T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 07/05/ : /12

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 07/05/2014 09:00 2013-2014/12"

Transkript

1 Evrak Tarih ve Sayısı: 24/10/ T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07/05/2014 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları almıştır ÖDENEK AKTARMA Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi nin, Ödenek Aktarma konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı ve eki görüşüldü: Aşağıda belirtilen bütçe tertipleri arasında aktarma yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Birim Kodu: 01- Fırat Üniversitesi Hastanesi Birimin Bağlı Olduğu Kurum : Fırat Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Aktarma yapılacak harcama kalemi(-) Harcama Kalemi Açıklaması Diğer Dayanıklı Mal ve Malzeme Alımları Aktarılacak Tutar Aktarılacak harcama kalemi(+) Harcama Kalemi Açıklaması , Yangından Korunma Malzemesi Alımları Talep edilen aktarma tutarı ,00 TOPLAM ,00 TOPLAM ,00 Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 12.2. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ ARŞ. GÖR. DR. HASAN GENÇOĞLU NUN, TÜBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME DAİRE BAŞKANLIĞI NCA YÜRÜTÜLMEKTE OLAN YURT DIŞI DOKTORA SONRASI ARAŞTIRMA BURS PROGRAMI KAPSAMINDA 1 (BİR) YIL SÜRE İLE 2547 SAYILI KANUNUN 39. MADDESİ UYARINCA İNGİLTERE DE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Hasan GENÇOĞLU nun, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı nca yürütülmekte olan Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında tarihleri arasında 1 (bir) yıl süre ile 2547 Sayılı Kanun un 39. maddesi uyarınca İngiltere de görevlendirilmesi hakkındaki tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Hasan GENÇOĞLU nun, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı nca yürütülmekte olan Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında Kings College London da bilimsel inceleme ve araştırma yapmak üzere, 2547 Sayılı Kanun un 39. maddesi uyarınca tarihleri arasında 1 (bir) yıl süre ile İngiltere de yolluk ve yevmiyenin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından karşılaması kaydıyla aylıklı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

3 12.3. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. AHMET ÇINAR IN FİZYOKİN BİLİŞİM AR-GE DANIŞMANLIK LTD. ŞİRKETİ NDE DANIŞMAN OLARAK GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÇINAR ın, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak, işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile 0161.TGSD-2014 nolu projenin yürütüldüğü FİZYOKİN Bilişim AR-GE Danışmanlık Ltd. Şirketi nde danışmanlık yapmak üzere 4961 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu gereğince proje süresince ayda 2 (iki) gün olmak üzere görevlendirilmesine ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÇINAR ın, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak, işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile 0161.TGSD-2014 nolu projenin yürütüldüğü FİZYOKİN Bilişim AR-GE Danışmanlık Ltd. Şirketi nde danışmanlık yapmak üzere 4961 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu gereğince proje süresince ayda 2 (iki) gün olmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

4 12.4. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. ENGİN AVCI NIN FIRAT TEKNOKENT BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN SAGTEK BİYOMEDİKAL BİLİŞ. GÜVN. ENRJ. EĞİT. PAZ. VE TİC. LTD. ŞİRKETİ NDE DANIŞMAN OLARAK GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Engin AVCI nın, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile Fırat Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Sagtek Biyomedikal Biliş. Güvn. Enrj. Eğit. Paz. ve Tic. Ltd. Şirketi nin TÜBİTAK Teydeb 1512 kapsamında desteklenen Akıllı Damar Görüntüleme Cihazı konulu nolu projesinde 4691 Sayılı Kanun kapsamında danışman olarak tarihinden itibaren 1 (Bir) yıl süre ile Cumartesi ve Pazar günleri görevlendirilmesine ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Engin AVCI nın, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile Fırat Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Sagtek Biyomedikal Biliş. Güvn. Enrj. Eğit. Paz. ve Tic. Ltd. Şirketi nin TÜBİTAK Teydeb 1512 kapsamında desteklenen Akıllı Damar Görüntüleme Cihazı konulu nolu projesinde 4691 Sayılı Kanun kapsamında danışman olarak tarihinden itibaren 1 (Bir) yıl süre ile Cumartesi ve Pazar günleri görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 12.5. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. ÖMÜR AYDOĞMUŞ UN, FIRAT TEKNOKENT BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN SANROBO BİLİŞİM DAN. OTOM. EĞİT. SAN. LTD. ŞİRKETİ NDE DANIŞMAN OLARAK GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömür AYDOĞMUŞ un, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile Fırat Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren SANROBO Bilişim Dan. Otom. Eğit. San. Ltd. Şirketi nin TÜBİTAK Teydeb 1512 kapsamında desteklenen Otonom Boyacı Robot konulu projesinde 4691 Sayılı Kanun kapsamında danışman olarak tarihinden itibaren 1 (Bir) yıl süre ile görevlendirilmesine ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömür AYDOĞMUŞ un, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile Fırat Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren SANROBO Bilişim Dan. Otom. Eğit. San. Ltd. Şirketi nin TÜBİTAK Teydeb 1512 kapsamında desteklenen Otonom Boyacı Robot konulu projesinde 4691 Sayılı Kanun kapsamında danışman olarak tarihinden itibaren 1 (Bir) yıl süre ile görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 12.6. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ TÜRKER TUNCER'İN FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİNDE AR-GE FAALİYETLERİNDE BULUNMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Adli Bilişim Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Türker TUNCER'in Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesinde TÜBİTAK Teydeb 1512 kapsamında desteklenen nolu "Sır Paylaşımı Tabanlı Elektronik Görsel Şifreleme Sistemi" projesi çerçevesinde Ar- Ge faaliyetlerinde araştırmacı olarak çalışmak için başvuruda bulunan ve başvurusu kabul edilen Araştırma Görevlisi Türker TUNCER'in şirket kurmasının ve tarihinden itibaren 1 (Bir) yıl süre ile haftada 2 (İki) gün (Cumartesi-Pazar günleri) AR-GE faaliyetlerinde araştırmacı olarak çalışmasına ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve eki görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Adli Bilişim Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Türker TUNCER'in Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesinde TÜBİTAK Teydeb 1512 kapsamında desteklenen nolu "Sır Paylaşımı Tabanlı Elektronik Görsel Şifreleme Sistemi" projesi çerçevesinde Ar- Ge faaliyetlerinde araştırmacı olarak çalışmasının, şirket kurmasının ve tarihinden itibaren 1 (Bir) yıl süre ile haftada 2 (İki) gün (Cumartesi-Pazar günleri) çalışmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

7 12.7. ÜNİVERSİTEMİZ VETERİNER FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ MEHMET ALİ KISAÇAM IN ERASMUS PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE İSPANYA DA GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) Araştırma Görevlisi Mehmet Ali KISAÇAM ın, ERASMUS Programı çerçevesinde 15 Haziran- 30 Eylül 2014 tarihleri arasında 3,5 (üçbuçuk) ay süre ile yurtiçi ve yurtdışı yolluk ve yevmiyesinin Dış İlişkiler Birimi Bütçesinden karşılanmak kaydıyla İspanya da görevlendirilmesi hakkındaki tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) Araştırma Görevlisi Mehmet Ali KISAÇAM ın, ERASMUS Programı çerçevesinde 15 Haziran- 30 Eylül 2014 tarihleri arasında 3,5 (üçbuçuk) ay süre ile yurtiçi ve yurtdışı yolluk ve yevmiyesinin Dış İlişkiler Birimi Bütçesinden karşılanmak kaydıyla görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

8 12.8.ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ GÖĞÜS CERRAHİSİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN PROF. DR. AKIN ERASLAN BALCI NIN MESAİ SATLERİ DIŞINDA ÇALIŞMA İSTEĞİ Üniversitemiz Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Akın Eraslan BALCI nın, tarihli dilekçesine istinaden mesai dışı saatlerinde Özel Doğu Anadolu Hastanesi nde çalışma talebi görüşüldü: 18 Ocak 2014 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanan Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun un 11. Maddesine göre mesai saatleri dışında özel hastanede çalışabileceğine, aylık sözleşme ücretinin katkıya esas ek ödeme matrahının 8 katı olarak belirlenmesine (19.729,44 TL.) bu sözleşme miktarının Fırat Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğünün Ziraat Bankası Fırat Şubesi Müdürlüğü nde bulunan TR IBAN Nolu hesabına yatırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

9 12.9. ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DİN PSİKOLOJİSİ ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ DR. MUHAMMET ÇAKMAK IN 2547 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU NUN 38 İNCİ MADDESİ GEREĞİNCE TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ EMRİNDE GEÇİCİ OLARAK GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Muhammet ÇAKMAK ın, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 38 inci Maddesi gereğince Türkiye Büyük Millet Meclisi emrinde geçici olarak görevlendirilmesine ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliği nin, tarih ve sayılı yazısı görüşüldü: Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Muhammet ÇAKMAK ın, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 38 inci Maddesi gereğince Türkiye Büyük Millet Meclisi emrinde geçici olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

10 ÜNİVERSİTEMİZ DİŞ HEKİMLİĞİ YARDIMCI DOÇENTLİK YABANCI DİL SINAVI JÜRİ ÜYELERİNİN BELİRLENMESİ Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Yardımcı Doçentlik Yabancı Dil Sınavı jüri üyelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü: Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların yabancı dil (İngilizce) sınavını tarihinde yapmak üzere aşağıda unvan, ad ve soyadları yazılı öğretim üyelerinden müteşekkil jürilerin kurulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. İNGİLİZCE: Prof. Dr. Murat ATMACA Prof. Dr. İhsan DAĞTEKİN Yrd. Doç. Dr. Seda ARIKAN

11 ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. UBEYDE İPEK İN, İTÜ ARI TEKNOKENT BÖLGESİ NDE TÜBİTAK-MAM ADINA ÇEVRESEL KONULARDA ARAŞTIRMA GELİŞTİRMEYE DAYALI DANIŞMANLIK VE PROJELENDİRME HİZMETLERİ VERMEK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ubeyde İPEK in, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile İTÜ ARI TEKNOKENT Bölgesi nde TÜBİTAK-MAM adına çevresel konularda araştırma geliştirmeye dayalı danışmanlık ve projelendirme hizmetleri vermek üzere, 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu kapsamında 1 (Bir) yıl süre ile mesai saatleri dışında ve hafta sonlarında il içi ve dışında yapacağı saha çalışmaları için danışmanlık ve projelendirme hizmetleri vermek üzere görevlendirilmesine ilişkin tarih ve /33.13 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ubeyde İPEK in, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile İTÜ ARI TEKNOKENT Bölgesi nde TÜBİTAK-MAM adına çevresel konularda araştırma geliştirmeye dayalı danışmanlık ve projelendirme hizmetleri vermek üzere, 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu kapsamında 1 (Bir) yıl süre ile mesai saatleri dışında ve hafta sonlarında il içi ve dışında yapacağı saha çalışmaları için danışmanlık ve projelendirme hizmetleri vermek üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

12 ÜNİVERSİTEMİZ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ PERİODONTOLOJİ VE PROTETİK DİŞ ANABİLİM DALI YARDIMCI DOÇENTLİK BİLİM JÜRİSİ ÜYELERİNİN BELİRLENMESİ Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji ve Protetik Diş Anabilim Dalı Yardımcı Doçentlik Bilim jüri üyelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü: Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji ve Protetik Diş Anabilim Dalı Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların dosyalarını incelemek üzere aşağıda unvan, ad ve soyadları yazılı öğretim üyelerinden müteşekkil jürilerin kurulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. PERİODONTOLOJİ: Prof. Dr. Feriha ÇAĞLAYAN Doç. Dr. Filiz Acun KAYA Prof. Dr. Ziya ÇETİNKAYA PROTETİK DİŞ: Prof. Dr. Remzi NİGİZ Doç. Dr. S. Zelal Başkan ÜLKÜ Prof. Dr. Ziya ÇETİNKAYA

13 ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. MEHMET CEBECİ NİN, TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. APK. DAİRESİ (TEİAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ) BAŞKANLIĞI'NDA, 4691 SAYILI TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ KANUNU KAPSAMINDA 1 (BİR) YIL SÜRE İLE TEKNİK DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet CEBECİ nin, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile Türkiye Elektrik İletim A.Ş. APK. Dairesi (TEİAŞ Genel Müdürlüğü) Başkanlığı'nda, 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu kapsamında 1 (Bir) yıl süre ile ayda 2 (İki) gün Teknik Danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesine ilişkin tarih ve /33.11 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet CEBECİ nin, idari ve maddi yükümlülüklerini yerine getirmek, derslerini aksatmamak ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü kanalıyla yapılmak kaydı ile Türkiye Elektrik İletim A.Ş. APK. Dairesi (TEİAŞ Genel Müdürlüğü) Başkanlığı'nda, 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu kapsamında 1 (Bir) yıl süre ile ayda 2 (İki) gün Teknik Danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

14 ÜNİVERSİTEMİZ ENFORMATİK BÖLÜM BAŞKANI YRD. DOÇ. DR. GALİP AYDIN IN, FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ NDE KURMUŞ OLDUĞU YONCA BİLİŞİM LTD. ŞİRKETİ NDE AR- GE FAALİYETLERİNİ YÜRÜTMEK ÜZERE İZİN TALEBİ Üniversitemiz Enformatik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Galip AYDIN ın, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde kurmuş olduğu Yonca Bilişim Ltd. Şirketi nde AR-GE faaliyetlerini yürütmek üzere haftada 4 (Dört) saat çalışmasına izin verilmesine ilişkin tarih ve sayılı Başkanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Enformatik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Galip AYDIN ın, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde kurmuş olduğu Yonca Bilişim Ltd. Şirketi nde AR-GE faaliyetlerini yürütmek üzere haftada 4 (Dört) saat çalışmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

15 ÜNİVERSİTEMİZ ENFORMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANLARINDAN OKT. HAKAN POLAT IN FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ NDE KURDUĞU KODROBO BİLŞİM LTD. ŞİRKETİ NDE AR-GE FAALİYETLERİNİ YÜRÜTMEK ÜZERE İZİN TALEBİ Üniversitemiz Enformatik Bölümü Öğretim Elemanlarından Okt. Hakan POLAT ın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı nın TGSD kapsamında desteklenen, 0388.TGSD.2014 nolu Zirai İlaçlama Robotu projesi çerçevesinde, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde kurduğu Kodrobo Bilişim Ltd. Şirketi nde AR-GE faaliyetlerini yürütmek üzere haftada 2 (İki) gün çalışmasına izin verilmesine ilişkin yazı görüşüldü: Üniversitemiz Enformatik Bölümü Öğretim Elemanlarından Okt. Hakan POLAT ın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı nın TGSD kapsamında desteklenen, 0388.TGSD.2014 nolu Zirai İlaçlama Robotu projesi çerçevesinde, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde kurduğu Kodrobo Bilişim Ltd. Şirketi nde AR-GE faaliyetlerini yürütmek üzere haftada 2 (İki) gün çalışmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

16 ÜNİVERSİTEMİZ ENFORMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANLARINDAN UZM. HALUK DİLMEN İN FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ NDE KURDUĞU HDROBOTİK BİLİŞİM LTD. ŞİRKETİ NDE AR-GE FAALİYETLERİNİ YÜRÜTMEK ÜZERE İZİN TALEBİ Üniversitemiz Enformatik Bölümü Öğretim Elemanlarından Uzm. Haluk DİLMEN in, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı nın TGSD kapsamında desteklenen, 0936.TGSD.2014 nolu Kopter Güvenlik Robotu projesi çerçevesinde, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde kurduğu HDRobotik Bilişim Ltd. Şirketi nde AR-GE faaliyetlerini yürütmek üzere haftada 2 (İki) gün çalışmasına izin verilmesine ilişkin yazı görüşüldü: Üniversitemiz Enformatik Bölümü Öğretim Elemanlarından Uzm. Haluk DİLMEN in, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı nın TGSD kapsamında desteklenen, 0936.TGSD.2014 nolu Kopter Güvenlik Robotu projesi çerçevesinde, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde kurduğu HDRobotik Bilişim Ltd. Şirketi nde AR-GE faaliyetlerini yürütmek üzere haftada 2 (İki) gün çalışmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

17 ÜNİVERSİTEMİZ ENFORMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANLARINDAN OKT. YUNUS SANTUR UN FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ NDE KURDUĞU SANROBO BİLİŞİM LTD. ŞİRKETİ NDE AR-GE FAALİYETLERİNİ YÜRÜTMEK ÜZERE İZİN TALEBİ Üniversitemiz Enformatik Bölümü Öğretim Elemanlarından Okt. Yunus SANTUR un, TÜBİTAK-TEYDEB 1512 kapsamında desteklenen, nolu Otonom Boyacı Robot projesi çerçevesinde, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde kurduğu Sanrobo Bilişim Ltd. Şirketi nde AR-GE faaliyetlerini yürütmek üzere haftada 2 (İki) gün çalışmasına izin verilmesine ilişkin yazı görüşüldü: Üniversitemiz Enformatik Bölümü Öğretim Elemanlarından Okt. Yunus SANTUR un, TÜBİTAK-TEYDEB 1512 kapsamında desteklenen, nolu Otonom Boyacı Robot projesi çerçevesinde, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde kurduğu Sanrobo Bilişim Ltd. Şirketi nde AR-GE faaliyetlerini yürütmek üzere haftada 2 (İki) gün çalışmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

18 ÜNİVERSİTEMİZ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKAN VEKİLİ PROF. DR. ÖMER OSMAN UMAR IN HAZİRAN 2014 TARİHLERİ ARASINDA KIRGIZİSTAN-MANAS ÜNİVERSİTESİ NDE DÜZENLENECEK OLAN 22. İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLARI (İLDEK) TOPLANTISINA ÜNİVERSİTEMİZİ TEMSİLEN KATILMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ömer Osman UMAR ın, Haziran 2014 tarihleri arasında Kırgızistan-Manas Üniversitesi nde düzenlenecek olan 22. İletişim Fakültesi Dekanları (İLDEK) Toplantısına Üniversitemizi temsilen katılmak üzere, Haziran 2014 tarihleri arasında 5 (Beş) gün süre ile Kırgızistan da görevlendirilmesinin, yolculuğunu uçakla yapmasının, 5 (Beş) günlük yurtdışı yolluk ve gündeliği ile yurtiçi ve yurtdışı gidiş-dönüş uçak ücretlerinin Üniversitemiz bütçesinin ilgili faslından karşılanması kaydı ile görevlendirilmesi hakkındaki tarih ve sayılı olur yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ömer Osman UMAR ın, Haziran 2014 tarihleri arasında Kırgızistan-Manas Üniversitesi nde düzenlenecek olan 22. İletişim Fakültesi Dekanları (İLDEK) Toplantısına Üniversitemizi temsilen katılmak üzere, Haziran 2014 tarihleri arasında 5 (Beş) gün süre ile Kırgızistan da görevlendirilmesinin, yolculuğunu uçakla yapmasının, 5 (Beş) günlük yurtdışı yolluk ve gündeliği ile yurtiçi ve yurtdışı gidiş-dönüş uçak ücretlerinin Üniversitemiz bütçesinin ilgili faslından karşılanması kaydı ile görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

19 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 1- ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ GÖZ HASTALIKLARI ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. ORHAN AYDEMİR İN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Orhan AYDEMİR in, Rektörlüğümüzce ilan edilen Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Tamer DEMİR Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Fatma Ülkü ÇELİKER Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 3- Prof. Dr. İhsan ÇAÇA Dicle Ü. Tıp Fak. DİYARBAKIR 4- Prof. Dr. Turgut YILMAZ İnönü Ü. Tıp Fak. MALATYA 5- Prof. Dr. Serdal ÇELEBİ Abant İzzet Baysal Ü. Tıp Fak. BOLU YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Şahap KÜKNER 2-Prof. Dr. Güngör SOBACI Abant İzzet Baysal Ü. Tıp Fak. BOLU Hacettepe Ü. Tıp Fak. ANKARA

20 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 2- ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. AZİZE BEŞTAŞ IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Azize BEŞTAŞ ın, Rektörlüğümüzce ilan edilen Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Ömer Lütfi ERHAN Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Mustafa Kemal BAYAR Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 3- Prof. Dr. Mehmet Özcan ERSOY İnönü Ü. Tıp Fak. MALATYA 4- Prof. Dr. Ömer KURTİPEK Gazi Ü. Tıp Fak. ANKARA 5- Prof. Dr. Halit MADENOĞLU Erciyes Ü. Tıp Fak. KAYSERİ YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Necmettin ÜNAL 2-Prof. Dr. Selim TURHANOĞLU Ankara Ü. Tıp Fak. ANKARA Mustafa Kemal Ü. Tıp Fak. HATAY

21 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 3- ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ GÖĞÜS HASTALIKLARI ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. GAMZE KIRKIL IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Gamze KIRKIL ın, Rektörlüğümüzce ilan edilen Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Mehmet Hamdi MUZ Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Figen DEVECİ Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 3- Prof. Dr. Gaye ULUBAY Başkent Ü. Tıp Fak. ANKARA 4- Prof. Dr. Ömer ÖZBUDAK Akdeniz Ü. Tıp Fak. ANTALYA 5- Prof. Dr. Akın KAYA Ankara Ü. Tıp Fak. ANKARA YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Abdurrahman ŞENYİĞİT 2-Prof. Dr. Erdoğan ÇETİNKAYA Dicle Ü. Tıp F DİYARBAKIR Karabük Ü. Tıp Fak. KARABÜK

22 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 4- ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ HALK SAĞLIĞI ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. SÜLEYMAN ERHAN DEVECİ NİN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Süleyman Erhan DEVECİ nin, Rektörlüğümüzce ilan edilen Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Yasemin AÇIK Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Gülsen GÜNEŞ İnönü Ü. Tıp Fak. MALATYA 3- Prof. Dr. Günay SAKA Dicle Ü. Tıp Fak. DİYARBAKIR 4- Prof. Dr. C.Tayyar ŞAŞMAZ Mersin Ü. Tıp Fak. MERSİN 5- Prof. Dr. Murat TOPBAŞ Karadeniz Ü. Tıp Fak. TRABZON YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Ali CEYLAN 2-Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Dicle Ü. Tıp Fak. DİYARBAKIR Gaziosmanpaşa Ü. Tıp Fak. TOKAT

23 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 5- ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ KARDİYOLOJİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. MUSTAFA FERZEYN YAVUZKIR IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Mustafa Ferzeyn YAVUZKIR ın, Rektörlüğümüzce ilan edilen Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Ilgın KARACA Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Abdurrahman OĞUZHAN Erciyes Ü. Tıp Fak. KAYSERİ 3- Prof. Dr. İbrahim ÖZDOĞRU Erciyes Ü. Tıp Fak. KAYSERİ 4- Prof. Dr. Mesut DEMİR Çukurova Ü. Tıp Fak. ADANA 5- Prof. Dr. Mehmet KANADAŞI Çukurova Ü. Tıp Fak. ADANA YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Kudret AYTEMİR 2-Prof. Dr. Nizamettin TOPRAK Hacettepe Ü. Tıp Fak. ANKARA Dicle Ü. Tıp Fak. DİYARBAKIR

24 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 6- ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ İÇ HASTALIKLARI ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. SÜLEYMAN SERDAR KOCA NIN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Süleyman Serdar KOCA nın, Rektörlüğümüzce ilan edilen Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Emir DÖNDER Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Süleyman ÖZBEK Çukurova Ü. Tıp Fak. ADANA 3- Prof. Dr. Ömer Nuri PAMUK Trakya Ü. Tıp Fak. EDİRNE 4- Prof. Dr. Mehmet SAYARLIOĞLU Ondokuz Mayıs Ü. Tıp Fak. SAMSUN 5- Prof. Dr. Levent ALTINTOP Ondokuz Mayıs Ü. Tıp Fak. SAMSUN YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Yusuf ÖZKAN 2-Prof. Dr. Sedat KİRAZ Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ Hacettepe Ü. Tıp Fak. ANKARA

25 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 7- ÜNİVERSİTEMİZ VETERİNER FAKÜLTESİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. SEMA TİMURKAAN IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Sema TİMURKAAN ın, Rektörlüğümüzce ilan edilen Veteriner Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Neriman ÇOLAKOĞLU Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Belma ALABAY Ankara Ü. Veteriner Fak. ANKARA 3- Prof. Dr. H. Hüseyin DÖNMEZ Selçuk Ü. Veteriner Fak. KONYA 4- Prof. Dr. Mümtaz NAZLI Mehmet Akif Ersoy Ü. Veteriner Fak. BURDUR 5- Prof. Dr. Mecit YÖRÜK 100 Yıl Ü. Veteriner Fak. VAN YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Güner KÜÇÜK BAYRAM 2-Prof. Dr. Ziya ÖZCAN Erciyes Ü. Veteriner Fak. KAYSERİ Ankara Ü. Veteriner Fak. ANKARA

26 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 8- ÜNİVERSİTEMİZ VETERİNER FAKÜLTESİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. MİNE YAMAN IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Mine YAMAN ın, Rektörlüğümüzce ilan edilen Veteriner Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Neriman ÇOLAKOĞLU Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Aydın GİRGİN Fırat Ü. Veteriner Fak. ELAZIĞ 3- Prof. Dr. Mümtaz NAZLI Mehmet Akif Ersoy Ü. Veteriner Fak. BURDUR 4- Prof. Dr. H. Hüseyin DÖNMEZ Selçuk Ü. Veteriner Fak. KONYA 5- Prof. Dr. Mecit YÖRÜK 100 Yıl Ü. Veteriner Fak. VAN YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Belma ALABAY 2-Prof. Dr. Leyla KOYUTÜRK Ankara Ü. Veteriner Fak. ANKARA Fırat Ü. Tıp Fak. ELAZIĞ

27 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 9- ÜNİVERSİTEMİZ VETERİNER FAKÜLTESİ İÇ HASTALIKLARI ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. ÖMER KIZIL IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Ömer KIZIL ın, Rektörlüğümüzce ilan edilen Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Haydar ÖZDEMİR Fırat Ü. Veteriner Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. İhsan KELEŞ Erciyes Ü. Veteriner Fak. KAYSERİ 3- Prof. Dr. Vehbi GÜNEŞ Erciyes Ü. Veteriner Fak. KAYSERİ 4- Prof. Dr. Gürbüz GÖKÇE Kafkas Ü. Veteriner Fak. KARS 5- Prof. Dr. Hidayet Metin ERDOĞAN Kafkas Ü. Veteriner Fak. KARS YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Gürbüz AKSOY 2-Prof. Dr. Tarık BİLAL Harran Ü. Tıp Fak. ŞANLIURFA İstanbul Ü. Tıp Fak. İSTANBUL

28 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 10- ÜNİVERSİTEMİZ VETERİNER FAKÜLTESİ FİZYOLOJİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. ABDURRAUF YÜCE NİN, JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Abdurrauf YÜCE nin, Rektörlüğümüzce ilan edilen Veteriner Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Mesut AKSAKAL Fırat Ü. Veteriner Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Mehmet ÇAY Fırat Ü. Veteriner Fak. ELAZIĞ 3- Prof. Dr. Ebru BEYTUT Erzincan Ü. Tıp Fak. ERZİNCAN 4- Prof. Dr. Nurettin AYDİLEK Dicle Ü. Veteriner Fak. DİYARBAKIR 5- Prof. Dr. Çiğdem ALTINSAAT Ankara Ü. Veteriner Fak. ANKARA YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Ziya KARAKILÇIK 2-Prof. Dr. Nesrin SULU Harran Ü. Tıp Fak. ŞANLIURFA Ankara Ü. Veteriner Fak. ANKARA

29 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 11- ÜNİVERSİTEMİZ VETERİNER FAKÜLTESİ PARAZİTOLOJİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. CEM ECMEL ŞAKİ NİN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Cem Ecmel ŞAKİ nin, Rektörlüğümüzce ilan edilen Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Hasan EREN Adnan Menderes Ü. Veteriner Fak. AYDIN 2- Prof. Dr. M. Serdar DEĞER Yüzüncü Yıl Ü. Veteriner Fak. VAN 3- Prof. Dr. Ergün KÖROĞLU Fırat Ü. Veteriner Fak. ELAZIĞ 4- Prof. Dr. Nazir DUMANLI Fırat Ü. Veteriner Fak. ELAZIĞ 5- Prof. Dr. Murat SEVGİLİ Harran Ü. Veteriner Fak. ŞANLIURFA YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Edip ÖZER 2-Prof. Dr. Levent AYDIN Giresun Ü. Sağlık Bil. Fak. GİRESUN Uludağ Ü. Veteriner Fak. BURSA

30 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 12- ÜNİVERSİTEMİZ VETERİNER FAKÜLTESİ DÖLERME VE SUNİ TOHUMLAMA ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. GAFFARİ TÜRK ÜN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Gaffari TÜRK ün, Rektörlüğümüzce ilan edilen Veteriner Fakültesi Dölerme ve Suni Tohumlama Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Eşref DEMİRCİ Fırat Ü. Veteriner Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Mustafa SÖNMEZ Fırat Ü. Veteriner Fak. ELAZIĞ 3- Prof. Dr. Mehmet Bozkurt ATAMAN Selçuk Ü. Veteriner Fak. KONYA 4- Prof. Dr. Fikret KARACA Mustafa Kemal Ü. Veteriner Fak. HATAY 5- Prof. Dr. Melih AKSOY Adnan Menderes Ü. Veteriner Fak. AYDIN YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Seyfettin GÜR 2-Prof. Dr. Mustafa GÜNDOĞAN Fırat Ü. Veteriner Fak. ELAZIĞ Afyon Koc. Ü. Vet. F. AFYONKARAHİSAR

31 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 13- ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. OKTAY BAYKARA NIN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Oktay BAYKARA nın, Rektörlüğümüzce ilan edilen Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Mahmut DOĞRU Bitlis Eren Ü. Fen Fak. BİTLİS 2- Prof. Dr. Raşit ZENGİN Fırat Ü. Eğitim Fak. ELAZIĞ 3- Prof. Dr. Kemal DOYMUŞ Atatürk Ü. Kazım Kar. Eğt. F. ERZURUM 4- Prof. Dr. Sezai YALÇIN Bitlis Eren Ü. Fen Fak. BİTLİS 5- Prof. Dr. Ayşe AYDOĞDU Gazi Ü. Fen Fak. ANKARA YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Soner ÖZGEN 2-Prof. Dr. Mehmet Naci İNCİ Fırat Ü. Fen Fak. ELAZIĞ Boğaziçi Ü. Fen-Edebiyat Fak. İSTANBUL

32 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 14- ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. SEFA KAZANÇ IN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Sefa KAZANÇ ın, Rektörlüğümüzce ilan edilen Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Raşit ZENGİN Fırat Ü. Eğitim Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Osman ADIGÜZEL Fırat Ü. Fen Fak. ELAZIĞ 3- Prof. Dr. Kemal DOYMUŞ Atatürk Ü. Kazım Kar. Eğt. F. ERZURUM 4- Prof. Dr. Mehmet Ali AKSAN İnönü Ü. Fen-Edebiyat Fak. MALATYA 5- Prof. Dr. Ayşe AYDOĞDU Gazi Ü. Fen-Edebiyat Fak. ANKARA YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Sinan AKPINAR 2-Prof. Dr. Yıldırım AYDOĞDU Fırat Ü. Fen Fak. ELAZIĞ Gazi Ü. Fen Fak. ANKARA

33 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 15- ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. FİKRİYE KIRBAĞ ZENGİN İN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Fikriye KIRBAĞ ZENGİN in, Rektörlüğümüzce ilan edilen Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. A. Kadri ÇETİN Fırat Ü. Fen Fak. ELAZIĞ 2- Prof. Dr. Kemal DOYMUŞ Atatürk Ü. Eğitim Fak. ERZURUM 3- Prof. Dr. Hasan Çetin ÖZEN Dicle Ü. Fen Fak. DİYARBAKIR 4- Prof. Dr. Füsun YÜREKLİ İnönü Ü. Fen-Edebiyat Fak. MALATYA 5- Prof. Dr. Orhan ERMAN Fırat Ü. Fen Fak. ELAZIĞ YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Şemsettin CİVELEK 2-Prof. Dr. Ahmet ONAY Fırat Ü. Fen Fak. ELAZIĞ Dicle Ü. Fen Fak. DİYARBAKIR

34 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 16- ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMLARI VE ÖĞRETİMİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. MEHMET NURİ GÖMLEKSİZ İN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ in, Rektörlüğümüzce ilan edilen Eğitim Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretimi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Sebahattin ARIBAŞ Adıyaman Ü. Eğitim Fak. ADIYAMAN 2- Prof. Dr. Mehmet TAŞPINAR Gazi Ü. Eğitim Fak. ANKARA 3- Prof. Dr. Bahattin ACAT Osmangazi Ü. Eğitim Fak. ESKİŞEHİR 4- Prof. Dr. Vehbi ÇELİK Mevlana Ü. Eğitim Fak. KONYA 5- Prof. Dr. Tayyip DUMAN Gazi Ü. Eğitim Fak. ANKARA YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Mustafa ERGÜN 2-Prof. Dr. Adil TÜRKOĞLU Afyon Koc. Ü. Vet. F. AFYONKARAHİSAR Adnan Menderes Ü. Eğitim Fak. AYDIN

35 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 17- ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ UYGULAMALI MATEMATİK ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. MUSTAFA İNÇ İN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Mustafa İNÇ in, Rektörlüğümüzce ilan edilen Fen Fakültesi Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Selçuk KUTLUAY İnönü Ü. Fen-Edebiyat Fak. MALATYA 2- Prof. Dr. Ayhan ESİ Adıyaman Ü. Fen-Edebiyat Fak. ADIYAMAN 3- Prof. Dr. Alaattin ESEN İnönü Ü. Fen-Edebiyat Fak. MALATYA 4- Prof. Dr. Mikail ET Fırat Ü. Fen Fak. ELAZIĞ 5- Prof. Dr. Etibar PENAHLI Fırat Ü. Fen Fak. ELAZIĞ YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. A. Refik BAHADIR 2-Prof. Dr. Elçin YUSUFOĞLU İnönü Ü. Fen-Edebiyat Fak. MALATYA Uşak Ü. Fen-Edebiyat Fak. UŞAK

36 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 18- ÜNİVERSİTEMİZ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. MEHTAP YEŞİLORMAN IN, JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Mehtap YEŞİLORMAN ın, Rektörlüğümüzce ilan edilen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilimleri Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Ali Rıza ABAY Yalova Ü. İkt. ve İd. Bil. Fak. YALOVA 2- Prof. Dr. Mimar TÜRKKAHRAMAN Akdeniz Ü. Eğitim Fak. ANTALYA 3- Prof. Dr. Sami ŞENER Sakarya Ü. Fen-Edebiyat Fak. SAKARYA 4- Prof. Dr. Nihat AYCAN Muğla Sıtkı Koçman Ü. Eğitim Fak. MUĞLA 5- Prof. Dr. Enver ÇAKAR Fırat Ü. İkt. ve İd. Bil. Fak. ELAZIĞ YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Zahir KIZMAZ 2-Prof. Dr. Serap DURUSOY Fırat Ü. İns. ve Sos. Bil. Fak. ELAZIĞ Abant İzzet Baysal Ü. İkt. ve İd. Bil. Fak. BOLU

37 PROFESÖR JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 19- ÜNİVERSİTEMİZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. HASAN GÜL ÜN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ Doç. Dr. Hasan GÜL ün, Rektörlüğümüzce ilan edilen Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Profesör kadrosuna atanmak üzere başvurmuştur Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 5772 Sayılı Kanunla Değişik 26. Maddesinin (b) fıkrası 2. Bendi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 20. Maddesi uyarınca bilimsel niteliklerinin tespiti amacıyla bilimsel rapor hazırlamak üzere aşağıda adı ve unvanı yazılı öğretim üyelerinden jüri oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Prof. Dr. Sadri ŞEN Atatürk Ü. Mühendislik Fak. ERZURUM 2- Prof. Dr. Kadir BİLEN Atatürk Ü. Mühendislik Fak. ERZURUM 3- Prof. Dr. Ali Ercan EKİNCİ Erzincan Ü. Fen Fak. ERZİNCAN 4- Prof. Dr. Mustafa İNALLI Fırat Ü. Mühendislik Fak. ELAZIĞ 5- Prof. Dr. İhsan DAĞTEKİN Fırat Ü. Mühendislik Fak. ELAZIĞ YEDEK ÜYELER 1-Prof. Dr. Hasan ALLİ 2-Prof. Dr. Suat CANBAZOĞLU Fırat Ü. Mühendislik Fak. ELAZIĞ İnönü Ü. Mühendislik Fak. MALATYA Kurul Üyeleri: Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Prof. Dr. Hasan ALLİ Prof. Dr. Sadettin TANYILDIZI Prof. Dr. Rifat ÇOLAK Prof. Dr. Fikret KARATAŞ Prof. Dr. Enver ÇAKAR Prof. Dr. Gıyasettin ARSLAN Prof. Dr. Ömer Osman UMAR Prof. Dr. Saadettin TONBUL Prof. Dr. Ubeyde İPEK Prof. Dr. Ahmet ÖZER

38 Prof. Dr. Dursun ŞEN Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT Prof. Dr. Yasin VAROL Prof. Dr. İrfan ORHAN Prof. Dr. Kadir SERVİ Prof. Dr. Erdal AÇIKSES Prof. Dr. Mustafa POYRAZ E-İmzalıdır Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Rektör Prof.Dr. Dursun ŞEN Prof.Dr. Zühtü Hakan AKPOLAT Prof.Dr. Yasin VAROL Prof.Dr. İrfan ORHAN Prof.Dr. Kadir SERVİ Prof.Dr. Mustafa POYRAZ Prof.Dr. Hasan ALLİ Prof.Dr. Rifat ÇOLAK Prof.Dr. Fikret KARATAŞ Prof.Dr. Enver ÇAKAR Yrd.Doç.Dr. Ahmet BAĞLIOĞLU Prof.Dr. Ömer Osman UMAR Prof.Dr. Saadettin TONBUL Yrd.Doç.Dr. Kürşat Esat ALYAMAÇ

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67631 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/06/2014 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/11/2012 2012-2013/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/11/2012 2012-2013/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.11.2012 Çarşamba Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11 Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2014-64564 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/04/2014 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 27/01/2012 2011-2012/15

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 27/01/2012 2011-2012/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 27/01/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/12/2013 tarihinde saat 13:15 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 08/02/2016 10:30 2015-2016/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 08/02/2016 10:30 2015-2016/11 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞKANI PROF. DR. ERHAN AKIN'IN DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 26.06.2015 2014-2015/15

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 26.06.2015 2014-2015/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26.06.2015 Cuma Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ NİN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI VE YÖNERGEYE MADDE

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4 Üniversitemiz Senatosu 29.12.2015 tarihinde saat 13.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Ek Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Ek Kontenjanları* Uzmanlık Dal Kodu Öğretim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2013-TUS Sonbahar Dönemi Ek Tercih Uzmanlık Dal Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 24/10/2014-60503 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 01/07/2014 tarihinde saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 21/01/2016 10:00 2015-2016/8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 21/01/2016 10:00 2015-2016/8 8.1. PROFESÖR KADROLARINA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN JÜRİLERİNİN BELİRLENMESİ 1-ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ TASAVVUF ANABİLİM DALI PROFESÖR KADROSUNA BAŞVURAN DOÇ. DR. İHSAN SOYSALDI NIN JÜRİSİNİN BELİRLENMESİ

Detaylı

2013 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2013 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) Fen Bilgisi Öğretmenliği 67 67 MF-2 234,25405 200.000 307,74228 Biyoloji (İngilizce) 72 70 MF-2 212,77410 225.000 316,35751

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ ELAZIĞ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ

Detaylı

2015 PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Türü Öğrenim Şekli Dili Burs KONT/YERLEŞEN

2015 PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Türü Öğrenim Şekli Dili Burs KONT/YERLEŞEN PROGRAM ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Öğrenim Şekli Dili Burs Büyük 102710387 Acil Yardım ve Afet Yönetimi Çanakkale Onsekiz Mart Ünv. Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Çanakkale Devlet 6 6 SAY 27802316 29506409

Detaylı

KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 10.01.2014 tarih ve 24 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 10.01.2014 tarih ve 24 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/08/2012 2011-2012/14

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/08/2012 2011-2012/14 Üniversitemiz Senatosu 31/08/2012 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

2018-TUS 2. DÖNEM EK TERCİH KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

2018-TUS 2. DÖNEM EK TERCİH KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitedeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 100211015 ADIYAMAN Acil Tıp K 3 100290052 ADIYAMAN Adli Tıp K 1 100290053 ADIYAMAN Çocuk Cerrahisi K 1 100211042 ADIYAMAN

Detaylı

Program Kodu Program Adı Kont. Yer.

Program Kodu Program Adı Kont. Yer. Türü 1121461 ACİL YARDIM VE AFET YÖNETİMİ ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 5 5 SAY 257.939 272.758 1123484 ACİL YARDIM VE AFET YÖNETİMİ (İÖ) ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 5 5 SAY 247.451 255.913

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28.09.2006 2006/16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28.09.2006 2006/16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 28.09.2006 2006/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 28.09.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4 4.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HASAN KÜRÜM ÜN, FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ'NDE FAALİYET GÖSTEREN TEKNOGİRİŞİM SERMAYE DESTEĞİ

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 17 Eylül 2015 Toplantı Sayısı : 13 Karar:1 Üniversitemiz ile Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüleri Biyoistatistik Anabilim Dalları arasında

Detaylı

101110581 Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği MF-4 2 347,463 359,586 101411037 Atatürk Üniversitesi

101110581 Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği MF-4 2 347,463 359,586 101411037 Atatürk Üniversitesi Lisans_KODU UniversiteAdi FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru OkulBirincisiKontenjani OBKTabanPuan OBKTavanPuan 102710387 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 8.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN 1. SINIF MÜFREDATINDA YER ALAN FİZ-112 FİZİK-II

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /22

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /22 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 04.09.2015 Cuma Günü saat 09.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.1.ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME KILAVUZU TABLO 3B.2 DE İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNE MTOK KONTENJANINDAN

Detaylı

KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 17.06.2014 tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 17.06.2014 tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ - Tıp Lisans Programı Sıra No Üniversite Program Puan T. Kont. Taban Tavan 1 İstanbul Üniversitesi Tıp (İngilizce) Cerrahpaşa MF-3 77

TIP FAKÜLTESİ - Tıp Lisans Programı Sıra No Üniversite Program Puan T. Kont. Taban Tavan 1 İstanbul Üniversitesi Tıp (İngilizce) Cerrahpaşa MF-3 77 TIP FAKÜLTESİ - Tıp Lisans Programı Sıra No Üniversite Program Puan T. Kont. Taban Tavan 1 İstanbul Üniversitesi Tıp (İngilizce) Cerrahpaşa MF-3 77 526,60898 572,2366 2 Hacettepe Üniversitesi (Ankara)

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23/01/2015 tarihinde saat 16:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24/04/2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Fen Bilgisi Öğretmenliği MF-2 67 67 267,57 293,61 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Biyoloji (İngilizce) MF-2 72 68 210,65 294,51 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 11/07/2012 2011-2012/29

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 11/07/2012 2011-2012/29 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 11/07/2012 Çarşamba Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

KARAR 07.01- Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü nün 06.02.2013 tarih ve 1084 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 07.01- Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü nün 06.02.2013 tarih ve 1084 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Necmettin Erbakan

Detaylı

23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 09.04.2013 2012-2013/10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 09.04.2013 2012-2013/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 09.04.2013 Salı Günü saat 17.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

Üniversiteler Arasında Yapılan İkili Anlaşmalar (Farabi) Bulunduğu Geçerlilik Üniversite Adı Süleyman Demirel Üniversitesi.

Üniversiteler Arasında Yapılan İkili Anlaşmalar (Farabi) Bulunduğu Geçerlilik Üniversite Adı Süleyman Demirel Üniversitesi. No 1 Üniversiteler Arasında Yapılan İkili Anlaşmalar (Farabi) Bulunduğu Geçerlilik İl Süresi Üniversite Adı Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta 2017 2 Fırat Üniv. Elazığ 2020 3 Kırıkkale Üniv. Kırıkkale

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 02/08/ /31

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 02/08/ /31 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 02/08/2012 Perşembe Günü saat 15.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Aktüerya Bilimleri MF-1 411,216 337,320 72 66.100 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Astronomi ve Uzay Bilimleri MF-1 241,591 197,251 72 315.000

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Zihin Engelliler Öğretmenliği (İÖ) 62 YGS-4 390,753 44.300

MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Zihin Engelliler Öğretmenliği (İÖ) 62 YGS-4 390,753 44.300 İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler (Tam Burslu) 5 YGS-4 469,187 3.710 İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ İslam ve Din Bilimleri (Tam Burslu) 5 YGS-4 450,680 7.610 İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İslami

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Devlet ADANA Ziraat Fak. Bahçe Bitkileri MF-2 280,446 255,689 47 192.000 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA

Detaylı

İKTİSAT BÖLÜMÜ 2012-2013 YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI

İKTİSAT BÖLÜMÜ 2012-2013 YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI İKTİSAT BÖLÜMÜ 2012-2013 YILLARI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI ÜNİVERSİTE ADI TÜRÜ FAK-YO ADI PROGRAM Açıklaması Öğrenim T. OGR. SÜRE PUAN TÜRÜ 2012 2013 2013 T. Puan kont. Boğaziçi Ü. İstanbul Devlet

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 11.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.07.2015 2014-2015/17

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.07.2015 2014-2015/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 2.1.ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ (İ.Ö.) ÖĞRENCİLERİNDEN 130902071

Detaylı

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi. Tam Burslu %50 Burslu Bolu Devlet Abant İzzet Baysal Üniversitesi Örgün -

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi. Tam Burslu %50 Burslu Bolu Devlet Abant İzzet Baysal Üniversitesi Örgün - YGS PUAN TÜRÜNDEN YERLEŞEBİLECEK BÖLÜMLER Program Adı ŞEHİR DEVLET VAKIF ÜNİVERSİTE ÖĞRETİM ÖZEL DURUM Puan Türü 205 BAŞARI SIRASI 205 TABAN PUANI Aktüerya İstanbul Devlet Marmara Üniversitesi Örgün Basım

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Oturum Saati 10:00

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Oturum Saati 10:00 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2014-19948 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/11/2013 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1 Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 706800101 ADANA Acil Tıp K 1 706810010 ADANA Beyin Ve Sinir Cerrahisi K 2 706800107 ADANA Genel Cerrahi

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 7.1. ÜNİVERSİTEMİZ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜNÜN AÇILMASI VE 40 ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 06.06.2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/ 14 KARAR NO: 2016 / 492 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 KOÇ ÜNİVERSİTESİ Vakıf İSTANBUL İnsani Bilimler ve Edebiyat Fak. Arkeoloji ve Sanat Tarihi İNG TS-1 449,145 446,594 8 3.550 4 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Devlet ESKİŞEHİR İletişim Bilimleri Fak. Basın ve Yayın

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 BAKÜ DEVLET ÜNİVERSİTESİ YDevlet BAKU Filoloji Fak. Azerbaycan Dili ve Edebiyatı TS-2 273,082 232,896 10 301.000 4 BAKÜ SLAVYAN ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ(BOLU) İlköğretim Matematik Öğretmenliği MF-1 62 62 382,96 457,21 259,14 305,59 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ(BOLU) Matematik (İngilizce) MF-1 72 72 279,93 372,86 ABANT

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 3.1.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ II. ÖĞRETİM PROGRAMI 1. SINIF 11532430 NUMARALI

Detaylı

Nükleer Enerji Mühendisliği. Odyoloji. Okul Öncesi Öğretmenliği. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı)

Nükleer Enerji Mühendisliği. Odyoloji. Okul Öncesi Öğretmenliği. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) 202411272 İSTANBUL AYDIN Üniv. (Rusça) (%50 B.) Özel İSTANBUL DİL-3 30 30 258,918 37.500 200710392 BEYKENT Üniv. (Rusça) Özel İSTANBUL DİL-3 4 + 0 4 4 255,164 16900 38.000 204711712 OKAN Üniv. (Arapça)

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6 Üniversitemiz Senatosu 29.01.2016 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111028

Detaylı

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre)

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Sıra No Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin Üniversite 1 Sabancı Üniversitesi (İSTANBUL) Vakıf Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Bölüm

Detaylı

Kimya Mühendisliği. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) www.acidershaneleri.com.tr - www.acidergisi.com.tr

Kimya Mühendisliği. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) www.acidershaneleri.com.tr - www.acidergisi.com.tr 109710145 ULUDAĞ Üniv. Devlet BURSA MF-2 80 + 2 88 84 197,605 228000 218.000 109730052 ULUDAĞ Üniv. (İÖ) Devlet BURSA MF-2 80 + 2 88 5 199,186 299000 218.000 100410103 AFYON KOCATEPE Üniv. Devlet AFYONKARAHİSAR

Detaylı

2014-Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Mayıs Dönemi)

2014-Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Mayıs Dönemi) Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin ve lar (Mayıs Dönemi) Üniversite Adı Program Adı Türü Yerleşen 100150077 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Biyoloji SAY 50 50 0 254,12181 302,32772 100150110 ABANT İZZET BAYSAL

Detaylı

HUKUK GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP

HUKUK GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP GNL GRUP ÜNV ADAY ORT SAP LARIN MEZUN OLDUĞU/OLACAĞI ACİL YARDIM VE AFET 71 1208 71 3167 ---- ---- 66 1936 ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ÇANAKKALE ONSEKİZ MART

Detaylı

35 20/11/2013 2013/1 12. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı.

35 20/11/2013 2013/1 12. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemizce ilan edilen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İstatistik Anabilim Dalında açık bulunan

Detaylı

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Radyo, Tv ve Sinema (Tam Burslu) 4 TS-1 483,980 423

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Radyo, Tv ve Sinema (Tam Burslu) 4 TS-1 483,980 423 KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Radyo, Tv ve Sinema (Tam Burslu) 4 TS-1 483,980 423 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Medya ve Görsel Sanatlar (İng.) (Tam Burslu) 8 TS-1 465,251 1.030 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)

Detaylı

TARİH BÖLÜMÜ 2012-2013 YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI.

