ARMADA PROGRAM KURULUMU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ARMADA PROGRAM KURULUMU"

Transkript

1 ARMADA PROGRAM KURULUMU Önemli Not! Öncelikle ARMADA programını kuracağınız bilgisayarda.net 3.5 kurulu olma zorundadır..net 3.5 kurulu değil ise; adresinden indirebilirsiniz. Armada.exe yi çalıştırınız. Programın kurulacagı klasör seçilir Armada programını kurulumunda satın almış olduğunuz lisansa göre; Satış/alış seçilerek kurulursa hem alış işlemleri hem satış işlemleri yapabilirsiniz. Satış; olarak kurulursa sadece satış işlemleri yapılabilir. Alış ; seçilerek kurulursa sadece alış işlemleri yapılabilir.

2 Sunucu bilgileri Burada girilecek olan IP, winceserver.exe sunucu programının çalışacağı bilgisayarın IP adresi yazılır. Portu degiştirmeyiniz. NEXT tuşuna basınız. Veri Tabanı Bağlantı Bilgileri Sunucu Armada programı için açılacak olan databasenin SQL sunucu sunun kurulu olduğu bilgisayarın IP si yazılır. (kurulum SQL serverın olduğu makineye kuruluyorsa sunucuyu değiştirmeyiniz.) SQL kullanıcısı verilir. (Vegawin kurulumundaki SQL kullanıcı adı ve şifresi verilmelidir.) SQL şifresi verilir Veri tabanı ismini ARMADA olarak veriniz. NEXT tuşuna basınız. Finish tuşuna basarak kurulumu bitiriniz.

3 ARMADA CEYÖNETİM KULLANIMI Programı kurduğumuz C:\Vegawin\Armada adresine gidiniz Activate.exe çalıştırarak Programı Install ediniz. Install tamamlandıktan sonra Ceyonetim.exe çalıştırılır Programı kullanmaya başlamadan önce mutlaka Vegawin tarafında ŞUBE-KASA-DEPO- PERSONEL-BANKA tanımları yapılmalıdır. Stok kartlarında tüm stoklar KDV Dahil yada KDV Hariç olmalıdır. Stok Kartlarında Alış Fiyatı, Satış Fiyatı1-2-3, Envanter Rakamlarında, Çarpan Alanında vb. alanlarda anormal rakamlar olmamalı. Cari Bakiyelerinde Anormal rakamlar olmamalı. (Peşin Cari kart dahil) Şube, Kasa tanımlarında aynı isimler ve uzun bilgiler olmamalı. TANIMLAR Öncelikle Vagawin programında kullanılan database seçilir.

4 AYARLAR: Vegawinde çalışılacak Veri Tabanı, Firma, Dönem seçilir. Sunucu; El terminale Kdv dahil ; Stok kartındaki fiyatlar dan KDV HARİÇ olanlar El Terminaline gönderilecek demektir. Kdv dahil ; Stok kartındaki fiyatlar dan KDV DAHİL olanlar El Terminaline gönderilecek demektir. Alıcıları Aktar ; Vegawin tarafında tanımlı cari kartlardan Firma Tipi Alıcı olanlar El Terminaline gönderilecek demektir. Satıcıları Aktar ; Vegawin tarafında tanımlı cari kartlardan Firma Tipi Alıcı olanlar El Terminaline gönderilecek demektir. Alıcıları-Satıcıları Aktar ; Vegawin tarafında tanımlı cari kartlardan Firma Tipi Alıcı olanlar El Terminaline gönderilecek demektir. Ekstre Aktar ; Firmaların Hesap Ekstresini el terminaline gönderir. Bu işlemi yaparken Ekstre başlangıç tarihini baz alır. Belge Yazımda Unvan Kullan ; Yazıcı çıktısında Vegawin tarafındaki Firma Adının mı yoksa Unvan alanının mı yazdırılacağı buradan seçilir. Varsayılan Stok Kodu ; El terminalinden gelen stok bilgisinde, Vegawin tarafında bulunamayan olur ise burada belirtilen stok koduna işlem yapacaktır. Protokol Tipi ; Protokol Var ise işlem yaparken protokol uygulamasını eğer yok ise tanımlanan anlaşmadaki bilgileri göre hareket etmesini belirtiyor. Logo 1 ve Logo 2 alanı Yazıcı çıktısında sabit olarak Firma Bilgileri isteniyor ise kullanılacak alandır. Vegawin tarafında tanımlı Stok Kartlarından Stok Tipi Ticari Mal olanlar El Terminaline doğrudan ( ayrıca işaretlemeğe gerek kalmaksızın ) gönderilir. El Terminaline Stok Tipi Ticari Mal olanların yanısıra diğer stok tiplerinden Stok gönderilecek ise, Sağ tarafda Stok Kart Tipleri listesinden işaretleme yapılır. Kaydet işleminden sonra ilk yapılması gereken işlem YÜKLEMELER olmak zorundadır. BU İŞLEMLERDEN SONRA BİR SONRAKİ AŞAMA İŞLEMLER BÖLÜMÜNDEN YÜKLEMELERDİR.

5 İŞLEMLER YÜKLEMELER : Vegawinden Aktar ; Vegawin den Armada Veritabanına gerekli data lar taşınır ( Cari Kartlar-Stok Kartları-Satış Protokolleri ( Satın Alma Programındaki Satış Anlaşmaları ) -Personel-Depo-Şube- Kasa bilgileri ) Şimdi tekrar TANIMLAR alanına dönebiliriz. TANIMLAR ROTALAR : El terminaline yüklenecek Cari Kartlar belirlenir. Yeni ; Öncelikle Rota adı belirlenir. Firmalar ;Bu rotada kullanılacak Cari Kartlar seçilir. tanımlanır.

6 Sıra No ; Default olarak sıfır ( 0 ) gelir. Müşteriye ziyaret sıra zorunluluğu yoktur Sıra No ; Müşteriye ziyaret sıra zorunluluğu olması ( Rota Kullanılsın) istenecek ise her Firma sıra numarası olarak sıralandırılır. Alt Kartlar ; Eğer Firmanın Alt kartları var ise rota içerisinde Alt kartların seçilmesi mümkündür. Hangi Alt kartlar seçili ise onlar el terminaline gidecek anlamını taşır.

7 ELTERMİNALLERİ Kullanılacak El terminaline ilişkin tanımlama yapılır. Çalışma Şekli ; Bu el terminalinin yetkileri belirlenmiş olur Normal ; Hiçbir yetki kısıtlaması olmaksızın İskontosuz ; İskonto yapılamaz Rota Mecburi ; Rota sırasına uyulması zorunludur İskontosuz-Rota Mecburi ; İskonto yapılamaz ve Rota sırasına uyulması zorunludur Şube Fiyat Adı ; El terminalinde kullanılacak Fiyat adı ve fiyat bumarası seçilir. Buradaki seçilen fiyat eğer Cari kartta fiyat yok ise ve anlaşma-protokol yok ise geçerlidir. Şifre ; El terminalinde programı açarken gelecek olan şifre. Rota Filtre ; El terminalinde kullanılacak olan rotaları gruplama için kullanılır. Buraya girilen bilgi içerir mantığı ile çalışmaktadır. Bu nedenle buraya yazılan karakteri içeren Rotalar el terminaline gidecek demektir. Rota Grup ; Rota filtre alanına yazılan değer ile başlayan tüm rotalar el terminaline gönderilir. Rota Kullan ; Sadece rota alanında yazan rota el terminaline gönderilir. Serbest ; Tüm cariler gönderilir. Özel Kod Filtre ; Stok kartlarında Özel Kodu X alanında, Özel Kodu Şu olan stok kartlarını el terminaline gönder. Cari Özel Kod Filtre ; Cari Özel Kodu X alanında, Özel Kodu Şu olan carileri el terminaline gönder. Sadece Anlaşmadaki Ürünler Satılsın ; Seçilen carinin Vegawin tarafında anlaşması var ise sadece o anlaşma içerisindeki stok listesi ve fiyatlar gelecek demektir. Olmayan Ürünler Satılmasın ; Envanterde olmayan ürünlerin satılamamasını ve stok listesine gelmemesini sağlar.eğer Ürünün barkodu okutulur ise satılmasına izin verir. Yeni Stok Kartı ; El terminalinde stok kartını online ve offline olarak açmayı sağlar. Alış faturasında ürün bulunamadığında seçenek olarak gelir. Yeni Cari Kart ; Seçilen carinin Vegawin tarafında anlaşması var ise sadece o anlaşma içerisindeki stok listesi ve fiyatlar gelecek demektir. Fiyat Değiştirebilir ; El terminalinde Ürünlerin satış fiyatını değiştirmeyi sağlar. Ancak El terminalinde ayarlı olan fiyat değiştirilebilir. Tahsilat İade Yapamaz ; Tahsilat ve İade ile ilgili işlemleri pasif duruma getirir. Depo Değiştirebilir ; El terminalinde Zimmet belgeleri, Depo Hareket, Depo Gönderim ve Depo Kabul Belgelerinde El terminalinin DEPO bilgisini değiştirerek işlem yapmaya olanak sağlar. Depo Değiştirebilir Tüm Belgeler ; El terminalinde tüm belgelerde El terminalinin DEPO bilgisini değiştirerek işlem yapmaya olanak sağlar.

8 ŞABLONLAR El terminalinde kullanılacak belgelerin dizaynları yapılır. Burada önemli olan unsur Genel bilgilerde girmiş olduğunuz Sayfa Genişliği ve Sayfa Yüksekliği değerlerini seçeceğiniz alanlarda geçmemeniz gerekir. Örnek; Sayfa Genişliği:40 Sayfa Yüksekliği: 60 Satır Sayısı : 1 (Her hareket satırı için bırakılacak alan max:2 olur.) Yan tarafta Boy olan alan 39 u geçmemesi gerekir.ancak bu Kolon alanı 1 olan değerler için geçerlidir. Eğer Kolon 5 olsaydı Boy alanına 35 yazmamız gerekirdi.

9 HARCAMA TİPLERİ HARCAMA TİPLERİ: Muhtemel yapılabilecek Harcama isimleri tanımlanır. Bunlar Armada programında Rapor olarak listelenir. Vegawin tarafına aktarılmaz. Kaydet işleminden sonra tekrar İŞLEMLER bölümüne dönmek zorundayız.

10 İŞLEMLER YÜKLEMELER : Daha önceki safhalarda Vegawinden Aktar işlemini yapmış idik. [ Vegawin veritabanından ( Cari Kartlar-Stok Kartları-Satış Protokolleri ( Satın Alma Programındaki Satış Anlaşmaları ) -Personel-Depo-Şube-Kasa bilgileri ) gerekli datalar ] Aktarım Dosyası Oluştur ; Vegawin veri tabanından ARMADA veri tabanına gelen datalar EL TERMİNALİ ne yüklenmek üzere gerekli dosyalar oluşturulur. Dosya İncele ; EL TERMİNALİ ne yüklenmek üzere oluşturulan dosyalar kontrol amaçlı incelenebilir. Verileri Cihaza Yükle ; EL TERMİNALİ ne yüklenmek üzere oluşturulan dosyalar EL TERMİNALİ ne yüklenir işaretlenebilir. İşaretlemek şart değildir. veri dosyası sıkıştırıl sın ; El terminaline gönderilecek data çok büyükse ( MB ise ) İrsaliye No İrsaliye Tarihi ; El terminalinde Belge yazdırılırken irsaliye bilgileri yazdırılması gerekiyor ise bu bilgileri doldurmak gerekir. CİHAZDAN DOSYAYA AKTAR ; Gün sonunda satış elemanı işyerine döndüğünde, el terminalindeki bilgilerin bilgisayara ( ARMADA VERİ TABANINA ) aktarılması için kullanılır. ARMADA VERİ TABANINA aktarımdan sonra Vegawin veritabanına aktarmak için İşlemler\Aktarımlar bölümü kullanılacaktır. ON LINE iletişim kullanılıyor ise bu adımı kullanmağa ( CİHAZDAN DOSYAYA AKTAR ) gerek yoktur. CİHAZDAN DOSYA SİL ; El terminalindeki bilgilerin ( datanın ) tamamen silinmesini sağlar.(armada programı silinmez) İŞLEMLEM

11 AKTARIMLAR El terminalinden alınan satış bilgilerini vegawin e aktarmak içim kullanılır. Aktarım Durumu ; Eğer 0 ise aktarım yapılamadı demektir. Eğer 1 ise aktarım başarılı oldu demektir. Yükle ; Eğer el terminalindeki veri yerine başka firmanın (yada müşterinin) vgwince.mam dosyasını almak gerekir ise buradan yapılır. Aktar ; Vegawin programına aktarım işlemini yapar. Terminal Belgeler ; Seçili dosyanın içindeki belgelerin neler olduğunu gösterir.

