Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 19.00.309 Toplantı Tarihi ve No : 11.01."

Transkript

1 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : ANKARA Çorum İli, Merkez İlçesi, Beydilli Köyü, Hamitönü Mevkii G33-C-13B pafta 1081 parselde 2863 sayılı yasa kapsamında tespiti yapılan Dökmetepe Tümülüsünün I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tesciline ilişkin Çorum Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün tarih ve 1109 sayılı yazısı ve eki, Çorum Müze Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli uzman raporu, tescil önerisinin Ankara II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunda değerlendirilebilmesi için; 2863 sayılı yasanın 7. Maddesi ile gün ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlıklarının ve Sitlerin Tespit ve Tescili Hakkında Yönetmeliğin 6. Maddesi gereğince 45 (kırk beş) gün içinde Kurum görüşlerinin Müdürlüğümüze iletilmesi hususundaki Ankara II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarihli ve 1720 sayılı dağıtımı gerekli yerlere yapılan yazısı, anılan yazıya cevaben alınan kurum görüşleri; Çorum Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, Karayolları Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, İller Bankası Anonim Şirketinin tarih ve sayılı yazısı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı XI. Bölge Müdürlüğü Çorum Şube Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, Çorum Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün tarih ve E sayılı yazısı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğünün tarih ve E sayılı yazısı ve eki, Ankara II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli 89 sayılı dosya inceleme raporu okundu dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda; Çorum İli, Merkez İlçesi, Beydilli Köyü, Hamitönü Mevkii G33-C-13B pafta 1081 parseldeki Dökmetepe Tümülüsünün karar eki 1/ ölçekli haritada koordinatları yazılı, sınırları belirlenen alanının I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine, tescil fişinin onaylanmasına, bu alanda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararının 1. maddesindeki I. Derece Arkeolojik Sit Alanlarına ilişkin koşulların geçerli olduğuna, Tümülüsü izinsiz tahrip eden ve ettirenler hakkında 2863 sayılı Kanunun 9. ve 65. Maddeleri gereği yasal soruşturma açılmasına, karar verildi.

2

3 667/1-1

4 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 19.02/10 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : ANKARA Çorum İli, Bayat İlçesi, Falı Köyü, Söpsökü Mevkii, 190 Ada, 151, 152, 153, 154, 155 parselde 2863 sayılı yasa kapsamında tespiti yapılan Falı Eski Tunç Çağı Mezarlığının I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tesciline ilişkin Çorum Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün tarih ve 855 sayılı yazısı ve eki, Çorum Müze Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli uzman raporu, tescil önerisinin Ankara II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunda değerlendirilebilmesi için; 2863 sayılı yasanın 7. Maddesi ile gün ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlıklarının ve Sitlerin Tespit ve Tescili Hakkında Yönetmeliğin 6. Maddesi gereğince 45 (kırk beş) gün içinde Kurum görüşlerinin Müdürlüğümüze iletilmesi hususundaki Ankara II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarihli ve 637 sayılı dağıtımı gerekli yerlere yapılan kurum görüşü yazısı, Ankara II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli 2860 sayılı dosya inceleme raporu okundu dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda; Çorum İli, Bayat İlçesi, Falı Köyü, Söpsökü Mevkii, 190 Ada, 151, 152, 153, 154, 155 parseldeki Falı Eski Tunç Mezarlığının karar eki 1/ ölçekli haritada koordinatları yazılı, sınırları belirlenen alanlarının I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine, tescil fişinin onaylanmasına, bu alanda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararının 1. maddesindeki I. Derece Arkeolojik Sit Alanlarına ilişkin koşulların geçerli olduğuna ve bu alanda izinsiz kazı yapan ve yaptıranlar hakkında 2863 sayılı Kanunun 9. ve 65. Maddeleri gereği yasal soruşturma açılmasına, karar verildi.

5

6 666/1-1

7 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 19.00/311 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : ANKARA Çorum İli, Merkez İlçesi, Üyük Köyü, Çağan Mevkii H33-B-05-D-2, Tapulama Harici parselde 2863 sayılı yasa kapsamında tespiti yapılan Çağan Höyüğün I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tesciline ilişkin Çorum Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün tarih ve 1106 sayılı yazısı ve eki, Çorum Müze Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli uzman raporu, tescil önerisinin Ankara II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunda değerlendirilebilmesi için; 2863 sayılı yasanın 7. Maddesi ile gün ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlıklarının ve Sitlerin Tespit ve Tescili Hakkında Yönetmeliğin 6. Maddesi gereğince 45 (kırk beş) gün içinde Kurum görüşlerinin Müdürlüğümüze iletilmesi hususundaki Ankara II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarihli ve 1704 sayılı dağıtımı gerekli yerlere yapılan yazısı, anılan yazıya cevaben alınan kurum görüşleri; Karayolları Genel Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı XI. Bölge Müdürlüğü-Çorum Şube Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, Çorum Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, İller Bankası Anonim Şirketinin tarih ve sayılı yazısı, Çorum Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünün tarih ve saylı yazısı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı, Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün tarih ve E sayılı yazısı, Çorum Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ve eki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğünün tarih ve E sayılı yazısı ve eki, Ankara II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli 88 sayılı dosya inceleme raporu okundu dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda; Çorum İli, Merkez İlçesi, Üyük Köyü, Çağan Mevkii H33-B-05-D-2, Tapulama Harici parseldeki Çağan Höyüğün karar eki 1/ ölçekli haritada koordinatları yazılı, sınırları belirlenen alanının I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine, tescil fişinin onaylanmasına, bu alanda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararının 1. maddesindeki I. Derece Arkeolojik Sit Alanlarına ilişkin koşulların geçerli olduğuna, söz konusu alanda izinsiz kazı yapan ve yaptıranlar hakkında 2863 sayılı Kanunun 9. ve 65. Maddeleri gereği yasal soruşturma açılmasına, karar verildi.

8

9 665/1-1

10 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 18.02/27 A.D.K. Toplantı Tarihi ve No : 8/10/ TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 8/10/ ANKARA Çankırı ili, Eldivan ilçesi, Akbulut köyünde tespit edilen arkeolojik alana ilişkin Çankırı Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve sayılı yazısı,müdürlüğümüzün gün ve / sayılı yazısı, Kurum görüşlerinin iletildiği Çankırı Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün gün ve /27567 sayılı- İLBANK A.Ş. Genel Müdürlüğünün gün ve sayılı- Çankırı Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve sayılı yazısı- Çankırı Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün gün ve 5689 sayılı- DSİ Etüt,Planlama ve Tahsisler Daire Başkanlığının gün ve sayılı- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü gün ve sayılı yazısı okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Çankırı ili, Eldivan ilçesi, Akbulut köyünde tespit edilen ve 111 ada, 5 parselde yer alan nekropol alanının III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tesciline, 1/1000 ölçekli haritada gösterilen ve koordinatları verilen sınırların sit sınırı olarak onaylanmasına, Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararının geçici dönem yapılanma koşulu olarak belirlenmesine karar verildi.

11 664/1-1

12 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 18.02/28 A.D.K. Toplantı Tarihi ve No : 7/1/ TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 7/1/ ANKARA Çankırı ili, Eldivan ilçesi, Saray köyünde tespit edilen arkeolojik alana ilişkin Çankırı Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve sayılı yazısı, Müdürlüğümüzün gün ve / sayılı yazısı, Kurum görüşlerinin iletildiği İLBANK A.Ş. Genel Müdürlüğünün gün ve sayılı- Çankırı Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün gün ve 3536 sayılı, Çankırı İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün gün ve 6641 sayılı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ 5.Bölge Müdürlüğü 52. Şube Müdürlüğünün gün ve sayılı, Çankırı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün gün ve 473 sayılı, Çankırı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün gün ve 2204 sayıl, Çankırı Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün ve sayılı yazısı, Orman Genel Müdürlüğü Çankırı Orman İşletme Müdürlüğünün gün ve sayılı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü gün ve E sayılı yazısı okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda, Çankırı ili, Eldivan ilçesi, Saray köyünde kaçak kazı sonucunda tespit edilen alanın III. derece arkeolojik sit olarak tescil edilmesine, 1/1000 ölçekli haritada verilen koordinatların sit sınırı olarak onaylanmasına, Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunun gün ve 658 sayılı ilke kararının 3. maddesinde belirtilen koşulların geçiş dönemi yapılanma koşulu olarak belirlenmesine, arkeolojik alanda yapılan kaçak kazı çukurlarının can ve mal güvenliği açısından Müze Müdürlüğü denetiminde ilgili yerel makamlarca üzerinin kapatılmasına, tescillenen alanda yapılan kaçak kazıyla ilgili yasal prosedürün başlamış olması nedeniyle yeniden suç duyurusunda bulunulmasına gerek olmadığına karar verildi.

13 663/1-1

14 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : KAYSERİ Kayseri İli, İncesu İlçesi, Küllü Mahallesi K34A23A pafta, 107 ada 104 parsel üzerinde mülkiyeti Hazineye ait taşınmaz malın m² lik kısmının tarla olarak kullanılmak üzere kiralanması talebi esas olmak üzere, söz konusu taşınmazın 2863 sayılı yasa kapsamında bulunup bulunmadığının bildirilmesi istemine ilişkin Kayseri Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünün gün ve sayılı yazısı gereği alanda yapılan inceleme sonucu Kayseri Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca tespit edilen tümülüsün 1.derece arkeolojik sit alanı olarak tesciline ilişkin, Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün gün, E sayılı, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün gün, 3542 sayılı, Kayseri Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının gün, E sayılı, Kayseri Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünün gün, sayılı, İncesu Belediye Başkanlığının gün, 2281 sayılı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğünün gün, E sayılı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünün gün, sayılı, Kayseri İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün gün, sayılı görüş yazıları ile Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü raportörlerinin gün ve 1213 sayılı raporu okundu, raportörün açıklamaları dinlendi, dosyasındaki bilgi ve belgeler incelendi, yapılan görüşme sonucunda; Kayseri İli, İncesu İlçesi, Küllü Mahallesi K34A23A pafta, 107 ada 104 parselde yer alan tümülüsün, 2863 sayılı yasa kapsamına giren özellikler taşıdığı anlaşıldığından kararımız eki sit fişi üzerindeki 1/25000 ölçekli koordinatlı harita ile kararımız eki kroki üzerinde işaretli alanın 1.derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilmesine, 107 ada 104 parselin tapu kütüğü beyanlar hanesine 1. Derece arkeolojik sit alanıdır şerhinin verilmesine ve söz konusu sit alanında Koruma Yüksek Kurulu nun gün ve 658 sayılı ilke kararında belirtilen 1.derece arkeolojik sitlere ilişkin geçiş dönemi koruma esasları ve kullanma koşullarının geçerli olduğuna, bu alana yönelik ivedilikle Koruma Amaçlı İmar Planı hazırlanarak Kurulumuza sunulması gerektiğine, 107 ada 104 parselin m² lik kısmının kiralanması talebinin bu haliyle uygun olmadığına, ancak 107 ada 104 parsele yönelik sit alanı dikkate alınarak hazırlanacak ifraz dosyasının Kurulumuza sunulup uygun bulunması durumunda kiralama talebinin tekrar değerlendirilebileceğine karar verildi.

15

16 662/1-1

17 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 31.14/3 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : ADANA Hatay İli, Defne İlçesi, Esenbulak-Dermaşta Mahalleleri sınırında bulunan ve Kantara Su Kemerleri olarak bilinen su kemerleri sit alanı sınırlarına ilişkin Bölge Kurulu Müdürlüğünün günlü uzman raporu, Mülga Adana Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun gün ve 1329 sayılı kararı, Kurulumuzun gün ve 1608 sayılı kararı okundu, ekleri ve işlem dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Hatay İli, Defne İlçesi, Esenbulak-Dermaşta Mahalleleri sınırında bulunan ve Mülga Adana Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun gün ve 1329 sayılı kararıyla 1.derece arkeolojik sit alanı ve Koruma Alanı olarak tescil edilip, Kurulumuzun gün ve 1608 sayılı kararı ile 1.derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edilen Kantara Su Kemerleri olarak bilinen su kemerlerlerinin tespit ekibince zeminde hassas ölçüm cihazı CORS ile yapılan ölçümler neticesinde bir bölümünün Kurulumuzun gün ve 1608 sayılı karar eki sit alanı sınırları dışında da devam ettiğinin anlaşıldığına; Bu bağlamda antik su kemerinin toprak yüzeyinde izlenebilen kısmını içine alacak şekilde sit alanı sınırlarının genişletilmesine yönelik tespit ekibince önerilen ve kararımız eki 1/2000 ölçekli kadastral ve 1/10000 ölçekli topoğrafik haritada belirlenen 1.derece arkeolojik sit alanı sınırları ve koordinatları ile sit alanı için belirlenen kararımız eki Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşullarının uygun olduğuna, sit alanında kalan Esenbulak Mahallesi nolu parseller ile Dermaşta Mahallesi nolu parsellere tapuda günümüze kadar 1.derece arkeolojik sit alanıdır şerhi verilmemişse, şerh verilmesinin ilgili idareden istenmesine karar verildi.

18

19

20

21 661/1-1

22 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.13/950 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : İZMİR İzmir İli, Ödemiş İlçesi, Türkönü Mahallesi nde İzmir 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih 640 sayılı kararı ile belirlenen 1. ve 3. derece arkeolojik sit alanı sınırının bitişiğinde yer alan 181 numaralı parsel,183 numaralı parsel, 115 ada 2 numaralı parsel,120 ada 1 ve 2 numaralı parsellerin 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescillenmesi istemine ilişkin Ödemiş Kaymakamlığı, Müze Müdürlüğü nün tarih ve 494 sayılı yazısı, Müdürlük Evrakına tarih ve 1301 sayılı kayıt ile giren uzman raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda, İzmir İli, Ödemiş İlçesi, Türkönü Mahallesi 181 numaralı parsel,183 numaralı parsel, 115 ada 2 numaralı parsel,120 ada 1 ve 2 numaralı parsellerin 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescillenmelerinin uygun olduğuna, gerekli tüm şerh işlemlerinin Tapu Müdürlüğünce yapılarak sonucundan Koruma Kurulu Müdürlüğüne bilgi verilmesine, alana yönelik olarak geçiş dönemi koruma esasları kullanma şartlarını belirlemek üzere ilgili Belediyesinin görüşünün Kurulumuza iletilmesine karar verildi.

23 657/1-1

24 Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : BURSA

25

26

27 658/1-1

28 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.12/198 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : İZMİR Manisa İli, Turgutlu İlçesi, İzzettin Mahallesi sınırlarında kalan alanın tescil önerisinin değerlendirilmesinin istendiği Manisa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün tarihli ve 4520 tarihli sayılı yazısı ve ekleri, İzmir II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünün tarihli ve 2142 sayılı yazısı ve eki kurum görüşü haritası; 5177 sayılı kanun ile değişik 2863 sayılı Kanunun 7. Maddesi gereği iletilen kurum görüşleri; Kurul Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan Müdürlük evrak kaydında tarihli ve1232 sayı ile kayıtlı rapor okundu, ekleri incelendi ve yapılan görüşmeler sonucunda; Manisa İli, Turgutlu İlçesi, İzzettin Mahallesi sınırlarında kalan alanın, kararımız eki 1/2000 ölçekli kadastral pafta üzerinde işaretlendiği şekli ile I. (Birinci) Derece Arkeolojik Sit olarak tescil edilmesine, ekli sit fişinin uygun olduğuna karar verildi.

29 659/1-1

30 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.11/221 Toplantı Tarihi ve No : TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : İZMİR Manisa ili, Soma İlçesi, Hatun Mahallesi, Kapaklı ve Yılanlı Mevkiinde, devlet ormanı vasfındaki 558 parsel numaralı taşınmazın bulunduğu alana ilişkin; Manisa İl Kültür Turizm Müdürlüğü nün tarihli ve /3203 sayılı yazısı ve ekleri, Kurul Müdürlüğü Uzmanlarınca hazırlanan Müdürlük evrak kaydında tarih ve 30 sayı ile kayıtlı rapor okundu, ekleri ve işlem dosyası incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda; Manisa ili, Soma İlçesi, Hatun Mahallesi, Kapaklı ve Yılanlı Mevkii hudutlarında bulunan tapunun 558 parsel numarasında kayıtlı taşınmazda, karar eki 1/5000 ölçekli kadastral pafta üzerinde işaretlendiği şekliyle I. (birinci) Derece Arkeolojik Sit alanı olarak tescil edilmesine, karar verildi.

31

32

33 660/1-1

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :28/09/2015-2591 ÇANAKKALE 8927/1-1

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.01.2016-4603 AYDIN Aydın İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.2016-185 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.04.2016-3029 SAFRANBOLU

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :24/02/2016-6277 İZMİR

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı no ve tarih : 87-15.08.2014 Toplantı Yeri Karar no ve tarih : 1163-15.08.2014 Kurul üyesi ve aynı zamanda Kurul Başkanı olan sayın Prof.Dr. Nur URFALIOĞLU İstanbul II Numaralı Kültür Varlıklarını

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 60.04/223 Toplantı Tarihi ve No : 23.07.2015-134 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 60.04/223 Toplantı Tarihi ve No : 23.07.2015-134 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 60.04/223 Toplantı Tarihi ve No : 23.07.2015-134 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 23.07.2015-2296 SİVAS Tokat İli,

Detaylı

Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-239 İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.00/737

Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-239 İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.00/737 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA II KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 11.08.2015-124 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 11.08.2015-1525 ANKARA Kırıkkale İli, Delice

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1.Emirler Mahallesi Revizyon Uygulama İmar Planına

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2016-141 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 27.02.2016-3087 KÜTAHYA Uşak İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : 14.10.2016-298 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 14.10.2016-7164 İZMİR Manisa

Detaylı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI TARİH : 22/7/2013 KARAR NO : 2013/119

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI TARİH : 22/7/2013 KARAR NO : 2013/119 24 Temmuz 2013 Sayı : 28717 RESMÎ GAZETE Sayfa : 89 KARAR NO : 2013/119 KONU Kurulumuzca; : TEİAŞ İştirak Hissesi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 17/6/2013 tarih ve 5352 sayılı yazısına istinaden,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 07.03.2015/4187 BURSA Balıkesir İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı no ve tarih : 99-13.02.2015 Karar no ve tarih : 1419-13.02.2015 Toplantı Yeri KAYSERİ Y ozgat İli, Sarıkaya

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 20.03.85 Toplantı Tarihi ve No : 18.09.2015-107 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 18.09.2015-4234 AYDIN Denizli İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 24/02/2016-2869 SAFRANBOLU

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 01/02/2010 Toplantı Dönemi : 2010 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 02 Birleşim No : 02 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2010

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ KARESİ İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, 6278 ADA, 1 PARSELE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ Plan Açıklama

Detaylı

AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ

AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ K AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ İL İLÇE

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR. Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR. Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01.06.2016-162 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 01.06.2016-2087 ŞANLIURFA Şanlıurfa-Habur

Detaylı

SOSYAL POLİTİKALAR VE ÇALIŞMA HAYATI

SOSYAL POLİTİKALAR VE ÇALIŞMA HAYATI 64.HÜKÜMET PROGRAMI YILI EYLEM PLANINDA BAKANLIĞIMIZIN İLGİLİ 3 Ay İçerisinde Gerçekleştirilecek Reformlar TEMEL HAK VE HÜRRİYETLER Roman Başbakanlık Aile ve Sosyal 7 Başta eğitim, istihdam ve iskân sorunları

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü Belediye Başkanının Senelik İzin Kullanımı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü Belediye Başkanının Senelik İzin Kullanımı Karar No : 1 Konusu : Başkanin senelik izni. Evrak No : 2456 Dönemi : Ocak 2015 Geliş Tarihi : 30/12/2014 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Yazi İşleri Müd. Oturum No

Detaylı

TURİZM YATIRIMCILARINA KAMU TAŞINMAZI TAHSİS ŞARTNAMESİ (DENİZLİ)

TURİZM YATIRIMCILARINA KAMU TAŞINMAZI TAHSİS ŞARTNAMESİ (DENİZLİ) T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TURİZM YATIRIMCILARINA KAMU TAŞINMAZI TAHSİS ŞARTNAMESİ (DENİZLİ) Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü 2016 /1 DENİZLİ TERMAL KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI SAMSUN KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI SAMSUN KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 09.12.2010-154 Toplantı Yeri : SAMSUN Karar Tarihi ve No : 09.12.2010-2862 Samsun Ġli, Ġlkadım Ġlçesi, Kökçüoğlu Mahallesi, kentsel sit alanı dıģında, mülkiyeti belediyeye ait 603

Detaylı

: KIRKLARELİ. Meclisin; 2016 Yılı, Şubat Ayı, 03/02/2016 tarihli toplantısında mevcudun oybirliği ile karar verildi.

: KIRKLARELİ. Meclisin; 2016 Yılı, Şubat Ayı, 03/02/2016 tarihli toplantısında mevcudun oybirliği ile karar verildi. Sayfa-1 İLİ İLÇESİ KURUMU : KIRKLARELİ : LÜLEBURGAZ : EVRENSEKİZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 ŞUBAT AYI MECLİS KARARLARI Karar No : 07 Kararın Konusu : Fazla Çalışma Ücretleri Hk. Başkanlık Makamının 03.02.2016

Detaylı

T.C. RİZE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi GÜNDEM

T.C. RİZE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi GÜNDEM 2013 Temmuz (7) 1-1 08 Temmuz 2013 Pazartesi 10.00 İl Gen. Mec. Sal. 2- Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunması. * İDARİ TEKLİFLER 3- Ardeşen ilçesi Yukarıdurak köyü Köy İhtiyar Kurulu kararı

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Toplantı Tarihi ve No : 30.11.2015-129 Karar Tarihi ve No : 30.11.2015-4274 ANTALYA Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Körküler Köyü, Delikır mevkiinde bulunan antik yerleşim alanının kararımız eki 1/5000 ölçekli

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 3410/1-1 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.01/96 Toplantı Tarihi ve No : 01.04.2016-148 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 01.04.2016-3378 GERZE Sinop İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02. Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2015-113 57.00/611 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 27.02.2015-2438 SAMSUN Sinop İli,

Detaylı

ÇAMBAŞI (ORDU) YAYLASI TURİZM MERKEZİ

ÇAMBAŞI (ORDU) YAYLASI TURİZM MERKEZİ ÇAMBAŞI (ORDU) YAYLASI TURİZM MERKEZİ İli: Ordu İlçesi: Kabadüz Köy/Mah: Merkez Mevkii: Ordulu Yaylası K 1/25.000 ÖLÇEKLİ ÇAMBAŞI (ORDU) YAYLASI TURİZM MERKEZİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 244 ÇAMBAŞI

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06.687 Toplantı Tarihi ve No : 30.12.2015-171 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi

Detaylı

03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun listesi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI 2014 ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI 2014 EDİTÖRLER Dr.Ünal HÜLÜR Turgut ALTUN Fatma İPEK Sibel ŞANLI İl Sağlık Müdürü Sağlık

Detaylı

Karar Tarihi : 04.05.2015 Karar Numarası : 71

Karar Tarihi : 04.05.2015 Karar Numarası : 71 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Meclis 1.Başkan Vekili. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Zeynel NALLIOĞLU

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.01.2016/239 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 15.01.2016/5320 BURSA Bursa ili, Nilüfer ilçesi,

Detaylı

İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar

İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar K İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar K BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER İL İLÇE MAHALLE SOKAK MÜLKİYET : Mersin : Tarsus

Detaylı

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ İŞ AKIŞ ŞEMASI Araştırmaya ilişkin talep/öneri bildiriminin hazırlanması Talep Görevlendirme yapılarak araştırmanın ilgili makamların onayına sunulması Onay yazısı Proje tanıtım

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.07.2015-3490 DİYARBAKIR Dosya No :

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 10.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 10.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 10.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Aksu İlçesi, Perge Antik Kenti I.Derece Arkeolojik Sit Alanında batı nekropolünde bulunan 3421 ada 1, 41, 44 numaralı parseller

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /687 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /687 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.003/687 Toplantı Tarihi ve No : 21.07.2016-180 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.07.2016-4841 İZMİR

Detaylı

ANKARA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/ BİRİMLERİN ADI

ANKARA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/ BİRİMLERİN ADI 310135002 310140000 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 26.08.2015-4121 AYDIN Aydın Ġli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR TOPLANTI TARİHİ VE NO : 17.12.2014-226 Toplantı Yeri KARAR TARİHİ VE NO : 17.12.2014-2980 İSTANBUL İstanbul

Detaylı

TEKİRDAĞ SARAY İLÇESİ KEMALPAŞA MAHALLESİ 148 ADA 33 ve 27 PARSELLERE İLİŞKİN

TEKİRDAĞ SARAY İLÇESİ KEMALPAŞA MAHALLESİ 148 ADA 33 ve 27 PARSELLERE İLİŞKİN TEKİRDAĞ SARAY İLÇESİ KEMALPAŞA MAHALLESİ 148 ADA 33 ve 27 PARSELLERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLAN RAPORU Adres: Mehterçeşme Mah. Nazım Hikmet Bulvarı Cumhuriyet Cad. No:16 Beycenter Kat.3 D.24

Detaylı

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1-

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : 25.12.2015-252 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 25.12.2015-6048 ĠZMĠR

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 121.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 121.TOPLANTI GÜNDEMİ 121.TOPLANTI GÜNDEMİ 19.04.2010 BURDUR 1-Isparta İli, Merkez İlçede, Doğancı Mahallesi, Yokuşbaşı Mevkiinde bulunan, Maliye hazinesinde, 64 pafta 201 ada 26 parselde kayıtlı ve Süleyman Demirel Üniversitesine

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 11.04.2016 tarih ve 45914605/768 sayılı Emlak ve Karşıyaka-Şemikler Mahallesi, 25L-Ib pafta, 26956 ada, 5 parseldeki 176,98 m2 alanın, 8029/176980 (8,03 m2) Belediye hissesinin;

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü. Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler.

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü. Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler. T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler. Sayıştay tarafından hazırlanan kamu idaresi raporları ile Bakanlığımıza

Detaylı

Soma Belediye Başkanlığı. Birleşme Raporu

Soma Belediye Başkanlığı. Birleşme Raporu Soma Belediye Başkanlığı Birleşme Raporu 2012 i GİRİŞ 1 MEVZUAT 2 2 SOMA NIN NÜFUSU 3 SOMA-TURGUTALP ARASINDAKİ MESAFE 4 GENEL İMAR DURUMU 5 TEMEL ALT YAPI HİZMETLERİ 8 DİĞER HUSUSLAR 13 25. Coğrafi Durum;

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 06.06.2016 KARAR NO: 104 Belediyemiz 2015 Mali yılı kesin hesabının 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (b) bendi

Detaylı

GENEL TEDARİKÇİ (KISA LİSTE) PROSEDÜRÜ

GENEL TEDARİKÇİ (KISA LİSTE) PROSEDÜRÜ 1.AMAÇ VE KAPSAM: Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş bünyesinde yapılan mal/hizmet/yapım işleri ve tüm alımlarında yüklenici ve tedarikçi tespiti ve değerlendirmesini kapsar. Bu prosedür 25.05.2016 tarih 29722

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.03.805 Toplantı Tarihi ve No : 25.08.2016-154 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 25.08.2016-3173 Bayramiç/ÇANAKKALE

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 Karar Tarihi ve No : ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 15.09.2015/4054 ANTALYA Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Bademağacı Mahallesinde,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01/10/

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01/10/ Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 01/10/2016-170 Karar Tarihi ve No : 01/10/2016-3093 TOKAT/NİKSAR Dosya No : 60.02.24 Tokat İli, Artova İlçesi, Kızılca

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-8000 Birleşim Tarihi : 07/04/2016 Birleşim Saati : 16:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINIKORUMA BÖLGE KURULU 49.TOPLANTI GÜNDEMİ 15.04.2013 1-Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Yukarıkaraman Mahallesi III.Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde özel mülkiyette bulunan 156 ada 14 parselde yapılan sondaj kazısı sonucuna

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No. ve Tarihi : 1416-13.02.2015 KAYSERİ Yozgat ili, Boğazlıyan

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/ Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/ Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/672-754 Toplantı Tarihi ve No : 21.07.2016-157 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.07.2016-3647 SAMSUN Delice-Samsun

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı Karşıyaka Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün kuruluş, görev,

Detaylı

12.1 ODA TARAFINDAN AÇILAN DAVALAR VE SONUÇLARI

12.1 ODA TARAFINDAN AÇILAN DAVALAR VE SONUÇLARI 8-29.05.2013 tarih ve 28661 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Maden Kanunu I(A) Grubu Madenleri İle İlgili Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Davası 9-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 26/04/2011 tarihli gündemi

Detaylı

MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ

MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ Planlama Alanının Tanımlanması Ege Bölgesi nin ikinci büyük şehri olan Manisa İli 13.810

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 09.10.2015-2951 SAMSUN Sinop Ġli,

Detaylı

TC KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TC KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TC KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 4848 SAYILI KANUNA GÖRE GÖREVLERİ Yurdumuzdaki korunması gerekli taşınır ve taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının arkeolojik

Detaylı

T.C. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2012 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Giriş ; 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, Genel Yönetim Kapsamındaki İdarelerin ilk altı aylık bütçe uygulama sonuçları,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve tarih : 1504-27.03.2015 KAYSERİ Yozgat İli, Sorgun

Detaylı

T.C ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.06.2016 Karar No : 70 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. MECLİS 2.BAŞKAN V. : Nuh ÖZTEPE ÜYELER: Selçuk YILMAZ- Ertekin ŞAN(İzinli)- Fethi AVCI-İlhan ŞENER -Musa ÇAKMAK-

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 16 Mayıs 2013 PERŞEMBE Sayı : 28649 YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR Karar Sayısı : 2013/4631

Detaylı

2. Söz konusu koruma amaçlı imar planı üst ölçek plana aykırı hususlar içermektedir.

2. Söz konusu koruma amaçlı imar planı üst ölçek plana aykırı hususlar içermektedir. İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Beykoz I. Bölge, 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı ve Beykoz I. Bölge 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı Bakanlık Makamının 30.12.2014

Detaylı

KDV, Katma Değer Vergisi Genel Tebliği. Seri, Sıra Numarası, No : 100 Sayılı. 14 Eylül 2006 PERŞEMBE. Sayı : 26289 TEBLİĞ. Maliye Bakanlığından:

KDV, Katma Değer Vergisi Genel Tebliği. Seri, Sıra Numarası, No : 100 Sayılı. 14 Eylül 2006 PERŞEMBE. Sayı : 26289 TEBLİĞ. Maliye Bakanlığından: KDV, Katma Değer Vergisi Genel Tebliği Seri, Sıra Numarası, No : 100 Sayılı 14 Eylül 2006 PERŞEMBE Resmi Gazete Sayı : 26289 TEBLİĞ Maliye Bakanlığından: KATMA DEĞER VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ SERİ NO: 100

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 28.07.2015-112 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 28.07.2015-112 Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 28.07.2015-112 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 28.07.2015-1677 KAYSERİ Yozgat ili, Sorgun

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı : Coca-Cola İçecek A.Ş. Adresi : Esenkent Mah. Deniz Feneri Sokak No: 4 34776 Ümraniye İstanbul Tel ve Faks No : 0 216 528 40 00-0 216

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı :66848530-301-03/-228-2139830 03.04.2015 Konu : Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı daveti Sayın: Büyükşehir

Detaylı

Şekil 1. Hava Fotoğrafı Kepez İlçesi, Gaziler Köyü (KSS) yapılmak istenilen alan

Şekil 1. Hava Fotoğrafı Kepez İlçesi, Gaziler Köyü (KSS) yapılmak istenilen alan ANTALYA İLİ, KEPEZ İLÇESİ, GAZİLER MAHALLESİ 28254 ADA 459, 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473 ve 474 PARSELLERE İLİŞKİN 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLAN RAPORU 1. PLANLAMANIN

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 01.10.2015 Karar No : 125 Karar Konusu: Komisyonlara havale edilen konular. BAŞKAN: Gültekin AYANTAŞ İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 17.09.2015 tarih ve 6541 sayılı İnsan Kaynakları ve

Detaylı

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ BURSA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1. Özel Orman Ve

Detaylı

T.C. AKYURT BELEDİYE MECLİSİ Çevre-Sağlık-Spor-Halkla İlişkiler ve Ulaşım Komisyonu Raporu. Rapor No:01 22.01.2016

T.C. AKYURT BELEDİYE MECLİSİ Çevre-Sağlık-Spor-Halkla İlişkiler ve Ulaşım Komisyonu Raporu. Rapor No:01 22.01.2016 Rapor No:01 22.01.2016 Komisyonumuza 04.01.2016 tarih ve 03 sayılı meclis kararı ile havale edilen, Meclis lerinin 04.01.2016 tarihli vermiş oldukları önergedeki hususlar üzerinde yapmış olduğumuz çalışmalar

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı no ve tarih : 72-06.02.2014 K arar no ve tarih : 930-06.02.2014 KAYSERİ Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Molu Köyünde, sit alanı dışında kalan, tapunun 184 ada, 1 parsellerinde, Köy Tüzel Kişiliği

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 24.03.2015 Sayı: 2015/065 Ref: 4/065

SİRKÜLER İstanbul, 24.03.2015 Sayı: 2015/065 Ref: 4/065 SİRKÜLER İstanbul, 24.03.2015 Sayı: 2015/065 Ref: 4/065 Konu: BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TEKLİFİ TBMM BAŞKANLIĞI NA SUNULMUŞTUR Bazı vergi kanunlarında

Detaylı

İşverenler, işyerinde işçi çalışmaya başladığı anda 30.06.2012 tarih, 28339 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6331 Sayılı İş

İşverenler, işyerinde işçi çalışmaya başladığı anda 30.06.2012 tarih, 28339 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6331 Sayılı İş 1- Bir İşçi Çalıştıran İşverenlerin Yükümlülükleri İşverenler, işyerinde işçi çalışmaya başladığı anda 30.06.2012 tarih, 28339 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu

Detaylı

TETAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TETAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TETAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNERGE 10 BÜTÇE YÖNERGESİ T E T A Ş TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET VE TAAHHÜT ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜTÇE YÖNERGESİ TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER NO HİZMETİN ADI 1 İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Birinci Sınıf Gayrisıhhi Müesseseler için ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER Yer seçimi ve tesis kurma izni ile ilgili gerekli

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11. Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11.2014-139 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 19.11.2014-2792 ESKİŞEHİR Afyonkarahisar

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gölyaka

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Dönemi : 2015 Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 04.05.2015 Karar No : 150 Konusu: İlimiz Merkeze bağlı, Dervişiye Köyü, Kum mevkii, 139 ada, 7 parselde kayıtlı taşınmaz İl Genel Meclisinin 25.06.2014

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince KASIM 2010 Ayı toplantısını 03 Kasım 2010 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

02.04.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.04.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI 02.04.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 170 Özü : 02.04.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Ercan Merthatun, Bahadır Yantaç, Mehmet Altınsoy ve Erol Özkarabekir in mazeretli sayılmalarına

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Pazar Yeri (Akşemsettin) TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli

Detaylı

İL GENEL MECLİSİ 2015 MART AYIKARAR ÖZETLERİ

İL GENEL MECLİSİ 2015 MART AYIKARAR ÖZETLERİ İL GENEL MECLİSİ 2015 MART AYIKARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ NO SU KARAR ÖZETİ 02/03/2015 42 İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünce, Edirne İl Özel İdaresi görev alanlarına giren hizmetlerde

Detaylı

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi. TH Mimar 1 1 2.542,72 TL. TH Ekonomist 1 1 1.629,99 TL.

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi. TH Mimar 1 1 2.542,72 TL. TH Ekonomist 1 1 1.629,99 TL. Karar Tarihi : 01.03.2016 Karar No : 41850698.301.05-36 : Ücretler ve Tarifeler KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmet Sınıfında münhal bulunan aşağıda detayı yazılı I. Dereceli Mimar ve Ekonomist kadrolarında;

Detaylı

3.7.Sürecin Aktiviteleri

3.7.Sürecin Aktiviteleri SG AS S Destek Hizmetleri Bilgi Edinme lemleri Bilgi Edinme Ba vurular Cevapland rma Süreci Anasayfa 3.7.Sürecin Aktiviteleri No Aktivite Ad Aktivite Aç klamas Tekrar S kl Sorumlusu Onaylayan Dan lan Aktar

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : Karar Tarih ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : Karar Tarih ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : 26.02.2015-151 Toplanti Yeri Karar Tarih ve no : 26.02.2015-3017 ESKİŞEHİR Afyonkarahisar

Detaylı

VAKIF VE DERNEKLERĠ ĠLGĠLENDĠREN YASAL MEVZUAT VE DĠĞER KONULAR Kanun, Yönetmelik, Tebliğ ve Genelge

VAKIF VE DERNEKLERĠ ĠLGĠLENDĠREN YASAL MEVZUAT VE DĠĞER KONULAR Kanun, Yönetmelik, Tebliğ ve Genelge VAKIF VE DERNEKLERĠ ĠLGĠLENDĠREN YASAL MEVZUAT VE DĠĞER KONULAR Kanun,, Tebliğ ve Genelge Resmi Gazete Tarih Sayı 4721 Türk Medeni Kanunu 08.12.2001 24607 4748 İl İdaresi Kanunu (5442 Sayılı), Devlet 09.04.2002

Detaylı

ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ, GÖREV VE YETKİLERİNİ BELİRLEYEN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ, GÖREV VE YETKİLERİNİ BELİRLEYEN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ, GÖREV VE YETKİLERİNİ BELİRLEYEN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmelik 657 sayılı

Detaylı

OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM. Genel Hükümler

OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM. Genel Hükümler OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler Amaç ve Dayanak Madde 1-3194 sayılı İmar Kanununun 37 nci ve 44 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan bu Yönetmeliğin amacı, yerleşme yerlerinde araçların

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /G Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /G Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 720.18/G Toplantı Tarihi ve No : 04.09.2015-139 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 04.09.2015-3601 İZMİR İzmir

Detaylı

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ ŞANLIURFA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) C ve D tipi

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BİRİM TALEP SAHİBİ T " "".,.. I İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI l : BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Tarih:23.09.2014 MECLİS TOPLANTISININ

Detaylı

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Açık Lise nedir? Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ Açık Lise nedir? İlköğrenimini tamamlayan, ancak orta öğretime devam edemeyenler ile orta öğretimden ayrılan, mezun olan ve yüksek öğretimden ayrılan veya mezun olanlara farklı alanlarda

Detaylı