Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknoloji ile bir adım önde

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknoloji ile bir adım önde"

Transkript

1 Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Teknoloji ile bir adım önde

2

3 Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Teknik 36 Audi ve Verimlilik 50 Yürüyen aksam, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select 40 TFSI 54 Audi connect 42 TDI 56 MMI Multimedya arayüzü 44 hybrid 58 Asistan sistemleri 48 quattro Donanımlar Diyalogta: Audi QR kodları Audi nizi daha yakından yaşayın: Akıllı telefonunuza (smartphone) bir QR uygulaması yukleyin ve ardından QR kodunu tarayın veya internet tarayıcınızda belirtilen linkten yararlanın. Diğer hususlar 62 Audi exclusive 83 Donanım ve tasarım paketleri, Tavan döşemesi 64 Audi exclusive Offroad görünüm paketi 84 Dekoratif aksesuarlar 66 Audi exclusive line 86 Farlar ve aynalar 68 S line 88 Dış donanımlar 72 Stil rehberi 90 İç donanımlar 74 Renkler 94 Bilgi-Eğlence sistemleri 76 Jantlar/Lastikler 97 Asistan sistemleri 78 Koltuklar/Koltuk doşemeleri 98 Teknik 101 Audi ilave garantisi 109 Ebatlar 102 Audi orijinal aksesuarları 110 Dizin 106 Teknik veriler 118 Audi nin büyüleyiciliği Büyüleyicilik bölümünde gösterilmiş olan araçların donanımlarını sayfa 116 da bulabilirsiniz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

4

5 Audi Q5 5 Araştırmak. Değişiklik. Yeni keşifler. Her nesil kendisi için yeni idealler oluşturur. İster çalışma koşulları, isterse boş zamanların değerlendirilmesi olsun her şey değişir. Böyle olması da iyi! Ancak bu değişiklikler dolayısıyla yeni bir tür düşünme şekli ortaya çıkmalıdır. Bu prensibi Audi hep izlemiş ve ölçütler oluşturan otomobiller üretmiştir. Bu otomobillerden birisi, yeni neslin SUV u olan Audi Q5 dir. Onun hedefi insanların aklını çelmek değil insanları ikna etmektir; sürüş keyfinden vazgeçmeksizin verimlidir; mantıksız olmaksızın sportiftir. Onda akıllılık, konfor ve güç gibi geleneksel niteliklerle mantıklı teknolojiler birleşmiştir. Audi Q5 ile ilerici tarzın keyfini yaşayın. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz. Q5

6 6 Audi Q5 Tamamen sade. Zengin ifade. Çarpıcı görünüm. Audi Q5 in ilerici tasarımı hemen göze çarpar: Geniş arka lambalar otomobile belirgin bir vurgu vermektedir. Opsiyonel Xenon plus farlarla donatılmış araçlardaki arka farlar LED teknolojisiyle yapılmıştır. Belirgin şekilde öne çıkarılmış arka difüzör ve alt tarafı düzleştirilmiş profilli egzoz çıkışları arka tarafı daha erkeksi yapmaktadır. Arka köşelerin etrafını çevreleyen pratik ve çekici bagaj kapağı, sadece aracın arkasına karıştırılması mümkün olmayan bir görünüm vermekle kalmaz; büyük bagaj bölmesinin yüklenmesini ve boşaltılmasını da konforlu hale getirir. Kademeleri ve birleşim yerleri olmayan düz tavan rayları ve çıkarılabilen enlemesine taşıyıcı standart donanıma dahildir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

7

8

9 Net çizgiler, düzgün yüzeyler Audi Q5 sportif ve şık: 4629 mm lik uzunluğu ve 1898 mm lik genişliği ile bakışları üzerinde toplar. Buna rağmen, başka coupé benzeri tavan çizgisi sayesinde, sınıfındaki en iyi cw değerlerinden birisine sahiptir. Ve gücü de hemen hissedilir: Opsiyonel olarak alınabilen 5 kol tasarımlı 20 inçlik alüminyum döküm jantlar göz alıcıdır. 17 inç ila 20 inç arası ebatlarda çok sayıda jant size birçok tasarlama olanağı sunmaktadır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

10 10 Audi Q5 Tek çerçeveli radyatör panjuru ile tipik Audi yüzü karakterini ortaya koyar ve çok sayıda akıllı detay bu izlenimi destekler. Elektrikle ayarlanabilen dış aynalara LED teknolojili dönüş sinyal lambaları entegre edilmiştir. Opsiyonel olarak alınabilen Xenon plus farlar, dimerli LED, parlak gündüz farlarına sahiptir. Işık şiddeti kısılabilen bu LEDler ekonomik ve daha uzun ömürlüdür. Opsiyonel olarak Xenon plus farlar, virajları daha geniş şekilde aydınlatan uyarlanabilir olarak ta alınabilir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

11

12

13

14

15 Audi Q5 15 Gücünü göster. Hareketli ol. Kendine yeni hedefler seç. Audi Q5 teki motorlar güçlü çekişli ve verimlidir. FSI ve TFSI motorlar, sportif, konforlu bir şekilde ve cazip tüketim değerleriyle hareket etmenizi sağlar. Audi Q5 de kullanılan tüm benzinli motorlar, yakıt tüketiminin azaltılmasına yardımcı olan Audi valvelift subap kumanda sistemi ile donatılmıştır. TDI motorlar commonrail enjeksiyon sistemi ile donatılmıştır ve sessiz çalışması, mükemmel motor sesi ve atak sürüş davranımı ile kendilerini gösterirler. Tüm motorlarda standart olarak Start-Stop sistemi ve enerji geri kazanımı bulunmaktadır. Yani yollarda sürüş keyfinden vazgeçmek zorunda kalmadan daha verimli olacaksınız. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

16 16 Audi Q5 Heyecan verici bir yolculuk iyi bir donanımla başlar. Dinamik yürüyen aksam fevkalade bir sürüş stabilitesi ile birlikte yolu iyi bir şekilde hissetmenizi sağlar. Bunun dışında yakıta sadece aktif olarak direksiyon desteği beklediğinizde gerek duyar. Opsiyonel dinamik direksiyon üstün bir sürüş duygusu yaşamanızın yanı sıra size daha fazla ataklık sağlar. Buna karşılık dikkat çekici bir sürüş dengesi olmasından dinamik yürüyen aksam sorumludur. Mükemmelleştirilmiş bir yay-amortisör uyarlaması sayesinde yürüyen aksam uzun yolda ataklık kayıplarını kabullenmek zorunda kalmadan yüksek bir sürüş konforu ve çok büyük rahatlık sağlar. Sürekli dört tekerden çekiş sistemi quattro virajları alırken, karda veya yağmurdan ıslanmış yolda ve hemen hemen her arazide şeritte daha iyi kalmanıza yardımcı olur. Düz mekanik şanzımanın yanı sıra iki şanzıman seçeneği daha mevcuttur. İstek üzerine S tronic ve 8 vites kademeli tiptronic opsiyonel vites kumandaları olan çok fonksiyonlu direksiyon üzerinden kullanılabilir. Çift kavramalı şanzıman sayesinde siz onu daha seçmeden önce bir sonraki vitese takılır. Dolayısıyla hissedilebilir bir çekiş kuvveti kaybı olmadan vites değiştirirsiniz. Ayrıca S tronic ile konforlu ve aynı zamanda sportif tarzda vites değiştirirsiniz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

17

18

19 Audi Q5 19 Haydi araziye! Audi Q5 ile meydan okuyan araziyi de fethedersiniz. Anti blokaj sistemi (ABS) de arazide harekete geçtiğinizde fren kuvvetini iyileştiren bir fonksiyon mevcuttur. Evden çok uzakta asfalt yollarda sizi elektronik denge kontrolü (ESC) de destekler. Düğmeye bastığınızda örneğin anti patinaj sistemi (ASR) yer tutuşunu arttırır ve dolayısıyla size daha fazla sürüş dengesi sağlar. Opsiyonel hız ayar sistemi düzlükte ve dağlık yollarda önceden ayarlanmış hızda tutar; standart yokuş aşağı iniş desteği asistanı aşırı dik inişte bu fonksiyonu üstlenir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

20 20 Audi Q5 Sıradan yaşamı bırakarak Kontrolü elde tutarak Yeni öncelikler belirleyin. Her güzergah farklıdır, çoğu meydan okuyucudur. İnsanın beklenmedik durumlara hazırlıklı olması iyi bir şey. Sizi güvenli bir şekilde hedefinize ulaştırmak için Audi Q5 te bulunan bir çok teknik yenilik size destek sağlar. Opsiyonel olarak alınabilen uyarlanabilir hız sabitleme (cruise control) sistemi önde giden araçla mesafe bırakmanıza yardımcı olur. Entegre fren koruyucusu (braking guard) çevreyi izler ve algılanan bir engele çarpma tehlikesi olduğunda, görsel ve akustik sinyallerle ve gerekirse kısa süreli bir fren basıncıyla sürücüyü uyarır. Hatta 30 km/h nin altındaki hızlarda bir çarpışma tehlikesi olduğunda aracı durdurabilir. Audi Q5 i donatabileceğiniz diğer opsiyonel destek sistemleri: Audi side assist şerit değiştirme asistanı ve Audi lane asisst şerit takip asistanı. Ve park asistanı plus size ekranda görsel ve akustik sesler yardımıyla, gidiş yönüne göre öne ve arkaya olan mesafeyi gösterir. İsterseniz, geri sürüş kamerası ile donatılmış park asistanı plus sistemi ile aracınızı zenginleştirebilirsiniz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

21

22

23

24 24 Audi Q5 Daha fazla iç hacim Daha fazla konfor Yeni olanaklar. Üstün kalite, detaycılık ve Audi Q5 kullanmayı keyif haline getiren çok sayıda akıllı özellik ile çevrelenmiş olarak aracınıza binin ve kendinizi evinizde hissedin. Göstergeler araca uygun ve ergonomik olarak yerleştirilmiştir; sürücü çok sayıda önemli bilgiyi rahatça görebilir. Opsiyonel sürücü bilgilendirme sistemi yakıt tüketimi verileri genel bakışları, ilave tüketiciler göstergesi ve çok ekonomik sürüş ile ilgili tasarruf tavsiyeleri ile yakıttan tasarruf etmeniz için aktif olarak yardımcı olur. Mekanik şanzımanlı araçlarda ayrıca vites önerisi olan bir vites göstergesi mevcuttur. Sürücü bilgilendirme sistemindeki sürüş davranışını analiz eden, molalar öneren ve dolayısıyla sürücüye uzun yolculukta yardımcı olan mola önerisi de yenidir. Kumanda panosunun üst tarafında radyo veya opsiyonel MMI navigasyon sisteminin içeriklerinin açık ve belirgin şekilde gösterildiği büyük bir ekran vardır. Üç boyutlu harita gösterimi olan MMI navigasyon plus'ta farklı Audio kaynaklarına erişim olanağınız bulunmaktadır. Hatta opsiyonel Bluetooth araç telefonu online ile birlikte kullanımınıza kendinize ait bir WLAN-Hotspot sunulmaktadır. Dolayısıyla birlikte yolculuk yapanlar sürüş esnasında mobil son cihazları ile internette sörf yapabilirler. Bunun dışında çok sayıda Audi connect hizmetlerini kullanabilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgiyi sayfa 54 te Audi connect altında bulabilirsiniz. Sadece iç mekandaki işlevsellik etkileyici değil, ses sistemleri de etkileyicidir. Mutlak müzik düşkünleri için opsiyonel olarak Bang & Olufsen ses sistemi mevcuttur. AUX-IN bağlantısı (concert radyo sisteminden itibaren) veya opsiyonel Audi müzik arayüzü aracılığıyla ipod cihazınızdan veya USB den müzik dinleyebilirsiniz. Tam bir müzik keyfi için istek üzerine Bang & Olufsen ses sistemi mevcuttur. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

25

26

27 Konforlu koltuklar ile, rahat bir şekilde yolu seyretmenin keyfini çıkarın. Audi Q5 in iç mekanının sizi etkilemesine izin verin: Yumuşak kumaşlar veya opsiyonel olarak kaliteli deri, rahatlık duygusu verir. Audi Q5 in sunduğu mekan ve değişkenlik de aynı şekilde etkileyicidir. Arka koltuk sırt dayamalarının eğimi ayarlanabilir ve kilitleri bagaj bölmesinden açılarak katlanabilir. Ve hatta yukarıya doğru çıkabilirsiniz: Opsiyonel olarak alınabilen panoramik cam tavan gökyüzünü serbestçe görebilmenizi ve istendiğinde neredeyse hiç hava cereyanı olmaksızın temiz hava almanızı sağlar. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

28 28 Audi Q5 Geniş hacimli bagaj, rahat bir tatil, uzun bir alışveriş turu veya ani karar verilen bir hafta sonu gezisi için gerekli olan hemen her şey sığar. Alçak yükleme yüksekliği aracın yüklenmesini çok kolaylaştırmaktadır mm lik boydan boya yükleme genişliği de aynı şekilde rahatlık sağlar. Yük bölmesi tabanının altında istendiğinde bir koruyucu kutu* ile donatılabilen ilave bir eşya koyma yeri* vardır. Boydan boya yükleme tertibatı ile ileri-geri yönde 100 mm kaydırılabilen arka koltuklara sahip opsiyonel arka koltuk sırası plus, yük bölmesi hacmini daha da arttırır. Arka koltuk sırt dayanağı tamamen yatırılabilir veya 40 : 60 oranında katlanabilir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz. * Q5 hybrid quattro için geçerli değildir.

29

30

31 Yeni Audi Q5 konforlu, sportif, dinamizm dolu bir yolculuk sunar. Audi Q5, akıllı teknolojisi ve çok sayıda bireyselleştirme olanağı ile ikna edicidir. Ve sizin için neyin önemli olduğuna siz karar vermelisiniz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

32 32 Audi Q5 hybrid quattro Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

33 Akımın önünden gitmek. Audi Q5 hybrid quattro ile verimlilik teknolojilerimizin tarihçesinde yeni, yön gösterici bir sayfa açıyoruz. Zira Audi Q5 hybrid quattro ile otomobili bütün bir sistem olarak kalıcı şekilde daha verimli hale getirmek ve aynı zamanda Audi nin sportifliğini koruyup geliştirmek iddiamız yeni bir gelişme kademesine ulaşıyor: Sıfır emisyonlu elektrikli ulaşıma giden yolda bir sonraki büyük adımımız. Sportifliği ve performansı ölçüt oluşturan, güçlü, karıştırılması olanaksız bir tasarımla somutlaşmış bir SUV. Bu avantajları size Audi Q5 hybrid quattro da sunacaktır. Ve bunlara yenilikçi bir şey daha ilave etmektedir: Birçok ödül almış 2.0 TFSI motor* ile üstün quattro tahrik teknolojisini ve ilerici hybrid teknolojisini birleştirmektedir. Etkileyici şekilde dinamik ve bununla birlikte örnek oluşturacak şekilde verimli bir Audi. O küçük belirleyici ekstra ile donatmış olduğumuz bir hybrid: Teknoloji ile bir adım önde. Q5 * İnternational Engine of the Year Awards (Uluslar arası Yılın Motoru Ödülleri) 30 ülkenin üzerinde saygın motor muhabirleri tarafından verilmektedir: UKIP Media & Events Ltd. Audi Q5 hybrid quattro

34 Zarif uyarılar. Kalıcı etki. Bir Audi Q5 hybrid quattro kullanan kişi ilerici tutumunu yollarda gösterir. Zarif şekilde yerleştirilmiş Hybrid logosu, üzerinde Hybrid yazısı olan ayrıcalıklı bir biniş yeri çıtası ve on kollu türbin tasarımlı (Hybrid tasarımlı) döküm alüminyum jantlar, bu aracın yenilikçi teknolojilerle donatılmış ve sizin bu teknolojilerin öncüsü olduğunuzu gösteren işaretlerdir.

35 Audi Q5 hybrid quattro 35 Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

36 Sizin Audi niz de çok verimli olduğumuzu göstermektedir: Araçlarımız sadece sportiflik, sürekli gelişme ve teknik yenilikler değil aynı zamanda öncelikle kaynaklar ile akıllı bir çalışma anlamına gelmektedir. Buna bir örnek Common Rail teknolojisi olan TDI motorlardır. Direkt püskürtme ve turboşarj kombinasyonu ile dizel yakıtın çok verimli yanmasını sağlamaktadırlar. TFSI motorlar aynı prensibe göre çalışmakta ve yine daha az tüketimde daha fazla güç ve tork ile etkilemektedirler. Audi motorları yıllardan beri tutarlı bir şekilde daha da geliştirilmektedir. Bunun anlamı günümüzde ağırlığının düşürülmesi ve dolayısıyla yakıt tüketiminin azaltılmasının yanı sıra şimdiye kadar olandan daha güçlü olduklarıdır. Daha az motor hacminden daha fazla güç çıkarmak stratejimizin etkileyici bir kanıtıdır. Start-Stop sistemi ve enerji geri kazanımı da daha fazla verimlilik sağlamaktadır. Çift kavramalı şanzıman S tronic çekişi güçlü Audi motorlarının avantajlarını ideal şekilde kullanır. En büyük ile en küçük vites arasındaki yüksek aktarma oranı düşük devir sayılarında bile çok atak bir şekilde ilerlenmesini sağlar; bu durum yakıt tüketimini azaltır. Isıyı amaca uygun olarak motor, şanzıman ile iç mekan arasında dağıtan ısı yönetimi ısınma çalışması safhasını kısaltır ve motor veya şanzıman sürtünmesi azaltılır. Audi drive select verimlilik (efficiency) modu daha fazla tasarruf potansiyeli kullanmanızda size yardımcı olur. Audi Q5 hibrid quattro, etkileyici gelişimini hibrid teknolojisiyle kanıtlar. Audi Q5 ve Q5 quattro da yolculuğunuzun sadece daha konforlu ve daha dinamik olmasını değil, aynı zamanda verimli de olmasını düzenleyen bir dolu teknoloji bulunmaktadır. Bu konuda daha fazlasını takip eden sayfalarda göreceksiniz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

37 Audi ve Verimlilik 37

38 38 Audi ultra Audi ultra ile kürsüde: Audi R18 TDI Audi ultra: Her daha az gram daha fazla öne geçme sağlar. Geleceği gösteren Audi hafif yapı teknolojisi Audi Ultra ayrı ayrı komponentlerin toplamından daha fazlasıdır. Tamamen yeni malzemeleri, akıllı tasarım prensiplerini ve kaynakları koruyan üretim süreçlerini bir genel konsept olarak bir araya getirir. Birçok Audi Ultra hafif yapı önlemleri daha günümüzde Audi Q5 ve Q5 hybrid quattro da kullanılmaktadır. Bu önlemler kaportada başlamaktadır. Q5 ve Q5 hybrid quattro nun çelik sac yapı tarzı düşük ağırlığı yüksek sağlamlık ile birleştirmektedir. Burada her defasında doğru yerde tam olarak gerektiği kadar malzeme kullanılmaktadır. Bu prensip başkalarını da ikna eder. Q5 karoserisi 2008 yılında pazara girme sırasında karoseri üretiminde tüm dünyada en yüksek ödül olan Euro- CarBody Award* ile ödüllendirilmiştir. Yüksek dayanım sınıflarının sıcak ve soğuk form verilmiş çeliklerinin büyük yüzeyli olarak uygulanması karoseride ince sacların kullanılmasına izin vermektedir. Ön aks ve arka akstaki alüminyum komponentler ile hafif alüminyum alaşımlı döküm jantlar sadece yüklü ağırlığı değil, aynı zamanda sürüş konforunda bir artış sağlayacak şekilde yaylanmayan kütleleri de azaltırlar. Yakıt doğrudan püskürtme ve turboşarj gibi ahrik teknolojileri Audi motorlarını her zaman güçlü yapmıştır. Audi Q5 teki modern TDI ve TFSI motorlar az olan motor hacminden daha fazla kuvvet çıkarmaktadırlar ve bu sayede bu güç sınıfının ilgili motorlarından hafiftirler.hafif yapılı bir fren ağırlığı bir kez daha azaltır. 4 silindir motorun bir elektromotor ile kombinasyonu çok etkileyicidir. Audi Q5 hibrid quattro bir lityum iyonları aküsü olan ilk tam hibrid araçlardan biridir. Her hafif yapı komponentinin boyutları azaltılabilen diğer yapı elemanlarına da etkileri vardır. Sonuç olarak devamlı daha az ağırlık ve gittikçe daha fazla verimlilik ile ilgili olarak devamlı bir geliştirme süreci yaşanmaktadır. Sayılarla ifade edildiğinde 100 kg kadar daha hafif bir araç 100 km de 0,3 litreye kadar yakıttan tasarruf edebilir. * Uluslararası karoseri karşılaştırma konferansı EuroCarBody 2008, basın bildirimini karşılaştır Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

39 Ağırlık azaltma konusu Modern araçlardaki talepler çelişkilidir: Bir taraftan daha fazla güç ve konfor sunmaları, diğer taraftan daha tasarruflu ve verimli olmaları gerekmektedir. Audi Ultra bu çelişkiyi bir araya getirmektedir. Her yapı elemanını test standına koymaktayız. Talepler mümkün olan en az ağırlık olmasının yanı sıra yüksek fonksiyonelliktir. Sonuç olarak daha küçük motorların bile mümkün olduğu akıllı bir malzeme karışımı olması gerekmektedir. Daha hafif bir aracı önceden daha büyük motorların sağladığı bir ataklıkta tahrik edebilirsiniz. Yine çok sayıda şampiyonluğu olan önceki araç R15 TDI, 2010 yılında hala bir V10 motor ile yollardayken 2011 yılında bu şekilde örneğin bir R18 TDI bir V6 motor ile Le Mans yarışını kazanmıştır. Alüminyum sac Alüminyum profil Sıcak form verilmiş çelik Soğuk form verilmiş çelik

40 40 TFSI Entegre edilmiş egzoz sistemi olan silindir kapağı Audi valvelift sistemi ve çiftli eksantrik mili ayar tertibatı Çiftli FSI/MPI püskürtme sistemi Sürtünmesi azaltılmış motor Tam elektronik soğutma suyu termostatı Yıllar süren geliştirme süresi. Binlerce test kilometresi. Peki bunlar niçin? 2.0 TFSI motor ünitesi (225 HP)

41 Birkaç saniye sonra bunu anlayacaksınız. FSI teknolojisinde yakıt, çok ince zerrecikler halinde doğrudan yanma odasının içine püskürtülür. Böylece motorun ihtiyacına göre benzin milisaniye sürelerle neredeyse damlacık bazında ikmal edilebilir. Bu, yakıttan daha iyi yararlanılması anlamına gelir ve sonuçta daha az bir tüketim sağlar. Audi Q5 DE TFSI teknolojisi kullanılmaktadır. Bunda özel olan, direkt benzin enjektörü ve egzoz turbosarjının avantajları birleştirmesidir. Direkt benzin enjeksiyonu ile egzoz turboşarjını birleştiren bu teknoloji sayesinde olağanüstü verimin yanı sıra mükemmel bir dinamizm ve daha iyi bir çekiş sağlanmıştır. 211 HP gücündeki 2.0 TFSI motora gaz verdiğinizde bunu hissedebilirsiniz. 8 kademeli tiptronic şanzımanla birlikte bu motor sizi 7,2 saniyede sıfırdan 100 km/h ye ulaştıracaktır. Tüm TFSI modellerde standart olarak verimli Start-Stop sistemi ve enerji geri kazanımı bulunmaktadır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

42 42 TDI Piezo enjektörler milisaniyeden daha az zaman içinde açarlar ve kapatırlar ve 1800 bar a kadar varan basınç ile birçok kez yanma odasına püskürtürler. Bir püskürtme işleminde kısmen binde bir gramdan daha az olan ufacık miktarlarda püskürtülür. Ön püskürtme yumuşak bir yanma ve dolayısıyla mükemmel bir yanma sesi ile kulağa hoş gelen bir motor ça lışması sağlar. TDI. Başka bir deyişle: Depo nerede? Günümüzde satılan her iki Audi den biri dizeldir. Bugün kulağa çok normal gelen bu söz 20 yıl önce çok büyük heyecan yaşanmasını sağlamıştı. Audi, ilk 2,5 litrelik TDI motoru ile pazarda devrim yaratmıştı. Bu arada COMMON Rail teknolojisi gibi geliştirmeler sayesinde TDI daha da verimli olmuştur. Piezo enjektörler hassas ve kesin bir yakıt dağılımı sağlamaktadırlar. Piezo enjektörler yakıtın çok küçük zerrecikler halinde ve hassas bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Böylece TDI motorların ilk olarak kullanılmasından bu yana motorların özgül gücü artarken motorlar daha tutumlu hale gelmiştir. Burada sadece dizel motoru otomobil yarışına göndermek tutarlı bir hareketti yılında Audi, dizel ile çalışan yarış otomobili, Audi R10 TDI ile birinci olarak Le Mans 24 saat yarışını kazanabilme ve bu şampiyonluğu en son 2011 yılında olmak üzere birçok kez tekrar etme başarısını gösterdi. İster 143 HP isterse 170 HP gücünde olsun Audi Q5 de kullanılan 2.0 TDI motorlar birkaç metre yol aldıktan sonra kendini gösterir. Bu şekilde 170 HP gücündeki 2.0 TDI motor 350 Nm lik azami torkuna daha 1750 d/d de ulaşarak düzenli ve coşku verecek şekilde güç üretir. Sadece 9,9 saniyede 100 km/h ye ulaşmış olursunuz. Standart donanımdaki katalizatöre ve dizel partikül filtresine ilaveten Audi Q5 2.0 TDI quattro S-tronic, bir AdBlue * deposu ve azot oksit katalizatörü (DeNOx katalizatörü) ile donatılmıştır. Başka yenilikler ve son derece verimli bir egzoz gazı geri iletim sistemi ile kombine edilen bu sistemle azot oksit emisyonlarının daha da azaltılması sağlanmıştır. Audi Q5 de kullanılan en güçlü dizel motor, aracı sadece 6,5 saniyede sıfırdan 100 km/h ye hızlandıran 240 HP gücündeki 3.0 TDI motordur. Sollama yapmadığınız zamanlarda da kendinizi, sportif ve insandan bir şeyler isteyen ama aynı zamanda rahatlatıcı ve konforlu, üstün bir sürüş duygusuna bırakabilirsiniz. * Otomobil endüstrisi birliği kayıtlı derneğinin kayıtlı markası (VDA). Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz..

43 Optimum şekilde ayarlanabilir türbin geometrili egzoz turboşarj 1800 bar yüksek basınçlı püskürtme sistem Sürtünmesi azaltılmış ünite Basınç ayarlı yağ pompası Silindir kapağı gövdesi/ silindir kapağı için ayrı soğutması olan tamamen yeni ısı yönetimi 3.0 TDI motor ünitesi (245 HP)

44 44 hybrid Hybrid güç elektroniği: Yüksek voltajlı akü ile elektrik motoru arasındaki enerji akışını kendi kendine idare eder ve araç şebekesinin beslenmesini sağlar. En yeni teknolojilerin kullanılması, kompakt ölçülerle birlikte üstün bir işlevsellik sağlar. Elektrik motoru: Dinamizm ile verimliliği birleştirir ve sürüş durumuna ve talebe göre tahrik motoru, alternatör veya marş motoru olarak görev yapar. 54 HP gücündedir ve 210 Nm azami torka sahiptir. Kompakt ve özellikle hafif elektrik motoru, bir ayrılabilir kavrama vasıtasıyla krank miline bağlıdır. Bu paralel hybrid konsepti tahrik gücünün dolaysız şekilde aktarılmasını sağlar. Sonuç, hemen hemen tüm sürüş koşullarında etkileyici bir kalkış ve hızlanma performansıdır. İlerici hybrid teknolojilerinin toplamı. Tam bir hybrid araç olarak Audi Q5 hybrid quattro zaman zaman sadece elektrikle ve sıfır emisyonla yol alma olanağına sahiptir. Bunu, bir hybrid SUV da ilk kez kullanılan özellikle güçlü lityumiyon aküleri mümkün kılmaktadır. Bütün hybrid komponentlerinin ağırlıkları azaltılacak şekilde geliştirilmiş olması verimli şekilde yol almanızı daha da kolaylaştırmaktadır. Audi Q5 hybrid quattro daki hibrid teknolojisinin büyüleyici yelpazesini, aralarında seçim yapabileceğiniz üç sürüş programı yardımıyla yaşayacaksınız. Bu şekilde örneğin EV modunda aracınızı tamamen elektrikle kullanabilirsiniz. Azami 100 km/h hızla ve neredeyse hiç ses çıkarmadan kesinlikle yeni bir sürüş duygusu! İçten yanmalı motorun ve elektrik motorunun birlikte çalışması da size saf keyif sunacaktır. Zira bu suretle sadece tüketim ve emisyon konusunda belirgin bir azalma değil, daha iyi bir sürüş performansı da sağlarsınız. Böylece Audi Q5 hybrid quattro da performans, verimli bir güç olarak kendini göstermektedir. 2.0 TFSI motor¹: 5 kez Yılın motoru seçilen bu motorun torku, Audi valvelift değişken supap kumandası ile arttırılmış ve verimi belirgin şekilde iyileştirilmiştir. Kendisi de büyük bir torka sahip elektrik motoru ile birlikte böylece özellikle dinamik hızlanmalar sağlanabilmektedir. ¹ Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 da bulabilirsiniz. ² İnternational Engine of the Year Awards (Uluslar arası Yılın Motoru Ödülleri) 30 ülkenin üzerinde saygın motor muhabirleri tarafından verilmektedir: UKIP Media & Events Ltd.

45 Lityum-iyon aküsü: Hybrid tahrik sisteminin gücünü ve menzilini belirler. Alışılagelmiş nikel-metal hybrid akülere göre iki önemli avantaja sahiptir: Birincisi yüksek enerji yoğunluğu dolayısıyla belirgin şekilde daha fazla güç sağlar. İkincisi kompakt yapı tarzı sayesinde önemli ölçüde daha hafiftir. Bu sonuncu faktör, bagaj bölmesi hacmini de olumlu etkiler: Yükleme tabanının üst tarafında 480 litre ile bagaj bölmesi hacmi Q5 in baz modelininki ile aynıdır. Akünün aktif olarak soğutulması hibrid sisteminin kullanılabilirliğini arttırır ve akünün ömrünü uzatır. Audi Q5 hybrid quattro bir lityumiyon aküsü ile donatılan ilk tam hybrid SUV araçtır. quattro: Daha iyi bir çekiş için tahrik kuvvetini sürekli ve düzenli olarak dört tekerleğin tümüne dağıtır. Bu suretle elektrik motorunun, daha kalkış anından itibaren azami torku sunma potansiyeli mükemmel şekilde değerlendirilebilir. 8 kademeli tiptronic: Montaj için aynı miktarda yer ihtiyacı ile elektrik motorunu sisteme entegre eder ve ayrılabilir kavrama vasıtasıyla içten yanmalı motorla bağlantıya kumanda eder. Vites konforu, sportiflik ve verimliliği birleştirmiştir. DSP Dinamik Vites Programı uygun vites değiştirme noktasını kendisi belirler ve kendisini sizin kişisel sürüş tarzınıza uyarlar. Elektromekanik direksiyon sistemi: Direksiyon kuvveti, içten yanmalı motor tarafından sağlanmayıp gerektiğinde elektriksel olarak oluşturulduğu için verimliliği arttırır. eotomatik klima: İçten yanmalı motordan bağımsız, elektrikli bir klima kompresörü ile çalışmaktadır. Bu suretle klima araç sadece elektrikle yol alırken ve duruş sırasında içten yanmalı motor çalışmazken de sürekli kullanılabilir.

46 QR-Code 46 hybrid 2 sütun grafiği 5 dakikalık aralıklarla içten yanmalı motorun (turuncu) ortalama tüketimini ve elektrik motorunun geri kazanım miktarını (yeşil) göstermektedir. Elektrik motoru içten yanmalı motora destek sağlıyor %100 içten yanmalı motor EV modunda içten yanmalı motorun devreye sokulması için sınır Elektrikle yol almanın olası aralığı Audi nizi daha yakından yaşayın: Akıllı telefonunuzla (smartphone) QR kodunu tarayın veya şu linkten yararlanın: Araç kullanıma hazır Gaz vermeden sürüş ve frenleme sırasında enerjinin geri kazanılması suretiyle akünün şarj edilmesi Lityum-iyon aküsünün şarj durumu Kuvvetli frenleme Kontak kapalı

47 Enerji geri kazanımı Elektrikli sürüş Takviyeli sürüş Hibrid modunda birleştirilmiş sürüş Her araç ayrı bir karaktere sahiptir. Audi Q5 üç karaktere sahiptir. Kombi göstergedeki güç göstergesi (Powermeter) ile örneğin tamamen elektrikle yol alma, takviye, enerjinin geri kazanılması gibi aktüel hybrid sürüş durumları ile hybrid sisteminin kullanılabilirliğini sürekli olarak takip edebilirsiniz. Özellikle verimli veya dinamik otomobil kullanmak tamamen zevkinize kalmıştır: Audi Q5 hybrid quattro daki hybrid sistemini tamamen kendi kişisel ihtiyacınıza göre yaşamak için üç sürüş programı arasında seçim yapabilirsiniz. Tuşa basarak aktif duruma geçirilebilen EV modu, genişletilmiş elektrikli sürüş için tasarlanmıştır. Verimli kullanım odaklı D modu, tüketim ile performansın dengelenmesini gözetir. S modunda elektrik motorunun belirgin takviye fonksiyonu tarafından destek sağlanan motor ve şanzımanın sportif şekilde ayarlanması suretiyle güç potansiyelinin tümü harekete geçirilir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 108 den itibaren bulabilirsiniz.

48 48 quattro Bir otomobilin dört tekerleği varken neden sadece iki tekerlek kullanılsın? Sürekli dört tekerden çekişli quattro quattro, sürekli dört tekerden çekiş sistemidir. Aracın akslarından birindeki tekerlekler yol tutuşunu kaybedip patinaj yapma tehlikesi olduğunda tahrik kuvveti, çekişi daha iyi olan diğer aksa iletilir, otomatik ve sürekli olarak orta diferansiyel tarafından dağıtılır. Standart dağıtım 40 : 60 oranındadır, bu esnada çekiş kuvvetinin % 40 ı ön akstan, % 60 ı arka akstan gelir. Avantajları: Hızlanma esnasında daha iyi çekiş ve olağanüstü yer tutuşu sayesinde daha fazla güvenlik. Ancak quattro yu eşsiz yapan herhalde yaşanan duygudur. Bazı müşteriler sanki yola yapışıldığını söylemektedirler. Biz bunu yolu daha fazla hissetme ve bu sayede daha fazla güvenlik şeklinde dile getiriyoruz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

49 Olağanüstü bir çekiş ve sürüş güvenliği için Audi Q5 quattro daki quattro tahrik aksamı.

50 50 Yürüyen aksam, Offroad, ESC Hükümran bir duruş öğrenilebilir. Örneğin yürüyen aksamdan. Bir SUV ile yolculuk sportif ve atak bir duygu vermelidir. Audi Q5 de beş sevk kollu ön aks ve trapez sevk kollu arka aksa sahip dinamik yürüyen aksam mevcuttur. Her ikisi de hızlı bir şekilde kuvvet oluşturulmasını mümkün kılar ve böylece olağanüstü bir sürüş stabilitesi, üstün bir sürüş konforu ve çok iyi iz sadakati sağlar. ESC akıllıca bir teknik destektir: Aracın stabilizasyonunu sağlayan bu sistem, tabii ki standart donanımdır. Yeni bir sensör sistemi, standart donanımdaki tavan çapraz taşıyıcısını tespit edip etmediğinizi algılar. O zaman sistem kendisini, yük dolayısıyla yükselmiş olan ağırlık merkezine uyarlar. kabiliyeti ve 200 mm zemin mesafesi sayesinde birçok engel, Q5 i durduramaz.* Çekiş iyileştirme sistemli ABS, arazide yol aldığınızı algılar ve fonksiyonlarını buna göre uyarlar. Bir düğmeye basarak ESP desteğini de arazi durumuna ayarlayabilirsiniz; o zaman örneğin ASR mıcır veya toprak dökülmüş zeminde de daha iyi bir tutuş sağlar. Bunun dışında uyarlanabilir amortisör ayarı olan süspansiyon seçeneği mevcuttur. Kademesiz sönümleme sistemi otomatik olarak ve saniyeden çok daha kısa zamanda her türlü sürüş durumuna uyarlanır. Amortisör ayarı sportif ile konforlu süspansiyon uyarlaması arasındaki klasik çelişkiyi çözer ve özellikle yüksek ağırlık merkezi ile uzun yay hareket mesafeleri olan bir SUV da etkilidir. Servo direksiyon sistemi de aynı şekilde akıllıdır: Bu sistem hıza bağlı olarak çalışır; yani yavaş yol alırken, örneğin manevra yaparken, size daha fazla destek sağlar. Böylece aracı daha hassas ve hedefe odaklı şekilde kullanabilirsiniz. Aracınızı arazide kullanmak istediğinizde: 25 yaklaşım açısı, 17,6 rampa açısı, 31 tırmanma Standart donanımdaki rampa iniş asistanı, sürücü tarafından belirlenmiş olan hızın sistemin sınırları dahilinde dik inişlerde bile muhafaza edilmesini sağlar. Ve katar stabilizasyonu, örneğin yandan rüzgar geldiğinde veya yolda boylamasına izler olması durumunda römorkun sağa-sola savrulmasını önlemeye yardımcı olur. * Bilgiler, Q5 hybrid quattro ve önden çekişli Q5 için geçerli değildir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 106 dan itibaren bulabilirsiniz.

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A4 Sedan ve A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan ve S4 Avant Teknik

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Premium Pack

Peugeot HDi 112 HP Auto6R Premium Pack İlan no: 321188 Peugeot 5008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Premium Pack Sahibinden Çok Temiz, Deri Koltuk, 7 Kşilik, Otomatik, Cam Tavan 57.500 TL İlan tarihi: 4 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut.

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. İlan no: 245718 Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. Sahibinden HATASIZ 2012 C 180 COUPE 156 PS 7G- TRONİC AMG PLUS CGI 115.000 TL İlan tarihi: 15 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic Sahibinden Memurdan, temiz, serisinin en dolusu, dizel&otomatik İlan no: 384672 38.250 TL İlan tarihi: 3 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

Retarder kullanımı ve sürüş tarzı ile Güvenli ulaşın.

Retarder kullanımı ve sürüş tarzı ile Güvenli ulaşın. G 1853 tr ak / WA 1 000 2013-07 Ölçü ve Resimler bağlayıcı değil,değişkenlik hakkımız mahfuzdur. Retarder kullanımı ve sürüş tarzı ile Güvenli ulaşın. Voith Turbo Güç Aktarma Teknigi Ltd. Sti. Altıntepe

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Honda Civic 1.6 Dream Otomatik

Honda Civic 1.6 Dream Otomatik Honda Civic 1.6 Dream Otomatik Sahibinden SIFIR KOKUSU ÜZERİNDE DAHA TEMİZİ YOK İlan no: 303386 57.500 TL İlan tarihi: 18 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2012 Km Kasa tipi

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance

Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance İlan no: 331285 Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance Sahibinden İlk Sahibinden Temiz 2011 DSG Full Elegance Paket Octavia 53.500 TL İlan tarihi: 29 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34. PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ 107 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.450 TL 208 GTi 208 GTi 1.6 THP 200 hp 59.900 TL 59.900 TL 208 208 ACCESS 1.0 VTi 68 hp 30.900 TL 30.900 TL 208 ACCESS 1.2

Detaylı

A5 S5 Coupé Cabrio Audi A5 Coupé Cabrio Audi S5 Coupé Cabrio

A5 S5 Coupé Cabrio Audi A5 Coupé Cabrio Audi S5 Coupé Cabrio Donanımlar Audi A5 Coupé/A5 Cabrio/S5 Coupé/S5 Cabrio Hava yastıkları 114 Hırsızlık alarm sistemi 105 Hız ayar sistemi 113 HomeLink 106 İç aydınlatma 104 İç dikiz aynası 105 İçecek tutucusu 108 İkaz üçgeni

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Yeni Passat Büyük Fikir

Yeni Passat Büyük Fikir Yeni Passat Büyük Fikir Gövde Passat Sedan'daki değişiklikler Gövde Passat variant'deki değişiklikler Dış boyutlar Uzunluk Genişlik Yükseklik Dingil mesafesi Lastik iz genişliği - ön Lastik iz genişliği

Detaylı

Yeni Amarok Aventura

Yeni Amarok Aventura Yeni Amarok Aventura Her koşula karşı tam donanımlı. Şehirde macerayı sevenler Yeni Amarok Aventura yı çok sevecek. Şehrin en sakin semtinde bile heyecan, Yeni Amarok Aventura nın peşinden gelir. Hissettirdiği

Detaylı

Citroen C4 1.6 i SXPK Otomatik

Citroen C4 1.6 i SXPK Otomatik Citroen C4 1.6 i SXPK Otomatik İlan no: 411722 İlan detayları Sahibinden 36.000 TL 22 Ağu 2017 36.000 TL 17 Ağu 2017 35.500 TL 11 Ağu 2017 36.000 TL CİTROEN C4 2008 MODEL OTOMATİK İlan tarihi: 11 Ağustos

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden EN DOLUSU ELEGANT VSC ZENON EXTRALAR İlan no: 183240 34.500 TL İlan tarihi: 1 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul Model yılı Ocak 2007 Km

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı