7. SINIF MATEMATİK A. 2. Aşağıdakilerden hangisi 2

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "7. SINIF MATEMATİK A. 2. Aşağıdakilerden hangisi 2"

Transkript

1 . Mee, şeilei gibi puanlanmış heef ahasına 2 aış yapıyor. Poziif am sayıların oluğu her bölgeye iişer o, negaif am sayıların oluğu her bölgeye üçer o isabe eiriyor. Mee isabe eiriği her o için o bölgeei puanı alığına göre, oplam aç puan azanmışır? Bir uru yemişçi aşağıa miarları verilen uru yemişlerin ümünü arışırıyor. Bu arışımı eşi miarlara 4 pae yapıan sonra saışa sunuyor. Her bir pae aç ilogramır? Karışımai Kuru Yemi ş Mi arları 3 Fını: g 0 5 Fısı: g 6 2 Çeire: g 5 7 Leblebi: g 5 A) 4 B) 2 C) D) 2 A) 54 B) 6 C) - 0 D) Aynı nielie mainelerin ullanılığı bir aölyee 5 hafaa biirilebilece bir iş, bu maineleren 8 ane aha saın alınara 3 hafaa biiriliyor. Bu aölyee başlangıça aç maine varı? 2. Aşağıaileren hangisi 2 ile oplanığına ele eilen sayı - ile 0 arasına yer alır? A) 9 B) 0 C) D) 2 A) - B) - C) - D) Eie fiyaı 550 TL olan bir elevizyonun peşin ve asili saışlarınai inirim yüzeleri aşağıa verilmişir. Eie Fiyaı 550 TL Eie fiyaı üzerinen %8 inirimli Tasili Fiyaı Eie fiyaı üzerinen %6 inirimli Bu elevizyonan asile alan bir müşeri, peşin alan bir müşerien aç TL fazla öer? 7 A) 50 B) 66 C) 99 D) 32

2 6. Bir alıgenin ii iç açısının ölçüsü yüz ellişer erece ve üç iç açısının ölçüsü yüzer ereceir. Buna göre iğer iç açısının ölçüsü aç ereceir? A) 65 B) 75 C) 0 D) Eşi aralılarlarla yerleşirilmiş 8 oluan birine ouran Fıra, önme olap o yönüne aç erece önüğüne Meriç in bulunuğu en yüse noaya ulaşır? Meriç Fıra 7. Aşağıailerin hangisine iç içe çizilmiş çogenler benzerir? A) B) A) 90 B) 20 C) 35 D) 50 C) D) 0. Bir uvar, üzgün çogen biçimine, enar uzunluları aynı olan farlı üre fayanslarla aplanacaır. Bunun için hangi ii ür fayansın ullanılması uygun olur? A) Seizgen ve are B) Alıgen ve are C) Beşgen ve alıgen D) Yeigen ve eşenar üçgen 8. Kısa enarı a sanimere, uzun enarı b sanimere olan iörgen şelinei bir perenin uzun enarı 8 cm ısalılıyor. Bu perenin ısa enarının uzunluğu aynı alığına göre, alanı aç sanimereare azalmışır? A) 8a B) 8b C) b - 8 D) ab - 8b 8

3 . Bayra Kanunu na göre, Tür bayrağının uzunluğu, genişliğinin,5 aı olmalıır. Kaç mere uzunluğuna oluğu aşağıa belirilen ireleren hangisine, uzunluğu 2,25 m olan bir Tür bayrağı çeilebilir? Tablo: Dire Uzunluğuna Göre Gönere Çeilece Tür Bayrağı Genişlileri Bayra Direği Uzunluğu (m) Bayra Genişliği (cm) Bir marangoz aşağıai ölçülere bir ezgâh yapıyor. 80 cm 50 cm 80 cm 20 cm Bu ezgâhın alanı aç sanimereareir? A) 9000 B) 9600 C) 000 D) 600 A) 4 B) 6 C) 9 D) 2. Verilenlere göre, aşağıailerin hangisine // \ır? 4. Aşağıai şeil, alıgensel örünü bloları ile oluşurulmuşur. Bu şele, en az aç ane örünü bloğu elenere oğrusuna göre simeri bir şeil ele eilir? A) B) 2º 24º 49º 56º A) B) 2 C) 4 D) 0 C) D) 93º 93º 75º 95º 5. Bir orbaa bulunan farlı renei eş boncuların rasgele bir çeilişe çıma olasılıları, aşağıa verilmişir: Tablo: Boncuların Renlerine Göre Çıma Olasılıları Boncuların renleri Çıma olasılıları Kırmızı %40 Sarı %20 Siyah %0 Mavi %30 Buna göre, rasgele çeilen bir boncuğun sarı veya mavi renli olma olasılığı neir? A) 0 B) 4 C) 2 D) 5 3 9

4 6. Verilen abloa bir hafanın sıcalı ölçümlerinin orancası (meyanı) 36ºC ir. Tablo: Bir Hafalı Sıcalı Ölçümleri Günler Sıcalı (ºC) Pazaresi 37 Salı 36 Çarşamba? Perşembe 3 Cuma 32 Cumaresi 37 Pazar 35 Buna göre, çarşamba gününün sıcalı ölçümü aç ºC olabilir? 8. Grafie B noası, uç noalarının oorinaları verilen 7ACA nın ora noasıır. y A(-2,3) B C(6,3) 0 Aşağıaileren hangisi B noasının oorinalarıır? A) (2, 3) B) (3, 0) C) (3, 3) D) (4, 3) x A) 30 B) 3 C) 35 D) Aşağıai grafi, bir iş yerinin oca ve şuba aylarına ai fauraların uarlarını gösermeeir. MATEMATİK TESTİ BİTTİ. FEN VE TEKNOLOJİ TESTİNE GEÇİNİZ. Faura Tuarı (TL) Eleri Su 50 Oca Aylar Grafiğe göre, aşağıaileren hangisi oğruur? A) Şuba ayınai eleri faurası uarı, ocaainin yarısıır. B) Oca ayının su faurası uarı, oğal gaz faurası uarının üç aıır. C) Oca ve şuba aylarının oğal gaz fauralarının oplam uarı 200 TL ir. D) Oca ve şuba aylarına ai eleri fauralarının oplam uarı, su fauralarının oplam uarınan üşüür. 0

5 5 HAZİRAN 20 TARİHİNDE YAPILAN ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ SEVİYE BELİRLEME SINAVI 7. SINIF A KİTAPÇIĞI CEVAP ANAHTARI MATEMATİK. B 2. C 3. B 4. D 5. B 6. D 7. D 8. A 9. C 0. A. C 2. B 3. A 4. B 5. C 6. D 7. D 8. A

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf TÜRKÇE 1 Mart Salı 4.Sınıf 3 Mart Perşembe 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 7 Mart Pazartesi 4.Sınıf TRAFİK GÜVENLİĞİ 9 Mart Çarşamba 4.Sınıf MATEMATİK 11 Mart Cuma 4.Sınıf FEN

Detaylı

8. SINIF MATEMATİK A. 4. Bir basketbol sahasında orta yuvarlak denilen 2 olan dairesel bölgenin

8. SINIF MATEMATİK A. 4. Bir basketbol sahasında orta yuvarlak denilen 2 olan dairesel bölgenin . (- 3) -2 saısı aşağıdaki saılardan hangisi ile çarpılırsa sonuç 3 olur? 3 3 B) 3 C) 3 2 D) ( ) - 3-3 4. Bir basketbol sahasında orta uvarlak denilen ve alanı 9, 72 m 2 olan dairesel bölgenin çapı kaç

Detaylı

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU 2011/2012 ÖĞRETİM YILI SINAV ÇİZELGESİ 2A SINIFI

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU 2011/2012 ÖĞRETİM YILI SINAV ÇİZELGESİ 2A SINIFI 2A SINIFI EKİM AYI KASIM AYI ARALIK AYI 24 Ekim 2011 Pazartesi 21 Kasım 2011 Pazartesi 05 Aralık 2011 Pazartesi 19 Aralık 2011 Pazartesi 02 Ocak 2012 Pazartesi 25 Ekim 2011 Salı OKULİSTİK 1 22 Kasım 2011

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf 4.GENEL DEĞERLENDİRME 5 Mart Perşembe 4.Sınıf İNGİLİZCE 6 Mart Cuma 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 9 Mart Pazartesi 4.Sınıf TÜRKÇE 11 Mart Çarşamba 4.Sınıf MATEMATİK 13 Mart

Detaylı

Özel AKEV İlköğretim Okulu Fen ve Matematik Olimpiyatı

Özel AKEV İlköğretim Okulu Fen ve Matematik Olimpiyatı Özel KEV İlköğretim Okulu Fen ve Matematik Olimpiyatı DİKKT! CEVP KĞIDININ TEST -- BÖLÜMÜNE MTEMTİK SORULRI İŞRETLENECEKTİR. ) 3 basamaklı 4 tane sayının aritmetik ortalaması 400 dür. Bu dört sayının birler

Detaylı

Mustafa YAĞCI, yagcimustafa@yahoo.com Geometrik Kombinasyon

Mustafa YAĞCI, yagcimustafa@yahoo.com Geometrik Kombinasyon Mustafa YĞI w www.mustafayagci.com.tr, 0 ebir Notları Mustafa YĞI, yagcimustafa@yahoo.com Geometri Kombinasyon H er farlı ii notanın bir oğru belirttiğini biliyoruz. Pei hangi oğruyu belirtiyorları? O

Detaylı

7. SINIF MATEMATİK TESTİ A. 1. Yandaki eşkenar dörtgensel bölge şeklindeki uçurtma I, II, III ve IV nolu

7. SINIF MATEMATİK TESTİ A. 1. Yandaki eşkenar dörtgensel bölge şeklindeki uçurtma I, II, III ve IV nolu . Yandaki eşkenar dörtgensel bölge şeklindeki uçurtma I, II, III ve IV nolu çıtaların şekildeki gibi birleştirilmesi ile oluşturulmuştur. Aşağıdakilerden hangisindeki çıtalar birbirinin orta dikmesidir?

Detaylı

DERS 10. Kapalı Türev, Değişim Oranları

DERS 10. Kapalı Türev, Değişim Oranları DERS 0 Kapalı Türev, Değişim Oranları 0.. Kapalı Türev. Fonksiyon kavramının ele alınığı ikinci erste kapalı enklemlerin e fonksiyon tanımlayabileceğini görmüştük. F (, enklemi ile tanımlanan f fonksiyonu

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2010-2011 DÖNEMİ : 1

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2010-2011 DÖNEMİ : 1 SINIF ve ŞUBE : 4-A ALANI : TÜRKÇE 26.10.2010 29.11.2010 04.01.2011 2.DERS 4.DERS 3.DERS FEN VE TEKNOLOJİ 25.10.2010 03.12.2010 11.01.2011 PAZARTESİ CUMA 2.DERS 3.DERS 2.DERS MATEMATİK 27.10.2010 07.12.2010

Detaylı

ÖZEL EGE LİSESİ EGE BÖLGESİ 14. OKULLAR ARASI MATEMATİK YARIŞMASI 8. SINIF ELEME SINAVI TEST SORULARI

ÖZEL EGE LİSESİ EGE BÖLGESİ 14. OKULLAR ARASI MATEMATİK YARIŞMASI 8. SINIF ELEME SINAVI TEST SORULARI EGE ÖLGESİ 4. OKULLR RSI MTEMTİK YRIŞMSI 8. SINIF ELEME SINVI TEST SORULRI. n bir tamsayı olmak üzere, n n 0 ( 4.( ) +.( ) + 7 + 8 ) işleminin sonucu kaçtır? ) 0 ) 5 ) 6 ). ir kitapçıda rastgele seçilen

Detaylı

Ğ ğ Ç ğ ğ ğ ö ö ğ ğ Ö ğ ğ ö ğ ğ ğ ö ğ ö ğ ö ğ ö ğ ö ğ ğ ö ğ ö ğ ğ ö ğ Ç ğ Ğ ğ ö ğ Ö ğ ö ğ ö ö ğ Ç Ç ö Ç ğ ğ Ç Ç ö Ç ğ ö ğ Ç ğ ö ğ ğ Ç Ç ö ğ ğ ö öç ğ ğ Ç ğ öç Ç ö ğ Ğ ö ö ğ ğ ö ğ ğ Ğ ğ Ö ğ Ğ ğ ğ ğ Ç ğ ğ»

Detaylı

ı ı ı ğ ş ı ı ı ı ı ı ı ı

ı ı ı ğ ş ı ı ı ı ı ı ı ı Ş Ü Ğ ö ö İ ö öç Ğ Ş ö ç İ Ö Ü Ş ö Ö ç ç ğ ö ö ğ ö İ Ş ç ç ç ğ ğ ç İ İ İİ ö ç Ş ö İİ ö ç ç İ İ ğ ö İ ğ ğ ö ğ ö ç ğ ç ğ İç Ş Ü Ş ğ Ü Ş ö İŞ Ü Ş İ ğ İ İ Ü İ ö «İ ö Ş ç ç ğ ö ğ ö ç İ ö ğ ç ö İ İ ğ ğ ğ ğ ğ

Detaylı

8. SINIF MATEMATİK TESTİ A

8. SINIF MATEMATİK TESTİ A . Yandaki tahtada yazılmış olan sayılardan hangisi silinirse kalan sayıların tamamı rasyonel sayı olur? 3, 5 45 44-8 4. 5-, _ 0,09-0,64 i işleminin sonucu kaçtır? A),6 B) C) D) 0,4 A) - 8 B) 44 C) 45 D)

Detaylı

Düzlemsel, silindirik ve küresel yüzeyler için taşınım direnci

Düzlemsel, silindirik ve küresel yüzeyler için taşınım direnci FORMÜ KĞIDI Fourier ısı iletim yasası T Newton soğuma yasası T Yüzeyin ışınım yayma gücü 4 T Düzlemsel yüzeyler için iletim irenci R i Düzlemsel, siliniri ve üresel yüzeyler için taşınım irenci R i Düzlemsel

Detaylı

TEST 1. ABCD bir dörtgen AF = FB DE = EC AD = BC D E C. ABC bir üçgen. m(abc) = 20. m(bcd) = 10. m(acd) = 50. m(afe) = 80.

TEST 1. ABCD bir dörtgen AF = FB DE = EC AD = BC D E C. ABC bir üçgen. m(abc) = 20. m(bcd) = 10. m(acd) = 50. m(afe) = 80. 11 ÖLÜM SİZİN İÇİN SÇTİLR LRİMİZ 1 80 0 bir dörtgen = = = m() = 80 m() = 0 Verilenlere göre, açısının ölçüsü kaç derecedir? 0 10 0 bir üçgen m() = 0 m() = 10 m() = 0 Yukarıda verilenlere göre, oranı kaçtır?

Detaylı

T.C. ÇEKMEKÖY KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ÇEKMEKÖY FİNAL İLKOKULU. Sınıfın Adı : 1-AS

T.C. ÇEKMEKÖY KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ÇEKMEKÖY FİNAL İLKOKULU. Sınıfın Adı : 1-AS SINIF ÖĞRT.:BAHAR KOPARAN ÖZTÜRK Sınıfın Adı : 1-AS Pazartesi HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE MATEMATİK MÜZİK Salı TÜRKÇE TÜRKÇE TÜRKÇE HAYAT BİLGİSİ MATEMATİK Çarşamba HAYAT BİLGİSİ BEDEN EĞİTİMİ BEDEN EĞİTİMİ TÜRKÇE

Detaylı

TEMEL MATEMATİK TESTİ

TEMEL MATEMATİK TESTİ TEMEL MTEMTİK TESTİ 1. u testte 0 soru vardır.. evaplarınızı, cevap kâğıdının Temel Matematik Testi için ayrılan kısmına işaretleyiniz. 010 YGS / MT 1. 0, 0,0 0,. + 1 ) 1 7 0 ) 1 + 1 1.. ( a+ 1) ( a )

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 1. SINAV HAFTASI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ Ders Saati 4. Sınıf Orta 1. Sınıf Orta 2. Sınıf Orta 3. Sınıf Orta 4. Sınıf 8 Eylül

Detaylı

Tork ve Denge. Test 1 in Çözümleri

Tork ve Denge. Test 1 in Çözümleri 9 ork ve Denge est in Çözümleri M. Sistemlerin engee olması için toplam momentin (torkun) sıfır olması gerekir. Verilen üç şekil için enge koşulunu yazalım. F. br =. br F = Şekil II G =. +. +. =. 6 = 6

Detaylı

altın nesil İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ Türkçe 1 DENEME 1 İnsan Hak. Demokrasi 1

altın nesil İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ Türkçe 1 DENEME 1 İnsan Hak. Demokrasi 1 altın nesil İLKOKULU VE ORTAOKULU 205-206 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ EKİM 20 Salı Türkçe DENEME 27 Salı 2 Pazartesi Demokrasi Türkçe KASIM 3 Salı 4 Çarşamba 5 Perşembe 6 Cuma 9 Pazartesi 0 Salı

Detaylı

Pegem Pegem. Pegem Pegem. Pegem. Pegem. Pegem

Pegem Pegem. Pegem Pegem. Pegem. Pegem. Pegem İ itörler: Kerem KÖKR - Kenan SMNĞLU Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem KPSS Geometri itörler: Kerem Köker / Kenan smanoğlu KPSS Geometri ISN 978-605-364-197-1

Detaylı

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf Türkçe C C B B A D B D A C A B A C D Matematik C D B D A D C A A D D C B A B Fen Bilimleri C D A B B C A D B C C D A D B Sosyal Bilgiler D C A C B A C D B B D D A B B İngilizce

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY KASIM EKİM AY AY ARALIK 15 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 22 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 2 DENEME 2 3 Pazartesi Fransızca 1 4 Salı 5 Çarşamba Fransızca 1 Fransızca 1 DENEME 3 DENEME

Detaylı

ELEKTRİK DAĞITIM BÖLGELERİNDE UYGULANACAK FİYAT EŞİTLEME MEKANİZMASI HAKKINDA TEBLİĞ

ELEKTRİK DAĞITIM BÖLGELERİNDE UYGULANACAK FİYAT EŞİTLEME MEKANİZMASI HAKKINDA TEBLİĞ ELEKTRİK DAĞITIM BÖLGELERİNDE UYGULANACAK FİYAT EŞİTLEME MEKANİZMASI HAKKINDA TEBLİĞ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısalmalar Amaç ve kapsam MADDE 1- (1Bu Tebliğ, 4628 sayılı

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ BÖLÜM SINAVI (FEN 2) 23.02.2015 Pazartesi MATEMATİK 1 03.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (TÜRKÇE 1) 05.03.2015 Perşembe İNGİLİZCE 1 10.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (MATEMATİK 3)

Detaylı

Yüzey basıncı. Yukarıda bir pernonun yerine takılış şekli görülmektedir. τ = 4 Eğilme; ) W M W. e e

Yüzey basıncı. Yukarıda bir pernonun yerine takılış şekli görülmektedir. τ = 4 Eğilme; ) W M W. e e ERNOLR afsallı bağlantılara, trllrin taşııcı göv bağlanmasına ullanılır. rnoları aslaran aıran başlıca özlliği, bağlantılarınai msafnin ısa olması nnil ğilm momntlrinin üçü olması, olaısı il üz basıncının

Detaylı

Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi

Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi Sanav Tarihi Sınav Adı Hz. 9 10 17.10.2015 Cumartesi 1. YGS Deneme Sınavı 19.10.2015 Pazartesi 1. Mateamtik Yazılı Sınavı 20.10.2015 Salı

Detaylı

DİKKAT! SORU KİTAPÇIĞINIZIN TÜRÜNÜ "A" OLARAK CEVAP KÂĞIDINA İŞARETLEMEYİ UNUTMAYINIZ. SAYISAL BÖLÜM SAYISAL-1 TESTİ

DİKKAT! SORU KİTAPÇIĞINIZIN TÜRÜNÜ A OLARAK CEVAP KÂĞIDINA İŞARETLEMEYİ UNUTMAYINIZ. SAYISAL BÖLÜM SAYISAL-1 TESTİ ALES Sonahar 007 SAY DİKKAT! SORU KİTAPÇIĞINIZIN TÜRÜNÜ "A" OLARAK CEVAP KÂĞIDINA İŞARETLEMEYİ UNUTMAYINIZ. SAYISAL BÖLÜM SAYISAL-1 TESTİ Sınavın u ölümünden alacağınız standart puan, Sayısal Ağırlıklı

Detaylı

ÖZEL DENİZATI ANAOKULU DERS PROGRAMI

ÖZEL DENİZATI ANAOKULU DERS PROGRAMI ADI: DENİZYILDIZLARI ÖĞRETMENİ: HACER ÇOBAN- SELİN KOÇ tesi ALMANCA İNGİLİZCE Salı DRAMA ALMANCA Çarşamba İNGİLİZCE BEDEN E. MÜZİK Perşembe SATRANÇ ALMANCA DRAMA Cuma İNGİLİZCE ALMANCA ETKİNLİKLERİ İÇİNDE

Detaylı

2012 YGS MATEMATİK Soruları

2012 YGS MATEMATİK Soruları 01 YGS MATEMATİK Soruları 1. 10, 1, 0, 0, işleminin sonucu kaçtır? A) B), C) 6 D) 6, E) 7. + ABC 4 x 864 Yukarıda verilenlere göre, çarpma işleminin sonucu kaçtır? A) 8974 B) 907 C) 9164 D) 94 E) 98. 6

Detaylı

Diğer sayfaya geçiniz. 2013 - KPSS / GY - CS. 28. - 30. soruları aşağıdaki bilgilere göre birbirinden bağımsız olarak cevaplayınız. 29.

Diğer sayfaya geçiniz. 2013 - KPSS / GY - CS. 28. - 30. soruları aşağıdaki bilgilere göre birbirinden bağımsız olarak cevaplayınız. 29. 28. - 30. soruları aşağıdaki bilgilere göre birbirinden bağımsız olarak cevaplayınız. Ahmet, Hasan ve Zafer isimli üç kişi; A, B, C, D, E ve K vitamin değerlerinin tamamını ölçtürmüşlerdir. Vitaminlerin

Detaylı

ÖN SÖZ. Değerli Adaylar,

ÖN SÖZ. Değerli Adaylar, ÖN SÖZ eğerli daylar, Okul ve meslek yaşamının en önemli sınavlarından birine, Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) na hazırlanmaktasınız ve buradaki başarınız gelecekteki iş yaşamınızı ciddi şekilde etkileyecek.

Detaylı

Pazartesi. Ders Planı Oluşturuldu:18.09.2015. BİLGİ YÖNETİMİ 2. Snf 2. Öğr. BİLGİSAYAR PROG. 2. Snf 2. Öğr. HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM 2. Snf 2. Öğr.

Pazartesi. Ders Planı Oluşturuldu:18.09.2015. BİLGİ YÖNETİMİ 2. Snf 2. Öğr. BİLGİSAYAR PROG. 2. Snf 2. Öğr. HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM 2. Snf 2. Öğr. Pazartesi ETKİNLİK YÖNETİMİ ETKİNLİK YÖNETİMİ Ders Planı Oluşturuldu:18.0.20 Toplu Çarşaf Liste : Sınıflar Salı İKNA EDİCİ İLETİŞİM İKNA EDİCİ İLETİŞİM Ders Planı Oluşturuldu:18.0.20 Çarşamba BİLGİ NE

Detaylı

ÖZEL EGE LİSESİ EGE BÖLGESİ OKULLAR ARASI 16. MATEMATİK YARIŞMASI 10. SINIF ELEME SINAVI TEST SORULARI

ÖZEL EGE LİSESİ EGE BÖLGESİ OKULLAR ARASI 16. MATEMATİK YARIŞMASI 10. SINIF ELEME SINAVI TEST SORULARI EGE BÖLGESİ OKULLAR ARASI. MATEMATİK YARIŞMASI 0. SINIF ELEME SINAVI TEST SORULARI 5. sayısının virgülden sonra 9 99 999 5. basamağındaki rakam kaçtır? A) 0 B) C) 3 D) E) 8!.!.3!...4! 4. A= aşağıdaki hangi

Detaylı

ÖZEL AKASYA LİSESİ 2014 / 2015 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 11C SINIFI

ÖZEL AKASYA LİSESİ 2014 / 2015 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 11C SINIFI 11C SINIFI 1.SINAVLAR 2.SINAVLAR ORTAK SINAVLAR 23 Mart 2015 Pazartesi MAİN COURSE 1.SINAV 11 Mayıs 2015 Pazartesi MAİN COURSE 3.SINAV 1 Haziran 2015 Pazartesi /COĞRAFYA 24 Mart 2015 Salı 12 Mayıs 2015

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖZ HASTALIKLARI ANABİLİMDALI 5. SINIF DERS PROGRAMI

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖZ HASTALIKLARI ANABİLİMDALI 5. SINIF DERS PROGRAMI 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖZ HASTALIKLARI ANABİLİMDALI 5. SINIF DERS PROGRAMI GÖZ HASTALIKLARI ANABİLİMDALI ÖĞRETİM ÜYE/ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ Prof.Dr.Hikmet BAŞMAK Prof.Dr.Nilgün YILDIRIM Prof.Dr.Ahmet

Detaylı

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE 5-A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 5A PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK MÜZİK 2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE

Detaylı

2013-2014. Türkçe Testi 1-B 2-B 3-C 4-A 5-C 6-C 7-D 8-D 9-A 10-B 11-D 12-A 13-A 14-C 15-A. Matematik Testi (MEB)

2013-2014. Türkçe Testi 1-B 2-B 3-C 4-A 5-C 6-C 7-D 8-D 9-A 10-B 11-D 12-A 13-A 14-C 15-A. Matematik Testi (MEB) A 4. SINIF MERKEZİ SİSTEM YAZILIYA HAZIRLIK SINAVI - 3 kitapçığı 1-B 2-B 3-C 4-A 5-C 6-C 7-D 8-D 9-A 10-B 11-D 12-A 13-A 14-C 15-A Matematik Testi (MEB) 1-C 2-B 3-B 4-D 5-C 6-B 7-A 8-D 9-C 10-D 11-B 12-A

Detaylı

Diğer sayfaya geçiniz. 2012 KPSS / GYGK CS 33. 31. işleminin sonucu kaçtır? işleminin sonucu kaçtır? A) B) C) A) B) C) 34. 32.

Diğer sayfaya geçiniz. 2012 KPSS / GYGK CS 33. 31. işleminin sonucu kaçtır? işleminin sonucu kaçtır? A) B) C) A) B) C) 34. 32. 31. 33. işleminin sonucu kaçtır? işleminin sonucu kaçtır? 32. 34. işleminin sonucu kaçtır? işleminin sonucu kaçtır? A) 84 B) 80 C) 72 64 60 9 35. 37. x ve y gerçel sayıları işleminin sonucu kaçtır? eşitsizliklerini

Detaylı

Lisans-Önlisans (İngilizce ve Rusça Hazırlık) derslerinin başlama tarihi Açılış ve Oryantasyon

Lisans-Önlisans (İngilizce ve Rusça Hazırlık) derslerinin başlama tarihi Açılış ve Oryantasyon TC BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ (LİSANS-ÖNLİSANS) 29 Ağustos 2013 Mali Kayıt Yenileme işlemlerinin son günü 02-06 Eylül 2013 Merkezi yerleştirme kesin

Detaylı

Ğ Ç Ğ ç ç ç ç Ö ç Ş Ğ ç ç Ö Ş» ç

Ğ Ç Ğ ç ç ç ç Ö ç Ş Ğ ç ç Ö Ş» ç Ğ ç ç Ş Ğ Ş Ğ Ç Ğ ç ç ç ç Ö ç Ş Ğ ç ç Ö Ş» ç ç ç ç ç Öç ç ç ç Ç ç ç ç ç ç Ş ç ç ç ç ç ç Ğ ç Ü Ü ç ç Ü Ğ ç ç ç Ş Ş ç Ç ç Ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ö ç ç ç ç Ü Ğ ç Ç ç ç Ş ç Ç Ç ç Ö ç ç ç ç ç Ş ç Ş Ş ç ç ç

Detaylı

5. Kızamık sayısı. Grip sayısı

5. Kızamık sayısı. Grip sayısı Kazanım: İki veri gurubunun karşılaştırmayı gerektiren araştırma soruları oluşturur. Araştırma sonucuna uygun verileri elde eder? 1. Aşağıdaki tabloda yıllara göre Kavaklıdere ilçesinde üretilen buğday

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz, TAKEV Okulları olarak ülke geleceğini çağdaş ve

Detaylı

ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ

ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ 3. ANKARA İLKÖĞRETİM MATEMATİK YARIŞMASI 30 MART 2013 4. SINIF B KİTAPÇIĞI Bu sınav çoktan seçmeli 40 Test sorusundan oluşmaktadır. Süresi 120 dakikadır. Sınavla İlgili Uyarılar

Detaylı

THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2015. Süre: 1 saat ve 30 dakika

THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2015. Süre: 1 saat ve 30 dakika THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2015 MATEMATİK BİRİNCİ SINIF Süre: 1 saat ve 30 dakika Tüm soruları cevaplayınız. Tüm işlemlerinizi gösteriniz ve cevaplarınızı soru kâğıdında ılan uygun yerlere yazınız.

Detaylı

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz

Detaylı

Temel Matematik Testi - 4

Temel Matematik Testi - 4 Test kodunu sitemizde kullanarak sonucunuzu öğrenebilir, soruların video çözümlerini izleyebilirsiniz. Test Kodu: D00. Bu testte 0 soru vardır.. Tavsiye edilen süre 0 dakikadır. Temel Matematik Testi -.

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.03.2010 26.04.2010 31.05.2010 2, Saat MATEMATİK 29.03.2010 01.05.2010 02.06.2010 PAZARTESİ 2, Saat BİYOLOJİ 19.03.2010 28.05.2010 CUMA CUMA FİZİK 23.03.2010

Detaylı

KİTABIN REHBERLİK PLANLAMASI. Bölümler. Bölümlere Ait Konu Kavrama Testleri KONU KAVRAMA TESTİ DOĞA VE İNSAN 1 TEST - 1

KİTABIN REHBERLİK PLANLAMASI. Bölümler. Bölümlere Ait Konu Kavrama Testleri KONU KAVRAMA TESTİ DOĞA VE İNSAN 1 TEST - 1 Sunum ve Sistematik SUNUM Sayın Eğitimciler, Sevgili Öğrenciler, ilindiği gibi gerek YGS, gerekse LYS de programlar, sistem ve soru formatları sürekli değişmektedir. Öğrenciler her yıl sürpriz olabilecek

Detaylı

HARİTA OKUMA BİLGİSİ

HARİTA OKUMA BİLGİSİ HARİTA OKUMA BİLGİSİ 1. Harita üzerinde gösterilen işaretlerden hangisi uluslararası yol numarasıdır? a) O-3 b) E-80 c) D100 d) K2 2. Yeryüzünün tamamının veya bir parçasının kuşbakışı görünümünün matematiksel

Detaylı

ÖZEL EGE LİSESİ EGE BÖLGESİ OKULLAR ARASI 16. MATEMATİK YARIŞMASI 9.SINIF ELEME SINAVI TEST SORULARI

ÖZEL EGE LİSESİ EGE BÖLGESİ OKULLAR ARASI 16. MATEMATİK YARIŞMASI 9.SINIF ELEME SINAVI TEST SORULARI x 5 6. 0 x 4x 5 x denklemin çözüm kümesi aşağıdakilerden hangisidir? 5 5 4. 6 6... a ise, a kaçtır? A) B) 4 C) 6 D) 8 E) 0 A) B), C) 5, D) 5 E) 5. m 9m m m işleminin sonucu kaçtır?. (6) x x y y (4. ) eşitliği

Detaylı

BRİNELL SERTLİK YÖNTEMİ

BRİNELL SERTLİK YÖNTEMİ www.muhenisiz.net 1 BRİNELL SERTLİK YÖNTEMİ Belli çaptaki sert bir bilya malzeme yüzeyine belli bir yükü uygulanarak 30 saniye süre ile bastırılır. Deneye uygulanan yükün meyana gelen izin alana bölünmesiyle

Detaylı

ÖZEL EGE LİSESİ 15. OKULLAR ARASI MATEMATİK YARIŞMASI 7. SINIF ELEME SINAVI SORULARI

ÖZEL EGE LİSESİ 15. OKULLAR ARASI MATEMATİK YARIŞMASI 7. SINIF ELEME SINAVI SORULARI . a ve b pozitif tam sayılar olmak üzere a 2b+2 2 b+4 yukarıdaki bölme işleminde, a nın alabileceği en küçük değer kaçtır?. 25 soruluk bir sınavda her doğru cevaba 5 puan verilirken, her yanlış cevaptan

Detaylı

Cebir Notları. Kombinasyon. www.mustafayagci.com, 2005. Mustafa YAĞCI, yagcimustafa@yahoo.com

Cebir Notları. Kombinasyon. www.mustafayagci.com, 2005. Mustafa YAĞCI, yagcimustafa@yahoo.com ve ve n tane farlı elemanan oluşan bir ümenin altümelerine birer ombinasyon enir. n, r 0 r n olma üzere, n elemanlı A ümesinin r elemanlı altümelerinen her birine A ümesinin r li bir ombinasyonu enir ve

Detaylı

Pazartesi 9 10 11 12 13 14 15

Pazartesi 9 10 11 12 13 14 15 Pazartesi -I -I -I -I -II -II -II ETKİNLİK ETKİNLİK Salı -II -II -II -II İKNA EDİCİ İLETİŞİM İKNA EDİCİ İLETİŞİM Şeref Şeref Şeref Şeref Şeref Çarşamba BİLGİ N BİLGİ N BİLGİ N BÜRO BÜRO BÜRO Perşembe GİRİŞİMCİLİK

Detaylı

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ 5. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 6. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 7. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 TÜRKÇE 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 MATEMATİK 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 DİN KÜL.

Detaylı

kpss matematik geometri tamamı çözümlü kenan osmanoğlu / kerem köker

kpss matematik geometri tamamı çözümlü kenan osmanoğlu / kerem köker kpss soru bankası tamamı çözümlü sözel adaylar için matematik geometri kenan osmanoğlu / kerem köker ÖN SÖZ Değerli daylar, Okul ve meslek yaşamının en önemli sınavlarından birine, Kamu Personeli Seçme

Detaylı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı 2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı - 1 07 Eylül 2015 Pazartesi 08 Eylül 2015 Salı 09 Eylül 2015 Çarşamba 10 Eylül 2015 Perşembe 11 Eylül 2015 Cuma 14 Eylül 2015 Pazartesi

Detaylı

THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2014. Süre: 1 saat ve 30 dakika

THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2014. Süre: 1 saat ve 30 dakika THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2014 MATEMATİK BİRİNCİ SINIF Süre: 1 saat ve 30 dakika Tüm soruları cevaplayınız. Tüm işlemlerinizi gösteriniz ve cevaplarınızı soru kâğıdında bırakılan uygun yerlere yazınız.

Detaylı

AÇIKLANAN MATEMATİK SORULARI

AÇIKLANAN MATEMATİK SORULARI TIMSS 2011 AÇIKLANAN MATEMATİK SORULARI 1 SORU 1 Yanıt: B SORU 2 Yanıt: B 2 SORU 3 3 SORU 4 Yanıt A: 36 siyah, 28 kırmızı Yanıt B: 32 Yanıt C: 100 SORU 5 4 SORU 6 SORU 7 5 Yanıt: D SORU 8 Yanıt: C 6 SORU

Detaylı

YILLAR 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 ÖSS-YGS

YILLAR 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 ÖSS-YGS MTEMTĐK ĐM YILLR 00 003 00 005 006 007 008 009 00 0 ÖSS-YGS - - - HREKET PROLEMLERĐ Hız msaa verildiğinden süre de saa olmalıdır lınan yol : x Hız: Zaman : ir araç x yolunu hızıyla sürede alır Yol Hız

Detaylı

IQ PLUS BUTİK EĞİTİM MERKEZİ

IQ PLUS BUTİK EĞİTİM MERKEZİ TÜRKÇE www.ilusegitim.com 0 232 2013 2013 www.ilusegitim.com www.ilusegitim.com 0 232 2013 2013 www.ilusegitim.com 2013 www.ilusegitim.com 0 232 2013 www.ilusegitim.com www.ilusegitim.com 0 232 www.ilusegitim.com

Detaylı

(m) sürekli k.u. (m) toplam k.u. (m) knet

(m) sürekli k.u. (m) toplam k.u. (m) knet 1. HFT DÖŞEME KLINLIKLRININ HESPLNMSI Döşemelerin bir oğrultua mı yoksa iki oğrultua mı çalıştıkları belirlenir. 11..1. Düzgün yük taşıyan ve uzun kenarının kısa kenarına oranı en büyük olan (l u / l k

Detaylı

3. Ünsal Tülbentçi Matematik Yarışması Mayıs 2014 8.Sınıf Sayfa 1

3. Ünsal Tülbentçi Matematik Yarışması Mayıs 2014 8.Sınıf Sayfa 1 . Alanı 36 5 olan bir ABC ikizkenar üçgeninde ==2 ise bu üçgende B den AC ye inilen dikmenin ayağının C noktasına olan uzaklığı nedir? ) 2,8) 3) 3,2 ) 3,7 ) 4, 2. Ayrıt uzunlukları 4, 0 ve 4 5 olan dikdörtgenler

Detaylı

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1 altın nesil AY EKİM GÜN 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM 12/TM 12/FM 27 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 AY GÜN 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM

Detaylı

2015-2016 ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Boğazkesen Cad.

Detaylı

ÖZEL ATA İLKÖĞRETİM OKULU SBS SEVİYE BELİRLEME SINAVI SİSTEMİ

ÖZEL ATA İLKÖĞRETİM OKULU SBS SEVİYE BELİRLEME SINAVI SİSTEMİ ÖZEL ATA İLKÖĞRETİM OKULU SBS SEVİYE BELİRLEME SINAVI SİSTEMİ SBS NEDİR? İlköğretimin 6, 7 ve 8inci sınıflarında öğrencinin derslerden, o yılın müfredatında belirtilen kazanımları elde etme seviyesinin

Detaylı

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE 25 NİSAN 2014 CUMA 12.15-14.15 Öğle Arası 14.15-15.15 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 15.15-15.30 Çay/Kahve Arası 15.30-16.00 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 26 NİSAN 2014

Detaylı

THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2013. Süre: 1 saat ve 30 dakika

THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2013. Süre: 1 saat ve 30 dakika THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2013 MATEMATİK BİRİNCİ SINIF Süre: 1 saat ve 30 dakika Tüm soruları cevaplayınız. Tüm işlemlerinizi gösteriniz ve cevaplarınızı soru kâğıdında ılan uygun yerlere yazınız.

Detaylı

STAJA BAŞLAMA DERS PLANI

STAJA BAŞLAMA DERS PLANI STAJA BAŞLAMA DERS PLANI 1. HAFTA 4-5 OCAK 09:00-09:45 10:00-10:45 11:00-11:45 FİNANSAL RAP. STANDARTLARI 12:00-12:45 FİNANSAL RAP. STANDARTLARI 14:00-14:45 DENETİM 15:00-15:45 DENETİM 16:00-16:45 DENETİM

Detaylı

2015-2016 KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2015-2016 KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Telefonlar

Detaylı

2014-2015 YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI

2014-2015 YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI 2014-2015 YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ TARİH GÜN İŞLEM 12 Mayıs - 15 Ağustos 2014 Pazartesi-Cuma Yurtdışı Öğrenci Başvuruları 16 Haziran - 25 Temmuz 2014 Pazartesi - Cuma Kurumlararası Yatay

Detaylı

ŞUBE 1 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Öğretim İlke ve Yönt. Yrd.Doç.Dr.MustafaCinoğlu. ÖĞLE ARASI Seçmeli II

ŞUBE 1 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Öğretim İlke ve Yönt. Yrd.Doç.Dr.MustafaCinoğlu. ÖĞLE ARASI Seçmeli II AÇIKLAMA: SADECE İLK HAFTA İÇİN OCAK PERŞEMBE GÜNÜ OLAN DERSLER YENİ YIL TATİLİ DOLAYISIYLA TÜM ŞUBELER İÇİN CUMA GÜNÜ TELAFİ EDİLCEKTİR. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

1. BÖLÜM TÜRKÇE KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK ÖĞRENDİM HALA EKSİKLERİM VAR HİÇ ANLAMADIM KONU MATEMATİK KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK KONU

1. BÖLÜM TÜRKÇE KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK ÖĞRENDİM HALA EKSİKLERİM VAR HİÇ ANLAMADIM KONU MATEMATİK KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK KONU 7. SINIF ÖĞRENCİ REHBERLİK FORMU OKUL NO ADI SOYADI VELİSİ TEL Bu rehberlik formunda 1.Derslerden hangi konuyu anlayıp anlamadığı 2.Öğretmenlerine sorduğu haftalık 3.Öğrencilerimizin günlük her dersten

Detaylı

, t anındaki birey sayısı (popülâsyon büyüklüğü) olmak üzere,

, t anındaki birey sayısı (popülâsyon büyüklüğü) olmak üzere, Kaosu Kaosan Kuraralım ve Rasgeleliğin Haını Verelim Kaos sözcüğü ile ilgili Tür Dil Kurumu web sayfasındai Güncel Türçe Sözlü e yazılı olanlar: aos (isim, a os, Fransızca). Evrenin düzene girmeden öncei

Detaylı

MAFETYA MATEMATİK FEN VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI MAFETYA MATEMATİK FEN VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI AÇIKLAMALAR

MAFETYA MATEMATİK FEN VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI MAFETYA MATEMATİK FEN VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI AÇIKLAMALAR 2008 İÖĞRETİ OUARI ARASI AÇIAAAR Bu sınav çoktan seçmeli 35 ve çözmeli (klasik) 5 sorudan oluşmaktadır. Sınav süresi 150 dakikadır. Tavsiye edilen; test soruları için 90 dakika, çözmeli (klasik) sorular

Detaylı

ı ı ı ğ ş ı ı ıı ıı ıı ı ı ıı ıı ıı ıı ııı

ı ı ı ğ ş ı ı ıı ıı ıı ı ı ıı ıı ıı ıı ııı Ş Ü Ğ Ü Ğİ Ö İ Ö öç Ş İ Ğ ç ç ö Ü Ş ö Ö ç ç ö ö ö Ğ Ğ Ü Ş Ü Ş İ İ ö ö ç ç İ Ç İ Ü Ş İ Ç Ç Ü Ş İ İ ö İ Ü İ İ Ü Ü Ü Ü İ Ü ö ç ö Ç İ ç İ İ ç ç ç İ İ İ ö ö İ ö ö ç İ ö ç İ İ İ ç ç ö ç ö ç ç İ ç İ ö ç ç ç ö

Detaylı

uzman yaklaşımı matematik Branş Analizi İlyas BAŞPINAR

uzman yaklaşımı matematik Branş Analizi İlyas BAŞPINAR Branş Analizi matematik 013 KPSS de uygulanan matematik testi ÖSYM nin 17 Nisan 013 te açıkladığı yeni içeriğe uygun olarak hazırlanmıştır. Bu nedenle, matematik testinin adaylar için sürprizler içermediği

Detaylı

2016 Kpss Lisans Matematik & Geometri E-Kursu

2016 Kpss Lisans Matematik & Geometri E-Kursu 2016 Kpss Lisans Matematik & Geometri E-Kursu Özellikler Müfredat Tarihler Özellikler Konu Anlatımları: 2015-2016 yılında konu anlatımlarımıza artık senkron ( canlı ) dersi ekledik. Kpss 2016 Matematik

Detaylı

2015-2016 ÖZEL SAINTE PULCHERIE FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL SAINTE PULCHERIE FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL SAINTE PULCHERIE FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ

Detaylı

ÖZEL ALEV LİSESİ 2012 / 2013 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV TARİHLERİ

ÖZEL ALEV LİSESİ 2012 / 2013 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV TARİHLERİ 01 / 01 ÖĞRETİM YILI. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV LERİ 19.0.01 Salı ALMANCA.. 0.0.01 Çarşamba 1.0.01 Perşembe TÜRKÇE 7.0.01 Çarşamba İNGİLİZCE.. 19.0.01 Cuma ALMANCA...0.01 Perşembe TÜRKÇE 6.0.01 Cuma

Detaylı

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (Ygs) / 11 Nisan 2010. Matematik Soruları ve Çözümleri 12 E) 25

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (Ygs) / 11 Nisan 2010. Matematik Soruları ve Çözümleri 12 E) 25 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (Ygs) / Nisan 00 Matematik Soruları ve Çözümleri. 0, 0,0 0, işleminin sonucu kaçtır? A) B) 4 7 C) 0 8 D) E) Çözüm 0, 0,0 0, = 0,00 0,0 0, = 0,7 0, 000 7 7. = = 000 00 0... işleminin

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi 2015 ÖSYM Kayıtları ile Yerleşim Başlangıç Bitiş Üniversitemize 2015 ÖSYM ce Yerleştirilenlerin Kayıtlarının 03.08.2015 07.08.2015

Detaylı

ÜSTEL VE LOGARİTM FONKSİYONLAR

ÜSTEL VE LOGARİTM FONKSİYONLAR ÜSTEL VE LOGARİTM TMİK FONKSİYONLAR Şekil 5.1a Üsel Fonksiyonlar 2 y 10 8, 1 y = f = b b> 6 4 2-3 -2-1 1 2 3 Şekil 5.1b Üsel Fonksiyonlar 3 y 50 2 y = f = 2 40 30 20 y = f = 2 10-2 -1 1 2 3 4 Şekil 5.1c

Detaylı

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU2013/2014 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 2. SINIFLAR

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU2013/2014 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 2. SINIFLAR ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU2013/201 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ 2. SINIFLAR MART SINAV MART SINAV NİSAN SINAV MAYIS SINAV MAYIS SINAV 03 Mart 201 Pazartesi 2 Mart 201 Pazartesi 1 Nisan 201 Pazartesi

Detaylı

( ) MATEMATİK 1 TESTİ (Mat 1) 2009 - ÖSS / MAT-1. 1. Bu testte 30 soru vardır.

( ) MATEMATİK 1 TESTİ (Mat 1) 2009 - ÖSS / MAT-1. 1. Bu testte 30 soru vardır. 009 - ÖSS / MT- MTEMTİK TESTİ (Mat ). u testte 0 soru vardır.. Cevaplarınızı, cevap kâğıdının Matematik Testi için ayrılan kısmına işaretleyiniz.. ( )( ) + 4. m = olduğuna göre, m + ifadesinin değeri işleminin

Detaylı

2.DERS TÜRKÇE TÜRKÇE DRAMA TÜRKÇE İNİGLİZCE 3.DERS MATEMATİK TÜRKÇE TÜRKÇE AKIL OYUNLARI İNGİLİZCE

2.DERS TÜRKÇE TÜRKÇE DRAMA TÜRKÇE İNİGLİZCE 3.DERS MATEMATİK TÜRKÇE TÜRKÇE AKIL OYUNLARI İNGİLİZCE 1-A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 1-A PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.DERS HAYAT BİL. HAYAT BİL. HAYAT BİL. HAYAT BİL. HAYAT BİL. 2.DERS TÜRKÇE TÜRKÇE DRAMA TÜRKÇE İNİGLİZCE 3.DERS MATEMATİK TÜRKÇE

Detaylı

ÖZEL AKASYA LİSESİ 2014/2015 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ HAZIRLIK SINIFI

ÖZEL AKASYA LİSESİ 2014/2015 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ HAZIRLIK SINIFI HAZIRLIK SINIFI SINAV DERS KASIM AYI SINAV DERS ARALIK AYI SINAV DERS OCAK AYI SINAV DERS OCAK AYI SINAV DERS 28 Ekim 2014 Salı 18 Kasım 2014 Salı FİZİK 9 Aralık 2014 Salı TÜRKÇE 29 Ekim 2014 Çarşamba

Detaylı

THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2012. Süre: 1 saat ve 30 dakika

THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2012. Süre: 1 saat ve 30 dakika THE ENGLISH SCHOOL GİRİŞ SINAVI 2012 MATEMATİK BİRİNCİ SINIF Süre: 1 saat ve 30 dakika Tüm soruları cevaplayınız. Tüm işlemlerinizi gösteriniz ve cevaplarınızı soru kâğıdında ılan uygun yerlere yazınız.

Detaylı

TEMEL SİGORTACILIK VE MEVZUAT EĞİTİMLERİ 11 ŞUBAT 26 ŞUBAT 2012

TEMEL SİGORTACILIK VE MEVZUAT EĞİTİMLERİ 11 ŞUBAT 26 ŞUBAT 2012 TEMEL SİGORTACILIK VE MEVZUAT EĞİTİMLERİ 11 ŞUBAT 26 ŞUBAT 2012 Grup Tarih Saat Yer Sınıf No. Grup 1 (1. Gün) 11 Şubat Cumartesi Birinci Grup 1 (2. Gün) Grup 2 (1. Gün) 12 Şubat Pazar 11 Şubat Cumartesi

Detaylı

Çift Anadal, Yandal, Kurum İçi Yatay Geçiş ve Kurum Dışı Yatay Geçiş Başvurularının

Çift Anadal, Yandal, Kurum İçi Yatay Geçiş ve Kurum Dışı Yatay Geçiş Başvurularının 22 Haziran 03 Temmuz 2015 Lisansüstü Programlara Giriş için Başvuru 10 Temmuz 2015 Lisansüstü Programlara Kabullerin İlanı 20-24 Temmuz 2015 Lisansüstü Programlara Kayıt 27 31 Temmuz 2015 03 07 Ağustos

Detaylı

T.C. ÇEKMEKÖY KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ÇEKMEKÖY FİNAL İLKOKULU. Sınıfın Adı : ANA HAZIRLIK A 1 2 3 4 5 6 7 8 SINIF ETKİNLİĞİ

T.C. ÇEKMEKÖY KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ÇEKMEKÖY FİNAL İLKOKULU. Sınıfın Adı : ANA HAZIRLIK A 1 2 3 4 5 6 7 8 SINIF ETKİNLİĞİ SINIF ÖĞRT. Pazartesi : NESLİHAN İNCEKARA SINIF ETKİNLİĞİ Sınıfın Adı : ANA HAZIRLIK A NNB Salı BEDEN EĞİTİMİ BEDEN EĞİTİMİ SATRANÇ Çarşamba MÜZİK NNB Perşembe NNB Cuma DRAMA NNB SINIF ÖĞRT.: FATMA ÇELİK

Detaylı

Diğer sayfaya geçiniz. 2013 - YGS / MAT TEMEL MATEMATİK TESTİ. olduğuna göre, a kaçtır? olduğuna göre, m kaçtır?

Diğer sayfaya geçiniz. 2013 - YGS / MAT TEMEL MATEMATİK TESTİ. olduğuna göre, a kaçtır? olduğuna göre, m kaçtır? TEMEL MATEMATİK TESTİ 1. Bu testte 40 soru vardır. 2. Cevaplarınızı, cevap kâğıdının Temel Matematik Testi için ayrılan kısmına işaretleyiniz. 1. 3. olduğuna göre, a kaçtır? olduğuna göre, m kaçtır? A)

Detaylı

1. Afla daki flekillerin boyal k s mlar n bütün, yar m ve çeyrek olarak belirtiniz.

1. Afla daki flekillerin boyal k s mlar n bütün, yar m ve çeyrek olarak belirtiniz. Ad : Soyad : S n f : 2. SINIF Nu. : Kesirler 53 Uygulamal Etkinlik 1. Afla daki flekillerin boyal k s mlar n bütün, yar m ve çeyrek olarak belirtiniz. 4. Afla daki boflluklar uygun ifadelerle tamamlay

Detaylı

ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ

ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ ÖZEL SAMANYOLU LİSELERİ SAMANYOLU 10. ULUSAL MATEMATİK YARIŞMASI 22 MART 2014 A KİTAPÇIĞI Bu sınav çoktan seçmeli 40 Test sorusundan oluşmaktadır. Süresi 120 dakikadır. Sınavla İlgili Uyarılar Cevap kağıdınıza,

Detaylı

1) Yılın ilk ayı hangisidir? Takvimde Milli Bayramlarımızı işaretleyiniz. 1) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

1) Yılın ilk ayı hangisidir? Takvimde Milli Bayramlarımızı işaretleyiniz. 1) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TAKVİM (AY GÜN HAFTA) ETKİNLİK-1 Aşağıdaki takvimi inceleyiniz ve soruları cevaplayınız. 1) Yılın ilk ayı hangisidir? 2) Şubat ayından sonraki ay hangisidir? 3) Takvimden 31 gün olan ayların adlarını yazınız?

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF MATEMATİK 205 8. SINIF. DÖNEM MATEMATİK DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 25 KASIM 205 Saat: 0.0 Adı

Detaylı

2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz

Detaylı