Potassium Sulphate 99.6 % K 2 SO 4

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Potassium Sulphate 99.6 % K 2 SO 4"

Transkript

1 1. Madde / müstahzar ve Ģirket / iģ sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : technically pure Kayıt numarası : Madde no. : Madde veya karıģımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Kimyasal maddenin/preparatın kullanımı : Sanayi için hammadde 1.3 Güvenlik Bilgi Formu verenin Ayrıntılı Bilgileri ġirket : K+S KALI GmbH Bertha-von-Suttner-Str Kassel Almanya Telefon : +49-(0) Telefax : +49-(0) Elektronik posta adresi : info@kali-gmbh.com 1.4 Acil durum telefonu Bilgilendirme Merkezi-kuzey, Göttingen, Almanya Telefon:+49 (0) (almanca ve ingilizce) 2. Tehlikelerin tanitimi 2.1 Maddenin veya karıģımın sınıflandırması Sınıflandırması (1272/2008 SAYILI TÜZÜĞÜ (AT)) (EC) No 1272/2008 düzenlemesine göre tehlikeli olmayan madde veya karışım. Sınıflandırması(EEC/67/548,1999/45/EC) Bu madde, 67/548/EEC Direktifine göre tehlikeli olarak sınıflandırılmamıştır. 2.2 Etiket elemanları Etiketleme(1272/2008 SAYILI TÜZÜĞÜ (AT)) (EC) No 1272/2008 düzenlemesine göre tehlikeli olmayan madde veya karışım. EC yönergelerine göre etiketlendirme () Ek bilgi : Bu ürünün EC talimatlarına ve ilgili ulusal kanunlara göre etiketlenmesine gerek yoktur. 2.3 Diğer tehlikeler Bu madde kalıcı, biyolojik birikim yapan veya zehirli olarak kabul edilmemiştir (PBT). 1/8 Basım Tarihi:

2 Bu madde, ne çok kalıcı ne de çok biyolojik birikim yapan olarak kabul edilmiştir (vpvb). 3. BileĢimi/içindekiler hakkinda bilgi 3.1 Maddeler Kimyasal İsmi CAS-No. EINECS-No. / ELINCS-No. Potasyum Sülfat (K 2 SO 4 ) Konsantrasyon [%] > Ilk yardim önlemleri 4.1 Gerekli ilk yardım önlemleri tanımı Genel öneri : Semptompların devamı halinde veya her türlü şüphe halinde doktora başvurunuz. Solunması halinde Deriyle teması halinde Gözle teması halinde Yutulması halinde : Solunması halinde, kazazedeyi açık havaya çıkartınız. : Su ile çalkalayınız. : Gözlere hemen bol miktarda su tutunuz. : Ağzınızı su ile yıkayınız ve arkasından bol miktarda su içiniz. 4.2 En önemli semptom ve etkileri, hem akut, hem gecikmeli Semptomlar : Bilgi bulunmamaktadır. 4.3 Acil tıbbi yardım endikasyonu ve gerekli özel tedavi (gerekirse) Tedavi : Uzman önerisi almak için doktorlar Zehirlenme Bilgi Merkezine başvurmalıdırlar. 5. Yanginla mücadele önlemleri 5.1 Söndürme ortamı Uygun yangın söndürme aracı : Bu ürün yanıcı değildir. Çevre için uygun yangın söndürme yöntemleri kullanınız. Uygun olamayan söndürme : hiç maddeleri 5.2 Madde veya karıģımdan çıkan özel tehlikeler Yangın söndürme sırasında oluşabilecek spesifik zararlar : Isıtılması veya yangın halinde zehirli gazlar açığa çıkarabilir. Sülfür oksitler 5.3 Ġtfaiye için tavsiyeler Yangın söndürenler için özel koruyucu ekipmanlar Ek bilgi : Solunumun korunması : Kirlenmiş yangın söndürme sularını ayrı bir yerde toplayınız. Bu sular lağıma atılmamalıdır. 2/8 Basım Tarihi:

3 6. Kaza sonucu yayilma önlemleri 6.1 KiĢisel önlemler, korunma araçları ve acil durum prosedürleri Kişisel tedbirler : Atıkları solumayınız. 6.2 Çevresel tedbirler Çevresel tedbirler : Kanalizasyona karışmamasına dikkat ediniz. 6.3 Çember altına alma ve temizlik için yöntem ve malzemeler Temizlik için metodlar 6.4 Diğer bölümlere referans : Uygun bir atık kabı içine küreyiniz. Temizledikten sonra, kalıntıları su tutarak uzaklaştırınız. Elleçleme ve depolama 7.1 Güvenli kullanım için önlemler Dikkatli kullanılmasını sağlayınız Yangın ve patlamaya karşı korunması tavsiye edilir : Toz oluşmamasına dikkat ediniz. Alınmasi gereken özel tedbirler yoktur. : Bu ürün yanıcı değildir. Yangına karşı özel koruyucu tedbirler gerektirmez. 7.2 Uyumsuzluklar da dahil güvenli saklama Ģartları Depolama alanı ve kaplarında aranan nitelikler Depolama için öneriler : Kuru bir yerde saklayınız. : Diğer ürünlerle depolanması sırasında özel sınırlamalar yoktur. Alman saklama sınıfı Diğer veriler : 13 Yanmayan katılar : Önerilen depolama koşullarında kararlıdır. 7.3 Özel son kullanımları 8. Maruziyet kontrolleri/kiģisel koruma 8.1 Kontrol parametreleri DNEL : Son kullanma tarihi: Çalışanlar Maruz kalma yolları: Deri teması Değer: 21,3 mg/kg DNEL : Son kullanma tarihi: Çalışanlar Maruz kalma yolları: Solunum Değer: 37,6 mg/m3 3/8 Basım Tarihi:

4 DNEL : Son kullanma tarihi: Tüketiciler Maruz kalma yolları: Deri teması Değer: 12,8 mg/kg DNEL : Son kullanma tarihi: Tüketiciler Maruz kalma yolları: Solunum Değer: 11,1 mg/m3 DNEL : Son kullanma tarihi: Tüketiciler Maruz kalma yolları: Ağız yoluyla alma Değer: 12,8 mg/kg PNEC : Tatlı su Değer: 0,68 mg/l PNEC : Deniz suyu Değer: 0,068 mg/l PNEC : İşyeri Tavan Sınır Değeri (CLV) Değer: 6,8 mg/l 8.2 Maruziyet kontrolü Mühendislik ölçütleri Uygun havalandırma sağlayınız. KiĢisel koruyucu ekipmanlar Solunumun korunması Ellerin korunması Gözlerin korunması Deri ve vücudun korunması Hijyen ölçütleri Koruyucu tedbirler Çevresel maruziyet kontrolleri Genel öneri : Efektif toz maskesi. : normal kullanım koşullarında gerekmez : Özel koruyucu ekipman gerekmez. : Özel koruyucu ekipman gerekmez. Uygun koruyucu giysi giyin. : Kullanım sırasında yemeyin veya içmeyin. Çalışmaya ara vermeden önce ve gün sonunda ellerinizi yıkayınız. : Alınmasi gereken özel tedbirler yoktur. Tozlarını solumayın. : Kanalizasyona karışmamasına dikkat ediniz. 9. Fiziksel ve kimyasal özellikler 9.1 Temel fiziksel ve kimyasal özellikleri hakkında bilgi 4/8 Basım Tarihi:

5 Görünüm : kristal Renk Koku ph : beyaz : belli belirsiz Erime noktası/aralığı : C Parlama noktası Yoğunluk : ca. 6, 25 C, Sulu çözelti : uygulanamaz : 2,66 g/cm3 Su çözünürlüğü : 108 g/l, 20 C Kendiliğinden tutuşma sıcaklığı Termik bozunma (dekompozisyon) Patlayıcı özellikler Oksitleyici özellikler : hiç : > 700 C : hiç : hiç 9.2 Diğer bilgiler Kütle yoğunluğu : ca kg/m3 10. Kararlılık ve tepkime 10.1 Reaktivite Kararlı 10.2 Kimyasal stabilite Belirtildiği şekilde kullanıldığında ve saklandığında bozunma olmaz Tehlikeli reaksiyonlar olasılığı Tehlikeli reaksiyonlar 10.4 Kaçınılması gereken koģullar Kaçınılması gereken koşullar : Normal kullanım şartları altında, tehlikeli bir reaksiyon sözkonusu değildir. : Bilinmiyor Uymayan malzemeler Kaçınılması gereken materyaller 10.6 Tehlikeli ayrıģma ürünleri Tehlikeli ayrışma ürünleri : Bilinmiyor. : Belirtildiği şekilde kullanıldığında ve saklandığında bozunma olmaz. 11. Toksikolojik bilgiler 11.1 Toksikolojik etkileri hakkında bilgi Ürün Akut oral toksisite : LD50: > mg/kg, sıçan, OECD 425 Akut solunum(inhalasyon) : LC50: > 1,2 mg/l, OECD Guideline 433 5/8 Basım Tarihi:

6 toksisitesi Akut dermal toksisite : LD50: > mg/kg, sıçan, OECD Test Klavuzu 402 Deri korozyonu/iritasyon : Sonuç: Deri tahrişi gözlenmez, EU Method B.46 Ciddi göz hasarı/tahrişi Solunum veya deri hassasiyeti Germ hücre mütagenliği İn vitro genotoksisite İn vivo genotoksisite Değerlendirme : tavşan, Sonuç: Göz tahrişi gözlenmez, OECD Test Klavuzu 405 : Sonuç: Deri hassasiyetine neden olmaz., OECD Guideline 429 : Sonuç: negatif, Mütajenlik (Koli basili-revers mütasyon deneyi) : uygun veri yoktur : Ames testinde mutajenik değildir. Kansere neden olabilirlik : sıçan, OECD Test Klavuzu 453 Hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde kanserojen veya mutajenik etkiler göstermedi. Kısırlaştırıcı etkisi olma durumu Teratojenisite (gelişimsel sakatlıklara neden olabilirlik) : sıçan, NOAEL: >= mg/kg, OECD Guideline 422 Değerlendirme: Hayvanlar üzerinde yapılan testler herhangi bir doğurganlık etkisi göstermemiştir. : sıçan, NOAEL: >= mg/kg, OECD Guideline 422 Değerlendirme: Hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde teratojenik veya mutajenik etkiler göstermedi. Spesifik hedef organ sistemik zehirliliği (tekrarlanan maruz kalma) Ek bilgi : sıçan, Oral, NOAEL: 256 mg/kg, OECD Test Klavuzu 453 : Normal kullanım şartlarında insan sağlığına zarar verici bilinen etkileri yoktur. 12. Ekolojik bilgiler 12.1 Zehirlilik Balıklar için zehirlilik derecesi Daphnia ve diğer suda yaşayan omurgasızlara zehirliliği Yosunlar için zehirli : LC50: 680 mg/l, 96 h, Pimephales promelas (Sazan yavrusu), USEPA 1991 EPA/600/4-90/027 : LC50: 720 mg/l, 48 h, Daphnia magna (Defne), USEPA 1991 EPA/600/4-90/027 : EC50: mg/l, 18 DAY, Chlorella vulgaris (tatlısu yosunu) Bakteriler için zehirlilik : EC20: > 20 g/l, 16 h, Pseudomonas putida, DIN /8 Basım Tarihi:

7 derecesi 12.2 Kalıcılık ve nitelik kaybı Biyodegrabilite : 12.3 Biyolojik birikim potansiyeli Biyoakümülasyon : 12.4 Topraktaki hareketliliği Taşınabilirlik : uygulanamaz Çevresel ortamlar içerisinde : uygulanamaz dağılım Fiziko kimyasal taşınabilirliği : uygulanamaz 12.5 PBT ve vpvb değerlendirmesi sonuçları Değerlendirme 12.6 Diğer olumsuz etkiler Emilmiş organik bağlı helojenler (AOX) Doğal bozunmayı belirleyen metodlar, inorganik maddeler için uygulanamaz. Biyolojik birikim yapması olası değildir. : Bu madde kalıcı, biyolojik birikim yapan veya zehirli olarak kabul edilmemiştir (PBT). Bu madde, ne çok kalıcı ne de çok biyolojik birikim yapan olarak kabul edilmiştir (vpvb). : uygulanamaz 13. Bertaraf etme bilgileri 13.1 Atık arıtma yöntemleri Ürün Kirli paket : Tarımda kullanım imkanı araştırılmalıdır. : Boş kaplar geri dönüşüm veya atım için onaylı bir atık yerine götürülmelidir. 14. TaĢmacilik bilgisi 14.1 Kara taģımacılığı ADR Notlar Tünel kısıtlama kodu : yukarıdaki kurallara göre tehlikeli maddeler sınıfına girmez. : İlgili değil 14.2 Deniz taģımacılığı ADNR 7/8 Basım Tarihi:

8 Notlar IMDG Notlar : Taşımacılık kurallarına göre tehlikeli maddeler sınıfına girmez. : Taşımacılık kurallarına göre tehlikeli maddeler sınıfına girmez Hava taģımacılığı IATA-DGR Notlar : Taşımacılık kurallarına göre tehlikeli maddeler sınıfına girmez Kullanıcı için özel önlemler İlgili değil 14.5 MARPOL 73/78'in 2.Ekine ve IBC Koduna göre büyük miktarlarda nakliyatı 15. Mevzuat Bilgisi 15.1 Madde veya karıģıma özgü güvenlik, sağlık ve çevresel düzenlemeler/kanunlar Su kirliliğine sebep olan sınıf (Almanya) : WGK 1 az miktarda su kirlenmesine neden olan Tebliğ hali REACH : Bu madde 1907/2006 No'lu AB Düzenlemelerine (REACH) uygun olarak kaydedilmiştir Kimyasal Risk Değerlendirmesi Bu madde için Kimyasal Güvenlik Değerledirmesi yapılmıştır. 16. Diğer bilgiler Bu Güvenlik Bilgi Formundaki bilgiler, yayınladığı tarih itibariyle sahip olduğumuz en geçerli bilgilerdir. Verilen bilgiler sadece güvenli taşıma, kullanma, işleme, depolama, nakliyat, imha ve tahliye için yardımcı olması amacıyla tasarlanmıştır ve garanti veya kalite spesifikasyonu sayılamaz. Bu bilgiler, sadece belirlenmiş madde için geçerlidir ve bu maddenin diğer maddelerle karıştırılması durumunda veya herhangi diğer bir proseste kullanılması halinde geçerli olmayabilir dokümanda belirtilmemişse. 8/8 Basım Tarihi:

: Epsom Salt pure, technical

: Epsom Salt pure, technical 1. Madde / müstahzar ve Ģirket / iģ sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Magnesium Sulphate Heptahydrate (MgSO 4 7H 2 O) 1.2 Madde veya karıģımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen

Detaylı

: LONGLIFE HOSPITAL 10L D/PL/F/I/TR

: LONGLIFE HOSPITAL 10L D/PL/F/I/TR 1. Kimyasal maddenin/preparatın ve şirketin/üstlenenin kimlikleri 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61589 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

Versiyon 1.0 Revize Edildiği Tarih 04.09.2012 Basım Tarihi 05.09.2012

Versiyon 1.0 Revize Edildiği Tarih 04.09.2012 Basım Tarihi 05.09.2012 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 64565 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: INNOMAT 10L D/PL/F/I/TR

: INNOMAT 10L D/PL/F/I/TR 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61424 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

: CREAM CLEANER NO 6 LEMON WEST

: CREAM CLEANER NO 6 LEMON WEST 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61151 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Sülfür 80 WP Suda ıslanabilir toz Formülasyon Tarkim Bitki

