleşmenin imzasını takiben HGS etiketi tarafınıza ulaştırılacak olup, yönetimi sözleşmede belirtildiği şekilde TEB Arval tarafından gerçekleştirilecektir. HGS etiketinin geçiş esnasında ödeme yapmaması durumunda numaralı telefondan TEB Arval in ilgili birimi ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. FİRA ya da ŞAHIS adına HGS alınması HGS etiketinizi tarafımızdan alacak olduğunuz yetki yazısı ve imza sirkülerine istinaden ilgili ürünü sunan kurumların herhangi birinden alabilirsiniz. (Bankalar, PTT, Avea, Shell istasyonları) Bankalardan alınması otomatik yükleme talimatı ve ekstre alım kolaylığı açısından daha avantajlıdır. Firmanız ya da şahsınız üzerine olan HGS etiketlerinin yükleme ve bakiye takibi firmanız ya da sizin tarafınızdan doğrudan gerçekleştirilmelidir.

6 Sürücülere %99 oranında 7 iş günü içerisinde fiyat bildirimi ARAÇ İADE SÜREİ* Son bir hafta içinde TEB Arval, filo yöneticinize aracın iade edileceği tarihi bildirmektedir. arşılıklı belirlenen iade saatinde, aracın kullanıldığı lokasyona en yakın iade yeri tespit edilerek filo yöneticinize bildirilir. Tamamen bağımsız ve konusunda uzman bir eksper ekibine iade günü ve saatinde, iade yerinde bulunması için rezervasyon yaptırılır. (arşılıklı belirlenen zamanda iade yerinde bulunulmaması durumunda, iade işleminden kaynaklanan ekspertiz masrafları firmanıza rücu edilecektir.) Filo yöneticisi, araç kullanıcısına aracı iade edeceği yeri ve zamanı bildirir. İade gününden bir gün önce Araçta bulunan şahsi eşyalarınızı, yakıt halkanızı (firmanıza ait ise) ve HGS nizi (firmanıza ait ise) alınız. Araçla birlikte iade edeceğiniz evrak ve ekipmanları kontrol ediniz ve hazırlayınız. Aracın içini ve dışını temizletiniz. Böylece iade işlemi daha hızlı sonuçlanacaktır. İade günü Önceden planlanan yer, gün ve saatte araç iade lokasyonunda bulununuz. Aracı size bildirdiğimiz ekibe teslim ediniz (Önemli Uyarı: Araçlar sadece size bildirilen kişilerce teslim alınabilir. Bu kişilerce teslim alınmamış araçlar, firmanızın sorumluluğunda kalmaya devam edecektir). Bağımsız eksperler aracınızı inceleyecek, üzerindeki her türlü hasarı tespit edecek ve fotoğraflayacaklardır. Araçla birlikte teslim etmeniz gereken evrak ve ekipmanlar, imza karşılığında sizden teslim alınacaktır. ULLANDIĞINIZ ARAI SATIN ALA İSTİORSANIZ* ira sözleşmesinin sonunda bu aracın ilk size önerileceğini biliyor musunuz? ullanmakta olduğunuz şirket aracını, kendiniz veya yakınlarınız için satın alabilme fırsatını yakalayın. Her gün kullandığınız aracı en iyi siz tanıyorsunuz. Size özel bir fiyat teklifi alacaksınız ve aracınız ilk size önerilecek. ontrat bitiş tarihine kadar satış işleminin tamamlanması koşuluyla aracınızı iade etmeye gerek kalmayacak ve satış işlemi tamamlanana kadar araç sizde kalabilecek. ira sözleşmeniz bitmeden gün önce mutlaka bizi arayın ve size özel fiyat teklifimize ulaşın. Detaylı bilgi için TEB Arval Araç İade ılavuzu na bakabilirsiniz. * Araç iade süreci ve araç satışıyla ilgili en güncel bilgi için, lütfen TEB Arval Araç İade ılavuzu nu inceleyiniz.

7 Güvenli ve ekonomik sürüş eğitimleriyle yakıt giderlerinde %15 e varan tasarruf GÜVENLİ VE EONOİ SÜRÜŞ EĞİTİLERİ TEB Arval Güvenli, Çevreci ve Ekonomik Sürüş Hizmeti Nedir? TEB Arval in çevre dostu ve insanı önemseyen bir tutum doğrultusunda, kiralanan her yeni aracın sürücüsüne trafikte davranış kuralları, ekonomik yakıt tüketimi, karbondioksit salınımının azaltılması ve araçların doğru kullanımına ilişkin kuralları konu edinen sürüş eğitim hizmetidir. Bu Hizmetin Sağlayacağı Avantajlar Nelerdir? Trafik kazaları sonucu oluşabilecek işgücü, maddi ve manevi kayıpların azaltılmasını, ekonomik sürüş prensiplerinin benimsenmesiyle yakıt giderlerinin yaklaşık %15 oranında düşürülebilmesini, karbondioksit salımının azaltılmasıyla çevreye ve sürücülerinizin trafikteki örnek davranışlarıyla marka imajınıza olumlu katkı sağlar. Nasıl Faydalanırım? TEB Arval in bu eğitimlerinden faydalanmak için müşteri temsilcinizle irtibata geçiniz.

8 Çünkü güvenli sürüş önemlidir GÜVENLİ SÜRÜŞ İPUÇLARI Sürüş esnasında mutlaka emniyet kemerinizi kullanınız ve yolcuların da kullanmasını sağlayınız. oltuk başlığınızı başınıza göre ayarlayarak boynunuzu koruyunuz. Önünüzdeki araç ile güvenli seyir mesafesini koruyunuz. Hız sınırlamalarına mutlaka uyunuz. Uzun süreli araç kullanımlarında mola vererek dinleniniz. Araç kullanırken telefon kullanmayınız. Alkollü iken kesinlikle araç kullanmayınız. Trafik akışını gözlemleyip tehlike karşısında önceden hazırlıklı olunuz. Aracınızın periyodik bakım ve kontrollerini düzenli olarak yaptırınız. Hatalı araç sollamaktan kaçınınız.

YENİ ARAÇ TESLİMATI Aracınızı teslim alırken: Teslim edilecek aracın kontratta belirtilen araç ile uygunluğunu, Talep edilen aksesuarların kontratta y

YENİ ARAÇ TESLİMATI Aracınızı teslim alırken: Teslim edilecek aracın kontratta belirtilen araç ile uygunluğunu, Talep edilen aksesuarların kontratta y Kullanıcı Kılavuzu YENİ ARAÇ TESLİMATI Aracınızı teslim alırken: Teslim edilecek aracın kontratta belirtilen araç ile uygunluğunu, Talep edilen aksesuarların kontratta yazılı olan aksesuarlarla aynı olup

Detaylı

Sanal Cüzdanım: Ruhsat, ehliyet, Sigorta poliçeniz gibi tüm dokümanlarınızı her an yanınızda taşıyabilirsiniz.

Sanal Cüzdanım: Ruhsat, ehliyet, Sigorta poliçeniz gibi tüm dokümanlarınızı her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Kullanıcı Kılavuzu YENİ ARAÇ TESLİMATI Aracınızı teslim alırken: Teslim edilecek aracın kontratta belirtilen araç ile uygunluğunu, Talep edilen aksesuarların kontratta yazılı olan aksesuarlarla aynı olup

Detaylı

,KULLANICI EL KİTAPÇIĞI

,KULLANICI EL KİTAPÇIĞI ,KULLANICI EL KİTAPÇIĞI 7/24 SÜRÜCÜ HİZMET VE DESTEK HATTI 44 44 061 www.rentgofilo.com.tr Kaza Durumunda Yapılması Gerekenler ; Çift taraflı maddi hasarlı trafik kazası yaşanması durumunda ; Kazanın hemen

Detaylı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı ARAÇ KİRALAMA KOŞULLARI Araç gruplarına bağlı minimum yaş ve ehliyet yılı bilgileri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Asgari Yaş Asgari Ehliyet yılı Asgari Genç Sürücü Yaşı Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı

Detaylı

KAZA TESPİT TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ.

KAZA TESPİT TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ. KAZA TESPİT TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ. Hasar Anında Yapılması Gerekenler Bir hasar durumuyla karşılaştığınızda, acenteliğimize 7 gün 24 saat 0352 222 62 52 veya 0 533 347 81 32 ve 0533 554 91 18 numaralı

Detaylı

EN BAŞINDAN BİRLİKTE BAŞLAYALIM!

EN BAŞINDAN BİRLİKTE BAŞLAYALIM! KULLANICI KILAVUZU EN BAŞINDAN BİRLİKTE BAŞLAYALIM! ALD Automotive olarak, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu Kullanıcı Kılavuzu, ALD Automotive in sunduğu hizmetleri geniş kapsamlı olarak

Detaylı

İçindekiler. Kullanıcı El Kitabı. 1. Partner Web Sitesi Online İşlemler ve Partner Mobil uygulama. 2. Periyodik bakım. 3.

İçindekiler. Kullanıcı El Kitabı. 1. Partner Web Sitesi Online İşlemler ve Partner Mobil uygulama. 2. Periyodik bakım. 3. İçindekiler 1. Partner Web Sitesi Online İşlemler ve Partner Mobil uygulama 2. Periyodik bakım 3. Arıza durumunda 4. Yedek araç temini ve kullanım esasları 5. Lastik talebi 6. OGS HGS talebi 7. Kaza halinde

Detaylı

7/24 ACİL YARDIM HATTI

7/24 ACİL YARDIM HATTI Aracınızın Periyodik Bakımı Kaza Halinde Ne Yapılmalı? Aracınızın garantisinin devam edebilmesi için aracınızın periyodik bakımlarının, araç kullanma kılavuzunda belirtilen kilometre aralıklarında ve markanın

Detaylı

ANKARA İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMLİĞİ ARAÇ BAKIM, ONARIM VE TAKİP ÇALIŞANI GÖREV TANIMI. İŞİN ADI: Araç Bakım, Onarım ve Takip Çalışan Personeli

ANKARA İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMLİĞİ ARAÇ BAKIM, ONARIM VE TAKİP ÇALIŞANI GÖREV TANIMI. İŞİN ADI: Araç Bakım, Onarım ve Takip Çalışan Personeli No:04 Sayfa No: 1 / 5 BİRİM ADI: Teknik Destek ve Ambulans Lojistik Birimi İŞİN ADI: Araç Bakım, Onarım ve Takip Çalışan Personeli BAĞLI OLDUĞU BİRİM: İl Ambulans Servisi Başhekimliği SORUMLU OLDUĞU KİŞİ:

Detaylı

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın.

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. ulticar ulticar Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. Kurumsal araç ve filo kiralama hizmetlerinde anahtar teslim rahatlık sunan Multicar ile detaylarla yorulmayın, finansal ve operasyonel avantajlardan

Detaylı

Araç İade Kılavuzu. TerakkiFilo

Araç İade Kılavuzu. TerakkiFilo Araç İade Kılavuzu Teşekkür 2 Değerli Dostumuz, Sözleşmeniz sona erdiğinde, aracınızı olağan kullanımdan kaynaklanan yıpranmaların dışında herhangi bir hasar ya da arıza olmadan, size teslim ettiğimiz

Detaylı

İçindekiler. Kılavuz hakkında

İçindekiler. Kılavuz hakkında TEB ARVAL ARAÇ FİLO KİRALAMA A.Ş. Gayrettepe Mah. Yener Sokak, No:1 Kat:5-6, Beşiktaş 34349 İstanbul Tel: (0212) 337 55 00- Faks: (0212) 292 64 31 Araç iade kılavuzu İçindekiler Kılavuz hakkında 1 Araç

Detaylı

Kılavuz hakkında. Değerli müşterimiz,

Kılavuz hakkında. Değerli müşterimiz, Araç iade kılavuzu Araçtaki eskime ve aşınmaları zamanında bildiriniz ve onarılmasını sağlayınız, çünkü müdahale edilmeyen küçük kusurlar yüksek maliyetlere sebebiyet verebilir. Ayşegül İçindekiler Kılavuz

Detaylı

YASAL SORUMLULUKLAR VE SİGORTA

YASAL SORUMLULUKLAR VE SİGORTA YASAL SORUMLULUKLAR VE SİGORTA 1. Motorlu bir aracın işletilmesi için yaptırılacak zorunlu sigorta hangisidir? a) Mali sorumluluk sigortası b) Kasko sigortası c) Yangın sigortası d) Hayat sigortası 2.

Detaylı

KONU : 1 NİSAN 2008 TARİHİNDE YÜRÜRLÜĞÜ GİRECEK YENİ TRAFİK KAZA TESPİT TUTANAĞI UYGULAMALARI HAKKINDA

KONU : 1 NİSAN 2008 TARİHİNDE YÜRÜRLÜĞÜ GİRECEK YENİ TRAFİK KAZA TESPİT TUTANAĞI UYGULAMALARI HAKKINDA SAYIN SİGORTALIMIZ 20 Mart 2008 KONU : 1 NİSAN 2008 TARİHİNDE YÜRÜRLÜĞÜ GİRECEK YENİ TRAFİK KAZA TESPİT TUTANAĞI UYGULAMALARI HAKKINDA Bilindiği üzere, Hazine Müsteşarlığı tarafından yalnız maddi hasarla

Detaylı

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI Araç kiralama takip sistemi, aşağıda listelenen modüllerden bir araya gelmek üzere, web tabanlı uygulama olarak programlanmıştır. Web tabanlı uygulamalar,

Detaylı

HASAR SÜRECİ NEDİR? Aynı zamanda kazaların, çalınan araçların, pert araçların ve cam değişimleri ile onarımının yönetimi sürecidir.

HASAR SÜRECİ NEDİR? Aynı zamanda kazaların, çalınan araçların, pert araçların ve cam değişimleri ile onarımının yönetimi sürecidir. HASAR SÜRECİ 2 HASAR SÜRECİ NEDİR? Sürücünün hasar yaptığı andan başlayarak, araç onarımının tamamlanıp aracın kullanıcıya teslim edilmesini ve hasar tutarının ödenmesi sürecinin tamamlanmasını kapsar.

Detaylı

TRAFİK CEZA SORGULAMA

TRAFİK CEZA SORGULAMA TRAFİK CEZA SORGULAMA Trafik cezası sorgulama işlemlerini ihmal etmeyerek erken ödeme indirimi imkanlarını kaçırmamış olursunuz. Burada nasıl yapıldığı anlatılacak olan bölümde ÖNEMLİ TAMAMINI OKUMANIZDA

Detaylı

Toplam 3 saati aşan gecikmelerde CDW (Kasko) dahil tüm gün ücreti alınır.

Toplam 3 saati aşan gecikmelerde CDW (Kasko) dahil tüm gün ücreti alınır. Kiralama Koşulları Dizel Araçlara %10 Fiyat Farkı Uygulanır. Fiyatlara %18 KDV Dahil değildir. Fiyatlar Yeni Türk Lirasıdır. Kiralama Süresi En kısa kiralama süresi 24 saattir. Teslim gecikmelerinde her

Detaylı

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI Hususi ve Kamyonet Kullanım Tarzları İçin Geçerli Yardım Hizmeti Özel Şartları A)Yardım Hizmeti Özel Şartları A. 1. Lehtar /lar Sigorta poliçesinde

Detaylı

Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın

Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın BİR ARAÇ KİRALAMAK İSTEYENLERE ÖZEL Bireysel Araç Kiralama Nedir? Aracınızı satın alma maliyetine katlanmaksızın, gönül rahatlığıyla kullanabilmenizin

Detaylı

Öncelikle geçmiş olsun. Bu süreç boyunca Allianz Sigorta A.Ş. olarak size en yüksek kalitede hasar hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Bu süreç boyunca Allianz Sigorta A.Ş. olarak size en yüksek kalitede hasar hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Öncelikle geçmiş olsun. Bu süreç boyunca Allianz Sigorta A.Ş. olarak size en yüksek kalitede hasar hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Hasar sürecinizi hızlandırabilmemiz adına sizin için özetlediğimiz

Detaylı

Hasar Durumunda Gerekli Evraklar

Hasar Durumunda Gerekli Evraklar Hasar Belgeleri Hasar Durumunda Gerekli Evraklar Kasko Hasarları Trafik Sigortası (Zorunlu Mali Mesuliyet) Hasarları Ölüm veya Yaralanma Hasarları Yangın Hasarları Dahili Su Ve Sel-Su Baskını Hasarları

Detaylı

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN Bu kitapçıkta neler var? Hazırlamış olduğumuz bu kitapçıkta müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla sizler için hazırlamış

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ARAÇ KİRALAMA TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı verilen

Detaylı

TRAFİK. Hazırlayan Seher Kütükçü Hizmet İçi Eğitim Hemşiresi 2014

TRAFİK. Hazırlayan Seher Kütükçü Hizmet İçi Eğitim Hemşiresi 2014 TRAFİK Hazırlayan Seher Kütükçü Hizmet İçi Eğitim Hemşiresi 2014 Trafik Nedir? yayaların, hayvanların ve araçların karayolu üzerinde hal ve hareketlerine "trafik" denir. Dünya da Ölüm Nedenleri arasında

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU * Lütfen, tüm soruları yanıtlayınız Gerekli durumda ek kağıt kullanabilirsiniz * Tüm fatura asılları ve medikal belgeleri forma ekleyiniz Poliçe No: Başlangıç

Detaylı

Rp. Statü : KESİN RAPOR Y.P. Statü : Tedarik VAR Mağdur Plaka :

Rp. Statü : KESİN RAPOR Y.P. Statü : Tedarik VAR Mağdur Plaka : SÜREÇ VE OPERASYONLARA İLİŞKİN RAPOR ÖZETİ Sigorta Şirketi : MAPFRE GENEL SİGORTA A.Ş. Dosya Sorumlusu : ERCAN ÖGREDİCİ Dosya No : 4100243313/1 Tramer No : 6361173 Poliçe Tür : TRAFİK Poliçe No : 1-4101403816746-0-0-

Detaylı

KULLANICI BİLGİ KİTAPÇIĞI

KULLANICI BİLGİ KİTAPÇIĞI KULLANICI BİLGİ KİTAPÇIĞI HOŞ GELDİNİZ KAZA DURUMUNDA KAZA/HASAR YAPILMASI GEREKENLER ÇALINMA/GASP DURUMUNDA ÇALINMA/GASP YAPILMASI GEREKENLER PERİYODİK BAKIM EGZOZ MUAYENE ARAÇ ARIZASI YOL YARDIM MUADİL

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

KASTAMONU VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü KAMU HİZMET STANDARTLARI