12 EL TERMİNALİNE PROGRAM KURULUMU EL TERMİNALİNDE ÇALIŞABİLMEK İÇİN HERŞEYDEN ÖNCE,EL TERMİNALİNE ARMADA PROGRAMIMIZI KURMAMIZ GEREKMEKTEDİR. Öncelikle El Terminali üzerinde Flas disk bölümüne veroute adında klasör açılmalıdır Daha sonra C: \Vegawin\armada\elterminali\*.* tüm dosyalar (El Terminaline kurulması gerekli programlar) El terminalinde Flasdik\veroute bölümüne kopyalanır. EL TERMİNALİMİZ HAZIR İSE BİLGİSAYARIMIZ ÜZERİNDE PROGRAMIMIZ ARACILIĞI İLE İŞLEMLER YÜKLEMELER VERİLERİ CİHAZA YÜKLE ; EL TERMİNALİ ne yüklenmek üzere oluşturulan dosyalar EL TERMİNALİ ne yüklenir CİHAZDAN DOSYA SİL ; El terminalindeki bilgilerin ( datanın ) tamamen silinmesini sağlar.(armada programı silinmez)

13 ONLİNE ÇALIŞMA Bilgisayardan El Termianline veri aktarımı ve El Terminalinden Bilgisayar a veri aktarımının ON LINE olması isteniyor ise Yapılması gerekenler!... Bilgisayar tarafında ARMADA programının kurulu olduğu adresteki C: \Vegawin\armada\vinceserver.exe çalıştırılır. Bu program sürekli çalışır durumda olmak zorundadır. EĞER CİHAZ GPS VEYA BİR AĞ ÜZERİNDEN İNTERNETE ÇIKIYOR İSE ; CİHAZ ÜZERİNDE YAPABİLECEĞİMİZ VERİ GÜNCELLEMELERİ NELERDİR? Program Güncelle : El Terminali üzerinde kurulu olan ARMADA programının version güncellemesi yapılır. Stokları Al : ARMADA veri tabanındaki STOK BİLGİLERİNİ EL TERMİNALİ ÜZERİNE ALIR. ( Yeni açılan ya da fiyatı değişen stok kartları ) Carileri Al : ARMADA veri tabanındaki CARİ BİLGİLERİ EL TERMİNALİ ÜZERİNE ALIR. Belge Gönder : EL TERMİNALİ ÜZERİNDE YAPILAN İŞLEMLER DOĞRUDAN VEGAWIN VERİTABANINA GÖNDERİR. Envanter Güncelle : El terminalinde kullanılan deponun Envanterini Vegawin programından alır. Protokolleri Al : Vegawin veritabanındaki Protokolleri ( Satın Alma Programındaki Satış Anlaşmaları ) ni EL TERMİNALİ ÜZERİNE ALIR.

14 GENEL AYARLAR GENEL AYARLAR SAKLANDIĞI DOSYAMIZ C:\vegawin\armada\wince.ini DOSYASIDIR. C:\vegawin\armada\wince.ini Edit edildiğinde aşagıdaki gibi görülür. Db ; Armada Database bilgileri kurulum esnasında girilen bilgiler. port ; Port 4532 sabit kalacak. Server IP ; Winceserver.exe programının çalışacağ IP, el terminali bu IP ile bağlantı gönderecektir. Flashdisk; El terminalinde programın hangi disk üzerinde olduğu buradan tanımlanır. Güncellemesüresi; Vegawin programından Armada Data üzerine kaç dakikada bir bilgileri otomatik çekeceği buradan belirlenir. Etiket Modu; Sunucu sadece Etiket basmak için kurulmuş ise bu alan 1 yapılır. Auto margin ; Sunucu üzerindeki yazıcıdan yazdırılırken sayfa kenarında boşluk bırakmak için off yapılır. etiket ; Sunucu üzerindeki yazıcıdan etiket çıktısı alınacağında hangi yazıcıdan yazdırılacağını buradan seçiyoruz. Belge21; Sunucu üzerindeki yazıcıdan çıktı alınacağında hangi belgenin hangi yazıcıdan yazdırılacağını buradan seçiyoruz. Burada (21) olarak belirtilen belge tipi olarak geçer. Diğer Belgeler içinde ayrı tanım yapılması gerekir. Yazıboyu21; Sunucu üzerindeki yazıcıdan çıktı alınacağında çıktıdaki yazı boyunun kaç karakter olacağı buradan tanımlanır. Burada (21) olarak belirtilen belge tipi olarak geçer. Diğer belge tipleri içinde ayrıca tanım yapılması gerekir. Not: Belge Numaraları Armada/Terminal Altında BelgeNo isimli dosyada vardır. Oradan alabilirsiniz.

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri LOGO PROGRAM KURULUMU VE AYARLARI Logo programlarının yüklemesi için kullanılacak,setup dosyaları ftp://download.logo.com.tr/ adresinden indirilerek yapılır. Örneğin Kobi ürünleri için; ftp://download.logo.com.tr/windows/kobi/guncel/go_plus/klasöründen

Detaylı

SysMondPOS Kurulum ve Kullanım Klavuzu

SysMondPOS Kurulum ve Kullanım Klavuzu SysMondPOS Kurulum ve Kullanım Klavuzu Murat YALÇINSOY Ayhan UYSAL www.sysmond.com.tr [30.11.2012] Revizyon No: 0 İçindekiler SYSPCPOS KURULUM KLAVUZU... 3 SysPCPOS Ayarları... 3 SysMOND Ayarları ve Tanımlamaları...

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu SQL Bağlantı Bilgileri Server : Kullanıcısı : Şifre : Veri Tabanı : LOGO ürünü veri tabanının barındırıldığı MS SQL sunucu adı. LOGO ürünü veri tabanına bağlantı

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır.

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. BA&BS MUTABAKAT PROGRAMI Kurulumu 1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. 3. Server ayarlarının yapılacağı pencere açılır. 3.1 Server Adı\instance

Detaylı

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO Windows Ürünleri için Online Mutabakat LOGO Java Ürünleri için Online Mutabakat Microsoft Excel veri kaynağı için Online Mutabakat Microsoft SQL Server

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI ANKET YÖNETİMİ. Kurum tarafından yapılacak anketlerin hazırlandığı, yayınlandığı ve sonuçların raporlanabildiği modüldür.

DESTEK DOKÜMANI ANKET YÖNETİMİ. Kurum tarafından yapılacak anketlerin hazırlandığı, yayınlandığı ve sonuçların raporlanabildiği modüldür. Bölüm ANKET YÖNETİMİ Kurum tarafından yapılacak anketlerin hazırlandığı, yayınlandığı ve sonuçların raporlanabildiği modüldür. Anket uygulaması için aşağıdaki işlem adımlarını uygulamak gerekmektedir.

Detaylı

SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı

SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı Kurulum 1. SQL Uyarı.zip dosyası açılır. 2. SQL Uyarı.exe programı çalıştırılır. 3. Üstteki ekran açılır ok. Butonuna basılır. 4. Ayarlar ekranı seçilir. 4.1 Server

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

18 Ekim Programlarımız ile Uyumlu Olan Yazar Kasa Modelleri. Profilo VX 680 E-1 Profilo YK-8200 Farex FR-8300 Telestar TLS-8100

18 Ekim Programlarımız ile Uyumlu Olan Yazar Kasa Modelleri. Profilo VX 680 E-1 Profilo YK-8200 Farex FR-8300 Telestar TLS-8100 18 Ekim 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖDEME KAYDEDİCİ CİHAZLAR (E-Data / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu

Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu Kets DocPlace Kurulumu Öncesinde Yapılması Gereken İşlemler Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 veya daha yeni işletim sistemlerinde Programlar

Detaylı

SysPOS KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU. www.sysmond.com.tr MERT YAZILIM LTD. ŞTİ. Erkan GÖZEN [10.09.2015] Revizyon No: 0

SysPOS KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU. www.sysmond.com.tr MERT YAZILIM LTD. ŞTİ. Erkan GÖZEN [10.09.2015] Revizyon No: 0 SysPOS KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU MERT YAZILIM LTD. ŞTİ. Erkan GÖZEN www.sysmond.com.tr [10.09.2015] 1 Revizyon No: 0 İçindekiler SysPOS Kurulumu Ve Kullanımı... Kurulum Kılavuzu... SysPOS Ayarları...

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

RPMNET WOLVOX REPORTER

RPMNET WOLVOX REPORTER RPMNET WOLVOX REPORTER TANITIM : EFAR YAZILIM LTD.STI Tarafından Geliştirilen EFAR Wolvox Reporter AKINSOFT Wolvox Kullanıcılarının Android İşletim Sistemi Yüklü Cep Telefonlarından Online Olarak Kullandıkları

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

LOGO Online Mutabakat ve Finans Süreç Yönetimi. ARTI BİLİŞİM ve DESTEK HİZMETLERİ

LOGO Online Mutabakat ve Finans Süreç Yönetimi. ARTI BİLİŞİM ve DESTEK HİZMETLERİ LOGO Online Mutabakat ve Finans Süreç Yönetimi ARTI BİLİŞİM ve DESTEK HİZMETLERİ AYARLAR EKRANI FORM BA / BS İŞLEM MERKEZİ MÜŞTERİYE GİDEN / BS / MAİL EKRANI Müşteriye giden / BS / Kaşeli Mail Ekranı Müşterinin

Detaylı

Her iki yöntemde de, istenildiği kadar fiş kaydı yapılarak el terminali (araç) içinde Stok miktarlarının istenilen değere ulaşması sağlanabilir.

Her iki yöntemde de, istenildiği kadar fiş kaydı yapılarak el terminali (araç) içinde Stok miktarlarının istenilen değere ulaşması sağlanabilir. İŞLEMLER BÖLÜMÜ CARİ KARTLAR -Yeni cari kart tanımı yapılabilir. Yeni müşteri bulan satış elemanı(plasiyer) hemen cari kart tanımlayıp, fatura veya tahsilat fişlerini kayıt edip, merkezi güncelleme de

Detaylı

13 Aralık 2007. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Raporlar. Kullanıcı Tanımlı Raporlar Bölümünden Yapabildiklerimiz

13 Aralık 2007. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Raporlar. Kullanıcı Tanımlı Raporlar Bölümünden Yapabildiklerimiz 13 Aralık 2007 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Raporlar KULLANICI TANIMLI RAPORLAR Kullanıcı Tanımlı Raporlar Bölümünden Yapabildiklerimiz Kendi isteklerinize özel rapor tasarımları

Detaylı

ORSOFT 5.22 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ KURULUMU

ORSOFT 5.22 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ KURULUMU ORSOFT 5.22 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ KURULUMU UDİSA Bilgisayar Limited Şirketi tarafından yazımı tamamlanan ve sizler için özel olarak geliştirilen bilgisayar programımızın,

Detaylı

WorkFlow. dinamo Work Flow

WorkFlow. dinamo Work Flow dinamo Work Flow 1 Ön Tanımlar Work Flow /Ön Tanımlar e-mail, sms gönderilecek alanın işaretli olmasıyla ilgili tanımlar yapılır. Her süreç adımı yaratılırken varsayılan değerler için oluşturulan tablodur.

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu ISLE IdeaSoft E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO 3, Tiger 3, Tiger 3 Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir yazılımdır.

Detaylı

NEW LOGO FUAR SİPARİŞ PAKETİ

NEW LOGO FUAR SİPARİŞ PAKETİ NEW LOGO FUAR SİPARİŞ PAKETİ Gerekli Kurulum Dosyaları 1.)Terminalden gelen siparişlerimizin Logo programına entegrasyonu için New Logo Order Transfer programı kullanılacaktır. 2-)Elterminali ile sipariş

Detaylı

NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu. Yedekleme İşlemi

NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu. Yedekleme İşlemi NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu Herhangi bir neden ile bilgisayarınızı formatlamadan önce NPratik Yazılım Verilerinizi yedeklemeniz gerekmektedir. Programı ilk defa kuruyorsanız NPratik Yazılım Kurulum

Detaylı

Yeni Nesil e-fatura 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-fatura 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-fatura 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Kasım - 2013 Yeni Nesil e-fatura Programı Program açıldığında ilk olarak kullanıcı ve veritabanı bilgilerinin girildiği sisteme giriş ekranı gelmektedir.

Detaylı

YEDEKLEME PROGRAMI KURULUM VE KULLANIMI

YEDEKLEME PROGRAMI KURULUM VE KULLANIMI YEDEKLEME PROGRAMI KURULUM VE KULLANIMI Kurulum 1..zip dosyasını açınız. 2. Açılan dosyanın içindeki Yedekleme klasörünü açınız. 3. Yedekleme.exe dosyasını açınız. 4. Üst pencerede ki ekran gözükecektir.

Detaylı

Argox Yazıcılar İçin Bartender Programı Üzerinden Etiket Tasarımı Yardım Dosyası

Argox Yazıcılar İçin Bartender Programı Üzerinden Etiket Tasarımı Yardım Dosyası Argox Yazıcılar İçin Bartender Programı Üzerinden Etiket Tasarımı Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 18.08.2017 Copyright 2017 AKINSOFT 1 - Çalışma Şekli Hakkında Kısa Bilgi AKINSOFT WOLVOX

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

VEGAWIN YENİ ÇIKARILAN MODÜL VE ÖZELLİKLERİ EXPERT VE UST PAKETLER SHOPSTAR

VEGAWIN YENİ ÇIKARILAN MODÜL VE ÖZELLİKLERİ EXPERT VE UST PAKETLER SHOPSTAR VEGAWIN YENİ ÇIKARILAN MODÜL VE ÖZELLİKLERİ EXPERT VE UST PAKETLER SHOPSTAR 1-HERŞEYDEN ÖNCE VEGAWIN TARAFINDA DEPO TANIMLARI VE ŞUBE / KASA TANIMLARI PARELEL TANIMLANMALIDIR SATIŞ PERSONELLERİ TANIMLANMALIDIR

Detaylı

@6 SERİSİ ÜRÜN KURULUMU

@6 SERİSİ ÜRÜN KURULUMU @6 SERİSİ ÜRÜN KURULUMU Ürün Grubu [X] Fusion [X] Fusion Standard [X] Entegre W3 Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu @6 Uygulama @6 serisi ürünlerin kurulum işlemleri sadece on-line internet

Detaylı

astours Turizm Taşımacılık Otomasyonu Kullanıcı Kitabı UNI-ON Bilgisayar, Yazılım ve İletişim Sistemleri LTD.ŞTİ.

astours Turizm Taşımacılık Otomasyonu Kullanıcı Kitabı  UNI-ON Bilgisayar, Yazılım ve İletişim Sistemleri LTD.ŞTİ. astours Turizm Taşımacılık Otomasyonu Kullanıcı Kitabı UNI-ON Bilgisayar, Yazılım ve İletişim Sistemleri LTD.ŞTİ. Cumhuriyet Bulvarı No:283 K:3 D:3 Alsancak / İZMİR Tel / Faks : +90 (232) 465 11 94 Gsm

Detaylı

Vega Web Sipariş Kurulum

Vega Web Sipariş Kurulum Vega Web Sipariş Kurulum - Web Sipariş Setup ı Mutlaka VegaWin Programlarının Kurulu olduğu sunucuya kurulmak zorundadır - WebSipariş ve VegaWin Setuplarının kurulu olduğu sunucu asla bir User gibi kullanılmayacaktır

Detaylı

FAKS SUNUCU EĞİTİM DÖKÜMANI

FAKS SUNUCU EĞİTİM DÖKÜMANI FAKS SUNUCU EĞİTİM DÖKÜMANI 1. Faks Tanımlama 1.1. Uygulamalar Santral Yönetimi Faxlar Fax Ayarları Ekranı açılır. 1.2. Yeni bir faks tanımlamak için Navigasyon Çubuğundaki Ekle düğmesi tıklanarak yeni

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Bu doküman Öztiryakiler şirketi için hazırlanmış B2B sayfalarının kullanım bilgilerini detaylı olarak anlatır. Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Soner Baştaş İçindekiler Doküman Geçmişi... 2 B2B ye Erişim...

Detaylı

E-Mükellef Kontrol Programı Kullanım Kılavuzu

E-Mükellef Kontrol Programı Kullanım Kılavuzu E-Mükellef Kontrol Programı Kullanım Kılavuzu E-Mükellef Kontrol programı bir Windows Servis Uygulaması olarak çalışmaktadır. Sistem gereksinimleri; 1..Net Framework 4.6.2 veya üzeri 2. Microsoft Windows

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

Ekrana gelen diyalog penceresinden Typical radyo düğmesi seçilir ve Next düğmesine basılır.

Ekrana gelen diyalog penceresinden Typical radyo düğmesi seçilir ve Next düğmesine basılır. Windows 2012 Server Windows Server 2012 Programını VmWare Altına Kurma Microsoft firmasının ürettiği en son Server İşletim Sistemi 2012 dir. Bu işletim sistemi sürümleri 64 bit olarak yazılmış 32 bit sürümü

Detaylı

Lisanslama Sistemi ve Set Yükleme İşlemleri

Lisanslama Sistemi ve Set Yükleme İşlemleri Lisanslama Sistemi ve Set Yükleme İşlemleri Yeni lisanslama sistemine geçiş sonrasında karşılaşılan aksaklıkları gidermek amacı ile yükleme işlemlerinde bazı değişiklikler yapılmasına karar verildi. Yapılan

Detaylı

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU İçindekiler Tablosu EDI AKTARIM UYGULAMASI... 2 1. EDI B2B Aktarımı... 2 2. Migros B2B Aktarım... 7 3. Metro E-İrsaliye Oluşturma... 9 1 EDI AKTARIM UYGULAMASI EDI

Detaylı

VEGAWIN BELGE CONVERTER

VEGAWIN BELGE CONVERTER VEGAWIN BELGE CONVERTER Müşterilerimizin veya bayilerimizin excel,txt dosya formatında gelen alış faturaları,sipariş belgeleri veya alış irsaliyelerini Vegawine aktarabileceği kullanımı kolay bir programdır.

Detaylı

İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri...

İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri... 1 İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri... 5 Cihazdan Sayım İşlemleri... 8 Sayım Dosyasının Hitit e Okutulması...

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

V14xx Güncelleme İşlemleri

V14xx Güncelleme İşlemleri V14xx Güncelleme İşlemleri İnternet tarayıcınızdan www.mikro.com.tr web adresine giriş yapınız. Mikro web sayfasında arşivleri (exe) indirmek için MİKROCRM ikonunu mouse ise seçiniz. Açılan sayfada Kullanıcı

Detaylı

ARMADA YENİLİKLER. SÜRÜM ġahġn. ARMADA YENİLİKLER 18/05/2015 (ver. 1.0.71.0)

ARMADA YENİLİKLER. SÜRÜM ġahġn. ARMADA YENİLİKLER 18/05/2015 (ver. 1.0.71.0) ARMADA YENİLİKLER SÜRÜM ġahġn ARMADA YENİLİKLER 18/05/2015 (ver. 1.0.71.0) Cari kartında E-Fatura iģaretli ise belgeler e-fatura iģaretli aktarılması özelliği eklendi. Ġrsaliyeler cari hareketlere yazsın

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

SM 100 Terazi Ayarları. Digi SM 100. SM 100 Terazi Ayarları

SM 100 Terazi Ayarları. Digi SM 100. SM 100 Terazi Ayarları Digi SM 100 SM 100 Terazi Ayarları Digi SM 100 Terazi Ayarları Teraziyi ayarlamaya başlamak için öncelikle X S Z ENTER Raporlar Program Ayarlar FONKSIYON Bölümlerine geçiş yapabilmemiz gerekmektedir. Bunun

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 1- ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ WOLVOX Mobil Satış programı ile tam entegrasyonlu

Detaylı

AKINSOFT. Eofis NetworkAdmin. AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008. Copyright 2008 AKINSOFT

AKINSOFT. Eofis NetworkAdmin. AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008. Copyright 2008 AKINSOFT AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008 1 - Çalışma Şekli Hakkında Kısa Bilgi modülü kısaca aşağıdaki işlemleri yapar. Bu özelliklerin çalışabilmesi

Detaylı

MOBİLTEG MİKRO DEPO OTOMASYONU

MOBİLTEG MİKRO DEPO OTOMASYONU MOBİLTEG MİKRO DEPO OTOMASYONU KURULUM KILAVUZU Mikro v.15 Entegre El Terminali Depo Otomasyonu kurulumu için öncelikle www.mikroelterminali.com adresine giriyoruz. Orada yer alan DEPO OTOMASYONU DEMO

Detaylı

Programa giriş MSSQL versiyonuna göre iki ayrı şekilde yapılmaktadır.

Programa giriş MSSQL versiyonuna göre iki ayrı şekilde yapılmaktadır. 20 Eylül 2010 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : ETASQLMNG YEDEKLEME ve GERĐ YÜKLEME Yedekleme verilerin korunması açısından çok önemli bir işlemdir. Düzenli olarak ve verilerin

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

AGSoft Vade Farkı Hesaplama Programı

AGSoft Vade Farkı Hesaplama Programı Programın Kullanımı AGSoft Vade Farkı Hesaplama Programı Genel: Değişik tarihlerdeki vadeleri olan borç ve alacakların ortalama vadelerinin hesaplandığı ve girilen vade farkı oranına göre işlem tarihinde

Detaylı

COLLECTOR...2. 1. Özellikleri... 2. 1.1. Teknik Özellikler... 4. 1.2. Ürün Özellik Seti... 4

COLLECTOR...2. 1. Özellikleri... 2. 1.1. Teknik Özellikler... 4. 1.2. Ürün Özellik Seti... 4 COLLECTOR...2 1. Özellikleri... 2 1.1. Teknik Özellikler... 4 1.2. Ürün Özellik Seti... 4 2. Kullanım... 5 2.1. Ayarlar... 5 2.1.1. Şablon Tanımı... 5 2.2 Aktarım... 13 2.2.1. Manuel Aktarım... 13 2.2.2.

Detaylı

Turkcell Hizmetleri Logo Ocak 2016

Turkcell Hizmetleri Logo Ocak 2016 Turkcell leri Logo Ocak 2016 İçindekiler j-guar TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Fatura Eşleştirme Tabloları... 4 Online Fatura Aktarımları... 6 Fatura Şifre Talebi... 7 Turkcell leri 2 TURKCELL HİZMETLERİ j-guar

Detaylı

VEGA WEB SİPARİŞ PROGRAMI (Bu adres den giriş yaparak programı inceleyebilirsiniz )

VEGA WEB SİPARİŞ PROGRAMI (Bu adres den giriş yaparak programı inceleyebilirsiniz ) VEGA WEB SİPARİŞ PROGRAMI (Bu adres den giriş yaparak programı inceleyebilirsiniz ) Admin ile giriş yaparak tüm kullanıcı ayarlarını yapmalısınız Ayarlar İşletme Bilgileri Sayfa Girişine Firmanıza ait

Detaylı

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 05.08.2014 1 1- PROGRAM HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı zirai tarım ilaçları satan firmalara hitap etmektedir. Zirai ilaç kayıtları, formülasyon,

Detaylı

Ulukom Devir İşlemleri

Ulukom Devir İşlemleri Devir İşlemleri Ulukom Devir İşlemleri 31-12-2016 Değerli Ulukom OpenEdge Sistemi Kullanıcıları, Bu dökümanda yeni yıl için devir işlemleri ve yeni firma açma işlemleri anlatılmaktadır. DEVİR İŞLEMLERİNE

Detaylı

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9 İçindekiler Tablosu Kantar Otomasyonu... 3 1.Özellikler... 3 2.Kullanım... 3 2.1. Satış... 4 2.2. Kamyon Hareketleri... 8 2.2.1. Ağırlık Bilgisi... 9 2.3. Ayarlar... 10 2.3.1. Kullanıcı Tanımlama... 11

Detaylı

Proje Uyarlama Adımları Dokümanı

Proje Uyarlama Adımları Dokümanı Proje Uyarlama Adımları Dokümanı Güncelleme Tarihi: 15.04.2013 İçerik 1. Kullanıcıların Tanımlanması (varsa Kanal Yapısı ve ilgili parametreleri ile beraber):... 3 2. Eposta Ayarlarının Yapılması:... 4

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

UBL-2.1 Standardına Uygun olarak e-fatura Düzenleme Kılavuzu

UBL-2.1 Standardına Uygun olarak e-fatura Düzenleme Kılavuzu 18.10.2015 UBL-2.1 Standardına Uygun olarak e-fatura Düzenleme Kılavuzu DATASOFT YAZILIM LTD. ŞTİ. İçindekiler Bilgi Notu: Gelir İdaresi Başkanlığı www.efatura.gov.tr adresinde e-fatura konusunda muhtelif

Detaylı

MATRİKS MARCO POLO NETWORKS ENTEGRASYON VE EMİR YÖNETİM SİSTEMİ

MATRİKS MARCO POLO NETWORKS ENTEGRASYON VE EMİR YÖNETİM SİSTEMİ MATRİKS MARCO POLO NETWORKS ENTEGRASYON VE EMİR YÖNETİM SİSTEMİ Yurtdışı Borsalara Emir İletim ve Yönetim Platformu Nisan 2012 MATRİKS MPN ENTEGRASYON VE EMİR YÖNETİM SİSTEMİ NEDİR? MPN Entegrasyon ve

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para Ekranları Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para ya Erişim Cep T Para, SIM kartlar üzerinde çalışan bir uygulama olduğu için, uygulamaya erişim için, müşterilerimizin kullandıkları telefonun

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

ALIŞ ANLAŞMALARI C:\vegawin\Contractor\Vega.Contractor.exe OLARAK ÇALIŞMAKTADIR.

ALIŞ ANLAŞMALARI C:\vegawin\Contractor\Vega.Contractor.exe OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. ALIŞ ANLAŞMALARI C:\vegawin\Contractor\Vega.Contractor.exe OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. Dikkat edilecek Husular dan bir tanesi; Yapılan anlaşmalar sonucu Fiyat Fark Faturası oluşturuldğunda Fatura içerisinde

Detaylı

AGSoft Rotatif Kredi Hesaplama Programı

AGSoft Rotatif Kredi Hesaplama Programı Programın Kullanımı AGSoft Rotatif Kredi Hesaplama Programı Genel: Bankaların belirli limit ve teminat (genellikle vadeli çek) karşılığında kullandırdıkları ve rotatif adı verilen kredilerin kullanılan

Detaylı

Yedek Nasıl Alınır? "Veri Tabanı Yedekleme ve Geri Alma" butonunu tıklayınca aşağıdaki gibi bir ekran açılacaktır.

Yedek Nasıl Alınır? Veri Tabanı Yedekleme ve Geri Alma butonunu tıklayınca aşağıdaki gibi bir ekran açılacaktır. Yedek Nasıl Alınır? Yedek almak için bir çok yöntem uygulanabilir. Biz yazımızda iki farklı yöntemi anlatacağız. Bunlardan birincisi; programın içinden alınan yedektir ki bu yöntemde; diğer kullanıcıların

Detaylı

Bu dökümanda Eğitim seti kurulumu için yapılması gerek işlemler konusunda hangi sıralamanın izleneceğine yönelik detaylar yer almaktadır.

Bu dökümanda Eğitim seti kurulumu için yapılması gerek işlemler konusunda hangi sıralamanın izleneceğine yönelik detaylar yer almaktadır. MİKRO YAZILIMEVİ EĞİTİM CD Sİ KURULUMU Bu dökümanda Eğitim seti kurulumu için yapılması gerek işlemler konusunda hangi sıralamanın izleneceğine yönelik detaylar yer almaktadır. Programlarımızın verimli

Detaylı

KASA MODÜLÜ TEKNOMAX MUHASEBE YAZILIMLARI-TİCARİ İÇİNDEKİLER KASA MODÜLÜ

KASA MODÜLÜ TEKNOMAX MUHASEBE YAZILIMLARI-TİCARİ İÇİNDEKİLER KASA MODÜLÜ İÇİNDEKİLER... 1 Kasa Listesi... 2 Kasa Listesi işlem Düğmeleri... 2 Kasa Hesabı ekleme ve düzenleme... 3 Kasa Giriş (Tahsilat)... 4 Kasa Çıkış (Tediye)... 7 Kasa Hesapları Arasında Virman... 10 Vergi

Detaylı

Elektra Raporlama Sistemi Sunumu

Elektra Raporlama Sistemi Sunumu Elektra Raporlama Sistemi Sunumu Raporlama Araçları Açıklamaları: 1-Seçilen nesneyi raporlar. 2-Yeni boş bir rapor eklemeyi sağlar. 3-Seçilen raporları düzenlemeyi sağlar. 4-Seçilen raporu siler. 5-Seçilen

Detaylı

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM)

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) -Turkcell iletişim merkezlerinin yapmış olduğu işlemler; -Turkcell in göndermiş olduğu ürünlerin satışı,temlik li satışı, iadesi, şube gönderimi işlemlerini ve cep telefonu

Detaylı

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 24 Mart 2011 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile HUGIN POS CİHAZI ARASINDA VERİ TRANSFERİ Süpermarket, benzin istasyonu, market ve çeşitli

Detaylı

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK BİLGİLERİ Stok Kodu: Stokları takip etmek için kullanılan koddur, tüm stoklarda farklı olmak zorundadır.

Detaylı

VS-858(Veri Toplama Terminali)

VS-858(Veri Toplama Terminali) (Veri Toplama Terminali) V01_01 Sayfa 1 VS-858 Veri Toplama Terminallerinde Kart Tanımlamaları, Parmak izi Tanımlamaları, Şifreli Geçişler için Id Şifre Tanımlamaları yapılmaktadır. MENÜ alanından bulunan

Detaylı

İTS STOK ZARARI VE STOK BİLDİRİMLERİ YARDIMI

İTS STOK ZARARI VE STOK BİLDİRİMLERİ YARDIMI İTS STOK ZARARI VE STOK BİLDİRİMLERİ YARDIMI Kullandığınız Versiyon Eski İse En Son Versiyona Geçiş Yapınız. Bu Doküman Hazırlandığındaki En Son Versiyon 11.30 Tür. Bu Program 10.x ve 11.x Versiyonlarında

Detaylı

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU ŞUBAT - 2014 PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA GELİŞTİRME VE DESTEK ŞUBESİ 1 İçindekiler GİRİŞ......3 1. HARCAMA BİRİMLERİNCE YAPILACAK İŞLEMLER..3 1.1.

Detaylı

PARALOG POS ve YAZARKASA Aktarımları. Derece Yazılım 2009

PARALOG POS ve YAZARKASA Aktarımları. Derece Yazılım 2009 PARALOG POS ve YAZARKASA Aktarımları Derece Yazılım 2009 POS (Point of Sale) Satış Noktası anlamına gelen bu terim perakende ticarette kullanılan gelişmiş yazarkasalar için de kullanılmaktadır. POS cihazları

Detaylı

Telif Hakkı. KL-Retail El Terminali programı Kalem Yazılım ın tescilli ticari markasıdır. İletişim:

Telif Hakkı. KL-Retail El Terminali programı Kalem Yazılım ın tescilli ticari markasıdır. İletişim: Telif Hakkı Copyright 2007-2013 KALEM YAZILIM Tüm hakları saklıdır. Bu kullanım kılavuzu ve içerisinde açıklanan yazılım, lisans kapsamında sunulmuş olup, sadece söz konusu lisans koşullarına göre kullanılabilir

Detaylı

Seri Takibi Yenilikleri

Seri Takibi Yenilikleri Seri Takibi Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Yeni Fonksiyon @6 Uygulama Yardımcı Programlar/ Şirket/Şube/Parametre Tanımlamaları bölümünde

Detaylı

BMRD.exe dosyası ile yapılır (BMDE.EXE kurulumunda c:\byte\entegre\bmrd:exe olarak gelir.)

BMRD.exe dosyası ile yapılır (BMDE.EXE kurulumunda c:\byte\entegre\bmrd:exe olarak gelir.) Dizaynlar ; BMRD.exe dosyası ile yapılır (BMDE.EXE kurulumunda c:\byte\entegre\bmrd:exe olarak gelir.) Kurulum dosyasında içerisinde fatura.xml ve tahsilat.xml olarak yer alan dizaynlar BMRD.EXE ile değiştirilir

Detaylı

Ağ Üzerinde MATLAB kurulum rehberi (Sunucu makine)

Ağ Üzerinde MATLAB kurulum rehberi (Sunucu makine) Ağ Üzerinde MATLAB kurulum rehberi (Sunucu makine) İçindekiler Tablosu Dosyaların Bilgisayara İndirilmesi... 3 Dosyaların Bilgisayara Yüklenmesi... 5 1. İnternet Üzerinden Kurulum 5 1.1. Lisans Dosyasının

Detaylı

Medisoft E-Reçete Bildirimleri Kullanım Kılavuzu

Medisoft E-Reçete Bildirimleri Kullanım Kılavuzu www.talyabilisim.net Sayfa 1 Ayarlar: E-Reçete için ilk önce sistemimizdeki tanımlı olan ilaç rehberini güncellememiz gerekmektedir. Güncelleme için gerekli olan ilaç rehberini; http://www.iegm.gov.tr/default.aspx?sayfa=fiyat_listesi

Detaylı

PARALOG POS AKTARIMLARI. Derece Yazılım 2009

PARALOG POS AKTARIMLARI. Derece Yazılım 2009 PARALOG POS AKTARIMLARI Derece Yazılım 2009 POS (Point of Sale) Satış Noktası anlamına gelen bu terim perakende ticarette kullanılan gelişmiş yazarkasalar için de kullanılmaktadır. POS cihazları sahip

Detaylı

SQL 2005 SQL STUDIO MANAGER ACP YAZILIMI KURULUM KILAVUZU

SQL 2005 SQL STUDIO MANAGER ACP YAZILIMI KURULUM KILAVUZU SQL 2005 SQL STUDIO MANAGER ACP YAZILIMI KURULUM KILAVUZU Sayfa 1 / 18 KURULUMA BAŞLANMADAN ÖNCE YAPILMASI GEREKENLER : Sistem Özelliklerinden işletim sisteminin 32-bit mi yoksa 64-bit mi olduğu kontrol

Detaylı

BARTENDER PROGRAM ETİKET YAZIRMA AYARLARI

BARTENDER PROGRAM ETİKET YAZIRMA AYARLARI BARTENDER PROGRAM ETİKET YAZIRMA AYARLARI Bu kılavuz, Bartender programının temel kullanım ayarlarını açıklamak üzere yapılmıştır. Anlatılanlar dışında sormak istedikleriniz veya yardımcı olabileceğimizi

Detaylı

VEGA AKARYAKIT OTOMASYON PROGRAMI

VEGA AKARYAKIT OTOMASYON PROGRAMI VEGA AKARYAKIT OTOMASYON PROGRAMI PROGRAMI ÇALIŞTIRILDIĞINDA ; ŞEKLİNDEKİ MENÜ İLE KARŞILAŞACAĞIZ. ÖNCELİKLE AYARLAR MANÜSÜNDEN ÇALIŞMA PARAMETRELERİ AYARLANMALIDIR. ŞUBE =VEGAWIN TARAFINDA TANIMLANMIŞ

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı