İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül İstanbul Marriott Hotel Asia

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia"

Transkript

1 İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar

2 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012, İstanbul Marriott Hotel Asia PROGRAM Hoşgeldiniz Alper Toper - HRdergi Genel Müdürü Evrim Kuran Dinamo Eğitim ve Danışmanlık Bir iç ve dış müşteri olarak yeni nesil: Markanızdan, şirketinizden ne bekliyor? Ufuk Tarhan - M- GEN Kurucu Ortağı, Fütüristler Derneği İstişare Kurulu Başkanı Çay kahve arası Konu başlığı duyurulacaktır Uzm. Psikolog Burcu Çanacık - DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Proje Yöneticisi, Eğitmen & Koç Yeni nesil, yeni çalışan deneyimi Başak Bilgin - Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Eğitim Birim Yöneticisi Öğle yemeği Konu başlığı duyurulacaktır Enocta Çay - kahve arası Panel / Y Kuşağı: Geleceğin liderlerini yetiştirmek Moderatör: Ülgen Özmen HRdergi Genel Müdür Yardımcısı Birsen Çevik British American Tobacco (BAT) Türkiye İK Direktörü Nurer Yüksel Siemens İK Direktörü Oya Buyan Eureko Sigorta İK Direktörü Çay - kahve arası Y ler Y leri yönetirse Güntulu Peker Pamuk Speak İK Genel Müdür Yardımcısı Tüm Y ler adına oooo yeahh Elif Hacıhaliloğlu Speak Eğitim ve İç İletişim Uzmanı Söz Y Kuşağında Bülent Bayram - Vodafone Yetenek Geliştirme Direktörü

3 Bir iç ve dış müşteri olarak yeni nesil: Markanızdan, şirketinizden ne bekliyor? Ufuk Tarhan M-GEN Kurucu Ortağı Fütüristler Derneği İstişare Kurulu Başkanı M-GEN in kurucu ortağı, Fütürist, İş Tasarımcısı ve Avatarı, Ekonomist, Fütüristler Derneği İstişare Kurulu Başkanı. Kartvizit ünvanı; En iyi Gelecek Tasarımcısı. Blogger, Platin Dergisi, Hürriyet Eğitim, Yenibiris.com Yazarı Ufuk Tarhan, ODTÜ Ekonomi Mezunu arasında çoğunlukla teknoloji olmak üzere çeşitli sektörlerde üst düzey yöneticilik yaptı yılında Dünya Gazetesi-Bilişim Sektörünün En Başarılı İş Kadını Ödülünü aldı da M-GEN Gelecek Planlama Merkezi ni kurup solo-girişimci (solopreneur) oldu arasında Fütüristler Derneği Başkanlığı yaptı. World Future Society ve Association of Professional Futurists Üyesidir. Keynote Speaker. Türkiye nin ilk ve tek Fütürist kadın konuşmacısı olarak tanındı. Dünya Fütüristler Zirvesi nde konuşma yapan ilk Türk kadını oldu. Tablet Seminerlerin mucididir. Sıkı bir blogger ve internet yazarı, içerik küratörüdür. TUSIAD Fütürizm Düşünce Grubu Moderatörüdür. Düşlediğin Gelecek, Kişisel Gelecek Planlaması Çalışma Kitaplarının ve To Do or Not to Do nun yazarıdır. World Future Society,Association of Professional Fütürists Üyesi, The Futurist Türkiye Dergisinin yayıncısıdır. Ufuk Tarhan ın Sosyal Medya adresleri; Blog1, Blog2, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Friendfeed, Linkedin, Foursquare, YouTube, İki kere evlendi. İki genç insanın annesi. Gençlerin savunucusu. Eğitime değil, öğrenime inanıyor. Pek çok tuhaf ama faydalı düşüncesi var. Kısacası kendisi; öğrenmeyi, insana eziyet eden her alanda, insan yerine, insanların mutluluğu için teknoloji kullanmaya kafayı takmış, fikir üretmeyi, buluş yapmayı hobi edinmiş, arayış içinde bir fütürist.

4 Y Kuşağı: Geleceğin liderlerini yetiştirmek Birsen Çevik BAT Türkiye İK Direktörü Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü nden 1996 yılında mezun oldu. İnsan Kaynakları kariyerine PricewaterhouseCoopers ta başlayan Çevik, daha sonra Hewlett Packard ta çalıştı. Birsen Çevik, British American Tobacco (BAT) ye Ağustos 2001 de katıldı ve Eylül 2005 e kadar ücretlendirme, işe alım, eğitim ve gelişim gibi çeşitli alanlarda yöneticilik yaptı. Daha sonra 12 aylık bir gelişim rolü kapsamında BAT Macaristan a İnsan Kaynakları Hizmetleri ve Organizasyonel Gelişim Müdürü olarak atandı. Macaristan daki görevi sonrasında, BAT Türkiye de Satış ve Pazarlama departmanlarından sorumlu İnsan Kaynakları Müdürü görevine atanan Çevik, şirketin Direkt Dağıtım modeline geçiş projesinde Değişim Yönetimi Projesini yönetti. Şubat 2008 de BAT nin Tekel i satın alması sonrasında Commercial Business İnsan Kaynakları Müdürü rolüne atanan Birsen Çevik, bu önemli entegrasyon sürecinde anahtar bir rol oynadı ve Nisan 2009 da BAT Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü rolüne atandı. Y Kuşağı: Geleceğin liderlerini yetiştirmek Nurer Yüksel Siemens İK Direktörü Nurer Yüksel, 1986 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü nden mezun oldu. Yüksek lisansını ODTÜ İstatistik Bölümü nde tamamladıktan sonra, profesyonel iş hayatına 1992 yılında Siemens de Controlling bölümünde başladı yılları arasında Endüstri sektöründe önce projelerinin ticari sorumluluğunu daha sonra da sektörün ticari yöneticiliğini yürüttü yılından Ekim 2001 e kadar Endüstriyel Satınalma Hizmetlerinin yöneticiliğini gerçekleştirdi yılları arasında Sağlık Sektörü Ticari Direktörlüğü görevini yürüttü. Şimdiki görevi olan İnsan Kaynakları Direktörlüğü ne 2006 yılında atanmıştır Afyon doğumlu olan Yüksel, evli ve bir çocuk babasıdır.

5 Söz Y Kuşağında Bülent Bayram Vodafone Türkiye Yetenek Geliştirme Direktörü Vodafone TR olarak çalışanlarımızın büyük çoğunluğunu genç yetenekler arasından seçiyoruz. Dolayısıyla bize artı değer katan, sürekli gelişim içinde olan, sorgulayan ve teknoloji odaklı bu yetenekli kuşağın doğru anlaşılması ve doğru yönlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. VF Türkiye olarak gücümüzü onlardan alıyor, onlara yatırım yapıyoruz. Üç yıldır yürüttüğümüz Discover Programı ile Y kuşağının kariyer gelişimini birlikte şekillendiriyor ve gelişimine odaklanıyoruz. Bunu da onlara yakın durarak ve genç düşünerek, onlardan ilham alarak yapıyoruz. Bugüne kadar hep onları konuştuk, onları anlamaya çalıştık ve şirketlerimizi/ kendimizi onlara hazırladık. Şimdi sıra onlarda! Vodafone Türkiye Discover Genç Yetenekleri şimdi kendilerini ve onların gözünden bizi anlatıyor! Bülent Bayram, Boğaziçi Üniversitesi nde Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi lisans eğitimi alan Bülent Bayram, iş hayatına 1998 yılında Danone de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başlamıştır yılları arasında kariyerine İngiltere de Jacob s Bakery Ltd. de devam eden Bayram, sırasıyla İnsan Kaynakları Yetkilisi, İnsan Kaynakları Proje Yöneticisi ve İnsan Kaynakları Müdürü gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. İngiltere de bulunduğu dönemde Liverpool Community College a bağlı The Chartered Institute of Personnel Development (CIPD) den Core Management sertifikası almıştır. Kariyerine yine Danone grup bünyesinde Fransa da devam etme kararı alan Bayram, yılları arasında Danone merkez ofisinde İK Sistemleri Süreç Tasarımı konusunda çalışmıştır yılları arasında ABD de bulunan Bayram, The Dannon Company de sırasıyla Ödüllendirme & İK Teknolojileri ve Servisler Direktörü, Yetenek Direktörü ve Proje Yönetimi Komite Üyesi olarak görev almıştır yılının Haziran ayında Türkiye ye dönen Bayram, Danone Baby Nutrition da İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmıştır yılının Şubat ayından bu yana Vodafone Türkiye de Yetenek Geliştirme Direktörü görevini sürdürmektedir.

6 Y Kuşağı: Geleceğin liderlerini yetiştirmek Oya Buyan Eureko Sigorta İK Direktörü Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Buyan, kariyer hayatına 1992 yılında Bilişm sektöründe faaliyet gösteren Entek A.Ş de başlamıştır yılları arasında Arçelik te İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışmış ve Koç 2000 projesi kapsamında İnsan Kaynakları dönüşüm projesinde görev almıştır. Finans sektöründeki deneyimine yılları arasında ücretlendirme yetkilisi olarak görev aldığı Demirbank ta başlamıştır. ABD de bulunduğu yılları arasında Duquesne Üniversitesi nde MBA eğitimine başlamış ve üniversitede çeşitli görevlerde çalışmıştır yılında Garanti Bankası nın e-bank projesine İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak katılmış, 2007 yılına kadar kariyerine Garanti Bankası İnsan Kaynakları Birimde sırasıyla işe alım, insan gücü ve kariyer planlama alanlarında devam etmiştir yılı itibariyle Eureko Sigorta da İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmakta olan Buyan evli ve 2 çocuk annesidir.

7 Yeni nesil, yeni çalışan deneyimi Başak Bilgin Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Eğitim Birim Yöneticisi 1979 yılında İstanbul da doğdu. Lise öğrenimini Ortadoğu Koleji, lisans öğrenimini Marmara Üniveresitesi Çalışma Ekonomisi ve Endustriyel İlişkiler bölümün de tamamladı. İş hayatına 2001 yılında Bilge Adam İnsan Kaynakları Bölümü nde başladı, yılları arasında Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. İnsan Kaynakları ve Eğitim Uzmanı sonrasında Müdür Yardımcısı olarak kariyerine devam etti Şubat ayından beri Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Eğitim Birim Yöneticisi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Y Kuşağı ve çalışan deneyimi ile ilgili şirketinde proje yöneticiliği yapmaktadır. Evli ve Beliz adında minik bir kızı var.

8 Konu başlığı duyurulacaktır Burcu Çanacık, Uzm. Psikolog DBE Proje Yöneticisi,Kurumsal Eğitmen ve Koç 2003 yılında Koç Üniversitesi İşletme, Ekonomi ve Psikoloji (burslu) bölümlerinden mezun olmuş, 2006 da yine Koç Üniversitesi nde burslu olarak Endüstri ve Örgüt Psikolojisi tezli yüksek lisans bölümünü tamamlamıştır yılları arasında Koç Üniversitesi nde, Cebir, İstatistik, Ekonomi ve Psikoloji derslerinde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır dan itibaren Davranış Bilimleri Enstitüsü nde eğitmen ve proje yöneticisi olarak çalışmakta olup, bu süreçte Değerlendirme ve Geliştirme Merkezi, Çalışan Memnuniyeti&Bağlılığı, Yetkinlik Bazlı İK Sistemi Kurma projelerini yönetmiştir. İnsan Kaynakları ve kişisel gelişim alanında kurumsal eğitimler vermekte ve koçluk yapmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde de eğitimler vermekte ve Yönetim&Organizasyon alanında doktora çalışmalarına devam etmektedir.

9 Y ler Y leri yönetirse Güntulu Peker Pamuk Speak İK Genel Müdür Yardımcısı Celal Bayar Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Güntulu Peker Pamuk, iş hayatına Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başlamıştır. Sırasıyla Organizasyonel Gelişim, İç İletişim ve Eğitim bölümlerinde yer aldıktan sonra 2005 yılında Lojstik sektörüne giriş yapan Pamuk, Setrans Grup ta İK ve Kalite Müdürü olarak görev yapmış, 2006 yılında Avea İletişim Hizmetleri A.Ş de Yetenek Yönetimi ve Eğitim bölümünde yer almıştır yılından beri Speak te İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Pamuk aynı zamanda Erickson Coaching International koçluk programını tamamlamış ve koçluk yapmaktadır. Kendisi de Y kuşağından sayılabilen Pamuk, evli ve Okyanus Ege adında Z kuşağından bir çocuğun annesidir. Tüm Y ler adına oooo yeahh Elif Hacıhaliloğlu Speak Eğitim ve İç İletişim Uzmanı 1986 yılında dünyaya gelen Elif, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünü bitirmiş olup, toplam iki yıllık deneyim ile müdür olmak için sabırsızlanmakta ve şirketinden büyük beklenti içindedir. Bu iki yılda yaptıkları konusunda kendisinin sayfalarca yazacak şeyi olmasına rağmen, yöneticisinin sadece yarım sayfada bunları toparlamasına şaşırmaktadır. Speak te Eğitim ve İç İletişim Uzmanı olarak görev yapan Elif özellikle çalışan bağlılığı ve kişisel gelişim konularında özgün projeler geliştirmekten zevk almakta, rapor, form ve prosedürlerin tümünden itina ile kaçınmaktadır. Yaş ortalaması 24 olan Speak te Eğitim ve İç İletişim Uzmanı olarak çalışan Elif üniversiteden itibaren gelen kitle iletişimine olan merakını şu anda yaptığı iç iletişim görevi ile gidermekte ve yaptığı işin tam kendisine göre olduğunu düşündüğü için mutlu bir şekilde çalışmaktadır. Çalışan bağlılığı, işveren markası, algı ve itibar yönetimi konularında uzmanlaşmanın kariyer hedefleri ile paralel alanlar olduğunu bildiği için bu konuları içeren bilgilere özellikle eğilmektedir. Elif boş zamanlarda fikirlerin ya da objelerin tasarımı konusuna kafa yormaktadır.

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012,

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşveren Markası ve İK Pazarlaması İlişkisi: İşveren Markası, İK Pazarlaması Nedir? Nasıl Kullanılır? İrem Önal - Saha Satış İK Müdürü - PepsiCo Türkiye 10:15-11:00 Tutarlı Bir İşveren Marka

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:45 Mobbing Nedir, Ne Değildir? Hüseyin Gün - MobbingDer (Mobbing İle Mücadele Derneği)Başkanı 10:45-11:00 Çay Kahve - Network Arası 11:00-12:30 Mobbing'in Hukuksal Boyutu Nedir? Doç.Dr.Erdem Özdemir

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

12. Ücret Yönetimi Zirvesi

12. Ücret Yönetimi Zirvesi 12. Ücret Yönetimi Zirvesi 19 Ocak 2010, Salı Conrad Hotel, İstanbul Çalışan bağlılığını ve iş performansını artırmak için yan haklar ve ödül yönetimi... Bu zirveye katılmanız her zamankinden daha önemli!

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate Ömür Benek, 1982 yılında İzmir de doğdu. Erciyes Üniversitesi nden Elektronik

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Kariyer Yönetimi Sisteminin İK Yönetimindeki Yeri vekariyer Yönetiminde Dikkate Alınması Gerekli Faktörler: Kariyer Planlamada Temel Kavramlar ve İlkeleri ve Kariyer Planlama Modelleri Mine

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi. 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul

13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi. 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul 15. yıl 13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul P R O G R A M 08.45 09.00 Hoşgeldiniz Alper Toper HRdergi Genel Müdürü 09.00 09.45 Açılış konuşması:

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Sosyal Medya ve İnsan Kaynaklarının Geleceği İpek Aral KİŞİOĞLU - Kaynağım İnsan.com 10:15-11:15 Akışkan Düşünce Dinamiği: İK için Sosyal Ağlarda Değer Yaratmak Yrd. Doç. Dr.Aykut ARIKAN -

Detaylı

12. Ücret Yönetimi Zirvesi

12. Ücret Yönetimi Zirvesi 12. Ücret Yönetimi Zirvesi 19 Ocak 2010, Salı Conrad Hotel, İstanbul Çalışan bağlılığını ve iş performansını artırmak için yan haklar ve ödül yönetimi... Bu zirveye katılmanız her zamankinden daha önemli!

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:30 İK cılara yönelik Şirkete ve Sektöre Uygun Başarılı Sosyal Medya Politikası Nasıl Dizayn Edilebilir? Mehmet Taha DOĞRUYOL - Account Executive // LinkedIn Corporate Solutions HQ Sosyal Ağlara

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Şirketiçi Etkin İletişimin Mutlu Şirketler Yaratmadaki Başarıs "Çekingenliğimiz, Komplekslerimiz, Cesaretsizliğimiz ve Özgüven Eksikliğimiz İletişimi Bilmemekten Kaynaklanır" Riccon İlhan DOĞAN

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Değer Katan İK için Metrikler Emre KAVUKÇUOĞLU - Ücret ve Yan Haklar Müdürü // EFES BİRA GRUBU İK Metrikleri Neden Önemlidir? Tepe Yönetim İK'dan Ne İster? Yöneticilerin İK'ya Bakış Açısı İK'da

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey İş hayatındaki rekabet her geçen gün daha zorlu bir hal almakta. Şirketler için verimli ve kaliteli olmak gereklilik-zorunluluk şartına dönüşmüş durumda. Günümüzde şirketler, işe uygun eleman seçmek ve

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Personel Seçme, Yerleştirme ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 24 Ekim 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı KKTC de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına

Detaylı

HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR

HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR İŞTE O AN DA GÜÇLÜ BİR BAĞ KURMAK İÇİN ÖZEL BİR HEDİYE SEÇİN! Özel yaşamımızda olduğu gibi iş hayatımızda da müşterimize, çalışanımıza, tedarikçimize ve iş

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi :

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Mevcutta ekip yöneten veya gelecekte ekip yönetimi rollerine hazırlanan çalışanlar Mevcut rolünde

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. İşveren Markası, çalışanlar ile işveren arasındaki ilişkinin nasıl algılandığı ile ilgilidir. Çalışanlarınız, müşterileriniz, hissedarlarınız, rakipleriniz, tedarikçileriniz ve sizi işveren olarak görebilecek

Detaylı

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Elkotek

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

Eğitim: DR. ESRA ATİLLA BAL. Örgütsel Davranış Doktorası, Marmara Üniversitesi, İstanbul, 2008

Eğitim: DR. ESRA ATİLLA BAL. Örgütsel Davranış Doktorası, Marmara Üniversitesi, İstanbul, 2008 DR. ESRA ATİLLA BAL Eğitim: Örgütsel Davranış Doktorası, Marmara Üniversitesi, İstanbul, 2008 İşletme Yüksek Lisansı, Northeastern Üniversitesi, Boston, USA, 2002 Sosyoloji Bölümü, Boğaziçi Üniversitesi,

Detaylı

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi Düzenleyen Zirve Hakkında Bu zirveyi düzenleyen; İndense Eğitim ve Dış Kaynak Hizmetleri Ltd. Şti. işletmelere 2009 yılından bu yana mesleki ve bireysel gelişim alanında hizmet veren bir kurumsal eğitim

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:30 İK Yönetiminde Etkin Dış Kaynak Kullanımı (Outsourcing) StratejilerNasıl Oluşturulmalı? Kemal PEHLİVANOĞLU - İK Direktörü, Yönetim Kurulu Üyesi // ÖZEL DOĞA KOLEJLERİ 10:30-11:15 Dış Kaynak

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Yetkinliklere dayalı İnsan Kaynakları uygulamaları şirketleri ileri götürebilecek yetişmiş insan gücünü oluşturmada, sürekliliğini sağlamada, kişinin bilgi beceri ve davranışlarını geliştirmede şirketler

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

TaN Yönetim Danışmanlığı

TaN Yönetim Danışmanlığı Hakkımızda TaN, 2014 yılında farklı alanlarda deneyimli profesyoneller tarafından kurulmuş bir danışmanlık şirketidir. TaN Yönetim Danışmanlığı, verdiği hizmetlerle kurumlarda fark ve değer yaratmayı ilke

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

GARANTİ BANKASI İŞLETMECİLİK SEMİNERLERİ

GARANTİ BANKASI İŞLETMECİLİK SEMİNERLERİ GARANTİ BANKASI İŞLETMECİLİK SEMİNERLERİ Profesyonel hayata hazır mısın? Garanti Bankası profesyonelleri olarak, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi işbirliğiyle gerçekleştireceğimiz Garanti Bankası

Detaylı

Kariyer Günleri Sunumu Ekim 07

Kariyer Günleri Sunumu Ekim 07 Kariyer Günleri Sunumu Ekim 07 Adnan Erdoğmuş İK Müdürü, HP Türkiye 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Bambaşka bir şirket

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı

Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı Kamu İdarelerinde İç Denetimin Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler Ali Kamil UZUN Türkiye İç Denetim Enstitüsü Kurucu ve Onursal

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

Üst Yönetim. * Sn. Cengiz Eroldu 14.01 2015 itibarıyla CEO olarak atanmıştır. ** Sn. Kamil Başaran 13.01 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır.

Üst Yönetim. * Sn. Cengiz Eroldu 14.01 2015 itibarıyla CEO olarak atanmıştır. ** Sn. Kamil Başaran 13.01 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır. CENGİZ EROLDU* Yönetim Kurulu Üyesi - CEO İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi nden 1988 yılında mezun olan Cengiz Eroldu, 1993-1995 yılları arasında Roma da bulunan LUISS Üniversitesi nde MBA programını

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey İşveren Markası, çalışanlar ile işveren arasındaki ilişkinin nasıl algılandığı ile ilgilidir. Çalışanlarınız, müşterileriniz, hissedarlarınız, rakipleriniz, tedarikçileriniz ve sizi işveren olarak görebilecek

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi 14 Kasım 2015 Eğitmen: Tuğsel Akyol Eğitimin Amacı Bu eğitim programında katılımcılar; günlük olarak kullandıkları iletişim

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşe Alımda Yeni Uygulama: Sosyal İşe Alım...! Sosyal İşe Alım Nedir? Medyada Online Mülakat Nasıl Uygulanır? İpek Aral KİŞİOĞLU - Kaynağım İnsan Sosyal İşe Alım Nedir? Sosyal İşe Alımın Faydaları

Detaylı

NEDEN KATILMALI KİMLER KATILMALI

NEDEN KATILMALI KİMLER KATILMALI BÜMED Jovis Salonu 21,27,28 Kasım 2015 KİMLER KATILMALI İnsan Kaynakları alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmuş, iş hayatının yönetim araçları ile insan kaynaklarının süreçlerini eşleştirmek, birbirleri

Detaylı

Türkiye de Kullanıcı Deneyimi 2018 Araştırma Raporu v.1 Eylül 2018

Türkiye de Kullanıcı Deneyimi 2018 Araştırma Raporu v.1 Eylül 2018 Türkiye de Kullanıcı Deneyimi 2018 Araştırma Raporu v.1 Eylül 2018 Bu raporun içeriği Curiocity tarafından SHERPA adına hazırlanmıştır. İzinsiz olarak alınamaz ve kullanılamaz. TÜRKİYE DE KULLANICI DENEYİMİ

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

Mutluluk nedir? Kenan Kolday

Mutluluk nedir? Kenan Kolday Mutluluk nedir? Kenan Kolday İzmir 2017 1 2 KENAN KOLDAY Holistik gelişim, ruhsal yolculuk, yaşam koçluğu, hakikati arayış, üst düzey yöneticilik 1975 yılında İzmir de Dünya ya geldi. Özel İzmir Amerikan

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

KİMLER KATILMALI? NEDEN KATILMALI?

KİMLER KATILMALI? NEDEN KATILMALI? BÜMED Jovis Eğitim Salonu 7, 13, 14 Kasım 2015 KİMLER KATILMALI? İnsan Kaynakları alanında en az 3 yıl deneyim sahibi olmuş, iş hayatının yönetim araçları ile insan kaynaklarının süreçlerini eşleştirmek,

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Stratejik İK Yönetiminde Etkin DKK(Outsourcing) Stratejileri Nasıl Oluşturulmalı? Selda Bağdat Bahadır CEO Gantek Teknoloji 10:15-11:00 DKK(Outsourcing) Sayesinde İK Rekabet Avantajı Nasıl

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Kurumsal Stres Yönetimi Nedir? Çalışanlar İş ve Özel Yaşam Dengesini Nasıl Kurmalı? İş ve Özel Yaşam Dengesi Kurmanın Parametreleri Neler? Prof.Dr. Hakan YÖNE - Psikiyatri - Marmara Üniversitesi

Detaylı

NİSAN-MAYIS 2018 EĞİTİM PROGRAMI. Tel: Faks: Mail:

NİSAN-MAYIS 2018 EĞİTİM PROGRAMI. Tel: Faks: Mail: NİSAN-MAYIS 2018 EĞİTİM PROGRAMI Tel: 0282 726 8888 Faks: 0282 726 8889 www.cerkezkoytso.org.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.tr KAPSAM EĞİTİM BAŞVURULARI : Calibri(Gövde HAKKINDA 30 Punto)-Kalın Eğitim

Detaylı

Yönetimde Koçluk ve Mentorluk

Yönetimde Koçluk ve Mentorluk Yönetimde Koçluk ve Mentorluk AYMED Toplantısı 28 Nisan 2010, Marmara Yelken Kulübü Erenköy/Kadıköy-İstanbul Navitas Eğitim, Danışmanlık ve Koçluk Hizmetleri www.navitas-tr.com Tel. 0212 319 77 05 Eğitim

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi. GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1

Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi. GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1 Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1 İnsan Kaynakları nın ajandasında neler var? Hiyerarşik yapıdan

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Şirketlerde doğru işe alımı gerçekleştirebilmek için etkili mülakat tekniklerini kullanmak, adayların yetkinliklerini ve kurum profiline uygunluklarını değerlendirerek işe alım sürecini başarıyla tamamlamak

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İslami Finans ve Ekonomi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler. 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP

Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler. 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP Okuyucu Özeti Proje yönetimi ile ilgileniyorsanız veya profesyonel

Detaylı

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları:

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları: Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Yönetici ve Çalışanlar Eğitimin Amacı: Araştırmalar şunu gösteriyor ki, organizasyonun değerleri ile benzer

Detaylı

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET işbirliğiyle NİTELİKLİ DIŞ TİCARET P E R S O N E L İ SERTİFİKA PROGRAMI 2 27 EKİM 11 KASIM 2018 Kimler İçin? Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık ve Dış Ticarete İlişkin işlemler gerçekleştiren Dış

Detaylı

Kurumsal Eğitim Günleri

Kurumsal Eğitim Günleri Kurumsal Eğitim Günleri 23-24 Mayıs 2012 - Conrad Hotel, İstanbul Türkiye de kurumsal eğitim yöneticilerini bir araya getiren tek etkinlik olan Eğitimciler Zirvesi şimdi Kurumsal Eğitim Günleri ne dönüşüyor.

Detaylı

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda.

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda. LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda 9 MAYIS 2018 ANKARA MEB ŞURA SALONU ALMANAK 1 Anadolu Liderler Zirvesi Hakkında 2 Anadolu Liderler Zirvesi Genel Görünümü 3 Anadolu Liderler Zirvesi

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010

Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010 Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010 işbirliği ile Yetkinliklere Dayalı Stratejik Seçme & Yerleştirme ve Değerlendirme Merkezi 21-22 Eylül / İstanbul Çalışma

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Yönetimler insanlara artık, bir kişi başı maliyet kalemi yada yeni sorumluluk yerine değer olarak baktıkça, İnsan Kaynakları yönetimi de değerlerle ilgilenmeli maliyetlerle değil. Burada ince bir hesap

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 27 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ;

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Bölüm Profili Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Lisans Programlarında hazırlık sınıfı dahil 281 öğrenci, Yüksek lisans programlarında 75 i tezli (69 u Türkçe

Detaylı

Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi

Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi 29-30 Kasım 2017 Point Hotel, Barbaros Eğitmen: Alp Kohen www.uniq-tr.com Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi Günümüzde çağrı merkezi yöneticilerinin önceliği bir yandan müşteri memnuniyeti

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ N YÜKSEK LİSANS DOKTORA ÇALIŞAN SAYISI 2012-2013 30 1 1 2 2014-2015 40 2015-2016

Detaylı

1. Risk Değerlendirme

1. Risk Değerlendirme İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Risk Değerlendirme Eğitimi 02 Mayıs 2015 Cumartesi Bilimsel Danışma Kurulu : Prof. Dr. Harun MUTLUAY - Yrd. Doç. Dr. Fuat KAR Yrd. Doç. Dr. Mustafa YALÇIN - Öğr. Gör. H. Engin

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Mehmet Akif AYDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 20.10.1986

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Deadato & Burak Bestel Nil Neli Deadato Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İş Analitiği Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı

Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı Çalışma Bakanlığı Denetimlerinde Riskleri Önleyici İK ve İş Hukuku Uygulamaları Çalıştayı Çalışma Bakanlığı işin yürütümüne yönelik denetimler yapmakta

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : www.sempozyumgunleri.com Katılım

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 28 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

Dilşad Koloğlugil 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Dilşad Koloğlugil 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu. Aylin Sezer 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü lisans programından "Kıskançlıkta Cinsiyet Farklılıkları: Evrimsel Hipotezin Testi" başlıklı tezini tamamlayarak fakülte birincisi

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

6. e-öğrenme. Zirvesi. 26 Mart 2014, Marriott Hotel Asia. Resmi Sponsorlar

6. e-öğrenme. Zirvesi. 26 Mart 2014, Marriott Hotel Asia. Resmi Sponsorlar 6. e-öğrenme Zirvesi 26 Mart 2014, Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar 6. e-öğrenme Zirvesi Programı 26 Mart 2014, Çarşamba - Marriott Hotel Asia 09.15-09.30 Hoşgeldiniz Alper Toper - HRdergi Genel Müdürü

Detaylı

IndEx 16 En İyiler Senin için Buluşuyor..!

IndEx 16 En İyiler Senin için Buluşuyor..! IndEx 16 IndEx 16 Kulübümüzün en geniş katılımlı etkinliği olan IndEx, her sene 6 sektörden 15 Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcısı seviyesinde konuşmacının katılımı ve 10 case yarışmasıyla 3 gün boyunca

Detaylı

GİRİŞ. tarihine göre elde edilmiştir. Kitapçık, Personel Dairesi Başkanlığınca hazırlanmış olup, 6 aylık periyotlarla

GİRİŞ. tarihine göre elde edilmiştir. Kitapçık, Personel Dairesi Başkanlığınca hazırlanmış olup, 6 aylık periyotlarla GİRİŞ Bu kitapçık, Hazine Müsteşarlığı Merkez Teşkilatında fiili olarak çalışan personelin yaş, cinsiyet, öğrenim durumu, unvan vb. durumlarını göstermek amacıyla hazırlanmıştır. Tablolar ve 24 Şubat 2015

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı