T.C, HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlöğü....KAYMAKAMLIĞINA (Îİçe MÜH Eğitim MüdlîrlOğü)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C, HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlöğü....KAYMAKAMLIĞINA (Îİçe MÜH Eğitim MüdlîrlOğü)"

Transkript

1 T.C, HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlöğü Sayı : İ,99-0*1 /i4yuo Konu :Öykü Yanşması......KAYMAKAMLIĞINA (Îİçe MÜH Eğitim MüdlîrlOğü) Îîgi ;Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdütlüğü 24 Ocak 2013 tarihli ve vsayıfcyaasiı Türkiye Genelinde görme özürlüler okulları, kayoaşörma eğitimi yapan ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerime yönelik öykü yarışması düj5enten<figi Ügü yazı ile biidirilmiştir İlgi yazı ve ekindeki yarışma şartnamesi ekte gönderilmiş otap İlçeniz okullarına gerekli duyurunun yapılmasını ve yanşma takvimine göre gereğinin yapılmasını rîea ederim. ŞİMŞEK A Vali a. II MÎHiBptın Müdür V. EKLER: İlgi Yazı ve Ekleri (6 Sayfa) DAĞITIM Tüm Kaymakasahklara (ilçe MilU Eğitim Müdürlüğü)

2 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Y enilik ve Eğitim Teknolojileri Genel M üdürlüğü Sayı /821.05/ /01/2013 Konu: Ö ykü Yarışması...VALİLİĞİNE (İl Millî Eğitim Müdürlüğü) İlgi : 28/12/2012 tarihli vc B.08.4.M EM /78969 sayılı yazı. Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Derneği tarafından Türkiye Genelinde görme özürlüler okulları, kaynaştırma eğitimi yapan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik öykü yarışm ası düzenlenm esine ilişkin ilgi yazı incelenmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, duyurusu ve denetimi il milli eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere söz konusu etkinliğin düzenlenmesi uygun görülm üştür. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. M ustafa KOÇ Bakan a. Genel M üdür EK : İlgi yazı ve ekleri (4 sayfa) DAĞITIM : B Planı Bu belge, 5070 sayılı E lektronik İm za K anununun 5 inci m addesi gereğince güvenli elektronik im za ile im zalanm ıştır A tatürk Blv K ızılay/a N K A R A A yrıntılı bilgi için: A d SO Y A D Ünvaıı E lektronik A g: w w w.nieb.gov.tr Tel: (0 312) X X X X X X X e-posta: adsoyad(a;m cb.gov.tr Kaks: (0 312) XXX XX XX

3 T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : B.O S^.M EM.O JS.O g.o O JlO.O l^/?^^/ Konu : öykü Yarışması MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) ANKARA İlgi : TÜRGÖK ün 18/12/2012 tarihli ve 427 sayılı yazısı. TÜRGÖK-Türkiye Görme Özürlüler' Kitaplığı Demeği tarafından Türkiye Genelinde görme özürlüler okulları, kaynaştırma eğitimi yapan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik öykü yarışması düzenleme isteklerine ilişkin belgeleri ilişikte sunulmuştur. Arz ederim. İ J a a s ^ ^ VSraBARDAKCl Vali a. Müdür EK: 1 - İlgi yazı (1 ) 3-Şartname (3) İzmir i] MİIE Mûdürttiğû * Kütür Bolümü Valilik B Blok 1 Kaı Konak/İ2MÎR T e le fo n FaJts s - P o s t a İnt. Adresi <0 232) W 232) kultur35& m eb.q a v.t r tiltijr3 3. o rg

4 İzmir, 18.Aralık.2Û12 Sayı: 427 İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Hükümet Konağı İZMİR TÜRGÖK-Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Derneği tarafından bu yıl 3 cüsü düzenlenecek olan öykü yarışmasının, görmeyenlere duyurulması amacı ile; Türkiye genelinde görme özürlüler okulları, kaynaştırma eğitimi yapan ilk okul, orta okul ve liselere ekte gönderilen yarışma koşulları ve şartnamenin ulaştırılabilmesi için gerekli işfemin yapılmasını arz ederiz Saygılarımızla, TÜRGÖK Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Derneği Yönetim Kurulu Başkam Tülay YAZGAN Eki: 3.Öykü Yarışması Şartname ve Katılım Koşulları

5 TÜRKİYE GÖRME ÖZÜRLÜLER KİTAPLIĞI ÖYKÜ YARIŞMASI YÖNERGE Türkiye'nin ilk ve tek Görme Özürlüler Kitaplığı (TÜRGÖK), her yıl mart ayında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında, görme özürlüler arasında geleneksel olarak bir öykü yarışması düzenlemektedir. Amaç: Görme Özürlüleri yazmaya yönlendirmek; kendilerine özgü duyarlılıklarını öykü türü çerçevesinde ortaya koymalarına olanak tanımak vc yaşamı gönül gözüyle anlamaya ve anlamlandırmaya çaba gösteren dostlarımız arasından yeni ya/arların çıkması için de yeni bir fırsat yaratmak bu yarışmanın amaçlan arasında sayılmaktadır. Genel Kurallar: Yatışma, yılda bir kez düzenlenir. Ana tema her yıl yeniden belirlenir. Yarışma ödülleri her yıl yeniden belirlenir. Dereccye giren ve yayımlanabilecek nitelikteki öyküleri TÜRGÖK kitaplaştırır. Yarışmaya gönderilen öykülerin her tiirlii yayın hakları TÜRGÖK:e aittir. TÜRGÖK. tüm öyküleri her türlü tanıtım ve yayın gereci olarak kullanma ve çeşitli mekânlarda sergileme hakkına sahip olacaktır. Teslim tariflinden itibaren eserlerin tüm haklan 1'ÜRGÖK e geçecektir. Ödül dışında başka bir telif Ödemesi yapılmayacaktır. Yarışma iki ayrı yaş grubunda düzenlenmiştir. 1. Grup: 9-14 yaş: 2.G nıp- 1S y:<ş ve iîstü, Katılım Koşulları 1. Yarışma dili Tiirkçedir. Yarışma Türkiye ve yurtdışından tüm Görme Özürlülere açıktır. 2. Yarışmaya eser gönderecek kişi. TÜRGÖK üyesi değilse kendisinden görme özürlü olduğunu belirleyecek bir belge dc istenecektir. 3. Yarışmaya katılacak eserlerin belirtilen adrese posta yoluyla ya da elden ve süresi içinde teslimi zorunludur. 4. Daha öııce herhangi bir yarışmada ödül almış ya da yayımlanmış eserler değerlendirme dışı bırakılacaktır için ana tema OYUN olarak belirlenmiştir. 6. Katılım bir öyküyledir. 7. Yarışmacı: kimliğini, açık adresini, telefonunu ve kısa yaşanıöykusünü eserlerin yer aldığı büyük zarfın içine kovacaktır. 8. Son başvuru tarihi 14 Man 2013 Perşembe'dir. Posta' kargodaki gecikmeler dikkate alınmaz. 9. Yarışmaya. TÜRGÖK Yönetim Kurulu üyeleri vc çalışanları ile onların birinci derece yakınları katılamayacaktır. 10. Öyküler; bilgisayarda; Times New Roman karakterinde, 12 punto ve 1.5 satır aralığında yazılacak ve A4 kâğıda 2 kopya olarak gönderilecektir. 11. öyküler için üst sınır beş (5) sayfadır.

6 12. Katılımcıların, öykülerinde. Türkçenin anlatım olanaklarından yararlanmaları beklenmektedir. 13. Yarışma için gönderilen öyküler geri verilmeyecektir. 14. Yarışmaya kaîılanlar, bu koşulları tümüyle kabu] etmiş sayılırlar. 15. Seçici Kurul: Birsen FERAJILI (yazar), Canan TAN (3razar), DUriye AYYILD1Z (edebiyat öğretmeni), Hidayet KARAKUŞ (şair, yazar), Mavisel YENKR (yazar). Muzaffer İZGÜ "(yazar). Y. Bekir YURDAKUL (gazeteci), Tülay YAZGAN (TÜRGÖK temsilcisi) 16. Ödüller, mayısta. "Hngelliler Haftası" içinde törenle verilir. Ödüller 1. Gençler Öbeği: 2. Yetişkinler Öbeği: İkincilik: Cep Telefonu İkincilik: Netbook Üçüncülük: Cep 'Telefonu Üçüncülük-. Cep Telefonu 1. Mansiyon: Ses Kayıl Cihazı 1. Mansiyon: Ses Kayıt Cihazı 3. Mansiyon: Ses Kayıt Cihazı 3. Mansiyon: Ses Kayıl Cihazı Seçici Kurul Özel Ödülü: Seçici Kurul tarafından belirlenecek bir ödül Güllekin YAZGAN Özel Ödülü Başvuru Adresi: TÜRGÖK - Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Gürsel Aksel Bulvarı No. 35/Z Üçkuyular İzmir Tel: (0232)

7 Katılım K oşulları: Aşağıda belirtilen Katılım Koşulları her iki yaş grubu için de geçerlidir. 1. Yarışma dili Türkçedir. Yarışma Türkiye ve yurtdışından tüm Görme Özürlülere açıktır. 2. Yarışmaya eser gönderecek kişi. TÜRGÖK üyesi değilse kendisinden görme özürlü olduğunu belirleyecek bir belge de istenecektir. 3. Yarışmaya katılacak eserlerin belirtilen adrese posta yoluyla ya da elden ve süresi içinde teslimi zorunludur. 4. Daha önce herhangi bir yarışmada ödül almış ya da yayımlanmış eserler değerlendirme dışı bırakılacaktır ! 3 yılı için konu OVUN olarak belirlenmiştir. 6. Katılım bir öyküyledir. 7. Yarışmacı; kimliğini, açık adresini, telefonunu ve kısa yaşam öyküsünü eserlerin yer aldığı büyük zarfın içine koyacaktır. 8. Son başvuru tarihi 14 Mart 2013 Perşembe'dir. Posta ve kargodaki gecikmelerden dolayı geç ulaşan eserler dikkate alınmaz. 9. Yarışmaya, TÜRGÖK Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanları ile onların birinci derece yakınlan katılamayacaktır. 10. Öyküler; bilgisayarda; Times New Roman karakterinde, 12 punto ve 1,5 satır aralığında yazılacak ve A4 kâğıda 2 kopya olarak gönderilecektir. 11. Öyküler için üst sınır beş (5) sayfadır. 12. Katılımcıların, Öykülerinde. Türkçeniıı anlatım olanaklarından yararlanmaları beklenmektedir. 13. Yarışma için gönderilen öyküler geri verilmeyecektir. 14. Yarışmaya katılanlar, bu koşulları tümüyle kabul etmiş sayılırlar. 15. Seçici Kurul: Birsen FERAHLI (yazar). Canan TAN (yazar), Düriye AYY11.DIZ (edebiyat öğretmeni). Hidayet KARAKUŞ (şair, yazar), Mavisel YEN ER (yazar). Muzaffer ÎZGÜ (yazar), Y. Bekir YURDAKUL (gazetcci ). Tülav YA7.GAN (TÜRGÖK temsilcisi) 16. Ödüller. Mayıs ta, Engelliler Haftası1' içinde törenle verilir. Ödüller 1. Gençler Öbeği: İkincilik: Cep Telefonu v-/ Üçüncülük: Cep Telefonu 1. Mansiyon: Ses Kayıt Cihazı 3. Mansiyon: Ses Kayıt Cihazı Gültekin YAZGAN Özel ödülü 2, Yetişkinler Öbeği: İkincilik: Netbook Üçüncülük: Cep Telefonu 1. Mansiyon: Ses Kayıt Cihazı 3. Mansiyon: Ses Kayıt Cihazı Seçici Kurul Özel Ödülü: Seçici Kurul tarafından belirlenecek bir ödül Başvuru Adresi: TfJRGÖK - Türkiye Görme özürlüler Kitaplığı Gürsel Akscl Bulvarı No. 35/Z ÜçkuyuLar İzmir Tel: (0232)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1841537 18/02/2015 Konu: 11. Liseler Arası Kısa Film Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/5552286 20/11/2014 Konu: ODTÜ IEEE Kolu WEB Tasarımı Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

BİLGİ TOPLUMUNDA İNTERNETİN ROLÜ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI USUL VE ESASLARI

BİLGİ TOPLUMUNDA İNTERNETİN ROLÜ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI USUL VE ESASLARI KONU BİLGİ TOPLUMUNDA İNTERNETİN ROLÜ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI USUL VE ESASLARI Bilgi Toplumunda İnternetin Rolü NOT: Yarışmacılar tarafından hazırlanan eserlerde; 1. İnternetin sosyal, psikolojik

Detaylı

Yarışma, Bursa nın 17 ilçesinde bulunan tüm ortaokul 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilecektir.

Yarışma, Bursa nın 17 ilçesinde bulunan tüm ortaokul 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilecektir. T.C. BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 5 HAZİRAN 2016 DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİK HAFTASI DAHA TEMİZ BİR BURSA İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN BEKLEDİKLERİMİZ KONULU MEKTUP

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı: 88013337/821.05/1841473 18/02/2015 Konu: Model Birleşmiş Milletler Konferansı (MUN).VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1104779 30/01/2015 Konu: Türkiye Geneli Liseler Arası I. Bestami Yazgan Şiir Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli

Detaylı

T.C. M İL L Î E Ğ İT İM BA KANLIĞI Yenilik ve Eğitim T eknolojileri Genel M üdürlüğü. .VALİLİĞİNE (İl Millî Eğitim M üdürlüğü)

T.C. M İL L Î E Ğ İT İM BA KANLIĞI Yenilik ve Eğitim T eknolojileri Genel M üdürlüğü. .VALİLİĞİNE (İl Millî Eğitim M üdürlüğü) T.C. M İL L Î E Ğ İT İM BA KANLIĞI Yenilik ve Eğitim T eknolojileri Genel M üdürlüğü Savı : 88013337/821.05/56249 K onu: Yarışma 24/01/2013.VALİLİĞİNE (İl Millî Eğitim M üdürlüğü) İlgi : 17/01/2013 tarihli

Detaylı

KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ 2016 Bu Şartname Kitap Okuma Yarışması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme

Detaylı

Çanakkale-2015 Hikâye Yarışması KONU: Çanakkale Savaşı TÜRÜ: Öykü SAYFA SAYISI VE YAZI TEKNİĞİ: Metin uzunluğu serbesttir. (Metnin yazımında A4

Çanakkale-2015 Hikâye Yarışması KONU: Çanakkale Savaşı TÜRÜ: Öykü SAYFA SAYISI VE YAZI TEKNİĞİ: Metin uzunluğu serbesttir. (Metnin yazımında A4 Çanakkale-2015 Hikâye Yarışması KONU: Çanakkale Savaşı TÜRÜ: Öykü karakteri kullanılacak.) ZAMAN: Yarışmanın son başvuru tarihi 1 Ocak 2015 tir. Yarışmanın sonuçları 31 Ocak 2015 tarihinde basın toplantısıyla

Detaylı

GÜVENLİ HAYAT VE GÜVENLİ GELECEK İÇİN ÇOCUK VE GENÇLER SOSYAL KORUMA VE DESTEK PROGRAMI

GÜVENLİ HAYAT VE GÜVENLİ GELECEK İÇİN ÇOCUK VE GENÇLER SOSYAL KORUMA VE DESTEK PROGRAMI GÜVENLİ HAYAT VE GÜVENLİ GELECEK İÇİN ÇOCUK VE GENÇLER SOSYAL KORUMA VE DESTEK PROGRAMI CUMHURİYETİMİZİN 90. YILINDAGENÇLERİMİZİNGÖZÜYLE POLİS KONULU KOMPOZİSYON, ŞİİR VE AFİŞ TASARIMI YARIŞMALARI İLE

Detaylı

ESKİPAZAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ BİLGİ YARIŞMASI

ESKİPAZAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ BİLGİ YARIŞMASI ESKİPAZAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI AMAÇ: Öğrencilerin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Siyer Temel Dini Bilgiler derslerinde işlenen bilgilere farkındalık oluşturmak

Detaylı

8.LİSELERARASI YUNUS NADİ RÖPORTAJ YARIŞMASI 2015 YILI YÖNETMELİĞİ

8.LİSELERARASI YUNUS NADİ RÖPORTAJ YARIŞMASI 2015 YILI YÖNETMELİĞİ 8.LİSELERARASI YUNUS NADİ RÖPORTAJ YARIŞMASI 2015 YILI YÖNETMELİĞİ YUNUS NADİ ABALIOĞLU: 1880 yılında Fethiye Seydiler de doğan Yunus Nadi, 2 Eylül 1918 de İstanbul da kurduğu Yenigün gazetesinde; kurtuluş

Detaylı

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim M üdürlüğü

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim M üdürlüğü T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim M üdürlüğü Sayı :86555309.330- b îrt 26/12/2013 Konu: Filipinlere Yardım Kampanyası Satranç Turnuvası MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden ce84-4797-3b54-bd75-1cfb kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden ce84-4797-3b54-bd75-1cfb kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden ce84-4797-3b54-bd75-1cfb kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 122 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337-821.05-E.12587282 07.12.2015 Konu : "Anneler Gününe Özel" Şiir Yazma Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Tartışa Tartışa ANLATIYORUZ-Tartışa Tartışa ANLIYORUZ Münâzara Etkinliği Usûl ve Uygulama Esasları

Detaylı

Türkiye Psikiyatri Derneği. PsikiyARTİST'i Arıyoruz Yarışması-2016. PsikiyARTİST i arıyoruz yarışmalarının üçüncüsünü düzenliyoruz.

Türkiye Psikiyatri Derneği. PsikiyARTİST'i Arıyoruz Yarışması-2016. PsikiyARTİST i arıyoruz yarışmalarının üçüncüsünü düzenliyoruz. Türkiye Psikiyatri Derneği PsikiyARTİST'i Arıyoruz Yarışması-2016 PsikiyARTİST i arıyoruz yarışmalarının üçüncüsünü düzenliyoruz. Bu yılın konusu Öteki olarak belirlenmiştir. Tüm üyelerimizi ruh sağlığı

Detaylı

VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI 1 VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞVURU FORMU (15 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) 2 Başvuru formu, illere göre farklılık gösteren aşağıda belirtilen tarihlerde,

Detaylı

D. MESLEKİ ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİ VE MÜZAKERE EDİLECEK KONULAR TABLO-1

D. MESLEKİ ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİ VE MÜZAKERE EDİLECEK KONULAR TABLO-1 MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Seçmeli Arapça Dersi i, İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Liselerindeki Branşlardaki İçin HAZİRAN 2016 DÖNEMİ

Detaylı

UNUTULMASIN. ÖDENMiŞ BEDELLER. Mehmet Akif İnan. Darbelerin Baskıların Yaşattıgı Magduriyet Anıları. Hatıra Yarışması

UNUTULMASIN. ÖDENMiŞ BEDELLER. Mehmet Akif İnan. Darbelerin Baskıların Yaşattıgı Magduriyet Anıları. Hatıra Yarışması Mehmet Akif İnan Hatıra Yarışması ÖDENMiŞ BEDELLER UNUTULMASIN Darbelerin Baskıların Yaşattıgı Magduriyet Anıları Tekerrür Etmemesi İçin Tarihe Not Düşelim Son Katılım Tarihi 25 KASIM 2011 www.egitimbirsen.org.tr

Detaylı

TÜRKİYE KUPASI 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI

TÜRKİYE KUPASI 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI TÜRKİYE KUPASI 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Düzenleyen Kurum: Türkiye Kupası Fotoğraf Yarışması; Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF), Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Kulübü Derneği

Detaylı

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN MAKAM / BİRİM YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü. ...VALİLİĞİNE (Sağlık Müdürlüğü) 22.08.2003/4248 G E N E L G E 2003/100

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü. ...VALİLİĞİNE (Sağlık Müdürlüğü) 22.08.2003/4248 G E N E L G E 2003/100 SEGT :Eğit.Plan.Dai.Bşk. SAYI :B100SEG0720009 KONU :2003-2004 SML Çalışma Takvimi T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (Sağlık Müdürlüğü) 22.08.2003/4248 G E N E L G E 2003/100

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü Özel Şartnamesi Konu Madde 1- Ufukta Umutlar konulu Ortaokul ve Lise öğrencileri ile yetişkinler kategorisinde resim, şiir, öykü yarışması, yetişkinler kategorisinde fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Detaylı

BİR KİTAP DA SEN ANLAT YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI

BİR KİTAP DA SEN ANLAT YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI 2014 BİR KİTAP DA SEN ANLAT YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI HAZIRLAYANLAR - SERDAR YURDABAKAN ŞUBE MÜDÜRÜ - ŞENEL ÇITAK MÜDÜR - AYŞE ÖZCANLI ŞEF - KAZİM AKDİ MÜDÜR YARDIMCISI - MURAT ÇELENK MÜDÜR YARDIMCISI

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/643114 17/04/2013 Konu: Kısa Film Yarışması

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/643114 17/04/2013 Konu: Kısa Film Yarışması T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/643114 17/04/2013 Konu: Kısa Film Yarışması... VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi: 11.04.2013

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Arapça Hazırlık Sınıfı Uygulayan Proje Anadolu İmam Hatip Liseleri Arapça Münazara Yarışması Usûl ve Uygulama Esasları

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Arapça Hazırlık Sınıfı Uygulayan Proje Anadolu İmam Hatip Liseleri Arapça Münazara Yarışması Usûl ve Uygulama Esasları DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Arapça Hazırlık Sınıfı Uygulayan Proje Anadolu İmam Hatip Liseleri Arapça Münazara Yarışması Usûl ve Uygulama Esasları Amaç Öğrencilerin; Arapça düşünme, konuşma, dinleme ve

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ART BOYA MALZEMELERİ KIRTASİYE VE TURİZM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (LUKAS

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ART BOYA MALZEMELERİ KIRTASİYE VE TURİZM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (LUKAS MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ART BOYA MALZEMELERİ KIRTASİYE VE TURİZM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (LUKAS PortART TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ) İŞBİRLİĞİNDE SANATSAL VE HOBİ ALANLARINDA

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SAMSUN BİLİM ŞENLİĞİ PROJE PAZARI SAMSUN 2016 * PROJE PAZARI ilimiz ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü bir çalışmadır. 01-02 Haziran 2016

Detaylı

T.C. ŞEBİNKARAHİSAR KAYMAKAMLIĞI Şebinkarahisar Ara GÜLER 1. Foto Maratonu Şartnamesi

T.C. ŞEBİNKARAHİSAR KAYMAKAMLIĞI Şebinkarahisar Ara GÜLER 1. Foto Maratonu Şartnamesi T.C. ŞEBİNKARAHİSAR KAYMAKAMLIĞI Şebinkarahisar Ara GÜLER 1. Foto Maratonu Şartnamesi Konu: Şebinkarahisar ilçesindeki kültürel tarihi değerler, doğal güzellikler ve yöresel yaşam Şebinkarahisar Ara GÜLER

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SIRA NO ÇALIġMA KONULARI TARĠHĠ 1. Eğitim Bölgesi Müdürler Toplantısı 6 Eylül -2013

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAVAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI OKUMA KÜLTÜRÜ ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAVAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI OKUMA KÜLTÜRÜ ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAVAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI OKUMA KÜLTÜRÜ ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ KONU : Samsun genelindeki ilköğretim okullarındaki 6, 7, 8.sınıf

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : Özel Öğretim

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi VALİLİK MAKAMINA İlgi : Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim

Detaylı

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Madde-1 Dilimiz Kimliğimizdir temasıyla Cumhurbaşkanımız

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI 2015-2016 DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı nda İzmir ili geneli

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı nda ortaokul, lise ve dengi okullar

Detaylı

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır.

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır. 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı nda Türkiye geneli ortaokul, lise ve dengi okullara yönelik Düş Günlüğü adıyla

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞMALARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞMALARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞMALARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, meslekî ve teknik, sosyal ve

Detaylı

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 86009004-604.02-E.12139782 26/11/2015 Konu : Özel Çocuklar İçin Özgün Projeler DAĞITIM YERLERİNE

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 86009004-604.02-E.12139782 26/11/2015 Konu : Özel Çocuklar İçin Özgün Projeler DAĞITIM YERLERİNE T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 86009004-604.02-E.12139782 26/11/2015 Konu : Özel Çocuklar İçin Özgün Projeler DAĞITIM YERLERİNE İlgi : a) Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim

Detaylı

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.N Yapılacak Faaliyetler Tarih Sorumlu Birim 1 2 3 Örgün ve Yaygın Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması. Değişen okul öncesi eğitim programı çerçevesinde mevcut fiziki imkanların incelenerek uygun

Detaylı

BİR KİTAP DA SEN ANLAT YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI

BİR KİTAP DA SEN ANLAT YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI 2015 BİR KİTAP DA SEN ANLAT YARIŞMASI UYGULAMA ESASLARI HAZIRLAYANLAR SERDAR YURDABAKAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI HALİL İNCE ŞUBE MÜDÜRÜ MURAT ÇELENK OKUL MÜDÜRÜ AYŞE ÖZCANLI ŞEF HALİL DUYAR ŞEF

Detaylı

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır.

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır. 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı nda Ege Bölgesi geneli ortaokul, lise ve dengi okullara yönelik Düş Günlüğü

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2014 2015 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2014 2015 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2014 2015 TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI 7-8-9-10-11-12 Yaş aralığı 24 Ocak 30 Ocak 2015 SON BAŞVURU TARİHİ 19 Ocak 2015 DÜŞÜNME SÜRESİ

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TAKI TEKNOLOJİSİ VE TASARIMI YÜKSEKOKULU 4C MÜHENDİSLİK 2015 MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TAKI TEKNOLOJİSİ VE TASARIMI YÜKSEKOKULU 4C MÜHENDİSLİK 2015 MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ TAKI TEKNOLOJİSİ VE TASARIMI YÜKSEKOKULU 4C MÜHENDİSLİK 2015 MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1- YARIŞMANIN KONUSU: Yarışmamızın teması KONUŞAN DOĞA olarak belirlenmiştir.

Detaylı

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI Öğrencilerimiz; okulumuzda öğrenci merkezli öğretim yöntemleriyle, problem çözme, deney yapma, tartışma ve sorgulamaya

Detaylı

T.C. KASTAM. Ğİ ü. Sayfa 1 / 7

T.C. KASTAM. Ğİ ü. Sayfa 1 / 7 T.C. KASTAM MONU VALİLİĞ Ğİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMAA TAKVİMİ 2013 Sayfa 1 / 7 KASTAMONU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM

Detaylı

Sözleşmeli Personeli Alımı Hakkında Genelge Tarihi:04.11.2003 Sayısı:145974. T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü

Sözleşmeli Personeli Alımı Hakkında Genelge Tarihi:04.11.2003 Sayısı:145974. T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personeli Alımı Hakkında Genelge Tarihi:04.11.2003 Sayısı:145974 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü Sayı : B.100.PER-00-000 Konu : Sözleşmeli Personel...VALİLİĞİNE (Sağlık Müdürlüğü)

Detaylı

1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN KONUSU VE ŞEKLİ

1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN KONUSU VE ŞEKLİ 1. YARIŞMANIN AMACI Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini

Detaylı

ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1.AMAÇ Avrupa da ve dünyada hızla yayılmakta olan ırkçılık

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÇOK ACELE VE GÜNLÜDÜR Sayı : 74686402/410.07/5295045 22.05.2015 Konu: Özel Destek Eğitim Uzman Öğreticiliği Kursu Dördüncü Başvurular... KAYMAKAMLIĞINA (İlçe

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR BÖLÜMÜ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN SOSYAL FAALİYETLER VE BAYRAMLARIN (BELİRLİ

Detaylı

T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Sıra No 1 2 FAALİYET Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları a) A Gurubu

Detaylı

KASTAMONU VALİLİĞİ İL SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KASTAMONU PROJESİ DEĞERLER ŞEHRİ OKUYOR KİTAP OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ

KASTAMONU VALİLİĞİ İL SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KASTAMONU PROJESİ DEĞERLER ŞEHRİ OKUYOR KİTAP OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ KASTAMONU VALİLİĞİ İL SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KASTAMONU PROJESİ DEĞERLER ŞEHRİ OKUYOR KİTAP OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam Amaç BİRİNCİ

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 7 Mart - 9 Mayıs 2016 1. ADI: 7. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

T.C. R E Y H A N L I K A Y M A K A M L IĞ I İlçe M illi E ğ itim M ü d ü rlü ğ ü -154566

T.C. R E Y H A N L I K A Y M A K A M L IĞ I İlçe M illi E ğ itim M ü d ü rlü ğ ü -154566 T.C. R E Y H A N L I K A Y M A K A M L IĞ I İlçe M illi E ğ itim M ü d ü rlü ğ ü -154566 Sayı : 8 6 5 5 5 3 0 9.4 2 0 / 3> O \ K o n u : O kul Ö ncesi E ğ itim i Ü cret T espiti 0 6/06/2013 M Ü D Ü R L

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 18/07/2014-132577 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEKV1A7P* Sayı :53891476-720- Konu :AB akademik araştırmalar serisi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -153656. S ayı: 8 6 5 5 5 3 0 9.1 0 0 /^ 7! 1/06/2014. Konu: Haftalık Yaz Programları

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -153656. S ayı: 8 6 5 5 5 3 0 9.1 0 0 /^ 7! 1/06/2014. Konu: Haftalık Yaz Programları T.C REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -153656 S ayı: 8 6 5 5 5 3 0 9.1 0 0 /^ 7! 1/06/2014 Konu: Haftalık Yaz Programları ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI Hatay Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI DİN ÖĞRETİMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI DİN ÖĞRETİMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI DİN ÖĞRETİMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2014-2015 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında Eylül ayının ilk

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/17237 Konu : 3.Yaratıcı Drama Köprüsü Sempozyumu..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : a)07/03/2012

Detaylı

1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir.

1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir. 1-2- Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden1e8c-807e-38fa-8480-ba6f kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir.

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir. 1.YARIŞMANIN KONUSU: MERAM MİNYATÜRYARIŞMASI Yarışma konusu, Konya Meram Belediyesi tarafından MERAM başlığı ile isimlendirilmiştir. Medeniyetimizin müstesna estetiğini yansıtan en özgün sanat dallarımızdan

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (Genel Açıklamalar) 2013-2014

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (Genel Açıklamalar) 2013-2014 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (Genel Açıklamalar) 2013-2014 1 SINAV TAKVİMİ Sınıf Dönem Sınav Tarihleri Mazeret Sınavı Tarihleri Sınav Sonuçlarının İlanı 8. sınıf I. Dönem 28-29 Kasım 2013

Detaylı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı TC Sayı : B080SGB0060000-310/1246 08/03/2011 GENELGE 2011/15 Ġlgi: a) 2507 2005 tarihli ve 25886 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Kamu İhale Genel Tebliği b) 23012011 tarihli ve 27824 sayılı Resmî Gazete

Detaylı

MÜLTECİLER İÇİN ÜCRETSİZ HUKUKİ DESTEK

MÜLTECİLER İÇİN ÜCRETSİZ HUKUKİ DESTEK Mülteci Merkezi Refugee Rights Turkey Suriye den Gelen Sığınmacılar ve Eğitim Hakkı SORULAR ve YANITLAR MÜLTECİLER İÇİN ÜCRETSİZ HUKUKİ DESTEK Suriye den Türkiye ye sığındım. Kendim ya da çocuklarım için

Detaylı

ÖĞRETMEN KADROLARININ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KURUM VE KURULUŞLARINA DAĞILIMI TÜZÜĞÜ

ÖĞRETMEN KADROLARININ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KURUM VE KURULUŞLARINA DAĞILIMI TÜZÜĞÜ ÖĞRETMEN KADROLARININ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KURUM VE KURULUŞLARINA DAĞILIMI TÜZÜĞÜ (16.3.2011 R.G. 48 EK III A.E. 143 Sayılı Tüzük) ÖĞRETMENLER YASASI (25/1985, 33/1985, 11/1986, 32/1987, 14/1988, 34/1988,

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, ülkemizde eğitim alan başta Türkiye Burslusu uluslararası öğrenciler olmak üzere

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 3 Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 2011-2012 Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları: a) Başvurular 1-29 Haziran 2011 b) Seçici komisyon tarafından kayıtları yapılacak çocukların tespiti 1 Temmuz 2011 c) Kesin

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1 S.N. YAPILACAK İŞ TARİHİ 1 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge,

Detaylı

YARIŞMA YÖNERGESİ 1.AMACI:

YARIŞMA YÖNERGESİ 1.AMACI: YARIŞMA YÖNERGESİ 2012/2013 Eğitim Öğretim Yılı Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon Ticaret Sanayi Odası Ortaklığında Mesleğini Keşfet-Küçük Mucitler Proje Yarışması Mesleğini Keşfet-Küçük Mucitler

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile yerleştirileceklerdir. SINAVIN UYGULANACAĞI DERSLER 2015-2016 eğitim

Detaylı

BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI

BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI BİLİM HERKESİ BİRLEŞTİRİR RESİM YARIŞMASI 2016, İZMİR YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: AB Ufuk 2020 Marie Sklodowska Curie Programı kapsamında fon almaya hak kazanan Bilim Herkesi Birleştirir projesi;

Detaylı

T.C. IĞDIR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü....KAYMAKAMLIĞINA İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne...MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. IĞDIR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü....KAYMAKAMLIĞINA İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne...MÜDÜRLÜĞÜNE T.C. IĞDIR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 63971525/821.05/4336438 01/10/2014 Konu: Hadisler Işığında Değerlerimiz Türkçe-İngilizce Kompozisyon Yarışması...KAYMAKAMLIĞINA İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne...MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : B.08.4.MEM.0.33.46.07-100/ 'if'm 29/08/2013

T.C GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : B.08.4.MEM.0.33.46.07-100/ 'if'm 29/08/2013 T.C GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü XV» AK9E>!İZ OVWS»: S.VS«.H)8İ Kfctill cm Sayı : B.08.4.MEM.0.33.46.07-100/ 'if'm 29/08/2013 Konu 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılında MÜDÜRLÜĞÜNE GÜLNAR

Detaylı

2011 EĞĠTĠM KURUMLARI YÖNETĠCĠLĠĞĠ SINAVA DAYALI MÜDÜRLÜK ATAMASI

2011 EĞĠTĠM KURUMLARI YÖNETĠCĠLĠĞĠ SINAVA DAYALI MÜDÜRLÜK ATAMASI T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ Ġl Milli Eğitim Müdürlüğü 15/04/2011 2011 EĞĠTĠM KURUMLARI YÖNETĠCĠLĠĞĠ SINAVA DAYALI MÜDÜRLÜK ATAMASI a) 1739 Sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu b) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesinde öğrenim görmekte olan engelli öğrencilerin

Detaylı

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yarışma ile Türk Millî Eğitim Sistemi nin genel amaç ve temel

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

KAMUDA STRATEJİK PLANLAMANIN HUKUKİ ÇERÇEVESİ

KAMUDA STRATEJİK PLANLAMANIN HUKUKİ ÇERÇEVESİ KAMUDA STRATEJİK PLANLAMANIN HUKUKİ ÇERÇEVESİ 5018 sayılı Kanunda stratejik plan, kamu idarelerinin orta ve uzun vadeli amaçlarını, temel ilke ve politikalarını, hedef ve önceliklerini, performans ölçütlerini,

Detaylı

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNACAT VE NAAT YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü GENEL HÜKÜMLER Yarışmanın Amacı:

Detaylı

Revizyon Tarihi ÖD.SHŞ.FR.01 25.06.2008 - - 1/5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU

Revizyon Tarihi ÖD.SHŞ.FR.01 25.06.2008 - - 1/5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU Doküman Kodu Yayın Tarihi Revizyon Tarihi Revizyon No Sayfa No ÖD.SHŞ.FR.01 25.06.2008 - - 1/5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) Tapu ve Kadastro Uzmanlık Sınavı.

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1 YAPILACAK İŞ Öğrencilerinin Beceri Eğitimlerinin Sona Ermesi Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınav Öncesi Öğretmenler Kurulu Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınavı 2 KURBAN BAYRAMI 21 Eylül 2015

Detaylı

DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması

DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması 1. Yarışmanın adı: 07 Renk Antalya DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması 2. Yarışmanın Konusu ve Amacı: Deepo Outlet Center ın sanata, insana ve doğaya verdiği değeri toplumla paylaşmak üzere

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

Res FebeResFebeResFebeResFebe

Res FebeResFebeResFebeResFebe ResFe eresfeberesfebe Febe ResFeb Res OKUDUĞUM Febe KİTAPLAR KONULU ResFeb RESFEBE eresfeberesfebe YARIŞMASI Febe ResFeb Res Febe Res FebeResFebeResFebeResFebe 3. SELİM İLKOKULU RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL

Detaylı

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin T.C. NİĞDE VALİLİĞİ Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi Müdürlüğü TÜRKİYE GENELİ 15 TEMMUZ RUHU GENÇLERİN KALEMİYLE HİKÂYELERDE YAŞATILIYOR TEMALI HİKÂYEE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: 15 Temmuz 15 Temmuz

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü. SAYI :B050NÜV0080000-49264 27/10/2004 KONU : 5203 Sayılı Kanun GENELGE

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü. SAYI :B050NÜV0080000-49264 27/10/2004 KONU : 5203 Sayılı Kanun GENELGE T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü SAYI :B050NÜV0080000-49264 27/10/2004 KONU : 5203 Sayılı Kanun GENELGE 2004 / 143( APK) 2004/ 15 (NVİ) İLGİ : a) 18.04.1996 tarih ve

Detaylı

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI SIRA 1 17-21 / 09 / İlköğretim a)cumhuriyet Alanında Tören b)halk Eğitim Konferans nda Tören c)kurumları Ziyaretler

Detaylı

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARIŞMANIN KONUSU Öğrencilerin Gözünden EDEP Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları YARIŞMANIN AMACI 1. Öğrencilerimizde ve toplumda

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ OKULLAR HAYAT OLSUN TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TÜRKİYE CUMHURİYETİ ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ VE KATILIMCI

Detaylı

Ana Tema: Hatırla ve Hayal Et, 1071 den 2071 e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk olarak belirlenmiştir.

Ana Tema: Hatırla ve Hayal Et, 1071 den 2071 e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk olarak belirlenmiştir. T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI, TÜRK DİL KURUMU, TÜRKİYE DİL ve EDEBİYAT DERNEĞİ İŞ BİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN HATIRLA VE HAYAL ET 1071 DEN 2071 E MEDENİYET VE TARİHTE YOLCULUK KONULU LİSELER ARASI DENEME, HİKÂYE

Detaylı

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KONU VE AMAÇ Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Anma etkinlikleri kapsamında, Akyurt Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler

Detaylı