PROKART 2011 TANITIM DOSYASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROKART 2011 TANITIM DOSYASI"

Transkript

1 PROKART 2011 TANITIM DOSYASI

2 PROKART ve ENDURANCE NEDİR? Prokart, her yaştan ve cinsiyetten otomobil sporu severlerin yapabileceği karting sporunun genel adıdır. Tüm dünyada çok popüler olan Prokart, 2005 yılından beri Türkiye de de düzenlenmektedir. Prokart ın ana formatı endurance (dayanıklılık) türü yarışlardır. Endurance, takımlar halinde belli bir zaman içerisinde en fazla turu tamamlamak amacıyla yapılan otomobil yarışlarına verilen genel isimdir. Dünyadaki en bilinen örneği Le Mans 24 Saat yarışlarıdır. Kartingde de 2 saatten 24 saate kadar süren versiyonları yapılmaktadır.

3 İSTANBUL ENDURANCE CUP 2005 yılında başlayan İstanbul Endurance Cup, Türkiye nin ilk ve tek resmi karting endurance şampiyonasıdır. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu nun (TOSFED) onayıyla İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü (İKOK) tarafından düzenlenmektedir.

4 PROKART IN TEMSİL ETTİĞİ DEĞERLER DAYANIKLILIK DAYANIŞMA MÜKEMMELLİK TAKIM ÇALIŞMASI KURALLARA UYUM YETENEK STRATEJİ GELİŞTİRME SPORTMENLİK KONSANTRASYON TAKTİKLER HIZ TEKNOLOJİ EĞİTİM DEVAMLILIK YARDIMLAŞMA

5 İSTANBUL KARTİNG VE OTOMOBİL KULÜBÜ 2005 yılından beri Prokart yarışlarına katılan kartingseverler tarafından 2010 yılında kurulan, TOSFED e bağlı olarak İstanbul Endurance Cup şampiyonasını düzenleyen, Türkiye nin en genç ve dinamik otomobil sporları kulübüdür.

6 YARIŞ FORMATI İstanbul Endurance Cup her biri 6 saat süren 8 yarıştan oluşmaktadır. Her yarışta alınan derecelere göre takımlar puan kazanmakta, sezon sonunda en çok puan alan takım şampiyon olmaktadır. Yarış esnasında takımlar istedikleri aralıklarla sürücü değiştirerek, benzin ikmali yaparak ve gerektiğinde mekanik servis alarak yarışırlar.

7 KATILIMCI PROFİLİ Eğitim durumu: %81 üniversite mezunu, %15 öğrenci Yaş ortalaması: 32 (en küçük 12, en yüksek 54) % yaş grubu, % yaş grubunda Meslek: %56 profesyonel yönetici, %25 iş sahibi, %15 öğrenci Cinsiyet: %94 erkek, %6kadın %95 en az bir yabancı dil bilen %11 2 den fazla yabancı dil bilen

8 PİSTLER, GARAJ VE SERVİS Prokart yarışları İstanbul Autodrom, İzmit Körfez, İzmir Pınarbaşı, Bursa Nilüfer, Çorum ve Akyazı karting yarış pistlerinde yapılmaktadır. Prokart garajı Autodrom İstanbul tesislerindedir. Mekanik servis de Autodrom tarafından Prokart garajında verilmektedir. Mekanik servis antrenmanları, yarış hazırlığını ve yarışları kapsamaktadır.

9 EĞİTİM ve ANTRENMANLAR Prokart a ilk defa katılan takım ve pilotlara İKOK Karting Academy tarafından Autodrom pistinde temel yarış eğitimi verilir. Prokart a katılan tüm takımların sezon boyu her Cumartesi günü saatleri arasında Autodrom pistinde ücretsiz antrenman hakkı vardır. Ayrıca her yarıştan bir gün önce 3 saatlik ücretsiz antrenman hakkı bulunmaktadır.

10 YARIŞ YÖNETİMİ Yarışlar İKOK tarafından hazırlanan ve TOSFED tarafından onaylanan Karting Dayanıklılık Talimatı ve her yarış öncesi hazırlanan yarışma yönetmeliği doğrultusunda yapılır. Her yarışta TOSFED tarafından atanan 3 yarışma komiseri, 1 ASN gözlemcisi, 1 yarışma direktörü, 2 yarışma direktör yardımcısı, 1 teknik kontrol sorumlusu ve 24 gözetmen görev yapar. Yarışlarda FIA-CIK ve TOSFED kuralları uygulanır.

11 KIYAFET ve LİSANSLAR Tüm yarışmacıların karting dayanıklılık talimatında belirtilen özelliklerde tulum, kask, ayakkabı ve eldivenle yarışmaları mecburidir. Yarışmacılar ayrıca kaburgalık, boyunluk gibi koruyucu donanımları da kullanabilirler. Tüm yarışmacılar sezon başında TOSFED den birer sürücü lisansı ile takımları adına tek bir yarışmacı lisansı almak zorundadır.

12 2010 SEZONUNDA MEDYA GÖRÜNÜRLÜĞÜ 2010 YAKLAŞIK REKLAM EŞDEĞERİ: $

13 ÇIKILAN TV PROGRAMLARI Show TV sabah haberleri, (7 18 ) + (1 26 ) Show TV ana haber bülteni (3 33 ) + (11 ) Habertürk ana haber bülteni (1 50 ) Samanyolu TV (5 26 ) ATV spor haberleri (2 02 ) Fox TV sabah programı (9 31 ) Skyturk spor haberleri (55 ) TRT sabah haberleri, ana haber bülteni (11 09 ) Sports TV ana haberler, Motorsports programı (40 ) Spormax Haber (1 18 ) Önemli not: Çıkılan tüm TV programları prokart.tv ve ikok.org.tr sitelerinde izlenebilir.

14 NAKLEN YAYIN 2010 sezonunun son ayak yarışı 27 Kasım Cumartesi günü Prokart TV den 8 saat süreyle naklen canlı olarak yayınlandı Yayında 4 ü pistte, 1 i stüdyoda 5 kamera kullanıldı Yayın 2 kişi tarafından sunuldu, 3 Prokart yorumcusu zaman zaman katılarak yorum yaptılar Yarışan tüm takımların takım direktörleri ve bazı pilotlarıyla röportajlar yapıldı Araçtan yeni inen pilotlarla sıcak röportajlar gerçekleştirildi Prokart TV, prokart.org, ikok.org.tr, rallimerkezi.com ve kartingtr.com adreslerinden 8 saat kesintisiz canlı yayın yaptı. Prokart canlı yayını Türkiye otomobil sporları tarihinde ilk defa gerçekleştirilen bir etkinlik oldu Önemli not: Naklen yayın özet görüntüleri prokart.tv adresinde izlenebilir.

15 YER ALINAN İNTERNET SİTELERİ FORS TV özel tanıtım filmi ve yayını Hürriyet Hürriyet Almanya Tosfed Stargazete Kralspor Ensonhaber Ralli Merkezi İnternet Spor Ajans Spor TSYD sitesi Webhaber Erkekadamızbiz Haberler Tuzla Ekspres Ospor Yeni haberler Gazte24 Habergeç Son dakika Yurt gündemi Günlük haberim Haberhit Arabam Tuzla Haber Maçkolik

16 YER ALINAN İNTERNET SİTELERİ Modifiyetuning.net Tuningtr.net Gazete5.com Spordasondakika.com Htspor.com Showtv.net Haberler.com Haberhit.com Gggmedya.com Tarafsizhaber.com Gunlukhaberim.com Webhaber.com Memlekethaber.com

17 YER ALINAN YAZILI BASIN Oto Haber Cumhuriyet Sabah Milliyet

18 ORGANİZASYONA AİT SİTELER PROKART.ORG PROKART.TV İKOK.ORG.TR FACEBOOK/İSTANBULENDURANCECUPNBULENDURANCECUP

19 PROKART 2011 SEZONU

20 2011 SEZONU Prokart 2011 sezonunda 8 yarış olacak. Sezon Nisan-Haziran ve Eylül-Kasım olarak 2 yarıdan oluşuyor. Her yarıda 4 er yarış olacak sezonu yarışları İstanbul Autodrom, İzmit Körfez, İzmir Pınarbaşı ve Sakarya Akyazı pistlerinde yapılacak. Yarış takvimi ve pistler Ocak ayında TOSFED tarafından açıklanacak. Prokart 2011 sezonuna 15 takımın katılması bekleniyor. Kayıtlar Ocak ayında açılacak.

21 İSTANBUL AUTODROM, TUZLA İSTANBUL AUTODROM, TUZLA İZMİT KÖRFEZ PİSTİ İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ

22 YARIŞ PARTİLERİ* Prokart 2011 sezonunda yapılacak 8 yarışın 2 sinde (1 ilk yarı, 1 ikinci yarı) gençlere yönelik bir açıkhava partisi yapılacak. Partide tanınmış dj ler, bir ünlü şarkıcının konseri ve radyo dj lerinin performansları izlenecek. Açıkhava partisi yarış alanının yanında yapılacak ve yarıştan 2 saat önce başlayacak, yarış bittikten 2 saat sonra sona erecek. (toplam 10 saat) Bu süre zarfında müzik haricinde Playstation terminallerinde yarış oyunları vb gibi yan aktivitelerle gelenlerin maksimum eğlenmesi sağlanacak. PS turnuvalarında derece yapanlara da özel ödüller verilecek. Etkinlik alanında özel yiyecek içecek alanları, tribünler olacak. Biletler Biletix üzerinden satılacak. Güvenlik özel uzman bir firma tarafından sağlanacak. Parti duyuruları radyo sponsoru tarafından yapılacak. * Sponsorluk çalışmaları neticesinde kesinleşecektir.

23

24 2011 SEZON PROGRAMI NİSAN MAYIS HAZİRAN EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Basın toplantısı/lansman (TSYD Levent) 1.Ayak yarışı (İstanbul) 2.Ayak yarışı (Körfez) 3.Ayak yarışı ve parti (İstanbul) 4.Ayak yarışı (Körfez) 5.Ayak yarışı (Akyazı) 6.Ayak yarışı ve parti (İstanbul) 7.Ayak yarışı ve parti (İzmir) 8.Ayak yarışı (İstanbul) Sezon sonu partisi ve ödül töreni

25

26 KATEGORİLER 2011 sezonunda aşağıdaki kategorilerin olması planlanmaktadır: Genel Klasman kategorisi Markalar kategorisi Kurumsal kategori Yeni takımlar kategorisi Genel klasman dışındaki kategorilerin açılabilmesi için en az 3 er takımın kategoriye kayıt yaptırması gereklidir. Markalar ve Kurumsal kategori için ilave bir katılım ücreti olacaktır. Bu konudaki nihai karar İKOK tarafından şampiyona öncesinde verilecektir.

27 ÖDÜLLER Prokart 2011 sezonunda genel klasmanda ilk 3 e giren takımlara ödül verilmesini planlamaktadır. Verilecek ödüller şampiyona sponsorluk çalışmalarının neticesine göre belirlenecektir. Ödüller şampiyona başlamadan önce duyurulacaktır.

28 CANLI YAYIN İKOK 2011 sezonu yarışlarının tamamını Prokart TV den naklen canlı olarak yayınlamayı planlamaktadır. Canlı yayınların kaç yarışta yapılabileceği organizasyonun sponsorluk çalışmalarının neticesine göre netleşecektir. Sponsorluk imkanı olmadığı takdirde IKOK en az 1 yarışı naklen yayınlamayı hedeflemektedir.

29 2011 TANITIM FAALİYETLERİ

30 2011 MEDYA TANITIMLARI Basın bültenleri her yarış öncesi ve sonrasında İKOK medya merkezi, TSYD ve Anadolu Ajansı aracılığıyla tüm medya kuruluşlarına gönderilecek Ulusal TV kanallarında canlı yayınlara çıkılacak Yarış görüntüleri haber olarak ulusal kanalların haber bültenlerinde (ana haber, spor haberleri ve sabah haberleri) yayınlanacak Her yarış öncesi hafta Prokart radyo sponsorunda yarış duyuruları reklam spotları halinde ve spor haberlerinde yayınlanacak Prokart ve İKOK siteleri sürekli güncel olarak haberleri verecek CEBİT, İK ve benzeri fuarlara katılınacak

31 2011 DE YER ALINACAK TV KANALLARI GENEL KANALLAR SHOW TV ATV FOX TV TRT SAMANYOLU TV STAR TV HABER VE SPOR KANALLARI HABERTÜRK SKYTURK NTV / NTV SPOR CNN TURK FORS TV SPORMAX SPORTS TV TRT SPOR

32 2011 DE YER ALINACAK GAZETE, DERGİ VE RADYOLAR MİLLİYET SABAH AKŞAM OTO HABER BASIN POWER FM RADYO SPOR RADYO

33 KATILIM ALTERNATIFLERI

34 TAKIM OLARAK KATILIM En az 2 kişiden oluşan takımlar Prokart a katılabilirler. İdeal takım büyüklüğü sayısı 4 kişidir. Takımın teknik şartname ve TOSFED talimatında belirtilen tipte bir araca sahip olması gerekmektedir. Araçlarda şasi serbesttir. Motor Honda GX390 Sport kullanılmaktadır. Tüm işletme maliyetleri takıma aittir. Araç Prokart garajında duracaktır. Mekanik servis organizasyon tarafından verilir. Takım aracın üstünde organizasyona ait bölümler haricinde istediği logo ve desenleri kullanabilir. Takım numara ve ismini kendi belirler.

35 KURUMSAL TAKIMLAR Prokart ta kişiler tarafından kurulmuş takımların dışında kurumsal takımlar da mücadele etmektedir. Kurumsal takımlar şirketlerin kendi çalışanları arasından seçtikleri yarışmacılarla kurulan takımlardır. Kurumsal takımlar diğer takımlarla aynı şartlara sahiptir. Kurumsal takımlar tüm harcamaları karşılığında fatura alabilmekte ve bu harcamalarının %100 ünü vergi hesaplamasında gider olarak gösterebilmektedirler.

36 BİREYSEL KATILIM Takım kuramayan bireysel yarışmacılar İKOK tarafından kurulan takımlara dahil edilirler. Takımlar 5 kişiden oluşur. İKOK ayrıca 1 kişi ilave etme hakkına sahiptir. Bireysel katılımcılara sezon boyunca kullanacakları araç verilir. İşletme giderleri takım tarafından karşılanır. Organizasyon takıma sponsor bulursa işletme maliyetlerini organizasyon karşılar. Araç Prokart garajında muhafaza edilir. Mekanik servis organizasyon tarafından verilir. Organizasyon takım ismini ve numarasını belirleme hakkına sahiptir. Organizasyon bunu yapmadığı takdirde takım kendi belirler. Araç üzerinde organizasyonun belirleyeceği logo ve desenler yer alır. Takım sezon sonuna kadar her Cumartesi ücretsiz antrenman hakkından faydalanır.

37 KİRALAMA Aracı olmayan takımlar İKOK dan sezonluk araç kiralayabilirler. Kiralama ücretine yarış katılımları, mekanik servis ve garaj dahildir. İşletme giderleri takım tarafından karşılanır. Takımlar isimlerini ve numaralarını belirlemekte serbesttir. Araç ve tulumların üstünde organizasyonun izin verdiği alanlarda istediği logo ve deseni kullanabilir. Sezon boyu her Cumartesi ücretsiz antrenmanlardan faydalanırlar. Araçları Prokart garajında muhafaza edilir. Mekanik servis organizasyon tarafından verilir.

38 KATILIM ÜCRETLERİ

39 KATILIM ÜCRETLERİ Katılım alternatifleri Fiyata dahil olanlar Fiyatlar TL* Takım olarak katılım/takım Yarışlar, antrenmanlar, servis 12,000 Bireysel katılım/kişi Araç, yarışlar, antrenmanlar, servis, garaj 3,000 Bireysel katılım depozito/kişi 250 Kiralama/takım Araç, yarışlar, antrenmanlar, servis, garaj 17,500 Kiralama depozito/takım 1,500 * KDV hariçtir.

40 DİĞER HARCAMALAR KONU İÇERİK TAHMİNİ FİYAT TL Garaj Sezonluk garaj ücreti 1,250* Yeni araç Mach1Kart FIA9 Sport full 12, El araç Tahminidir 9,500 Yedek parça Sezonluk tahmini harcama 2,000 Lastik Sezonluk tahmini harcama 1,000 Lisanslar Pilot lisansları 75 Lisanslar Takım lisansı 50 Yarış benzinleri 8 yarış 1,400 Deplasman 1 deplasman tahmini 1,200 * KDV hariçtir.

41 FATURALAMA VE VERGİDEN DÜŞME İKOK tüm takımlara katılım ücretleri karşılığında fatura vermektedir. Şampiyona öncesinde tüm takımlarla İKOK arasında katılım şartlarını içeren resmi bir sözleşme imzalanacaktır. Sponsor şirketler ve kurumsal takım sahibi şirketler katılım bedellerinin %100 ünü vergi hesaplamasında gider olarak gösterebilmektedir. Otomobil sporları sponsorluk çalışmalarında devlet tarafından öncelikli 3 spordan biri kabul edilmektedir. Sporumuz amatör spor kategorisinde olduğundan sponsorluk yasası doğrultusunda yapılan harcamalar vergiden düşülebilmektedir.

42 İLETİŞİM İSTANBUL KARTİNG VE OTOMOBİL KULÜBÜ Merkez: Söğütlüçeşme cad. Aliye Kadın Han No:186/12 Kadıköy-İstanbul Garaj: Autodrom Tesisleri, Atatürk cad. No:5 Orhanlı, Tuzla-İstanbul

PROKART 2011 SPONSORLUK DOSYASI

PROKART 2011 SPONSORLUK DOSYASI PROKART 2011 SPONSORLUK DOSYASI PROKART veendurance NEDİR? Prokart, her yaştan ve cinsiyetten otomobil sporu severlerin yapabileceği karting sporunun genel adıdır. Tüm dünyada çok popüler olan Prokart,

Detaylı

2012 Sponsorluk Sunumu

2012 Sponsorluk Sunumu 2012 Sponsorluk Sunumu Kimdir? 2008 yılında Türkiye de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye nin yurt dışında tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Borusan Otomotiv tarafından kurulmuştur. Türkiye dışında;

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek?

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek? BİLGİLENDİRME ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek? Rotax Max Challenge 2017 sezonunda ilk kez bağımsız bir şampiyona olarak yapılacak. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Karting

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 6. AYAK YARIŞMASI TARİH: 11 EKİM 2014 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 6. AYAK YARIŞMASI TARİH: 11 EKİM 2014 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 6. AYAK YARIŞMASI TARİH: 11 EKİM 2014 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2014 / 0810 İKDB.6 ASN Onay Tarihi: 09 / 10 /2014 ORGANİZATÖR:

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015 / 2207 İKDBMY.2 ASN Onay Tarihi: 04 / 08 /2015

Detaylı

2011 Sponsorluk Sunumu

2011 Sponsorluk Sunumu 2011 Sponsorluk Sunumu Kimdir? 2008 yılında Türkiye de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye nin yurt dışında tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Borusan Otomotiv tarafından kurulmuştur. Türkiye dışında;

Detaylı

Türkiye Karting Şampiyonası. 6. Yarışı EKİM 2017 EK KURALLAR. ASN Onay No: ASN Onay Tarihi:

Türkiye Karting Şampiyonası. 6. Yarışı EKİM 2017 EK KURALLAR. ASN Onay No: ASN Onay Tarihi: Türkiye Karting Şampiyonası 6. Yarışı 07-08 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN Onay No ASN Onay Tarihi 1 1) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 29 Eylül 2017 Cuma 0900 Kayıtların açılması 29 Eylül 2017 Cuma 0900

Detaylı

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015 /0209 İKDBMY.04 ASN Onay Tarihi: 14 / 09 /2015

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015/0605-İKDBMY.01 ASN Onay Tarihi: 15/ 05 /2015 ORGANİZATÖR:

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 19-20 TEMMUZ 2014 YER: İZMİR PARK PİSTİ, İZMİR

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 19-20 TEMMUZ 2014 YER: İZMİR PARK PİSTİ, İZMİR İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 19-20 TEMMUZ 2014 YER: İZMİR PARK PİSTİ, İZMİR EK KURALLAR ASN Onay No: 2014 / 1407 İKDB.4 ASN Onay Tarihi: 16 / 07 /2014 ORGANİZATÖR:

Detaylı

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED)

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED) ASN Onay No : 2016/2005-TKS.3 ASN Onay Tarihi : 20/05/2016 1 1 ) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların açılması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların Kapanması

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH : 24-25 MAYIS 2013 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH : 24-25 MAYIS 2013 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH : 24-25 MAYIS 2013 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2014 / 2005 İKDB.1 ASN Onay Tarihi: 20 / 05 /2014 ORGANİZATÖR:

Detaylı

2010 Sponsorluk Sunumu

2010 Sponsorluk Sunumu 2010 Sponsorluk Sunumu Kimdir? Borusan Otomotiv tarafından, Türkiye de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye nin yurtdışında tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 2008 yılında kurulmuştur. Ülkemizin, otomobil

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE 2014 SPORTİF YÖNETMELİK

ROTAX MAX CHALLENGE 2014 SPORTİF YÖNETMELİK ROTAX MAX CHALLENGE 2014 SPORTİF YÖNETMELİK 1. GENEL BİLGİLER ROTAX MAX CHALLENGE (RMC), ROTAX ve yetkili distribütörleri tarafından organize edilmektedir. İlgili tüm taraflar (FIA, CIK-FIA, ASN, Organizatörler,

Detaylı

SAYGILI RULMAN KIŞ KUPASI 3.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 19 Ocak 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

SAYGILI RULMAN KIŞ KUPASI 3.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 19 Ocak 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti SAYGILI RULMAN KIŞ KUPASI 3.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 19 Ocak 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014 / 1401 İKP.1 ASN ONAY TARİHİ: 16 OCAK 2014 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI 23 Haziran 2018 ORGANİZATÖR KULÜP: KOCAELİ KARTİNG KULÜBÜ ASN Onay No: 03TKŞ/07062018 ASN Onay Tarihi: 07/06/2018 1) ORGANİZASYON Türkiye Karting Şampiyonası

Detaylı

TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 01 02 Haziran 2013 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ ASN NO : ASN ONAY TARİHİ : ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI KULÜBÜ 1 ) PROGRAM

Detaylı

2018 Sezonu Sponsorluk Dosyası Batı Yıldırım

2018 Sezonu Sponsorluk Dosyası Batı Yıldırım 2018 Sezonu Sponsorluk Dosyası Batı Yıldırım Karting Sporcusu Batı Yıldırım 2008 yılının Haziran ayında İstanbul da doğdu Arabalara olan merakı; 3 yaşında araba markalarını logolarından tanıması ile ailesi

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 12 EKİM 2013 YER: İZMİR PARK ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 12 EKİM 2013 YER: İZMİR PARK ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 12 EKİM 2013 YER: İZMİR PARK ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2013 / 0710 İKDB.4 ASN Onay Tarihi: 07 / 09 /2013 ORGANİZATÖR:

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 /1405 RMC2 ASN Onay Tarihi: 14 / 05 /2012 ORGANİZATÖR: 1 1. YARIŞMA PROGRAMI

Detaylı

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: 04 Mayıs 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: 04 Mayıs 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR Tarih: 04 Mayıs 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2014/ 2504/ -TPK.02 ASN ONAY TARİHİ :25 Nisan 2014 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi

Detaylı

Kart10 Racing Team 2011. Kart10 Racing Team. Sponsorluk Dosyası 1 / 17

Kart10 Racing Team 2011. Kart10 Racing Team. Sponsorluk Dosyası 1 / 17 Kart10 Racing Team Sponsorluk Dosyası 1 / 17 İçindekiler 1. Prokart 2011... 3 2. Aroma Kart10 Racing... 4 3. 2011 Sezonu Kapsamında Sponsorluk... 5 a.mini Sponsorluk... 5 b.yan Sponsorluk (lastik)... 6

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 12-13-14 NİSAN 2013 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ ASN NO ; 2013/0204-TPŞ.1 ASN ONAY TARİHİ : 02/ 04 / 2013 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

Türkiye Karting Şampiyonası

Türkiye Karting Şampiyonası Türkiye Karting Şampiyonası 2. Yarışı 27-28 Mayıs 2017 EK KURALLAR ASN Onay No: 2017/2205 TKŞ2 1) PROGRAM ASN Onay Tarihi: 22/05/2017 Ek Kuralların yayınlanması Kayıtların açılması Kayıtların Kapanması

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

FORD MOTORSPORT TURKEY

FORD MOTORSPORT TURKEY FORD MOTORSPORT TURKEY 2017 FIESTA RALLY CUP YÖNETMELİĞİ Giriş 15 eşit otomobilin tek marka kupası şemsiyesi altında yarıştığı 1999 yılında başlayan Ford Ka Rally Challenge ve 2006 yılında başlayan Castrol

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI 1. Koç Spor Fest Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası 28 Şubat - 4 Mart 2018 tarihleri arasında Koç Holding

Detaylı

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/0110-İBK1. ASN ONAY TARİHİ: 01 Ekim 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi 2-ORGANİZASYON

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞI ve ROTAX MAX CHALLENGE 4. AYAK YARIŞI TARİH: 14 EYLÜL 2014 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ, KOCAELİ

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞI ve ROTAX MAX CHALLENGE 4. AYAK YARIŞI TARİH: 14 EYLÜL 2014 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ, KOCAELİ İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞI ve ROTAX MAX CHALLENGE 4. AYAK YARIŞI TARİH: 14 EYLÜL 2014 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ, KOCAELİ EK KURALLAR ASN Onay No: 2014 / 0809 İKDB.5 ASN Onay

Detaylı

GÖZLEMCİ RAPORU. Cumhuriyet Rallisi 2012 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU KATSAYI:

GÖZLEMCİ RAPORU. Cumhuriyet Rallisi 2012 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU KATSAYI: TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU Cumhuriyet Rallisi 01 KLÂSİK OTOMOBİL 06-07 Ekim 01 ORGANİZATOR: KATSAYI: KLÂSİK OTOMOBİL KULÜBÜ GÖZLEMCİ: ŞEVKİ GÖKERMAN ATAMA NO: 01 / 1709 - CMR.3

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 7.AYAK EK KURALLARI Kasım 2018 ORGANİZATÖR : TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 7.AYAK EK KURALLARI Kasım 2018 ORGANİZATÖR : TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 7.AYAK EK KURALLARI 10 11 Kasım 2018 ORGANİZATÖR : TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN Onay No: 07TKŞ/311018 ASN Onay Tarihi: 31/10/2018 1) ORGANİZASYON Türkiye Karting

Detaylı

Futbol yeşil sahadan yarış pistlerine iniyor!

Futbol yeşil sahadan yarış pistlerine iniyor! Futbol yeşil sahadan yarış pistlerine iniyor! Vizyon Türkiye de ilk defa tüm Süper Lig futbol kulüplerini ayný sportif rekabet ortamýnda bir araya getirmek Otolig: Bir Yarıştan Fazlasý Otolig, Türkiye

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI EK KURALLAR SAKARYA AKYAZI PİSTİ 30-31 AĞUSTOS 2104 ASN NO : 2014/2208-TKŞ.4 ASN ONAY TARİHİ : 22.08.2014 1 ) PROGRAM Yönetmeliğin TOSFED e ulaşması 14 Temmuz

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 20-22 TEMMUZ 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 20-22 TEMMUZ 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 20-22 TEMMUZ 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 / 1607 RMC.4 ASN Onay Tarihi: 16 / 07 /2012 ORGANİZATÖR: (İKOK) 1 1. YARIŞMA

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ 24-25 MAYIS 2104 ORGANİZATÖR: ASN NO: 2014/2005-TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ: 20 Mayıs 2014 1 ) PROGRAM Yönetmeliğin TOSFED e ulaşması

Detaylı

İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR. Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar. Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01

İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR. Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar. Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01 İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01 ASN ONAY TARİHİ: 28 Aralık 2014 İÇİNDEKİLER 1- PROGRAM

Detaylı

TOSFED PİST KUPASI 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: O5- Nisan 2014 C.tesi Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

TOSFED PİST KUPASI 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: O5- Nisan 2014 C.tesi Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti TOSFED PİST KUPASI 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR Tarih: O5- Nisan 2014 C.tesi Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2014 / 1703 TPK.01 ASN ONAY TARİHİ :21 Mart 2014 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR Tarih: 18-19 Nisan 2015 Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti TOSFED ONAY NO:2015/1004-TPŞ.01 TOSFED ONAY TARİHİ:14 NİSAN 2015 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMASI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMASI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMASI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 09 10 Kasım 2013 Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013 / 0511 TPŞ.6 ASN ONAY TARİHİ: 08 Kasım 2013 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 8. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 06 Kasım 2010 İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO: 2010/0111 - TKŞ.8 ASN ONAY TARİHİ: 01 Kasım 2010

Detaylı

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/0110-İBK1. ASN ONAY TARİHİ: 01 Ekim 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi 2-ORGANİZASYON

Detaylı

TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 19-20 Mayıs 2012 KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO : 2012 / 0805 TKŞ.2 ASN ONAY TARİHİ : 14 MAYIS

Detaylı

2016 İNTERCİTY KUPASI EK KURALLARI

2016 İNTERCİTY KUPASI EK KURALLARI 2016 İNTERCİTY KUPASI EK KURALLARI TOSFED Onay Numarası : İKTM - 16 TOSFED Onay Tarihi : 07.01.2016 Revize 1.ORGANİZASYON 1.1 Tarif 1.2 Adresler ve Resmi İlan Yerleri 1.3 Organizasyon Komitesi 1.4 Yarışma

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 9. ve 10. AYAK YARIŞMASI TARİH : 01-02 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 9. ve 10. AYAK YARIŞMASI TARİH : 01-02 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 9. ve 10. AYAK YARIŞMASI TARİH : 01-02 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 / 1408 RMC.5 ASN Onay Tarihi: 14 / 08 /2012 ORGANİZATÖR: (İKOK) 1

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR Tarih: 05-06 Nisan 2014 Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2014 / 1703 TPŞ.01 ASN ONAY TARİHİ :21 Mart 2014 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Bursa Yarışı Ek Kuralları AĞUSTOS 2018

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Bursa Yarışı Ek Kuralları AĞUSTOS 2018 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ 11-12 Ağustos 2018 EK KURALLAR TOSFED Sportif Onay No : 03TTRŞ/100718 TOSFED Sportif Onay Tarihi : 10.07.2018 1 İÇİNDEKİLER 1. ORGANİZASYON 1.1. Program 1.2. Organizasyon

Detaylı

2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU

2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI GÖZLEMCİ RAPORU Yarışın Adı: 2017 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI BASK Tarih:20-21 MAYIS 2017 Gözlemci Adı: TUNÇ TUNÇEL Gözlemci Rapor Tarihi / Puan :08 HAZİRAN 2017 / 410 PUAN 1. TOSFED Standart Dökümanlar 1.1. Güvenlik

Detaylı

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 03.03.2015

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 03.03.2015 2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 03.03.2015 İşbu kurallar TOSFED tarafından hazırlanmış olup, 01 Ocak 2015-31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Bu kurallar, Ulusal Pist Kurallar Kitabı göz önünde

Detaylı

TÜRKİYE MAHALLİ KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ YARIŞMA YÖNETMELİĞİ TARİH : 22 MAYIS 2010 YER: İSTANBUL AUTODROM PİSTİ SAAT: 17:00

TÜRKİYE MAHALLİ KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ YARIŞMA YÖNETMELİĞİ TARİH : 22 MAYIS 2010 YER: İSTANBUL AUTODROM PİSTİ SAAT: 17:00 TÜRKİYE MAHALLİ KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ YARIŞMA YÖNETMELİĞİ TARİH : 22 MAYIS 2010 YER: İSTANBUL AUTODROM PİSTİ SAAT: 17:00 ASN Onay No: 2010 /.. İEC.1 ASN Onay Tarihi: / 05 /2010 ORGANİZATÖR:

Detaylı

Futbol yeşil sahadan yarış pistlerine iniyor!

Futbol yeşil sahadan yarış pistlerine iniyor! Futbol yeşil sahadan yarış pistlerine iniyor! Vizyon Türkiye de ilk defa tüm Süper Lig futbol kulüplerini ayný sportif rekabet ortamýnda bir araya getirmek Otolig: Bir Yarıştan Fazlasý Otolig, Türkiye

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir.

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir. 2-5 Haziran 2016 tarihlerinde Congresium Ankara da gerçekleşecek fuarımızda elektronik oyun konusunda yaratıcı bir fikri, bir projesi ya da aracı olan ve bunu piyasa içerisinde değerlendirmeyi düşünen

Detaylı

KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ

KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 18 ŞUBAT 2012 YER: KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ ASN NO 2012 / 2401 KPK.2 ASN ONAY TARİHİ 24 OCAK 2012 ORGANİZASYON TOSFED 1 1 ) PROGRAM Kayıtların açılması : 06 Şubat

Detaylı

2018 INTERCITY SILVER CUP

2018 INTERCITY SILVER CUP 2018 INTERCITY SILVER CUP EK KURALLARI TOSFED Onay Tarihi : TOSFED Onay Numarası : 02.04.2018 18IPSKSILVER/02042018 1.ORGANİZASYON 1.1 Tarif 1.2 Adresler ve Resmi İlan Yerleri 2. GENEL HÜKÜMLER 2.1 Geçerlilik

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ORGANİZATÖR EĞİTİMİ 2012

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ORGANİZATÖR EĞİTİMİ 2012 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ORGANİZATÖR EĞİTİMİ 2012 2012 OTOMOBĠL SPORLARI ORGANĠZATÖR TALĠMATLARINDAKĠ DEĞĠġĠKLĠKLER 2012 FARKLILIKLARI Genel Müdürlük: Genel Müdür: Gençlik ve Spor Bakanlığı

Detaylı

Pirat Sınıf Komitesi

Pirat Sınıf Komitesi Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2011-2012 Faaliyet Raporu 1 S a y f a , 2011-2012 döneminde aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmiştir; 2011 Yılı Faaliyetleri - Uluslararası Pirat Birliği

Detaylı

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI ) Bir yıl içinde en az adet üretim şartı aranır.

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI ) Bir yıl içinde en az adet üretim şartı aranır. 2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 02.02.2015 İş bu kurallar TOSFED tarafından hazırlanmış olup, 01 Ocak 2015-31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Bu kurallar, Ulusal Pist Kurallar Kitabı göz önünde

Detaylı

KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EOSK EGE OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ

KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EOSK EGE OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 14 15 EYLÜL 2013 KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EOSK EGE OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ ASN ONAY NO : 2013 / 0509 TKŞ.6 ASN ONAY TARİHİ : 05 Eylül 2013 1.PROGRAM

Detaylı

2017 KKTC KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ

2017 KKTC KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ 2017 KKTC KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ EK KURALLAR CEMSA KARTİNG PİSTİ 13 AĞUSTOS 2017 KUZEY KIBRIS OTOMOBİL KULÜBÜ 1 İÇERİK Sayfa 1.Program 3 2.Organizasyon 3 2.1 Organizasyon Komitesi 2.2 Yarışma Görevlileri

Detaylı

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 7. YARIŞI (SOSDER) OFF-ROAD 29-30/ 11 /2014

KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 7. YARIŞI (SOSDER) OFF-ROAD 29-30/ 11 /2014 KAPAK TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2014 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 7. YARIŞI (SOSDER) OFF-ROAD 29-30/ 11 /2014 ORGANİZATOR: SAKARYA OTOM. SPORLARI KULÜBÜ KATSAYI: 0,8 GÖZLEMCİ:

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015)

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015) d 2015 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 21-22-23 Ağustos 2015 Ankara

Detaylı

GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) 2. YARIŞ

GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) 2. YARIŞ GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) 2. YARIŞ GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) MINI 60 - KF3 KF2 and KZ2 sınıflarının 2009 daki 2. yarışı. EK YÖNETMELİK Madde 1 Yarışmanın

Detaylı

2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TARİH : 13-14 Ağustos 2016 YER : Körfez Yarış Pisti ASN NO : 2016 / 0107-TPŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 01.07.2016 ORGANİZASYON KOSDER Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü 1. PROGRAM Kayıtların

Detaylı

2016 İNTERCİTY CATERHAM CUP EK KURALLARI

2016 İNTERCİTY CATERHAM CUP EK KURALLARI 2016 İNTERCİTY CATERHAM CUP EK KURALLARI TOSFED Onay Tarihi : 26.01.2016 TOSFED Onay Numarası : CCTM /2601 1.ORGANİZASYON 1.1 Tarif 1.2 Adresler ve Resmi İlan Yerleri 2. GENEL HÜKÜMLER 2.1 Geçerlilik 2.2

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 Organizasyon ODTÜ Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından gerçekleştirilecek olan ODTÜ OPEN 2018 SPRINT CUP, 29-30 Eylül 2018

Detaylı

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 21-22 Nisan 2012 İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO : 2012 / 1104 - TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ : 11

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 4. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 4. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 4. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 31 AĞUSTOS 01 EYLÜL 2013 YER: İSTANBULPARK ASN NO 2013 / 2907-TPS.4 ASN ONAY TARİHİ 29 Temmuz 2013 ORGANİZASYON

Detaylı

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI Formula SAE Formula SAE, Uluslararası Otomotiv Mühendisleri Derneği (Society of Automotive Engineers) tarafından

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TOSFED TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU 2012 KÖRFEZ KARTİNG KUPASI 1. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 25-26 ŞUBAT 2012 KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ TOSFED TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO: 2012 / 2401 - KKK.1 ASN ONAY TARİHİ: 24 OCAK 2012

Detaylı

2017 REFERANDUMU NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI

2017 REFERANDUMU NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI ANA KANAL KULLANIMLARI 20+ ABC1 30 GRP PT ORANI ORTALAMA SÜRE (SANİYE) 2.418 1.459 37 539 0 4.264 (%65) 1.827 (28%) 10 (0,15%) 506 (8%) 0 (0%) 72% 67% 100% 76%

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2.AYAK İZMİR YARIŞI

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2.AYAK İZMİR YARIŞI TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 21-22 HAZİRAN 2014 C.tesi-Pazar Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: ASN ONAY TARİHİ: İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 2-ORGANİZASYON 3-GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

İSTANBUL MAHALLİ KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ YARIŞMA YÖNETMELİĞİ TARİH : 26 EYLÜL 2010 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ SAAT: 11:00

İSTANBUL MAHALLİ KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ YARIŞMA YÖNETMELİĞİ TARİH : 26 EYLÜL 2010 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ SAAT: 11:00 İSTANBUL MAHALLİ KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ YARIŞMA YÖNETMELİĞİ TARİH : 26 EYLÜL 2010 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ SAAT: 11:00 ASN Onay No: 2010 /1609 MKD.5 ASN Onay Tarihi: 26 / 09 /2010 ORGANİZATÖR:

Detaylı

2016 INTERCITY KUPASI EK KURALLARI

2016 INTERCITY KUPASI EK KURALLARI 2016 INTERCITY KUPASI EK KURALLARI TOSFED Onay Numarası : TOSFED Onay Tarihi : 1.ORGANİZASYON 1.1 Tarif 1.2 Adresler ve Resmi İlan Yerleri 1.3 Organizasyon Komitesi 1.4 Yarışma Görevlileri 2. GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞMASI TARİH : 9 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ SAAT: 11:30

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞMASI TARİH : 9 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ SAAT: 11:30 İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞMASI TARİH : 9 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ SAAT: 11:30 EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 /1408 İKDB.5 ASN Onay Tarihi: 14 / 08 /2012 ORGANİZATÖR:

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 7. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19 KASIM 2011 YER: AUTODROM PİSTİ SAAT: 16:00

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 7. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19 KASIM 2011 YER: AUTODROM PİSTİ SAAT: 16:00 İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 7. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19 KASIM 2011 YER: AUTODROM PİSTİ SAAT: 16:00 EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2011 /0411 MKD.7 ASN Onay Tarihi: 04 / 11 /2011 ORGANİZATÖR:

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI Koç Spor Fest Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası 20 Şubat 24 Şubat 2019 tarihleri arasında Erzurum

Detaylı

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ LİSELİ GENÇLER ŞAİR VE YAZARLARINI TANIYOR PROJESİ 1 İÇİNDEKİLER Genel bilgiler Sayfa 3 Yarışma kuralları

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 23-24 MART 2013 C.tesi-Pazar Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/1203-TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ: 12 MART 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

2012 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 11.04.2012

2012 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 11.04.2012 2012 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 11.04.2012 İşbu Yarışma Ek Düzenlemeleri, TOSFED Yarışma Genel Kuralları, Ulusal Yarışma Talimatları ve diğer Talimatlara uygun olarak, 1 Ocak 2012-31 Aralık 2012 tarihleri

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK İZMİR YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK İZMİR YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK İZMİR YARIŞI EK KURALLAR Tarih: 9-10 MAYIS 2015 Cmt - Pzr Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2015/2704-TKŞ.02 ASN ONAY TARİHİ:29 NİSAN 2015 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 2-ORGANİZASYON

Detaylı

2018 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. YARIŞ BOLU EYLÜL 2018 EK KURALLAR

2018 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. YARIŞ BOLU EYLÜL 2018 EK KURALLAR 2018 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. YARIŞ BOLU 22-23 EYLÜL 2018 EK KURALLAR TOSFED SPORTİF ONAY NO : 04TTRŞ/050918 TOSFED SPORTİF ONAY TARİHİ : 05.09.2018 1 İÇİNDEKİLER 1. ORGANİZASYON 1.1. Program 1.2.

Detaylı

2016 ÜNİVERSİTELER KUPASI EK KURALLARI

2016 ÜNİVERSİTELER KUPASI EK KURALLARI 2016 ÜNİVERSİTELER KUPASI EK KURALLARI TOSFED Onay Tarihi : 26.01.2016 TOSFED Onay Numarası : ÜKTM / 2601 1.ORGANİZASYON 1.1 Tarif 1.2 Adresler ve Resmi İlan Yerleri 2. GENEL HÜKÜMLER 2.1 Geçerlilik 2.2

Detaylı

2018 INTERCITY PLATINUM CUP

2018 INTERCITY PLATINUM CUP 2018 INTERCITY PLATINUM CUP EK KURALLARI TOSFED Onay Tarihi : TOSFED Onay Numarası : 02.04.2018 18IPSKPLATINUM/020418 1.ORGANİZASYON 1.1 Tarif 1.2 Adresler ve Resmi İlan Yerleri 2. GENEL HÜKÜMLER 2.1 Geçerlilik

Detaylı

Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead.

Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead. Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead www.goldawards.org MİSYON Topaloğlu Vakfı olarak Ailenin gelişimi için araştırmalar yapmak, eğitim ve sağlık hizmetleri üretmek;

Detaylı

2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 5. YARIŞ BEYOFF 30 EYLÜL - 01 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN ONAY TARİHİ : İÇİNDEKİLER 1

2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 5. YARIŞ BEYOFF 30 EYLÜL - 01 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN ONAY TARİHİ : İÇİNDEKİLER 1 2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 5. YARIŞ BEYOFF 30 EYLÜL - 01 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2017/1808-TTRŞ.05 ASN ONAY TARİHİ : 18.08.2017 İÇİNDEKİLER 1 1) PROGRAM 2) ORGANİZASYON 2.1 ORGANİZASYON

Detaylı

KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ

KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ KUPANIN TANIMI KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ Madde 1 :Karadeniz Bölgesinde yapılacak olan organizasyon Karadeniz Mahalli Offroad Kupası adı altında yürütülecektir. KUPANIN ORGANİZATÖR KULÜPLERİ,

Detaylı

2016 PORSCHE GT3 TROPHY TURKEY EK KURALLARI

2016 PORSCHE GT3 TROPHY TURKEY EK KURALLARI 2016 PORSCHE GT3 TROPHY TURKEY EK KURALLARI TOSFED Onay Numarası : TOSFED Onay Tarihi : 1.ORGANİZASYON 1.1 Tarif 1.2 Adresler ve Resmi İlan Yerleri 1.3 Organizasyon Komitesi 1.4 Yarışma Görevlileri 2.

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TARİH: 01-02 KASIM 2014 YER: İSTANBUL PARK ASN NO : 2014 / 1010 TPŞ.05 ASN ONAY TARİHİ : 10.10.2014 ORGANİZASYON TOSFED TÜRKİYE

Detaylı

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih : 04 TEMMUZ 2015 : Körfez Yarış Pisti

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih : 04 TEMMUZ 2015 : Körfez Yarış Pisti TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR Tarih : 04 TEMMUZ 2015 Yer : Körfez Yarış Pisti TOSFED ONAY NO : 2015 /2005-TPK.02 TOSFED ONAY TARİHİ : 15.06.2015 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1 Kupa Takvimi 2-ORGANİZASYON

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 23-24 MART 2013 C.tesi-Pazar Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/1203-TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ: 12 MART 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM

Detaylı

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü BÜLTEN 1 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Proje Ortağı :Buca Belediyesi Etkinlik Direktörü: Suray DURAN Organizasyon Sorumlusu: Göksel BİLENLER Baş

Detaylı

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol eğlence Proje konusu MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı

Detaylı