The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry"

Transkript

1 AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry YARARLANICININ ADI SOYADI: M.AKİF ÖZKAYA BÖLÜMÜ: ELEKTRONİK ÖĞRETMENLİĞİ STAJ YAPTIĞI İŞYERİ: BRIGHT & LIGHT SYSTEMS GmbH

2 Rapor Tarihi: 29 31/05/2007 İşin Adı: Oryantasyon Atatürk Hava Limanında Herne de Evimizin Yemek Salonu Herne Bahnhof Dortmund Gezisi İlk hafta ekibimizi karşılayan ve 13 hafta boyunca birlikte olunacak 3A Education & Service tarafından Almanya hakkında bilgiler edinildi, yaşayacağımız yer tanındı, ulaşım araçları ve güzergahlar öğrenildi. Herne merkezi gezildi. Sonraki günlerde Bochum ve Dortmund gibi yakın merkezlere gidildi.

3 Rapor Tarihi: 04 08/06/2007 İşin Adı: Bright & Light Systems GmhH ı ve Birlikte çalışılan firmaları tanıma Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Firma Yetkilileri ile Merkez Showroom Bochum Merkez Showroom Haftanın ilk günü daha önceden görüşmelerin 3A Eduation & Service tarafından tamamlanmış olan Bright & Light Systems firmasına İlhan Belek ile gidildi. Firma yetkilileriyle yapılan ön görüşmenin ardından 3 ay sürecek olan staj süremiz başladı. Bu hafta süresince firmanın hizmet alanı öğrenildi. Hattingen de bulunan depo hakkında bilgi edinildi.montaj ve Teknik servis hizmetini yapan dış ekiple tanışıldı. Türkiye den ürün tedarik ettiğimiz firmalar hakkında bilgi alındı. Bu firmaların ürün katalogları incelendi. Ürün çeşitliliği ve kullanım alanları öğrenildi.

4 Rapor Tarihi: 11 15/06/2007 İşin Adı: Genel Aydınlatma Bilgileri Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Işık Hayattır Temel Aydınlatma ve Sık Sorulan Sorular (Lamp 83). Genel Bilgi: Işık akısı: Simgesi: "O", Birimi: Lumen, Biriminin simgesi: "İm" Bir ışık kaynağının ışık akısı, bu ışık kaynağından çıkan ve normal gözün spektral duyarlık eğrisine göre değerlendirilen enerji akısına denir. Işık şiddeti: Simgesi: " I", Birimi: Candela, Biriminin simgesi: "cd" Noktasal bir ışık kaynağının herhangi bir "a" doğrultusundaki ışık şiddeti, bu doğrultuyu içine alan "AQ" uzay açısından çıkan "AO" ışık akısının, "A 2" uzay açısına bölümü ile elde edilir. Bu tanımdan giderek, her doğrultuya göre düzgün bir şekilde ışık yayan ve 1 steradyan' lık uzay açısı içinden 1 İm 'lik ışık akısı geçiren bir noktasal ışık kaynağının ışık şiddeti, 1 cd 'dır diyebiliriz. Aydınlık ( düzeyi): Simgesi: "E", Birimi: Lux, Biriminin simgesi: " lx " ( bu simge çok seyrek kullanılmakta, bunun yerine " lux " kullanılırken, son yıllarda " lux " yerine de " Im/m2, Iumen/m2 " kullanılmaya başlanmıştır) Aydınlık ( düzeyi) kısaca, birim alana düşen ışık akısı olarak tanımlanabilir. 1 m2 lik bir yüzeye düşen ışık akısı 1 İm ise, bu yüzey üzerinde oluşan aydınlık ( düzeyi) 1 lux ya da 1 Im/m2'dir. Bir yüzeyde oluşan aydınlık (düzeyi), yüzeyin türüne bağlı değildir. Yüzeyin yansıtma özelliği ne olursa olsun, örneğin, yüzey siyah ya da beyaz olsun, aydınlık ( düzeyi) yalnız yüzey üzerine gelen ışık akısı yoğunluğunun bir fonksiyonudur

5 Rapor Tarihi: 18 22/06/2007 İşin Adı: Türk Firmaları ile Görüşme ve Firmamızın Tanıtımı Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Telefon, Mavi Rehber, İş Rehberim, Görüşme Tutanak Tablosu, Dosya Firma Bilgilerini Toplama Firmalar ile Görüşme Görüşülen Firmalar ve Tutanak Mavi Rehberdeki İlan Mavi Rehber ve İş Rehberim e ait katalogların NRW bölgesi Türk firmaları araştırıldı. Aydınlatma ve çevre sektörlerle ilgili olan sektörlerin listesi çıkarılarak telefonla irtibat kuruldu. İlgili kişilerin olmaması durumunda notlar alınarak akabinde aramalar gerçekleştirildi. İki rehberde de mükerrer olan firmalar alınan notlar vasıtasıyla tespit edildi. Firmalara Bright & Light Systems in tanıtımı yapıldı. Görüşme talebi olan firmalar için gerekli düzenlemeler yapıldı. Randevular alındı.