Detaylı

Versiyon 1.1 Revize Edildiği Tarih Basım Tarihi

Versiyon 1.1 Revize Edildiği Tarih Basım Tarihi 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61065 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: SOFT SENSATION 5L I/GR/D/GB

: SOFT SENSATION 5L I/GR/D/GB 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 64288 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: ALKASTAR 10L D/PL/F/I/TR

: ALKASTAR 10L D/PL/F/I/TR 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61035 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: GREASE E3 10X750ML I/GR

: GREASE E3 10X750ML I/GR 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 64246 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: NATURAL CLEANER VINEGAR 1L WEST

: NATURAL CLEANER VINEGAR 1L WEST 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61043 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: GREEN CARE FLOOR & SURFACE CL.1L WEST

: GREEN CARE FLOOR & SURFACE CL.1L WEST 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61436 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: GREEN CARE BRILLANT E3 10LD/PL/F/I/TR

: GREEN CARE BRILLANT E3 10LD/PL/F/I/TR 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61231 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: TAWIP 10 L D/PL/F/I/TR

: TAWIP 10 L D/PL/F/I/TR 1. Kimyasal maddenin/preparatın ve şirketin/üstlenenin kimlikleri 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61558 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: TOILET CLEANER LEMON 750ML WEST

: TOILET CLEANER LEMON 750ML WEST 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61047 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması : EC No.: 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş

Detaylı

SIGMA-ALDRICH. GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Versiyon 5.1 Yeni düzenleme tarihi 05.02.2014 Basım Tarihi 17.04.

SIGMA-ALDRICH. GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Versiyon 5.1 Yeni düzenleme tarihi 05.02.2014 Basım Tarihi 17.04. SIGMA-ALDRICH sigma-aldrich.com GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Versiyon 5.1 Yeni düzenleme tarihi 05.02.2014 Basım Tarihi 17.04.2014 BÖLÜM 1: Madde / Müstahzar ve şirket / iş

Detaylı

: BR 75 1L D/F/NL/I/GR/GB/DK/E/S/TR/N

: BR 75 1L D/F/NL/I/GR/GB/DK/E/S/TR/N 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61570 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

: SR 15 1 L 11SPR. WEST

: SR 15 1 L 11SPR. WEST 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61268 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. BÖLÜM 2: Tehlikelerin Tanıtımı. BÖLÜM 3: Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi

BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. BÖLÜM 2: Tehlikelerin Tanıtımı. BÖLÜM 3: Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Temizleme maddesi. özel kullanım için. 1.3. Şirket/İş

Detaylı

: AZ L D/PL/F/I/TR

: AZ L D/PL/F/I/TR 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61573 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU W 443 BEYAZ

GÜVENLİK BİLGİ FORMU W 443 BEYAZ Versiyon : 1.1 Revizyon Tarihi : 01.11.2016 BÖLÜM 1 : Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Ürün Tanıtımı Ürün Adı Sayfa : 1/5 1.2. Maddenin veya Karışımın Tanımlanan Kullanma Biçimleri

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

TK.201772. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK.201772. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 29.06.2015 29.06.2015 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Electrolyte O2 low level

GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Electrolyte O2 low level GÜVENLİK BİLGİ FORMU 453/2010 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Electrolyte O2 low level 1. Kimyasal maddenin/preparatın ve şirketin/üstlenenin kimlikleri 1.1. Ürün adı Ürün kodu 52201005, 52206111, 30298424,

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU Exelans Turbo Yarımat

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU Exelans Turbo Yarımat BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Belirlenmiş kullanımlar

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 11.04.2016 11.04.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7440-44-0 231-153-3 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

: GUM-EX 400 ML D/F/NL/I/GR

: GUM-EX 400 ML D/F/NL/I/GR 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 40000032 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: INOTAN 1L D/F/I/GR/TR/H/HR/RUS

: INOTAN 1L D/F/I/GR/TR/H/HR/RUS 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 64091 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7790-28-5 232-197-6 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

: TR L D/PL/F/I/TR

: TR L D/PL/F/I/TR 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61470 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ Basım tarihi: 07.05.2012 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Kimyasal maddenin/karışım ve şirketin/üstlenenin kimlikleri Ürün adı Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: FLOOR POLISH 10L D/PL/F/I/TR

: FLOOR POLISH 10L D/PL/F/I/TR 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61106 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 6 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

: Deri için kimyasal. : Yalnızca endüstriyel kullanım içindir.

: Deri için kimyasal. : Yalnızca endüstriyel kullanım içindir. 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Ürün adı Ticari ismi : 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Madde/Müstahzarın kullanımı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Magnasoft* TLC textile softener

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Magnasoft* TLC textile softener 1. KİMYASAL MADDENİN/PREPARATIN VE ŞİRKETİN/ÜSTLENENİN KİMLİKLERİ Ticari ismi : Kullanım : Yalnızca endüstriyel kullanım içindir. Şirket : Momentive Performance Materials GmbH Chempark Leverkusen Gebaeude

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Yeni düzenleme tarihi 22.04.2013 Versiyon 3.5 BÖLÜM 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanıtımı 1.1 Ürün adı REACH Kayıt Numarası Bu ürün bir preparattır. REACH Kayıt Numarası bölüm 3'ye bakın.

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 01.09.2016 01.09.2016 Versiyon

Detaylı

: SANTAN PLUS 325ML D/F/NL/I/GB

: SANTAN PLUS 325ML D/F/NL/I/GB 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 64448 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: GREENCARE ENERGY E3 12,6KGD/PL/F/I/TR

: GREENCARE ENERGY E3 12,6KGD/PL/F/I/TR 1. Kimyasal maddenin/preparatın ve şirketin/üstlenenin kimlikleri 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61217 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: CLEAN EXTREME 5L D/PL/F/I/TR

: CLEAN EXTREME 5L D/PL/F/I/TR 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61238 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 6 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 02.04.2016 02.04.2016 Versiyon

Detaylı

2. TEHLĠKELERĠN TANITIMI

2. TEHLĠKELERĠN TANITIMI SIGMA-ALDRICH sigma-aldrich.com GÜVENLĠK BĠLGĠ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Versiyon 5.0 Revize Edildiği Tarih 08.08.2012 Basım Tarihi 31.07.2013 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ġġrket / Ġġ SAHĠBĠNĠN

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 6 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.03.2016 25.03.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

TK ALUMİNYUM SÜLFAT. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK ALUMİNYUM SÜLFAT. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 02.09.2015 02.09.2015 Versiyon

Detaylı

: EQUINOX-6X500ML-I/GR/D/F/NL/GB

: EQUINOX-6X500ML-I/GR/D/F/NL/GB 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 64918 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 06.09.2016 06.09.2016 Versiyon

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 02.04.2016 02.04.2016 Versiyon

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Fosalin 80 WP Suda ıslanabilir toz Formülasyon Tarkim Bitki

Detaylı

TRILUBGREASE TEMP LX - MSG 692-460 801029

TRILUBGREASE TEMP LX - MSG 692-460 801029 Malzeme Güvenlik Bilgi Formu (MSDS) 1 - Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı, Ürün Adı : TRILUBGREASE TEMP LX - MSG 692-460 Artikel Numarası: Firma adı : Trilub Kimya İmalat San. ve Tic.

Detaylı

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ Basım tarihi: 07.05.2012 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Kimyasal maddenin/karışım ve şirketin/üstlenenin kimlikleri Ürün adı Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Bluegip 20 SL Bitki gelişim düzenleyicisi, SL (Çözünen Konsantre)

Detaylı

TRILUBGREASE LX - MSG 692-460 801023

TRILUBGREASE LX - MSG 692-460 801023 Malzeme Güvenlik Bilgi Formu (MSDS) 1 - Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : TRILUBGREASE LX - MSG 692-460 Artikel Numarası: Firma adı : Trilub Kimya İmalat San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Festo Spezialfett Lub-KB 2

Festo Spezialfett Lub-KB 2 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanıtımı 1.1 Ürün adı Ürün ismi : Madde-No. : 017035 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Madde/Müstahzarın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU. O2 electrolyte

GÜVENLİK BİLGİ FORMU. O2 electrolyte GÜVENLİK BİLGİ FORMU yönetmeliğine göre (AB) No 1907/2006 (yönetmelik ile değiştirilen (EU) 2015/830) 1. Kimyasal maddenin/preparatın ve şirketin/üstlenenin kimlikleri 1.1. Ürün adı Ürün kodu 59907065,

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Basım tarihi: 14.03.2013 Ürün kodu: LKM178-1 Sayfa 1 nin 7 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 23.07.2015 23.07.2015 Versiyon

Detaylı

TK KALSİYUM KARBONAT. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK KALSİYUM KARBONAT. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.06.2015 24.06.2015 Versiyon

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 8 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Efdal Kimarsol Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Fungusit Islanabilir Toz Formülasyon Tarkim Bitki

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 21.08.2015 21.08.2015 Versiyon

Detaylı

TK.120330. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK.120330. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. Revizyon tarihi 09.07.2015 Basım tarihi 09.07.2015 Versiyon 1 BÖLÜM 1: Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanıtımı 1.1 Ürün adı 1.2. Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 6 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

: LINAX PLUS 10 L D/PL/F/I/TR

: LINAX PLUS 10 L D/PL/F/I/TR 1. Kimyasal maddenin/preparatın ve şirketin/üstlenenin kimlikleri 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 61607 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Revize Edildiği Tarih 04.01.2012 Versiyon 2.3 BÖLÜM 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı REACH Kayıt Numarası Bu madde için bir kayıt numarası yoktur; çünkü bu madde veya

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 29.03.2016 29.03.2016 Versiyon

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 7 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Kimtoks Mollussisit, Kepek şeklinde toz Tarkim Bitki Koruma

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

: DEI FEINLEDERPFL. 75ML TR

: DEI FEINLEDERPFL. 75ML TR BÖLÜM 1: Madde / Müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanitimi 1.1 Ürün adı Ticari ismi : Tanımlama numarası : 64637 1.2 Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. GIda ürünlerinin imalatı.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. GIda ürünlerinin imalatı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 09.04.2016 09.04.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Magnasoft SRS

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Magnasoft SRS 1. KİMYASAL MADDENİN/PREPARATIN VE ŞİRKETİN/ÜSTLENENİN KİMLİKLERİ Ticari ismi : Kullanım : Tekstil kaplaması Şirket : Momentive Amer Ind. 260 Hudson River Road US - 12188 WATERFORD Acil durum telefonu

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği Kısaltma: Materialnr. 1024558 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Yeni düzenleme tarihi 07.12.2015 Kaçıncı Düzenleme Olduğu 1.2 BÖLÜM 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanıtımı 1.1 Madde/Karışımın kimliği REACH Kayıt Numarası Bu madde için bir kayıt numarası

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Basım tarihi: 21.12.2012 Ürün kodu: 2352449 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1907/2006 No'lu Yönetmeliğe (AB) göre Yeni düzenleme tarihi 23.08.2013 Versiyon 6.0 BÖLÜM 1. Madde / müstahzar ve şirket / iş sahibinin tanıtımı 1.1 Ürün adı REACH Kayıt Numarası Bu madde için bir kayıt numarası yoktur; çünkü bu madde veya

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 23.07.2015 23.07.2015 Versiyon

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.03.2016 25.03.2016 Versiyon

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 06.09.2016 06.09.2016 Versiyon

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 8 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Düedd Fungusit Sıvı Konsantre Tarkim Bitki Koruma Sanayi

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 07.09.2016 07.09.2016 Versiyon

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 09.04.2016 09.04.2016 Versiyon

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 23.03.2016 23.03.2016 Versiyon

Detaylı

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa 1 / 9 1.MADDE/ MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ürün hakkında bilgi Ürün İsmi Maddenin / karışımın kullanımı Şirket Adres Efdal Fenos Nematosit Emülsiyon Konsantre Tarkim Bitki Koruma

Detaylı