BMW i. Sheer Driving Pleasure. YENİ BMW i. ELEKTRİKLİ VE HEYECAN VERİCİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BMW i. Sheer Driving Pleasure. YENİ BMW i. ELEKTRİKLİ VE HEYECAN VERİCİ. www.bmw.com.tr/i"

Transkript

1 BMW i Sheer Driving Pleasure YENİ BMW i. ELEKTRİKLİ VE HEYECAN VERİCİ.

2 YENİ BMW i YENİ BMW i. BMW i deneyimi... İNOVASYON VE TEKNOLOJİ. Otomobil konsepti... BMW Effi cientdynamics... ELEKTRİK... BMW i ConnectedDrive... BMW ConnectedDrive Sürücü Desteği..... Sürdürülebilirlik... BİREYSELLİK VE ÇOK YÖNLÜLÜK. BMW i Tasarımına Giriş... BMWi Atelier... BMW i Loft... BMW i Lodge... BMW i Suite... Jantlar ve gövde renkleri... Standart ve opsiyonel donanım Mobilite hizmetleri... Finans hizmetleri... Teknik Veriler... GÖSTERİLEN MODELE AİT DONANIM VE VERİLER. Anlık güç: Günlük kullanımda toplam menzil: Jantlar: Gövde rengi: Lodge iç tasarımı: bg ( kw) km Türbin tarzı kodlu BMW i hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle BMW i Mavisi vurguya sahip metalik Andesit Gümüş Gümüş vurgulu deri direksiyon, Solaric Cassia yün kumaş/doğal deri kombinasyonuna sahip koltuklar, gözenekli okaliptüs ağacından iç yüzeyler, deri kaplama gösterge paneli. Ayrıca BMW i Mavisi vurguya sahip metalik İyonik Gümüş BMW i ve BMW i in resimleri için numaralı sayfalara bakın. YENİ BMW i İLE DİJİTAL DÜNYAYA AÇILIN. QR kodu ile her sayfadan filmler, resim galerileri ve diğer heyecan verici dijital içeriğe ulaşın. İhtiyacınız olan tek şey App Store dan seçerek indirebileceğiniz bir QR kodu okuyucusudur. QR kodu okuyucusunu başlatın ve akıllı telefonunuzu ya da tabletinizi koddan yaklaşık cm uzakta tutun. BMW Katalogları Aynı zamanda BMW i ü dijital formatta da keşfedebilirsiniz. Dijital broşürü App Store da bulabileceğiniz BMW broşür uygulamasını kullanarak doğrudan tabletinize indirmeniz yeterli. Cep telefonu sözleşmenize bağlı olarak internet kullanımı faturanıza yansıtılabilir.

3 Yeni BMW i ü bu kısa filmle keşfedin. BMW i. ŞEHİR İÇİ MOBİLİTENİN GELECEĞİ. Dünya hızlı bir hareket halinde. Bu durum bizlerin yaşamına da yansıyor. Hareket her zaman heyecan verici bir olgu, yani değişim anlamına gelir. Bunun en iyi örneği BMW tarafından, BMW i ile sunuluyor. Bu konsept daha kolay, daha akıllı ve daha sürdürülebilir bir şehir içi mobilite için yenilikçi otomobil konseptleri ve ağ bağlantılı hizmetler sağlıyor. Üstelik geleceğin bu teknolojilerini bugünden sunuyor. BMW i, gerçek anlamda global bir perspektifle yönlendirilen sürdürülebilirliğin ve saf sürüş keyfinin birbirini kusursuz şekilde tamamlayabileceğini kanıtlıyor. YENİ BMW i

4 ELEKTRİKLİ DEVRİM. TEK GÖREVE ODAKLANAN İKİ ÖNCÜ. Yeni BMW i, şehir içi ve çevresindeki kalabalık caddelerde saf elektrikli sürüş özelliğiyle konsept ve yapı olarak kesinlikle farklıdır. Etkileyici çevikliği ve rahatlatıcı, neredeyse sessiz bir sürüşün büyüleyiciliğinden duyulan keyfi bir araya getiren tamamen yeni bir deneyim sunar. Bir diğer ilham verici otomobil de yenilikçi plug-in hibrit sistemiyle yeni BMW i dir. Ön aks üzerinde yer alan bir elektrik motoru ile arka aks üzerinde BMW TwinPower Turbo ailesinin bir üyesi olan üç silindirli, yüksek performanslı içten yanmalı motoru bir araya getiren, çağın en gelişmiş spor otomobilidir.

5

6 YENİ BMW i BMW edrive - YENİ ÇAĞA YENİ GÜÇ AKTARIM SİSTEMİ. Tamamen elektrikli BMW edrive sistemi, yeni BMW i e hareketsiz durumdan itibaren güçlü bir tork ve etkileyici bir tepki sunarak geleceğin sürüş keyfini yaratır. Hem gaz hem de fren pedalı rolünü üstlenen tek bir pedalın oluşturduğu tek pedal hissi sayesinde sürüş deneyimi daha doğrudan ve daha yoğundur. Aynı zamanda, BMW EfficientDynamics in akıllı sürüş modları ECO PRO ve ECO PRO+, etkileyici bir menzil için verimli enerji yönetimini mümkün kılar.

7 YENİ BMW i MOBİLİTE VE ÇEVİKLİK YENİDEN KEŞFEDİLDİ. Yeni BMW i ün benzersiz özellikleri özellikle şehirlerde en iyi şekilde ortaya çıkar. Gücü doğrudan arka tekerleklere aktaran çevik bir elektrikli motor, yalnızca, m lik dönüş çapı ve doğrudan direksiyon tepkisi ile sürüş keyfini düşük hızlarda bile yepyeni bir şekilde hissedeceksiniz.

8 YENİ BMW i PRİZE TAKIN, ŞARJ EDİN VE KEYFİNİZE BAKIN. Yeni BMW i için özel olarak geliştirilen BMW i ConnectedDrive fonksiyonları elektrikli mobiliteyi özellikle basit ve uygun hale getirir. Örneğin navigasyon sistemi size en yakın şarj istasyonunu gösterir ve rota tarifi için adresi sisteme entegre edebilir. Ek olarak BMW i Remote Uygulaması batarya şarj durumu ve elektrikli olarak kat edilebilecek menzil gibi otomobil verilerine erişimi mümkün kılar. Böylece şarj işleminin durumu ile ilgili bilgileri uzaktan alabilirsiniz.

9 YENİ BMW i KARBON ÇAĞINA HOŞ GELDİNİZ. Dayanıklılığı yüksek karbondan üretilen yolcu bölmesi, alüminyumdan yüzde daha hafif olması sayesinde ağırlığı azaltmasının yanı sıra ferah, açık bir iç mekan sunar ve en yüksek güvenliği sağlar. Şaft tünelinin olmaması, bağımsız direksiyon kolonu ve yükseltilmiş koltuk pozisyonları iç mekana bağımsız ve ferah bir hava verir. Ek olarak tek parça arka koltuk ve iki bağımsız ön koltuk, birbirinin aksi yönlere açılan kapılarla daha da çekici hale gelen yepyeni bir mekan duygusu oluşturur.

10 YENİ BMW i BİLGİLERE AKILLI BAĞLANTI. Dinamik menzil haritalama, mevcut şarj durumu, en verimli rota gibi bilgilerle yeni BMW i bilmek istediğiniz her şeyi size sağlar. Elbette tüm bu bilgiler otomobilinizin içerisinde sunulur. Fakat aynı zamanda, akıllı BMW i ConnectedDrive Hizmetleri sayesinde bir akıllı telefon uygulaması aracılığıyla otomobilinizin dışından da bilgilere erişebilirsiniz.

11 YENİ BMW i SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN MEKAN. BMW i ün gözenekli okaliptüs ağacı, zeytin yaprağı ekstraktı ile tabaklanmış deri ve iklime uyum sağlayan yün gibi doğal şekilde işlenmiş, yenilenebilir malzemeler içeren opsiyonel iç tasarımları sürdürülebilirliği gözler önüne sererken, yeni premium kaliteyi de gerçeğe dönüştürür. 1 Forest Stewardship Council (Orman Yönetim Konseyi) (FSC ) onaylı sorumluluk sertifi kasına sahiptir.

12 YENİ BMW i KOLAY ŞARJ. Yeni BMW i, birlikte temin edilen standart kablo aracılığıyla normal ev tipi bir prize takılarak kolayca şarj edilebilir. Bununla birlikte, BMW i Wallbox ile çok daha hızlı ve kolay şarj edilir. BMW i Wallbox, BMW Kurulum Hizmeti aracılığıyla talebiniz üzerine evinize monte edilebilir.

13 BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. YENİLİK VE TEKNOLOJİ SİZE ÖZEL ELEKTRİKLİ MOBİLİTE. LIFE-DRIVE MİMARİSİ YENİ BMW i 'ÜN DAHA HAFİF OLMASINI SAĞLAR, FERAH BİR İÇ TASARIMI MÜMKÜN KILAR, SÜRÜŞÜ VE GÜVENLİĞİ EN İDEAL HALE GETİRİR. Life-Drive mimarisi birbirini mükemmel bir biçimde tamamlayan iki ayrı üniteden meydana gelir. Üstteki Life Modülü yaşam modülüdür. BMW EfficientDynamics akıllı hafif yapı ilkelerine uygun olarak, CFRP veya kısaca karbon olarak da bilinen karbon fiber ile güçlendirilmiş plastikten üretilir. Bu ideal malzeme karışımı en üst düzey dinamikleri ve aynı zamanda en iyi verimliliği bir araya getirir. Alttaki Drive Modülü, BMW edrive elektrik sistemini büyük lityum iyon yüksek gerilim bataryası ile bir araya getirir. Batarya hücreleri tamamen alt bölüme entegre edilmiştir ve Drive Modülünün tüm orta bölümünü doldurur. Bu durum en ideal aks yükü dağılımını, düşük bir ağırlık merkezini ve dolayısıyla mükemmel sürüş dinamiklerini mümkün kılar. Alüminyum profil yüksek gerilim bataryasını çevreler ve dışarıdan gelecek etkilere karşı korur. BMW edrive sistemi bütün olarak, karşılaştırılabilir nitelikte bir içten yanmalı motordan önemli ölçüde daha kompakttır. Arkadan itiş sağlayan aks üzerindeki küçük alanda elektrik motoru, şanzıman ünitesi ve motor elektronik devrelerinin barındırılması ve böylece yerden tasarruf sağlanması mümkündür. İki modül arasındaki benzersiz etkileşim: Dayanıklılığı yüksek ve son derece hafif karbondan üretilen yaşam modülü (Life Modülü), yenilikçi bir birleştirme işlemi sayesinde alüminyum şasiye (Drive Modülü) bağlanır. Devrim yaratan otomobil mimarisi, B sütununu ve şaft tünelini ihtiyaç olmaktan çıkarır. Böylece, yeni BMW i ün eşsiz, sınıfında öncü bir ferahlığı size sunabilmesini sağlar. Üst düzey sürüş dinamikleri sunan, alçak ağırlık merkezi: Alüminyum yürüyen aksam, elektrik motoru, lityum iyon yüksek gerilim bataryası ve akıllı güç aktarım elektroniği otomobil içerisine gömülü drive modülünde bir araya getirilir. Böylece daha alçak bir konumda yer alan ağırlık merkezi, yeni BMW i ün olağanüstü çevikliğine ve güvenliğine katkıda bulunur. Yer kazandıran akıllı tasarım: Drive Modülü tüm yürüyen aksam, ısıtma/ klima ve güç aktarımı bileşenlerini ve yüksek gerilim bataryasını barındırır. Böylece hacmin en optimum şekilde kullanılmasına katkı sağlar. 1 Lityum iyon yüksek gerilim bataryası uzun kullanım ömrüne sahiptir. İlk sekiz yılda veya ilk km de yüksek gerilimli bataryada herhangi bir arıza tespit edilmesi durumunda, BMW i Yetkili Servisiniz bataryaları ücretsiz olarak onarır. Daha fazla bilgi için BMW i batarya sertifikanızı inceleyebilirsiniz.

14 BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. YENİLİK VE TEKNOLOJİ TEK HEDEF: EMİSYONSUZ SÜRÜŞ. EMİSYONSIZ SÜRÜŞ KEYFİ. BMW edrive TEKNOLOJİSİNE GENEL BAKIŞ. Yeni BMW i ün tamamen emisyonsuz elektrikli motor sistemi, normal koşullarda km menzile olanak sağlar. Akıllı ECO PRO ve ECO PRO+ sürüş modları sayesinde, bu menzil hemen hemen km ye çıkarken, Range Extender özellikli BMW i ile yaklaşık km menzile kadar ulaşılabilir. Buna ek olarak opsiyonel ısı pompası, geleneksel ısıtmayla kıyaslandığında yüzde ye kadar daha iyi bir enerji verimliliğiyle sürekli bir ısıtma konforu sağlar. Bu sebeple, bu özellik sayesinde soğuk havalarda yüzde dan fazla menzil artışı elde etmek mümkündür. Klima sisteminin yazın ortamdaki havayı kullanması gibi, yenilikçi ısı pompalama sistemi de aynı sistemi kış aylarında gerçekleştirir. Seçilen iç sıcaklıklar, elektrikli ısıtma ve ısı pompası arasında tam otomatik geçişler sayesinde korunur. % BMW EfficientDynamics. Yeni BMW i ün yeni geliştirilmiş BMW edrive sistemi bg ( kw) anlık azami güç ve yine azami Nm tork üretir. Elektrik motorundan gelen güç, tek kademeli şanzıman aracılığıyla doğrudan arka tekerleklere aktarılır. BMW edrive, BMW EfficientDynamics teknolojisinin mükemmel bir örneğidir, enerjisini lityum iyon yüksek gerilim bataryasının üstün performansından alır ve hiç bir şekilde lokal CO emisyonu üretmez. Daha uzağa erişim için yeni BMW i talep üzerine Range Extender (Menzil Arttırıcı) ile birlikte sunulur. Range Extender (Menzil Arttırıcı), bir jeneratörü tahrik eden küçük, oldukça akıcı ve iki silindirli bir benzinli motordur. Lityum iyon bataryanın şarj seviyesi minimum düzeye ulaştığında otomatik olarak devreye girer. Bu yardımcı motorun tek görevi, bir jeneratör olarak çalışarak yüksek gerilim bataryasına enerji sağlamaktır. g Lokal CO emisyonu : BMW edrive sisteminin rakipsiz özelliği. Tork (Nm),,,, Devir (dev/dak) Tork aktarım grafiği. Güç (kw) 1 %100 yenilenebilir kaynaklardan elde edilen enerji kullanımına tabidir. Tork (Nm) 2 Lityum iyon yüksek gerilim bataryası uzun kullanım ömrüne sahiptir. Bununla birlikte, ilk sekiz yılda veya ilk km de yüksek gerilim bataryasında herhangi bir arıza tespit edilmesi durumunda, BMW i Yetkili Servisiniz bataryaları ücretsiz olarak onarır. Daha fazla bilgi için BMW i batarya sertifikanızı inceleyebilirsiniz. 3 Şirket içinde gerçekleştirilen BMW yakıt tüketim çalışmasıyla belirlenmiştir; kişisel sürüş stiline göre değişebilir. 4 Yakıt tüketimi, CO 2 emisyonu ve Range Extender (Menzil Arttırıcı) özellikli BMW i3 verimlilik sınıfı ile ilgili kesin rakamlar için, bkz. sayfa DIN boş ağırlık değerine uygundur. 6 Range Extender (Menzil Arttırıcı) özellikli BMW i3 ile birlikte geçerli değildir. 7 BMW i3 (Range Extender (Menzil Arttırıcı) özellikli), 0 100km/sa hıza 7,9 saniyede ulaşır. Güç (kw) Kalkış anından itibaren Nm tork: Yüksek torklu elektrik motoru sayesinde, yeni BMW i ünüzün güvenle kalkış yapmasını sağlayarak, ilk birkaç metrede daha güçlü otomobilleri arkanızda bıraka bilirsiniz. Aynı zamanda şehir trafiğinde neredeyse sessiz bir biçimde süzülür ve etkileyici torku, arkadan itiş özelliği ve dar dönüş çapı sayesinde olağanüstü bir çeviklik sunar., kwsa/ km Enerji tüketimi. kw anlık maksimum performansı her zaman dinamik optimum seviyede sunulur, çünkü Yeni BMW i yalnızca. kg boş ağırlığa sahiptir., sn. içerisinde dan km/sa hıza ulaşır. Yeni BMW i kesintisiz bir güçle hızlanır ve tek pedalla, aynı şekilde etkili biçimde yavaşlar. Bu tipik BMW i tek pedal hissi, frenleme sırasında kinetik enerji kazanımı sağladığından öngörülü sürüşü ödüllendirir.

15 ELEKTRİKLİ hakkında daha fazla bilgiyi bu kısa fi lmde bulabilirsiniz. YENİLİK VE TEKNOLOJİ e-mobilite. HER ZAMAN. HER YERDE. HER DURUMDA KOLAY VE RAHAT ELEKTRO MOBİLİTE İÇİN ELEKTRİKLİ. ELEKTRİK hizmetleri sayesinde yüksek gerilim bataryası, yol üzerindeki şarj istasyonlarından veya evde kolay ve esnek bir şekilde şarj edilir. BMW i kurulum hizmetleri, talep üzerine BMW i Wallbox için keşif ve montaj işlemlerini gerçekleştirebilir. ChargeNow sayesinde yoldayken şarj edilmesi aynı şekilde kolaydır. Bu hizmet ev dışı şarj istasyonlarının belirlenmesini ve akıllı telefonunuzda veya otomobilinizin navigasyon sisteminde görüntülenmesini kolaylaştırır. Kişisel ChargeNow kartı sayesinde yeni BMW i ünüzü şarj ederken nakit ödeme yapmanıza gerek kalmaz. Destek hizmetleri kapsamında, Service Inclusive paketi yeni BMW i ünüz için kapsamlı ve şeffaf maliyetli çözümler sunar. BMW i Servis Ağı aracılığıyla sunulan kapsamlı ve etkin onarım işlemlerinin yanı sıra, BMW Mobile Care paketi bir arıza durumunda herhangi bir kısıtlama olmaksızın yolunuza devam edebilmenizi sağlar. Esnek Mobilite hizmetleriyle, tatil amaçlı yolculuklar gibi daha uzun mesafe kat edilmesi gereken durumlarda, BMW i müşterilerine belirli bir süre için klasik bir BMW otomobil kiralama fırsatı sunulur. Kısacası, yeni BMW i ünüzü güvenli ve sorunsuz kullanabilmeniz için her şey düşünülmüş durumdadır. EVDE ŞARJ DESTEK HİZMETLERİ 30dk. Özellikle hızlı bir şarj için opsiyonel AC/DC hızlı şarj fonksiyonu yeni BMW i e en uygun çözümdür. Bir ev dışı DC hızlı şarj istasyonu gibi uygun bir istasyonda şarj işlemi yaklaşık dakika sürer. Ardından yeni BMW i kullanıma hazırdır. BMW i 360 ELEKTRİKLİ ESNEK MOBİLİTE YOLDA ŞARJ EN KOLAY ŞARJ. Standart şarj kablosu ile yeni BMW i ünüzü klasik ev tipi bir priz aracılığıyla altı ila sekiz saat arasında tamamen şarj edebilirsiniz (standart şarj modu ). Wallbox kullanılması durumunda, lityum iyon yüksek gerilimli batarya yalnızca üç ila altı saat arasında şarj olur. 3 6sa. Evinizdeki BMW i Wallbox ile lityum iyon batarya yalnızca birkaç saat içinde yeniden şarj edilmiş olur. 1 Yerel elektrik altyapısına ve opsiyonel donanım tercihine bağlıdır. Şarj süresi, tamamen dolu şarj kapasitesinin yüzde 80 ine sıfırdan ulaşma süresini temel alır.

16 Bu kısa fi lmle yeni BMW ConnectedDrive ın büyüsünü keşfedin. BMW ConnectedDrive Özgürlüğe bağlanın. YENİLİK VE TEKNOLOJİ DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK İÇİN DAHA YAKIN BAĞLANTI. BMW i CONNECTED DRIVE. En verimli rotaya yönelik yenilikler: Özel olarak elektro mobiliteye yönelik tasarlanmış BMW i ConnectedDrive navigasyon hizmetleriyle, ulaşmak istediğiniz yere kolay ve güvenli bir şekilde varabilirsiniz. Ana özellik, dinamik menzil haritalama işlevli Range Extender dır (Menzil Arttırıcı). Bu özellik, coğrafi faktörler, gerçek zamanlı trafik bilgisi, şarj durumu ve sürüş tarzı gibi özellikleri hesaba katarak mevcut menzili gösterir. Menzilin yeterli olmaması durumunda Range Extender (Menzil Arttırıcı), enerji verimliliğine sahip bir ECO PRO Rota tavsiyesinde bulunur veya en yakın şarj istasyonunu ziyaret etmeniz gibi bir öneri sunar. Bu bilgiler, isteğe bağlı olarak navigasyon sisteminde görüntülenebilir. Kontrol Ekranında aynı anda iki menzil bilgisi de gösterilebilir: Mevcut sürüş modu ve erişilebilecek maksimum menzili gösteren BMW EfficientDynamics e ait ECO PRO+. Yeni BMW i, sürücünün akıllı telefonunu kullanarak kolayca çalıştırabileceği bir dizi akıllı ConnectedDrive fonksiyonlarını da sunar. ios ve Android için BMW i Remote Uygulaması ile yolculuktan önce bir rota planlayabilir ve seçebilirsiniz. Ardından varış noktasına ait detayları otomobilinize kolaylıkla aktarabilirsiniz. Hatta olası menzili ve batarya şarj durumunu da kontrol edebilirsiniz. Böylece uygulama, otomobilinizle ilgili önemli bilgileri gittiğiniz her yerde almanızı mümkün kılar. Ek olarak, ilgi çekici noktalar (POI) ve menzil içerisindeki şarj istasyonları belirlenir ve bunlara ilişkin bilgiler otomobile gönderilir. Daha fazla konfor ve kat edilebilecek mesafenin artırılması için uygulama aynı zamanda otomobilin iç sıcaklığının hazırlanmasını ve lityum iyon yüksek gerilim bataryasının ısıtılmasını mümkün kılar. Ayrıca yeni BMW i bir şarj istasyonuna bağlandığında, işlem hakkındaki bilgileri de alabilirsiniz. Menzil anahtarı* BMW i BEV COMFORT modu km ye kadar ECO PRO+ modu: km ye kadar Range Extender (Menzil Arttırıcı) özellikli BMW i km ye kadar * Menzil kişisel sürüş tarzı, sıcaklık ve rota özelliklerine bağlıdır. VARIŞ NOKTANIZ GÖZ ÖNÜNDE VE MENZİL DAHİLİNDE. Uzun vade için elektro mobilite; tek bir şarj işleminin ardından, yeni BMW i her gün yalnızca elektrikle kullanılarak kilometreye kadar mesafeyi sessizce kat edebilir. Standart olarak sunulan ECO PRO+ modu kullanılırken, menzil yaklaşık km ye kadar yükselir. ECO PRO ve ECO PRO+ modunda, bir harita aracılığıyla her durumdaki olası menzil artışıyla ilgili görsel bir genel bilgi sunulur. Daha fazla menzil gerektiğinde, Range Extender özellikli yeni BMW i toplam km menzile kadar yükseltilebilir. 1 Uyumlu cihazlara ilişkin bilgiler için: 2 Lityum iyon bataryanın önceden hazırlanması yalnızca opsiyonel koltuk ısıtma ile birlikte mümkündür. 3 Navigasyon sistemi opsiyonel bir donanımdır.

17 BMW ConnectedDrive Özgürlüğe bağlanın. YENİLİK VE TEKNOLOJİ YARININ YENİLİĞİ BUGÜNÜN CADDELERİNDE. BMW CONNECTED DRIVE SÜRÜCÜYÜ, OTOMOBİLİ VE DIŞ DÜNYAYI BİRBİRİNE BAĞLIYOR. BMW ConnectedDrive. Akıllı hizmetler ve destek sistemleri ile BMW ConnectedDrive, yeni BMW i sürücüleri için tüm doğru yanıtları barındırır. BMW ConnectedDrive Hizmetleri ve Uygulamaları sürücü, otomobil ve dış dünyayı birbirine bağlama konusunda çok daha fazla özgürlük sunar. BMW ConnectedDrive Sürücü Destek sistemleri BMW ile yolculuk etmeyi daha güvenli ve daha konforlu hale getirir. Akıllı özellikler sürücü üzerindeki yükü hafifletir ve trafikteki tehlikeleri en aza indirir. Opsiyonel Sürüş Asistanı Plus ve Park Asistanı paketlerinin bir parçası olarak BMW i, diğer elektrikli otomobillerde bu ölçekte rastlanmayacak bir dizi yenilikçi kamera ve radar tabanlı sistemler sunar. Yaklaşma Kontrol Uyarısı ve Şehir İçi Frenleme özellikli Yaya Uyarısı. Bu özellik yayaların karıştığı kazaların sonuçlarını hafifleterek ya da bu kazaları önleyerek aktif destek sunar. Bir yayayı ya da bir engeli görmemeniz durumunda, sistem Şehir İçi Hafif Frenleme fonksiyonunu kullanarak otomobili otomatik olarak yavaşlatır. Böylece, en iyi durumda bu özellik, çarpışmaların tamamen önlenmesini sağlar. Sistem, gündüz km/sa e kadar hızlarda çalışır. Otomobil içerisinde yer alan çeşitli seziciler her zaman otomobilin önündeki yolu izler. Bir çarpışma riski varsa, sistem sizi önceden uyarır, en ideal tepkiyi sağlamak üzere frenleri hazırlar ve ardından otomobili yavaşlatır. Dur-Kalk İşlevli Aktif Cruise Control. Yaklaşma Kontrolü Uyarısını da içeren hafif frenleme özellikli Dur-Kalk İşlevli Aktif Cruise Control konforu ve güvenliği artırır. Sistem hareketsiz trafiğe tepki gösterir, bağımsız olarak öndeki otomobille arasında önceden belirlenen bir mesafeyi korur, hareketsiz hale gelene kadar hızı kontrol eder ve trafik akış hızı izin verir vermez yeniden arzu edilen hıza kadar hızlanır. Trafik sıkışıklığı asistanı. Trafik sıkışıklıkları sırasında, ileri doğru hareket etmeyi, fren yapmayı ve mevcut şeridi korumayı üstlenir. Yeterli şerit işaretleri, uygun genişlikte yol ve önde otomobil olan yerlerde, sistem maksimum km/sa hıza kadar, otoyollarda arzu edilen mesafeyi korur. Aynı zamanda ağır ilerleyen trafikte hareketsiz hale gelinceye kadar hızı bağımsız olarak kontrol eder ve sürücü ellerini direksiyon üzerinde tutarken, direksiyonu hafif hareketlerle kontrol ederek otomobilin şeridin ortasında ilerlemesini sağlar. Park Asistanı paketi. Bu özellik Park Asistanı, Geri Görüş Kamerası ve ön Park Mesafe Kontrolünü içerir. Park Asistanı, BMW i ü yola paralel bir boşluğa yerleştirmek için otomatik manevra yapmak üzere direksiyonun yanı sıra gaz, fren ve şanzıman seçimi kontrolünü üstlenir. Geri Görüş Kamerası otomobilin arka kısmındaki alanı Kontrol Ekranı aracılığıyla size göstererek, geri viteste park ederken ve manevra sırasında sizi destekler. Son olarak, Park Mesafe Kontrolünün sesli mesafe uyarı sistemiyle birlikte görüntülü mesafe ekranı, otomobilin ön kısmındaki engellerden koruma sağlar. Bu sinyaller, gerekli olmadığında manuel olarak kapatılabilir.

18 BMW i3 BİLGİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK: EN BAŞINDAN EN SONUNA. YENİ BMW i, GELİŞTİRME VE ÜRETİM ÇALIŞMALARINDAN KULLANIM VE GERİ DÖNÜŞÜME KADAR HER AÇIDAN SÜRDÜRÜLEBİLİĞE YÖNELİK TASARLANMIŞTIR. Leipzig tesislerinde yıllık enerji üretimi (dört rüzgar türbininden) ortalama GWsa'tir. Bu da yeni BMW i 'ün üretimi için ihtiyaç duyulan elektrik miktarını aşar. Yeni BMW i BMW i tarafından benimsenen bütünsel sürdürülebilirlik yaklaşımını mükemmel bir biçimde somutlaştırır. Aynı segmentte yer alan, içten yanmalı motora sahip yüksek verimlilikte bir otomobille karşılaştırıldığında, yeni BMW i yenilenebilir enerji kaynakları kullanıldığında tüm yaşam döngüsü boyunca en az yüzde oranında daha az küresel ısınma potansiyeline (CO ) sahiptir. Sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla, gelişim sürecinin ilk aşamalarında tüm yaşam döngüsü için ölçülebilir hedefler belirlenmiştir. Bu hedefler, otomobilin geliştirilmesi sırasında izlenerek belgelenmiş ve sonuçlar ISO / standardına uyum açısından bağımsız olarak sertifikalandırılmıştır. Enerjinin yoğunlukla kullanıldığı bir işlem olan karbon fiber üretiminin sürdürülebilirliğinin sağlanması için, Moses Lake te (ABD) dünyanın en büyük hidroelektrik santralinden elde edilen temiz enerjinin kullanıldığı bir tesis kurulmuştur. Aynı amaçla, yeni BMW i ve BMW i modellerinin üretimi için yenilenebilir enerji sağlamak üzere yakın zamanda BMW Leipzig de dört büyük rüzgar türbini inşa edilmiştir. Ayrıca, otomobilinizin şarj edilmesi sırasında yenilenebilir enerji kullanılması, otomobilinizi sürdüğünüz her kilometre başına yüzde sıfır CO emisyonu anlamına gelir. Yeni BMW i azami hizmet ömrünün sonuna geldiğinde, geri dönüşümünü sağlayacak önlemler titizlikle uygulanmıştır. Bu nedenle, yeni BMW i ün üretiminde kullanılan malzemenin yüzde i geri dönüştürülebilir ve ömrünü dolduran yüksek gerilimli lityum iyon batarya, güneş ve rüzgar enerjisinin depolanması amacıyla geçici saklama çözümü olarak da kullanılabilir. Son olarak, elektrikli otomobillerin yüzde - dolayındaki verimliliği, normal otomobillere (yaklaşık yüzde -) göre önemli ölçüde yüksek olduğundan, yeni BMW i ün kullanım maliyeti fark edilebilir derecede düşüktür. Ayda Euro olan işletim maliyeti, düşük elektrik ve bakım maliyeti nedeniyle içten yanmalı motora sahip normal bir otomobille kıyaslandığında üçte bir daha azdır. % % % İçten yanmalı benzer bir modelle kıyaslandığında % daha düşük kullanım maliyeti. Yenilenebilir kaynaklardan elde edilen enerji kullanıldığında ürünün tüm kullanım ömrü boyunca % daha az CO. Leipzig deki BMW tesisinde % yenilenebilir rüzgar gücünden enerji üretimi. 1 Varsayımlar: Almanya için kullanım maliyeti; benzin 1,60 Euro/lt, elektrik 0,258 Euro/kWsa. Profil: Üç yıl ve yılda km kullanım.

19 BİREYSELLİK VE ÇOK YÖNLÜLÜK GELİŞMİŞ TASARIM, TANIDIK DURUŞ. Heyecan verici yeni ve sürdürülebilir tasarımına rağmen, BMW i ün safkan bir BMW olduğu hemen anlaşılır. Modern bir görünüme sahip kapalı böbrek ızgara, gövde rengine bağlı olarak mavi veya gümüş grisi vurgulu çerçevelere sahiptir. U şeklinde çarpıcı LED farlar BMW aydınlatma tasarımının yeni bir yorumudur ve ön bölüme farklı, etkileyici bir görünüm verir. Aynı zamanda Siyah Kuşak adı verilen, motor bölmesi kapağından başlayarak tavanı geçip arka bölüme ulaşan parlak bir siyah bant da mevcuttur. Bu bant yeni BMW i ü görsel anlamda bölerek hafif yapı konseptinin büyüleyici bir görsel yorumunu sunar. Aerodinamik özelliklerin geliştirilmesi ve böylece verimliliğin artırılması için ön tekerleklerin arkasında ve arka tekerleklerin ön kısmında hava kanatçıkları bulunur. C sütunlarının bir noktada birleşen akıcı tasarımı göze çarparken, aynı zamanda genel görünüme de katkıda bulunur. Arkaya doğru, siyah camlı bagaj kapağının ardında duran U şeklindeki LED stop lambaları bir diğer şık detayı oluşturur. Son olarak, standart inç hafif alaşım jantlar ( inç opsiyonel) yeni BMW i 'ün sportif karakterini vurgular.

20 Yeni BMW i e uygun donanım seçeneklerini keşfedin. BİREYSELLİK VE ÇOK YÖNLÜLÜK YENİLİKÇİ İÇ TASARIM VE CÖMERT BİR FERAHLIK DUYGUSU. Yeni BMW i ün iç tasarımı görünür kısımlarda okaliptüs ağacı gibi yenilenebilir ham maddelerin kullanımıyla fark yaratır. Yan kaplamaların ve gösterge panelinin doğal elyafı da BMW i nin sürdürülebilirliği premium kalite ile birleştiren Yeni Premium karakterini öne çıkarır. Kullanılan deri, zeytin yapraklarından üretilen doğal bir madde ile tabaklanmıştır. Elde edilen bu madde deriye koruma sağlarken, aynı zamanda benzersiz bir görünüm ve farklı bir karakter kazandırır. Deri güney Almanya daki büyükbaş hayvanlardan elde edildiğinden, üretimin her aşamasında kısa tedarik rotası ve sürdürülebilirlik sağlanmıştır. Ek olarak, doğal maddeler kullanılarak gerçekleştirilen işlemler malzemenin benzersiz rengini korurken, şık bir etki de yaratır. Yenilikçi malzemenin bir diğer örneği de koltuk döşemesinde kullanılan aktif iklimlendirme özellikli yün kumaştır. Bu kumaş vücut ve koltuk yüzeyi arasında sıcaklık dengesini korur. Örneğin, yüksek sıcaklıklarda daha az ısınırken, düşük sıcaklıklarda ısınarak, ısıtmalı koltuk tarafından harcanan enerjiden tasarruf sağlar. Doğal liflerin ve doğal olarak tabaklanmış derinin yaygın şekilde kullanılmasına ek olarak, ağırlık açısından da iç tasarımda kullanılan plastiğin yüzde i geri dönüştürülmüş veya yenilenebilir hammaddelerden üretilir. Ayrıca koltuklarda, tavan kaplamasında ve zeminde kullanılan tekstil malzemeleri genellikle geri dönüştürülmüş liflerden oluşur. Bu yöntemle BMW i, CO emisyonunu daha da azaltma potansiyeline sahip olur. [ ] Düşük ve yüksek sıcaklıklarda aktif iklimlendirme: Opsiyonel Lodge iç tasarım paketinde yün kumaş/doğal deri kombinasyonu. [ ] Göz alıcı karbon: Kapıyı açtığınızda giriş bölümünde yer alan bu yenilikçi malzeme hemen dikkatinizi çeker. [ ] Doğal, gözenekli malzeme: Okaliptüs ince ahşap kaplama opsiyonel Lodge ve Suite iç tasarım seçeneklerine dahildir. [ ] Yeni BMW i ün yüksek dayanıklılığa sahip tavanı yalnızca, kg ağırlığındadır ve büyük bir oranda geri dönüştürülmüş karbondan üretilir. 1 Forest Stewardship Council (Orman Yönetim Konseyi) (FSC ) onaylı sorumluluk sertifi kasına sahiptir.

21 BİREYSELLİK VE ÇOK YÖNLÜLÜK YÜKSEK KALİTELİ VE ÖZGÜN: ATELIER İÇ TASARIM PAKETİ. Atelier iç tasarım paketi yeni BMW i ün giriş seviyesindeki tasarım paketidir ve yüksek kalitede malzemelerin kullanımı sayesinde beğeninizi kazanacaktır. Çekici kontrastlar canlı ve modern bir görünümü vurgular. Örneğin koltukların alt kısmında ve dikişlerde kontrast yaratan BMW i Mavisinin kullanımı, iç tasarımın çizgilerini öne çıkarır ve Atelier iç tasarımına özellikle ferah bir hava katar. Opak galvanizli vurgular ve mavi vurgu şeritli siyah deri direksiyon bu iç tasarım paketini kusursuz şekilde tamamlar. Opak boya Metalik boya [ ] BMW i Atelier iç tasarım paketi (standart): BMW i Mavisi vurgulu deri direksiyon, Neutronic Aragaz Grisi kumaş kombinasyonuna sahip ve BMW i Mavisi kontrast dikişli koltuklar, opak Andezit Gümüş iç yüzeyler. [ ] B sütununun bulunmaması ve arka kapıların ön kapıların aksi yönünde açılması sayesinde arka bölüme kusursuz erişim. [ ] Opak Andezit Gümüş iç kaplama. [ ] Arka koltuk sırtlığı : oranında katlanabilir. İç tasarıma mükemmel uyum için yeni BMW i için beş çarpıcı opak ve metalik gövde rengi. Daha fazla bilgi.. sayfalarda bulunabilir. 1 Resimde standart ve opsiyonel donanım ve aksesuarlar gösterilmektedir.

22 BİREYSELLİK VE ÇOK YÖNLÜLÜK DENGE VE STİL: LOFT İÇ TASARIM PAKETİ. Loft iç tasarım paketi, zarif biçimde dengelenmiş bir stil sunar. Konsept ağırlıklı olarak deri kullanımını bir kenara bırakarak, bunun yerine iklim düzenleyici tekstil malzemeleri ile modern, yumuşak kumaş/sensatec kombinasyonunu kullanır. Sakin bir atmosfer oluşturan açık, sıcak bir gri olan Carum Grisi ana iç tasarım rengidir. Açık rengi sayesinde, iç tasarım daha da geniş hisse sahiptir ve son derece modern bir görünüm kazanır. Koltuk yüzeylerindeki kabartmalar yeni BMW i ün tasarım çizgilerini taşıyan sadeleştirilmiş bir dokunuştur ve koltuklara özenle yerleştirilen BMW i Mavisi vurgular, bu iç tasarım paketinin saf havasını öne çıkarır. Son olarak tüm otomobili kapsayan açık renkli zemin halısı sürücü ve yolcu alanları arasında görsel bir bağlantı kurar ve ferah, havadar bir ortam sağlar. Opak boya Metalik boya [ ] BMW i Loft iç tasarım paketi (opsiyonel): BMW i Mavisi vurgulu deri direksiyon, Elektronik Carum Grisi kumaş/sensatec kombinasyonu koltuklar, koyu opak Andezit iç kaplama. [ ] Açık renkli, tek parça zemin kaplaması koltukların Carum Grisi rengini tamamlayarak ferah ortamı öne çıkarır. [ ] Baş dayamalarının altındaki BMW i Mavisi vurgular, koltuklarla cazip bir renk kontrastı oluşturur. [ ] Koyu opak Andezit iç kaplama. [ ] : oranında katlanabilen arka koltuk, neredeyse düz bir yükleme alanı elde edilmesini sağlar. Yeni BMW i için çekici altı adet opak ve metalik gövde rengi özel olarak geliştirilmiştir. Daha fazla bilgi.. sayfalarda bulunabilir. 1 Resimlerde standart ve opsiyonel donanım ve aksesuarlar gösterilmektedir.

23 BİREYSELLİK VE ÇOK YÖNLÜLÜK İŞLEVSEL VE DOĞAL: LODGE İÇ TASARIM. Bu tasarım, gelişmiş kalite duygusunu doğal estetikle bir araya getirir. Aynı zamanda BMW i nin Yeni Premium konseptini en saf biçiminde sunar. Topraksı, doğal bir ışığa sahip Cassia rengi deri sıcak bir atmosfer oluştururken, Carum Grisi vurgular iç mekanı aydınlatır. Ayrıca, deri kaplama gösterge paneli gibi kaliteli detaylar, özel aktif iklimlendirme özelliğine sahip yün kumaş ve koltuklarda ve baş dayamalarında kullanılan doğal olarak tabaklanmış deri gibi sürdürülebilir öğelerle bir araya getirilir. Gösterge panelinin kıvrımlı ahşap yüzeyi bir diğer özel detaydır. Forest Stewardship Council (Orman Yönetim Konseyi) (FSC ) tarafından onaylanan siyah, açık gözenekli okaliptüs ahşap otomobilin içinde kullanılan doğal malzemeyi keşfetmek için yeni bir yol sunar. Opak boya Metalik boya Size mükemmel şekilde uyan bir görünüm için, yeni BMW i 'ün çarpıcı altı adet opak ve metalik gövde rengi. Daha fazla bilgi.. sayfalarda bulunabilir. [ ] BMW i Lodge iç tasarım paketi (opsiyonel): Saten Gümüş vurgulu deri direksiyon, Solaric Cassia yün kumaş/doğal deri kombinasyonu, okaliptüs ince ahşap kaplama. [ ] Okaliptüs ince ahşap iç kaplama. [ ] Cassia rengi derinin topraksı ve doğal görünümü iç mekana Carum Grisi dokunuşlarla parlaklaştırılan sıcak bir atmosfer sunar. Aktif iklimlendirme özelliğine sahip yün kumaş cazip bir kontrast oluşturur. [ ] Çok yönlü kullanıma 1 Forest Stewardship Council (Orman Yönetim Konseyi) (FSC ) onaylı sorumluluk sertifi kasına sahiptir. 2 Resimde standart ve opsiyonel donanım ve aksesuarlar gösterilmektedir. sahip bagaj bölümü : oranında katlanabilen arka koltuklar sayesinde genişletilebilir ve bagajınızı saklamak ve sabitlemek amacıyla birçok çözüm sunar. [ ] Bu iç mekanda, özel yün kumaş, koltuklarda ve baş dayamalarında kullanılan doğal olarak tabaklanmış deri ile bir araya getirilir.

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Yeni BMW 5 Serisi Sedan. Dünya Lansmanı.

Yeni BMW 5 Serisi Sedan. Dünya Lansmanı. Dünya Lansmanı. Dünya Lansmanı. Geleneklerle Demlenmiş. 1963-1971 BMW 1800 1962 1964 Yeni Sınıf BMW 1500 1966-1972 BMW 2000 1972-1981 BMW 5 Serisi Tarih. 1972-1981 1980-1988 1987-1996 1995-2003 2003-2009

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Honda Civic 1.6 Elegance

Honda Civic 1.6 Elegance İlan no: 321447 Honda Civic 1.6 Elegance Sahibinden Sahibinden 2012 Civic Elegance Füme Servis Bakımlı Garantil 57.750 TL İlan tarihi: 6 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Ataşehir,

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 350E Van 350ED Van Çekiş Arka / Ön Arka / Ön Arka / Ön Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Volvo V40 V40 T-4 Aut.

Volvo V40 V40 T-4 Aut. Volvo V40 V40 T-4 Aut. İlan no: 407956 İlan detayları Sahibinden 110.000 TL 18 Haz 2017 110.000 TL 18 Haz 2017 11.000 TL SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA VOLVO V40 CC T3 İlan tarihi: 18 Haziran 2017 İlan detayları

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA.

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. OPEL Astra OPC VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. Yeni Opel Astra OPC gelmiş geçmiş en güçlü Astra unvanına sahip safkan bir yarış otomobilidir. Güç gösterisi için 2.0 turbo motora sahip Astra OPC

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Honda Civic 1.6 Premium

Honda Civic 1.6 Premium İlan no: 244217 Honda Civic 1.6 Premium Sahibinden Direkt Sahibinden, Honda Civic Premium 1.6 i-vtec, Manuel 42.900 TL İlan tarihi: 26 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Tekirdağ, Çerkezköy,

Detaylı

Sheer Driving Pleasure

Sheer Driving Pleasure Sheer Driving Pleasure DOĞUŞTAN ELEKTRİKLİ. YENİ BMW i8 ROADSTER VE YENİ BMW i8 COUPÉ. YENİLİK VE TEKNOLOJİ. 18 Hareketli aksam ve sürüş dinamikleri 22 Sürücü destek sistemleri ve güvenlik 24 Bağlantı

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.20d Exclusive

BMW 5 Serisi 5.20d Exclusive İlan no: 374021 BMW 5 Serisi 5.20d Exclusive Sahibinden BMW 5 Serisi 520d 2012 model 72000 km de. İSTOÇ OTO 171.950 TL İlan tarihi: 31 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bağcılar, Mahmutbey

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu.

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. YENİ Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. www.fiat.com.tr Kendinize en uygun ortam sıcaklığını otomatik havalandırmayla ayarlayın! Fiat

Detaylı