TARİH BÖLÜMÜ 2012-2013 YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI. TARİH BÖLÜMÜ 2012-2013 YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI. ÜNİVERSİTE ADI TÜRÜ PROGRAM Açıklaması Öğrenim T. OGR. SÜRE PUAN TÜRÜ 2012 BAŞARI SIRASI (0,12) 2013- BAŞARI SIRASI (0,12) 2013

Detaylı

YGS İLE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARA ADAYLAR GEÇEN YIL YERLEŞİRKEN ORTALAMA HANGİ DİPLOMA NOTUNA SAHİPLERDİ?

YGS İLE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARA ADAYLAR GEÇEN YIL YERLEŞİRKEN ORTALAMA HANGİ DİPLOMA NOTUNA SAHİPLERDİ? Prog. Adı : Acil Durum ve Afet Yönetimi Puan Türü : 200350941 Trabzon Vakıf Avrasya Ü. Sağlık Hizmetleri Meslek Y.O. Tam Burslu İ.Ö. 72,25 43,35 200350923 Trabzon Vakıf Avrasya Ü. Sağlık Hizmetleri Meslek

Detaylı

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER 2012 Konte Taban Program Adı Açıklama Üniversite Şehir Üniversite Puan Türü Türü njan Puan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Abant

Detaylı

Sosyal Hizmet. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) www.acidershaneleri.com.tr - www.acidergisi.com.tr

Sosyal Hizmet. 2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) www.acidershaneleri.com.tr - www.acidergisi.com.tr 109110106 SİNOP Üniv. Devlet SİNOP TS-1 45 + 2 52 52 362,707 31600 26.500 108710139 RECEP TAYYİP ERDOĞAN Devlet RİZE TS-1 50 + 2 57 57 362,577 32100 26.600 103610049 ERZİNCAN Üniv. Devlet ERZİNCAN TS-1

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ Devlet ANKARA Askeri Tıp Fak. Askeri Tıp Fakültesi Sivil Lise-Erkek MF-3 491,589 470,441 221 17.400 4

Detaylı

1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü

1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Onay ve karar no 1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014 2 3 4 Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Necmettin Erbakan Üniversitesi

Detaylı

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Kod Üniversite P.Türü 2014 Kon. 2015 Kon. 2014 Puan 2015 Puan 2013 Sıra 2014 Sıra 2015 Sıra OK.Bİ.T.P.

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Kod Üniversite P.Türü 2014 Kon. 2015 Kon. 2014 Puan 2015 Puan 2013 Sıra 2014 Sıra 2015 Sıra OK.Bİ.T.P. Acil Yardım ve Afet Yönetimi 207610036 BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ (T.B.) İSTANBUL MF 3 4 4 303026 307,50300 108000 106000 102710387 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE YGS 2 62 62 317815 306,34397 179000

Detaylı

TÜRKİYE SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMLERİ SIRALAMASI 2017 SBKY / KY İNDEKSİ 2017

TÜRKİYE SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMLERİ SIRALAMASI 2017 SBKY / KY İNDEKSİ 2017 KAYFOR 15 02 KASIM 2017 ISPARTA TÜRKİYE SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMLERİ SIRALAMASI 2017 SBKY / KY İNDEKSİ 2017 HM KİRİŞ & H GÜL SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER

Detaylı

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008)

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008) TASARI KURSLARI 2004 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252,800 248,822 267,253 255.397 272,642 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Sosyoloji (İngilizce) 52 TM-3 454,

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Sosyoloji (İngilizce) 52 TM-3 454, GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Hukuk Fakültesi 26 TM-3 520,627 64 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) 14 TM-3 508,646 125 BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Hukuk Fakültesi (Tam Burslu)

Detaylı

Yönetim Kurulu Kararları

Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2014-48295 T.C. Üniversitemiz 01.07.2014 tarih ve 2013-2014/15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN SIRALAMA

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN SIRALAMA KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizik (İngilizce) (Tam Burslu) 8 MF-2 449,007 12.600 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Kimya (İngilizce) (Tam Burslu) 8 MF-2 427,353 21.400 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizik

Detaylı

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR KONTENJANI 2004 DGS 2005 DGS 2006 DGS 2007 DGS GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252.800 248.822 267.253

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 2016-ÖSYS SPOR DALLARINDA ÜSTÜN BAŞARILI OLAN ADAYLAR İÇİN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI *** LÜTFEN TERCİHLERİNİZİ BELİRLEMEDEN ÖNCE BAKINIZ KOŞULLARINI OKUYUNUZ. KODU PROGRAM ADI KONTENJAN

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Sınıf Öğretmenliği TM-2 113 113 371,81 391,92 348,99 353,41 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Kamu Yönetimi TM-2 82 82 332,89 366,36 284,58 284,58 ABANT İZZET

Detaylı

DEVLET ÜNİVERSİTELERİ Öğretim Üyesi Sayıları

DEVLET ÜNİVERSİTELERİ Öğretim Üyesi Sayıları ÜNİVERSİTE ADI DEVLET ÜNİVERSİTELERİ Sayıları Tarihi PROFESÖR Dolu Kadro Yüzdelik ı Doçent DOÇENT DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ Doktor ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ 21.07.2010 11 13,41 15 18,29 56 68,29 ADANA ALPARSLAN

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.01.2008 2008/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.01.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

Kodu UniversiteAdi FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi OgretimTu S r re PuanTuruOkulBirincisiK OBKTo bten an ja Pu n a in GenelTBS TBSEk Ucreti

Kodu UniversiteAdi FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi OgretimTu S r re PuanTuruOkulBirincisiK OBKTo bten an ja Pu n a in GenelTBS TBSEk Ucreti Kodu UniversiteAdi FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi OgretimTuru Sure PuanTuruOkulBirincisiKontenjani OBKTabanPuan GenelTBS TBSEk Ucreti 102210108 Boğaziçi Üniversitesi (İstanbul) Fen-Edebiyat Fakültesi

Detaylı

Hemşirelik (MF-3) ÜNİVERSİTE

Hemşirelik (MF-3) ÜNİVERSİTE Hemşirelik (MF-3) ÜNİVERSİTE D/Ö 2015 2014 2015 2014 2015 2015 2014 2014 B.SIRA B.SIRA T.PUAN T.PUAN KON. YER. KON. YER. ACIBADEM Ünv. (İSTANBUL) (TB) Özel 40800 48700 389,6254 380,2946 6 6 6 6 ŞİFA Ünv.

Detaylı

genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır.

genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. TARİH ve ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2016 BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. Üni Adı TÜRÜ PROG KODU PROGRAM ADI 2017 kont 2016 kont 2012 2013 2014 2015 2016 İSTANBUL

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/06/2016-E.65284 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü *BEAC9LF8* Sayı : 63784619-821.05 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.05.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

2014 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2014 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI 2014 ÖSYS TAVAN VE TABAN LARI ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL (BOLU) ACIBADEM ACIBADEM ACIBADEM ACIBADEM ACIBADEM ACIBADEM ACIBADEM ACIBADEM

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 23.10.2015 2015-2016/2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 23.10.2015 2015-2016/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 23.10.2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır.

TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2016 BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. Üni Adı TÜRÜ PROGRAM ADI 2017 kont 2016 kont 2012 2013 2014 2015 BOĞAZİÇİ

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI 1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Tıp Fakültesi MF-3 103 103 490,69 504,86 483,72 485,47 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon MF-3 36 36 397,16 444,53 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.1. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Üniversitemiz Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın, Fırat Üniversitesi 2014-2015

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10 Üniversitemiz Senatosu 02.06.2017 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı