T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı İÇ GENELGE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı İÇ GENELGE 2015-1"

Transkript

1 Tarih ve Sayı: 07/04/ *BEND4DKZU* Sayı : Konu : İç Genelge 2015-I İÇ GENELGE Fakültemiz idari hizmetlerini yürüten birimlerinin 07/04/2015 tarihinden itibaren görev dağılımı aşağıda belirtilmiştir. Uygun görüşle arz ederim. O L U R e-imzalı Prof. Dr. Süleyman TANYOLAÇ Dekan e-imzalı Mustafa Nusret SARISAKAL Fakülte Sekreteri Dekan Fakülte Sekreteri : Prof. Dr. Süleyman TANYOLAÇ (Harcama Yetkilisi) : Yük. Müh. Mustafa Nusret SARISAKAL (Gerçekleştirme Görevlisi) Fakülte Sekreteri: Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdari Teşkilatı Hakkındaki 124 sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin Fakülte İdari Teşkilatı ve Görevleri başlığı altındaki 38 inci madde ile müteakip fıkraları fakülte idari teşkilatını Fakülte Sekreterine bağlamış, hizmetlerin yürütülmesi görev, yetki ve sorumluluğunu da Fakülte Sekreterine vermiştir. Fakülte Sekreteri Dekana en yakın amir olarak, hem idari, hem de mali sorumluluk altında bulunmakta, Öğrenci ve Öğretim Elemanları ile bire bir muhatap olup fakültenin idari işleri ve kurullarında alınmış akademik kararlarının uygulamaları ile mali bütçenin mevzuatlara uygun olarak harcanması faaliyetlerini yürütmektedir. Fakülte Sekreterine bağlı aşağıdaki birimler idari hizmetlerin yürütülmesini sağlar. Dekanlık Sekreterliği: Ayşe AKYÜZ, (Sekreter) - Dekan ve Dekan Yardımcılarının sekreteryasını yapar. Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununu Gereğince E-imzaladır. Doğrulamak için :

2 Osman CİVLEK (Şoför) - Dekanlık aracının şoförlüğünü yapar. Cemile KOCAKAYA (Hizmetli) - Çağ ocağı ve ikram hizmetlerini yapar Fakülte Sekreterliği Sekreteri: Neşe SEVİNÇ (Sekreter) 1- Fakülte Sekreterinin sekreteryasını yapar. 2- A.Ü. Açık Öğretim Fakültesi, ÖSYM ve diğer sınavlara ait görevlendirme yazışmalarını yapar. 3- Soruşturma yazışmalarını yapar. 4- Genel yazışmaları yapar. 5- Akademik Kurul ve Fakülte Kurulu davetiyelerini, gündemini ve kararlarını yazar. 6- Bilgi edinme yazışmalarını yapar. 7- Temsilci (Profesör, Doçent, Yardımcı Doçent, Araştırma Görevlisi) seçim yazışmalarını yapar. 8- Bölüm, Anabilim Dalı Başkanlığı atama işlemleri ve yazışmalarını yapar. 9- Faaliyet ve Brifing Raporlarının hazırlanması Sekreterlik Bürosu: (Sorumlu) İsmail ÖZYURT, Gamze EREN 1- Gelen-Giden evrak tarih ve numara verilmesi işlemini yapar. 2- Evrakların birimlere göre ayrıştırılıp sevkini sağlar. 3- Birimlere gidecek evrakı elden zimmet defteri ile imza karşılığı teslim eder ve 40/a,c,d maddesine göre ders görevlendirmelerini yapar. 5- Yönetim Kurulu kararlarını yazar. 6-.Genel yazışmaları yapar. 7- Posta işlerini yapar. Personel Bürosu a- Özlük İşleri: Şef Gülhan GÜNGÖR, Azime Pelin BERK, Gonca VURAL, Bilge ÇAVUŞ 1- Prof., Doç., Yard.Doç.ve Araş. Görevlisi kadro ilan tekliflerini rektörlüğe gönderir. 2- Sözleşme yenilemelerini yapar. 3- Yardımcı Doçent ve Öğretim Üyesi dışındaki akademik kadro müracaatları ve 4- Personel atama sayılı Kanunun 34. maddesindeki sözleşmeli öğretim üyelerinin 6- Personelin kademe, derece terfi işlemlerini yapar ve kıdemlerini hazırlar. 7- İdari ve akademik tüm çalışan veya ayrılmış personelin özlük bilgileri, öğrenim durumları, idari durumları, ikamet adresi ve telefonların tutulması ve değişiklik olduğunda güncelleme 8- Personelin sigorta, okul, hazırlık, yüksek lisans ve doktora değerlendirmelerini yapar. 9- Personelin askerlik borçlanmaları, ücretsiz izin borçlanmaları ve değerlendirmelerini yapar, hizmet belgesi çıkarır. 10- Personele kimlik çıkarılma 11- Akademik ve İdari personelin sicillerinin 12- İdari ve akademik personelin kadro bilgilerinin, aylara göre dolu boş kadro sayılarının hazırlanmasını yapar. 13- Yurt içi, Yurt dışı görevlendirme 14- Pasaport 15- Emeklilik İstifa Nakil

3 16- Ücretsiz doğum izinleri ve askerlik izinleri 17- İzin rapor listelerini hazırlar. 18- Genel yazışmaları yapar. 19- Yapılan tüm işlemlerin üniversite otomasyonuna, SGK otomasyonuna geçirilmesi ve güncellenmesi 20- Mal bildirim beyanı işlerini yapar. b- Maaş ve Ek ders İşleri: (Sorumlu) Figen SARISALTIK, A. Turan KOLANCI 1- Maaş ile ilgili her türlü iş ve 2- Ek ders ücretleri ile ilgili her türlü iş ve 3- Personel emekli keseneklerinin SGK na aktarılması 4- Ücretsiz izin ve istifa 5- Aile, Çocuk, Doğum ve Vefat yardımı 6- Nakil ilmühaberi 7- Maaş durum belgesi verir. 8- Sendika üyeliği ile ilgili işlemleri yapar. 9- İcra Öğrenci İşleri Bürosu: (Sorumlu) Vedia ÖRKMEZ, Aysun SADOL, Muharrem KESKİN, Kadir PARMAKSIZ, Mehtap UMURKAN, Melih ÖZDEN, Nurgün ÖLMEZ, Ömer Serdar BIYIK, Sedat TÜRKAY, Ahmet YANIK, Meltem SEMİN, Mustafa KAPUSUZ, Alaattin KILIÇ, Erol GÖRGÜ, Mehmet ÖZTÜRK, Bülent ÖĞREDEN, Cemal TEKİN 1- Merkezi sistemle alınan öğrencilerin kayıtlarının yapılmasını ve bunlara ait evrakların muhafaza edilmesini sağlar. 2- Fakültelere yatay geçiş ve dikey geçiş ile gelen öğrencilerin kayıtlarını yapar, bölüm yazışmaları ile ders muafiyet 3- Çift Anadal ve Yandal başvuruları alınır, geçiş hakkı kazanan öğrencilerin kayıtlarını ve ders muafiyeti için de bölüm başkanlıkları ile yazışmalarını yapar. 4- Çift Anadal, Yandal öğrencilerinin ders kayıt ve diğer belge 5- Yabancı Uyruklu öğrencilerin yönetmelikler uyarınca takibi ve kurumlarca istenilen bilgilerin gönderilmesi işlerini yapar. 6- Kayıt olan öğrencilerimiz için özlük bilgilerinin otomasyon sistemine girilmesi işlerini yapar. 7- Öğrenci kimlik, paso, sağlık karnesi müracaatlarının alınması ve hazırlanarak öğrencilere verilmesi işlerini yapar.. 8- Fakültemizde yer alan ortak dersleri veren Öğretim Üyeleri için ilgili kurumlara yazışmalarını yapar. 9- Ortak ders ve sınav programlarının Bölüm Başkanlıklarına gönderilmesi ve öğrencilere duyurulması 10- Ders kayıt işlemlerinin otomasyon sistemindeki kontrolünü yapar. 11- Öğrenciler ile ilgili çeşitli kurumlardan istenilen İstatistiki bilgilerin hazırlanması ve iletilmesini yapar. 12- Öğrenci Belgeleri, askerlik belgeleri ve transkript belgelerini hazırlar ve öğrencilere verir, mezun olan öğrenciler için 3 Nüsha Aslı gibidir belgesi düzenler. 13- Staj 14- Öğrenci talepleri ile ilgili işlemleri yapar. 15- Mezuniyet işlemlerini (Geçici Mezuniyet Belgesi ve Diploma) yapar. 16- Kendi isteği ile kayıt silme talebinde bulunan öğrencilerin 17- Yıllık ders planları, ders programları ve ders intibakları otomasyon sistemine aktarır.

4 Mali İşler Bürosu : a- Mali İşler: (Sorumlu) Erkan YAVUZ, Fecriye DERYA 1- Kırtasiye ve büro malzeme alımı, makine, teçhizat, bina bakım onarım işlerini yapar. 2- Telefon faturası ödeme ve kesintilerini yapar.. 3- Yurtiçi/Yurtdışı geçici görev yolluk ve yevmiye 4- Yurtiçi sürekli görev yollukları (nakil, emekli) sayılı kanuna tabi personelin giyim kuşam yardım 6- Bütçe hazırlama çalışmalarını yapar. b- Döner Sermaye İşleri: (Sorumlu)Tülay MALKOÇ, Ruken ULUDAĞ, Serap KÖKSAL 1- Analiz için gelen numunelerin teslimatını ve ilgili bölümlere sevkini yapar. 2- Analiz Raporlarının takibini yapar. 3- Katkı paylarının dağıtımını yapar. 4- Avans 5- Satın alma 6- Aylık gelir-giderlerin muhasebe Ayniyat Bürosu: (Sorumlu) Pehlül KAHRAMAN, Tekin DİRİ, Ahmet ÖZDEMİR 1- Fakülte Demirbaşlarının düzenli tutulması işlerini yapar. 2- Demirbaş malzemelerin hurdaya ayrılması işlerini yapar. 3- Kırtasiye, Temizlik, Sıhhi Tesisat ve Elektrik malzemelerinin depo dağıtımını yapar. 4- Depo malzemelerinin kontrolünü yapar. 5- Demirbaş malzemelerin teslim alınıp, verilmesi işlerini yapar. 6- Arızalı demirbaşların tamiri ve takibini yapar. 7- Basılı evrakların takibi ve dağıtımını (Öğrenci sınav kağıdı, Fakültemize ait dergi ve diğer yayınlar v.s) yapar. Kütüphane Bürosu: (Sorumlu) Sevgi MANYAS, Orhan KESKİN, Metin CİMŞİT 1- Öğrenci ve Öğretim Üyelerinin Fakültemiz Kütüphanelerinden faydalanmalarına yardımcı olur. 2- Fakültemiz Öğretim Elemanlarının bastırdığı kitapların satışını yapar. 3- Kütüphanede bulunan kitapların kayıtlarını tutar. 4- Laboratuvar föyü ve sınav soruları basım işlerini yapar. Yayın Bürosu: Şef Gülhan GÜNGÖR, Mitat ADEKA 1- Erasmus Programı kapsamında öğrenim görmek ve staj yapmak üzere yurtdışındaki üniversitelere giden ve yurtdışındaki üniversitelerden gelen öğrenciler ile ders vermek üzere giden ve gelen öğretim üyelerinin 2- Farabi Değişim Programı kapsamında öğrenim görmek üzere yurtiçindeki üniversitelere giden ve yurtiçindeki üniversitelerden gelen öğrenciler ile ders vermek üzere giden ve gelen öğretim üyelerinin 3- Yurtdışı Üniversiteler ile İkili İlişkiler kapsamında gerçekleşen faaliyetlere ilişkin yazışmaları yürütür. 4- Üniversiteler Yayın Yönetmeliği kapsamında kitap, teksir ve yardımcı kitapların basım.

5 5- Fakültemizin periyodik olarak yayınlanan dergilerinin basımı için gerekli işlemleri yapar. 6- Fakülte Web sayfasının güncellenmesini ve yönetimini yapar. 7- Fakültemizde gerçekleşen bilimsel faaliyetleri ve sosyal aktiviteleri içeren altı ayda bir olmak üzere yayınlanan bültenin hazırlanmasını organize eder. 8- Fakültemizde çalıştırılan kısmi zamanlı öğrencilerin puantajlarını hazırlamak ve giriş-çıkış yazılarını yapar. 9- Fakültemiz öğretim elemanlarınca yayınlanmış olan makale ve kitapların 6 aylık periyodlar halinde ilgili birime gönderilmesi 10- Fakültemizde görevli bulunan öğretim elemanlarının akademik faaliyetlerinin değişik periyodlar halinde toplanarak raporlanması 11- Fakültemizin istatistiksel verileri ve performans raporlarını hazırlar. 12- Öğrenci Kulüp Faaliyetlerinin Koordinasyonunu sağlar. 13- Mezun bilgi sisteminin yönetimini yapar. Destek Hizmetleri Bürosu : (Sorumlu) Adem MACAR (Sorumlu Yardımcısı) Ahmet IŞIKYILDIZ 1- Fakültemizin küçük çaplı bakım-onarım (mekanik tesisat elektrik - telefon) işlerini takip eder. 2- İnternet Kullanım Merkezinin öğrencilere sağlık bir şekilde hizmet etmesini takip eder. 3- Hizmetli (Destek Elemanı) ve kat görevlileri işlerini takip eder. 4 -Temizlik işlerini takip eder. 5- Güvenlik işlerini takip eder. Atölye : Fakültemizin küçük çaplı bakım-onarım (mekanik tesisat elektrik - telefon) işlerini yapmak. Mekanik : İnan ŞAHİN, Serkan TAHMAZ, Ali MUSTAFAOĞLU Reyhan DOĞANAY, Mensur DEMİR Elektrik : Cabir AYTEKİN, Erkin DURMAZ Telefon : Bayittin GÜMÜŞAY İnternet Kullanım Merkezi: Önder ŞAHİN Öğrencilere sağlık bir şekilde internet hizmetini sağlamak. Hizmetli (Destek Elemanı): Arif SARIBULAK, Bilal OKUYUCU, Emin VURAL, Ömer DEMİRCİ, İrfan TAN Fakültemizin kullanım alanlarının düzenlenmesi, malzemelerin ve eşyaların taşınması, Evrak dağıtımı, Taşınırların dağıtılması, Çevre ve Bahçe düzenlemesi. Kat Görevlileri : İlhami ŞEN, Hakkı KAYA Fakültemizin tüm derslik ve amfilerinin düzenli bir şekilde kullanıma hazır olmasını sağlamak. Temizlik için gerekli malzeme dağıtımını sağlamak. Güvenlik : Hizmet Alımı ile karşılanmaktadır. Genel Temizlik Hizmeti : Hizmet Alımı ile karşılanmaktadır.

6 Bölüm Sekreterleri: Bölüm Başkanlıklarının evrak takibi ve yazı işlerini yürütür. 01. Jeoloji Mühendisliği Bölümü : Ergün KANAT 02. Jeofizik Mühendisliği Bölümü : Nihal KAZU 03. Kimya Bölümü : Banu UMUNÇ 04. Kimya Mühendisliği Bölümü : Sibel GÖRELİ 06. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü : Fatma ŞAHİN 07. Endüstri Mühendisliği Bölümü : Faruk ATAŞ 08. Makine Mühendisliği Bölümü : Zahide USLU 09. Çevre Mühendisliği Bölümü : Hatice Müge FIRAT 10. İnşaat Mühendisliği Bölümü : Yusuf EKİNCİ 11. Metalurji ve Malzeme Müh. Bölümü : Aygül RAHAT 13. Maden Mühendisliği Bölümü : Enis ÜNLÜ 14. Deniz Ulaş. İşletme Müh. Bölümü : Birgül ÖKSÜZ 16. Elektrik-Elektronik Müh. Bölümü : Neşe ERSAN 17. Mühendislik Bilimleri Bölümü : Esma MOĞOLTAY ÇİLGASİT Bölümlerde Çalışan İdari Personel: Unvan Adı Soyadı Mühendis Göksel DURSUN Bölümü Jeoloji Mühendisliği Mühendis İbrahim KUŞKU Jeoloji Mühendisliği Mühendis Nurcan KAYA Jeofizik Mühendisliği İşçi Ahmet NALBANT Kimya Bölümü Mühendis M.Nurten AKBULUT Kimya Bölümü (Organik Kimya ABD) Kimyager Nilüfer BAYRAK Kimya Bölümü (Organik Kimya ABD) Teknisyen Filiz ARSLAN Kimya Bölümü (Anorganik Kimya ABD) Kimyager Sibel YALÇIN Kimya Bölümü (Analitik Kimya ABD) Kimyager Sevda AYDAR Kimya Bölümü (Analitik Kimya ABD) Teknisyen Yılmaz AMANET Makine Mühendisliği Jeomorfolog Cengiz KAHRAMAN Çevre Mühendisliği Bölümü Mühendis Naim SEZGİN Çevre Mühendisliği Bölümü Mühendis Cemal Emre GÖKÇE Çevre Mühendisliği Bölümü Mühendis Sinan GÜNEYSU Çevre Mühendisliği Bölümü Mühendis Özlem ÜSTÜNDAĞ İnşaat Mühendisliği Tekniker Oğuz FİRİDİN İnşaat Mühendisliği Mühendis Volkan ÖZDURAN Elektrik-Elektronik Mühendisliği Mühendis Hasan TİRYAKİ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Mühendis Serkan TÜZÜN Elektrik-Elektronik Mühendisliği Fizikçi Faruk TURAN Mühendislik Bilimleri Bölümü Jeoloji Müzesi: Memur Alper VURAL Mühendis Burcu ÜNER

7

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı İÇ GENELGE

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı İÇ GENELGE Tarih ve Sayı: 16/01/2017-19222 *BEZE68949* Sayı :74933216-010.06.01- Konu : İç Genelge 2017-1 İÇ GENELGE 2017-1 Fakültemiz idari hizmetlerini yürüten birimlerinin 16/01/2017 tarihinden itibaren görev

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı. 74933216/ 660-3245 20.05.2013 Görev Dağılımı İÇ GENELGE 2013-1

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı. 74933216/ 660-3245 20.05.2013 Görev Dağılımı İÇ GENELGE 2013-1 İÇ GENELGE 2013-1 Fakültemiz idari hizmetlerini yürüten birimlerinin 20/05/2013 tarihinden itibaren görev dağılımı aşağıda belirtilmiştir. Prof. Dr. Süleyman TANYOLAÇ Dekan Dekan Fakülte Sekreteri : Prof.

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2016 YILI İŞ TAKVİMİ

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2016 YILI İŞ TAKVİMİ 216 YILI İŞ TAKVİMİ Doküman No: 1 9.5.216 OCAK İdari personel ile toplantı İdari personelin II. Öğretim mesai çizelgesinin hazırlamak, Fakülteyle ilgili istatistiklerin derlenmesi, Fakültenin demirbaş

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Görüş sorma Görüş bildirme Mevzuat hazırlama çalışmalarına katılma BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Görüş sorma ve mevzuat hazırlama

Detaylı

ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE 1 İlk Kayıt İşlemleri ÖSS,DGS.YÇS,YÖS,TCS,İKB, diğer burslular sınavları ile ÖSYM tarafından yerleştirilen öğrenciler. 1-Lise Diploması 2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi 3-12

Detaylı

DEKAN T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ GÖREV TANIM FORMU

DEKAN T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ GÖREV TANIM FORMU DEKAN Rektörlük Dekan Bağlı Bulunduğu Rektör Prof.Dr. Süleyman DÜNDAR GÖREV VE YETKİLERİ Fakülte kurullarına başkanlık etmek, Fakülte Kurullarının kararlarını uygulamak ve Fakülte birimleri arasında düzenli

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İlk Kayıt 1- ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER 1 Görev Sürelerinin Uzatılması 2 Görevlendirmeler 3 Ders Kayıtları 4 Valilik ve Diğer Kurumlarla

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ İŞBÖLÜMÜ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ İŞBÖLÜMÜ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ İŞBÖLÜMÜ Görev No GÖREVİN KONUSU GÖREVLİLER NOT AKADEMİK PERSONEL BİRİMİ 1 YÖKSİS işlemlerini yürütmek (Kadro işlemleri, ilan işlemleri, kişi ekleme çıkarmagüncelleme)

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ SORUMLULUK GÖREV VE YETKİ ŞEMASI

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ SORUMLULUK GÖREV VE YETKİ ŞEMASI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ SORUMLULUK GÖREV VE YETKİ ŞEMASI Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ Üniversite Senatosu Üniversite Yönetim Kurulu Dekan V. Prof. Dr. Öznur ERGEN AKÇİN Kurullar Dekan Yrd. Doc. Dr. Tuğba