6 Rapor Tarihi: 25 29/06/2007 İşin Adı: Firma Randevularının Düzenlenmesi ve Gerçekleştirilmesi Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Telefon, Görüşme Tutanakları, İş Programı Takvimi. Randevu ile Görüşülen Firmalar İnşaat işleri ve Marangozluk işleri yapan iki firma görüşme talebinde bulunması üzere kendilerine bilgi verildi. Hüseyin Bey in çalışma takvimi ve Görüşülecek firma yetkililerinin uygunluk durumları göz önüne alınarak ayarlamalar yapıldı ve iki firma ile görüşme sağlandı. Köln de görüşmesi yapılan Hüseyin Yıldırım H&H Marangoz Mobilyacı dan dönüşte Karabaş Elektronik firması ile de görüşüldü. Karabaş Elektronik bizimle birlikte aynı sektörde çalışan bir firma. Ancak ürünlerini Türkiye den getirmiyor. Kendisine Türkiyeden ürünler hakkında bilgi verildi ve Toptan olarak ürün temininde yardım edebileceğimiz söylendi.

7 Rapor Tarihi: 02 06/07/2007 İşin Adı: Doktorlara Ait Ofislerin Bulunduğu Bina Aydınlatması Bochum(Planlama) Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Fotoğraf Makinesi, Metre, Çizim ekipmanları ve Aydınlatma ürünleri kataloğu Dıştan Bina Girişi Giriş Holu ve Merdivenler Birinci Kat ve Hol Aydınlatmaları Son Kat Ray Sistemli Aydınlatma Planlaması istenilen yapının bilgileri toplanır. Bu bilgiler; yapıya ait resimler, istenilen sistemin detayları, yapıda hazır bulunan elektrik şebekesi ve plan dan oluşmaktadır. Örneğin burada müşterinin istekleri arasında binanın tarihi eserleri olan bazı aydınlatma birimlerine müdahale edilmeyecek ve yapılacak olan yeni sistem de antika olan aydınlatmalarla uyum içinde olacak. Planlama departmanında bu bilgiler vasıtasıyla istenilen ışık şiddeti kablolama durumları, kurulum maliyeti ve kurulum sonrası gider durumu göz önüne alınarak yapıya en uygun olan sistem veya sistemler çıkarılır. Müşteriye birkaç alternatif sunulur ve alternatifler anlatılır. Daha sonra karar verilen sistemi ürünleri sipariş verilir. Ürünlerin gelmesinin ardından çizilmiş olan proje ile Montaj ve Teknik servis birimi gerekli işlemleri yapar.

8 Rapor Tarihi: 09 13/07/2007 İşin Adı: Türkiye için web firmaya ait web sitesi.tasarımı. Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Bilgisayar, Frontpage, Macromedia Flash, Dreamweaver, İnternet. Web Sitesi Sabit Sayfa Görüntüsü Firmamızın Türkiyedeki bağlantılar daha rahat yapabilmesi üzerine Türkiye de Bright & Light in baş harflerini taşıyan BL Aydınlatma ya ait web sitesi yapıldı. Bu sitenin ürünler sayfası Bright & Light Systems.com a bağlandı.

9 Rapor Tarihi: 16 20/07/2007 İşin Adı: Doktor Muayenehanesi - Essen (Planlama Montaj) Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Merdiven, Armatür Şablonu, Testere, Bıçak, Metre, Malzeme çantası, Matkap, Ölçü aletleri Ziyaretçi Odası Aydınlatma ve Süsleri Dekoratif Süslerin Detay Görüntüsü Güç Odası Sigorta Paneli Server Odası Server Kabini Stajın 6. Haftasında olduğu ve anlatıldığı üzere bu haftada bir başka planlama ve montaj hizmeti var. Sistem ve işleyiş bir önceki gibi ancak burada daha rahat olunan bir durum söz konusu. Bu yapı tamamen bir dekorasyona giriyor ve her hangi bir Tarihi eser durumu yok. Böylece yapılacak plan daha rahat yapılıyor. Mevcut elektrik şebekesi planlamamız sonucunda çıkarılan proje ile belirlenecek. Yapılmak istenen sistemin elektrik tertibatı o sisteme en uygun şekilde yapılır ve herhangi bir kısıtlama durumu yoktur. Yalnız bu tür çalışmalarda dikkat edilecek bir durumda vardır. Yapı içerisinde çalışan tek ekip olmayabilir. Bazen alçıpan yapan veya asma tavanı oluşturan ustalarla, yani dekorasyon için diğer görevli ustalarla koordineli çalışılması gerekir. İşlemlerin zamanında yapılaması dekorasyonun tamamlanması için önemli olduğu gibi elektrik tesisatı bitiminden sonra ürünlerin montajı için badananın bitmesi için sıra beklenmesi söz konusudur.

10 Rapor Tarihi: 23 27/07/2007 İşin Adı: Triko Schipper Planlama Montaj + Tabela Sistemi Servisi Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Merdiven, Armatür Şablonu, Testere, Bıçak, Metre, Malzeme çantası, Matkap, Ölçü aletleri Dükkanın Dıştan Görünümü Sarkıt Lambaların Takılacağı Yuvalar Vitrin Üstüne 3 metrelik Ray ve Sarkıt lamba Yuvarlak Gömme Lambaların Takılacağı Yuvalar Bu hafta bir triko mağazasının planlama ve montaj işlemleri yapıldı. Buna ek olarak mağazanın kapısında daha önceden var olan Tabela sisteminin çalışmadığı görüldü ve ona teknik hizmet yapıldı. Bu işte diğerlerinden farklı olan bir durum vardı. Triko mağazası bir hafta sonra açılacak olması işlemlere yoğunluk verilmesi ve ürünlerin kara yolu değil hava yolu ile hızlı kargo ile temin edilmesi gerekiyordu. Hava taşımacılığı kara taşımacılığına göre daha yüksek fiyatları barındırsa da acil durumlarda kullanılan bir sistemdir. Gerekli çalışmaların zamanında yapılması ve sistemli işleyiş işi vaktinde teslim etmemizde en etkili durumlardır.

11 Rapor Tarihi: 30/07 03/08/2007 İşin Adı: Sixth Sense Cafe (Planlama Montaj) Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Merdiven, Armatür Şablonu, Testere, Bıçak, Metre, Malzeme çantası, Matkap, Ölçü aletleri Renkli Flüoresan Tavan Sistemi Renkli Flüoresan Duvar Sistemi Resim Tablosu Renkli Lambalar ile Dekoratif Görünüm Gizli Tavan Aydınlatması Daha çok bir şeyler için kullanılan mekan için loş ancak etkileyici bir tasarım istendi. Bu durumda ışığın renklerini kullanmak elbette ki iyi bir sonuç verdi. Renkli Flüoresan lambalar ve değişken renkli LED sistemi ile kazanılan etkileyici görüntü Müşteri isteğine fazlasıyla karşılık verdi. Mekan içerisinde ön plana çıkarılmak istenen tablolar yine kenar aydınlatmaları ile desteklendi.

12 İşin Adı: Firma Bilgisayarlarına Bakım Rapor Tarihi: 06 10/08/2007 Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Tornavida, Fırça, İnternet, Program CDleri Laptop Klavye Altı (Cpu, Cpu Fanı ve Ram Slotu) Fandan Çıkan Tırtıl Kasa Temizliği Server, Network ve Yedekleme Üniteleri Firmadaki bilgisayarların tümüne bir bakım yapılması gerekiyordu. Sürekli kullanılan elektroinik cihazların periyodik bakımları yapılmazsa daha büyük sorunlar ortaya çıkabilmekte. Firmadaki bu ihtiyaçta bir Laptopun aniden kapanması ve tekrar açılmak istendiğinde açılamadan tekrar kapanması oldu. Bu durumlar genelde CPU nun aşırı ısınmasında meydana geldiği için laptopun CPU fanını görmemiz gerekiyordu. CPU fanı hemen klavye altında olduğu için garanti ye sorun açmadan müdahale edebildik ve CPU ya bir tırtılın girdiğini ve oraya ağ oluşturduğunu gördük. Gerekli temizlik ve soğutma işlemi sonrasında laptop açıldı. Firmadaki diğer tüm bilgisayarlara temizlik, Program update ve yedekleme işlemleri uygulandı.

13

14 Rapor Tarihi: 13 17/08/2007 İşin Adı: Bochum Show-room içi düzenlemeler. Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs:merdiven, Kontrol Kalemi, Tornavida, Kargaburnu Asma Tavan Dizaynı Gerekli Hatların Bağlantıları Asma Tavan Giriş Kısmı Önceki ve Sonraki Hali Lambaların Bir Arada Olduğu Durum Bu hafta Hüseyin Bey merkez show-room mumuzun iç dizaynını değiştirme kararı aldı. Bu konuda gerekli işlemlerin sırası kararlaştırıldı, firma içinde müşterilerin isteğine daha iyi karşılık verebilmek için değişik bir sistem uygulanmakta

15 Rapor Tarihi: 20 24/08/2007 İşin Adı: Essen Yeni Açılacak Cafe (Planlama) Kullanılan Araç, Gereç, Cihaz, Makine, vs: Fotoğraf Makinesi, Metre, Çizim ekipmanları ve Aydınlatma ürünleri kataloğu İç Mekan Giriş Toplantı Bölümü Mekan Sahibine Açıklama Toplantı Mekanı Mekan Girişi Bu iş için mekan sahibi kısıtlı bütçesinin olduğunu bildirdi. Çalışmalarda bu konu üzerinde duruldu. Maliyeti kısabilmek için mekan içinde hali hazırda bulunan sistemlerin kullanılabilecek olanlarını ve yeni sisteme uygun olanlarını kullanılmaya çalışıldı.

16 Teknik Geziler WAZ Medya Merkezi Tüm ekip ile Almanya nın köklü gazetelerinden biri olan Waz gazatesine İlhan ve Dürdan BELEK eşliğinde gezi düzenlendi. Ev sahibi olan WAZ gazetesi ilgililerinin bizleri karşılamaları etkileyici bir unsurdu. Gazete basım aşaması ve kağıtlar Genel olarak bir gazetenin basım aşamalarını öğrendik. Bir gazettenin basımının kaç aşamadan oluştuğunu, şirketin prensiplerini, cirosunu, gazete satma tekniğini, Türkiye ile ne kadar ilgili olduklarını ayrıntılı şekilde öğrendikten sonra gazetenin basım tesislerine geçtik. Rehberin anlattığı her bölümü taker taker gezdik. Işçilerin çalışmalarını yerinde izlemiş olduk. Bu gezinin çok faydalı olduğuna inanıyorum.böylece gazetenin basımında aklımıza takılan tüm soruların cevabını almış olduk. Ve bir gazetenin basımından satışına kadar olan o çerçeveyi görmüş olduk.

17 DEGUSA Topluca kimya sanayii sektöründe dünya devi olan Degussa fabrikasına da bir teknik gezi düzenledik. Waz gazetesinde olduğu gibi bizi çok iyi karşıladılar. Bizi karşılayanın şirketin müdürü olması dikkatimi çekti. Bu da herşeyi önemsedikleri ve insanlara değer verkiklerini gösteriyordu. Genel olarak fabrikanın uğraş alanlarını öğrendikten sonra fabrikayı dolaştık. Fabrika boya, parlatıcı, cila vb maddelerin yapımındaki ara maddeyi hazırlamaktaydı. Tüm sistemin bilgisayarlarla kontrol edilmesi kayda değerdi. Üretimde çıkabilecek tüm tehlikelerin önlemi önceden alınmıştı. Hemen hemen çevreye zarar verilmeden çalışıyorlardı.

18 Sosyal Geziler Adı Soyadı: Mehmed Akif Özkaya Numarası / Bölümü: /Elektronik Öğretmenliği Rapor Tarihi: 29 31/05/2007 Ruhr Üniversitesi(Bochum): Oda arkadaşları ile bölgemize yakın olan ruhr üniversitesine gidildi. burada Türk olan öğrencilerden yardım isteyerek üniversite durumu ve istenirse Türkiyeden nasıl öğrenci olunabileceği konuları konuşuldu. Daha sonra bölümümüz olan eletronik bölümü binasına gidildi. Üniversitenin çeşitli mekanlarında gezilerek avrupadaki bir üniversite ortamını bir günlük de olsa yaşama fırsatı elde edilmiş olundu.

19 Oberhausen Kirmes (Strakende Oberhausen) Almanya da bulunduğumuz süre içinde çeşitli bölgelere kurulan kirmeslerle günler daha eğlenceli hale geldi.

20 Movie Park (Bottrop): Almanya Bulunduğumuz süre içerisinde 3A Education & Service Yetkilileri İlhan ve Dürdane Belek ile bir çok toplu gezi oldu. Bunlardan biri olan movie park büyük bir lunaparkı andıran bir yer. Toplu indirimden yararlanılarak önceden yapılan rezarvasyon ile hem sıra beklenmeden hemde indirimli biletler ile eğlenceye erken saatlerde başlandı. Movie park içinde açıkılabileceğini düşünen Dürdane Hanım Tüm ekibimiz için hazırlanan kumanyaları dağıtmıştı. Böylece akşama kadar eğlence çoşkuyla yaşandı. Biraz ıslanarak biraz adrenalin dolu cihazlara binmek, güneşli geçen güzel bir Alman ya gününü daha eğlenceli hale getirmek için yeterliydi. Arkadaşlarla yapılan toplu faliyetlerin damaklarda bırakılan tadı üzerine İlhan ve Dürdane Belek ekip için hafta sonları gidilebilecek ve gezilecek yerleri bizlere bildiriyorlar ve bu tür organizasyonların sayısı arttırıyorlardı.

21 Park Gezisi (Bochum Kemnade): Bochum Kemnade parkında hoş bir hafta sonu geçirildi. Bu parkın organizasyonu da Dürdane ve İlhan Belek çifti tarafından yapılmıştı. Parkta yiyeceğimiz yemeklerimiz ve kuru yemişlerimiz arkadaşlarımızın yardımıyla ev de hazırlandı ve yola çıkıldı. Gideceğimiz güzergah planı daha önceden hazırlanmıştı. Böylece gidilecek yere ulaşıldı. Hafta sonu ve güzel bir gün olması hasebiyle kalabalık vardı. Bir çok milletten insanlar vardı. Spor yapanlar, çayını yudumlayanlar, çimlere uzananlar, gölde kayıkla veya sörfle gezenler her biri günün tadını çıkarmak için gelmiş insanlardı. Dikkatleri çeken bir durum bu park alanında suni olarak hazırlanmış kumsaldı. Park alanında çevrilmiş bir alana dökülmüş olan kumlar ve onların üzerinde sanki bir sahildeymiş havasında şezlonglar vardı.

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

Almanya Saatine göre 18:50 de Dusseldorf Havaalanına vardı. Uçuşumuz 2 saat 50 dakika sürdü.

Almanya Saatine göre 18:50 de Dusseldorf Havaalanına vardı. Uçuşumuz 2 saat 50 dakika sürdü. 1. HAFTA : (30.05 02.06.2006) Projede yer alan ekip Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi binasının önünden saat: 11:00 da Atatürk Havaalanına doğru yola çıktı. Saat : 16:30 da İstanbul Düsseldorf

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

Projede yer alan ekip Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi binasının önünden saat: 11:00 da Atatürk Havaalanına doğru yola çıktı.

Projede yer alan ekip Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi binasının önünden saat: 11:00 da Atatürk Havaalanına doğru yola çıktı. 1.GÜN: (30.05.2006) Projede yer alan ekip Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi binasının önünden saat: 11:00 da Atatürk Havaalanına doğru yola çıktı. Saat : 16:30 da İstanbul Duseldorf seferini

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

Aydınlatma Hesabı ve Aydınlatma Cetvelinin Oluşturulması Elektrik tesisat projelerinde her bir alan için ayrı ayrı odanın kullanım şekline, alanına,

Aydınlatma Hesabı ve Aydınlatma Cetvelinin Oluşturulması Elektrik tesisat projelerinde her bir alan için ayrı ayrı odanın kullanım şekline, alanına, 1 AYDINLATMA HESABI Aydınlatma Hesabı ve Aydınlatma Cetvelinin Oluşturulması Elektrik tesisat projelerinde her bir alan için ayrı ayrı odanın kullanım şekline, alanına, geometrisine ve gerekli aydınlık

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

ALMANYA KASIM 2012 SONUÇ BİLDİRGESİ RAPORU

ALMANYA KASIM 2012 SONUÇ BİLDİRGESİ RAPORU ALMANYA 7-8 TEKNiK KASIM 2012 GEZiSi SONUÇ BİLDİRGESİ RAPORU 26-30 Ekim 2013 ALMANYA TEKNiK GEZiSi RAPORU Almanya ya RES Teknik Gezisi Düzenlendi 26 Ekim 2013 de ENERCON sponsorluğunda Türkiye Rüzgar Enerjisi

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ PROJE II (AYDINLATMA VE KUVVET PROJESİ ÇİZİMİ)

BİLGİSAYAR DESTEKLİ PROJE II (AYDINLATMA VE KUVVET PROJESİ ÇİZİMİ) 1 BİLGİSAYAR DESTEKLİ PROJE II (AYDINLATMA VE KUVVET PROJESİ ÇİZİMİ) BİLGİSAYAR DESTEKLİ PROJE II YILSONU NOTU KATKI ORANLARI Dersin Adı Dönemi Dersin Kredisi AKTS Bilgisayar Destekli Proje II Bahar Dönemi

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI TR/06/A/F/PL2 010 EU VOCATIONAL EDUCATION PROGRAMME

AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI TR/06/A/F/PL2 010 EU VOCATIONAL EDUCATION PROGRAMME AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 YARARLANICININ ADI SOYADI: Ergin URGANCI BÖLÜMÜ: MAKİNE EĞİTİMİ

Detaylı

Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi

Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

Bizlere verilen aylık öğrenci biletleri kullanılarak, yukarıdaki bilgiler ışığında yaşadığımız çevreyi tanımak amacıyla çeşitli geziler yapıldı.

Bizlere verilen aylık öğrenci biletleri kullanılarak, yukarıdaki bilgiler ışığında yaşadığımız çevreyi tanımak amacıyla çeşitli geziler yapıldı. TEŞEKKÜR Leonardo da Vinci Projesi kapsamında, bana ve benim gibi diğer öğrenci arkadaşlarıma profesyonel ve kültürel anlamda yeni yaklaşımlar, bakış açıları ve edinimler sağlamak amacıyla böyle bir hizmeti

Detaylı

AYDINLATMA SİSTEMLERİ. İbrahim Kolancı Enerji Yöneticisi

AYDINLATMA SİSTEMLERİ. İbrahim Kolancı Enerji Yöneticisi AYDINLATMA SİSTEMLERİ İbrahim Kolancı Enerji Yöneticisi Işık Göze etki eden özel bir enerji şekli olup dalga veya foton şeklinde yayıldığı kabul edilir. Elektromanyetik dalgalar dalga uzunluklarına göre

Detaylı

Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi

Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

İMİM 300 STAJ 2 MESLEKİ UYGULAMA - ŞANTİYE

İMİM 300 STAJ 2 MESLEKİ UYGULAMA - ŞANTİYE FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ İMİM 300 STAJ 2 MESLEKİ UYGULAMA - ŞANTİYE ÖĞRENCİNİN Adı - Soyadı :..............................

Detaylı

Resim 1: Londra'nın en son önemli yapısı, "The Gherkin", 30 St Mary Axe, Kaynak: Swegon AB

Resim 1: Londra'nın en son önemli yapısı, The Gherkin, 30 St Mary Axe, Kaynak: Swegon AB Wall Street Journal kararını verdi: dünyanın herhangi bir yerinde son 30 yılda inşa edilmiş en ilham verici ve şık yeni gökdelen. 30 St Mary Axe te mükerrer sigorta şirketi Swiss Re tarafından kullanılan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALİYET RAPORU

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALİYET RAPORU T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALİYET RAPORU STAJ YAPANIN Adı ve Soyadı Programı Okul Numarası :. : : Müessesenin Adı Kısım inden Çalışma Süresi ine İş Günü

Detaylı

>> Dekoratif Aydınlatmalar

>> Dekoratif Aydınlatmalar Ring Lamp Dekoratif Halka Armatür Wallwasher IP20 Duvar Yıkama İç Mekan Mekanlarınıza farklı bir hava katacak olan Ring Lamp bir halkasından yumuşak bir ışık yayarken, istenen rengin uygulanabildiği diğer

Detaylı

VESTEL CITY: TASARIMIN HAYAT BULDUĞU YER

VESTEL CITY: TASARIMIN HAYAT BULDUĞU YER LED AYDINLATMA UYGULAMA ALANLARI 2014 1 2 VESTEL CITY: TASARIMIN HAYAT BULDUĞU YER YAPACAKSAN EN İYİSİNİ YAP, GİDECEKSEN EN UZAĞA GİT, ÇIKACAKSAN EN YÜKSEĞE ÇIK, OLACAKSAN EN GÜÇLÜSÜ OL. Ahmet Nazif ZORLU

Detaylı

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon programı iç dekorasyon modelleri iç dekorasyon fiyatları

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

Acil Aydınlatma Kullanım Kılavuzu

Acil Aydınlatma Kullanım Kılavuzu Acil Aydınlatma Kullanım Kılavuzu Acil Aydınlatma Sistemi Acil Aydınlatma Sistemi Şehir şebekesi veya benzeri bir dış elektrik beslemesinin arıza sebepli kesilmesi, yangın - deprem gibi sebeplerle bina

Detaylı

MOBİLYA SATIŞ ELEMANI

MOBİLYA SATIŞ ELEMANI TANIM Mobilya satışı yapan işletmelerde ürün ile müşteri arasındaki ilişkiyi sağlayarak satışı gerçekleştiren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Müşteriyi karşılar, - Müşteriye ürünlerin

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi

Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

ELEKTRİK TESİSATI VE SİSTEMLERİ

ELEKTRİK TESİSATI VE SİSTEMLERİ ELEKTRİK TESİSATI VE SİSTEMLERİ Elektrik tesisatının, kaçış yolları aydınlatmasının, acil durum aydınlatma ve yönlendirmesinin ve yangın algılama ve uyarı sistemlerinin, ilgili tesisat yönetmeliklerine

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU STAJ YAPANIN Adı ve Soyadı Programı Okul Numarası :. : : Müessesenin Adı Kısım inden Çalışma Süresi ine İş Günü

Detaylı

*1997 senesinde yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır

*1997 senesinde yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır BİR KÜTÜPHANEDE AĞ OLUŞUMU VE WEB SAYFASI: MARMARA ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tamer TEKGÜL Şube Müdürü Marmara Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı *Marmara Üniversitesi

Detaylı

CARTA PROMAX MAKİNE ADAKULE OFİS PROJESİ ARALIK 2014 - İSTANBUL

CARTA PROMAX MAKİNE ADAKULE OFİS PROJESİ ARALIK 2014 - İSTANBUL CARTA PROMAX MAKİNE ADAKULE OFİS PROJESİ ARALIK 2014 - İSTANBUL YBM TASARIM ARALIK 2014 İSTANBUL PROMAX MAKİNE ADAKULE OFİS - İSTANBUL Projenin Adı : PROMAX MAKİNE OFİS Projenin Yeri ve Yılı : Maltepe

Detaylı

ELK464 AYDINLATMA TEKNİĞİ

ELK464 AYDINLATMA TEKNİĞİ ELK464 AYDNLATMA TEKNİĞİ Fotometrik Büyüklükler Fotometrik Yasalar (Hafta) Yrd.Doç.Dr. Zehra ÇEKMEN Fotometrik Büyüklükler şık Akısı (Ф) Birimi Lümen (lm) Bir ışık kaynağının her doğrultuda verdiği toplam

Detaylı

IMM KÖLN ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

IMM KÖLN ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU IMM KÖLN ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Görkem ŞAVLUĞ Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzman Yardımcısı 13-19 Ocak

Detaylı

21. ÜNİTE DIŞ ATDINLATMA TESİSATLARI

21. ÜNİTE DIŞ ATDINLATMA TESİSATLARI 21. ÜNİTE DIŞ ATDINLATMA TESİSATLARI KONULAR 1. DIŞ AYDINLATMA ARMATÜRLERİ VE ÖZELLİKLERİ 2. DIŞ AYDINLATMA ARACI BAĞLANTILARI 21.1 DIŞ AYDINLATMA ARMATÜRLERİ VE ÖZELLİKLERİ Şehir içi yollar, geniş cadde

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 207.MLZ.İŞL.7 4 GRUP MUHTELİF AYDINLATMA MALZEMESİ ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. -Şirketin

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU STAJ YAPANIN Adı ve Soyadı Programı Okul Numarası :. : : Müessesenin Adı Kısım inden Çalışma Süresi ine İş Günü

Detaylı

BAŞARI HİKAYESİ. AVM Kişi Sayım ve Raporlama Yönetim Paneli

BAŞARI HİKAYESİ. AVM Kişi Sayım ve Raporlama Yönetim Paneli BAŞARI HİKAYESİ AVM Kişi Sayım ve Raporlama Yönetim Paneli Müşteri Corio, dünyanın perakende odaklı en büyük gayrimenkul yatırım şirketlerinden biridir. Alışveriş Merkezleri geliştirme, iyileştirme ve

Detaylı

HP Pavilion dv6000 Isı Emici Değiştirme. HP Pavilion dv6000 ısı alıcıyı takın. Yazan: Ben Hirsch. ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.

HP Pavilion dv6000 Isı Emici Değiştirme. HP Pavilion dv6000 ısı alıcıyı takın. Yazan: Ben Hirsch. ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit. HP Pavilion dv6000 Isı Emici Değiştirme HP Pavilion dv6000 ısı alıcıyı takın. Yazan: Ben Hirsch ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 15 GİRİŞ HP Pavilion dv6000 ısı alıcıyı takın. ARAÇLAR: Phillips

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ F-1 RAPOR DOSYASI HAZIRLAMADA UYULACAK KURALLAR A. Rapor

Detaylı

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH NURSAN KONAKLARI 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Kafkas Cd., 34528 olarak kayıtlı,

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080003029 GÖZDE ÖZGÜR 17 HAZİRAN 2013 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :GÖZDE ÖZGÜR NUMARASI :10080003029

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Faaliyet Değerlendirilmesi. Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ocak-Kasım 2015

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Faaliyet Değerlendirilmesi. Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ocak-Kasım 2015 İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Faaliyet Değerlendirilmesi Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ocak-Kasım 2015 O İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirilmesi Yönetmeliği

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 STAJ TAKVİMİ 12 HAZİRAN - 28 TEMMUZ 2017 13-17

Detaylı

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ-I VE STAJ-II BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016/2017

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ-I VE STAJ-II BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016/2017 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ-I VE STAJ-II BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016/2017 STAJ NEDİR? STAJ ÇEŞİTLERİ? Staj: Derslerde öğrendiğiniz ya da öğreneceğiniz konuların pratikte nasıl uygulandığını görmeniz

Detaylı

LED AYDINLATMA OFİS ÇÖZÜMLERİ 2014

LED AYDINLATMA OFİS ÇÖZÜMLERİ 2014 LED AYDINLATMA OFİS ÇÖZÜMLERİ 2014 Ofislerde %80 e varan enerji tasarrufu! Günümüzde ofis ortamlarında çok zaman geçirilmektedir ve bir ofis ortamında çalışanların verimi, ortamın konforu ile doğru orantılıdır.

Detaylı

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Geleceğin Reklam Anlayışı

Geleceğin Reklam Anlayışı Geleceğin Reklam Anlayışı TANITIM Logo Yansıt cihazları ile logolarınızı orijinal halleriyle dilediğiniz gibi yansıtabilirsiniz. Logolar renkli olarak yansır ve siz istediğiniz tasarımı yapabilirsiniz.

Detaylı

AUTO CLINIC OLMAK İÇİN STANDART BİLGİ REHBERİ

AUTO CLINIC OLMAK İÇİN STANDART BİLGİ REHBERİ AUTO CLINIC OLMAK İÇİN STANDART BİLGİ REHBERİ 1 Asgari 200 metrekare kapalı uygulama alanı Müşteri bekleme salonu (TV, internet, sıcak ve soğuk servis, müzik, ) WC - Lavabo (Bay-Bayan) Tabela asılabilecek

Detaylı

Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi

Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

UÇAK MÜHENDİSİ TANIM A- GÖREVLER

UÇAK MÜHENDİSİ TANIM A- GÖREVLER TANIM Uçak mühendisi, uçakların tasarlanması ve yapım projelerinin hazırlanması, üretilmesi, geliştirilmesi, bakım-onarımı ve işletilmesi konularında çalışan kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ

Detaylı

TOBB University of Economics and Technology. 24 Şubat 2012 Ulusal Ajans Ankara

TOBB University of Economics and Technology. 24 Şubat 2012 Ulusal Ajans Ankara 1 TOBB University of Economics and Technology 24 Şubat 2012 Ulusal Ajans Ankara 1 Erasmus Kurum Koordinatörlüğü- Rektörlük 1. Erasmus Kurum Koordinatörü 2. Bölüm Koordinatörleri Dış İlişkiler Müdürlüğü-

Detaylı

TC SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

TC SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TC SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ YAPI EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LEONARDO DA VINCI PROJESİ ALMANYA DAKİ İNŞAAT TEKNOLOJİLERİNİN UYGULANMASI (APPLICATION OF CONSTRUCTION TECHNOLOGY IN GERMANY) PROJE

Detaylı

Detaylı Bilgi için tıklayınız

Detaylı Bilgi için tıklayınız logo ile ilgili önemli kelimeler daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz logo logo tasarım logo tasarımı aaa logo logo tasarla logo yapma sitesi logo oluşturma logo tasarlama logo tasarımları

Detaylı

LEONARDO DA VİNCİ - ORTAKLIK (Partnerships) PROJESİ FRANSA TOPLANTISI 19-23 OCAK 2015 MURAT

LEONARDO DA VİNCİ - ORTAKLIK (Partnerships) PROJESİ FRANSA TOPLANTISI 19-23 OCAK 2015 MURAT LEONARDO DA VİNCİ - ORTAKLIK (Partnerships) PROJESİ FRANSA TOPLANTISI 19-23 OCAK 2015 MURAT Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci - Ortaklık (Partnerships) Projeleri Kapsamında okulumuz ortaklığında

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI

ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı :. Programı :. Okul No :.. 20 / 20 Akademik Yılı «Değer Üreten Üniversitenin, Değer Üreten

Detaylı

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry

The Experience of Technical Education Faculty Students in Industry AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ (ULUSAL AJANS) LEONARDO DA VINCI PROGRAMI YARARLANICI NİHAİ RAPORU TR/06/A/F/PL2 010 Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Endüstri Deneyimi The Experience

Detaylı

Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri. Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri LUXAR

Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri. Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri LUXAR Fabrika LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve dü ük bakım maliyetleri Fabrikalarda Aydınlatma Üretimde verimlilik Artı ı Aydınlatmanın insan fizyolojisi ve psikolojisindeki pozitif etkisi

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi STAJ DEFTERİ BÖLÜMÜ ADI, SOYADI ÖĞRENCİ NUMARASI ÖĞRENCİNİN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ ESASLARI

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 STAJ TAKVİMİ 25 HAZİRAN - 04 AĞUSTOS 2018 12-16 Mart

Detaylı

MİKROYAPISAL GÖRÜNTÜLEME & TANI

MİKROYAPISAL GÖRÜNTÜLEME & TANI MİKROYAPISAL GÖRÜNTÜLEME & TANI IV. Hafta KOÜ METALURJİ & MALZEME MÜHENDİSLİĞİ Sensitometri Sensitometri olarak adlandırılan bilim dalı, fotografik katmanlar üzerine ışığın fiziksel ve kimyasal etkilerinin

Detaylı

FİYATI : 170 $ LOGO YANSIT RESSAM KULLANIM ALANLARI

FİYATI : 170 $ LOGO YANSIT RESSAM KULLANIM ALANLARI LOGO YANSIT RESSAM MARKASI : LOGO YANSIT MODELİ : LY-11 KULLANIM ALANLARI - MASALAR - SEHPALAR - RESİM ÇİZİM MASALARI - SIRALAR - DUVARLAR - KOPYA KAĞITLARI - ZEMİNLER - RESİM ATÖLYELERİ FİYATI : 170 $

Detaylı

FİYATI : 170 $ KULLANIM ALANLARI LOGO YANSIT SPOT AYNALI

FİYATI : 170 $ KULLANIM ALANLARI LOGO YANSIT SPOT AYNALI LOGO YANSIT SPOT AYNALI MARKASI : LOGO YANSIT MODELİ : LY-6 FİYATI : 170 $ KULLANIM ALANLARI - MAĞAZALAR - KORİDORLAR - MAĞAZA İÇ DUVARLARI - OTEL KORİDORLARI - EV DEKORASYON İÇİN ODALAR - BARLAR - GECE

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH KAVAKLI KONAKLARI SİTESİ 01 31 TEMMUZ 2017 AYLIK 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No 42 üzerinde

Detaylı

ALÇI DEKORASYONCUSU A- GÖREVLER

ALÇI DEKORASYONCUSU A- GÖREVLER TANIM Alçı, alçıpan ve diğer alçı ürünlerini kullanarak alçı sıva, kartonpiyer dökme tavan, asma tavan, bölme duvar ve duvar giydirme işlemlerini yapan kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDA STAJ YAPACAK YÜKSEKÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİNİN BELİRLENMESİ VE STAJ SÜRECİNE İLİŞKİN ESASLARIN DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam

Detaylı

VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ VİTRİN

VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ VİTRİN VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ VİTRİN 1. Aşağıdakilerden hangisi vitrin i tanımlar? A) Satış yeridir. B) Bir reklamdır. C) Gösteri ve uygulamadır. D) Vitrin sunulacak ürünlerin sergilendiği,

Detaylı

Dış Cephe Led Aydınlatma ve İç Mekan Aydınlatma Projesidir. Proje sonrası poliklinik benzer yapılara göre %40 daha tasarruflu çalışmaktadır.

Dış Cephe Led Aydınlatma ve İç Mekan Aydınlatma Projesidir. Proje sonrası poliklinik benzer yapılara göre %40 daha tasarruflu çalışmaktadır. Denta Forum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği LG Led Amber Wallwasher L Tipi Aydınlatma Direği Üçgen Çift Taraflı Aplik Özel Üretim Sarkıt Avize Dekoratif Led Spot 60*60 Led Panel Led Panel Merdiven Gömme

Detaylı

İDARİ İŞLER PROSEDÜRÜ

İDARİ İŞLER PROSEDÜRÜ Sayfa No 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı ÖZERDEM DEMİR A.Ş. ve EGEDEMİR DEMİR GERİ KAZANIM MADENCİLİK PETROL NAKLİYE TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT PAZARLAMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Ye ait tesislerde yapılması gereken

Detaylı

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KLAVUZU

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KLAVUZU ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KLAVUZU 1.Staj Süresi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde en az 40 (kırk) iş günü staj yapma zorunluluğu vardır. Staj, esas olarak eğitim öğretimin fiilen

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 208.MLZ.İŞL.23 MUHTELİF AYDINLATMA MALZEMESİ ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. -Şirketin a)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU STAJ YAPANIN Adı ve Soyadı Programı Okul Numarası :. : : Müessesenin Adı Kısım inden Çalışma Süresi ine İş Günü

Detaylı

Çizgi Film Animasyon Bölümü

Çizgi Film Animasyon Bölümü Çizgi Film Animasyon Bölümü T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÇİZGİ FİLM ANİMASYON BÖLÜMÜ STAJ KOMİSYONU UYGUNDUR UYGUN DEĞİLDİR BAŞKAN ---------------------------- ÜYE ÜYE ÜYE

Detaylı

Bakış açınızı değiştirecek Ev

Bakış açınızı değiştirecek Ev art ı Mekan Dekorasyon & Mimarlık Dergisi SAYI 62 MART - NİSAN 2017 10 TL ISSN 1307-1939 Söyleşi Hayata ve doğaya yakın olmak Süha Derbent Dokunulası evler Ralph Anstoetz Bakış açınızı değiştirecek Ev

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU STAJ YAPANIN Adı ve Soyadı Programı Okul Numarası :. : : Müessesenin Adı Kısım inden Çalışma Süresi ine İş Günü

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

DEKORATİF BETON AYDINLATMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

DEKORATİF BETON AYDINLATMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ DEKORATİF BETON AYDINLATMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ CONE CONE CONE CONE CONE Ölçüler Işık Dağılımı: Direk Aydınlatma TEKNİK ÖZELLİKLERİ Ürün Kodu 1001 23cm Uygulama İç mekan 16cm Montaj Tipi Yüzey Ø10cm Tekli

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu STAJ FAALĠYET RAPORU STAJ YAPANIN Adı ve Soyadı Programı Okul Numarası :. : : Müessesenin Adı Kısım inden Çalışma Süresi ine İş Günü

Detaylı

STAJ DEFTERİ SOYADI, ADI

STAJ DEFTERİ SOYADI, ADI STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN NUMARASI SOYADI, ADI STAJ NO TARİH :... :... :. : Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi / Büyükdere Caddesi 34398 Maslak İstanbul T (212) 286 49 11 / 2509 F (212) 286 57 96

Detaylı

MERMERCİ VE SÜSLEME TAŞÇISI/MERMER İŞLEMECİSİ

MERMERCİ VE SÜSLEME TAŞÇISI/MERMER İŞLEMECİSİ TANIM Cilalanıp parlatılabilen her türlü taşı çeşitli makine ve teçhizatla kesip tornada işleyen, parlatan süsleme işleri yapan ayrıca inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu mermer tezgahı, denizliği, eşiği

Detaylı

AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ

AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ TANIM Ahşap veya ahşap kökenli malzemelerin, istenilen kalite standardında, belirlenen sürede, en düşük maliyetle üretilebilmesi için üretim sistemini tasarlayan, projelendiren, üretim sürecini denetleyen

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 08.MLZ.İŞL.7 MUHTELİF KORUMA MALZEMESİ ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. -Şirketin a) Adresi

Detaylı