KARAYOLLARI 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÖNEMLĠ PROJELER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARAYOLLARI 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÖNEMLĠ PROJELER"

Transkript

1 KARAYOLLARI 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÖNEMLĠ PROJELER 4. BL. HD. YERKÖY-YOZGAT-SORGUN-16.BL.HD. YOLU: Delice Ayr.-Yerköy-Yozgat-Akdağmadeni 16.Bl.Hd. Devlet yolu Devlet Yolunun 221 Km Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğundadır. 14 Km lik Bölüm 2002 ve öncesinde, 64 Km. lik kesim ise arasında tamamlanmıştır yılında ise 12 Km.lik B.Y. tamamlanmış olup, yolun kalan 131 Km uzunluğundaki kesimin 2009 yılında tamamlanmasını sağlayacak altyapı hazırlanmıştır. -Delice Ayr.-Yozgat Ġl Snr.(Kırıkkale Valiliği) 10 Km B.Y.: 10 Km uzunluğundaki kesimin Kırıkkale valiliği koordinasyonunda toprak işleri %80 mertebesinde tamamlanmış, Bölgemizce sanat yapıları TL.ye ihale edilerek bitirilmiştir.yolun Üst Yapısı için 2008 yılı sonunda ihalesi yapılmış olup, Ödenek ihtiyacı 2009 yılında TL. dir. -Delice Köprüsü-Sekili Arası: 30 Km. uzunluğundaki kesimin yıllarında sathi kaplamalı olarak tamamlanmıştır. Bu kesimin eksik kavşak ve BSK imalatları için 2010 yılında TL. proje bedelli ihale yapılması planlanmaktadır. -Delice Ayr.-Yerköy 19 Km B.Y.: Sekili-Yerköy Ayr.Arası 19 Km. uzunluğundaki kesimin yapım çalışmalarına 2007 yılı sonu itibariyle başlanmıştır. Yol üst yapı seviyesinde hazır hale getirilmiş olup 2009 yılında Sathi Kaplamalı olarak trafiğe açılacaktır. Kalan ödenek ihtiyacı TL. dir. -Yerköy Ayr-Yozgat 34 Km B.Y.: 34 Km uzunluğundaki kesimin yapım çalışmalarına 2007 yılı sonu itibariyle başlanmıştır. Yolun 13 Km si üst yapı seviyesinde, 10 km si toprak işleri seviyesinde hazır hale getirilmiştir Yılında tamamı bitirilerek trafiğe açılacaktır. Kalan ödenek ihtiyacı TL dir. -Yozgat-Sorgun (Yozgat Valiliği) 14,5 Km B.Y.:Yozgat Sorgun arası 14,5 km lik kesimde,2008 yılında Yozgat Valiliği koordinasyonunda çalışılmıştır. Yolun tamamı temel seviyesinde hazır hale getirilmiştir. 7,5 km uzunluğunda mevcut hali tırmanma şeritli BSK olan ilave kesiminin üst yapısının BSK yapılması zorunludur yılında yapılacak olan BSK ihalesi için TL ödeneğe ihtiyaç vardır. -Sorgun-Akdağmadeni-Yıldızeli 106 Km B.Y.:Sorgun-Akdağmadeni-16. Bölge Hududu Yolu 106 Km uzunluğunda Öngün Ġnşaat yükleniminde devam etmektedir TL Proje Bedelli bu yolun yılları arasında toplam: TL harcanıp sadece Sorgun Geçişi yapılmıştır yılında ise; TL harcanarak 12 km lik kesim tamamlanarak trafiğe açılmış, 25 km lik yolun alt yapısı hazır hale getirilmiştir. Kalan 51 km uzunluğundaki yolun 2009 yılında tamamlanabilmesi için TL ödeneğe ihtiyaç vardır. -Delice Gurubu Köprüleri: Bu güzergah üzerindeki 6 adet köprünün yapım çalışmalarına 2008 yılında başlanmıştır. % 38 fiziksel gerçekleşme sağlanmış olup, 2009 yılında işin tamamlanabilmesi için TL ödeneğe ihtiyaç vardır.

2 SONUÇ OLARAK; 221 Km uzunluğundaki güzergahın kalan 131 km lik kesiminin 2009 yılında tamamlanabilmesi için TOPLAM TL ödeneğe ihtiyaç vardır. KAYSERĠ-MALATYA D.Y.(KAYSERĠ-PINARBAġI-GÜRÜN-DARENDE ARASI ): Kayseri-Darende arası 221 Km devlet yolu Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğundadır. 13 km lik bölümü 2002 yılından önce tamamlanmıştır yılları arasında 84 km lik kesim tamamlanmış,2008 yılında 55 km si tamamlanarak trafiğe açılmış, 34 km uzunluğundaki kesimin altyapısı hazır hale getirilmiştir. Kalan 35 Km uzunluğundaki Gürün- Darende arasının 2009 Yılı Yatırım Programına alınarak ihale edilmesi hedeflenmektedir. -Kayseri-Tomarza Ayr.Yolu (32 Km.B.Y.): Kayseri-Tomarza Ayrım arası toplam 32 km lik kesimin 5 km si 2002 yılı öncesinde tamamlanmıştır.2008 yılında 11 km tamamlanarak trafiğe açılırken kalan 16 km lik kesimin alt yapısı hazır hale getirilmiştir. Ġşin 2009 yılında tamamlanabilmesi için TL ödeneğe ihtiyaç vardır. -Tomarza Ayr.-Bünyan Ayr. Kayseri Valiliği (20 Km. B.Y.): Tomarza Ayr-Bünyan Ayrım arası: 20 km uzunluğundaki kesimin toprak işleri ve sanat yapısı işleri 2008 yılında Kayseri Valiliği Koordinasyonunda tamamlanmıştır. Kalan üstyapı işleri için Bölge Müdürlüğümüzce ihale yapılmıştır. Bu kesimin 2009 yılında tamamlanarak Trafiğe açılması için TL ödeneğe ihtiyaç vardır. -Bünyan Ayr.-Gürün Arası (134 Km.B.Y.): Bünyan Ayr.-Gürün arası; 134 km uzunluğundaki kesimin 7 km lik kesimi 2002 yılı ve öncesi tamamlanmıştır arasında 83 km, 2008 yılında ise 44 km uzunluğundaki kesim tamamlanarak trafiğe açılmıştır. Ayrıca eksik sanat yapısı ve kavşak işlerinin tamamlanması için Bünyan Ayr.-Gürün arası 134 Km lik kesimde çalışmalara devam edilmektedir yılında tamamlanabilmesi için TL. ihtiyaç vardır. -Gürün-Darende Arası: Gürün Darende arası 35 km uzunluğundaki kesim yatırım programında olmadığı için bugüne kadar bölünmüş yol çalışması yapılamamıştır.2008 yılında 19 km lik kesimin sanat yapıları ihalesi yapılmış ve çalışmalara başlanmıştır yılında bu kesim 4 kısım halinde ihale edilecektir. Bu yörede yol inşaat mevsiminin kısa olması nedeniyle teknik olarak 2 yıl içinde ( ) tamamlanması hedeflenmektedir. Söz konusu yolun tamamlanarak trafiğe açılabilmesi için 2009 yılında TL,2010 yılında ise TL ödeneğe ihtiyaç vardır. Sonuç olarak; Kayseri-PınarbaĢı-Gürün-Darende aksının tamamının 2010 yılında Tamamlanabilmesi Ġçin 2009 yılında TL, 2010 yılında TL olmak üzere toplam TL ödeneğe ihtiyaç vardır. KAYSERĠ-ANKARA D.Y.: Kayseri-4.Böl.Hd. Arasındaki 180 Km lik kesimi bölge müdürlüğümüz sorumluluğundadır. 53 Km lik kesim 2002 öncesi tamamlanmış olup 2003 yılında 92 Km si, 2004 yılında 12 Km si yapılarak tamamı Sathi Kaplamalı Bölünmüş yol olarak trafiğe açılmıştır.

3 23 Km uzunluğundaki Kırşehir Çevre Yolunun proje çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz yapımı ihale edilecektir. Tahmini proje Bedeli TL olarak öngörülmektedir. Yolun trafik hacmine göre yapılan üst yapı hesaplamalarında BSK üst yapı yapılması gerekmektedir. Buna göre ilk olarak Himmetdede-Hacıbektaş arası 40 Km uzunluğundaki kesim BSK olarak 2008 yılında ihale edilmiş, 2009 yılında imalata başlanacaktır. Ġşin bitmesi için ödenek ihtiyacı TL dir yılında Kayseri-Himmetdede arası 26 km uzunluğundaki kesimin BSK ihalesi yapılacaktır. Bu iş için TL proje bedeli öngörülmekte olup ilerleyen yıllarda kesim kesim yolun tamamının BSK üstyapı olarak tamamlanması hedeflenmektedir. KAYSERĠ-ADANA DEVLET YOLU (AKSARAY-EREĞLĠ AYR.YOLU ): Ankara-Adana Devlet Yolunun 22 Km si yıllarında Sathi Kaplamalı Bölünmüş Yol olarak tamamlanmıştır. Bu yolun trafik yükünün ağırlığı nedeni ile acilen üst yapısının BSK olarak düzenlenmesi gerekmektedir. Ġhale süreci Karayolları Genel Müdürlüğünde devam etmektedir. Tahmini Proje Bedeli TL dir. KAYSERĠ KUZEY ÇEVREYOLU: Toplam 36 Km uzunluğundaki yolun Yapım çalışmalarına 2001 yılında başlanmıştır. Yolun 7 Km si 2005 yılında, kalan 29 Km si 2007 yılında tamamlanarak Sathi Kaplamalı olarak trafiğe açılmıştır. Yolun projesine uygun olarak BSK işlerine ve Kaza Kara Noktası konumundaki Mimarsinan Köprülü Kavşağının yapım çalışmaları devam etmektedir. -Ankara Ayr.-Erkilet Ayr. Arası 15,2 Km uzunluğundaki kesimin BSK işlerine 2009 yılında başlanılacaktır. Ġşin Tamamlanabilmesi için TL ödeneğe ihtiyaç vardır. -Kalan 21 Km lik kesimin BSK işleri için 2009 yılında imalata başlanacaktır. Ġşin tamamlanabilmesi için TL ödeneğe ihtiyaç vardır. -Mimarsinan Köprülü Kavşağı Kaza Kara Noktası konumunda olup, yapım çalışmalarına 2007 yılı sonundan itibaren başlanmıştır. Bugüne kadar % 75 fiziksel gerçekleşme sağlanarak Anayol Köprüsü Kolu açılabilir duruma gelmiştir Yılında tamamlanacak iş için TL ödenek ihtiyacı vardır. Ayrıca kavşağın aydınlatma çalışmaları için TL ödeneğe ihtiyaç vardır. -Kayseri Kuzey Çevreyolunun başlangıç noktası olan (Kayseri-Ankara)Ayr. Noktasına köprülü kavşak yapılması gereklilik arz etmektedir. Proje bedeli TL. olan işin ihalesinin 2009 yılında yapılması hedeflenmektedir. Kayseri Kuzey Çevre Yolu nun Peyzaj Ġşleri için TL ödeneğe ihtiyaç vardır. Sonuç olarak; Kayseri-Kuzey Çevre Yolunun eksik işlerinin tamamlanabilmesi için toplam TL ödeneğe ihtiyaç vardır.

4 KAYSERĠ-SĠVAS D.Y: Kayseri-Sivas Devlet Yolunun toplam uzunluğu 196 Km olup, Kayseri-16.Böl.Hd. arasındaki 56 Km.si Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğundadır. Bu kesimin 49 Km.si yılları arasında tamamlanmıştır yılında halen 7 Km uzunluğundaki kesimi de içine alan 32 Km. uzunluğundaki bölümün BSK imalatına başlanacaktır. Ġhale onay süreci devam etmektedir. Proje bedeli TL. dir. SĠVAS-PINARBAġI-KAHRAMANMARAġ YOLU: Mevcut Karadeniz-Çukurova güzergahlarına alternatif olabilecek, Ordu-Tokat-Sivas- Kayseri-K.Maraş güzergahının 116,5 Km.lik kesimi Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğundadır. -16.Bölge Hd.-Kaynar-Pınarbaşı arası: Acil Eylem Planında olan güzergahın, ilk etapta Kayseri Valiliği tarafından Km: arası bölünmüş yapım ihalesi gerçekleştirilecektir. Yolun tamamının Yatırım programına alınarak kalan kısmının da ihale edilmesi gerekmektedir. Teknik olarak 2 yılda tamamlanması hedeflenen kesimin tamamı için 2009 yılında TL yılında TL. ödeneğe ihtiyaç vardır. -7,5 Km uzunluğundaki kesim: Kayseri-Malatya Devlet yolunun dahilinde olup, bölünmüş yol olarak hazır konumdadır. -Pınarbaşı-Sarız-5.Böl.Hd. Yolu: Kayseri-K.Maraş Devlet olunun 57 Km. uzunluğundaki bölümünü teşkil eder.1 Km. si 2002 yılı öncesi, 46 Km.si arasında tamamlanmıştır yılında 4 Km.lik kesim tamamlanarak trafiğe açılmıştır. 3 Km.lik kesimin altyapısı hazır hale getirilmiştir. Kalan 3 Km.lik kesim ihale edilmiştir yılında tamamı bitirilecek yol için TL.ödeneğe ihtiyaç vardır. Sonuç olarak; söz konusu güzergahın 2010 yılında tamamlanabilmesi için; 2009 yılında TL, 2010 yılında TL. olmak üzere toplam TL. ödeneğe ihtiyaç vardır. YOZGAT-SORGUN AYR. ALACA D.Y.(KARADENĠZ ÇUKUROVA GÜZERGAHI): Mevcut Karadeniz Çukurova Bağlantısının bir parçası olan yolun Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğundaki kesimi 18 Km uzunluğundadır. 12 Km uzunluğundaki kesim yıllarında tamamlanmıştır yılında kalan 6 Km uzunluğundaki kesim asfalta hazır hale getirilmiştir. Yolun kalan işleri için 2009 yılında TL ödeneğe ihtiyaç vardır. KAYSERĠ-YOZGAT D.Y.(HĠMMETDEDE-BOĞAZLIYAN-SORGUN YOLU) (KARADENĠZ-ÇUKUROVA GÜZERGAHI): Toplam 296 Km uzunluğundaki Kayseri-Yozgat Devlet Yolunun 112 Km lik kesimini teşkil eden bu kesim, Mevcut Karadeniz-Çukurova bağlantısının bir parçası özelliğindedir.

5 -37 Km uzunluğundaki Himmetdede-Boğazlıyan arası kesimin 3 Km si 2002 öncesi, 34 Km si yıllarında tamamlanmıştır. -40 Km uzunluğundaki Boğazlıyan-Sarıkaya arası kesimin 5 Km si ( Sarıkaya Geçişi) 2002 öncesi yapılmıştır. Kalan 35Km uzunluğundaki kesim Yozgat Valiliği tarafından Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale edilmiştir. Ġhale süreci devam etmektedir. -35 Km uzunluğundaki Sarıkaya-Sorgun arası kesimin 4 kısım halinde ihalesi Bölge Müdürlüğümüzce yapılacaktır. Yeni ihale edilecek toplam 70 km uzunluğundaki kesimin 2010 yılında tamamlanabilmesi için ;2009 yılında TL.; 2010 yılında TL olmak üzere Toplam : TL ödeneğe ihtiyaç vardır. (KAYSERĠ-ANKARA)AYR. KAMAN-4 BÖLGE HD. YOLU: Kırıkkale-Elmadağ yolu üzerinden ulaşımı sağlanan Ankara nın mevcut doğu bağlantısına alternatif özelliğindeki bu güzergahın toplam uzunluğu 150 Km dir. Bunun 46 Km si Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğundadır. 5 Km lik kesim 2002 den önce, 25 Km lik kesim yılları arasında tamamlanmıştır. Kalan 16 Km uzunluğundaki kesimin yapımına ihaleli olarak devam edilmektedir. Yolun 2009 yılında bitirilebilmesi için TL ödeneğe ihtiyaç vardır. KAYSERĠ-NEVġEHĠR-AKSARAY DEVLET YOLU: Kayseri-Nevşehir Devlet Yolunun Toplam uzunluğu 81 Km dir yılı öncesi 22 Km si, yılları arası 59 km si olmak üzere toplam 81 km sinin tamamı bitirilmiştir. Nevşehir-Acıgöl-Aksaray Devlet yolunun toplam uzunluğu 75 Km olup 63 km si Bölgemiz sorumluluğundadır ve öncesi 8 km si, yıllarında 55 km si olmak üzere toplam 63 km nin tamamı bitirilmiştir. Eksik sanat yapıları da 2008 yılında TL harcanarak tamamlanmıştır. Nevşehir-Ürgüp arası güzergah toplamı 19 km uzunluğunda olup, 5 km si 2002 ve öncesinde tamamlanmıştır. Kalan 14 km uzunluğundaki kesim 2008 yılında Nevşehir Valiliği Koordinasyonunda tamamlanarak trafiğe açılmıştır. Bölge Müdürlüğü olarak işin tamamlanabilmesi için TL harcanmıştır yılında da eksik sanat yapıları için TL. harcanması hedeflenmektedir. (KAYSERĠ-ANKARA)Ayr.-HACIBEKTAġ-NEVġEHĠR-NĠĞDE: Toplam 130 Km uzunluğundaki yolun tamamı Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğundadır.

6 -(Kayseri-Ankara) Ayr.-Hacıbektaş Nevşehir Arası: Toplam 64 Km uzunluğundaki yolun 24 Km si 2002 ve öncesinde, 40 Km si ise yılları arasında tamamlanarak trafiğe açılmıştır. -Nevşehir-Niğde Arası: Toplam 66 Km uzunluğundaki yolun 13 Km si 2002 yılı öncesinde, kalan 53 Km lik kesim yıllarında bitirilmiştir. Eksik Sanat Yapısı işlerinin tamamlanması için TL ödeneğe ihtiyaç vardır. KAYSERĠ-NĠĞDE DEVLET YOLU: Toplam 122 Km uzunluğundaki yolun tamamı Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğundadır. 26 Km uzunluğundaki kesim 2002 öncesi tamamlanmış olup, arası dönemde kalan 96 Km lik kesim tamamlanarak trafiğe açılmıştır. Eksik sanat yapısı işleri 2008 yılında büyük oranda tamamlanmıştır. Kalan işler için 2009 yılında TL ödeneğe ihtiyaç vardır.

KARAYOLLARI 11. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLÜNMÜŞ YOL YAPIM PROJELERİ

KARAYOLLARI 11. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLÜNMÜŞ YOL YAPIM PROJELERİ KARAYOLLARI 11. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLÜNMÜŞ YOL YAPIM PROJELERİ VAN M U R A D İ Y E A Y R I M I Toplam 70 km uzunluğundaki yol bölünmüş yol standardındadır. Bu projenin 67 km si sathi kaplamalı bölünmüş yol

Detaylı

KARAYOLLARI 8.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ELAZIĞ MALATYA DEVLET YOLU

KARAYOLLARI 8.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ELAZIĞ MALATYA DEVLET YOLU ELAZIĞ MALATYA DEVLET YOLU Toplam 99 km uzunluğundaki Elazığ Malatya Devlet yolunun tamamı asfalt sathi kaplama seviyesinde bitirilerek trafiğe açılmıştır. 2008 yılında yolun 21 km nin (BSK) ihalesi yapılmış

Detaylı

ANTALYA ÇEVRE YOLLARI

ANTALYA ÇEVRE YOLLARI ANTALYA ÇEVRE YOLLARI Toplam 29 km uzunluğundaki 2003 yılından önce 24,6 km si sathi kaplamalı, 4,4 km si BSK kaplamalı bölünmüş yol olarak trafiğe açılmıştır. 2003 2008 yılları arasında ise 4,1 km si

Detaylı

Şube Şeflikleri. Sat. Kap. Şantiyesi

Şube Şeflikleri. Sat. Kap. Şantiyesi T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Otoyol Devlet Yolu İl Yolu Yol Ağı Uzunluğu Bölünmüş Yol Şube Şeflikleri Bakımevi Sat. Kap. Şantiyesi 74 km 2.247 km 2.460

Detaylı

Yol 2008 yılında Kısmen bitümlü sıcak karışım kısmen de sathi kaplama olarak bölünmüş hale getirilerek seyahat süresi 1,5 saat kısaltmıştır.

Yol 2008 yılında Kısmen bitümlü sıcak karışım kısmen de sathi kaplama olarak bölünmüş hale getirilerek seyahat süresi 1,5 saat kısaltmıştır. SAMSUN- ANKARA YOLU Karadeniz Bölgesinin öncelikle başkent Ankara ya Ankara üzerinden Ege ve Akdeniz Bölgelerine bağlantısını sağlayan Ankara-Samsun Yolu 404 km uzunluğundadır. Bu yol Aynı zamanda Karadeniz

Detaylı

ÖNEMLİ PROJELER KARAYOLLARI 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

ÖNEMLİ PROJELER KARAYOLLARI 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KARAYOLLARI 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÖNEMLİ PROJELER İZMİR ÇEVRE YOLU ve İZMİR - AYDIN OTOYOLU : Ġzmir Çevre Yolu ve Ġzmir-Aydın Otoyolu Projesi, 146 Km. otoyol ve 21 Km. Bağlantı yollarıyla beraber, 167 Km.

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ

Detaylı

GÖKÇELER BARAJI GAZİPAŞA OVASI SULAMA PROJESİ

GÖKÇELER BARAJI GAZİPAŞA OVASI SULAMA PROJESİ GÖKÇELER BARAJI İşin Adı: Gökçeler Barajı İkmali Yüklenici Firma: HMP İletişim Enerji San.Tic.A.Ş.+BRJ İnş. San. ve Tic A.Ş. Ortak Girişimi Gövde hacmi: 1 854 900 mm3 Yükseklik (talvegden): 98 m Normal

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ T.C. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Yılı Ocak-Haziran Dönemi Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ - 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesi

Detaylı

KIRŞEHİR ULAŞTIRMA RAPORU

KIRŞEHİR ULAŞTIRMA RAPORU 2013 KIRŞEHİR ULAŞTIRMA RAPORU Gökhan GÖMCÜ Kırşehir Yatırım Destek Ofisi 15.04.2013 KIRŞEHİR ULAŞTIRMA RAPORU 1. Karayolu Taşımacılığı Karayolu taşımacılığı, başlangıç ve varış noktaları arasında aktarmasız

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası )

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2 II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2.1 İmar Durumu Bölgemizde imar faaliyetleri tamamlanmış olup fabrika inşaatlarının yapım süreci devam etmektedir. Bu faaliyetler 2007 yılında kurulan İmar

Detaylı

2005-2010 YILLARI ARASI DEVLET VE İL YOLLARI BAKIM-İŞLETME HARCAMALARI ANALİZİ

2005-2010 YILLARI ARASI DEVLET VE İL YOLLARI BAKIM-İŞLETME HARCAMALARI ANALİZİ T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 25-21 YILLARI ARASI DEVLET VE İL YOLLARI BAKIM-İŞLETME HARCAMALARI ANALİZİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI ULAŞIM MALİYETLERİ

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİRİÇİ YOLLARIN YAPIM BAKIM VE ONARIMLARINDA UYGULANACAK TRAFİK İŞARETLEME STANDARTLARI (UKOME Kurulu nun 30.11.2011 tarihli

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI 2.1.Sanayi Parsellerinin Tesviye İşleri Bölgemizde tüm parsellerin tesviye işlemleri tamamlanmış olmasına rağmen, yapılan son İmar Planı revizyonu sonucunda oluşan parsellerin tesviye

Detaylı

Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı

Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı Osman Topaç Bilim ve Toplum Programları Müdür V. 26 Mart 2011 TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı Destekler TÜBİTAK 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısı TÜBİTAK

Detaylı

ULAġTIRMA BAKANLIĞI Karayolları Genel Müdürlüğü NevĢehir Ġli Yatırımları

ULAġTIRMA BAKANLIĞI Karayolları Genel Müdürlüğü NevĢehir Ġli Yatırımları ULAġTIRMA BAKANLIĞI Karayolları Genel Müdürlüğü NevĢehir Ġli Yatırımları NevĢehir Ġlimizde sorumluluğumuz altında toplam 539 km. yolumuz bulunmaktadır. Bu yollarımızın 238 km. si devlet yolu, 301 km. si

Detaylı

GÖKÇELER BARAJI. GAZĠPAġA OVASI SULAMA PROJESĠ

GÖKÇELER BARAJI. GAZĠPAġA OVASI SULAMA PROJESĠ GÖKÇELER BARAJI ĠĢin Adı: Gökçeler Barajı İkmali Yüklenici Firma: HMP İletişim Enerji San.Tic.A.Ş.+BRJ İnş. San. ve Tic A.Ş. Ortak Girişimi Gövde hacmi: 1 854 900 mm3 Yükseklik (talvegden): 98 m Normal

Detaylı

GAP EYLEM PLANI 2010 YILI EYLÜL SONU (3. DÖNEM) YATIRIM GERÇEKLEŞMELERİ. Başlama-Bitiş Tarihi 1997-2013 1986-2011

GAP EYLEM PLANI 2010 YILI EYLÜL SONU (3. DÖNEM) YATIRIM GERÇEKLEŞMELERİ. Başlama-Bitiş Tarihi 1997-2013 1986-2011 GAP EYLEM PLANI 2010 YILI EYLÜL SONU (3. DÖNEM) YATIRIM GERÇEKLEŞMELERİ III. ALTYAPININ GELİŞTİRİLMESİ Eylem SULAMA AG.1.1 İnşaatı devam eden projelerin öncelikle ana kanal inşaatları tamamlanacaktır.

Detaylı

SGB. ENERJİ Strateji RAPOR. ETKB 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu. Ocak- Haziran 2012 Dönemi Bütçe Gerçekleşme Sonuçları

SGB. ENERJİ Strateji RAPOR. ETKB 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu. Ocak- Haziran 2012 Dönemi Bütçe Gerçekleşme Sonuçları SGB ENERJİ Strateji T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı RAPOR ETKB 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Bakanlığımız 2012 yılı birinci altı aylık dönemine

Detaylı

PROGRAM VE İZLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI

PROGRAM VE İZLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI PROGRAM VE İZLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI EĞĠTĠM ÇALIġMALARI: Eğitimler aşağıdaki şekilde gruplandırılmıştır. 1. Hizmet Öncesi Eğitimler: a. Stajlar (Üniversite, Meslek Yüksek Okulu, Teknik Lise, Yabancı Uyruklu

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 11 Eylül 2015

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 11 Eylül 2015 MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 11 Eylül 2015 Bilal KÜTÜK İSO Meclis Üyesi MADEN, TAŞ VE TOPRAK ÜRÜNLERİ İMALATI 1. Grup Madencilik, Mermer ve Taş Ocakçılığı 23. Grup Cam ve Cam Mamulleri Sanayii 43.

Detaylı

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI 1 Giriş 15 Nisan 2000 tarih 24021 sayılı resmi gazete yayınlanarak yürürlüğe giren 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz/2012 BURDUR İçindekiler GİRİŞ... 1 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER

Detaylı

YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 26 26 Çukurova Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Rektörlük Binası 1. Kat 133 Balcalı, Telefon Direkt: (322)338 63 29-(322)338

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA TEMMUZ 2016 1 KURUMSAL

Detaylı

Kamu Yatırımları. Tablo 1 TRA2 Bölgesi ve İllerindeki Kamu Yatırımlarının Sektörel Dağılımı, (Bin TL, 2012)

Kamu Yatırımları. Tablo 1 TRA2 Bölgesi ve İllerindeki Kamu Yatırımlarının Sektörel Dağılımı, (Bin TL, 2012) Kamu Yatırımları 2012 yılı kamu yatırım programında gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlere göre, TRA2 Bölgesi nin ülke geneline göre aldığı pay yüzde 1,2 dir. Bölge illerine yıl içerisindeki en fazla

Detaylı

Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Çalışmaları

Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Çalışmaları Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Çalışmaları Abdulkadir İNCEOĞLU Mali Kontrol Müdürü 29.03.2013 ANTALYA Kamu İç Kontrol Standartları Öncesi Yapılan Çalışmalar 1. İç Kontrol Uyum Eylem Planı Dönemi 2.

Detaylı

MALATYA DA KENTSEL DÖNÜŞÜM VE AFET RİSKİ TAŞIYAN BÖLGELER. Ahmet Ceyhan. Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı

MALATYA DA KENTSEL DÖNÜŞÜM VE AFET RİSKİ TAŞIYAN BÖLGELER. Ahmet Ceyhan. Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı MALATYA DA KENTSEL DÖNÜŞÜM VE AFET RİSKİ TAŞIYAN BÖLGELER Ahmet Ceyhan Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı MALATYA MERKEZ BEYDAĞI KENTSEL YENİLEME (GECEKONDU DÖNÜŞÜM) PROJESİ Proje 05.05.2008 tarihinde

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2014 İÇİNDEKİLER GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1. 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ FİNANSMAN

Detaylı

T.C. EFELER BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ İHALE SERVİSİ 4734 SAYILI KANUN KAPSAMINDA İHALE SÜRECİ AKIŞ DÖKÜMANI.

T.C. EFELER BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ İHALE SERVİSİ 4734 SAYILI KANUN KAPSAMINDA İHALE SÜRECİ AKIŞ DÖKÜMANI. T.C. EFELER BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ İHALE SERVİSİ 4734 SAYILI KANUN KAPSAMINDA İHALE SÜRECİ AKIŞ DÖKÜMANI Süreç Başlangıcı İhalenin idari şartnamesi onaylanmadan İHTİYAÇ RAPORU güncellenebilir

Detaylı

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1- Bu yönetmelik Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2011 1 SUNUŞ Kamu mali yönetim sistemimizi yeniden yapılandıran 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, bütçeleme

Detaylı

TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014

TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014 TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014 TURGUTREİS BELEDİYE BAŞKANI MEHMET DİNÇBERK 5 YILLIK ÇALIŞMALARINDA EKONOMİK DURUMU VE YOL ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, 30 Mart

Detaylı

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Dün,bugün,yarın

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Dün,bugün,yarın KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Dün,bugün,yarın Mayıs, 2014 diye çıktık yola Yollar İnsanoğlunun ortak mekanı... Yollar, insanın ileriye yolculuğudur, zamanla yarışıdır toplumların. Yol, ülke kalkınmasına,

Detaylı

İdaremizde bulunan CBS Yazılımları. Vrsiyon 5.0 9 Adet NetCAD GIS Versiyonu 8.1 olan 2 Adet ArcINFO 1 Adet Network Extensions 1 Adet Spatial Analyst E

İdaremizde bulunan CBS Yazılımları. Vrsiyon 5.0 9 Adet NetCAD GIS Versiyonu 8.1 olan 2 Adet ArcINFO 1 Adet Network Extensions 1 Adet Spatial Analyst E GAP BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI İbrahim DOĞAN Harita Mühendisi CBS KONUSUNDA İDAREMİZİN MEVCUT DURUMU İdaremizde şu an CBS konusunda çalışan birim bulunmamaktadır. Daha öncesinde Proje bazlı spesifik

Detaylı

İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4

İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4 İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4 İKY PLANLANMASI 1)Giriş 2)İK planlanması 3)İK değerlendirilmesi 4)İK ihtiyacının belirlenmesi 2 İnsanların ihtiyaçları artmakta ve ihtiyaçlar giderek çeşitlenmektedir. İhtiyaçlardaki

Detaylı

SUNUŞ KADİR TOPBAŞ. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Bütçe Ve Denetim Müdürlüğü

SUNUŞ KADİR TOPBAŞ. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Bütçe Ve Denetim Müdürlüğü SUNUŞ 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti seçilmiş olan İstanbul umuz önemli tarihi ve kültürel özelliklerinin yanında Ülkemiz ekonomisinin de ağırlığını taşımaktadır. Tarihin bize yüklemiş olduğu bu ağır

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6 AYLIK İZLEME DEĞERLENDİRME FAALİYET RAPORU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6 AYLIK İZLEME DEĞERLENDİRME FAALİYET RAPORU T.C. PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI Cengiz Topel İlkokulu Müdürlüğü CENGİZ TOPEL İLKOKULU 2015-2019 STRATEJİK PLAN 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6 AYLIK İZLEME DEĞERLENDİRME FAALİYET RAPORU Cengiz Topel İlkokulu

Detaylı

KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Müdürlüğümüze yapılan Taahhüt,

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KIRŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KIRŞEHİR Sayı : Konu : 2012-2013 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Çalışma Takvimi T.C.

Detaylı

Yeni Düzenlemeler Doğrultusunda Kamu İhaleleri Kapsamında Taşıt Kiralamalarından KDV Tevfikatı Yapılacak mıdır?

Yeni Düzenlemeler Doğrultusunda Kamu İhaleleri Kapsamında Taşıt Kiralamalarından KDV Tevfikatı Yapılacak mıdır? Yeni Düzenlemeler Doğrultusunda Kamu İhaleleri Kapsamında Taşıt Kiralamalarından KDV Tevfikatı Yapıl Yeni Düzenlemeler Doğrultusunda Kamu İhaleleri Kapsamında Taşıt Kiralamalarından KDV Tevfikatı Yapılacak

Detaylı

YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 2015 YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 1 1.1. Kuruluşun Yatırımlarının Finansman Kaynakları... 1 1.2. Kuruluşun

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü)

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü) (BU BÖLÜME BELEDİYENİN ANTETİ YAZILACAK) SAYI : KONU : Çevre Kirliliğinin Giderilmesi T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü) Belediyemiz sınırları içinde oluşan ve ciddi

Detaylı

TC T.C. ULAŞTIRMA BAKANLIĞI

TC T.C. ULAŞTIRMA BAKANLIĞI TC T.C. ULAŞTIRMA BAKANLIĞI TÜRKİYE DE DEMİRYOLU TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK POLİTİKALAR Talat AYDIN Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı 1 MEVCUT TÜRK DEMİRYOLU SEKTÖRÜ ULAŞTIRMA

Detaylı

K A R A R I N Ö Z Ü Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Talebinin Plan-Bütçe Komisyonuna Sevki

K A R A R I N Ö Z Ü Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Talebinin Plan-Bütçe Komisyonuna Sevki Karar No : 56 Konusu : Yetki Verilmesi Hk. Karar Tarihi : 02/06/2015 Saati : 10:28 Evrak No : 1388 Dönemi : Haziran 2015 Geliş Tarihi : 27/05/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GERÇEKLEŞTİRİLEN YATIRIMLAR ve HEDEF YATIRIMLAR İLERLEME KTMÜ YiDB 2011 İŞLETMEYE ALINAN TESİSLER ve DEVAM EDEN İŞLER Teknoloji Merkezi

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2012 GİRİŞ : 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile; Kamu Hizmetlerinin yürütülmesinde ve bütçe uygulamasında,

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi

II. Organize Sanayi Bölgesi 2 II. Organize Sanayi Bölgesi 2.1 İmar Planı 25.08.2008 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca onaylanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız 15.09.2008 tarihinde Ankara Valiliği

Detaylı

Proje Teşvik İkramiyesi (PTİ) üst sınırları(*): (Kişinin aldığı ücretin %75 ini aşmamak kaydıyla)

Proje Teşvik İkramiyesi (PTİ) üst sınırları(*): (Kişinin aldığı ücretin %75 ini aşmamak kaydıyla) BİLİM VE TOPLUM PROJELERİ İDARİ VE MALİ ESASLARI (*) 1. AMAÇ Bilim ve Toplum Projeleri, bilginin topluma anlaşılır bir biçimde aktarılmasını, bunu yaparken de bilginin mümkün olduğunca görselleştirilerek,

Detaylı

TC ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TC ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 Genel Müdürümüz İsmail Güneş Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu nun Mersin, Niğde ve Nevşehir Programlarına İştirak Etti 02.04.2016 tarihinde Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ın ve Orman

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: Dilekçe, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: Dilekçe, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU KARAYAZI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO: HİZMET ADI: BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 Ücretli öğretmen

Detaylı

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ VE KURTKÖY AKYAZI KESİMİ www.marmaraotoyolu.com KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ

Detaylı

TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KORUNAN ALANLARDA PLANLAMA SÜRECİ

TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KORUNAN ALANLARDA PLANLAMA SÜRECİ TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KORUNAN ALANLARDA PLANLAMA SÜRECİ 06 Kasım 2014, İstanbul 1 YETKİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI NIN TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA 644 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEDE

Detaylı

T.C. ULAġTIRMA, DENĠZCĠLĠK VE HABERLEġME BAKANLIĞI Karayolları Genel Müdürlüğü. Tesisler ve Bakım Dairesi BaĢkanlığı Yol Bakım Onarım ġubesi Müdürlüğü

T.C. ULAġTIRMA, DENĠZCĠLĠK VE HABERLEġME BAKANLIĞI Karayolları Genel Müdürlüğü. Tesisler ve Bakım Dairesi BaĢkanlığı Yol Bakım Onarım ġubesi Müdürlüğü T.C. ULAġTIRMA, DENĠZCĠLĠK VE HABERLEġME BAKANLIĞI Karayolları Genel Müdürlüğü Tesisler ve Bakım Dairesi BaĢkanlığı Yol Bakım Onarım ġubesi Müdürlüğü Genel Müdürlük sorumluluk ağındaki yapımı tamamlanmıģ

Detaylı

ONUNCU ULUSLARARASI ROBOT YARIŞMASI

ONUNCU ULUSLARARASI ROBOT YARIŞMASI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ONUNCU ULUSLARARASI ROBOT YARIŞMASI ROBOTİNO (HAREKETLİ) KATEGORİSİ 2016 - GAZİANTEP Robotino (Hareketli Robotlar) Yarışma Kuralları

Detaylı

2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 1. Genel Değerlendirme 1.1 Kuruluşun Yatırımlarını Finansman Kaynakları: Üniversitemiz, 5018 sayılı Kanun a ekli II Sayılı Özel Bütçeli İdareler

Detaylı

Kurumsal. Projeler. İletişim

Kurumsal. Projeler. İletişim Kurumsal Projeler İletişim KURUMSAL HAKKIMIZDA Başarılarla dolu zirve yolculuğuna 1998 yılında ALTINOK İNŞAAT temelimiz güçlü gelenek, hedefimiz mutlu gelecek sloganını ilke edinerek, geleceğe doğru attığı

Detaylı

TEYİT İŞLEMLERİ İSTATİSTİKLERİ

TEYİT İŞLEMLERİ İSTATİSTİKLERİ TEYİT İŞLEMLERİ İSTATİSTİKLERİ DÖNEM 2006 Yılı I. Çeyrek HAZIRLAYAN ONAY İSİM-UNVAN İMZA TARİH Alp SARPAY Araştırmacı 14.04.2006 Yakup KILIÇ Kamu İhale Uzmanı 14.04.2006 Birol TERLEMEZ İstatistik ve Sicil

Detaylı

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Norm Kadro ilke

Detaylı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ STRATEJİK PLAN YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel İlkeler

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ STRATEJİK PLAN YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel İlkeler T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ STRATEJİK PLAN YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel İlkeler Amaç Madde 1- (1) Bu yönerge Üniversitenin; misyon, vizyon ve temel değerlerinin

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ YOL ve ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİK İŞLER 1- Proje Yaklaşık Maliyet ASFALT EKİBİ 1-1. Kat Asfalt Ekibi 2-2. Kat Asfalt Ekibi 3- Sıkıştırma 4- Büz Ekibi 5- Sanat Yapıları YAMA EKİBİ 1- Sıkıştırma

Detaylı

AĞUSTOS 2013 2013 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com

AĞUSTOS 2013 2013 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com AĞUSTOS 2013 2013 SAYI SAaYI:31 33 ELAMAN MI ARIYORSUNUZ? www.fethiyekariyer.com AKİF ARICAN DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, 30 Ağustos

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe Ve Performans Programı Şube Müdürlüğü HASSAS GÖREV TESPİT FORMU. Yüksek. Yüksek

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe Ve Performans Programı Şube Müdürlüğü HASSAS GÖREV TESPİT FORMU. Yüksek. Yüksek Bütçe Ve Performans Programı Şube Müdürlüğü -Ödenek talep ve gönderme belgelerinin zamanında yapılmaması nedeni ile Bütçe Uygulamaları (Yıllık bütçe giderlerin faize düşmesi, ödeneklerinin etkin ve verimli

Detaylı

Türkiye Elektrik Piyasasının Geleceği Serbestleşen Bir Piyasa İçin Olası Gelecek Senaryoları

Türkiye Elektrik Piyasasının Geleceği Serbestleşen Bir Piyasa İçin Olası Gelecek Senaryoları Türkiye Elektrik Piyasasının Geleceği Serbestleşen Bir Piyasa İçin Olası Gelecek Senaryoları Haziran 2011 Uygar Yörük Ortak I Danışmanlık I Enerji ve Doğal Kaynaklar Piyasanın Kısa Vadedeki Öngörülen Gelişimi

Detaylı

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yaz okulu eğitimöğretimine

Detaylı

Karayolları Genel Müdürü. Uzunluğumuz 2023 Yılına Kadar

Karayolları Genel Müdürü. Uzunluğumuz 2023 Yılına Kadar söyleşi Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal: Toplam Tünel Uzunluğumuz 2023 Yılına Kadar 700 Kilometreyi Bulacak Ülkemizde devam eden tünel projelerinin büyük bir kısmı karayolları bünyesinde inşa edilmektedir.

Detaylı

KAMU İHALE KURUMU KAMU ALIMLARI İZLEME RAPORU

KAMU İHALE KURUMU KAMU ALIMLARI İZLEME RAPORU KAMU İHALE KURUMU KAMU ALIMLARI İZLEME RAPORU 2015 Dönem 01.01.2015-31.12.2015 KURUMSAL GELİŞİM VE ARAŞTIRMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI MART 2016 - ANKARA ÖNSÖZ 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 53 üncü maddesi

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI. :Türk Telekom Referans Ortak Yerleşim ve Tesis Paylaşımı Teklifi.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI. :Türk Telekom Referans Ortak Yerleşim ve Tesis Paylaşımı Teklifi. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi :14.07.2010 Karar No :2010/DK-07/416 Gündem Konusu :Türk Telekom Referans Ortak Yerleşim ve Tesis Paylaşımı Teklifi. KARAR : Elektronik haberleşme

Detaylı

TRAFĠK YÖNETĠM SĠSTEMĠNĠN (TYS) GENĠġLETĠLMESĠ VE TIR OTOPARKI BĠLGĠLENDĠRME SĠSTEMĠNĠN KURULUMU YAPTIRILACAKTIR

TRAFĠK YÖNETĠM SĠSTEMĠNĠN (TYS) GENĠġLETĠLMESĠ VE TIR OTOPARKI BĠLGĠLENDĠRME SĠSTEMĠNĠN KURULUMU YAPTIRILACAKTIR TRAFĠK YÖNETĠM SĠSTEMĠNĠN (TYS) GENĠġLETĠLMESĠ VE TIR OTOPARKI BĠLGĠLENDĠRME SĠSTEMĠNĠN KURULUMU YAPTIRILACAKTIR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-1.BÖLGE ĠSTANBUL DĠĞER ÖZEL BÜTÇELĠ KURULUġLAR KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

YATIRIM İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

YATIRIM İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU YATIRIM İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 2015 İÇİNDEKİLER 1- Genel Değerlendirme 2 1.1- Kuruluşun Yatırımlarının Finansman Kaynakları: 2 1.2- Kuruluşun Mevcut Üretim/ Hizmet Kapasitesi: 2 1.3-2015 Yılı Yatırımlarıyla

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 ANTALYA I. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GİDERLERİNİN

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ 211 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 211 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İ Ç İ N D E K İ L E R Sayfa No SUNUŞ 3 GİRİŞ 4 I-OCAK-HAZİRAN 211 DÖNEMİ BÜTÇE

Detaylı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE VE PERFORMANS PROGRAMI YÖNERGESİ

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE VE PERFORMANS PROGRAMI YÖNERGESİ T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI BÜTÇE VE PERFORMANS PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde(1)- (1)Bu Yönergenin amacı; Strateji Geliştirme

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2016 1 GENEL DEĞERLENDİRME... 1-3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ FİNANSMAN

Detaylı

1. GENEL DEĞERLENDĠRME...

1. GENEL DEĞERLENDĠRME... ĠÇĠNDEKĠLER 1. GENEL DEĞERLENDĠRME... 3 1.1- Kuruluşun Yatırımlarının Finansman Kaynakları... 3 1.2- Kuruluşun Mevcut Hizmet Kapasitesi... 4 1.3-2016 Yılı Yatırımlarıyla Hedeflenen ve Gerçekleşen Kapasite

Detaylı

AYBERK ÖZCAN, ASMÜD Yönetim Kurulu Başkanı KARAYOLLARININ MEVCUT VE GELECEKTEKİ DURUMUNA ASFALT SEKTÖRÜNÜN BAKIŞI

AYBERK ÖZCAN, ASMÜD Yönetim Kurulu Başkanı KARAYOLLARININ MEVCUT VE GELECEKTEKİ DURUMUNA ASFALT SEKTÖRÜNÜN BAKIŞI AYBERK ÖZCAN, ASMÜD Yönetim Kurulu Başkanı KARAYOLLARININ MEVCUT VE GELECEKTEKİ DURUMUNA ASFALT SEKTÖRÜNÜN BAKIŞI YOL/ASFALT SEKTÖRÜNÜN BAKIŞ AÇISIYLA KARAYOLLARI ; Ülkemizde yol ve asfalt sektörünü temsil

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM Halk Eğitim / ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KONU Açık Ortaokul Birinci

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı 2015 1 1. GENEL DEĞERLENDİRME 1.1. Kuruluşun Yatırımlarını Finansman Kaynakları:

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Mali Hizmetler Daire Başkanlığı SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesinde Genel yönetim

Detaylı

5.37. HEMZEMİN GEÇİTLERDE GÜVENLİK OTOMASYONU

5.37. HEMZEMİN GEÇİTLERDE GÜVENLİK OTOMASYONU 5.37. HEMZEMİN GEÇİTLERDE GÜVENLİK OTOMASYONU Prof. Dr. Asaf VAROL avarol@firat.edu.tr GİRİŞ Yaşamının önemli bir parçası haline gelen otomasyon sistemleri ile sürekli karşılaşmaktayız. Otomasyon sistemleri

Detaylı

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı. 1. İhale İnşaat Grubu İş Akış Şeması :

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı. 1. İhale İnşaat Grubu İş Akış Şeması : Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 1. İhale İnşaat Grubu İş Akış Şeması : Proje Grubunun Yaptığı veya Denetlediği Mimari Projenin Statik olarak denetlenmesi İnşaat grubu olarak yapılan değişikliklerin

Detaylı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI 3. DÖNEM YATIRIM RAPORU 10 EKİM 2017 YATIRIMCI KURULUŞ DÖNEM RAPORU 1- YATIRIM DÖNEMİ : 2017 Yılı 3. Dönem 2- YATIRIMCI KURULUŞUN ADI : ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ 3-

Detaylı

SONDAJ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

SONDAJ DAİRESİ BAŞKANLIĞI MADEN TETKĠK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SONDAJ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2008 6 AYLIK FAALİYET RAPORU ( 01.01.2008-30.06.2008) SONDAJ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI 2008 1. 6 AYLIK FAALĠYET RAPORU I GENEL BĠLGĠLER Ülkemizde

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 2014 YILI ÇALIŞMA RAPORU

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 2014 YILI ÇALIŞMA RAPORU T.C. SAMSUN VALİLİĞİ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 2014 YILI ÇALIŞMA RAPORU Şubat 2015 TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI A- 3083 Sayılı Sulama Alanlarında Arazi

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ NO OKUL/KURUM/ KURUL/İŞLEM 1 TARİH 21 Temmuz - 12 Eylül 2014 01 Eylül - 26 Eylül 2014 Örgün ve Yaygın Eğitim nda 2 01 Eylül 2014, Pazartesi Öğretmenlerin Göreve Başlaması 3 Eğitim 4 5 6 7 9 10 8 Okul Öncesi

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2012 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2012 yılında

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) RAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİSİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -35 RAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİSİ AMAÇ Bu

Detaylı

2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik

2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik Resmi Gazete Tarihi: 21/08/1981 Resmi Gazete Sayısı: 17435 İçişleri Bakanlığından:

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :24/02/2016-6277 İZMİR

Detaylı

RİZE İLİ, MERKEZ İLÇESİ, KIYI VE DOLGU DÜZENLEME ALANI AÇIKLAMA RAPORU

RİZE İLİ, MERKEZ İLÇESİ, KIYI VE DOLGU DÜZENLEME ALANI AÇIKLAMA RAPORU RİZE İLİ, MERKEZ İLÇESİ, KIYI VE DOLGU DÜZENLEME ALANI 1. ETAP 1/1000 ÖLÇEKLİ İLAVE + REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU İÇİNDEKİLER 1) GENEL KAVRAMLAR... 3 1.1) Genel Tanım... 3 2) PLANLAMA

Detaylı

KAMULAŞTIRMA AKIŞ DİYAGRAMI

KAMULAŞTIRMA AKIŞ DİYAGRAMI 8. MADDE KAMULAŞTIRMA AKIŞ DİYAGRAMI (6-8 Ay) PLAN KYK-KİBK DEĞERLEME U Z L A Ş M A EL ATMA 27. MADDE 27. MD BİLİRKİŞİ RAPORU Bakan. K. Kararı ile Dosya Tanzimi Dava Açma ve Karar Süreleri Dahil (3-4 Ay)

Detaylı

BELGE DÜZENLENİRKEN UYULMASI GEREKEN HUSUSLAR

BELGE DÜZENLENİRKEN UYULMASI GEREKEN HUSUSLAR TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI ŞUBE VE TEMSİLCİLİKLERİNDE DÜZENLENECEK BELGELER VE DÜZENLEME ESASLARI (Yönetim Kurulu 01 Kasım 2014-12/714 ve 05 Eyül 2015-27/1583) DÜZENLENECEK BELGE TÜRLERİ 1. Üye Tanıtım

Detaylı

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2015

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2015 T.C. ARTVİN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2015 http://artvin.meb.gov.tr/ 1 Başvuru Süresi Görevlendirme Süreci 03

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI İÇANADOLU BÖLGESİNİN 11 İLİNDEKİ YATIRIM FAALİYETLERİ BÖLGESEL TOPLANTISI

T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI İÇANADOLU BÖLGESİNİN 11 İLİNDEKİ YATIRIM FAALİYETLERİ BÖLGESEL TOPLANTISI T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI İÇANADOLU BÖLGESİNİN 11 İLİNDEKİ YATIRIM FAALİYETLERİ BÖLGESEL TOPLANTISI Prof. Dr. Veysel EROĞLU Çevre ve Orman Bakanı 13 Ağustos 2009 - Konya 1 İÇANADOLU İLLERİ 2 KONYA

Detaylı

2015 Yılında Yapılan Değişiklikler

2015 Yılında Yapılan Değişiklikler T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü KAMU İHALE KANUNU EĞİTİMİ 2015 Yılında Yapılan Değişiklikler İhalelerin 3 yıllık olarak yapılması Genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerinin,

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞININ GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam Amaç MADDE 1- Bu Yönerge nin amacı; Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme

Detaylı

HUZURLU OKUL HUZURLU TOPLUM PROJESİ KARS

HUZURLU OKUL HUZURLU TOPLUM PROJESİ KARS HUZURLU OKUL HUZURLU TOPLUM PROJESİ KARS Huzurlu Okul Huzurlu Toplum PROJENİN AMACI Huzurlu Okul Huzurlu Toplum Projesi ile Kars ta yaşayan 0-17 yaş arasındaki çocukların karşılaştığı problemlerin, yetişkinlerle

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ REEL SEKTÖR (KOBİ) KREDİLERİ İZLEME RAPORU (2010)

T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ REEL SEKTÖR (KOBİ) KREDİLERİ İZLEME RAPORU (2010) T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ REEL SEKTÖR (KOBİ) KREDİLERİ İZLEME RAPORU (2010) Aralık, 2012 i İÇİNDEKİLER BÖLÜM I... 1 GİRİŞ... 1 KOBİ FİNANSMANI AMACIYLA

Detaylı

SUNUM İÇERİĞİ GİRİŞ AFET YÖNETİM MERKEZİNİN KURULMASI İHBARLAR VE İŞLEYİŞ AFETİN ETKİLERİ SONUÇ VE ÖNERİLER

SUNUM İÇERİĞİ GİRİŞ AFET YÖNETİM MERKEZİNİN KURULMASI İHBARLAR VE İŞLEYİŞ AFETİN ETKİLERİ SONUÇ VE ÖNERİLER 67. TÜRKİYE JEOLOJİ KURULTAYI 1 4-1 8 N İ S A N 2 0 1 4 A N K A R A 9 TEMMUZ 2012 DE SAMSUN DA YAŞANAN BÖLGESEL AFETLERİN YÖNETİMİ Aytek ERSAN, Levent UÇARLI, Emre ÇOŞKUNLU, Yusuf AYSU, Kıvanç ÇALIŞKAN,

Detaylı