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Doküman No: KOS-2.5.3.1 Yürürlük Tarihi: 01.01.2016 Revizyon No/Tarih: Bağlı Olduğu ve Amiri Kendisine Bağlı ler ve Kadrolar Görevde

Detaylı

T. C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T. C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİRİM: ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ 1 Derse Yazılma (Mazeretli) 2 Ders Muafiyeti 1-Dilekçe 2-Mazeretini belirten belge 3-Derse Yazılma Formu 4-Dekont 1-Dilekçe 2-Not Durum Belgesi 3-Mezun/İlişiği kesilen okula

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMET SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMET SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI Ek-1 HİZMETTEN YARARLANANLAR ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Ek-1 T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO ADI İSTENEN BELGELER 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YUNUS EMRE MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YUNUS EMRE MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 302.01 Yeni Kayıt ÖSYS sınav sonuçlarına göre yerleştirilen öğrencinin kaydının yapılması 1- Lise Diplomasının aslı 2-12 Adet Fotoğraf 3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 4-Askerlik Durumunu Gösterir Belge (erkek

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI İLAN TARİHİ : 08.03.2016 SON BAŞVURU TARİHİ : 22.03.2016 SINAV TARİHİ : Görevde Yükselme Sınavının tarih, yer ve saati ayrıca

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 01 02 Gelen Evrakların EBYS sistemi kayıdı, İlgili Birimlere Havalesinin Yapılması. Kişi ve Kurumlara Giden Evrakların EBYS işlemlerinin tamamlanması, gönderilmesi/posta Resmi Yazının Aslı ve Zimmet Defteri

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ Alt - Meslek Yüksekokul Sekreteri Temel Görev ve S orumluk lar 1. Meslek Yüksekokul Kurulu, Meslek Yüksekokul Yönetim Kurulu, Meslek Yüksekokul Disiplin Kurulu gündemlerini

Detaylı

EK-2 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK-2 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN SIRA HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER TAMAMLANMA NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Kontenjan ve Koşulların Belirlenmesi

Detaylı

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER VE İŞ SÜRECİ HİZMET ALANLAR HİZMETİN SUNUM SÜRECİ İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ KURUMUN

Detaylı

nergizfilizosüreyyabaskın meryemelmastaşilknurda yanıklıözlemtekinkınısayş egültokaytülertyuizaytült üzemenapaydıntüzapaydı njnlkdg,işixfnlkdfşlkdsişm

nergizfilizosüreyyabaskın meryemelmastaşilknurda yanıklıözlemtekinkınısayş egültokaytülertyuizaytült üzemenapaydıntüzapaydı njnlkdg,işixfnlkdfşlkdsişm nergizfilizosüreyyabaskın Öğrenci İşleri Müdürlüğü meryemelmastaşilknurda [Pick the date] yanıklıözlemtekinkınısayş egültokaytülertyuizaytült üzemenapaydıntüzapaydı İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MYO

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MYO S. NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 ÖSYM Başkanlığı tarafından Yüksekokumuza yerleşen öğrencilerin kayıtlarının yapılması Nüfus Cüzdanı fotokopisi, T.Ü.

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesinde öğrenim görmekte olan engelli öğrencilerin

Detaylı

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER SIRA NO STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN PERSONEL İŞLERİ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN ELEKTRONİK

Detaylı

c) İdari personelin hizmet öncesi ve hizmetiçi eğitimi programlarını düzenlemek ve uygulamak, Daire Başkanı

c) İdari personelin hizmet öncesi ve hizmetiçi eğitimi programlarını düzenlemek ve uygulamak, Daire Başkanı PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 29. Maddesi çerçevesinde nın görevleri aşağıdaki şekilde hüküm

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S I R A N O HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Akademik Personel Alımları 1.Başvuru

Detaylı

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DEKANLIK İlgili mevzuat ile Karabük Üniversitesi Rektörlüğü ve nca belirlenen amaç, ilke ve talimatlar doğrultusunda, Fakülte ile ilgili hizmetlerin yerine getirilmesi ve koordinasyonu sağlamak. Dekanlık

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Personel Birimi Sıra No 1 Hizmetin Adı Personelin Göreve Başlama Başvuruda İstenen Belgeler 1. Aile durum bildirimi formu

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ Hizmet Envanteri Tablosu 2015-2016 YAYIN İŞLERİ

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ Hizmet Envanteri Tablosu 2015-2016 YAYIN İŞLERİ SIRA NO YAYIN İŞLERİ 1 2 3 824.01 01 824.01 01 824.01 01 Ankara Üniversitesi Siyasal Dergisinde Makalelerin Yayınlanması Uluslararası İlişkiler Bölümünce Hazırlanan Milletlerarası Münasebetler Türk Yıllığı

Detaylı

447 - ZİRAAT FAKÜLTESİ UYGULAMA LİSTESİ

447 - ZİRAAT FAKÜLTESİ UYGULAMA LİSTESİ 447 - ZİRAAT FAKÜLTESİ UYGULAMA LİSTESİ 1 - Senato ve Kurul Sekretarya İşlemleri Süreci 1.3 - Akademik Kurul Altsüreci 1.3.1 - Akademik Kurul İşlemleri 1.4 - Enstitü, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim/Altbirim Üst Yöneticiler Astları Görev Devri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Daire Başkanı-Genel Sekreter Şef ve ilgili memurlar İzinli veya görevli olduğu durumlarda yerine Şube Müdürü

Detaylı

EREĞLĠ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV DAĞILIM ÇĠZELGESĠ

EREĞLĠ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV DAĞILIM ÇĠZELGESĠ Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet AKGÜL EREĞLĠ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV DAĞILIM ÇĠZELGESĠ Meslek Yüksekokulu kurullarına başkanlık etmek, Meslek Yüksekokulu kurullarının kararlarını uygulamak

Detaylı

BEÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI

BEÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI BEÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI EK-2 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İzin İşlemleri 2 Atama işlemleri 1- İzin Formu 2-Mazeret izinlerinde dilekçe 1- Mezuniyet Belgeleri 2-

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı; Ondokuz

Detaylı

FAKÜLTELER HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

FAKÜLTELER HİZMET STANDARTLARI TABLOSU FAKÜLTELER HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Öğrenci Kontenjan ve Koşulların Belirlenmesi 5 Gün 2 Yatay Geçiş İşlemleri

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI

KAMU HİZMET STANDARTLARI Sayfa 1/7 SİİRT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Öğrenci Kontenjan ve Koşulların Belirlenmesi BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1. Öğretim üyesi +

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirmeler Öğretim Elemanı Başvuru Alım 3 İzin 4 5 6 7 Askerlik Borçlanması Hizmet Belgesi Talepleri Emeklilik Talepleri İşe Başlama ve Ayrılma CELAL

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI S. NO 1 2 3 HİZMETİN ADI ÖSYM Başkanlığı tarafından Fakültemize yerleşen öğrencilerin kayıtlarının yapılması Ders Kaydı Yatay Geçiş İşlemleri 4 Mezuniyet Belgesi Verilmesi BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Nüfus

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİLE MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİLE MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ZİLE MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ PERSONEL İŞLERİ 1 Personel Özlük İşleri Dilekçeler, Ek Belgeler 2 Akademik

Detaylı

: Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR

: Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR Astları : Dekan : Rektör : Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında düzenli

Detaylı

Bütçe Hazırlık Çalışması

Bütçe Hazırlık Çalışması Bütçe Hazırlık Çalışması Sorumlular Rektörlükçe haziran ayı içerisinde bütçe hazırlık çalışmasına ilişkin yazının Rektörlük S.G.D.B. Alt birimlerden taleplerin alınması, hazırlık çalışmalarının başlaması

Detaylı

Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak BAUN birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan onayına sunulmasına sağlamak,

Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak BAUN birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan onayına sunulmasına sağlamak, Prof.Dr. Ziya İLHAN Dekan :0266 6136692 Dahili: 101 Prof. Dr. Musa KARAMAN Dekan Yard. : 0266 6136692 Dahili: 104 Yard. Doç. Dr. Muharrem EROL Dekan Yard. : 0266 6136692 Dahili: 105 Fakülte Sekreterliği

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (2014 YILI)

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (2014 YILI) BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (2014 YILI) SIRA NO 1 KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU 301010300 HIZMETIN ADI Yatay Geçiş Başvuru HIZMETIN TANIMI Fakültemizde her

Detaylı

- Yüksekokul Müdürüne Karşı Birinci Derecede Sorumludur.

- Yüksekokul Müdürüne Karşı Birinci Derecede Sorumludur. Görevi : Yüksekokul Sekreteri : 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 51/ B, 51/C Maddelerinin Gereğini Yapmak. Yüksekokuldaki İdari Birimlerin Mevzuata Uygun Ve Düzen İçinde Çalışmasını Sağlar. Meslek

Detaylı

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Acıbadem Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Lisans / Önlisans Akademik Takvimi ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI 03/08/2015-07/08/2015

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. PERSONEL > Akademik Personel Şube Müdürlüğü

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. PERSONEL > Akademik Personel Şube Müdürlüğü HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı PERSONEL > Akademik Personel Şube Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı idari teşkilatında bulunan Akademik Personel Şube Müdürlüğü'nün başlıca

Detaylı

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Bölüm ve Anabilim Dalı Başkanlığı

Detaylı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU- SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen

Detaylı

HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN

Detaylı

7. ÖSYS sonucuna göre kayıt olan öğrencilerin ise söz konusu askeri yükseköğretim kurumuna kayıt olduğu yıldaki ÖSYS puanlarından öğrenim görmekte

7. ÖSYS sonucuna göre kayıt olan öğrencilerin ise söz konusu askeri yükseköğretim kurumuna kayıt olduğu yıldaki ÖSYS puanlarından öğrenim görmekte 31 Temmuz 2016 tarih ve 29787 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 669 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması ve Milli Savunma Üniversitesi Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına

Detaylı

PERSONEL VE YAZI İŞLERİ BÜROSU

PERSONEL VE YAZI İŞLERİ BÜROSU PERSONEL VE YAZI İŞLERİ BÜROSU Personel İşlerinde Yapılan İsler, 1) Personelle ilgili her türlü yazışma. 2) Akademik ve İdari Personelin özlük dosyalarının tutulması ve işlemlerinin takibi, 3) Günlük Resmi

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İzin İşlemleri 1- Belge Yönetim Sistemi üzerinden İzin talebi veya İzin Formu. 3 Gün HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İzin İşlemleri 1- Belge Yönetim Sistemi üzerinden İzin talebi veya İzin Formu. 3 Gün 2 Resmi Yazışmalar (Kurum içi

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ YAZIŞMA SİSTEMİ

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ YAZIŞMA SİSTEMİ T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ YAZIŞMA SİSTEMİ 2016 İçindekiler 1. AMAÇ VE KAPSAM... 2 2. YÖNTEM... 2 3. Üniversite Dış Yazışmaları... 2 3.1. Gelen Evrak... 2 3.2. Giden Evrak... 3 3.2.1. İdari Birimlere

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU YILLIK İŞLEM SAYISI 2 903.03.01 Öğrenim durumundaki değişikliklerin intibak işlemleri Personelin öğrenimi bitirdiğine dair dilekçesi, diploma belgesi veya çıkış belgesinin aslı veya kurumca onaylı örneği.

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK 2 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci kontenjan

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar,

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Akademik Şube Müdürlüğü

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Akademik Şube Müdürlüğü Sedat İNCİR Şef - Kadro ihdası, tutulu kadroların serbest bırakılması, dolu kadro değişiklikleri, boş kadro değişikliklerinin teklifi, görüşmeleri, uygulanması, kadro aktarım ve kullanım izni işlemleri,

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI (12.12.2014) TARİHLİ İLAN

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI (12.12.2014) TARİHLİ İLAN AÇIKTAN ATAMALARDA İSTENEN BELGELER 1- Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden) 2- Adli Sicil Belgesi 3- İkametgah 4-4 Adet Resim 5- Ortaöğretim Hazırlık Belgesi (Ortaöğretimde Hazırlık Okuyanlar için)

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

EĞİTİMİN ADI EĞİTİMİN KONUSU EĞİTİMCİ EĞİTİM YERİ. : : : : EĞİTİM TARİHİ VE SAATİ : ISG - Avcılar - GR 2 Kurum Sic. No

EĞİTİMİN ADI EĞİTİMİN KONUSU EĞİTİMCİ EĞİTİM YERİ. : : : : EĞİTİM TARİHİ VE SAATİ : ISG - Avcılar - GR 2 Kurum Sic. No EĞİTİM TARİHİ VE SAATİ 1 4203-369 A.Turan KOLANCI Bilgisayar İşletmeni Mühendislik Fakültesi Personel Bürosu (Maaş İşleri) 2 4203-481 Ahmet ÖZDEMİR Hizmetli Mühendislik Fakültesi Ayniyat Bürosu 3 4203-537

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki,

Detaylı

Görev Tanımı Enstitü Müdürünün Görevleri:

Görev Tanımı Enstitü Müdürünün Görevleri: Görev Tanımı Enstitü Müdürünün Görevleri: * Enstitünün belirlenmiş amaç ve hedefleri doğrultusunda lisansüstü eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerine getirmek * Enstitü birimleri ve her düzeydeki personeli

Detaylı

İŞLEM ADI İŞ AKIŞI İLGİLİ KİŞİLER. Eğitim komisyonu ve Senato Kararları İşlemleri

İŞLEM ADI İŞ AKIŞI İLGİLİ KİŞİLER. Eğitim komisyonu ve Senato Kararları İşlemleri Eğitim komisyonu ve Senato Kararları İşlemleri 1-İlgili birimlerden gelen Fakülte/ Yüksekokul /Enstitülerden gelen ve senato kararı alınması gereken evrakların hazırlanması 2- Alınan kararların ilgili

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI Aylar FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ ÖĞRENCİ İŞLERİ PERSONEL İŞLERİ YAZI İŞLERİ TAHAKKUK İŞLERİ TAŞINIR KAYIT KONTROL BÖLÜM SEKRETERLİĞİ TEMİZLİK HİZMETLERİ OCAK 1. İdari personel

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) 1 377 Belgesi leri 1 Kimlik Kartı ile kişi beyanı Büro 10 Dakika 300 2 Transkript Belgesi Yönetmeliği

Detaylı

23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent

Detaylı

Temsilci seçimleri İşlemleri Disiplin Soruşturma İşlemleri 1- Şikâyet dilekçesi veya suçun tesbiti

Temsilci seçimleri İşlemleri Disiplin Soruşturma İşlemleri 1- Şikâyet dilekçesi veya suçun tesbiti T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER 1 2 3 Bölüm ve Anabilim Dalı Başkanlığı Seçim ve Atanması Temsilci seçimleri

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER Üniversitesi T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç

T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Necmettin Erbakan Üniversitesinde öğrenim görmekte

Detaylı

GÖREV TANIM FORMU : SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ALT BİRİMİ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ. : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI

GÖREV TANIM FORMU : SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ALT BİRİMİ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ. : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI ALT : ENSTİTÜ MÜDÜRÜ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI Ardahan Üniversitesi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

SİYASİ PARTİ GRUP BAŞKANLIKLARINDA SÖZLEŞMELİ OLARAK ÇALIŞTIRILACAK GRUP DANIŞMANI VE BÜRO GÖREVLİSİ HAKKINDA HİZMET SÖZLEŞMESİ ESASLARI

SİYASİ PARTİ GRUP BAŞKANLIKLARINDA SÖZLEŞMELİ OLARAK ÇALIŞTIRILACAK GRUP DANIŞMANI VE BÜRO GÖREVLİSİ HAKKINDA HİZMET SÖZLEŞMESİ ESASLARI SİYASİ PARTİ GRUP BAŞKANLIKLARINDA SÖZLEŞMELİ OLARAK ÇALIŞTIRILACAK GRUP DANIŞMANI VE BÜRO GÖREVLİSİ HAKKINDA HİZMET SÖZLEŞMESİ ESASLARI Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 06/01/2012 Karar No : 12 Başkanlık

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe Ve Performans Programı Şube Müdürlüğü HASSAS GÖREV TESPİT FORMU. Yüksek. Yüksek

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe Ve Performans Programı Şube Müdürlüğü HASSAS GÖREV TESPİT FORMU. Yüksek. Yüksek Bütçe Ve Performans Programı Şube Müdürlüğü -Ödenek talep ve gönderme belgelerinin zamanında yapılmaması nedeni ile Bütçe Uygulamaları (Yıllık bütçe giderlerin faize düşmesi, ödeneklerinin etkin ve verimli

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Kayıt Silme Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Dilekçe, Üst Yazı ile ADMYO, ADMYO Yönetim Kurulu

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATI N ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI Görev Adı Müdür Müdürün verdiği görevleri kanun ve yönetmelikler -Kendisine bağlı birimlerin, verimli, düzenli, uyumlu

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Ek1 SIRA NO: KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANDIĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

Personel Daire Başkanlığı

Personel Daire Başkanlığı Personel Daire Başkanlığı i *Akademik Şube Müdürlüğü Adı/Soyadı/Görevi A. Görev ve Sorumlulukları: Yaşar ERARSALAN Akademik Şube Müdürü Akademik personelin kadro kullanma izni alınması; ilan, atama, tayin,

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, ön lisans ve lisans programlarına devam eden öğrencilerin Karabük Üniversitesi ndeki

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ERDEK MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ERDEK MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ERDEK MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1- ÖSYS Sonuç Belgesinin

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan: Binali KOÇ, C.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü 58140 SİVAS. Adı Soyadı : Ünitesi : İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Görevi : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör Astları : Şube Müdürü, Ayniyat

Detaylı

HİZMETTEN YARARLANANLAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER

HİZMETTEN YARARLANANLAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER 302.15.03 Mezuniyet Belgesi Versilmesi 302.10.05 Yeniden Öğrenci Kimlik Kartının Düzenlenmesi 302.01.06 Yatay Geçiş İşlemleri 302.10.04 Transkript Belgesi 302.10.01 Öğrenci Belgesi SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Detaylı

01.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50238

01.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50238 01.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50238 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008704 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ

T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SIRA NO T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ HASAN DOĞAN BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Özel

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Ders Kaydı ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. 2 Ders Ekle sil Danışmanı ile ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. Ders Muafiyetleri

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI BAĞLI OLDUĞU GÖREVİN KISA TANIMI: Keles Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Yüksekokul Müdürü Üniversite Rektörü tarafından atanmış Yüksekokul Müdürü birimin en üst idare amiridir.

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar Astları n Amacı : MÜDÜRLÜK : Müdür : Rektör : Enstitünün tüm akademik ve idari personeli : Enstitüde yürütülen her türlü işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Enstitü misyon ve vizyonunu

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu Kılavuz, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin öğrenimleri süresince yapmakla yükümlü oldukları staj

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ KARİYER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ KARİYER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ KARİYER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı; Yalova Üniversitesine bağlı olarak kurulan Yalova Üniversitesi Kariyer

Detaylı

2016-2017 LİSANS - ÖN LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ

2016-2017 LİSANS - ÖN LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ 01.08.2016 05.08.2016 17.08.2016 19.08.2016 Önlisans programlarına ve YGS, LYS ve eşdeğeri sınavlar ile lisans programlarına ÖSYM ile yerleştirilen öğrencilerin kayıtları (YÖK Başkanlığı'nca

Detaylı

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Rektör Yardımcısı, Rektör Yrd.Doç.Dr.Eyüp ALTINÖZ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul kurullarına başkanlık eder ve kurul kararlarının

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Kontenjanları, Başvuru Şartları, Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisansüstü Programları Lisansüstü Programlara Başvuru Tarihleri : 01-05 Ağustos 2016 Anabilim Dallarında

Detaylı

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI TERCİH DUYURUSU

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI TERCİH DUYURUSU AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI TERCİH DUYURUSU Bakanlığımız merkez, taşra ve döner sermaye teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 05.05.2015 KARAR 2015/011 01: 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Yeterlik Sınavına giren Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2016 YILI İŞ TAKVİM PLANI Faaliyet Tarih Sorumlu Durum Açıklama * İlgili Birimler** Ay S.

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2016 YILI İŞ TAKVİM PLANI Faaliyet Tarih Sorumlu Durum Açıklama * İlgili Birimler** Ay S. OCAK ** 1 Tüm Kurum İçi ve Kurum Dışı Gelen Evrakların Kontrolünün Yapılması, Cevaplanması ve Standart Dosya Planına Göre Dosyalanması 2 Tüm Arşiv 3 4 5 6 7 8 Tüm Tüm Tüm Tüm Tüm Tüm 9 Beslenmem 10 Beslenme

Detaylı