KASTAMONU VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü KAMU HİZMET STANDARTLARI KASTAMONU VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü KAMU HİZMET STANDARTLARI S.NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRASİ (EN GEÇ) 1 2-) Teknik

Detaylı

Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası

Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası Zararın tespitine yönelik belge (Eksper raporu, mahkeme bilirkişi raporu vs.), Asansörün bakım anlaşması kopyası İşletme ve Ürün Sorumluluk

Detaylı

NOT: TİCARİ RİZİKOLARDA yukarıdaki belgelere ek olarak;

NOT: TİCARİ RİZİKOLARDA yukarıdaki belgelere ek olarak; SİVİL - TİCARİ RİZİKOLAR YANGIN HASARLARINDA İtfaiye raporu (Onaylı). İtfaiye müdahale etmemişse detaylı beyan, Yangın Polis veya Jandarmaya bildirilmişse tanzim ettikleri başvuru ve görgü tespit tutanakları

Detaylı

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz. MERKEZ SERVİS FİDELTUS İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKMERKEZ TİCARET MERKEZİ NİSPETİYE CADDESİ E3 BLOK KAT:16 ETİLER 34337 İSTANBUL TEL : +90 (212) 317 60 00 FAX : +90 (212) 317 60 49 ONLINE SERVİS

Detaylı

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın.

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Multinet in şirketlere yönelik akaryakıt tedarik çözümü Petronet, Shell in Türkiye deki en büyük temsilcisi olmanın gücü ile şirketinizin

Detaylı

8 MART EHLİYET SINAVI Trafik ve Çevre Soruları

8 MART EHLİYET SINAVI Trafik ve Çevre Soruları - 1-1. Aşağıdakilerden hangisi, yaya ve sürücülerin trafikteki davranışlarının altında yatan psikolojik süreçleri inceler? A) Adli tıp B) Kazazede C) Trafik psikolojisi D) İlk yardımcı 2. I- Araçların

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO 1. T Plaka Devirleri 2. S Plaka Devir HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1-Başvuru Formu.(Ek-1) (Devir

Detaylı

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI KAZA SONUCU KAN PARASI OLARAK ADLANDIRILAN MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEPLERİ SINIRSIZ teminat verilebilir. BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Birleşik Kasko Sigortası Genişletilmiş

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. ARAÇ/ İŞ MAKİNASI SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ İK, DESTEK VE REGÜLASYON BAŞKANLIĞI, TESİS YÖNETİMİ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ KONU: Bu Teknik Şartname; Türk Telekom tarafından

Detaylı

Taksi ve özel araç kiralama bilgileri

Taksi ve özel araç kiralama bilgileri Taksi ve özel araç kiralama bilgileri Taksi ve Özel Araç Kiralama Hizmetleri Taksiler (siyah taksiler), caddeden veya özel taksi duraklarından kiralayabileceğiniz tek araçlardır. Tüm taksilerde, seyahatinizin

Detaylı

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları (subay, astsubay, istisnai memur, sivil memur, jandarma uzman, uzman erbaş, işçi ve bunların emeklileri)

Detaylı

ATS Pro. Araç Filo Yönetimi Yazılımı. www.orjin.net

ATS Pro. Araç Filo Yönetimi Yazılımı. www.orjin.net ATS Pro Araç Filo Yönetimi Yazılımı www.orjin.net Orjin Yazılım Hakkında Orjin Yazılım Hakkında ORJIN Yazılım 10 Yıllık Tecrübemize Ortak Olun... 1998 yılında, bilişim sektöründe tecrübeli ve dinamik bir

Detaylı

İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu. g a r a n t i f i l o i k i n c i e l.

İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu. g a r a n t i f i l o i k i n c i e l. İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu g a r a n t i f i l o i k i n c i e l. c o m İkinci El Araçlar Garanti den Garanti Filo İkinci El, yerinizden bile

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ FORMU KART TİPİ KART SAHİBİ BANKA ADI KART NUMARASI SON K. TAR. G KODU. ...l...l...l...l...l... İLAVE SÜRÜCÜ BİLGİLERİ

ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ FORMU KART TİPİ KART SAHİBİ BANKA ADI KART NUMARASI SON K. TAR. G KODU. ...l...l...l...l...l... İLAVE SÜRÜCÜ BİLGİLERİ KİRACI BİLGİLERİ ADI SOYADI : DOĞUM TAR. ve YERİ : EHLİYET SINIFI ve NO : EHL.VER. YER ve TAR : EV ADRESİ : İŞ ADRESİ : KREDİ KARTI BİLGİLERİ ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ FORMU KEFİL BİLGİLERİ ADI SOYADI :

Detaylı

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı

Detaylı

T. C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ

T. C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ T. C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ Madde 1: Amaç Bu Yönergenin amacı; hizmet alım sözleşmesine istinaden çalışan veya kadrolu şoför veya görevli personel ile bunların haricinde

Detaylı

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz.

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz. 1. Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti nedir? Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti Vodafone un fiber altyapıda sunduğu, talebe göre limitli ya da limitsiz seçenekleri bulunan ve 1000 Mbps e varan hızlarda

Detaylı

SİRKÜLER 29.07.2015. Sirküler No : TMGD-07-15/002 Konu : Tehlikeli Madde Taşımacılığında Yol Kenarı denetimlerinde uygulanacak İdari Para Cezaları

SİRKÜLER 29.07.2015. Sirküler No : TMGD-07-15/002 Konu : Tehlikeli Madde Taşımacılığında Yol Kenarı denetimlerinde uygulanacak İdari Para Cezaları 29.07.2015 Sirküler No : TMGD-07-15/002 Konu : Tehlikeli Madde Taşımacılığında Yol Kenarı denetimlerinde uygulanacak İdari Para Cezaları SİRKÜLER Sıra No Yönetmelik Maddesi Yönetmelik maddesinin hükmü

Detaylı

PARTNER TEPEE COMFORT 1.6 HDI (75) Model 2011 Motor No 10JBCV Şase No VF37N9HZCBJ529735

PARTNER TEPEE COMFORT 1.6 HDI (75) Model 2011 Motor No 10JBCV Şase No VF37N9HZCBJ529735 ARAÇ BİLGİLERİ Hasar Dosya No 4100485306/1 Plaka 016FN061 Marka PEUGEOT Tip PARTNER TEPEE COMFORT 1.6 HDI (75) Model 2011 Motor No 10JBCV0126415 Şase No VF37N9HZCBJ529735 ONARIM SERVİS BİLGİLERİ Servis

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

YAZIHAN İLÇESİ İLKÖĞRETİM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ

YAZIHAN İLÇESİ İLKÖĞRETİM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ 7.BÖLGE 6.BÖLGE 5.BÖLGE 4.BÖLGE 3.BÖLGE 2.BÖLGE 1.BÖLGE YAZIHAN İLÇESİ İLKÖĞRETİM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ İhale Kayıt Numarası İhale Adı İhale Tarihi 2012/121456 İLKÖĞRETİM

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

PERT TOTAL BİLDİRİMİ VE EVRAK TALEP FORMU Sigortalı Adı: ÖMER AŞUT Tarihi: 13-01-2015

PERT TOTAL BİLDİRİMİ VE EVRAK TALEP FORMU Sigortalı Adı: ÖMER AŞUT Tarihi: 13-01-2015 PERT TOTAL BİLDİRİMİ VE EVRAK TALEP FORMU Sigortalı Adı: ÖMER AŞUT Tarihi: 13-01-2015 Hasar Dosya No: 84 Poliçe No: 8583 Şirketiniz nezdinde, yukarıda numarası belirtilen Kasko Sigorta Poliçe ile sigortalanmış

Detaylı

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim HİZMET SÖZLEŞMESİ Altay Bilgisayar İcadiye mah. Arifbey sok No: 23 Da: 5 Üsküdar İstanbul Telefon: 0850 800 13 75 E-Posta: info@altaybilgisayar.com Sayfa 1 I. SÖZLEŞME TARAFLARI: İşbu sözleşme... adresinde

Detaylı

ARAÇ TAHSİS VE KULLANIM PROSEDÜRÜ

ARAÇ TAHSİS VE KULLANIM PROSEDÜRÜ Sayfa No : 1/6 ARAÇ TAHSİS VE KULLANIM DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI 00 - Sayfa No : 2/6 1- AMAÇ Bu prosedürün amacı, Emek Boru (prosedürde Şirket olarak anılacaktır) bünyesinde çalışan

Detaylı

Periyodik Kontrol. Bakım. Konfor. Güvenlik. Asansör Periyodik Kontrol Birimi. Teknik Muayene ile Güvende Kalın.

Periyodik Kontrol. Bakım. Konfor. Güvenlik. Asansör Periyodik Kontrol Birimi. Teknik Muayene ile Güvende Kalın. ASANSÖRÜNÜZ GÜVENLİ Mİ? Periyodik Kontrol Bakım Teknik Muayene İle Günde Kalın Günlik Konfor Asansör Periyodik Kontrol Birimi Teknik Muayene ile Günde Kalın. Başvuru Süreci 2 Sayın Bina Sorumlusu Asansör

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI NA AİT 35 TC 950 PLAKALI MAKAM ARACININ FULL KASKO SİGORTASININ YAPTIRILMASI İŞİ İÇİN TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAME

İZMİR TİCARET ODASI NA AİT 35 TC 950 PLAKALI MAKAM ARACININ FULL KASKO SİGORTASININ YAPTIRILMASI İŞİ İÇİN TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAME 31.05.2018 B-21 Sayın İlgili, Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen Odamızca 35 TC 950 plakalı makam aracının Full kasko yaptırılması işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi, kapalı

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ 2015 Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, makam hizmetine tahsis edilen taşıtların dışında Batman Üniversitesinin sahip olduğu veya

Detaylı

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI S.NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy S III Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTI TABLOSU

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTI TABLOSU 1 2 3 ADI Yeni Kayıt Araç Tescil İşlemleri Trafik şahadetnameli Araç Tescil İşlemleri Kendi Adına Nakil Olan Araçların Tescil İşlemleri 1-Fatura 2-Uygunluk Belgesi (Aslı) 3-Özel tüketim Vergisi Makbuzu

Detaylı

GfK 2013 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Mayıs 2013 1

GfK 2013 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Mayıs 2013 1 OYDER Koçfinans Otomobil Bayi Memnuniyeti Alıcıları Takibi Araştırması Araştırması Raporu Raporu Mayıs Kasım 2013 2012 GfK 2013 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Mayıs 2013 1 Araştırmanın

Detaylı

1. Sigorta hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için, talep halinde sigortacı tarafından verilecek (web

1. Sigorta hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için, talep halinde sigortacı tarafından verilecek (web BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin

Detaylı

İleri ve Güvenli Sürüş - Roadcraft nedir?

İleri ve Güvenli Sürüş - Roadcraft nedir? BİZ NE YAPIYORUZ? İleri ve Güvenli Sürüş - Roadcraft nedir? İleri ve Güvenli Sürüş Roadcraft, Araba ve motosiklet kullanıcıları için, çevre ve trafik şartları içinde güvenli sürüş için oluşturulmuş bilgi

Detaylı

: İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ

: İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ P.B.HR.004 01.01.2010 1 01.10.2013 1 5 NUTRICIA ANNE BEBEK PROSEDÜR : YÜRÜRLÜK TARİHİ : 01.01.2010 SAYFA SAYISI HAZIRLAYAN ONAYLAYAN : 4 + 1 kapak : İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ : GENEL MÜDÜR Bu kitapçık

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TESİS YÖNETİMİ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ ARAÇ / İŞMAKİNASI SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TESİS YÖNETİMİ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ ARAÇ / İŞMAKİNASI SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TESİS YÖNETİMİ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ ARAÇ / İŞMAKİNASI SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TESİS YÖNETİMİ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ ARAÇ

Detaylı

SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ

SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ İKOLAYLIK & VERİMLİL K SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ FUEL PASS Sodexo Fuel Pass harcama yönetimi hizmetimiz ile Türkiye nin

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI 1 Yeni Sürücü Belgesi verme işlemi 2 Fark Sürücü Belgesi verme işlemi 1 - Öğrenim Belgesi (Belgenin aslı veya sürücü kursu veya okulundan tasdikli fotokopisi) 2 - M.T.S. Kursu'na Müracaat Formu (Ek-2 )

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

TOSFED ONLİNE LİSANS SİSTEMİ KAYIT PROSEDÜRÜ LÜTFEN DİKKAT!!!

TOSFED ONLİNE LİSANS SİSTEMİ KAYIT PROSEDÜRÜ LÜTFEN DİKKAT!!! LİSANS TİPLERİ VE TESCİL ÜCRETLERİ Daha önceki uygulamalardan farklı olarak; 1. Lisans tipleri A, B ve C olarak ayrılmamaktadır. 2. Sürücülerimiz Ulusal Ralli Lisansı ile Tırmanma ve Otokrosa katılabilirler

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ RESMİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HİTİT ÜNİVERSİTESİ RESMİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HİTİT ÜNİVERSİTESİ RESMİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Rektörlük Makam hizmetlerine tahsis edilen taşıtların

Detaylı

Araç İade Kılavuzunun Amacı

Araç İade Kılavuzunun Amacı ARAÇ İADE KILAVUZU Araç İade Kılavuzunun Amacı Bu kılavuz ile; Şirketimiz ile yaptığınız sözleşme şartlarında detayları ile belirtilen eskime&aşınma politikalarının özetlenmesi. Hasarların değerlendirilmesinin

Detaylı

Kullanıcı Bilgi Kitapçığı

Kullanıcı Bilgi Kitapçığı Kullanıcı Bilgi Kitapçığı HOŞ GELDİNİZ KAZA/HASAR ÇALINMA/GASP PERİYODİK BAKIM EGZOZ MUAYENE ARAÇ ARIZASI YOL YARDIM MUADİL ARAÇ LASTİK OTOYOL GEÇİŞ SİSTEMLERİ TRAFİK CEZALARI YURT DIŞI ÇIKIŞ ARAÇ İADESİ

Detaylı

24.10.2012 B-21 Hazırlayan:Elif ÇAM. Sayın İlgili,

24.10.2012 B-21 Hazırlayan:Elif ÇAM. Sayın İlgili, 24.10.2012 B-21 Hazırlayan:Elif ÇAM Sayın İlgili, Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası na ait makam araçlarının kasko ve zorunlu trafik sigorta poliçelerinin yaptırılması işi

Detaylı

Içerik. 2 easywalker june seyahat cantasi 2 Seyahat cantasi 3 Bakım 3 Garanti Şartları TR - 1

Içerik. 2 easywalker june seyahat cantasi 2 Seyahat cantasi 3 Bakım 3 Garanti Şartları TR - 1 1 2 3 4 Içerik 2 easywalker june seyahat cantasi 2 Seyahat cantasi 3 Bakım 3 Garanti Şartları TR - 1 easywalker june seyahat çantası easywalker june seyahat cantasi satın aldığınız için tebrik ederiz.

Detaylı

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck Lastik basınç takip sistemi ContiPressureCheck Arıza istatistiklerini azaltmak için kaybedecek zaman yok. ADAC

Detaylı

Sürücü ve Araç Güvenliği

Sürücü ve Araç Güvenliği STANDARD LME-12:001902 Utr Dzl. B İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Gereksinimler... 3 3 Araç Kullanma Yönetimi... 4 3.1 Yüksek Riskli Sürücüleri Yönetme... 4 3.2 Araca bağlı telsiz kapsama araştırmaları... 4

Detaylı

MOTORLU KARA TAŞITLARI BİLGİLENDİRME FORMU

MOTORLU KARA TAŞITLARI BİLGİLENDİRME FORMU MOTORLU KARA TAŞITLARI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere,

Detaylı

TRAFİK BİLGİ KİTAPÇIĞI

TRAFİK BİLGİ KİTAPÇIĞI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ www. guvenlik@itu.edu.tr İTÜ TRAFİK: 0212 285 77 77 TRAFİK BİLGİ KİTAPÇIĞI Kitapçığın amacı, İstanbul Teknik Üniversitesinin yönetimi altındaki

Detaylı

Nobel Yazılım. Periyodik Bakım Takip Yazılımı

Nobel Yazılım. Periyodik Bakım Takip Yazılımı Periyodik Bakım Takip Yazılımı İvedik Organize Sanayi Bölgesi 731 Sokak No:19 Yenimahalle/Ankara Tel:0312 394 14 46 Fax:0312 394 14 47 bilgi@nobelyazilim.com Hakkında olarak biz,2006 yılından itibaren

Detaylı

B-21. Sayın İlgili,

B-21. Sayın İlgili, 19.11.2018 B-21 Sayın İlgili, Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası na ait 35 DE 358 plakalı makam aracının kasko sigortasının yaptırılması işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik

Detaylı

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri:

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: Yeni motor nesli, ihtiyaca göre ayarlanan, elektrik destekli hidrolik direksiyon ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik sürüşün temelleridir. BlueEFFICIENCY

Detaylı

T.C. DODURGA KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. DODURGA KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. DODURGA KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N. HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 2 3 4 Açık Hava Toplantısı, Gösteri Yürüyüşü, Kapalı Yer Toplantısı Bildirimi

Detaylı

Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası

Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası Sigortalının konuyla ilgili görüş ve bilgileri, Zararın tespitine yönelik belge (Eksper raporu, mahkeme bilirkişi raporu vs.), Tarafların

Detaylı

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE 1 Yeni Kayıt Araç Tescil İşlemleri

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz.

Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz. İstanbul, 2016 Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz. Anadolu Grubu nun 1960 yılından beri sadece otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketi Çelik Motor; eşsiz

Detaylı

İster tek, ister toplu araç alımının hızlı, kolay ve güvenilir yolu garantif iloikinciel.com

İster tek, ister toplu araç alımının hızlı, kolay ve güvenilir yolu garantif iloikinciel.com Garanti Filo nun, periyodik bakım ve onarımları yetkili servislerde gerçekleştirilmiş ekspertiz güvenceli araçları, Garanti Filo İkinci El satış platformunda yeni alıcılarını bekliyor. İster tek, ister

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

İnsan faktörü: Ceyhun Yüksel

İnsan faktörü: Ceyhun Yüksel Ulaşım; Deniz yolu, hava yolu, demir yolu ve kara yolu ile sağlanmaktadır. Ulaşım türleri arasında en yoğun kullanılan kara yolu ulaşımıdır. Kara yollarında çok sayıda ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı

Detaylı

T.C. ALMUS KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. ALMUS KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. ALMUS KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Elektronik Posta 1-E-Posta-Bilgi Edinme,

Detaylı