Eşsiz endüstriyel boya karıştırma sistemi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eşsiz endüstriyel boya karıştırma sistemi"

Transkript

1 Turkçe Rev 01/ Eşsiz endüstriyel boya karıştırma sistemi

2 Sistemli yenilikçi ürün çözümleri

3 FEIDAL Industry Mix çokdeğerlikli bir Can-in-Can karıştırma sistemi olup, bunun geniş ürün yelpazesi, çeşitli kaplama malzemelerinin imalâtına imkân sağlamaktadır. Ürünler, boya sistemleri, servis ve teknik-ticari destek, her açıdan komple sistem çözümünü garanti etmektedir. Tüm ürünler binlerce renk tonunda edinilebilir ve hemen hemen tüm sektörlerden taleplere cevap vermeye imkân sağlamaktadır. Aydınlatma teknolojisi Sanayi tesisleri yapımı Sanayi makineleri Çelik konstrüksiyon Pencere ve kapı sanayii Kilit ve metal parça sanayii Fabrika ekipmanı Tarım makineleri Makine yapımı Otomobil endüstrisi Truck Refinish Otomobil tedarikçi sanayii FEIDAL Industry Mix rasyonel bir karıştırma sistemi olup, 18 üstün kalite pigment macunu ve çeşitli kimyasal ve fiziki özelliklere sahip 18 baz boyadan meydana gelmektedir. FEIDAL Industry Mix bir ya da birden fazla kata imkân sağlamaktadır. Astar boya, dolgu malzemeleri ve son kat boyalar Çeşitli kimyasal ve fiziki özelliklere sahip 1K veya 2K teknolojisinde, ve farklı fiyat kategorilerinde üretim.

4 Komple ürün yelpazesi Bu, piyasada mevcut hemen hemen tüm uygulamalara erişime imkân sağlamaktadır. Üstün teknoloji standardı Teknik ürün seçiminde güvenlik Tüm ürünler Avrupa ve uluslararası normlara uygun olarak üstün kalite standardına sahiptir ve ISO 9001 sertifikalı proseslerde üretilmektedir. Ürünün hızlı ve rasyonel imalâtı FEIDAL Industry Mix, önceden dozajlanmış baz boya sistemi olarak tasarımlanmış olup, bunlara sadece pigment macunu katılması yeterli olmaktadır. Katkı işlemi tam otomatik FEIDAL COROB D ve FEIDAL COROB D model tesisler üzerinden gerçekleşmektedir. Bundan ise sayısız avantaj sağlanmaktadır: > Mamul imalâtında zamandan tasarruf > Daha az boş kutu > Daha az imha atığı > Daha düşük depo stoku > Üstün esneklik Renk tonuna ilişkin sorulara daha hızlı cevap Kapsamlı bir renk bilgi ekipmanı, sistemi tamamlamaktadır. Bu, renk metrik gereçlerle daha genişletilebilmektedir. Numune renk tonları, ufak ve orta miktarlar, bu sayede hızlı ve rasyonel şekilde üretilebilmektedir. Ürün yönetiminde ekonomi Akıllı bir baz boya, sertleştirici ve tiner sistemi, depo stoğunun aza indirilmesine ve daha rasyonel idaresine imkân sağlamaktadır. Bu sayede ise, fazla stoğa sermaye bağlamanın getireceği riskler asgariye indirilebilmektedir. Komple teknik dokümantasyon Tüm sistem ürünleri için ürün veri cetvelleri mevcut olup, bunlar ilgili montaj tavsiyelerini, dayanıklılık bilgilerini ve iş güvenliği açısından önem taşıyan bilgileri içermektedir. Bu sayede kullanıcı hemen en uygun boya sistemini müşterinin beklediği fiyat-hizmet orantısıyla sunma olanağına sahip olabilmektedir.

5 FEIDAL Industry Mix Bu sistem tüm üni renk tonlarının ve bazı metalik renk tonlarının yeniden elde edilmesine imkân sağlamaktadır. FEIDAL Industry Mix şunlardan meydana gelir: > 18 Baz boya > 18 Pigment macunu > 8 Sertleştirici > 4 Tiner 1K ve 2K endüstriyel boyalar Baz boyalar 3,35 kg, 6,70 kg ve 13,40 kg'lik kutulara doldurulmuş şekilde teslim edilir. Önceden dozajlanmış kutulardaki baz boyalarla kolayca ve hızlıca 5,0 kg, 10,0 kg ve/veya 20,0 kg'lık mamul karıştırılabilir/üretilebilir. 1K ve 2K taşıt boyaları Baz boyalar 2,0 ltr, 3,6 ltr ve 7,2 ltr'lik kutulara doldurulmuş şekilde teslim edilir. Önceden dozajlanmış kutulardaki baz boyalarla kolayca ve hızlıca 2,5 ltr, 5,0 ltr ve/veya 9,0 ltr'lik mamul karıştırılabilir/üretilebilir. Kullanıcı, 4.500'ten fazla üni renk tonu ve metalik renk tonu arasında seçim yapma olanağına sahiptir. Neredeyse piyasada yaygın tüm renk tonları, R A L Cetveli GL ve HR, İngiliz Standart, NCS ve ticari taşıt renk tonları v.b. gibi en önemli uluslararası standart standart renk cetvelleri de dâhil olmak üzere, yeniden elde edilebilmektedir. Renk tonu yelpazesi, FEIDAL Renk Dosyası ile tamamlanmaktadır. Bu pratik dosyada renklere göre sınıflandırılmış 4.500'ten fazla üni ve metalik renk numunesi yer almaktadır. Bu komple renk seçeneği, kullanıcıya piyasanın tüm taleplerine hızlı ve uzmanca cevap verebilme olanağını sağlamaktadır. Astar boyalar ve dolgu malzemeleri Alkid, PVB, epoksi, epoksi izosiyanat, poliüretan ve akril poliüretan bazlı çeşitli korozyondan koruma astar boya ve dolgu malzemeleri kullanıma sunulmaktadır. 1K-Son kat ve baz kat boyalar Artık iki farklı bir kompenanlı alkid reçine bazlı son kat boya arasında seçim yapılabilmektedir. FEIDOLUX KD25, üstün kalite parlak son kat boya, FEIDOLUX KD83 ise, mükemmel korozyon korumasına sahip üstün kalite yarı mat tek kat boyadır, her iki ürün de yüksek katılıktadır. Bir baz kat boya sunulmakta olup, bu 2 baz boya üzerinden hem üni hem de metalik edinilebilmektedir. Ürün, ZD24 MS ve ZD03 HS renksiz vernik ile bağlantılı teslim edilmektedir. 2K-Son kat boya Ürün portföyünde akril poliüretan, poliüretan ve epoksi bazlı son kat, tek kat ve kabartma desenli boya sunulmaktadır.

6 > 1K ve 2K astar boyalar FEIDOLUX Astar boya KG08 Yüksek katılıkta Alkid reçine mat FEIDOPLAST Astar boya PG23 Orta katılıkta PVB mat FEIDOPOX Astar boya ZG13 Orta katılıkta Epoksi mat FEIDOPOX Astar boya ZG80 Yüksek katılıkta Epoksi mat FEIDOPUR Üni Astar boya ZG59 Yüksek katılıkta Epoksi izosiyanat mat > 2K Dolgu malzemeleri FEIDOPUR Dolgu malzemesi ZG20-MOKN Orta katılıkta Akril-PUR yarı mat FEIDOPUR Dolgu malzemesi ZG20-K0KN Yüksek katılıkta Akril-PUR yarı parlak > 1K Son kat boya FEIDOLUX Son kat boya KD25 Yüksek katılıkta Alkid reçine yarı mat, parlak FEIDOLUX Son kat boya KD19 Orta katılıkta Alkid reçine Çok parlak FEIDOLUX Tek kat boya KD83 Yüksek katılıkta Alkid reçine yarı mat > 1K Baz kat boya > 2K Son kat boya FEIDOPUR Baz kat boya KM01 Orta katılıkta Akril-CAB yarı mat FEIDOPUR Son kat boya ZD23 Yüksek katılıkta Akril-PUR mat, yarı mat, parlak FEIDOPUR Son kat boya ZD24 Orta katılıkta Akril-PUR Çok parlak FEIDOPOX Son kat boya ZD03 Yüksek katılıkta Akril-PUR Çok parlak FEIDOPUR Son kat boya ZD04 Çok yüksek katılıkta Akril-PUR Çok parlak FEIDOPOX Son kat boya ZD73 Orta katılıkta Epoksi yarı mat FEIDOPUR Tek kat boya ZD30 Yüksek katılıkta PUR yarı parlak > 2K Renksiz vernik FEIDOPUR Renksiz vernik ZD24 Orta katılıkta Akril-PUR mat, çok parlak FEIDOPUR Renksiz vernik ZD03 Yüksek katılıkta Akril-PUR Çok parlak > 2K Kabartma desenli boya > Sertleştirici > Tinerler FEIDOPUR Kabartma desenli boya ZS04 Yüksek katılıkta Akril-PUR yarı mat FEIDOPUR Sertleştirici ZH62 Yüksek katılıkta FEIDOPUR ZG59, ZD23, ZD30 FEIDOPUR Sertleştirici ZH66 Orta katılıkta FEIDOPUR ZG20-K0KN, ZS04 FEIDOPUR Sertleştirici ZH52-1 Çok yüksek katılıkta FEIDOPUR ZD04 FEIDOPUR Sertleştirici ZH70 Orta katılıkta FEIDOPUR ZD24 FEIDOPUR Sertleştirici ZH78 Yüksek katılıkta FEIDOPUR ZD03 FEIDOPOX Sertleştirici ZH28 Orta katılıkta FEIDOPOX ZD73 FEIDOPOX Sertleştirici ZH30 Orta katılıkta FEIDOPOX ZG13 FEIDOPOX Sertleştirici ZH51 Yüksek katılıkta FEIDOPOX ZG80 FEIDAL Tiner VK14 FEIDAL Tiner VK64 FEIDAL Tiner VZ41 FEIDAL Tiner VK23 FEIDOPLAST, FEIDOPOX FEIDOLUX FEIDOPUR FEIDOPUR KM01

7 Komple teknik dokümantasyon Çeşitli ürünler için teknik ve emniyet veri cetvelleri ile kaplama şekli, dayanıklılık, kullanım alanı ve kalite standardı hakkında bilgiler kullanıcının kullanımına sunulmaktadır. Etraflıca anlatılan uygulama ve kullanma olanakları, müşterinin beklentileri ve fiyat-hizmet orantısı açısından en uygun boya sistemini bulma imkanını sunmaktadır. FEIDAL Sistem Yazılımı Tarif arama, fiyat hesaplama, sipariş giriş ve idaresi, depo idaresi, etiket basma ve dozaj işlemi yazılımları FEIDAL tarafından kullanıma sunulmaktadır. Yine aynı şekilde ürün ve emniyet bilgileri istenebilmektedir. Güncelleme DSL-veri hattı veya mail paketleri üzerinden gerçekleşmektedir. FEIDAL Color Map (Renk dosyası) FEIDAL Color Map (Renk dosyasında) büyük renk yelpazelerinde renklere göre sınıflandırılmış üni renk nüansını bulabilirsiniz. FEIDAL Servis FEIDAL, tüm FEIDAL Industry Mix müşterilerine bir dizi ilave hizmet sunmaktadır. Bu sayede ürün özellikleri, yapısı ve renklendirme hakkındaki bilgimiz profesyonel ve uzmanca aktarılabilmekte, böylelikle ortaya çıkacak iş imkanlarından yararlanılabilmektedir. Eğitim ve kurs FEIDAL, düzenli aralıklarla özel olarak satıcıların ve nihai müşterilerin ihtiyaçlarına göre hazırlanan hizmetiçi kurslar düzenlemektedir. Modern ve geleceğe hitap eden bir sistemle uzmanlar, tüm bilgilerini kullanıma sunmaktadır. Teknik asistanlık Üstün vasıflı uzmanlar tariflere ilişkin sorulara hızlı ve karmaşık olmayan biçimde cevap vermektedir. Üstün vasıflı teknisyenlerimiz müşterilerimize teknik sorunların çözümünde, doğru ürün seçiminde veya uygun sistemlerin bulunmasında yardımcı olmaktadır. Donanım ve yazılım desteği Yazılım kurulumunda ve karıştırma tesisinin kullanımında yerinde veya uzaktan masaüstü uzman destek ve danışmanlık.

8 İletişim FEIDAL Lackfabrik GmbH & Co.KG Dießemer Bruch Krefeld Almanya-Avrupa Telefon Fax E-posta (gnl.) E-posta (Ürünler) İnternette de diğer FEIDAL ürün çözümleri, yurtiçi ve dışındaki fabrikalarve geniş yelpazeli servisimiz hakkında bilgi alın. Tüm hakları saklıdır FEIDAL Industry Mix ve FEIDAL Coatings, isim ve logoları FEIDAL Grup tescilli markalarıdır 2011 by FEIDAL Lackfabrik GmbH & Co.KG Krefeld Almanya Tüm resimler semboliktir Telif hakkı Bay Aldin Turudic 2011 e-posta:

www.feidal-coatings.com Turkçe Rev. 1/2011 automotive system Ticari taşıt boyamada kalite ve verimlilik the step beyond

www.feidal-coatings.com Turkçe Rev. 1/2011 automotive system Ticari taşıt boyamada kalite ve verimlilik the step beyond Turkçe Rev. 1/2011 www.feidal-coatings.com automotive system Ticari taşıt boyamada kalite ve verimlilik the step beyond FEIDAL automotive system ile kararlı bir biçimde üretime önem verirsiniz. Yenilikçi

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1 Boya & Sıva Fiyat Listesi 0 - Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi İçindekiler 0 İç Cephe Boyaları 03 Dekoratif ler 04 Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 06 Dekoratif Dış Cephe

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 katma değerli 5 yıldızlı hizmet anlayışı Endüstriyel dikiş teknolojisi yüzyıllardan beri hemen hemen hiç değişmemiştir. Makineler son derece

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-3M5-2MC-MKLB 6037422 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Demiryolu ulaşımı için makasları biz kuruyoruz

Demiryolu ulaşımı için makasları biz kuruyoruz Demiryolu ulaşımı için makasları biz kuruyoruz Resim: Deutsche Bahn AG/Max Lautenschläger 2 Hakkımızda Sertifikalı üretici olarak FRIEDRICH HIPPE, fonksiyonel bir demiryolu Altyapısına yönelik pek çok

Detaylı

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Kardelen Plastik KÜF ÖNLEYİCİ Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, örtücülüğü yüksek, dekoratif mat iç cephe boyası. 1 20 kg 131.00 1 10 kg 67.00 4 3.5 kg 25.40 Aura Plastik

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-03M-2MC-MKLB 6037421 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

RAKU-TOOL Döküm Endüstrisi için. Modelleme ve kalıplamada kullanılan yüksek performanslı epoksi ve poliüretan sistemler.

RAKU-TOOL Döküm Endüstrisi için. Modelleme ve kalıplamada kullanılan yüksek performanslı epoksi ve poliüretan sistemler. TR RAKU-TOOL Döküm Endüstrisi için Modelleme ve kalıplamada kullanılan yüksek performanslı epoksi ve poliüretan sistemler. RAMPF Tooling RAKU-TOOL döküm endüstrisi için 2 3 RAKU-TOOL döküm endüstrisi için

Detaylı

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar hava Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 Metal Pigment Kaplamalar Metal Pigment Kaplamalar metal yüzeylerde korozyon olarak r. Bunun ötesinde

Detaylı

Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE23-2MF2D3 6026146 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue23-2mf H I J K L M N O

Detaylı

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Silikonlar Akrilikler PU Köpükler PU Dolgu Macunları Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Şirket Her zaman açık ve ayrıcalıklı şekilde profesyonel pazarı hedefleyen DL Chemicals, silikon

Detaylı

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ MACHINNO HELEZON KONVEYÖR» Sonsuz Şekillendirilen Helezon Sacları» Komple Helezonlar» Yassı ve Yuvarlak Malzemeden Üretilmiş» Virbülatörler/Türbülatörler» Aşınmaya Karşı Yüksek Dayanımlı Kaplama» Hazır

Detaylı

Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE23-2MF2D3 6026146 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue23-2mf H I J K L M N O

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Çok dayanıklı - Son derece sağlam alüminyum döküm kutuların kullanım alanı sınır tanımaz. Elektrik, elektronik

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-3MF2A0 UE43-3MF GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-3MF2A0 UE43-3MF GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-3MF2A0 UE43-3MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-3MF2A0 6024898 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-3mf H I J K L M N O

Detaylı

ORSY MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ

ORSY MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY Würth size sadece ihtiyaç duyduğunuz el aletlerini, sarf malzemelerini, DIN ve norm ürünleri ile temizlik ve bakım malzemelerini sağlamakla kalmıyor, depolama, ürün

Detaylı

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com Aseptik ambalajdır aseptikdir doğa dostudur Aseptik Müşterilerimiz için; Aseptik dolum sistemlerine teknik servis ve yedek parça hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti, alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-3MF2A3 UE43-3MF GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-3MF2A3 UE43-3MF GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-3MF2A3 UE43-3MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-3MF2A3 6024901 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-3mf H I J K L M N O

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-3AR3D2 6034568 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-3ar

Detaylı

Würth Industrie Service

Würth Industrie Service 2015 2015 Würth Industrie Service Würth Industrie Service - TR Alipaşa Mahallesi Uluğbey Caddesi Silivri - İstanbul Tel: 0090 212 716 52 00 Faks: 0090 212 716 52 25 info@wurth-industrie.com.tr www.wurth-industrie.com.tr

Detaylı

Her zaman emin ellerde. Yüzey Kaplama Teknolojisi

Her zaman emin ellerde. Yüzey Kaplama Teknolojisi Her zaman emin ellerde. Yüzey Kaplama Teknolojisi Oltrogge Grupları Başından itibaren... Yüzey teknolojisinde güçlü partneriniz Boya beslemesi sistemleri 2K Karıştırma tekniği Uygulama tekniği Müşteri

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-4AR2D2 UE43-4AR GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE43-4AR2D2 UE43-4AR GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE43-4AR2D2 UE43-4AR A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-4AR2D2 6034772 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-4ar

Detaylı

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI * SATIŞ VE TEMSİLCİLİK * 2. EL SATIŞ-TAKAS * 2. EL ARACILIK-EKSPERTİZ * TEKNİK SERVİS * YEDEK PARÇA * MODERNİZASYON - RETROFİTTİNG * İMALAT İmalatçının Yol Arkadaşı

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-3AR3D2 6034568 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-3ar

Detaylı

Online teknik sayfa UE10-3OS2D0 UE10-3OS GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE10-3OS2D0 UE10-3OS GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE10-3OS2D0 UE10-3OS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE10-3OS2D0 6024917 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue10-3os H I J K L M N O

Detaylı

Cerablast. -Cam, seramik ve eritilmiş alüminyum oksitten (korindon) aşındırıcı püskürtme maddeleri-

Cerablast. -Cam, seramik ve eritilmiş alüminyum oksitten (korindon) aşındırıcı püskürtme maddeleri- Cerablast -Cam, seramik ve eritilmiş alüminyum oksitten (korindon) aşındırıcı püskürtme maddeleri- Rossaecker 9 D-74343 Sachsenheim / Almanya Telefon: 0049 7147 220814 Faks: 0049 7147 220840 E-Posta: info@cerablast.com

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 09- FİYAT LİSTESİ İçindekiler İç Cephe Boyaları... 4 Dekoratif Ürünler... 5 Dış Cephe Boyaları ve Sıvaları... 9 Yüzey Hazırlama Malzemeleri... Astar Renk Önerileri... 3 Bi Renk İç Cephe Renklendirme Sistemi...

Detaylı

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner 183-30

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner 183-30 Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, beyaz 839-20 / -20K 948-36 948-52 Glasurit İnce Dolgu Macunu, bej 839-25 948-36 Glasurit Soft Macunu 839-55 948-36 Glasurit Universal

Detaylı

Online teknik sayfa UE42-2HD2D2 UE42-2HD GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE42-2HD2D2 UE42-2HD GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE42-2HD2D2 UE42-2HD A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE42-2HD2D2 6024878 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue42-2hd H I J K L M N O

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 8 Eylül 2018

FİYAT LİSTESİ 8 Eylül 2018 FİYAT LİSTESİ 8 Eylül 08 İçindekiler Dış Cephe Deck ve Bahçe İç Mekan Yangın Geciktiriciler Diğer Ürünler Timbercare Imersol Plus Wood Stain Wood Stain Endüstriyel-Renk Endüstriyel-Cila Universal Stain

Detaylı

Online teknik sayfa UE48-2OS2D2 UE48-2OS GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE48-2OS2D2 UE48-2OS GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE48-2OS2D2 UE48-2OS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE48-2OS2D2 6024915 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue48-2os H I J K L M N O

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-2MF2D2 6024893 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-2mf H I J K L M N O

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Online teknik sayfa UE11-4DX3D30,5 UE11-4DX GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE11-4DX3D30,5 UE11-4DX GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE11-4DX3D30,5 UE11-4DX A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE11-4DX3D30,5 6024925 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue11-4dx H I J K L

Detaylı

Online teknik sayfa UE11-4DX2D32 UE11-4DX GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE11-4DX2D32 UE11-4DX GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE11-4DX2D32 UE11-4DX A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE11-4DX2D32 6024923 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue11-4dx H I J K L M N

Detaylı

Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE48-2OS3D2 6024916 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue48-2os H I J K L M N O

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE43-2MF2D2 UE43-2MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-2MF2D2 6024893 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-2mf H I J K L M N O

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa UE48-3OS2D2 UE48-3OS GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE48-3OS2D2 UE48-3OS GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE48-3OS2D2 UE48-3OS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE48-3OS2D2 6025089 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue48-3os H I J K L M N O

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

Online teknik sayfa UE42-2HD3D2 UE42-2HD GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE42-2HD3D2 UE42-2HD GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE42-2HD3D2 UE42-2HD A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE42-2HD3D2 6024881 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue42-2hd H I J K L M N O

Detaylı

Online teknik sayfa UE42-2HD2D2 UE42-2HD GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE42-2HD2D2 UE42-2HD GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE42-2HD2D2 UE42-2HD A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE42-2HD2D2 6024878 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue42-2hd H I J K L M N O

Detaylı

PETEK BORU HAKKINDA. Petek Boru aynı 2 zamanda Borusan Mannesmann 2. Petek Boru aynı zamanda Borusan Mannesmann Boru ürünlerinin pazarlama ve satışını

PETEK BORU HAKKINDA. Petek Boru aynı 2 zamanda Borusan Mannesmann 2. Petek Boru aynı zamanda Borusan Mannesmann Boru ürünlerinin pazarlama ve satışını DUKTİL BORU PETEK BORU HAKKINDA Petek Boru, çelik boru ve ek parçaları üretimi, polietilen boru ve ek parçaları PETEK BORU üretimi, HAKKINDA çelik boru kaplamaları ve duktil boru satışı alanında İzmit,

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 TEKERLEKLI ENKODER

Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 TEKERLEKLI ENKODER Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. DFV60A-22PL65536 1051334 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/dfv60 H I J K L M

Detaylı

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, Beyaz 839-20/20K 948-36 948-52 839-70/70K 948-36 948-52

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, Beyaz 839-20/20K 948-36 948-52 839-70/70K 948-36 948-52 Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, Beyaz 839-20/20K 948-36 948-52 Glasurit İnce Dolgu Macunu, bej 839-25 948-36 Glasurit Soft-Macunu 839-55 948-36 948-52 Glasurit

Detaylı

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING PVD SPUTTERING NEW ERA OF CHROME COATING GREEN TECHNOLOGY Cr 3+ Cr 6+ KOLZER PVD İŞLEMİ FİZİKSEL BUHAR BİRİKTİRME PVD Prosesi ile Krom Kaplama, uygulama yapılacak yüzeye istenen mekanik özellikleri kazandırırken,

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

www.lmc-couplings.com MİSYONUMUZ LMC-Couplings birçok sektöre hitap eden yüksek kaliteli endüstriyel rakorlar imal etmektedir. Son kullanıcıların tüm taleplerini karşılıyabilecek özel rakorlar geliştirebilen

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2017 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

Firma Profili celano GmbH

Firma Profili celano GmbH Profili celano GmbH celano GmbH Klaus Hermsen (Satış) Im Blankenfeld 6-8, D-46238 Bottrop Almanya Telefon +49 2041 77901112 Faks +49 2041 7790110 k.hermsen@celano.de www.celano.de Kuruluş yılı 2006 Çalışan

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa IMC08-02BPPVC0SC05 IDF ENDÜKTIF YAKLAŞIM SENSÖRLERI

Online teknik sayfa IMC08-02BPPVC0SC05 IDF ENDÜKTIF YAKLAŞIM SENSÖRLERI Online teknik sayfa IM08-02PPV0S05 I A E H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Gövde yapısı Sipariş bilgileri Tip Stok no. IM08-02PPV0S05 1084804 Teslimat

Detaylı

Yüksek kaliteli Aluminyum kaynak telleri

Yüksek kaliteli Aluminyum kaynak telleri Yüksek kaliteli Aluminyum kaynak telleri Aluminyum alaşımlarının kaynağı için yüksek yüzey kalitesine sahip, alaşımı hassas bir şekilde kontrol edilen kaynak telleri başarılı bir kaynak dikişi elde etmek

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 05 Ekim 2015

FİYAT LİSTESİ 05 Ekim 2015 FİYAT LİSTESİ 05 Ekim 2015 İçindekiler Dış Cephe Dış Zemin Parke İç Mekan Mobilya Emprenye Ürünleri Yangın Geciktirici Cila Sistemleri Hickson Decor Plus Wood Stain 4 Hickson Decor Aqua Wood Stain 4 Hickson

Detaylı

A Unique Imprint. Tüm ürün çeşitlerimizi ve spesifik uygulama başarılarımızı görebileceğiniz hsasystems.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

A Unique Imprint. Tüm ürün çeşitlerimizi ve spesifik uygulama başarılarımızı görebileceğiniz hsasystems.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Türk A Unique Imprint HSA Systems endüstriyel inkjet donanımları konusunda lider bir üreticidir. Şirketimiz 1993 yılında Danimarka da kurulmuştur ve temel faaliyet alanımız yüksek çözünürlüklü inkjet yazıcılar

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

Online teknik sayfa ACS36-K1K0-K01 ACS/ACM36 MUTLAK ENKODER

Online teknik sayfa ACS36-K1K0-K01 ACS/ACM36 MUTLAK ENKODER Online teknik sayfa ACS36-K1K0-K01 ACS/ACM36 A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Performans Devir başına adım sayısı Devir sayısı Sipariş bilgileri Tip Stok no. ACS36-K1K0-K01

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

Online teknik sayfa UE10-2FG2D0 UE10-2FG GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE10-2FG2D0 UE10-2FG GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE10-2FG2D0 UE10-2FG A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE10-2FG2D0 1043915 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue10-2fg

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

Online teknik sayfa UE10-2FG3D0 UE10-2FG GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE10-2FG3D0 UE10-2FG GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE10-2FG3D0 UE10-2FG A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE10-2FG3D0 1043916 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue10-2fg

Detaylı

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden Hidrolik sistem partneri Hidrolik sistem partneri Herşey tek elden Hidrolik demek, HANSA-FLEX demek. Bugün dünden fazla. HANSA-FLEX, hidrolik sektöründe zamanla Avrupa nın lider işletmesi olmuştur. Bu

Detaylı

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Pioneering for You Ürün broşürü Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo ile atıksu tahliyesi ve arıtma Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo pompalan ve sistemleri, belediye atık yönetimi

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI 2 SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI ISO 900:2008 Lamella Özel Tavan Boyası 20/ 55.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 7.5/ 5.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 0/ 3.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 2.00 TL Akrilik kopolimer

Detaylı

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions İdeas for steel * Think Different!.. Sayın Yatırımcı,İlgili.. ÜRETİM TEKNOLOJİSİ İmalat tam otomatik rollforming makinaları ile yapılmaktadır.

Detaylı

Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar

Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar Ürün Kodu Ürün ve Tanımı Dolum Koli Adedi Fiyat (TL/Adet) 0.03 Sepra Pearl Sedef Boya Su bazlı, inci yüzeyi görünümünde desenli, dekoratif, iç cephe boyası 7,5 L 5

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor

Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor Rasyonel Group Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti. Güvenlik ve Savunma Sanayi Sistemleri sektöründe en etkin çözümü

Detaylı

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at Aqua Clean BASIC YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi www.aquastream.at Avantajlar BENZERSİZ SATIŞ NOKTALARI Sıvı maddelerin, çok sayıda uygulamada sınanmış,

Detaylı

Yüksek toplama performansı

Yüksek toplama performansı Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Kolay entegrasyon Enerji verimliliği Yüksek toplama performansı Geleceğin iç lojistik trendleri Fabrika ve iş süreçlerinizi değişim ve gelişime hazırlamanız

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

Tüm doğal taşlar için. Yüzey Eskitme Makina ve Sistemleri

Tüm doğal taşlar için. Yüzey Eskitme Makina ve Sistemleri Tüm doğal taşlar için Yüzey Eskitme Rösler Kromaş Hakkında: Rösler Kromaş ın yüzey işlem makinaları konusunda başlattığı öncülük, yeni sistem ve teknolojilerin geliştirilerek, sanayinin hizmetine sunulması

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

Hitit Prefabrik Hakkında

Hitit Prefabrik Hakkında İÇERİK Hitit Prefabrik ile ilgili kurumsal bilgiler, ürün ve hizmetler için özet bilgilere bu dokümanda bulabilirsiniz. Detaylı bilgiler için doküman üzerindeki bağlantıları izleyerek web sitemizin ilgili

Detaylı

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO TERBAY 1954 yılında İzmir de soğuk demir atölyesi olarak kuruldu. Türkiye nin sanayi ve ekonomik büyümesine paralel olarak şirketin faaliyetleri genişledi. Firmamız 1972 yılından beri mevcut yerinde faaliyet

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ www.ozpansogutma.com info@ozpansogutma.com 0850 804 53 01 0532 161 65 56 ÖZPAN Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak ; Soğuk Oda Panelleri Endüstriyel Soğutma

Detaylı

Profesyoneller su pompalarını böyle değiştiriyor

Profesyoneller su pompalarını böyle değiştiriyor Profesyoneller su pompalarını böyle değiştiriyor 2 Wasserpumpe su pompası 3 Rahat olun Su pompasının değiştirilmesi Su pompası arızalandığında iki farklı tamir talebi mevcuttur. ContiTech bunların her

Detaylı

Online teknik sayfa. IN40-D0303K IN4000 Standard TEMASSIZ GÜVENLIK SVICI

Online teknik sayfa. IN40-D0303K IN4000 Standard TEMASSIZ GÜVENLIK SVICI Online teknik sayfa IN40-D0303K IN4000 Standard A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sensör prensibi Sipariş bilgileri Tip Stok no. IN40-D0303K 6027391 Güvenlik tekniği

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Online teknik sayfa. ACM60B-S1KE13x06 ACM60 MUTLAK ENKODER

Online teknik sayfa. ACM60B-S1KE13x06 ACM60 MUTLAK ENKODER Online teknik sayfa ACM60B-SKEx06 ACM60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Performans Devir başına adım sayısı Devir sayısı Sipariş bilgileri Tip Diğer

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa Combiprobe CP100 B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Combiprobe CP100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı