İçindekiler. Kurumsal. Alanlar. Oteller. Hastaneler. AVM & Mağazalar. Yeşil Çevre Anlayışı. Şirket Biyografisi. Restoranlar.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İçindekiler. Kurumsal. Alanlar. Oteller. Hastaneler. AVM & Mağazalar. Yeşil Çevre Anlayışı. Şirket Biyografisi. Restoranlar."

Transkript

1

2 2 3 İçindekiler 17 Oteller Ayada Maldives Resort Hakim Evi Dedeman Otel Dedeman Otel Highway Otel Boutique Palace Otel Le Royal Hammamet Otel Winter Universiade Otel Kurumsal Alanlar Özel Güneş Koleji Özel Güneş Kız Lisesi KEV Kitapevi Atatürk Üni. Kız Yurdu Hastaneler Aydın Devlet Hastanesi Şirket Biyografisi Sosyal Sorumluluk 4 8 Yeşil Çevre Anlayışı Sena İş Programı AVM & Mağazalar Highway Outlet AVM Highway Outlet Mescit Setrms Mağazaları Vakko Mağazaları Rezidanslar Restoranlar Cumhuriyet Fırın - Etimesgut Cumhuriyet Fırın - Öveçler Baklavacı Hacıbaba - Ankamall Baklavacı Hacıbaba - Park Vera Mehmet Usta Highway AVM Bolu Mengen Restoran Geçmişten Bugüne 12 Ahşaba Dair Her Şey 14 Ede Tower Gözümsu Konutları West Gate Residance Vema Green Park Üsküdar Prestige Konakları Konutlar Kaya Holding Villaları Sena Konutları Referanslarımız Kamusal Alanlar Kış Olimpiyatları Tesisleri Gençlik ve Spor Bakanlığı İhtiyaç Yayınları Ofisler Emlak Konut Ofisi Arzen Çelik Kapı Safran Catering Kırkıncıoğlu Grubu Merkez Ofis

3 4 5 Şirket Biyografisi 1942 de Celal Kırkıncıoğlu tarafından kurulan Kırkıncıoğlu Grubu, bugün 3. kuşak yöneticileri öncülüğünde 4. kuşağıyla ticari faaliyetlerine inşaat, mobilya, perakende mağazacılık, gayrimenkul yatırımları, dayanıklı tüketim malzemeleri üretimi ve satışı alanlarında çalışmalarına devam etmektedir. Yurt içinde otel, AVM, rezidans, hastane, ofis, konut gibi pek çok projede yer alan Sena Mobilya & Proje, referans ve iş bitirme anlamındaki misyonunu tamamlamış, 2014 yılında markalaşmaya ve kurumsallaşmaya önem vererek profesyonel mühendis ve mimar kadrosuyla Ankara Next Level daki merkez ofisine taşınmıştır.

4 6 7 Yeşil Çevre Anlayışı Sena, bugünün ihtiyaçlarına çözüm üretirken, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmayı hedefler. Bu çerçevede yeşil üretim fikri yaklaşımını ana iş Yeşil Çevre faaliyetlerine entegre eder. İnsan ve sürdürülebilirlik kavramlarını temel alan iş yaklaşımıyla yatırımlarını geleceğe taşır. Dört ana adımdan oluşan sürdürebilirlik, yani yeşil çevre anlayışı ; kurum vizyonunu dünyayla paylaşmak, gelen projeleri bu doğrultuda analiz etmek, analiz edilen projeler ve geleceğe dönük yaklaşımlar için strateji geliştirmek ve hedefindeki amaçları gerçeğe dönüştürmektir.

5 8 9 Sosyal Sorumluluk Sena, bu dünyanın sunmuş olduğu her türlü kaynağı kullanırken özenli davranmayı; dünyaya, çevreye, insanlığa, gelecek kuşaklara ve kendine duyduğu saygının bir yansıması olarak görür. Bu bilinçle Grubumuz, kuruluşundan günümüze dek ülkenin geleceği olan gençlere destek vermekte ve özellikle ülkemizde önemi büyük olan Lösemi ile Mücadele kapsamında lösemili çocukların sağlıklarına kavuşmaları için gereken tüm desteği sağlamaktadır. Dört kuşağı bünyesinde bulunduran Kırkıncıoğlu Grubu, KEV ve benzeri vakıfların kuruluşundan itibaren gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerini öncü girişimle desteklemektedir. Sadece gelecek nesillere eğitim ve sağlık anlamında değil, bünyesinde geliştirdiği yeşil üretim fikriyle üstüne düşen sorumluluğu işinin her noktasına taşımaktadır.

6 10 11 Sena İş Programı Projeler ilgili tasarım, mekân analizi, yerleşim planlama, bütçe planlama, projelerin sunumu, teklif ve sipariş süreçlerinden oluşur. Ürünlerin hatasız ve eksiksiz montajının yapılması, kontrol edilmesi ve planlama ekibine raporlanması sürecidir. Zaman planlaması, ürünlerin üretimi, yükleme ve sevkiyat aşamalarından oluşur. Yapılan işler kayıt altında tutulur, böylelikle hata payına yer verilmeden üretim gerçekleştirilir. Ürünlerin tam ve eksiksiz olduğuna dair müşterilere rapor verilmesi, müşteri memnuniyetinin sağlanması sürecidir.

7 12 13 Geçmişten Bugüne...

8 14 15 Ahşaba Dair Her Şey

9 16 17 Oteller Oteller

10 18 19 Ayada Maldives Resort Yer / Yıl : Maldivler / 2011 İş Tanımı : Hareketli mobilya üretimi ve montajı İş Kapsamı : Genel mekânın ve odaların hareketli mobilyalarının üretimi ve montajının yapılması.

11 20 21 Hakim Evi Yer / Yıl : Ankara / 2014 İş Kapsamı : Beş yıldızlı ve 110 odalı Hakim Evi nin bütün ahşap bölümlerinin (kapı, yatak başı vb.) üretimi ve montajının yapılması.

12 22 23 Dedeman Otel Yer / Yıl : Trabzon / 2015 İş Kapsamı : Beş yıldızlı, 145 odalı Trabzon Dedeman Otel in kral daireleri, süit odaları ve diğer odalarının ahşap üretimlerinin ve montajının yapılması.

13 24 25 Dedeman Otel

14 26 27 Highway Otel Yer / Yıl : Bolu / 2011 İş Kapsamı : Resepsiyon, lobi ve genel mekânların ahşap bölümlerinin üretimi ve montajının yapılması.

15 28 29 Boutique Palace Otel Yer / Yıl : Azerbaycan / 2010 İş Kapsamı : Standart oda, süit oda ve kral dairesinin bütün sabit ve hareketli mobilyalarının yapılması.

16 30 31 Le Royal Hammamet Otel Yer / Yıl : Tunus / 2011 İş Kapsamı : Tasarımı yapılan projenin, hareketli ve sabit mobilyaları, duvar kağıdı, perde, yatak baza, otel tekstili, halı, kapı ve kapı sistemleri gibi proje uygulamalarının yapılması.

17 32 33 Winter Universiade Otel Yer / Yıl : Erzurum / 2011 İş Kapsamı : Tasarımı yapılan projenin hareketli ve sabit mobilyaları, duvar kâğıdı, perde, yatak baza, otel tekstili, halı, kapı ve kapı sistemleri gibi proje uygulamalarının yapılması.

18 34 35 AVM & Mağazalar VM & Mağaza

19 36 37 Highway Outlet AVM Yer / Yıl : Bolu / 2011 İş Tanımı : AVM de yer alan ahşap bölümlerinin üretimi ve montajı İş Kapsamı : Bolu / Mengen Türk Mutfağı, Meşhur Mehmet Usta Et & Mangal, Mado, United Colours of Benetton mağazası, genel mekânlar, genel WC ler ve Food Court ta yer alan ahşap bölümlerinin (duvar ve tavan lambrileri, kolon kaplamaları vb.) üretimi ve montajının yapılması. ighway Outl

20 38 39 Highway Outlet AVM / Mescit ighway Outl

21 40 41 Setrms Mağazaları Yer : Ankara, Diyarbakır, İstanbul, Afyon, Van Adapazarı, Elazığ, Kayseri, Karabük Yıl : İş Tanımı : Mağazada bulunan bütün ahşap bölümlerinin üretimi ve montajı İş Kapsamı : Setrms Genel Müdürlüğü ve farklı şehirlerde bulunan Setrms mağazalarının mağaza içinde yer alan bütün ahşap bölümlerinin üretimi ve montajının yapılması.

22 akko Mağaza Vakko Mağazaları Yer / Yıl : Erzurum / 2008 İş Tanımı : Mağazada bulunan bütün ahşap bölümlerinin üretimi ve montajı İş Kapsamı : Erzurum Vakko mağazasının sabit ve hareketli bütün ahşap bölümlerinin yapılması.

23 44 45 Rezidanslar Rezidansl

24 46 47 Ede Towe r Yer / Yıl : Ankara / 2015 İş Kapsamı : 120 daireli konut projesinin bütün kapıları, giysi odaları, vestiyerleri, ebeveyn ve genel banyo dolapları & aynalarının üretimi ve montajlarının yapılması.

25 48 49 Gözümsu Konutları Yer / Yıl : Ankara / 2013 İş Kapsamı : Projesi Sena Mobilya tarafından çizilmiş olan, Gözümsu Konutları nda yer alan bütün ahşap pozlarının, sabit ve hareketli mobilyalarının yapılması.

26 50 51 West Gate Residence Yer / Yıl : Ankara / 2015 İş Kapsamı : West Gate Residence ta 3 kulenin bütün genel mekânlarının ahşap pozlarının üretimi ve montajının yapılması.

27 52 53 Vema Green Park Yer / Yıl : Urfa / 2013 İş Kapsamı : 4 blok, 150 daireli konut projesinin bütün giysi odası, vestiyer, ebeveyn ve genel banyo dolapları & aynalarının üretimi ve montajlarının yapılması.

28 54 55 Üsküdar Prestige Konakları Yer / Yıl : İstanbul / 2013 İş Kapsamı : İstanbul un gözde projelerinden 20 adet konaklı Üsküdar Prestige Konakları nın bütün ahşap bölümlerinin üretimi ve yerinde montajının yapılması.

29 56 57 Kamusal Alanlar amusal Alanl

30 58 59 Kış Olimpiyatları Tesisleri Yer / Yıl : Erzurum / 2010 İş Kapsamı : 14 tesis ve 4 restorandan oluşan mekânların bütün sabit ve hareketli ahşap mobilyalarının üretimi ve montajının yapılması.

31 60 61 Gençlik ve Spor Bakanlığı Yer / Yıl : Ankara / 2013 İş Kapsamı : Projede yer alan bütün sabit ve hareketli mobilyaların üretimi ve montajının yapılması.

32 62 63 İhtiyaç Yayınları Yer / Yıl : Ankara / 2013 İş Kapsamı : Projede yer alan bütün sabit ve hareketli mobilyaların üretimi ve montajının yapılması.

33 Kurumsal A Kurumsal Alanlar

34 66 67 Özel Güneş Koleji Yer / Yıl : Erzurum / 2013 İş Kapsamı : m 2 lik alan üzerinde yer alan Özel Güneş Koleji nin bütün ahşap bölümlerinin (sıra, banko, kapılar vb.), hareketli ve sabit mobilyalarının üretimi ve montajının yapılması.

35 68 69 Özel Güneş Kız Lisesi Yer / Yıl : Erzurum / 2014 İş Kapsamı : m 2 lik alan üzerinde yer alan Özel Güneş Koleji nin bütün ahşap bölümlerinin (sıra, banko, kapılar vb.), hareketli ve sabit mobilyalarının üretimi ve montajının yapılması.

36 70 71 KEV Kitapevi Yer / Yıl : Ankara / 2013 İş Kapsamı : Bütün ahşap bölümlerinin (kitaplık, banko, kolon giydirme vb.) üretimi ve yerinde montajının yapılması.

37 72 73 Atatürk Üniversitesi Kız Yurdu Yer / Yıl : Erzurum / 2013 İş Kapsamı : m 2 lik 7 katlı kız yurdunun kafeterya, yatak odaları, yemekhane, yönetim odaları vb. bütün mekânların projelendirilmesi, ahşaplarının üretimi ve montajının yapılması.

38 Hastanele Hastaneler

39 76 77 Aydın Devlet Hastanesi Yer / Yıl : Aydın / 2011 İş Kapsamı : m2 lik 5 katlı hastanenin kafeterya, personel ve doktor odaları, laboratuvar odaları vb. bütün mekânların ahşap üretimlerinin yapılması.

40 78 79 Restoranlar Restoranlar

41 80 81 Cumhuriyet Fırın Etimesgut Yer / Yıl : Ankara / 2015 İş Kapsamı : Etimesgut ta bulunan Cumhuriyet Fırın ın bütün hareketli ve sabit mobilyalarıyla birlikte ahşap bölümlerinin (tavan, lambri vb.) üretimi ve yerinde montajının yapılması.

42 82 83 Cumhuriyet Fırın Öveçler Yer / Yıl : Ankara / 2015 İş Kapsamı : Öveçler de bulunan Cumhuriyet Fırın ın bütün hareketli ve sabit mobilyalarıyla birlikte ahşap bölümlerinin (tavan, lambri vb.) üretimi ve yerinde montajının yapılması.

43 84 85 Baklavacı Hacıbaba Ankamall Yer / Yıl : Ankara / İş Kapsamı : Ankamall Alışveriş Merkezi nde bulunan Baklavacı Hacıbaba nın bütün hareketli ve sabit mobilyalarıyla birlikte ahşap bölümlerinin (tavan, lambri vb.) üretimi ve yerinde montajının yapılması.

44 86 87 Baklavacı Hacıbaba Park Vera AVM Yer / Yıl : Ankara / İş Kapsamı : Park Vera Alışveriş Merkezi nde bulunan Baklavacı Hacıbaba nın bütün hareketli ve sabit mobilyalarıyla birlikte ahşap bölümlerinin (tavan, lambri vb.) üretimi ve yerinde montajının yapılması.

45 88 89 Mehmet Usta Highway Outlet AVM Yer / Yıl : Bolu / 2011 İş Kapsamı : Projede yer alan bütün sabit ve hareketli mobilyaların üretimi ve montajının yapılması.

46 90 91 Bolu Mengen Restoran Yer / Yıl : Bolu / 2011 İş Kapsamı : Projede yer alan bütün sabit ve hareketli mobilyaların üretimi ve montajının yapılması.

47 Konutla Konutlar

48 94 95 Kaya Holding Villaları Yer / Yıl : Ankara / 2012 İş Kapsamı : Projesi, Sena Mobilya tarafından çizilen ve 42 adet villadan oluşan Kaya Holding Villaları ndaki bütün ahşap pozlarının, sabit ve hareketli mobilyalarının yapılması.

49 96 97 Sena Konutları Yer / Yıl : Ankara / 2013 İş Tanımı : Bütün iş bölümlerinin uygulaması ve projesinin yapılması İş Kapsamı : Ankara nın önemli projelerinden olan 24 daireli Sena Konutları nın bütün iş kalemlerinin (mimari ve iç mimari detayları ile) uygulanması, üretilmesi ve yerinde montajının yapılması.

50 98 99 Ofisler Ofisler

51 Emlak Konut Ofisi Ankara Yer / Yıl : Ankara / İş Kapsamı : Next Level da bulunan m 2 lik Emlak Konut Ofisi ndeki bütün ahşap pozlarının (banko, kapı, lambri vb.) üretimi ve montajının yapılması.

52 Arzen Çelik Kapı Yer / Yıl : Ankara / 2014 İş Kapsamı : Arzen Çelik Kapı nın Balgat ta bulunan 485 m2 lik ofisinin bütün ahşap pozlarının (kitaplık, masa, çiçeklik vb.) üretimi ve montajının yapılması.

53 Safran Catering Yer / Yıl : Ankara / İş Kapsamı : Projesi Sena Mobilya tarafından çizilmiş olan, Safran Catering de yer alan bütün ahşap pozlarının, sabit ve hareketli mobilyalarının yapılması.

54 Next Level Kırkıncıoğlu Grup Merkez Ofis Yer / Yıl : Ankara / 2015 İş Tanımı : 235 m2 lik ofisin tamamının yapımı İş Kapsamı : Next Level da bulunan merkez ofisinin duvar, tavan, zemin uygulamalarının yapılması, bununla beraber sabit ve hareketli mobilyalarının üretimi ve montajının yapılması.

55 Referanslarımız ÖZGÜNAYDIN FIRIN - ANKARA BATIBEY VİLLALARI - KONYA KEV KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI - ERZURUM TKDK - ORDU DEDEMAN OTEL - TRABZON ILGIN İNŞAAT VEMA GREEN PARK - ŞANLIURFA ÜSKÜDAR PRESTIGE KONAKLARI - İSTANBUL WEST GATE RESIDENCE - ANKARA SİNPAŞ ALTIN ORAN - ANKARA EDE TOWER - ANKARA GÖZÜMSU KONUTLARI - ANKARA SENA KONUTLARI - ANKARA ARZEN ÇELİK KAPI MERKEZ OFİSİ - ANKARA HACI BAYRAM RESTORAN - ANKARA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ - ANKARA SAFRAN CATERING - ANKARA GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI BAKANLIK BİNASI - ANKARA DİNÇ PETROL ŞİRKET MERKEZİ - ANKARA TİKA YÖNETİCİ VİLLALARI - ANKARA DORUKPARK KONUTLARI - ANKARA BOTAŞ INTERNATIONAL - ANKARA EMLAK KONUT OFİS, NEXT LEVEL - ANKARA HARUN DEKORASYON - ANKARA BEYZADE DÜĞÜN SALONU - ANKARA HACIBABA RESTAURANT ANKAMALL - ANKARA HACIBABA RESTAURANT PARK VERA - ANKARA CUMHURİYET FIRIN BALGAT - ANKARA CUMHURİYET FIRIN ETİMESGUT - ANKARA AHİ VAKFI ŞENTEPE YURDU, ERYAMAN - ANKARA AHİ VAKFI ŞENTEPE YURDU, HASANOĞLU - ANKARA VİA GRUP SAVUNMA - ANKARA GİZ KUMLAMA GENEL MERKEZİ - ANKARA BUSPET KONUTLARI - ANKARA ÖZKARDEŞLER İNŞAAT YÖNETİM BİNASI - ANKARA SARICILAR İNŞAAT YÖNETİM BİNASI - ANKARA KATAR BÜYÜKELÇİLİĞİ - ANKARA GAZİ ÜNİVERSİTESİ - ANKARA BOTAŞ YAPRACIK TESİSLERİ - ANKARA BAYINDIRLIK BAKANLIĞI - ANKARA ADALET BAKANLIĞI - ANKARA TRT ORAN KAMPÜSÜ - ANKARA ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ - ANKARA GÖKTEŞEHİR KONUTLARI - ANKARA PARK ORAN KONUTLARI - ANKARA ANKA VİLLALARI - ANKARA AVRUPA BİRLİĞİ GENÇLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI - ANKARA BOTAŞ INTERNATIONAL - ANKARA BOTAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - ANKARA MADO - ANKARA ÇANKAYA BELEDİYESİ - ANKARA ATLANTİK EĞİTİM KURUMLARI - ANKARA AKP ÇANKAYA İLÇE BAŞKANLIĞI - ANKARA ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - ANKARA SAHA GRUP ŞİRKET MERKEZİ - ANKARA BOLU MENGEN TÜRK MUTFAĞI, HIGHWAY OUTLET - BOLU MEŞHUR MEHMET USTA ET & MANGAL, HIGHWAY OUTLET - BOLU MADO, HIGHWAY OUTLET - BOLU UNITED COLOURS OF BENETTON MAĞAZASI, HIGHWAY OUTLET - BOLU HIGHWAY OUTLET - BOLU HIGHWAY HOTEL - BOLU İPEKYOLU HOTEL - BOLU İPEKYOLU RESTORAN - BOLU KAYA OTEL TURİSTİK TESİSLERİ - BOLU ÖZEL GÜNEŞ KOLEJİ - ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KIZ YURDU - ERZURUM WINTER UNIVERSIADE HOTEL - ERZURUM KANDİLLİ OTEL VE KAYAK TESİSLERİ - ERZURUM KONAKLI OTEL VE KAYAK TESİSLERİ - ERZURUM ESADAŞ HOTEL - ERZURUM ERZURUM VALİLİĞİ - ERZURUM TOKİ KONUTLARI - ERZURUM KARADAYI İNŞAAT YÖNETİM BİNASI - ERZURUM ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ - ERZURUM VAKKO - ERZURUM CEMAL GÜRSEL STADYUMU VIP SALONLARI - ERZURUM GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ - İSTANBUL TRT BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - İSTANBUL POLİSEVİ - ERZURUM POLİSEVİ - GAZİANTEP UNITED COLOURS OF BENETTON - ANKARA SETRMS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, BALGAT - ANKARA SETRMS MAĞAZASI, ETLİK - ANKARA SETRMS MAĞAZASI, SİNCAN - ANKARA SETRMS MAĞAZASI - DİYARBAKIR SETRMS MAĞAZASI, FATİH - İSTANBUL SETRMS MAĞAZASI, ÜMRANİYE - İSTANBUL SETRMS MAĞAZASI, ATLAS PARK AVM İSTANBUL SETRMS - AFYON SETRMS - VAN SETRMS - ADAPAZARI SETRMS - ELAZIĞ SETRMS - KAYSERİ SETRMS - KARABÜK SETRMS - BURSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ - İSTANBUL LE ROYAL HAMMAMET OTEL - TUNUS HOTEL WENGE - MARAKEŞ FAS BOUTIQUE PALACE HOTEL - AZERBAYCAN AYADA MALDIVIES RESORT - MALDİVLER ÖĞRETMENEVİ - YOZGAT MUTLU YUVA VE MUTLU YAŞAM DERNEĞİ - ANKARA CHICAGO TÜRK KÜLTÜR MERKEZİ - USA

56 Referanslarımız

57

Sena Mobilya & Proje bir Kırkıncıoğlu kuruluşudur.

Sena Mobilya & Proje bir Kırkıncıoğlu kuruluşudur. Sena Mobilya & Proje bir Kırkıncıoğlu kuruluşudur. Sena Proje 1986 Yılında mobilya ile ticari faaliyetlerine başlayan Kırkıncıoğlu Group mobilya, inşaat, dekorasyon, gıda ve perakende mağazacılık sektörlerinde

Detaylı

SÖĞÜTLÜ TOWERS. Rüyaları Gerçeğe Dönüştürür

SÖĞÜTLÜ TOWERS. Rüyaları Gerçeğe Dönüştürür SÖĞÜTLÜ TOWERS Rüyaları Gerçeğe Dönüştürür HAKKIMIZDA Başarılarını 2003 yılından beri sürdüren AYDUR İnşaat, Grup Yapı ismiyle sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini biraraya getiren bir firma olak

Detaylı

Neden Güneş Enerjisi? Güneş Enerjisi Santralleri

Neden Güneş Enerjisi? Güneş Enerjisi Santralleri Neden Güneş Enerjisi? Günümüzde tüketilen enerjinin büyük çoğunluğunu fosil kaynaklar oluşturmaktadır. Bu kaynakların rezervlerinin sınırlı olması, ekosistemin değişimi ile ortaya çıkan küresel ısınma

Detaylı

1982 yılında kurulan Baloğlu Catering, büyümesini sürekli devam ettirerek sektöründe lider bir catering firması olmanın gururunu yaşamaktadır.

1982 yılında kurulan Baloğlu Catering, büyümesini sürekli devam ettirerek sektöründe lider bir catering firması olmanın gururunu yaşamaktadır. 1982 yılında kurulan Baloğlu Catering, büyümesini sürekli devam ettirerek sektöründe lider bir catering firması olmanın gururunu yaşamaktadır. Yarım asra yakın edindiği tecrübe ve uzmanlık alanına göre

Detaylı

çınar GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI

çınar GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI çınar R GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI Gayrimenkul odaklı İÇİNDEKİLER; Firma Özeti Genel Bilgiler Konum Ulaşım Kanaatimiz İletişim Binaya Ait Fotoğraflar MERHABA Çınar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı,

Detaylı

YAPI İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖRESEL MİMARİ ÖZELLİKLERE UYGUN TİP KONUT PROJESİ ŞANLIURFA EVLERİ

YAPI İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖRESEL MİMARİ ÖZELLİKLERE UYGUN TİP KONUT PROJESİ ŞANLIURFA EVLERİ YAPI İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖRESEL MİMARİ ÖZELLİKLERE UYGUN TİP KONUT PROJESİ ŞANLIURFA EVLERİ YAPI İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Şanlıurfa tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olup, gerek malzeme

Detaylı

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, beraberindeki heyet ile birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları

Detaylı

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL Referans projeler 1/15 Toplu konut projeleri 1 550 lüks konut İstanbul Maslak & 2014 Ahşap kapı & Vestiyerler 160 lüks konut İstanbul Şişli & 2014 Ahşap kapı & Süpürgelikler 146 lüks konut İstanbul Kemerburgaz

Detaylı

AYKıNDEKOR3D ÜRÜN KATALOĞU

AYKıNDEKOR3D ÜRÜN KATALOĞU AYKıNDEKOR3D 2016 ÜRÜN KATALOĞU ABOUT US HAKKIMIZDA Firmamız AYKİN DEKOR 3D yapı dekorasyonu üzerine çalışmaktadır. Çalışmalarımızı anahtar teslim projeler haline dönüştürerek müşterilerimize eksiksiz

Detaylı

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu GAZİANTEP İLİ, ŞEHİTKAMİL İLÇESİ, İNCİLİPINAR MAHALLESİ, 636 ADA 37, 42 VE 44 PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Kapak dahil 8 sayfa PLANLAMA ALANININ

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle

Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle v Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle Mutluluk, özenle düşünülmüş hassas detaylarda gizlidir. anlayışıyla yaşam alanlarına zarif ve şık dokunuşlarla hayat veriyoruz. Biz, ihtiyaca yönelik estetik

Detaylı

Pastane&Mutfak Dolabı& Ofis Mobilyası&Banyo Dolabı &Dış Doğrama&Merdvien&Kapı &Konak Dekorasyon& Gömme Dolap&TV Ünitesi&Yapı Dekorasyonları&Dresur

Pastane&Mutfak Dolabı& Ofis Mobilyası&Banyo Dolabı &Dış Doğrama&Merdvien&Kapı &Konak Dekorasyon& Gömme Dolap&TV Ünitesi&Yapı Dekorasyonları&Dresur Pastane&Mutfak Dolabı& Ofis Mobilyası&Banyo Dolabı &Dış Doğrama&Merdvien&Kapı &Konak Dekorasyon& Gömme Dolap&TV Ünitesi&Yapı Dekorasyonları&Dresur Ev, işyeri, villa, konak, restoranlara özel tasarım ve

Detaylı

Next Level. Ofis Dekorasyonu. Projelerimiz...

Next Level. Ofis Dekorasyonu. Projelerimiz... Ankara Siteler de faaliyetde bulunan FCL AHŞAP YAPI SAN ve TİC. LTD. ŞTİ. yaklaşık 2000 m lik kapalı alanda, konusunda tecrübeli mühendisler ile hizmet vermektedir. Uzun yıllar içerisinde bulunduğumuz

Detaylı

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon programı iç dekorasyon modelleri iç dekorasyon fiyatları

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

MİMARLIK & İÇ MİMARLIK PORFOLYO ( ) BÜYÜKÇEKMECE PRESTİGE EVLERİ

MİMARLIK & İÇ MİMARLIK PORFOLYO ( ) BÜYÜKÇEKMECE PRESTİGE EVLERİ MİMARLIK & İÇ MİMARLIK PORFOLYO (2018 -----1993 ) BÜYÜKÇEKMECE PRESTİGE EVLERİ ( 2016-2018) Konum: B.Çekmece -İST. 2200m2 Arsa. 6200m2 inşaat alanı projesi ) BEYKONAKLARI VİLLA ( 2017-) Konum: Beylerbeyi-İST

Detaylı

ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN

ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN TOKİ İSTANBUL KAYABAŞI 11. BÖLGE 1130 KONUT, 3 ADET BÜFE İLE ALTYAPI VE ÇEVRE

Detaylı

Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak

Detaylı

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar 862m 2 si yeşil alana ait % 65 YEŞİL ALAN toplam 1.272 etrafı açık alanda Kendi Adanızda Yaşayın Bölge

Detaylı

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe Satılık - Apartman Dairesi 490,000 TL 98 m2 İstanbul / Sancaktepe Oda Sayısı : 2 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

AG - OG - TRAFO - Enerji Nakil Hatları

AG - OG - TRAFO - Enerji Nakil Hatları Misyonumuz Benzersiz ve güvenilir alt yapısı ile teknolojinin günümüze getirdiği yeniliklerden fayda sağlayarak ve doğru iş birlikleri kurarak müşterilerimizin günlük ihtiyaçlarını yenilikçi çözümlerle,

Detaylı

DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZAN REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI 1

DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZAN REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI 1 DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZAN REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI 1 İSTANBUL MESA-ARTAŞ- ÖZTAŞ-K&A TEMA İSTANBUL PROJESİ 29 BLOK 325X115 kw 37.375 kw 2 İSTANBUL TORUNLAR GYO 5.LEVENT PROJESİ 420 X 115 kw 48.300 kw

Detaylı

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır.

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 2 3 İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 5 T.C. Anayasa Mahkemesi T.C. Anayasa Mahkemesi binası tüm mekanik

Detaylı

2015 Proje Çalışmaları

2015 Proje Çalışmaları 2015 Proje Çalışmaları TAMAMLANAN PROJELER BAYEGAN HOLDİNG KONFERANS SALONU (İstanbul) İçmimari proje, Akustik düzenleme, Üretim ve uygulama. FORD OTOSAN SEMİNER ve EĞİTİM SALONU (İstanbul) Üretim ve uygulama

Detaylı

CelluBor a ait Deney ve Raporlarımız : *. Bakteri ve Mantar Testi Raporu *. Isıl Direnç Katsayı Test Raporu *. Yangın Yalıtım Testi Raporu *. Akustik Uygulamalar İçin Hava Akış Direnci Tayini *. Ses (

Detaylı

FIRESTONE REFERANS LİSTESİ

FIRESTONE REFERANS LİSTESİ FIRESTONE REFERANS LİSTESİ İŞİN ADI YER METRAJ SİSTEM TARİH ECZACIBAŞI İLAÇ FABRİKASI LÜLEBURGAZ 33.000 m 2 EPDM Balastlı sistem 1990 MİDAS HEDİYELİK EŞYA FABRİKASI İSTANBUL 3.000 m 2 EPDM Balastlı sistem

Detaylı

İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI. Kat Planları / Floor Plans

İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI. Kat Planları / Floor Plans İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI Kat Planları / Floor Plans Kalyon Evleri Mall School Beach Cafes and Restaurants Gym Hospital MERCAN KONAKLARI A Blok / A Building... ve.

Detaylı

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor... Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor... Şehrin yoğun temposundan uzakta, nezih bir yaşamın tüm gerekliliklerine sahip olan proje Batıkent te yükseliyor. Konforda

Detaylı

yaşam alanlarınız özelleşiyor...

yaşam alanlarınız özelleşiyor... YarınınKayseri si yaşam alanlarınız özelleşiyor... Yarının Kayseri si Sümer de Biz bir hayalinizi Konum Sümer Mevkii, şehir merkezine yakın olmasıyla stratejik bir bölgede bulunuyor. Bu bölge, üniversite

Detaylı

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde HAKKIMIZDA Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde çok sayıda projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080003017 ELİF TÜRKMEN AĞUSTOS / 2014 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : Elif TÜRKMEN NUMARASI : 10080003017

Detaylı

STEAG Ensida Energy Services Ltd.

STEAG Ensida Energy Services Ltd. STEAG Ensida Energy Services Ltd. Enerji Santrallerinin inşaa, modernizasyon ve işletme konularındaki, mühendislik hizmetleri ile ilgili çözüm ortağınızdır. www.steag.com.tr Esen ERGİN, Aydın ÖZÇIRPAN,

Detaylı

Emlak Konut. Ankara da

Emlak Konut. Ankara da Emlak Konut Ankara da Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen

Detaylı

Referanslarımızdan Bazıları ( )

Referanslarımızdan Bazıları ( ) Referanslarımızdan Bazıları (2018-2000) MEDITIME HAST. ATAŞEHİR - İSTANBUL Kullanım alanı : 7.250 M2 44 Yataklı - 3 Ameliyathane - Bebek Yoğun Bakım Ünitesi İstanbul DEVAM EDİYOR NEF 19 SANCAKTEPE - İSTANBUL

Detaylı

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ Professional Design Group Türkiye'nin önde gelen dış cephe kaplama firmalarından biri olup, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak birçok projenin tamamlanmasında büyük pay sahibi, teknik

Detaylı

Maliye Bakanlığı Tercih Yapılabilecek Kurumlar Tablosu

Maliye Bakanlığı Tercih Yapılabilecek Kurumlar Tablosu 900510001 ANKARA 62851009 ADALET BAKANLIĞI 11 (I) SAYILI CETVEL - GENEL BÜTÇE KAPSAMINDAKİ KAMU İDARELERİ 900610001 ANKARA 62851024 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI 10 (I) SAYILI CETVEL - GENEL BÜTÇE

Detaylı

www.kuralmimarlik.com

www.kuralmimarlik.com REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI GENERALİ SİGORTA Merkez Ofis, Akdeniz Bölge Müdürlüğü, İçanadolu Bölge Müd. Komple Dekorasyonu VESTEL SHOWROOM MAĞAZASI Posta Caddesi Camlıkahve Güngören / İstanbul SÜPER İNŞAAT

Detaylı

INTERCOM DIAFON GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ REFERANSLARI. 1.Ali Talip Özdemir Konutu Görüntülü Inter Com sistemi. 2.DDY Lojmanları MATV+ Inter Com sistemi

INTERCOM DIAFON GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ REFERANSLARI. 1.Ali Talip Özdemir Konutu Görüntülü Inter Com sistemi. 2.DDY Lojmanları MATV+ Inter Com sistemi INTERCOM DIAFON GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ REFERANSLARI 1.Ali Talip Özdemir Konutu Görüntülü Inter Com sistemi 2.DDY Lojmanları MATV+ Inter Com sistemi 3.Necmettin Erbakan Konutu Diafon Sistemi Ankara 4.Yeni

Detaylı

estetiğe açılan kapı...

estetiğe açılan kapı... estetiğe açılan kapı... 06 Hakkımızda 07 Referanslar 09 Cafe-Restoran 17 Otel Projeleri 25 Kamu Projeleri 35 Ofis Projeleri 41 Konut Projeleri 47 Mutfak - Banyo 53 Mimari Görselleştirme Hakkımızda Referanslar

Detaylı

Kaliteli ve Modern Yapılar...

Kaliteli ve Modern Yapılar... Dürüst ve Güvenilir Hizmet Anlayışı 2005 te aile şirketi olarak kurulduğu günden bu yana sektörde kalite ve güveni temsil eden profiliyle faaliyetlerini sürdürmektedir. Müşteri gereksinimleri doğrultusunda,

Detaylı

ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com

ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com Faaliyet Alanlarımız PASLANMAZ ÇELİK CAMLI MODEL KORKULUKLAR PASLANMAZ ÇELİK MERDİVEN KORKULUKLARI ÖZÜRLÜ TUTAMAKLARI PASLANMAZ ÇELİK DUVAR TUTAMAĞI ve ÖZÜRLÜ

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ KARİYER GÜNLERİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ KARİYER GÜNLERİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ KARİYER GÜNLERİ 2014 KURUMLARLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ Serkan MENTEŞ Arşiv ile ilgili Kanun, Yönetmelik ve Genelgeler Osmanlı Döneminde Arşiv Günümüzde Kurum Arşivleri Gelecekte

Detaylı

EK-2 Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu

EK-2 Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu Afşin Belediye Başkanlığı Ağaçlandırma, Çevre Temizliği ve Düzenlemesi, Park Düzenlemeleri 30 Kişi Atatürk Parkı Kent Konseyi Binası Seçim Başlangıç Tarihi ve Saati 01.11.2013-15:00 Seçim Bitiş Tarihi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :57 KARAR 57 : Urla Merkez Revizyon İmar Plan Notlarının A- Kentsel Kullanım alanlarındaki koşullar başlığının 5. maddesi Bina derinlikleri en az 7 m. En çok 20 m dir. Ancak site şeklindeki inşaatlarda

Detaylı

Kurumsal. Projeler. İletişim

Kurumsal. Projeler. İletişim Kurumsal Projeler İletişim KURUMSAL HAKKIMIZDA Başarılarla dolu zirve yolculuğuna 1998 yılında ALTINOK İNŞAAT temelimiz güçlü gelenek, hedefimiz mutlu gelecek sloganını ilke edinerek, geleceğe doğru attığı

Detaylı

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. SEÇKİNLERİN TERCİHİ Trabzon un en prestijli rezidans projesi Canbakkal Tower sizlere ayrıcalıklarla dolu yepyeni bir yaşam alanını sunmaya hazırlanıyor. KARADENİZ 2 3 ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. Tarihi yirmi

Detaylı

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Antalya Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesinde; denize 19 km, şehir merkezine 10 km, hastaneye 5 km, havaalanına 20 km mesafede

Detaylı

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ Bu Proje; ALTINDAĞ Belediyesi önderliğinde KURUMSAL YAPI A.Ş. tarafından gerçekleştirilmiştir. iyi düşünülmüş kararlar, doğru atılmış adımlar.. BAŞKENTİN MERKEZİNDE ALTIN

Detaylı

İnşaat, Hafriyat, Gayrimenkul

İnşaat, Hafriyat, Gayrimenkul İnşaat, Hafriyat, Gayrimenkul İÇİNDEKİLER KURUMSAL DERİN KAZILI AVM PROJELERİ KONUT PROJELERİ TAAHHÜT PROJELERİ KIRICILI İŞLER TEMEL HAFRİYATLARI YOL YAPIM İŞLERİ REFERANSLAR 03 05 15 27 37 39 41 44 Dodurga

Detaylı

TEYİT İŞLEMLERİ İSTATİSTİKLERİ

TEYİT İŞLEMLERİ İSTATİSTİKLERİ TEYİT İŞLEMLERİ İSTATİSTİKLERİ DÖNEM 2006 Yılı I. Çeyrek HAZIRLAYAN ONAY İSİM-UNVAN İMZA TARİH Alp SARPAY Araştırmacı 14.04.2006 Yakup KILIÇ Kamu İhale Uzmanı 14.04.2006 Birol TERLEMEZ İstatistik ve Sicil

Detaylı

ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK

ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK DİKKATİNİZE: BURADA SADECE ÖZETİN İLK ÜNİTESİ SİZE ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMİŞTİR. ÖZETİN TAMAMININ KAÇ SAYFA OLDUĞUNU ÜNİTELERİ İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜNDEN GÖREBİLİRSİNİZ. ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK KISA ÖZET

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (ÖNLİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011)

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (ÖNLİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011) PUAN PUAN 2112145 2 0 84,159 90,931 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU Merkez) 2112147 1 0 87,272 87,272 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU Merkez) 2112149 1 0 87,890 87,890 ABANT İZZET

Detaylı

YAPININ BİRİM MALİYETİ (BM) TL/M2 YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI I. SINIF YAPILAR

YAPININ BİRİM MALİYETİ (BM) TL/M2 YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI I. SINIF YAPILAR Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16/7/1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

Avansas Pro ile her zaman kazanın

Avansas Pro ile her zaman kazanın Avansas Pro ile her zaman kazanın Değerli İş Ortağımız; Avansas Pro olarak ofis malzemeleri tedariği konusunda Türkiye ye yepyeni bir soluk getiriyoruz. Birlikte çalıştığımız farklı ölçekteki şirketlerin

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ANKARA DA KONYA KARAYOLU ÜZERİNDE SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMET YAPISI Amaç Ankara Yerleşiminin

Detaylı

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat 1 Poli Yapı 013 yılında kurulmuş olup, güçlü yapısıyla inşaat sektöründe hizmet vermektedir. Her projesinden ailenizin mutluluğunu hedefleyen Poli Yapı, gerçekleştirdiği yapılar ile hayallerinize açılan

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ GENEL BİLGİLER Türkiye Cumhuriyeti nin Başkenti Ankara'nın, Başkent olma vasfını tamamlayıcı ve kendisine layık olan bir Konser Salonu mevcut değildir. Bu eksiklik, kısa zamanda

Detaylı

Evinizden Çıkmak İstemeyeceksiniz...

Evinizden Çıkmak İstemeyeceksiniz... ÖZ SEL MO LU İ N Ş A A T Evinizden Çıkmak İstemeyeceksiniz... CITY www.ozselimogluinsaat.com Hakkımızda Öz Selimoğlu Ltd. Şti. 1963 yılında Mustafa Selimoğlu tarafından kurulmuştur. Şirket ilk başta inşaat

Detaylı

İnovasyon ve Rekabetçilik Operasyonel Programı

İnovasyon ve Rekabetçilik Operasyonel Programı İnovasyon ve Rekabetçilik Operasyonel Programı 2014 2020 İnovasyon ve Rekabetçilik operasyonel programının ana hedefi ekonominin yeniliğe dayalı dinamik ve rekabetçi gelişimine katkıda bulunmaktır. Bunun

Detaylı

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR BP Yapı Merkez Ofis Binası BP Yapı kendi sektöründe kaliteyi misyonu haline getirmiş, kurulduğu günden bu yana yaşama değer katan yapıları inşa eden, yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik alanlar üretmeye

Detaylı

2015 yılı toplam cirosu 154.690.407,82 TL, net karımız ise 16.504.830,83 TL olmuştur.

2015 yılı toplam cirosu 154.690.407,82 TL, net karımız ise 16.504.830,83 TL olmuştur. Sayın Ortaklarımız, 2015 yılı çalışmalarımızın esasını yine ağırlıklı olarak üretim faaliyetleri oluşturmuştur. Yeni bazı ürün çeşitlerinin ilavesi ve mevcut imalat kalemlerinin daha da geliştirilmesi,

Detaylı

İlan No:f-245886-184 Referans No:E-121

İlan No:f-245886-184 Referans No:E-121 Antalya / Alanya Kargıcak Beldesi Denize 50 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık +1,3+1 Ve +1 ile 3+1 Bahçe Çatı Dublex Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 190,000 105 m Antalya / Alanya

Detaylı

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... AZEL Urhan KULE çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... yeşilin huzuruna uzanan mimari tasarım... Sizi başka bir yaşama, AZEL Urhan Kule nin yeşil dünyasına

Detaylı

KARE YAPI SİSTEMLERİ

KARE YAPI SİSTEMLERİ KARE YAPI SİSTEMLERİ TAMAMLANAN PROJELERDEN ÖRNEKLER BAYEGAN HOLDİNG KONFERANS SALONU (İstanbul) İçmimari proje, Akustik düzenleme, Üretim ve uygulama. FORD OTOSAN SEMİNER ve EĞİTİM SALONU (İstanbul) Üretim

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYNA

AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYNA AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. www.aynainsaat.com.tr İÇİNDEKİLER KURULMA HİKAYEMİZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ KALİTE ANLAYIŞIMIZ FALİYET ALANLARIMIZ UYGULAMA ALANLARIMIZ DEVAM

Detaylı

x14 cm ,5x12 cm x80 cm x80 cm ,5x6 cm. KM x80 cm.

x14 cm ,5x12 cm x80 cm x80 cm ,5x6 cm. KM x80 cm. 1983 2016 1023 19527 24x14 cm. 18114 3,5x6 cm. 18217 5,5x12 cm. 12654 11x80 cm. 121220 77x80 cm. 1038 KM-03111 120x80 cm. 85 1041 19039 Ø 13 cm. 19806 B:14,5 H:9 D:4,5 cm. 35001 39x55,5 cm. 18206 6x16

Detaylı

VİZYONUMUZ MİZYONUMUZ

VİZYONUMUZ MİZYONUMUZ FİBERFORM PRECAST Türkiye'nin önde gelen dış cephe kaplama firmalarından biri olup, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak birçok projenin tamamlanmasında büyük pay sahibi, teknik personelleri

Detaylı

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans)

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Lisans) 310010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 2 2 0 79,58141 83,64956 310020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (ADIYAMAN / MERKEZ - Merkez) 3 3 0 81,63965 88,62788 310030001 ADNAN

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

cengiz mekanik Mekanik Tesisat Proje ve Taahhüt

cengiz mekanik Mekanik Tesisat Proje ve Taahhüt cengiz mekanik Mekanik Tesisat Proje ve Taahhüt Barış mah. Belediye cad. Ginza Lavinya Park No: 30 A blok k:9 d:72 Beylikdüzü / İSTANBUL tel: 0212.9393166 fax : 0212.9393101 info@cengizmekanik.com.tr güncelleme

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

info@blkmimarlik.com www.blkmimarlik.com

info@blkmimarlik.com www.blkmimarlik.com info@blkmimarlik.com www.blkmimarlik.com Bulkan Yalçınkaya 1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun olduktan sonra Karapınar Mimarlık Atölyesi,Mimarlar Proje Bürosu ve Arketipo

Detaylı

SANDWICH PANELLER SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ TEKNİK ÖZELLİKLER:

SANDWICH PANELLER SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ TEKNİK ÖZELLİKLER: SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

2014-Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar

2014-Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar 106510001 ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ / KAYSERİ 3 0 83,89214 85,94417 900510001 ADALET BAKANLIĞI / ANKARA 11 0 85,05904 88,40501 100210001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ / ADIYAMAN 1 0 82,56837 82,56837 100310001

Detaylı

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... HAKKIMIZDA Ülkü Üstün Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak, müşterilerimizin tercihleri, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda modern inşaat teknikleri,

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

2015 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI (2015 TD) 2. DÖNEM (KAYS 6. DÖNEM) FAALİYET DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2015 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI (2015 TD) 2. DÖNEM (KAYS 6. DÖNEM) FAALİYET DEĞERLENDİRME SONUÇLARI 1 / 6 1 TR33/15/2015 TD/0073 Pazarlar Kaymakamlığı Proje Yazma ve Yürütme Pazarlar Kütahya Başarılı Asil-1 2 TR33/15/2015 TD/0075 Küresel Araştırma Düşünce Merkezi Derneği 3 TR33/15/2015 TD/0038 Kütahya

Detaylı

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1 Ş E H R İ N Ritmi D E Ğ İ Ş İ Y O R 1 SİZİN KADAR EŞSİZ SİZİN KADAR BenzersİZ 2 30 yıl önce başladı yolculuğumuz Heyecan dolu kalbimiz, girişimci ruhumuz, hayata ve insana olan sevgimizle Estetiğin kaliteyle

Detaylı

Bankacılar, borsacılar, sigortacılar tasarruflarını ve yatırımlarını konutta da değerlendirirler. İstanbul da ortalama bir 3+1 veya 4+1 daire beyaz yakalı bir çiftin geçmiş 10 yılda yaptığı birikimler

Detaylı

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK Rekor Mobilya, mobilya sektöründeki elli yılı aşkın tecrübesiyle kurumsallaşmasını tamamlayarak Türk mobilya sektörünün en önemli yapı taşlarından biri olmayı hedefleyen modüler bir markadır. Her Zevke

Detaylı

Örnek ISO 9001 Organizasyon El Kitabı

Örnek ISO 9001 Organizasyon El Kitabı Sayfa No 1/6 Örnek ISO 9001 Organizasyon El Kitabı REVİZYON TARİHİ : 01.11.20.. REVİZYON NO : 0 KOPYA NO : İZİNSİZ KOPYALANMASI VE DAĞITILMASI YASAKTIR. Sayfa No 2/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, Kalite

Detaylı

Hayalleriniz gerçek olsun...

Hayalleriniz gerçek olsun... www.artysteel.com Hayalleriniz gerçek olsun... HAKKIMIZDA Arty Steel Hakkında Arty Steel Hafif Çelik Yapı Sistemleri, çelik konstrüksiyon yapıların panel sistemini ve projelerinizin anahtar teslim inşaasını

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

CelluBor a ait Deney ve Raporlarımız : *. Bakteri ve Mantar Testi Raporu *. Isıl Direnç Katsayı Test Raporu *. Yangın Yalıtım Testi Raporu *. Akustik Uygulamalar İçin Hava Akış Direnci Tayini *. Ses (

Detaylı

www.sidoorsa.com kapıdaki çözüm

www.sidoorsa.com kapıdaki çözüm www.sidoorsa.com 2013 kapıdaki çözüm sonsuza kadar... Sidoorsa masif kapı üretim düşüncemiz, ülkemizde eksik olduğuna inandığımız mobilya kapı ihtiyacının giderilmesi amacıyla ortaya çıktı. Bugüne kadar

Detaylı

Perakende Sektöründe Dijital Çözümler. AVM, Mağaza, Sinema, Showroom ve Marketlere Özel Kiosk ve Digital Signage Çözümleri

Perakende Sektöründe Dijital Çözümler. AVM, Mağaza, Sinema, Showroom ve Marketlere Özel Kiosk ve Digital Signage Çözümleri Perakende Sektöründe Dijital Çözümler AVM, Mağaza, Sinema, Showroom ve Marketlere Özel Kiosk ve Digital Signage Çözümleri Müşterilerinize her zamankinden daha yakınsınız Kiosk İnnova nın yenilikçi kiosk

Detaylı

esign peyzaj mimarlığı-kentsel tasarım-mimarlık

esign peyzaj mimarlığı-kentsel tasarım-mimarlık esign peyzaj mimarlığı-kentsel tasarım-mimarlık Çağdaş mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj mimarlığı alanında öncü ve yenilikçi bir yaklaşımla farklı ölçekteki mekânları yaşanabilirlik açısından doğayla

Detaylı

Saygılarımızla, A.Şevki OMAĞ

Saygılarımızla, A.Şevki OMAĞ Moda Caddesi No:180 K.2 D.9 81300 Kadıköy/İstanbul Telefon: +90 216 3467726 Fax: +90 216 3491957 Şirketimiz ŞÖN Mühendislik Mimarlık ve Dekorasyon Ltd. Şirketi adıyla 1989 yılında kurulmuştur. Şirketimizin

Detaylı

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından:

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: 2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2004-2005-2006-2007 YILI

Detaylı

Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir.

Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir. Kapı Koleksiyonu Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir. Elit Kapı Serisi Elit Kapı Serisi 4 5 DE0001 DE0003 DE0002 DE0004 6 Klasik Kapı Serisi Klasik Kapı Serisi 7 DK0004

Detaylı

Model ERP Tedarik Zinciri Yönetimi. Satınalma Yönetimi

Model ERP Tedarik Zinciri Yönetimi. Satınalma Yönetimi Günümüzde rekabet avantajı elde etmek için bilişim teknolojilerinden maksimum oranda faydalanmak gerekiyor. Model ERP çözümü, birçok sektörün ortak aklını temsil eden, açık kaynak kodlu, %80 hazır işleyişlerin

Detaylı

Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya

Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 99,000 113 m2 Antalya / Alanya Oda Sayısı : 2 Ertuğrul Artut

Detaylı